Innhold [skjul]

En god concealer for kombinasjonshud er et verktøy som oppfyller alle behovene til huden. Tonik for hver hudtype har spesielle egenskaper som bidrar til å skape den perfekte sminke og gir ekstra hudpleie. Det samme grunnlaget for den kombinerte typen av epidermis tilpasser seg egenartene i huden og maskerer sine mangler perfekt. Hvis du har en blandet hudtype, sørg for å gi preferanse til kosmetikk som samsvarer med egenskapene til epidermis.

Type hud - kombinert

Den kombinerte hudtypen er den mest problematiske hudtypen, siden den kombinerer alle negative egenskaper av oljeaktig og tørr epidermis. Derfor, ta vare på denne typen spesielle behov.

Et av problemene i omsorg for blandet hud er valget av fundament, som svarer til dets egenskaper. En kvalitet og passende tonal må skille attraktive funksjoner og maskere feilene sine.

Før du begynner å velge en krem, må du sørge for at du har identifisert din hudtype riktig.

Hva er forskjellen mellom kombinert hudtype:

 • T-sonen i den kombinerte huden har egenskapene til fet hudtype, nemlig den har forstørrede porer, inflammatoriske fenomener og oljeaktig glans. Kanskje utseendet på sorte prikker.
 • Pannen og nesen er de mest problematiske områdene hvor den største mengden sebum frigjøres.
 • Kinnets hud tilsvarer de spesielle egenskapene til tørr hudtype, som viser tørrhet, følsomhet og følelse av tetthet.
 • Den epidermis av den blandede typen er svært følsom for værsvingninger og særegenheter i sin omsorg.

Toner for blandet hud

Oppgavene til grunnlaget for blandet hud er noe annerledes enn de funksjonene tonesystemene utfører for tørr eller oljeaktig epidermis.

Hvis du har en kombinert epidermis, bør kremet ha følgende egenskaper:

 1. Tynne huden, og gir ansiktet en helt jevn tone og farge.
 2. For å skjule ufullkommenhetene i huden med et tilstrekkelig tett lag, uten å tette porene og skape effekten av masken.
 3. Juster epidermis mikrorelief, utjevn mindre uregelmessigheter i hudtekstur.
 4. Å ha matte egenskaper på grunn av absorberende partikler absorberer fuktighet.
 5. Gi antiseptiske og antibakterielle effekter, hindre utviklingen av betennelse og utseendet av akne.
 6. Det er viktig at det er nødvendig med tilstrekkelig fuktighetsgivende funksjon av hodepinnen, som er nødvendig for begge hudtyper. Kremet bør mette huden med fuktighet og holde den inne.
 7. Skal huden fra peeling, næring og tone huden.

Du kan angi individuelle tilleggsoppgaver som vil hjelpe deg med å velge et fundament.

Kremens tekstur bør være lys og ikke veie ned huden. Et ikke-kodenogene toneværktøy vil bidra til å forhindre utseende av svarte flekker og betennelsesprosesser på huden.

Fuktighetsgivende og matting er obligatoriske egenskaper som må være tilstede i kombinasjonskrem for kombinasjonshud.

God tonalniki

Revlon Colorstay for kombinasjonshud


Verktøyet har et vedvarende toningbelegg og bidrar til å skjule ulike hudfeil. Kremet er ideelt for blandede hudtyper, og gir en matte oljeaktig hud. Fuktighetsgivende formel av krem ​​hjelper med å mette huden med fuktighet og holde den inne i cellene. Solkremfilter i tonekrem, beskytt huden mot solbrenthet og hold den frisk.

MAC Mineraliser Fuktighet


Fuktighetsgivende fundament MAS med mineralpigmentene bidrar til å skape det perfekte fargetonebelegget på overflaten av huden. Kremet har en flytende tekstur, slik at den ikke tetter porene og veier ikke ned huden. Tonic er perfekt fuktighetsgivende tørre områder av huden av den kombinerte typen. Den matte hudtonen som en MAC Mineralize Moisture cream skaper varer opptil 10 timer.

Avon Matting Foundation


Avon produserer det perfekte fundamentet for kombinert hudtype med matteegenskaper og toning-effekt. Dette verktøyet gjemmer gjerne forskjellige hudfeil, og skaper et perfekt jevnt strålende belegg på huden. Kremet beskytter huden mot negative ytre påvirkninger, beroliger irritasjon og rødhet i betent hud.

konklusjon

Stiftkombinasjonskrem - et verktøy som gir det perfekte utseendet på en blandet hudtype. Tonikken må oppfylle alle behovene til denne typen hud, det er nok å fukte og matte huden. Konsistensen av kremet bør være lett, og fargetone-belegget er ganske tett. Velg en tonalnik som passer til din hudtype.

Den beste tonalkrømen for blandet hud

For å være ærlig, avhenger huden av en blandet type på en gang to tonalkremer: Matting til T-sonen med en fettete glans og fuktighetsgivende for en tørrere U-sone. Men ingen vil rote rundt med to rør, så vi viser deg hvordan du finner en universell vogn og presenterer de beste tonalkremer for kombinasjonshud, ifølge hud.ru.

 • Funksjoner av kombinasjonshud
 • Egenskaper for fundament for blandet hud
 • Utvalgsregler
 • Typer av tonale ressurser
 • Former for utgivelse av tonale ressurser
 • Søknadsregler
 • Topp Best Mixed Skin Foundation Creams

Funksjoner av kombinasjonshud

Den vanligste hudtypen er en kombinasjon. Slike hud så nær normalt, men i enkelte områder fra tid til annen bekymret for overdreven tørrhet eller fett, svarte flekker og små betennelser.

Generelt er det ikke nødvendig å klage på kombinasjonshuden. Det viktigste - å gi henne den rette omsorg.

Hvis du fortsatt ikke er sikker på om huden din er blandet, er det noen tips.

I T-sonen - forstørrede porer, glans, noen ganger oppstår svarte prikker (komoneser) og betennelsesutbrudd.

På pannen økte nesen og haken sebumsekresjonen.

Huden på kinnene er utsatt for tørrhet, spesielt under temperaturvariasjoner.

