Eiere av tørr og sensitiv hud blir tvunget til å kjøpe dekorative kosmetikk med forsiktighet - standardprodukter forårsaker irritasjon og en ubehagelig følelse av tett hud, noe som senere truer med å bli et nett av fine rynker.

Når du kjøper et fundament for tørr hud, er det viktig å vurdere at det ikke bare skal maskere feil og forandre den naturlige overflaten, men også opprettholde en normal fuktighetsbalanse gjennom dagen, nærme epidermalcellene, slik at de ikke fades tidlig. Kosmetikkprodusenter fokuserer på dette når man lager nye produkter blant tonale produkter for tørr og sensitiv hud.

Hva skal du se etter når du kjøper?

Vanligvis indikerer produsenten på etiketten hvilken type hud som grunnlaget er anbefalt, men denne regelen blir ikke alltid observert - det er også universale rettsmidler - derfor bør du grundig studere sammensetningen før du kjøper.

Oljebasen skaper en beskyttende film som inneholder verdifull fuktighet, og samtidig er mediet der vitaminene løses, som er nødvendige for næring av cellene i epidermisene.


Midler er forskjellige i tekstur. Lys krem ​​utdanner den generelle hudtonen, gir den skinn, metter med fuktighet, men praktisk talt ikke maskerer - den passer til dagtid i den varme sesongen.

Fond med tett konsistens gjemmer feil, gjør huden mat og fløyelsaktig, beskytter været mot forvitring og temperaturendringer - om vinteren eller høsten er det bedre å bruke dem.

Hvilke tonale ressurser presenteres i russiske butikker?

Kosmetikkprodusenter betaler nok oppmerksomhet til alle hudtyper, inkludert tørr og sensitiv hud. På stativ med produkter av kjente merkevarer, kan du enkelt velge et fundament for beskyttelse mot kaldt vær eller en delikat toningemulsjon for sommeren.

Kostnaden for produktet er hovedsakelig avhengig av selskapets markedsføringspolitikk når det gjelder merket som fremmes. Derfor er effektive løsninger for tørr og sensitiv hud presentert i ulike prisklasser, og den beste concealer for tørr hud er ikke alltid den dyreste. Så, hvilket fundament er bedre for tørr og sensitiv hud?

Økonomisk alternativ: 100-400 rubler

Svart perle 9 i 1

Anti-aging fuktighetsgivende fundament med hyaluronsyre. Det nærer, bidrar til bevaring av fuktighet og forhindrer utseendet til nye rynker. På grunn av sin lette tekstur ligger den jevnt, toner mindre feil, men klare ikke med merkbare kviser og uttalt rødme, som Det er et kryss mellom et fundament og en fuktighetskrem for ansiktet.

Belita-Vitex 2 i 1 (Hviterussland)

Fuktighetsgivende concealer med vitamin E. Jevnt fordelt, fuktiggjør, ser naturlig ut. Passer til tørr hud uten synlige mangler. Vurderinger er positive, men det er individuelle tilfeller av individuell intoleranse.

Belita-Vitex Amore (Hviterussland)

Tonal løftekrem med hyaluronsyre. Omsorg og gir toning effekt. Konsistensen er lett - produktet er egnet for elskere av naturlig sminke, og det vil være svært nyttig om sommeren eller våren.

Relouis Double Touch (Hviterussland)

Fuktighetsgivende concealer for tørr hud, ifølge vurderinger virkelig varig og effektiv - eliminerer tørrhet og peeling, beholder fuktighet i løpet av dagen. Om sommeren kan du søke i stedet for fuktighetskrem, om vinteren trenger du et ekstra verktøy som en base for sminke.

Maybelline Affinitone Vitamin E

Spesiell fuktighetsgivende formel med vitamin E. Tone har en lett tekstur, påføres jevnt, gjør at huden kan puste, egnede eiere av tørr hud. Allsidig, og kan brukes når som helst på året.

Gjennomsnittlig prissegment: 500-900 rubler

L'Oreal Lumi Magique

Den oljeaktige sammensetningen og langvarig fuktighet som leveres av tonalbasen, gjør produktet populært blant eiere av tørr hud. Kremet faller jevnt, i et tynt lag, tilpasser seg den naturlige overflaten slik at grensene er nesten usynlige. Motstandskraft - som alle L'Oreal-produkter - er utmerket, tonen opprettholdes hele dagen.

Bourjois Sunn blanding repack

Krem med frukt ekstrakter, delikat tekstur og langvarig fuktighetsgivende og toning effekt. Det gir strålende nyanse, maskerødhet, kviser og andre feil.

Bourjois 123 perfekt

Det varer lenge, perfekt nivåer, skjuler mangler og metter de øvre lagene av epidermisene med fuktighet. Kremet er universelt, egnet til bruk når som helst på året, beskytter mot været, og med vanlig bruk eliminerer tørrhet og peeling.

Pupa Aktivt lys

Fuktighetskrem med mallow ekstrakt og skinnende pigmenter. Ikke-irriterende, hypoallergenisk, egnet for eiere av den tørre typen.

Isadora Hydralight (Sverige)

Lett fundament vannbasert. Moisturizes i løpet av dagen, utmerker hudfarge og "fremhever" det. Ideell for de som ikke vil overbelaste ansiktet med pulver, men trenger en enkel korrigering og ekstra fuktighet.

Elite kosmetikk for tørr og sensitiv hud: 1000-3000 rubler og over

Clarins ekstra komfort

Nærende krem ​​med foryngende kompleks, arganolje og aktiv fuktighetsgivende komponent. Til tross for at konsistensen er ganske tett, brukes verktøyet jevnt, gir huden en lysglød, maskerer feilene. Resultatet er et naturlig og velholdt utseende gjennom hele dagen.

Lancome Teint Renergie Lift Sjeldne

Midler for normal og tørr hud med løfteeffekt. Med regelmessig bruk garanterer utviklerne en foryngende effekt - en strammet ansiktets hud og en reduksjon i antall fine rynker. Kremet er vedvarende, godt skjuler feil og oppfrisker ansiktet takket være perlemor-mikropartikler.

Bobbi Brown Nude Finish Tinted Moisturizer

Fuktighetsgivende tynnkrem for toning av tørr hud, som vil sette pris på elskeren av naturlig sminke. Passer som en dekorativ tone om sommeren - en gjennomsiktig agent utventer tonen, holder vannbalansen og beskytter mot ultrafiolett stråling.

Clarins Teint Multi-Regenerant

Regenererende concealer med strammeffekt og aktiv fuktighet. Beskyttelse mot hudens aldring og forurensning er gitt av urtekomplekset i kombinasjon med vitamin E.

