Kombinert hud krever spesiell oppmerksomhet ved valg av fundament. Vi snakker om de beste løsningene på sine problemer.

Tekst: Editorial Makeup.ru 19. mars 2017

Ulike områder av huden av den kombinerte typen kan ha en tendens til enten tørrhet eller utseendet av en fettete glans (vi har allerede brutt opp dette materialet i hvordan du kan kvitte seg med den fettete glansen). I tillegg oppstår betennelse ofte. Derfor er det spesielt viktig å velge et fundament som vil glatte hudtekstur, skjule flakket, ikke tette porene og forbli kjedelig i løpet av dagen. Oppgaven er ikke lett. Derfor gjorde vi en vurdering av grunnkrem, slik at det ville være lettere for deg å velge det beste for deg selv.

Hurray, din LIKE inspirerte redaktøren for nye artikler!

Vær den første som vet om dem!

 • Veronika 7 september, 12:15 Takk for anmeldelsen)) Jeg vil også gjerne dele min favoritt foundation kremer. Jeg følte meg godt inntrykk av NYX, jeg følte meg litt stram på huden, men i speilet så ansiktet mitt helt naturlig og velpleied)) En annen av mine favoritter tonal cremer coverproof (wunder2) - ikke representert i vurderingen) tonal produsert i USA, jeg følte nesten ikke på ansiktet mitt) Stødig, uten trykk, i tillegg til det vakre utseendet bryr seg også om huden)
 • Anastasia Pashkova 28 mai, 13:31 Jeg applauder min appell til Tonal Foundation-Stick Mineral Stick Foundation, NYX. Etter den avsluttede pinnen fra Bobbi Brown organiserte jeg en søkekspedisjon, og håpet å finne den beste mottakeren. og funnet! Det viste seg å være denne kjekke, Mineral Stick. Hva er det så bra? Ja i det hele, for det! Ideelt dekker præget hud naturlig (før jeg trodde det var en myte - tonal, gjemmer hudavlastning), lyser lyset forsiktig, mens T-sonen ikke ser ut som en feit pannekake (og jeg har problemer med det, vet du), perfekt blokkerer mine blåmerker under øynene, men på en mystisk måte fusjonerer det så med huden min, at selv etter forsiktig undersøkelse er det umulig å oppdage spor av oppholdet. Vel, og sist, har jeg en vill allergi mot UV-stråler. Denne kjekke viste seg å være blant de få utvalgte som overlevde og bestod testen for å beskytte mot rødhet og irritasjon. Generelt tok han selvsikkert plass på bordet, og mer enn en gang vil ta.
 • Zlata 5 mai 10:46 Hei! Jeg liker virkelig hvordan huden min ser ut som Maybelline Dream Satin Fluid! Huden er veldig jevn, vakker, porene er ikke synlige, grunnlaget er vedvarende og prisen er veldig budsjett! For en super naturlig sminke velger jeg Dream Matte Mousse, Maybelline, overlapper mine forstørrede porer, mens den er helt usynlig på huden. Jeg elsker merket Meybillin!

Hvordan søke fundament? Vi forteller deg hvordan du legger grunnlaget på riktig måte, avhengig av hudtype, ansiktsform og hvilke verktøy du trenger for dette.

Make-up strobe: ytelsesteknikk Vi forteller hvordan du gjentar sminke i strobeteknikken og deler nyttige tips

YSL tonalkremer: en oversikt Hva er så bra med tonalkremer fra YSL, hvilke nyskapende ingredienser inkluderer og hvordan de passer best

Makeup Remover: rating Rensingsmelk, olje, micellar vann eller mousse? Vi forteller hvordan du velger riktig sminkefjerner, vurderer hudtype, og tilbyr de som definitivt er verdt å sette på hyllen på badet

Primers for ansiktet: en anmeldelse og omtaler Ti primere for ansiktet, som sminke vil vare hele dagen, og om nødvendig - og natten!

Alt om primere for sminke Hvorfor trenger jeg en primer for øyevipper, hvordan velge den beste basen for sminke og hva skal jeg erstatte med saken?

5 produkter for perfekt tone. Alternativer for å se på

Velge den beste concealer for kombinasjonshud

Stiftelsen er en integrert del av daglig sminke. Det vil gjøre huden strålende og glatt.

Riktig valgt tonal verktøy - grunnlaget for perfekt sminke. For hver hudtype krever en individuell tilnærming.

Når du velger kosmetikk, må du ta hensyn til alle funksjonene i huden.

Kombinert hud er ganske lunefull. T-sonen er et område av nesen, pannen og haken. På disse stedene er huden mer fet.

Kinnområdet er preget av økt følsomhet, tørrhet og flak. For å gi en jevn tone må du velge riktig toneverktøy.

Hvordan gjenkjenne allergi mot kulde i ansiktet og hvordan å behandle det? Finn ut svaret akkurat nå.

Generell informasjon

Kan jeg bruke concealer for kombinasjonshud? Foreløpig på hyllene av butikker en stor overflod av tonale baser. De skjuler ikke bare feil, men eliminerer også fet skinn eller tørr hud.

Når du bruker sminke, kan du kombinere et tonalt fundament eller krem ​​for to forskjellige hudtyper.

Hovedbetingelsen er bruk av midler fra ett selskap.

Men bruken av to tonale baser er ikke bare dyr for lommeboken, men også ganske ubeleilig.

Sammensetningen av tonale midler bør ikke inkludere stoffer som tetter porene. Velg en krem ​​i dagslys. Det er tilrådelig å prøve det før du kjøper ved å søke på ansiktet.

Skyggen skal samsvare med den naturlige overflaten. Det bør være lett i tekstur, lett å påføre og ikke glide.

arter

Tonale verktøy er tilgjengelige i flere versjoner.

Kremspulver: Den mest passende tekstur er kremaktig pulver. Når ansiktet påføres, vil huden ha en jevn tone og sløvhet. I dette tilfellet trenger du ikke engang å bruke pulver.

Cream Stick: Det er praktisk å bruke. Ideell for tørr hud. Ulempen er en tett tekstur.

Med antibakteriell effekt: En funksjon av denne fløten er at den ikke bare skjuler akne og kviser, men reduserer også betennelse og irritasjon. Det forhindrer også ytterligere spredning av problemet.

