Pigment flekker på ansiktet - en vanlig kosmetisk defekt. Det oppstår vanligvis hos kvinner, mye mindre ofte hos menn. Spots vises fordi melanin produseres intensivt i menneskekroppen. Økt pigmentering gir psykisk ubehag, visuelt alderen person.

Spots forekommer av eksterne og interne grunner. De er trygge i naturen og skader ikke kroppen, men hvis interne sykdommer bidrar til deres utseende, bør du konsultere en lege for å behandle den underliggende sykdommen.

Pigment flekker forårsaket av eksterne faktorer kan fjernes i skjønnhetssalonger. De er klare til avklaring ved bruk av terapeutiske kremer, medisiner og oppskrifter av tradisjonell medisin.

Årsaker til flekker

 1. Hormonale forstyrrelser i kroppen. Hudpigmentering assosiert med hormonelle endringer i medisin kalles chloasma. Spots i ansiktet oppstår under graviditet og etter fødsel. For tidlig opphør av laktasjon, langvarig bruk av prevensjonsmidler, gjentatt svangerskap (hvis det følger den forrige graviditeten) bidrar til utseendet av chloasm.
 2. Allergiske reaksjoner - pigment flekker kan dukke opp mens du tar medisiner (antibiotika), ved hjelp av produkter med kjemiske tilsetningsstoffer, ved bruk av lavkvalitets og utgått kosmetikk.
 3. Alder - over tid, mister huden sin elastisitet og slites ut. Melanocyttceller slutter å produsere melanin på enkelte steder, derfor oppstår pigmentflekker.
 4. Genetisk predisposisjon - barnet er allerede født med et fødselsmerke eller det oppstår i barndommen eller ungdomsårene.
 5. Skade på huden - på et kuttsted, akkumulerer slitasje eller solbrent melanin og et pigmentspot blir dannet. Denne situasjonen er mulig i tilfelle hvor såret ikke heler i lang tid.
 6. Sykdommer i mage og tarmkanalen bidrar til utseendet av flekker. I dette tilfellet bør du kontakte en lege for effektiv behandling.
 7. Hvis en person er i konstant stress, kan nervøs spenning gi opphav til pigmenterte hudområder i ansiktet.
  Mangelen på vitaminer og mineraler, misbruk av solbad eller solsenger bidrar til farging.

Typer flekker

 1. Fregner - er dannet på lys og sensitiv hud. De vises i den varme årstiden, da solens stråler begynner å påvirke huden. Melanin akkumuleres og flekker vises. De kan misfarges hjemme, på folkemessige måter. Men mange mennesker anser ikke fregner en kosmetisk defekt. De kan være et høydepunkt og understreke utseendet til en person.
 2. Vitiligo - flekker som vises i de tilfeller der melanocytter ikke gir noe fargepigment i det hele tatt. Patologi er fortsatt ikke fullt ut forstått. Hjemmelagde misfargingsmetoder gir ingen resultater.
 3. Lentigo - alder flekker som vises med alder. Det påvirker folk eldre enn femti år. Vises på åpne hudområder som ofte blir utsatt for sollys. Lentigo lokalisert på ansikt, skuldre, underarmer, nakke, hals.
 4. Chloasma - flekker som fremkommer som følge av hormonelle forandringer. Etter at den hormonelle bakgrunnen er stabilisert, forsvinner pigmentområdene. Bruk av kosmetikk og tradisjonell medisin oppskrifter vil øke hastigheten på prosessen med å lette huden.
 5. Nevi - i hverdagen kalles de mol. Nevi kan ikke fjernes selv. De blir kvitt dem i skjønnhetssalonger eller hud dispensaries med en laser. Etter å ha fjernet molene, tar legene materialet og kontrollerer det for tilstedeværelse av ondartede celler.

Hvordan fjerne alder flekker på ansiktet

I utgangspunktet, når det oppstår en defekt, er det verdt å kontakte en lege for å finne ut hvilken type hudpigmenteringen har. Hvis vi snakker om brudd på arbeidet med de indre organene, så er den viktigste sykdommen å bli behandlet. Etter riktig valgt behandling forsvinner flekkene.

Noen ganger oppstår feilen på grunn av mekanisk skade, aldersrelaterte endringer eller som følge av overdreven eksponering for sollys. I disse tilfellene kan du bli kvitt dem i skjønnhetssalonger eller hjemme.

Skjønnhetssalongfjerning

Det finnes flere metoder som brukes av kosmetologer. Med deres hjelp, kan du raskt bli kvitt alder flekker på ansiktet.

 1. Kjemisk peeling - er at en svak syreoppløsning påføres de skadede områdene. Frukt-, glykol- eller trikloreddiksyre kan brukes. Dette forårsaker en svak og kontrollert brenning, hvorpå de øvre lagene av epidermis fjernes.
 2. Ultralyd peeling. Innvendig blir huden grundig rengjort, og deretter påføres kosmetiske stoffer. I neste trinn behandles huden med en ultralydsmaskin. Prosedyren kan utføres ikke mer enn en gang i året.
 3. Fototerapi - en prosedyre som påvirker ansiktets hud med lysbølger av forskjellige lengder. Bølgene virker på pigmentet, det kollapser, etter hvert blir flekken lettere, og forsvinner da helt. Under prosedyren føler personen seg en liten prikkling. Resultatet er synlig etter 2 - 3 prosedyrer. Intervallet mellom dem må være minst tre uker.
 4. Laser resurfacing er en prosedyre der tonen i ansiktet er justert med en laser. Stråler fjerner forsiktig aldersplassene og forbedrer hudens tone.
 5. Kryoterapi - fjerning av pigmentsteder med flytende nitrogen. Flytende nitrogen blir påført pigmentplettene, som følge av at defekten er frosset. På stedet er det en blister som eksfolierer sammen med de øvre lagene av epidermis.

