Ting som er verre enn en annen mangel på søvn eller uventet betennelse kan skje i ansiktets hud. Hva om smertefull akne avgjort på ansiktet samtidig, forsvant post-acne ikke, nye svarte prikker dukket opp? For maskering er denne huden ikke egnet lett BB-krem. "Poster" -redaktør Alina Smirnova testet flere grunnkrem, hvorav noen lover å kurere problemer, andre å skjule, og fortsatt andre å gjøre begge deler.

La Roche-Posay Effaclar Duo + Gel for problem hud med toning effekt

Ninja Creme

forventninger

"Effaclar Duo + Toning" ble laget for problemhud med uttalt ufullkommenhet, resterende karakterer (postacne). Effaclar Duo + -feilens effektivitet forbedres med en umiddelbar toningseffekt. "

virkelighet

Denne krem ​​er egnet for de som ikke maler i det hele tatt (en gang, ingen ferdigheter, eller av en eller annen grunn er det umulig). Påfør Effaclar Duo + i stedet for grunnleggende pleie, umiddelbart etter vask. Deretter kan du umiddelbart gå om virksomheten din, og du kan legge til noen dråper concealer her og der eller gjøre en full sminke (som vanlig). I Russland er Effaclar Duo + presentert i en universell nyanse av lys, litt gylden og veldig vakker. Kremet skjuler ikke betennelsen, men reduserer på en eller annen måte kontrasten mellom den bleke sunne huden og den røde pasienten. På grunn av dette er concealer generelt ikke strengt nødvendig - hvis du ikke er perfeksjonist. Ja, og også i pulver: Produktet har en vakker satengfarge som varer minst til lunsjtid. Drømme minimalistisk.

BB Cream for Problem Skin med Tea Tree Oil Holika Holika Petit BB Clearing SPF30 PA ++

Det er umulig å gjøre en feil

forventninger

"Dette er en ekte frelse for problem hud utsatt for økt sebum sekresjon. Kremet gir effekt av dis og glatthet, beholder nødvendig fuktighet i huden og absorberes raskt etter påføring. Masker ufullkommenhet, utmerker hudtekstur. "

virkelighet

Dette er den perfekte krem ​​for tenåring, lat eller sminkebegynner: han har bare en nyanse (det er umulig å gjøre feil), og du kan bruke det med absolutt noe verktøy. Det trenger ikke engang å brukes på hele ansiktet - hvis du ønsker det, kan du begrense deg til problemområder og forsiktig skygge kantene. På forsiden av Petit BB er helt usynlig, men dette er fangsten: åpenbare feil må males over. På den annen side skjuler alle mindre sår av kremen fra det andre eller tredje laget, noe som gjør ham til en ideell fighter med post-akne, små arr og blåmerker under øynene. Den inneholder tea tree olje, men jeg fant ikke sin karakteristiske lukt eller noen synlig effekt. Som alle koreanske BB-kremer, er Petit BB best vasket med hydrofil olje. Med riktig rensing, hvis han ikke kurerer akne, men det ødelegger absolutt ikke dem.

Multifunksjonell korrigeringskrem for problematisk hud Clinique Anti-Blemish Solutions BB Cream SPF 40

Ikke hva det virker

forventninger

"BB krem ​​for problem eller fet hud kontrollerer produksjonen av fett, skaper et belegg av nødvendig tetthet, beskytter huden mot eksponering for sollys."

virkelighet

Men jeg kunne ikke evaluere denne fløten. Hvis den opprinnelige tonen i Anti-Blemish Solutions i lysskyggen var litt mørk for meg, så ble hans BB-bror i Medium Deep slått meg inn i USAs president. Derfor kan jeg ikke si noe om de helbredende egenskapene til salicylsyre, som er en del av - i dette formet våget jeg ikke å gå ut selv til nabo Pyaterochka. BB-krem ga den tynneste satinbelegget, som jevnet tonen, men skjulte ikke noen betennelse - selv når jeg prøvde å bruke en dråpe dråpe. En slik tone er mer sannsynlig å tilfredsstille eierne av kombinasjonshud med skinne i T-sonen, men dessverre, dette lider av akne vil ikke fungere.

Resistent Tone Foundation M.A.C Pro Longwear Nærende Vanntett Foundation

Spesiell anledningkrem

forventninger

"Et vanntett tonal fundament som hviler på huden i 24 timer og kan tjene som et tonal verktøy eller corrector."

virkelighet

Den mest dødelige krem ​​av denne revisjonen. Skjuler nesten alt, på grunn av hvilket ansiktet begynner å ligne feil maske, eller dukken. En halv time senere legger han seg ned og ser litt mer naturlig ut, men for hverdagen er det fortsatt for perfekt. Holder på, som lovet, til det siste - selv om du ikke retter opp sminke, blir den eldre med verdighet. Generelt, et utmerket valg for de tilfellene når du må se perfekt, men glemte å la huden din vite. Mangelen på SPF antyder også at krem ​​er opprettet for bilder - ingenting vil blinke og gjøre deg hvitere i verden.

Tone Nars Sheer Glow

Nesten perfekt

forventninger

"Forbedrer naturlig utstråling, forbedrer hudutseende. Lar deg lage et annet tetthetbelegg. Utvikler hudtekstur og tone. "

virkelighet

Om skinnet ble merket selvfølgelig skrudd ned - tvert imot, matt gløder godt. Om forskjellige tetthetbelegg - sant. Ved påføring med våt svamp oppnås en uformell gjennomsiktig tone, og med en syntetisk børste - en tett forkledning. Et ekstra lag med pulver er ikke nødvendig, bare concealer på de lyseste stedene. Persistens ved høyde. Ja, du må tømme ansiktet med en matteklut, men mot slutten av dagen. En egen bue til sortimentet av lys nyanser - det er omtrent et dusin av dem i oppstillingen.