Kremmousse: Har en veldig lett tekstur, tetter ikke porer. Ved påføring på huden fuktes og nærer det. I dette tilfellet lider ikke T-sonen av for mye fett. Med hjelpen er små rynker maskert.

Blyant: de må brukes forsiktig.

Blyant kløe porer.

Du kan bruke den på enkelte deler av ansiktet for å maskere de enkelte feilene.

Viktig redaksjonell rådgivning

Hvis du vil forbedre tilstanden til huden din, bør du være spesielt oppmerksom på kremer du bruker. En skremmende figur - i 97% av kremer av kjente merkevarer er stoffer som forgifter kroppen vår. Hovedkomponentene, på grunn av hvilke alle problemene på etikettene er betegnet som metylparaben, propylparaben, etylparaben, E214-E219. Parabener har en negativ effekt på huden, og kan også forårsake hormonelle ubalanser. Men det verste er at disse tingene kommer inn i leveren, hjertet, lungene, akkumuleres i organene og kan forårsake kreft. Vi anbefaler deg å forlate bruken av midler der disse stoffene er plassert. Nylig har eksperter fra redaksjonen vår analysert naturlige kremer, hvor førsteplassen ble tatt av midlene fra selskapet Mulsan Cosmetic, en leder innen produksjon av helt naturlig kosmetikk. Alle produkter er produsert under strenge kvalitetskontroll og sertifiseringssystemer. Vi anbefaler å besøke den offisielle nettbutikken mulsan.ru. Hvis du tviler på kosmetikkens naturlighet, må du sjekke utløpsdatoen, det bør ikke overstige ett års lagringsplass.

Vi ser komposisjon

Hva skal inkluderes i grunnlaget for kombinasjonshud? Før du kjøper et toneværktøy, må du være oppmerksom på sammensetningen.

Eteriske oljer spiller en viktig rolle, men innholdet deres bør være minimal:

 • rose og sitrus nivå overflaten;
 • ingefær, mynte og rosmarin vil tone opp;
 • kamille, bergamot og te tre vil roe og lindre irritasjon;
 • mynte, grønn te og calendula vil oppdatere huden.

Som ekstra komponenter kan være:

 1. Glyserin.
 2. Hyaluronsyre.
 3. Panthenol.
 4. Vitaminer.

Den beste oppskriften av masker for veldig tørr hud i ansiktet finner du bare her.

produsenter

Hvilke firmaer produserer toneværktøy og baser for kombinasjonshud?

Den største suksessen som nytes av tonale midler utstedt av bedrifter:

Blant innenlandske produsenter blir Liberty stadig mer populært.

Anbefal en god tonalkrem for kombinasjonshud! Blant de populære og effektive middelene til vurdering:

  Lumene - Skin perfector. Krem reduserer sebumsekresjonen og gjør huden kjedelig.

På bruk av essensiell olje av appelsin for hudpleie, les vår artikkel.

For vinteren

Hvordan velge en god tonal rette for kombinasjon hud for vinteren? Toneværktøyet beregnet for bruk i vintermånedene skal være forskjellig i farge, egenskaper og sammensetning.

Vinter tonal verktøyet bør inneholde reflekterende partikler. De vil gi utstråling til huden under kunstige lysforhold.

Oliven, sesam og hvetekimoljer, urteekstrakter, mineraler og vitaminer bør også inkluderes. Tonalrammen vil ikke bare skjule problemområdene, men også ta vare på ansiktets hud. Konsistensen av vinterkremet bør være litt tykkere enn sommeren.

sammendrag

Når du velger et tonal rammeverk for kombinasjonshud, må du se på komposisjonen.

Moderne verktøy ikke bare skjuler feil, men også bryr seg om ansiktets hud.

Nøye valgt base vil gi huden mat og utstråling.

Foundation krem ​​for kombinasjon hud

Hver jente drømmer om en perfekt jevn tone. Men dessverre kan bare noen få skryte av en vanlig type epidermis. Og selv eierne av perfekt hud står overfor problemet med peeling eller oljeaktig glans. Hva kan vi si om damene, som morens natur har tildelt den kombinerte dermis.

I dette tilfellet må du sette opp tørre områder på kinnene og håndtere den oljeaktige glansen i den T-formede sonen. Derfor må valg av grunnlag for kombinasjonshud nærmer seg med stor forsiktighet. Det anbefales ikke å bruke kosmetiske produkter for tørrtype av epidermis, da de vil forbedre arbeidet til talgkjertlene ytterligere. Preparatet for oljeaktig dermis er heller ikke egnet, da det vil føre til flaking på tørre områder i ansiktet. Å vite om slike problemer har representanter for kosmetikkindustrien utviklet en spesiell concealer for blandet hud.

Spesielle egenskaper

Grunnlaget for blandet hud bør ha en rekke funksjoner:

 1. Å kunne eliminere den fettete gløden i den T-formede sonen, noe som gir matta en matt effekt.
 2. Tillat å fukte og mette tørre områder av epidermis med manglende fuktighet, og forhindre flakking.
 3. Den er utformet for å skjule feil, samt jevne hudtekstur.
 4. Har en lys tekstur som passer vakkert, uten å skape inntrykk av en maske på ansiktet.

Velge det perfekte fundamentet for kombinasjonshud, bør du være oppmerksom på sammensetningen:

 • Plantekstrakter og oljer - mett cellene med gunstige stoffer, la deg beholde fuktighet, ikke tette porene og bli kvitt oljeaktig glans. Slike nyttige stoffer av naturlig opprinnelse inkluderer for eksempel:
  • rose og sitrus - hjelp justere ansiktets struktur;
  • Ginger, mynte og rosmarin - forbedre hudtilstanden;
  • kamille, bergamot og tea tree - fjern rødhet, beroligende epidermis;
  • mynte, grønn te og calendula - perfekt forfriskende.
 • Hjeltekomponenter er:
  • hyaluronsyre - har en fuktighetsgivende effekt;
  • panthenol - bidrar til å bli kvitt tørrhet;
  • vitaminer.

