Registrer deg for å legge igjen en anmeldelse.
Det tar mindre enn 1 minutt.

En svært effektiv måte å bekjempe akne og akne på. Han tok det denne sommeren og ble helt kvitt akne. Og jeg må si at han klarer seg ikke bare med det nylig viste utslaget, men også med ganske langvarig akne. Det viktigste stoffet å ta regelmessig, og ikke fra tid til annen. Det vil si, for å oppnå maksimal effektivitet, kan det bare være hvis du følger anbefalingene fra legen og instruksjonene direkte. I tillegg dreper verktøyet bakterier godt og fjerner samtidig tilknyttede infeksjoner. Derfor kan den brukes i komplisert terapi, det vil si med andre midler.

Trichopol er et antibiotika. Jeg trodde ikke at det ville hjelpe meg fra røde vulgære pimples. Jeg kom til en gastroenterolog med en annen sykdom. Jeg ble behandlet med bakteriell gastritt, og i forbifarten så jeg og tok trichopolus at min akne begynte å forsvinne. De gikk sammen, som om de aldri hadde vært på ansiktet deres!
Det viste seg at de var forårsaket av sykdommen min - bakteriell gastritt. Seks måneder senere ble jeg igjen smittet med en bakterie og lærte om det raskt - akne og røde flekker dukket opp igjen. Hele familien måtte behandles - å drikke Trichopol etter en spesiell ordning. Kontraindikasjoner har mye medisinering, men det hjalp meg!

Trichopol kjemper effektivt akne og akne, eliminerer raskt betennelse. Det begynner å virke umiddelbart etter å ha gått inn i kroppen, undertrykker den vitale aktiviteten til skadelige mikroorganismer. Men ikke alle er egnede, så før avtalen må du passere noen tester. Dette vil hjelpe legen din til å bestemme en behandlingsplan og riktig dose. Ved hjelp av Trikhopol for kurset ble jeg kvitt demodikose. Gjentatt skrap noen måneder senere viste at det ikke var tilbakefall. Resultatet av behandlingen er langvarig, huden er ren og sunn i et halvt år.

Selv Trichopolus klarte å justere for akne behandling, som bare ikke vil bringe ønsket om å være vakker. Dette, men ikke et antibiotika, men dreper bakterier (og akne er de samme mikrober og bakterier).
Det er risikabelt å ta inn, hvis du ikke vet nøyaktig diagnosen, men jeg tok kurset på egen risiko. Sagt i henhold til behandlingsskjema for demodikose (det er en subkutan tick), 2 tabletter to ganger daglig i to uker. Først var jeg fornøyd med resultatet, fordi all akne var borte og selv nye ikke forbedret seg. Men en måned senere kom problemet tilbake til min chagrin. Så jeg anbefaler ikke å ta oral piller, spesielt uten en medisinsk avtale. Kanskje jeg hadde valgt feil dosering eller de behandlet det som ikke var.
Jeg likte maskemetoden på grunnlag av tabletter, selv om jeg måtte bruke den mye lenger enn inntaksmetoden, men da ryddet ansiktet mitt. Massen ble ikke smurt på hele ansiktet, bare på den betente delen, ventet til den tørket ut og begynte å smuldre, bare da ble den vasket av.
For tiden bruker jeg dem med jevne mellomrom, jeg stopper ikke helt, jeg er redd for at akne vender tilbake.
Trichopolum har en analog, som er enda billigere - det er metronidazol. Men Trichopol selv er billig.

Trichopolum er veldig populært i behandlingen av akne. Og populariteten er ikke ubegrunnet, det hjelper virkelig, mens prisen på medisinen er under gjennomsnittet, svært rimelig, og rekkevidden av tiltakene er bred.
Trichopolum behandler alle typer hud akne. Grunnlaget for stoffet er metronidazol. Den utfører også det mest grunnleggende arbeidet: desinfiserer, tørker, dreper bakterier selv i de dypeste subkutane lagene.
Tidligere var det nødvendig med et resept for å kjøpe Trihopol, nå selges det fritt.
Behandlingsregimet er den mest varierte og avhenger av provokatøren av sykdommen: demodikose, kronisk magesykdom eller en annen.
Bare en lege kan ordinere det, ikke behandle deg selv. Men det er generelle regler for enhver form for behandling, jeg tror de er egnet for ukonvensjonell bruk av tabletter, dette er når de brukes i form av masker eller væske for kremer.
1) Ikke kombinere med antibiotika.
2) Tillatelse til bruk i mer enn 10 dager.
3) Drikk ikke alkohol under bruk.
Jeg drakk 1 tablett 2 ganger om dagen i 10 dager. Akne er redusert, men jeg var ikke særlig imponert over resultatet, så jeg fortsatte behandlingen med den nevnte ukonvensjonelle metoden.

Jeg måtte ta Trichopolus som foreskrevet av en lege for gastritt. Men bivirkningene gikk ut og behandlingen ble kansellert, og boksen av piller var nesten ikke startet. Og legg til det skjedde for meg å bruke det i kampen mot akne. Jeg våget ikke å drikke piller, selv om jeg vet at med akne er de foreskrevet, men jeg har funnet flere oppskrifter for ekstern bruk. Jeg opplevde dem alle, den beste er en blanding av calendula tinktur og 10 tabletter Trihopol. Du kan først male tabletter for å oppløse raskere. Infused løsning dag, så du kan trygt kalle det tinktur. Den enkleste oppskriften på penger er billig. Jeg pusser bomullsull i tinkturen og gni den i problemområdene, jeg har dette pannen og haken. Tørker umiddelbart, så kan du vaske, og du kan gå som det er. Så mye som medisinen i tabletter gir en sterk bivirkning, er det også ufarlig for huden. Tørker ikke, forårsaker ikke allergi, fungerer som en tonic. Ved å bruke 2 ganger om dagen, løste jeg ganske raskt problemet mitt. Betennelse begynte å passere først, rødhet og lesjon ble redusert med hver dag som gikk. Noen akne har tørket opp. Den lengste måtte håndtere hard subkutan akne, men de klarte å vinne. Etter en tid kom et utslett ut, men etter behandling med tinkturen gikk alt bort.

Trichopolus hjelper virkelig å bli kvitt akne, men i de fleste tilfeller for kort tid, er den bare effektiv hvis akne er forårsaket av en sykdom som demodikose og andre liker det. I andre tilfeller vil det mest sannsynlig forekomme akne igjen etter slutten av legemidlet. Jeg, dessverre, visste ikke dette, og jeg måtte gå gjennom en haug med bivirkninger helt for ingenting. Trichopol i de første dagene i resepsjonen gjorde meg forferdelig kvalme, svimmelhet og hodepine. Acne passerte, så led. Men en uke senere, etter den siste pillen i kurset, begynte de å helles igjen, andre gang jeg ikke var klar for en slik prestasjon, og bestemte meg for å prøve det utover. Oppskrifter for masker med dette stoffet. Det viste seg å være det mest effektive for meg med peroxide, borsyre, talkum og tabletter av Trichopol, for å ta 1 ts av hver enkelt agent. (pre-crush tabletter), bland alle ingrediensene og påfør med en bomullspinne på akne, hold til produktet tørker og faller av. Hvis du bruker hver dag, vil akne passere i 5-6 dager. Men denne masken forårsaket tørrhet i huden etter en uke med bruk, så jeg måtte nekte å bruke den.

