I dag skal jeg fortelle deg om den kinesiske kremet "Tretinoin krem", som hjelper mye med akne og akne, jeg kjøpte denne mirakelkrem i Kina.

Nå forteller jeg deg om kremet selv, og miraklet på huden min, ettersom huden min er problematisk, og det forårsaker ofte akne i ansiktet mitt, spesielt i ungdomsårene, men over tid ble de mindre og huden ble mye finere og renere, men Etter å ha kommet til Kina begynte alt igjen som en tenåring, men når jeg gikk forbi apoteket, bestemte jeg meg for å slutte å spørre om de hadde noe for å hjelpe huden min, apoteket undersøkte nøye min akne på ansiktet mitt og tilbød denne kremet "Tretinoin krem "sier at han definitivt vil hjelpe huden min.

Kremet selv har en ganske enkel design, det er et 25 gram hvitt rødt rør, hvitt, ikke fettete.

Når du kjøper en krem, advarte apoteket om at du for å oppnå resultatet må bruke det kontinuerlig i 4-8 uker, og la til at enda flere akne kommer ut på huden etter den første uken, slik blir huden vant til kremens komponenter; enda mer akne, i den andre uken begynte huden å skrelle seg forferdelig, det var nødvendig å påføre en fuktighetskrem på ansiktet hver dag slik at huden ikke var så tørr, i den tredje uken ble huden mindre flakket, nesten forsvunnet på kinnene Acne pimples, noen steder dukket opp nye, med bruk av denne krem ​​trenger du regularitet og tålmodighet, bare i den syvende uken ble huden min klar, og sluttet å peeling og ansiktets hud ble mye bedre uten utslett og uten rødhet.

Metode for bruk:
Kremet skal bare brukes en gang om dagen, og det er ønskelig å gjøre dette bare for natten. Kremens sammensetning på kinesisk, kremet er svært følsomt overfor ultrafiolette stråler. Derfor er det nødvendig å bruke denne kremet bare over natten på ren hud. Du må vente til huden tørker godt, fordi hvis huden er fuktig, vil den få liten effekt. Kremet skal påføres med et tynt lag som unngår øynene og munnområdene, selv en liten dråpe er nok, kremet er godt fordelt på ansiktet og raskt absorbert. Og det viktigste punktet når du bruker denne kremet er også nødvendig når du går utenfor, bruk solkrem, minst 30 SPF. Siden huden blir svært følsom overfor ultrafiolett, kan pigmentflettene i ansiktet komme ut uten beskyttelse!
Abstrakt til krem ​​i kinesisk.

Jeg vil umiddelbart advare kremen har en kontraindikasjon for gravide, i løpet av laktasjonsperioden er absolutt FORBUDDEN. Dette er skrevet i instruksjonene! Det er også best å ikke bruke denne fløten om sommeren.
Til slutt vil jeg gjerne legge til kinesisk tretinoin krem, det hjalp virkelig huden min, nå er huden min ren.

Tretinoin krem

Registrer deg for å legge igjen en anmeldelse.
Det tar mindre enn 1 minutt.

Smurt med Tretinoin akne på kinnene. Jeg har det lenge, og jeg ble anbefalt denne krem. For meg er denne krem ​​dyr. Akne kjemper effektivt. Jeg tok kremet som en ert og gned det hver kveld i huden, hvor det er akne. Resultatet viste seg i en måned. Akne forsvunnet. Hvis du tar denne perioden, er det klart at gradvis ål ble mindre merkbar. Og etter 4 uker er borte. Det viktigste er ikke å overdrive det med krem ​​og gjelder i små porsjoner, men huden kan begynne å skrelle av. Jeg hadde ingen bivirkninger. Allergi oppsto ikke. Et rør av kun 20g. Liten, men dyr.

Tretinoin har flere doseringsformer - krem, gel og lotion. Jeg brukte det første alternativet, resultatet er fornøyd. Huden ble renset pent, arbeidet til talgkjertlene endelig tilbake til normal, en god hudimmunitet ble dannet, alle de inflammatoriske prosessene ble stoppet. Men ikke alt er så enkelt, du må bruke kremet med stor omhu. En overdose av vitamin A er ikke mindre forferdelig enn dens mangel. Det er strengt umulig å bruke kremet i en periode med økt solaktivitet, uopprettelige endringer i hudpigmentering kan forekomme. På behandlingstidspunktet er det forbudt å lage skrubbe og bruke kosmetikk til kosmetikk som inneholder alkohol. Tretinoin virker ikke bra med andre spesialmidler, de kan brukes i intervaller på minst 10 timer.

Krem som er effektiv når det gjelder å rense ansiktet, blir kronisk mugg i form av akne og utslett, akkurat som krever en individuell tilnærming. Inneholder en høy konsentrasjon av retinoider, og virker som forventet immaculately. Når du bruker det, er det en rask nedgang i veksten av hudceller, inkludert celler i sebaceous glands. På grunn av dette reduseres produksjonen av talg, ingen blokkeringer dannes. Ingen ny pimple, abscess eller svart prikk vises.
Krem av langvarig handling, for å oppnå ideelle resultater, trenger du tålmodighet. Det viktigste er ikke å slutte, hvis etter en uke eller to det ikke er noen spesielle endringer til det bedre. Det aktive stoffet må samles i huden, slik at omstruktureringen av strukturen begynner. Det kan være bivirkninger i form av peeling, brenning, rødhet. Hvis de ikke er kritiske, bør du ikke slutte å bruke den - en utmerket, ren hud vil tjene som en belønning, som i mange år ikke trenger spesialiserte prosedyrer. Og likevel, før du søker, er det bedre å konsultere en lege, kremen har mange kontraindikasjoner og forbud. For eksempel kan du ikke være i den åpne solen, kan ikke brukes på våt hud og mange andre tabuer.

Etter min mening er tretinoin verdt mer enn det burde. Han har bare en god effekt - på betennelse. På grunn av dette forsvinner pustlene, spesielt de mest betente, raskt. Men det hjelper egentlig ikke mot tilstoppede porene og svarte flekker. Du må legge til peeling og kompensere for kremenes smalende effekt ved damping.
Kremet er veldig stramme porer, så i mangel av svarte flekker og fet hud vil det hjelpe veldig bra. Men med tørr hud og akne kan det føre til problemer, som min. Kremet tørker også akne, huden blir død og lett fjernet etterpå med en pensel eller skrubbe. Den har den vanlige tekstur, som enhver håndkrem, det er ingen skarp, ubehagelig lukt. Jeg foretrekker å søke om natten, tørker raskt, så det blir ikke skittent. Du må også være veldig forsiktig når du velger konsentrasjonen av krem. Jeg har møtt 0,025%, 0,05% og 0,1%. For første gang var jeg den minste, det var ingen negativ. Men om mer hørte jeg at det kan være bivirkninger, spesielt med tørr og tynn hud - peeling, tørking, irritasjon. Jeg unngikk dette, så du bør ikke jage tallene.

Tretinoin krem ​​er veldig dyrt for kosmetikk. Jeg tok et rør på 30 ml for mer enn tusen, sammenlignet med ham, selv spesialiserte kremer mot akne se budsjett. Men på den annen side healer det normalt, og det er ikke nødvendig å velge et anti-aknehjelpemiddel for din hudtype: denne er egnet for alle, inkludert en kombinasjon, og dette er sjelden tilfellet. For å spare penger, prøvde jeg å smøre bare et utslett på huden, unngår sunne områder. På grunn av den analoge vitamin A i blandingen, kremer krem ​​perfekt sår, strammer porene. Hjeltekomponenter gir antiinflammatoriske effekter. Som et resultat av dette, reduseres stor, betent akne i størrelse bokstavelig talt innen 24 timer, og små store utbrudd blir umerkelig og forsvinner helt et sted innen en uke. Før huden påføres, må den rengjøres ordentlig.
Det er ingen bivirkninger, har ikke lynegenskaper. Etter bruk av krem ​​blir huden sårbar for solen, så soling, og enda mer så solsenger, bør utelukkes. Men vinden påvirker ikke negativt, men det er fortsatt bedre å unngå et aggressivt miljø.

Ingen har stillt spørsmål ennå. Spørsmålet ditt blir det første!

Tretinoin akne krem ​​vurderinger

Så langt, vurderinger fra andre nettsteder)
VURDERINGER
Olga, 7. mars 2017, 19:59
Når det gjelder tretinoin. Jeg bruker tretinoin-gel i en måned. Fet hud har redusert, det har ikke vært noen eksacerbasjoner. Ansiktet glattet ut, den vertikale krøllen mellom øyenbrynene ble lyst og redusert. Har opphørt å bruke grunnlaget. Jeg fornyte helt min hud. Tretinoin er et godt middel som behandler akne, reduserer rynker, og har en påvist effekt!

