Fortell meg hvem som sto overfor et slikt problem som utseendet på små røde pimples på pisyunchik og testikler. Hvordan ble du behandlet? Vi ble rådet til å fukortsin og sudokrem eller panthenol, men på en eller annen måte ikke veldig nyttig. Til legen er det ennå ikke blitt kontaktet, til dermatologen ringte de barnelege hjemme. Bare for nå er vi syke.

Skrevet den 19 februar 2012, 00:35

10 kommentarer

Marisa 19. februar 2012, 00:52

Til legen definitivt det virker! Det var slik med masi, men vi hadde dette fra nye bleier, men jeg vet ikke årsaken til deg. Jeg har faktisk hørt at fukartsin på kjønnsorganene er nibbling.

Tsweets 19 februar 2012, 01:01

Vi har lenge gått i bleiene, alternativet kan ha vært i bleiene lenge, selv om jeg følger dette + vi tok mange antibiotika, veldig bra, kanskje de går ut gjennom urinen og på en eller annen måte påvirker?

Tsweets 19 februar 2012, 01:01

og hvordan ble du behandlet?

Marisa 19 februar 2012, 01:16

Med selvbehandling, uten fanatisme! Vi hevder fisse i en svak manganløsning, pluss fenestil og enterosgel. MEN TIL LAGER ER FORPLIKTIG.

Når jeg er hjemme, er jeg kald på papphodit, etter en lang bruk av pampa på pisyuha oss, noe som potnichki.

Jeg vet ikke om myren. Jeg er absolutt ikke en lege, men alt kan være, ant.raznye side.

Sophia_125 19 februar 2012, 01:24

slike kviser bør tørkes, så hvis du bruker et sudokremom, er det ikke ofte.

Det er nødvendig å smøre søkerne med fukortsina, en pinne med fleece, punktvis. la det tørke godt i luften og bare deretter sette på bleie. før dette vasker litt vann. Ikke vikle barnet mye. kan bli verre hvis babyen er varm.

Vel hjelp bad fra serien. kan være et par ganger om dagen. eller i det minste gni kjøttkraft et par ganger. gjør fortsatt luftbad.

Ikke noe spesielt å smøre til utenforstående. hvis du gjør disse enkle prosedyrene - se selv hvordan pimples passerer

Sophia_125 19. februar 2012, 02:17

Jeg har barn med slike prischikami utstedt ohotkhet. barna var da 2 måneder. fordi jeg har litt erfaring. overveldet ukentlige arbeidstakere.

gjelder minst en gang om dagen

Tsweets 19 februar 2012 10:01

Tusen takk, men barneleggen fortalte meg å smøre med fucorcin, og deretter over toppen med sudokrem og 3 ganger om dagen: (((((((((((og pimples som ble mindre, men ble hvite

Tsweets 19 februar 2012, 23:13

Hørdag, vi begynte å lette. Fukortsin handlet fortsatt.

immortal813 11. mars 2016, 22:04

og min Timokha har slike problemer i dag. Det er ingen mening å gå på sykehuset i helgen. og helles på krus og testikler, ikke misbruker bleier, vasker flere ganger om dagen, blir syk, spis mye rusmidler, kanskje det. og i går vasket jeg en ny gel (jeg bestilte et spesielt barnehage, uten kjemi, kanskje noen komponent ikke passet. og det er ingen utslett andre steder (((

immortal813 11. mars 2016, 22:05

glemte - hele dagen smeder jeg Bepantenom - ingenting ennå.

Et barn på pisyule røde kviser

Meldingen Ja_Lisa »Mån 18 juli 2005 06:37

Jeg er redd for at denne infeksjonen er herpes. fin liten. Temperaturen skal stige litt. De er forferdelig riper (husk herpes på leppen din eller spør hvem du har).
Jeg hadde utslett på slimhalsen. Behandlet bare anaferon og alt. Det er nødvendig å øke immuniteten.
Det er lett å gjenkjenne - det er vannige slike bobler - da brøt de på dag 3 for en skare.
På bekostning av acyclovir vet jeg ikke - kan de bli smurt med slike minnows?

Herpes er en versjon, hvilken som helst barnelege bestemmer sikkert. Selv om nei, ikke noen, har bare 3 leger identifisert oss i våre halser

The Snownight Post »ma 18 juli 2005 12:28

Irinka Post »Tue 19 juli 2005 08:34

The Snownight Post »Fri 22. juli 2005 18:52

Utslett og kviser i perineum hos barn

Meldingen Umka »sø 28. juli 2005 03:24

Hjelp vennligst fastslå årsaken til irritasjon / utslett på kjønnsleppene.
Lyalka 10 måneder, lever vi ifølge Komarovsky. Veldig aktiv og munter. For rundt 10 dager siden kjørte vi lenge på ettermiddagen, så vi hadde en bleie hele dagen. Det var varmt. Om kvelden fant de ut at alaskaet "hadde vært modning", en liten rødhet på labia og i inngangsveggene.
På stien. dagen var på sjøen, hele dagen uten ble, men rødheten intensiverte bare.
Etter 2 dager har irritasjonen spredt seg, dekker allerede hele pubis, inguinal fold, huden er dekket av mange små kviser med hvite, vannige hoder, som gradvis brister, og i deres sted dannes som en gråtende sår.
De leser arkivet, tanke ormer (hunden bare noen dager før det var bekymret for kløe). Hele familien drakk Pirantel. Bare da kom hundetester opp - det er ingenting.
Det var en versjon som de var allergiske mot jordbær - de var blant venner i landet og ga Lyalka et par bær. Men jordbær er langt borte, og irritasjon passerer ikke.
Forandret bleier, våtservietter.
Alt er allerede sortert ut, vel, ikke noe uvanlig har skjedd, ingen nye produkter (unntatt jordbær), ingen nye klær, vaskepulver, for å være ærlig, er hodet allerede rundt.
Nå ser det ut til å være bedre, hvor det hele begynte, kviser er borte, huden blir gradvis glatt, men ved kantene (irritasjon) selvfølgelig ser det forferdelig ut.
Det mest interessante er at Lyalka ikke bryr seg mye (derfor går vi ikke til polyklinikken), det er ingen temperatur, det er ikke lunefullt, når du bytter bleien - hun berører pennene, men det er klart at det ikke gjør vondt. Nå går vi hele tiden i bleien, for uten det virker det verre.
Jeg tror allerede, kanskje er det herpes? Jeg er selv plaget av denne infeksjonen med en misunnelsesverdig konstans. Men for dette trenger du en reduksjon i immunitet, og vi syntes ikke å være syk.
Kan noen komme over et lignende bilde?

