De synlige kosmetiske ufullkommenhetene som forårsaker stor besvær inkluderer brune flekker i ansiktet, noe som kan oppstå hos kvinner og menn i alle aldre. Pigmentering, avhengig av etiologien, varierer i antall problemområder, deres form, størrelse, nyanser. Hvis det forekommer brune flekker, anbefales det å kontakte en hudlege, hvem som bestemmer årsakene til utseendet og gi anbefalinger for å løse problemet.

Årsaker til brune flekker på ansiktet

Synlig kosmetisk mangel kan skyldes visse grunner. De vanligste faktorene som utfordrer utseendet på brune flekker, omfatter følgende forhold:

 • eksponering for ultrafiolette stråler;
 • mangel på vitaminer og sporstoffer som er nødvendige for å opprettholde immunitet
 • hormonell bakgrunn under graviditet;
 • aldersrelaterte endringer i kroppen, inkludert menopausal syndrom;
 • allergiske manifestasjoner på ansiktet på grunn av bruk av dårlig kvalitet kosmetikk;
 • dysfunksjon av indre organer: lever, galdeveier, nyre, etc.;
 • tar kinin, sulfonamider, tetracyklin og andre typer fototoksiske stoffer;
 • endokrine sykdommer;
 • overdreven melanin produksjon;
 • genetisk predisposisjon.

Typer av problemområder av brun i ansiktet

Etiologi bestemmer pigmenteringstypene på huden. Brune mol eller vorter indikerer seborisk keratose, som er en arvelig sykdom. Melanodermia er bekreftet av mørkefarvede problemområder på ansiktet, som dukket opp som følge av aktiv melaninproduksjon. Plettene kan være små i størrelse eller oppta store områder av epidermis. Dette problemet er oftest møtt av kvinner og elskere av soling. Graviditet, hormonelle og prevensjonsmidler, menopausal syndrom øker formasjonen. Den økte produksjonen av melanin er spesielt karakteristisk for eldre.

Aktiv ultrafiolett stråling provoserer utviklingen av actinisk keratose. Med sykdommen har huden på ansiktet et brunt, rødt og grovt, skumlet utseende. Mangelen på rettidige løsninger på problemet kan føre til utvikling av kreftvulster.

Ungdommelige melanomer er preget av lysbrune seler som fremkommer som følge av arvelig disposisjon og vanlig skade på huden på denne bakgrunnen.

Når en avlang neoplasma av konveks form og mørk brun farge utvikler seg på ansiktet, diagnostiserer dermatologene lentigo. I fravær av hensiktsmessige tiltak for å rette opp problemet, kan karsinom forekomme.

Laserpigmentering

Moderne kosmetologiske prosedyrer

I situasjoner når brune hudområder vises i ansiktet, anbefales det å kontakte en spesialist for å finne ut hvilken type problemområder og årsakene til forekomsten deres. Etter en klinisk undersøkelse og eliminering av behovet for spesialbehandling, tilbyr skjønnhetseksperter et bredt utvalg av banebrytende metoder for å løse problemet med pigmentering. For å fjerne den synlige kosmetiske feilen, bruker de spesielle enheter, som utvilsomt tillot dem effektivt, raskt og smertefritt fjerner brune flekker. Populære prosedyrer inkluderer:

 • laserfjerning av problemområder på ansiktet;
 • ultralyd peeling;
 • bruk av fruktsyrer;
 • cryoapplikasjon ved bruk av flytende nitrogen;
 • dermabrasjon og mesoterapi;
 • høyfrekvente elektrokoagulasjon.

Prosedyren for bioposisjonering, som gjør det mulig å gjenopprette fuktighet, elastisitet i huden, lette den, mette med næringsstoffer, samt starte selvfornyelsesprosessene, fortjener også spesiell oppmerksomhet. Profesjonelle skjønnhetseksperter hjelper ikke bare å fjerne aldersflater, men også for å forhindre fremveksten av nye problemområder i ansiktet.

Fordelene ved kosmetiske prosedyrer

Kosmetiske prosedyrer utmerker seg ved en rekke fordeler:

 • høy effektivitet for å løse problemet med pigmentering;
 • ingen smerte under prosedyrer
 • absolutt sikkerhet for kundens helse
 • eliminering av tilbakefall og gjenfødelse av problemområder i ansiktet;
 • bedre hudfarge;
 • ingen restvirkninger.

Tidlig bestemmelse av årsaken til utseendet på brune flekker sikrer at maksimal effekt oppnås, avhengig av de individuelle egenskapene til hver organisme.

Fjerner brune flekker med egne hender

En uavhengig løsning på problemet med pigmentering og fregner i ansiktet innebærer fremstilling av blekemidler fra naturlige ingredienser. De kan alltid kjøpes på ethvert supermarked eller matbutikk.

Brune flekker kan fjernes ved hjelp av følgende verktøy:

 • avkok og infusjoner av urter;
 • lotioner og komprimerer;
 • bleking maske;
 • slipende pasta og skrubbe;
 • lotions.

Riktig forberedelse og vanlig bruk av naturlige rensemidler og blekemidler gjør at du effektivt kan løse problemer med brune flekker på ansiktet, få et varig positivt resultat, eliminere tilbakefall.

Den høye populariteten til tradisjonelle medisinoppskrifter, som gjør det mulig å fjerne de mørkede områdene i ansiktet, er fullt berettiget og basert på deres fordeler. De har bestått testen av tid, og deres sammensetning av naturlige og naturlige komponenter eliminerer skadelige effekter på kroppen.

Vurder de mest populære og effektive alternativene.

 1. Sitronsaft er designet for effektiv fjerning av alder flekker og hudbleking. Daglige behandlede flekker på ansiktet vil forsvinne etter noen måneder.
 2. Castorolje anbefales for høyverdig avklaring av pigmentsoner og forbedrer hudens tekstur.
 3. Juice av løk etter behandling av epidermis i ansiktet er designet for å effektivt løse problemene med brune flekker.
 4. Vitamin E og aloe vera anbefales å jevne ut overflaten.
 5. En blanding av juice fra en fjerdedel av en middels stor sitron, 80 ml naturlig yoghurt, 30 ml naturlig eplecidereddik og samme mengde aloejuice må påføres problemområder til det er helt tørt. Etter skylling anbefales det å fukte huden med en krem.
 6. Persille gruel er et allsidig, effektivt blekemiddel som lar deg raskt og enkelt fjerne pigmentflekker på ansiktet ditt. Pounded stilker, blader eller røtter, påføres på den rensede huden og vaskes av med varmt vann etter 30 minutter, korrigerer problemområdene perfekt.
 7. En blanding av like store deler av persille og honning løser kvalitativt problemet med de brune områdene av epidermis.
 8. Det anbefales å sette en maske hakket persille og 1 ss fløtekrem eller fløte på mørke flekker og skyll med vann etter en halv time.
 9. Sitronvann er lett å forberede. Sitronskall kokes i 30 minutter og etter avkjøling brukes det tre ganger om dagen for å tørke problemområder av huden.
 10. En blanding av en halv spiseskje stivelse og sitronsaft i en mengde som er nødvendig for å oppnå en tykk konsistens av lukningsmiddel anbefales å påføres i 30 minutter og deretter skylles med vann.
 11. Juice fra jordbær, kiwi, oransje, grapefrukt er blant midlene til å løse problemene med pigmentering effektivt. For å få en synlig effekt, bør de regelmessig brukes flere ganger om dagen.
 12. En blanding av hydrogenperoksid, bor og ammoniakk i forholdet 1: 2: 1 etter tre eller fire ganger en god bruk per dag gir en mulighet til å se et positivt resultat etter kort tid.
 13. En løsning av like deler glycerin, hydrogenperoksid, boralkohol gjør det enkelt å fjerne mørke flekker.
 14. Masken av knust agurk, som påføres i tretti minutter og deretter vasket av med vann ved romtemperatur, bleker opp epidermis perfekt.
 15. En blanding av 25 g gjær, 15 ml sitronsaft og 15 ml varm melk etter begynnelsen av gjæringen anbefales å behandle problemer og skylle med varmt vann etter 20 minutter.

