Med fet hud er det litt enklere: matt betyr at du er feilfri. Men hvis huden er tørr, blir valget av fundamentet et mareritt: Peeling legger vekt, strammer, dårlig skyggelagt... Vi bestemte oss for å gjøre det lettere for deg og testet de mest populære måtene.

1. FaceBody Foundation, MAC

"Den passer perfekt, skaper et gjennomsiktig belegg og har en satin finish: Hvis du trenger betydelig maskering av feilene, se etter noe nærmere, og hvis du bare trenger å jevne ut tonen og gjøre huden overflate naturlig, vil du ikke finne det bedre.

2. Touche Eclat Le Teint, Yves Saint Laurent

"Hvis du trodde at skinnende hud er noe som er utilgjengelig for deg, kan du prøve dette verktøyet. Formelen er basert på den berømte concealer Touche Eclat, som gir huden en utrolig glød fra innsiden, og grunnlaget er ikke dårligere enn sin eldre bror. Jeg liker virkelig satinfinishen, og tekstur er ganske lett. "

3. All Day Lumenous Weightless Foundation, NARS

"Den legger seg perfekt, fukter huden, og det er håndgripelig og svært vedvarende: Selv i varmen flød den ikke eller strømmer. Den eneste minus for meg er en helt matt finish, bokstavelig talt et dukke ansikt. Kanskje dette alternativet er mer egnet som en kveld eller for en fest i en nattklubb. "

4. Synchro Skin Glow Luminizing Foundation, Shiseido

"Den kuleste concealer som erstattet morgendagens fuktighetskrem: i 8 timer følte huden min, til tross for tørr og varm luft. Satin finish, skyggelegging - vakker, ikke tilstoppet i porene og strømmer ikke. Han er vakker! "

5. Healthy Mix Foundation, Boujois

"Satin finish, god holdbarhet og rimelig pris: dette tonal verktøyet har utmerket kvalitet og evne til å gi tørr hud et sunt og strålende utseende. En liten feil: tonen på kvelden begynner å tette i porene og fine rynker. "

6. Naken Magique Pute Foundation, L'Oreal Paris

"Jeg er ikke likegyldig med puter, og dette imponerte meg spesielt: til en overkommelig pris, tillater det lagring av produktet ved å variere belegget fra gjennomsiktig til ganske tett. Jeg liker virkelig satinfinishen, og selv om det i løpet av dagen jeg måtte gjøre igjen, vil dette verktøyet definitivt bli med i listen over favoritter. "

Hva er den beste concealer for tørr hud?

Eiere av tørr og sensitiv hud blir tvunget til å kjøpe dekorative kosmetikk med forsiktighet - standardprodukter forårsaker irritasjon og en ubehagelig følelse av tett hud, noe som senere truer med å bli et nett av fine rynker.

Når du kjøper et fundament for tørr hud, er det viktig å vurdere at det ikke bare skal maskere feil og forandre den naturlige overflaten, men også opprettholde en normal fuktighetsbalanse gjennom dagen, nærme epidermalcellene, slik at de ikke fades tidlig. Kosmetikkprodusenter fokuserer på dette når man lager nye produkter blant tonale produkter for tørr og sensitiv hud.

Hva skal du se etter når du kjøper?

Vanligvis indikerer produsenten på etiketten hvilken type hud som grunnlaget er anbefalt, men denne regelen blir ikke alltid observert - det er også universale rettsmidler - derfor bør du grundig studere sammensetningen før du kjøper.

Oljebasen skaper en beskyttende film som inneholder verdifull fuktighet, og samtidig er mediet der vitaminene løses, som er nødvendige for næring av cellene i epidermisene.


Midler er forskjellige i tekstur. Lys krem ​​utdanner den generelle hudtonen, gir den skinn, metter med fuktighet, men praktisk talt ikke maskerer - den passer til dagtid i den varme sesongen.

Fond med tett konsistens gjemmer feil, gjør huden mat og fløyelsaktig, beskytter været mot forvitring og temperaturendringer - om vinteren eller høsten er det bedre å bruke dem.

Hvilke tonale ressurser presenteres i russiske butikker?

Kosmetikkprodusenter betaler nok oppmerksomhet til alle hudtyper, inkludert tørr og sensitiv hud. På stativ med produkter av kjente merkevarer, kan du enkelt velge et fundament for beskyttelse mot kaldt vær eller en delikat toningemulsjon for sommeren.

Kostnaden for produktet er hovedsakelig avhengig av selskapets markedsføringspolitikk når det gjelder merket som fremmes. Derfor er effektive løsninger for tørr og sensitiv hud presentert i ulike prisklasser, og den beste concealer for tørr hud er ikke alltid den dyreste. Så, hvilket fundament er bedre for tørr og sensitiv hud?

Økonomisk alternativ: 100-400 rubler

Svart perle 9 i 1

Anti-aging fuktighetsgivende fundament med hyaluronsyre. Det nærer, bidrar til bevaring av fuktighet og forhindrer utseendet til nye rynker. På grunn av sin lette tekstur ligger den jevnt, toner mindre feil, men klare ikke med merkbare kviser og uttalt rødme, som Det er et kryss mellom et fundament og en fuktighetskrem for ansiktet.

Belita-Vitex 2 i 1 (Hviterussland)

Fuktighetsgivende concealer med vitamin E. Jevnt fordelt, fuktiggjør, ser naturlig ut. Passer til tørr hud uten synlige mangler. Vurderinger er positive, men det er individuelle tilfeller av individuell intoleranse.

Belita-Vitex Amore (Hviterussland)

Tonal løftekrem med hyaluronsyre. Omsorg og gir toning effekt. Konsistensen er lett - produktet er egnet for elskere av naturlig sminke, og det vil være svært nyttig om sommeren eller våren.

Relouis Double Touch (Hviterussland)

Fuktighetsgivende concealer for tørr hud, ifølge vurderinger virkelig varig og effektiv - eliminerer tørrhet og peeling, beholder fuktighet i løpet av dagen. Om sommeren kan du søke i stedet for fuktighetskrem, om vinteren trenger du et ekstra verktøy som en base for sminke.

Maybelline Affinitone Vitamin E

Spesiell fuktighetsgivende formel med vitamin E. Tone har en lett tekstur, påføres jevnt, gjør at huden kan puste, egnede eiere av tørr hud. Allsidig, og kan brukes når som helst på året.

Gjennomsnittlig prissegment: 500-900 rubler

L'Oreal Lumi Magique

Den oljeaktige sammensetningen og langvarig fuktighet som leveres av tonalbasen, gjør produktet populært blant eiere av tørr hud. Kremet faller jevnt, i et tynt lag, tilpasser seg den naturlige overflaten slik at grensene er nesten usynlige. Motstandskraft - som alle L'Oreal-produkter - er utmerket, tonen opprettholdes hele dagen.

Bourjois Sunn blanding repack

Krem med frukt ekstrakter, delikat tekstur og langvarig fuktighetsgivende og toning effekt. Det gir strålende nyanse, maskerødhet, kviser og andre feil.

Bourjois 123 perfekt

Det varer lenge, perfekt nivåer, skjuler mangler og metter de øvre lagene av epidermisene med fuktighet. Kremet er universelt, egnet til bruk når som helst på året, beskytter mot været, og med vanlig bruk eliminerer tørrhet og peeling.

Pupa Aktivt lys

Fuktighetskrem med mallow ekstrakt og skinnende pigmenter. Ikke-irriterende, hypoallergenisk, egnet for eiere av den tørre typen.

Isadora Hydralight (Sverige)

Lett fundament vannbasert. Moisturizes i løpet av dagen, utmerker hudfarge og "fremhever" det. Ideell for de som ikke vil overbelaste ansiktet med pulver, men trenger en enkel korrigering og ekstra fuktighet.

