Comedones er små støt som vises på huden på grunn av tilstoppede porer. Det er mange hårsekk i dermis, som hver har sebaceous kjertler som produserer talg (et oljeaktig stoff som beskytter epidermis mot tørking). Men hvis sebaceous kjertlene produserer for mye fett, blir porene tette og komedoner form. Tette porer er svarte på grunn av at sebum i kontakt med luft oksiderer og mørker. Du kan fjerne svarte prikker med honning.

Hvordan hjelper egentlig honning fra sorte prikker?

Effektiv honning fra de svarte flekkene på nesen, fordi det inneholder naturlige antibiotika som hjelper med å rense porene av bakterielle forurensninger. Å spise et naturlig produkt internt bidrar til å gjenopprette sunn hud. Ikke mindre effektiv honning mot svarte prikker når de brukes eksternt. Blant annet vil dette verdifulle biavlsproduktet holde huden frisk, myk og glatt. Antioksidanter i sammensetningen kan til og med kurere alvorlig akne, samtidig som det ikke lar seg på huden. Imidlertid må det huskes at alle de ovennevnte mirakuløse egenskaper har bare et naturlig produkt. Syntetisk eller behandlet honning fra de svarte flekkene i ansiktet kan være helt ubrukelig.

Hvordan fjerne sorte prikker med honning?

Hvis ansiktet ikke er for mange komedoner, kan du prøve å fjerne dem uten å bruke ekstra ingredienser. Først må du vaske ansiktet og tørke det uten å tørke med servietter eller et håndkle (ideelt sett bør huden forbli litt fuktig). Påfør et tynt lag av ikke-sukkert naturlig honning til problemområder. I 10 minutter må du massere med våte fingre, vask deretter med kaldt vann. For best resultat bør denne massen gjøres hver kveld.

Vi fjerner de sorte prikkene med honning i kombinasjon med ekstra ingredienser

ELENA MALYSHEVA: "Svarte flekker vil slutte å vises på ansiktet ditt hvis du bruker et innovativt stoff i tide."

Selv den enkleste masken mot svarte prikker med honning gir det ønskede resultatet mye raskere hvis du legger til noen ekstra aktiv ingrediens til den. For eksempel vil citron og honning sorte prikker bli godt fjernet. Alle citrusfruer har antibakterielle egenskaper, og sitron kalles også den beste naturlige blekemiddel. Takket være disse egenskapene kan sitron og honning fra svarte prikker fungere i synergi. Den enkleste måten å bruke ansiktsmasken på. Honning og sitron fra sorte prikker blir brukt i like store mengder. Det er mulig å legge til både juice og masse av sur frukt til hjelp. Blandingen bør ikke stå på huden i mer enn 15 minutter. For at masken (sitron med honning) fra de svarte prikkene skal fungere mer aktivt, anbefales det å få en massasje. Prosedyren må utføres daglig før alle hudproblemer løses.

Ikke mindre effektivt fjerne de svarte prikkene honning og kanel. Ingrediensene blandes i et forhold på 1 til 1, deretter påføres huden og la i 5 minutter. Skyll blandingen med kaldt vann og flekk ansiktet med en ren, tørr klut. Bruk av dette verktøyet anbefales daglig. Og resterne av masken kan bli spist.

Honey mask for sorte prikker med gurkemeie er ideell for eiere av blek hud. Gurkemeie er også en naturlig antiseptisk, lindrer dermis og fjerner rødhet igjen fra akne. Du kan tilberede blandingen til en lignende oppskrift. Hvis man etter masken har utført en ekstra massasje i tre minutter, kan døde hudceller fjernes.

Blant krydder har også en god effekt på ansiktet:

 • muskat;
 • spisskummen;
 • sennep pulver;
 • tørr ingefær.

Hvordan bli kvitt sorte prikker med honning: oppskrifter for scrubs, masker og hjemmelagde kremer

For en integrert kamp på hyllen på badet bør det ikke bare være en honningmaske fra svarte flekker, men også en naturlig skrubbe og tonic. Omfattende omsorg vil tillate deg å rense ansiktet helt uten bruk av kjemikalier. For eksempel kan en skrubbe gjøres med brunt sukker, som perfekt vil takle fjerning av giftstoffer fra porene. Også, som en sitronmaske fra honning mot svarte flekker, vil raskt bringe huden i orden, så en tonic med en lignende sammensetning vil ha anticomedogene egenskaper. Det er bare nødvendig å forberede blandingen i henhold til den ovennevnte oppskriften, og fortynn med varmt vann til honningen er helt oppløst. Du kan bruke den resulterende tonicen og som et middel for vasking. For tørr dermis anbefales det å lage en søt tonic med olivenolje. For at den oljeaktige væsken skal trenge inn i porene så dypt som mulig, er det bedre å bruke tonicet ikke på svampen, men heller en klut dyppet i varmt vann.

Den svarte prikkmasken med honning og tomat fungerer også bra. Faktum er at tomater inneholder lycopen (en spesiell antioksidant som hjelper til med å reparere skadede hudceller). I tillegg vil tomatjuice balansere pH i huden.

Forberedelses- og bruksordre:

 1. i en blender, slå 1 spiseskje honning (kan bli candied) med kjøttet av en liten moden tomat til glatt;
 2. la på ansiktet i 20 minutter eller til helt tørt;
 3. skyll med kaldt vann.

Gjenta ikke mer enn tre ganger i uken.

Nyansene som bør tas i betraktning før du bruker hjemmelaget kosmetikk basert på bieprodukter

Honning kan virke som en panacea for eventuelle hudproblemer. Men før du kaster alle syntetiske naturlige produkter fra hyllen, er det nødvendig å være oppmerksom på noen nyanser. For det første er alle de ovennevnte oppskriftene absolutt kontraindisert for bruk til personer som lider av allergi mot pollen og andre biavlsprodukter. For det andre kan de som aldri har opplevd allergiske reaksjoner merke til utseendet på flate røde flekker. Dette kan skyldes den individuelle intoleransen av ytterligere ingredienser. Under alle omstendigheter er det nødvendig å foreta en standardprøve for organismens individuelle følsomhet før man påfører nye (selv helt naturlige) midler. Hvis det er allergi, endres tilstanden til dermis ikke i 8 uker, så det er fortsatt bedre å kontakte en kvalifisert hudlege.

Anna Khilkevich: "Svarte prikker er borte fra ansiktet mitt for alltid etter å ha brukt dette øre nytt verktøy."

Chesnachki.ru

Hilsen til deg, kjære lesere på bloggen min.

Du har små svarte prikker på nesen og haken som nekter å falme. På en annen måte kalles de også komedoner. De er forårsaket av blokkering av hårsekkene av sebum, miljøvern og mikrober. Personlig har jeg allerede klart å bli kvitt dem.

Hvordan fjerne de svarte prikkene på nesen hjemme i 1 dag, vi snakker med deg i dag. Jeg har fem effektive oppskrifter, sikkert, du vil finne for deg akkurat det som passer best for deg.

Hvordan fjerne sorte prikker på nesen?

Den enkleste, tidstestede måten å kvitte seg med svarte flekker på nesen, er varm damp. Kanskje noen ikke vet, men damp kan være kaldt. Å dampe ansiktet er den raskeste måten å rense ansiktet mot komedoner på.

