På vår nettside er 58 modellbader fra den innenlandske produsenten av merket Triton blitt samlet.

Fra denne lenken kan du velge ditt Triton-bad.

Ring oss og vi vil gi deg gratis råd om hvilket bad som er bedre for deg.

bad
salamander

Topp 5 beste modellene

Se også:

Topp bademerker i 2017

 • kvalitet

Varemerker som er pålitelige:

Gi tilbakemelding / Still et spørsmål

Ditt navn:

fra 3 til 25 tegn

Din tilbakemelding:
25 til 10 000 tegn

Vurdering: Dårlig Bra

Skriv inn koden som vises på bildet:

Lotion Tritin Tretinoin + ZN - Anmeldelse

Tritin Lotion! fra akne nummer 1! Garanterte resultater!

Jeg er eier av en kombinasjonshud med forstørrede porer, åpne og lukkede komedoner (de samme svarte prikkene og miliaene), noen ganger forekommer enkelte kviser. Derfor er jeg hele tiden på jakt etter et ideelt verktøy som ikke bare hjelper til å utjevne disse feilene, men vil bli kvitt dem for alltid.

Med slike problemer må jeg bruke produkter med ANA- og BHA-syrer, forskjellige masker og skrubbe. Disse produktene bidrar til å holde huden ren, men når det gjelder mer gunstige produkter, kommer problemer tilbake. Jeg forstår at det å gjøre huden perfekt ikke fungerer, men du kan prøve å kurere det, normalisere fettinnholdet og redusere den minste porestørrelsen! Lotion Tritin - mitt neste forsøk.

Jeg må si at jeg prøvde, sannsynligvis, en stor masse produkter for hudbehandling. Men disse midlene gir bare en midlertidig effekt. Etter en stund går alt tilbake til sine sirkler.

Jeg appellerte til kosmetologer mer enn en gang, som de minnelig fortalte meg at miliumproblemet var praktisk talt uoppløselig, bare hudens eksfolierende midler og sporadisk rensing ville hjelpe. Plukk opp kosmetikk som ikke vil tette porene mine, er nesten uvirkelig! Krem med syrer fører fortsatt til milium. Og hvis du ikke bruker krem, så flår huden av. En løsning var å bruke kosmetiske oljer i stedet for kremer.

Det er derfor jeg ser etter mitt ideal, og prøv alltid de verktøyene som kan hjelpe.

NÅ I HENHOLD!

Hva lover produsenten?

 • Eliminerer akne for alltid!
 • Strammer porene!
 • Erstatter laser peeling kurs!
 • Eliminerer arr og arr!
 • Reduserer aktiviteten til talgkjertlene!
 • Effektiv jevner rynker!

Tretinoin er et moderne verktøy med høy effektivitet, reduserer fet hud og gir anti-inflammatorisk effekt, fullstendig kurer selv fra alvorlige former for akne.

Når det brukes til behandling av akne av åpen type, observeres deres hurtig fjerning og utjevning av hudoverflaten. Samtidig på huden forblir ikke de minste symptomene på den inflammatoriske prosessen. Når tretinoinbehandling av lukket akne markerer overgangen til papulene (eller oppdagelsen av akne), som deretter helbringer uten arrdannelsesprosesser. Videre, som vist ved kliniske studier, forhindrer tretinoin effektivt dannelsen av ny akne.

Mer detaljert informasjon finnes på nettstedet, så jeg vil ikke omskrive den.

Tritins lotion ble bestilt online på egen risiko på nettstedet [link]. Informasjon og omtaler på Internett på russisk er ikke nok, siden dette verktøyet ikke er tilgjengelig for salg i Russland (selv, sannsynligvis i CIS-landene). Og du kan bestille det bare via Internett. Men dette verktøyet brukes aktivt til å behandle hudproblemer i Vesten. Og vurderinger, for det meste på engelsk.

Pris, ikke mye er ikke nok, - 1490 rubler for 50 ml. Beløpet er ikke lite, men jeg bruker fortsatt det samme beløpet i et par måneder når jeg kjøper ulike kosmetikk til ansiktet. Derfor bestemte jeg meg for å prøve. Jeg betalte med bankkort, sporingsnummeret kom neste dag via SMS. Jeg mottok pakken 5 dager etter betalingen.

Jeg har brukt tritin i to måneder nå. Påfør lotionen veldig økonomisk med en bomullspinne på problemområdene etter 20-30 minutter etter vask på ren, tørr hud. Den første måneden brukte jeg lotion hver annen dag. Nå hver kveld.

HVA VAR VIRKNINGEN?

De to første dagene skjedde ingenting med huden, så jeg begynte å bruke Tritin daglig. Det var min feil. Tretinoin trenger dypt inn i porene og virker 72 timer etter påføring! Ansiktet mitt begynte å flake veldig, veldig mye. Huden ble fjernet av lag, og i stedet forble ren ny hud. For å fjerne peeling brukte jeg svamp- og ansiktsbørsten under vasking. Huden ble peeling godt.

Etter en stund ble jeg lei av å bruke svampen, og jeg bestemte meg for å bruke min Avon daglig skrubbe med ANA og BHA syrer. Dette var min andre feil! Den første måneden generelt anbefaler jeg ikke å bruke skrubbe og noen produkter med syrer! Umiddelbart etter skrubbingen ble huden rød, begynte å brenne, det ble veldig, veldig tørt. Red holdt et par dager.

Å rengjøre huden og skyll bare av kosmetikk bare med lette fuktighetsgivende midler eller melk. Forresten, dekorative kosmetikk kan brukes i "normal modus".

Nå, når huden min ble vant til Trinin, bruker jeg en skrubbe en gang i uka og en halv, ingen problemer oppstår.

HVAD BASER RESULTATET?

Det er for tidlig å snakke om hvilket som helst sluttresultat, i utgangspunktet anbefaler produsenten å ta et fullt kurs i 4-6 måneder. Men etter enda to måneder er jeg glad!

 • Ansiktstonen ble jevn og frisk. Det er ikke nødvendig å bruke tonalnik eller BB krem, pulver!
 • Mye kortere porer! Lokalisering av forstørrede porer har virkelig blitt mindre!
 • Antallet av sorte prikker er betydelig redusert!
 • Huden er blitt renere og jevnere, redusert arr!
 • Flekker fra post-acne forsvant!
 • Milier i det tidligere nummeret har opphørt å vises!
 • Pimples går bort for et par dager alene, bare ved bruk av Tritin, er ingen flekker igjen etter dem.
 • Huden er blitt matt. Ærlig, slutte huden nesten å skinne.

Dette er ikke grensen, til hele kurset har jeg 4 måneder med å bruke lotion.

For meg personlig er dette et veldig godt positivt resultat. Jeg vet ikke hvordan huden vil oppføre seg i en måned, men jeg er glad som en elefant!

Hva annet brukte jeg under behandling med Tritin?:

 • Maske fra akne, post-akne, svarte flekker, demodekoza-jeg bruker 1 gang i to uker
 • Pensel for rensing og ansiktsmassasje - bruk istedenfor å skrubbe
 • Delikat mousse og gelskum for daglig rengjøring og sminkefjerning
 • Skrub med syrer for dyp rensing 1 gang om en uke og en halv

Noen godt bevist hudrensere og aknebehandlinger:

Luke om Tritin REKOMEN!