Typer av tonal rammeverk

Produsenter av kosmetiske produkter tilbyr et stort antall tonalkremer for den kombinerte huden. De mest populære typene er:

 1. Krem pulver. Denne universelle løsningen kombinerer fordelene med to produkter av grunnlaget for ansikt og pulver. Det er en ideell base for sminke, da den er vakkert påført for å danne et jevnt lag. For å gi ansiktet et nytt utseende, tar det bare noen få minutter.
 2. Kosmetisk med antibakteriell effekt. Unge damer, preget av en blandet type epidermis, lider ofte av forekomsten av akne. For å overvinne dette problemet, og samtidig lage en vakker sminke, må du velge en concealer, som har en antibakteriell effekt. Et slikt produkt er i stand til å tørke helt opp det problemområdet hvor pimples dukket opp, fjern irritasjon, og forhindre utseendet av nye foci av betennelse.
 3. Krempinne bidrar til å kvitte seg med peeling og samtidig er det ikke i stand til å tette porene. Det er verdt å merke seg at et slikt verktøy har en ganske tett tekstur, slik at den kan ligge på ansiktet med et ujevnt lag. Ved å bruke en krem-pinne, er det nødvendig å skygge det med spesiell forsiktighet.
 4. Kremmousse kan brukes av kvinner i ulike aldersgrupper. Den er preget av sin luftige, nesten vektløse konsistens. Takket være denne funksjonen, fordeles den i et jevnt lag og absorberes perfekt. Strukturen til dette kosmetiske produktet inneholder vanligvis mineraler som kompenserer for mangel på vitaminer i epitelcellene, samtidig som de ikke er i stand til å tette porene, noe som er spesielt viktig for områder av huden som er fete.
 5. Blyant - dette kosmetiske produktet må være i ditt arsenal for en nødsituasjon. For eksempel, da en pimple plutselig dukket opp, og det burde være raskt forklart. Men du bør ikke bruke blyant på en kontinuerlig måte, da det kan tette porene. Dette kosmetiske produktet anbefales å bruke et punkt og bare i områder som er utsatt for fettete glans.

Se gjennom de beste og verste tonale ressursene i neste video.

Vurdering av de beste produsentene

Å velge en concealer for kombinasjonshud, bør gi preferanse til anerkjente merker. Stopp ditt valg på produsenter som har mottatt et stort antall positive tilbakemeldinger fra jenter som har opplevd effektiviteten av midler til seg selv. Topp 10 rangering av de beste merkene er som følger:

1. "Skin Perfector" fra merkevaren Lumene - minimerer dannelsen av talg, gir huden en matt effekt. På grunn av tilstedeværelsen av urte ingredienser har den en antibakteriell effekt.

2. "Vitalumiere Aqua" fra det franske merket Chanel har en lys og luftig konsistens. Den passer perfekt uten tette porene. Den har en utmerket maskeringseffekt som helt gjemmer feil på ansiktet.

3. "Bio-Detox" fra den populære franske produsenten Bourjous består av naturlige ingredienser. Inneholder ikke alkohol eller andre kjemisk aggressive stoffer. Dette verktøyet er egnet for utjevning av tonen i ansiktet og maskering av små feil. Den har en matt effekt, som hindrer dannelsen av fettete glans. Bio-Detox fyller hver celle med nyttige og næringsrike elementer, gir mild hydrering og bidrar til å rengjøre porene av urenheter som har akkumulert i dem.

4. "Lauder Aeromatte" fra merkevaren Estee - dette krempulveret gir huden et kjedelig utseende, noe som gir ansiktet et friskt utseende. Vitaminer og gunstige ingredienser har en nærende og fuktighetsgivende effekt gjennom dagen. De viktigste fordelene ved dette produktet er:

 • myk og lett tekstur;
 • mild tone;
 • utmerket holdbarhet.

Takket være skapelsen på forsiden av et gjennomsiktig slør, blir sminke ikke belastet med noe, og huden vil puste perfekt. Dette krempulveret skaper inntrykk av et "mykt fokus": dets deler ser ut til å sprede lyset, slik at ansiktet ser strålende ut, visuelt fjerner rynker og andre epidermisfeil.

5. "Alliance" fra en kjent produsent L'Oreal har en maskerende og fuktighetsgivende effekt, samtidig som den gir næring til huden. Den kan brukes selv om vinteren, uten frykt for å skade epidermis. På grunn av tilstedeværelsen av en nyskapende formel etter bruk av et slikt fundament vil du få en vakker sminke, og ansiktet ditt vil se rent ut, uten feil eller feil, og vil få en lys naturlig glød. Denne kremenvæsken blir din "andre hud", innhylling og gir ansiktet en jevn, myk og glødende effekt. Den passer perfekt sammen med din dermas tone, og skaper en naturlig nyanse. Du må bare legge vekt på og fokusere på visse områder. Komponentene som er en del av en slik krem-væske, beskytter huden mot ultrafiolett stråling, og beskytter mot dannelsen av pigmentflekker.

6. "Varig" fra Max Factor-merket påføres med et perfekt jevnt lag, perfekt toner huden, fjerner betennelse og irritasjon. Den moderne formelen, utviklet av en spesiell teknologi, gir epidermis mykhet, silke og ømhet. På grunn av tilstedeværelsen av en resistent base, vil dette produktet ikke bli smurt, vil ikke spre seg under påvirkning av høy temperatur på en varm, varm dag og vil ikke flekke klærne dine. Den absorberer overflødig talg, eliminerer fettig glans og gir derma en matt effekt.

7. "Teint Idole Ultra Pute" fra det franske varemerket Lancome - tonalvæske som kombinerer:

 • effektivt resultat etter bruk
 • utmerket dekning;
 • beskyttelse mot miljøets negative virkninger;
 • letthet og vektløshet.

Etter å ha brukt det, er det ikke opprettet et maske på ansiktet, takket være den unike formelen er laget av denne tonevæsken så tynn og vektløs at den ikke er helt følsom i ansiktet. Den har en lang matting effekt, utjevner de små imperfections av huden. Denne concealer perfekt justerer tonen, og gir ansiktet en satin glans.

8. "Dream Satin Fluide" fra den amerikanske produsenten Maybelline gir naturlighet og samtidig perfeksjon. Etter påføring av denne flisen er epidermis myk, strålende og kjedelig. Denne krem ​​har en gjennomsiktig tekstur, takket være at den er jevnt fordelt over huden, noe som gjør ansiktet silkeaktig og friskt. Tonalvæskekrem gjør at huden kan puste uten ubehag for en hel dag. Etter å ha brukt det, ser ansiktet jevnt og glatt ut, da forskjellige rødme, akne og små rynker er skjult.