Blandet hud er utsatt for fett i T-sonen og tørrhet i U-sonen. © iStock

Egenskaper for fundament for blandet hud

Listen over oppgaver som skal utføres av den beste concealer for kombinasjonshud, består av mange punkter, fordi verktøyet er designet for å møte behovene til både tørre og oljeaktige ansiktsområder, det vil si:

maske ufullkommenheter uten å tette porene

justere tonen og avlastningen av huden;

matting på grunn av absorberende stoffer;

redusere betennelse på grunn av antibakterielle midler;

Utvalgsregler

Ovenfor beskrev vi målene som står overfor kombinasjon av kremfundament. Nedenfor er tre hovedkrav for det.

Fuktighetsgivende og matte egenskaper.

Puter og væsker oppfyller alle disse kriteriene. Sistnevnte, forresten, har en utmerket evne til å tilpasse seg hudtonen. Og selvfølgelig, ikke glem CC, BB-kremer, mousses og pinner.

Tonale ressurser varierer i funksjon og form for utgivelse. © iStock

Typer av tonale ressurser

Å vite egenskapene til hudtypen, er det lett å velge et produkt som ikke bare vil gi camouflage, men også riktig omsorg. Funksjonelle kremer er delt inn i tre typer.

Den består av fuktighetsgivende og nærende ingredienser: hyaluronsyre, vitamin E, oljer. Passer for hud utsatt for tørrhet og flaking, eliminerer disse problemene helt.

En god løsning for hud med økt sebumsekresjon. Denne formelen inneholder ikke oljer, men den har absorberende og antibakterielle stoffer.

Tilstedeværelsen av SPF-faktoren gjør det uunnværlig for alle som kontinuerlig bruker tonale midler og bryr seg om forebygging av fotoalder. I tillegg trenger du ikke å lete etter en fuktighetskrem med SPF.

Stiftelsen for blandet hud skal matte og fukte. © iStock

Former for utgivelse av tonale ressurser

En rekke former for utgivelse lar deg velge det beste tonalverktøyet for å løse individuelle hudproblemer.

Den har en ganske tett tekstur for å bedre maskere feilene, men når den påføres huden, er den lett og plastisk.

Pad-svampen er impregnert med et lett tonevæske. En annen svamp i et pute-lignende tilfelle for søknaden.

Løser flere problemer samtidig - fra fuktighet til UV-beskyttelse. Men den viktigste funksjonen er å skjule hudfeil, som pimples, edderkopper og post-acne spor. Tross alt står forkortelsen BB for Blemish Balm (engelsk "balm fra ufullkommenheter").

Det er en fuktighetsgivende concealer med en pulveraktig overflate og delikat tekstur. Hovedformålet med SS-kremet (forkortelsen er avkodd og hvordan Color Control - English. "Color Control" og hvordan Complete Compression - English. "Full korreksjon") - juster hudtonen. På samme tid gjemmer mangler, det blir verre enn BB-krem. Ideell for jenter med fet hud. Passer som en base for sminke.

Påfør en tone fra midten av ansiktet til periferien. © iStock

Søknadsregler

Jo bedre forberedt huden for sminke, jo jevnere legget og jo lenger grunnlaget vil vare. Hvordan oppnå dette?

exfoliate

Regelmessig eksfoliering vil hjelpe huden å frigjøre seg fra døde celler som er ansvarlige for sin dullhet.

fukting

infliction

For en komplett sminke trenger du ganske mye grunnlag: dråpe etter kinn, panne og hake. Et overskudd av midler er fulle av effekten av en maske og en reduksjon i motstanden til sminke.

Påfør tonen med fingerputer, svamp eller børste i retning fra midten av ansiktet til periferien. Ikke glem hårlinjen.

Topp Best Mixed Skin Foundation Creams

Vi presenterer de beste hudene for blandet hud i henhold til huden.rus mening. Våre kriterier: komfortabel tekstur, stabilitet og naturlig resultat.

Teint Idole Ultra Pute er solid tonal fluid-pute, Lancôme, med en lett tekstur gir en ganske tett dekning. Mikropigmentert formel maskerer ufullkommenhet, slik at huden blir satin og strålende. Bonuser - ernæring, hydrering, beskyttelse mot UV-stråler takket være SPF 50.

Den vedvarende ufeilbare fundamentet 24h "Matte finish", L'Oréal Paris, har en utmerket matt effekt som varer i 24 timer. Den innovative formelen garanterer en naturlig nyanse og gir huden puste.

Den holdbare Foundation of Power Fabric, Giorgio Armani, kombinerer påliteligheten av dekning og vektløs tekstur. Til tross for sin lyshet gjemmer det flytende fundamentet med SPF 25 effektivt feil og tegn på tretthet.

Tonfundamentet til All Hours Foundation, Yves Saint Laurent, gir huden en feilfri, matt finish og gir komfort i 24 timer. Et ganske tett belegg er nesten ikke følt på huden, noe som gjør det feilfritt.

Velge den beste concealer for kombinasjonshud

Stiftelsen er en integrert del av daglig sminke. Det vil gjøre huden strålende og glatt.

Riktig valgt tonal verktøy - grunnlaget for perfekt sminke. For hver hudtype krever en individuell tilnærming.

Når du velger kosmetikk, må du ta hensyn til alle funksjonene i huden.

Kombinert hud er ganske lunefull. T-sonen er et område av nesen, pannen og haken. På disse stedene er huden mer fet.

Kinnområdet er preget av økt følsomhet, tørrhet og flak. For å gi en jevn tone må du velge riktig toneverktøy.

Hvordan gjenkjenne allergi mot kulde i ansiktet og hvordan å behandle det? Finn ut svaret akkurat nå.

Generell informasjon

Kan jeg bruke concealer for kombinasjonshud? Foreløpig på hyllene av butikker en stor overflod av tonale baser. De skjuler ikke bare feil, men eliminerer også fet skinn eller tørr hud.

Når du bruker sminke, kan du kombinere et tonalt fundament eller krem ​​for to forskjellige hudtyper.

Hovedbetingelsen er bruk av midler fra ett selskap.