Akryl bad triton

Mennesker! Fortell om bad Triton i drift. Overtalte, kjøpt. Ingen steder kan jeg finne vurderinger. Jeg bekymret.

Ingen tilbakemelding betyr ikke noe problem. Hva bekymrer deg?

Jeg personlig liker ikke utstyret til badene med avløpsventiler med rotasjonsbryterstyring. Gamle kork mer som. Og av en eller annen grunn begynte skrufødene å ruste - de savnet dem med motorolje før de lukkede skjermen.

Det viktigste - følg reglene for omsorg for akryl. Det er strengt forbudt å bruke vaskemidler med slipende komponenter. Glem alt pulver, bruk flytende vaskemidler og myke svamper.

De hekta vannet i dag. En fleksibel eyeliner kjører på en liten motor. En kran er på toppen av badet, som vil bli slått på daglig. Og plutselig vil problemet med en fleksibel liner og vannet på motoren strømme. Tre ledninger ledninger. Spørsmålet om jording: huset er gammelt, hvordan du skal skille bunnen riktig, for ikke å dø i den? Jeg leste artikler om jording og det ble skummelt. Arbeiderne er moldovaner. Jeg har gjort mange reparasjoner til vennene mine. Men av en eller annen grunn begynte jeg å mistenke dem i dag om jordingen, etter at spørsmålet de svarte på meg, at bakken skulle trekkes (hvor?), Og det var noe problem med bakken på børsten. Begynte å koble og det er noe slått ut. Deres versjon er at en av stikkontaktene ikke er koblet til leiligheten min, men til mine naboer. Jeg har fortsatt ikke mulighet til å bytte ledninger i hele leiligheten. Jeg reparerer bare på badet. Hvordan å være?
Og om Triton forvirret av den totale mangelen på tilbakemelding, verken dårlig eller bra, og så visuelt jeg det. I dag kjøpte jeg silikon for akrylbad, og parallelt solgte selgeren meg at Triton-badene raskt ble gule (1 + 2 år). Igjen bekymrer jeg meg. Og et annet spørsmål: Har du et bad festet til veggen eller er det bare installert på rammen?

Om bad generelt - har du allerede kjøpt? Du kommer ikke tilbake.
Ikke bekymre deg og bruk til glede.

Du har et problem med elektrikeren.
STORE PROBLEMER.

Punkt 1. Ikke la Moldovanene koble til noe i det elektriske panelet før du får ekspertråd.
Ikke slå på badet ditt.

Punkt 2. I gamle hus er det ingen jording. Mer presist er det i kjelleren - i en ukjent råtten tilstand. I boliger med gassovner er jording fra kjelleren på gulvplater vanligvis ikke avlet. I boliger med elektriske ovner - avlet, men i hvilken tilstand er det også ukjent. En spesialist (!) Må inspisere tilstanden til ditt hjem elektriske ledninger.

Punkt 3. Hvis du har laget en 3-leder ledningsføring, så vil du på ditt bad få et depositum fra nullstigerøret (hovedledningen i gulvpanelet). Det er alltid spenning (potensial) i forhold til rørleggerarbeidet ditt i det gamle huset. I verste fall kan du bli drept hvis du befinner deg mellom et badekar (støpt av moldovaner) og et stålvannrør eller oppvarmet håndklestang.

Punkt 4. Uten gjenoppbygging av hele elinstallasjonen av hele huset, kan du ikke foreta en hydromassasjeforbindelse i henhold til alle regler.

Punkt 5. Det viktigste er at badet skal være utstyrt med et DSMS - et potensielt utligningssystem - alle ledende deler (rør, stigerør, kraner, baderomsramme) skal kobles til ledninger av kobbertråd med minst 4 mm2, festet til bolter, skruer, stålklemmer etc. og kombinert på en messing potensial utjevning buss. Det er mulig å installere dekk i sanitærskapet. Husk hvordan fugler sitter på høyspenningsledninger og ingenting skjer med dem? Fordi de sitter på samme ledning og ikke opplever spenningsfall. Også, alt på badet ditt skal være sikkert koblet til DPPS i en enkelt sikker struktur.

Artikkel 6. Elektrisk ledning, installert i et farlig vått bad, skal beskyttes med en pålitelig RCD på ikke mer enn 30 mA, helst ikke mer enn 10 mA.

Derfor igjen:

 • ikke slå noe på!
 • lage et høyverdig bilde av ditt elektriske panel og ditt ledningsnett,
 • Still spørsmålet "hvordan du kobler hydromassasjen i det gamle huset" i delen "Elektriker" av dette forumet.

Whirlpool bad triton vurderinger

Min kusine har vært i et bad i flere år nå. Så vidt jeg vet, er det ingen problemer med det.

 • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

Hydromassasje bad Triton, det er ikke bad, men en slags likhet. Når du slår på hydromassasje, er det en følelse av at du vil fly vekk på det et sted, alt fungerer så høyt! Badet er skjøre, det sprekker, rammen er også tynn! (endret under garanti) Jeg leste vurderinger om Triton før kjøp, selvfølgelig ble det skrevet mye negativt, men jeg kjøpte nøyaktig Triton! Og nå skriver jeg de samme negative vurderingene. Beklager.

 • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

Jeg leser omtaler om Triton-hydromassasjebadene at det er folk som er misfornøyde med spinalmassasje. Når spinalmassasjedysene treffer i ryggen og i minste svikt i ryggen, treffer strålen fra strålene oppover, dette er ikke riktig. vann, vann vil bli strømmet ut av badet når en person er nedsenket. Urimlig øyeblikk. Hvem vet om dette er sant eller ikke?

 • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

Jeg har ikke hørt noe om det

 • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

Det er det jeg begynte å tenke på, er det verdt å ta en newt eller ikke!

 • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

I utgangspunktet er Triton en super økonomisk merkevareprodusent! Hva forventet du? Hva er prisene?

 • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

Kan Triton-anlegget tilgi meg, men jeg tilbyr ikke Trinov-bad til kundene mine, fordi Triton-badene er en av de dårligste produsentene. Våre installatører har alle blitt utvist under installasjonene.

 • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

Jeg har ikke kjøpt et bad enda, men jeg anser ikke Triton mer, skjønte jeg at du kunne kjøpe produsenter av bedre kvalitet for slike penger!

 • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

Akrylbad Triton, jeg anbefaler ikke å kjøpe, hvis noen ikke tror, ​​så tenk på det faktum at på alle sider om akrylbad Triton solid negative anmeldelser.

 • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

Jeg har brukt Triton i 4 år allerede, jeg har ingen klager, min venn har et bad 1 Mark - tilsynelatende 100% akryl, så det er ingen tarry på badet fra badekaret med harpiks, selv om dette badet ikke er billig, mine problemer er ikke forskjellige fra dekning jeg ikke la merke til det visuelle. og som Borat skriver om dagens dyser og slanger dukker det ikke avhengig av produsenten, men på Krivorukov-karene kutte disse alternativene og på rørleggere som installerer bad, så jeg vil gi råd til venner Triton, det er allerede et eksempel))

 • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

Triton, dritt, piss full. Ikke vær her!

 • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

Jeg har brukt Triton-badet allerede i det tredje året, og jeg har ingen klager. Veldig høy kvalitet bad for pengene. Generelt er jeg veldig kresen og valgte et bad i lang tid. Klatret ikke en liten haug med fora. Og jeg vil si at det handler om Triton mer positive anmeldelser! Og det faktum at et sted i noen at noe går i stykker eller kjører det, er tydelig fra installatørernes krumning og brukernes uhåndterlighet! Og det mest irriterende når de begge møtes!

 • Logg inn eller registrer deg for å skrive kommentarer.

Min kone og jeg bestemte meg for å ta en dusjkabinett i stedet for et bad. Gikk gjennom Internett mange alternativer, sammenlignet i pris og kvalitet. Som et resultat, stoppet han ved førerhuset til produsenten Triton. Jeg leste vurderinger på Internett, all ros. Ingenting bryter, dørene holder seg tett. Så for meg er det en god produsent. Hvis dusjen gjør 5 +, så er badekaret, jeg tror, ​​ikke verre

Triton bath anmeldelser - 106 omtaler på 450 produkter

Masha
14/11/2018
Fordeler: kromatoterapi, hydromassasje, størrelse

Ulemper: så lenge

Kommentar: Datter elsker det bare! Hovedsakelig fra kromoterapi og hydromassasje, flyter det der i flere timer. Hun arrangerer "partier" der, som hun sier, vi hælder vann til henne, slår på kromoterapi og hydromassasje, og hun har det gøy. Vel, selvfølgelig, gurgles og shimmers i forskjellige farger. Det påvirker meg selv, hva kan vi si om et tolv år gammelt barn? Jeg bruker selv denne funksjonen, for å være ærlig. Det slapper av mye, og stemningen stiger. Generelt er badet veldig romslig og komfortabel. Datteren min og jeg er plassert der sammen. Sant for å få et så stort bad, må du vente veldig lenge, men vi er klare og venter på slik underholdning. I hvert fall er datteren min og jeg lykkelig.

Lyudmila
11/11/2018
Fordeler: vannet avkjøler lenge i det, og bunnen glir ikke i det hele tatt. Jeg likte også hydromassasjen.

Ulemper: Jeg tror de ikke er.

Kommentar: Min mor er 82 år gammel, hun har opplevd flere slag, derfor er hun ikke i stand til å ta et bad. Barn ga et nytt bad, nå er det mye lettere å gjennomføre vannprosedyrer. Bunnen på badet glir ikke, noe som ikke tillater mor å glide. Hun begynte å føle seg mer trygg når jeg hjelper henne med å komme dit. Vannet på badet kjøler ned mye langsommere enn før, og jeg trenger ikke å hele tiden legge til vann, selv om våre prosedyrer varer lenge nok. Badet er ganske stort, det er hvor du skal snu, og ikke i det hele tatt overfylt. Jeg er selv glad for å vaske i den. Barnene viste hvordan man bruker hydromassasje, så nå slapper jeg virkelig av. Takk

Irene
14/11/2018
Plusser: utrolig vakker, holdbar, ikke glatt

Ulemper: ubeleilig å vaske

Kommentar: Med ankomsten av tvillinger i familien, bestemte vi oss for å kjøpe et større bad. De gjør alt sammen. Og den gamle måtte fortsatt forandres. Dette badet lever opp til sitt navn, fordi det ser ut som en lilje inne i det. Veldig vakkert. Selve badet er romslig, det er veldig praktisk for barn å leke der sammen. I tillegg er det også solid, selv om jeg ikke vet hvor lenge det vil vare. Da jeg gikk bort for å ta telefonen, og så kom tilbake, jentene hoppet allerede over hele badet. Jeg vet ikke hvordan hun overlevde denne invasjonen. Vel, at bunnen ikke glir, Gud forbød, ville ha falt igjen. Generelt er jeg fornøyd, selv for prisen hun arrangerte for meg. Men vaske er veldig vanskelig. Jeg er miniatyr, og for å vaske badet må jeg klatre innvendig.

Larissa
18/10/2018
Vi så mange stålbad, støpejern, akryl og stoppet ved hjørnet badestamp - Triton SABINA fra akryl produsert av Triton. Det er et stort pluss, det er lett, veier nesten ingenting, og dette er det viktigste for familien vår som lever i 9. etasje. Designet er veldig stilig, ser moderne ut. De sa at akrylet er ripet, men selv etter intensiv bruk blir det ikke riper, flekker og yellowness blir lagt merke til. Badet er utstyrt med en mikser, nakkestøtte, halvautomatisk drenering / overløp, sensorer og belysning. Mitt barn bruker ofte hydromassasje, dysene tetter seg ikke og arbeider uten klager, og intensiteten til modiene kan justeres uavhengig. Jeg liker mer å sole seg i en rolig, varmvannsbesøk, det gir 500 liter volum. Det er veldig lett å ta vare på et bad, det er nok å tørke overflaten med såpevann fra tid til annen.

Hele familien er fornøyd med kjøpet. Vi vil takke ekspertene i nettbutikken Triton bad for å få hjelp med levering og profesjonell installasjon av badet vårt.

Bad Triton

Triton er et russisk selskap som produserer akrylbad, produksjonen ligger i Moskva-regionen. Akrylbad Triton er laget av råvarer kjøpt i Europa på moderne høyteknologisk utstyr. Anmeldelser av Triton bad er opplevelsen av folk som allerede har kjøpt et rektangulært eller hjørnebad fra dette firmaet. Et bredt spekter gir deg mulighet til å velge det riktige alternativet selv for det minste badet.

 • mindre enn en måned
 • flere måneder
 • halvår
 • mer enn ett år
 • mer enn tre år
 • mer enn fem år
 • anbefale
 • Jeg anbefaler ikke
 • Vanskelig å svare

I 6 år, ingen klager.

Jeg så noen stjerner på Triton og anser det urettferdig for sine bad, så jeg bestemte meg for å skrive en anmeldelse.

Sommeren 2011 kjøpte Novosibirsk-avdelingen (lageret på Taiginskaya) et rektangulært dypt bad med aero og hydromassasje. Jeg husker ikke modellen, fordi mye tid har gått. Dimensjoner 1700 lengde x 700 bredde x 700 høyde x 500 intern dybde. Leiligheten ble solgt i midten av 2017, sammen med dette badet. Beklager aldri kjøpet.

1. Nå ser jeg etter et nytt hjem i badekaret. Først begynte å studere rekkevidden av Triton. Jeg ville definitivt kjøpe den, men jeg kunne ikke finne den rette. Vi vil ha vinkel, dyp, lang, men med en fornuftig forskyvning. Når det gjelder dimensjoner, er Sabina 1,6 x 1,6 egnet, men hva er dette volumet som en tanker, 500 liter. Hver gang skal et halvt tonn vann helles eller underfylles, og to barn skal kontrolleres. Og jeg (som mange) har vannmålere, og badet kommer i andre etasje, det er enda skummelt å gi en slik last på gulvet: 500 kg. vann + min 100 kg. + sin egen vekt. som om i første etasje ikke fant deg selv med et slikt bad.