9. "Mineral Stick Foundation" fra merkevaren NYX - produsert i form av en pinne. Den har en tett struktur, slik at den helt gjemmer alvorlige feil. Dette tonale grunnlaget ligger bra, uten å gi effekten av en maske, perfekt skyggelagt og skjuler forstørrede porer. Mineral ingrediensene som utgjør grunnlaget har en antibakteriell effekt.

10. "Ballett" fra den russiske fabrikken "Frihet" refererer til budsjettalternativene for tonalkremer for blandede hudtyper. Dette betyr med letthet å bli satt med et jevnt lag, ikke etterlater fettete glans. Det har en gunstig effekt på metabolske prosesser som forekommer i cellene i epidermis, da den inneholder lecitin. Det har beskyttende egenskaper fra miljøet. "Ballett" gir huden en naturlig naturlig nyanse og godt preparert utseende.

Hvis du velger riktig grunnlag for kombinasjonshud, kan du få nesten perfekt sminke som skjuler feilene og legger vekt på fordelene ved ansiktet ditt.

Topp 12 beste grunnlaget kremer 2018

Selvfølgelig er valget av tonalrammen en rent individuell sak. Men en god krem ​​bør være bærekraftig, skjule eventuelle feil, samt gi komplett hudpleie. Vi valgte 12 toner i 2018 i forskjellige priskategorier som best tar tak i oppgavene. Betraktet i detalj fordelene og ulempene ved hvert verktøy, maskeringsevne og deres stabilitetsnivå. Identifiserte også det beste tonale middelet for hver hudtype.

1. Dior Diorskin Forever

Dior Diorskin Forever har en ledende posisjon blant dekorative kosmetikk. Kanskje dette er den beste concealer for normal hud. For fet og problem er huden bedre å velge et annet verktøy. Produsenten lover at ved hjelp av Diorskin Forever kan du oppnå profesjonell sminke hjemme.

Kremet har en væskestruktur, noe som gjør tonen til et lett slør, som skaper effekten av fløyelsaktig hud. Samtidig skjuler Dior Diorskin Forever godt ufullkommenhet og ser veldig naturlig ut.

Tekstur: Væske med matt finish.

Motstand: høy, holder kremet i ca 16 timer.

Masking evner: det skjuler små feil, men det kan ikke takle store feil.

Brukervennlighet: En glassflaske med en økonomisk dispenser, takket være at produktet er ganske konsumert.

Lukt: behagelig parfymert duft.

Pris kategori: luksus kosmetikk, gjennomsnittlig kostnad er ca 2600-3500 rubler.

Fordeler: Lett, nesten umerkelig belegg, høyt nivå av UF-beskyttelse.

Ulemper: Det kan ikke takle uttalt flak og feil, tvert imot, det kan understreke dem.

Generell vurdering: Stabil kremfluid med matt matte for normal og tørr hud.

2. Diorskin Forever Perfect Mousse

Ikke så lenge siden innførte Dior et nytt fundament 2018 med en mousseøs tekstur, som nesten ikke er synlig på ansiktet. Matting egenskaper er flotte. Verktøyet klare seg selv med en sterk, fettete glans på ansiktet, mens det ikke skaper effekten av for pulverisert hud. Diorskin Forever Perfect Mousse - den beste concealer for fet hud.

Tekstur: Tett, men ikke fettete, med en matt effekt.

Motstand: høy, holder dannelsen av oljeaktig glans i 16 timer.

Masking evner: takket være en spesiell formel skjuler fundamentet på en pålitelig måte porene og klipper selv med en sterk, fettete glans på ansiktet.

Brukervennlighet: Verktøyet er enkelt å bruke - det er pakket i en plasttuba, hvor det er lett å klemme moussen. Du kan søke med en børste eller hender.

Lukt: lett, ikke-påtrengende aroma.

Pris kategori: luksus kosmetikk, kostnad - 2250-3000 rubler. For produkter av denne klassen er ganske akseptabelt.

Fordeler: Delikat tekstur, ultra matt belegg, maskeringsporer, pålitelig beskyttelse mot glans.

Ulemper: Ikke egnet for tørr hud med rynker. Matterpulver, som er en del, kan være tilstoppet i brettene og betydelig øke alderen.

Generell vurdering: Den beste tonal rette for fet hud, mens du har en lett, vektløs struktur, som nesten er umerkelig i ansiktet.

3. Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup

Double Wear Stay-in-Place Foundation er en gave for aktive og energiske jenter. Det tåler nesten hvilken som helst belastning, gir en frisk farge til ansiktet og hold en fløyels matt tone i 15 timer. Varme, kulde, fuktighet og plutselige temperaturendringer - alle disse negative faktorene er ikke redde for ham. Dette er den beste concealer for problem hud. Det er i stand til å maskere selv alvorlig uttrykt akne, fjerne rødhet og skjule brede porer. Den har UF-beskyttelse - SPF10, som er ganske nok for klimaet vårt.

Tekstur: Middels tetthetskrem, ikke for tynn, men ikke veldig tykk. Enkelt fordelt over ansiktet, men ikke sløret.

Motstand: Høy, ikke mindre enn 15 timer.

Masking evner: perfekt kompatibel med fet og problem hud. Vel maskerer ufullkommenheter, beskytter pålitelig mot utseendet på oljeaktig glans, sprer seg ikke, tåler varme og høy luftfuktighet, pletter ikke klær.

Brukervennlighet: Det er ingen dispenser, du trenger bare å helle kremet på hånden eller på børsten. Mange anser dette som en ulempe, men de som er vant til å bruke tone med fingrene, verdsatt bekvemmeligheten av bare en slik pakke.

Lukt: tynt, ikke irriterende.

Pris kategori: luksus klasse, 3000-4000 rubler.

Fordeler: det maskerer ufullkommenhetene godt, beskytter motstandsdyktig mot utseendet til fet skinn selv i varme og høy luftfuktighet. Hovedpotet - kremet gir ikke merker på klær.

Ulemper: vanskelig å vaske av, ikke utstyrt med en dispenser, fokuserer på peeling og rynker, derfor er den ikke egnet for tørr hud.