For dette trenger du en vannkanne (1 liter), i vannet kan du legge kamillegress, svinger. Hele blandingen skal kokes, og deretter fjernes den fra varmen, hold ansiktet over den varme dampen i 5-10 minutter.

Vær forsiktig så du ikke berører potten med vann, det kan være en brenning. Etter bearbeiding kan du lett trykke fingrene på punkter med akkumulering av svarte prikker, og de kommer raskt ut. Den endelige prosedyren er å skylle ansiktet ditt med varmt vann og et mildt rengjøringsmiddel.

Eggmaske

Egghvide bidrar til å stramme eksisterende porer, hindre dannelsen av svarte flekker, samt håndtere eksisterende komedoner. Honning er et naturlig antibakterielt middel, og sitron har astringente egenskaper.

Du trenger en egghvite, en teskje honning og en fjerdedel av en teskje sitronsaft. Alt dette er verdt å blande. Masken består av to trinn. For det første er det verdt å dampe ansiktet, som jeg fortalte ovenfor.

Deretter bør du sette en eggmaske på ansiktet ditt. Det er verdt å vaske av etter full tørking i ansiktet (ca. 20 minutter). Når du tørker, strammer huden sterkt, snakk ikke og le. Deretter vasker du det av med varmt vann, og skyll deretter ansiktet ditt med kaldt vann for å lukke porene.

Baking Soda Scrub

Baking soda er en naturlig exfoliator, så det klare raskt med svarte prikker på nesen. Exfoliators er stoffer som bidrar til å exfoliere huden og fjerne keratiniserte lag. Også, soda fjerner godt fett som akkumuleres i follikler.

For skrubbe, ta en teskje brus, tre teskjeer vann og en halv teskje sitronsaft. Alle godt blandet. Deretter bruker du skrubbe i ansiktet med fingrene i sirkulære bevegelser, masser litt og skyll med varmt vann. På slutten av prosedyren, bruk din favoritt fuktighetskrem.

Økologisk honning

Med ordet, jeg mener naturlig honning, uten bruk av sukker, sirup og alle slags triks.

I seg selv har honning antiseptiske og antibakterielle egenskaper, så vel som strukturen av honning er klebrig, slik at det klemmer alt skitt fra ansiktet og fjerner alle de svarte prikkene på nesen og haken.

Du søker om en spiseskje honning til det vasket ansiktet og raskt (til honningen har varmet opp og begynte å spre seg i ansiktet), begynner du å lage lyspotter med fingrene.

Kanskje du en gang gjorde honningmassasje, så prinsippet er det samme. Du klapper på huden og fjerner dermed alle giftstoffer, toksiner, sebum og alt annet.

Prosedyren varer ikke mer enn fem minutter. Deretter vasker du alt av med varmt vann og tørker tørt. Bivirkningen av denne prosedyren er glatt, strålende, frisk hud i ansiktet.

Svart maske - svart prikkmaske

Det er alt veldig enkelt. Kjøp en maske, bruk på ansiktet, i henhold til instruksjonene. Og du får nesen og haken ryddet av sorte prikker som et resultat. Resultatet er fantastisk.

Jeg trodde det ikke, men etter å ha sett videoen ville jeg bare virkelig kjøpe noe. Se på videoen, du vil også bli imponert.

Så vi lærte med deg hvordan du kan kvitte deg med svarte prikker på nesen hjemme. Det er veldig enkelt, velg en teknikk for din smak.

Hvis du likte artikkelen, anbefaler du det til vennene dine på sosiale nettverk, og ikke glem å abonnere på bloggoppdateringer.

Vi ses snart.

Og vi var på Håndlaget rettferdighet til ære for St. Nicholas Day: håndverk, mesterklasser, hva som kunne vært bedre

Hei, kjære mødre og fedre, så vel som barn! Gratulerer med festen til St. Nicholas! Jeg er sikker på at barna dine mottok sine etterlengtede gaver under puten. Her, min sønn, for eksempel, hadde våknet om morgenen, fløy inn i rommet mitt med et rop: "Mamma, hva kom St. Nicholas? Jeg har bare

Vent, hvem er dette? La oss bli kjent

Hei kjære lesere! I dag vil vi vende deg til en uvanlig skulptur laget i det fjerne Holland. Og hvis du tror at innbyggerne i dette landet har forskjellige syn på livet eller andre problemer, så er du dårlig feil. Nylig har en skulptur "Venter" dukket opp her i en liten by og umiddelbart i og

Er rosa versicolor farlig hos barn, hvordan det ser ut og hvordan å behandle det?

Hilsen til deg, kjære lesere! Hudsykdommer hos barn bekymrer foreldrene alvorlig. Hva om noe seriøst? Oftest hos barn finnes varianter av lav. Temaet i dagens artikkel vil være en ganske vanlig sykdom - lavrosa i barn, bilder, tegn og behandler

Denne bloggen er lest av 10875 mamma, farvel
lek med barna sine.

Nyttig maske med svart prikk honning

Fordelene med honning og dens effekt på huden


Honning er det mest næringsrike og sunne produktet. Dens nyttige egenskaper er kjent siden antikken, men forskere oppdager flere og flere nye egenskaper av dette produktet.

Biavlens historie begynte i syvhundre år f.Kr. Og mange nasjoner trodde at honning ble gitt til dem av guder. I tillegg, i antikkens Hellas, trodde de at honning er gudens mat, og Dionysus og Hermes matte dem nettopp. Bibelen har også referanser til honning.

I dag er det mange forskjellige varianter av honning, fordi honningbier samler nektar fra forskjellige planter. Derfor har honning en annen farge, smak, lukt og tekstur.

Den vanligste er kalkhoney. Den er gjennomsiktig og har en behagelig aroma. Det anbefales å bruke det under forkjølelse.

Og det antas også at lyse honning kan drepe bakterier og øke svette. Den styrker hjertet, mage-tarmkanalen, hjelper til med neurose og søvnløshet, samt i sykdommer forbundet med nyrene og galleblæren. I tillegg helbreder limehunter sår og reduserer betennelse.

 • Akacia honning er også vanlig, fordi den har en helbredende effekt på det urogenitale systemet.
 • Bokhvetehunne, mørk i farge, tykk i tekstur og har mange mineralsk komponenter. Hvis du sammenligner det med andre varianter av honning, så er det mye mer jern og protein. Det anbefales å bruke når det er mangel på vitamin og anemi.

Honning har også stor effekt på huden. Og hvis du hører at honning brukes i kosmetikk, vil det definitivt være en massasje ved hjelp av honning. Dette kan brukes til å kvitte seg med "appelsinskall".

I tillegg er det lagt til sjampo, dusjgeler, toalettsåpe, leppebalsam og, selvfølgelig, ansiktsmasker.

Regler for bruk av rensemasker


Først må du lese annotasjonen til kosmetikk. Det er nødvendig å gjøre alt som skrevet der.

Før du legger på, bør du forberede huden: For å gjøre dette må du rengjøre det og fukte det, og du kan også bruke en skrubbe før bruk. Under ansiktsmasken i parallell kan du bruke en maske for området rundt øynene.

 • Det er bedre å påføre en maske på ansiktet med en børste. En veldig god børste for å legge grunnlag. Med den kan du jevnt fordelte verktøyet.
 • Du bør ikke legge en maske på området rundt øynene og munnen, fordi de er veldig tørr hud.
 • Prøv å regelmessig fukte ansiktets hud ved hjelp av spesielt vann.