Irina Sanina, Perm, 28. september 2016, 02:10
Jeg tar denne gelen for andre gang, et rør, men lite, men nok i lang tid. Effekten er fantastisk, jeg er 41 år gammel og huden er allerede "alderen", men denne gelen skaper magi - den genoppliver huden, det er en viskelær for rynker og tretthet. Jeg bruker 3-4 ganger i uken, og veldig fornøyd med effekten. For den typen penger er det bare så enkelt! Denne gangen vil jeg bestille 3 stk, for min søster og kjærester.

Polina, 11. juli 2016, 09:04
Mirakel betyr!)) Gel oppfrisker virkelig ansiktet og strammer det ovale. Fortsatt godt constricts porene og nivåer ansiktet. Jeg anbefaler alt!<

Irina, 29. mai, 2016, 14:52
Jeg liker Placentas som et hudpleieprodukt. Jeg er 40 med en hale - Jeg vil bruke for ansiktet og for décolleté-området - super fuktighetsgivende og lett ansiktsløfting! Jeg anbefaler både unge og ikke veldig unge jenter.

SvetLa4ok, 22. desember 2015, 4:08
Om gel med giurlonkoy. For sliten etter vinteren, kjedelig og "tørr", er dehydrert hud bare en gave! Jeg bruker hver annen dag vekslende med en nattkrem. Når sensasjonen er nøytral, kan den justere litt. Våkne om morgenen finner du huden din forvandlet! Den er mer elastisk, trim, frisk! Peeling, ujevnhet utjevnet - dette er merkbart ved første berøring av morgenvasken! Bravo, det er bare et flott verktøy for enhver hud, uavhengig av type og alder.

Max, Omsk, 22. desember 2015, 02:08
Takk !! Jeg kjenner tretinoin i lang tid. Hvem ville ha fortalt meg for 10 år siden om tretinoin - og så ble en bullshit alltid solgt. Bazirony difereny hudoreny og zenerity - dritt i et par dager.

Lyuba, 10. august 2015, 03:55
Jeg brukte kremet til å fjerne peeling, og min glede har ingen grenser. Jeg vil fortelle kort om problemet. Jeg har en kombinasjonshud siden mine tenåringsår, T-sonen, pannen og nesen, bare fryktelig, akne og svarte prikker kommer hele tiden ut. Haken og kinnene er tørre og alltid flakete, generelt går jeg så vakker. En venn tilbød å kontakte kosmetologen. Jeg prøvde alt. Brukte mye penger, problemet forblir. Og på en eller annen måte klatret på Internett og så på dette verktøyet. Long bestemte seg for å kjøpe eller ikke. Som et resultat bestilt prøven en pakke. Smurt hver natt, en måned senere var det tydelig fremgang. Nå bruker jeg noen ganger å holde huden frisk og attraktiv.

Innlegget har blitt redigertYolia07: 22. september 2017 - 20:47

Darina77 28. oktober 2017 - 01:17

yolia07 28. oktober 2017 - 13:11

Darina77 (28. oktober 2017 - 01:17) skrev:

Takk for tipset) Og jeg smør det bare på pigmenterte områder, og det tørker meg ikke opp

Assistent JV I dag 03:15

Nadia_ 16. januar 2018 - 09:31

Omtrent en måned siden bestilte Tretinoin USP Tretiinoin USP 0,025% og 0,05%, pluss Dabur Red tannkrem. Jeg har brukt Tretinoin i litt over 5 måneder. Begynte å bruke anti-age mål. Jeg er 46 år gammel, jeg bestemte meg for å introdusere det permanent. Huden er utsatt for fett om sommeren, normalt om vinteren, moderat følsom. På nesen og de små områdene i nærheten er det svarte prikker, komedoner. Mens jeg har en periode med tilpasning, spesielt nå om vinteren i kulde, bruker jeg ikke så ofte som jeg vil bruke om våren og sommeren. Fordi tørr, batteriluft, fordi temperaturen faller på gaten og i rommet. Jeg risikerer ikke å gå for namaz på en dag, men huden er blitt mye jevnere og øm. Generelt sett er det antatt at den maksimale effekten av opphopning skjer i løpet av 2. år ved bruk av krem ​​i en dosering på 0,1% fra et synspunkt av anti-aldersvirkninger (når det ble utført forskning). Og jeg har ikke tid slik, og dosen er 4 ganger svakere)) Jeg vil ikke gå over 0,05% om vinteren, selv om jeg bestilte denne prosentandelen. Men jeg liker fortsatt tilstanden til huden veldig mye, særlig ettersom jeg bruker den veldig forsiktig, ikke bråttom og ikke bringer den til irritasjon. Selv om rødheten var i begynnelsen. Og det virker også for meg at blæren har lystret rundt øynene, nå forkler jeg noen ganger ikke engang dem, selv om jeg ikke kunne tillate det å skje før. Men den mest uttalt effekten er at tretinoin har en slående effekt på porene mine, i fem måneder har jeg aldri renset komedoner. Og selv lysten er ikke, de er rene. Jeg har aldri hatt en slik ting, en gang hver 3-5 uker før, som en bajonett.
Men så langt jeg leser vurderinger på Internett, i dette henseende, for alle på forskjellige måter, er det veldig viktig å velge en passende krembase. Fordi de skriver om det uegnede at tvert imot tetter porene sterkere. Og dette er bare mulig gjennom prøving og feiling. Fra siden, ingen vil fortelle deg hvilken krem ​​base vil være den mest effektive.

Og jeg er glad for tannkrem. Hvordan er det skrevet i kommentarene? Forsiktig kan du bli en fan av denne limen, som tusenvis av mennesker over hele verden. Kort sagt, jeg fikk))) Hun såååå som meg. Når jeg hadde svært følsomme tenner, men ved hjelp av kompetent forlatelse reduserte jeg følsomheten til moderat. Men tannkrem med god bleking effekt ble kontraindisert for meg. Når jeg bestilte dette (på prøve) tvilte jeg: krydret krydder og urter i det, dessuten, det whitens. Og forgjeves! Det var nødvendig å bestille mer)) Første gang jeg tok fordel av det for natten, var smaken og opplevelsene spesifikke og uvanlige, i lang tid var det en smak av krydder. Men du blir raskt vant til det, dessuten bruker jeg det nå om morgenen, og om kvelden en annen. Jeg er alltid alternativ pasta. Det gir en følelse av super friskhet, permanent, perfekt rens, hvitt, men øker ikke følsomheten, reduserer blødende tannkjøtt, som har. Anbefale.
Innlegget har blitt redigertNadiya_: 16. januar 2018 - 09:32

Darina77 16. januar 2018 - 14:04

Jeg brukte ærlig kojinsyre - det er ingen effekt i det hele tatt på ordet.

Vel, kanskje. noen heldige mer. hvis du vil eksperimentere med det.

yolia07 24. januar 2018 - 19:06

Nadia_ (16. januar 2018 - 09:31) skrev:

Omtrent en måned siden bestilte Tretinoin USP Tretiinoin USP 0,025% og 0,05%, pluss Dabur Red tannkrem. Jeg har brukt Tretinoin i litt over 5 måneder. Begynte å bruke anti-age mål. Jeg er 46 år gammel, jeg bestemte meg for å introdusere det permanent. Huden er utsatt for fett om sommeren, normalt om vinteren, moderat følsom. På nesen og de små områdene i nærheten er det svarte prikker, komedoner. Mens jeg har en periode med tilpasning, spesielt nå om vinteren i kulde, bruker jeg ikke så ofte som jeg vil bruke om våren og sommeren. Fordi tørr, batteriluft, fordi temperaturen faller på gaten og i rommet. Jeg risikerer ikke å gå for namaz på en dag, men huden er blitt mye jevnere og øm. Generelt sett er det antatt at den maksimale effekten av opphopning skjer i løpet av 2. år ved bruk av krem ​​i en dosering på 0,1% fra et synspunkt av anti-aldersvirkninger (når det ble utført forskning). Og jeg har ikke tid slik, og dosen er 4 ganger svakere)) Jeg vil ikke gå over 0,05% om vinteren, selv om jeg bestilte denne prosentandelen. Men jeg liker fortsatt tilstanden til huden veldig mye, særlig ettersom jeg bruker den veldig forsiktig, ikke bråttom og ikke bringer den til irritasjon. Selv om rødheten var i begynnelsen. Og det virker også for meg at blæren har lystret rundt øynene, nå forkler jeg noen ganger ikke engang dem, selv om jeg ikke kunne tillate det å skje før. Men den mest uttalt effekten er at tretinoin har en slående effekt på porene mine, i fem måneder har jeg aldri renset komedoner. Og selv lysten er ikke, de er rene. Jeg har aldri hatt en slik ting, en gang hver 3-5 uker før, som en bajonett.
Men så langt jeg leser vurderinger på Internett, i dette henseende, for alle på forskjellige måter, er det veldig viktig å velge en passende krembase. Fordi de skriver om det uegnede at tvert imot tetter porene sterkere. Og dette er bare mulig gjennom prøving og feiling. Fra siden, ingen vil fortelle deg hvilken krem ​​base vil være den mest effektive.