Shiseido Radiant Lifting

Stift med reflekterende partikler designet for tørr og meget tørr hud. Gjenoppretter normale fuktighetsnivåer i cellene i epidermis, reduserer utseendet på rynker og stimulerer produksjonen av naturlig kollagen.

Guerlain Parure de Lumiere

Fuktighetsgivende concealer med en glans effekt. Som andre produkter av dette merket, oppfrisker det perfekt ansiktet, som om lyset lyser fra innsiden.

Hvert segment har sine egne ledere - produkter som har vist seg å være effektive og sikre. Blant de økonomiske alternativene, kan du hente en utjevningston - den gir den ønskede nyansen og fuktighet.

Hvis du trenger en krem ​​med en mer tett tekstur, som samtidig ser naturlig og naturlig ut, bør du se etter tonal betyr dyrere - L'Oreal, Bourjois. Luksus kosmetikk - Clarins, Shiseido, Lancome - gjemmer feil, forbedrer hudfarge, forlenger ungdom og reduserer antall rynker takket være patenterte komplekser.

Nøye undersøke sammensetningen, lytt til anbefalinger fra venner og besøkende på kvinners forum, og i butikken, vær oppmerksom på de "gule prislappene" - noen ganger er dyre produkter solgt med store rabatter.

Nyttig video

Hva tonal krem ​​for tørr hud å velge?

Stiftelse for tørr hud

Overbevisende bevise at tørr hud trenger en spesiell concealer. Og for klarhet, opplister vi hvilke problemer han vil løse, hvilke egenskaper som skal ha, og hva er den særegne formelen sin. Listen over de beste grunnlaget kremer for tørr hud, ifølge opinionen av skin.ru, er vedlagt.

 • Tørr hud: egenskaper og tegn
 • Hvordan velge et fundament for tørr hud
 • Egenskaper av tonal remedies for tørr hud
 • Søknadsregler
 • Stoffets sammensetning for tørr hud
 • Prinsippet om sesongmessighet i anvendelsen av tonalrammen for tørr hud
 • Tørr hud makeup fjerning regler
 • Beste midler vurdering

Tørr hud: egenskaper og tegn

Du vil umiddelbart gjenkjenne tørr hud: Den er tynn, sårbar, ofte kjedelig på grunn av mangel på fuktighet, utsatt for tidlig dannelse av rynker. Det utilstrekkelige hydrolipidlaget er skyld i disse funksjonene. I tørr hud holder den ikke pålitelig fuktighet. Så ikke bare kosmetikk til daglig pleie, men sminkeprodukter til denne huden trengs med fuktighetsgivende effekt.

Hvordan velge et fundament for tørr hud

"Tørr hud flager ofte, har mange tynne spor," sier Alexandra Grebenyuk, makeup artist, treningsleder for Lancôme-merkevaren. - Kapillærer vises ofte gjennom den. Et annet problem er mangelen på naturlig utstråling. " Tonal krem ​​bør fylle alle disse ufullkommenhetene.

For tørr hud, velg et fundament med fuktighetsgivende effekt. © iStock

Vær oppmerksom på tekstur

Strukturen av fundamentet for tørr hud bør være lett, nesten vektløs og plast. Dette vil tillate det å være godt fordelt og fusjonere bokstavelig talt med huden. Slike krav er oppfylt couchon, flytende væsker og essenser.

Se etter et produkt med en skinnende (satin) finish.

Radiance er en uunnværlig tilstand for tørr hud. En slik "intern" glød vil gi den et godt preparert, fuktet utseende. Og glitrende partikler og lysdisperspigmenter vil bidra til å synlig justere lindringen.

Egenskaper av tonal remedies for tørr hud

I tillegg til å gi skygge og maskeringsfeil, bør grunnlaget for tørr hud ha minst tre funksjoner.

Restaurering av fuktighet og fiksering i huden er en oppgave for kraftige fuktighetsgivende ingredienser, så les innholdet nøye på etiketten på produktet, eller velg straks en pute eller BB-krem. De innebærer en høykvalitets fuktighetsgivende.

Hvis huden lider så mye fra tørrhet at den har erstattet en sunn nyanse med en blekgrå, så er det mest sannsynlig at grunnlaget for næringsoljer i sammensetningen ikke vil forhindre det. Slike verktøy er oljete å røre, men ikke la en fettete glans.

Påfør grunnlaget for tørr hud kan være våt svamp. © iStock

Søknadsregler

"Alle bevegelser når du lager sminke bør være pent og gjennomtenkt," sier Alexandra Grebenyuk. Og deler profesjonelle hemmeligheter og liv hacking.

Hvis peeling er forstyrret, ta en flat børste og legg fundamentet med glatte bevegelser fra midten av ansiktet til periferien.

Alternativt kan du bruke en svamp (for eksempel en skjønnhetsblender). Distribuere betyr tett pressing av sponzh på huden. Så overflaten av huden vil være helt jevn.

Et annet enkelt tips for å lage en jevn tone på tørr hud: Før du bruker et toneværktøy, fukt litt svampen med vann. Kremet vil bli distribuert i det tynneste laget, og sminken blir så naturlig som mulig.

På tørr hud vises fine rynker ofte. Med sin maskerende perfekte børste med dobbel bunke - duofiber. Hennes villi (oftest to farger) skjerpes av en laser, så hun gjør kremet til et vektløst slør, fordeler det i et jevnt lag og "polerer" hudens overflate. Forbruk av krem ​​på samme tid omtrent tre ganger mindre enn vanlig.

Stoffets sammensetning for tørr hud

I metning med nyttige ingredienser, er moderne tonale midler i stand til å konkurrere med hudpleieprodukter. Spesielt i tonalkremer for tørr hud vil du definitivt finne noen av disse stoffene, og til og med alle samtidig.

Hydrofikser (glyserin og hyaluronsyre) er ansvarlige for å øke fuktighetsnivået i huden. Og de jobber med glattheten, fordi jo bedre huden er fuktet, jo bedre er den sikret mot utseendet av rynker.

Naturlige oljer (aprikoskjernen, karitt) gir mykgjøring, næring og i det siste utstråling av huden.

Vitamin E bidrar også til hudens utstråling, og virker også som en antioksidant: bekjemper frie radikaler og derved senker aldring.

Termisk vann - en kilde til mineraler og sporstoffer.

UV-filtre er uunnværlige i toner med en lett tekstur, som vil være nyttig om sommeren. SPF forhindrer for tidlig aldring, forhindrer pigmentering.

Mineral, lys-spredning, fargede pigmenter gir grunnlaget, og derfor er huden den nødvendige skyggen og til og med ut av tonen i ansiktet.

Prinsippet om sesongmessighet i anvendelsen av tonalrammen for tørr hud

Om sommeren bruk grunnlaget med SPF og en fuktighetsgivende funksjon. © iStock

Om sommeren

Den første tingen som vil være nødvendig for enhver hudtype i solfylt vær, er UV-beskyttelse som forebygging av fotoalder, så sett deg ikke på kompromisser, og legg kun SPF-tonalverktøy i din kosmetikkpose.