Bruk av kosmetikk

Mange kvinner vet ikke hvordan man kan bli kvitt aldersplassene i ansiktet raskt og smertefritt uten å henvise til en skjønnhetspleie. Spesielle medisinske preparater (kremer, lotioner, geler) vil bidra til å rengjøre ansiktet.

Vær oppmerksom på at de inkluderer en av følgende komponenter:

 • Retinol - fornyer huden i ansiktet, med konstant bruk, dør celler med høyt innhold av melanin av og smelter gradvis av;
 • hydrokinon - et stoff som blokkerer produksjonen av melanin, ødelegger pigment flekker. Men kremer som inneholder hydrokinon bør brukes forsiktig. Det aktive stoffet er giftig, forårsaker kløe og rødhet;
 • azelainsyre og glykolsyre - bidra til avklaring av huden;
 • Arbutin og kojinsyre er et alternativ til hydrokinon. Virkningsmekanismen er den samme, men stoffene er trygge for helse og giftfri;
 • askorbinsyre - verktøyet håndterer hudbleking, hjelper celleregenerering, forbedrer hudtonen.

Hvis du vil kjøpe krem ​​fra alder og andre preparater for ansiktsbleking, vennligst kontakt apotek eller skjønnhetssalonger. Før du kjøper, les kontraindikasjoner, vurder hudtype. De vanligste kremer inkluderer følgende: "Ahromin MAX", "Vitex", "Vichy Idealia PRO", "Orquid Vital of Garnier", "Trinity M", "KORA".

Folkeveier

Konditorier av alternativ medisin, herbalists og naturopater har lenge kjent hvordan man enkelt og raskt kan bli kvitt alderspots i ansiktet ved hjelp av populære metoder. Hjemmebehandling brukte masker fra grønnsaker, planter, sitrus. Den viktigste aktive ingrediensen er ascorbinsyre.

Påvirker pigmentering, det lyser melanin. Ofte brukt hydrogenperoksid, kosmetisk leire (solgt i apotek), og så. Hvis behandling av folkemetoder ikke gir noen resultater, bør du søke hjelp fra leger.

Bruk av persille

Anlegget holder huden ung. For dette ble persille kalt "kvinnelig gress". Det fjerner forsiktig alder flekker uten å skade ansiktets hud. Effekten oppnås på grunn av askorbinsyre, flavonoider og pektiner som finnes i plantens saft. De påvirker melanocytter og reduserer aktiviteten.

 1. Ta en stor haug persille, klipp den og bla på en blender. Dampen gasbind i fersk juice, bruk den til alder flekker, skyll med varmt vann etter tjue minutter. Gjenta prosedyren daglig i to uker.
 2. For å hjelpe i kampen mot hudfeil kan avkok av persille. Ta en del av frøet eller tørket rot av planten, hell fem deler vann. Kok i et vannbad i 15 minutter. Damp gauze i det og påfør det på berørte områder på ansiktet i 20-30 minutter, vask deretter med varmt vann. Utfør prosedyren hver morgen, to uker på rad. Hold avkok i kjøleskapet, i en glassbeholder.
 3. Ta noen skjeer med kjøttkraft, legg til et par dråper ferskpresset sitronsaft. Fukt en bomullspinne i løsningen og rengjør ansiktets hud i stedet for tonic. Det gjenværende produktet kan ikke lagres, hell det. Hver morgen, lage en frisk tonic og tørk ansiktet med det. Om to uker blir ansiktshuden ryddet.

Bodyaga å hjelpe

Mask gjøres best om vinteren, når aktiviteten til sollys er redusert. Ta et bodyagi pulver, tilsett hydrogenperoksid eller vegetabilsk olje for å gjøre en tynn våt.

Påfør på de skadede områdene i ansiktet og la det gå i femten minutter. Gradvis begynner huden på flekkene å skrelle, så bruk nærende kremer. Påfør masken en gang i uken til flekken lyser.

Bruken av celandine

Sap av planten brukes til behandling av mange sykdommer. Det bidrar til å fjerne alder flekker, gjør huden lettere med 3 - 4 toner. Ta fersk celandine og klem ut 10 ml juice fra stilkene. Bland den med 50 gram vodka. Behandle med denne løsningen hudfeil fra 3 til 5 ganger daglig i 3 dager. Denne metoden er ganske aggressiv. Hvis du har sensitiv hud, så bruk produktet 2 ganger om dagen. Behandlingens varighet er to uker. Denne metoden er mer forsiktig.

Honning med sitron

Denne blandingen har en mild og forsiktig effekt på huden. Ta to spiseskjeer av naturlig, flytende honning. Tilsett saften av en sitron og bland ingrediensene grundig. Damp et stykke gasbind i blandingen, fest det til alder flekker, hold i 15 minutter. Bruk verktøyet en gang om dagen i to uker. Blandingen kan lagres i kjøleskapet, men ikke mer enn 5 dager.

Dra nytte av en agurk

Hvis en kvinne har et pigmentspott på ansiktet hennes, og hun ikke vet hvordan det er best å kvitte seg med det, for ikke å skade huden, kan du trygt bruke en maske med agurker. Denne grønnsaken har etablert seg som en av de beste og forsiktige middelene for å lysere pigmentområder.

Ta en moden agurk og rist den på en fin rist, klem litt juice ut av det. Påfør røret på et rent ansikt, la det stå i en halv time og skyll deretter. Varigheten av behandlingen er 30 dager, gjør en maske om morgenen og før sengetid.

Hvordan rense huden under graviditet og etter fødsel

Under fødsel av barnet i den kvinnelige kroppen oppstår hormonal justering. Pigmenterte flekker vises på huden av forventende mødre. Ofte hvitner kvinner ikke huden under svangerskapet. Faktum er at kosmetiske prosedyrer er forbudt på dette tidspunktet, er bruk av medisinske kremer også kontraindisert.

Gentle folkemetoder vil bidra til å lette huden litt. Før du bruker hjemmemetoder, bør du konsultere legen din, og det beste alternativet er å vente på at barnet blir født, og gjør deretter hudblegning.