Sibmama - om familie, graviditet og barn

Pimples på jentas kjønnslepper

Melding fra Olga »Tue Nov 09, 2004 1:33

Melding pooha »Tue Nov 09, 2004 18:40

Melding Mus-Noushka »Tue Nov 09, 2004 23:02

Melding Rodnik »Tue Nov 09, 2004 23:20

Olgas melding "ons 10 november 2004 1:00

I dag var hos barnets gynekolog. Hun sa det var en kjele og sendt til en kirurg. I morges morgen skal vi overgi. Forresten er jeg veldig redd for at de vil si å slette. Jeg er ikke en støttespiller i den alderen, og til og med på et slikt sted. Kanskje kan noen vite at det blir behandlet konservativt?

Og vi har ikke brukt bleier i 7 måneder allerede, en stor jente allerede

Melding til pooha »ons 10 nov 2004 10:43

Melding N.V. »Ons 10 nov 2004 11:29

Melding fra Olga "fre 12 november 2004 0:46

1. Fortell meg, vennligst, mer nøyaktig navnet. Så det i apoteket kunne spørre. Vi ville vært bedre behandlet for dem, men behandlingen er bare horror for barnet! Og furuncles hun kan behandles, ikke kviser bare?
2. Hva er dette? Jeg er ikke akademisk, disse navnene forteller meg ikke

Post Whalsy »fre 12 november 2004 2:08

Olga, for imamazema (jeg foretrekker denne typen skriving - selv om jeg også er helt usikker på korrektheten) jeg må heller gå til campus. Byen er svært lite sannsynlig å finne det er fortsatt mulig.

De gjorde det egentlig i ICIG - Institute of Cytology and Genetics. Se etter katalogen eller for ni ni telefoner for å finne ut - dessverre vet jeg ikke nå

A. Min mann fortalte meg at riktig navn er immozymase. Her er det. Og på turnen viser det seg mye informasjon på det

Budskapet til Nagy "fre 12 november 2004 2:43

Kjøp lærebok Selivanova frants.yaz. 6,7,8 cl> 2011 s / s, kan bli veldig mye brukt!

Kjøp (Rosman) Harry Potter Half-Blood Prince eller utveksling for Goblet of Fire (Rosman). Korrekt oversettelse!

Kviser og rødhet på jentens puss

De la datteren en skarp vulvitt (jeg hadde en rød pisía inni) og tildelt kamillebad, mystisk psykat. Det var også en lukt (jeg trodde han var fra et mirist og stoppet ham), men det er en lukt. Men det var ingen rødhet. Deretter oppdages pimples på puben, vises og forsvinner, trodde jeg allergisk mot podguzy (vi prøvde bare andre), men ikke lenger bruke disse podguzene, kom tilbake til det gamle, og kviser fortsatt periodisk komme seg ut. Hun vil alltid rive hennes fitte (eller berøre det?) Noen ganger hennes rumpa (vi kommer på ormer for analyse), og i går var hun veldig bekymret for henne, hennes labia (ekstern) ble rød, inne som normer, og det syntes å skade henne, men det gjorde jeg ikke Jeg forsto om det var smertefullt i det hele tatt eller smertefullt å skrive, fordi hun satt på en pott. Salvet fitte med bepanten (er det mulig å smøre innsiden av store lepper? Plutselig kommer krem ​​inni?)

Forresten, prøver vi å skrive og pote på potten, bleen for sikkerhet og fordi det er vanskeligere å ta det av, datteren min er nudist, tar hun straks av henne undertøy. Selvfølgelig prøver jeg å holde henne lufting i minst en stund uten bleier, men dette er bare når vi ligger på sengen, ellers er hun naken på gulvet liggende rundt, plukker hendene, hendene i munnen hennes, så i rumpa, så i fitte, kort sagt, overalt hun kan grave trenger å.

Vi hadde to pediatriske gynekologer og barnelege, og jeg konsulterte også min G (hun aksepterer også barn, men datteren min har ikke undersøkt barna mine ennå). Alle leger sier forskjellige ting, anbefaler og foreskriver salver der en kontraindikasjon er barn under 6 år, eller hvis for eksempel myomistin anbefales (nesten alle), da i en annen mengde bruk. De sier å passere urin hele daglige og mellomstore, men de forstår at så lenge vi ikke har en slik mulighet, det vil si, de spre sine hender.

Generelt, i morgen overleverer vi bare urin og koka til ormer.

Forresten ormer kan forårsake slike problemer med pis?

Hva skal jeg gjøre hvis en jente har pimples?

Et slikt tilsynelatende smålig problem, som pimples på en jentes fitte, kan føre en mor til en tilstand av fullstendig forvirring. Hva kan forårsake akne på barnets kjønnslepper? Overtredelse av regler for intim hygiene, seksuelt overførbare sykdommer eller allergier? La oss prøve å finne svar på disse spørsmålene.