Men bruken av to tonale baser er ikke bare dyr for lommeboken, men også ganske ubeleilig.

Sammensetningen av tonale midler bør ikke inkludere stoffer som tetter porene. Velg en krem ​​i dagslys. Det er tilrådelig å prøve det før du kjøper ved å søke på ansiktet.

Skyggen skal samsvare med den naturlige overflaten. Det bør være lett i tekstur, lett å påføre og ikke glide.

arter

Tonale verktøy er tilgjengelige i flere versjoner.

Kremspulver: Den mest passende tekstur er kremaktig pulver. Når ansiktet påføres, vil huden ha en jevn tone og sløvhet. I dette tilfellet trenger du ikke engang å bruke pulver.

Cream Stick: Det er praktisk å bruke. Ideell for tørr hud. Ulempen er en tett tekstur.

Med antibakteriell effekt: En funksjon av denne fløten er at den ikke bare skjuler akne og kviser, men reduserer også betennelse og irritasjon. Det forhindrer også ytterligere spredning av problemet.

Kremmousse: Har en veldig lett tekstur, tetter ikke porer. Ved påføring på huden fuktes og nærer det. I dette tilfellet lider ikke T-sonen av for mye fett. Med hjelpen er små rynker maskert.

Blyant: de må brukes forsiktig.

Blyant kløe porer.

Du kan bruke den på enkelte deler av ansiktet for å maskere de enkelte feilene.

Viktig redaksjonell rådgivning

Hvis du vil forbedre tilstanden til huden din, bør du være spesielt oppmerksom på kremer du bruker. En skremmende figur - i 97% av kremer av kjente merkevarer er stoffer som forgifter kroppen vår. Hovedkomponentene, på grunn av hvilke alle problemene på etikettene er betegnet som metylparaben, propylparaben, etylparaben, E214-E219. Parabener har en negativ effekt på huden, og kan også forårsake hormonelle ubalanser. Men det verste er at disse tingene kommer inn i leveren, hjertet, lungene, akkumuleres i organene og kan forårsake kreft. Vi anbefaler deg å forlate bruken av midler der disse stoffene er plassert. Nylig har eksperter fra redaksjonen vår analysert naturlige kremer, hvor førsteplassen ble tatt av midlene fra selskapet Mulsan Cosmetic, en leder innen produksjon av helt naturlig kosmetikk. Alle produkter er produsert under strenge kvalitetskontroll og sertifiseringssystemer. Vi anbefaler å besøke den offisielle nettbutikken mulsan.ru. Hvis du tviler på kosmetikkens naturlighet, må du sjekke utløpsdatoen, det bør ikke overstige ett års lagringsplass.

Vi ser komposisjon

Hva skal inkluderes i grunnlaget for kombinasjonshud? Før du kjøper et toneværktøy, må du være oppmerksom på sammensetningen.

Eteriske oljer spiller en viktig rolle, men innholdet deres bør være minimal:

 • rose og sitrus nivå overflaten;
 • ingefær, mynte og rosmarin vil tone opp;
 • kamille, bergamot og te tre vil roe og lindre irritasjon;
 • mynte, grønn te og calendula vil oppdatere huden.

Som ekstra komponenter kan være:

 1. Glyserin.
 2. Hyaluronsyre.
 3. Panthenol.
 4. Vitaminer.

Den beste oppskriften av masker for veldig tørr hud i ansiktet finner du bare her.

produsenter

Hvilke firmaer produserer toneværktøy og baser for kombinasjonshud?

Den største suksessen som nytes av tonale midler utstedt av bedrifter:

Blant innenlandske produsenter blir Liberty stadig mer populært.

Anbefal en god tonalkrem for kombinasjonshud! Blant de populære og effektive middelene til vurdering:

  Lumene - Skin perfector. Krem reduserer sebumsekresjonen og gjør huden kjedelig.

På bruk av essensiell olje av appelsin for hudpleie, les vår artikkel.

For vinteren

Hvordan velge en god tonal rette for kombinasjon hud for vinteren? Toneværktøyet beregnet for bruk i vintermånedene skal være forskjellig i farge, egenskaper og sammensetning.

Vinter tonal verktøyet bør inneholde reflekterende partikler. De vil gi utstråling til huden under kunstige lysforhold.

Oliven, sesam og hvetekimoljer, urteekstrakter, mineraler og vitaminer bør også inkluderes. Tonalrammen vil ikke bare skjule problemområdene, men også ta vare på ansiktets hud. Konsistensen av vinterkremet bør være litt tykkere enn sommeren.

sammendrag

Når du velger et tonal rammeverk for kombinasjonshud, må du se på komposisjonen.

Moderne verktøy ikke bare skjuler feil, men også bryr seg om ansiktets hud.

Nøye valgt base vil gi huden mat og utstråling.

Den beste tonale krem, matte og gjemmer feil. Bedømmelse av produkter for fet, problem, tørr, kombinasjon, fading ansiktshud

Det finnes mange kosmetiske produkter for huden, som håndterer ulike problemer av høy kvalitet: tørr, visst, oljeaktig og andre ting. Fondene varierer etter pris, produsent, effektivitet. Følgende er klassifiseringen av tonalkremer, bedre enn andre, matte huden og gjemmer sine mangler.

Topp 5 beste kremer for fet hud

Mange jenter lider av overdreven fet hud, og de kan ikke alltid finne passende kosmetikk. Følgende beskriver de beste tonalkremer for fet hud.

Drømmematte mousse

Meibelin Dream Matte Mousse Foundation er best egnet for påføring på fet hud.

Produktegenskaper:

 • silikon, på basis av hvilken krem ​​er laget, gjør huden myk og glatt;
 • holder på huden i 8 timer;
 • har en hyggelig tekstur og diskret lukt;
 • skjuler akne, rynker og støt på ansiktet;
 • påført ganske raskt, til tross for fravær av dispenseren. "Gravity" på ansiktet skaper ikke;

Fordelene med kremet er: lett tekstur, god maskeringseffekt og lav pris.

Det kan imidlertid tette porene og forårsake peeling på huden som er for tørr. Pris: 450-500 rubler.