Trichopolum er et velkjent bredspektret antibiotika. Han ble foreskrevet av en lege, men i kombinasjon med to stoffer. Jeg hadde en sterk gastritt forårsaket av bakterier. Alvorlig smerte i magen, rød akne på kropp og ansikt, skummelt å huske. Kurset med trichopolum avsluttet i 2 uker. Gastritt og akne forsvant. Trichopol ga imidlertid en sterk bivirkning. Jeg sluttet nesten å sove! I denne tilstanden kan hjulet ikke, og faktisk, Trichopolum påvirker oppmerksomheten, reduserer den. Det er veldig vanskelig å gjennomgå behandling med Trichopol, men resultatet er verdt det!

Ingen har stillt spørsmål ennå. Spørsmålet ditt blir det første!

Registrer deg for å legge igjen en anmeldelse.
Det tar mindre enn 1 minutt.

Trichopolum for akne i ansiktet, søknad, vurderinger

Trichopolum har et bredt spekter av handlinger. Giardiasis, amoebisk dysenteri kan behandles, den har en antimikrobiell effekt på anaerobe bakterier, og selv mennesker har klart å tilpasse det til behandling av akne, fordi akne er bakterier som utvikler seg under gunstige forhold.

Det skal sies at Trichopolum ikke er et antibiotika. Handlingen er basert på antimikrobiell og antibakteriell virkning. Pris for 20 tabletter på 250 mg. - 75 rubler.

Utdrag fra wikipedia:

Kort sagt, trichopol bryter med DNA fra anaerobe mikroorganismer, som igjen forårsaker deres død.

Instruksjoner for bruk trichopola akne

For behandling, kan du søke både inne, der og lage ansiktsmasker.

Kontraindikasjoner for inntak.

 • Ikke bruk under graviditet og amming.
 • Ved overfølsomhet overfor metronidazol er det forbudt å bruke

Svelging vil være berettiget i tilfelle av demodikose sykdom (denne sykdommen er forårsaket av et subkutant tikk).
Påfør 2 tabletter to ganger om dagen i to uker. Hvis du ikke er sikker på denne diagnosen [demodikose], bør du ikke drikke det!

Min erfaring med å bruke lese nedenfor.

akne maske med trichopolum

Du kan ringe denne oppskriften på forskjellige måter: en taler eller en maske, men essensen forblir, ved å blande disse komponentene, blir effektiviteten forbedret mange ganger over. Forresten, det er en billig analog av Trichopolum - metronidazol, forskjellen i pris er 4-5 ganger hva du skal kjøpe, bestem deg selv.

For matlaging trenger du:

 • Borsyre.
 • Babypudder
 • Hydrogenperoksid.
 • Trichopol tabletter.

En teskje babypulver, en teskje borsyre, tabletter av trichopol (før bruk må knuses) og en teskje hydrogenperoksid tas, alt dette blandes. Bruk en bomullspinne eller bomullspinne på problemområder.

På alle ansikt er det ikke nødvendig å gjøre! Etter påføring må du vente til denne "gruel" begynner å smuldre, og vask den av.

Borsyre vil tørke og fjerne overflødig fett, og trichopolum med hydrogenperoksid vil ha en motbakteriell effekt.

Masken er veldig effektiv, i løpet av 1-2 dager kan du fjerne rødhet og betennelse betydelig, og i en uke vil akne helt forsvinne. Det kan ikke brukes for ofte, ellers tørk huden, bruk etter behov.

Trichopol Acne Anmeldelser

Min anmeldelse:

Først tok jeg trichopol inne. Effekten var veldig bra, ålene per uke ble mye mindre og nye ble ikke vist. Men da jeg ferdig med å drikke pillene, var det igjen. Derfor, i min egen erfaring vil jeg si, Trichopol hjelper godt for akne, men du bør ikke bruke dem oralt hvis det ikke er demodikose og andre sykdommer. Det er bedre å bruke ansiktsmasken beskrevet ovenfor, dens effekt er fantastisk! Jeg anbefaler også en maske med leire, leire hjelper deg med å fjerne de resterende flekkene raskt.

Jeg kan også merke salicylsyre med kloramfenikol, det er dette middelet som hjalp meg med å bli kvitt de sterke utslettene i ansiktet mitt, du kan lese min erfaring her.

konklusjon

Trichopolum mot akne bør ikke tas inn, effekten er ikke så signifikant, men "pabochki" er (kvalme, oppkast, appetittmangel, hodepine, irritabilitet, søvnforstyrrelser) og etter slutten av søknaden kommer akne tilbake, så bruk ansiktsmaske og Du lykke!

Trichopol - et middel for akne av alle slag


En av de enkleste og billigste (prisen er ca 100 rubler for 20 tabletter) måter å bli kvitt akne er Trichopol. Det er et antibakterielt og antiprotozoal middel som bidrar til å kvitte seg med mange typer akne. I dag foreskriver kosmetologer ganske ofte dette stoffet til pasientene sine. Men for at han skal hjelpe, må du først bli undersøkt.

Drug action

Hovedvirkningen av dette stoffet er antiprotozoal. Det påvirker aktivt visse typer protozoer. Disse typer inkluderer Giardia, Demodex, Trichomonas og så videre.

I tillegg hemmer Trichopolum den vitale aktiviteten til patogene bakterier.

Dette er et meget bredt spekter av handling, og derfor behandles de med en rekke sykdommer.

Hva hjelper?

Akne forårsaket av demodikose

Dette er en hudsykdom forårsaket av en liten subkutan myte. Normalt lever et slikt telt, Demodex, på nesten alle menneskers hud, men forårsaker ikke sykdom. For massereproduksjon av tippen og utviklingen av inflammatorisk prosess, er det nødvendig med visse forhold. Ofte forekommer slike tilstander hos ungdom når, mot bakgrunn av hormonendringer, endres sammensetningen av talg. Dette er betingelsen for forekomsten av slike sykdommer som demodikose. Det ser ut i form av betennelse i huden, som det er mulig å observere utslett, som til slutt blir crusted.

Infeksjonen knytter seg ofte til alt ovenfor, og deretter begynner prosessen å sulte, og akne blir purulent. Eksternt er sykdommen komplisert av infeksjon, praktisk talt ikke forskjellig fra vanlig akne. Forskjellen er at den nesten ikke reagerer på behandling med spesielle antibakterielle stoffer. I et slikt tilfelle vil Trichopol komme til redning, som vil redde deg fra subkutan Demodex. For behandling av demodikose foreskriver legene et behandlingsforløp for 1 tablett 2 p. per dag (ta 10 dager). Samtidig er en spesiell gel med metronidazol, påført huden i 2 år, foreskrevet for ekstern bruk. per dag.

Behandling av akne forårsaket av kroniske sykdommer i magen

Tilstanden til huden og fordøyelsesorganene er innbyrdes forbundet. Hvis en person utvikler utslett som ikke kan behandles, må kosologer henvise til en lege eller en gastroenterolog. Enhver magesykdom vil støtte utslett. Trichopol vil hjelpe med magesår, giardiasis og i behandling av andre sykdommer forårsaket av patogener som er følsomme for dette legemidlet. Når de ovennevnte sykdommene Trichopol utnevntes som følger: 1 tabell. 2 s. per dag (10 dager).