Generell vurdering: Et dyrt og effektivt grunnlag for fet og problem hud. Takle selv de vanskeligste konsekvensene av akne og vare hele dagen i de mest ekstreme forholdene.

4. Giorgio Armani Lysende Silke

Blant makeup-artister var dette verktøyet høyt verdsatt og er fortjent å betrakte som den beste concealer for aldrende hud. Giorgio Armani Luminous Silk er et universelt middel. Det er ingen restriksjoner på hudtype - kremet vil godt maskere feilområdene i problemområdene, gi pålitelig beskyttelse mot utseendet på oljeaktig glans og gi fløyelsaktig, tørr hud.

Tekstur: Kremet har en lett flytende tekstur, så det blir ikke lagt i rynker og vektlegger alder.

Persistens: En spesiell strekk tekstur gir ansiktet naturlig friskhet gjennom hele dagen. Krem holder fast ikke mindre enn 16 timer, samtidig er det lett å vaske av.

Masking evner: Mikrofyllingsteknologi markiserer tone, skjuler forstørrede porer og aldersfeil.

Brukervennlighet: Den ekstra bonusen til dette fundamentet er en avansert dispenser som gjør at du kan presse til og med en liten dråpe væske, noe som gjør kremet veldig økonomisk å bruke.

Lukt: parfymert, men ikke-påtrengende.

Pris kategori: luksus kosmetikk, kostnad - 3200-4300 rubler.

Fordeler: Enkel applikasjon, praktisk dispenser, naturlig belegg, uttalt anti-age effekt.

Ulemper: Når du bruker børsten, kan du forlate striper.

Samlet vurdering: Flott for alderen hud. Glatter huden, helt usynlig på ansiktet, gir et forfriskende utseende.

5. Shiseido Synchro Skin Glow

Shiseido Synchro Skin Glow Tonal Fluid er et allsidig verktøy som kan tilpasse seg alle typer og farger på huden. Kremet bryr seg om huden og gir en halvmattetone. Samtidig kan den tilpasse seg enhver hudtype takket være en spesiell "intellektuell" formel.

Tekstur: Lettflytende tekstur, som lett skygges. Avslutt - sateng, med en lys perle skinne.

Persistens: I løpet av dagen sprer ikke væsken, endrer ikke farge og forsvinner ikke.

Masking evner: til tross for sin lette tekstur, gjemmer denne tonalvæsken effektivt hudfeil. Han vil enkelt maskere pigmentflettene, skjule blå sirkler under øynene, til og med uttonen. Hvis ønskelig, kan det være lagdelt. Samtidig vil han ikke bli rynket og vil ikke skape en pulveraktig maske.

Brukervennlighet: flasken er utstyrt med en sensitiv dispenser som gjør at du kan presse ut selv en liten mengde penger. Denne designen gjør Shiseido Synchro Skin Glow veldig økonomisk.

Lukt: lett og hyggelig, subtilt.

Priskategori: Kostnaden varierer fra 2.600 til 3.500 rubler.

Fordeler: vektløs tekstur, "smart" formel som tilpasser seg hudtone, god maskeringsevne, praktisk dispenser.

Ulemper: vil ikke gjemme den uttalt akne og deres konsekvenser.

Generell vurdering: Væsken fordeles i et jevnt lag, og derved oppnå den mest naturlige tonen og sunn utstråling.

6. Yves Saint Laurent Encre De Peau

Lett som fluff og utrolig motstandsdyktig tonevæske Encre De Peau fra Yves Saint Laurent fanget hjerte til mange jenter rundt om i verden. Det er ikke merkbart på huden, skaper ikke ubehag, varer lenge og opprettholder friskhet hele dagen. De minste pigmentpartiklene utjevner hudtonen i sekunder. De aktive ingrediensene i blandingen på samme tid matter og fukter huden, uten å skape en vekting pulver effekt.

Tekstur: flytende konsistens, fløyelsaktig. Enkel å søke og distribuere.

Persistens: produsenten hevder at fundamentet er like motstandsdyktig som blekk. Og dette er sant, holder verktøyet hele dagen feilfritt.

Masking evner: væske håndterer standard hudproblemer. Det vil gjemme seg fra nysgjerrige øyne spor av tretthet, rødhet og små hudfeil.

Brukervennlighet: Glassflasken er utstyrt med en børsteapplikator. Med den kan du bruke et krempunkt eller en nyanse. Men det er en ulempe - verktøyet er veldig flytende, og når det påføres sminke, kan det dreneres fra applikatoren.

Lukt: lett behagelig lukt.

Pris kategori: YSL kosmetikk tilhører klassen av luksus, så kostnaden av en flaske væske er høy - fra 3400 til 4400 rubler.

Fordeler: Delikat tekstur, helt matt effekt, høy holdbarhet.

Ulemper: Høyt forbruk på grunn av væskekonsistensen, ingen pumpe og dispenser, krever påføring av en base eller fuktighetskrem, da det understreker problemet med overdreven hud.

Generell vurdering: Resultatet ser veldig naturlig ut: huden er matt, tonen er jevn.

7. Bourjois Healthy Mix Serum

The Healthy Mix Serum Foundation fra Bourjois fortsetter linjen med "fruktterapi" for huden. Dens struktur inneholder ekstrakter av tre utrolig nyttige frukter - granateple, lychee og goji. Med deres hjelp blir huden enda mer sunn og strålende. Kremet har en lett tekstur, egnet for enhver hudtype.

Tekstur: Lett, gel, væskekremkonsistens. Målet er ikke matt, men ikke strålende.

Persistens: Kremet varer i 16 timer, fades ikke og smelter ikke.

Masking evner: Hovedoppgaven til dette fundamentet er å sikre et sunt og velpleiet utseende av huden. Det vil fjerne tretthetskarakterer fra ansiktet og skjule små hudfeil. Men han vil ikke takle åpenbare ufullkommenheter, det vil være behov for ekstra concealer og base.

Brukervennlighet: En plastflaske med pumpe regulerer strømmen av krem ​​til en milligram. Væske kan påføres med fingre, børster eller svamp.

Lukt: Kremet har en veldig lys frukt og bæraroma.

Priskategori: Kostnaden for dette kosmetiske produktet er lavt - ca 450-500 rubler.