Motstandsdyktig kompakt tonalvannspute Lancôme Teint Idole

Luksus Mobile Disguise

forventninger

"Teint Idole Ultra Pute er en ny generasjon Pute som kombinerer raffinement av paletten til det legendariske Lancôme-sortimentet av toneværktøy og uklanderlig dekning, og eliminerer selv små ufullkommenheter."

virkelighet

Svampesystemet skremmer fortsatt mange når det gjelder utvikling av bakterier. Men i virkeligheten er couchon den beste vennen til aknepasienter. Bare patting ansiktet med en svamp skaper et jevnt belegg som ikke fremhever akne eller arr, men evnen til å samle seg med midler (inkludert Teint Idole inkludert) er fenomenal. Jeg var igjen uheldig med tonen, men denne gangen ble den lyse oransje flekken lett strekket inn i en realistisk solbrenthet. Merk for de som stadig savner med tonal betyr - Teint Idole perfekt slukket. Masking kan variere fra diskret til "Jeg er perfekt." Spørsmål bare for evnen til å holde beskyttelse mot skinne: En gang hver fjerde time, må dekning fortsatt være oppdatert.

konklusjon

Den kosmetiske industrien har gjort et stort sprang. Du finner det perfekte tonalverktøyet for både 500 rubler og mange tusen. Dyrt vil dra nytte av holdbarhet, skjønnhet av emballasje og en bred palett av nyanser, billig ta pris og upretensiøsitet. Helbredende kremer er blitt oppsummert i forklædning, men logisk bør de bedre gjemme alt fra alle.

Vurdering: problem hudtone kremer

Glatt, vakker tone i ansiktet - hovedregelen for sminke. Men for eiere av fet hud utsatt for utslett, er det vanskelig å velge et verktøy som ikke bare kan skjule feil, men også ikke forverre tilstanden. Magasinet "Well-groomed" vil hjelpe deg med å velge den beste concealer for problem hud - vurdering av midler er laget i henhold til tilbakemeldingene fra jentene, noe som indikerer fordelene av hver av dem.

Bilde fra http://allofmakeup.ru

Valgregler: En umiskjennelig tilnærming

Ansiktshudsproblemer er av en annen natur. Jentene er bekymret for overdreven sekresjon av sebum, noe som resulterer i fet skinn, utslett i form av akne og komedoner, rødhet. Det er enda vanskeligere å velge en concealer for problematisk hud, hvis dens mangler er blandet og det er behov for ytterligere fuktighetsgivende.

Det ideelle middelet vil ikke bare ha en kosmetisk effekt, men også en terapeutisk effekt. Det bør ikke tette porene, og skape en tett film på ansiktet. Derfor, før du kjøper grunnlag for fet og problematisk hud, bør du lese etiketten nøye. Følgende betegnelser bør presse for kjøp:

 • Allergivennlig. Rødhet og utslett blir mer uttalt hvis allergiske komponenter er tilstede i sammensetningen, så hvis du gir preferanse for hypoallergena produkter, vil du beskytte deg mot en slik reaksjon.
 • Antibakterielle egenskaper. Hvis salisylsyre (salisylsyre) er angitt i sammensetningen, vær så snill å ta en slik tonalian. Det vil eliminere bakteriell betennelse og hjelpe med å rense ansiktet ditt med vanlig bruk.
 • Fuktighetsvirkende effekt. Eiere av kombinasjonshud bør ta hensyn til produkter som inneholder naturlige oljer - jojoba, kakao, fersken.
 • Urte ingredienser. Planteekstrakter stimulerer gjenoppretting og helbredelse av de berørte områdene.
 • Matting effekt. Krem med tilsetning av kamille-, hypericum- eller te-treekstrakter som reduserer talgproduksjonen, har denne egenskapen.

Bilde fra https://www.destiny.ru

All naturlig krem ​​kan ikke være, derfor vil forskjellige syntetiske tilsetningsstoffer i det fremdeles være tilstede. Det anbefales å velge tonalverktøy for problemhud, som ikke inneholder følgende komponenter:

 • Silikon. Navnene som slutter i siloksan, metikon, silanol og, selvfølgelig, silikon, bør varsles.
 • Parabener. Listen over disse skadelige tilsetningsstoffene som tømmer hudens enzymer er svært lang, så se etter "parabenfri" merket på emballasjen.
 • Talkum. For å finne en krem ​​som ikke inneholder dette stoffet i det hele tatt, vil du ikke lykkes, men la talk være angitt et sted på slutten av sammensetningen, noe som betyr at den er lav konsentrasjon.

Bevæpnet med denne informasjonen, vil du føle deg tryggere foran butikkhyllene. Tross alt, selv valget av luksus kosmetikk - ikke et paradis for kjøp av midler som ikke passer for deg personlig.

Problem Skin Foundation: Vurdering

Bilde fra http://ugol-nn.ru

Nesten alle produsenter tilbyr toningprodukter i denne kategorien, siden forekomsten av fet og blandet hud er veldig høy. Relevante produkter finnes i masse-, mellomstore og premium-markedssegmentet. Farmasøytisk fundament kremer for problematisk hud står fra hverandre, men de er de mest effektive, siden innsatsen er laget på medisinske egenskaper. I vår vurdering var det et sted for produkter fra forskjellige prisklasser, og steder i det ble fordelt som følger:

 1. Vichy normaderm;
 2. Clinique Anti-Blemish Solutions;
 3. Noreva Exfoliac;
 4. Uriage Roseliane CC Creme;
 5. Estée Lauder Double Wear;
 6. L'Oreal Mat Magique;
 7. Bioderma Sebium Al korrektor;
 8. Bourjois 123 Perfekt.

Til tross for det faktum at legemidler er dyrere, og noen ganger kan de konkurrere mer kostbart med produktene av luksusmerkene, er prisen helt begrunnet av kvaliteten. Etter noen uker med vanlig bruk blir ansiktet merkbart renere.

Vichy - Foundation for Problem Skin

Bilde fra http://pintarmundo.blogspot.com

Normaderm er ledende innen salg av legemidler, som har mottatt velfortjent anerkjennelse blant kunder. Liste over komponenter indikerer Zincadon-A - en spesiell substans som reduserer sebaceous kjertler, slik at den oljeaktige glansen elimineres helt for hele dagen. Kunder noterer følgende egenskaper:

 • det er lett og glatt å søke på, det gir seg godt til å feathering;
 • skjuler rødhet og utslett
 • skaper ikke en følelse av en maske og ruller ikke ned om kvelden;
 • varer lenge på huden - opptil 8 timer uten tap av kvalitet;
 • det er brukt svært økonomisk;
 • Lett å velge riktig nyanse.

Det er verdt å legge til at Vichy er et grunnlag for problematisk hud med beskyttelse mot UV-stråler, slik at bruk på dagtid beskytter mot fotografering og bidrar til å redusere pigmentering.