Nå er solkrem inkludert i formlene av mange tonale midler, spesielt for BB og CC kremer, samt puter.

Og selvfølgelig, ikke glem at fargekosmetikk for tørr hud skal fuktighetsgjøre den.

Om vinteren

"På den kalde årstiden trenger tørr hud et fundament med funksjonen av forbedret ernæring," sier Alexandra Grebenyuk. Det vil bidra til å bevare den hydrolipide mantelen og beskytte huden mot effekten av aggressive miljøfaktorer:

skarpe temperaturfall

tørr luft i rom med sentralvarme;

I kulden anbefaler Alexandra å legge til en dråpe kosmetisk olje til stiftelsen. Og selvfølgelig, ikke glem å rengjøre og fukte huden godt før du bruker sminke.

En eller to ganger i uken er det verdt å bruke eksfolierende midler - da vil huden bli glatt og beholde evnen til å bli fornyet, og tonen vil ligge feilfritt.

Tørr hud makeup fjerning regler

For å sikre at du fjerner concealer fra tørr hud og samtidig for ikke å frata den, er det bedre å utføre renseprosedyren i flere stadier.

Varm opp litt sminkefjerner eller rensende krem ​​i håndflatene.

Spred produktet over ansiktets hud, unngå øyeområdet. I stedet for krem ​​og melk kan du bruke micellar vann eller micellar gel.

Masser huden med lette sirkulære bevegelser, som beveger seg fra midten av ansiktet til periferien, slik at verktøyet effektivt vil oppløse dekorative kosmetikk.

Fjern resterende rengjøringsmiddel med en bomullspute.

Vask med mild pleie: mousse eller en spesiell krem ​​for å vaske tørr hud.

Stiftelse for tørr hud: Hvordan velge klokt

Stiftelsen er en må-ha i hver kvinnelig kosmetikkpose. Med det gir vi ansiktet en jevn tone, utstråling og godt preparert utseende. Kvinner ønsker om kosmetikk vokser stadig: et moderne fundament, ikke bare masker feil, det bør også ta vare på huden, næring, beskytte og forynge om nødvendig.

Eiere av tørr hud står ofte overfor et problem når de velger et fundament. La oss snakke om funksjonene til fundamentet for tørr hud i ansiktet og valg av produkt, med tanke på individuelle egenskaper.

definisjon

Foundation - et middel som inneholder pigmentpartikler. Det virker tone, mattes, maskerer mindre defekter. Et godt tonalt fundament gjør ikke ansiktet til en porselenmaske, det gir huden en stråling og et sunt utseende.

Imidlertid kan et feil valgt fundament fremheve ulempene ved tørr hud: utilstrekkelig elastisitet i epidermis, tetthet, peeling og alvorlighetsgrad av rynker. Kremet av denne typen må derfor ha følgende egenskaper:

 • flytende gjennomskinnelig tekstur
 • lett absorberbarhet;
 • rask og jevn applikasjon;
 • fuktighetsgivende ingredienser;
 • beskyttende egenskaper.

Når du velger et skjønnhetsprodukt, se etter etiketten "for tørr hud" på pakken.

Handlingsmekanisme

Fond med tonal effekt gir skygge på huden på grunn av mineralpigmenter. Sammensetningen inneholder oftest titandioksid - den viktigste gjemningskomponenten. Noen ganger legger produsenter mineralreflekterende partikler til tonalverktøyet for å gi en skinnende effekt.

Den "rette" krem ​​for delikat, tørr hud inkluderer nærende og fuktighetsgivende ingredienser - oljer, ekstrakter, vitaminer og organiske syrer:

 • hyaluronsyre;
 • argan, jojoba, mandel, shea og andre oljer;
 • lanolin;
 • glycerol;
 • naturlig voks;
 • vitamin A, E, C;
 • ekstrakter av aloe og andre planter.

Les også om andre kosmetikk for tørr hud i denne artikkelen.

Stiftelsen for tørr hud bør ikke inneholde alkohol.

I tillegg har en god tonalkrem en beskyttende effekt mot ultrafiolett stråling - SPF-faktor på 10 enheter og over.

Væskefonfundamentet har mange positive egenskaper. Den har en lett tekstur, påføres jevnt og skiller seg ikke av. Dette verktøyet kan gjøre huden veldig jevn og fløyelsaktig.

Flytende tonale ressurser varierer i egenskapene deres: konsistens, antall pigmentfyllere, kan ha en fuktighetsgivende effekt. Noen av dem er egnet for tørre hudtyper.

Det anbefales ikke å bruke flytende fundament for daglig bruk.

Tonal mousse er en ganske ny type tonale ressurser. Disse er kremer med en lett, luftig tekstur. Perfekt justerer strukturen, tetter ikke rynker og porer, skaper ikke en skinnende effekt. Mangelen på tonale mousses - lavmaskerende effekt. Men de er trygge og egnet til daglig bruk. Det foretrukne valget for moden og fading hud.

Kremfluid inneholder en stor mengde fuktighetsgivende ingredienser. Dette er et utmerket verktøy for bruk i varmt vær og et godt valg for eiere av tørr følsom hud. Egnet til daglig bruk. Den minus av kremer-væsker er utilstrekkelig kamuflere evne.

Moteutviklingen er utgivelsen av en flytende krem ​​i form av en pute, en svampete pute som letter bruken av kremet med fingrene.

Kompakt fundament (kamuflasje) - en krem ​​med veldig tett konsistens. På grunnlag av kamouflage kremer er fargepigmenter, voks og silikoner. Kremer har en høy maskeringsevne, står fast på ansiktet. På grunn av sin tunge struktur, er den ikke egnet for tørre hudtyper.

Korrigerende tonalpinner. Den kompakte formen lar deg bruke en pinne basert på problemområder, effektivt maskering av feil. Har en tett tekstur, inneholder mange pigmenter. Brukes i spesielle tilfeller, ikke for daglig bruk.

Kremspulver til ansiktet - et toneværktøy som kombinerer effekten av krem ​​og pulver. Etter påføring av krem ​​tørker, forblir matting pulver foundation. Ideell for fet hud, men kan skrelle av og understreke fine rynker.

BB-krem - multifunksjonelle balsam, "tilpasse" til hudfarge. Kombiner korrigerende, fuktighetsgivende, beskyttende, foryngende virkning. Maskeringseffekten er svak.

Du kan også være interessert i å bli kjent med vurderingen av det beste pulveret for ansiktet, som er beskrevet her.

Hvordan bruke

Vi velger den riktige tonen.

