Registrer deg for å legge igjen en anmeldelse.
Det tar mindre enn 1 minutt.

Triderm er egentlig en komplett analog av Agriderma GK. Det er også et hormonelt stoff, da det inneholder den hormonelle komponenten betametason. Kontraindikasjoner og bivirkninger en stor mengde. På mitt sted er han en del av antiallergiske stoffer, så jeg bruker det dristig når allergi akne kommer ut på ansiktet mitt. Og de er vanligvis enkle, sjeldne, men merkbare, så jeg prøver å begynne å behandle dem så snart som mulig. Bare det er mistanke om kviseformasjon, jeg smør umiddelbart dette stedet med et tynt lag, og et sunt område i nærheten er også litt spennende.
Hvis du smør hver dag om morgenen og om kvelden, så går det vanligvis i 3 dager. Hvis du trenger å kurere en kvise i en natt, men påfør et bandasje over natten. Under en slik komprimering øker absorpsjonen av aktive stoffer inn i blodet når det påføres lokalt. Når jeg måtte gjennomgå behandling i lengre tid, i to hele uker, etter så lange perioder med kansellering, bør den utføres gradvis, med en reduksjon i den daglige dosen, i min situasjon fra to ganger til en, og bare da en fullstendig opphør.
Fra det ubehagelige: det kan virke kløende, som i utgangspunktet skjer akkurat som du komprimerer.
Det er ikke billig, så stol på dine økonomiske evner, gitt at salvens levetid er bare 2 år.

Brukt Triderm for dermatitt i ansiktet. Jeg hadde en flekk på hudens størrelse på 10 kopecks, det var kløende og det var kviser inni. Dette middelet er veldig sterkt, det inneholder et antibiotika, så jeg anbefaler ikke å bruke den til akne, fordi hvorfor utsetter huden for en slik sammensetning. På gården finner du naturlige produkter for å bekjempe betennelser, som aloe vera, jod og hydrogenperoksid. Triderm koster mye og røret er lite. Jeg smurt et sårt sted i en uke. Han hjalp meg. Effektivt lettet betennelse og døde bakterier uten spor. Spent sparsomt.

Vel, ikke fra akne, det er sikkert, jeg brukte nesten 2 uker, null følelse! Pimple påvirker ikke pimpleen, smurte den om natten, som det var kvise i morgen, men hvis kimen er blitt presset ut, og rundt huden er betent, klør, pustler dukker opp, hjelper salven, det lindrer betennelse, rødhet og helbreder sår godt ! Kløe alt går bort øyeblikkelig!
Jeg brukte denne salven både på ansiktet og i décolleté-området, og forårsaket ikke noen allergi eller ubehag, det ble absorbert raskt på bare noen få sekunder, men du må bruke et tynt lag! Og selvfølgelig er det bedre å ikke trykke noe på ansiktet og å røre huden så lite som mulig med skitne hender, men hvis du har nakosyachili, ta Triderm, vil det fjerne betennelsen i en natt, som de sier, det er selvbevist! Røret er lite, aromaen er behagelig, prisen er anstendig, men det varer lenge, min første varte i seks måneder, men jeg bruker ikke det hele tiden, bare av og til, fordi det er hormonalt, men vær ikke redd for ordet, vil ikke overskje vokse))) veldig lite beløp! Jeg anbefaler som et middel for akne og ikke fra dem!

Triderm er vanligvis foreskrevet for allergiske hudreaksjoner, så vel som hudsykdommer, som psoriasis, dermatitt, osv. Og likevel, akne behandling krem ​​ville være veldig dyrt. Et rør av 15 gram verdt under 900 rubler - ikke alle har råd til. Men på grunn av sin desinfeksjon, anti-inflammatoriske og anti-bakterielle effekter, hindrer det godt utviklingen av akne. Men, i motsetning til det store flertallet av anti-akne, former det ikke huden. Men det negative punktet er kort brukstid. Åpenbart er det ikke verdt å smøre ansiktet ditt med dette stoffet i mer enn en uke.
Brukt salvepunkt. Hun burde ikke dekke alle hudene i alle fall. For det første er det uhensiktsmessig, siden det ikke er noen positiv innvirkning, og det er en betydelig overgang. For det andre er det for kraftig et middel for ansiktets hud: det inneholder antibiotika og antifungale komponenter. Derfor, bare i løpet av uken og akne - ikke mer. Men det fjerner rødheten utmerket, betennelsen minker, på grunn av hvilken akne nesten forsvinner. Bare en uke kan du rense ansiktet ditt. Men effekten er dessverre ikke lengre, så for å bevare et rent ansikt må du overvåke hygiene.

Ingen har stillt spørsmål ennå. Spørsmålet ditt blir det første!

Acne Triderm

Å bestemme årsaken til betennelse i ansiktet og kroppen kan være svært vanskelig. Deres plutselige utseende tar dem på overraskelse. Det er ubehag, ikke bare fysisk, men også psykologisk. Spesielt hvis situasjonen fortsetter å forverres, og ingen pleieprodukter hjelper.

Berolig huden og ta den tilbake til normal kan hjelpe et stoff som Triderm for akne.

effekt

Generelt er Triderm ikke et verktøy som er rettet mot å bli kvitt akne. Legemidlet er beregnet til andre formål. Det kombinerer tre handlinger: anti-inflammatorisk, antifungal og antibakteriell. Dens første rolle er behandling av blandede hudsykdommer: dermatose, allergisk dermatitt, eksem, berøvelse etc. i tilfeller hvor det er vanskelig eller umulig å bestemme sin opprinnelige natur.

Men det er nettopp kombinasjonen av alle egenskapene til stoffet som tillater det å effektivt eliminere hudutslett, selv om det ikke ble opprettet for dette.

Triderm har en kompleks sammensetning med tre aktive ingredienser:

 • betametasondipropionat er en antiinflammatorisk substans som raskt lindrer kløe, beroliger dermis, eliminerer rødhet og peeling;
 • Gentamicin er et bredspektret antibiotika som dreper bakterier og forårsaker betennelse;
 • Clotrimazole - antisvampemiddel.

Det finnes to former for stoffutslipp: krem ​​og salve. De avviker vesentlig fra hverandre og brukes i forskjellige tilfeller.

Når betennelsen nettopp har oppstått, er i aktiv fase, blir våt, ledsages av ødem, du må bruke krem. Det er lettere, veier ikke ned huden, absorberer raskt, og er egnet for oljeaktig dermis.

I så fall, hvis problemer oppstod for lenge siden, ble huden tørr og peeling, salve ville være bedre. Det myker epidermis og kan trenge dypere enn kremet, noe som påvirker problemet mer intensivt.

Ved bruk av Triderma for akne er kremet bedre egnet, siden salven er beregnet for behandling av langvarige dermatologiske sykdommer, og ikke for raskt å eliminere kilden til betennelse og ubehagelige følelser forbundet med det.

Hvordan bruker du? Sikkerhets forholdsregler

Evnen til stoffet til å påvirke akne bestemmes av innholdet i sammensetningen av den antiinflammatoriske og antibakterielle komponenten. Å komme på akne, penetrerer verktøyet i sitt fokus, dreper mikroorganismer som forårsaket forekomsten av ål, og reduserer også hevelse og rødhet.

Derfor er det rasjonelt å bruke Triderm nøyaktig til punktet, uten å påvirke de raske delene av epidermis. Hvis ansiktet er dekket med et stort antall små utslett, og årsaken er ukjent, kan du bruke krem ​​på hele skadet overflate.

Legemidlet brukes på ren, tørr hud med et tynt lag. Unngå kontakt med øyne og slimhinner, og hvis dette skjer, skyll dem grundig med vann.

Det er nødvendig å bruke midler to ganger om dagen, om morgenen og om kvelden. Varigheten av behandlingen avhenger av mengden betennelse og hudens individuelle egenskaper. De første resultatene er vanligvis merkbare etter 3-4 dager, og en varig effekt oppnås i 3-4 uker. Hvis dette ikke skjer, er det nødvendig å avbryte bruken av stoffet og konsultere en spesialist for utnevnelsen av en annen behandling. Men i fravær av indikasjoner spesifisert av produsenten (dermatologiske sykdommer), er det bedre å ikke bruke kremet lenge, men for å fullføre det umiddelbart etter at akne begynner å helbrede, fordi den inflammatoriske prosessen allerede vil bli fjernet.

Triderm har en ganske omfattende liste over kontraindikasjoner, inkludert:

 • barns alder opptil to år (videre er det lov å bruke bare i nærvær av alvorlige grunner og bare etter samråd med legen);
 • den første trimesteren av graviditeten, da - med forsiktighet;
 • følsomhet overfor kremenes komponenter;
 • hud tuberkulose;
 • åpne sår;
 • kylling pox;
 • syfilis;
 • herpes.