Clinique og dets Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup

Bilder fra http://abbroseee.blogspot.com

En annen representant for medisinsk kosmetikk med en spesielt utviklet, mild formel er grunnkrem for problematisk hud. Beriket med anti-inflammatoriske ingredienser som reduserer rødhet. Blant fordelene med dette produktet, noterer kundene:

 • Lettvektstekstur sikrer jevn applikasjon;
 • perfekt masker ikke bare utslett, men også forstørrede porer;
 • fremkaller ikke allergiske reaksjoner;
 • med daglig bruk reduserer fet hud;
 • holder hele dagen, ruller ikke ned;
 • Fra 6 nyanser er det enkelt å velge den mest passende.

Clinique - concealer for problematisk hud, som anbefales for behandling og forebygging av akne.

Exfoliac soin anti-imperfections teinte clair fra Noreva

Bilde fra http://www.notrepharma.com

Selskapet er avhengig av produksjon av medisinsk kosmetikk, og grunnlaget er ikke noe unntak. Det er bra selv for ung hud og brukes som en del av kompleks terapi for akne. Jentene bemerket følgende fordeler ved bruk:

 • utmerket matteffekt;
 • Lett å påføre og vaske ut uten bruk av spesiell sminkefjerner;
 • godt gjemmer ikke bare poeng, men også diffus rødhet;
 • En reduksjon i talgproduksjonen observeres også mellom applikasjoner;
 • Nærer huden på grunn av innholdet av vitaminer.

En relativ ulempe er beleggetes lettehet, på grunn av hvilket det forblir umerkelig i naturlig lys, men for kveldsmake-up bør du velge en tettere concealer for problemhud. Produktet fra Norev er ikke-komedogent, tetter ikke porene, men utmerker seg ved sin lave motstand - 5-6 timer.

Uriage Roseliane CC Cream

Bilde fra http://irecommend.ru

Et utmerket middel med forebyggende og kurativ effekt, inneholder ginseng ekstrakt og bringebær frøolje. Denne concealer for problemhud kjemper ikke bare med utslett, men også med alder flekker, samt aldersrelaterte endringer. Forbrukerne sier slike produktegenskaper:

 • god maskering av feil uten maskeffekt;
 • matting og tørking, som ikke er ledsaget av tetthet;
 • Lett tekstur, den passer godt og ruller ikke.

SS Uriage krem ​​er egnet for jenter over 18 år, men, som alle SS-produkter, er mer relevant for sminke i dag enn for kveldsmakeup. Det er verdt å merke seg at kremen har bare en nyanse, som er mer egnet for solbrune eller solbrente jenter.

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place

Bilder fra http://www.natalielovesbeauty.com

Bare frelse for jenter som drømmer å trygt skjule utslett. Dette verktøyet vil ikke gi dem en sjanse, helt maskerer selv den intense rødheten, mens dagtidens sminke ikke ser for tett ut. Kunder responderer entusiastisk på følgende kremegenskaper:

 • Krempulver er praktisk påført både med en svamp og fingre;
 • ekstremt holdbar effekt - opptil 16 timer;
 • øker ikke utslett, slik at huden puster
 • for hele perioden av applikasjon blokker oljeaktig skinne;
 • passer godt på korrekturlesere og pulver.

Takket være sine utmerkede kamuflasjekvaliteter fortjener Double Wear Stay-in-Place tittelen på den beste concealer for problematisk hud for kveldsmakeup. En mindre ulempe, som er en betaling for motstand, kan kalles behovet for fjerning ved bruk av oljebasert sminkefjerner.

L'Oreal Mat Magique

bilde fra http://www.lazada.com.my

Utmerket verktøy i et rimelig prisklasse. Siden Mat Magique ikke er et helbredende grunnlag for problemhud, er det ikke nødvendig å vente på reduksjon av utslett. Men han forverrer ikke sin tilstand og maskerer feilene perfekt. Blant fordelene er det verdt å nevne:

 • god matting effekt;
 • motstand selv i varmt vær;
 • stort utvalg av nyanser - 8 farger;
 • rimelig pris;
 • økonomisk bekostning.

For en jevn applikasjon er det bedre å bruke en base for sminke med antiseptiske komponenter. For daglig bruk er det bedre å velge et middel med en terapeutisk effekt.

Bioderma Sebium Al korrektor

bilde fra http://www.maquilab.com

Produktene fra det berømte franske merket inneholder det patenterte komplekse Fluidactiv. Den har en seboréeffekt og er indisert for behandling av åpne og lukkede komedoner, akne. Jenter som foretrekker Bioderma snakker om følgende fordeler:

 • vedvarende og rask terapeutisk effekt;
 • et tynt lag gir perfekt masker feil;
 • Inkludert er en grønn concealer for punktmaskering av rødt.

Ulempen med dette produktet er mangel på matting, men med systematisk bruk av oljeaktig glans elimineres det fortsatt ved å redusere sekretjonen av talg.

Bourjois 123 Perfekt

Bilde fra http://www.curvyliciousme.com

En annen representant for massemarkedet til en attraktiv pris. Den franske merkevaren anbefaler dette produktet for fet og kombinasjonshud. Den består av tre pigmenter av forskjellige farger, på grunn av hvilken rødhet, pigmentflett og blåhet i huden er perfekt maskert. Han ble forelsket i kundene for slike kvaliteter:

 • bredt spekter av farger;
 • Flytende tekstur er lett å påføre, men herdes raskt og flyter ikke.
 • skaper ikke følelsen av en maske;
 • veldig vedvarende, forblir i ansiktet hele dagen.

Samtidig er han ikke i stand til å camouflere de utprøvde feilene, for å maskere dem, så må sminken kompletteres med korrektorer.

Makeup artister råd: utvalg og søknad regler

Bilde fra http://pre-party.com.ua

Selv de beste tonal rettsmidler for problem hud med analfabeter bruk kan ødelegge sminke. Derfor, hør på opinionen fra fagfolk som deler sine hemmeligheter:

 • Bruk forskjellige nyanser av tonalnik avhengig av sesong. Vinterversjonen bør være litt lettere enn den naturlige hudtone, og sommeren bør være en tone mørkere.
 • Ved intense utslett, velg et produkt i hudtonen, og bruk korrekte fargekorrigatorer for maskering.
 • Etter utseendet av rynker fra mørke nyanser må det bli forlatt, til fordel for naturlige og lettere tonalkremer.
 • Fregner vil bidra til å skjule kremet på en tone mørkere enn den grunnleggende hudtonen.
 • For problematisk hud, velg en tonal væske eller gel konsistens.
 • Camouflageprodukter er kun tillatt i kveld eller på ferie.
 • Ikke glem å legge litt krem ​​på nakken og glatt grensene godt.

