Innhold [skjul]

Traumel Cream er et komplekst stoff med en multifunksjonell handling. Det har antiinflammatoriske, helbredende, anti-eksudative, veno-toniske og anti-hemorragiske effekter. Det unike ved dette verktøyet og dets effektive handling ligger i den effektive kombinasjonen av et kompleks av planteekstrakter og mineralelementer.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Blant indikasjonene for bruk av dette verktøyet er følgende tilstander:

 • Bruises, forstuinger og brudd;
 • Blødninger og hematomer;
 • Ryggsmerter og ledsmerter;
 • Betennelse i luftveiene;
 • Komplikasjoner etter kirurgi;
 • Purulente betennelsesprosesser på huden;
 • Hudsykdommer: atopisk dermatitt, eksem, dermatitt.

Legemidlet er anbefalt for behandling av mild og moderat smerte som oppstår under skader, inflammatoriske og degenerative prosesser.

Kontraindikasjoner til bruk av individuell intoleranse mot komponentene i legemidlet. Andre kontraindikasjoner for bruk av dette verktøyet er ikke tilgjengelige, men hvis det oppstår ubehag, bør du konsultere legen din. Generelt har Traumel krem ​​en sikker og effektiv handling, og plantesammensetningen har gunstig påvirkning på huden og hele kroppen.

Sammensetning og handling

Den aktive effekten av Traumeel krem ​​leveres av en spesiell kombinasjon av næringsstoffer og biologisk aktive komponenter i sammensetningen.

Legemidlet har en antiinflammatorisk effekt, og etablerer en optimal balanse mellom cytokiner i cellene, noe som fører til en nedgang i de viktigste inflammatoriske tegnene.

Komponentene som inngår i den, aktivere den lokale immunforsvaret, og deres flere egenskaper har tilleggseffekter på de relaterte problemer i huden og sunnere hud celler.

Formuleringen av Traumeel-krem representeres av følgende komponenter:

 1. Fjell arnica er en komponent som fremmer resorpsjon av hematomer og blødninger, og er også effektiv i vaskulære sykdommer. Arnica eliminerer helt alvorlighetsgraden og smerten i ledd og muskler etter hardt fysisk arbeid.
 2. Calendula ekstrakt har en helbredende effekt. Det hjelper å gjenopprette huden med sår, purulente og ikke-helbredende sår, samt termiske lesjoner av epidermis.
 3. Kamille ekstrakt er en verdifull komponent som brukes til ulike hudsykdommer og er ofte inneholdt i kosmetiske kremer. Det lindrer epidermis, reduserer smertefulle og ubehagelige opplevelser, og har også en tonisk effekt.
 4. Comfrey ekstrakt har smertestillende og beroligende effekt. I tillegg er den effektiv i sykdommer i bein og periosteum.
 5. Yarrow ekstrakt hjelper eliminere hematomer og kramper.
 6. Skjønnhet har anti-inflammatorisk virkning, bidrar til å helbrede huden og eliminere betennelse i leddene.
 7. En bryter er en plantekomponent som er effektiv i akutte betennelsesprosesser, skade på nervesystemet og smerte.
 8. Daisy ekstrakt brukes til å stoppe blødninger, så vel som muskelsmerter.
 9. St. John's wort hjelper til med å eliminere smerte og normalisere det perifere nervesystemet.
 10. Echinacea ekstrakt bidrar til å aktivere kroppens immunforsvar og forbedre hudens beskyttende egenskaper.
 11. Heksebarn hjelper til med å normalisere arbeidet med hudfartøy.
 12. Mercury Hahnemann fremmer hudhelbredelse i suppurative inflammatoriske prosesser.
 13. Svovelkalsiumlever er en mineralsk komponent, noe som eliminerer fokus på betennelse i huden og slimhinner.

En slik rik og variert sammensetning gjør det mulig å gi maksimale helbredende, smertestillende og antiinflammatoriske effekter, samt styrke kroppens beskyttende egenskaper.

konklusjon

Traumeel Cream er et effektivt multifunksjonelt stoff som helbreder betennelse i huden, hjelper til med å normalisere det vaskulære systemet, forbedrer beskyttelsesegenskapene til orgasmen og eliminerer de smertefulle opplevelsene. Det brede spekteret av handling av dette stoffet gjør at du effektivt kan bruke den i forskjellige situasjoner.

Instruksjoner for bruk

Bruk Traumeel Cream, følg instruksjonene for bruk:

 1. Påfør produktet til den rensede huden med forsiktig massasjebevegelser.
 2. Tillat å bruke krem ​​fra to ganger om dagen - morgen og kveld. Om nødvendig kan du øke hyppigheten av bruk av stoffet. Ta kontakt med legen din.
 3. Om nødvendig kan det påføres et bandasje på det berørte området av kroppen etter påføring av kremet.
 4. Dette verktøyet får brukes på huden med mindre skader, men de bør ikke bli smittet.
 5. Ikke bruk Traumel på et stort hudområde.
 6. Hvis du opplever bivirkninger, fortell legen din.

Traumeel Cream Feature, Søknad og anmeldelser

Traumelkrem er et stoff med høy homeopatisk virkning. Omfanget av stoffet har et ganske stort utvalg. Legemidlet er effektivt i behandlingen av legemidlene i muskuloskeletalsystemet og restaurering av posttraumatiske tilstander. Ved å studere de viktigste egenskapene til forbindelsen, vil det bidra til å gjøre kjent med stoffets fordelaktige egenskaper.

Farmakologiske egenskaper, sammensetning og frigivelsesform

Handlingen av Traumel er basert på en kombinasjon av et kompleks av mineraler, plantestoffer av naturlig opprinnelse. Disse komponentene gir antiinflammatoriske, smertestillende og immunmodulerende effekter.

Traumel inneholder ingredienser som:

 • Arnica;
 • calendula;
 • heksehassel;
 • ryllik;
 • Aconitum;
 • Belladonna;
 • kamille;
 • tusenfryd blomster;
 • Comfrey;
 • St. John's wort;
 • Echinacea;
 • stearat magnesium;
 • paraffin voks;
 • renset vann.

Traumel presenteres i form av en løsning for fremstilling av injeksjoner, pastiller, salve, gel, dråper i et spesielt hetteglass.