Etter fødselen av babyen, kan du gjøre utseendet og tilstanden til huden. Mange unge mødre vet ikke hvordan man trygt kan kvitte seg med alder flekker på ansiktet. Prosedyren er mulig selv hjemme, men bare etter fødsel.

 1. Vanlig vask med havregrynsåpe. For å gjøre det, hakk havregrynene i en blender, legg dem i en nylonstikk og fest dem tett. Bruk det som en såpe mens du vasker.
 2. Rubbing løk - effektivt hjelper i kampen mot fregner. Vask ansiktet og gni det med løkjuice, spred et tynt lag med rømme på toppen. Skyll med varmt vann etter 15 minutter.
 3. Bruk masker - bland i like deler honning og fiskeolje. Påfør på renset hud. Vask ansiktet ditt senest 15 minutter.

konklusjon

Legene advarer! En sjokkende statisk er etablert, som er mer enn 74% av hudens sykdommer - en parasitt av parasitter (Acacid, Lyamblia, Toccapa). Hydroxider gir sikkerhetsproblemer mot systemet, og den første slår fast vårt immunsystem, som skal beskytte systemet mot ulike sykdommer. Hodet til Institutt for parasittologi delte en hemmelighet, hvordan å bli kvitt dem raskt og rense dem med huden deres, det er nok. Les videre.

Pigment flekker på ansiktet er trygge hvis de er forårsaket av eksterne faktorer. De kan fjernes i skjønnhetssalonger, de kan klargjøres hjemme. For dette brukes folkeserviser eller kosmetisk helbredende kremer. Hvis flekken oppstår på grunn av interne funksjonsfeil i kroppen, bør du konsultere en lege og gjennomgå et behandlingsforløp.

Slik fjerner du aldersflater på ansiktet raskt

Pigment flekker på ansiktet kan ødelegge stemningen til selv den mest optimistiske jenta. Og det naturlige ønske som vises når du ser refleksjonen av ansiktet ditt i speilet, er å fjerne pigmentpunktene så raskt som mulig, slik at det ikke er spor av dem. Men hva er de mest effektive anti-flekken metoder? Slik fjerner du aldersflater i ansiktet raskt?

Innholdet i artikkelen

 • Slik fjerner du aldersflater på ansiktet raskt
 • Hvordan fjerne pigmentering
 • Hvordan fjerne alder flekker på ansiktet

Pigmentspots i ansiktet kan raskt fjernes ved hjelp av salongskalling (kjemisk, ultralyd eller laser), samt ved hjelp av folkemidlene hjemme.

Fjerning av alder flekker på ansiktet

Skjønnhetssalonger tilbyr flere typer blekingprosedyrer, der det øverste laget av huden fjernes. En hudlege eller kosmetolog som utfører en direkte ansiktsrensing, bestemmer seg selv hvilken metode som skal brukes, basert på hvor alvorlig pigmenteringen er, hvor den er lokalisert, og vurderer også indikasjoner og kontraindikasjoner i hvert tilfelle.

Peels anbefales å gjøres om høsten eller vinteren, ettersom det vanligvis anbefales å unngå direkte sollys i 2-3 måneder. 1. Laser. Ubestridelige fordeler med denne metoden er dens sikkerhet og effektivitet. Og alt dette skyldes det faktum at det i praksis kjemper mot pigmentering av huden, mens det ikke skader huden. Under prosedyren trer strålene inn i huden og fordamper fuktigheten i den. Gamle celler dør, og sunne seg vises i stedet, uten forstyrrelser.

 2. Ultralyd. Prosedyren er vist for kvinner som ikke har uttalt aldersplass, da i mer alvorlige tilfeller er metoden ineffektiv. Prosedyren bruker et apparat som sender ut ultralydbølger. De har en positiv effekt på huden: Forbedre blodsirkulasjonen, avlaste pigmenteringen og samtidig ikke skade den.

 3. Kjemisk. Fra de listede typene kosmetiske prosedyrer er dette den farligste, smertefulle metoden, som har en rekke kontraindikasjoner. Under prosedyren påføres en løsning bestående av forskjellige syrer på problemområdet av huden som korroderer det øvre lag av huden sammen med pigmentpunktet.

Før du bestemmer deg for å fjerne alder flekker i ansiktet med peeling, bør du konsultere en lege. Siden, til tross for prosedyrens popularitet og effektivitet, har den en rekke kontraindikasjoner, for eksempel ansiktsnervenlammelse, kroniske infeksjoner, smittsomme sykdommer, forekomst av sår og andre.

Folk rettsmidler for å fjerne pigment flekker på ansiktet

For å eliminere hudfeil er det ikke nødvendig å ty til dyre kosmetiske prosedyrer og kjøpe dyre rusmidler. Du kan prøve å eliminere de hatet stedene ved hjelp av folkemidlene, som vi beskriver nedenfor.

Gjærmaske. Et tilstrekkelig effektivt middel som hjelper på kort tid å bringe huden i orden. For å forberede masken må du blande sitronsaft (1 ss skje), gjær (10 gram), tilsett litt vann og bland alt grundig til du oppretter en jevn pastaaktig konsistens. Vi legger gjærblandingen på pigmentflettene, deksler med gasbind på toppen og legger i 30 minutter. Prosedyren gjentas daglig i 10 dager.

Mask av fiskeolje og honning. En av de viktigste fordelene med denne masken er at den kan brukes på alle hudtyper og i alle aldre. I tillegg til ødeleggelsen av alder flekker, virker det å glatte huden, eliminere rynker og forbedre hudfarge. For å forberede masken, bland fiskolje og honning i forholdet 1 til 1. Påfør blandingen på huden.

Sitronsaft. Sitronsaft har lenge etablert seg som et effektivt verktøy i kampen mot hudpigmentering. Sitronsaft skal blandes med 3% hydrogenperoksid i like store mengder. Vi gasiserer gazeen i den resulterende løsningen, dekker den med huden og la den stå i 15 minutter.