Og jeg er glad for tannkrem. Hvordan er det skrevet i kommentarene? Forsiktig kan du bli en fan av denne limen, som tusenvis av mennesker over hele verden. Kort sagt, jeg fikk))) Hun såååå som meg. Når jeg hadde svært følsomme tenner, men ved hjelp av kompetent forlatelse reduserte jeg følsomheten til moderat. Men tannkrem med god bleking effekt ble kontraindisert for meg. Når jeg bestilte dette (på prøve) tvilte jeg: krydret krydder og urter i det, dessuten, det whitens. Og forgjeves! Det var nødvendig å bestille mer)) Første gang jeg tok fordel av det for natten, var smaken og opplevelsene spesifikke og uvanlige, i lang tid var det en smak av krydder. Men du blir raskt vant til det, dessuten bruker jeg det nå om morgenen, og om kvelden en annen. Jeg er alltid alternativ pasta. Det gir en følelse av super friskhet, permanent, perfekt rens, hvitt, men øker ikke følsomheten, reduserer blødende tannkjøtt, som har. Anbefale.

Og så takk for en så detaljert gjennomgang.

Behandling av problemhud med retinoider. tretinoin

Da jeg først begynte å studere problemet med akne- og aknebehandling, var det aller første jeg kom over, postulatet om effekten av aknebehandling med retinoider.

Retinoider er en gruppe medikamenter - former for vitamin A. Retinsyre (Tretinoin) er den kraftigste retinoid. Mangel på vitamin A i kroppen fører til utvikling av follikulær hyperkeratose, som er en av de to hovedårsakene til akne og akne. I denne sykdommen akkumuleres et stort antall desquamated epitelceller i lumen av hårsekkene, noe som bidrar til tilstopping av porene og som et resultat av dannelsen av akne og kviser.

I Russland kan følgende legemidler til behandling av akneholdige retinoider kjøpes på apotek: Klenzit, Adaklin, Differin. I Ukraina er det et stoff Deriva. Dette er alle typer retinoider som er kjent for meg, som er kommersielt tilgjengelige innen gangavstand. Den aktive ingrediensen i dem er retinoid-adapalen. Dette er ikke den beste retinoid fordi Det påvirker bare en del av hudreseptorene, mens den mer vellykkede medtretinoin, i behandling av akne, påvirker alle reseptorer.

Av de rene russiske retinoidene brukte jeg stoffet Adaklin og det blandede stoffet Klenzit C. Av disse syntes jeg naturlig at Klenzit C var den mest effektive, som også inneholder antibiotika clindamycin, som har en sterk effekt på kampen mot en slik årsak til akne som bakterier (stafylokokker og propionibacterium acnes).

I vinter bestemte jeg meg for å prøve et tretinoinbasert stoff som den mest effektive retinoiden. På apotek er det ikke til salgs, så jeg måtte bestille tretinoin.rf på nettsiden. Jeg valgte Tretonoin krem ​​USP Tretin-0.05%. Det er andre doser - mer og mindre, men for huden min (tykk, ikke følsom) valgte jeg nøyaktig 0,05%. Jeg bestilte krem ​​på en rabatt på grunn av deformert tuba (integritet er ikke ødelagt, bare presentasjonen ble skadet). Prisen viste 800 rubler for 30 g.

Hvordan brukte jeg stoffet

Jeg begynte å bruke krem ​​i et tynt lag, om natten, like før sengetid. De to første ukene - hver annen dag slik at huden tilpasser seg, så hver dag. Total brukstid er 4 måneder.

Jeg understreker betydningen av at retinoider er svært skjøre forbindelser, og de blir ødelagt i lyset og med noen andre stoffer (spesielt syrer, så velg en ting - enten du blir behandlet med retinoider eller syrer). Derfor brukte jeg tretinoin:

- bare for natten før sengetid

- eksternt fra andre stoffer (med det blir andre kremer ikke påført, bare gni ansiktet med en nøytral tonic)

- noen minutter etter vask på beroliget hud

Når du bruker tretinoin, er det viktig å bruke solkrem, selv om vinteren. Hvis det var et spørsmål om å løpe fra hjem til jobb og tilbake, overbelastet jeg ikke huden min, men en lengre spasertur, selv om vinteren, er nødvendigvis sanskrin. Faktum er at alle retinoider øker følsomheten til huden mot ultrafiolett stråling, og mangelen på tilstrekkelig beskyttelse kan forårsake hudpigmentering og fremkalle irritasjon.

Hva du trenger å være klar når du behandler hudtretinoin

For tørrhet, tetthet, irritasjon, sjelden utslett i første brukstid.

Dette skyldes at tretinoin aktivt exfolierer huden og samtidig reduserer arbeidet til talgkjertlene. Vår hud, som med akne er oftest fet eller kombinasjon, blir tørrere. Og samtidig går topplaget aktivt ut av det, noe som forårsaker irritasjon (vel, og reduserer beskyttelsesfunksjonene noe).

Derfor planlegger behandling tretinoin, lager opp:

1) En mild beroligende tonic (uten alkohol! Ikke forårsaker kløhet! Ikke irriterende!) - Etter å ha vasket, vil du normalisere pH i huden og stoppe mulig irritasjon;

2) Lett fuktighetsgivende / nærende krem ​​(uten komedogene komponenter! Ikke irriterende! Ikke fettete!) - Du vil fukte og berolige huden din med det i løpet av dagen;

3) et mykt rengjøringsmiddel (for ikke å tørke det! Ikke irriterende! Vasket kvalifisert av sminke og urenheter!).

Det er vanskelig å gi råd til bestemte stoffer, fordi det blir mange å lese, og alles hud er annerledes, og det som passer meg, kan ikke passe til en annen jente. Og likevel skal jeg nevne noen kosmetikk som hjalp meg ut da Tretinoin begynte å jobbe:

- CHRISTINA Elastin Kollagen fuktighetskrem til oljeaktig og kombinasjonshud - veldig lett, ikke-komedogen, men kan ikke være tilstrekkelig fuktig fra det om vinteren;

- homøopatisk krem ​​"Crown of Siberia" for kombinasjonen og problemhuden av Erilem Argentum-serien - bare stjernen i vinter, hjalp meg med 400%! Ikke-forårsakende, mens det er fantastisk fuktighet og næring, ser huden med den strålende, sunn ut. Fjerner peeling fra den første applikasjonen.

- Belita-Vitex tonic fra meieri-serien er den enkleste og enkleste det kan være. Vel beroliger huden og er ikke i konflikt med andre stoffer og kosmetikk;

- CHRISTINA BioPhyto gel for vask - ved første øyekast for myk og soplisty, men faktisk ideell for vinteren og bruken av retinoider.

Det er også en god ide å ha et løp for nødutjevning av sterk peeling.

Hvis du ikke bruker fuktighetsgivende og tonic, vil du sannsynligvis slippe tretinoin i den første måneden, fordi du blir sliten av å peeling huden hele tiden.

Mine resultater, konklusjoner

De tre første ukene av søknaden led jeg ulempen forbundet med overgangen til en ny hudtype. Og jeg ble belønnet med et utmerket resultat, noe som ga meg ganske lang tid, nesten to måneder.

Slik så huden min ut før tretinoinbruk - innledende data

Men dette resultatet jeg likte hele 2 måneder

Huden er elastisk, sunn utseende, glatt farge, uten akne. Vel, jeg vil være ærlig, gjennomsøkt av og til en etter en, men i forhold til de utslettene som var, himmel og jord.

La meg minne deg om at jeg begynte å bruke tretinoin i januar. Men i april, samtidig med solaktivitet, begynte sin handling å svekke, og nå har jeg sterke utslag igjen. For meg er dette et tegn på å slutte å bruke tretinoin og bytte til ikke-solfølsomme stoffer, som for eksempel eksterne antibiotika.

Jeg forbinder også effektivitetsforbruket med det faktum at røret brøt på grunn av upålitelig emballasje og lokket falt i forfall. Kremet innpakket enn du kan, faktisk lå han halvåpent. Dette kan også ha en negativ effekt på stoffet.

I neste kalde årstid vil jeg ikke kjøpe samme tretinoin. Jeg vil prøve Retin-A i mikrogranuler som trenger mer dypt inn i huden. Jeg merker også at i sammenligning med adapalen er det mye bedre.