Intim hygiene

Hvis vi snakker om et spedbarn, er riktig intim hygiene av stor betydning. Det er en enkel teknikk for å vaske jenta: barnet trenger å sette magen ned på armen og under strømmen av varmt vann, skyll fra pubis til anus med en annen frihånd. Dette vil beskytte kjønnsorganene mot forurensning av intestinal mikroflora. Frø av tarmslimhinner med mikrober av kjønnslemhinnene kan føre til utvikling av en inflammatorisk prosess og utseendet av akne.

Det er viktig å vaske fuktighet grundig og forsiktig fra overflaten av barnets labia for å unngå mikrotraumaer og bleieutslett.

For å unngå utseendet av allergisk dermatitt, som kan forårsake kviser på labia, bør alle barnas kosmetikk testes for allergenicitet. For en start er det verdt å prøve kosmetikk på deg selv, og da, i fravær av en reaksjon, på et lite område av barnets hud. Hvis det ikke forekommer utslett eller tegn på betennelse etter 15 minutter på huden, kan legemidlet påføres. Pleieprodukter må ikke misbrukes. Et tykt lag av krem ​​vil forstyrre normal luftcirkulasjon, noe som også kan forårsake akne. Det er nødvendig å la kremet suge, og fjern rester av en serviett. Barnet trenger luftbad for sunn hud. Bleier må endres minst 8 ganger om dagen, spesielt etter avføring. Ellers vil svette, urin og avføring irritere den følsomme huden til babyen og forårsake akne.

Hvis du bryter med disse enkle regler, kan bleie dermatitt utvikle seg - betennelse i huden på grunn av kjemiske, mikrobiologiske og fysiologiske faktorer. Sykdommen manifesteres av rødhet av huden, utslett, desquamation i grøntområdet og skinker. Blære dermatitt behandles veldig enkelt - det er nok til å sørge for riktig omsorg for barnets delikate hud og eliminere årsakene til forekomsten.

Seksuelt overførte sykdommer

Pimples på kjønnsleppene kan være et symptom på seksuelt overførbare sykdommer. Slike sykdommer behandles av en veneral dermatolog. Det er han som ved forekomsten av lesjonene og en rekke tilleggsstudier bør foreskrive behandling.

Genital herpes

Utslett i regionen av seksuelle lepper av et barn kan variere avhengig av årsaken til utseendet deres. En av de sannsynlige årsakene til akne på kjønnsleppene er kjønnsherpes. Årsaken til sykdommen er herpes simplex virus type 2. Utslett er lokalisert i kjønnsområdet - på labia og vaginale vestibulen. Viruset multipliserer i lang tid i cellene i nervesystemet uten å forårsake symptomer.

Etter at konsentrasjonen av viruset i kroppen stiger til et betydelig nivå, vises bobler på slimhinnene i kjønnsorganene, fylt med serøst ekssudat med virioner. Veier for infeksjon av barn med HSV type 2:

 1. Intrauterin infeksjon. I dette tilfellet blir barnet smittet fra den syke moren. En slik infeksjonsrute kan forårsake flere embryonale utviklingspatiologier, tidlig fødsel og abort i første trimester av svangerskapet er mulig.
 2. Stigende infeksjon. I dette tilfellet blir barnet smittet fra moren som er smittet under graviditeten. Virioner migrerer fra mors kjønnsorganer gjennom fostervannet til fosteret. Tykkelser av alt dette skjer i strid med integriteten til moderkaken.
 3. Infeksjon under fødsel. Fosterets gjennomføring gjennom fødselskanalen er ledsaget av kontakt av hudens hud og slimhinnene til den smittede moren. Dette er mulig selv i tilfelle av asymptomatisk vogn eller latent fase av sykdommen hos moren.
 4. Kontaktbane. Infeksjon oppstår ved direkte kontakt av barnet med infeksjonskilden. I dette tilfellet kan infeksjonskilden være en helt fremmed for et barn. Denne banen er mest relevant for barn i alderen 5 måneder til 3 år. I løpet av denne perioden blir barnet ganske aktivt og sosialt, følsomheten for viruset i denne alderen er svært høy.

Kliniske manifestasjoner av sykdommen forekommer en måned etter infeksjon. På kjønnsleppene, i tillegg, vises bobler i lysken, underarm og nasolabial trekant, den totale kroppstemperaturen stiger, jenta er stygg og gråter. Årsaken til bekymring er kløe og smertefull vannlating.

Terapi er brukt lokalt og generelt. Topisk foreskrevet antiseptiske løsninger og antivirale salver. Etter at kviser er åpnet og dekket med skorpe, bruk proteolytisk salve. I tillegg brukes antivirale legemidler som hemmer viral replikasjon. Siden barn under 3 år er uavhengig immunitet ennå ikke tilstrekkelig utviklet, er det nødvendig med narkotika for å stimulere immunresponsen. For å lindre kløe, foreskrive antihistamin medisiner. Utvinning fra kjønnsherpes er umulig, bare eliminering av kliniske manifestasjoner og reduksjon i hyppigheten av tilbakefall er mulig. For å gjøre dette, bruk antiherpetic vaksinasjon under remisjon.

Humant papillomavirusinfeksjon

Papillomatose er preget av utseende av "vorter" i kjønnsområdet, organene i luftveiene og munnhulen. Denne infeksjonen er preget av kronisk kurs, gjentakelse, høy grad av infeksjon, 100% følsomhet. Anogenitale typer av viruset er preget av utseendet på kjønnsleppene og slimhinnen i genitaliens karakteristiske kjønnsvorter.