Stiftelsen er din pålitelige assistent, men det bør ikke være den eneste måten å ta vare på problemhud. Hvis regelmessig rensing, helbredende serum og lotioner, riktig ernæring og daglig diett går inn i vanen, vil spørsmålet om maskeringsfeil miste skarpheten, og du vil være mer fri til å velge sminkeprodukter.

Den beste concealer for problem hud

Velg en tonal rette for problem hud er ikke lett. Men vi vil takle, bevæpnet med teori og det beste, ifølge skin.ru, spesielle midler, skapt med hensyn til alle nyanser av huden med ufullkommenhet og fettete glans.

 • Egenskaper av problemhud
 • Hva skal du se etter når du velger en krem
 • Hvordan velge en nyanse
 • Egenskaper tonale ressurser
 • Hvordan søke grunnlag
 • Sammensetningen av tonale midler til problemhud
 • Concealer om vinteren og sommeren
 • Top tonal rettsmidler for problem hud

Egenskaper av problemhud

Eiere av problemhud har alltid problemer med å velge et fundament. Det må oppfylle mange krav, og ikke alle, selv det mest avanserte produktet er i stand til å tilfredsstille dem.

For eksempel øker fettighet i huden til det faktum at sminke ikke holder seg godt i ansiktet og begynner å "flyte" på bare et par timer. Derfor må du se etter stabile tonalformler.

Velg først teksturens tekst og format. © iStock

Hvordan bestemme tekstur? For lys har svake maskeringsevner. Og et altfor tett middel kan tette porene enda mer og provosere betennelse. I tillegg må du sørge for at krem ​​ikke inneholder ingredienser som kan forverre en allerede vanskelig situasjon.

Hva skal du se etter når du velger en krem

Den første regelen er ikke å bruke oljebasert kosmetikk. Slike midler vil ikke holde seg på fet hud og kan tette porene, provosere fremkomsten av komedoner, og i verste fall - nye betennelseselementer. Problemhuden liker ikke selv naturlige oljer, hva skal jeg si om syntetisk.

Unngå tonalkremer med oljer. © iStock

Hvis huden er tørr og dårlig trenger fuktighetsgivende, se etter sammensetningen:

Den enkleste løsningen er å velge et produkt fra sortimentet av farmasøytiske merker. De utfyller linjen for problemhud med tonalkremer som oppfyller alle krav og parametere. Hvis du kjøper et farget produkt utenfor apoteket, ikke vær lat for å finne et produkt merket:

"Inneholder ikke oljer" (oljefri).

Hvordan velge en nyanse

Egenskaper tonale ressurser

For problematisk hud er det ekstremt viktig at sminkeprosessen er en fortsettelse av pleieprogrammet, eller i det minste ikke motsier det og ikke negerer den brukte innsatsen.

Hovedforskjellen mellom tonale rettsmidler for hud med problemer fra alle de andre er at de ikke bare maskerer manglene, men har også en helbredende effekt. Deres "offisielle" plikter inkluderer:

matting og reduksjon av talgproduksjon;

forebygging av inflammatoriske utslett og bekjempe dem på grunn av komponenter med antibakterielle og beroligende egenskaper.

Hvordan søke grunnlag

Stiftelsen er påført med et tynt lag med fingrene (ikke glem å vaske hendene før du berører ansiktet ditt?) Eller en engangs svamp. Kvaster, hvis de ikke holdes sterile, tjene som en inkubator for bakterier. Hvis det er behov for et tettere belegg, gjelder en tonal base i flere lag. Og på toppen - pulver med bomullspute.

Børster og svamper må holdes rene, ellers blir de til en bakteriebøtte. © iStock

Blush er bedre å ikke bruke. "Det røde pigmentet har komedogene egenskaper, slik at du risikerer å få utslett. I tillegg vil feil farge fremheve pimples, eller tvert imot vil gi ansiktet en gråaktig tint, "advarer Vichy medisinsk ekspert Elena Eliseeva.

Før sminke, ikke glem å vaske og fukte ansiktet ditt, helst ved hjelp av produkter fra samme apotekslinje, for å forlenge og øke den positive effekten.

Sammensetningen av tonale midler til problemhud

Sammensetningen av grunnlaget for problemhud skal omfatte antiinflammatoriske stoffer. Husk eller skriv ned:

Som i dagens sammensetning av krem ​​for problemhud, bør listen over ingredienser i tonen inneholde seboro-regulerende og matte komponenter:

salicyl- og lipohydroksysyrer;

Concealer om vinteren og sommeren

Her for en gang var problemhuden heldig - det er ikke nødvendig å bytte fundamentet avhengig av sesongen, det vil si å bytte over til midler med tykkere tekstur om vinteren. I både kald og varme er hovedregelen fraværet av komedogene ingredienser i formelen. Så ikke bruk produkter mettet med oljer og lipider.

Problem hud trenger ikke å bytte tonal verktøy fra sesong til sesong. © iStock

Men verktøyet med SPF i perioden med solaktivitet trenger uten å lykkes. Pass på at den gir optimal beskyttelse mot UV-lys, har en lett tekstur og ikke provoserer dannelsen av komedoner.

Top tonal rettsmidler for problem hud

Før du - fire av de beste, ifølge redaksjonen til hud.ru portalen, betyr at det vil hjelpe problemhuden ikke bare å få en jevn tone, men også å skjule og rette feil.

Korrigerende krem-gel for oljeaktig problemhud med toning effekt Effaclar Duo + Toning, La Roche-Posay, er beriket med antibakterielle komponenter og reagerer på alle henvendelser om problemhud: bidrar til å redusere betennelse og forhindrer post-akne, eksfolierer døde celler og tetter ikke porer.

Dermingnd 3D Corrective Makeup, SPF 25, Vichy, med en høy grad av dekning maskerer alle de ufullkommenhetene som er forbundet med problematisk hud: brede porer, kviser, flekker, arr. Den inneholder salicylsyre og eperulin, som bidrar til å fjerne rødhet og berolige betennelse.

BB Cream Pure Skin Asset, SPF 15, for problemhud, Garnier, absorberer raskt, glatter huden takket være mineralpigmenter, bekjemper akne og kviser med antiinflammatoriske ingredienser. Beskytter mot sola.

Korrigerende BB-Cream, BB Clear, Normaderm, Vichy, inneholder salicylsyre og mineralpigmenter, utgjør hudfarge og lindring, gir langvarig pleie og en matteffekt for hele dagen. Tørker ikke huden og inneholder ikke oljer.