Behandling av ungdoms akne

Noen ganger med en omfattende undersøkelse av en tenåring med akne, oppdages det ingen problemer med fordøyelseskanaler eller demodekose. Og til tross for dette foreskriver kosologer i noen tilfeller Trichopol. Det bidrar til å bli kvitt pustulær utslett forårsaket av bakterier som er følsomme overfor det.

Trichopolum er et stoff som lenge har vært brukt til kompleks behandling av ulike infeksjoner, inkludert akne og behandler.

Trichopolum fra akne hvordan å ta

Bli kvitt akne og hudormer ved hjelp av "Trihopol"

Hvordan virker "Trichopol"

"Trichopol" er et stoff i form av tabletter for intern bruk, hvis formål er å gi antiparasittisk og antimikrobiell virkning på kroppen. I utgangspunktet foreskrev legene det til pasienter for behandling av sykdommer som ble forårsaket av de enkleste mikroorganismer, men nå har dermatologene tatt hensyn til de unike egenskapene til stoffet og begynte å foreskrive det til de som vil bli kvitt akne, akne og akne.

På grunn av et så bredt spekter av handling ødelegger stoffet noen patogene mikrober, bakterier, protozoer (trichomonas, amoeba, Giardia, etc.) og parasitter (inkludert flått) som forårsaker betennelse i epidermislagene, noe som fører til en reduksjon i betennelse og forsvunnelse akne

Den viktigste aktive ingrediensen i stoffet er metronidazol, noe som gir følgende effekter på kroppen:

 • Gir antiseptisk virkning.
 • Eliminering av bakterier og bakterier.
 • Redusert betennelse.
 • Tørker huden.
 • Healing sår og magesår.

Dermed hjelper "Trichopol" med å bli kvitt akne og akne på grunn av det faktum at det effektivt kan påvirke lesjonen og eliminere hovedårsaken til utslett og sår på huden - det bekjemper bakterier og mikrober som forårsaker dannelse av lignende hudproblemer.

Hvordan søke med acne på ansiktet

Det er flere generelle regler for bruk av "Trikhopol" for problemhud:

 • Kurset varer ikke mer enn 10 dager.
 • Legemidlet bør ikke tas parallelt med antibiotika.
 • Du må drikke en pille etter et måltid og drikke det med vanlig rent vann uten gass.
 • Alkohol bør ikke konsumeres i løpet av kurset, siden Trihopol har en inkompatibilitet med det.

Tabletter "Trichopol" har et bredt spekter av handling, henholdsvis, det er effektivt brukt til å behandle akne med helt forskjellige årsaker til

Siden stoffet påvirker nettopp årsaken til akne, er det nødvendig å vurdere effektiviteten av medisinen mot de vanligste av dem.

Mot purulent akne

Som regel vises de største purulente finnene med en liten skorpe på sebaceous hud på grunn av demodecosis, et subkutant tikk, som begynner å formere seg aktivt i kroppen og danne sår under huden.

For behandling av denne sykdommen, bør du drikke 1 tablet "Trykkhopol" to ganger om dagen i en uke. Øk doseringen eller varigheten av kurset anbefales kun i henhold til instruksjonene eller etter samråd med legen.

Mot akne - indikatorer på gastrointestinale sykdommer

Et ubalansert kosthold, søppelmat og til og med fett, salt, søt mat kan forårsake utseendet av karakteristiske kviser på huden, ettersom ansiktets og fordøyelsessystemet er nært beslektet, som alt annet i kroppen vår. Derfor er eventuelle funksjonsfeil i mage-tarmkanalen umiddelbart reflektert i ansiktet vårt.

Svært ofte er akne forårsaket av bakterier og parasitter som kan inntas med mat. I dette tilfellet må du drikke 1 tablett "Trikhopol" to ganger daglig i 10 dager. Som et resultat vil stoffet bidra til å rense magen og tarmene fra bakterier og samtidig rense huden av akne.

Mot ungdoms akne

Purulente pimples i ansiktet hos unge mennesker skyldes endringer i kroppen, hormonforstyrrelser, men du kan også kvitte deg med slike akne hvis du tar stoffet to ganger om dagen, 1 tablett i 10 dager, eller bruk medisinen eksternt ved hjelp av de såkalte "talkers". Vurder de mest populære oppskrifter.

Med levomycitin

 • "Trichopol" - 4 tabletter.
 • "Levomycetin" - 4 tabletter.
 • Salisylalkohol (1%) - 1 flaske (40 ml).

Vi grinder 8 tabletter til en tilstand av pulver, blander og hell dem i et hetteglass med alkohol, vent på oppløsning. Påfør det ferdige stoffet to ganger om dagen i to uker, påfør en bomullspinne på kviser. Advarsel. Rist løsningen godt før hver bruk.

 • "Trichopol" - 6 tabletter.
 • Mumiyo - 6 tabletter.
 • "Streptocid" - 6 tabletter.
 • Vodka - 100 ml.

Grind tabletter og legg til vodka. Før bruk, skyller vi tradisjonelt løsningen og bruker den på problemområder eller på hele overflaten av ansiktet hver dag i 1-2 uker.

Siden dette produktet kan føre til tørrhet og flaking av huden, om morgenen etter vask anbefales det å bruke fuktighetskrem.

Noen få nyanser av bruk av "talkers":

 • Kurset bør ikke vare lenger enn tre uker.
 • Bruk legemidlet bør bare være med akne.
 • Hvis huden er følsom, må løsningen ikke påføres hele ansiktet, men til et punkt.
 • Ved bruk av alkoholbasert "chatter", bør det brukes en fuktighetskrem regelmessig for å holde huden tørr.
 • Ikke la oppløsningen i munnen eller øynene.

Mask med "Trichopol"

En merkelig kosmetikk mot akne er en maske basert på stoffet.

 • "Trichopol" - 2 tabletter.
 • Peroksid (3%) - ½ ts.
 • Babypudder - ½ ts.
 • Borsyre - ¼ ts.

Grind tabletter og bland alle tørre ingrediensene. Deretter legger vi til et lite peroksid til blandingen, fortynner den til en tykk krem. Deretter gjelder masken ikke over hele ansiktet, men bare på enkelte kviser i små prikker. La det stå i 10-15 minutter, fjern deretter den dannede filmen med hendene, fjern rester av en våt klut og bruk en nærende krem. Advarsel. Ikke vask masken, det vil si, ta av hendene.

Hvis du begynner å bake under huden, bør du straks fjerne masken fra ansiktet og ikke gjenta eksperimentet lenger. Hvis reaksjonen av huden til masken er normal, må du utføre prosedyren annenhver dag i to uker.

Kontraindikasjoner og mulig skade

Det er verdt å fokusere på det faktum at "Trichopol" er en ekte medisin, som bør tas med stor forsiktighet. Og hvis du har følgende tegn, må du forlate stoffet:

 • Individuell intoleranse eller allergisk reaksjon på stoffets komponenter.
 • Nervesystemet, inkludert epilepsi.
 • Sykdommer i leveren og nyrene.
 • Lavt antall hvite blodlegemer.
 • Graviditet (spesielt første trimester) og laktasjon.
 • Barns alder (opptil 6 år).