Vitalumiere Aqua, Chanel

Chanel kosmetikk er i stor etterspørsel blant kvinner.

Funksjoner av dette kosmetiske produktet:

 • Produktet inkluderer hyaluronsyre som fremmer hudforyngelse. Inneholder pigmenter som gir ansiktet en jevn, strålende farge og komponenter som beskytter mot sola;
 • holder på huden i mer enn 12 timer;
 • betyr referanse til tonevæsken, derfor har en lettvekt tekstur. Kremet har også en delikat floral duft;
 • væsken effektivt skjuler eventuelle mangler, forsiktig omslutter huden og skaper en tynn beskyttende film på ansiktet;
 • Lett å påføre og skylle. I tillegg har den en ganske stor palett av nyanser.

Fordelene ved produktet er brukervennlighet, god holdbarhet og tilstedeværelse av komponenter som skjuler ansiktsfeilene. Av de negative egenskapene av tilstedeværelsen av alkohol i sammensetningen, fraværet av matredienser og høy kostnad. Pris: ca 2000 rubler.

Bobbi Brown Skin Foundation

Dette fundamentet, matte huden, samt å skjule sine feil kvalitativt, har følgende særegne egenskaper:

 • I tillegg til standardkomponenter som absorberer ultrafiolett lys og maskefeil, inneholder produktet unike næringsstoffer som myker huden og til og med uttoner tonen.
 • varer mer enn 10 timer;
 • er luktfri og har fløyelsaktig tekstur;
 • håndterer maskering av akne, akne, uregelmessigheter, men skjuler ikke moles;
 • har en dispenser. Ikke tette porene og kan tjene som grunnlag for sminke.

Den største fordelen med krem ​​er en unik sammensetning og vannbase. En rekke nyanser og effektivitet i bruk er også referert til sine positive sider. Ulempen er den høye prisen. Kostnaden er 3000-3800 rubler.

Vichy norma teint

Vichy Norma Teint krem ​​er også inkludert i listen over de beste tonal kosmetikk for fet hud:

 • Dette kosmetiske produktet inneholder komponenter som beskytter huden mot UV-eksponering, dårlige værforhold og værforhold.
 • varer 7-9 timer;
 • Den har en fin myk tekstur. Lukten er ikke sterk;
 • håndterer maskering av akne, hudormer, rynker og flekker uten å overdrive ansiktets hud, men skjuler ikke store moler;
 • Det er praktisk å bruke både med en børste og bare med fingrene. Verktøyet tetter ikke porene og er nesten ikke følt på ansiktet.

Den største ulempen er innholdet av alkohol og stoffer som kan provosere irritasjon på sensitiv hud. Kostnaden er 1200 rubler.

Stay-True Clinique Makeup

Tonikgrunnlaget for Clinique, samt de tidligere produktene, er verdig til å være i de fem beste maskeringsverktøyene.

Spesielle egenskaper:

 • hypoallergeniske ingredienser beskytter huden mot akne og akne. Også inkludert er matting ingredienser egnet for fet hud;
 • produktet beholder sitt opprinnelige utseende i mer enn 8 timer;
 • lys i tekstur, lukter ikke;
 • skjuler selv svært merkbare hudfeil. Skaper ikke skinne;
 • Flasken har en dispenser, takket være at det er enda lettere å fordele kremet over huden. Porene lukkes ikke;
 • skaper ikke maskeffekt, har en god sammensetning og en praktisk flaske med dispenser. Samtidig kan det rulle av etter 5,5-7 timer bruk.

Pris: 600-700 rubler.

Fem beste tonalkremer for sensitiv (problem) hud

Den høye følsomheten i huden kan gjøre det vanskelig å søke etter et passende tonevæske. Nedenfor er en liste over de beste rettsmidler for utsatt for hudproblemer.

Clinique Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup

Topp fem kvalitetsprodukter for hud med problemer fortjener å gå inn i kremen fra klinikker.

Hovedtrekkene er:

 • Salisylsyre i sammensetningen bidrar til eliminering av svarte flekker og akne, og komplekset av stivende ingredienser opprettholder en balanse av fett;
 • har høy holdbarhet: det kan holde på huden i mer enn 8 timer;
 • har en væskestruktur. Det er ingen lukt;
 • ruller ikke, utløser vanlig tone;
 • nettopp distribuert og absorbert, gjenværende usynlig;
 • De åpenbare fordelene med kremet inkluderer brukervennlighet, holdbarhet og effekten av utjevning av hudtonen;
 • Ulempene er mangelen på dipropylenglykol i blandingen (det har myknings- og bakteriedrepende egenskaper), samt en ganske høy pris.

Kostnad: 2600 rubler.

L'Oreal Allaince Perfekt

Populært firma L'Oreal har også sluppet en anstendig tone krem, som er i topp fem rangeringer.

Funksjonene er:

 • inneholder et kompleks av komponenter som nærer huden. Glyserin har en fuktighetsgivende effekt, panthenol akselererer gjenvinning av stoffer i cellene, tokoferol beskytter mot soleksponering;
 • ruller ikke ned 8-10 timer;
 • har en lett tekstur, praktisk å bruke. Det er ingen sterk lukt;
 • klare seg godt med justeringen av huden og gjemmer synlige feil - akne, alder flekker;

De beste tonalkremer inkluderer Loreal-paletten.

 • takket være dispenseren påføres det veldig enkelt og raskt;
 • åpenbare fordeler med produktet - brukervennlighet og en rik palett av farger. Blant minusene er evnen til å noen ganger glide.
 • Pris: 750-800 rubler.

  Bourjois 123 Perfekt

  De beste tonalkremene, matte og gjemmer feil, inkluderer også Bourjois 123 Perfect.

  funksjoner:

  • produktet inneholder maskeringspigmenter og stoffer som beskytter huden mot effekten av ultrafiolett stråling;
  • kan ligge på huden i ca 15 timer;
  • har en diskret nøytral lukt og flytende tekstur;
  • grunnlaget skaper nesten perfekt hudtone, maskerer feilene og ikke ruller ned;
  • Å ha en dispenser hjelper til jevnt å distribuere krem ​​over ansiktet

  Produktet er slitesterkt, effektivt, praktisk å bruke, billig, men har en liten palett av farger.