Utnevnelser, kontraindikasjoner, bivirkninger

Avhengig av form for frigjøring har stoffet et stort antall indikasjoner for bruk:

 1. hjerneskade;
 2. skader i form av blåmerker, stammer og hematomer;
 3. sykdommer i muskuloskeletale systemet (leddgikt, periarthritis, bursitt, tendovaginitt);
 4. akutt kurs av osteokondrose
 5. tanninfeksjoner (periodontitt, periodontitt, gingivitt);
 6. fibrocystisk mastopati.

Når du bruker Traumel, bør følgende kontraindikasjoner vurderes:

 • allergisk mot den nåværende sammensetningen av stoffet;
 • fenomenet multippel sklerose;
 • leukemi;
 • autoimmune lidelser;
 • tuberkulose;
 • mangel på laktose;
 • leverdysfunksjon, nyre.

Ta medisinen kan forårsake slike bivirkninger som:

 1. allergiske manifestasjoner (urticaria, kløe);
 2. hevelse på applikasjonsstedet;
 3. irritasjon av munnslimhinnen etter bruk av tabletter.

Utseendet til negative symptomer ved bruk av Traumel innebærer å stoppe medisinen og videre behandling til legen din for råd!

Instruksjoner for bruk

Bruke Traumel har forskjellige doser avhengig av formen av legemiddelutløsningen. Dataene fra instruksjonene foreslår følgende forhold for bruk av stoffet:

 • Tablettene ordineres oralt i henhold til foreskrevet behandlingsforløp. For barn under 12 år, blir legemidlet malt til pulver og blandet med kokt vann for bedre bruk. Den etablerte dosen er tatt 3 ganger daglig før du spiser mat;
 • injeksjoner brukes til voksne og barn. Doseringen for barn og voksne over 12 år er en ampulle. Mengden medisin for spedbarn er 0,4 ml, i en alder av 1-3 år, 0,6 ml; 3-6 år 1 ml og 6-12 år 1, 5 ml. Behandlingsforløpet er individuelt og avhenger av type og omfang av sykdommen. Injeksjonsvæsken blir også tatt oralt, fortrinnsvis i barndommen. Gjennomsnittlig varighet av behandlingen er 2-4 uker.
 • salve og gel er foreskrevet for ekstern bruk og forsiktig påført på den berørte huden med lys masserende bevegelser opptil 6 ganger om dagen. Tilstedeværelsen av åpne sår på huden er en kontraindikasjon for bruk;
 • Dråper tas i den akutte sykdommen 1-3 ganger om dagen. For å lindre smerte og andre ubehagelige symptomer, er legemidlet foreskrevet hver halve time i løpet av dagen.

En overdose av stoffet kan forårsake utvikling av bivirkninger og utseendet av karakteristiske tegn på forgiftning. I dette tilfellet er det nødvendig å gjennomføre en rensingsterapi (mottak av adsorbenter, magespray).

Traumel er kommersielt tilgjengelig med unntak av injeksjonsflasker. Holdbarheten til salven og gelen er 3 år, og løsningen og tabletter er 5 år. På slutten av tiden er bruk av medisiner strengt forbudt! Oppbevaringsforhold ved en temperatur ikke høyere enn 30 grader på et tørt, mørkt sted utilgjengelig for barn.

Ytterligere instruksjoner og analoger

Legemidlet i form av tabletter inneholder sukker, slik at bruk av stoffet ikke anbefales for personer med laktosemangel. Hvis det er åpne sår på kroppen, kan bruken av Traumeel gel og salve føre til ytterligere komplikasjoner i form av en lang sykdomssykdom.

Bestemmelse av doseringen av legemidlet i form av dråper antyder en spesiell vertikal stilling av flasken, siden i denne tilstand har mengden av legemidlet den mest nøyaktige dosering.

Den gjennomsnittlige kostnaden for Traumeel varierer fra 400-700 rubler, avhengig av form for utgivelse av stoffet og regionen i landet. Hvis det er kontraindikasjoner eller andre restriksjoner, kan du bruke de nærmeste analogene til Traumel, diskutert i listen nedenfor.

 1. Bischofitt. En billig analog av Traumel i form av en injeksjonsvæske, gel og badprodukter. Anvendelsesområdet for legemidlet er behandling av sykdommer i muskuloskeletalsystemet, hudpatologier, vegetativ-vaskulær dystoni. Kontraindikasjoner: onkologi, allergi, akutt betennelse i leddene, sirkulasjonsforstyrrelser, hjerterytme, angina, graviditet, amming, aldersgruppe av barn under 9 år. Pris 90-100 rubler.
 2. Zinaksin. Analog av originalen basert på naturlige ingredienser. Kombinasjonen av aktive ingredienser gir de grunnleggende egenskapene til stoffet. Indikasjoner for bruk: behandling av slitasjegikt og osteoartrose. Legemidlet er ikke anbefalt for utvikling av individuell følsomhet og barn opptil 12 år. Prisen er 200-220 rubler.
 3. Kondronova. Relativ erstatning for Traumel restorative handling. Formfrigivelse medisiner: kapsler og salve til ekstern bruk. Legemidlet er ment for behandling av osteokondrose, spondylose, artrose. Legemidlet er forbudt under graviditet, amming, allergi, diabetes, bronkial astma, barn. Pris 350-400 rubler.

anmeldelser

Anmeldelser av stoffet Traumeel har en positiv trend, og de fleste pasienter bekrefter den høye effekten av stoffet. Fordelen med stoffet er fraværet av syntetiske substitusjoner, den naturlige sammensetning og muligheten for langvarig bruk av forbindelsen.

Mange svar snakker om effekten av et stoff i behandlingen av sykdommer i muskuloskeletalsystemet. Tabletter og skudd gjør at du raskt kan lindre smerter og få leddene tilbake til det normale. I dette tilfellet er stoffet effektivt i behandlingen av mastopati hos ammende mødre og som et middel til å øke muskeltonen hos spedbarn.

Traumel er også mye brukt i tannlegen og eliminerer tegn på periodontal sykdom. Gingivitt og andre orale infeksjoner. Leger bruker ofte stoffet som et effektivt antiinflammatorisk, smertestillende middel. Positiv tilbakemelding har en gel i plastikkirurgi for å lindre puffiness og smerte.

Når du studerer den reelle tilbakemeldingen på Traumel, kan det konkluderes med at stoffet i noen form for utgivelse har en effektiv effekt, og effektiviteten av stoffet er bekreftet av virkelige forbrukere!

Traumel er en serie med stoffer med høy antiinflammatorisk, smertestillende virkning med et stort antall fordeler. Riktig bruk av stoffet og overholdelse av foreskrevne doser garanterer rask lindring fra den patologien som har oppstått og en lang periode med remisjon!