Kvalme er det første tegn på matforgiftning.

Hvis du bryter med reglene for å ta stoffet eller dets overgrep, kan bivirkninger oppstå:

 • Kvalme og oppkast.
 • Svimmelhet.
 • Nervøs sammenbrudd.
 • Hyppig oppmuntring av blæren.
 • Kramper.
 • Svakhet.

Behandling vurderinger

"Trichopol" (metronidazol) hjalp meg en stund, da klarte alt igjen, og jeg ble kurert med "Baziron" (5%), og jeg drikker OK "Regulon". I mitt tilfelle hjalp han ikke! For noen, kanskje er han en frelser - alt er individ!

Så fortsatte de første 3 dagene med forverring, den tidligere inflammerte akne begynte å helbrede. Jeg var glad for at ny akne etter 3 dagers opptak ikke ble betent og nye komedoner ikke viste seg. Jeg er ferdig med å ta Trihopol, resultatet er bra. Jeg vet ikke hvordan han ble kvitt akne. Men nå er de ikke i det hele tatt. Jeg drakk inni bare ham, i stolt ensomhet. Jeg vet ikke hvilken effekt, hvis du drikker med et antibiotika, og om det er fornuftig å drikke dem sammen.

Jeg har også Trichopol. Jeg kunne bare drikke 6 dager. Følelsen var forferdelig. Legen advarte ikke engang om konsekvensene. Nå gjenopprette leveren. Selvfølgelig er effekten, men på haken, klatre akne igjen.

Bruk av medisiner for kosmetiske formål er en ganske farlig og uforutsigbar prosess, siden ingen unntatt spesialister innen medisin vil fortelle deg nøyaktig hvordan kroppen din vil reagere på bestemte stoffer. Det er derfor, før du begynner å ta "Trichopol" for å bekjempe akne, bør du konsultere legen din, og lytte til kroppen din gjennom hele kurset, og hvis du har det minste ubehag, nekter du umiddelbart stoffet.

Hvordan ta "Trichopol" fra akne? anmeldelser

22. februar 2017

I dag foreskriver dermatologer Trichopol for sine pasienter å behandle ulike hudsykdommer, inkludert akne. Dette er et billig verktøy som i sin handling ligner sterke antibiotika. I tillegg til inntak av stoffet, brukes ofte til fremstilling av alle slags talkere, masker og kremer. La oss finne ut hvor godt "Trihopol" hjelper med akne, vurderinger av stoffet og reglene for bruk.

Hvordan virker "Trichopol"

Den viktigste aktive ingrediensen i stoffet er metronidazol. I det medisinske miljøet er metronidazol kjent som et antisår, antibakterielt, antiprotozoalt, antimikrobielt middel og trichomonacid. Alle disse egenskapene gjør det mulig å effektivt bruke Trichopol i kampen mot patogene bakterier og mikrober, de enkleste mikroorganismer, samt parasitter, som blir en hyppig årsak til inflammatoriske prosesser i epidermis. Det eneste mot hvilket stoffet er maktesløs er seborrhoeic (vulgært) akne.

"Trichopol" med demodikose

"Trichopol" fra akne (vurderinger bekrefter dette) har en positiv effekt på hudutslett av forskjellige opprinnelser. Men det beste resultatet oppnås ved behandling av demodikose med dette legemidlet - en dermatologisk sykdom som forårsaker demodex. Dette krysset lever på huden av nesten alle mennesker, og hvis immunsystemet er i en normal tilstand, manifesterer parasitten seg ikke. Imidlertid, når mytene svekkes, begynner middene å formere seg raskt og forårsake betennelse i huden, noe som forårsaker mange utbrudd som blir korsfestet over tid.

Utviklingen av sykdommen kan også bidra til hormonelle forandringer, funksjonsforstyrrelser i huden, som er ledsaget av dets høye fettinnhold og endringer i sammensetningen av talg.

Demodecosis kan bare oppdages etter hudskraping og laboratorietesting. Behandling med stoffet "Trichopol" for akne (vurderinger, bilder er inkludert i artikkelen) utføres i komplekset. Det inkluderer å ta piller innvendig og utvendig bruk av snakkere og salver basert på metronidazol.

Behandling av akne forårsaket av en lidelse i fordøyelseskanalen

Som du vet, påvirker funksjonsfeil i fordøyelsesorganene tilstanden til huden. Derfor er behandlingen av hudutslett ofte involvert i en gastroenterolog. Hvis det på grunn av en diagnostisk undersøkelse ble påvist sykdommer som magesår eller giardiasis, er Trichopol foreskrevet, noe som undertrykker virkningen av bakterier og mikroorganismer som er følsomme for dette legemidlet. Det er sant at bare en "Trichopol" ikke er nok her. Det er viktig å forstå at behandlingen skal være rettet mot å eliminere de grunnleggende årsakene, og ikke å fjerne de eksterne manifestasjonene. Det bør være omfattende.

"Trichopol" for behandling av ungdoms akne

Dette stoffet er ofte foreskrevet av hudlege for ungdoms akne. Hvis tenåringens hud er påvirket av akne, når du går til legen, bør du først og fremst undersøke tarmkanalen, og tilstedeværelsen av demodikose er også utelukket. I tilfelle når begge årsakene ikke er bekreftet, kan spesialisten foreskrive "Trichopol", siden det hjelper veldig bra med pustulær akne, spesielt de som skyldes bakterier som er sensitive for metronidazol.

Generelle anbefalinger for bruk

Når du behandler med Trichopol, bør du følge de følgende anbefalingene:

• Det anbefales å bruke stoffet alene eksternt;

• uten utnevnelse av en spesialist, "Trichopol" er forbudt å ta med antibiotika;

• behandlingskurs "Trichopol" varer ikke mer enn 10 dager;

• mens du tar piller og 2 dager etter at den er avsluttet, bør du ikke drikke alkohol, fordi stoffet forårsaker intoleranse

• På grunn av det faktum at metronidazol har en tendens til å svekke konsentrasjonen av oppmerksomhet og redusere reaksjonen, er det nødvendig å forlate kjøretøy og utføre potensielt farlig arbeid under behandlingen.

Før behandling påbegynnes, anbefales det å besøke lege, fordi kun en kvalifisert spesialist vil kunne foreskrive tilstrekkelig behandling.

Ekstern bruk av stoffet

"Trichopol" fra akne på ansiktet, vurderinger som generelt er positive, mange bruker utad. Lokal behandling av problemhuden innebærer bruk av metronidazolsalver og talkere. Slike midler har en tørking, antibakteriell og antiprotozoal effekt. De kan kjøpes på apoteket eller lage mat selv.

I nærvær av demodekoza sammen med salve gjelder "Dimeksid". Dette stoffet har antibakterielle, antiinflammatoriske og smertestillende egenskaper. I tillegg forbedrer Dimexide virkningen av metronidazol, noe som resulterer i at terapien blir mer effektiv.

Acne Oppskrifter

For å utføre selvbehandling, kan du bruke tabletter "Trichopol" for akne (vurderinger av stoffet er beskrevet nedenfor), noe som gjør masker og snakkere basert på dem. For deres forberedelse er det behov for enkle og rimelige ingredienser, som kan kjøpes på hvert apotek.