Elite kosmetikk for tørr og sensitiv hud: 1000-3000 rubler og over

Clarins ekstra komfort

Nærende krem ​​med foryngende kompleks, arganolje og aktiv fuktighetsgivende komponent. Til tross for at konsistensen er ganske tett, brukes verktøyet jevnt, gir huden en lysglød, maskerer feilene. Resultatet er et naturlig og velholdt utseende gjennom hele dagen.

Lancome Teint Renergie Lift Sjeldne

Midler for normal og tørr hud med løfteeffekt. Med regelmessig bruk garanterer utviklerne en foryngende effekt - en strammet ansiktets hud og en reduksjon i antall fine rynker. Kremet er vedvarende, godt skjuler feil og oppfrisker ansiktet takket være perlemor-mikropartikler.

Bobbi Brown Nude Finish Tinted Moisturizer

Fuktighetsgivende tynnkrem for toning av tørr hud, som vil sette pris på elskeren av naturlig sminke. Passer som en dekorativ tone om sommeren - en gjennomsiktig agent utventer tonen, holder vannbalansen og beskytter mot ultrafiolett stråling.

Clarins Teint Multi-Regenerant

Regenererende concealer med strammeffekt og aktiv fuktighet. Beskyttelse mot hudens aldring og forurensning er gitt av urtekomplekset i kombinasjon med vitamin E.

Shiseido Radiant Lifting

Stift med reflekterende partikler designet for tørr og meget tørr hud. Gjenoppretter normale fuktighetsnivåer i cellene i epidermis, reduserer utseendet på rynker og stimulerer produksjonen av naturlig kollagen.

Guerlain Parure de Lumiere

Fuktighetsgivende concealer med en glans effekt. Som andre produkter av dette merket, oppfrisker det perfekt ansiktet, som om lyset lyser fra innsiden.

Hvert segment har sine egne ledere - produkter som har vist seg å være effektive og sikre. Blant de økonomiske alternativene, kan du hente en utjevningston - den gir den ønskede nyansen og fuktighet.

Hvis du trenger en krem ​​med en mer tett tekstur, som samtidig ser naturlig og naturlig ut, bør du se etter tonal betyr dyrere - L'Oreal, Bourjois. Luksus kosmetikk - Clarins, Shiseido, Lancome - gjemmer feil, forbedrer hudfarge, forlenger ungdom og reduserer antall rynker takket være patenterte komplekser.

Nøye undersøke sammensetningen, lytt til anbefalinger fra venner og besøkende på kvinners forum, og i butikken, vær oppmerksom på de "gule prislappene" - noen ganger er dyre produkter solgt med store rabatter.

Nyttig video

Hva tonal krem ​​for tørr hud å velge?

Topp beste kremer for tørr hud

Å plukke opp grunnlaget for tørr hud, slik at den ikke understreker hovedproblemene sine - tørrhet, peeling, irritasjon og dessuten omsorg for henne, fuktig, godt fordelt og vedvarende - ikke en lett oppgave. Portalen om skjønnheten av "velpleide" satte et mål for å finne det perfekte produktet for tørr hud. Hva kom ut av det - i neste gjennomgang.

Bilder fra nettstedet: 10wallpaper.com

Så, vurderingen av grunnlaget for tørr hud, på jakt etter det beste produktet.

Stiftelse for tørr og sensitiv hud. Grunnleggende produktkrav

Tørr hud er veldig lunefull, men hvis du tilfredsstiller alle sine "lunger", kan du oppnå det perfekte resultatet. Så, hva skal du se etter når du velger et fundament for tørr hud:

Bilder fra nettstedet: kira-beauty.ru

 • Først og fremst, tørr hud gråter bokstavelig talt for fuktighet. Når du velger et fundament for tørr hud, se etter produkter merket "Moisturizing"!
 • Tørr hud er veldig tynn og delikat, man kan si nesten gjennomsiktig. Du vil aldri se forstørrede porer på den, men etterligne rynker er veldig opplagte. For å unngå effekten av "eple eple" sjenerøst smaksatt med kosmetisk glasur av tonal pigment, velg en lett pustekonsistens som ligger på huden med et vektløst slør. Tett concealer for tørr hud - en absolutt ondskap. Det vil understreke alle rynker og dessuten - visuelt forbedre deres manifestasjon.

Eiere av tørr hud krever ikke bare lette teksturer, men også et lett belegg. Det er best å bruke en pensel for å påføre krem, eller å legge grunnlaget med en våt svamp, slik kan du oppnå en lys tone uten lagring.

 • Tørr hud utsatt for flaking. De mest problematiske områdene er pannen, nesens vinger, trekanten mellom øynene og nesen. For å skjule irriterende skalaer - se etter kremer som inneholder omsorgsfulle oljer. Ikke glem den fuktighetsgivende basen under sminke. Fuktighetskrem under grunnlaget for tørr hud MANDATORY!
 • Tørr hud utviser ofte irritasjon i form av røde flekker. Så eierne av denne typen hud står overfor oppgaven med å finne et produkt som perfekt justerer den generelle hudtonen. Vel, og, selvfølgelig, ikke glem om slike midler som korrekturleser og concealer, som vil bidra til å blokkere fargefeilene i huden.
 • Tørr hud kan sjelden skryte en glød, det er vanligvis kjedelig og har en jordaktig fargetone. For å gi det skinn, velg produkter som inneholder lysende elementer eller lysglans. De vil gi en delikat glød og revitalisere huden. Og, selvfølgelig, ikke glem om et slikt skjønnhetsprodukt som en highlighter som vil bidra til å skape effekten av våt hud.

Generelt kan vi si at grunnlaget bare er laget for tørr hud, det hjelper å revitalisere og fukte det. Det viktigste - å velge riktig produkt. Vi prøvde å finne den beste concealer for tørr hud, men mer på det nedenfor.

Hvilken fundament er bedre for tørr hud? Vurdering fra "velpleide"

Mange makeup-artister og kvinner selv har notert at grunnlaget for tørr hud er det beste produktet fra hele serien av fargetoner. Så, for eksempel, mousse enda mer understreker tørrhet, pulver forresten betegner desquamation, BB-krem gir ikke tilstrekkelig ernæring. Tonalkremet er naturligvis velvalgt både i sin tone og, viktigst av alt, i sin type, forvandler den tørr hud, noe som gir den skinn og mykhet.

Bilder fra nettstedet: bahroma.com.ua

For å oppnå fullstendig fusjon av fundamentet med huden, er det imidlertid viktig å velge et godt produkt. "Velpleide" har laget sin egen vurdering. Det ville selvfølgelig være forutinntatt å sammenligne produkter fra forskjellige prissegmenter, og derfor valgte vi de beste produktene i hvert prisklasse.

Så, den beste concealer for tørr hud.

Stiftelse for tørr hud: vurderinger av massemarkedskosmetikk

Du bør ikke forsømme massemarkedet. Ja, de inneholder ikke den rike basen i deres sammensetning, som luksus kosmetikk, men det skjer også at dekkekraften i budsjettlinjen tonalkremer overgår ytelsen til flere eliteprodukter.

Vi har valgt de tre beste budsjettene tørre hudkremer.

Voile Hydratant fra L'ETUAL

Bilder fra nettstedet: talkyland.com

Flertydig produkt. Tonal-verktøyet har gode fuktighetsgivende egenskaper, gir perfekt tone og til og med klarer seg med mindre hudfeil, for eksempel: rødhet, edderkoppårer, blåmerker under øynene. Naturligvis blir denne effekten oppnådd av en grunn - ved å velge produktets kamufleveringsegenskaper, har produsenten ofret den enkle applikasjonen. Stiftelsen har en ganske tett konsistens, som hensynsløst legger vekt på å etterligne alder rynker. Ikke bra for produktet og børsten som følger med røret, det gjør sminke enda tyngre.

Men ikke alt er så ille. Det er nok å blande grunnlaget med en vanlig fuktighetsgivende krem ​​eller emulsjon, og den overdrevne tettheten av produktet vil bli overvunnet. Ikke vær oppmerksom på børsten som kommer i settet, det er bedre å bruke den vanlige tynne sminkeborsten. Ved hjelp av dette rådet vil du bli eier av en vakker tone, fuktig hud, og viktigst av alt - denne effekten varer i lang tid. Det noe, og motstanden til produktet i høyden.