Det er nødvendig å vaske masken ordentlig, fordi hver av dem er vasket av på en bestemt måte.

For å fjerne rensende hud fra ansiktsmasken, kan du bruke cellulosesvamp. Han vil kunne fjerne toppdøde hudlaget. Så vil huden være forberedt på fuktighetsgivende prosedyrer.

Oppskrifter til hjemmelagde honningmasker for hud

Honningmaske med egg

Den mest berømte masken med honning fra svarte prikker hjemme er en maske med tilsatt protein fra ett egg. For å blande det trenger du svært lite tid, men effekten av den er den samme som fra ansiktsrengjøring gjort i hytta.

Fra proteinet, pisk skummet og salv ansiktet, hold det i tjue minutter. Når laget tørker, bruk en annen på toppen. Vask det av bedre med varmt vann.

Apple Honey Mask for Skin

Det hjelper honning ansiktsmaske fra svarte flekker, så vel som det kan brukes til fet hudtype.

For å gjøre dette, ta ett eple, rist det på en rist og legg til fem spiseskjeer av honning til den. Rør og rør på ren hud, hold i ti minutter og skyll med kaldt vann.

Ansiktsmaske sitron og honning fra de sorte prikkene

For fremstilling av et slikt verktøy krever flytende honning, renser og dræper mikrober. Du kan bare bruke ren honning, og du kan lage en blanding av disse ingrediensene: kefir, salt, honning, sitron. Bland en teskje salt, sitronsaft, honning og to teskjeer med varm yoghurt.

Etter påføring av produktet på ansiktets hud, er det nødvendig å holde i ti minutter, og deretter helles varmt vann. En slik lys kombinasjon av sitron og honning fra svarte prikker hjelper veldig bra.

Honning maske fra de svarte prikkene med tilsetning av en banan

Det myker og renser huden, har en behagelig aroma.

For masken må du ta en moden banan og en teskje honning. Bland mosen av en banan med en gaffel og legg til honning, bland etter en mikser, bland alt til en homogen konsistens. Baking soda fra svarte flekker har en god rensing effekt, som også anbefales å legges i en liten mengde til masker.

Og nå er masken klar, den kan brukes til hud i ansikt og nakke. Det tar 20 minutter å holde masken påsatt, og skyll deretter med kaldt vann.

Honning for ansiktet fra svarte flekker er et utmerket middel, fordi honning i seg selv er en naturlig hudrensing. Og som en del av et slikt verktøy som en maske med honning fra de svarte punktene, er egenskapene forbedret.

Du må være i stand til å ta vare på huden din, og spesielt for huden din. For å gjøre dette kan du bruke ulike verktøy, men det er best å bruke naturlige ingredienser som finnes i enhver leilighet.

Således, med bare friske produkter, kan selv sterk betennelse fjernes, og honning ansiktsmaske fra svarte flekker vil hjelpe etter en stund.

Black Dot Honey: Mask Oppskrifter

Honning fra svarte prikker kan virkelig vise seg å være et effektivt verktøy, spesielt hvis du kombinerer det med andre komponenter, for eksempel som en del av masker, og i dag Shtuchka.ru deler med deg noen oppskrifter.

Advarsel! Det faktum at vi anbefaler at du bruker naturlige ingredienser til hjemmelagde masker, betyr ikke at de er trygge. Honning, sitron, brus og andre ingredienser i følgende oppskrifter er allergener.

Før du bruker på huden, gjør en enkel test. La sammensetningen forbli for påvirkning i ti minutter i håndleddet eller albuen. Visste ikke peeling, røde flekker, brennende og kløe? Sett deretter sammensetningen på ansiktet.

For å effektivt rense ansiktet fra prikkene, pre-break det!

Honey vs black dots: en tre-minutters "massasje"

Velg kjære - sørg for at det er veldig veldig, veldig klebrig og volatilt. I dette tilfellet kan du være sikker på at prosedyren vil være ganske effektiv. Ta et lite produkt på rene fingre, rett på putene, og klapp raskt på nesen, nesevingene, haken, pannen - hvor du har svarte prikker.

En slik tre minutters manipulasjon vil føre til at fett og mudderpartikler vil holde seg til honningen og umiddelbart rense porene. Selv om du ikke lykkes i å rense ansiktet perfekt (og mest sannsynlig vil det ikke fungere), så komplikasjoner bør ikke oppstå. For eksempel er det ingen risiko for betennelse og akne på bakken. Selvfølgelig, hvis du ikke har en allergisk reaksjon på honning.

"Det er lettere enn dampet rope", eller Sitron og honning fra sorte prikker

Denne oppskriften er ganske enkel. Du må ta ½ frukt, smør med honning. Og voila - en super naturlig pleie for huden din er klar, mindre enn noen få minutter. Nå tørk ansiktet ditt og vær oppmerksom på områder med mørke prikker. Etter det vaskes.

Svart Mask Soda Mask med honning

Du må ta tre store skjeer brus, hell i beholderen med denne ingrediensen et halvt glass rent vann ved romtemperatur. I den samme bolle legger du en spiseskje honning, helst varm. Fordi i en slik tilstand blir den væskelig nok til at masken får en ensartet konsistens.

Det resulterende produktet påføres huden, prøv et tynt lag, vent til det tørker. La komposisjonen på huden i minst en kvart time eller tjue minutter. Tørk deretter med en bomullspute fuktet med varmt vann, vask med rennende vann. 6tu4ka.ru kan også anbefale vasking med ulike dekk.

Gjenta denne masken etter to eller tre dager. Gradvis, et sted i 3 prosedyrer, vil du se at det allerede er færre svarte prikker og huden har tørket ut. Porene blir smalere, og i det hele tatt vil huden på ansiktet ditt se mer godt preparert.

Svart prikkmaske: sitron og honning, et par egg

Dette er en hjemmelaget oppskrift på en rensemaske, og alle kan lage mat. I sammensetningen av midler til dyp rensing vil være:

 • litt kjære
 • juice av halv sitron,
 • 2 egg.

Alle komponenter må blandes, mens konsistensen overvåkes: den må være flytende og viskøs. Det er nødvendig å påføre huden i flere lag, og så snart toppen tørker, er det nødvendig å vaske hele masken.

Mask av sorte prikker med honning, gjær, mel, egg, melk

For å klargjøre denne skrubbemasken, trenger du følgende komponenter som finnes i stort sett alle kjøkkener:

 • 25 gram gjær,
 • 1 egg,
 • 30 ml melk, oppvarmet på komfyren til en varm temperatur,
 • 18 gram mel,
 • 7 ml flytende honning.

Når du blander alle ingrediensene godt, kan du bruke sammensetningen til ansiktsbehandling, som om du masserer huden. Vær spesiell oppmerksom på problemområder med svarte prikker. Etter 5 minutter med slike aktive manipulasjoner, la ansiktet stå alene i omtrent en halv time, la masken virke. Og så kan du spyle.

Mask av honning, sitron, kefir, salt

Igjen, du trenger nøyaktig flytende honning, brakt til en varm tilstand på en hvilken som helst praktisk måte. Ta en dessertskje salt, legg til det samme mengde sitrusjuice, deretter samme mengde - honning, og deretter to små skjeer kefir. Alt dette er blandet og begynner å påføre ansiktet. Eksponeringstiden bør ikke overstige fem eller ti minutter. Deretter må du vaske med varmt rennende vann.