Ofte forekommer primær infeksjon etter 14 år, når en jente begynner et kjønnsliv. For tidlig seksuell debut er en av de viktigste risikofaktorene. Ikke mindre risiko for å fange en jente som fører et promiskuøst sexliv. Kilden til infeksjon er virusbæreren. Bidra til penetrasjon av det smittsomme agens mikrotrauma, tørre slimhinner, karakteristisk for ungdomsårene. Det er mulig for et barn å bli smittet av en kontakt-husholdningsvei gjennom hender og husholdningsobjekter, dessuten på grunn av en så dårlig vane som gnagelspiker. Vitaminmangel fremmer infeksjon, hvorav en av manifestasjonene er tørrhet og sårbarhet i slimhinnene, en reduksjon i lokal immunitet.

Høy risiko for infeksjon hos mennesker med ulike patologier i immunsystemet. Infeksjon fremmes av dysbakterier av både mage-tarmkanalen og kjønnsorganene, diabetes mellitus, som følge av at reaksjonen av miljøet på overflaten av slimhinnene endres.

Når det gjelder ungdom over 14 år, endometriose, hormonelle svingninger, menstruasjonssykdommer, hormonell prevensjon og genetisk predisponering bidrar til infeksjonen. Kvaliteten på slimhinnene er skadelig for dårlige vaner, hypotermi, stress, kronisk tretthet. Disse faktorene bidrar til å øke permeabiliteten til slimhinnen til viruset. En jente som har overlevd abort eller abort, ligger også i fare for infeksjon med genital papillomatose.

Nyfødte kan bli smittet i utero og passere gjennom fødselskanalen fra den syke moren. Viruset penetrerer epitelceller, i kjernen som det kan forbli lenge, uten å forårsake kliniske symptomer. Viruset replikerer og akkumuleres i cellene, og forhindrer normal divisjon og vekst. Patologisk reproduksjon og vekst av epitelceller i huden og slimhinnene fører til dannelse av patologiske kondylomatosevekst.

Med effektivt arbeid med immunitet hos unge, regner papillomatoseformasjonene uavhengig innen 2 år.

Ofte første gang sykdommen manifesterer seg i en alder av 2-5 år. Genital typer papillomatose hos barn forårsaker oftest papillomer i strupehodet.

For tiden er den eneste effektive forebyggingen HPV-vaksinasjon, som gir beskyttelse i 5 år.

Jenter begynner å bli vaksinert i forskjellige land på forskjellige måter: fra 9 til 14 år, og avsluttes med 17 år. Hovedbetingelsen - en trippel vaksinasjon utføres før den første seksuelle kontakten. Revaksinering utføres i 18-26 år. Dette beskytter ikke bare utviklingen av respiratorisk papillomatose hos fremtidige barn, men også mot mulig livmorhalskreft. Menn forhindres fra å bli vaksinert til 18 år for å forhindre overføring av viruset til mulige seksuelle partnere. På muligheten for vaksinering av nyfødte hvis mødre er infisert med viruset, mens diskusjoner pågår.

Pimples har en jente på en puss..

I helgene ble datteren min (3,4 år gammel) av en eller annen grunn rød i ansiktet hennes.. hun gråt selv da jeg rørte henne mens hun vasker..
så gikk en liten utslett.. noen kviser kommer av nye vises.
hva kan det være?
og hvordan lagrer du?

pimples smurt med jod og fukartsinom (fordi hun allerede hadde 2 furuncles der. Jeg er redd for repetisjon) og også panthestin-darnitsa.. han hjalp og hjalp med utseendet av rødhet.. det er rødheten igjen.. men et lite utslett oppstod. og så langt jeg kan se.. hun bryr henne ikke.. men utslett har holdt i 5 dager.

synder for å gi henne et serviett (mm) kan det være et allergisk utslett?

Akne på fitte jenter

Egentlig et emne!
De viste legen, sa blepedermatitt. Pimples rundt pisi, prikker, ikke mye, men ikke passere. Mazali Bipanten, Olje, inkludert proterilisert, pulver er forskjellige, salven ble tømt hjelper ikke, mer eller mindre Pantoderm sparer. Som det går ut. Luftbad, vaske bort etter hver "pis" i tusenfryd og i kurset, også bade, vi holder uten bleie, og forresten, når i Pampers blir det roligere, og når de blir nakne blir de rød igjen. Veldig bekymret, i 2 uker kan jeg ikke fjerne infeksjonen. 001: Piping dem med kaliumpermanganat, de sa at de kunne tørke det også. Jenter, rådgjøre hva annet du kan? Hvem møttes?

Svøm i eikens bark, det tørker. Krembehov med sink. For eksempel, desitin.

Hva er ikke morsomt da jeg kom til apoteket og spurte Disitin, de lo på meg og sa: "Jente, har du ikke sluppet ham i flere år nå." Generelt er dette et eget emne. Zinksalve prøvde også, hjelper ikke. (

bytt bleier. Det kan være en reaksjon på et bestemt selskap eller til og med til opprinnelseslandet

bytt bleier. Det kan være en reaksjon på et bestemt selskap eller til og med til opprinnelseslandet

Det var faktisk tilfelle. Fra fødselen brukte jeg Pampers og jeg hadde ikke nok penger i butikken, og jeg kjøpte en Libero (beklager, men full D): 001: og det var fra disse podguz at vi gikk razdrozhenie. Nå kjøper jeg Pampers igjen.

Hva er ikke morsomt da jeg kom til apoteket og spurte Disitin, de lo på meg og sa: "Jente, har du ikke sluppet ham i flere år nå." Generelt er dette et eget emne. Zinksalve prøvde også, hjelper ikke. (
Nonsens det! Annonsering av denne krem ​​var i mars-utgaven av "Sunn Baby". Apotek, ved en tilfeldighet, ikke "Pharmacor"? Det er ofte lignende hendelser.
Vi er fortsatt veldig hjelpsomme i Drapolen, hvis du ikke har prøvd. Vel, som skrevet ovenfor, bytt bleier.