Det bør noteres separat at langvarig bruk av stoffet i sjeldne tilfeller kan forårsake enda mer akneformasjon, derfor bør bruk av Triderma for akne ikke misbrukes.

Produsenten indikerer ikke kontraindikasjoner av kombinasjonen av dette verktøyet med andre legemidler. Du kan fortsette å bruke og omsorg kosmetikk, men fra dekorative for perioden å bli kvitt lesjoner bør forlates. I alle fall, fra grunnlaget og pulveret.

Omfattende behandling

Akne tridermen, som allerede beskrevet ovenfor, påvirker kun utslett som en konsekvens: det dræper patogene bakterier, som kroppen har mistet evnen til å kjempe på egenhånd, og beroliger huden. Men grunnen er fortsatt. Det må identifiseres og elimineres for å unngå at akne oppstår.

Derfor bør følgende tiltak tas:

 • Du må besøke en hudlege for å finne utslaget, eliminere sykdommer som demodikose;
 • Man bør konsultere en lege, samt en endokrinolog og en gastroenterolog, siden det er mage-tarmkanalen og skjoldbruskkjertelen som kan påvirke forverringen av hudtilstanden.

Folk som er utsatt for akne bør følge en bestemt diett: fjern søtt, mel, stekt mat og gi preferanse til friske grønnsaker og frukt, magert kjøtt, fisk og ulike korn.

Mange undervurderer fordelene ved tilstrekkelig forbruk av rent drikkevann. Men man har bare å begynne å drikke minst 6 glass om dagen, ettersom huden umiddelbart begynner å bli bedre, forsvinner vekten på magen, søvn blir sterkere, og morgentiden stiger lettere.

I de senere årene har en sunn livsstil virkelig blitt fasjonabel, og dårlige vaner er overveldet på alle måter. Sport, aktivitet, riktig ernæring påvirker huden. Det begynner å lyse fra innsiden, rydder, får en vakker nyanse.

Triderm - et stoff beregnet på behandling av dermatologiske sykdommer i akutt og kronisk stadium. Det er mulig å bruke det for akne bare i unntakstilfeller, punktvis og i kort tid.

Narkotika vurderinger

Triderm - et stoff for behandling av dermatologiske sykdommer med uidentifisert natur. Det har en komplisert effekt: anti-inflammatorisk, antifungal og antibakteriell. Det gjør at han raskt kan eliminere akne, men i lang tid kan du ikke bruke verktøyet. Det vil være nok til å behandle prikkbetennelse flere ganger for å fjerne huden av uønsket gjest.

Akne Triderm: Førstehjelp til ansiktet (bruksanvisning, effektivitet og omtale)

Akne er ikke bare en kosmetisk defekt som ofte forårsaker dårlig humør. Ofte viser utseendet på utslett en sykdom i kroppen. Derfor bruker leger en integrert tilnærming til behandling av inflammatorisk hudsykdom. Pasienter anbefales å ta medikamenter som bidrar til å eliminere hovedpatologien. Samtidig utpekte salver og kremer for å rense huden fra komedoner og utslett.

I dermatologi, bruk av krem ​​og salve triderm acne er ikke praktisert. Legen kan kun inkludere et hormonelt stoff i en terapeutisk diett i unntakstilfeller. Som regel oppstår et slikt behov i utviklingen av en akutt inflammatorisk prosess.

Hjelper Triderm til akne

Akne vises på ansiktet på grunn av økt sekresjon av talgkjertlene. Sebum mister bakteriedrepende egenskaper og endrer tekstur. Det blir tettere, danner trafikkork og lukker kanalene. Ofte trenger patogene bakterier og noen ganger patogene sopp inn i sebaceous kjertlene. Under deres innflytelse oppstår en inflammatorisk prosess, og en purulent masse dannes i porene. For behandling av akne eller enkelt akne, er det nødvendig med et stoff med komplisert effekt:

 • anti-inflammatorisk;
 • antibakterielle;
 • antimycotic;
 • antimikrobielle.

Triderm har slike egenskaper. I løpet av dagen lindrer han betennelse, ødelegger stafylokokker og streptokokker.

Men dermatologer anbefaler ikke å bruke den til å fjerne kviser på ansiktet.

Preparatet inkluderer betametason glukokortikosteroid. Et hormonelt middel er i stand til å trenge inn i blodet og fremkalle systemiske bivirkninger.

Narkotikabeskrivelse

Det kombinerte legemidlet er ment for behandling av alvorlige hudpatologier. Vanligvis er de forårsaket av en reduksjon i immunsystemets funksjonelle aktivitet. Det tar kroppens celler for fremmede proteiner og begynner å angripe. Dette manifesteres av utslett på huden, dets alvorlige hevelse og rødhet. Åpne sår er smittet og utløser en akutt inflammatorisk prosess. I slike tilfeller foretrekker dermatologer ofte stoffet Triderm. Den har mange positive egenskaper:

 • aktive ingredienser trer inn i de dypeste lagene av epidermis;
 • antibiotikumet er aktivt mot de fleste patogene bakterier;
 • glukokortikosteroid forhindrer spredning av betennelse i sunt vev.

Under behandling med Triderm er det ikke nødvendig med andre eksterne midler. Ved begynnelsen av sykdommen bruker en krem ​​med en lett struktur. Det danner ikke en beskyttende film på hudoverflaten. Molekylært oksygen trer inn i det skadede vevet, og akselererer regenereringen. Etter å ha strammet sårene, foreskriver legen salve. Dens bruk gjør det mulig å forhindre sekundær infeksjon, det blir den beste forebyggingen av tilbakefall.

Farmakologisk aktivitet

Triderm er et kombinert preparat fra gruppen av eksterne agenter for behandling av inflammatoriske hudpatologier. Den farmakologiske virkningen er basert på egenskapene til de aktive ingrediensene:

 • betametason er en syntetisk analog av hormonet som produseres av binyrene. Undertrykker den inflammatoriske prosessen, eliminerer hevelse, kløe og rødhet. Etter påføring av krem ​​eller salve forsvinner ubehag raskt - smerte, kramper, brennende følelse;
 • Clotrimazol er et antimykotisk middel som undertrykker ergosterolsyntese. Forbindelsen har et bredt spekter av aktivitet. Det hemmer veksten og reproduksjonen av patogene gjærlignende sopp, inkludert de av slekten Candida;
 • Gentamicin er en antibakteriell komponent av salve og krem. Han er i stand til å ødelegge både gram-positive og gram-negative mikroorganismer. Patogene bakterier utvikler sakte motstand mot det. Dette tillater bruk av Triderm som en monoterapi.

Hormonalt eksternt middel har også antiallergisk effekt. Det forhindrer akkumulering av ekssudat i inflammatorisk foci, forbedrer mikrosirkulasjonen.

Til pasientens spørsmål om det er mulig å smøre ansiktet med Triderm, svarer dermatologer i de fleste tilfeller negativt. Dette er bare mulig med akutt allergisk betennelse, som ikke er i stand til å eliminere andre legemidler.

Frigi form og sammensetning

Den belgiske produsenten produserer Triderm i forseglede aluminiumrør. Hver inneholder 15,0 eller 30,0 g av et eksternt middel. Den sekundære emballasjen av legemidlet er en pappkasse med vedlagte instruksjoner for bruk. Kremet har en myk ensartet konsistens. Ovnens struktur er mer fet og fet.

De aktive ingrediensene i begge doseringsformer er betametason, clotrimazol og gentamicinsulfat. Og sammensetningen av hjelpekomponenter varierer vesentlig:

 • salve - væske og myke paraffiner;
 • krem - propylenglykol, fosforsyre og dets derivater, petrolatum, cetostearyl og benzylalkoholer, makrogol, paraffin, destillert vann.

Legemidlet skal lagres på et mørkt sted ved en temperatur ikke høyere enn 25 ° C. Kremens holdbarhet - 36 måneder, salve - 24 måneder. Du kan ikke bruke verktøyene når de forandrer konsistensen, fargen, utseendet til fremmed lukt.

Instruksjoner for bruk

Triderm er det beste stoffet som brukes til behandling av ulike dermatitt.

Men applikasjonen har sine egne egenskaper. Det er umulig å sette midler på åpne sår, og bare på kantene. Forsinkelse av denne anbefalingen vil føre til rask opptak av ingrediensene i blodet. Etter flere timer kan det oppstå alvorlige systemiske og lokale bivirkninger.