Drøm Satin Fluid fra MayBelline

Bilder fra nettstedet: lars.in.ua

Igjen er en uventet variasjon for tørre hudtyper en tett tekstur. Noe produsenter har nylig begynt å ignorere funksjonene i tørr hud, og fremhever kamuflasjekomponenten til produktet. Tonalkremen fra et velkjent merke dekker helt og holdent alle fargefeltene i ansiktet, men skamløs avslører alderen på eieren. Hvis du fortsatt er en veldig ung dame, så er det ingenting å være redd for - Dream Satin Fluid vil se bra ut på huden din. Vel, hvis du ikke kan skryte av den absolutte glattheten i huden, bruk igjen rådene som tilbys tidligere - bland toneproduktet med en vanlig fuktighetskrem, slik at du får den nødvendige belysningsgraden. Og ja, gjelder bare med en pensel eller en våt svamp.

Men det som er veldig bra i dette produktet er effekten av satenglær, noe som gir Dream Satin Fluid til brukerne. Ansiktet ser ut til å være opplyst fra innsiden, og viktigst, ingen hint av tørrhet.

Dessverre er Dream Satin Fluids motstand noe lavere enn det forrige produktet, så vær sikker på å bruke fikseringspulver. Men vær ikke nidkjær, 2 - 3 børstestropper vil være nok.

Eiere av tørr hud bør ikke være redd for pulver i det hele tatt. Ja, det kan understreke etterligning og aldring av rynker, men dette er bare mulig hvis pulveret brukes som det viktigste tonale verktøyet, og deretter på uutdannet hud. Så gjør det til en regel for alltid å fukte huden før du bruker sminke, og viktigst av alt - bruk produkter som bare passer for din hudtype.

Sunn blanding av BOURJOIS PARIS

Bilder fra nettstedet: tokobranded.com

Flott produkt - det toner og bryr seg om huden, og alt fordi den inneholder i sin sammensetning en ekte vitamincocktail. Her og ekstrakter av melon, aprikos, ingefær, eple - de alle fukter helt tørr hud. Og viktigst - Sunn Mix, i motsetning til sine forgjengere, er virkelig et enkelt middel. Produsenten ga ikke særlig oppmerksomhet til kamuflasjonsegenskaper, og med rette! Korrigerende produkter vil takle fargefeil, og kremen gir en liten utstråling av friskhet og perfekt tone.

Men selv i dette skjønnhetsmiraklet var det et sted for en liten fly i salven - produktet har den laveste stabilitetsindikatoren blant alle tonale ressursene som presenteres i vurderingen. Men jeg tror godt pulver vil bidra til å korrigere denne feilen.

Velger et godt fundament for tørr hud i middelsegmentet

Kosmetikk kategori medium er også kalt mellomliggende. Når det gjelder prispolitikk, refererer det til betinget prisgunstig, men den høyere kostnaden er begrunnet av innholdet i sammensetningen av omsorgsrediensene. Med andre ord, å anskaffe slike produkter, kan du være sikker på at i tillegg til høykvalitets "natur" vil du få ordentlig omhu.

Vurder det beste fuktighetsgivende fundamentet for tørr hud i dette prissegmentet.

Teint Divin fra CAUDALIE

Bilder fra nettstedet: mysconto.it

Ultralett produkt, ideelt for tørr og sensitiv hud. I tillegg inneholder kremet mineraler som tynner huden og gir det et uthvilt utseende. Som en del av Teint Divin, kan du finne mange næringsstoffer som primært er rettet mot å løse hovedoppgaven - fukter huden.

I tillegg inneholder Teint Divin blekningsbestanddeler. dvs. Krem dekker ikke bare hudens mangler, men bekjemper også pigmentering.

Den eneste ulempen er overdreven yellowness av pigmentet, men hvis alt er forsiktig og raskt skyggelagt, slik at kremet ikke tørker ut, vil overgangsgrenene være usynlige.

High Performance, IsaDor fra "ISA DORA"

Bilder fra nettstedet: starstore.ru

En annen representant i linjen av toneprodukter, der produsenten har stått på kameraets egenskaper. Høy ytelse dekker ikke bare fargefeilene, men også lindringsfeil - akne, utslett, akne. Men for denne muligheten må du ofre alder. På grunn av den ganske tette tekstur begynner rynkene etter en tid å virke forvirrende. Men hvis umiddelbart etter påføring av produktet for å kutte overflødig krem ​​med en bomullsstoff, kan denne effekten bli noe minimert uten å miste den perfekte jevne hudtekstur.

Persistens uten klager - 6 timer uten sminkeendringer er garantert.

Den beste fuktighetsgivende concealer for tørr hud luksus kategori

Høy pris er ikke bare en overbetaling for et merke, det er berettiget. Alle selvrespekterende merkevarer med høy anseelse utfører konstant laboratorie- og klinisk forskning på jakt etter den beste formelen. Ved å kjøpe et produkt fra Lux-segmentet, kan du være sikker på sin høye kvalitet og, viktigst, av upåklagelig pleie, fordi alle Lux-kosmetikk først og fremst streber etter å ordne og vedlikeholde skjønnhet, og bare da være oppmerksom på dekorative egenskaper. Dessuten er disse svært dekorative egenskapene fortsatt ledende, fordi alle Lux-produkter er basert på innovative teknologier.

Vi kan si at kosmetikkene i denne klassen vil bli vurdert som ideelle, men vi prøvde fortsatt å finne det beste av de beste tonalkremerne for meget tørr hud.

Luminous Moisturizing Foundation fra BOBBI BROWN

Bilder fra nettstedet: wr2buy.com

Et virkelig magisk produkt. Den legger seg ned med et tynt, vektløst slør, samtidig som det justerer tonen perfekt, skaper en fløyelsaktig tekstur og fjerner helt rynker. Kremet har en væskekonsistens, og danner dermed et jevnt belegg uten overganger.

Verktøyet er veldig behagelig å bære, det veier ikke ned i ansiktet og lar huden puste. Med andre ord, med Luminous Moisturizing Foundation, vil huden se ut som om det ikke er sminke på det, med mindre det er enda bedre...

Reparasjonsklær Laserfokus All-Smooth Makeup SPF15 fra CLINIQUE

Bilder fra nettstedet: temaquillo.com

Den har en uvanlig lys, nesten vektløs tekstur. Hele linjen presenteres i en versjon med et delikat rosa pigment, som intelligent tilpasser seg den naturlige hudtonen, og skaper effekten av et "naken ansikt". Til tross for den vektløse teksten dekker kremet fargefeilene godt - nært plassert fartøy og blåmerker under øynene, slik at det ikke er nødvendig med ekstra hjelp fra korrigerende midler.

Fuktighetsgivende egenskaper i en høyde, slik at ikke bare merkbare rynker, forsvinner de til slutt. Når det gjelder produktets holdbarhet, er alt uten klager - 8 timers garantert resultat, og dette er uten ytterligere fiksering med pulver!

Skin Caviar Foundation, Concealer fra "La Prairie"

Bilder fra nettstedet: modmod.ru

Ifølge portalen "Velpleie" Skin Caviar Foundation, er Concealer det beste tonalproduktet for tørr hud. Dette er virkelig et luksuriøst verktøy - lett tekstur, fuktighetsgivende kompleks, kraftig beskyttelse mot negative ytre påvirkninger, støtte til huden i form av antioksidanter som senker aldring.

Det skaper et vektløst belegg på ansiktet, men av denne grunn overlapper ikke fargefeilene. Men det spiller ingen rolle - i kit til Skin Caviar Foundation, kommer Concealer med en spesiell børste. Så selv tone uten feil garantert. Motstand - mer enn 8 timer, og uten ytterligere fiksering.
Behandlingen har bare en ulempe - en svært høy pris, men kompenseres av en upåklagelig hudtone og en kraftig omsorgssammensetning.