Hva er konklusjonen å gjøre? Tretinoin er et veldig kult stoff som, når det brukes riktig, forbedrer tilstanden av problemhud betydelig (selv radikalt). Men, selvfølgelig, ikke for alltid. Vil du anbefale? Jeg anbefaler!

Hvordan bli kvitt akne?

Tretinoin er en ny generasjons retinoid, et derivat av vitamin A. Det antas at det er bedre enn adapalen og isotretinoin, da det trenger huden bedre inn. Dette er et nytt, moderne, effektivt middel i kampen mot akne. På grunn av sin høye effektivitet er det det eneste legemidlet til retinoidgruppen som brukes til ekstern behandling av akne i Europa og USA, i Russland er det ikke offentlig registrert, så du kan bare kjøpe det via Internett.

Virkningen av narkotika basert på tretinoin er rettet umiddelbart til 3 årsaker til akne:

  1. Normalisering av talgkjertelaktivitet
  2. Desquamation av epitelet (forhindrer tilstoppede porer med keratinisert hud)
  3. Anti-inflammatorisk effekt

behandling

Effekten av behandlingen skjer som regel etter 3-6 ukers bruk av Tritin, avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen (i alvorlige tilfeller opptil 3 måneder). I de første ukene av behandlingen kan det forekomme en eksacerbasjon på grunn av frigjøring av akne, som ikke var tidligere synlig, da skjer en dramatisk forbedring. I tillegg kan rødhet og peeling i de første ukene av bruk observeres, dette indikerer starten på en kraftig helbredende effekt, og i så fall er det bedre å redusere bruksfrekvensen opptil 3 ganger i uken.

I de fleste tilfeller gjør tretinoin deg helt fri for akne, selv med alvorlige former for akne, men viktigst av alt, med langvarig bruk, eliminerer det symptomene på akne - fjerner røde flekker og gir ut hudoverflaten. For å opprettholde effekten er det nok å bruke stoffet 1-2 ganger i uken.

Legemidlet er tilgjengelig i form av:

  • krem
  • lotion
  • kapsler for oral administrasjon.

Kremet brukes også som et anti-rynke middel. kunne øke elastisk hud og akselerere prosessen med cellefornyelse; har også komedogene egenskaper (oppløses ikke i vann, derfor kremer har en fett base), derfor tretinoin kremer brukes til å behandle akne.

søknad

Det skal huskes at for bruk av tretinoin er det flere kontraindikasjoner og begrensninger. Disse inkluderer:

  • alvorlig leverskade,
  • nyre, hudforbrenninger,
  • sår
  • eksematiske inflammatoriske defekter av huden i den akutte fasen.

Du bør også unngå langvarig eksponering for solen eller bruke solkrem. Det finnes ingen andre kontraindikasjoner for aktuell bruk, i kliniske studier er sikkerheten for bruk hos pasienter i alderen 12-50 år påvist.

De vanligste merkevaren lotionene Ayrol (Airol) og Tritin (Tritin) med en konsentrasjon på 0,1%. Begge merkene av lotion er nesten identiske i deres sammensetning. Forskjellen ligger i tilsetning av sink i Tritin-lotioner, som i tillegg har en antibakteriell, porosuzhivayuschie og mattende effekt.

Påfør lotion på ren og MANDATORY tørr ansiktshud for å unngå kjemiske forbrenninger. Etter vask må du vente i 20-30 minutter eller tørt ansikt. Det er best å bruke et tynt lag med en bomullspinne, det er veldig økonomisk - konsentrasjonen av tretinoin 0,1% betraktes som høy og for å oppnå den effekten du trenger for å bruke minst mulig mengde.

Fond med monoterapi av moderat og alvorlig akne kan helt løse problemet, som det fremgår av mange positive vurderinger. Behandlingsfeil er vanligvis knyttet til tidlig opphør av kurset etter en måned i bruk.

[info_box_1 title = "Vår undersøkelse"]

Record Navigasjon

Tretinoin krem ​​- et effektivt middel for akne: 19 kommentarer

Jeg har et amerikansk legemiddel til salgs, acretin 0,05 saudi-laget krem, den aktive substansen Retinoin. I nærvær av noen bokser, hvem trenger, skriv inn whatsApp +79287238103. Kostnaden er bare 500 rkb + levering (300 rubler i gjennomsnitt i Russland)

Jeg trenger tritin lotion, venter på et svar, snarest.

Tritin trenger. Haster.

Hvor å kjøpe tritin?
Hjelp!

Og du kan bruke når du planlegger en graviditet eller gravid? Og når du ammer?

KATEGORISK IKKE, enten når du planlegger en graviditet, heller ikke for gravide, eller når du ammer. Tretinoin akkumuleres i kroppen og det tar tid for det å gå ut. Dessverre viste tretinoin i kliniske studier abnormiteter i fosteret og uheldige uformede organismer. Derfor er tretinoin strengt forbudt for barn under 12 år! Må Gud gi hels og skjønnhet til deg og dine fremtidige barn! Vær ansvarlig.

Hei)) Jeg brukte tritin og visste ikke at jeg var gravid! ((((Er det stor risiko for å få barn med funksjonshemninger ??

Hvor mye etter bruk av Tretin kan du bli gravid?

Jeg vil skrive om min erfaring med den legendariske Tretinoin.

I et nøtteskall: Tretinoin er en kraftig, seriøs og for tiden den eneste middel til retinoidgruppen for aktuell behandling av akne, akne, akne i Europa og USA. Paula Begun skriver mye om dette verktøyet, du kan lese.

"Miracle", "det beste hudpleieproduktet", "Jeg kan ikke leve uten det" - dusinvis av lignende vurderinger fra utlandet, men i Russland vet nesten ingen det og selger det ikke på apotek.

Du må forstå at våre vanlige retinol og kremer / salver med retinol er helt forskjellige ting, de har ingenting til felles med tretinoin.

Jeg av og til vinter i India, og det kommer salg av tretinoin Retino-A, laget i India, under lisensen av skaperen av verktøyet Johnson og Johnson (USA).

Med tanke på at det er varme og høy luftfuktighet i India, er huden mer utsatt for irritasjon, og det er en liten forspenning i akne. Akne oppstår øyeblikkelig, huden blir grov, og porene blir tilstoppede.

Jeg visste om tretinoin før og bestemte meg for å prøve det der, i dag har jeg brukt det i mer enn seks måneder, og huden min er ganske problematisk og følsom for irritasjon, i løpet av hvilken tid det har blitt betydelig forbedret. De første 10 dagene i bruk opplevde jeg alle de gleder seg til å "bli brukt" som alle skriver - peeling på tørre steder (kinn, hake) og lokal rødhet i huden, men da ble hun vant - peeling ble mindre, rødheten gikk bort. minimere bivirkninger, men jeg holder ikke alltid på det og bruker tretinoin ikke regelmessig, men noen ganger. For å fukte de skumle stedene brukte jeg en krem ​​med et UF filter 50.

Som et resultat, nå kan jeg merke seg at den ovale ansiktet på en eller annen måte trakk seg opp, ansiktet vokste friskere, porene ble betydelig redusert og strammet, og er ikke tilstoppet med fett (comedones) så fort som før. Strukturen av selve huden har blitt tettere, sunnere eller noe.

Men for en slik effekt, bør tretinoin brukes i flere måneder og så strengt som mulig i henhold til ordningen, for å unngå bivirkninger så mye som mulig, og du kan ikke bli gravid mens du bruker den og gjemmer seg fra solen. Generelt, under behandlingen må du følge den strenge disiplinen for ansiktspleie. Ellers skjer ingenting. Men det er verdt det!

Skriv til meg hvis du har spørsmål om behandling av akne tretinoin, kan jeg gi deg råd om hvordan du skal bruke den på riktig måte. Og jeg har nylig hentet en liten mengde av denne tretinoin fra India til Moskva (en dosering på 0,025% som starter og har også 0,05% for brukt hud), og jeg kan sende den til andre regioner via post. Jeg selger billig. Du finner meg her: vk.com/tretinoin_msk.

All sunn og vakker hud!

Hvis det brukes om vår og sommer, hvordan bruke UV beskyttelse krem ​​etter bruk av lotion?

Tretinoin akne krem ​​vurderinger

Forum »Skjønnhet» Hvor å kjøpe tretinoin (tretinoin) for akne?

Jeg leste en masse ting om kremet tretinoin. De skriver at dette er det eneste arbeidsredskapet for problemhud. Unntatt, selvfølgelig, Roaccutane. Det er, det er som en ytre Roa, like effektiv. Jeg vil virkelig prøve det, jeg var på apotek, jeg ser på meg med slike øyne, jeg har ikke hørt om tretinoin. Jeg ringte referansen, i vårt land generelt, viste det seg, leveres ikke. Hvordan kan dette være hvis hele verden utmerker det? Hvor kan du kjøpe tretinoin?