Problem Hudtoner: Topprangerte

De seks beste verktøyene, ifølge redaksjonen til portalen, som ikke bare maskerer ufullkommenhetene i huden, men også forbedrer utseendet

Tekst: Editorial Makeup.ru 1. mars 2017

Funksjoner av valg av grunnlag for fet hud

 • Husk at høyverdig grunnlag må være av ensartet og delikat tekstur. Det bør ikke være for flytende eller for tykt.
 • For problem hud, bør du ikke velge en krem ​​som er tett i konsistens. Det vil tette porene og skape ubehag. Tykt fundament bør brukes til kveldshendelser eller for fotografering. For daglig sminke er det best å bruke lyse tonale væsker og emulsjoner.
 • Når du kjøper et tonalverktøy, må du lese komposisjonen på etiketten. Tonal verktøyet bør være fraværende essensielle oljer eller stede, men i et minimumsbeløp.
 • Som en del av fundamentet må det være komponenter som beskytter huden mot ultrafiolette stråler, samt hyaluronsyre (dette gjelder for øvrig den vanlige fuktighetsgivende krem ​​for problemhud).
 • Velg tonal rettsmidler som visuelt reduserer porene. Vanligvis er personer med problemhud bred nok.
 • Bruk tonalkrem, som inkluderer bakteriedrepende stoffer. For eksempel, te-trekkstrakt. Det forhindrer forekomsten av betennelsesprosesser og allergiske reaksjoner.
 • Pass på å lese hva som er skrevet på pakken. Produsenten må love at denne concealer for problematisk hud forhindrer utseendet av fet glans. Stopp ditt valg på matt kosmetikk.
 • Vær oppmerksom på fundamentets overlappende evne. Det bør takle sine direkte funksjoner, men det skader ikke huden.

Stiftelsen for sommer og vinter. Er det noen forskjell?

Om sommeren og vinteren trenger huden forskjellige typer tonalressurser. For vinteren bør du velge tonalkrem på grunnlag av olje eller silikon. Om vinteren er sebaceous kjertlene ikke så aktive og selv problem hud kan bli kombinasjon eller normal.

Tørr hud er en annen faktor å vurdere når du velger et fundament for vinteren. Verktøyet må ha fuktighetsgivende egenskaper.

For sommeren bør du velge et lett tonalt middel som ikke tetter porene. Som en del av stiftelsen må SPF-filtre være til stede for å beskytte huden mot de skadelige effektene av ultrafiolette stråler.

Mer informasjon om emnet:

Hvordan velge den perfekte skyggen?

Valget av fundament - hendelsen er ekstremt ansvarlig. Derfor er det best å velge et tonal verktøy sammen med en erfaren makeup artist. Hvis du ikke har slike venner, spør hjelp fra en salgsassistent i en kosmetikkbutikk. Du bør bli hjulpet til å velge ikke bare den riktige strukturen for sesongen, men også den rette farge på kremet.

Ideelt sett vil det være godt å få en sampler av ønsket fundament og observere det i bruk hele dagen. Hvis han ikke gir deg noen ulempe eller ubehag, er du velkommen til å kjøpe.

Hvordan velge den beste skyggen av fundament uten hjelp?

Etter din mening bør tintet av toneværktøyet kontrolleres som følger: Påfør en liten del av produktet på undersiden av kjeven, nærmere halsen, og sammenlign tynn på produktet og huden på nakken. Hvis overgangen mellom dem er nesten umerkelig, kan du kjøpe.

For å sikre at du har valgt skyggen du virkelig trenger (selv om salgsassistenten hjalp deg med dette), må du kontrollere hvordan produktet ser på huden i dagslys. For å gjøre dette kan du gå med et speil til vinduet.

Hurray, din LIKE inspirerte redaktøren for nye artikler!

Aktuelle kremer for problem hud

Foundation er en kosmetikk som er ansvarlig for å skape den perfekte tonen i ansiktet og tjener som grunnlag for hverdags- eller kveldsmakeup.

I motsetning til mange kosmetologers mening er problematisk hud ikke en grunn til å avvise vakre sminke. Den rette tonen gir ansiktet et sunt utseende og gjemmer de mest problematiske områdene.

Nedenfor finner du de aktuelle kremer for problemhud og lærer hemmelighetene av deres valg.

Kriterier for et kvalitetsgrunnlag

Hvilke egenskaper skal ha et godt grunnlag for problemhud?

 1. Ikke-komedogen sammensetning. Merket "non-comedogenic" indikerer at det ikke er noen acne-provokerende ingredienser i sammensetningen. Disse inkluderer silikoner, oljer og noen konserveringsmidler.
 2. Resistance. Fet hud krever økt holdbarhet tonal. Velg de verktøyene som lover en lang sokk og ingen smøring. I tillegg skal du alltid bruke et gjennomsiktig pulver for å feste sminke.
 3. Gjennomsnittlig tetthet av belegget. La tette tonal betyr for spesielle anledninger. Den gjennomsnittlige dekning vil ikke helt forklare alle feilene, men vil se naturlig ut. Om nødvendig kan du alltid forbedre resultatet med en maskerings blyant.
 4. Bred fargepalett. Riktig utvalg av farger - en av de viktigste betingelsene for vakker sminke. Ikke vær fornøyd med kompromissløsninger, skyggen skal passe perfekt.
 5. Terapeutisk virkning. Denne faktoren kan tilskrives hyggelige bonuser. Mange moderne tonalniki er utstyrt med omsorgsfulle komponenter. Deres tilstedeværelse er viktig for de som gjør sminke daglig og vil raskt se resultatene av riktig hudpleie.
 6. Enkel drift. Mange tonal rettsmidler for problem hud har en tett tekstur og krever fingerfylling i applikasjonen. Hvis du bare begynner å mestre kunsten å sminke, velger du lettere teksturer. For å forenkle fordelingen, bruk en syntetisk flatbørste eller en våt svamp.

Hovedkravet for tonal - hans behagelige sokk. Hvis du føler at under laget av krem ​​begynner huden å svette, puster ikke eller ser ut som en maske, se etter en annen løsning.

Gå og handle

Hvis du noen gang lurte på å finne det perfekte tonalverktøyet, vet du sannsynligvis følgende situasjon.

Etter å ha lest mange positive vurderinger på Internett, går du og handler, tester verktøyet i butikken, og du er fornøyd.