Hvordan bli kvitt de svarte punktene av honningpiker med fet hud?

Du kan forberede en maske spesielt designet for eiere av fet hud. Ta et eple - en mellomstor frukt er nok. Og i tillegg til denne komponenten - 5 store skjeer av honning væske konsistens.

Ikke skræl eplet, men straks gni det og bland med den angitte mengden honning. Rør grundig og bruk deretter på ansiktet og la det stå i ti minutter for eksponering. Etter det må du vaske av komposisjonen med kaldt vann.

Forebygging av svarte punkter hjemme prosedyrer

Selvfølgelig er det alltid lettere å forhindre visse huddefekter. Vi skal ikke gi et sett med anbefalinger om ernæring og prosedyrer for hudpleie. Men her er et eksempel på en maske med mykningseffekt.

Du må ta en godt moden banan, peel den og knead kjøttet, legg en liten skje med honning til den og slå den opp med en mikser. Påfør ansiktet. Etter en kvart time eller tjue minutter, skyll med kaldt vann.

Honning fra svarte prikker brukes i ren form og som en del av oppskrifter. Det å prøve er opp til deg! La refleksjonen i speilet glede seg!

Slik fjerner du de svarte prikkene med honning.

Det faktum at honning, når den brukes som kosmetikk, har på huden, kan si at den magiske effekten har vært kjent siden antikken. Og takket være dens antiseptiske og antibakterielle egenskaper, vil det hjelpe deg å bli kvitt akne.

Med hjelp av honning, kan du også raskt fjerne svarte prikker (comedones) på ansiktet. Dette kan gjøres på forskjellige måter i kombinasjon med andre ingredienser. Disse metodene og vurdere.

1. Påfør en liten mengde varm honning på problemhud. Topp med en liten gauze bandasjer og gå over natten. På morgenen skyll ansiktet ditt med kaldt vann.

2. Skallet og pitted applehakk i puré. Legg til en klype pulverisert tørt mynte og en spiseskje havregryn. Varm en spiseskje honning og legg den til blandingen. Rør godt til tykk pasta er oppnådd. Påfør ansiktet og la det stå i 10 minutter. Vask av med varmt vann.

3. Pound forsiktig en teskje honning med egghvite. Påfør blandingen på ansiktet ditt og la det tørke. Skyll med kaldt vann.

4. Ta 1/2 kopp havregryn, hakk det til mel. Legg til en teskje varm honning til havremel. Til denne blandingen legger du til frisk tomatjuice til en tykk pasta. Påfør det på ansiktet i 10 minutter. Skyll deretter med kaldt vann.

5. Bland en spiseskje havregryn, malt i mel, en teskje honning og egghvite. Denne blandingen bør bare brukes på de områdene der det er svarte prikker. Masser det forsiktig i disse områdene i 5-7 minutter. Skyll deretter med varmt vann.

6. Bland en spiseskje sukker og en teskje. Tilsett melk til det for å lage en tykk pasta. Påfør det, massere, på ansiktet og la det stå i 30 minutter. Skyll med kaldt vann.

7. Bland en teskje honning og en klype salt. Masser denne massen på ansiktet i en sirkulær bevegelse og kaldt vann.

8. Bland en teskje hakkede mandler med honning for å lage en tykk pasta. Påfør det på ansiktet og la det tørke. Skyll med kaldt vann.

9. Kryd en sitron i halvparten. Hell 3-4 dråper honning på halvparten. Tørk ansiktet godt med denne sitronhalvdelen, spesielt de områdene der det er komedoner. Skyll ikke ansiktet i ytterligere 5 minutter, skyll det deretter med kaldt vann.

10. Bland i like deler honning, sitronsaft og salt. Påfør denne blandingen på områder med svarte prikker og massasje i 5 til 7 minutter. Skyll med kaldt vann.

11. 2-3 modne jordbær mash med en gaffel. Til potetmos, legg til en teskje honning og 1/2 teskje sitronsaft. Bland godt og bruk på ansiktet. Masser denne blandingen på ansiktet med sirkulære bevegelser i 3-4 minutter. Vask først med varmt og kaldt vann.

12. Bland 1/2 kopp hakket havregryn, 1/4 kopp vann, en spiseskje honning og 1/4 kopp sitronsaft. Masser denne blandingen forsiktig på ansiktet i 30 sekunder, skyll deretter med varmt vann.

Bruk noen av disse metodene regelmessig til du oppnår ønsket resultat.

Jeg likte artikkelen - bruk knappene:

Nyttige masker med honning fra svarte flekker - enkle og effektive oppskrifter til hjemmet

Artikkelen forteller om honning fra sorte prikker. Du vil lære hvorfor dette naturlige middelet er effektivt mot hudfeil. Du vil motta effektive oppskrifter som vil bidra til å eliminere svarte flekker på kort tid.

Hvordan gjør honning på svarte flekker

Honning fra de svarte prikkene på nesen og andre deler av ansiktet virker effektivt. Det er et produkt som inneholder mange nyttige elementer, for eksempel aminosyrer, mineraler, vitaminer og andre. Honning bidrar til å kvitte seg med svarte flekker, det kan brukes i ren form. Honning fra svarte flekker på ansiktet har en positiv effekt på huden på grunn av egenskapene:

 • kjemper mot patogener;
 • renser porene, fungerer som en skrubbe;
 • helbreder microcracks;
 • forbedrer lokal metabolisme;
 • fjerner skadelige stoffer;
 • styrker cellulær immunitet
 • beroligende;
 • normaliserer lymfe og blodsirkulasjon.

Fjerning av sorte prikker skyldes at honning bekjemper infeksjon, øker blodsirkulasjonen og fjerner skadelige stoffer.

Hvordan bruke honning fra svarte punkter

Bruk svart honning mot svarte prikker eller legg til andre komponenter på den. Når du tenker på hvordan du blir kvitt sorte prikker med honning, følg disse reglene:

 • Forbered masken umiddelbart før bruk.
 • For å forbedre effekten av honning, bland den med andre produkter.
 • Rengjør huden før du påfører en maske på den.
 • Hvis honning er kandisert, varme den i et vannbad før du preparerer den kosmetiske sammensetningen. Men husk: Ved en temperatur på mer enn 60 grader mister honning fra svarte flekker og akne verdifulle kvaliteter.
 • Bruk en børste til å påføre en maske med sorte prikker med honning hjemme, slik at produktet ligger jevnt på huden.
 • Ikke bruk honning til å behandle området rundt øynene og munnen, for ikke å overdrive huden på disse stedene.
 • Fjern kosmetikk med en svamp for å fjerne døde partikler.
 • For et stabilt resultat, gjør masker fra svarte flekker med honning minst 2 ganger i uken i en måned.

Når du velger honning, gi preferanse til lette varianter, for eksempel akacia. Det antas at de har en sterkere antibakteriell effekt.

Oppskrifter masker med honning fra de svarte prikkene

Den enkleste bruken av honning som kosmetikk påføres huden i ren form. For ansiktsbehandling er 2 ts nok. produkt. Hold masken i 10 minutter, fjern deretter honningen forsiktig med en våt svamp.

For å gjøre effekten av prosedyren sterkere, bland honning med andre ingredienser. Med honning kan du lage ansiktsbehandlinger fra de svarte prikkene.