Vi, også etter at liberoen begynte slik søppel. Men vi hadde en veldig sterk, vi podvchvilili sopp (for et år siden var det et parti libero, vi var ikke de eneste.) Likevel, jeg anbefaler deg å vise barnet til en hudlege, spesielt hvis det ikke blir bedre. En hudlege anbefaler allerede, kanskje sant, matallergi. En hudlege skrev oss litt salve, alt gikk straks fra henne. Og så behandlet allerede årsaken.

Vi hadde dette, bare "Clotrimazole" supervekt. 0016: Forresten skrev vår neonatolog til oss. Og om Libero er en gammel historie. Vi har bare Pampers-Slipen-spill som passer alle de andre, med det samme, finner det kviser: 001:
Clotrimazole er en antifungal medisinering, ikke en panacea for alle kviser.
Vi ble godt hjulpet av Mustellovsky krem ​​under en ble, lik i tekstur til sink.

Datteren min hadde også kviser rundt gulvet. kropper og på paven., mye. Legen anbefalte oss til USA (vi var fra fødselen på barnehospitalet, på Avant-garde sykehus.) GJORT ZINCPASTE og clotremazolum (alternativt) BARE som hjalp oss, og alle som var der, ble bare frelst på den måten. Og alle slags salver for bleieutslett. Alt dette er tull, vi kjøpte og nå vet vi ikke hva de skal gjøre med dem, bare bruker penger på høye priser. Jeg tror. leger i 1 barn sykehuskjennskap. Det anbefales det. Ikke det første arbeidsåret

takk 2 ganger var en hudlege.. legg diagnosen bleie dermatitt! Barnelege også på eksamen sa han. Generelt har vi nylig hatt trøst, det ser ut til å ha blitt kurert, nå tror jeg, fordi det kan være en Candida-sopp, og det kan være en reaksjon som det. MEN samtidig, situasjonen med Libero, hvordan de kledde dem og strømmet ut. Clotrimazole, dette er bare ikke tillatt. Jeg vil prøve ditt råd hvis det ikke passer. (

takk 2 ganger var en hudlege.. legg diagnosen bleie dermatitt! Barnelege også på eksamen sa han. Generelt har vi nylig hatt trøst, det ser ut til å ha blitt kurert, nå tror jeg, fordi det kan være en Candida-sopp, og det kan være en reaksjon som det. MEN samtidig, situasjonen med Libero, hvordan de kledde dem og strømmet ut. Clotrimazole, dette er bare ikke tillatt. Jeg vil prøve ditt råd hvis det ikke passer. (
Hvis du hadde en sopp. og at han i voksne, de barna ikke kan behandles. kanskje er det verdt å sende et smør på floraen? Har du bare blitt undersøkt eller har du gjort noen undersøkelser?

Hva å gjøre hvis akne oppstår på kjønnsorganene

Akne på kjønnsorganene vises ofte hos ungdomsbarn.

I dette tilfellet er utslett ikke farlig, passere uavhengig etter normalisering av hormonnivåer.

Men hvis de betente eller purulente elementene finnes hos voksne menn eller kvinner, bør du ikke la dem være uten tilsyn.

 • All informasjon på dette nettstedet er kun til informasjonsformål og er IKKE en manual for handling!
 • Bare doktoren kan levere den eksakte DIAGNOSEN!
 • Vi oppfordrer deg til ikke å gjøre selvhelbredende, men å registrere deg hos en spesialist!
 • Helse til deg og din familie!

Tross alt kan de være et symptom på en alvorlig sykdom som må behandles.

La oss finne ut hva akne er på intime steder, finn ut årsakene og metodene for kampen.

Hva er

De fleste eruptjoner er av samme natur som juvenile komedoner.

Disse er ekskretjonskanalene i sebaceous glands, som er blokkert av sebum. De finnes i rød, hvit eller grå.

En særegen egenskap er utseendet på hodet på toppen av tuberkulvet.

Når du trykker på en moden pimple, kommer purulent innhold lett til overflaten.

Hvite baller på ytre kjønnsorganer er talgkjertler forstørret i størrelse.

På kjønnsorganene er de mer merkbare enn i andre deler av kroppen. Og alt fordi det er en tynnere hud. De er enkle å finne på mannlige organer og rundt labia hos kvinner. Hvis dekslene er litt strukket, virker de hvite støtene mer intense.

Foto: Fordyce granulat på penis

På penis kalles lignende formasjoner Fordyde-granulat.

De er ikke patologiske, derfor trenger de ikke terapi.

I tilfelle ubehag og estetiske formål, kan de fjernes ved hjelp av en laser- eller kryptestruksjonsmetode.

Tette, store hvite papiller er subkutane fettcyster.

Foto: Subkutane fettcyster på pungen

Neoplasmer av godartet natur forårsaker ikke ubehag. Men fra friksjon, klemme klær, kan de øke i størrelse, betent. Derfor er det bedre å fjerne dem.

Moderne metoder gir deg muligheten til å kvitte seg med dem på bare noen få minutter.

Hårpærer kan øke - dette er furunkulose.

I midten av en stor svulst er det en svart prikk.

Foto: Betennelse i hårsekkene

Det er sett at innholdet i en slik pimple er fylt med pus. Hvis en abscess har dannet seg under huden, er det fare for sepsis.

Inflammasjon av Bartholin-kjertelen, som ligger nær skjeden. Det behandles på et sykehus.

Store forseglinger åpnes, hulrommet er sanitert, lokale eller systemiske antibiotika kreves.

Røde kviser er et resultat av irritasjon, betennelse eller en type akne.