Ja, og resten er alle noen ikke økonomiske eller ikke egnede i størrelse. Troy er fortsatt interessert, det er minst et volum på 310 l., Men det er litt kort. Med en størrelse på 1,5 x 1,5 er det lite plass i underdelen, bare 1 m. Og for meg å strekke mine ben trenger jeg 1,1 m. I det minste. For referanse (plutselig med slike forespørsler) stoppet jeg ved ALS Firewood (mirakler av markedsføringskretinisme i modellnavnet, IMHO) fordi 280 l., 1,6 x 1,6 m., Dybde 46 cm, brede hyller rundt omkretsen. Men jeg ser flere alternativer.

2. Vanligvis ikke verdsatt hydro og aero massasje prosedyrer. For det første er det støyende å pacify badeprosedyrene, for det andre, de forstod på en eller annen måte ikke gleden av gurgling og bekker, og for det tredje fordi det ble svært sjelden slått på, så vannet i rørene ble surt der, i fjerde er det vanskeligere å vaske badet på grunn av alle disse dysene. Nå er vi ute etter bare et glatt bad, uten disse lotionene. Tilskudd anstendig viser seg, derfor anbefaler jeg å prøve hydromassage bad et sted først, og deretter å ta en avgjørelse om ekstra utgifter og ytterligere problemer med operasjonen.

Bad TRITON Alexandria 170

Ervervet et bad Alexandria 170 (Sverdlovsk-regionen.) I konfigurasjonen:

- Hydromassasje, Spinalmassasje, Kran regulator, Turbo modus, Fireposisjon mikser, Forskjerm, Sensor for tørrstart, RCD

Luftmassasje måtte bli forlatt på grunn av kvaliteten på vannet vårt (selv om vi har filter), de er små og raskt mislykkes.

Generelt er badet i seg selv godt, akryl er tykt, ikke bøyes, og gjør praktisk talt ingen støy når vann legges til, rammen er sterk. Bad etter installasjon er veldig stabil, ikke nødvendig å montere på veggen.

Nå, i orden om hvert system, om deres fordeler og ulemper, samt om driften av badet som helhet.

Hydromassasje - vanntrykket fra dysene er veldig bra, men det er vanskeligheter med å regulere trykket selv og retningen til strålen. Faktum er at de er regulert separat, samtidig er det umulig å redusere presset på alle. Men å slå dem under vann er ekstremt ubeleilig, spesielt i rommet med det faktum at når de begynner å syltetøy og de må skrues ut og vriddes igjen - det er svært ubeleilig. Det er generelt kontraindisert for jenter med manikyr, hele manikyret forblir i dysen. Hvis du går fullt ut, slår de nesten på et tidspunkt, noe som blir ubehagelig etter en stund. Du kan endre retningen til strålen bare ved maksimalt hode, og deretter i ekstremt liten vinkel. Etter en kort tid, går de uavhengig tilbake til sin opprinnelige posisjon fra vanntrykket. Konklusjon: Justeringen av trykkretningen er, men fungerer ikke, justeringen av trykket i seg selv er svært ubeleilig å bruke.

Spinalmassasje - alt er i orden med justering av trykket, det reguleres av en kranregulator fra maksimalt til nesten av (helt ikke overlapper), men med justering av trykkretningen er det igjen vanskelig, da må du skru dem med en finger eller en spiker Den ønskede stillingen er også ekstremt ubehagelig, og de motstår noen ganger disse handlingene. Ryggen er massert ekstremt godt.

Kran regulator, strømknapp - praktisk å bruke, men det er en nyanse her. Faktum er at bryterne ikke er informative (det er ikke klart når de er på, og når de er slått av). Når du tar et bad, er alt klart, men når badet er tomt her er alt mer komplisert. Hvis du begynner å sette vannet i badekaret når hydromassasjekontrollene er slått på og regulatoren er åpen, når vanninntaket er fylt, vil hydromassasjen også starte fra de øvre spinalmassasjedysene, vannet vil begynne å fylle badekaret i meget god fart og hvis dette ikke spores, da i stedet for å svømme stor rengjøring. Konklusjon: Trenger en indikasjon på at ventilregulatoren er åpen / lukket, og knappen på / av.

Turbo-modus, gir luften en god fart til sprøytene, badeprosessen blir mye mer behagelig med den. Det er en liten nyanse, hvis vannet fra dysen kan senkes eller blokkeres, kan ikke luften justeres. Spesielt hvis vannet i dysen er dekket eller helt lukket, vil det bli opprettet mange sprut i nærheten av denne dysen når turbo-modusen er på, noe som krever et gardin (ellers, etter bading, vil rengjøring følge). Med det medfølgende vannet i dysene og turbo-modusen, er sprayen minimal.

Fireveis mikser - ser greit ut. En god vanning dusj med muligheten til å justere moduser, fra stille til massasje. Men mekanismen for rengjøring av dusjslangen er forferdelig. Det er ganske enkelt foldet under egen vekt på gulvet under badekaret, men alt ville ikke være noe, men det er nettopp på dette tidspunkt at badkarmen er plassert med skarpe U-formede kanter, og det har ingenting å holde fast på eller gå seg vill mellom badets ben og rammen. Det tok litt arbeid. Et trykk for å skifte posisjon mellom dusjen og tuten, hvis den er innstilt uten et gap, så når det blir svingt, vises en lyd av metallskrammer (ekstremt ubehagelig), hvis den er litt løftet, begynner den å dingle fra side til side. Blanderkranen forårsaker ingen klager, det eneste er at malingen av betegnelsen kaldt vann har skilt av, nå er alt rødt. Konklusjonen samsvarer prisen ikke med kvaliteten.

Frontskjermbildet er hele historien. Faktum er at det ikke er mulig å sette det som skrevet på nettstedet, på grunn av sin krumning. Snakkende høyre side, den venstre dukker opp, du setter inn venstre, den høyre kommer ut. Først trodde jeg ekteskapet, under garanti, en uke senere brakte de en annen, men de er de samme eggene, bare i profilen. Han ble også bøyd i samme retning. Til mitt krav til forhandleren var svaret enkelt: "Det er ingen andre, alle er," jeg måtte forfine igjen. Når det gjelder magneter, er de også ubrukelige, hvilken side ikke legger, når han berører skjermen, vil han bevege seg. Det er nødvendig å bytte magneter for vanlig dobbeltsidig, badet er ferdig med ensidige. Plater på skjermbildet for magneter ble også installert som følger, på første skjerm opp ned, det vil si at skjermen kun kunne installeres opp ned. På den andre skjermen stod platene fra bunnen, men med en slik avstand at de ikke faller under magneter. Jeg måtte gjenta alt.

Tørstartssensoren er det eneste som det ikke er noen klager på. Uten vann starter ikke hydromassasjen, hvis vannet kommer ned og hydromassasjen ikke er slått av, da når luften først kommer inn i inntaket, slår sensoren ned hele systemet, med unntak av turbo-modus, vil den fortsette å fungere.