  Pris: 550-580 rubler.

  MAYBELLINE AFFINITONE MINERAL

  Maybeelin produserer også høykvalitets tonalressurser, hvilke funksjoner er:

  • Sammensetningen inneholder naturlige urte ingredienser, samt vitamin E og panthenol;
  • holder for en hel dag;
  • har en behagelig flytende tekstur, men det er en klar lukt av alkohol;
  • skaper jevne ton og masker feil;
  • har ikke en dispenser, men absorberes raskt og forblir ikke i porene;
  • Blant fordelene med kremet - en god sammensetning, holdbar tekstur og effekten av rask justering av tonen. Blant manglene - lukten av alkohol og ingen dispenser.

  Pris: 400-450 rubler.

  Dior Diorskin Ultra Mat

  Kosmetisk merkevare Dior er en av lederne i produksjon av høykvalitets tannpleieprodukter:

  • Dette kosmetiske produktet består delvis av naturlige komponenter, beskytter mot ultrafiolett stråling;
  • forblir på huden over 10 timer;
  • har en halvflytende konsistens og en liten lukt;
  • godt maskerer mellomstore feil, gjør jevn tone;
  • Har en dispenser, så den er raskt fordelt.

  De viktigste fordelene med Dior krem ​​er at den ikke tetter porene, gir et bredt utvalg av nyanser (16 stk.). Minus - den høye prisen - 2500 rubler.

  Topp fem beste toner for tørr hud

  Tørr hudtype er ganske vanlig blant kvinner, og gjør det også vanskelig å søke etter ønsket fundament. Nedenfor er valgt fem produkter som er egnet for utsatt for tørr hud.

  Rimmel Match Perfection Foundation

  Krem fra Rimmel, til tross for den relativt lave prisen, skjuler kvalitativt manglene på et tørt ansikt:

  • inneholder et kompleks som beriker huden med oksygen. Kremens formel gir huden puste og gjør ansiktets tone jevnere;
  • utmerket på huden i 16 timer;
  • Den flytende konsistensen gjør at du raskt kan skygge produktet over ansiktet, og den nesten umerkelige lukten irriterer ikke lukten.
  • skjuler flaking, støt og jevn fregner, og skaper også den perfekte tonen;
  • flasken har en dispenser. Kremet påføres raskt og godt vasket av. Det kan imidlertid skape en maskeffekt på ansiktet. I tillegg er det ganske klissete.

  Pris: 300-400 rubler.

  Vivienne Sabo Ton elixir CC crème

  Den neste i topp fem er SS-creme-produsenten Vivien Szabo.

  Funksjonene i dette produktet er som følger:

  • Sammensetningen inneholder hyaluronsyre. I tillegg er hveteekstrakt og vitaminer til stede;
  • Ikke dårlig holdt på huden i 10 timer;
  • har påtrengende aroma og lys tekstur;
  • håndterer forkledning av akne, røde flekker og fregner;
  • Krem er lett å påføre, det smelter sammen med huden. Også ikke forårsake allergier;
  • gjemmer feil, faller lett og nærer huden. Imidlertid presenteres i bare tre nyanser.

  Pris: 300-400 rubler.

  Drøm Satin Fluid

  De beste tonalkremer, matte og gjemmer feil, er ikke alltid veldig dyre. Så, Dream Satin Fluid-væske kombinerer kvalitet og lav pris.

  Hovedegenskaper:

  • Den spesielle sammensetningen av produktet beskytter huden mot sollys, opprettholder ønsket fuktighet og effektivt maskerer mindre feil;
  • væske opprettholder stabilitet i ca. 8 timer;
  • har en delikat tekstur og behagelig aroma;
  • gjemmer små feil, alt fra akne til rynker. Maskerer ikke store arr og postacne;
  • komfortabel dispenser, enkel applikasjon og ingen problemer med spyling - disse er kjennetegnene til produktet;
  • Den passer ikke til overdreven oljeaktig og kombinasjonshud, men den er godt påført, den har høy holdbarhet og en behagelig pris.

  Pris: 500-600 rubler.

  Bourjois Healthy Mix Serum

  De fem beste produktene for tørr hud inkluderer også Bourgeois krem:

  • sammensetningen inneholder vitaminekstrakter av Goji, Lychee, granateplebær. De nærer huden og bidrar til å redusere tørrhet;
  • varer mer enn 9 timer;
  • har en konsistens lik gelserum, samt lukten av bær;
  • skjuler et stort antall fregner og røde flekker, maskerer ikke muller;
  • Lett å bruke og spre. Veier ikke ned huden og flekker ikke klærne;
  • Vitaminkomplekser nærer huden, lager en matt glans og skjuler mindre skade. Men i komposisjonen er det ingen komponenter som beskytter mot solen.

  Pris: 500-650 rubler.

  Bourjois Radiance Reveal Healthy Mix Foundation

  Et annet middel fra produsenten Bourjois er også inkludert i topp 5 kremer:

  • formel med et ekstrakt av aprikos, melon, eple, ingefær nærer huden og skaper en vakker glød;
  • krem dekker ansiktet med en uoppdaget film og ruller ikke ned i 12 timer;
  • har en vektløs tekstur og delikat frukt duft;
  • håndterer akne, akne, små arr og fregner. Danner ikke en "maske" på ansiktet;
  • produktet er lett å påføre og komfortabelt bleket;
  • næringsstoffer i sammensetningen, god maskeringseffekt og brukervennlighet - disse egenskapene favoriserer kremet. Ulempen er at den ikke passer til kombinasjonshuden.

  Pris: Fra 400 til 560 rubler.

  Fem beste tonalkremer for kombinasjonshud

  Ikke alle kremer er også egnet for kombinasjonshud. Nedenfor er en liste over de beste tonalverktøyene kombinert med en kombinasjon av hudtype.