Årsaken kan være både hormonelle forstyrrelser og ulike infeksjoner.

forkjølelse

Kaldt utslett oppstår fra hypotermi.

Og etter at bakteriene kommer inn i hulrommet, observeres suppuration. I særlig alvorlige tilfeller fører de til blodforgiftning.

vassen

Foto: Vannutslett

Vannelementer er et tegn på virussykdom.

Enlig pimple på labia minora indikerer en reduksjon i immunitet.

Video: "Genital Herpes"

Årsaker til akne på kjønnsorganene

Den vanligste årsaken til utslett på kvinnelige og mannlige kjønnsorganer er at ikke følger hygienevilkårene.

Men det er andre negative faktorer:

 • hormonelle lidelser (hos ungdommer. hos jenter i menstruasjonssyklusen, hos voksne kvinner under graviditet og overgangsalder);
 • utbredelsen i kosten av fete, krydrede, søte retter;
 • allergi (til narkotika, mat, syntetisk, vaskepulver);
 • klemme for stramt undertøy, jeans (tykke stoffer hindrer oksygenutveksling av huden og fordampning av svette);

Foto: utslett kan skyldes unormale epilater.

 • akne på kjønnsorganene - resultatet av mikrotraumas etter feil hårfjerning eller barbering;
 • overoppheting eller overkjøling;
 • skade på slimhinnen i vagina under samleie eller bruk av hygieniske tamponger.

sykdom

Før du tenker på hva du skal gjøre hvis utslett hopper ut i det intime området, er det viktig å utelukke mulige sykdommer:

 • human papillomavirus (HPV) infeksjon. Neoplasmer på huden eller slimhinner (i vagina, i urinrøret) er myke, langstrakte, lik vorter. Disse er kjønnsvorter, hvor fare er for å bli degenerasjon i en ondartet svulst. De regnes som hovedårsaken til livmorhalskreft. Omtrent 60% av den totale voksenbefolkningen på planeten er bærere. Når immuniteten svekkes, aktiveres patogenet og styrker epitelceller til patologisk vekst. Sykdommen er uhelbredelig, men det er mulig å oppnå stabil remisjon, underlagt kirurgisk fjerning av papillomer;
 • syfilis. Hard chancre (smertefri sår) vises på kjønnsorganene og i nærheten av anusen, vanligvis på stedet der spiroketen, sykdomsfremkallende middel, penetrerte. Infeksjon oppstår etter seksuell kontakt med en syke person. Inkubasjonsperioden varer opptil 4 uker;
 • bløtdyr contagiosum er en virussykdom kjennetegnet av rosa eller hvit akne på ulike deler av kroppen. Elementer avrundet med konkave utsparinger i midten. Når det trykkes, kommer det hvite ostemasseinnholdet ut. Kroppen er i stand til å takle infeksjonen på egenhånd, men det er nødvendig å forbedre immuniteten;
 • herpes. Mer enn 90% av mennesker på jorden er skjulte bærere av herpes simplex. Viruset holdes fast av immunsystemet, og når det blir svekket, aktiveres det. Utslett er liten, boblende, inneholder en overskyet væske inni. Etter at søvnet hennes har dannet sår. Lesionsstedet er kløende og blir da smertefullt. Hvis utslett har kommet ut i graviditetens siste trimester, er en keisersnitt indisert for kvinnen;
 • trost. Med avitaminose, etter å ha tatt antibiotika, er influensa, hypotermi, mikrofloraen i slimhinnene i kjønnsorganene forstyrret. Sopp av Candida-slægten begynner å formere seg aktivt. Store røde pimples dukker opp, dekket med hvitt patina. Prosessen er ledsaget av brenning og kløe. På vasken kan du se rikelig ostemasse utslipp;
 • pubic lice. Infeksjon med parasitter oppstår under samleie. Røde papiller bidrar uutholdelig kløende. Det er lett å se på insektegg på håret;
 • dermatitt. En allergisk reaksjon oppstår på syntetisk sengetøy, vaskemidler til dusjer og bad, omsorgsmedisiner, latex og smøremidler. Årsaken kan gjemme seg i feil diett. Det er viktig å oppdage irriterende og nøytralisere.

Genital utbrudd av jenta

Skrevet av bulbochka. 7. september 2012 · 13.102 Visninger

Jenter som møttes med dette. Jeg har en datter, for en uke siden var det utslipp på en puss, samtidig var det en spenning i munnen hennes, jeg trodde at hun var der også, men alt var borte i munnen hennes, men hun ble på pussen. Jeg pimafucin passerer ikke. Vannochki med kaliumpermanganat og kamille også Dermatologen sa også ikke hva Advantan skrev ut, først var hun redd for å smøre denne salven, siden det var hormonalt, men spredningen begynte å ekspandere og jeg prøvde, jeg har smurt i to dager, men jeg har ingen effekt. og på tidspunktet for fremveksten av nye produkter sendt ikke introdusert. Etter å ha sett Jeg elsker bildet, kanskje i utseende, vil tråden si hva det er.

Skitser av vedlagte bilder

Jeg vil gi datteren min et halvt år

refleks
7. september 2012 - 22:13

Jeg endret ikke merkevaren av bleier? Sudocr hjelper meg mye med alle utslettene.

sumkina
7. september 2012 - 22:15

noe slags utslett, og dette er ikke herpes (Gud forbyr, selvfølgelig)? Jeg hadde akkurat en veldig lik på magen var herpes. Legen sa noe til det faktum at salven ikke hjalp?

Vikula-glad mor Adele
7. september 2012 - 22:16

Det ser ut som en bleie dermatitt. Prøv å bruke Dessitin i 2-3 dager hver gang du bytter underhode og bedre luftbad. Og endre underkarakterene til andre. Det lukter virkelig fisk, men det hjelper oss mye i uforutsette tilfeller!