Ikke ring, ikke se, i Russland er dette stoffet i prinsippet ikke tilgjengelig, så du finner det ikke på apotek. Bestille enten på Obagi-nettstedet, det kalles Retin-A, den aktive ingrediens tretinoin er den samme, eller type og bestilling på Ebay.

Og jeg kjøpte i Russland. På internett. Dessuten er dette den andre medisinen, som ikke leveres til oss, men jeg kjøper alt. Det er selskaper som smugler medikamenter som enten er utestengt fra oss, eller som ennå ikke er levert av ukjent grunn, eller leveres, men av dårlig kvalitet, eller importeres ikke lenger til oss. For eksempel ble en person foreskrevet, brukte han, og så forsvant dette legemidlet. Men på Internett kan alt kjøpes kun tre ganger dyrere.

Jeg kjøpte en tretinoin som heter Lokatsid, og det var en annen versjon av denne fløten. Jeg kjøpte for 1300 rubler, og det koster en krone i utlandet. Så ikke bekymre deg, bestille fra smuglere.

Det er bedre å kjøpe på Obagi nettsted med levering fra England, men jeg kjøper i Russland, Ayrol 0.05 for Italia fra 2000 rubler, en italiensk pris på 18 euro limes på røret. Så vurder hvor mye du betaler for mye. Obagi Retin En koster 50 pounds, den selger på internett for 4200 så. Jeg vil prøve det nøyaktig - konsentrasjonen er dobbelt så høy.

Veldig interessant om tretinoin, og du kan finne ut hva resultatene er? Hvem brukte og hvem hjalp? Jeg har forstørrede porer, og i hver pore er svart bokstavelig talt i hver, og det er ingen mening å knuse den - den er fylt neste dag. Det er noen betennelser, kanskje tre kviser i ansiktet, men jeg ser på huden min som akne.

Ja, tretinoin er en veldig kul ting. Jeg prøvde så mange ting - ingenting hjalp. Med ham i tre uker og ansiktet og ryggen - gikk alt. Jeg bruker en lotion med tretinoin og sink, jeg bestiller via Internett for 1300 rubler. Nok i 3 måneder. Generelt anbefaler jeg til alle

Nå prøver jeg tretinoin i andre runde. Første gang, tilsynelatende, ikke tåle, forsto ikke effekten og forlot løpet. Det kan ha vært nødvendig å kjøpe Obagi's Retin-A, men jeg kjøpte italiensk Lokatsid fra spekulanter. Alt var, som beskrevet, rødhet, liten peeling, men forsto ikke effekten. I en måned smurt jeg det, og bestemte meg for å prøve Ayrol. Her likte jeg ikke ham. Folk sier, du må smøre seks måneder, og bare da vil resultatet. Men jeg hadde ikke tålmodigheten. Nå smør jeg først, jeg håper i et halvt år vil være nok for meg. Innvendig tar jeg Roaccutane i mikrodoser på 10 mg en gang daglig.

Sitat 6 april 2014 16:04
Ja, tretinoin er en veldig kul ting. Jeg prøvde så mange ting - ingenting hjalp. Med ham i tre uker og ansiktet og ryggen - gikk alt. Jeg bruker en lotion med tretinoin og sink, jeg bestiller via Internett for 1300 rubler. Nok i 3 måneder. Generelt anbefaler jeg til alle

Og på hvilket nettsted kjøpte du?

Jeg kjøpte tritin lotion, jeg fant den også på Internett. Kraftig selvsagt, men det hjelper perfekt

Sitat 18. april 2014 11:13
Jeg kjøpte tritin lotion, jeg fant den også på Internett. Kraftig selvsagt, men det hjelper perfekt

Victoria, hvor kjøpte du?

Fortell meg, vær så snill, hvor lenge varer ett rør og hvor mye koster det for et behandlingsforløp?

Kan jeg bestille fra Kasakhstan?

Hvor kan det ordnes?

Jeg vil dele min erfaring med behandling av tritin. Jeg lider av akne i mange år. Jeg prøvde alle kosmetiske prosedyrer, medisiner, folkemidlene. Når jeg leser om tritin: Jeg trodde at jeg endelig fant dette mirakelhjelpet! Det var alt: rødhet, brennende, peeling! Resultatet av mange måneders behandling: Akne, akne har ikke gått vekk, etter å ha peeling en ny hud dukket opp og med nye komedoner, arr, flekkene ikke passerte! Resultatet er penger kastet bort, og viktigst av alt sammenfallet av alle håp! Selv om sykdommen ikke kan beskrives som alvorlig, og alle positive vurderinger. Selv med alvorlig form, skrev de at huden ble perfekt! Så tritin er fortsatt ikke et slikt mirakelkure!

Tritin hjalp meg også.
Jeg kan ikke si noe dårlig om ham.
Det var problemer med akne og fet hud på både ansikt og rygg. Helbredet alt.
Resten av flasken, halvparten smurt på nesevingene - svarte punkter fjernet.

Tretinoin akne krem ​​vurderinger

I denne delen er de generelle reglene for forumet Ugrey. NO.
Denne delen er for registrerte legemiddelrapporter. Beskrivelser og vurderinger av de viktigste eksterne midler for behandling av akne er også i apoteksseksjonen. Detaljert omtaler kan overlates der.

Gruppe: Veteraner
Innlegg: 339
Registrering: 3. juli 09
Bruker-ID: 54036
Omdømme: 4

Mens jeg er redd for å jinx den. Det hjelper.
Min søster og jeg bruker 0,05% krem. 3,5 uker å gjennomgå behandling med dette stoffet. Legg dem over natten. Absorberer raskt. De to første ukene var det en sterk forverring. Alt inni var ute. Nå har hudtekstur blitt veldig myk og glatt.

Innlegget har blitt redigertStocatto - 8 Jul 2009, 21:10

Gruppe: Deltakere
Meldinger: 13
Registrering: 3-mai 08
Bruker-ID: 16158
Omdømme: ennå ikke

Stokatto, vennligst skriv under hvilke handelsnavn er det midler med tretinoin?
Som jeg forstod, kan du ikke kjøpe i Russland. Hvor får du det? (IMG: style_emoticons / default / smile.gif)

Innlegget har blitt redigertAnnie85 - 9 Jul 2009, 14:29

Gruppe: Veteraner
Innlegg: 339
Registrering: 3. juli 09
Bruker-ID: 54036
Omdømme: 4

Hei, du kan kjøpe i Russland! Jeg kjøper. Bare han selger ikke i apotek jeg bestiller via Internett. Nå skal jeg skrive til deg i PM, hvordan jeg kjøper. Dette er et amerikansk selskap som handler spesielt med huden :) Og ikke bare akne.

Innlegget har blitt redigertStocatto - 9 Jul 2009, 15:05

Gruppe: Veteraner
Meldinger: 647
Registrering: 10. juni 09
Fra: Ufa
Bruker-ID: 51551
Omdømme: 16

Gruppe: Veteraner
Innlegg: 339
Registrering: 3. juli 09
Bruker-ID: 54036
Omdømme: 4

Sikkert å! Legemiddelet hjelper. Jeg forstår ikke hvorfor de ikke behandler dem med oss ​​:) Sannsynligvis vil de at vi skal være syke til livets slutt og kjøpe basiron og differensielle støvler =)
Jeg tror å kjøpe 0,1% og behandle ryggen min. Selvfølgelig vil det være en vakker mengde (IMG: style_emoticons / default / smile.gif) Men =)) Det er bedre enn det.

Innlegget har blitt redigertStocatto - 9 Jul 2009, 19:36

Gruppe: Veteraner
Meldinger: 1483
Registrering: 27. mars 08
Fra: Moskva
Bruker-ID: 14897
Omdømme: 32

Gruppe: Veteraner
Meldinger: 1207
Registrering: 10. november 08
Fra: Moskva
Bruker ID: 25101
Omdømme: 41

Gruppe: Veteraner
Innlegg: 339
Registrering: 3. juli 09
Bruker-ID: 54036
Omdømme: 4

Jeg vil be deg om å slette meldingen som jenta skrev over. Det er på ingen måte knyttet til tretinoin salve.
Også alle kontraindikasjoner gjelder bare for kapsler. Dette er emnet Roaccutane skrive, men ikke her.
Tatyanka - Jeg kjøper en 4700 rør hver. Jeg kan si at jeg praktisk talt gjenopprettet i 4 uker =) Jeg vil smøre i ytterligere 8 uker. Andelen stabilt sluttresultat. Hvordan fant jeg dette verktøyet. Fant min søster, som hadde en forferdelig forverring. Hun kom til plastforumet til kirurgen, du kan kjøre i Yandex og se. Jeg skrev om mitt problem. Der rådde jentene tretinoin amerikansk salve. Hun trodde ikke, men bestemte seg for å kjøpe. 10 personer bekreftet at huden rydder raskt, det viktigste er ikke å forlate behandlingen under forverringen. Så det var 2 uker og en halv forverring. Og så ble det plutselig gått bort. Jeg bruker det selv. Legene her vet ikke noe om dette stoffet))) De foreskriver differents og analoger av vitamin A som isotretinoisk salve. Type retinoic salve og andre ting. Men bare tretinoin er en naturlig metabolitt av vitamin A. Nå skal jeg skrive alt i detalj. 8 år med horror))) Og nå amerikanerne, pluss selvfølgelig har hormonene fjernet alt))) Ære til dem!