Når man velger naturlige legemidler, er det nødvendig å ta hensyn til organismens individuelle egenskaper og, når de identifiserer intoleranse mot visse ingredienser, nekte bruk.

Forebyggende tiltak

For å forebygge brune flekker som dukket opp i ansiktet på grunn av solbrenthet, anbefales det å følge enkle retningslinjer. Bruk av solbriller, hatter og bruk av kremer, oljer og væsker for å effektivt beskytte huden mot ultrafiolett stråling er effektive tiltak som forhindrer pigmenteringsproblemet.

I hemmelighet

 • Du savnet et møte av klassekamerater, fordi du er redd for å høre at du er blitt gammel.
 • Og mindre og mindre fange deg selv og beundre gleder av menn.
 • De annonserte hudpleieprodukter oppdaterer ikke ansiktet som før.
 • Og refleksjonen i speilet er i økende grad minner om alder.
 • Du tror du ser eldre ut enn din alder.
 • Eller bare ønsker å "bevare" ungdom i mange år.
 • Du vil desperat ikke bli gammel og er klar til å bruke noen muligheter for dette.

I går fikk ingen sjanse til å returnere ungdom uten plastikkirurgi, men i dag har det dukket opp!

Følg lenken og finn ut hvordan du klarte å stoppe alderdom og returnere ungdom

3 enkle måter å raskt fjerne alder flekker på ansiktet

Ansiktet er den mest åpne delen av kroppen, slik at utseendet på eventuelle feil på den, inkludert pigmentpletter, er veldig frustrerende, spesielt for kvinner. Tross alt bekymrer hver jente eller dame om utseendet hennes.

Utseendet til alder flekker på ansiktets hud kan utløses av graviditet, akne, hormonelle lidelser i kroppen, sykdommer i fordøyelsessystemet organer, eksponering for sollys og til og med aldring av huden.

Gitt utbredelsen av dette problemet, har vi samlet i dette emnet de mest effektive metodene som vil hjelpe deg med å fjerne pigmentering fra ansiktet raskt og permanent.

Hvordan fjerne alder flekker i ansiktet?

Hvis huden i ansiktet er pigmentert, vil en kosmetolog hjelpe til med dette problemet. Moderne kosmetologi har et imponerende arsenal av anti-pigmentering på ansiktet, nemlig:

 • lysbehandling;
 • peeling;
 • laserterapi og andre salongprosedyrer.

Bruk av fototerapi for pigmentpletter på ansiktet

Fototerapi innebærer eliminering av pigmentering ved hjelp av lommelykter (pulser), som ødelegger melanin, det vil si bunnen av pigmentflettene. Effektiviteten av fototerapi fremgår av positiv tilbakemelding fra klienter som gjennomgikk denne prosedyren.

Umiddelbart etter behandling med pulser av flekker, er huden litt mørkere, men med tiden oppstår peeling, som forsvinner uten spor. Effekten av fototerapi er merkbar etter den første prosedyren.

Fordelene ved fototerapi kan kalles en smertefri prosedyre, en rask gjenopprettingstid, fravær av arr og høy effektivitet.

Men samtidig er det en rekke kontraindikasjoner for fototerapi, nemlig:

 • veldig følsom hud i ansiktet;
 • betennelse i huden i pigmenteringsområdet;
 • hudlesjoner herpesvirus;
 • redusert blodpropp
 • Tilstedeværelsen av diabetes;
 • Tilstedeværelsen av arr og arr i pigmenteringsområdet.

Fjerning av pigmenteringspunkter med peeling

Pigment flekker på ansiktet fjerner mest effektivt kjemiske peeling. Essensen av denne metoden ligger i applikasjonen på huden med pigmentering av kjemikalier som fjerner laget av gamle celler i epidermis. På grunn av dette lyser huden.

Avhengig av graden av pigmentering, kan overfladisk, middels eller dyp peeling påføres.

Når overflaten peeling er fjernet bare det øvre laget av epidermis. Det optimale kurset i denne prosedyren er 4-10 ganger med et intervall på 10 dager. Overflateflingingen kan utføres en gang i året.

Median kjemiske peeling utføres en gang i måneden, da i dette tilfellet eksponeres de dypere lagene av huden.

Dyp kjemisk peeling er den mest traumatiske prosedyren, så den utføres en gang i seks måneder.

Etter peeling, kan brenning og rødhet i ansiktets hud være tilstede hele dagen. Hvis dyp peeling ble utført, kan disse effektene vare opptil to uker.

Fjerning av pigmentering på ansiktet med en laser

Pigmentering laser terapi i ansiktet er i dag den sikreste og mest effektive metoden, siden laseren bare påvirker det pigmenterte området i huden. Sunn hud påvirkes ikke av denne prosedyren.

Bare to uker etter slutten av løpet av laserterapi fjernes pigmentplettene helt og fullt.

Blant fordelene med laserterapi av pigmentering på ansiktet bør noteres som:

 • høyeste effektivitet;
 • smertefri;
 • atraumatisk;
 • effekten kommer raskt, bokstavelig talt etter den første prosedyren.

Kontraindikasjoner for fjerning av pigmentering med laser:

 • bærer et barn;
 • amming;
 • onkologiske sykdommer;
 • solbrun hud i ansiktet;
 • inflammatorisk prosess på ansiktets hud.

En betydelig ulempe ved de ovennevnte kosmetologiske prosedyrene er en ganske høy pris, slik at ikke alle har råd til slike tjenester. I dette tilfellet kan du bruke de populære metodene, som vi diskuterer senere i emnet.

En fototerapi-prosedyre koster i gjennomsnitt 4000 rubler, kjemisk peeling - 3000 rubler og laserterapi - 18.000 rubler.

Er det mulig å fjerne pigmenteringspunktene i ansiktet ved hjelp av kosmetikk?

For å fjerne pigmentplettene, kan du bruke kremer, serum, masker, peeling og lotioner som kan hvite huden og fjerne døde hudceller i epidermisene. Men før du bruker noe kosmetisk produkt, gjør det ikke vondt å konsultere en kosmetolog eller en hudlege, som vil hjelpe deg med å velge det beste alternativet for din hudtype.