Hvis symptomene på dermatitt ikke forsvinner etter 2 uker, bør du kontakte hudlege. Han vil justere dosen av stoffet eller erstatte den med en analog. Triderm kan ikke abrupt avbrytes på grunn av høy sannsynlighet for tilbakefall av patologi. Salve eller krem ​​skal fortynnes med en kosmetisk krem, som gradvis senker konsentrasjonen av ingrediensene.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Triderm er foreskrevet for pasienter med akutt eller kronisk infeksjons-inflammatorisk prosess i huden. Det brukes til å behandle enkel lav hos pasienter hvis antifungale midler har vært ineffektive. Følgende patologier er også indikasjoner på bruk av kremsalver:

 • atopisk og enkel dermatitt
 • diffus og begrenset nevrodermatitt;
 • gråt og tørt eksem
 • dermatofytose og candidiasis i huden.

Legemidlet er godt etablert i behandlingen av dermatitt, forårsaket av brudd på immunsystemets funksjon. Men du kan bruke Triderm for allergi i ansiktet bare etter avtale av en hudlege eller allergiker.

Det er kontraindisert for bruk i vannkopper, syfilis, herpes simplex og tuberkulosehudssår. Triderm er ikke foreskrevet for gravide kvinner, barn under 2 år og pasienter med overfølsomhet overfor komponentene.

Dosering og administrasjon

Salve og krem ​​påføres på de betent områder i epidermis om morgenen og kvelden. Før prosedyren behandles huden med antiseptiske løsninger. Behandlingens varighet overstiger ikke 3 uker på grunn av sannsynligheten for systemiske bivirkninger. Enkeltdose bestemt av legen, under hensyntagen til resultatene av laboratorietester. Triderm for behandling av betennelse i ansiktet brukes i minimale doser 1 gang per dag.

Funksjoner for bruk for akne

En alvorlig mangel på krem ​​og salve er "uttakssyndrom". Etter abrupt avslutning av behandlingen, returnerer alle symptomene ikke bare, men øker også. Utslett blir mer, og den inflammatoriske prosessen som forekommer i dem er mer intens. Hva leger anbefaler:

 • kontakt en hudlege og passere en skrap for å bestemme svampene og bakteriene umiddelbart.
 • fullt undersøkt for å utelukke sykdommer i indre organer.

Påfør Triderm salve er bare nødvendig av lege. For å eliminere akne, er det bedre å bruke stoffer med antibakteriell og tørkende effekt. Etter ødeleggelsen av mikroorganismer forsvinner smerten og betennelsen raskt, huden blir gradvis ryddet. Slike legemidler er tilgjengelige i form av geler og skum med en delikat struktur.

Bivirkninger

Spesielt negativt. Triderm påvirker urinorganene og leveren under irrasjonell bruk. Men oftere utvikler lokale bivirkninger:

 • tørrhet og hud maceration;
 • utslett, hevelse, rødhet;
 • stikkende varme;
 • strekkmerker;
 • hudatrofi;
 • acne;
 • alder flekker.

I sjeldne tilfeller oppstår svimmelhet, migrene, kvalme, oppkast, peristaltisk lidelse.

analoger

Akriderm GK, Lokoid, Diprosalik, Betasalik har samme effekt som Triderm.

anmeldelser

Anastasia, Perm: Jeg leste positive anmeldelser på Internett om behandling av Triderm acne på ansiktet. Konsultert med dermatologen. Hun forbød kategorisk bruk av et hormonelt stoff for dette formålet.

Svetlana, Penza: Triderm hjelper meg mye fra allergisk dermatitt. Etter den første applikasjonen forsvinner kløe og hevelse. Før smøring av ansiktet fortynner jeg Triderm med en babykrem.

Triderm for akne i ansiktet: instruksjoner for bruk, effektivitet, analoger og vurderinger

Akne er ikke bare en kosmetisk defekt som ofte forårsaker dårlig humør. Ofte viser utseendet på utslett en sykdom i kroppen. Derfor bruker leger en integrert tilnærming til behandling av inflammatorisk hudsykdom. Pasienter anbefales å ta medikamenter som bidrar til å eliminere hovedpatologien. Samtidig utpekte salver og kremer for å rense huden fra komedoner og utslett.

I dermatologi, bruk av krem ​​og salve triderm acne er ikke praktisert. Legen kan kun inkludere et hormonelt stoff i en terapeutisk diett i unntakstilfeller. Som regel oppstår et slikt behov i utviklingen av en akutt inflammatorisk prosess.

Hjelper Triderm til akne

Akne vises på ansiktet på grunn av økt sekresjon av talgkjertlene. Sebum mister bakteriedrepende egenskaper og endrer tekstur. Det blir tettere, danner trafikkork og lukker kanalene. Ofte trenger patogene bakterier og noen ganger patogene sopp inn i sebaceous kjertlene. Under deres innflytelse oppstår en inflammatorisk prosess, og en purulent masse dannes i porene. For behandling av akne eller enkelt akne, er det nødvendig med et stoff med komplisert effekt:

 • anti-inflammatorisk;
 • antibakterielle;
 • antimycotic;
 • antimikrobielle.

Triderm har slike egenskaper. I løpet av dagen lindrer han betennelse, ødelegger stafylokokker og streptokokker.

Men dermatologer anbefaler ikke å bruke den til å fjerne kviser på ansiktet.

Preparatet inkluderer betametason glukokortikosteroid. Et hormonelt middel er i stand til å trenge inn i blodet og fremkalle systemiske bivirkninger.

Narkotikabeskrivelse

Det kombinerte legemidlet er ment for behandling av alvorlige hudpatologier. Vanligvis er de forårsaket av en reduksjon i immunsystemets funksjonelle aktivitet. Det tar kroppens celler for fremmede proteiner og begynner å angripe. Dette manifesteres av utslett på huden, dets alvorlige hevelse og rødhet. Åpne sår er smittet og utløser en akutt inflammatorisk prosess. I slike tilfeller foretrekker dermatologer ofte stoffet Triderm. Den har mange positive egenskaper:

 • aktive ingredienser trer inn i de dypeste lagene av epidermis;
 • antibiotikumet er aktivt mot de fleste patogene bakterier;
 • glukokortikosteroid forhindrer spredning av betennelse i sunt vev.

Under behandling med Triderm er det ikke nødvendig med andre eksterne midler. Ved begynnelsen av sykdommen bruker en krem ​​med en lett struktur. Det danner ikke en beskyttende film på hudoverflaten. Molekylært oksygen trer inn i det skadede vevet, og akselererer regenereringen. Etter å ha strammet sårene, foreskriver legen salve. Dens bruk gjør det mulig å forhindre sekundær infeksjon, det blir den beste forebyggingen av tilbakefall.

Farmakologisk aktivitet

Triderm er et kombinert preparat fra gruppen av eksterne agenter for behandling av inflammatoriske hudpatologier. Den farmakologiske virkningen er basert på egenskapene til de aktive ingrediensene:

 • betametason er en syntetisk analog av hormonet som produseres av binyrene. Undertrykker den inflammatoriske prosessen, eliminerer hevelse, kløe og rødhet. Etter påføring av krem ​​eller salve forsvinner ubehag raskt - smerte, kramper, brennende følelse;
 • Clotrimazol er et antimykotisk middel som undertrykker ergosterolsyntese. Forbindelsen har et bredt spekter av aktivitet. Det hemmer veksten og reproduksjonen av patogene gjærlignende sopp, inkludert de av slekten Candida;
 • Gentamicin er en antibakteriell komponent av salve og krem. Han er i stand til å ødelegge både gram-positive og gram-negative mikroorganismer. Patogene bakterier utvikler sakte motstand mot det. Dette tillater bruk av Triderm som en monoterapi.

Hormonalt eksternt middel har også antiallergisk effekt. Det forhindrer akkumulering av ekssudat i inflammatorisk foci, forbedrer mikrosirkulasjonen.

Til pasientens spørsmål om det er mulig å smøre ansiktet med Triderm, svarer dermatologer i de fleste tilfeller negativt. Dette er bare mulig med akutt allergisk betennelse, som ikke er i stand til å eliminere andre legemidler.

Frigi form og sammensetning

Den belgiske produsenten produserer Triderm i forseglede aluminiumrør. Hver inneholder 15,0 eller 30,0 g av et eksternt middel. Den sekundære emballasjen av legemidlet er en pappkasse med vedlagte instruksjoner for bruk. Kremet har en myk ensartet konsistens. Ovnens struktur er mer fet og fet.

De aktive ingrediensene i begge doseringsformer er betametason, clotrimazol og gentamicinsulfat. Og sammensetningen av hjelpekomponenter varierer vesentlig:

 • salve - væske og myke paraffiner;
 • krem - propylenglykol, fosforsyre og dets derivater, petrolatum, cetostearyl og benzylalkoholer, makrogol, paraffin, destillert vann.