Retinoider er foreskrevet både muntlig og lokalt. Den eneste lokalt brukte retinoiden i USA er TRETINOIN, en naturlig metabolitt av vitamin A. Tretinoin brukes i form av en krem ​​(0,025%, 0,05% og 0,1% konsentrasjon).

Hva er de kliniske indikasjonene på tretinoin aktuell bruk?

Aktuell bruk av tretinoin er offisielt godkjent av Food and Drug Administration bare for behandling av akne vulgaris, men dette stoffet brukes også til å behandle mange andre hudsykdommer.

Hva er virkningsmekanismen av tretinoin i vulgære ål?

Selv om virkemekanismen for tretinoin ikke er helt klar, antas det at dets terapeutiske effekt er assosiert med en reduksjon i adhesjonen av follikkelepitelcellene som er ansvarlig for dannelsen av mikrokomedo. Microcomedo er igjen de tidligste patologiske manifestasjonene av akne vulgaris. Tretinoin stimulerer også den mitotiske aktiviteten til follikulære keratinocytter, fremmer utslipp av komedoner ved å akselerere celleutskifting og reduserer produksjonen av talg.

Beskriv rekkefølgen av aktuell bruk av tretinoin i akne vulgaris.

Tretinoin påføres de berørte områdene 1 gang per dag. Konsentrasjonen av stoffet avhenger av alvorlighetsgraden av prosessen og dens individuelle toleranse av pasienten. Etter å ha vasket ansiktet, bør pasienten vente 20-30 minutter eller tørke ansiktet med en hårføner. Huden rundt øynene, munnen og vingene i nesen behandles ikke, fordi den er mest utsatt for irritasjonsreaksjoner. Preparatet på tørr hud bør påføres sparsomt. Det må tas forsiktighet ved bruk av tretinoin sammen med andre legemidler (for eksempel med benzoylperoksid eller antibiotika), da de har en ekstra irriterende effekt. Pasienter må advares om at tilsynelatende forverring av prosessen i den første behandlingsmåneden er ingenting annet enn en vei ut av dype lesjoner. Pasienter bør ikke stoppe behandlingen og forventer effekten tidligere enn 6 uker etter at den begynte. For å oppnå maksimal effekt kan det ta 6 måneder eller mer å bruke stoffet kontinuerlig. Den vanligste årsaken til svikt i behandling av tretinoin er manglende evne til den medisinske profesjonelle å tydelig forklare pasienten hvordan man skal bruke stoffet riktig og evaluere effektiviteten. Pasientene stopper ofte behandlingen uten å oppnå synlige resultater innen en måned.

Innlegget har blitt redigertStocatto - 11 Jul 2009, 23:22

om skjønnhet, om stil, om moderne liv

Ikke vær redd for fullkommenhet, du kommer likevel ikke til det

Tretinoin myter og virkelighet

Tretinoin feide markedet. Hans PR Det er solgt. De kjøper den. Alle skriver om sine magiske anti-aldringsegenskaper. Grunnlaget for en slik popularitet er den replikerte kunngjøringen av tretinoin som et utrolig effektivt anti-aging middel som tilhører familien av retinoider. Er det sant, eller er tretinoin rett og slett opplever en topp av samme popularitet som andre rart ingredienser? Vi husker alle at vitamin C, hyaluronsyre eller kobberpeptider ble foreskrevet som et middel for alderdom.

Alt gikk og det vil passere?

La oss straks komme til overflaten, hovedårsaken, for alle som lider av det skadelige tretinoinet, som tiltrekker oss til dette verktøyet som en anti-aldersmetode:

"Tretinoin øker antall basale celler som danner grunnlaget for epidermis og som dessverre dør med alderen. Det er da det glatter huden fra innsiden. Stimulere veksten av basale celler fornyer huden og fremmer veksten av unge, friske celler. Overflatelagene i huden blir aktivt avskallet. Tretinoin blokkerer også effekten av enzymer som ødelegger kollagen og elastin. "
Denne eller lignende beskrivelse av tretinoin finnes overalt.
Faktisk lover de at den magiske krem ​​vil vokse oss en ny hud.

Jeg må si at jeg brukte Obagi tretinoin 0.05, kjøpt fra en offisiell representant i Storbritannia (jeg tok en exfoliant på syrer fra dem også) for å unngå senere mistanke om kvaliteten på kremet. Før bruk, gjennomgikk alle de som beskrev denne prosedyren på egen erfaring. Jeg har laget min egen rutine og forsiktig sett ut på en kampanje for en ny hud som tretinoinet lover. I begynnelsen av bruken glødde huden som alle andre, men det var ikke noe drama, konsentrasjon på 0,5 nærmet meg perfekt.

Resultat etter 4 måneder (januar til april).

Først likte jeg det.
Huden fornyes raskt på grunn av peelingens virkning. Deretter, nær enden av røret, rett over overleppen i hakk, det er der tippen dannet en mørkgjøring. Selv om jeg ikke kan si at det er tretinoin på dette stedet, er stoffet tilsynelatende ganske volatilt. Hvorfor var det ikke vanskelig å gjette - solkremet blir slettet ved å drikke og til og med bare ved å snakke. Jeg skjønte ikke på beskyttelse - jeg hadde på seg en tube i posen min og brukte den hele tiden (dette alene reduserer tretinoin fra sokkelen - du må på en eller annen måte leve).

Det er viktig å merke seg at jeg bor i London, og ikke i Miami. Men likevel fikk det et sted.

Så, på pannen min, kom noe merkelig segl om størrelsen på 1/3 dråpe ut, og det holdt en ganske lang tid. På denne tiden ble jeg allerede plaget av vag tvil. Uansett, jeg følte meg bare lei meg for ansiktet mitt. Hele prosessen med habituation - å trekke seg ut, interagere med andre kosmetikk, peeling off huden, etc. er ikke verdt resultatet. Et øyeblikk sluttet jeg rutinen. Huden returnerte øyeblikkelig til sin posisjon. Det ble det som det var før du bruker magisk krem, bare et pluss (som er minus) en flekk og et segl på pannen. Jeg innrømmer at det var verre, og jeg tenkte at det var nødvendig å fullføre jobben, gjenopptatt søknaden.

Ved utkjørselen: huden blir ikke bedre. Jeg la ikke merke til enten løft eller elastisitet, og jeg kom for dem. Fikk pigmentering.

Min mening om tretinoin:

Ikke basert på noen andre grunner (de vil være videre).

Ja, lettelsen blir jevnere. Men.. For det første er det mange andre, mindre aggressive midler som gir samme resultat. For det andre: en veldig kort sang. Sitt på det hele tiden? Hvorfor? For hva?

Til slutt kom jeg til følgende konklusjon: Tretinoin bør brukes som det skal.
Det er, som legen foreskrev. Og forskrive det til de som har problemer med akne, og bare under kontroll av en hudlege.

Det er viktig å merke seg at jeg, som alle, vil holde huden ung så lenge som mulig. Jeg opptrer ikke som en antagonist og prøver ikke å avsløre den "naken konge". Jeg er selv ikke fornøyd med mine konklusjoner, og kanskje jeg vil gi Tretinoin en ny sjanse. I hvert fall vil jeg holde fingeren på puls, plutselig vil de komme opp med en mer praktisk formel. Så inviterer jeg til diskusjon.

I mellomtiden vender vi oss til forskning.

Her er det jeg fant:

Data om Retin-A på FDA-nettstedet, (det organ som det hele tiden refereres til når folk snakker om tretinoinmirakler):

Beskrivelse: RETIN-A Gel, Cream og Liquid, som inneholder tretinoin, brukes til å behandle akne.