Men allerede den første bruken er skuffende: kremet faller inn i porene, skjuler ikke den oljeaktige glansen, eller "crawls" fra ansiktet, og skriver på mobiltelefonen.

Hvordan unngå unødvendige kjøp og avgjøre hva som passer deg?

Filtrer vurderinger

Ikke blindt stoler på vurderinger på Internett. Noen av dem er skreddersydde, andre hjelper deg ikke, fordi forfatteren har en helt annen hud.

Men dette betyr ikke at du ikke bør lese anmeldelser. Gjør det riktig:

 1. Ikke les helt positive eller skarpt negative anmeldelser. Velg gjennomsnitt når produktet er satt til 3 eller 4 ut av 5. Øvelsen viser at de mest objektivt legger merke til alle fordeler og ulemper ved produktet.
 2. Se etter forfattere med lignende hudtype. Lesing av anmeldelser av jenter med tørr eller sensitiv hud er meningsløst. Kriteriene for et godt grunnlag er ikke sammenfallende med ditt.
 3. Les andre omtaler av forfatteren. Kanskje forfatteren er interessert i din anmeldelse, beskrevet verktøyet du allerede har brukt. Så, du kan bestemme hvordan lik din smak er.

prober

Ved hjelp av sonden er den enkleste måten å finne det perfekte tonale rammeverket.

Vanligvis er kosmetiske prøver laget for 2-3 applikasjoner. Dette er mer enn nok til å gjøre et valg.

Prøv å bruke verktøyet under forskjellige værforhold. Vær også oppmerksom på hvordan den oppfører seg i løpet av dagen. Hvis du må hele tiden justere sminke med mattservietter og pulver, passer dette grunnlaget for fet og problemhud ikke deg.

Dessverre er ikke alle merkene sjenerøse til prober. Hvis du ikke finner et utvalg, må du prøve verktøyet minst 2 ganger i forhold til butikken.

Korrekt testing

Kom til butikken uten sminke, fordi testing av produktene på huden på håndleddet ikke gjenspeiler det virkelige bildet. Velg noen kremer (ikke mer enn 2-3 om gangen) som tiltrukket deg med deres sammensetning og vurderinger.

Påfør en tynn vertikal stripe krem ​​på kinnet og bland. Gjør det samme med en annen krem, pass på å legge en stripe ren hud mellom dem.

Sammenlign resultatet i forhold til butikken, og vær så sikker på å gå utenfor. Pass på å evaluere effekten med forskjellig belysning.

Velg din favoritt og test bare ham neste gang. Hvis du liker produktet en gang, kan du trygt kjøpe et kjøp.

Topp 10 fundament kremer for problem hud

Følgende toner er godt bevist å brukes til problematisk hud utsatt for fett og akne.

Clinique Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup

En av de beste tonalkremer for problemhud er anerkjent som et produkt av merkevaren til klinikker. Produsenten hevder at han ikke bare skjuler pimples, men også helbreder dem.

Dens sammensetning inneholder en tørkekomponent som salisylsyre. Takket være ham, mager krem ​​huden og eliminerer gradvis mangler.

Ulempene med midler inkluderer et forbud mot bruk i området rundt øynene. I tillegg er det ikke økonomisk. Gitt sin pris kan dette være en alvorlig ulempe.

Det er verdt å merke seg at Clinique kosmetikk fungerer best i komplekset. Hvis du ikke bare vil forklare ålene, men også bli kvitt dem, kombiner bruk av tonal med et forsyningssystem.

Den berømte tre-trinns Anti-Blemish Solutions-linjen er perfekt.

Vichy normateint

Som en del av dette terapeutiske grunnlaget for problemhud er det et kompleks med sink.

Dette har en positiv effekt på tilstanden av oljeaktig og kombinasjonshud.

Vichy krem ​​har en gjennomsnittlig maskeringsevne. De som passer Vichy-formelen, er garantert en vakker ansiktston uten maskeffekt.

MAS Studio Fix Fluid SPF 15

Blant de mange fundamentene av merkevaren, er Studio Fix Fluid den mest egnede, ikke-anbefalte genetiske krem ​​for problemhud.

Verktøyet har en gjennomsnittlig dekningsgrad, hvor tykkelsen kan varieres av antall lag.

For å gjøre dette, la kremet sitte i noen minutter og gjenta om nødvendig programmet.

Tonen er lettest fordelt med en myk kabuki børste. For å skape en mer tett forkledning, gjør patting bevegelser, som om hammering i huden.

Fordelene ved tone inkluderer tilstedeværelse av SPF. Han vil være i stand til å beskytte ansiktet ditt mot fotoalderen i forhold til byen.

Hvis du skal hvile i et varmt land, er det bedre å velge et verktøy med høyere SPF (fra 35).

Som andre profesjonelle kosmetikk har MAS en ulempe - deres produkter krever grundig skylling. For å fjerne tonen, er det best å bruke hydrofil olje og skum.

Maybelline affinitone

Budsjettalternativet til MAC er krem ​​fra Maybelin. Den har en veldig lys tekstur og faller ikke inn i porene.

Verktøyet er egnet for sensitiv hud i akutt akne.

Sannsynligvis vil produktet skuffe de som er på jakt etter en tett dekning. Tone Maybelin vil ikke kunne fullstendig dekke alle feilene.

De som forblir misfornøyd med kvaliteten på forkledning bør bruke et punktkorrigeringsverktøy.

L'Oreal Alliance Perfekt

En stor fordel med denne tonalniken er en bred fargepalett. Du kan enkelt velge ønsket nyanse.

I tillegg kan du forvente en perfekt fusjon av tone med huden, som lovet i navnet på produktet.

Loreal betyr er tette kremer for problem hud, så for å skape en naturlig effekt av den slanke personer må prøve å beheng.

Den enkleste måten å gjøre dette på er å bruke våt svamp. Hvis du bruker for mye krem, kan det understreke rynker og flak, så omhyggelig dose mengden.

Matting Noreva Exfoliac Foundation

Noreva Exfoliac - det beste valget for de som lider av for fet hud. Hvis du bruker krem ​​på en tidligere forberedt hud, kan du glemme problemet med å skinne hele dagen.

For omsorg, velpass linje Uriage. Hvis ansiktet ikke bare er problematisk, men også følsomt, prøv Aven-serien.

For noen jenter har krem ​​blitt en ekte frelse i den varme årstiden, når det er svært vanskelig å kontrollere sebumsekresjon. Verktøyet gir en behagelig, pulveraktig overflate og krever ingen ekstra fiksering.