Legemidlet skal lagres på et mørkt sted ved en temperatur ikke høyere enn 25 ° C. Kremens holdbarhet - 36 måneder, salve - 24 måneder. Du kan ikke bruke verktøyene når de forandrer konsistensen, fargen, utseendet til fremmed lukt.

Instruksjoner for bruk

Triderm er det beste stoffet som brukes til behandling av ulike dermatitt.

Men applikasjonen har sine egne egenskaper. Det er umulig å sette midler på åpne sår, og bare på kantene. Forsinkelse av denne anbefalingen vil føre til rask opptak av ingrediensene i blodet. Etter flere timer kan det oppstå alvorlige systemiske og lokale bivirkninger.

Hvis symptomene på dermatitt ikke forsvinner etter 2 uker, bør du kontakte hudlege. Han vil justere dosen av stoffet eller erstatte den med en analog. Triderm kan ikke abrupt avbrytes på grunn av høy sannsynlighet for tilbakefall av patologi. Salve eller krem ​​skal fortynnes med en kosmetisk krem, som gradvis senker konsentrasjonen av ingrediensene.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Triderm er foreskrevet for pasienter med akutt eller kronisk infeksjons-inflammatorisk prosess i huden. Det brukes til å behandle enkel lav hos pasienter hvis antifungale midler har vært ineffektive. Følgende patologier er også indikasjoner på bruk av kremsalver:

 • atopisk og enkel dermatitt
 • diffus og begrenset nevrodermatitt;
 • gråt og tørt eksem
 • dermatofytose og candidiasis i huden.

Legemidlet er godt etablert i behandlingen av dermatitt, forårsaket av brudd på immunsystemets funksjon. Men du kan bruke Triderm for allergi i ansiktet bare etter avtale av en hudlege eller allergiker.

Det er kontraindisert for bruk i vannkopper, syfilis, herpes simplex og tuberkulosehudssår. Triderm er ikke foreskrevet for gravide kvinner, barn under 2 år og pasienter med overfølsomhet overfor komponentene.

Dosering og administrasjon

Salve og krem ​​påføres på de betent områder i epidermis om morgenen og kvelden. Før prosedyren behandles huden med antiseptiske løsninger. Behandlingens varighet overstiger ikke 3 uker på grunn av sannsynligheten for systemiske bivirkninger. Enkeltdose bestemt av legen, under hensyntagen til resultatene av laboratorietester. Triderm for behandling av betennelse i ansiktet brukes i minimale doser 1 gang per dag.

Funksjoner for bruk for akne

En alvorlig mangel på krem ​​og salve er "uttakssyndrom". Etter abrupt avslutning av behandlingen, returnerer alle symptomene ikke bare, men øker også. Utslett blir mer, og den inflammatoriske prosessen som forekommer i dem er mer intens. Hva leger anbefaler:

 • kontakt en hudlege og passere en skrap for å bestemme svampene og bakteriene umiddelbart.
 • fullt undersøkt for å utelukke sykdommer i indre organer.

Det er nødvendig å bruke Triderm bare på legeens anbefaling. For å eliminere akne, er det bedre å bruke stoffer med antibakteriell og tørkende effekt. Etter ødeleggelsen av mikroorganismer forsvinner smerten og betennelsen raskt, huden blir gradvis ryddet. Slike legemidler er tilgjengelige i form av geler og skum med en delikat struktur.

Bivirkninger

Spesielt negativt. Triderm påvirker urinorganene og leveren under irrasjonell bruk. Men oftere utvikler lokale bivirkninger:

 • tørrhet og hud maceration;
 • utslett, hevelse, rødhet;
 • stikkende varme;
 • strekkmerker;
 • hudatrofi;
 • acne;
 • alder flekker.

I sjeldne tilfeller oppstår svimmelhet, migrene, kvalme, oppkast, peristaltisk lidelse.

analoger

Akriderm GK, Lokoid, Diprosalik, Betasalik har samme effekt som Triderm.

anmeldelser

Anastasia, Perm: Jeg leste positive anmeldelser på Internett om behandling av Triderm acne på ansiktet. Konsultert med dermatologen. Hun forbød kategorisk bruk av et hormonelt stoff for dette formålet.

Svetlana, Penza: Triderm hjelper meg mye fra allergisk dermatitt. Etter den første applikasjonen forsvinner kløe og hevelse. Før smøring av ansiktet fortynner jeg Triderm med en babykrem.

triderm

Registrer deg for å legge igjen en anmeldelse.
Det tar mindre enn 1 minutt.

Sammensetningen av salven "Triderm" -komplekset, det er antibakteriell og antifungal effekt, og antiinflammatorisk. Derfor er prisen ganske høy - fra 700 rubler per rør på 15 ml. Fungerer ganske kraftig, så du ikke bør smøres på grunn av trivielle irritasjoner og lysutbrudd, du kan tjene flere problemer i form av en allergisk reaksjon og tørr hud.
Det anbefales ikke å bruke på for store områder av kroppen, for eksempel, smør hele ryggen eller magen, bruk for lenge - det vil si mer enn to måneder. Fordi stoffet er hormonalt og, gitt sin utmerkede gjennomtrengende evne, kan det forårsake uønskede funksjonsfeil i interne organers arbeid, og vel, er avhengighet, som med alle hormonale salver, heller ikke nødvendig å bli diskontert.
Men når svampeteologi av endringer i hudstrukturen hjelper veldig bra som en rask behandling. Jeg behandlet dem for eksem på armen og interdigital sopp. Dabbed etter desinfisering av brett med et tynt lag og ventet til det ble absorbert. Siden salven er fet, blir den absorbert i lang tid, og deretter er det en klebrig "film" som ligger på huden, noe som ikke er veldig hyggelig. Men bokstavelig talt om 12-15 dager gikk alt helt.

For behandling av hud på føttene brukte jeg salve og krem ​​av denne linjen. Jeg så ikke noen grunnleggende forskjeller mellom krem ​​og salve: de er nesten identiske i applikasjonsmetode, effektivitet, pris og ytelse. Bare kremet har en lettere tekstur enn salven, absorberer raskere og ikke flekker sokker og strømpebukser i det hele tatt. Men nettopp på grunn av sin gode absorpsjon, bør den brukes oftest enn salve. Som i struktur ligner petrolatum, samme fett, gjennomsiktig og med et lite apotek lukt.
Påfør salven to ganger om dagen for å rense, tørr hud og krem ​​- som det vil, men også minst to ganger om dagen. Ved påføring bør du forsøke å salve ikke bare det berørte området, men også en liten hud rundt den, for å hindre at sopp kommer fra pasienten til et sunt "stykke".
Hvor bra er dette legemidlet - det har ingen spesifikke kontraindikasjoner, unntatt for vannkopper, åpne sår, barn opptil to år og hudt tuberkulose. Det er også ingen bivirkninger, unntatt individuell intoleranse. Instruksjonene sier at kløe og brennende kan noen ganger oppstå med langvarig bruk. Men jeg smurt lenge, nesten tre måneder, noe som ikke skjedde.

Triderm er et stoff som har effekten av:
- anti-inflammatorisk;
- antifungal;
- antiallergic;
- antibakteriell.
Jeg brukte den til å eliminere soppen på hendene mine.
Presentert betyr i form av en krem. Jeg påførte det på huden som ble påvirket av sopp flere ganger om dagen. Pass på at du trenger huden for å vaske, tørke, håndtere antiseptiske produkter.
Legemidlet er ikke trygt. Det har kontraindikasjoner for bruk og kan provosere bivirkninger. Derfor må du først studere instruksjonene og teste for allergier.
De første resultatene av bruken begynte jeg å markere i 5-6 dager. Redusert graden av symptomer. Huden begynte å se sunnere ut.
I alt brukte jeg stoffet i en måned. I løpet av denne tiden var jeg i stand til å oppnå fullstendig helbredelse av huden. Nå er ingenting som en sopp.
Salve i sammensetningen inneholder en hormonell komponent. Det er derfor du ikke trenger å bruke den i lang tid. Hormonale legemidler med hyppig bruk kan forårsake langvarig avhengighet og forstyrre hormonnivåer.
Antifungal komponent i salven er clotrimazol.

Jeg ble veldig overrasket da jeg ble foreskrevet en hormonell salve fra dermatofytose (slik en soppsykdom i huden), som til og med inneholder antibiotisk gentamicin. Ja, for prisen er det relativt billig, men jeg brukte det med stor frykt. Det var imidlertid ingen slike forferdelige konsekvenser av behandlingen.
Dermatofytose var voluminøs i brystområdet, så salven gikk av med høy hastighet, jeg trengte tre rør, og dermed økte kostnaden for behandling tre ganger. Etter påføring av salven stoppet kløe og smerte nesten umiddelbart.
Hvis du sammenligner fordelene med stoffet og mulige skader fra det, så vil det fortsatt være flere fordeler.