Med brus

Masken med brus og honning fra svarte flekker virker som en skrubbe, dypt rensende porene. Soda normaliserer syre-base balanse, peels døde celler. Honning myker den aggressive virkningen av brus.

ingredienser:

Slik lagrer du: Oppløs soda i vann. Legg til honning i blandingen.

Hvordan bruke: Påfør preparatet på ansiktets hud og vent noen minutter, vask det av.

Resultat: Huden er tørket, porene er innsnevret og rengjort, svarte prikker forsvinner.

Med sitron

Sitron og honning fra svarte flekker tørker, nærer og desinfiserer ansiktets hud. Sitron styrker cellulær immunitet på grunn av det høye innholdet av vitamin C, normaliserer syrebasebalansen, strammer porene og reduserer talgproduksjonen.

ingredienser:

 1. Kefir - 2 ts.
 2. Salt - 1 ts.
 3. Sitronsaft - 1 ts.
 4. Honning - 1 ts.

Slik lagrer du: Hell koket og juice i en liten bolle. Tilsett honning og salt til dem, bland.

Hvordan bruke: Påfør preparerte kosmetikk på huden og vent til den tørker, skyll.

Resultat: Huden ryddes og lettet, sorte prikker ble fjernet i 4-5 prosedyrer.

Med kanel

Kanel - et lagerhus av vitaminer for huden. Det nærer, glatter rynker, gjør huden mer elastisk, stabiliserer utskillelsen av hudkjertler. Honning og kanel fra svarte flekker - en kombinasjon som forynker huden i ansiktet og danner rent porene.

ingredienser:

 1. Kanel - 1 ss.
 2. Honning - 1 ss.
 3. Egg hvit - ½ stk.

Slik lagrer du: Bland i en separat bolle alle ingrediensene. Legg til protein som ønsket: det er godt strammet og tørker, så det passer for fet hud.

Hvordan bruke: Påfør preparerte kosmetikk til huden. Hvis du bruker protein, vask av masken så snart den tørker.

Resultat: Huden renses og strammes, den blir elastisk. Svarte prikker forsvinner etter 3-4 prosedyrer.

Med salt

Masken med sorte prikker med honning og salt er en effektiv skrubbe som forsiktig renser ansiktets hud. Salt er rik på natrium, så det fukter, ekspanderer porene og fjerner giftstoffer. Bruk havsalt: det er rik på mineraler og nærer huden bedre.

ingredienser:

 1. Salt - 1 ts.
 2. Varmt vann - 3 ts.
 3. Honning - 3 ss.

Slik lagrer du: Oppløs honning i varmt vann. Tilsett salt og bland.

Hvordan bruke: Påfør oppløsningen på den forberedte huden, vent noen minutter og skyll.

Resultat: Huden ryddes, strammet, svarte prikker forsvinner.

Med egg

For ansiktsmasker, bruk protein. Det tørker huden, strammer den, strammer porene og hindrer penetrering av smuss i porene. Masken med sorte prikker med honning og egg hjelper med omfattende mangler, strammer og forynker huden.

ingredienser:

Slik lagrer du: Bland ingrediensene grundig.

Hvordan bruke: Påfør en maske i 3 lag, og hold dem mellom 5 minutter for å tørke. Når det tredje laget er påført, vent til det tørker og skyll av.

Resultat: Huden er godt rengjort fra sorte prikker, strammet.

Med gelatin

Masken med svarte flekker med honning og gelatin åpner porene, dypt renser, normaliserer funksjonen av hudkjertlene.

ingredienser:

 1. Gelatin - 1 ss.
 2. Honning - 1 ts.
 3. Sitronsaft - 1 ts.

Slik lagrer du: Hell gelatin med vann og la det svulme. Varm det i et vannbad slik at produktet er helt oppløst. Cool, legg til sitronsaft og honning.

Slik bruker du: Påfør preparatet på ansiktet i 8-10 minutter, vask av masken.

Resultat: Svarte prikker forsvinner etter 4-5 prosedyrer, huden er fuktet og forynget.

Med aspirin

Honning og aspirin mot svarte flekker har en sterk antibakteriell effekt, rengjør porene. For å fjerne giftstoffer, bruk masken fra svarte flekker med honning og aktivt kull, tilberedt etter samme oppskrift.

ingredienser:

Hvordan klargjøre: Strekk tabletten for å danne et pulver, og tilsett et par dråper vann for å danne en slurry. Bland det med honning.

Hvordan bruke: Påfør preparatet i 5-8 minutter på ansiktet og skyll.

Resultat: Antallet av svarte prikker reduseres etter den første prosedyren, nye oppstår ikke.

Med mel

Masken med sorte prikker med honning og mel fjerner forsiktig komedoner, selv på tørr hud. Rismel, hvete, rugmel og andre vil være egnet til matlaging.

ingredienser:

 1. Honning - 1 ts.
 2. Mel - 2 ss.
 3. Eggprotein - 1 stk.

Slik lagrer du: Pisk proteinet for å danne et tykt skum. Tilsett mel og honning.

Slik bruker du: Påfør huden med preparatet i 5-7 minutter, skyll.

Resultat: Svarte prikker går bort med vanlige prosedyrer, huden ser renere og yngre ut.

Kontraindikasjoner og mulig skade

Den eneste kontraindikasjonen for bruk av honning er dens intoleranse. Honning er et allergifremkallende produkt, så test for følsomhet. Smør huden på håndleddet og følg kroppens reaksjon. Hvis det ikke er rødhet på huden, utslett, ingen kløe, vær så snill å bruke honning til å behandle akne.

Honey from black points - anmeldelser

Meninger om ansiktsmasker med honning på forumet er positive. Brukere som bruker dem regelmessig, merk at svarte prikker forsvinner etter 3-4 prosedyrer. Huden blir elastisk, fuktet, merkbart strammet. Anmeldelser anbefaler også å bruke kosmetikk Honey Response fra svarte flekker for å rense huden.

Svetlana, 35 år gammel

Huden min er konstant dekket med svarte flekker, fordi det er veldig fet. På råd fra en venn begynte å bruke masker med mel og honning. Effekten er fantastisk. Etter den første masken forsvant halvparten av de svarte prikkene. Hun begynte å lage masker 3 ganger i uken, og allerede i den andre uken rydde ansiktet hennes.

Mine poeng oppstår hele tiden på nesen. Først brukte jeg butikk kosmetikk, så bestemte jeg meg for å lage honning masker. Nå er det ikke noe problem: Ansiktet er alltid rent.

Hva å huske

 1. Honning i maskenes sammensetning nærer og renser huden.
 2. Bee produkt er et sterkt allergen, kontroller kroppens respons før du bruker det.
 3. Påfør masken med en børste på ren hud.
 4. Ikke hold produktet på ansiktet i mer enn 10 minutter, for ikke å overdrive huden.

Vennligst støtte prosjektet - fortell om oss

Hvordan fjerne svarte prikker på nesen

Hvis huden har et ukjent utseende, vil ingen triks annet enn et tykt lag av sminke få kvinnen til å se attraktiv og sunn.

Spesielt dårlig utseende problem hud med comedones og akne, eiere av dem er ofte opptatt av hvordan du fjerner sorte prikker på nesen eller haken.