Før du bruker tonen, må den testes. En dråpe kremblanding med en finger på grensen til ansikt og nakke, hvor huden er lettere, og vurdere fargekampen. Du vil trenge et middel som passer best i ansiktets skygge.

Fargen på tonalbasen skal være så nær som mulig for den naturlige, naturlige hudtonen.

Klargjør huden for påføring av krem.

 • Vi rengjør tørr hud i ansiktet uten såpe, bedre med et spesielt skum til ansiktet;
 • I tilfelle peeling, bruk lett peeling, vask det av og gjør en nærende maske;
 • Tørk huden med tonic og bruk en daglig fuktighetskrem. Gi kremet suge i noen minutter.

Komme ned til å bruke tonalrammen.

 • Krem påført med en svamp eller børste. Hvis huden er veldig tørr, kan du fukte svampen - kremet blir brukt jevnere.
 • For tykk krem ​​kan fortynnes med fuktighetskrem.
 • Vi skygger kremet fra midten av ansiktet til sidene, glatt fluffen på ansiktet i retning av vekst. Påfør et smør av krem ​​på midten av pannen og skyggen fra senteret i alle retninger til øyenbrynene, templene og hårlinjen.
 • Nesen, øyet området behandles separat, forsiktig, dotere tonal basis.
 • Ikke kjør krem ​​inn i porene i huden, gni den med lette bevegelser.
 • Border ansikt og nakke forsiktig blande.
 • Etter påføring av fundamentet pulver vi ansiktet med et smulert pulver med reflekterende komponenter.

Pass på å rense ansiktet på slutten av dagen med kosmetisk melk eller micellar vann, helt fjerne fundamentet. Deretter vasker vi ansiktet vårt og bruker en nærende natkrem.

Hvordan velge et fundament i vinter

 • Om vinteren må du velge et tonalverktøy av en lysere nyanse, siden det ikke er solbrenthet på ansiktet.
 • Reflekterende komponenter hjelper deg til å se friskere ut.
 • Kremens sammensetning bør inneholde naturlige oljer og vitaminer.
 • Velg en krem ​​med en mer tett tekstur, la de fuktighetsgivende væskene vente til våren.

Les også hvorfor kremet ruller på forsiden av lenken

Om vinteren brukes kremet minst en halv time før du forlater huset.

Vanlige modeller, merker og produsenter

Når du velger et fundament for tørr hud, er det bedre å stole på de seriøse, veletablerte produsentene og merkene.

I budsjettprisesegmentet har de vist seg godt:

 • Healthy Mix Serum (Bourjois Paris) - fargetone med en masse omsorgsfull fruktekstrakter. Lett vektløs tekstur og gode fuktighetsgivende egenskaper kompenserer for mangel på holdbarhet. I varmt vær er uønsket.
 • Avon Calm Shine krem ​​er lett å påføre, ruller ikke, matter, maskerer mindre defekter. Ekte nyanser kan avvike fra de som er oppgitt i katalogen.
 • BB Cream 5 In 1 (Garnier): produsenten hevder samtidig fuktighetsgivende, utjevningstone, reduserer rødhet, matting og pore-smalende effekter. Enkelt fordelt, godt maskerer feil. For tørre og problematiske hudtyper.

For mer moden hud er kremer med anti-aging effekt egnet (og dermed til en høyere pris):

 • Clarins True Radiance-produkt. Inneholder anti-aldringskompleks, inkludert planteekstrakter, gir huden en sunn glød, beskytter mot ultrafiolett stråling.
 • Cream Repairwear Lazer Focus fra Clinique har en lett tekstur, en god dekningseffekt, fyller rynker, evens tone. Luksus krem.
 • Lancome Teint Miracle - krem ​​som fukter og bryr seg om huden hele dagen. Godjusterer tone, gir glans på grunn av perlepartikler.

Følsom hud kan bli bortskjemt med Vichy Aera Teint Pure Cream. Den inneholder fuktighetsgivende termisk vann og reflekterende partikler. Beskytter mot UV-lys, gir et delikat belegg.

Også for sensitiv hud er posisjonert krem ​​Stay-True Make-up produsent Clinique.

I luksusområdet produserer dyre, men virkelig høyverdige produkter:

 • Luminous Moisturizing Foundation, "Bobbi Brown". Lett, fløyelsaktig tekstur. Den passer perfekt, justerer tonen perfekt og skjuler rynker.
 • Skin Caviar Foundation, Concealer fra La Prairie. Bemerkelsesverdig verktøy har en rik omsorgssammensetning, antioksidant og beskyttende komponenter. Inkluderer corrector concealer. Den eneste ulempen er en svært høy pris.

Les også om Eveline Liquid Control foundation krem ​​her.

video

funn

Kvinner med tørr hudtype er egnede tonalkremer med lett tekstur og fuktighetsgivende ingredienser. Sørg for å forberede huden til bruk av matteagenter, ved å bruke en fuktighetsgivende base. Sørg også for å fjerne sminke på slutten av dagen og suge huden med fuktighetskrem eller nattkrem.

Vi anbefaler at du også leser om grunnlaget for fet hud i dette materialet.

Stiftelse for tørr hud. Toppkarakter: fuktighetsgivende, budsjett, luksus. anmeldelser

Ved hjelp av fundamentet kvinner med tørr hud kan gjøre en vakker sminke. For dette må du finne det beste verktøyet som ikke bare kan gjøre huden perfekt, men også ta vare på den.

Fungerer tørr hud

Dermatologer skiller ut slike særegne egenskaper som er utsatt for tørr hud:

 • huden har en kjedelig skygge og kjedelighet;
 • huden er tynn og sårbar, reagerer på temperaturfall, hardt vann og eksponering for UV-stråler;
 • huden har en svak beskyttende barriere;
 • utsatt for flaking;
 • på grunn av dehydrering mister elasticitet;
 • utsatt for tidlig utseende av rynker og alder flekker.

Sammensetningen av tinting agent

Sammensetningen av tinting agent, ideell for tørre epidermis, bør omfatte følgende komponenter:

 1. Hydrofixers - designet for å hjelpe huden å holde fuktighet inne i vevet. Disse inkluderer glyserin og hyaluronsyre.
 2. Naturlige oljer. Disse inkluderer sheasmør, aprikoskjernen.
 3. Vitamin E. Det virker som en antioksidant, hjelper huden å motstå aldringsprosessen.
 4. Termisk vann. Mineraler og sporstoffer i sammensetningen øker hudtonen.
 5. UV-filtre. De gir hud beskyttelse mot tidlig aldring og dannelse av pigmentering under påvirkning av sollys.
 6. Minerale og fargede pigmenter. Bestem grunnlaget for fundamentet.
 7. Reflekterende pigmenter. Hjelper tonalverktøyet mest naturlig å se på huden.