Kostnaden overrasket meg først. Salven er veldig dyrt (ca. 1000 rubler for 15 gram), men det koster pengene sine.
Fargen på preparatet er gjennomsiktig, hvit. Konsistensen er veldig fet og vaselin. Soaked opp normalt. Jeg brukte det rette for svampen på neglene. Hun smurt med preparatet, ikke bare platene, men også tærne selv, spesielt huden mellom fingrene. Rødhet og kløe gikk gjennom dagen. Sårene tørket ut raskt. Betennelse mellom fingrene forsvant veldig raskt og stoppet å brenne.
Triderm hjalp meg veldig raskt. Svampen var 5 dager. Men det er en fly i salven. Salve - hormonal! Ofte kan den ikke brukes. Og i lang tid å bruke er det heller ikke trygt. Som en del av betametasondipropionat og clotrimazol.
Salven er ikke egnet for alle, det er begrensninger i instruksjonene for visse sykdommer, under graviditet og fôring, og også i barndommen. Det er nødvendig å lese instruksjonene nøye før bruk.
Jeg brukte stoffet 2 ganger om dagen. Totalt brukte jeg det bare 10 ganger. Røret forblev nesten intakt. Han har en holdbarhet på to år, du kan trygt holde. Det kan være nyttig selv med hudutslett. Ja, og for å forebygge sopp, legger jeg det på neglene mine en gang i måneden.

Da jeg kjøpte Triderm salve, antok jeg feilaktig at jeg ville kurere min spenning. Selvfølgelig forsvarte symptomene umiddelbart umiddelbart, utslippet endte neste dag. Men jeg gjorde ikke en slutt på dette i lecheini.
Noen dager etter at salven ble brukt, begynte alt på nytt - kramper og kløe kom tilbake, utslippet startet. Jeg trodde at jeg hadde brukt stoffet for få dager, og han hadde ikke tid til å kurere meg. I fem dager brukte jeg salve på hud og slimhinner, etter en slik aktiv behandling begynte jeg å ha allergiske reaksjoner (jeg lærte etter dette at jeg hadde en normal overdose) i form av alvorlig tørrhet og utslett.
Tilstanden var verre, ingensteds. Hun løp til gynekologen, som informerte meg og skjulte meg veldig mye. Det viser seg at Triderm er en utmerket salve, det lindrer symptomene bemerkelsesverdig, og du bør virkelig bruke den i ikke mer enn to dager. Men hun behandler ikke. Sammen med dette middelet, er behandling med en hel kompleks av preparater for spenning som fjerner Candida-sopp nødvendig.
Som et resultat, bortsett fra selve treskelen, som ikke forsvant, kjøpte jeg også en allergisk reaksjon og måtte drikke antihistaminer.
Jeg hadde en tvetydig oppfatning av Triderm - jeg kan ikke klandre stoffet jeg brukte feil.

Den viktigste effekten av krem ​​- antimykotisk. Derfor, bare brukt til behandling av sopp. I tillegg har en antibakteriell effekt.
Jeg var bekymret for interdigital sopp, som en liten hudlesjon, men ubehag er enorm. Jeg kjøpte krem-tridderm. Tok det minste volumet - 15 gram.
Krem er den mest praktiske formen å bruke, spesielt i mitt tilfelle. Raskt smurt, kremen ble absorbert, begynte sitt arbeid, og jeg fortsetter å gjøre ting. Ingenting å bandasje er nødvendig, ingen forstyrrende dressinger. Det er sant at jeg også måtte smitte på jobb en gang daglig, siden jeg hadde tre prosedyrer foreskrevet per dag. Total tid smurt i tre uker. Det er enda mindre enn det vanlige kurset, så jeg var glad for at jeg raskt sa farvel til såret.
Men etter en uke oppsto svampens symptomer, ikke så sterke som før, men sykdommen ble ikke helt forsvunnet. Enten kan kremet ikke eliminere alle grunner, eller jeg gjorde noe galt. Kanskje det var en sko jeg ikke klarte å håndtere når jeg hadde på seg det med en sopp som fortsatt var tilstede.

Triderm er et godt stoff. Jeg kjøpte den også, jeg vet alt om dens funksjoner. Selges i bare to versjoner, kun for utendørs bruk. Det finnes ingen tablettmetode. Det er en krem ​​og salve. Nesten identiske stoffer, men forskjellene er bare i farge, tekstur og ekstra ingredienser, den viktigste aktive ingrediensen er en. For ikke å forveksle med valget, kjøpte jeg begge fondene, spesielt prisen er ikke for høy. Du kan bruke penger en gang. Spesielt når du vil raskt bli kvitt sopp.
Jeg behandlet et sår på beinet mitt som var påvirket av en soppinfeksjon. Men såret er ganske grunt, med åpne sår det kan ikke brukes, er penetrasjonen i blodet veldig sterk.
Det er ikke nødvendig å inkludere noe i komplekset for behandling, siden Triderm allerede er en kompleks medisin.
Jeg måtte smøre to ganger om dagen. Jeg gjorde dette: om morgenen krem, slik at det er mer absorbert, og om kvelden, er salven tykkere. Den tykke og mer viskøse strukturen kan holde seg til fots i lang tid uten å bli absorbert veldig raskt. Jeg gjorde alt for en måned. Det var ingen overdose, selv om jeg tenkte på mulig manifestasjon, men likevel brukte jeg begge legemidler. Men overdosering skjer bare med overdreven lang bruk. Derfor hadde jeg ingen problemer.
Triderm hjalp bare å takle sopp, viste ikke noen andre nyttige egenskaper for huden.

Triderm er foreskrevet for eksem, dermatitt, ulike typer allergier, og min erfaring med bruk er forbundet med fot sopp. Når de karakteristiske tegnene dukket opp: peeling, sprekker, kløe og lukt, jeg var på utkikk etter en effektiv salve og så lærte jeg om Triderm. Salven har en hormonell sammensetning basert på betametason. Det anbefales ikke til barn under 12 år, og det er også kontraindikasjoner for voksne. For å unngå konsekvenser kan den ikke brukes lenger enn en måned, og det er også umulig å nekte det bare, det er nødvendig å "hoppe av" gradvis. Jeg begynte å bruke den to ganger om dagen. Påført et tynt lag, fordelen av en tykk salve, sprer seg ikke. Røret er lite, men kan strekkes i 10 dager. To rør var nok for meg, og lettelse kom i de første to ukene. Rødheten gikk, kløen stoppet, sprekkene begynte å helbrede. Og den siste uken brukte jeg på det å gradvis redusere effekten av stoffet. Smurt en gang om dagen, brukt mindre salve enn før, på et mindre område. Så, dag etter dag, holdt jeg bruken til et minimum og til slutt forlatt det. Svampen kurert, følte ingen bivirkninger. Men dette skyldes nøyaktige instruksjoner og forsiktighet. Det er umulig å bruke denne salven sinnløst.

Ingen har stillt spørsmål ennå. Spørsmålet ditt blir det første!

Acne Triderm - Et omfattende produkt

Acne triderm er mye brukt til å eliminere hudproblemer. Den består av komplementære aktive stoffer.

Handlingsprogram triderma akne

Den terapeutiske effekten av salven oppnås på grunn av tilstedeværelsen av aktive ingredienser i det: gentamicin, betamethason og clotrimazol. Hjelpekomponenter er hvit paraffin og flytende paraffin. Det er også en lignende krem. Også ofte anbefale pentovit for akne.

På grunn av dets komponenter har den en rekke nyttige egenskaper. Så betametason fjerner betennelse fra huden, eliminerer hevelse og nøytraliserer kløe. Clotrimazol virker som et antisvampemiddel. Gentamicin er et antibiotikum aktivt mot mange bakterier som forårsaker hudsykdommer.

Anvendelse av Acne Triderma

Salven brukes til å behandle ulike sykdommer, de viktigste symptomene er kløe og betennelse. Samtidig skal det berørte området ikke bli våt. Cream triderm for akne er velegnet til å nøytralisere infeksjoner, de viktigste symptomene som er: betennelse og kløe, som også fjernes ved hjelp av agurk lotion for akne. På samme tid kan skadestedet bli vått.

Legemidlet er mye brukt til å behandle sykdommer som involverer en sopp- eller bakteriell infeksjon.

Krem eller salve påføres et tynt lag på de betente områdene et par ganger om dagen. Behandlingsforløpet varer i flere dager til fullstendig rensing av huden.