For øyeblikket er disse de beste alternativene. Hvilken fundament er egnet for tørr hud i ditt tilfelle - det er opp til deg. Vi prøvde å hjelpe i dette vanskelige valget.

Stiftelse for tørr hud

Overbevisende bevise at tørr hud trenger en spesiell concealer. Og for klarhet, opplister vi hvilke problemer han vil løse, hvilke egenskaper som skal ha, og hva er den særegne formelen sin. Listen over de beste grunnlaget kremer for tørr hud, ifølge opinionen av skin.ru, er vedlagt.

 • Tørr hud: egenskaper og tegn
 • Hvordan velge et fundament for tørr hud
 • Egenskaper av tonal remedies for tørr hud
 • Søknadsregler
 • Stoffets sammensetning for tørr hud
 • Prinsippet om sesongmessighet i anvendelsen av tonalrammen for tørr hud
 • Tørr hud makeup fjerning regler
 • Beste midler vurdering

Tørr hud: egenskaper og tegn

Du vil umiddelbart gjenkjenne tørr hud: Den er tynn, sårbar, ofte kjedelig på grunn av mangel på fuktighet, utsatt for tidlig dannelse av rynker. Det utilstrekkelige hydrolipidlaget er skyld i disse funksjonene. I tørr hud holder den ikke pålitelig fuktighet. Så ikke bare kosmetikk til daglig pleie, men sminkeprodukter til denne huden trengs med fuktighetsgivende effekt.

Hvordan velge et fundament for tørr hud

"Tørr hud flager ofte, har mange tynne spor," sier Alexandra Grebenyuk, makeup artist, treningsleder for Lancôme-merkevaren. - Kapillærer vises ofte gjennom den. Et annet problem er mangelen på naturlig utstråling. " Tonal krem ​​bør fylle alle disse ufullkommenhetene.

For tørr hud, velg et fundament med fuktighetsgivende effekt. © iStock

Vær oppmerksom på tekstur

Strukturen av fundamentet for tørr hud bør være lett, nesten vektløs og plast. Dette vil tillate det å være godt fordelt og fusjonere bokstavelig talt med huden. Slike krav er oppfylt couchon, flytende væsker og essenser.

Se etter et produkt med en skinnende (satin) finish.

Radiance er en uunnværlig tilstand for tørr hud. En slik "intern" glød vil gi den et godt preparert, fuktet utseende. Og glitrende partikler og lysdisperspigmenter vil bidra til å synlig justere lindringen.

Egenskaper av tonal remedies for tørr hud

I tillegg til å gi skygge og maskeringsfeil, bør grunnlaget for tørr hud ha minst tre funksjoner.

Restaurering av fuktighet og fiksering i huden er en oppgave for kraftige fuktighetsgivende ingredienser, så les innholdet nøye på etiketten på produktet, eller velg straks en pute eller BB-krem. De innebærer en høykvalitets fuktighetsgivende.

Hvis huden lider så mye fra tørrhet at den har erstattet en sunn nyanse med en blekgrå, så er det mest sannsynlig at grunnlaget for næringsoljer i sammensetningen ikke vil forhindre det. Slike verktøy er oljete å røre, men ikke la en fettete glans.

Påfør grunnlaget for tørr hud kan være våt svamp. © iStock

Søknadsregler

"Alle bevegelser når du lager sminke bør være pent og gjennomtenkt," sier Alexandra Grebenyuk. Og deler profesjonelle hemmeligheter og liv hacking.

Hvis peeling er forstyrret, ta en flat børste og legg fundamentet med glatte bevegelser fra midten av ansiktet til periferien.

Alternativt kan du bruke en svamp (for eksempel en skjønnhetsblender). Distribuere betyr tett pressing av sponzh på huden. Så overflaten av huden vil være helt jevn.

Et annet enkelt tips for å lage en jevn tone på tørr hud: Før du bruker et toneværktøy, fukt litt svampen med vann. Kremet vil bli distribuert i det tynneste laget, og sminken blir så naturlig som mulig.

På tørr hud vises fine rynker ofte. Med sin maskerende perfekte børste med dobbel bunke - duofiber. Hennes villi (oftest to farger) skjerpes av en laser, så hun gjør kremet til et vektløst slør, fordeler det i et jevnt lag og "polerer" hudens overflate. Forbruk av krem ​​på samme tid omtrent tre ganger mindre enn vanlig.

Stoffets sammensetning for tørr hud

I metning med nyttige ingredienser, er moderne tonale midler i stand til å konkurrere med hudpleieprodukter. Spesielt i tonalkremer for tørr hud vil du definitivt finne noen av disse stoffene, og til og med alle samtidig.

Hydrofikser (glyserin og hyaluronsyre) er ansvarlige for å øke fuktighetsnivået i huden. Og de jobber med glattheten, fordi jo bedre huden er fuktet, jo bedre er den sikret mot utseendet av rynker.

Naturlige oljer (aprikoskjernen, karitt) gir mykgjøring, næring og i det siste utstråling av huden.

Vitamin E bidrar også til hudens utstråling, og virker også som en antioksidant: bekjemper frie radikaler og derved senker aldring.

Termisk vann - en kilde til mineraler og sporstoffer.

UV-filtre er uunnværlige i toner med en lett tekstur, som vil være nyttig om sommeren. SPF forhindrer for tidlig aldring, forhindrer pigmentering.

Mineral, lys-spredning, fargede pigmenter gir grunnlaget, og derfor er huden den nødvendige skyggen og til og med ut av tonen i ansiktet.

Prinsippet om sesongmessighet i anvendelsen av tonalrammen for tørr hud

Om sommeren bruk grunnlaget med SPF og en fuktighetsgivende funksjon. © iStock

Om sommeren

Den første tingen som vil være nødvendig for enhver hudtype i solfylt vær, er UV-beskyttelse som forebygging av fotoalder, så sett deg ikke på kompromisser, og legg kun SPF-tonalverktøy i din kosmetikkpose.

Nå er solkrem inkludert i formlene av mange tonale midler, spesielt for BB og CC kremer, samt puter.

Og selvfølgelig, ikke glem at fargekosmetikk for tørr hud skal fuktighetsgjøre den.

Om vinteren

"På den kalde årstiden trenger tørr hud et fundament med funksjonen av forbedret ernæring," sier Alexandra Grebenyuk. Det vil bidra til å bevare den hydrolipide mantelen og beskytte huden mot effekten av aggressive miljøfaktorer:

skarpe temperaturfall

tørr luft i rom med sentralvarme;

I kulden anbefaler Alexandra å legge til en dråpe kosmetisk olje til stiftelsen. Og selvfølgelig, ikke glem å rengjøre og fukte huden godt før du bruker sminke.

En eller to ganger i uken er det verdt å bruke eksfolierende midler - da vil huden bli glatt og beholde evnen til å bli fornyet, og tonen vil ligge feilfritt.

Tørr hud makeup fjerning regler

For å sikre at du fjerner concealer fra tørr hud og samtidig for ikke å frata den, er det bedre å utføre renseprosedyren i flere stadier.

Varm opp litt sminkefjerner eller rensende krem ​​i håndflatene.

Spred produktet over ansiktets hud, unngå øyeområdet. I stedet for krem ​​og melk kan du bruke micellar vann eller micellar gel.

Masser huden med lette sirkulære bevegelser, som beveger seg fra midten av ansiktet til periferien, slik at verktøyet effektivt vil oppløse dekorative kosmetikk.

Fjern resterende rengjøringsmiddel med en bomullspute.

Vask med mild pleie: mousse eller en spesiell krem ​​for å vaske tørr hud.