  Shiseido Synchro Skin Glow

  Fordelene ved et kosmetisk produkt er:

  • Den unike formelen av sammensetningen hjelper kremet til å tilpasse seg hudtonen og opprettholde vannbalansen i ansiktet;
  • spredes ikke gjennom hele dagen;
  • Kremet har en væskestruktur og en svak lukt;
  • Selv når det brukes i flere lag, skaper krem ​​ikke en maskeffekt og skjuler feilen kvalitativt.
  • På grunn av tilstedeværelsen av dispenseren er det mulig å nøyaktig styre mengden av det anvendte middel;
  • verktøyet har bare en ulempe - den høye prisen.

  Kostnad - 3500 rubler.

  Guerlain Lingerie de peau

  Dette verktøyet Gerlen - en av de beste tonalkremer for kombinasjonshud.

  Det mattes huden kvalitativt og skjuler feilene sine:

  • Den ultralette formelen skaper en usynlig fløyels film uten tette porene. Produktet inneholder komponenter som beskytter mot solen;
  • hele dagen vil vare på ansiktet uten endringer;
  • Den har en floral aroma med fruktige notater og en flytende tekstur;
  • skjuler ikke alvorlig skade, men maskerer røde flekker, akne og små rynker;
  • kompakt glassflaske med dispenser reduserer sannsynligheten for problemer med å påføre kremet til null;
  • lange hold, maskerer feilene og er lett fordelt. Det kan imidlertid understreke peeling på tørr hud og er dyrt.

  Pris: 3500-4000 rubler.

  Power Fabric, Giorgio Armani

  Det verdensberømte merket Giorgio Armani har sluppet sin krem ​​for kombinasjonshud:

  • sammensetningen av produktet inneholder en formel som gjør at kremet kan holde "form" i lang tid. Inkluderer komponenter som aktiverer solbeskyttelse;
  • ruller ikke mer enn 10 timer;
  • tekstur - ganske tett, usynlig;
  • Ikke bare maskerer feilene, men skaper en matt skygge på huden.
  • Den har praktisk emballasje og sensitiv dispenser. Dette bidrar til rask og ukomplisert bruk av Power Fabric;
  • lys aroma, høy kvalitet maskering av feil og solbeskyttelse er fordeler av krem. Men det kan understreke peeling og har en høy pris.

  Pris: 3300-3500 rubler.

  Naken hud, Urban Decay

  Dette tonale rammeverket er godt kombinert med kombinasjonshud:

  • Produktets sammensetning inneholder grønn te, vitaminer og stoffer som gir huden en mer naturlig sunn tone;
  • beholder sitt opprinnelige utseende i 6-8 timer;
  • Den har en flytende tekstur og en knapt merkbar lukt;
  • maskerer ikke akne og postacne, ellers klarer seg så mange mangler uten effekten av vekting;
  • tekstur gjør at du kan legge grunnlaget raskt. Flasken har en dispenser;
  • Lett å bruke, variert i valg av farger og forskjellige i næringsstoffer. Av minusene gir en lav grad av motstand og pris.

  Pris: fra 2800 gn.

  All Hours Foundation, Yves Saint Laurent

  Yves Saint Loren sluppet sin kombinasjonskremfundament:

  • Komponenter av sammensetningen gir pålitelig dekning og høy motstand for en dag;
  • holder på huden i mer enn 16 timer;
  • Den har en tekstur som ligner på gel. Den har en diskret lukt av frukt;
  • kjemper fett Skjuler mest skade;
  • Ingen problemer påført og vasket av. Har en dispenser;
  • skaper en matt skinne, har en unik tekstur, passer godt. Det kan imidlertid oksidere i løpet av dagen.

  Pris: 2500-2900 gnid.

  Fem av de beste tonalkremene for alderen hud

  Alderen hud, utsatt for dannelse av rynker og alder flekker, krever ofte en utjevningstone. Nedenfor er en rangering av tonale ressurser for alderen hud.

  Relouis hud perfeksjon

  Først på listen over de beste alder tonal kremer er Relouis Skin Perfection.

  Dens særegne egenskaper er:

  • salter av hyaluronsyre i blandingen gir hudens elastisitet og styrke. Kremens komponenter skaper også løfteeffekt og beskytter mot UV-lys.
  • varer i 5-7 timer;
  • har en middels tetthetstekstur og nesten ikke lukter;
  • kremmasker som vanlige feil, og aldersendringer;
  • godt fordelt over ansiktet og lett vasket av;
  • Passer ikke overfor fet hud.

  Pris: 250-300 rubler.

  Guerlain Parure Gold

  En annen høykvalitets aldersstiftelse skapte merket Gerlen:

  • Myrraolje i sammensetningen fornyer ansiktet og gjør det jevnere. Gyllene pigmenter gir huden en behagelig glød og opprettholder en jevn tone;
  • opprettholder ansiktet 4-6 timer uendret;
  • en løs tekstur legger seg godt og blander seg godt. Lukten er tynn, med frukt notater;
  • verktøyet dekker små kviser, støt, selv myggbiter, men maskerer ikke store feil;
  • noen få dråper vil være nok til å dekke hele ansiktet og maskere feilene. Nesten flekker ikke klær;
  • har en palett på 12 nyanser. Understreker lindring av ansiktet, skjuler feil;
  • har en høy pris.

  Kostnaden er 3100-3400 rubler.

  Bourjois, byen utstråling

  Selskapet Bourgeois presenterte også en nyhet innen tonale midler - City utstrålingskrem for hud som har gjennomgått aldersrelaterte endringer:

  • sammensetningen inneholder partikler som beskytter huden mot eksponering for ultrafiolett stråling, så vel som fuktighetsgivende midler som reduserer cellens aldring;
  • holder på huden i ca 6-7 timer;
  • har en tykk tekstur i fravær av sterk lukt;
  • Krem skjuler mangler av høy kvalitet, men hvis vi snakker om fet hud, kan den understreke dem;
  • Produktet er praktisk og enkelt å påføre. Tuba har en tut som lar deg ta den nødvendige mengden produkt;
  • Beskytter mot ultrafiolett stråling, bremser aldring, skjuler feil. Imidlertid presenteres i bare seks toner.

  Pris: 800-900 rubler.