Kontraindikasjoner for bruk av akne triderma

Legemidlet kan ikke brukes til følgende sykdommer: tuberkulose i huden, herpes, helvedesild, kyllingpokke. Det kan ikke brukes hvis årsaken til utslett er vaksinasjon. Ikke bruk stoffet hvis pasienten er under to år. Amning er også et hinder for behandling. Det anbefales ikke å bruke verktøyet på åpne sår.

Triderm kan brukes, men bare med forsiktighet, hvis pasientene er barn og gravide. Det bør ikke brukes i lang tid, så vel som brukt under bandasjer.

Legemidlet har ikke bare kontraindikasjoner, men også ubehagelige bivirkninger, så du bør ikke selvmedikere.

Salve Triderm - anmeldelser

Negative vurderinger

Forårsaken vanedannende. Jeg har fløyet i et halvt år! Først jeg behandlet med hjelp av en triderma, nå - fra ham! Forårsaget sår på applikasjonsstedet. Ett råd: Selv om legen foreskrev det for en måned (jeg hadde to på resept), tenk. hvor mye huden din er utsatt for avhengighet.

Ulemper: dyr, fettete og merkelig lukt av sammensetningen, lite rør

På grunn av den kraftige nedgangen i immunitet, endringer i stress og livsstil, var jeg ikke så heldig å få rosenkjøtt. Dette er ikke en smitte som fanger hunder og katter. men noe som en allergisk utslett.

Det hele startet med et rosa flekk på hånden. Det virket som om det var frostbit, og jeg behandlet det flittig som en frostbiten patch. Videre var det alvorlige frost på gaten, og jeg gikk utenom votter, hendene mine frøs. Flekken har løst seg.

Så en måned senere oppstod en lignende på brystet. Jeg fortsatte å smøre baby krem ​​og medisiner for frostbit. selv om hun tvilte om at dette området av hud kan lide av frost) og når dette stedet dukket opp på kinnet hennes. og så, etter dem, var jeg alle sprinkled med liten kratushkami rød, som rubella i brystet, tilbake, hender. Jeg besøkte en hudlege og ble diagnostisert.

Dermatologen roste TRIDERM salve som det er tre-komponent, og på grunn av sammensetningen bør det helbrede en hvilken som helst hudsykdom - infeksjon, allergi, sopp, betennelse og så videre. Prisen på salven transcendental 700 rubler. for et lite rør. Jeg er i 2 dager, hvis du smør hele min bjaki. Men jeg kjøpte, hvor du skal dra - helse er dyrere.

Og så brukte jeg det i 2-3 dager, jeg brukte det to ganger om dagen. Et lite utslett redusert. Men da begynte det igjen. Videre har jeg ikke sluttet å smøre, men hun har kommet frem igjen. Generelt helbreder det ikke, men muffler symptomene bare en stund (

Nei, jeg trenger ikke denne salven for ingenting. Oljete, stinkende, mikroskopisk rør og rettferdiggjør ikke løftet.

Ikke den beste kur for eksem

Jeg har lidd av eksem siden barndommen, vanligvis behandlet i henhold til ordningen med acriderm + metrogil, bidratt til å lindre eksacerbasjoner, og begge stoffene ble godt tolerert. Men siden smøring er to salver ikke like praktisk som en, bestemte jeg meg for å prøve populære triderm. Til slutt skuffet. Hun ga mer penger enn for de to, og effekten var mye mindre uttalt, hun behandlet i nesten tre uker, hele tiden var det en liten kløe som ikke var veldig hyggelig. Jeg forstår ikke hvorfor denne salven har blitt så populær.

Med psoriasis anbefaler jeg ikke. Mange bivirkninger.

Utsatt for psoriasis på hendene. Løsningen er dyr, hormonell. Mange bivirkninger er beskrevet, likevel besluttet å prøve. Dessverre, forgjeves. Først syntes det at det var et resultat, og på kort tid forsvant plakkene virkelig. Men etter en uke med skarpe røde flekker, plaketter blir det mer. Hun er avskallet til umuligheten og begynte å jevne regelmessig. Stoppet med straks. Med psor likevel anser jeg det bedre å bruke ikke-hormonelle midler. Nå fortsetter jeg å bruke psorilom, det er ikke-hormonalt, fra alt jeg har prøvd, er dette fortsatt det beste.

Det er situasjoner når eksemforløpet er komplisert ved tilsetning av infeksjon. Jeg hadde et øyeblikk i mitt liv da jeg opplevde dette problemet. På anbefaling av legen ble Triderm salve foreskrevet for meg. Salve er effektiv. Det har flere effekter: anti-pruritisk, anti-inflammatorisk, anti-bakteriell, antifungal, anti-allergisk. Men etter at han ble kansellert utviklet jeg dermatitt, som skyldtes habituasjon til glukokortikoid som er en del av den. Jeg vet ikke hvordan dette skjedde, jeg støttet alle foreskrevne bruksperioder for stoffet. Jeg tok det ikke lenger. Jeg behandlet denne dermatitt i svært lang tid. I tillegg var det problemer med å bruke salven selv. Det faktum at det er veldig tørr hud. Huden begynte å knekke, sår ble dannet, og det er umulig å bruke salve på de berørte områdene. Jeg vil ikke lenger bruke kombinasjonsmedikamenter til behandling av eksem. Selv om det er en effekt fra dem, og som regel, er det ikke så signifikant, da fra bivirkningene som er forårsaket av dem, er det mange flere problemer. Ja, og prisene på disse stoffene biter.

Dessverre hjalp triderm meg ikke. (Jeg er bare lei meg for pengene. Jeg har vært syk med psoriasis i lang tid, og for å unngå ubehag på huden bruker jeg psorylkrem. Det flekker ikke klærne dine, det er lett å vaske av og absorberes raskt. Og sammensetningen for dette produktet er veldig naturlig. Og prisen er billigere

Ulemper: Ikke kurert selv i to uker, forårsaket dannelsen av subcutis, overpriced

Jeg er veldig fornøyd med dem. Det er veldig dyrt, men det er ingen rask effekt - jeg måtte behandles i to hele uker, og det helbredes ikke helt. I de første dagene følte jeg ikke noe annet enn en fuktighetsgivende effekt - Triderm hadde ingen effekt på kløe, forferdelig smerte. Det var bare om den tredje dagen jeg begynte å lindre disse symptomene, men jeg gjorde det ekstremt motvillig, og i liten grad kløte jeg fremdeles veldig mye, jeg holder generelt stille om den brennende følelsen. Nesten til midten av den andre uken var behandlingen rent symptomatisk - huden endret ikke utseende, de flakete flekkene ville ikke engang forsvinne, noe som betyr at soppen ikke ga opp. Ved slutten av den andre uken forsvant bare en fjerdedel av stedene, resten ble på plass - her har du en effektiv behandling med et dyrt stoff. Men jeg kunne ikke bruke salven lengre. To uker med bruk av hormonelle stoffer var ikke forgjeves - i tillegg til å frata meg flekker hadde jeg store, veldig smertefulle hypodermer. Jeg gikk for å klage til legen, og han forklarte for meg at dette er en slik bivirkning og "hva ville du ha fra hormoner! ". Som et resultat måtte jeg ikke bare ta bort behandlingen, men også håndtere disse betennelsene - jeg brukte mye nerver, tid og penger.

Neutrale vurderinger

Plusser: demper symptomene raskt

Ulemper: dyrt

Hei kjære lesere. For noen år siden hadde mannen min betennelser i armene hans. Først trodde de at det var en slags chapping eller allergi, hjemmebehandling hjalp ikke, og han dro til legen som foreskrev Triderm salve. Bokstavelig talt fra de første dagene av bruk ble resultatene merkbare, betennelser begynte å passere, og etter 4 dager passerte de helt. Men etter noen tid de dukket opp igjen. Dessverre, dette stoffet kurerer ikke, men bare muffler symptomene, men dette stoffet har en veldig viktig, men! Denne salven er veldig sterk i sin handling, og hvis du bruker den hele tiden, begynner huden å bli brukt og det tar litt mer tid å gjenopprette, pluss etter denne salven andre stoffer som er litt svakere, takler oppgaven, blir det mye vanskeligere, huden krever triderm. Likevel er dette stoffet ikke billig, men hvis du trenger rask nødhjelp, så er det det.

Etter en stund vil jeg gjerne legge til at ektefellen brukte denne salven i to år, da vi fant en billigere analog av lignende handling, er det merkelig hvorfor leger prøver å forhindre eksistensen av billigere, men like effektive midler. Året før sist gikk vi til sjøen og eksem i hendene på at mannen hennes forsvant, det viste seg at havet og sjøluften også har en gunstig effekt på kroppen. Etter ferien viste eksem ikke i flere måneder, men nærmere vinteren viste det seg igjen, nå vil vi prøve å gå til sjøen oftere.