Du kan legge igjen dine kommentarer om Traumeel, de vil være nyttige for andre brukere av nettstedet!

Traumeel gel i kosmetikk

På utstillingen fikk jeg flere samplere av dette stoffet og fortalte hvordan jeg brukte det. Traumel er et homeopatisk naturprodukt laget i Tyskland. Den inneholder en hel liste over svært effektive planter, den inneholder naturlige ekstrakter av calendula, hekseskalle, echinacea, kamille, arnica, comfrey. Og dette er bare en liten del av de kraftige helbredende aktive ingrediensene, hvis kompleks beroliger, anesteserer og gjenoppretter. Ifølge instruksjonene brukes det til midlertidig å lindre smerter i leddgikt, symptomer forbundet med skader (for eksempel sportsskader, forstuinger, blåmerker), samt å redusere betennelser av alle typer (for eksempel stråle skulderbursitt).

Vi er også interessert i den siste egenskapen "å redusere betennelse i alle typer", la oss prøve å forstå det mer detaljert.

Som kosmetologen delte med meg, denne gelen:

 • helbreder og regenererer skadet hud
 • har en smertestillende og antispasmodisk effekt;
 • har en antiseptisk effekt
 • fjerner rødhet, peeling og irritasjon;
 • forbedrer blodsirkulasjonen, gir huden en sunn jevn farge.

Det vil si det kan brukes til å helbrede sår fra akne og hudormer, spor av herpes, arr, akne og arr. Og også denne gelen for problem og sensitiv hud blir frelse. Formelen av gelen forsøker forsiktig, gjenoppretter, fjerner ikke behagelige forhold (kløe, peeling).

Også, en kosmetolog sa at hun foreskriver denne gelen til sine pasienter 3 uker før mesoterapi eller andre injeksjonsprosedyrer. I dette tilfellet oppnås effekten av å styrke vaskulærvegget, og som resultat blir færre blåmerker etter prosedyrene oppnådd. Og etter slike prosedyrer allerede for helbredelse og lindring av betennelse.

En annen god bruk av det som jeg bestemte meg for å prøve. Siden dette er en 98% naturlig (dommer etter sammensetningen) betyr det ikke helt skummelt for meg å oppleve det selv: -) Bare i går hadde jeg et ansiktsrengjøring, en kombinasjon av ultralyd og mekanisk, det var veldig smertefullt som vanlig, ansiktet mitt var rødt og litt hovent. Da jeg kom hjem, begynte jeg å bruke Traumel, sett det om kvelden og om morgenen, i et tynt lag. Den generelle rødheten og smertefulle opplevelser i stedet for akne og akne sår forsvant, og denne kraftige sebum sekretasjonen stoppet! (naturlig reaksjon av huden etter rensing, sebum er produsert som et forsvar og samtidig tettes porene på nytt). Som et resultat ble huden jevn og ikke fettig, og hevelsen av huden sov helt i en dag. Så jeg anbefaler på det sterkeste at du bruker den til disse formålene.

Slik søker du Traumel gel:
Gelen skal påføres problemområder med tynt lag og myke masseringsbevegelser gni inn i huden. Dette er et urtepreparat, så det er nesten ingen restriksjoner på bruken Bivirkninger er praktisk talt ekskludert og mulig - er bare knyttet til individuell intoleranse eller allergi mot noen av komponentene i gelen. Legemidlet er trygt og anbefalt selv for delikat baby hud.

Det er også slike vurderinger, jenter som er engasjert i fitness, ta hensyn:
Traumel Gel er det beste produktet jeg noensinne har hatt. Utmerket gjenoppretter og slapper av etter fitness og andre fysiske aktiviteter. Gjenoppretter huden og musklene etter trening, bruk alltid den. Kommer hjem etter fitness og, legger Traumel Gel, kommer den etterlengtede lindringen, som jeg trodde og drømte om gjennom hele treningen. Mine venner begynte også å bruke og så hvor kraftig og energisk jeg var etter trening. Nå, uten det, går vi ikke hvor som helst, noe kan skje.

Traumel Facial Gel instruksjoner for bruk. Traumel gel. Instruksjoner for bruk

Salve Traumel C (noen ganger kalt krem, men farmakologisk, basert på fettinnholdet i verktøyet, det er mer logisk å kalle det en salve) er et homøopatisk middel for ekstern bruk.

Den kvalitative og kvantitative sammensetningen av salven er ganske omfattende (som med mange homøopatiske midler).

100 g inneholder:

 • Fjell Arnica (Arnica montana) 1,5 g,
 • Virginian Witch Hazel (Hamamelis virginiana) 0,45 g,
 • Echinacea (Echinacea) 0,15 g,
 • Echinacea purpurea (Echinacea purpurea) 0,15 g,
 • medisinske arter av kamille (Chamomilla recutita) 0,15 g,
 • Stauder Daisy (Bellis perennis) 0,1 g,
 • comfrey (Symphytum officinale) 0,1 g,
 • St. John's wort (Hypericum) 0,09 g,
 • Yarrow (achillea millefolium) 0,09 g,
 • cloaculum aconite (Aconitum napellus) 0,05 g,
 • belladonna (belladonna atropa) 0,05 g,
 • Hahnemann-løselig kvikksølv 0,04 g,
 • svovelsyre lever 0,025 g

Ytterligere stoffer i salven er cetostearyl type alkohol, flytende og faste typer av paraffin, destillert vann, etylalkohol, produsert i henhold til retningslinjene fra den tyske homeopatiske farmakopé (HAB).

Den farmakologiske effekten av legemidlet skyldes dets medisinske planter som har antiinflammatoriske, antibakterielle, smertestillende, antispasmodiske egenskaper.

Salven er pakket i et rør som inneholder 50 g salve.

vitnesbyrd

Traumel salve brukes til behandling av smerter av ulike grader, ledsaget av skader og andre degenerative eller inflammatoriske prosesser (inkludert mot bakgrunn av degenerative prosesser).

Det brukes til behandling av symptomer (smerte, hevelse og betennelse) som var forårsaket av ulike skader (forstuinger, forstuinger, blåmerker, hematomer, beinfrakturer, etc.).

Med degenerative prosesser, med utvikling av betennelse og dannelse av pus, ulike lokaliseringer (periodontitt, gingivitt, periodontal sykdom). Ved forstyrrelser i muskel-skjelett og leddbånd (tendovaginitt, bursitt), leddgikt i leddene.