Følgende rettsmidler er de mest populære og effektive i bekjempelse av pigmentflekker på ansiktet:

 • krem Ahromin. Dette stoffet har mange positive vurderinger i ulike fora, så vel som eksperter anbefaler det. Cream Ahromin designet for å beskytte huden mot ultrafiolette stråler, men samtidig dekomponerer den melanin og fjerner pigmentering. Kostnad - 90 rubler;
 • krem melanat. Denne krem ​​er et godkjent preparat mot pigmentering fra den engelske produsenten. Med Melanative, kan du fjerne pigment flekker av en hvilken som helst opprinnelse (etter akne, fregner, graviditet, senil, etc.). Kostnad - 150 rubler;
 • Klirvin krem. Mange klager over en skarp lukt og for oljeaktig struktur av denne kremet, men samtidig noterer de seg høy effektivitet i bekjempelse av pigmentflekker på ansiktet. Effekten blir merkbar bokstavelig en uke etter påføring, og etter 8 uker med vanlig bruk lyser huden merkbart. Kostnad - 80 rubler;
 • Clotrimazole salve er et offisielt antifungal stoff som også har en tendens til å lette pigmentflettene. Kostnad - 40 rubler.
 • Badyaga forte. Dette middelet kan effektivt brukes hjemme for å fjerne pigmenteringspunkter, men det anbefales ikke å brukes på overfølsom hud, da det kan oppstå ubehag. Kostnad - 90 rubler.
 • krem bor plus. Denne krem ​​beskytter ikke bare huden mot akne, irritasjon og strekkmerker, men skinner også huden på ansiktet. Det er mulig at Boro Plus er mindre effektiv enn kremer som beskrevet ovenfor, så det er bedre å bruke det for å forhindre pigmentering. Kostnad - 95 rubler.
 • serum idealia pro. Dette verktøyet er ganske dyrt, ca 2500 rubler, men kostnaden er fullstendig kompensert av effektiviteten. Legemidlet eliminerer eventuelle pigmentflekker og forhindrer dannelsen av huden i alle aldre.

Hvordan fjerne pigment flekker i ansiktet hjemme?

Som vi allerede har sagt, har flertallet av de kvinnene som har møtt pigmentering i ansiktet ikke råd til salongskjønnhetsprosedyrer, derfor bruker de folkemetoder.

Vurder den mest effektive og populære måten for tradisjonell medisin og kosmetologi.

 • Sitronsaft. Prosedyren er veldig enkel og rimelig, du må bare kjøpe en sitron og klemme juice ut av den, som er gjennomvåt i en bomullsstykke og utmerker huden i ansiktet, der det er pigment flekker. Etter at saften tørker, er det nødvendig å vaske ansiktet ditt med kaldt vann uten såpe. Effekten av prosedyren vil vises på den fjerde dagen med vanlig bruk, men for å konsolidere resultatet må du fullføre et kurs - 10 dager.
 • Kefir og sur melk. Disse meieriprodukter kan ikke bare spises, men også brukes til å eliminere alder flekker. Ansiktshud smurt med yoghurt eller yoghurt, og la denne masken stå i 15 minutter, vask deretter av med rent vann. Prosedyren utføres to ganger om dagen.
 • Kefir og tomater. 2 ss yoghurt blandet med 1 ss frisk tomatjuice. Den resulterende blandingen påføres med en bomullspute på ansiktet og forlates i 20 minutter og vaskes deretter av med vann uten såpe.
 • Poteter. De vasket og skrællede råpotetene er skåret i tynne sirkler og spredt på problemområdene i ansiktet i 5 minutter, hvorpå de fjernes og huden vaskes med rent vann uten såpe.
 • Melk og honning. 30 ml melk er blandet med en spiseskje flytende honning. Masken påføres de pigmenterte områdene i ansiktet i 20 minutter og vaskes av med vann.
 • Persille. Denne planten har en bleking og regenererende effekt. For tilberedning av infusjon trenger en haug med friske urter, som trenger å male og helles en liter kokende vann. Insister på infusjon under lokket i 2-3 timer. Det resulterende verktøyet kan brukes som rensende lotion om morgenen og kvelden.

Hvordan fjerne alder flekker i ansiktet etter graviditet?

Hvert sekund gravid kvinne står overfor pigment flekker på kroppen, men de største problemene er forårsaket av slike feil på ansiktets hud, fordi du ikke kan gjemme dem med klær. Årsaken til pigmentering hos gravide er direkte relatert til endringer i hormonbalansen i kroppen.

I de fleste kvinner forsvinner pigmentering alene etter fødsel, men hva skal man gjøre hvis dette ikke skjer. I dette tilfellet kan du bruke de ovennevnte prosedyrene og verktøyene. Bare når du velger en metode og betyr at du må nøye undersøke kontraindikasjoner og bivirkninger for å eliminere den negative effekten på brystmelk og ikke skade barnet ditt.

Midler og prosedyrer som kan brukes etter fødsel:

 • hudoren krem Verktøyet brukes på problemområder av huden om morgenen og kvelden i 1-3 måneder;
 • salicylisk peeling;
 • Masker med kropp eller hvit leire. Prosedyren utføres en gang om dagen i 10 dager.
 • ultralyd ansiktsrengjøring;
 • laser tulp;
 • de ovennevnte folkemidlene;

Hvordan fjerne senile alder flekker på ansiktet?

For å fjerne alderspigmentering på ansiktets hud, kan du bruke blekekrem, salver, lotioner, som inneholder hydrokinon eller tretonin. Disse stoffene effektiviserer huden, eliminerer pigmentering.

Du kan også bruke tjenester av en skjønnhetspleie som kan utføre kjemisk ansiktsskille eller laserpolering av problemområder. Salonprosedyrer gir selvfølgelig det beste resultatet, men hvis det ikke finnes en slik mulighet, kan du ty til folkemessige rettsmidler, som vi snakket om tidligere.

Kampen mot pigmentering på ansiktets hud er en ganske lang og arbeidskrevende prosess, og dessverre er det ikke noe magisk middel som vil redde deg fra dette problemet på en dag. Du må også huske at før du begynner å fjerne pigmentering fra ansiktet, må du avgjøre årsakene til utseendet, fordi du bare kan oppnå ønsket resultat ved å fjerne forårsakerfaktoren.

Pigment flekker på ansiktet, årsaker og behandling. Fjern kirurgisk eller folkemessige rettsmidler, vurderinger og anbefalinger

Du må forberede deg på dagens fest eller noen høytidelig begivenhet, men gjør sminken din, og du merker at selv etter flere lag med grunnlag, er disse mørke pigmentpunktene fortsatt synlige. Jeg hatet det bare da det skjedde. Og jeg kan forstå de som nå lider av dette problemet og tenke på hvordan du fjerner pigmentflekker i ansiktet.

Etter mye forskning har jeg, etter å ha oppdaget et helt sett ganske effektive rettsmidler for pigmentpletter i ansiktet mitt, dele med deg min glede og si at nå er ansiktet mitt praktisk talt fri for dem.

Mørke flekker, også kjent som aldersflater eller bare mørke flekker, er områder med misfarget hud som kan vises på ansikt, skuldre, armer eller rygg og kan ha rødbrune, brune, grå og hvite nyanser.

Disse flekkene oppstår på grunn av et overskudd (noen ganger mangel) av melanin - pigmentet som er ansvarlig for fargen på huden vår. Selv om disse stedene kan variere i nyanser og størrelser, er de forenet av det faktum at de er en stor kilde til lidelse for alle som de ser ut til.