Takk for din oppmerksomhet til min anmeldelse. Velsigne deg!

Hallo Jeg har denne situasjonen, jeg har brukt denne kremtridermen, i 2 år allerede. Selvfølgelig hjelper han meg, men etter en uke eller to, oppstår ny kløende tørrhet igjen i forskjellige deler av kroppen, (scaly) som en sopp. Det hele begynte med en slik på benet, først tenkte på laven, gikk til legen, sa at noen sopp, foreskrevet en salve, jeg ikke husker hva det var, det hjalp, så begynte å vises på andre steder. Smurt til det dukket opp i lysken og til og med på ansiktet. Gikk til en annen dermatolog, foreskrevet triderm salve. Det hjelper bedre og raskere enn den forrige, men jeg gjentar, de vises igjen, og allerede i 2 år. Hva jeg ikke vet, ikke bruk det hele livet mitt. og jeg er redd for at det ville være overdose. (((((((((((

Infisert av en slags søppel som i bassenget. Armpit noe rødt og kløe. Jeg liker ikke å gå til legen, men i et apotek rådet de meg til å salve med triderm. Så mens jeg smør - det klør ikke. Og så snart jeg stopper, blir det enda verre. Rene frustrasjon. Der leste jeg også instruksjonene til ham for sent, og forsto at det ikke kan brukes i det hele tatt i lang tid!

Gjennomgang: OIL TRIDERM negative vurderinger og ekte - Det hjelper, men ikke raskt og ikke for lenge

Plusser: lindrer kløe

Ulemper: hjelper ikke til slutt

Min sommer hadde ofte dermatitt på beina. Han var på grunn av rivning på sko eller metallspenner. Et rødaktig utslett oppstod i begynnelsen, da begynte kløe og peeling av huden. På høsten gikk alt alltid bort. Men for noen år siden, gikk det ikke plutselig, og selv gikk opp på bena. Begynte å klø under knærne. Jeg vet ikke hvorfor en slik forverring plutselig skjedde, men det gikk ikke i det hele tatt, tvert imot. Begynte å ta medisiner for allergi, hjalp ikke. Jeg dro til en hudlege og hun foreskrev Triderm for meg.

Hun sa å smøre Odram om natten, la et stykke posen på toppen og sette på sokker. Å sove med en slik komprimering, og om morgenen å smelte Alice med babykrem. Jeg gjorde dette i en uke og alt begynte å passere, da jeg sluttet å gjøre, jeg forlot bare babykremet for natten. Generelt, en uke senere virket alt igjen med en ny kraft. Jeg har sluttet å smøre alt i det hele tatt. Etter en stund ble alt roet ned.

Nå er det dermatitt fra tid til annen, men jeg smør ikke noe. Jeg prøver ikke å kamme, selv om det noen ganger er vanskelig. Triderm til slutten av dermatitt lindrer ikke, det er nødvendig å fjerne årsaken, men det er ikke alltid mulig å komme til henne.

Helhetsinntrykk: Det hjelper, men ikke raskt og ikke for lenge.

Alt er bra i moderasjon

Triderm er selvsagt en veldig effektiv krem, men du bør ikke glemme at det er hormonalt, og dette er ikke et pluss. Jeg brukte det nesten et år siden, da det var uforståelig utslett på huden (det vil si på hendene) som foreskrevet av en lege. Faktisk kløen var borte, huden ble øm, uten utslett, men merkelig nok neglene forverret og håret falt ut. I begynnelsen forbød jeg på en eller annen måte ikke kremet, og da jeg dro til legen igjen og klaget over alt dette, forklarte legen at hormonalt stoff ikke fikk lov til å bli misbrukt.

Slik at du kan bruke, men med forsiktighet.

Gjennomgang: Salve for ekstern bruk Schering Plough "Triderm" - Dyrt og ineffektiv

Plusser: For meg var det ikke

Ulemper: Dyrt. I mitt tilfelle, ineffektivt. Hormon.

Ak, men fra barndommen lider jeg av atopisk dermatitt. Behandlingen kommer med varierende suksess. Noen betyr hjelp i begynnelsen, men da deres effektivitet avtar, hjelper noen ikke i det hele tatt.

Triderm tilhører dessverre den andre gruppen.

Om første gang hørte jeg om dette middelet for åtte år siden fra en kjent hudlege. Han sa at "når legene er usikker på diagnosen og ikke vet hva de skal behandle, foreskriver de" Triderm ", kanskje du kan gjette og noe vil bli behandlet." Men på samme tid foreskrev han ikke denne salven til meg, foreskrevet behandling på alle fronter (antihistminer, elokom, sedativer og bifiform). Da hjalp denne behandlingen meg mye, jeg gikk ikke til leger i år 2. Etter å ha prøvd denne ordningen å søke - ikke lenger det. En venn, dessverre, gikk for å erobre Moskva og anbefaler ikke i fravær.

Og dermatitt sover ikke, så jeg tok annonseringen, og en bekjent sa at det hjalp noen.

I følge instruksjonene dette stoffet:

 • med antibakteriell,
 • antifungal og
 • anti-inflammatorisk virkning.

Den inneholder et antibiotikum for behandling av hudinfeksjoner.

Det antas at triderm er bra for behandling av dermatose, som sluttet seg til infeksjonen. (Forresten, for noen år siden hadde jeg denne historien, så alt ble kurert med vanlig tetracyklinsalve for 20 rubler.)

Les generelt informasjonen og besluttet å kjøpe.

Kjøpt et lite rør, dyrt.

Begynte å smøre de berørte stedene i henhold til ordningen, som en død poultice! Kløften fjernes ikke, rødheten forsvinner ikke. Og hvis det er noen effekt på noen områder, er det ubetydelig, og for en kort periode kommer neste dag alt tilbake.

Men jeg merket ikke noen bivirkninger.

Gikk til neste dermatolog. Jeg spurte henne om tridermen, hun vinket bare hånden hennes.

Foreskrevet behandling, går alt etter hvert.

Jeg vil ikke anbefale til noen. Det er billigere og mer effektive stoffer.

Samlet inntrykk: Dyrt og ineffektivt.

Det var problemer under graviditeten, men dette verktøyet våget ikke å bruke - det gjør vondt mye "men".

Positive anmeldelser

Plusser: Fett, har en regenererende effekt, hjelper virkelig, fjerner blærer

God dag.

Jeg har aldri vært allergisk mot noe, men alt ser ut til å ende. En gang jeg hadde en flekk på armen min, og det var veldig kløende. Det kløvde så hardt at jeg våknet selv om natten da jeg kammet dette stedet. i lang tid kunne jeg ikke forstå hvorfor jeg hadde det. og så begynte hun å legge merke til at så snart støv falt på hendene mine, begynte de å kløte vilt og blær. Jeg prøvde mange ting, som spenner fra antiallergiske piller, og avsluttet med folkemidlene, og ingenting hjalp. og på en eller annen måte hørte jeg en annonse for dette verktøyet. besluttet å kjøpe. prisen var ca 600 rubler. Jeg kom hjem, smurt på natten og om morgenen ble jeg overrasket over det var ingen grense - flekken klarte ikke! stedet var omtrent 2-3 cm i diameter og helbredet i løpet av få dager.

Deretter deler jeg ikke med Triderm. han sparer meg alltid. nå, når jeg allerede vet nøyaktig hva jeg er allergisk mot støv for, prøver jeg alltid å smøre hendene mine med en beskyttende silikonkrem - dette hjelper% med 70. Hvis jeg har røde flekker på hendene og klørne, smeder jeg om natten med Triderm og om morgenen ingenting gjenstår. de berørte områdene slutter å ripe umiddelbart, men etter noen minutter. Det mest interessante er at denne allergien bare er i mine hender.

emballeringen av denne salven var nok for meg i 1, 5 år. nylig kjøpt et sekund. Jeg kjøper nøyaktig salven, ikke kremet, fordi salven er mer økonomisk og trenger lite, fordi den er fet og fordeles lett over huden. Jeg tror prisen - 600 rubler i 1, 5 år er bare latterlig. Jeg anbefaler deg definitivt å prøve denne løsningen hvis du lider av allergi.

Jeg har demodex (hudmitt) og nå i 3 år smeder jeg hele tiden, alt er bra! Selvfølgelig har jeg ikke fullt behandlingsmåte, siden jeg ikke har nok tålmodighet, fordi den andre dagen etter selv veldig forsømmelse av huden, forsvinner all rødhet, kløe, kviser og huden i omtrent en uke gjør meg glad med min perfeksjon. Sannsynligvis verdt et kurs til slutten, kanskje jeg vil gjenopprette for alltid.