Kontra

Kontraindikasjoner til Traumel salve kan være tilfeller av allergiske reaksjoner eller overfølsomhet overfor bestanddelene av verktøyet.

Metode for bruk

Traumel salve påføres, forsiktig gni den skadde overflaten av kroppen, morgen og kveld. Det er lov til å bruke mer enn to ganger om dagen, hvis det er behov. Det er også tillatt om nødvendig dressing.

Det er tillatt å bruke salve til huden med minimal skade, (i fravær av infeksjon i disse områdene).

Bivirkninger

Bivirkninger er også forbundet med forekomsten i noen tilfeller av allergiske eller overfølsomhetsreaksjoner.

I tilfelle av bivirkninger som ble forårsaket eller forverret under behandling med Traumeel salve, bør du rapportere dem til legen din.

overdose

I litteraturen er tilfeller av Traumeel overdose i form av salve ikke beskrevet. Overdosering med lokale legemidler er ekstremt sjelden.

Spesielle instruksjoner

Det er et viktig sett med spesifikke retningslinjer for bruk av Traumeel salve.

Før du begynner å bruke salven, bør du lese instruksjonene nøye. Hvis smerte og betennelse vedvarer i mer enn tre dager etter starten av Traumeel-søknaden, er det nødvendig å konsultere en lege for å foreskrive et annet stoff eller en behandling.

I tilfelle akutt smerte, svært smertefull blåmerke eller skade, bør du konsultere lege eller beredskapsrom for å unngå alvorlig skade.

Interaksjoner med andre legemidler: Traumel, stoffinteraksjoner er ikke beskrevet, men det må huskes at effekten av lokale midler kan variere når de brukes sammen med andre former for aktuelle medisiner. I denne forbindelse er det verdt å unngå bruk av andre legemidler til aktuell bruk med Traumeel-salve.

Ikke bruk Traumel salve til store hudområder. Du bør informere din homøopatiske lege om eventuelle negative reaksjoner som kan ha blitt forårsaket av Traumel C, samt eventuelle tvil som er forbundet med bruken.

Lagringsforhold

Traumel salve lagres i tett lukket emballasje, på et mørkt sted ved temperaturer opptil 25 ° C, uten tilgang for barn. Det bør ikke brukes etter utløpsdatoen.

analoger

Fulle analoger finnes ikke. Traumel salve er et høykvalitets homøopatisk middel.

Traumel C salve selges uten resept. Gjennomsnittlige priser er:

 • Pakker 50 gram 509-708 rubler.
 • Pakker 100 gram 995-1152 rubler.

Ikke bruk medisinske og homøopatiske medisiner. Kontakt din homøopatiske lege før du bruker Traumeel Salve!

Traumel er en av de få homeopatiske medisinene som er anerkjent og mye brukt av offisiell medisin. Legemidlet er foreskrevet av leger av ulike spesialiteter: traumatologer, gynekologer, tannleger og til og med barneleger.

Traumel er utelatt av det tyske selskapet Heel - den ledende produsenten i nisje av naturlige homøopatiske midler.

Terapeutisk effekt av stoffet Traumeel C

Hovedvirkningen av Traumel er antiinflammatorisk. Dens komponenter påvirker forsiktig blodkarene i blodet og lymfesengen, og forbedrer dermed blodmikrocirkulasjonen, eliminerer stillestående lymf og forhindrer utviklingen av ødem.

Traumel har en immunostimulerende effekt, som akselererer helbredelsen av slimhinner og hud, kjemper mot kronisk trege inflammatoriske prosesser i kroppen.

Sammensetningen av stoffet

Hvert hetteglass med Traumeel Solution (2,2 ml) inneholder:

 • St. John's wort 0,66 μl;
 • Barannik Mountain 2,2 μl;
 • calendula officinalis 2,2 μl;
 • fighter klobuchkovy 1,32 μl;
 • Witch Hazel Virgin 0.22 μl;
 • svovelsyre (kalsiumforbindelse med svovel) 2,2 μl;
 • yarrow 2,2 μl;
 • belladonna 2,2 μl;
 • Echinacea 0,55 μl;
 • svart kvikksølvoksyd 1,1 μl;
 • apotek 2,2 μl;
 • comfrey medisinske 2,2 μl;
 • flerårig tusenfryd 1,1 μl;
 • Echinacea purpurea 0,55 μl;
 • natriumklorid til 0,9% løsning;
 • sterilt vann.

Bildet viser Traumeel C, en homeopatisk medisin, i form av en injeksjonsløsning.

Hver tablett med Traumel inneholder:

 • Barannik fjell 15 mg;
 • Echinacea purpurea 6 mg;
 • Calendula officinalis 15 mg;
 • heksehassel jomfru 15 mg;
 • Yarrow 15 mg;
 • belladum 75 mg;
 • Klobuchkov fighter 30 mg;
 • svart kvikksølvoksyd 30 mg;
 • Echinacea 6 mg;
 • svovelsyre lever 30 mg;
 • kamille farmasøytisk 24 mg;
 • comfrey medisinske 24 mg;
 • tusenfryd staude 6 mg;
 • St. John's Wort 3 mg;
 • magnesiumstearat;
 • laktose.

For hver 100 g Traumeel salve må du:

 • fjellstamme 1,5 g;
 • calendula healing 450 mg;
 • Witch Hazel virgin 450 mg;
 • Echinacea 150 mg;
 • Echinacea purpurea 150 mg;
 • kamille farmasøytisk 150 mg;
 • comfrey medisin 100 mg;
 • tusenfryd flerårig 100 mg;
 • St. John's Wort 90 mg;
 • Yarrow 90 mg;
 • Klobuchkov fighter 50 mg;
 • belladonna 50 mg;
 • svart kvikksølvoksyd 40 mg;
 • svovelsyre 25 mg;
 • cetylstearylalkohol;
 • paraffin voks;
 • hvit petrolatum;
 • vann;
 • etylalkohol.

Indikasjoner for bruk

Inne og som injeksjon brukes Traumel til å behandle følgende forhold:

 • (Cross);
 • leddgikt, inkludert revmatisk;
 • betennelse i leddposene (bursitt);
 • tannkjøttsykdom (periodontitt, gingivitt);
 • betennelse i det kvinnelige reproduktive systemet (adnexitt, endometritis);
 • skulderblad periarthritis;
 • skade på leddbånd og sener;
 • kroniske sykdommer i øvre luftveier (bihulebetennelse, rhinitt, otitis media);
 • artros av forskjellig lokalisering.