 • Talker med "Levomitsetinom." Ta 4 tabletter av "Trikhopol" og "Levomitsetina" og forsiktig slip til et pulver. Den resulterende masse blir tilsatt til en flaske salisylalkohol. Rør blandingen før bruk. Problemområder behandles to ganger om dagen.
 • Talker med "Aspirin". Forbered det, bland 100 ml calendula tinktur, 10 knuste tabletter "Trikhopol" og 10 tabletter "Aspirin". Det er verdt å merke seg at Calendula selv er svært effektiv i bekjempelse av hudutslett, så det kan brukes som et eget verktøy.
 • Med streptotsidom og mumie. "Trichopol", "Streptocid" og "Mumiyo" (6 tabletter hver) blir malt i pulver og kombinert med 100 ml vodka. Rist godt før bruk. Dette verktøyet anbefales å brukes før sengetid.
 • Talker på alkohol. "Trichopol" i mengden 4 tabletter slip og legg til en flaske med alkohol (50 ml). La det stå på et mørkt sted i 3 dager. Pimples behandlingspunkt. Det er ønskelig å gjøre dette om natten. Siden alkohol har evnen til å tørke huden, anbefales det å bruke fuktighetskrem på huden etter vask om morgenen.

Regler for å ta piller

Dessverre gir ikke ekstern bruk av "Trikhopol" et godt resultat. Som regel er aknebehandling mer vellykket hvis du tar "Trichopolum" inne i parallell med pratene. "Trichopol" for akne (anmeldelser i tablettene er karakterisert av det beste) tas med mat og vaskes med rikelig med vann.

Dosen bestemmes av den behandlende legen avhengig av sykdommen.

Så, med demodikose, foreskrives 1 tablett "Trihopol" 2 ganger om dagen. Varigheten av behandlingen er 10 dager. For å bekjempe giardiasis, ta 2 tabletter to ganger daglig i uken eller 8 tabletter per dag i 3 dager.

For sykdommer i fordøyelseskanalen, hvis årsak er Helicobacter pylori, drikk 2 tabletter 3 ganger om dagen i en uke. Legemidlet er tatt sammen med "Amoxicillin".

Uansett, dosen og varigheten av behandlingen med stoffet "Trichopol" for akne (vurderinger av tabletter indikerer sin høye effektivitet) bør bestemmes av legen, idet man tar hensyn til årsaken til sykdommen, arten og alvorlighetsgraden av den inflammatoriske prosessen.

Kontra

"Trichopol" fra akne, vurderinger av hvilke er nesten alltid gode, er kontraindisert i slike tilfeller:

• individuell intoleranse overfor metronidazol og andre komponenter i legemidlet;

• sykdommer i sentralnervesystemet;

• korte graviditetsperioder;

• personer under 18 år (sammen med Amoxicillin).

Forsiktig krever utnevnelse av legemidlet i alderdommen, i II og III trimester av graviditet, med nyresvikt.

Bivirkninger

Noen ganger tar stoffet "Trichopol" mot akne (vurderinger bekrefter dette) kan forårsake utseendet av uønskede bivirkninger. Disse kan være:

• kvalme, oppkast, svimmelhet og hodepine;

• søvnforstyrrelser, depresjon, hørselstap

• reduksjon i nivået av leukocytter og blodplater i blodplasmaet;

Blærebetennelse, økt vannlating

• muskel- og leddsmerter;

Som du kan se, kan bivirkningen av "Trikhopol" være veldig alvorlig. Derfor er det ikke nødvendig å engasjere seg i selvbehandling, med henvisning til anbefalinger fra venner og vurderinger som er igjen på Internett. Husk at bare en spesialist kan gi kvalifisert hjelp.

Hva sier vurderinger

Anbefal stoffet "Trichopol" for akne vurderinger. Søknaden i dette tilfellet er svært effektiv og bidrar til å eliminere uønskede utslett på huden og gjøre det renere. Det maksimale positive resultatet kan oppnås gjennom komplisert terapi, det vil si når stoffet påføres eksternt og internt samtidig. Noen brukere klager på bivirkninger. De viktigste er allergier og fordøyelsessykdommer. Noen ganger klager pasienter om mangelen på forventet resultat, samt den midlertidige effekten av å ta Trihopol.

Til slutt kan det bemerkes at "Trichopol" for akne (vurderinger i de fleste tilfeller indikerer gode behandlingsresultater) er et ganske effektivt verktøy som gjør det mulig å kvitte seg med nesten alle typer hudlidelser. Samtidig har stoffet noen bivirkninger og kontraindikasjoner. For å unngå alvorlige konsekvenser vil hjelpe turen til legen. Kun en spesialist vil kunne velge riktig behandlingsregime basert på den spesifikke situasjonen. Uavhengig mottak av "Trikhopol" er kun tillatt som ekstern bruk.

Våre forfedre sov ikke som vi gjorde. Hva gjør vi galt? Dette er vanskelig å tro, men forskere og mange historikere er tilbøyelige til å tro at den moderne mannen ikke sover i det hele tatt som sine gamle forfedre. I utgangspunktet.

10 sjarmerende stjernekjoler, som i dag ser veldig annerledes ut, flyr, og en dag blir små kjendiser voksenpersonligheter som ikke lenger er gjenkjennelige. Søte gutter og jenter blir til a.

7 kroppsdeler som ikke bør røres. Tenk på kroppen din som et tempel: du kan bruke det, men det finnes noen hellige steder som ikke kan røres. Studier viser.

13 tegn på at du har den beste mannen Ektemenn er virkelig flotte mennesker. Det er synd at gode ektefeller ikke vokser på trær. Hvis den andre halvdelen gjør disse 13 tingene, kan du med.

Til tross for alle stereotypier: en jente med en sjelden genetisk lidelse erobringer moteverdenen denne jenta heter Melanie Gajdos, og hun brøt seg inn i moteverdenen raskt, sjokkerende, inspirerende og ødelegge dumme stereotypier.

Gjør aldri dette i kirken! Hvis du ikke er sikker på om du oppfører deg riktig i en kirke eller ikke, så gjør du sannsynligvis ikke den riktige tingen. Her er en liste over forferdelig.

Fra akne - hjelper trichopol

De fleste tenåringer og unge har et betennelsesuttak - akne. Det er mange måter å kvitte seg med akne, men en av de enkleste og billigste er behandlingen med trihopol. I økende grad er det gode anmeldelser fra folk som brukte trichopol for akne. Den viktigste årsaken til akne kur er å korrekt diagnostisere årsakene til utbruddet.

Trichopol tabletter er et antibakterielt og antiprotozoal legemiddel som hjelper til med å bli kvitt akne på huden. I kosmetologi har dette stoffet blitt ganske utbredt, men for det formål er det nødvendig å gjennomgå en rekke undersøkelser for å bestemme årsakene til akne. Dette legemidlet er foreskrevet for oral administrasjon bare hvis utseendet på akne på huden er forbundet med identifisering av parasitter eller sykdommer i fordøyelseskanaler. Bruk av trykkhopol uten å identifisere årsakene til dannelsen av lesjoner på huden vil ikke gi et positivt resultat.