Cleopatra maske. Bland i en bolle kosmetisk leire, honning, rømme og sitronsaft. Det bør være en masse homogen konsistens, som påføres ansiktet og venter i 20 minutter.

Calendula. Denne planten er kjent for sine fordelaktige egenskaper i kosmetologi, takket være det kan du sette ansiktet i orden - for å kvitte seg med pigmentering, akne, akne. Dessuten fremstilles en kalendula-basert maske ganske enkelt: sap av blomstene og bladene på planten brukes, med hvilke problemområder tørkes to ganger om dagen.

Hvit kosmetisk leire. Leire fortynnet med vann ved romtemperatur, bland godt sammen til en homogen kremaktig konsistens. Påfør blandingen på ansiktet og la det stå i 15 minutter. For eiere av tørr hud anbefales det å fortynne leire med krem.

Curd mask. Bland høstost (1 ss skje), hydrogenperoksid (5 dråper) og ammoniakk (10 dråper). Den resulterende blanding påføres direkte på problemområdet og la i 15 minutter.

Sap av planter. Juice av sitron, agurk, reddik, surkål og grapefrukt vil også bidra i kampen mot pigmentflettene. For dette er det nødvendig å påføre saften av en av de nevnte plantene på gasbind og bruke den på problemområdet i 10 minutter. Prosedyren gjentas i 10 dager.

Etter å ha brukt de ovennevnte rettsmidler, må ansiktet skylles med vann og en krem ​​med fuktighetsgivende effekt påført den.

Vi har oppført de grunnleggende metodene som gjør at du raskt kan fjerne pigmentplettene i ansiktet, både i skjønnhetssalongen og hjemme ved hjelp av folkemidlene.

3 enkle måter å raskt fjerne alder flekker på ansiktet

Ansiktet er den mest åpne delen av kroppen, slik at utseendet på eventuelle feil på den, inkludert pigmentpletter, er veldig frustrerende, spesielt for kvinner. Tross alt bekymrer hver jente eller dame om utseendet hennes.

Utseendet til alder flekker på ansiktets hud kan utløses av graviditet, akne, hormonelle lidelser i kroppen, sykdommer i fordøyelsessystemet organer, eksponering for sollys og til og med aldring av huden.

Gitt utbredelsen av dette problemet, har vi samlet i dette emnet de mest effektive metodene som vil hjelpe deg med å fjerne pigmentering fra ansiktet raskt og permanent.

Hvordan fjerne alder flekker i ansiktet?

Hvis huden i ansiktet er pigmentert, vil en kosmetolog hjelpe til med dette problemet. Moderne kosmetologi har et imponerende arsenal av anti-pigmentering på ansiktet, nemlig:

 • lysbehandling;
 • peeling;
 • laserterapi og andre salongprosedyrer.

Bruk av fototerapi for pigmentpletter på ansiktet

Fototerapi innebærer eliminering av pigmentering ved hjelp av lommelykter (pulser), som ødelegger melanin, det vil si bunnen av pigmentflettene. Effektiviteten av fototerapi fremgår av positiv tilbakemelding fra klienter som gjennomgikk denne prosedyren.

Umiddelbart etter behandling med pulser av flekker, er huden litt mørkere, men med tiden oppstår peeling, som forsvinner uten spor. Effekten av fototerapi er merkbar etter den første prosedyren.

Fordelene ved fototerapi kan kalles en smertefri prosedyre, en rask gjenopprettingstid, fravær av arr og høy effektivitet.

Men samtidig er det en rekke kontraindikasjoner for fototerapi, nemlig:

 • veldig følsom hud i ansiktet;
 • betennelse i huden i pigmenteringsområdet;
 • hudlesjoner herpesvirus;
 • redusert blodpropp
 • Tilstedeværelsen av diabetes;
 • Tilstedeværelsen av arr og arr i pigmenteringsområdet.

Fjerning av pigmenteringspunkter med peeling

Pigment flekker på ansiktet fjerner mest effektivt kjemiske peeling. Essensen av denne metoden ligger i applikasjonen på huden med pigmentering av kjemikalier som fjerner laget av gamle celler i epidermis. På grunn av dette lyser huden.

Avhengig av graden av pigmentering, kan overfladisk, middels eller dyp peeling påføres.

Når overflaten peeling er fjernet bare det øvre laget av epidermis. Det optimale kurset i denne prosedyren er 4-10 ganger med et intervall på 10 dager. Overflateflingingen kan utføres en gang i året.

Median kjemiske peeling utføres en gang i måneden, da i dette tilfellet eksponeres de dypere lagene av huden.

Dyp kjemisk peeling er den mest traumatiske prosedyren, så den utføres en gang i seks måneder.

Etter peeling, kan brenning og rødhet i ansiktets hud være tilstede hele dagen. Hvis dyp peeling ble utført, kan disse effektene vare opptil to uker.

Fjerning av pigmentering på ansiktet med en laser

Pigmentering laser terapi i ansiktet er i dag den sikreste og mest effektive metoden, siden laseren bare påvirker det pigmenterte området i huden. Sunn hud påvirkes ikke av denne prosedyren.

Bare to uker etter slutten av løpet av laserterapi fjernes pigmentplettene helt og fullt.

Blant fordelene med laserterapi av pigmentering på ansiktet bør noteres som:

 • høyeste effektivitet;
 • smertefri;
 • atraumatisk;
 • effekten kommer raskt, bokstavelig talt etter den første prosedyren.

Kontraindikasjoner for fjerning av pigmentering med laser:

 • bærer et barn;
 • amming;
 • onkologiske sykdommer;
 • solbrun hud i ansiktet;
 • inflammatorisk prosess på ansiktets hud.

En betydelig ulempe ved de ovennevnte kosmetologiske prosedyrene er en ganske høy pris, slik at ikke alle har råd til slike tjenester. I dette tilfellet kan du bruke de populære metodene, som vi diskuterer senere i emnet.