RCD - Det fungerer riktig, men for å koble til, må du avgrense igjen. Faktum er at RCD er designet for 1 stikkontakt med en dyp passform. Men i mitt tilfelle har jeg 2 gafler (1 hydromassasje og 1 turbo), jeg trenger en tee, men ikke en tee passer ikke til denne passformen, den har bare ikke nok gafler. Kvernen måtte trimme overflødig høyde på uttaket på RCD.

Resultatet er neste, herrer designere, vær oppmerksom på detaljer

Akryl Bath Triton - anmeldelser og priser

Til tross for at akrylbadene virket relativt nylig, har de allerede fått popularitet, både blant rørleggere og blant direkte forbrukere.

Akrylbad Triton: anmeldelser

På grunn av den lave spesifikke vekten av akryl, er badet laget av det slitesterkt og veldig lett. Det er denne egenskapen som gjør det enkelt å installere. En annen fordel ved dette materialet er dens evne til å holde varmen lenger enn metall.

Blant de mange produsentene av akrylbad opptar et verdig stedsprodukter av hjemmemarkedet Triton. Dette har allerede blitt notert av mange brukere av sine produkter i sine vurderinger (på slutten noen eksempler). For å komme i gang, sjekk ut fordeler og ulemper ved Triton bad.

Fordeler og ulemper ved Triton akrylbad

For å holde seg i spissen, bruker Triton den mest avanserte teknologien og høykvalitetsmaterialene. Så er alle produktene laget av termoplastisk polymer av det nederlandske firmaet ALTUGLAS og østerriksk plast av SENOPLAST og forsterket på utsiden med høyfaste glassfiber. Å skape ekstra styrke i strukturen som brukes plugin-elementer i en spesiell form. Alle bad er motstandsdyktige mot husholdnings kjemikalier, og når det gjelder miljøytelse, oppfyller de høyeste standardene. Kvaliteten på Triton-produkter er bekreftet av alle nødvendige sertifikater.

Men til tross for fordelene er akrylbad ikke uten ulemper.

 • Selv om Tritons badekar er motstandsdyktig mot kjemikalier for husholdninger, er det fortsatt ikke for aggressivt å bruke til rengjøring av overflaten. Dette kan føre til misfarging av akryl eller skade på det øvre laget.
 • En annen ulempe med akrylbad er deres utilstrekkelige mekaniske styrke, det vil si når en tung gjenstand faller, kan det oppstå en sprekk i badet.
 • En annen egenskap ved akrylbad er at under vekten din kan det sakke og "leke". Folk som tidligere har brukt stål eller støpejernsprodukter, kan det virke som at akryl er et sprø materiale. Redd for dette er ikke verdt det, forsterket glassfiber gir tilstrekkelig styrke. Det viktigste er å fikse bunnen godt, så vil "spill" av badet være minimal og vil ikke forårsake alvorlig ubehag.

Priser for akrylbad Triton

Kostnaden for badet avhenger av formen, størrelsen, om den har et anatomisk sete og innebygd hydromassasje.

Budsjettmodeller av Triton-bad starter på 7.500 rubler (150 USD). Modeller som tilhører toppen vil koste rundt 25-30 tusen rubler (500-600 cu).

Men i de dyre badene er det alt å slappe av etter en hard arbeidsdag: Anatomisk formet massasjestol med nakkestøtte, hydromassasje, bunnen, som har korrugering for å forbedre massasjen.

Brukeromtaler

"Jeg lette på nettet etter et akrylbad. Han stoppet sitt valg hos den innenlandske produsenten Triton. Forsøkt å finne et godt kvalitetsbad for rimelige penger. Vi har brukt produktet aktivt i over et år. Badet er lite, men behagelig, jeg liker virkelig hydromassasje. Jeg anbefaler! "

"Jeg kjøpte et akrylbad av en innenlands produsent Triton for mine foreldre som bor i landsbyen. Hovedkriteriet for å velge var pris / kvalitet. Under bruk, mer enn seks måneder, ikke ødelagt, ikke gullig og ikke hovnet av varmt vann. Foreldre liker det. Jeg anbefaler alle. "

"Vi beklager ikke mannen som vi stoppet ved kjøp av et akrylbad på Triton-selskapet. Det brøt ikke mye avfall, særlig ettersom det ble kjøpt for et landsted. Mannen satte opp seg selv, han ba ikke engang noen om å hjelpe ham (den akryliske vekten påvirket ham). Badpleie er enkel og ikke komplisert. For vasking bruker jeg vanlige vaskemidler. Vi liker virkelig badet selv. "

Best Acrylic Baths Triton vurdering: bilder, spesifikasjoner, priser, anmeldelser

I dag ser vi på Best Acrylic Bath Triton-klassifisering av bilder, spesifikasjoner, priser, samt kundeanmeldelser.

Triton VICTORIA

fra 52173 gni. opptil 95 000 rubler.

Anmeldelser for Triton VICTORIA

verdighet

Veldig moderne, ser fantastisk ut. Pålitelig, problemer med levering, installasjon og drift oppsto ikke.

mangler

Ikke avslørt og forutsetningene for dette.

kommentar

Jeg ville ha et uvanlig bad, vakkert, moderne, pålitelig, med hydro- og aero-massasje. Fullt har det du vil ha. Det er ingen feil hvor som helst. Overflaten er blank. Innsatsen er pålitelig og trives med øyet. Badet er verdt pengene, glad for sitt valg.

verdighet

Hva jeg vil trekke oppmerksomhet på:
1. Utseendet er fantastisk, designet med et gjennomsiktig panoramisk glass er ren glans;
2. Mange funksjoner, god hydromassasje;
3. Du kan, hvis du ønsker, ta et bad sammen, selv om jeg og min mann ikke er veldig høye (153 og han er 167);
4. Kvalitativt laget, griner ikke, falter ikke, festes sikkert;
5. Dyp, volumetrisk, vinkelformet;
6. Facing inngangen til badet, er gledelig og estetisk glede, spesielt blant gjester som ser det for første gang.

mangler

Det er uønsket å vaske med aggressive slipekjemikalier, for eksempel rørleggerpleieprodukter i form av pulver.

kommentar

Etter min mening den vakreste og uvanlige badet, vakre, litt dyrt, men det er verdt det.

Triton STANDARD 150 × 70

fra 6240 gni. opptil 7550 gni.