Bruk av stoffet til behandling av demodikose

Hva å gjøre hvis, etter å ha bestått eksamener, har du bekreftet at akne forårsaket av demodex? La oss se.

Demodicosis er en hudsykdom som er forårsaket av subkutan mite Demodex og vises oftere på ansiktets hud. Demodex er på huden av nesten alle mennesker, men sykdommen utvikler seg ikke. For utseendet av den inflammatoriske prosessen i porene krever visse forhold. Slike forhold oppstår når hormonell bakgrunn endres sammen med endringer i sammensetningen av talg. Som regel skjer dette i en overgangsalder.

Hvis du har blitt diagnostisert med demodikose, er trichopol foreskrevet for å ta imot akneutslett på en tablett 2 ganger daglig i 10 dager. Lengre bruk av stoffet bidrar til at tippen slutter å svare på den.

Sammen med denne behandlingen foreskrives en gel med metronidazol, som påføres hudområder med utslett i morgen og kveld.

Effekt på gastrointestinale sykdommer

Trichopol foreskrevet mot akne, hvis de er forårsaket av sykdommer i magen. Legemidlet kan foreskrives for magesår, giardiasis og i behandling av sykdommer som er forårsaket av patogener som er følsomme for trichopoli.

I disse tilfellene må trichopol tas på en tablett 2 ganger om dagen. Legen foreskriver et behandlingsforløp i 7-10 dager. Også i dette tilfellet må du gjøre behandling og fordøyelsesorganer.

Trichopolum og akne hos ungdom

Det er tilfeller når pasienten ikke er bekreftet verken demodekoz, eller problemer med fordøyelsessystemet, og akne er tilstede. Dette skjer vanligvis bare i ungdomsårene.

Hvis aknepatogener er anaerobe (bakterier som utvikler seg uten luft) og aerob (bakterier som utvikles under påvirkning av luft) bakterier, blir antibiotika og trichopol foreskrevet.

Hvis pustulært utslett skyldes anaerobe bakterier, bør bare trichopol på en tablett 2 ganger daglig tas imot det.

Self Acne Treatment

Hvis du selv bestemte deg for å bli behandlet med dette legemidlet uten å diagnostisere årsakene til utslett, kan du gjøre en feil. Utseendet til akne kan ikke skyldes de ovennevnte grunnene, og Trichopolum vil ikke ha det forventede resultatet.

 • Først etter et behandlingsforløp kommer utslett og akne tilbake igjen og blir kvitt dem blir mye vanskeligere.
 • For det andre, før du bruker pillene, bør du lese nøye bruksanvisningen. Det er nødvendig å ta hensyn til kontraindikasjoner og bivirkninger. Det er nødvendig å nekte bruk av trichopolum hvis du er gravid. Det er umulig å ta alkohol samtidig med behandling, det kan kvalme, oppkast, diaré og mye mer. Etter at behandlingsforløpet er over, bør ikke alkohol forbrukes innen 48 timer.
 • For det tredje, hvis du fortsatt bestemmer deg for å behandle akne selv, bør du ikke umiddelbart bruke pillene inni.

Du kan lage en løsning av salicylalkohol, propolis-tinktur og Trichopolum (instruksjon vil bli gitt nedenfor). Taleren er veldig raskt forberedt, alt du trenger for det finnes i apoteket. Det finnes gode vurderinger av denne løsningen i ulike fora og lokalsamfunn.

Det er nødvendig å ta like deler av propolis og salisylsyre, tilsett en pundet trihopol-tablett og taleren er klar. Vi gni ansiktet med denne løsningen daglig, og etter en stund vil akne forsvinne. Talker lagres på et kjølig, mørkt sted.

Våre lesere anbefaler!

Det mest effektive komplekset for vekttap, ifølge våre lesere, er et unikt smart-system for vektkorrigering "Lipocarnit" med CLA-syrer. Lipocarnit for vekttap - er et omfattende verktøy, som skapte en hånd i den verdensberømte ernæringseksperten og forskeren Pierre Ducane. Hovedkomponenten i komplekset er CLA-syre. Dette verktøyet er en av de beste til dato. Det brenner ikke bare de "strategiske reserver" av fett. Syr styrker musklene, og forbedrer dermed kroppsformen. Rådgivning leger. "

Trichopolum er det enkleste og mest effektive middel for akne.

Akne er ingenting, men resultatet av en inflammatorisk prosess i epidermis. Mange lurer på hvordan å bli kvitt dem. De farmasøytiske og kosmetiske markedene tilbyr et utvalg av rettsmidler som kan løse problemet med akne. Og hvis valget av kosmetiske produkter avhenger utelukkende av kjøperens preferanser, bør utnevnelsen av medisiner og kosttilskudd overlates til en spesialist. Denne artikkelen diskuterer akseptabel bruk av stoffet Trihopol fra akne.

Sammensetning og beskrivelse av trikhopol

Den aktive ingrediensen i stoffet Trichopolum er metronidazol. Denne farmakologiske substansen utøver sikkert slike virkninger som antimikrobielle, antisår, trichomonacid, antiprotozoal, antibakteriell. Imidlertid brukes trichopolum i de fleste tilfeller i dermatologi, i motsetning til behovet for å påvirke mikrobiologiske protozoer (protozoer), samt gram-positive og gram-negative bakterier.

Det er disse egenskapene til stoffet som tillater det å ødelegge alle bakterier og patogene bakterier, alle protozoer og parasitter, som i de fleste tilfeller forårsaker epidermis sykdommer og akne. Thrichopol er et bredspektret legemiddel, derfor er det effektivt brukt til å behandle akne av ulike genese. Bare seborrheisk (vulgært) akne kan ikke helbredes av trihopol. Nylig anser kosmetologer at det er tillatt å utpeke Trichopolus selvstendig. Ikke desto mindre bør det huskes at riktig resept av Trihopol kun er mulig for legen etter undersøkelse av pasienten.

I hver pakke med trichopol er det en instruksjon som må leses før du bruker stoffet. Men, som alle medisinske håndbøker, inneholder instruksjonen for stoffet Trichopolum mange uklare vilkår, noe som gjør det uinformativt for en person langt fra medisin. Nedenfor finner du en rekke anbefalinger som må følges nøye:

 • begynn å ta Trikhopol bør bare etter samråd med en lege;
 • Trichopolum kan ikke brukes i mer enn 10 dager;
 • Bruk ikke Trichopolum samtidig med antibiotika uten direkte anbefaling fra en lege.
 • ta trichopolum inne etter et måltid, drikker alltid rikelig med vann;
 • I løpet av behandlingsperioden med trichopol, bør noen doser av alkohol utelukkes, siden Dette legemidlet gir intoleranse. Du kan begynne å drikke alkohol bare etter 48 timer etter å ha tatt den siste pillen i kurset.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Også Trichopolum har en rekke direkte kontraindikasjoner. Disse inkluderer:

 • graviditet (første trimester; for resten av tiden er opptak kun tillatt i tilfeller hvor ytelsen overstiger risikoen);
 • Laktasjonsperiode (når Trikhopol tas, blir barnet overført til kunstig fôring);
 • pasienten har overfølsomhet overfor noen av stoffets komponenter;
 • lavt antall hvite blodlegemer;
 • organiske lesjoner i sentralnervesystemet;
 • nyre- og leverfeil.