Fordeler: Kremet toner ikke bare huden, men bryr seg også om det. Nesten ikke synlig på ansiktet.

Ulemper: de som ikke liker fruktige notater i kosmetikkens dufter, er det bedre å velge andre alternativer.

Generell vurdering: høy kvalitet grunnkrem massemarkedskategori.

8. Guerlain Undertøy De Peau

Ved å lage grunnlaget Guerlain Lingerie De Peau, brukte utviklerne den innovative mikrogrid Bio-Fusion, som skaper et naturlig silkeaktig belegg som er helt usynlig og umerkelig. Garnet er elastisk elastisk fiber som strekker seg sammen med huden, og gir god holdbarhet av belegget. Huden er strammet, feilene blir usynlige. På grunn av at Guerlain Undertøy De Peau tilpasser seg strukturen og hudtonen, er dette den beste concealer for kombinasjonshud. Kremet har en SPF 20 beskyttelsesfaktor.

Tekstur: Lett og delikat tekstur, produktet refererer til væskeformige væsker. Maten kan ikke strenge tilskrives matt eller satin, huden ser naturlig ut.

Persistens: beholder sine egenskaper hele dagen, trenger ikke å justeres.

Masking evner: Det er usannsynlig å takle åpenbare hudfeil, men væsken vil takle mindre feil. Det kommer imidlertid ikke til å rynke, skjuler rødhet og understreker ikke porene.

Brukervennlighet: En glassflaske med pomp er ikke bare utsøkt dekorert, men også praktisk. Dispenseren måler nøyaktig riktig mengde tonalressurser.

Lukt: Delikat blomsteraroma med subtile notater av fersken og bringebær.

Pris kategori: Guerlain væske tilhører kategorien luksus kosmetikk, så kostnaden er høy - fra 3,100 til 4,100 rubler.

Plusser: Perfekt gjemmer små feil på ansiktet, ideelt for kombinasjonshud, tetter ikke porer.

Ulemper: Ikke det beste middelet for for tørr hud - fokuserer på peeling.

Generell vurdering: Elite luksuskrem, etter å ha påført det, ser huden frisk og slank ut.

9. Max Factor Color Adapt

Max Factor Color Adapt-grunnlaget på 100% rettferdiggjør navnet. Takket være spesielle lysfølsomme partikler tilpasser det flytende fundamentet øyeblikkelig til den naturlige hudtonen. Han maler ikke ansiktet, og tilpasser seg den naturlige pigmenteringen.

Tekstur: medium tetthet krem. Silikoner er godt følte i strukturen av produktet, men de fremkaller ikke irritasjon.

Persistens: Krem er effektiv hele dagen. Han er ikke redd for varme eller høy luftfuktighet.

Masking evner: Kremet er veldig lett og usynlig på huden. Likevel kan han til og med skjule slike komplekse mangler som forstørrede porer, svarte prikker i nesen, effekten av rosacea.

Brukervennlighet: Et rør av tykk plast med en praktisk dispenser. I motsetning til glassflasker veier det ikke tungt i en kosmetisk pose. Forbruk økonomisk på grunn av pumpen og stigende plattform.

Lukt: aromaen er nøytral, den inneholder ikke noen meget merkbare dufter. Det er bare en lys skygge av mandel.

Priskategori: Kostnaden for grunnlaget for denne kvaliteten er ganske demokratisk - 650-700 rubler.

Fordeler: allsidighet, god maskeringsevne, holdbarhet, kostnadseffektiv og praktisk emballasje.

Ulemper: kan trekke oppmerksomhet mot uttalt peeling.

Generell vurdering: utmerket krem ​​til en fornuftig pris, enkel å påføre, lett absorbert, gjemmer perfekt feil.

10. Maybelline Super Stay 24 Cream

Maybelline Super Stay-serien av grunnkrem har en utrolig utholdenhet. De er i stand til å motstå høy luftfuktighet, intens fysisk anstrengelse og virkningen av varme.

Tekstur: lett, veldig flytende væske. Det er helt usynlig for andre og føles ikke på huden. Målet er matt, men litt glanset lys forblir på huden.

Persistens: Persistensen deklarert av merkevaren oppfyller alle forventninger. Stiftelsen varer for dagen med verdighet. Det er ikke påvirket av varme, regn, etterlater ingen merker på klær og pletter ikke telefonen.

Masking evner: en krem ​​med en vektløs konsistens, til tross for dette, behandler det effektivt hudfeil. Det forhindrer dannelsen av fet skinn, skjuler godt rødhet, porer og svarte flekker.

Brukervennlighet: Røret er laget av tykt glass, så det er litt tungt. Pumpe dispenseren fungerer som den skal, og lar deg klemme den eksakte mengden væske. Den kan påføres med en svamp, børste eller fingre.

Lukt: praktisk talt fraværende.

Priskategori: Stiftelsen kan kjøpes til en rimelig pris - 500 rubler per flaske.

Fordeler: gir god dekning og jevn tone.

Ulemper: Kremet legger vekt på områdene med peeling, så du må fukte dem på forhånd.

11. Bobbi Brown Moisture Rich Foundation

Denne næringsrike cocktailen for tørre områder av ansiktet. På grunn av at Moisture Rich Foundation inneholder naturlige oljer og andre fuktighetsgivende ingredienser, er dette den beste concealer for tørr hud. Det eliminerer ikke bare peeling, men nærer også huden med vital energi og en sunn glød.

Tekstur: gjennomsiktig, flytende og litt fet. Etter påføring absorberes den raskt og etterlater en satin finish.

Persistens: holder kremet perfekt, krever ikke ekstra sminkejusteringer i løpet av dagen.

Masking evner: gir en jevn tone og lys sateng glans. Tilsynelatende mangler tonnekrem vil ikke blokkere, for dette vil du trenge ekstra korrigerende midler. Det beste alternativet for jenter med tørr og normal hud uten lyse defekter.

Brukervennlighet: En glassflaske uten dispenser og applikator kan forårsake ulempe. Det kan brukes på ulike måter, men det beste alternativet er med en pensel eller svamp.

Lukt: Vanlig tonal betyr, uten spesielle aromatiske dufter.

Pris kategori: refererer til dyre concealers, den gjennomsnittlige prisen er 3200-3800 rubler.