Stiftelse for tørr hud: Hvordan velge klokt

Stiftelsen er en må-ha i hver kvinnelig kosmetikkpose. Med det gir vi ansiktet en jevn tone, utstråling og godt preparert utseende. Kvinner ønsker om kosmetikk vokser stadig: et moderne fundament, ikke bare masker feil, det bør også ta vare på huden, næring, beskytte og forynge om nødvendig.

Eiere av tørr hud står ofte overfor et problem når de velger et fundament. La oss snakke om funksjonene til fundamentet for tørr hud i ansiktet og valg av produkt, med tanke på individuelle egenskaper.

definisjon

Foundation - et middel som inneholder pigmentpartikler. Det virker tone, mattes, maskerer mindre defekter. Et godt tonalt fundament gjør ikke ansiktet til en porselenmaske, det gir huden en stråling og et sunt utseende.

Imidlertid kan et feil valgt fundament fremheve ulempene ved tørr hud: utilstrekkelig elastisitet i epidermis, tetthet, peeling og alvorlighetsgrad av rynker. Kremet av denne typen må derfor ha følgende egenskaper:

 • flytende gjennomskinnelig tekstur
 • lett absorberbarhet;
 • rask og jevn applikasjon;
 • fuktighetsgivende ingredienser;
 • beskyttende egenskaper.

Når du velger et skjønnhetsprodukt, se etter etiketten "for tørr hud" på pakken.

Handlingsmekanisme

Fond med tonal effekt gir skygge på huden på grunn av mineralpigmenter. Sammensetningen inneholder oftest titandioksid - den viktigste gjemningskomponenten. Noen ganger legger produsenter mineralreflekterende partikler til tonalverktøyet for å gi en skinnende effekt.

Den "rette" krem ​​for delikat, tørr hud inkluderer nærende og fuktighetsgivende ingredienser - oljer, ekstrakter, vitaminer og organiske syrer:

 • hyaluronsyre;
 • argan, jojoba, mandel, shea og andre oljer;
 • lanolin;
 • glycerol;
 • naturlig voks;
 • vitamin A, E, C;
 • ekstrakter av aloe og andre planter.

Les også om andre kosmetikk for tørr hud i denne artikkelen.

Stiftelsen for tørr hud bør ikke inneholde alkohol.

I tillegg har en god tonalkrem en beskyttende effekt mot ultrafiolett stråling - SPF-faktor på 10 enheter og over.

Væskefonfundamentet har mange positive egenskaper. Den har en lett tekstur, påføres jevnt og skiller seg ikke av. Dette verktøyet kan gjøre huden veldig jevn og fløyelsaktig.

Flytende tonale ressurser varierer i egenskapene deres: konsistens, antall pigmentfyllere, kan ha en fuktighetsgivende effekt. Noen av dem er egnet for tørre hudtyper.

Det anbefales ikke å bruke flytende fundament for daglig bruk.

Tonal mousse er en ganske ny type tonale ressurser. Disse er kremer med en lett, luftig tekstur. Perfekt justerer strukturen, tetter ikke rynker og porer, skaper ikke en skinnende effekt. Mangelen på tonale mousses - lavmaskerende effekt. Men de er trygge og egnet til daglig bruk. Det foretrukne valget for moden og fading hud.

Kremfluid inneholder en stor mengde fuktighetsgivende ingredienser. Dette er et utmerket verktøy for bruk i varmt vær og et godt valg for eiere av tørr følsom hud. Egnet til daglig bruk. Den minus av kremer-væsker er utilstrekkelig kamuflere evne.

Moteutviklingen er utgivelsen av en flytende krem ​​i form av en pute, en svampete pute som letter bruken av kremet med fingrene.

Kompakt fundament (kamuflasje) - en krem ​​med veldig tett konsistens. På grunnlag av kamouflage kremer er fargepigmenter, voks og silikoner. Kremer har en høy maskeringsevne, står fast på ansiktet. På grunn av sin tunge struktur, er den ikke egnet for tørre hudtyper.

Korrigerende tonalpinner. Den kompakte formen lar deg bruke en pinne basert på problemområder, effektivt maskering av feil. Har en tett tekstur, inneholder mange pigmenter. Brukes i spesielle tilfeller, ikke for daglig bruk.

Kremspulver til ansiktet - et toneværktøy som kombinerer effekten av krem ​​og pulver. Etter påføring av krem ​​tørker, forblir matting pulver foundation. Ideell for fet hud, men kan skrelle av og understreke fine rynker.

BB-krem - multifunksjonelle balsam, "tilpasse" til hudfarge. Kombiner korrigerende, fuktighetsgivende, beskyttende, foryngende virkning. Maskeringseffekten er svak.

Du kan også være interessert i å bli kjent med vurderingen av det beste pulveret for ansiktet, som er beskrevet her.

Hvordan bruke

Vi velger den riktige tonen.

Før du bruker tonen, må den testes. En dråpe kremblanding med en finger på grensen til ansikt og nakke, hvor huden er lettere, og vurdere fargekampen. Du vil trenge et middel som passer best i ansiktets skygge.

Fargen på tonalbasen skal være så nær som mulig for den naturlige, naturlige hudtonen.

Klargjør huden for påføring av krem.

 • Vi rengjør tørr hud i ansiktet uten såpe, bedre med et spesielt skum til ansiktet;
 • I tilfelle peeling, bruk lett peeling, vask det av og gjør en nærende maske;
 • Tørk huden med tonic og bruk en daglig fuktighetskrem. Gi kremet suge i noen minutter.

Komme ned til å bruke tonalrammen.

 • Krem påført med en svamp eller børste. Hvis huden er veldig tørr, kan du fukte svampen - kremet blir brukt jevnere.
 • For tykk krem ​​kan fortynnes med fuktighetskrem.
 • Vi skygger kremet fra midten av ansiktet til sidene, glatt fluffen på ansiktet i retning av vekst. Påfør et smør av krem ​​på midten av pannen og skyggen fra senteret i alle retninger til øyenbrynene, templene og hårlinjen.
 • Nesen, øyet området behandles separat, forsiktig, dotere tonal basis.
 • Ikke kjør krem ​​inn i porene i huden, gni den med lette bevegelser.
 • Border ansikt og nakke forsiktig blande.
 • Etter påføring av fundamentet pulver vi ansiktet med et smulert pulver med reflekterende komponenter.

Pass på å rense ansiktet på slutten av dagen med kosmetisk melk eller micellar vann, helt fjerne fundamentet. Deretter vasker vi ansiktet vårt og bruker en nærende natkrem.

Hvordan velge et fundament i vinter

 • Om vinteren må du velge et tonalverktøy av en lysere nyanse, siden det ikke er solbrenthet på ansiktet.
 • Reflekterende komponenter hjelper deg til å se friskere ut.
 • Kremens sammensetning bør inneholde naturlige oljer og vitaminer.
 • Velg en krem ​​med en mer tett tekstur, la de fuktighetsgivende væskene vente til våren.

Les også hvorfor kremet ruller på forsiden av lenken

Om vinteren brukes kremet minst en halv time før du forlater huset.

Vanlige modeller, merker og produsenter

Når du velger et fundament for tørr hud, er det bedre å stole på de seriøse, veletablerte produsentene og merkene.

I budsjettprisesegmentet har de vist seg godt:

 • Healthy Mix Serum (Bourjois Paris) - fargetone med en masse omsorgsfull fruktekstrakter. Lett vektløs tekstur og gode fuktighetsgivende egenskaper kompenserer for mangel på holdbarhet. I varmt vær er uønsket.
 • Avon Calm Shine krem ​​er lett å påføre, ruller ikke, matter, maskerer mindre defekter. Ekte nyanser kan avvike fra de som er oppgitt i katalogen.
 • BB Cream 5 In 1 (Garnier): produsenten hevder samtidig fuktighetsgivende, utjevningstone, reduserer rødhet, matting og pore-smalende effekter. Enkelt fordelt, godt maskerer feil. For tørre og problematiske hudtyper.