Klinisk farmakologi: Selv om den nøyaktige virkningsmekanismen for tretinoin er ukjent, tyder eksisterende data på at lokal administrering av tretinoin reduserer - jevner ut follikulære epitelceller som er ansvarlige for dannelsen av mikrokomedo. I tillegg stimulerer tretinoin mitotisk aktivitet og økning i omsetningen av follikulære epitelceller, noe som forårsaker ekstrudering av komedoner.

Videre, etter å ha beskrevet handlingsmekanismen for akne, for eksempel fra selgere av Obagi-kosmetikk, går følgende tekst ofte:

"Tretinoin er et svært effektivt anti-aging anti-rynke agent godkjent av American Food and Drug Administration (FDA)." - Ikke sant. Det finnes ingen slik informasjon på FDA-siden i forhold til anti-aging egenskaper.

Instruksjonene for Retin-A på FDA-nettstedet er bokstavelig talt følgende:

Indikasjoner og bruk: Retin-A er indisert for aktuell bruk ved behandling av akne vulgaris. Det har ikke blitt etablert.
Indikasjoner for bruk: Retin-A-krem er indikert for aktuell bruk ved behandling av akne. Sikkerheten og effekten av langvarig bruk av dette produktet ved behandling av andre lidelser er ikke fastslått.

Og på den offisielle russiske nettsiden Obagi ru, kommer denne advarselen øyeblikkelig opp i ansiktet ditt:

(Men når du prøver å kopiere, skjuler du raskt og ikke lenger oppstår når du åpner nettstedet igjen).

"Vi advarer om at Obagi-linjen, som er representert på det amerikanske markedet, har andre ingredienser, er reseptbelagt, brukes under streng tilsyn av en lege og har uttalt bivirkninger, manifestert under bruken av systemene."

Videre har distributørene av tretinoin samme sang om levende og dødt vann, og FDA om dyreforsøk og de toksiske effektene av tretinoin under graviditet. Hvis du er interessert, les det selv, men oppgi kortfattet konklusjonen fra FDA-eksperter: "Tretinoin skal kun brukes under graviditet dersom de potensielle fordelene begrunner den potensielle risikoen for fosteret."

Det siste av instruksjonene for Retin-A:

Det kan ses at det kan ses. - Resultatene kan ses etter to til tre ukers bruk, men det kan ta mer enn seks uker med terapi før en klar effekt vises.

Dette er til sangene til selgere at tretinoin skal brukes fra ett til to år.

Aktuell anvendelse av tretinoin er offisielt godkjent av FDA for behandling av akne.

Her er en annen interessant historie som beskriver hvordan retinoder kan påvirke syn. Jeg vil ikke oversette - Google for å hjelpe.

Er Retin-A trygt for langsiktig bruk?

Spørsmål: "Jeg brukte Retin-A daglig som en anti-aging krem ​​i 15 år. Er det trygt? "

Svar: "Sannsynligvis ja. Men husk, vi er ikke leger på MedShadow. Vi er en gruppe forbrukere som filtrerer informasjon fra Internett og konsulterer leger for å grave litt dypere. FDA godkjenner Retin-A, det vanlige navnet på tretinoin, for behandling av "acne vulgaris", og ikke mer. Etiketten sier: "Sikkerheten og effektiviteten til langvarig bruk av dette produktet ved behandling av andre sykdommer er ikke fastslått." Dette er ikke nødvendigvis et rødt flagg, og leger kan foreskrive tretinoin "off label" (det vil si for formål som ikke er spesifisert i FDA-godkjente bruksanvisninger). Vi ringte legemiddelfirmaet Valeant, som produserer Retin-A og Retin-A Micro. Den medisinske informasjonslinjen viste oss umiddelbart at anti-alder (det vil si den veldig hevede anti-aldring) ikke er det kriteriet som brukes for å bruke Retin-A i noen av dens former. De lengste studiene de kunne henvise til dekket 12 uker, noe som ikke bidrar til å etablere langsiktige eller kumulative effekter.
Om vitamin A Overdosering: Konsentrasjoner i Retin-A gjør dette usannsynlig.

University of Maryland foreslo ikke å ta multivitaminer eller noen kosttilskudd som inkluderer vitamin A når tretinoin brukes. Unngå å bruke den samtidig som du tar tetracyklin.

Om langvarig bruk: Boston dermatolog MD Ranella Hirsch sendte oss til flere studier som konkluderte med at retinoider "... er egnet for langvarig bruk uten risiko." Andre studier har bekreftet sikkerheten til tretinoin (vi snakker bare om ekstern bruk) for 52 uker og fant ingen problemer. Bare 12 personer var inkludert i studien, og det var ingen kontrollgruppe, men dette er fortsatt et slags resultat. "

Følgende er informasjon om bruk av stoffer i svangerskapet og om bivirkninger. Du kan lese alt på den første linken, så det er ikke noe poeng i å gjenta.

Videoen, som ganske klart reflekterer virkningen av tretinoin. Slik fungerer det:

Kvinnen nevner at huden hennes er super fet, det vil si ekstra fet. Når det gjelder rutinen, døm selv om det gjelder det riktig eller ikke, er spørsmålet ikke for meg. På slutten blir bildene "før" og "etter" vist, søknadsperioden er 60 dager.

Objektivt: lettelsen ble utjevnet. All. Jeg ser ingen "ny hud" på. Rynker og folder i deres steder. "Tid til å reversere", som selgerne lover, skjedde heller ikke.

Hvor er den nye huden?

Hvorfor trenger vi det tretinoin, hvis du kan skrelle og glatte og retinol, og til og med syrer? Uansett, for å forbedre kvaliteten på huden i dag kan det være mange måter. Tretinoin er plassert bokstavelig talt som et middel for hud aldring, noe som forandrer huden fra innsiden. Så langt det er tilstrekkelig - døm selv.

UPD om tretinoin i 2017:

På grunn av ikke-eksisterende angrep fra en bestemt besøkende av denne artikkelen (slik forakt for "Runet" og alle de "små artiklene" der og en slik manisk aktivitet i disse feltene), vil jeg legge til litt mer informasjon.

Lenke til Nasjonalt senter for bioteknologi Informasjon USA
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3583892/ hvor de sier at tretinoin er det eneste anti-aging agent.

Det kalles AntiAge Strategy. Det forteller ikke om tretinoin, som et mirakel av mirakler, men generelt om alle effektive måter å håndtere de eksterne tegn på aldring. Det er om peeling, vitaminer, lasere, peptider, retinol og så videre.

Hvis vi tar et bestemt avsnitt på tretinoin, ser det slik ut:

"Det er to hovedgrupper av agenter som kan brukes som anti-aging komponenter av krem, antioksidanter og celle regulatorer. Antioksidanter, som vitaminer, polyfenoler og flavonoider, reduserer nedbrytningen av kollagen. Cellregulatorer, som retinoler, peptider og vekstfaktorer (GF), har en direkte effekt på stoffskiftet av kollagen og påvirker produksjonen av kollagen.

Vitaminer C, B3 og E er de viktigste antioksidanter på grunn av deres evne til å trenge inn i huden på grunn av deres lave molekylvekt. Vannløselige L-ascorbinsyre (vitamin C), i konsentrasjoner fra 5 til 15, har anti-aldringseffekt. Kliniske studier har vist at antioksidantbeskyttelse er forbedret når vitamin C kombineres med vitamin E. Niacinamid (vitamin B3) regulerer cellemetabolisme og regenerering og brukes som et anti-agingmiddel. I noen studier er det blitt observert en forbedring i hudens elastisitet etter 3 måneders lokal behandling. Vitamin E (a-tokoferol), som brukes som en komponent i hudprodukter, har antiinflammatoriske og anti-proliferative effekter i konsentrasjoner fra 2 til 20%. Det virker ved å utjevne huden og øke evnen til stratum corneum for å opprettholde sin fuktighet, akselerere epithelisering. Effekten er ikke så sterk som i tilfelle av vitamin C og B3.

En in vivo-studie (dvs. på levende organismer) viste at lokal anvendelse av grønne te-polyfenoler før UV-eksponering fører til en økning i dosen av minimal erytem, ​​en reduksjon i antall Langerhans-celler og en reduksjon i DNA-skade i huden.
Cellregulatorer, slik som vitamin A-derivater, polypeptider, virker direkte på metabolismen av kollagen og stimulerer produksjonen av kollagen og elastiske fibre.

Vitamin A (retinol) og dets derivater (retinaldehyd og tretinoin) er også en gruppe med midler med en antioksidant effekt. De kan indusere kollagenbiosyntese og redusere uttrykket for MMP 1 (kollagenase 1). Retinol er for tiden stoffet som oftest brukes som foryngelsesmiddel, og i forhold til tretinoin forårsaker det mindre irritasjon av huden.