En fototerapi-prosedyre koster i gjennomsnitt 4000 rubler, kjemisk peeling - 3000 rubler og laserterapi - 18.000 rubler.

Er det mulig å fjerne pigmenteringspunktene i ansiktet ved hjelp av kosmetikk?

For å fjerne pigmentplettene, kan du bruke kremer, serum, masker, peeling og lotioner som kan hvite huden og fjerne døde hudceller i epidermisene. Men før du bruker noe kosmetisk produkt, gjør det ikke vondt å konsultere en kosmetolog eller en hudlege, som vil hjelpe deg med å velge det beste alternativet for din hudtype.

Følgende rettsmidler er de mest populære og effektive i bekjempelse av pigmentflekker på ansiktet:

 • krem Ahromin. Dette stoffet har mange positive vurderinger i ulike fora, så vel som eksperter anbefaler det. Cream Ahromin designet for å beskytte huden mot ultrafiolette stråler, men samtidig dekomponerer den melanin og fjerner pigmentering. Kostnad - 90 rubler;
 • krem melanat. Denne krem ​​er et godkjent preparat mot pigmentering fra den engelske produsenten. Med Melanative, kan du fjerne pigment flekker av en hvilken som helst opprinnelse (etter akne, fregner, graviditet, senil, etc.). Kostnad - 150 rubler;
 • Klirvin krem. Mange klager over en skarp lukt og for oljeaktig struktur av denne kremet, men samtidig noterer de seg høy effektivitet i bekjempelse av pigmentflekker på ansiktet. Effekten blir merkbar bokstavelig en uke etter påføring, og etter 8 uker med vanlig bruk lyser huden merkbart. Kostnad - 80 rubler;
 • Clotrimazole salve er et offisielt antifungal stoff som også har en tendens til å lette pigmentflettene. Kostnad - 40 rubler.
 • Badyaga forte. Dette middelet kan effektivt brukes hjemme for å fjerne pigmenteringspunkter, men det anbefales ikke å brukes på overfølsom hud, da det kan oppstå ubehag. Kostnad - 90 rubler.
 • krem bor plus. Denne krem ​​beskytter ikke bare huden mot akne, irritasjon og strekkmerker, men skinner også huden på ansiktet. Det er mulig at Boro Plus er mindre effektiv enn kremer som beskrevet ovenfor, så det er bedre å bruke det for å forhindre pigmentering. Kostnad - 95 rubler.
 • serum idealia pro. Dette verktøyet er ganske dyrt, ca 2500 rubler, men kostnaden er fullstendig kompensert av effektiviteten. Legemidlet eliminerer eventuelle pigmentflekker og forhindrer dannelsen av huden i alle aldre.

Hvordan fjerne pigment flekker i ansiktet hjemme?

Som vi allerede har sagt, har flertallet av de kvinnene som har møtt pigmentering i ansiktet ikke råd til salongskjønnhetsprosedyrer, derfor bruker de folkemetoder.

Vurder den mest effektive og populære måten for tradisjonell medisin og kosmetologi.

 • Sitronsaft. Prosedyren er veldig enkel og rimelig, du må bare kjøpe en sitron og klemme juice ut av den, som er gjennomvåt i en bomullsstykke og utmerker huden i ansiktet, der det er pigment flekker. Etter at saften tørker, er det nødvendig å vaske ansiktet ditt med kaldt vann uten såpe. Effekten av prosedyren vil vises på den fjerde dagen med vanlig bruk, men for å konsolidere resultatet må du fullføre et kurs - 10 dager.
 • Kefir og sur melk. Disse meieriprodukter kan ikke bare spises, men også brukes til å eliminere alder flekker. Ansiktshud smurt med yoghurt eller yoghurt, og la denne masken stå i 15 minutter, vask deretter av med rent vann. Prosedyren utføres to ganger om dagen.
 • Kefir og tomater. 2 ss yoghurt blandet med 1 ss frisk tomatjuice. Den resulterende blandingen påføres med en bomullspute på ansiktet og forlates i 20 minutter og vaskes deretter av med vann uten såpe.
 • Poteter. De vasket og skrællede råpotetene er skåret i tynne sirkler og spredt på problemområdene i ansiktet i 5 minutter, hvorpå de fjernes og huden vaskes med rent vann uten såpe.
 • Melk og honning. 30 ml melk er blandet med en spiseskje flytende honning. Masken påføres de pigmenterte områdene i ansiktet i 20 minutter og vaskes av med vann.
 • Persille. Denne planten har en bleking og regenererende effekt. For tilberedning av infusjon trenger en haug med friske urter, som trenger å male og helles en liter kokende vann. Insister på infusjon under lokket i 2-3 timer. Det resulterende verktøyet kan brukes som rensende lotion om morgenen og kvelden.

Hvordan fjerne alder flekker i ansiktet etter graviditet?

Hvert sekund gravid kvinne står overfor pigment flekker på kroppen, men de største problemene er forårsaket av slike feil på ansiktets hud, fordi du ikke kan gjemme dem med klær. Årsaken til pigmentering hos gravide er direkte relatert til endringer i hormonbalansen i kroppen.

I de fleste kvinner forsvinner pigmentering alene etter fødsel, men hva skal man gjøre hvis dette ikke skjer. I dette tilfellet kan du bruke de ovennevnte prosedyrene og verktøyene. Bare når du velger en metode og betyr at du må nøye undersøke kontraindikasjoner og bivirkninger for å eliminere den negative effekten på brystmelk og ikke skade barnet ditt.

Midler og prosedyrer som kan brukes etter fødsel:

 • hudoren krem Verktøyet brukes på problemområder av huden om morgenen og kvelden i 1-3 måneder;
 • salicylisk peeling;
 • Masker med kropp eller hvit leire. Prosedyren utføres en gang om dagen i 10 dager.
 • ultralyd ansiktsrengjøring;
 • laser tulp;
 • de ovennevnte folkemidlene;

Hvordan fjerne senile alder flekker på ansiktet?