Kremegenskaper

I tillegg til andre bør grunnlaget for tørr hudtype ha følgende egenskaper:

 • Må fastsette fuktighetsnivået i huden, så det bør inkludere fuktighetsgivende ingredienser.
 • Det bør inneholde næringsoljer. Takket være ernæring, vil huden finne en sunn nyanse. En slik sammensetning er kontraindisert for fet hud.
 • Kremet må ha beskyttende funksjoner. Det krever SPF-filtre.

Kriterier for valg av tinting agent for tørr hud

Når du velger et fargetone, bør du styre av følgende nyanser:

 • Velg organiske forbindelser laget av naturlige ingredienser.
 • Teksturens struktur bør være lett og plastisk.
 • Gi preferanse til kremet med en skinnende overflate.
 • Pakken må merkes at produktet er beregnet på hudtype.

Valg av tekstur

Tintingverktøy for teksturer er av følgende typer:

 1. Flytende teksturerte produkt: væske, essens, pute. Oppfyller hudens behov med en minimal mengde flekker.
 2. Tonal verktøy med tett tekstur (kamuflasje). Det brukes når du må skjule store feil på huden i form av arr, fødselsmerke.
 3. Tonal hud. Dens sammensetning inneholder små farger pigmenter. Betyr gjennomsiktig tone faller på huden og ser naturlig ut.
 4. Stift krempinne. Egnet for lokal korreksjon av problemområder. Ikke bruk verktøyet på huden i nærheten av øynene.
 5. Stift krem ​​pulver. Midler med vellykket hud mattes. Ikke egnet for tørr hud, så vel som for forstørrede porer på dermis.
 6. Tonal dagkrem. Det gir enhver hud en jevn tone og sløvhet, som består av pulver og fargestoffer.

Valg av hudton

Når du velger et fargetone, er det lov å trekke seg tilbake fra naturlig hudfarge med 1-2 toner. Paletten blir skiftet til en lysere eller mørkere nyanse. Du kan samtidig bruke flere nyanser i kombinasjon med pulver og rouge til å skulpturere ansiktet.

De beste fuktighetsgivende toningmidlene

 • Grunnlaget for det amerikanske merket "Urban Deke" - "Naked Skin One-and-Dan" SPF-20.

Kremet tok over tre funksjoner samtidig: fuktighetskrem, primer og fundament. Takket være de lysreflekterende partiklene som er dens del, skaper effekten av glans på ansiktet.

 • Stiftelsen "Taynt Aydiel", presentert av laboratorier Vichy.

Teint Ideal SPF-20 skaper en jevn tone på huden. Dens sammensetning er beriket med hyaluronsyre og et korrigerende vitaminkompleks (C, E). Teknologien til "flytende lys" skaper effekten av frisk utstråling for huden.

 • Tonalvæske "Miracle Cush" Fransk merkevare Lancôme.

Pute fukter og glatter huden. Sikrer beskyttelse mot de negative effektene av UV-stråler. Enkel å bruke: Ta bare en liten mengde på pulverlakken og legg den på ansiktet.

De beste anti-aging tintene

 1. Foundation Cream Lift italiensk merke Giorgio Armani.

Det er karakterisert som grunnlag for tørr hud. Det beste alternativet for en slik derma er når det er komponenter i krem ​​som aktiverer produksjonen av kollagen i den. I Designer Lift, utføres denne funksjonen av adenosin. En viktig del av kremet er en blå perleekstrakt som gir huden en edel stråling.

 1. Foundation Prodigy Powercell Foundation Fransk merkevare Helena Rubinstein.

Kremet er et lett væskefluid. Den består av et planteekstrakt av havet Cretanma. Det har en foryngende og toning effekt på huden.

Den beste matting toning ansikts

 1. "Maestro Fusion Make-up" merket Giorgio Armani.

Stiftelsen har nærende, mykgjørende og beskyttende funksjoner på grunn av lotusoljen den inneholder. Det gjør ikke bare huden mat, men beskytter den også mot aldring.

 1. Stiftelsen Sisleya Le Teint av det franske merkevaren Sisley.

Verktøyet er basert på planteekstrakter (mimosa av Konstantinopel). Det inkluderer ikke oljer, så det er - et egnet alternativ for normal og fet hud. Gir ansiktet en liten glød.

De beste fargetoner med solbeskyttelse

 1. Spektakulær SPF-10-merke Helena Rubinstein.

Tonalvæske har fuktighetsgivende og mykende effekt på huden. Han justerer tonen. Forhindrer rødhet og pigmentering på huden. Utelukker utseendet av oljeaktig glans på huden, som det mattes det.

 1. Naken Magique av det franske merket L'Oreal.

Pute skaper et jevnt belegg på huden, som tilpasser seg tonen. Aktivt beskytter huden mot aggressiv virkning av sollys. Huden er pålitelig beskyttet mot pigmentering og utseendet på nye rynker.

Det beste verktøyet til 30 år

I en ung alder fungerer kroppens hormonelle system aktivt. Dette påvirker tilstanden til huden:

 • dets fettinnhold øker;
 • hun blir fettete;
 • det er betennelser;
 • utvide porene.

I en alder av 30 år er det best å bruke fargetoner med en matteffekt. Deres sammensetning inkluderer ikke fett. Antiseptiske komponenter i sammensetningen av midlene hindrer dannelsen av lesjoner på huden.

En god løsning vil være grunnlagskrem "Stay Mait Oil Free MJ" fra Clinique. Formelen inneholder absorberende sebumkomponenter. Matte krem ​​har en lys konsistens, men gir et permanent belegg i sminke.

Det beste middelet fra 30 til 40 år

Alder etter 30 år er en periode hvor huden trenger anti-aging terapi. Dette skyldes dens sløvhet og utseendet til de første rynkene. Huden lider av sebummangel, og på grunn av dette blir lipidfilmen på den tynnere.

Når du velger tinting agenter, bør det gis fortrinn til fuktighetsgivende kosmetikk med lysdispererende partikler i sammensetningen. Dolce Tone Base Fluid oppfyller disse kravene. Gabbana. Luminous Liquid Foundation gir huden en perfekt tone med en sateng glans.

Det beste middelet etter 40 år

På 40 år begynner kroppen hormonell justering, og dette påvirker tilstanden til huden. Hun mister turgor, blir mindre elastisk. Endringer er de dype lagene i epidermisene. De viktigste problemene i huden er tilstedeværelsen av pigmentering og tap av tone.

I denne alderen må du velge toneværktøy med løfteeffekt. Den inneholder stoffer som stimulerer produksjonen av kollagen og elastin. Tekstur betyr at det skal være lett, med en satin finish.