  Youth Liberator Serum Fond de Teint, Yves Saint Laurent

  De beste tonalkrærene, matte og gjemmer feil, er representert av lavprismerker og luksusfirmaer.

  Det berømte kosmetiske merket Yves Saint Loren presenterte sin anti-aldringskrem:

  • Produktets sammensetning inneholder partikler som beskytter mot UV-lys, anti-aging serum, et kompleks av fuktighetsgivende ingredienser;
  • varer ca 8-9 timer;
  • har en dristig tekstur, nesten ingen lukt;
  • godt masker rødhet, kviser, små rynker;
  • takket være dispenseren, fordeles den raskt over huden. Etter påføring er det verdt å gi krem ​​litt suge;
  • Passer til normal hud, det er praktisk å bruke og holder godt. Det kan imidlertid markere feil på veldig fet eller tørr hud, det er dyrt.

  Pris: 3000-3100 rubler.

  Lumene SS Color Correcting Cream

  CC-krem fra Lumen fortjente et sted i vurderingen på grunn av sine positive kvaliteter og forbrukervurderinger:

  • sammensetningen inneholder komponenter som beskytter mot sola og lingonbærfrøolje, noe som gjør huden elastisk og strålende;
  • Produktet har en middels grad av holdbarhet (4-6 timer);
  • lys aroma og behagelig tekstur hindrer ikke bruk;
  • gjemmer mellomstore feil, fyller rynker og evens tone;
  • svært raskt fordelt over huden, ruller ikke ned og tetter ikke porene;
  • Den største ulempen er en skarp palett av toner. Resten av krem ​​er ideell alder hud.

  Pris: 650 gn.

  Den beste concealer, vel skjule hudfeil og har matteiendommer, kan velges riktig ut fra hvilken type hud. En rekke av disse midlene inkluderer produkter for enhver smak og farge, som starter med budsjettprodukter, og slutter med luksuriøse kremer.

  Artikkel design: Olga Pankevich

  Video om de beste tonalkremer

  De beste tonalkremer for problemhud:

  Hvordan velge tonen i fundamentet:

  Foundation krem ​​for kombinasjon hud

  Hver jente drømmer om en perfekt jevn tone. Men dessverre kan bare noen få skryte av en vanlig type epidermis. Og selv eierne av perfekt hud står overfor problemet med peeling eller oljeaktig glans. Hva kan vi si om damene, som morens natur har tildelt den kombinerte dermis.

  I dette tilfellet må du sette opp tørre områder på kinnene og håndtere den oljeaktige glansen i den T-formede sonen. Derfor må valg av grunnlag for kombinasjonshud nærmer seg med stor forsiktighet. Det anbefales ikke å bruke kosmetiske produkter for tørrtype av epidermis, da de vil forbedre arbeidet til talgkjertlene ytterligere. Preparatet for oljeaktig dermis er heller ikke egnet, da det vil føre til flaking på tørre områder i ansiktet. Å vite om slike problemer har representanter for kosmetikkindustrien utviklet en spesiell concealer for blandet hud.

  Spesielle egenskaper

  Grunnlaget for blandet hud bør ha en rekke funksjoner:

  1. Å kunne eliminere den fettete gløden i den T-formede sonen, noe som gir matta en matt effekt.
  2. Tillat å fukte og mette tørre områder av epidermis med manglende fuktighet, og forhindre flakking.
  3. Den er utformet for å skjule feil, samt jevne hudtekstur.
  4. Har en lys tekstur som passer vakkert, uten å skape inntrykk av en maske på ansiktet.

  Velge det perfekte fundamentet for kombinasjonshud, bør du være oppmerksom på sammensetningen:

  • Plantekstrakter og oljer - mett cellene med gunstige stoffer, la deg beholde fuktighet, ikke tette porene og bli kvitt oljeaktig glans. Slike nyttige stoffer av naturlig opprinnelse inkluderer for eksempel:
   • rose og sitrus - hjelp justere ansiktets struktur;
   • Ginger, mynte og rosmarin - forbedre hudtilstanden;
   • kamille, bergamot og tea tree - fjern rødhet, beroligende epidermis;
   • mynte, grønn te og calendula - perfekt forfriskende.
  • Hjeltekomponenter er:
   • hyaluronsyre - har en fuktighetsgivende effekt;
   • panthenol - bidrar til å bli kvitt tørrhet;
   • vitaminer.

  Typer av tonal rammeverk

  Produsenter av kosmetiske produkter tilbyr et stort antall tonalkremer for den kombinerte huden. De mest populære typene er:

  1. Krem pulver. Denne universelle løsningen kombinerer fordelene med to produkter av grunnlaget for ansikt og pulver. Det er en ideell base for sminke, da den er vakkert påført for å danne et jevnt lag. For å gi ansiktet et nytt utseende, tar det bare noen få minutter.
  2. Kosmetisk med antibakteriell effekt. Unge damer, preget av en blandet type epidermis, lider ofte av forekomsten av akne. For å overvinne dette problemet, og samtidig lage en vakker sminke, må du velge en concealer, som har en antibakteriell effekt. Et slikt produkt er i stand til å tørke helt opp det problemområdet hvor pimples dukket opp, fjern irritasjon, og forhindre utseendet av nye foci av betennelse.
  3. Krempinne bidrar til å kvitte seg med peeling og samtidig er det ikke i stand til å tette porene. Det er verdt å merke seg at et slikt verktøy har en ganske tett tekstur, slik at den kan ligge på ansiktet med et ujevnt lag. Ved å bruke en krem-pinne, er det nødvendig å skygge det med spesiell forsiktighet.
  4. Kremmousse kan brukes av kvinner i ulike aldersgrupper. Den er preget av sin luftige, nesten vektløse konsistens. Takket være denne funksjonen, fordeles den i et jevnt lag og absorberes perfekt. Strukturen til dette kosmetiske produktet inneholder vanligvis mineraler som kompenserer for mangel på vitaminer i epitelcellene, samtidig som de ikke er i stand til å tette porene, noe som er spesielt viktig for områder av huden som er fete.
  5. Blyant - dette kosmetiske produktet må være i ditt arsenal for en nødsituasjon. For eksempel, da en pimple plutselig dukket opp, og det burde være raskt forklart. Men du bør ikke bruke blyant på en kontinuerlig måte, da det kan tette porene. Dette kosmetiske produktet anbefales å bruke et punkt og bare i områder som er utsatt for fettete glans.