For mer moden hud er kremer med anti-aging effekt egnet (og dermed til en høyere pris):

 • Clarins True Radiance-produkt. Inneholder anti-aldringskompleks, inkludert planteekstrakter, gir huden en sunn glød, beskytter mot ultrafiolett stråling.
 • Cream Repairwear Lazer Focus fra Clinique har en lett tekstur, en god dekningseffekt, fyller rynker, evens tone. Luksus krem.
 • Lancome Teint Miracle - krem ​​som fukter og bryr seg om huden hele dagen. Godjusterer tone, gir glans på grunn av perlepartikler.

Følsom hud kan bli bortskjemt med Vichy Aera Teint Pure Cream. Den inneholder fuktighetsgivende termisk vann og reflekterende partikler. Beskytter mot UV-lys, gir et delikat belegg.

Også for sensitiv hud er posisjonert krem ​​Stay-True Make-up produsent Clinique.

I luksusområdet produserer dyre, men virkelig høyverdige produkter:

 • Luminous Moisturizing Foundation, "Bobbi Brown". Lett, fløyelsaktig tekstur. Den passer perfekt, justerer tonen perfekt og skjuler rynker.
 • Skin Caviar Foundation, Concealer fra La Prairie. Bemerkelsesverdig verktøy har en rik omsorgssammensetning, antioksidant og beskyttende komponenter. Inkluderer corrector concealer. Den eneste ulempen er en svært høy pris.

Les også om Eveline Liquid Control foundation krem ​​her.

video

funn

Kvinner med tørr hudtype er egnede tonalkremer med lett tekstur og fuktighetsgivende ingredienser. Sørg for å forberede huden til bruk av matteagenter, ved å bruke en fuktighetsgivende base. Sørg også for å fjerne sminke på slutten av dagen og suge huden med fuktighetskrem eller nattkrem.

Vi anbefaler at du også leser om grunnlaget for fet hud i dette materialet.

10 beste grunnkrem for tørr hud

Valget av kosmetikk er alltid ganske vanskelig, fordi du må ta hensyn til alle funksjonene i kroppen din, lese alle anmeldelser, lese kommentarene og se selv omtaler på enkelte produkter. Selvfølgelig er ikke alle så ansvarlige for virksomheten, men ikke alle har muligheten til å prøve produktet bak produktet uten ubehagelige konsekvenser. Spesielt når det gjelder ansiktshud. Ansiktet er det første som folk tar hensyn til når de møtes, så det er ganske naturlig at alle ønsker å se presentabel. Dette er vanskelig å gjøre når ansiktets hud er fet, eller omvendt - det ser for tørt ut. Heldigvis er kosmetiske produkter delt av hudtype, det viktigste er å vite hvilke som passer deg.

Stiftelsen for tørr hud, i tillegg til hovedfunksjonene, har også ofte fuktighetsgivende egenskaper. Men før du kjøper krem ​​som er merket "for tørr hud", bør du gjøre deg kjent med kandidatene og lese vurderinger av grunnlaget for tørr hud for å unngå mulig frustrasjon. Vi tilbyr deg et lite utvalg som vi håper du kan velge den beste concealer for tørr hud.

Hvilket fundament for tørr hud er bedre

Chanel Les Beiges Healthy Glow Foundation

Pris: fra 15 000 tg

Skapt av streng optisk analyse, tar denne smarte væsken lysstråler for å markere kinnbenet og gi ansiktet en ung, frisk glød. Kalanchoe ekstrakt, som er en del av stiftelsen, er rik på antioksidanter, har fuktighetsgivende, anti-aging effekter og er i stand til å tilpasse seg klima, noe som gjør denne krem ​​ideell for reiser og et bredt utvalg av innstillinger.

BareMinerals Complexion Rescue

Pris: fra 10 000 tg

Kombinere fordelene med hudpleie med et langt skinnende belegg, lover den nye bareMinerals krem ​​en økning i hudfukterende med 215% etter bare en uke i bruk, og er klar til å skryte av sin lyshet og foryngende effekt. I tillegg har kremet solbeskyttelse SPF 30 - perfekt for varme dager - og tilbyr et ganske stort utvalg av nyanser for svært forskjellig hud.

Diorskin Star Foundation

Pris: fra 13 000 tg

Spesielt formulert for tørr og sliten hud, regulerer dette fundamentet produksjon av melanin for å understreke naturlig utstråling og motstå pigmentering, mens lakrisekstrakt hjelper til med å øke mikrocirkulasjonen av huden din, og forhindrer rødhet. Effekten bør være merkbar nesten umiddelbart, men først etter 4 uker vil du se franske forbedringer i din hudstilstand.

Laura Mercier Moisture Supreme Foundation

Pris: fra 15 000 tg

I tillegg til det forventede vakre naturlige belegget er formelen av denne kremet ganske lett og silkeaktig. Den bruker et naturlig fuktighetslag i huden på huden for å hindre fuktighetstap, noe som fører til tørrhet. Et ordråd: Rist kremet grundig før bruk for å blande ingrediensene i vann- og oljebasen.

Estee Lauder Re-Nutriv Ultra Radiance Løftende Creme Make-up

Pris: fra 30 000 tg

Ikke bli skremt av det lange navnet og biteprisen, for dette grunnlaget er ikke bare luksuriøst, men også ekstremt nyttig. Kremet selv virker som en lett pisket mousse, som har en svært effektiv fuktighetsgivende effekt, som stabilt holder hele arbeidsdagen. Men i tillegg til den åpenbare, overrasker denne kremet også med svært kompetent hudpleie, og forbedrer faktisk tørr og grov tekstur av huden.

Bobbi Brown Luminous Moisturizing Foundation

Pris: fra 15 000 tg

Veldig mykt, komfortabelt produkt med en behagelig lukt, som passer perfekt til ansiktets tone, skjuler alle slags rynker og andre feil, mens du ikke glemmer å nære og fukte huden. Konsistensen av krem ​​er ganske tett, men det tillater fortsatt at huden puster og gir den litt fløyelsaktig.

Clinique Repairwear Laser Focus Makeup

Pris: fra 10 000 tg

Det siste tilskudd til den populære Clinique-serien gir god dekning, beskyttelse og mykning selv til den tørreste og skadede huden. Den er også full av anti-aging ingredienser, mykner rynker og linjer, samtidig som hudens naturlige kollagen opprettholdes. Perfekt valg av fundament for daglig bruk.

YSL Touche Éclat Foundation

Pris: fra 12 000 tg

En skinnende base for tørr hud. Kreves for å skape, kombinerer denne krem ​​fuktighetsgivende og forfriskende effekter for å skape en fabelaktig, fettfattig base med et godt utvalg av forskjellige nyanser.

Vichy Aera Teint Pure

Pris: fra 5 000 tg

Påvirkningen på tørr hud er merkbar nesten umiddelbart. Vichy er forsiktig og lett, og kan klare å fuktighetere huden. I tillegg justerer den perfekt tone i ansiktet, gjemmer mindre feil, som forstørrede porer og små rynker, mens du ikke endrer den naturlige hudtonen. Alt lovet 12 timer holder, derfor er det ikke nødvendig å bekymre deg for at det skal korrigeres i løpet av dagen.

Bourjois Healthy Mix Foundation

Pris: fra 5 000 tg

Healthy Mix kombinerer alle fordelene med fundament og hudpleieprodukter, gjør en utmerket jobb med dette og det. Kremens sammensetning er full av nyttige mineraler og vitaminer basert på ekstrakter av aprikos, melon, ingefær og eple, fuktighetsgivende huden daglig med regelmessig bruk. Som en concealer, virker det perfekt huden, maskerer alt som er unødvendig og gir et friskt utseende.

Stiftelse for tørr hud. Toppkarakter: fuktighetsgivende, budsjett, luksus. anmeldelser

Ved hjelp av fundamentet kvinner med tørr hud kan gjøre en vakker sminke. For dette må du finne det beste verktøyet som ikke bare kan gjøre huden perfekt, men også ta vare på den.