For å fjerne alderspigmentering på ansiktets hud, kan du bruke blekekrem, salver, lotioner, som inneholder hydrokinon eller tretonin. Disse stoffene effektiviserer huden, eliminerer pigmentering.

Du kan også bruke tjenester av en skjønnhetspleie som kan utføre kjemisk ansiktsskille eller laserpolering av problemområder. Salonprosedyrer gir selvfølgelig det beste resultatet, men hvis det ikke finnes en slik mulighet, kan du ty til folkemessige rettsmidler, som vi snakket om tidligere.

Kampen mot pigmentering på ansiktets hud er en ganske lang og arbeidskrevende prosess, og dessverre er det ikke noe magisk middel som vil redde deg fra dette problemet på en dag. Du må også huske at før du begynner å fjerne pigmentering fra ansiktet, må du avgjøre årsakene til utseendet, fordi du bare kan oppnå ønsket resultat ved å fjerne forårsakerfaktoren.

Fjerning av alder flekker på ansiktet

Pigment flekker er en kosmetisk defekt som ikke er skadelig for helsen. Men slike utslett forårsaker estetisk ubehag, spesielt hvis ansiktsdannelsen.

I dette tilfellet, prøver å kvitte seg med slike mangler. Det er flere måter å fjerne pigment flekker på ansiktet. Det anbefales å bli kjent med hver av dem for å velge det mest akseptable alternativet.

Pigmenteringsbehandlinger

For å fjerne pigmentplaten på ansiktet, er det viktig å etablere årsaken til dannelsen av lesjoner. For å gjøre dette, anbefales det å konsultere lege. Noen ganger er pigmentflekker symptomatologi av noen indre organers patologi.

I dette tilfellet, før kosmetiske tiltak, er det nødvendig å gjennomgå terapeutiske prosedyrer for å kvitte seg med sykdommen. Først da kan vi forvente at manipuleringen av fjerning av pigmentflettene vil gi et positivt resultat.

Ofte oppstår pigmentering hos kvinner under graviditet. Årsaken til dette er omorganisering av hormonell bakgrunn.

Vanligvis krever denne situasjonen ikke intervensjon, fordi utslett forsvinner i seg selv etter fødselen. Men hvis flekkene dukket opp i ansiktet, kan en kvinne ikke alltid vente på slutten av graviditeten.

Hvis det er behov for å bli kvitt pigmentering i barneperioden, anbefales det å konsultere en spesialist. Bare en lege kan foreskrive riktig prosedyre som løser problemet og ikke skader moren og barnet.

En profesjonell vil bidra til å permanent fjerne alder flekker. Du kan også løse problemet hjemme, ved hjelp av spesielle kosmetiske produkter.

Tjenester tilbudt av kosmetologer

Hvordan raskt bli kvitt alder flekker på ansiktet vet skjønnhetspleie. Salonene tilbyr følgende prosedyrer som eliminerer slike utslett på epidermis:

 • Dermabrasion. Essensen av en slik manipulasjon er polermetoden av epidermis. Som et resultat blir det øvre lag av huden fjernet, og som et resultat forsvinner pigmentflettene;
 • Laser terapi I dette tilfellet behandles epidermis med en laser. Dette bidrar ikke bare til å utvide ansiktsskyggen, men forbedrer også tilstanden til epidermis generelt.
 • Mesotherapy. Ved utførelse av en slik manipulering behandles epidermis med spesielle midler, som inkluderer nukleotider og aminosyrer. Slike stoffer ødelegger pigmentering og hvitner huden;
 • Fotolechenie. Kjernen i prosedyren - effekten på epidermis med lysbølger. Dette ødelegger celler med økt forekomst av melanin og pigmenteringen forsvinner;
 • Kryoterapi. Dette er effekten på enkeltformasjoner av flytende nitrogen. Som et resultat forsvinner flekkene. Kryoterapi utføres ikke i tilfelle at store områder av ansiktets epidermis er skadet, da dette kan forårsake arrdannelse.
 • Kjemisk eksponering (peeling). Kjernen i prosedyren er behandling av ansiktshuden i organer som inneholder organiske syrer. Slike stoffer ødelegger pigmentflettene og gjør huden hvitere;
 • Ultralyd peeling. Denne manipulasjonen utføres i flere stadier. For det første er epidermis fri for kosmetikk og smuss. Deretter påføres spesielle kosmetiske preparater på ansiktet. Deretter behandles epidermis med en ultralydsmaskin. Etter det blir huden ren. Pigmentering kan fjernes med denne metoden en gang per 12 måneder;
 • Bruk av produkter for å beskytte epidermis mot ultrafiolett stråling. I dette tilfellet er syntesen av melanin blokkert. Bruken av slike midler i lang tid fører til misfarging av formasjonene.

Behandling av alderspott på disse måtene skal utføres av en profesjonell. Bare i dette tilfellet kan du stole på et positivt resultat og fraværet av alvorlige konsekvenser for kroppen.

Hjem måter å kvitte seg med alder flekker

Det er flere måter å kvitte seg med alder flekker på ansiktet hjemme. Å løse problemet vil hjelpe masken, som inkluderer ett av følgende produkter:

 • ingefær;
 • hydrogenperoksid;
 • sitronsaft;
 • honning og andre ingredienser.

Mange masker bidrar til å kvitte seg ikke bare med pigmentflekker, men også av akne, så vel som akne tilstede i ansiktet.

Effektive pigmenteringsmidler er også peeling. Vanligvis brukes aspirin til å lage preparater. Bruk av acetylsalisylsyre for ansiktet hjemme vil være et alternativ til salongskall.

Før du bruker noen midler til alternativ medisin, krever en test for allergiske reaksjoner. For å gjøre dette, blir stoffet påført et lite hudområde på håndleddet i 15 minutter. Prosedyren utføres bare hvis det ikke er noen reaksjoner på epidermis i form av utslett, rødhet, kløe og brenning.