I stedet for å dekke dem med sminke, bruk produktene som er oppført i denne artikkelen, for å fjerne aldersplassene på en naturlig måte. Anbefalingene som er valgt for denne artikkelen, vil bidra til å fjerne disse flekkene, bidra til næring av huden din med næringsstoffer, og også bidra til å forhindre utviklingen av slike merker i fremtiden. Les videre for å finne ut mer om hvordan pigmentflettene i ansiktet vises, årsakene til forekomsten deres og hvordan du blir kvitt dem.

HVORFOR PIGMENT SPOTS FØLGER PÅ FACE

Overdreven soleksponering: For mye tid i solen eller i solsenger, uten å bruke tilstrekkelig solkrem, kan få huden til å løsne melanin. Dette er kroppens respons på beskyttelse mot skadelige UV-stråler, noe som i sin tur kan øke mengden av pigmentflekker på ansiktet.

Hormonelle endringer: Fluktuasjon i produksjon av østrogen og progesteron, når du er gravid, sitter på p-piller eller i overgangsalderen, kan forårsake ujevn produksjon av melanin. Eksponering for sollys aktiverer utskillelsen av melanin i disse flekkene, noe som får dem til å mørke.

Fjernelse av ansiktshår: Selv å fjerne ansiktshår, både ved barbering og voksing eller ved hjelp av berusende kremer, kan alle forårsake hudbetennelse. Og dette kan i sin tur føre til endring i hudfarge i disse områdene.

Akne / Traumer: arr igjen av akne, kutt eller noen kirurgisk prosedyre kan føre til dannelse av alder flekker i stedet for å falme bort.

Aldring: Når du blir eldre, deler hudcellene dine ikke lenger like lett som de gjorde i ungdommen. Dermed blir det stadig vanskeligere for huden din å reparere skadede områder og bli kvitt plager.

Bare å forstå årsakene til mørke flekker er ikke nok. Vi må også forstå og forstå typer flekker for å forstå hvilken metode som kan være aktuelt for å kvitte seg med dem. Vi har samlet en enkel liste over disse typene for deg, se nedenfor.

Typer av pigmenter

Du kan tenke: "Mørke flekker er som mørke flekker. De er alle de samme! Bare fortell meg hvordan du kan bli kvitt dem! " Det er imidlertid svært viktig å vite nøyaktig hvilke mørke flekker du har. Dette vil ikke bare gi deg en medisinsk guru, men også gi deg mulighet til å velge riktig behandling for å bli kvitt disse aldersplassene.

 • SCARS AFTER UGREI: Når en kvise blir smittet med noen bakterier, kan den bli betent og som følge av dette, etterlate merker eller arr etter at den forlater. Dette arret kan da bli et mørkt sted.
 • VARIABLE HYPERPIGENTATION: noen form for blåmerker eller skader på huden som skyldes slitasje, brannskader, akne etc. som kan føre til betennelse, noe som senere kan forårsake pigmentering i dette området.
 • Avhengig av hvilken type pigmentspot, kan du velge både en naturlig hjemmehjelp og en konservativ kosmetisk løsning som vil fungere best for å kvitte seg med dette stedet.

  HVORDAN DU FÅR RID AV PIGMENT STAINS PÅ FACE. VED BEHANDLING Å VELGE?

  Det er klart at de ser stygt ut, og jeg er helt enig med det faktum at de gir et overveldende ønske om å glosse over dem med så mange tonaler som mulig. Men pigmentplater utgjør vanligvis ikke en helsefare.

  Dermed å gå gjennom en hvilken som helst dermatologisk behandling for å bli kvitt dem eller ikke, er helt opp til deg. I alle fall, la oss være oppmerksom på noen av de kosmetiske prosedyrene som er oppført nedenfor, som kan betraktes som en av alternativene:

   Laserbehandling: Laserfjerning av pigmentpletter er en ikke-invasiv prosedyre som er smertefri og gir raske resultater. Avhengig av fargestørrelsen og størrelsen på pigmentpunktene dine, hvor dyp de er, vil den nødvendige laserbehandlingen bli bestemt. Antall økter som kreves for behandlingen din, vil også avhenge av de samme faktorene.

  Det er veldig viktig å merke seg at etter at du har behandlet laserbehandling, vil huden din være svært følsom. Så vær sikker på å fylle opp på høyre solkrem, og prøv også å unngå å gå ut i solen de neste dagene.

  Kjemisk peeling: kjemisk peeling behandling innebærer å påføre en kjemikalie på huden din, som får den til å flake av, og dermed aktivere regenerative celler som lager et nytt lag av hud. Høres skummelt, vet jeg. Men faktisk er kjemiske peeling relativt smertefri, selv om du kanskje har en prikkende følelse. Avhengig av farge og dybde på ditt mørke flekk vil kjemikaliet som brukes til å rengjøre huden, være annerledes.

  Alfa-hydroksysyrer, som glykolsyre eller melkesyre, vil bli brukt til overflateffekten, mens trikloreddiksyre vil bli brukt til å trenge dypere inn i de midterste lagene av epidermis. For en enda dypere skal fenol sannsynligvis bli brukt.

  Igjen, som med laserbehandling, vil antall økter variere avhengig av arten av aldersplassene dine. Huden vil være svært følsom etter en kjemisk peeling økt. Det vil bli betent, rødt og flakket. Det er viktig at du bruker solkrem straks og unngå å gå ut i solen i flere dager etter behandlingen. Du kan også få litt mild smertelindring for å berolige din ømme hud.

  Microdermabrasion: Microdermabrasion er en ikke-invasiv behandling som brukes til å forynge huden, og det har blitt funnet at det er svært effektivt å kvitte seg med alder flekker.

  Denne prosedyren er igjen, praktisk talt smertefri. Prosedyren begynner med å sprøyte mikroreflekterende krystaller på huden, hvorpå de forsiktig fjernes. Den kombinerte effekten av peeling og sugesuging er at ikke bare overflatelagene i huden din fjernes, men også produksjonen av COLLAGEN i huden aktiveres. Dermed blir du kvitt dine mørke flekker, og forlater også med mer frisk, glødende hud!

  Kryokirurgi: Dette er veldig interessant! Selv om ordet "kirurgi" er brukt her, er kryokirurgi faktisk en ikke-invasiv behandling. Denne prosedyren bruker flytende nitrogen, som sprøytes på pigmentplaten med en sprøytepistol for å fryse den.

  Legen kan gjenta denne prosessen et par ganger, avhengig av hvor dyp pigmentet ditt er. Så på dette behandlede stedet dannes en skare etter noen dager, som helt vil forsvinne etter noen uker. På stedet vil det vises en ny hud uten et mørkt sted. Ikke rive skorpen fra såret under noen omstendigheter, da dette kan føre til arrdannelse. Hold det tørt, og hvis det anbefales av legen din, bruk petroleumsglass på den.

  25 BESTE NATURLIGE MÅL FOR Å FJERNE PIGMENTPOTSER I HUSHOLDSVILKÅR

  Så hva gjør du egentlig når du finner aldersplass på ansiktet ditt? Jeg mener, uansett hvor mye fundament du legger på ansiktet ditt, nekter disse sta plettene å forlate meg alene.

  Et besøk til en av de ovennevnte dermatologiske prosedyrene anses ofte ikke for mange grunner. Vel, da har jeg gode nyheter for deg!

  Hva om jeg forteller deg at i stedet for å gå til nærmeste dermatologi klinikk, er det eneste stedet du trenger å gå på kjøkkenet ditt? Jeg klandrer deg ikke hvis du ikke tror på meg med en gang, siden det høres for enkelt og godt ut til å være sant. Men faktisk er kjøkkenet ditt fullt av de riktige ingrediensene som gjør underverk mot pigmentflettene.