Lokalt i form av Traumeel salve foreskrevet for:

 • ødem og lymphostase (lymfestasis);
 • smerte i ledd og rygg;
 • skader;
 • hemorroider;
 • myositt;
 • lactostasis.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Tabletter og Traumeel Solution er kontraindisert i:

 • overdreven følsomhet overfor komponentene;
 • allergier mot planter av Astrov-familien;
 • tuberkulose, HIV-infeksjon, leukemi og andre tilstander assosiert med funksjonsfeil hos immunceller;
 • barn under 6 år.

Lokalt Traumel kan ikke påføres for å åpne skader på huden, fuktige overflater og i tilfelle av en allergisk reaksjon på bruk av salve. Det skal brukes med forsiktighet til barn under 3 år.

Traumel inneholder naturlige ingredienser i sammensetningen, så listen over bivirkninger er begrenset til allergi i form av utslett når det påføres topisk og ødem, kløe, økt salivasjon under systemisk bruk.

Instruksjoner for bruk

Mange leger når man foreskriver Traumeel, velger individuelt dosen, administrasjonsveien og behandlingsvarigheten.

Hvis stoffet brukes hjemme, bør du følge instruksjonene nøye.

Bruk av injeksjoner

Traumeel-løsningen injiseres i huden, subkutan fettvev, periarticular vev, akupunkturpunkter, intramuskulært.

Injiseringer utføres fra 1 til 3 ganger i uken i en måned eller mer. Skriv inn 1-2 ampuler, avhengig av stoffets toleranse og alvorlighetsgraden av effekten.

Traumeel salve påføres huden med et tynt lag 2-4 ganger om dagen, og gni det forsiktig med massasjebevegelser. Den kan brukes under et bandasje eller komprimere. Behandlingsforløpet varer minst 2 uker, den anbefalte varigheten er en måned.

tabletter

Traumeel-tabletter absorberes under tungen en 3 ganger daglig 15 minutter før måltider. Behandlingsforløpet varer minst 2 uker, men ikke mer enn 2 måneder for selvbehandling.

Under graviditet

Påfør Traumel for behandling under graviditet er bare mulig som foreskrevet av legen. Han vil vurdere risikoen for fosteret og sammenligne den med forventet fordel for kvinnen å bestemme seg for terapi.

Hva er forskjellen salve fra gelen?

Salven er laget på fettbasis - lipidmolekyler trenger lett inn i hudbarrieren og bærer medikamentkomponenter innover. I tillegg til den terapeutiske effekten, myker salven huden, men etterlater en fettete, lufttett film på den. Derfor kan den ikke påføres fuktige overflater, åpne sår, brannskader.

Grunnlaget for fremstillingen av gelen er vann bundet av store molekyler av organiske alkoholer. Den har bedre penetrerende egenskaper enn en salve og skaper ikke en film på huden, men det er umulig å inkludere fettløselige stoffer i sammensetningen. I tillegg har det ikke en myknings effekt, tørker fuktige områder av huden.

Homøopatiske analoger

Hvert homøopatisk middel har en unik sammensetning, siden ikke bare medisinske komponenter er valgt i den, men også deres dose og fortynning (fra 10 til 1 000 000 deler).

Derfor er det ingen stoffer som er helt analoge med Traumel, det er bare farmakologiske effekter som er like:

Traumel har hemostatiske, antiinflammatoriske, antiexudative, smertestillende, regenererende og immunostimulerende egenskaper.

Denne kombinasjonen tillater Traumelu å effektivt eliminere inflammatoriske prosesser, demonstrere en bedøvelsesvirkning, øke svekket immunitet og påskynde prosessen med regenerering av skadet vev betydelig. I tillegg er Traumeels toniske effekt på blodkar påviselig, noe som gjør det mulig å redusere graden av permeabilitet i vaskulærveggen.

I denne artikkelen vil vi se på hvorfor legene foreskriver Traumeel C, inkludert bruksanvisninger, analoger og priser for dette stoffet i apotek. Hvis du allerede har benyttet Traumel C, gi tilbakemelding i kommentarene.

Sammensetning og utgivelsesform

Klinisk-farmakologisk gruppe: homøopatisk medisin brukt i inflammatoriske og dystrofiske sykdommer i muskuloskeletalsystemet og skader.

Egenskapene til Traumel C skyldes aktiviteten av dens sammensatte homøopatiske fortynninger: arnica, calendula, witch hazel, yarrow, belladonna, aconite, comfrey, kamille, tusenfryd, hypericum, echinacea, Haeman-oppløselig kvikksølv, svovelsyre.

Hjelpekomponentene i tablettene inneholder: laktose og Mg stearat; i oppløsning - vann d / og og natriumklorid; i salven - 96% etyl- og cetostearylalkohol, flytende og fast paraffin, renset vann.

Hva brukes Traumel C til?

Siden gel har et ganske bredt spekter av handling, kan den brukes som hjelpemiddel i følgende helseproblemer:

 1. Dermatologiske problemer (eksem, dermatitt, neurodermatitt, kokos, milde brannsår, hypotermi og frostbit av ekstremiteter).
 2. Gumsykdom (gingivitt, periodontitt)
 3. Som en ekstern agent for hemorroider, analfissurer.
 4. I komplisert rehabilitering etter traumatisk hjerneskade, slag.
 5. Som et profylaktisk middel for inflammatoriske prosesser etter fødsel, keisersnitt, miskramper, abort.
 6. Skader av ulike etiologier (sprains, blåmerker, forstuinger).
 7. Inflammatoriske prosesser lokalisert i det lokomotoriske systemet (bursitt, leddgikt, artrose, lumbago).
 8. Med øye skader.

Farmakologisk aktivitet

Traumel C stopper raskt og effektivt blødninger og en økning i bløtvev hevelse på skadestedet, øker vaskulær tone og reduserer permeabiliteten, lindrer smerte, stabiliserer blodreologi. I denne forbindelse refererer traumel C til midler til førstevalg for behandling av bløtvevskader (skader, brannskader, operasjoner, etc.).

Traumel C har:

 • anti-inflammatorisk;
 • smertestillende;
 • immunostimulant;
 • regenererende;
 • hemostatiske;
 • smertestillende;
 • Anti;
 • og antiexudativ virkning.

Den brukes også i den postoperative perioden på grunn av økte regenerative evner.