Anmeldelser av Triton STANDARD 150 × 70

verdighet

Akryl, billig, enkel å installere.

mangler

kommentar

Levering bestilt, og installasjonen ble gjort av ektemannen selv. Vi hadde ingen problemer med installasjonen, mannen min hadde gyldne hender, selv om han ikke var en rørlegger, selv om jeg hjalp med råd, som jeg til slutt ble utvist, til installasjonen var ferdig. Vi har vært vaske i to måneder og ingen problemer. Det eneste når katten min, legger jeg spesielt en gummimatte på bunnen, som vi ble rådet til i butikken. Dette er nødvendig slik at katten vår ikke kliper overflaten av badekaret. Omsorg for badet betyr for akryl, de er de samme som blir bedt om i butikken. Badet var fornøyd, mannen er den samme :)))

Triton Charlie

fra 13200 rubler. opptil 31.240 rubler

Anmeldelser for Triton CHARLIE

verdighet

Dyp, hydromassasje + kromoterapi = lykke. Akryl er bedre enn støpejern og stål.

mangler

Fjern avløpet forhindrer kompressoren, layoutet bør tenkes bedre. Produsenter, gjør bad rundt kantene på 90 grader - fortsatt kan du ikke kutte fliser under bøyninger.

kommentar

Spinalmassasje må tas - noe, turbohåpene var ikke berettiget - vannet strømmer over, men effekten er ikke å si at det er fantastisk. Etter min mening er det best: hydromassasje, kromoterapi, ouzo.

verdighet

Badet er stort og romslig, men tar ikke opp mye plass.
Kraften til hydromassasjen i høyden. Lett å håndtere. Glatt glatt overflate, ikke i det hele tatt som emalje.

mangler

Lite måtte lide med installasjonen. Som jeg forstod fra installatørens forklaringer, har vi et uvanlig design av rør (høyt og kraftig utstikk), og på grunn av dette hviler rammen som badet monteres på, litt på røret.
Til slutt fant de fremdeles en vei ut, endret formen på det forstyrrende røret, skiftet litt, selv om de led litt.

kommentar

Funksjonalitet tilfredsstiller alle mine krav. Badet er veldig bra, spesielt hydromassasje og kromatoterapi.
I begynnelsen var jeg bekymret for at noe ville flyte eller ikke ville stå veldig bra, men i to måneder nå har det ikke vært noen problemer, det er tørt under badet. Alt er bra.

Triton SONATA

fra 17.800 rubler. opptil 42340 gni.

Anmeldelser av Triton Sonata

verdighet

Lav varmeledningsevne, beholder varmen i lang tid. Du kan lett passe sammen, alle samme bredder er mer enn en meter, selv om det tok nesten halvparten av badet. Med sine dimensjoner ganske lys. Vi installerte den på vår rettmessige plass sammen med en venn. Jeg tror det samme store badet av støpejern, vi generelt ikke kunne ha hevet.
Lett å ta vare på, du kan bruke et vanlig vaskemiddel og en fuktig svamp, og skyll deretter bare. Dessuten er overflaten ikke porøs, glatt, glanset, så det er ikke noe sted for smuss å tette.
Vannmassasjen er stille og viktigst, ikke vibrerer badekaret med det.
Kort sagt, ikke et bad, men en rett jacuzzi-basseng.

mangler

Praktisk nei. Det eneste jeg ikke merket umiddelbart, på ett sted, dysen lekket litt. Jeg ringte ikke mesterne, selv om de har en garantireparasjon. Jeg løsnet det litt, dekket det litt med silikon og snudde det tilbake. Nå hvor ikke lekker.
Og likevel, dette er sannsynligvis ikke en feil, men en kommentar. Da badet ble levert til meg, reparerte jeg og halvvegget med døren var ikke der ennå, så vi tok det på plass, samlet ganske enkelt. Så finn ut på forhånd, plan, så det var der du skulle vende.

kommentar

Tenk det ikke. Mens det er ung, er det best å ta et bad sammen med dine elskere.
Og jeg vil nevne separat kromoterapi. Dette er en unik ting, legger til romantikk, og hvis du slår av lyset i det hele tatt, sett noen stearinlys et sted i nærheten og slå på lyden av naturen, så har du fullstendig avslapning.
Sjekket!

verdighet

Lett å ta vare på, praktiske reguleringsmekanismer, god produktkvalitet, alt er pakket veldig nøye.

mangler

kommentar

Jeg er bare en nybegynnerbruker (tidligere ble et vanlig akrylbad installert). Jeg liker det veldig bra. God service i en butikk hos et produksjonsfirma. Vi kunne ikke plukke det opp i noen dager, veldig tålmodig og vennlig butikkpersonell.
Badet med utstyret og rammen er en stor murstein. Vi hadde et problem med drift og installasjon på plass, det er bedre å utføre disse arbeidene i de første trinnene av reparasjon (med brutte vegger)

verdighet

Stor, vakker, alle muligheter for små penger. Du kan huse hele familien som i badestamp.

mangler

Crooked innebygd "på markup" dysen. Tynne skjermer.

kommentar

Bad ble kjøpt i toppkonfigurasjonen. Bare bare brakt, installert av byggherrer. Alt er bra, men dorsale dyser er innebygd i forskjellige høyder. Tjenestesenteret sier det burde være. Og dette er rart! Vann helles - noen dyser er allerede under vann, mens andre fortsatt er over den. Slått på massasje - de helles på gulvet. Hva forhindret? Jeg vil forstå. Forskjellen i høyden er ca. 40 mm. Andre injektorer er heller ikke veldig glatte, men ikke så merkbare.
Skjermen holder spinkel. Magneter (eller stopp) er korte, jeg måtte sette en mutter slik at den var akkurat. Men generelt må en slags ramme bli avskåret, for det er for-spinkel og faller bare ut av kontakten. Utilstrekkelig!
Dette er spesielt ubeleilig fordi det på grunn av badets store bredde er nødvendig å nå for blanderen (kontrollpaneler) gjennom hele 115 cm, hviler kneet på skjermen.
Burlit og hisses, selvfølgelig, spesielt. Når alt fungerer sammen, og til og med bakgrunnsbelyst - skuespillet er veldig spektakulært!
Støttet en innenlandsk produsent. Det er synd at jeg ikke fullt ut kan nyte det.

Triton OSCAR

fra 18700 gni. opp til 42980 gni.

Anmeldelser av Triton OSCAR

verdighet

Stor, komfortabel, kraftig (høytrykksmassasje, aero massasje og spinalmassasje), veldig kul chromoterapi

mangler

Dusjstativet er ikke tenkt ut - vannet helles i hullet gjennom hvilken metallbølgepumpen er tatt ut, så vi måtte trekke denne slangen ut til slutten og forsegle den

kommentar

De tok et komplett sett - hydro, aero og ryggmassasje, kromatoterapi. Her http://youtu.be/m_HjMTpX4Ck?t=9m15s en kort video fra dette badet.

verdighet

Stor og sterk. Det kan brukes ikke bare som en nødvendighet, men også som et vakkert element i interiøret. Overflaten er hvit, glanset, ingen porer, behagelig å ta på. God varmeoppbevaring. Den har en liten vekt med imponerende dimensjoner.

mangler

Det er lett å klø på overflaten, det skal ikke vaskes med slipende, frittflytende materiale, ellers vil mange mikroskrammer bli formet og glossen kan bli sløv.

kommentar

Jeg valgte akrylbadet til dette firmaet, fordi det etter min mening har flere fordeler over andre.
- Dømmer etter garantien på 10 år, er badet holdbart nok, og hvis noe skjer med det, kan du søke om en garanti.
- Ulike former. Da jeg valgte badekaret, brøt jeg nesten hodet mitt. De er alle forskjellige, alle vakre, det var veldig vanskelig å velge den eneste.
-Badet er ganske enkelt å rengjøre. Det er ikke nødvendig, som før helles blekemiddel eller annen gvdost. Et enkelt vaskemiddel og et rent bad er lett å vaske.
- Badet har antibakterielt belegg.
- Du kan, som jeg, bestille et bad med hydromassasje, og for eksempel med kromatoterapi (jeg leser på Internett, som er nyttig). Forresten, jeg vet ikke om bruken av multi-farget lys helbredelse, men det faktum at det er vakkert er et faktum.
- Og viktigst, min kone liker det, sier følelsen er som etter en spa-behandling, noe som betyr at jeg forblir fornøyd med meg selv og med mitt valg av dette kjøpet.