  Og jeg tok det for å fortelle deg hva og hvordan de skulle bruke. Så les videre og finn ut alt du trenger for å bli kvitt disse irriterende små skurkene og gjenopprett din uovertruffen skjønnhet!

  Hvordan bli kvitt flekker på ansiktet brun. Hudpigmenteringsmidler

  Spott på ansiktet av brun farge (hvordan bli kvitt og årsakene til utseendet vil bli diskutert i artikkelen) er den vanligste typen pigmentering på kroppen.

  De oppstår i alle aldre og forårsaker ubehag, mens de behandles med ulike kosmetikk og prosedyrer.

  Mengden melanin i kroppen påvirker hudpigmenteringen. Hvis det overskrider normen, vises pigmentplettene på huden.

  Følgende faktorer påvirker melaninproduksjonen:

  1. Feil hudpleie;
  2. Alderrelaterte forandringer i kroppen;
  3. Hormonal svikt;
  4. Overflødig eller mangel på vitaminer;
  5. Eksterne faktorer;
  6. Vedvarende sykdom;
  7. arvelighet;

  Når pigmentering oppstår, bør en fullstendig undersøkelse av de indre organene utføres. Siden det kan indikere alvorlig sykdom eller banal mangel på vitaminer.

  Men hvis pigmenteringen ikke oppsto på grunn av helseproblemer, kan du lage effektive kosmetiske produkter fra mat og ikke bare.

  Hovedårsakene til brune flekker på ansiktet (pigmentering på huden)

  De viktigste grunnene til at eksperter tror:

  1. Seborrheic keratose - denne typen brune flekker vises i form av muld eller vorter. Ofte skjer flekker av denne typen når hormonelle lidelser eller reduserer immunitet, de kan også være av arvelig opprinnelse og alder.
  2. Melasma - pigmentering av denne typen er dannet som følge av sollys på huden, hvoretter kroppen produserer ekstra melanin.
  3. Alderrelaterte flekker er enten brune eller svarte, forekommer hos eldre mennesker.
  4. Actinisk keratose - flekkene er kløende, flakete og dekket av grov hud. Manifestasjonen av flekker på ansiktet kan være et resultat av flere solbrenthet, samt en harbinger av en farlig sykdom, for eksempel hudkreft.
  5. Fototoksiske stoffer. Når du bruker dem, blir huden følsom overfor ultrafiolett, og som følge av at solen kommer på dermis, produseres overdreven melanin.

  Vær oppmerksom på! Hvis flekkene i ansiktet er brune, kløende, flakete, og det er smerte i musklene og en abrupt endring av humør, så et presserende behov for å konsultere en lege. Slike symptomer kan være et tegn på kreft.

  Spott på ansiktet brunt: Hvordan bli kvitt

  Behandlingen av brune flekker på ansiktet er årsaken til deres utseende. Noen grunner krever ikke medisinsk behandling og overlater ofte seg selv.

  Slike avvik inkluderer flekker som følge av overdreven melanin i kroppen og hormonelle lidelser. Her behandler de noen steder selv, hvor mye faktor som provoserte dem.

  I andre tilfeller, for å kvitte seg med brune flekker på ansiktet, vil både hjemmemedisinene hentes fra de improviserte ingrediensene og kosmetiske prosedyrer, som nå er bredt representert på markedet for skjønnhetsindustrien.

  Under betingelsene i hjemmet, er hvit leire masker og hudpleie produkt Skinoren krem ​​ansett som den mest effektive. Blant kosmetologiske prosedyrer er peeling og injeksjonsprosedyrer populære: mesoterapi og biorevitalisering.

  Vær forsiktig! Ethvert verktøy eller prosedyren for å fjerne brune flekker på ansiktets hud kan både bidra til og provosere brannskader, så de skal brukes i moderasjon og ikke mer enn 2-3 ganger i uka.

  Whitening ansiktshud hvis alder flekker

  Brun pigmentering kan blekes. En slik prosedyre er vellykket utført ikke bare i kosmetologikontorene, men også hjemme.

  Hvis skjønnhetspleieren bruker profesjonell blekskjønnhet, som inkluderer hydrokiron, kojinsyre og glabridin, kan du selv lage effektive masker fra vanlige produkter som praktisk talt alle vertinne har: honning og viburnum, kaffe og tranebær.

  For å forberede en mask av honning og viburnum, er det nødvendig å blande revet bær i like mengder med honning. Påfør 20-30 minutter og skyll med varmt vann.

  Kaffe- og tranebærskrubbe fjerner pigmentflettene. For å forberede den nødvendige 1 ss. l havregryn og malt kaffe.

  Deretter legger tranebærjuice, og deretter på ansiktet i 10 minutter. Skyll med varmt vann i en sirkelbevegelse.

  Kosmetiske prosedyrer for alder flekker på ansiktet

  Hvis det er flekker på ansiktet av brune, kjemiske peeling, mesoterapi, biorevitalisering, bleking vil be deg om å bli kvitt.

  For å velge spesifikt din metode for å løse problemet med pigmentering, bør du gjøre deg kjent med hver enkelt prosedyre i detalj og konsultere en hudlege.

  Kjemisk peeling

  For å kvitte seg med flekker på ansiktet av brun farge, kan du bruke en prosedyre som kjemisk peeling.

  Hvis du har noen brune flekker på ansiktet ditt, eller du kan finne ut hvordan du kan bli kvitt dem fra denne artikkelen eller fra en hudlege.

  Prosedyren er å fjerne det øvre lag av huden, og som et resultat, og fjerne uønsket pigmentering ved å bruke kosmetiske sammensetninger basert på organiske syrer.

  mesotherapy

  Denne prosedyren kan gi en dypere effekt på huden: injiser medikamenter inn i de dypere lagene i huden, som har tyrosinase enzymer.

  På grunn av disse enzymene oppstår hudbleking, fra de dype lagene, som følge av hvilke brune flekker forsvinner fra ansiktet.

  Bio-revitalisering

  Dette er en laser effekt på huden eller introduksjon av injeksjoner med bruk av hyaluronsyre, som trenger inn i de dype lagene i huden og gjenoppretter dem fra innsiden.

  Whitening Masks

  Whitening masker produsere en grunne effekt på huden.

  Prosedyrene utføres med bruk av profesjonell kosmetikk.

  Fordeler og ulemper ved kosmetiske prosedyrer

  Enhver kosmetisk prosedyre har sine fordeler og ulemper. Imidlertid kan deres resultater bli generalisert.

  De positive øyeblikkene er vist i følgende:

  • Fullstendig eliminere uønsket pigmentering i ansiktet, huden blir glatt og jevn;
  • motta ytterligere omsorg for dermis: den er oppdatert, den blir stram, elastisk, effekten av foryngelse oppnås;
  • penetrasjon i de dype lagene av epidermis, som forhindrer utseendet av nye brune flekker på ansiktet;
  • hjelp med alle typer pigmentering, inkludert alder.

  Blant de negative poengene verdt å merke seg følgende:

  • høye kostnader for prosedyrer: ikke alle har råd til en slik glede, særlig siden det kan være behov for flere økter;
  • ulike komplikasjoner og bivirkninger kan forekomme: arr, arr, langvarig ødem;
  • Resultatet av prosedyren vil bli merkbar bare etter en tid, som kan nå seks måneder.