Instruksjoner for bruk

Salve Traumeel C påføres det skadede området av huden eller over progresjonen av den patologiske prosessen tre ganger om dagen. Salven skal lett gni inn i huden. I den akutte perioden er det tillatt å bruke salve 5 ganger om dagen. Kanskje bruk av Traumel C i salveform ved elektroforese, under bandasje, i form av kompresser, samt i form av vaginale tamponger. For å øke den kliniske effekten anbefales det å bruke Traumeel dråper eller tabletter samtidig.

 1. Traumel C tabletter. Dosering: Voksne - 3 tabletter per dag (i tre doser), inntil 3 år, dosen er 0,5 tabletter tre ganger daglig, fra 3 år - en voksen dose. Piller brukes sublinguelt (oppløses under tungen).
 2. Traumeel C løsning. Tilordne 1-2 ampuller 1-3 ganger i uken i / m, periartikulær. Behandlingsforløpet er 4-5 uker. Hyppighet av bruk og varighet av kurset foreskrevet av lege. Samtidig administrering av flere doseringsformer av legemidlet (for eksempel tabletter eller dråper sammen med salve og injeksjoner) anbefales.
 3. Traumel dråper. 10 dråper 3 ganger om dagen, med bløtvevsødem - 30 dråper 3 ganger om dagen. Dråper tatt 15 minutter før måltider, fortynnet i 1 teskje vann og før du svelger, hold i munnen i 1-2 minutter. Behandlingsforløpet: i posttraumatiske tilstander - 2 uker eller mer; med inflammatoriske sykdommer - minst 3-4 uker.

Kontra

Kontraindikasjoner til utnevnelsen av et unikt homøopatisk middel er også slike sykdommer som:

 • kollagen;
 • autoimmune sykdommer;
 • alvorlig blodpatologi (leukemi);
 • tuberkulose;
 • multippel sklerose;
 • AIDS (og HIV-infeksjon).

Multikomponent-stoffet Traumeel, undervisningen forbyr forskrivning til personer som har en allergi mot en av plantene hvis ekstrakter er en del av den. Traumel C resorpsjonspiller for evalueringer bør ikke tas hos pasienter med medfødt laktaseenzymmangel eller glukose-galaktosemalabsorpsjon (melkesukker er inkludert).

Bivirkninger

Legemidlet tolereres vanligvis godt, men i svært sjeldne tilfeller kan personer med overfølsomhet overfor planter i familien av komplekse blomster (for eksempel Arnica, Calendula, Achillea millefolium) eller andre komponenter av legemidlet forårsake hypersalivasjon, allergiske reaksjoner, inkludert rødhet, hevelse, utslett, kløe, urtikaria, i dette tilfellet må bruk av stoffet stoppes.

Etter bruk av preparater som inneholder Echinacea-ekstrakter ble det observert reaksjoner fra fordøyelseskanalen (inkludert kvalme, magesmerter), menstruasjonssykdommer, akne, urtikaria, agitasjon, søvnforstyrrelser, hudutslett, kløe, i sjeldne tilfeller - hevelse i ansiktet, pustevansker (kortpustethet), svimmelhet og senking av blodtrykket.

Graviditet og amming

Bruk av stoffet er mulig dersom forventet fordel for moren oppveier den potensielle risikoen for fosteret og barnet. Medisinsk konsultasjon er nødvendig.

Bruk i barndommen

Tabletter, oppløsning og kontraindikasjoner faller til barn under 12 år. Salve er kontraindisert i opptil 3 år.

Spesielle instruksjoner

Før du bruker stoffet, er det nødvendig å lese nøye instruksjonene for Traumel C. Det må huskes at homøopatiske medisiner i begynnelsen av behandlingen kan forårsake primær forringelse (en økning i symptomene på sykdommen). I denne situasjonen bestemmer kun den behandlende legen om videreføring eller kansellering av legemidlet.

analoger

Strukturelle analoger av gel, salve, tabletter, oppløsning og dråper finnes ikke.

 • Analoge salve / gel: Kondronova, Teraflex M, Rumalaya krem, Wantun Artiplas, Bishofit, Polikatan.
 • Analoger med lignende virkningsmekanisme for Traumel pilleform: Artrofon, Artra, Piaskledin, Kondronova, Mål T, Artra MSM forte, Hondrotek Forte, Rumalaya, Wantun ARTI, Tazan.
 • Analoger av injeksjonsoppløsningen: Sinoart, Mål T, Sinovial, Rumalon, Polyvinylpyrrolidon, Discus compositum, Gialgan Phidia, Gamma-plante, Adgelon, Alflutop.

Oppmerksomhet: bruk av analoger bør avtales med behandlende lege.

Gjennomsnittlig pris på TRAUMEL C salve i apotek (Moskva) 450 rubler. Tabletter koster 350 rubler. En løsning på 680 rubler. Faller 520 rubler.

Salgsbetingelser for apotek

Legemidlet er godkjent for bruk som et middel til OTC.

Traumel Gel er et homøopatisk middel produsert av Heel i samsvar med den tyske homøopatiske farmakopéen.

10 g gel inneholder:

 • Mountain arnica (Arnica Montana) i en mengde på 0,15 g,
 • Calendula officinalis (Calendula officinalis) 0,045 g,
 • Hamamelis virginiana urte (Hamamelis virginiana) 0,045 g,
 • Echinacea smalbladet og lilla (Echinacea angustifolia et purpurea) på 0,015 g hver,
 • Kamille (Chamomilla recutita) 0,015 g,
 • Comfrey medicinal (Symphytum officinale e radice) 0,01 g,
 • Perennial Daisy (Bellis perennis) 0,01 g,
 • Piercing utseende av Hypericum (Hypericum perforatum) 0,009 g,
 • Yarrow (achillea millefolium) 0,009 g,
 • Klobuchkovy aconite (Aconitum napellus) 0,005 g,
 • Belladonna officinalis (Atropa belladonna) 0,005 g,
 • Mercurius solubilis (ifølge Hahnemann) til 0,004 g,
 • Sulfuris hepar til 0,0025 g.

Traumels farmakologiske effekter i form av en gel bestemmes av egenskapene til medisinske planter som inngår i sammensetningen i homøopatiske doser: fjell arnica, calendula medisin, heklehasel virginske har antiinflammatoriske, sårhelende egenskaper.