Bruk av spesielle kremer til å bleke pigment

På apotek og spesialforretninger er det mange rettsmidler for pigmentpletter på ansiktet. Fjern effektivt dannelsen av disse produktene, som inkluderer slike komponenter:

 • Retinol. Dette stoffet ødelegger celler med økt forekomst av melanin. Retinol whitens også huden. Resultatet kan kun vurderes under betingelse av langsiktig og regelmessig bruk;
 • Glykolsyre og azelainsyre. Behold lysende egenskaper.
 • Hydrokinon. Forstyrrer syntesen av melanin og eliminerer pigmentering. Imidlertid anbefales det at produkter som inneholder dette produktet brukes med forsiktighet, da stoffet forårsaker allergiske reaksjoner på epidermis;
 • Ascorbinsyre. Den har bleking egenskaper, fremmer celleregenerering og generelt forbedrer tilstanden til huden;
 • Kojinsyre og arbutin. Slike produkter har lignende egenskaper med hydrokinon. Imidlertid forårsaker disse produktene sjelden atypiske reaksjoner.

Eksperter anbefaler også å ta hensyn til forberedelsene, som inkluderer naturlige ingredienser med bleking egenskaper: aloe vera, agurk, sitronsaft og andre.

Når vi reduserer pigmentering på nesen eller andre områder av ansiktet, er det viktig å følge reglene for bruk av midler. Bare i dette tilfellet kan du stole på et positivt resultat.

Hjemmelagde oppskrifter for hudbleking og pigmentfjerning

Folkemedisinene for alder flekker i ansiktet har lenge vist seg effektiv. Slike verktøy er trygge fordi sammensetningen inneholder bare naturlige ingredienser.

Å vite hvordan du raskt fjerner aldersflater fra ansiktet hjemme, kan ikke kontakte skjønnhetssalongen og spare mye penger for et spesialbesøk. Nedenfor er oppskrifter for utarbeidelse av de mest effektive midler.

Peeling med sitronsaft

Når du bruker sitron fra pigmentpletter på ansiktet, er det viktig når du lager et produkt for å observere proporsjonene av komponentene:

 • flytende honning - 1 liten skje;
 • sitronsaft - 3 dråper.

Produktene kombineres og omrøres grundig. Det resulterende produktet behandles problemområder flere ganger om dagen. Produktet holdes i ansiktet i flere minutter og skylles med varmt vann. Etter det anbefales det å bruke fuktighetskrem på ansiktet.

Hydrogenperoksid peeling

Dette verktøyet anbefales til bruk for tørrtype-epidermis. For forberedelse av peeling take:

 • hydrogenperoksid - 5-6 dråper;
 • honning - 1 stor skje;
 • hytteost - 1 stor skje;
 • kyllingegulv - 1 stk.

Høst ost grundig knead og bland med honning. Etter det blir kyllingegulven grundig pisket til skum oppstår.

Alle produkter er blandet, tilsatt hydrogenperoksid og rør massen igjen. Det resulterende verktøyet er plassert på problemområder i huden i en kvart time. Deretter fjernes peeling og vaskes.

For en fett type epidermis anbefales en annen peeling. For matlaging betyr det nødvendig:

 • hydrogenperoksid - 10 dråper;
 • sitronsaft - 10 dråper;
 • kyllingprotein - 1 stk.

Kyllingprotein er grundig pisket til skumdannelse. Deretter tilsettes sitronsaft og hydrogenperoksid.

Verktøyet blandes og brukes til problemområder for en kvart time. Skal deretter av med varmt vann. Manipuleringen utføres hver uke til problemet er løst.

Aspirin peeling

For matlaging må du ta:

 • acetylsalisylsyre - 10 tabletter;
 • askorbinsyre - 10 tabletter;
 • kefir - 0,5 kopper.

Alle tabletter er malt i pulver. Etter dette fortynnes preparatene i den angitte mengden kefir. Den resulterende massen påføres på områder av epidermis i noen minutter.

Skal deretter av med varmt vann. Hvis det var en sterk brennende følelse etter påføring, anbefales det å stoppe prosedyren og vaske umiddelbart, og å nekte å bruke produktet.

Persille Komprimer

For forberedelse av midler er den store haug persille nødvendig. Planten vaskes grundig og males med en blender. Den resulterende slurryen er pakket inn i osteklær og presset juice.

Etter det blir saften fuktet med et stykke gassbind og plassert på ansiktet i noen minutter. Manipulering utføres daglig til pigmenteringen forsvinner.

Cream mask

For dette verktøyet vil kremen kreme med en høy massefraksjon av fett. Midler påføres ansiktet i flere minutter. Deretter vaskes med varmt vann. Denne masken lindrer ikke bare pigmentflettene, men nærer også huden med nyttige elementer.

Mask med agurk

 • Agurk mellomstørrelse - 0,5 stk.
 • rømme - 2 store skjeer.

Gurka gned i et stort rivejern. Den resulterende slurryen blandes med rømme og påføres ansiktet i 15 minutter. Deretter fjernes masken og vaskes. Denne behandlingen utføres to ganger i uken til problemet er løst.

Lotion med celandine juice

For utarbeidelse av verktøy vil det være behov for slike produkter:

 • celandine juice - 10 ml;
 • Vodka - 50 ml.

Begge komponentene kombineres og omrøres. Det resulterende middel er impregnert med en bomullspinne og tørker problemområder av epidermis.

Etter en kvart time, vask med varmt vann. Manipulering utføres 5 ganger om dagen i tre dager. I tilfelle hypersensitivitet i epidermis, anbefales det å behandle problemområder 2 ganger om dagen. I dette tilfellet bør varigheten av behandlingen være 2 uker.

Kroppsmaske

 • bodyagi pulver - en halv teskje;
 • vegetabilsk olje - "med øye".

Vegetabilsk olje legges til pulveret i kroppen, slik at konsistensen av flytende surkrem oppnås. Det resulterende produktet påføres problemområder i en kvart time.