Busi4ka
7. september 2012 - 22:25

Det ser veldig ut som trøst, spesielt siden det var utslett i brettene, og det var bare en spenning i munnen hennes. prøv clotrimazolom smøre, skyll med brusoppløsning, men for tiden avstå fra vanlige kremer under bleen, forverrer de bare truss. Generelt hadde datteren min lignende, ingenting hjulpet, kurert med en blanding av to salver (clotrimazol og baktroban).

Jeg + han = barn!
7. september 2012 - 22:38

Dette er en trøst. Salve Candid 3 ganger om dagen og en fjerdedel av nystatin 3 ganger om dagen. Dette er hva legen foreskrev for oss. Vi startet også, og så var skrekkene overstrømmet. Og ved inngangen til skjeden og anusen var den samme.

MYAU30
7. september 2012 - 22:45

De ser ut som dermatitt. Det er rart at hormonalkrem ikke hjelper. Jeg fant en blogg med et lignende problem http: //www.babyplan. Kak-kto-lechil /, kan du spørre forfatteren hvordan de ble kvitt utslett.

Jeg bruker alltid Decetinum, selv om huden er ren, helt fra fødselen. Bleier er bleier fra fødselen, jeg synd heller ikke på dem. Jeg tror jeg tenker på trøst. Legen sa da du smorde Adavantan, vil de dukke opp i en uke.

♥ egoistka ♥
7. september 2012 - 23:31

du, for å være ærlig med vanlig dermatitt, er ikke veldig lik, hvit peeling er pinlig, med bleie dermatitt, en soppinfeksjon kan godt bli med. prøv å konsultere en annen lege. Generelt, hvis en sopp er tilstede, bør nystatin salve hjelpe.
Vi har også dermatitt på fisken, definitivt ikke på produkter. Advantan hjalp, men ikke for lenge. desitin, sudokrem, drapolene, alle prøvde det.. bastard hele dagen, passerte heller ikke. bare glutamol med sink hjalp, og etter hvert show var det nødvendig å vaske rumpa med babysep.
det var verre for oss, det var skummelt å se, den tykke røde skorpe som gikk utover bleen var nesten borte.

Hvit peeling er desithin, utslippet er helt rødt.

MarinadKa // mamma
7. september 2012 - 23:47

Kan bleieutslett bare? Så Tsindol. Og hvis spenning er sannsynligvis pimafukort bedre.

♥ egoistka ♥
7. september 2012 - 23:48

Vel, alt er ikke så ille for deg, hvis utslett ikke hjelper og sprer seg videre - prøv glutamol.
Jeg ventet også på dette eller det rette for å hjelpe, til det ble veldig dårlig. Hvis du helt utelukker matallergier, allergier mot bleier eller baby kosmetikk, endrer du medlen. Advantan, hvis det hjelper, hjelper det umiddelbart, bokstavelig talt om gangen, jeg snakker som en person som lider av intermitterende atopisk dermatitt.

♥ egoistka ♥
7. september 2012 - 23:49

Hvis du er i tvil, kan du legge til nystatin salve, vekslende. glutamol smør bare to ganger om dagen med et tynt lag. og selvfølgelig prøv å kontakte en annen spesialist. en merkelig hudlege som ikke vet hva utslettet er.

♡ Dinulya ♡
8. september 2012 - 00:11

Stå, hør. Niesen min er akkurat det samme som barnets merkevare av bleier har ikke endret seg siden fødselen, ingen allergier. Legen sa å smøre Boro pluss, men det hjelper ikke i det hele tatt, det skjer at dagen ser ut til å bli bedre, og neste dag igjen var det definitivt ingen klar rød farge i tresken, i munnen. Alt dette varer omtrent 10 dager allerede. Nå, den andre dagen uten bleier, men utslett går ikke bort

oxana83
8. september 2012 - 00:34

vi hadde samme sommer. sant for oss 1.6. legen foreskrev zyrtek 10dn. og Advantan på 7 dager. dagene gikk etter 10. de første 3 dagene var det ingen forbedringer, og så gikk det gradvis. Jeg tenkte lenge på hva. Til slutt kom jeg til den konklusjonen at det ikke var flere bleier for bleier. har nettopp fått en slik pakke. bruk pampers truser

Jeg også, legen er ikke veldig. Jeg kom til resepsjonen, han så og goaorit "Vel, det er ikke bleieutslett fordi bleieutslett manifesteres andre steder, og det er ingen matallergi fordi det ikke ser slik ut" og han er professor.

Nata7
8. september 2012 - 01:23

Dette er en trøst. Vi hadde også det. Hvorfor ikke bare prøvd. Da jeg endret legen, ble vi foreskrevet flukonazol, halvparten av kapselen av den minste dosen (0,25 slags) og fjernet alt som en hånd. Kjæresten hadde også det, de prøvde det også, og det gikk gjennom en spenning. På internett, etter at jeg fant informasjonen, er denne spenningen ikke bare manifestert i munnen.

Stripet mygg
8. september 2012 - 08:49

hennes svigerfar hadde en slik ting på magen hennes, på sidene;
Generelt vil alle her diagnostisere deg, "Jeg hadde det, det var."
Og nå er det mange stoffer for behandling.
Finn en god hudlege. Udachki!

I dag er det allerede topp. Jeg håper at det vil passere helt)

Rød utslett på kjønns kjønnsorganer

Relaterte og anbefalte spørsmål

3 svar

Søkeside

Hva om jeg har et lignende, men annet spørsmål?