Vi lærer hvordan vi skal håndtere denne mangelen, som forresten også finnes hos menn, og hvordan du kan helt rengjøre ansikts T-sonen fra overflødig subkutan fett.

Hva er komedoner (svarte prikker)

Comedones er sebaceous kjertler, plugget med overskytende sebum, døde hudceller, støv og ubrukt sminke rester. Hvis vi ikke betaler riktig oppmerksomhet på hudrensing i hudpleie, fjerner vi ikke kosmetikk, og vi vasker den oljeholdige filmen med vann, "løsner" dette fettet over hele ansiktet vårt, er det rart når en ukjent kvinne med skinnende akne ser på oss fra speilet, en jordaktig fargetone med hud spottet med akne og sorte prikker?

Spesielt ofte kommer comedoner i ansikts T-sonen (nese, hake og panne), hvor talgkjertlene jobber mer aktivt enn i andre områder. Men oftest dannes sorte prikker på nesen, som umiddelbart fanger øyet.

Hvorfor vises svarte prikker på nesen

Det er flere grunner til utseendet av komedoner på ansiktet.

Dårlig rensing

Utilstrekkelig rensing av huden eller bruk av upassende kosmetikk. For å holde huden ren, uten oljeskinn og betennelse, må den rengjøres grundig to ganger om dagen: etter søvn og før sengetid, fordi talgkjertlene arbeider kontinuerlig. For rensing av høy kvalitet, er det behov for spesiell kosmetikk for din hudtype - melk for sminkefjerning, kremer, etc.

Et par ganger i uka anbefales å gjøre dampbad for ansiktet for å komme til de dype forurensningene av smuss i porene. Det samme gjelder for peeling (fjerner døde celler), masker, filmer og andre ansiktsrensende masker.

Usunn mat

Ofte komedoner på nesen og haken vises på grunn av feil diett. Hyppig forbruk av fettstoffer (snacks, pølser, stekt mat), drikke og søtsaker, fylt med konserveringsmidler og syntetiske tilsetningsstoffer (dette er ikke et måltid) - alt dette legger ikke til helsen til huden eller kroppen som helhet.

Unhealthy å spise og overeating forstyrrer arbeidet i hele mage-tarmkanalen, og ifølge sin tilstand kan man dømme tilstanden til hudintegumentet. Hvis det er tilstoppet med junk food, penetrerer toksinene blodet og tetter huden porene i form av overflødig fett, akne og komedoner. Derfor er de svarte prikkene på nesen og haken vanligere hos ungdom og unge - på grunn av at de lene seg på fastmat og brus.

Hormonelle endringer

Hvis hormonelle endringer forekommer i kroppen, stopper sebaceous kjertlene i normal modus, og huden "blomstrer" med akne og svarte flekker. Hvis du ikke kan kvitte seg med dem selv ved hjelp av masker og andre prosedyrer, må du kontakte en endokrinolog og en hudlege, og så snart som mulig.

Hvordan fjerne sorte prikker hjemme

Å fjerne svarte prikker fra nesen og haken hjelper deg med å massere ansiktet med honning og essensielle oljer: effekten er merkbar etter første økt! Honning fjerner ikke bare comedones: det toner huden, strammer den ovale av ansiktet, forbedrer hudtone, forynker og gir huden et sunt utseende.

En "men": honningmassasje er kontraindisert for de som lider av rosacea (skjønnhet i ansiktsbeholdere), herpes, skjoldbruskkjertelfeil eller allergier mot honning og oljer. Hvis du ikke tilhører deres nummer, vil vi gi en trinnvis instruksjon for å utføre massasjen.

Hvordan lage honningmassasje fra svarte prikker

Til å begynne med blander vi honning med essensielle oljer, legger til 3 dråper rosmarin, lavendel og tea tree olje til 2 ss av produktet (bland først oljene separat fra honningen).

Nå fortsett til massasje:

 1. Skjul håret ditt under et skjerf eller et bandasje.
 1. For å eliminere overflate urenheter, tørk huden med en rens og tonic.
 1. Påfør honning-oljeaktig blanding jevnt på ansiktets hud (det gjør ikke vondt i nakken). Vi venter på 10 minutter å bli absorbert: På sunne områder av huden absorberes honning godt, på dem som er tilstoppet av smuss og fargestoff er det dårlig, mens de samles i dråper.
 1. Med hendene mine og massere nakken og ansiktet med puttene på fingrene med lette trykkbevegelser, tapping dem på huden. Ikke hold på plass lenger enn et sekund. Overskrift fra bunnen. Spesielt ofte tapper vi på områder med komedoner, forstørrede porer, pigmentflater, ujevn tone, rynker, poser og blåmerker under øynene. I øyet virker vi nøye, prøver å ikke strekke huden!
 1. Etter 3-5 minutter blir honningen samlet i hvite eller grå klumper. Når dette skjer med hele honningsmassen, vasker vi den av med vann ved romtemperatur. Til slutt smører vi huden i nakken og ansiktet med fuktighetskrem.

Vi gjør en massasje hver annen dag om kvelden, 3 timer før sengetid: du må gjøre 10 prosedyrer. Gjenta løpet av massasje hver halve måned.

Slik fjerner du sorte prikker: dyp rengjøring

Vi gir en annen måte å kvitte seg med komedoner med dype renseporer. Bruk den til de forsvinner helt. Men først lage isterter med sitronsaft (vann pluss sitronsaft).

Om kvelden, to timer før sengetid, renser vi grundig med ansiktet: først med rensende krem ​​(melk), deretter tonic. Vi damper ut huden over en panne med varmt urteekstrakt (kamille, peppermynte, etc.) eller vann med essensielle oljer.

Viktig: Steambader er kontraindisert for hud med ikke-behandlet akne eller rosacea.

Vrak indeksfingrene med en steril bandasje, fukt den med peroksid eller alkohol (vodka) og press ut de største komedonene, og prøv å ikke trykke for hardt. Tørk huden med alkohol eller peroksid.

Vi arrangerer dyp pore rensing med brus og salt.

 • Bland 1 ts. rent vann (du kan slippe et par dråper peroksid inn i det), brus og det minste saltet.
 • Rengjør huden med denne blandingen i sirkulære bevegelser (spesielt T-sonen).
 • Vi vasker ansiktet vårt med kaldt vann og suge ansiktet med et håndkle (ikke tre!).
 • Etter å tørke huden med en bomullspute dyppet i en avkok av urter.

For bedre å rengjøre porene av fettinntak, behandle T-sonen som følger.

 • Fortynn 1 ss. l. gelatin i 1 ss. l. melk, sett blandingen i mikrobølgeovnen (i et vannbad) i 30 sekunder for å lage en homogen masse.
 • Varm blanding (men ikke nok til å oppnå en forbrenning) påføres områder med komedoner, og driver det forsiktig inn i porene.
 • Vi venter om et minutt for å tørke og skarre rive av den tørkede gelatinen fra huden: En maskeffekt gir en lignende effekt, men mindre håndgribelig.

Se på hvor mye fettete trafikkorker er igjen på gelatineskorpen! Forresten, hvis hudporene er godt renset etter brusrengjøring, kan denne prosedyren ikke gjøres.

Nå smalner og lukker vi de rensede porene: tørk ansiktet med sitron isbiter og avkok av tog, lotion eller smeltevann. Etter smøring av huden med fuktighetskrem.