Fungerer tørr hud

Dermatologer skiller ut slike særegne egenskaper som er utsatt for tørr hud:

 • huden har en kjedelig skygge og kjedelighet;
 • huden er tynn og sårbar, reagerer på temperaturfall, hardt vann og eksponering for UV-stråler;
 • huden har en svak beskyttende barriere;
 • utsatt for flaking;
 • på grunn av dehydrering mister elasticitet;
 • utsatt for tidlig utseende av rynker og alder flekker.

Sammensetningen av tinting agent

Sammensetningen av tinting agent, ideell for tørre epidermis, bør omfatte følgende komponenter:

 1. Hydrofixers - designet for å hjelpe huden å holde fuktighet inne i vevet. Disse inkluderer glyserin og hyaluronsyre.
 2. Naturlige oljer. Disse inkluderer sheasmør, aprikoskjernen.
 3. Vitamin E. Det virker som en antioksidant, hjelper huden å motstå aldringsprosessen.
 4. Termisk vann. Mineraler og sporstoffer i sammensetningen øker hudtonen.
 5. UV-filtre. De gir hud beskyttelse mot tidlig aldring og dannelse av pigmentering under påvirkning av sollys.
 6. Minerale og fargede pigmenter. Bestem grunnlaget for fundamentet.
 7. Reflekterende pigmenter. Hjelper tonalverktøyet mest naturlig å se på huden.

Kremegenskaper

I tillegg til andre bør grunnlaget for tørr hudtype ha følgende egenskaper:

 • Må fastsette fuktighetsnivået i huden, så det bør inkludere fuktighetsgivende ingredienser.
 • Det bør inneholde næringsoljer. Takket være ernæring, vil huden finne en sunn nyanse. En slik sammensetning er kontraindisert for fet hud.
 • Kremet må ha beskyttende funksjoner. Det krever SPF-filtre.

Kriterier for valg av tinting agent for tørr hud

Når du velger et fargetone, bør du styre av følgende nyanser:

 • Velg organiske forbindelser laget av naturlige ingredienser.
 • Teksturens struktur bør være lett og plastisk.
 • Gi preferanse til kremet med en skinnende overflate.
 • Pakken må merkes at produktet er beregnet på hudtype.

Valg av tekstur

Tintingverktøy for teksturer er av følgende typer:

 1. Flytende teksturerte produkt: væske, essens, pute. Oppfyller hudens behov med en minimal mengde flekker.
 2. Tonal verktøy med tett tekstur (kamuflasje). Det brukes når du må skjule store feil på huden i form av arr, fødselsmerke.
 3. Tonal hud. Dens sammensetning inneholder små farger pigmenter. Betyr gjennomsiktig tone faller på huden og ser naturlig ut.
 4. Stift krempinne. Egnet for lokal korreksjon av problemområder. Ikke bruk verktøyet på huden i nærheten av øynene.
 5. Stift krem ​​pulver. Midler med vellykket hud mattes. Ikke egnet for tørr hud, så vel som for forstørrede porer på dermis.
 6. Tonal dagkrem. Det gir enhver hud en jevn tone og sløvhet, som består av pulver og fargestoffer.

Valg av hudton

Når du velger et fargetone, er det lov å trekke seg tilbake fra naturlig hudfarge med 1-2 toner. Paletten blir skiftet til en lysere eller mørkere nyanse. Du kan samtidig bruke flere nyanser i kombinasjon med pulver og rouge til å skulpturere ansiktet.

De beste fuktighetsgivende toningmidlene

 • Grunnlaget for det amerikanske merket "Urban Deke" - "Naked Skin One-and-Dan" SPF-20.

Kremet tok over tre funksjoner samtidig: fuktighetskrem, primer og fundament. Takket være de lysreflekterende partiklene som er dens del, skaper effekten av glans på ansiktet.

 • Stiftelsen "Taynt Aydiel", presentert av laboratorier Vichy.

Teint Ideal SPF-20 skaper en jevn tone på huden. Dens sammensetning er beriket med hyaluronsyre og et korrigerende vitaminkompleks (C, E). Teknologien til "flytende lys" skaper effekten av frisk utstråling for huden.

 • Tonalvæske "Miracle Cush" Fransk merkevare Lancôme.

Pute fukter og glatter huden. Sikrer beskyttelse mot de negative effektene av UV-stråler. Enkel å bruke: Ta bare en liten mengde på pulverlakken og legg den på ansiktet.

De beste anti-aging tintene

 1. Foundation Cream Lift italiensk merke Giorgio Armani.

Det er karakterisert som grunnlag for tørr hud. Det beste alternativet for en slik derma er når det er komponenter i krem ​​som aktiverer produksjonen av kollagen i den. I Designer Lift, utføres denne funksjonen av adenosin. En viktig del av kremet er en blå perleekstrakt som gir huden en edel stråling.

 1. Foundation Prodigy Powercell Foundation Fransk merkevare Helena Rubinstein.

Kremet er et lett væskefluid. Den består av et planteekstrakt av havet Cretanma. Det har en foryngende og toning effekt på huden.

Den beste matting toning ansikts

 1. "Maestro Fusion Make-up" merket Giorgio Armani.

Stiftelsen har nærende, mykgjørende og beskyttende funksjoner på grunn av lotusoljen den inneholder. Det gjør ikke bare huden mat, men beskytter den også mot aldring.

 1. Stiftelsen Sisleya Le Teint av det franske merkevaren Sisley.

Verktøyet er basert på planteekstrakter (mimosa av Konstantinopel). Det inkluderer ikke oljer, så det er - et egnet alternativ for normal og fet hud. Gir ansiktet en liten glød.

De beste fargetoner med solbeskyttelse

 1. Spektakulær SPF-10-merke Helena Rubinstein.

Tonalvæske har fuktighetsgivende og mykende effekt på huden. Han justerer tonen. Forhindrer rødhet og pigmentering på huden. Utelukker utseendet av oljeaktig glans på huden, som det mattes det.

 1. Naken Magique av det franske merket L'Oreal.

Pute skaper et jevnt belegg på huden, som tilpasser seg tonen. Aktivt beskytter huden mot aggressiv virkning av sollys. Huden er pålitelig beskyttet mot pigmentering og utseendet på nye rynker.

Det beste verktøyet til 30 år

I en ung alder fungerer kroppens hormonelle system aktivt. Dette påvirker tilstanden til huden:

 • dets fettinnhold øker;
 • hun blir fettete;
 • det er betennelser;
 • utvide porene.

I en alder av 30 år er det best å bruke fargetoner med en matteffekt. Deres sammensetning inkluderer ikke fett. Antiseptiske komponenter i sammensetningen av midlene hindrer dannelsen av lesjoner på huden.

En god løsning vil være grunnlagskrem "Stay Mait Oil Free MJ" fra Clinique. Formelen inneholder absorberende sebumkomponenter. Matte krem ​​har en lys konsistens, men gir et permanent belegg i sminke.

Det beste middelet fra 30 til 40 år

Alder etter 30 år er en periode hvor huden trenger anti-aging terapi. Dette skyldes dens sløvhet og utseendet til de første rynkene. Huden lider av sebummangel, og på grunn av dette blir lipidfilmen på den tynnere.

Når du velger tinting agenter, bør det gis fortrinn til fuktighetsgivende kosmetikk med lysdispererende partikler i sammensetningen. Dolce Tone Base Fluid oppfyller disse kravene. Gabbana. Luminous Liquid Foundation gir huden en perfekt tone med en sateng glans.

Det beste middelet etter 40 år

På 40 år begynner kroppen hormonell justering, og dette påvirker tilstanden til huden. Hun mister turgor, blir mindre elastisk. Endringer er de dype lagene i epidermisene. De viktigste problemene i huden er tilstedeværelsen av pigmentering og tap av tone.

I denne alderen må du velge toneværktøy med løfteeffekt. Den inneholder stoffer som stimulerer produksjonen av kollagen og elastin. Tekstur betyr at det skal være lett, med en satin finish.