Studier har vist at retinol har en positiv effekt ikke bare på det ytre, men også på den indre aldringen av huden og har en sterk positiv effekt på stoffskiftet av kollagen. Tretinoin, den første generasjonen retinoid, er godkjent for bruk som anti-aging terapi i en konsentrasjon på 0,05% i USA. Det har vist seg at det er i stand til å redusere tegn på UV-indusert tidlig aldring av huden, som for eksempel rynker, tap av hudelasticitet og pigmentering.

Polypeptider eller oligopeptider er sammensatt av aminosyrer og kan etterligne peptidsekvensen av molekyler, så som kollagen eller elastin. På grunn av lokal bruk har polypeptider muligheten til å stimulere kollagensyntese og aktivere dermal metabolisme. "

Det vil si at du kan ta det ut av kontekst, for eksempel er uttrykket "Vitaminer C, B3 og E de viktigste antioksidanter på grunn av deres evne til å trenge inn i huden på grunn av deres lave molekylvekt. Vannløselige L-ascorbinsyre (vitamin C), i konsentrasjoner fra 5 til 15, har anti-aldringseffekt. Kliniske studier har vist at antioksidantbeskyttelse er forbedret ved å kombinere vitamin C med vitamin E. "og presentere det til allmennheten som:" Forskning har vist seg! Vitamin C er det eneste godkjente anti-aldringsproduktet! Ikke kast bort penger på tretinoin, kjøp vitamin C fra oss! "

Spørsmålet gjenstår å henge i luften - hvorfor Tretinoin? Hvor sier det at han er bevist den eneste frelseren fra menneskeheten fra gammel alder? Den observante leseren vil merke at i denne artikkelen er tretinoin ikke isolert på samme måte som selgerne gjør. Som erklærer bokstavelig talt at alt annet ikke fungerer og bare Tretinoin - ja.

"Retinol er for tiden stoffet som oftest brukes som foryngelsesmiddel, og i forhold til tretinoin forårsaker det mindre irritasjon av huden. Studier har vist at retinol har en positiv effekt ikke bare på det ytre, men også på den indre aldringen av huden og har en sterk positiv effekt på stoffskiftet av kollagen. "

Hvorfor ikke bruke retinol?

Men dette er ikke det viktigste. La oss huske uttrykket som de gigantiske tangles of beliefs om tretinoins mirakel vasker opp. Her er det:

"Tretinoin, en første generasjons retinoid, er godkjent for bruk som anti-aging terapi i en konsentrasjon på 0,05% i USA. Det har vist seg at det er i stand til å redusere tegn på UV-indusert tidlig aldring av huden, som for eksempel rynker, tap av hudelasticitet og pigmentering. "

Dette er grunnlaget for tretinoin imperiet. Vi kommer tilbake til det.

En annen kobling er http://www.evaluategroup.com/Universal/View.aspx?type=Storyid=6993 som indikerer at FDA godkjente RENOVA-krem. Dette, forresten, er selve godkjenningen der hele tretinoinet er vedlagt. Jeg lurer på hvorfor Retin-A er godkjent bare fra akne, og Renova har en annen godkjenning. Den samme tretinoin, men bare Renova, (tretinoinet er faktisk en oppfinnelse av Johnson Johnson, kanskje derfor godkjent bare på deres måte), har en verdig linje i avisene.

Vi analyserer det.
1 - Artikkelen sier:

"656 personer i alderen 45 til 70 år, som viste tegn på moderat eller alvorlig fotodamasje, deltok i kliniske studier for RENOVA 0,02%. Basert på vurderinger av forskere, subjektive selvvurderinger og uavhengig datamaskin vurdering av huden, viste RENOVA 0,02% en signifikant forbedring sammenlignet med placebo for behandling av små ansiktsrynker.
Brukere har notert en reduksjon i fine rynker på ansiktet. Bruk av produktet i mer enn seks måneder kan bidra til å opprettholde den synlige forbedringen som oppnås.
Hvis du slutter å bruke RENOVA i mer enn 12 uker, går effekten bort og returnerer når du bruker produktet igjen.

Som andre stoffer har RENOVA 0,02% blitt testet for sikkerhet og effekt. Selv om denne krem ​​ikke eliminerer solbeskadiget hud, eliminerer ikke rynker og endrer ikke aldringsprosessen. Det har vist seg at kremet reduserer fine rynker i ansiktet. Når du bruker RENOVA, som et annet anti-aging eller hudpleieprodukt, bør du begrense effekten av solen og alltid bruke solkrem. "

Herfra kan du velge følgende setning:

Det har vist seg at det har blitt vist at det vil være en mild, rynker-tynnet hudpleie.

Oversettelse: Renova er vist som et adjuvans for bruk for å redusere rynker, hyperpigmentering og hudrøykhet.

Denne teksten er støtten til tretinoin som et anti-aldringsmiddel.
Og nå la vi gå tilbake mentalt til første gang, som jeg ba deg om å huske og sette alt sammen. Det viser seg at tretinoin (selv om du finner feil, bare Renova), men det vil vi ikke, og derfor er tretinoin godkjent av FDA som hjelpemiddel ved å bruke det for å myke fine rynker, hyperpigmentering og huduhethet.

Flott, allerede noe. Men det er langt fra "tretinoin vender klokken tilbake!".

Og nå er det mest interessante:
På den offisielle FDA-nettsiden er det et annet flott dokument for stoffet RENOVA: http://www.accessdata.fda.gov/drugsatfda_docs/label/2014/021108s015lbl.pdf
"INDIKASJONER OG BRUK
(For å forstå fullstendig indikasjonen for dette produktet, vennligst les hele INDIKASJONER
Og bruk delen av merkingen.)
RENOVA® (tretinoinkrem) 0,02% (se andre punktum
under) for ansiktsrynker hos pasienten som bruker
omfattende hudpleie og sollys unngåelse programmer. RENOVA® (tretinoin krem)
0,02% eliminerer ikke skrukker, reparerer solbeskadiget hud,
REVERSE FOTOGRAFERING, eller RESTORE MER YOUTHFUL eller YOUNGER SKIN. i
dobbeltblindede, vehikelkontrollerte kliniske studier, mange pasienter i kjøretøygruppen
hudpleie hudpleie
og sollys unngå programmer inkludert solkrem, beskyttende klær og ikke reseptbelagte
mykgjørende kremer.
 RENOVA® (tretinoinkrem) 0,02% har ikke demonisert en MITIGATING
Sollys eksponering som grov eller dyp rynke,
taktil grovhet, spettet hyperpigmentering, lentiginer, telangiektasi, hudslaphet,
keratinocytisk atypi, melanocytisk atypi eller dermal elastose.
 RENOVA® (tretinoinkrem) 0,02% bør ikke brukes
hudpleieprogram som inkluderer bruk av hudpleie.
effektive solkrem (minimum SPF på 15) og beskyttelsestøy.
 Pasienter med synlige actiniske keratoser og pasienter med en hudkrefthistorie var
ekskludert fra kliniske studier av RENOVA® (tretinoinkrem) 0,02%. Dermed effektiviteten
og sikkerhet av RENOVA® (tretinoinkrem) 0,02% i disse populasjonene
tid.
 Verken sikkerhet eller effektiviteten av RENOVA® (tretinoinkrem) 0,02% for
forebygging eller behandling av aktiniske keratoser eller hud-neoplasmer er etablert. "

oversettelse:
INDIKASJONER FOR BRUK
(For å forstå indikasjonene på dette produktet, vennligst les alle INDIKASJONENE).
RENOVA® (tretinoin krem) 0,02% er indikert som hjelpemiddel (se annet ledd nedenfor) for bruk i mykning (mykning) fine ansiktsrynker.
RENOVA® (tretinoin-krem) 0,02% BRENGER IKKE SKRINKLENE OG GJØR IKKE OVER SKADET SUNSULAR HUD, TRYKKER IKKE MOT ÅRE OG IKKE RESTORERER HUDKINNEN.

Studiene har oppnådd de ønskede palliative effekter for fine rynker i ansiktets hud ved bruk av komplisert hudpleie (med tanke på programmer for beskyttelse mot sollys, inkludert vanlige fuktighetskrem).

RENOVA (tretinoin krem) 0,02% DEMONSTRERER IKKE VIRKNINGEN AV INFLUENCE
Å REDUSERE tegn på kronisk eksponering for sollys på huden, som grove eller dype rynker, hyperpigmentering, lentigin, telangiektasi, hudsløvhet, keratinocytisk atypi, melanocytisk atypi eller dermal elastose.
RENOVA (tretinoin krem) 0,02% bør brukes under veiledning av en lege som et ekstra verktøy i et omfattende program for hudpleie.

Så.. Tretinoin reverserer ikke noe ur og vokser ikke ny hud. Egenskapene er "litt" overdrevne av de som selger den. Og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor.

Flere Artikler Om Typer Acne