Nå vet du hvordan du fjerner de sorte prikkene på haken eller nesen hjemme. Takket være disse prosedyrene og tilpasningene til ernæring, vil du glemme hva komedoner er og hvor ubehagelig de ser ut.

Maske med honning i ansiktet av sorte prikker

Svarte prikker (comedones) er et alvorlig problem for mange som følger ansiktene sine. Som regel lider unge menn og kvinner av dem, men også voksne i eldre alder er ikke forsikret mot dette problemet. Masken fra svarte punkter med honning vil bidra til å takle en vanskelig oppgave. Hjemmemedisinen vil ikke bare eliminere komedoner, men vil også normalisere funksjonen av talgkjertlene, eliminere faktorene som provoserer tilstopping av porene med svarte plugger.

Litt om honning hjemme omsorg

Produktet av biavl er mye brukt i hjemmet kosmetikk på grunn av sin helbredende og fordelaktige egenskaper. Honning masker har en positiv effekt på huden. Honningbaserte behandlinger har gode antiinflammatoriske og forfriskende egenskaper.

Den viktigste fordelen med nektar er at det ikke er lett å maskere feilene i huden, og eliminerer årsaken - en bakteriell infeksjon. Produktet av biavl helbreder akne og akne, og ikke skjuler. Ved hjelp av honningmasker i hjemmepleie kan du løse mange problemer med huden.

 • perfekt renser og toner;
 • normaliserer fettmetabolismen. Gir sløvhet til huden, fjerner fettete skinner;
 • har en foryngende effekt, strammer merkbart på huden, gir det elastisitet, eliminerer fine rynker;
 • Den har en god oppvarmingseffekt, noe som gjør at vitaminer og mikroelementer kan trenge inn i de dypere lagene av epidermis;
 • Perfekt fuktighet og næring, noe som er nøkkelen til for tidlig aldring av huden.

En stor fordel med biavlproduktet er tilgjengeligheten og lave kostnader.

Honning masker mot svarte flekker er ideelle for prosedyrer hjemme i tilfelle at det ikke er allergi, hypertensjon eller diabetes.

Årsaker til

Enhver behandling bør alltid begynne med å etablere årsaken til sykdommen, ellers vil all innsats bare være forgjeves. Før du begynner økt med medisinske prosedyrer med honning, finn ut årsaken til fremkomsten av komedoner.

Svarte prikker er et resultat av kompresjon av døde epitelceller og overskudd av sebum, som danner en kork. I noen mennesker blir huden lett rengjort fra slik forurensning, mens andre må jobbe hardt og i lang tid for å overvinne dette problemet.

Årsakene til dette kan være svært forskjellig fra kroppsbrudd til feil livsstil.

De viktigste er:

 • uregelmessig og intermitterende hudpleie. Ansiktet skal skrubbe minst to ganger i uken og rengjøres hver dag med en spesiell gel eller melk. I intet tilfelle ikke forlate dekorative kosmetikk for natten, ellers vil ingen behandling hjelpe fra komedoner;
 • bruk av kosmetikk av dårlig kvalitet som ikke passer til din hudtype og kan provosere ytterligere produksjon av fett, hvorav det overskytende vil tette porene;
 • brudd på hormonetone som oftest oppstår under ungdomsårene eller ved langvarig bruk av hormonelle stoffer;
 • feilaktig ernæring, forbruk av fete, krydrede og røykte produkter. Denne grunnen er mest vanlig i dannelsen av komedoner;
 • kroniske sykdommer i fordøyelseskanalen, problemer med lever og nyrer. Huden er lakmusprøven på kroppen vår og alle dets feil blir reflektert i den;
 • dårlige vaner - som alkohol, røyking, ubegrenset bruk av kaffe bidrar til funksjonsfeil i talgkjertlene;
  nerveoverbelastning og stress, noe som medfører endring i den kjemiske sammensetningen av subkutan fett, noe som fører til akne og svarte flekker;
 • negativ påvirkning av eksterne faktorer. Luftforurensning, høy luftfuktighet, arbeid i farlige næringer er gunstige forhold for forurensning av porene og dannelsen av svarte plugger i dem;
 • arv er det vanskeligste tilfellet. Hvis du kan kjempe med andre årsaker, kan du ikke argumentere med genetikk. Det er bare en vei ut - regelmessig overvåke deg selv og unngå eksacerbasjoner og betennelse i huden.

Forsiktig analyse av din livsstil, og om nødvendig en medisinsk undersøkelse, vil bidra til å bestemme den sanne årsaken til blokkering av porer, akne og kviser. Bare etter det kan du begynne å fikse dette problemet.

Regler for bruk av rensemasker

Den grunnleggende regelen ved bruk av hjemmemedisiner er naturen og kvaliteten på komponentene som brukes.

Veldig viktig! Artikkelen anbefalte oppskrifter av folkemidlene, som inkluderte en rekke naturlige produkter. Det første du må gjøre før du bruker dem, er å eliminere alle kontraindikasjoner angående hver del av masken.

For å utelukke et negativt resultat fra behandlingsøkten, anbefales det å lage en enkel test for følsomhet for hjemmets sammensetning. Påfør en liten mengde masse på håndleddet eller albuen, hvis det etter 10-15 minutter ikke oppstår rødhet, kløe eller røde flekker, kan du trygt ta prosedyren.

For å oppnå ønsket resultat fra hjemmet kosmetiske økter, er det nødvendig å utføre prosedyren riktig:

 • Påfør den ferdige honningssammensetningen med lette massasjebevegelser eller med en pensel;
 • Du bør ikke legge en maske på området rundt øynene og munnen, da honning er i stand til å tørke huden.
 • Etter bruk av produktet anbefales det å ligge og slappe av, prøv å ikke snakke eller le,
 • Når du bruker en flytende blanding, er det bedre å suge gassbind og påføre ansiktet;
 • fjerne rester bør være bomullsvabber fuktet med varmt vann eller tonic, hvis huden er tynn og tørr. For fet og tykk hud kan du bruke cellulosesvampen, som også fjerner det øvre døde laget av epidermis.
 • Anbefalt ruteprosedyre 2 ganger i uken.

Forberedende stadium

Mye avhenger av hvor mye forberedelse du tar for å motta prosedyren: om du får et positivt resultat, eller tilbringe tid og energi forgjeves.

Før økten må du forberede huden riktig:

 • bør renses fra sminke og urenheter. For disse formål vil eventuelle rengjøringsprodukter som passer til din hudtype, gjøre;
 • For å oppnå den beste effekten etter rensing, anbefales det å lage urte-dampbad eller en komprimering, takket være dem, vil huden myke, porene åpnes. Varigheten av dampprosessen er ikke mer enn 10-15 minutter. Denne gangen er nok til å forberede seg på økten.

Etter en så enkel forberedelse kan du trygt gå videre til medisinsk prosedyre med honning.

Hjemmepleie oppskrifter

Det er mange populære oppskrifter for honningmasker fra svarte prikker, hvor hovedkomponenten er produktet av biavl. Avhengig av typen hud, legges ulike naturlige produkter til sammensetningen: sitron, egg, eple, gjær, ingefær og andre komponenter. Det er nødvendig å nøye vurdere valget av "tilsetningsstoffer" slik at masker ikke skader huden og forverre problemet.