Fordeler: vektløs tekstur, jevn tone, frisk, frisk hud.

Ulemper: ubeleilig emballasje, ikke det beste alternativet for fet og kombinasjonshud.

Generell vurdering: Dette er trolig den eneste krem ​​som passer perfekt med problemene med tørr hud utsatt for flaking.

12. Clarins Teint Pores matte

Langvarig matt effekt og perfekt justert hudtone - dette er hvordan utviklerne posisjonerer Clarins Teint Pores foundation krem. Matte. På grunn av de aktive komponentene i akacia og rød leire, kan denne krem ​​gjemme mange av manglene i huden og gi den en vakker tone.

Tekstur: ganske tykk, men luftig og fløyelsaktig.

Persistens: holder godt, men hvis huden er for fet, kan det forekomme oljeskinn etter noen timer. Derfor er det bedre å bruke på tørr eller normal hud.

Masking evner: hylder mange rødhet, mindre feil, evens tone, etterlater en vakker matt finish. Men for hud med for mye forstørrede porer, vil det ikke fungere - etter påføring vil det mislykkes og vil understreke dem ytterligere.

Brukervennlighet: Krem i et mykt plastrør. Klemmes enkelt, påføres uten problemer og absorberes raskt.

Lukt: pulveraktig, ikke-påtrengende.

Prisklasse: krem ​​- ikke billig. For ett rør må betale 2400-3200 rubler.

Fordeler: Den har en delikat, fløyelsaktig tekstur, legger ikke vekt på rynker og peeling, fra den første applikasjonen er det i stand til å maskere de viktigste ufullkommenhetene i huden.

Ulemper: Ikke for lang matt effekt på fet hud, ikke egnet for hud med utvidede porer.

Generell vurdering: Kvalitet av høy kvalitet for normal og tørr hud, uten utprøvde ufullkommenheter.

Oppsummering, fra de 12 betraktede tonalbasene i 2018, kan man se 6 beste kremer for hver hudtype:

 • for normal hud, dette er Dior Diorskin Forever;
 • for tørr hud - Bobbi Brown Moisture Rich Foundation;
 • for fet hud - Diorskin Forever Perfect Mousse;
 • for kombinasjonshud - Guerlain Undertøy De Peau Natural Perfection Foundation;
 • for problem hud - Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup;
 • for gammel hud - Giorgio Armani Lysende Silke.

Det er verdt å merke seg at listen over de beste tonalkremer i 2018 inkluderer luksusklasseprodukter. Kosmetikk massemarked, selv om det har gode kvaliteter, men når ikke stabiliteten og maskerer ufullkommenhetene i huden verre. Ikke desto mindre, alle ansett kremer fullstendig takle sine oppgaver. Det viktigste er å velge riktig verktøy for din hudtype.

Hvordan velge en concealer for kombinasjonshud

Enhver jente og kvinne er unik. Og denne unikeheten manifesteres i alt: formen, karakteren, hårfargen og, selvfølgelig, utseendet. Ikke bare frisyre, farge og størrelse på øynene er i stand til å understreke individualiteten til noen, men også huden hans. Vi husker at, som enhver blomst, er vår hud, inkludert i ansiktet, individuelt. Den kombinerte typen er vanskeligst, derfor er et godt grunnlag for kombinasjonshud en ekte trollstokk for perfekt sminke.

Grunnlaget for vakker sminke

Hvis huden er normal, kan du enkelt velge en passende sminke. Det vil være nok å velge farge på kremet - og du er ferdig. Men hva med jenter med problematisk hud: fettete og kombinasjon? Tross alt tyder de forskjellige typene på forskjellig omsorg for henne. Her må du velge toner riktig - dette er grunnlaget for fremtidig sminke. Det kan skjule alle støt, fine rynker, betennelser og defekter. Det viktigste er å velge et passende verktøy for hver bestemt person eller begivenhet. Derfor bør du ha minst en generell ide om egenskapene til kremer og kjenner de grunnleggende reglene for valg.

Så det har allerede blitt bestemt at typen av ansiktshud er en kombinert. Hva neste? Tross alt har det vært tilfeller der jentene, gjennom uvitenhet, prøvde å kjøpe flere kremer - separat for fetttype, separat for den tørre, å blande og påføre. Resultatet til slutt viste seg å være minst nei, og i verste fall var det akutt ubehag og noen ganger allergiske reaksjoner.

Selvfølgelig er det ikke nødvendig å engasjere seg i amatøraktiviteter, spesielt med så mange moderne kosmetikk. Og du må bestemme hvilken tonalkrem du skal velge for kombinasjonshud. Og her er det nødvendig å følge visse regler:

 • Først bør tekstur av høy kvalitetskrem for den kombinerte typen være av en delikat struktur og ensartet i konsistensen. Det bør ikke være for flytende.
 • For det andre bør du være oppmerksom på tettheten av kremet. Det er veldig nyttig å bruke lysemulsjoner og væsker for hver dag. For tett krem ​​vil tette porene og kan skape ubehag og maskeffekt. Det ser også ut unaturlig, og hindrer bare å føle seg fri. Mer effektivt vil mattingsmiddel.
 • For det tredje skal verktøyet i intet tilfelle føre til betennelse eller allergiske reaksjoner på ansiktet. Det er nødvendig å sikre at dets sammensetning inneholder antibakterielle midler.
 • For det fjerde må du være oppmerksom på tilstedeværelsen av essensielle oljer. Det er viktig å merke seg at de ikke passer for eiere av den kombinerte typen.
 • For det femte er sesongen av særlig betydning. For sommeren bør du velge farge på kremmørkere - i ansiktet vil det se mye mer naturlig ut. I tillegg er tilstedeværelsen av SPF-filteret i sammensetningen av grunnlaget for sommeren obligatorisk.

Effektive korrigeringer

Av alle de forskjellige tonale rettsmidler for kombinasjonshuden, fløtepulveret, fløte med antibakteriell effekt, er krempenken egnet.

Kremspulver absorberer overflødig fett, mens tørre områder av huden ikke lider. I tillegg vil tiden for slik sminke være minimal, siden dette verktøyets egenart er å tørke ut raskt. Fordelene kan tilskrives, og enkel applikasjon. Hvis det er inflammerte områder på huden, velg en antibakteriell krem. Funksjonene inkluderer evnen til å skjule problemområder og bidra til å eliminere dem.