Triton SCARLET

fra 12600 gni. opptil 30090 rubler

Anmeldelser av Triton SCARLET

verdighet

størrelse. og ikke bare det gigantiske, men også det som stiger perfekt i et standard bad

mangler

kanskje nei, med mindre det ikke var noen instruksjon, dette er en minus!

kommentar

et halvt år etter selvinstallasjon tok det en halv dag å finne ut hva som skjedde (hvor er instruksjonen?). Jeg stolte ikke på akryl litt, så jeg satte murstein langs bunnen, og i denne omkretsen også i 20 cm trinn, og jeg dekket alle nafigene med to skumbeholdere, som jeg ikke angret - bunnen var som i støpejern en, men hoppet)) Min kone og jeg folk med standardstørrelser, vi tar et bad nå bare sammen, mange steder, nok overflater og briller, askebeger.. Jeg er fornøyd med kjøpet, jeg anbefaler. bortsett fra at hydromassasje ikke vil si noe - ikke satt.

verdighet

Fra ikke-standard vakker, romslig og rimelig. Lett å ta vare på.

mangler

De er ikke, og jeg tror at det ikke vil være

kommentar

Jeg ville virkelig ha et boblebad. Velg Scarlet. Hun tok den med den installerte blanderen, hydromassasje, kromatoterapi og belysning. Når alle disse funksjonene fungerer, er det ingen grense for min glede, spesielt hvis du slår av lysene og slår på bakgrunnsbelysningen. Da skaper det en avslappende effekt, som om du svømmer om natten i lagunen. Bad passe veldig godt inn i badet. Jeg, bare døren hvor den smale delen av badet, veldig behagelig og ser bra ut. De brakte det til meg allerede satt sammen, mesteren knytt alt sammen og sjekket at alt fungerer, og nå er jeg den lykkelige eieren av et moderne bad - et boblebad. Drømmer går i oppfyllelse

verdighet

Romslig, lett å rengjøre, mister ikke sin glans og farge over tid, det ser fasjonable og moderne ut.

mangler

I den første måneden av operasjonen rustet Triton drain-overløp. Ikke glatt overflate på bunnen av badet krever ekstra forsiktighet.

kommentar

Vi kjøpte et akrylbad Triton Scarlet for 1,5 år siden uten frills. Langt valgte, mange produsenter, et stort utvalg av bad. Vi valgte fra hjørne bad, og bare Triton hadde bad størrelser som passer for våre rom. Når hun kjøpte, tvilte hun om den store kanten på badet. Det viste seg veldig nødvendig ting. Når barna bade seg, la de sine leker på ham (de pleide å plassere dem på kanten av badekaret), de helles og helles vann, du kan ikke bekymre deg for at vannet blir helles over badekaret. Den bredeste delen av badekaret faller i midten, så når du vasker i dusjen, faller et minimum av vann på gulvet, det er ikke nødvendig med gardin.
De sier at akryl ikke kan slippe noe. Flere ganger falt dusjen fra en høyde av menneskelig vekst til bunnen av badekaret. Alt er bra, ikke noe sprukket.
Bunnen av badekaret har en bølgete overflate, slik at den ikke glir, men det blir lagt merke til at barna fortsatt er glatte, og i sporene dunger smuss som må rengjøres med innsats. Men den glatte overflaten av badekaret krever nesten ingen vedlikehold, etter vask med en svamp med en såpeoppløsning blir som ny. I det hele tatt er badet fornøyd, det ser kult ut, romslig (selv om du svømmer, selv om du sukker en pose med agurker før du spinner :)), har den ikke endret farge, det glitter også.
PS! Den eneste minus er overflødig overløp, som rustet i den første måneden av badoperasjonen, og ødelegger nå hele utseendet. Jeg legger 4 for det.

verdighet

mangler

verdighet

Moderne, komfortabelt, skinnende bad. Som ser mye dyrere enn det egentlig er. Lett å bruke, ganske vanlig oppvaskmiddel.
Jeg pleide å tro at hydromassasje er tull (frank overbetaling, for unødvendige funksjoner), nå verdsatt jeg det. Mini - Jacuzzi uten å forlate hjemmet.

mangler

For øyeblikket (2 års bruk) avsløres ikke. Mange klager over svake skjermfester. Jeg vet ikke, jeg setter badnivået slik at badet presser skjermen til gulvet (s. Uten fanatisme). Ingenting faller av.

kommentar

Hovedmålet i søket etter et bad for meg var størrelsen som tillot meg å sette en vaskemaskin ved siden av den. Tidligere, da det var rektangulært, stod vaskemaskinen på kjøkkenet.

Triton IRIS

fra 11 000 rubler. opptil 18 720 rubler

Anmeldelser for Triton IRIS

verdighet

mangler

Geometrien til selve badet, rammen.

kommentar

Bath kurve.
1. Når du monterer bunnen på en horisontal overflate, er den øvre kanten av badet (kort) ikke horisontal. Forskjellen med sømmen på flisen er svært merkbar, du må justere toppkanten på flisen, vippe rammen.
2. Langsidene er også kurver, dvs. badet er ikke tilstøtende til veggen. Hvis du legger hjørner til veggen, er gapet i midten 5-7 mm.
Rammen fra settet ser ut til å være fra et annet bad, hullene til de vertikale stengene faller ikke sammen vertikalt med spesielle festeinnlegg på badet. PS Det er ikke noe kriminelt i nærvær av en bor og en slipemaskin. Hvis du trenger et ferdig produkt, er det bedre å se på en annen produsent.

Triton LILY

fra 15200 gni. opp til 33480 gni.

Anmeldelser av Triton LILY

verdighet

Badet ser veldig interessant ut, dekorerer på badet, serverer ikke bare for det tiltenkte formål, men også temaet for innredning. Størrelsen på badekaret er stort, om ønskelig, kan tas sammen.

mangler

Jeg bruker nesten et halvt år, i løpet av denne tiden var det et problem med to dyser, men de ble erstattet raskt og uten spørsmål, under garanti.
Så leser han at andre skriver om det. Det viste seg at det noen ganger er problemer med injektorene, og i prinsippet er det ikke skummelt, jo mer under garantien endres de uten problemer, så lenge det ikke er mekanisk skade (som jeg ble forklart da jeg søkte).

kommentar

Totalt er badet fornøyd. Jeg beklager at jeg ikke umiddelbart bestilte belysningen og kromatoterapi, så senere kjøpte jeg dem og installerte dem. Etter det kan jeg si at badet er helt fornøyd og like fornøyd med den etterfølgende garantitjenesten. Hvis det ikke var for mindre reparasjon av injeksjonene, ville jeg ha satt fem pluss, spesielt i de etterfølgende problemene med ingenting i det hele tatt. Så jeg legger en solid topp fem.

verdighet

Stort volum, snøhvit akrylfarve, mange tilleggsfunksjoner: hydromassasje, nakkestøtte, håndtak...
Den praktiske formen, skålen til et badekar ligger i en vinkel og badekaret viser seg ganske bredt.

mangler

Jeg måtte bringe den inn i badet i demontert form og samle det på stedet på badet, men dette er mest sannsynlig på grunn av vår modell, badet er fortsatt stort og med rammen kunne vi knapt vende om og komme inn i døråpningen.
Det var en liten lukt fra badet, da de bare tok det, forsvant det om to dager.

kommentar

Utmerket, vakkert, stort bad og for rimelige penger. Vi bruker den fjerde uken, problemer i løpet av denne tiden oppsto ikke.
For manglene, hva som skjedde med installasjonen, ønsket jeg i utgangspunktet et større og ikke-standardbad, og på bekostning av lukten, i flere dager advarte nettbutikken at dette er stedet å være, fra en ny ting.
Så legger jeg fem med en liten minus, vel eller fire med et sikkert pluss.