Parure Gold fundamentet fra Guerlain, presentert i 6 nyanser, forynger huden. Produktet er lett påført på ansiktet og gjemmer hudfeil. Kremens sammensetning er beriket med et foryngende kompleks og Eclat d'Or gyldne pigmenter. Takket være det betyr huden skinner og ser yngre ut.

De beste kremer for vinteren

 1. Stiftelsen All Nighter av merkevaren Urban Decay.

Motstandsdyktig verktøy skaper et pålitelig lag på huden, som ikke sprer seg under påvirkning av værforhold. Vanntett krem ​​med en stor mengde fargepigment gir huden en matt overflate.

 1. Tonmusen "Dream Mait Mousse" av det amerikanske merket Maybelline.

For følsom hud er dette et egnet fundament. For tørr hud er den beste komponenten i krem ​​silikon, som er i stand til å forsiktig maskere feilene. Dream Matte Mousse har en lett tekstur med luftbobler. Det myker og mattes huden.

De beste kremer for sommeren

 1. Vitalumiere Aqua selskap Chanel.

Fluidet fukter huden og gjør det skinnende. Et jevnt lag beskytter huden mot fuktighetstap. Produktet er lett å påføre og har en behagelig aroma.

 1. Super Stay 24 Cream fra Maybelline.

Kremet matter huden, og gir ikke utseendet til fet skinn. Skjuler irritasjon, svarte flekker og brede porer. Den ligger i en gjennomsiktig, naturlig tone på ansiktet.

Vurder best budsjettkrem

 1. "Match Perfacation Foundation" av Rimmel.

Pris - 422 rubler.

Det britiske merkevaren Rimmel utviklet Smart Tone-formelen. Takket være at kremet tilpasser seg hudtonen. Den har en satin finish. Presentert i 15 nyanser. Produktet inkluderer solkremfiltre (SPF-20).

 1. Ton Elixir CC crème fra Vivienne Sabo.

Pris - 420 rubler.

Verktøyet maskerer hudfeil, og bryr seg også om det. Den rike tekstur av krem ​​er beriket med sin bestanddel av hyaluronsyre, vitamin E og hvetekimekstrakt. Utvalget av nyanser inneholder 3 toner.

 1. "Ballett 2000" Superstabilt merke Svoboda.

Det er ingen oljer og alkohol i stiftelsen. For tørr hud er det beste alternativet. Produktet matter huden, gjemmer lett pigmentflettene og utjevner tonen. E-vitamin som er en del av krem, har foryngende effekt på huden.

Vurdering av de beste kremer av gjennomsnittlig pris nisje

 1. 24-Ower Calerstey flytende sminke kombinere / fet av Revlon.

Resistent fundament har viskøse egenskaper. På grunn av sin lette tekstur ligger den på huden i et jevnt, matt lag. Imponerer med en rik palett: 21 nyanser. Produktet vaskes av med hydrofil olje.

 1. "Halsey Mix Serum Jel" av Bourjois.

Kremet er rik på vitaminer takket være dets ekstrakter av litchi, granateple og goji. Verktøyet er preget av en lett tekstur med fløyelfinish. Det maskerer mindre defekter på huden og utligner sin lettelse. Verktøypaletten inneholder 6 nyanser.

 1. Alliansen Perfekt av L'Oreal.

Kremens formel gir den muligheten til å tilpasse seg hudtonen. Den har en bred fargepalett: 10 nyanser. Egnet for å skape naturlig sminke med strålende hudeffekt. Kremens formel inneholder reflekterende partikler.

Topp kremer luksus

 1. Fluid Diorskin Forever merker Christian Dior.

Verktøyet tilpasser seg hudtype. Fuktighetsgivende ingredienser i blandingen er akaciaharpiks og tangekstrakt. Væsken inneholder også kollagen og sink. Den har en smeltende tekstur, men gir et tett belegg. Skjuler rødme og ujevnhet, beskytter mot ultrafiolett stråling (SPF-25).

 1. Phyto Teint Eclat fra Sisley.

Produktet er plassert på huden med et ultra-tynt lag, maskerer de forstørrede porene og matt overflaten. Passer til alle hudtyper. Lime blossom ekstrakter, gardenias og mallow ekstrakter myke og fukte huden.

 1. Tonalrammen Lingerie de Peau fra det franske merket Guerlain.

Kremets lyse konsistens gjør det mulig å ligge på huden med et ufattelig lag. Verktøyet er presentert i 8 nyanser. Kremet beskytter mot de negative effektene av sollys (SPF-20). Den har en delikat aroma av fioler.

Vurdering av de beste profesjonelle verktøyene

 1. Normaderm Teint by fra Vichy.

Tonalkremet som presenteres i 3 nyanser gjør huden tone jevn og mattes den. Kremet inneholder UV-filtre. Verktøyet forhindrer dannelsen av fet skinn på huden. Lette tekstur av kremen maskerer effektivt problemområder på huden.

 1. Teint Miracle fra Lancôme.

Takket være den lette, nesten gjennomsiktige tekstur, er kremet jevnt fordelt over huden. Den har nærende, fuktighetsgivende og beskyttende egenskaper. Gjelder ansiktets tone, glatter huden og maskerer feilene sine.

 1. Alliansen Perfekt av L'Oreal.

Dette verktøyet - det beste alternativet for tørr hud. Det beste gjør det fuktighetsgivende ingredienser inkludert i sin formel. De myker og glatter huden, tar vare på det. Kremblandingen har en naturlig hudtone og er ikke synlig på den. Det forårsaker ikke allergier, derfor er det egnet for sensitiv hud.

Tørr hud søknad regler

Ved bruk av et tintingmiddel følges en bestemt rekke handlinger:

 1. Fukt huden med en passende krem.
 2. Påfør primer på den.
 3. Pensel eller fingre for å fordele en liten mengde midler på T-sonen og kinnbenet.
 4. Bruk en fuktet svamp eller en pensel, spred produktet jevnt over ansiktet. Flytt fra sentrum til side, fra forgrunnsområdet.
 5. Hvis makeup brukes concealer mørk skygge, så det er brukt under kinnbenet og hårfestet, og deretter forsiktig fjær med en lysere nyanse.
 6. Påfør litt pulver på toppen av tonen.

Regler for spyling av tørr hud

Huden ryddes av tinting agent mens du observerer følgende kronologi av handlinger:

 1. En liten kosmetisk melk, micellar gel eller vann påføres ansiktets hud.
 2. Masser ansiktet med sirkulære bevegelser for å oppløse sminke laget.
 3. Skal av et sminklag med en bomullspute.

Stiftelsen for tørr hud skader ikke og er lett å fjerne melk, etc.