  For å unngå negative øyeblikk, bør du kontakte fagpersonene i spesielle kosmetologerom på klinikker og skjønnhetssalonger.

  Brune flekker kosmetikk

  Det finnes flere høye kvalitetskomplekser av kosmetikk som hjelper til med å håndtere problemet under behandling og forhindrer fremveksten av ny pigmentering.

  Følgende produkter vil bidra til å kvitte seg med begge brune flekker på ansiktet og forhindre utseendet på nye:

  1. Belita Vitex er en hviterussisk bleking maske som inkluderer hvit leire og et syrekompleks. I tillegg til bleking, har det en omtenksom effekt: fukt og strammer huden. Produktet er av utmerket kvalitet, positive endringer vil være synlige i noen få prosedyrer.
  2. "Biocon Snow White" - kremet bekjemper eksisterende pigmentering og forhindrer utseendet på nye flekker. Ingredienser: ekstrakt av hvitlilje, lakris, bjørnebær, vitamin C. I tillegg til hovedaksjonen, har den en foryngende effekt.
  3. "URIAGE" - består av et sett med kremer og lotioner som gjør hvite alder flekker. Behandler medisinske midler, i sin struktur en emulsjon "Olje i vann", en lakris, vitaminer, AHA + BHA-komplekset.
  4. "Melvita" - et verktøy som stopper utseendet på nye flekker og whitens den allerede dannet. Lykkes med å klare aldersrelaterte endringer i epidermisene. Sammensetningen av ekstraktene av 5 hvite blomster, hyaluronsyre, melkesyre og mineralpulver.
  5. "Pola" er en mer lokal blekingskrem som er mye brukt. Den består av det unike komplekset "Rucinol", sjokkkstrakt, vitamin C.

  Hvordan bli kvitt alder flekker på ansiktet ved hjelp av folkemessige rettsmidler

  Bruke tradisjonelle metoder for å kvitte seg med brune flekker er mye enklere enn å utføre komplekse kosmetiske prosedyrer. Siden disse metodene allerede er testet og studert av mange mennesker.

  Sitron Remedy

  Sitronsaft er flott mot pigmentflettene. Du kan bruke både sin juice og zest.

  Hvis du tar sitronsaft, bør den være ferskpresset. Og sitronzest må fylles med 1/4 l vann og kokes i 30 minutter.

  Og med sitronsaft og avkok av skallet for å tørke huden, for å få effekten, trenger du minst 3-4 ganger om dagen, ca 3-4 måneder.

  For å lage sitronsaft lotion trenger du 1 ss. l sitronsaft og 10 ss. liter kokt vann.

  Det er også verdt å lage en maske: 1 ss. l stivelse må blandes med juice til en pasty konsistens. Det er nødvendig å bruke denne blandingen lokalt på brune flekker.

  Viktig å vite! Sitronsaft kan forårsake irritasjon og rødhet i huden, så før det påføres, er det nødvendig å ta en test for en allergisk reaksjon: Påfør et middel på armlenes bakside, hvis det ikke vises noen negative manifestasjoner innen 1 time, så kan masken brukes.

  En blanding av persilleblader og rømme

  Et av de første stedene blant de populære pigmenteringsmetodene på ansiktet er persille. Den vurderte agent brukes i form av juice til en maske og i form av en infusjon for en lotion.

  Persille skal hakkes med en blender og blandes med melk eller rømme. Det er viktig å holde seg til 1/1 prosent. Deretter påføres verktøyet i ansiktet i en halv time.

  For produksjon av infusjon, må du hakket persille helle 1 liter kokt vann.

  Den resulterende sammensetningen påføres på huden i ansiktet og vaskes av etter 30 minutter. Denne masken brukes daglig. Programmets varighet er ubegrenset.

  I tillegg eliminerer denne masken rynker og helbreder.

  Grapefrukt og gjær

  For å forberede masken vil trenge 12 mg tørr gjær og juice av halv gjennomsnittlig grapefrukt.

  Bland ingrediensene til glatt. Deretter setter blandingen på bandasjen og gjelder for problemområdene i huden.

  Etter 20 minutter Skyll grundig.

  Baking soda

  For å forberede denne masken trenger du 28 mg soda og 10 ml vann. Påfør slurryen på huden. Vask av etter 10 minutter.

  Det er også mulig å tilberede væske fra natron, som skal brukes til å rengjøre problemskinn om morgenen, til lunsj og om kvelden.

  For å forberede det må du oppløse 90 mg brus i et glass vann. Vann for bedre oppløsning bør være litt varm.

  poteter

  Skyll rå poteter under rennende vann, gni på et grovt rifler og søk om en time på huden med pigmentering.

  Anbefalt daglig bruk.

  Hydrogenperoksid, såpe og flytende ammoniakk

  Griser blekingssåpen revet (helst fin, for rask oppløsning) og oppløs 10 mg i 18 ml hydrogenperoksid (3%).

  Rør til en homogen, skummende masse. I den resulterende massen tilsettes to dråper ammoniakk.

  Påfør huden strengt med pigmentering ikke mer enn 20 minutter. Etter skylling, påfør en fuktighetskrem.

  Grønnsaker og fruktjuicer

  Vegetabilske og fruktjuicer er effektive, da de inneholder naturlige syrer.

  Et stort antall av dem inneholdt juice av agurk, svart currant, granateple, sitron, grapefrukt, fjellaske.

  Og du kan også bruke fersk juice fra persilleblade og løvetann. Bjørksaftet hjelper også fantastisk.

  Påfør juice hele dagen mer enn to ganger, ved å tørke problemområder.

  Meieriprodukter i kampen mot pigmentflettene

  Meieriprodukter håndterer hudbleking.

  Det er verdt å bruke lotion i 15 minutter 1 gang om 2 dager.

  Svart currant whitens hud

  Svart currant maske kan forbedre hudfarge. Følgende ingredienser trengs: 1 ss. Jeg er honning og ikke moden solseng. Påfør denne blandingen til flekker, skyll deretter med kaldt vann.

  I tillegg til masker og kluter som er tilberedt hjemme for engangsbruk, er det mulig å tilberede lotioner som kan lagres i ferdig form i flere dager. Dette vil gi en mulighet til å spare tid og på samme tid vil ikke krenke behandlingen av huden.

  Effektive metoder for pigmentering av langtidslagring

  For å forberede dette verktøyet trenger du:

  1. Sitronsaft - 1 stk.
  2. Eddik - 18 ml.;
  3. Hydrogenperoksid - 10 ml.;
  4. Vodka - 15 ml.

  Alle disse komponentene blandes i et glass eller en keramisk beholder til det er jevnt. Gni de pigmenterte områdene minst to ganger om dagen.

  Til langvarig lagring, hell i en tett lukket beholder (du kan bruke et apotek flaske alkohol) og lagre ikke mer enn 10 dager. Vodka kan erstattes med 5 ml alkohol.

  Det er også et middel for pigmentering, som i tillegg til dens formål ved å bruke ingrediensene, vil gjøre huden fløyelsaktig og elastisk.

  For å gjøre det trenger du:

  1. glyserol
  2. Hydrogenperoksid
  3. Borisk alkohol
  4. vann

  Bland 15 ml vann med to 10 ml borsalkohol. I en separat beholder kombineres 10 ml glyserin og 5 ml 3% hydrogenperoksid (5 ml).