Max Factor FaceFinity 3 i 1

Max Factor har utviklet en hudkrem med forstørrede porer, komedoner og akne. Den kombinerer perfekt høydekkraft og behagelig sokk.

Kremet fjernes lett med micellært vann og fremkaller ikke betennelse. Det kan brukes til og med i akutt akne.

Guerlain Undertøy

Dette fundamentet har tjent mange kontroversielle vurderinger, selv blant fans av merkevaren.

Noen skjelner ham for overdreven lyshet av dekning og understreker ufullkommenhet. Andre forblir glade med den vektløse dekning og anstendig forkledning.

I tilfelle av en slik annen reaksjon på verktøyet, kan bare en ting anbefales - vær sikker på å teste den.

La roche-posay tolerant

Krem korrigerer synlige mangler og har en SPF25. Den passer også til svært sensitiv hud og kan brukes under aktiv aknebehandling.

Ulempen med La Roche krem ​​er dens tette tekstur. På den ene siden gir det utmerket maskering, og på den annen side er det svært problematisk ved bruk.

Fordel tonen raskt nok og fjern øyeblikkelig overskudd. Verktøyet tørker raskt og er vanskelig å korrigere.

BelorDesign Party

Hviterussisk grunnlag vil passe de som ønsker å takle overdreven hudglans. Med sin konsistens ligner den koreansk BB-krem.

Det vil ikke skjule betydelige feil, men det vil gi ansiktet et uthvilt utseende og en jevn nyanse.

Verktøyet anbefales ikke å brukes under øynene, da det inneholder tørkekomponenter.

Beauticians er ofte rådet til å avstå fra sminke i perioden med akutt akne. Denne anbefalingen skyldes det faktum at de fleste kosmetiske produkter er komedogene, det vil si at de provoserer nye betennelser.

Deres bruk vil bare forverre problemet og forsinker behandlingen sterkt. Hvis du ikke er klar til å nekte sminke, velger du et av verktøyene som er beskrevet i artikkelen. De er trygge og fungerer godt på problemhud.

Topp 10 aktuelle kremer for fet hud i henhold til forbrukernes vurderinger

Problem hud trenger spesiell forsiktighet. Tonalverktøyet er et av produktene som ikke skal skade huden. Feilvalgt fundament kan negere alle resultatene fra tidligere hudpleie.

Hvilke funksjoner skal ha den beste concealer for problem hud

Hver jente med noen form for betennelse i epidermis, må du vite hvilke egenskaper som skal ha grunnlag for problemhud. En vurdering av egnede produkter bør holdes i tankene og følg den når du velger en krem.

Når du velger et matprodukt for problemhud, er det nødvendig å ta hensyn til dekorative egenskaper. Kunder med et problem med akne har en dobbel oppgave: å finne et produkt som ikke forverrer tilstanden til huden og vil se bra ut, understreker skjønnhet.

Stiftelse for problematisk hud. Vurdering av de beste verktøyene og vurderingene vi vil vurdere i vår artikkel.

Hvis du bare velger medisinske egenskaper når du velger, vil resultatet bli beklagelig. En krem ​​som ikke passer til tekstur, vil tonen være forskjellig fra nakken, hendene og se unaturlig.

Naturlig sammensetning

De sikreste kremer er naturlige. Å møte dem på hyllene er vanskelig. Selv matteprodukter i apotek har ikke alle en naturlig sammensetning. Men blant ikke-naturlige matteprodukter, kan du også velge en anstendig en ved å forstå komponentene.

Skadelige stoffer:

 1. Aluminium. Den mest skadelige komponenten som legges til grunnlaget for problemhud. Vurdering av skadelige stoffer ledes av ham, akkumulerer i cellene i hele organismen og forårsaker kreft. I matting legges det sjelden i motsetning til andre kosmetiske produkter.
 2. Silikon. Det er i mange luksuriøse og budsjettmatter. Fremmer dannelsen av silikonfilm, noe som skaper en drivhuseffekt. Huden slutter å puste, og gjenværende fuktighet blir et avlsmiljø for reproduksjon av forskjellige bakterier som fremkaller akne.
 3. Propylenglykol. Syntetisk element som forårsaker mange mennesker allergier. Det absorberer vann fra huden. Det er dobbelt farlig hvis det kommer sammen med silikon. Silikon gir et avlsmiljø for bakterier. Propylenglykol provoserer opprettelsen av flere allergiske mikroskopiske flekker gjennom hvilke bakterier trenger inn. De blir årsaken til dyp subkutan betennelse.
 4. Syntetisk glyserin. Glyserin fra vegetabilske oljer er en nyttig substans for huden, men mange produsenter lurer og tilfører ikke-naturlig glyserin til deres produkt, som virker som propylenglykol
 5. Talkum. Denne komponenten er naturlig, men ikke organisk. Det er bedre å ta økologisk kosmetikk, fordi det ikke legger til talkum. Talc absorberer næringsstoffer: fuktighet og fett. Huden blir tørr, noe som forårsaker for tidlig aldring.

God concealer for problematisk hud

Problem hud krever spesiell forsiktighet, spesielt forsiktig må du velge tone fundamentet. Det skal ikke bare maskere godt alle feilene, men ikke skade huden. Når du kjøper et toneværktøy for problemhud, bør du ikke bare fokusere på de dekorative egenskapene, men også på de individuelle egenskapene til huden.

Tips for å velge et fundament

Velge et kosmetisk produkt for hud som er utsatt for utslett, bør du være oppmerksom på slike nyanser:

 1. Kremet bør ha mest lys og ensartet tekstur. Konsistensen skal ikke være for tynn eller veldig tykk.
 2. Ikke kjøp tykke kremer, som en tett sammensetning tetter porene, og dette fører til hudforurensning, utseendet av betennelse. For daglig bruk er det bedre å kjøpe en lysemulsjon eller væsker. Tykk tone kan bare brukes til fotografering.
 3. Når du kjøper kosmetikk, vær alltid oppmerksom på sammensetningen. Problemer med hudfarger bør inneholde en minimal mengde oljer.
 4. Foretrekker stoffer som inneholder komponenter for å beskytte huden mot ultrafiolett stråling. Hyaluronsyre må også være tilstede i sammensetningen av et slikt middel.
 5. Bruk bare kremer som inneholder bakteriedrepende stoffer. Som slike stoffer kan det være teetrekkstrakt. Denne komponenten bidrar til å forhindre utvikling av inflammatoriske prosesser eller allergier.
 6. Før du bruker dette eller det betyr, må du studere instruksjonene i detaljer. På pakken skal det oppgis at tonal er utformet for problem hudtype.
 7. Tynn av høy kvalitet bør maske godt alle feilene, men det bør ikke tette porene og skade huden.