Echinacea - som anti-inflammatorisk, så vel som immunomodulatorer. Kamille, medisinsk comfrey, flerårig tusenfryd - fungere som antiinflammatorisk, antimikrobiell, beroligende, astringent, hemostatisk. St. John's wort and yarrow har anti-inflammatoriske, antiseptiske, antispasmodic, astringent egenskaper. St. John's wort er i stand til å stimulere regenerering av vev på en stimulerende måte, har hemostatiske og forsterkende egenskaper.

Aconite klobuchkovy bærer anestetisk effekt. Beladonna officinalis er antiinflammatorisk, og virker også som en antispasmodisk og smertestillende.

Formutgivelse: Verktøyet er tilgjengelig i rør som inneholder 50 g gel.

vitnesbyrd

Verktøyet er ment å midlertidig lindre smerter i leddgikt, symptomer forbundet med skader (for eksempel sportsskader, inkludert blåmerker, forstuinger, etc.), for å redusere betennelser av forskjellig opprinnelse (som lungebursitt).

Kontra

Traumel er kontraindisert i reaksjoner av allergisk natur med hensyn til elementene i preparatet, både av plante og mineral.

Metode for bruk

Gelen påføres de skadede områdene 1-2 ganger om dagen, om nødvendig, oftere. Bandasje er tillatt. Etter bruk, lukk pakningen tett. Gelen brukes ikke til åpne sår.

Hvis pasienten bruker et annet legemiddel, er det nødvendig å varsle den homøopatiske legen.

Bivirkninger

I noen tilfeller kan allergiske reaksjoner oppstå. Observerte lokale allergiske manifestasjoner i form av betennelse i huden.

For uregelmessigheter i helsetilstanden eller plutselige manifestasjoner av overfølsomhet, bør du umiddelbart søke hjelp fra legen din.

overdose

Ingen symptomer på Traumeel C overdose i gelform ble observert. Overdosering av legemidler til lokal bruk er i prinsippet et sjeldent fenomen.

Spesielle instruksjoner

Interaksjoner med andre legemidler er ikke merket. Før du bruker dette legemidlet i perioder med svangerskap eller fôring, er det nødvendig å konsultere den behandlende homøopatiske legen.

Lagringsforhold

Traumel gel holdes utilgjengelig for barn, på et kjølig, mørkt sted ved lagringstemperaturer opp til 25 ° C. Ved oppbevaring, skru på lokket tett.

analoger

Traumelgel har ingen direkte analoger. Den nærmeste analogen er.

Gjennomsnittlige priser i apotekskjeder varierer fra 519 til 708 rubler per pakke med 50 gram.

Ikke medisinske. Før du bruker Traumeel Gel, kontakt en homøopatisk spesialist.

I dag, sammen med tradisjonelle behandlingsmetoder, blir homøopatiske midler populært, siden de praktisk talt ikke har kontraindikasjoner, og de er laget på basis av vegetabilske råvarer. Et slikt stoff er bare "Traumel Gel", som har et bredt spekter av effekter.

"Traumel Gel": sammensetning og egenskaper. Dette stoffet er en gjennomsiktig gel, noen ganger med en hvitaktig tinge og en svak lukt av alkohol. Den inneholder to mineraler, samt 12 planteekstrakter - arnica, aconite, belladonna, calendula, echinacea, kamille, yarrow og mange andre.

Traumel Gel har mange gunstige egenskaper. For eksempel er det et utmerket lokalbedøvelsesmiddel, og reduserer også betennelse og hevelse, gjenoppretter skadet hudvev, stopper prosesser av suppuration og sepsis. Det brukes også i ulike former for dermatitt, diatese, hudfistler, ekstern otitis, mykoser, dermatofytose og demodikose. Det er derfor bruken av bruken er veldig stor.

"Traumel Gel": bruksanvisning og indikasjoner. Dette legemidlet er foreskrevet for problemer med leddene, for eksempel for forstuinger, brudd, blåmerker, etter alvorlige slag, så vel som for leddgikt. For det første lindrer det nesten øyeblikkelig smerte. For det andre fjerner regelmessig bruk ødem og stopper betennelse. Det er uunnværlig for osteokondrose, da det har oppvarmingsegenskaper.

Den brukes også til gikt, åreknuter (spesielt underekstremiteter). Gel er også foreskrevet for behandling av hemorroider. Som et forebyggende tiltak for penetrasjon av infeksjon, brukes dette legemidlet blant pasienter etter operasjon eller etter generiske komplikasjoner.

Legemidlet kan hjelpe til med å helbrede sår, akne eller arr, da det forbedrer hudens regenererende egenskaper. Spesielt ofte brukes det til å eliminere spor av akne eller herpes.

Før du påfører gelen, må du grundig rengjøre det skadede området av huden. Deretter må du forsiktig påføre en liten mengde gel på ønsket sted. Hvis verktøyet påføres leddene eller store sår, kan du dekke det med et serviett med tape eller fikse det med en gasbind.

Påfør produktet skal være minst to ganger om dagen - om kvelden og om morgenen, men alltid på ren hud.

Brukt traumel når laktostase og mastitt. I dette tilfellet bør det brukes på brystets hud ca 3-4 ganger om dagen. Det lindrer raskt ømhet og betennelse, gjenoppretter normal blodtilførsel og forbedrer tilstanden til vaskemuren. Dette verktøyet kan brukes i ammingsperioden, da det ikke forårsaker bivirkninger.

Traumel Gel er ofte foreskrevet for gravide, så vel som nyfødte barn og eldre barn. Men i dette tilfellet må du først konsultere en spesialist, helst et homøopat, - han vil foreskrive en diett og dosering av medisinering.

"Traumel Gel" kan kombineres med andre stoffer. Det har ingen kontraindikasjoner (unntatt akutt individuell allergi mot enkelte komponenter). Ingen bivirkninger ble oppdaget. Dette verktøyet kan brukes som hoved- eller hjelpemedisin.

Vi bør også nevne bruken av dette stoffet i behandling eller etter herpes. Påfør den på ren hud. Men i intet tilfelle bør du sette noen kosmetiske produkter på toppen (for eksempel pulver eller fundament), siden gelen danner en film når den tørker ut.

Traumel er også tilgjengelig i form av tabletter og intramuskulære injeksjoner, men gelen er fortsatt den tryggeste å bruke. I alle fall er det best å først kontakte homøopatet.

Hva hjelper traumel salve

Ikke alltid med skader, smerter i muskler og ledd, det er mulig å bruke kraftige antiinflammatoriske stoffer. Hvis syntetiske stoffer er kontraindisert, kan du kjøpe Traumeel homøopatisk medisin.