  Kombiner blandingen i samme beholder. For langtidslagring er det viktig å bruke en beholder som lukker tett. I tillegg til et kjølig sted beskyttet mot sollys.

  Påfør 3 ganger om dagen i lang tid.

  Hvis det er en tendens til pigmentering på huden, så er det verdt å være oppmerksom på det begrensede oppholdet i det åpne sollyset.

  I tillegg prøver du å fylle kroppen din med vitamin C og PP, som er en del av produkter som kål, persille, sitron, tomat, bønner, aubergine, bønner, aprikoser, kirsebær og fersken.

  Kombinasjonen av eksterne og interne effekter på pigmentplettene vil i nær fremtid hjelpe til med å bli kvitt dem uten store problemer.

  Forebygging: hvordan å unngå utseendet på brune flekker på ansiktet

  For å brune flekker på ansiktet ikke vises igjen, er det nødvendig å gjennomføre en grundig hudpleie.

  I solfylt vær anbefales det ikke å gå uten solkrem på ansiktet. Soling må også være forsiktig: før klokken 10.00 og etter kl. 16.00.

  Ikke gi opp kosmetiske hudpleieprodukter og folksammensetninger av terapeutiske masker, fuktighetsgivende og nærende ansiktets hud med spesielle kremer og lotioner.

  De forhindrer utseendet av pigmentering, bidrar til anrikning av epidermis med nyttige stoffer, slik at huden på ansiktet blir fastere, jevnere og sunnere.

  Brune flekker har helt annen opprinnelse, så før du søker behandling, må du finne ut årsaken til denne feilen. En dermatolog vil hjelpe i denne saken, som etter undersøkelsen vil kunne foreskrive en kompetent behandling.

  Denne videoen vil fortelle deg hvorfor det er flekker på ansiktet av brun farge og hvordan bli kvitt dem.

  I denne videoen lærer du hvordan du behandler aldersflater med hjemmemedisin.

  Mørke flekker på ansiktet

  Mørking av områder på ansiktet er et vanlig problem, gitt det store utvalget av årsaker. Disse kan være små prikker eller små flekker (fregner, alder eller fødselsmerker) fra rød til mørk brun og svart, eller store områder av huden på kinnene eller pannen.

  årsaker

  hyperpigmentering

  Hyperpigmentering er forbundet med fri handling av eksterne faktorer som akselererer dannelsen av mørke flekker.

  Holasma (melasma)

  En av årsakene til dette problemet på ansiktet kan være holasma - "pigmentering på grunn av overproduksjon av melanin av pigmentceller" [www.dermetnz.org]. Det kan oppstå hvis du utsetter ansiktet mot solen i lang tid. Disse ujevne mørke områdene på ansiktet dominerer på pannen, haken, kinnene og overleppen.

  Hormonal ubalanse og graviditet

  Holasma er et mørkt flekk på ansiktet og manifesterer seg ofte under graviditet. Men med normalisering av hormonell ubalanse, bør dette problemet ikke manifestere seg.

  Andre faktorer er hormonbehandling, noen kreftmedikamenter og hypothyroidisme - lave nivåer av skjoldbruskhormoner.

  Post-inflammatorisk hyperpigmentering (PVH)

  Det er forårsaket av hudforhold som påvirker det. Psoriasis er en av hovedbetingelsene som er ansvarlige for dette. Noen hudpleieprodukter med alkohol, brannsår og akne kan forårsake PLH.

  Behandling inkluderer kontinuerlig bruk av tretinoin, azeloinsyre, spesielt for de pasientene som er utsatt for akne.

  lentigo

  Lentigo (alder flekker / leverflater) refererer til mørke flekker som er forårsaket av ultrafiolette stråler, ikke lever og alkoholproblemer (det pleide å være en slik teori, derav navnet). Oftest vises med alder, spesielt etter 60 år.

  Slike flekker på ansiktet gir ikke alvorlige helseproblemer, men av estetiske grunner kan de elimineres, for eksempel ved hjelp av laserterapi, elektrokirurgi eller kryoterapi. I tillegg kan behandling av lentigo på ansiktet omfatte kremer og geler med hydroksylsyre.

  Du kan også prøve noen av hjemmemedisinene for leveren flekker, som en maske laget av kjernemelk og sitron eller gurkemeie, yoghurt og honning.

  Les mer om disse stedene her.

  Akne arr

  Også årsaken til mørkningen av ansiktets hud er akne arr. Disse flekkene er akne og akne, som etter helbredelse forlot arr på pannen, kinnene eller nakken.

  Hårfjerning

  Ansiktshårfjerning forårsaker også noen ganger svarte flekker på kinn og overleppe. Noen av metodene som brukes til å fjerne uønsket hår, som pincett og kjemiske kremer, kan føre til inngrodd hår. Fra tid til annen skaper det små mørke eller brune støt på grunn av inngrep av bakterier.

  Helbredet akne

  Uansett om akne oppstår under pubertet, dårlig hygiene eller hudsykdommer, kan det føre til at dette problemet oppstår. Når de ser på pannen og kinnene, blir det vanskelig å beskytte dem mot solbrenthet.

  Etter deres behandling, eller når de forsvinner alene, kan små mørke flekker bli sett på områdene deres opphold.

  Andre grunner

  Det kan være andre årsaker til denne hudproblemet, som for eksempel kjemiske forbrenninger, skader på huden fra varme gjenstander, skarpe gjenstander eller verktøy.

  I de fleste tilfeller kan behandling kreve langsiktig selvhelbredelse, men noen ganger går de bort alene.

  NB. Vitamin B12-mangel forårsaker tap av normal pigmentering, noe som fører til utseendet på hvite flekker. Denne tilstanden (vitiligo) indirekte bidrar til mørke flekker på huden.

  Mørke flekker på kinnene

  For det første forårsaker utseendet på mørke flekker på kinnet og nesen endringer i hormonene østrogen og progesteron. Noen av disse endringene kan oppstå etter vellykket hormonbehandling. Ifølge Khatri, kan en økning i nivået av disse hormonene stimulere veksten av melanin, forårsaker hyperpigmentering, "[dailymakeover.com]

  For det andre kan fedme indikere at flekkene på kinnene er et tegn på svart acanthosis, særlig hos svarte mennesker, ifølge Dr. Pavan Kumar Gupta. Årsaken til denne sjeldne sykdommen er tendensen til insulinresistens, noe som gjør at du kan akkumulere et overskudd av glukose i cellene, det vil si at "svart acanthosis er en forandring i huden som forårsaker mørkere tykkere fløyelsaktig hud i kroppens bretter." [Www.healthcaremagic.com]. Dette problemet på kinnene kan løses ved sliping med en karbondioksidlaser (CO2-laser).

  Svart akantose på kinnene finnes ofte i mørkhudede mennesker.

  Behandlingsmetoder

  microdermabrasion

  Det er en egnet metode for å fjerne mørkere områder. Det fjerner bare tørre døde celler og baner vei for et nytt lag. En profesjonell dermatolog eller kirurg vil bruke en elektrisk sander for å fjerne et veldig tynt topplag av mørk hud. For eksempel er microdermabrasion en av måtene å fjerne mørke flekker på ansiktet forårsaket av akne.