Hvis du ikke fant den nødvendige informasjonen blant svarene på dette spørsmålet, eller hvis problemet ditt er litt annerledes enn det som presenteres, prøv å spørre det ekstra spørsmålet på samme side hvis det er hovedspørsmålet. Du kan også stille et nytt spørsmål, og etter en stund vil våre leger svare på det. Det er gratis. Du kan også søke etter nødvendig informasjon i lignende spørsmål på denne siden eller gjennom sidesøkingssiden. Vi vil være veldig takknemlige hvis du anbefaler oss til vennene dine på sosiale nettverk.

Medportal 03online.com utfører medisinsk konsultasjon i modus for korrespondanse med leger på nettstedet. Her får du svar fra ekte utøvere på ditt felt. Foreløpig kan området få konsultasjon på 45 områder: allergolog, veneriske, gastroenterologi, hematologi og genetikk, gynekolog, homeopat, hudlege barne gynekolog, barn nevrolog pediatrisk kirurgi, barne endokrinologen, ernæringsfysiolog, immunologi, infeksjonssykdommer, kardiologi, kosmetikk, talespesialist, Laura, mammolog, medisinsk advokat, narkolog, nevropatolog, nevrokirurg, nephrologist, onkolog, onkolog, ortopedkirurg, øyelege, barnelege, plastikkirurg, prokolog, psykiater, psykolog, pulmonolog, reumatolog, sexolog og androlog, tannlege, urolog, apotek, phytotherapist, phlebologist, kirurg, endokrinolog.

Vi svarer på 95,24% av spørsmålene.

kviser på testikler og pisyunchike

Fortell meg hvem som sto overfor et slikt problem som utseendet på små røde pimples på pisyunchik og testikler. Hvordan ble du behandlet? Vi ble rådet til å fukortsin og sudokrem eller panthenol, men på en eller annen måte ikke veldig nyttig. Til legen er det ennå ikke blitt kontaktet, til dermatologen ringte de barnelege hjemme. Bare for nå er vi syke.

Skrevet den 19 februar 2012, 00:35

10 kommentarer

Marisa 19. februar 2012, 00:52

Til legen definitivt det virker! Det var slik med masi, men vi hadde dette fra nye bleier, men jeg vet ikke årsaken til deg. Jeg har faktisk hørt at fukartsin på kjønnsorganene er nibbling.

Tsweets 19 februar 2012, 01:01

Vi har lenge gått i bleiene, alternativet kan ha vært i bleiene lenge, selv om jeg følger dette + vi tok mange antibiotika, veldig bra, kanskje de går ut gjennom urinen og på en eller annen måte påvirker?

Tsweets 19 februar 2012, 01:01

og hvordan ble du behandlet?

Marisa 19 februar 2012, 01:16

Med selvbehandling, uten fanatisme! Vi hevder fisse i en svak manganløsning, pluss fenestil og enterosgel. MEN TIL LAGER ER FORPLIKTIG.

Når jeg er hjemme, er jeg kald på papphodit, etter en lang bruk av pampa på pisyuha oss, noe som potnichki.

Jeg vet ikke om myren. Jeg er absolutt ikke en lege, men alt kan være, ant.raznye side.

Sophia_125 19 februar 2012, 01:24

slike kviser bør tørkes, så hvis du bruker et sudokremom, er det ikke ofte.

Det er nødvendig å smøre søkerne med fukortsina, en pinne med fleece, punktvis. la det tørke godt i luften og bare deretter sette på bleie. før dette vasker litt vann. Ikke vikle barnet mye. kan bli verre hvis babyen er varm.

Vel hjelp bad fra serien. kan være et par ganger om dagen. eller i det minste gni kjøttkraft et par ganger. gjør fortsatt luftbad.

Ikke noe spesielt å smøre til utenforstående. hvis du gjør disse enkle prosedyrene - se selv hvordan pimples passerer

Sophia_125 19. februar 2012, 02:17

Jeg har barn med slike prischikami utstedt ohotkhet. barna var da 2 måneder. fordi jeg har litt erfaring. overveldet ukentlige arbeidstakere.

gjelder minst en gang om dagen

Tsweets 19 februar 2012 10:01

Tusen takk, men barneleggen fortalte meg å smøre med fucorcin, og deretter over toppen med sudokrem og 3 ganger om dagen: (((((((((((og pimples som ble mindre, men ble hvite

Tsweets 19 februar 2012, 23:13

Hørdag, vi begynte å lette. Fukortsin handlet fortsatt.

immortal813 11. mars 2016, 22:04

og min Timokha har slike problemer i dag. Det er ingen mening å gå på sykehuset i helgen. og helles på krus og testikler, ikke misbruker bleier, vasker flere ganger om dagen, blir syk, spis mye rusmidler, kanskje det. og i går vasket jeg en ny gel (jeg bestilte et spesielt barnehage, uten kjemi, kanskje noen komponent ikke passet. og det er ingen utslett andre steder (((

immortal813 11. mars 2016, 22:05

glemte - hele dagen smeder jeg Bepantenom - ingenting ennå.

Mamma hjelp, irritasjon pisi barnet

Utvalgte innlegg

For å legge inn meldinger, opprett en konto eller logg inn

Du må være medlem for å legge igjen en kommentar.

Opprett en konto

Registrer en ny konto i vårt fellesskap. Det er veldig enkelt!

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn på systemet.

Siste besøkende 0 Brukere Online

Ingen registrert bruker som ser på denne siden.

 • Nye emner
 • Nylige bilder
 • aktivitet
 • hoved~~POS=TRUNC
 • Vår klubb
 • Våre barn
 • Barns medisin
 • Mamma hjelp, irritasjon pisi barnet

Portaladministratorens oppfatning samsvarer ikke alltid med forfatterens oppfatning.
Administrasjonen er ikke ansvarlig for nøyaktigheten av den publiserte informasjonen.
og for tilbakemelding igjen av besøkende under publiserte materialer.

Flere Artikler Om Typer Acne