Triton bris

fra 12290 gni. opptil 36850 rubler

Triton Breeze Anmeldelser

verdighet

mangler

Det er vanskelig å sette i et bad på 150, det var nødvendig å fjerne rammen, annonseringsarrangementet av blandere er ikke praktisk

kommentar

Hvem kjøper dette badet i alle fall ikke bli lurt av installasjonen av mikseren på siden av badet nær veggen!
1. Du kan knapt få ham inn der
2. Det kan ikke serveres der uten badekar, hvis du har et bad i veggen. Glem det.

verdighet

God design og utseende.

mangler

Beskrevet i detalj nedenfor.
1. Hydro massasje
2. Aero massasje

kommentar

Jeg kjøpte dette miraklet for 2 år siden i et panelhus. Tilbakemeldingene og følelsene fra badet etter året ble veldig tvetydige.
Av fordelene:
- Dyp, veldig behagelig for sin størrelse
- God kvalitet akryl, ikke mye riper og etter 2 år ser det bra ut
- Design og utseende spesifisert tidligere
MEN! Jeg tok inn maksimal konfigurasjon
Så de kunne ikke installere en avløp fra badet, det er ikke nok tråd og det hopper av, det flyter, jeg har ikke satt det i settet, det første problemet er under installasjonen.
I ingen tilfelle ikke gjør en feil og ikke kjøp med hydro og aero massasje, som jeg gjorde!
Aero massasje + 9000 rubler på bestillingstidspunktet, etter å ha brukt totalt 10 ganger, 15 minutter i et år, etter garantiperioden - brutt uten tegn på liv, kjøp en ny, nei takk. Som et resultat lever de en gang vakre sølvjettene og jobber med meg mot svart mold.
Vann begynner å dryppe fra luftmassemotoren selv, etter 20 minutter i badekaret, etter 40 minutter strømmer det til naboene.
Hydromassasje - en svært svak strøm av vann, etter førstegangs bruk, ble ikke interessant, som følge av at vanlig vask ikke er i badet selv, men i rør- og hydromassasystemer, tid, penger etc. Hvis du ikke bruker på badet, men bare en dusj i en måned, er lukten av kloakk i mirakelsystemet uunngåelig. Etter 2 år brøt hydromassasjedysen (skapt av en skrue for å kunne vri og skru av og derved forandre vanntrykket), det skrues for alltid og deretter begynte å drikke vann fra baksiden av badekaret når badet ble satt, til slutt et mirakel på 35-40 Tusenvis av rubler (jeg husker ikke det eksakte beløpet) koster og flyter, kun i stand til sjelen.
Det er synd å kaste ut de brukte pengene, bytte den til en ny, lik en, men uten dette miraklet i systemet - dette er drømmen om det siste året!
Hvis jeg tar den enkleste versjonen, anbefaler jeg det, men jeg gjorde min mening om den dårlige tingen.

verdighet

I motsetning til det gamle støpejernsbadet - dette er mer romslig. Jeg (175 cm, 95 kg) passer helt inn i den. At aero massasje, den hydro massasje er en ekte glede. Jeg klarte å skyve på badet inn i rommet 150x150 cm, mens det var et sted under vasken. Det komplette badet sammen med utstyret for hydromassasje og aeromassage veier rundt 40-50 kg, de to tok lett med det til 3. etasje.

mangler

Den største ulempen, som var i mitt tilfelle, er prosessen med å installere badet. Selv på gaten, da badet ble brakt, måtte jeg skru av bena, fordi verken inngangsdøren eller døren til leiligheten med beina passerte ikke på badet. Hun nektet å gå inn på badet selv uten ben, måtte fjerne dørrammen og skru av en av motorene fra rammen. Den påfølgende operasjonen tok ca 2,5 timer. Et sett var uvirkelig, kalt for to mer sunne menn. Jeg måtte skru av rammen fra toalettet, begge motorene skru av rammen, men hele strukturen forblir i bundet tilstand siden Noen rør ble grundig festet på den ene siden til rammen, på den andre - til dysene på badet. Jeg våget ikke å fjerne dysene. Som et resultat, på bekostning av utrolig innsats, falt badet på plass. Det faktum at det vil være problemer med installasjonen, visste jeg på forhånd og bevisst tok en slik risiko, fordi Jeg ønsket å sette et tilstrekkelig romslig bad i mitt lille rom. Situasjonen ble ytterligere komplisert av at rørene til vasken gikk langs veggen. Heldigvis gikk alt bra, jeg skadet ikke rørene og festepunktene. Installering av frontpanelet viste seg også å være en ikke-triviell oppgave - det var ikke veldig klart hvordan man koblet metallplater på panelet slik at de satt fast på magneter. Til slutt satte han dem på lim Titan.

kommentar

Først trodde jeg at jets av aero massasje og spinal massasje ville forstyrre - ingenting av det slag, ingen ubehag. Jeg likte det ikke så mye at fargen på kromterapi alltid sakte strømmer fra den ene til den andre og ikke kan løses, men dette er ikke kritisk. Tatt i betraktning at installasjonen er ferdig en gang, og så er det en ren glede å bruke - sett 5 stjerner.

verdighet

mangler

kommentar

Jeg, bred skulderkjære 190 cm lang, etter den gamle jern- og blikkboksen, som stakk ut i forskjellige retninger for dimensjoner og krøllet opp som jeg kunne, begynte å se på dusjboder, ikke tro at noe lite kunne bli funnet i det lille badet... Jeg revidert en rekke alternativer og vurderinger, og innså at Triton er optimal! Jeg passer inn i det og kantene komprimerer ikke den mektige kroppen, gardinen holder seg ikke til kroppen når du står i dusjen, fordi badekaret er bredt!... du kan slå på dusjen og løpe til den andre enden av badekaret og vannet er ikke nok for deg) Generelt er alternativet ideelt for store onkler!

verdighet

Badkvalitet. Fikk bredden perfekt. Ser bra ut.

mangler

Det var veldig vanskelig å installere et bad. Uvanlig klatre høyt.

kommentar

Det er ikke mye plass igjen i rommet selv, men for å komme inn er det nok.

Flere Artikler Om Typer Acne