 • Vask ansiktet med gel eller ansiktsvask.
 • Soak ansiktet med et håndkle og bruk en nærende krem ​​på huden.
 • Tips fra sminkeartister og skjønnhetseksperter

  Når du velger en fargetone, anbefaler fagpersoner deg å følge de følgende anbefalingene:

  1. Kremens tone bør være så nær som mulig for den naturlige hudtonen.
  2. Fargen kan være 1-2 toner forskjellig fra den naturlige hudtone for å skape en solbrent effekt, eller for å gi ansiktet en ferskere nyanse.
  3. Preferanse bør gis til lette teksturer som blander seg godt.
  4. Kremt tett konsistens er mest egnet for hud med et minimum av feil.
  5. Før du bruker verktøyet må du teste det på huden.

  Stiftelsen er en uunnværlig ting i sminke av enhver moderne kvinne. Den beste måte for tørr hud type er de som ikke gjør det bare maskere defekter, men også bidra til de terapeutiske effekter - fukte, fuktighetsretensjon i vev av epidermis ernæring.

  Derfor bør slike kosmetikk velges svært nøye, basert på hudens individuelle egenskaper.

  Video om grunnlaget for tørr hud

  Topp 5 grunnkrem for meget tørr hud:

  Den beste concealer for tørr hud

  Del i sosiale. nettverk:

  Utvalget av grunnlag for tørr hud bør kontaktes med særansvar. Dekorative kosmetikk bør ikke bare matte, men også beskyttende funksjoner - for å opprettholde fuktigheten i huden i løpet av dagen, for å nærme cellene med ulike elementer, slik at de forhindres i for tidlig aldring. Det er på disse punktene at produsenter av dekorative kosmetikk legger vekt på etableringen av innovative formler for tonale midler for tørr hud. I vår artikkel finner du svaret på spørsmålet, hva er den beste concealer for tørr hud.

  Utvalgsretningslinjer

  Nå vil vi vurdere de viktigste anbefalingene om hvordan du velger riktig fundament og hva du trenger å være oppmerksom på når du kjøper den.

  Egenskaper av deres hud:

  • Økt tørrhet i huden.
  • Overfølsomhet.
  • Peeling.
  • Hudreaksjon på endrede klimatiske forhold.
  • Hudreaksjon på visse værforhold.
  • Overdreven tynnhet av de øvre lagene i huden.
  • Tendens mot utslett.
  • Allergiske reaksjoner.

  egenskaper

  Dette er egenskapene som et skjønnhetsprodukt skal ha for denne typen hud:

  • Ha en tett struktur.
  • Å være praktisk talt usynlig på huden.
  • Absorber raskt.
  • Gå til sengs jevnt.
  • Ikke stram huden.
  • Fukt og beskytt huden.
  • Med en matt effekt.
  • Har i sammensetningen av et stort kompleks av vitaminer og andre næringsstoffer.
  • Ha UV beskyttelse.
  • Ikke inneholder alkohol i sammensetningen.
  • Består bare av naturlige ingredienser.
  • Være hypoallergen.
  • Inneholder antiinflammatoriske og antibakterielle stoffer.
  • Å være vannbasert, ikke oljebasert.

  Her er hva annet å huske på:

  • Eiere av tørr hud bør se etter et produkt merket for tørr hud, siden et slikt fundament inneholder et stort antall forskjellige fuktighetsgivende ingredienser, vitaminer, oljer, planteekstrakter og nyttige organiske syrer.
  • Merket med ikke-komedogen - vil redde deg fra utseendet til akne og vil effektivt takle eksisterende hudproblemer.

  Det er viktig! Concealer av tett konsistens gjemmer ufullkommenhet, gjør huden sløv og fløyelsaktig, beskytter i dårlig vær fra forvitring og plutselige temperaturfall. Denne krem ​​blir en uunnværlig assistent i vinter og høst.

  struktur

  For å forstå hvilket fundament som er bedre for tørr hud, må du nøye studere sammensetningen av de foreslåtte alternativene. Kvalitativt tonalverktøy bør bestå av følgende komponenter:

  • Eteriske oljer - jojoba, argan, mandel, tea tree.
  • Hyaluronsyre.
  • Aloe vera ekstrakt
  • Latonina.
  • Vaselin.
  • Glyserol.
  • Naturlig voks.
  • Skvalen.
  • Pektin.
  • Vitamin A, E, C.

  Skygge utvalg

  Dette øyeblikket er ikke mindre viktig, fordi i tilfelle en feil valgt nyanse risikerer du å se ekstremt ubehagelig ut. La oss se nærmere på disse anbefalingene:

  • Velg riktig tone for din hudfarge. Det anbefales å gi preferanse til naturlige nyanser, som mest ligner hudens naturlige farge.

  Det er viktig! Hvis du bruker en tone som er lysere eller mørkere enn huden din, vil du se latterlig ut i samfunnet, da skarpe fargedråper vil være svært merkbare, spesielt om dagen.

  • Pass på å teste grunnlaget før du kjøper. For å gjøre dette riktig må du legge en dråpe av produktet til fingeren og smøre den på ansikt, nakke eller under haken. Disse områdene anses å være mest egnet for å kontrollere kremet, siden dette er hvor huden er den letteste, så på disse stedene kan du nøye vurdere fargetilpasningen.

  Det er viktig! Det tonale verktøyet som vil maksimere blanding med din naturlige nyanse vil være perfekt for deg.

  Søknadsregler

  Nå vil vi gjøre deg bekjent med de grunnleggende reglene for å legge grunnlaget for tørr hud. Lytt til disse tipsene for å unngå uforutsette ubehagelige øyeblikk.

  Trinn-for-trinns instruksjoner om riktig bruk av skjønnhetsverktøy:

  • Før du legger grunnlaget, vasker vi ansiktet vårt med et skumt skum. For disse formål kan du bruke fuktighetsgivende tonic, men såpe er strengt forbudt, noe som ytterligere kan tørke hudoverflaten.

  Det er viktig! Hvis du har peeling, er det ønskelig å lage en nærende maske med et naturlig kompleks av vitaminer og mineraler.

  • Etter slutten av den første prosedyren behandler vi huden med fuktighetskrem og venter på at den absorberes fullt, ca 5-10 minutter.
  • Påfør tonen med en spesiell børste eller svamp, fordeler legemidlet fra den sentrale fronten til siden i retning av hårvekst, glatt ned. På samme måte skygger kremet på pannen, smør det fra midten til kantene og danner visuelt solens stråler. Denne teknikken lar deg jevnt påføre kremet til grensen til håret, og etterlater ingen synlige overganger.
  • Vi studerer separat området rundt øynene, samt nesen og vingene.
  • Bland forsiktig over grenseovergangen fra ansikt til hals for ikke å skape en maskeffekt som kan ødelegge hele sluttresultatet.
  • Litt pulver huden med mineral eller løs pulver.

  Det er viktig! Hvis det ser ut til at konsistensen av produktet er for tykk, fortynn den deretter med en fuktighetsgivende ansiktscreme slik at huden blir fløyelsaktig og ser så naturlig ut som mulig.