En annen faktor som indikerer at bruk av Trichopolum bør utføres utelukkende på anbefaling av en lege, er tilstedeværelsen av bivirkninger. De kan manifestere seg i ulike former. De viktigste er: forstyrrelse i mage-tarmkanalen, endringer i det kliniske bildet av blod, hodepine, svimmelhet, generell inhibering av reaksjoner. Ved de første manifestasjonene av bivirkninger, anbefales det sterkt å avbryte bruk av Trichopolum og konsultere en lege for å ta et sett med tiltak for å fjerne stoffet fra kroppen.

Anvendelsesområde for Trikhopol

Hovedårsaken til utnevnelsen av stoffet Trihopol er tilfellet når det ser ut som akne på huden på grunn av demodecosis (hudlesjoner forårsaket av aktiviteten til en mikroskopisk tick-demodex). De beste forholdene for livet til Demodex finnes i talgkjertlene og hårsekkene. Enhver sunn person kan være en bærer av Demodex, men for at krysset skal multiplisere raskt og trenge inn i de dypere lagene i huden, er det behov for en betydelig reduksjon i immuniteten. Da forårsaker den livsviktige aktiviteten til demodex betennelsesprosesser og som et resultat av akne. Menn møter problemet med demodex 2 ganger mindre enn kvinner med hvit, myk hud.

Fremdriften til aktiv reproduksjon av Demodex kan tjene som feil i endokrine og fordøyelsessystemer, en kraftig reduksjon i immunitet, stress. Noen ganger kan bruk av hormonelle og andre biologiske tilsetningsstoffer, overdreven bruk av alkohol, kaffe, krydret krydder, negativt påvirke tilstanden til huden. Tilstedeværelsen av demodeks oppdages ved enkle laboratorietester. Hud- eller øyenvippeprøver behandles med spesielle løsninger og undersøkes deretter under et mikroskop.
Følgende tegn indikerer aktiv demodeksaktivitet:

 • akne, akne, sår, røde flekker, forstørrede porer;
 • fet, humpete hud;
 • kløe i ansiktet, øyelokk, hodebunn og ører.

Oftest forekommer fremveksten av gunstige betingelser for reproduksjon av Demodex i ungdomsperioden, når endringer i en tenårers hormonelle bakgrunn fører til endring i sammensetningen av subkutant fett. Hvis akne på grunn av demodikose er infisert, kan et slikt bilde forveksles med en vanlig akneutslett. Imidlertid vil ingen andre antibakterielle stoffer i denne situasjonen ikke gi resultater. Mottak av trichopolum i dette tilfellet vil være mest effektivt siden Tilstedeværelsen av et subkutant tipp er en direkte indikasjon på bruken av dette legemidlet. For mer effektiv behandling anbefales det å bruke samtidig en gel som inneholder metronidazol på huden.

Svovelsalve er et annet stoff som kan takle et subkutant kryss, men det er ikke så lett å finne på apotek. Imidlertid, i sammenligning med Trichopolum, sviner svovelsalve, fordi har noen ulemper. Den har en veldig tykk tekstur og etterlater fettete flekker som er ekstremt vanskelig å fjerne. Svovel har også en spesiell lukt, så det er vanskelig å bruke det når det er behov for å være på offentlige steder.

Trichopolum brukes i tilfeller der akne skyldes sykdommer i fordøyelsessystemet. Tilstanden i mage-tarmkanalen har direkte påvirkning på helsen til huden. Derfor, med utseendet av akne, anbefales det å først konsultere en gastroenterolog. Hvis legen diagnostiserer giardiasis, magesår eller andre sykdommer hvis patogener er følsomme overfor metronidazol, så sannsynligvis vil han gi pasienten trichopol for å kvitte seg med akne.

Ekstern bruk av Trichopolum, effektiviteten av stoffet generelt

Det er mulig at legen under konsultasjonen vil tilby deg ekstern bruk av Trihopol i form av talere. Talere kan bli laget av følgende ingredienser:

 • salicylalkohol - 100 ml, kloramfenikol - 3 tabletter, Trichopol - 3 tabletter;
 • vodka - 100 ml, mumie - 5 tabletter, streptotsid - 5 tabletter, Trichopol - 5 tabletter;
 • vodka - 300 ml; Trichopol - 5 tabletter;
 • propolis tinktur - 100 ml, salisylalkohol - 100 ml, Trichopol - 1 tablett.

I tillegg til chatterboxes, kan en meget effektiv maske utarbeides på grunnlag av trichopol. For å gjøre dette, ta 2 tabletter Trihopol, ½ teskje pulver, teskje bor og 1 teskje hydrogenperoksid. Påfør den resulterende massen i et tynt lag på den berørte huden, vent til den tørker og deretter av med hendene.

Trichopol er en effektiv og samtidig veldig rimelig løsning for å bli kvitt akne. Gjennomsnittskostnaden for Trichopolum er ca. 100 rubler for 20 tabletter. Dette beløpet er vanligvis tilstrekkelig for et behandlingsforløp. På apotek finner du analoger Trikhopol til en lavere pris. Virkningen av slike legemidler er ikke verre, men bivirkninger i bruk blir observert oftere.

Trichopol mottar ofte positive tilbakemeldinger fra folk som har brukt det. I komplekse tilfeller av behandling av akne spiller dette en viktig rolle, siden en positiv vurdering av en annen person kan overbevise pasienten om at oppfyllelsen av legenes forskrifter er nødvendig. Negative vurderinger skjer i tilfeller der dette legemidlet ble brukt uten legeens resept og testing. Det er mulig at utseendet til akne hos disse pasientene ikke er relatert til årsakene til hvilke Trichopolus er ment å påvirke.

Bli kvitt akne og hudormer ved hjelp av "Trihopol"

Hver kvinne vil ha helt ren hud i ansiktet, uten en eneste betennelse eller ål, men dette er ikke alltid mulig, ettersom en pimple kan virke plutselig, i det mest uopprettelige øyeblikket for å ta det på overraskelse og ødelegge det hele dagen. Produsenter av anti-akne produkter tilbyr mye kremer og kremer, men kostnaden er ikke rimelig for alle, derfor, for behandling av slike betennelser og suppurations, kan du bruke produkter som er mye billigere enn profesjonelle.

Hvordan virker "Trichopol"

"Trichopol" er et stoff i form av tabletter for intern bruk, hvis formål er å gi antiparasittisk og antimikrobiell virkning på kroppen. I utgangspunktet foreskrev legene det til pasienter for behandling av sykdommer som ble forårsaket av de enkleste mikroorganismer, men nå har dermatologene tatt hensyn til de unike egenskapene til stoffet og begynte å foreskrive det til de som vil bli kvitt akne, akne og akne.

Den viktigste aktive ingrediensen i stoffet er metronidazol, noe som gir følgende effekter på kroppen:

 • Gir antiseptisk virkning.
 • Eliminering av bakterier og bakterier.
 • Redusert betennelse.
 • Tørker huden.
 • Healing sår og magesår.

Dermed hjelper "Trichopol" med å bli kvitt akne og akne på grunn av det faktum at det effektivt kan påvirke lesjonen og eliminere hovedårsaken til utslett og sår på huden - det bekjemper bakterier og mikrober som forårsaker dannelse av lignende hudproblemer.