  Skrub peeling

  Hvis du trenger å fjerne mørke flekker fra solen på kort tid, bør du bruke manuell peeling. Et praktisk peelingverktøy eller rengjøringsmiddel påføres på huden av problemet for å fjerne topplaget. Eksfolieringsmiddelet (skrubbe) skal ha små partikler i det, eller du kan lage det selv, for eksempel, bland blande rå mandler med et mildt rengjøringsmiddel.

  Exfoliate og blekemiddel

  Du kan bruke kremer, geler og løsninger av alfa-hydroksylsyre for å bekjempe dette problemet ved å exfoliere huden. Midler til avklaring bør inneholde viktige ingredienser for bleking, som kojic, azelainsyre og arbutin.

  • Noen av kremer og seromer inkluderer alfahydroksysyrer som glykolsyre, sitronsyre, vinsyre og melkesyre. Alfahydroksydkrem kan fungere godt hvis konsentrasjonen er mindre enn 10%. For eksempel, AHA 4oz - ansiktskrem med en konsentrasjon på 8%.
  • En annen nyttig komponent er retinsyre (retin-A / retin). De fleste av midlene med det i sammensetningen - det er reseptbelagte kremer og geler. Flott for å fjerne mørk hud på ansiktet ditt fra akne, arr og andre merker.
  • Salic acid er en gruppe av beta-hydroxy syre, som også er effektiv i behandling av akne.

  Kremer fra pigmentflettene

  For hyperpigmenterte flekker kan du bruke spesielle lysende kremer eller besøke senteret for laserbehandling.

  For det andre, for akne arr, akne, kan du få noen av de lysende kremer, som Isotretinoin, Meladerm Skin Care, Ambi-Fade Cream (lysende kremer).

  En annen vanlig metode for å kontrollere akne og forhindre dannelsen av mørke flekker på grunn av dem er benzoylperoksid og triclosan antibakterielle midler for lokal bruk.

  Laserbehandling

  Hvis ovennevnte midler ikke gir et godt resultat, er det verdt å prøve en laserbehandling. Den bruker laserpulser til å ødelegge melanocyttcellene under huden som forårsaker disse flekkene. Et nytt lag vokser og danner mykere sunn hud. Laseren er utvilsomt en veldig pålitelig metode.

  Dette er en terapi uten bruk av kjemikalier for å rengjøre ansiktet på mørke flekker, som kan brukes til de fleste hudtyper.

  Du trenger riktig behandling etter behandling for å lindre smerter og forhindre hevelse. Ved hjelp av en laser får du en løsning på både lys og mørk afroamerikansk hud.

  Kjemisk peeling

  Dette er et annet middel for å fjerne mørkningen. I motsetning til microdermabrasion, i en kjemisk peeling løsning, er medisinske midler brukt til å fjerne mållaget av huden.

  Lette kjemiske peeling, som med alfa-hydroksysyrer, er egnet for god hud og er dermed effektive som et middel for å fjerne mørke flekker på ansiktet.

  Eksempler på gode kremer

  Valget av metode som skal brukes til å kvitte seg med mørkningen i ansiktet, bestemmes av typer hudproblemer. Det er noen viktige ingredienser som kan være tilstede i en slik krem, som niacinimid, vitamin C, lakris (lakris) og acetylglukosamin.

  Du kan prøve noen av kremer nedenfor:

  Clinique Acne Solutions Spot healing gel er en av de beste akne behandlinger. Det skal brukes innen få uker.

  Acne Spot Repair er en annen flott krem ​​for å fjerne mørke flekker fra akne. Den absorberer raskt og reduserer betennelse for å bli kvitt problemområder på kinn og panne. Andre i denne kategorien er Oriflame Dark Spot Fading Concentrate, Himalaya Clarina Anti-Acne Cream.

  For å bekjempe pigmentering hos menn, er en av de beste kremer Pigmenteringsreparasjonsformel.

  Du kan rense ansiktet ditt med Microfine Face Scrub, som er et produkt av peeling med glykolsyre. I tillegg bør du søke etter barberkrem, Dark Spot Reduction Moisturizer, som fukter og forbedrer hudtonen.

  Også gode produkter er:

  • Lysende ansiktsskrubb Ren og klar morgenbryte.
  • Krem fra mørke flekker Obagi Nu Derm Klar for melanom.

  Hjem rettsmidler

  Sitronsaft

  Det har evnen til å fjerne mørke flekker på ansiktet, spesielt akne. Syr og naturlig vitamin C, som finnes i sitron, er viktig for å fjerne giftstoffer og døde celler. I tillegg er det en veldig enkel hjemme-prosedyre.

  1. Du må klemme litt juice fra sitron.
  2. Påfør den med en bomullspinne på problemhud.
  3. La i minst 20 minutter og skyll med kaldt vann. Gjenta disse trinnene hver dag etter å ha tatt et bad eller en dusj.

  papaya

  Denne frukten har kraftige enzymer for å bekjempe mørke flekker på huden. Det er nødvendig å forsiktig tørke de berørte områdene av ansiktet med massen.

  Bruk moden papaya for mørke flekker fra akne, gni overflaten dekket med dem. Skyll ansiktet etter 15 minutter.

  Karneemælk og sitron

  Det er nødvendig å blande en liten mengde karneemælk (skummelkkrem) og sitron i like store mengder. Denne blandingen kan delvis tjene som melkesyre i alfahydroksylprodukter.

  Aloe vera gel

  Det er en sterk antioksidant med naturlige ingredienser, som enzymer, vitaminer, som kan gi en mulighet til å lyse mørke flekker på ansiktet raskt og forhindre hudskade fra solen.

  1. Kutt arket og klem ut gelmassen fra det.
  2. Rengjør ansikt og håndkle tørt.
  3. Påfør massen direkte på den berørte huden, masser forsiktig og gni.

  Løk + honning

  Evnen til å bleke mørkere gjør løk og honning vakker og virker naturlig i kampen mot dette problemet. Løk inneholder naturlige og effektive ingredienser, inkludert mineraler og vitaminer, i tillegg sørger syre for å fjerne barberingspunkter og skader.

  1. Bland litt honning og løk i en bolle.
  2. Påfør blandingen i ansiktet med en myk bomullstøy.
  3. Påfør 10 minutter på et tynt lag naturlig honning.
  4. Alternativt kan du erstatte løk med hvitløkjuice.

  Gurkemeie, yoghurt og honning

  1. Kombiner gurkemeiepulver, yoghurt og honning i like store mengder som en tykk pasta.
  2. Påfør masken til renset ansikt med lette massasjebevegelser.
  3. La det tørke og skyll med varmt vann etter 10 minutter. Gjenta prosedyren daglig minst 2 ganger om dagen.

  Sitronsaft, agurk og rosevann

  Agurk har utmerket kvalitet for å korrigere cellebeskadigelse og bli kvitt mørke flekker, gjenopprette og gi huden jevnhet.

  1. Grøt agurk og bland med rosevann og sitronsaft.
  2. Påfør, lette å gni med bomullsklut eller bomullsull.
  3. Påfør oppløsningen minst 5 minutter daglig. Vask for å fjerne rester.

  Almond, melkepulver og honning

  Forbered en tykk pasta ved å blande pulverisert melk og mandelpulver.

  Påfør på kinn og nakke, la i ca 30 minutter før skylling med vann.

  Flere Artikler Om Typer Acne