Jeg har lidd av eksem i mer enn et tiår, som ikke har blitt prøvd gjennom årene. Tidligere ble de behandlet med flere midler på rad, fordi hver av dem hadde virkning, det var ofte ikke engang to, men tre medisiner å bruke, nå ble det veldig praktisk - en triderm erstatter tre produkter, og den bør brukes sjelden, og det hjelper ikke verre. Jeg er veldig glad for at slike fremskritt har skjedd i medisin.

Salve Triderm - anmeldelser

 • eliminerer hudproblemer
 • effektiv

Denne salven i Israel er veldig godt kjent, og israelske dermatologer og familiemedisiner gir i mange tilfeller i mange tilfeller dispensering til pasientene.

Personlig brukte jeg ikke denne salven, men mannen min bruker den. Han har et lite eksem på benet, og når det blir forverret: det blir rødt og klør, utmerker mannen seg et ømt punkt med denne salven.

Det fjerner kløen, returnerer den normale tilstanden til huden, og huden på beinet er nesten ikke forskjellig fra det ikke-berørte benet.

Denne salven har også bevist seg for ulike sopp, samt for utslett av en annen natur.

Det beste med henne er at det lindrer ubehag: kløe, riper, stygg utseende.

Bakteriedrepende salve. Hold det bedre i kjøleskapet. Rør er vanligvis små, men det varer lenge, da det er godt gnidd og absorbert, og en veldig delikat og behagelig tekstur.

Vel, når det er en livredder. Tross alt, opplever ubehag i huden deres er veldig dårlig og ubehagelig.

Sammensetningen av salven er selvsagt kjemisk, men i små mengder og sjelden vil det ikke gi helsehelse.

Triderm - salve, som alltid finnes i vår førstehjelpsutstyr

Nylig har Triderm salve blitt foreskrevet konstant i vår førstehjelpsutstyr, nemlig siden ektefellen har kløende utslett fra tid til annen. Dette utslettet, som analysen viste, er av sopp opprinnelse, og det kan og kan elimineres for alltid, men vi har ikke lykkes så langt.

Triderm i form av en salve er svært effektiv til å håndtere slike utslett, underlagt bruk av instruksjonene to ganger om dagen, utslett og avskalling forsvinner i en uke, og på den tredje dagen øker hudtilstanden merkbart.

Triderm er tilgjengelig i form av krem ​​og salve, vi prøvde det ene og det andre - effekten er den samme, bare krem ​​absorberes raskere og koster litt mer (i vårt tilfelle, under alle omstendigheter).

Salve Triderm bekjemper vellykket dermatitt av den mest varierte opprinnelsen, inkludert allergisk og atopisk dermatitt, lavfrit utslag og til og med eksem.

Vi må ikke glemme at Triderm er en hormonell salve, så det er nødvendig å ta brudd på applikasjonen slik at huden ikke blir vant til det.

Triderm salven er bra for alle, bortsett fra prisen - en liten salve med et volum på bare 15 gram koster ca $ 15 nå, selv om det nylig ble priset til $ 10.

Den høye prisen er den eneste betydelige ulempen ved denne salven, selv om vi, med tanke på effektiviteten av stoffet, må klare det.

Gjennomgang: Topical Schering Plough "Triderm" salve - En av de få rettsmidler som bidro til å fjerne psoriasis plaques

Plusser: Hurtig effekt, synlig for det blotte øye.

Ulemper: liten emballasje (hvis det er et stort antall berørte hudområder, så er det svært merkbart) + hormonalt stoff

Salve Triderm virker raskt og effektivt. Min mann har psoriasis, og i 4 år har han ikke sett ham uten peeling av huden. Forsøkt forskjellige stoffer (salisylsalve, krembelosalik og mange andre), men alt til ingen nytte. Pluss, sesongmessige eksacerbasjoner. Vitaminer har ingen særlig effekt. I tillegg til dette øker sesongens eksacerbasjoner området med disse blumbestenene, og de vises på ansiktet og på de delene som ikke er så lett gjemt av klær eller frisyrer. Og så spurte på apoteket: "Hvilke andre alternativer er det?". Vi ble rådet til denne salven. Prisen kan være høy for et lite rør, men det er dyrere stoffer. Resultatet er synlig for det blotte øye, åpenbare forbedringer, peeling stopper og begynner å glatte seg raskt og stramme. Selvfølgelig vil jeg ikke anbefale gravide og ammende kvinner (likevel salve og hormonal), men jeg anbefaler de fleste.

Samlet inntrykk: En av de få rettsmidler som bidro til å fjerne plakkens psoriasis.

Cream Triderm herdet fot sopp. Det var en forferdelig kløe, negler festet, ingen annen salve hjalp, og jeg ble behandlet i to år, 2 ganger fjernet de neglen fra de store tærne. Og så snart hun begynte å smøre med tridermo, begynte alt umiddelbart å avta, og så helt forsvant.

Jeg hadde allergisk dermatitt, var engasjert i lang vystinka pels, og når du malte pelsen med en maling, oppstod denne dermatitt. Disse røde flekkene dukket opp i armhulene, i armene og på ansiktet. Det vil dukke opp, da blomstre sterkt, spesielt når jeg begynner å male. De behandlet meg med mange salver. Dermatologen sa at det var en allergi og sendte den til en allergiker, og han sa at han hadde blitt gal, men dette er en hudsykdom og sendt til en hudlege. Behandlet meg med en triderm. Jeg husket dette navnet, fordi salven virkelig hjalp meg. Jeg møtte dette legemidlet i form av en krem ​​og salve, salven fjernet kløen, og flekkene forsvant. Men ikke for alltid. På den tiden ga ingen meg en nøyaktig diagnose, og jeg fortsatte å studere pels. Jeg ble vant til triderm og flekker dukket opp igjen. Jeg arrangerte en skandale i klinikken min og en hudlege otfutbolil meg i hud- og veneklinikk. De identifiserte umiddelbart årsaken til sykdommen og forklarte alt og helbredet med 10 injeksjoner. Pelsen måtte stå igjen. Minner av triderme er fantastiske, hjelper salve virkelig.

Plusser: hjelper virkelig

Ulemper: dyrt

Hei alle sammen! Jeg er veldig lei meg for at jeg ikke har fotografier for å demonstrere arbeidet til denne salven, fordi jeg ikke tenkte på å ta bilder av mine flekker, selv om de var av forskjellig opprinnelse og i forskjellige perioder av livet mitt. Men første ting først. Så, fra det jeg reddet triderm.

 1. Lagret fra et merkelig sted på nakken under håret. Noe skrekk var med dette stedet, det dukket opp i min alder av 12. Rød, noen ganger kløende. Med håret opp, kunne hun ikke gå utenfor. Jeg dro til en dermatolog, foreskrev en reseptsalve (de gjorde det riktig på apoteket), jeg ringte det til «Fuel», fordi jeg søkte rundt leiligheten med bølgende øyne og bokstavelig talt gråte, så jeg brente huden min, flekken ble senere brun, stoppet kløe. Jeg glemte ham, inntil han var 16 år, gjorde det ikke igjen seg selv. Så gikk jeg til en betalt klinikk, de gjorde tester for meg og utladet triderm. Gud, det var et mirakel. Så mange år med plage og endelig frelse. Bokstavelig talt for øynene våre ble denne flekken blek og bestått. Nå er jeg 24 og noen ganger er det en liten forverring, triderm eliminerer alt raskt og umiddelbart i lang tid!
 2. Hun jobbet som en spikermester. Etter en lang periode med uavbrutt arbeid oppstod allergisk dermatitt (de som jobbet i dette området, vet om sagflis og kjemikalier), hendene deres ble dekket med uhyggelige flekker og kløe slik at en vegg kunne krype, spesielt om natten. Analyser har vist at det er en dermatt, og ikke en slags infeksjon (som jeg var veldig glad for). Og igjen lagret triderm. Jeg dekket dem med disse flekkene og det ble lettere!
 3. Historien handler ikke om meg, men kjæresten min. Før en viktig livshendelse på hennes høyre hånd (på cysten) sprang et sted opp. Enten på nerver eller noe. Hun sa at det var eksem. Flekken klø, jeg anbefalte henne triderm, og du ville ha sett hennes takknemlige øyne om noen dager!

I tillegg vet jeg at noen mennesker behandler akne. Jeg prøvde, men jeg gjorde det ikke systematisk, så jeg la ikke merke til resultatet, og for fet hud er det for fett.

Den eneste ulempen med krem ​​er prisen. Men i hvert fall var jeg klar til å smøre mine egne flekker med noe, bare for å drukne kløen og fjerne rødhet.

Flere Artikler Om Typer Acne