Hvordan søke med acne på ansiktet

Det er flere generelle regler for bruk av "Trikhopol" for problemhud:

 • Kurset varer ikke mer enn 10 dager.
 • Legemidlet bør ikke tas parallelt med antibiotika.
 • Du må drikke en pille etter et måltid og drikke det med vanlig rent vann uten gass.
 • Alkohol bør ikke konsumeres i løpet av kurset, siden Trihopol har en inkompatibilitet med det.

Siden stoffet påvirker nettopp årsaken til akne, er det nødvendig å vurdere effektiviteten av medisinen mot de vanligste av dem.

Mot purulent akne

Som regel vises de største purulente finnene med en liten skorpe på sebaceous hud på grunn av demodecosis, et subkutant tikk, som begynner å formere seg aktivt i kroppen og danne sår under huden.

For behandling av denne sykdommen, bør du drikke 1 tablet "Trykkhopol" to ganger om dagen i en uke. Øk doseringen eller varigheten av kurset anbefales kun i henhold til instruksjonene eller etter samråd med legen.

Mot akne - indikatorer på gastrointestinale sykdommer

Et ubalansert kosthold, søppelmat og til og med fett, salt, søt mat kan forårsake utseendet av karakteristiske kviser på huden, ettersom ansiktets og fordøyelsessystemet er nært beslektet, som alt annet i kroppen vår. Derfor er eventuelle funksjonsfeil i mage-tarmkanalen umiddelbart reflektert i ansiktet vårt.

Svært ofte er akne forårsaket av bakterier og parasitter som kan inntas med mat. I dette tilfellet må du drikke 1 tablett "Trikhopol" to ganger daglig i 10 dager. Som et resultat vil stoffet bidra til å rense magen og tarmene fra bakterier og samtidig rense huden av akne.

Mot ungdoms akne

Purulente pimples i ansiktet hos unge mennesker skyldes endringer i kroppen, hormonforstyrrelser, men du kan også kvitte deg med slike akne hvis du tar stoffet to ganger om dagen, 1 tablett i 10 dager, eller bruk medisinen eksternt ved hjelp av de såkalte "talkers". Vurder de mest populære oppskrifter.

Med levomycitin

 • "Trichopol" - 4 tabletter.
 • "Levomycetin" - 4 tabletter.
 • Salisylalkohol (1%) - 1 flaske (40 ml).

Vi grinder 8 tabletter til en tilstand av pulver, blander og hell dem i et hetteglass med alkohol, vent på oppløsning. Påfør det ferdige stoffet to ganger om dagen i to uker, påfør en bomullspinne på kviser. Oppmerksomhet: Før hver bruk er det nødvendig å riste løsningen godt.

Med vodka

 • "Trichopol" - 6 tabletter.
 • Mumiyo - 6 tabletter.
 • "Streptocid" - 6 tabletter.
 • Vodka - 100 ml.

Grind tabletter og legg til vodka. Før bruk, skyller vi tradisjonelt løsningen og bruker den på problemområder eller på hele overflaten av ansiktet hver dag i 1-2 uker.

Noen få nyanser av bruk av "talkers":

 • Kurset bør ikke vare lenger enn tre uker.
 • Bruk legemidlet bør bare være med akne.
 • Hvis huden er følsom, må løsningen ikke påføres hele ansiktet, men til et punkt.
 • Ved bruk av alkoholbasert "chatter", bør det brukes en fuktighetskrem regelmessig for å holde huden tørr.
 • Ikke la oppløsningen i munnen eller øynene.

Mask med "Trichopol"

En merkelig kosmetikk mot akne er en maske basert på stoffet.

 • "Trichopol" - 2 tabletter.
 • Peroksid (3%) - ½ ts.
 • Babypudder - ½ ts.
 • Borsyre - ¼ ts.

Grind tabletter og bland alle tørre ingrediensene. Deretter legger vi til et lite peroksid til blandingen, fortynner den til en tykk krem. Deretter gjelder masken ikke over hele ansiktet, men bare på enkelte kviser i små prikker. La det stå i 10-15 minutter, fjern deretter den dannede filmen med hendene, fjern rester av en våt klut og bruk en nærende krem. Merk: Ikke vask masken, det vil si, ta av hendene.

Hvis du begynner å bake under huden, bør du straks fjerne masken fra ansiktet og ikke gjenta eksperimentet lenger. Hvis reaksjonen av huden til masken er normal, må du utføre prosedyren annenhver dag i to uker.

Kontraindikasjoner og mulig skade

Det er verdt å fokusere på det faktum at "Trichopol" er en ekte medisin, som bør tas med stor forsiktighet. Og hvis du har følgende tegn, må du forlate stoffet:

 • Individuell intoleranse eller allergisk reaksjon på stoffets komponenter.
 • Nervesystemet, inkludert epilepsi.
 • Sykdommer i leveren og nyrene.
 • Lavt antall hvite blodlegemer.
 • Graviditet (spesielt første trimester) og laktasjon.
 • Barns alder (opptil 6 år).

Hvis du bryter med reglene for å ta stoffet eller dets overgrep, kan bivirkninger oppstå:

 • Kvalme og oppkast.
 • Svimmelhet.
 • Nervøs sammenbrudd.
 • Hyppig oppmuntring av blæren.
 • Kramper.
 • Svakhet.

Behandling vurderinger

"Trichopol" (metronidazol) hjalp meg en stund, da klarte alt igjen, og jeg ble kurert med "Baziron" (5%), og jeg drikker OK "Regulon". I mitt tilfelle hjalp han ikke! For noen, kanskje er han en frelser - alt er individ!

yaroslavna1991

http://irecommend.ru/content/pomogaet-ot-pryshchei-1

Så fortsatte de første 3 dagene med forverring, den tidligere inflammerte akne begynte å helbrede. Jeg var glad for at ny akne etter 3 dagers opptak ikke ble betent og nye komedoner ikke viste seg. Jeg er ferdig med å ta Trihopol, resultatet er bra. Jeg vet ikke hvordan han ble kvitt akne. Men nå er de ikke i det hele tatt. Jeg drakk inni bare ham, i stolt ensomhet. Jeg vet ikke hvilken effekt, hvis du drikker med et antibiotika, og om det er fornuftig å drikke dem sammen.

cestlavie

http://www.ugrei.net/forum/Trihopol-t22316.html

Jeg har også Trichopol. Jeg kunne bare drikke 6 dager. Følelsen var forferdelig. Legen advarte ikke engang om konsekvensene. Nå gjenopprette leveren. Selvfølgelig er effekten, men på haken, klatre akne igjen.

vrøvl

http://sovet.kidstaff.com.ua/question-1437715

Bruk av medisiner for kosmetiske formål er en ganske farlig og uforutsigbar prosess, siden ingen unntatt spesialister innen medisin vil fortelle deg nøyaktig hvordan kroppen din vil reagere på bestemte stoffer. Det er derfor, før du begynner å ta "Trichopol" for å bekjempe akne, bør du konsultere legen din, og lytte til kroppen din gjennom hele kurset, og hvis du har det minste ubehag, nekter du umiddelbart stoffet.

Flere Artikler Om Typer Acne