  Vurdering av de beste tonal rettsmidler for tørr hud

  Vi tilbyr deg en liste over kvalitet tonal ressurser fra ulike produsenter.

  "Black Pearl" anti-rynke 9 i 1

  Dette anti-aging fuktighetsgivende fundamentet, som inkluderer hyaluronsyre. Det fôrer huden i ansiktet, bidrar til å opprettholde fuktighet og forhindrer utseendet på nye ansiktsrynker.

  Det er viktig! På grunn av sin lette struktur, legger den seg jevnt, skjuler små defekter, men maskerer ikke synlige kviser og sterk rødhet.

  Maybelline skjønnhetsprodukt New York Baby Skin

  Denne krem ​​er i stand til å gjøre overflaten av huden jevn, jevn og øm, nesten som en baby. Vel skjuler feil, maskerer forstørrede porer og varer svært lang tid.

  Det er viktig! Det er en ulempe - den inneholder mye silikon, som kan skape en film på ansiktet. Derfor er det nødvendig å bruke en krem ​​fra denne produsenten i liten mengde for å unngå en marioneteffekt.

  Alliansen Perfekt av L'oreal

  Kremet inneholder silikon, glyserin. Takket være disse komponentene dannes et belegg som forhindrer tap av fuktighet. Teksturens struktur er ganske flytende, men samtidig faller den flat og sprer seg ikke.

  Aera Teint Pure av Vichy

  De lysreflekterende partiklene som er en del av tonalanordningen, gir huden en sunn glød og en spesiell fløyelsaktighet. Og termisk vann garanterer hydrering og en følelse av komfort for hele dagen.

  Det er viktig! Det beskytter mot ultrafiolette stråler, tetter ikke porene, gjør at huden puster, men klare ikke med peeling.

  Avon Calm Shine

  Lar deg skjule mindre mangler - alder flekker, fregner og utslett. På grunn av den lave prisen er veldig populær med det rettferdige kjønn.

  Det er viktig! Konsistensen av produktet er litt fet, på grunn av hvilken glans på ansiktets hud er mulig. Den legger seg bra, forlater ikke flekker og ruller ikke ned.

  Vitalumiere Aqua fra Chanel

  Betraktet det beste alternativet for sommeren. Det er en slags vannbasert væske med en flott struktur som enkelt og jevnt legger seg, det lukter veldig fint. Takket være beskyttelsen mot tørr hud, vil ansiktet ditt bli friskt og silkeaktig i lang tid.

  Tonal mousse for ansikt Naken sensasjon fra Bourjoi

  Det er spesielt populært blant jenter, ikke bare med tørr hud. Den skjuler helt synlige feil, og skaper et lett belegg samtidig. Den har en tykk tekstur, som ikke er merkbar etter påføring.

  Ekstra jomfru mineraler

  Hvis du er på føttene hele dagen, så er dette tonalverktøyet for deg. Det er ekstremt motstandsdyktig, inneholder en stor mengde nyttige mineralsk komponenter. Og kremen gir næring, fukter og beskytter ansiktet mot miljøets bivirkninger. Med et slikt fundament kan du være rolig 24 timer i døgnet.

  Opprett Atelier Base Lissante

  Det er en fuktighetsgivende emulsjon, omfattende omsorg på grunn av det høye innholdet av naturlige planteekstrakter. På grunn av den oljete tekstur er huden nesten usynlig. Vel maskerer rynker og fungerer som et hinder for fordamping av fuktighet.

  Det er viktig! Nøyaktig nivellerer tonen din, skaper effekten av hudstramming (løfting).

  Clarins True Comfort Foundation

  Velegnet til å bekjempe de første tegn på aldring. Den består av arganolje, et spesielt anti-aldringskompleks og UV-beskyttelse.

  True Comfort Foundation av Clarins

  Dette er den beste concealer for tørr hud for kvinner i moden alder. Strukturen er lett, men den passer tett på huden, fyller fine rynker godt, skiller ut hudoverflaten, maskerer stjernene og det vaskulære rutenettet.

  Vurdering av grunnkrem for vinterperioden

  Avhengig av sesongen, krever selv for tørr hud forskjellige tonale ressurser. Om vinteren er ansiktet ikke dekket av solbrun, så det er mye lettere enn i sommersesongen. Produktet skal inneholde en stor mengde vitaminer og naturlige oljer. Valget av tekstur kan være forskjellig, men det er ønskelig å holde seg på et tettere verktøy som kan skape en barriere mot fuktighetens fordampning fra huden.

  La oss se nærmere på hva slags fundament som er bedre for tørr hud om vinteren, ifølge brukerne.

  BB Cream Time Retur BB Pute

  Inneholder en stor mengde næringsstoffer høstet fra sneglens kropp. Den har en foryngende effekt, forhindrer dannelsen av nye rynker og bryr seg godt for huden.

  Forever Youth Liberator av Yves Saint Laurent

  Hvis du ikke kan bestemme tonen til fundamentet, så er dette vinterkremserum akkurat det du lette etter. Han tilpasser seg uavhengig av hudfarge.

  Serum Foundation av Bobbi Brown

  Passer for eiere av de mest følsomme dekslene. Veljusterer overflaten av ansiktet, gjemmer hudfeil og beskytter huden mot skadelige værforhold. Takket være dens fuktighetsgivende egenskaper, forhindrer det chapping og peeling.

  Det er viktig! På vinteren må du bruke et passende toneværktøy senest en halv time før du går en tur.

  Hvordan fjerne fundamentet fra ansiktet?

  Ikke mange jenter vet at det er nødvendig å fjerne kosmetikk fra ansiktet om natten. Denne prosedyren bør behandles med særlig ansvar, siden det er primært helsen til huden din som avhenger av den. La oss se på detaljerte instruksjoner om hvordan du skal fjerne sminke på riktig måte:

  1. Vi tar en bomullspute og påfør micellar vann eller fullmette melk på den for å fjerne kosmetikk. Med disse måtene renser vi ikke bare huden, men forbereder også ansiktets hud til hvile etter en tung belastning.
  2. Vi vasker under rennende vann. For å gjøre dette, er det tilrådelig å bruke kjølig, men i hvert fall ikke varmt vann.
  3. Påfør på huden natt fuktighetskrem eller nærende serum. Før sengetid kan du lage en nyttig vitaminmaske.

  Det er hele prosedyren! Nå kan du trygt gå og legge deg!

  opptakene

  Takket være vår artikkel kan du raskt og enkelt finne den beste concealer for tørr hud, som vil være perfekt for deg. Vi ønsker deg det riktige valget å alltid se attraktivt og samtidig, naturlig!

  Flere Artikler Om Typer Acne