Mask - Skrubbe

For oljeaktig problem hud, kan du bruke et middel av honning og vanlig aspirin. Komponenter for å lage honningskrubbe finnes i nesten alle hjem.
ingredienser:

 • aspirin - 2 tabletter;
 • Nektar - 1 ts.

Oppløs tablettene i varmt vann til en oppslemming dannes, legg deretter til et biavlsprodukt, legg mye på huden med lette massebevegelser. Varigheten av prosedyren er 10-15 minutter, frekvensen er 1-2 ganger i uken.

Masken bidrar til undertrykkelse av inflammatoriske prosesser, fjerner svarte flekker og døde celler i epidermisene.

egg

Denne kosmetikken passer for å fjerne overflødig talg, renser porene perfekt og har en stramningseffekt.
ingredienser:

Kombiner komponenter og bland til glatt. Sammensetningen påføres ansiktet med lette massasjebevegelser og forlater i 20 minutter. Denne tiden er vanligvis nok til at masken tørker. Fullfør prosedyren ved å vaske av resten med varmt vann. Etter påføring av prosedyren, kan du ikke bruke en nærende krem, biavlsprodukt erstatter det helt.

Kurset er 1-2 økter per uke. Etter slik behandling blir huden myk og fløyelsaktig, blir kjedelig.

eple

Honning eple omsorg er bra for fet hud.

For å forberede, ta:

 • Apple (helst sure sorter) - 1 stk.
 • honning - 5 ss.

Nektar konsistensen skal være flytende. Rist på eplet og legg til bi-produktet, bland blandingen i 10 minutter, fjern resten av massen med varmt vann. Anbefalt kurs - 1-2 ganger i uken.

Apple-honning sammensetning eliminerer overflødig fett på huden, oppdaterer, toner og glatter fine ansiktsrynker. Prosedyren er perfekt for moden, sliten hud.

sitron

Citruspleie er allsidig. Sitronbasert oppskrift er egnet for alle typer hud. Med et problem - masken vil lindre akne, irritasjon og akne. Kombinert - rengjort av forurensning, bleknet - vil skaffe seg friskhet og tone vil øke, tørr - når du legger til fuktighetsgivende ingredienser, vil beholde verdifull fuktighet, stopp peeling.

En annen helbredende egenskap av slik omsorg er at den har en bleking effekt, noe som er viktig for pigmentering.

 • sitronsaft - 1 ts;
 • nektar - 1 ts;
 • grøt på melk (for tørr type) - 1 ss. l.

Alle produkter kombineres og røres til en homogen masse og påføres på ansikt og nakke i 10-15 minutter. Fjern rester av sammensetningen med varmt vann, og bruk en nærende krem ​​hvis huden er tørr. For normal og kombinert passform tonic.

Prosedyren utføres fortrinnsvis 1-2 ganger i uken. Bare ved vanlig bruk av midler kan du få et stabilt positivt resultat.

banan

Banan hjemmehjelp anbefales for eiere av tørr og sensitiv hud. Bananpleie myker tørr derma, fjerner ubehagelig glans, nærer og fukter, reduserer betennelse, har anti-aging effekt.

Bananmasse knead og legg til bi-produkt, bland til glatt. Gruel på ansiktet og nakken i 10-15 minutter. Vask resten av massen med varmt vann.

For å få et bedre rensingsresultat, kan du legge til litt brus på masken. Bakervarer vil også utføre en myk skrubbe, noe som vil øke effektiviteten til produktet. For tørr og sensitiv hud, etter påføring av brus, anbefales det å bruke næringsmidler eller toningmidler.

brus

Soda er mye brukt i hjemmet kosmetologi for å bekjempe akne, komedoner og andre forskjellige inflammatoriske prosesser. Dette produktet har gode rensegenskaper. Dette betyr at, som en svamp, absorberes fra pores-avfallsprodukter, rester av kosmetikk og støvpartikler, samt overflødig sebum.

 • Baking soda - 3 ss. l.;
 • honning - 1 ss. l.

Oppløs soda i 1/3 kopp varmt kokt vann, legg deretter til nektar og bland til en jevn konsistens. Sammensetningen påføres ansiktet med lette massasjebevegelser og la den gå helt til den er helt tørr. Fjern resten av massen med en vattpinne fuktet med varmt vann.

Prosedyren anbefales å utføres i rekkefølge 2-3 ganger. Etter den andre økten vil det bli en merkbar nedgang i antall komedoner, innsnevring av porene og en nedgang i fet skinn.

For tørre hudtyper anbefales varm krem ​​istedenfor vann.

gelatin

Dette hjemmelaget kosmetiske produktet er veldig populært og passer for alle hudtyper. Masken brukes til å bekjempe forurenset porer og inflammatoriske prosesser på ansiktet.

 • honning - 2 ts;
 • gelatin - 2 ts;
 • kokt vann - 4 ts.

Nektar og gelatin kombinere og hell vann. Deretter blandes massen godt til fullstendig oppløsning av gelatin, på ansiktet i 15-20 minutter. Fjern rester med en bomullspinne dypt i varmt vann. Det anbefales at du avslutter økten ved å bruke en beroligende krem.

Pleie med bruk av gelatin anbefales å bruke etter 25 år. Sammensetningen har anti-aging, stramningseffekt, penetrerer dypt inn i porene, renser dem fra støv og smuss.

Honning masker er effektive kosmetikk og lett å forberede. Alle komponenter er kjent, rimelig og rimelig. Når du velger hvilken hjemmelaget kosmetikk du skal bruke, må du først bestemme hvilket resultat du vil oppnå, og ta hensyn til alle nyttige og helbredende egenskaper av ingrediensene, ikke glem kontraindikasjonene.

Forebyggende tiltak

Fjern komedoner kan være i skjønnhetssalongen. Rengjøring finner sted i dem mekanisk, det vil si at svarte prikker bare presses ut manuelt eller ved hjelp av et vakuumapparat.

Prosedyren er ganske smertefull, resultatet er synlig med det samme, men det er ikke langsiktig, da det med slike tilnærminger til problemet blir konsekvenser og ikke årsaker fjernet. Videre, i tilfelle av sensitiv og irritabel hud med kapillærer i nærheten av det, er maskinvasking absolutt kontraindisert, og manuell rengjøring kan forårsake unødig skade.

For tiden er det mange spesialverktøy hjemme eller industriell produksjon, som er i stand til å takle dette problemet. For å redusere antall komedoner og akne, eller til og med for å ødelegge dem helt, bør du regelmessig rengjøre ansiktet for å forhindre vekst av bakterier, porer og andre komplikasjoner.

Den daglige rensingsprosedyren består av tre hovedtrinn:

 • fjerning av kosmetikk og smuss ved hjelp av rensemidler;
 • rubbing lotion å smale porene,
 • hudpleie om dagen - påføring av en beskyttende, nærende eller fuktighetsgivende krem.

I kampen mot svarte flekker, akne og inflammatoriske prosesser kan du bruke spesielle geler, masker eller hemmeligheter av populære oppskrifter. Valget er ditt.

Foretrekker denne eller den samme hudpleie, husk at hjemmeomsorg basert på honning er effektiv, miljøvennlig og rimelig. Bruken av hjemmelagde kosmetikk basert på naturlige produkter vil gi dyp rensing og intensivbehandling ikke verre enn i salongen eller skjønnhetssalongen.

Flere Artikler Om Typer Acne