Sammensetningen av midlene for kombinasjonshud

Kosmetiske produkter på naturlig basis kan bli funnet svært sjelden. Men blant ikke-naturlige matteprodukter kan du velge et akseptabelt alternativ, det viktigste er å studere sammensetningen i detalj.

Skadelige komponenter

Hvis du velger et fundament, må du være oppmerksom på at sammensetningen ikke har følgende komponenter:

 1. Aluminium. Denne ingrediensen er den mest skadelige. Det har en tendens til å samle seg i huden og forårsake kreft. Aluminium legges sjelden til matlaging, men det bør fortsatt kontrolleres.
 2. Silikon. Et slikt stoff kan finnes i både luksus- og budsjettmidler. Denne komponenten er skadelig fordi den danner en silikonfilm som skaper en drivhuseffekt. Følgelig er tilgangen av oksygen til huden blokkert, og dette fører til det faktum at bakterier begynner å formere seg på den. Det er de som provoserer utslett.
 3. Syntetisk glyserin. Naturlig glyserin er en gunstig substans, men mange produsenter bruker sin syntetiske motpart, som har motsatt effekt.
 4. Talkum. Selv om denne komponenten er naturlig, er den ikke organisk. Talc absorberer fuktighet fra huden, og dette fører til tørrhet. I organisk kosmetikk er denne komponenten fraværende.
 5. Propylenglykol. Denne syntetiske komponenten er et allergen. Sammen med silikon øker den negative effekten flere ganger. Silikon skaper et miljø for reproduksjon av bakterier, og propylenglykol provoserer utseendet av mikrodammer gjennom hvilke bakterier kan trenge inn.

Gunstige stoffer

Sammensetningen av et kvalitetsprodukt bør inneholde følgende komponenter:

 1. Flyktige silikoner. Denne komponenten må være til stede i produkter for fet hud. Etter en stund fordampes silikonene, samtidig som en jevn tone opprettholdes.
 2. Ikke-flyktige silikoner. De må være til stede i grunnlaget for tørre epidermier. De fukter huden godt, mens du oppretter en porøs struktur som er godt pustende.
 3. Naturlig glycerin. I motsetning til syntetisk påvirker naturen positivt tilstanden til huden. Glyserin absorberer fuktighet godt, så det nærer huden.
 4. Salisylsyre. Denne komponenten har en antimikrobiell effekt, slik at den tørker godt de betente elementene.

Når du velger grunnlag for problematisk hud, bør du være oppmerksom på ikke prisen på stoffet, men til komponentene, siden selv luksusprodukter kan inneholde skadelige stoffer.

Forskjeller av sommer og vinter tonalnik

For sommer og vinter bør du kjøpe to forskjellige tonale midler. I løpet av den kalde årstiden er det best å bruke en silikon eller olje basert krem. Dette skyldes at kvelden i sebaceous kjertler ikke er så aktive som om sommeren, så den problematiske epidermis kan bli kombinert eller normalt.

For sommeren bør være foretrukket lette og milde emulsjoner som ikke vil tette porene. Som en del av dette bør tonalnik være SPF-filter, som vil beskytte huden mot eksponering for ultrafiolett stråling.

Skygge utvalg

Å velge den perfekte nyansen er et vanskelig oppdrag. Det er best å velge en tone sammen med en erfaren makeup artist eller kosmetiker som vil velge produktet ikke bare i henhold til fargetype, men også i henhold til tilstanden til huden.

Før du kjøper tonalnik, kan du kjøpe en liten sonde, så du kan prøve flere verktøy og velge den som er perfekt. Under testingen av forskjellige tonalbaser, vær oppmerksom på hudreaksjonen om dagen og dens tilstand etter vask. Hvis stoffet forårsaker ubehag, er det bedre å forlate det og prøve noe annet.

For å velge den rette tonen selv, bør du legge en liten mengde krem ​​på underkanten (nærmere halsen) og sammenligne den resulterende nyansen med din naturlige. Overgangen skal være nesten usynlig.

Legemiddel liste

Dermablend av Vichy

Dette tonale rammeverket er perfekt for fet hud. Den har en lys og delikat tekstur, men samtidig maskerer alle feilene godt og tømmes utover overflaten. Effekten av bruken er merkbar i 16 timer. Produsenten indikerer at hvis du bruker dette grunnlaget i en måned, vil antallet betennelser reduseres med 49%. Dette forklares av det faktum at salisylsyre er inkludert i kremen, som har en antiseptisk og beroligende effekt.

Effaclar Duo (+) av La Roche-Posay

Dette er en korrigerende krem-gel, som ikke bare har en kosmetisk, men også en helbredende effekt. Ifølge en undersøkelse utført av eksperter fra La Roche-Posay, etter en måned med å bruke et slikt stoff, blir porene rengjort og den oljeaktige glansen forsvinner. Dette verktøyet er perfekt for maskering av akne og postacne.

Affinitone av Maybelline New York

Denne tonen godt gjemmer acne og rødhet, og bryr seg også om huden. Sammensetningen inneholder slike nyttige komponenter som vitamin E og arganolje. Tekstur er ganske flytende, så det anbefales å sette det med fingrene eller svampen. Matt finish og jevn tone opprettholdes hele dagen.

Infaillible av L'Oréal Paris

Den største fordelen med denne krem ​​er at den har en ganske tett konsistens. Det gir deg mulighet til å maskere alle feilene, men det føles nesten ikke på huden. Ingen maskeffekt. Dette verktøyet tetter ikke porene og mattes godt.

Teint Idole Ultra Wear SPF 15 av Lancôme

Dette er et flott alternativ for problem hud. Dette er et motstandsdyktig belegg som gir en god effekt i 24 timer. Kremet skjuler ikke bare alle feilene, men utfordrer ikke utseendet av ubehag.

Valget av tonal betyr for problemhud er en kompleks prosedyre som bør gis spesiell oppmerksomhet. Hvis du velger en krem, bør du være oppmerksom på ikke bare den kosmetiske effekten, men også den medisinske. Det er viktig at sammensetningen ikke var skadelig substans.

Flere Artikler Om Typer Acne