Traumel - beskrivelse

Homøopatiske midler under Traumeel-merket implementeres nå i alle apotek. I salg er det ulike former for utgivelse:

 • gel;
 • salve;
 • dråper for oral administrasjon;
 • pastiller;
 • løsning for innføring i felleshulen, inn i muskelen.

Traumeel Gel (50 g) er et kosmetikk som brukes i dermatologi, traumatologi og allergologi. Den har en beroligende regenererende effekt på grunn av dens komponenter:

Traumeel salve har andre indikasjoner - det hjelper med ulike patologier i muskel-skjelettsystemet - inflammatorisk, dystrofisk, degenerativ. Salven er tilgjengelig i rør på 50 g, prisen er ca 540 rubler (gelen koster litt mindre - 510 rubler). Sammensetningen av salven inkluderer alle planteekstrakter som er tilstede i gelen, i tillegg til:

 • Comfrey;
 • St. John's wort;
 • ryllik;
 • mercurius solubilis (kvikksølvoppløselig);
 • svovelfarge (knuste østersskjell og svovel).

For å sikre ønsket konsistens, tilsettes bensinatum, vann, alkohol, paraffin, emulgatorer til salven.

Salveoppgave

Hver komponent av produktet har en spesifikk effekt på kroppen på grunn av dens egenskaper. I komplekset gir alle stoffene følgende effekter:

 • et anti-inflammatorisk;
 • smertestillende medisiner;
 • slimhinneavsvellende;
 • reparerende;
 • immunocorrecting.

Etter bruk av salven er det en opphør eller betydelig reduksjon i intensiteten av den inflammatoriske responsen i vevet.

Forskjellen med virkningen av syntetiske midler er enorm - Traumel lar deg gi de samme effektene ved å aktivere din egen kroppsforsvar og normalisere endrede funksjoner.

Mineraler og fytoprodukter i salvenes sammensetning har ingen skadelig effekt på vevet, ikke forårsaker avhengighet.

Effektiviteten av salven viste en stor mengde forskning. I kliniske studier med Traumeel, placebo og diklofenak (et kraftig ikke-steroidalt antiinflammatorisk middel) ble følgende bekreftet. Bruken av Traumel tillot mye tidligere å gå tilbake til fysisk aktivitet under forverring av artikulære patologier. Legemidlet lindrer smerte bedre og raskere, og kan stoppe liten blødning.

Indikasjoner for bruk

Midler for lokal bruk av Traumeel salve hjelper fra inflammatoriske prosesser i ulike områder av kroppen. Disse inkluderer patologiene i muskler, bein, ledd, ryggvirvler, brusk, inkludert:

 • betennelse i synovialposene - bursitt;
 • senebetennelse, senebetennelse, tendinitt;

Påfør ovnkursene kan brukes til alle typer leddgikt - en betennelsessykdom i leddene, som kan være smittsom, revmatisk, psoriasis, etc. Salve i indikasjoner har også degenerative sykdommer i muskuloskeletale systemet - osteokondrose, artrose, fremspring, brok.

Hos barn er stoffet indikert for fødselsskader, forvrengning, ryggvirvel subluxasjon, med svakhet i leddene i leddene, ryggraden.

I voksne er salve også mye brukt for vevskader - forstuinger, forstuinger, blåmerker, blåmerker, hematomer, sportsskader og hjemmeskader. Selv med frakturer, vil stoffet forbedre vevtrofisme, lindre hevelse og smerte. I dermatologi er indikasjoner på bruk av Traumeel:

Hos kvinner brukes stoffet lokalt med laktostase, som oppstår mot bakgrunn av stagnerende melk under amming, så vel som med mastitt. Som en hjelpemetode for behandling er det mulig å bruke salve på brystet for bronkitt, lungebetennelse.

Instruksjoner for bruk

Behandlingsløpet med salve skal vare 2-4 uker, gel - opp til 10-14 dager. Begge stoffene kan ikke brukes på områder med åpne sår, noen brudd på integriteten til huden, med tegn på infeksjon og purulent vevskader. Smør huden i problemområdet 2-3 ganger per dag, og ta en liten sum penger. Ved akutt skade er søknad tillatt opptil 6 ganger per dag for et raskere resultat.

Traumel anbefales ofte til bruk under dressing - for eksempel i tilfelle av et stort hematom, med alvorlig ryggsmerter. Under tilsyn av en lege, er det mulig å bruke agenten for fonophorese prosedyrer - slik at penetrasjonen blir raskere og mer fullstendig. Hvor mange salver å søke om en prosedyre? En stripe på 1 cm er nok til å behandle ett sykt område av kroppen. Noen av behandlingsmåtene er oppført nedenfor:

 1. Det er umulig å smøre veldig store områder av kroppen med salve. Dette kan forårsake allergiske reaksjoner.
 2. I tilfelle akutt smerte, bør du først søke medisinsk hjelp. Den anti-inflammatoriske effekten av Traumeel kan maskere symptomene på skade som krever ortopedisk, kirurgisk behandling.
 3. I begynnelsen kan symptomatologien til hovedpatologien forbedres, noe som ikke er en grunn til slutten av behandlingen. Hvis symptomene øker betydelig, bør du slutte å bruke salven.

Ved felles patologier anbefales det ofte å supplere den lokale behandlingen med dråper, Traumeel-tabletter eller injeksjonsvæsker, men bare en lege bør foreskrive et kurs.

Kontraindikasjoner og "bivirkninger"

I svangerskapet kan laktasjon brukes, men bare av viktige årsaker og under tilsyn av en lege. I 1. trimester anbefales det å unngå behandling med Traumelles, da detaljerte studier av deres effekter på fosteret er fraværende.

Kontraindikasjoner til lokal terapi inkluderer:

 • overfølsomhet, allergi mot stoffet i historien;
 • allergisk mot visse planter, ekstrakter som er en del av homøopatiske midler;
 • kollagen;

Siden forskningsdata om bruk av stoffet hos barn under 3 år er utilstrekkelige, foreskriver mange eksperter ikke et middel til denne alderen. Men de fleste barneleger anbefaler Traumel fra fødsel under kontroll. Blant "siden" er det noen ganger hud kløe, rødhet, urtikaria, hevelse i huden, sjelden dermatitt. Vanligvis er slike reaksjoner, selv med deres tilstedeværelse, milde, så behandlingen kan fortsette.

Analoger og andre data

Eksakte kolleger på sammensetningen av markedet er ikke representert. En rekke stoffer har en lignende effekt.

Flere Artikler Om Typer Acne