Parure Gold fundamentet fra Guerlain, presentert i 6 nyanser, forynger huden. Produktet er lett påført på ansiktet og gjemmer hudfeil. Kremens sammensetning er beriket med et foryngende kompleks og Eclat d'Or gyldne pigmenter. Takket være det betyr huden skinner og ser yngre ut.

De beste kremer for vinteren

 1. Stiftelsen All Nighter av merkevaren Urban Decay.

Motstandsdyktig verktøy skaper et pålitelig lag på huden, som ikke sprer seg under påvirkning av værforhold. Vanntett krem ​​med en stor mengde fargepigment gir huden en matt overflate.

 1. Tonmusen "Dream Mait Mousse" av det amerikanske merket Maybelline.

For følsom hud er dette et egnet fundament. For tørr hud er den beste komponenten i krem ​​silikon, som er i stand til å forsiktig maskere feilene. Dream Matte Mousse har en lett tekstur med luftbobler. Det myker og mattes huden.

De beste kremer for sommeren

 1. Vitalumiere Aqua selskap Chanel.

Fluidet fukter huden og gjør det skinnende. Et jevnt lag beskytter huden mot fuktighetstap. Produktet er lett å påføre og har en behagelig aroma.

 1. Super Stay 24 Cream fra Maybelline.

Kremet matter huden, og gir ikke utseendet til fet skinn. Skjuler irritasjon, svarte flekker og brede porer. Den ligger i en gjennomsiktig, naturlig tone på ansiktet.

Vurder best budsjettkrem

 1. "Match Perfacation Foundation" av Rimmel.

Pris - 422 rubler.

Det britiske merkevaren Rimmel utviklet Smart Tone-formelen. Takket være at kremet tilpasser seg hudtonen. Den har en satin finish. Presentert i 15 nyanser. Produktet inkluderer solkremfiltre (SPF-20).

 1. Ton Elixir CC crème fra Vivienne Sabo.

Pris - 420 rubler.

Verktøyet maskerer hudfeil, og bryr seg også om det. Den rike tekstur av krem ​​er beriket med sin bestanddel av hyaluronsyre, vitamin E og hvetekimekstrakt. Utvalget av nyanser inneholder 3 toner.

 1. "Ballett 2000" Superstabilt merke Svoboda.

Det er ingen oljer og alkohol i stiftelsen. For tørr hud er det beste alternativet. Produktet matter huden, gjemmer lett pigmentflettene og utjevner tonen. E-vitamin som er en del av krem, har foryngende effekt på huden.

Vurdering av de beste kremer av gjennomsnittlig pris nisje

 1. 24-Ower Calerstey flytende sminke kombinere / fet av Revlon.

Resistent fundament har viskøse egenskaper. På grunn av sin lette tekstur ligger den på huden i et jevnt, matt lag. Imponerer med en rik palett: 21 nyanser. Produktet vaskes av med hydrofil olje.

 1. "Halsey Mix Serum Jel" av Bourjois.

Kremet er rik på vitaminer takket være dets ekstrakter av litchi, granateple og goji. Verktøyet er preget av en lett tekstur med fløyelfinish. Det maskerer mindre defekter på huden og utligner sin lettelse. Verktøypaletten inneholder 6 nyanser.

 1. Alliansen Perfekt av L'Oreal.

Kremens formel gir den muligheten til å tilpasse seg hudtonen. Den har en bred fargepalett: 10 nyanser. Egnet for å skape naturlig sminke med strålende hudeffekt. Kremens formel inneholder reflekterende partikler.

Topp kremer luksus

 1. Fluid Diorskin Forever merker Christian Dior.

Verktøyet tilpasser seg hudtype. Fuktighetsgivende ingredienser i blandingen er akaciaharpiks og tangekstrakt. Væsken inneholder også kollagen og sink. Den har en smeltende tekstur, men gir et tett belegg. Skjuler rødme og ujevnhet, beskytter mot ultrafiolett stråling (SPF-25).

 1. Phyto Teint Eclat fra Sisley.

Produktet er plassert på huden med et ultra-tynt lag, maskerer de forstørrede porene og matt overflaten. Passer til alle hudtyper. Lime blossom ekstrakter, gardenias og mallow ekstrakter myke og fukte huden.

 1. Tonalrammen Lingerie de Peau fra det franske merket Guerlain.

Kremets lyse konsistens gjør det mulig å ligge på huden med et ufattelig lag. Verktøyet er presentert i 8 nyanser. Kremet beskytter mot de negative effektene av sollys (SPF-20). Den har en delikat aroma av fioler.

Vurdering av de beste profesjonelle verktøyene

 1. Normaderm Teint by fra Vichy.

Tonalkremet som presenteres i 3 nyanser gjør huden tone jevn og mattes den. Kremet inneholder UV-filtre. Verktøyet forhindrer dannelsen av fet skinn på huden. Lette tekstur av kremen maskerer effektivt problemområder på huden.

 1. Teint Miracle fra Lancôme.

Takket være den lette, nesten gjennomsiktige tekstur, er kremet jevnt fordelt over huden. Den har nærende, fuktighetsgivende og beskyttende egenskaper. Gjelder ansiktets tone, glatter huden og maskerer feilene sine.

 1. Alliansen Perfekt av L'Oreal.

Dette verktøyet - det beste alternativet for tørr hud. Det beste gjør det fuktighetsgivende ingredienser inkludert i sin formel. De myker og glatter huden, tar vare på det. Kremblandingen har en naturlig hudtone og er ikke synlig på den. Det forårsaker ikke allergier, derfor er det egnet for sensitiv hud.

Tørr hud søknad regler

Ved bruk av et tintingmiddel følges en bestemt rekke handlinger:

 1. Fukt huden med en passende krem.
 2. Påfør primer på den.
 3. Pensel eller fingre for å fordele en liten mengde midler på T-sonen og kinnbenet.
 4. Bruk en fuktet svamp eller en pensel, spred produktet jevnt over ansiktet. Flytt fra sentrum til side, fra forgrunnsområdet.
 5. Hvis makeup brukes concealer mørk skygge, så det er brukt under kinnbenet og hårfestet, og deretter forsiktig fjær med en lysere nyanse.
 6. Påfør litt pulver på toppen av tonen.

Regler for spyling av tørr hud

Huden ryddes av tinting agent mens du observerer følgende kronologi av handlinger:

 1. En liten kosmetisk melk, micellar gel eller vann påføres ansiktets hud.
 2. Masser ansiktet med sirkulære bevegelser for å oppløse sminke laget.
 3. Skal av et sminklag med en bomullspute.

Stiftelsen for tørr hud skader ikke og er lett å fjerne melk, etc.

 • Vask ansiktet med gel eller ansiktsvask.
 • Soak ansiktet med et håndkle og bruk en nærende krem ​​på huden.
 • Tips fra sminkeartister og skjønnhetseksperter

  Når du velger en fargetone, anbefaler fagpersoner deg å følge de følgende anbefalingene:

  1. Kremens tone bør være så nær som mulig for den naturlige hudtonen.
  2. Fargen kan være 1-2 toner forskjellig fra den naturlige hudtone for å skape en solbrent effekt, eller for å gi ansiktet en ferskere nyanse.
  3. Preferanse bør gis til lette teksturer som blander seg godt.
  4. Kremt tett konsistens er mest egnet for hud med et minimum av feil.
  5. Før du bruker verktøyet må du teste det på huden.

  Stiftelsen er en uunnværlig ting i sminke av enhver moderne kvinne. Den beste måte for tørr hud type er de som ikke gjør det bare maskere defekter, men også bidra til de terapeutiske effekter - fukte, fuktighetsretensjon i vev av epidermis ernæring.

  Derfor bør slike kosmetikk velges svært nøye, basert på hudens individuelle egenskaper.

  Video om grunnlaget for tørr hud

  Topp 5 grunnkrem for meget tørr hud:

  Flere Artikler Om Typer Acne