  Se gjennom de beste og verste tonale ressursene i neste video.

  Vurdering av de beste produsentene

  Å velge en concealer for kombinasjonshud, bør gi preferanse til anerkjente merker. Stopp ditt valg på produsenter som har mottatt et stort antall positive tilbakemeldinger fra jenter som har opplevd effektiviteten av midler til seg selv. Topp 10 rangering av de beste merkene er som følger:

  1. "Skin Perfector" fra merkevaren Lumene - minimerer dannelsen av talg, gir huden en matt effekt. På grunn av tilstedeværelsen av urte ingredienser har den en antibakteriell effekt.

  2. "Vitalumiere Aqua" fra det franske merket Chanel har en lys og luftig konsistens. Den passer perfekt uten tette porene. Den har en utmerket maskeringseffekt som helt gjemmer feil på ansiktet.

  3. "Bio-Detox" fra den populære franske produsenten Bourjous består av naturlige ingredienser. Inneholder ikke alkohol eller andre kjemisk aggressive stoffer. Dette verktøyet er egnet for utjevning av tonen i ansiktet og maskering av små feil. Den har en matt effekt, som hindrer dannelsen av fettete glans. Bio-Detox fyller hver celle med nyttige og næringsrike elementer, gir mild hydrering og bidrar til å rengjøre porene av urenheter som har akkumulert i dem.

  4. "Lauder Aeromatte" fra merkevaren Estee - dette krempulveret gir huden et kjedelig utseende, noe som gir ansiktet et friskt utseende. Vitaminer og gunstige ingredienser har en nærende og fuktighetsgivende effekt gjennom dagen. De viktigste fordelene ved dette produktet er:

  • myk og lett tekstur;
  • mild tone;
  • utmerket holdbarhet.

  Takket være skapelsen på forsiden av et gjennomsiktig slør, blir sminke ikke belastet med noe, og huden vil puste perfekt. Dette krempulveret skaper inntrykk av et "mykt fokus": dets deler ser ut til å sprede lyset, slik at ansiktet ser strålende ut, visuelt fjerner rynker og andre epidermisfeil.

  5. "Alliance" fra en kjent produsent L'Oreal har en maskerende og fuktighetsgivende effekt, samtidig som den gir næring til huden. Den kan brukes selv om vinteren, uten frykt for å skade epidermis. På grunn av tilstedeværelsen av en nyskapende formel etter bruk av et slikt fundament vil du få en vakker sminke, og ansiktet ditt vil se rent ut, uten feil eller feil, og vil få en lys naturlig glød. Denne kremenvæsken blir din "andre hud", innhylling og gir ansiktet en jevn, myk og glødende effekt. Den passer perfekt sammen med din dermas tone, og skaper en naturlig nyanse. Du må bare legge vekt på og fokusere på visse områder. Komponentene som er en del av en slik krem-væske, beskytter huden mot ultrafiolett stråling, og beskytter mot dannelsen av pigmentflekker.

  6. "Varig" fra Max Factor-merket påføres med et perfekt jevnt lag, perfekt toner huden, fjerner betennelse og irritasjon. Den moderne formelen, utviklet av en spesiell teknologi, gir epidermis mykhet, silke og ømhet. På grunn av tilstedeværelsen av en resistent base, vil dette produktet ikke bli smurt, vil ikke spre seg under påvirkning av høy temperatur på en varm, varm dag og vil ikke flekke klærne dine. Den absorberer overflødig talg, eliminerer fettig glans og gir derma en matt effekt.

  7. "Teint Idole Ultra Pute" fra det franske varemerket Lancome - tonalvæske som kombinerer:

  • effektivt resultat etter bruk
  • utmerket dekning;
  • beskyttelse mot miljøets negative virkninger;
  • letthet og vektløshet.

  Etter å ha brukt det, er det ikke opprettet et maske på ansiktet, takket være den unike formelen er laget av denne tonevæsken så tynn og vektløs at den ikke er helt følsom i ansiktet. Den har en lang matting effekt, utjevner de små imperfections av huden. Denne concealer perfekt justerer tonen, og gir ansiktet en satin glans.

  8. "Dream Satin Fluide" fra den amerikanske produsenten Maybelline gir naturlighet og samtidig perfeksjon. Etter påføring av denne flisen er epidermis myk, strålende og kjedelig. Denne krem ​​har en gjennomsiktig tekstur, takket være at den er jevnt fordelt over huden, noe som gjør ansiktet silkeaktig og friskt. Tonalvæskekrem gjør at huden kan puste uten ubehag for en hel dag. Etter å ha brukt det, ser ansiktet jevnt og glatt ut, da forskjellige rødme, akne og små rynker er skjult.

  9. "Mineral Stick Foundation" fra merkevaren NYX - produsert i form av en pinne. Den har en tett struktur, slik at den helt gjemmer alvorlige feil. Dette tonale grunnlaget ligger bra, uten å gi effekten av en maske, perfekt skyggelagt og skjuler forstørrede porer. Mineral ingrediensene som utgjør grunnlaget har en antibakteriell effekt.

  10. "Ballett" fra den russiske fabrikken "Frihet" refererer til budsjettalternativene for tonalkremer for blandede hudtyper. Dette betyr med letthet å bli satt med et jevnt lag, ikke etterlater fettete glans. Det har en gunstig effekt på metabolske prosesser som forekommer i cellene i epidermis, da den inneholder lecitin. Det har beskyttende egenskaper fra miljøet. "Ballett" gir huden en naturlig naturlig nyanse og godt preparert utseende.

  Hvis du velger riktig grunnlag for kombinasjonshud, kan du få nesten perfekt sminke som skjuler feilene og legger vekt på fordelene ved ansiktet ditt.

  Det er forbudt å bruke noe materiale uten vårt tidligere skriftlige samtykke.

  Flere Artikler Om Typer Acne