Den maskerende blyanten brukes kun i tilfelle av akutt behov for å skjule feilen:

I alle andre tilfeller må du ikke misbruke den. De beste tonalressursene for kombinasjonshud presenteres av priskategorier. Hvilken du velger, avhenger av økonomiske muligheter, mål og selvfølgelig evnen til å bruke kosmetikk.

Valg av valg for problem hud

Kombinert kode - en slags problem. Derfor er det verdt å kjøpe en lyskrem. Jenter kunne mer enn en gang høre eller lese dette rådet fra kosmetologer. Så hvorfor enkelt?

Lys tone krem ​​for kombinasjonshud med daglig bruk, vil ikke forårsake rødhet. Det skal huskes at daglig bruk av fundament med tunge kjemikalier kan forårsake dermatologiske problemer, som for eksempel:

Det er også verdt å prøve et flytende middel. Det er i sonen med høyt fettinnhold matting skinne, og på tørre steder - fuktighet.

Vakker hudtone kan også lett oppnås ved å bruke et lett produkt med naturlig sammensetning. Vektløs struktur er hovedregelen for valg av grunnlag for fettete og kombinasjonshud. Hvordan være med ham? Først og fremst, se og les sammensetningen: på grunnlag av en stor mengde vann og litt olje. De velger hva som vil være viktigere: hvis det er betennelse, betyr det at de leter etter "panthenol" på etiketten, hvis de vil ha en sunn hudtone - de velger naturlige pigmenter, det er nødvendig å gi friskhet - de leter etter rosmarinekstrakt.

Å definere for deg selv hvilken tonalbehandling som er bedre for kombinasjonshud, er det tilrådelig å ta hensyn til at de som inneholder Serenova palmeekstrakter, er svært effektive. Denne planten (nærmere bestemt ekstraktet fra den) eliminerer årsakene til akne og fjerner overflødig greasiness fra ansiktet.

Søknad og lagring av valgt tonalnik

Problemhuden skal være spesielt beskyttet. Dette er den første og viktigste regelen. Ansiktet er kort av jenta. For ikke å bli opprørt av de triste konsekvensene av bruken av matkrem, må du følge grunnleggende regler for bruk av et kosmetisk produkt.

Tonalkrem for oljeaktig og kombinasjonshud påføres på et rent, vasket ansikt. Smuss og fett samler seg i porene, og lukker dem på toppen av krem, du kan få drivhuseffekten for reproduksjon av bakterier. Du bør være forsiktig med deg selv, ikke glem å rengjøre huden før du bruker kremet. Melk, skinn, geler - hovedassistentene for problematisk hud.

Det er verdt å anbefale kvinner å rense ansiktet med en skrubbe. Beauticians anbefaler å bruke verktøyene når du bruker krem ​​på ansiktet. Det er mange i butikkene - du kan velge børster og svamper etter smak. Når du bruker dem, blir sminke brukt mer profesjonelt.

Svamp - et verktøy for jevn bruk av krem ​​på ansiktet. Det kan være uvanlig fra første gang, men med hver applikasjon av krem ​​blir handlingene mer selvsikker, og kremet faller jevnere. Huden blir som om porselen, og dette har en svært positiv effekt på selvtillit, og dermed på suksess. Hvis man imidlertid skal bruke makeup kreativt, vil resultatene glede seg og eieren av en vakker sminke og de som er rundt henne.

Legg heller ikke på noe kosmetisk produkt på uforberedt, tørr hud, selv om den først er oljeaktig eller kombinasjonstype. Du bør først bruke noen ekstra verktøy. Disse kan omfatte serum eller en ikke-fett fuktighetskrem. De skal brukes med lette bevegelser og med obligatorisk bruk av svamper og børster. Disse elementene vil gi muligheten til jevnt fordelt grunnlag for fremtidig sminke på ansiktet. For å oppnå effekten av "makeup uten sminke", anbefales det å blande toneren med en liten dråpe kosmetisk olje rett før påføring.

Det anbefales å bruke krem ​​i dagslys. Dette verktøyet skal lagres i en kosmetikkpose. Det er ikke nødvendig å rengjøre det hver gang i kjøleskapet, slik det anbefales av konsulenter av kosmetiske selskaper. Det viktigste - ikke hold din skjønnhetspleie i solen. Innholdet av krem ​​under lagring ved høye temperaturer kan forringes og forårsake skade på ansiktet når det brukes.

Medisinsk kosmetikk for problemområder

Det er tryggere å bruke medisinske kremer for problem hud. Det er en hel rekke maskerende skjulere budsjett-serien. Prisvariasjonen kan hyggelig overraskes, men det er tryggere å bruke maskerende kosmetiske preparater av kjente merkevarer.

Hovedfordelen ved å velge et kjent selskap er tilstedeværelsen av en sonde. Hver prøve kan brukes to eller tre ganger, noe som gjør at du kan velge. Det er alltid muligheten til å observere hvordan han ligger i ansiktet i flere timer. Hvis det viser seg at det er nødvendig å hele tiden rette det, justere det, bløt servietter og generelt legge til noe etter det første programmet, betyr dette en ting: verktøyet passer ikke akkurat.

I dag lanseres effektive og billige merker med kremer med gode fuktighetsgivende og matte egenskaper, som utelukker hudens lindring og til og med skjuler rødhet. Valget for hver av kvinnene. Og ikke glem at hver tonalnik har både plusser og minuser.

For eksempel i produkter fra klinikkmerket, er et pluss tørkeeffekten og behandlingen av kviser. Dette verktøyet eliminerer gradvis mangler på overflaten av ansiktet, og samtidig kan en ulempe for noen være uøkonomisk til en ganske høy pris. Dessverre er det raskt brukt. Og hvis du tar pris på det, kan det være en alvorlig ulempe.

Tonal verktøyet er nødvendig grunnlag for hele sminke. Det vil maskere feilene og ufullkommenhetene til enhver person med sin favoritthud. Utvalg av en helt egnet, ideell krem ​​er en stor avtale som vil spare mye tid og penger i fremtiden, men på daglig basis vil det gi et edelt utseende, lage et velpleiet ansikt, og en kvinne vil være den mest sjarmerende og vakre.

Flere Artikler Om Typer Acne