Etter det blir masken fjernet, vasket og satt fuktighetskrem. Verktøyet brukes en gang i uka til problemet er løst.

Hjem tonic

For forberedelse av tonic som kreves:

 • persillefrø - 1 del;
 • vann - 5 deler;
 • sitronsaft - noen få dråper.

Persillefrø er hellet med kokende vann og holdt kokende vann over dampen i en kvart time. Deretter blir midlet avkjølt og filtrert.

Tre store skjeer kjøttkraft måles ut fra den totale mengden kjøttkraft og tre dråper sitronsaft tilsettes. Tonic brukes til å tørke ansiktet flere ganger om dagen til problemområdene i ansiktet blir avklart.

I videoen snakker spesialisten om pigmentering og hvordan man løser problemet.

Foto pigmentering

Bildet nedenfor viser hvordan pigmentflatene ser på ansiktet.

For å kvitte seg med alder flekker i ansiktet, anbefales det å henvende seg til fagfolk eller bruke blekemidler hjemme. Det viktigste er å velge riktig stoff og bruke produkter til pigmentering forsvinner.

Hvordan fjerne alder flekker i ansiktet ved hjelp av salon og hjemme metoder. Oppskrifter masker: hvordan å fjerne alder flekker på ansiktet

Rent lys hud er grunnlaget for feminin skjønnhet. Hvis hyperpigmenterte områder vises i ansiktet, er det veldig ubehagelig. Ikke fortvil: kosmetologi vet mye for å bli kvitt problemet.

Årsaker til hyperpigmentering

Pigmentspots i ansiktet dannes når melanocytiske celler i visse områder av huden begynner å produsere for mye av det naturlige pigmentet - melanin. Han er ansvarlig for flekker av menneskelig hud, hår, iris. Jo høyere konsentrasjon melanin, jo mørkere fargen blir.

Årsakene til økt pigmentering er forskjellige, men kan deles inn i to grupper: ekstern og intern. De første er:

• For stor isolasjon, det vil si et langt opphold i solen eller i et solarium uten bruk av produkter uten UV-filter;

• bruk av hormonelle kosmetikk, samt kosmetiske produkter av lav kvalitet.

Særlig sterk soluttak på huden tidlig på våren og sommeren. Å være ute på denne tiden av året, uten å beskytte ansiktet med en spesiell krem, lotion, er ikke bare uønsket, men også farlig. For ikke å tenke på hvordan du fjerner pigmentplettene i ansiktet, ikke glem å sette på huden en krem ​​med høy UV-beskyttelse.

Interne årsaker til hyperpigmentering inkluderer:

Hormonelle endringer forbundet med graviditet;

• restrukturering av hormonal alder;

• ubalanse av vitaminer og mineraler med mangel på folsyre;

• ta antibiotika, hormoner og andre stoffer.

Ofte er utseendet på pigmentflettene på ansiktet forbundet med graviditet eller alderdom. Noen ganger forblir de hyperpigmenterte områdene i ansiktet lenge etter at babyen er født.

Hvordan fjerne pigment flekker på ansiktet og er det mulig i prinsippet? Selvfølgelig er det mulig å kjempe med pigmentering, men bare hvis det faktisk er en ekstern defekt. Hvis vi snakker om manifestasjon av en sykdom (betennelse i nyrene, leveren, kreft), kan huden ikke bli påvirket. så hvis du ikke har en graviditet, er du under 30 år, du har ingen helseproblemer, liker ikke soling, men du har hyperpigmenterte områder i ansiktet ditt, det er bedre å være trygg og ta kontakt med en lege.

Sørg for at defekten i huden ikke er farlig, du kan ta for å eliminere flekker. Videre er det i mange kosmetologiske arsenaler mange måter å gjøre dette raskt og effektivt på.

Salon prosedyrer for å kvitte seg med alder flekker

Blant de mest populære og effektive salongprosedyrene er fototerapi, laserbleking, kjemisk peeling. Når det gjelder effektivitet, er de omtrent like, som i pris. Hver metode har imidlertid sine egne nyanser.

lysbehandling

Lar deg se resultatet etter den første økten. Kosmetologen fungerer på flekken med blinker av lys som ødelegger melanin. Ved å redusere konsentrasjonen av pigmentet, lyser huden øyeblikkelig, og over tid forsvinner flekken helt. Andre fordeler med metoden:

• Ingen gjenopprettingstid nødvendig

• det er ingen fare for at et arr vil danne seg på eksponeringsstedet.

Fototerapi har en utprøvd garantert effekt. Men det er kontraindikasjoner: diabetes, dårlig blodpropp, arr og arr på huden, herpes og betennelse i ansiktet.

Laserbleking

Lysstrålen påvirker selektivt det mørkede området av huden, det vil si, kosmetologen arbeider utelukkende med pigmentplaten og påvirker ikke normale hudområder. Prosedyren er atraumatisk og smertefri, men effekten vises først etter peeling av behandlet hud. Stedet etter laserterapi vil enten forsvinne eller betydelig lyse. Kan kreve en annen økt.

Kontraindikasjon til prosedyren er graviditet, hudbetennelse, kreftpatologi.

Kjemisk peeling

Hvitning av huden på denne prosedyren utføres med aktive kjemiske syrer. Etter prosedyren dør det øverste laget av huden av, skreller av, og den nye huden trives med en jevn, vakker farge og naturlig hvithet.

Det er tre typer peeling med forskjellig dybde: overflatisk, middels og dyp. Kosmetologen bestemmer hvilken prosedyre som skal brukes, selv om alle tre typer prosedyrer utføres i henhold til sterk, spesielt senil pigmentering.

Salon peeling er ledsaget av ubehagelige opplevelser (hudklemmer), og etter prosedyren er det behov for rehabiliteringstid. Med overfladisk peeling tar det 4-5 dager, med en dyp peeling - noen uker. Effektiviteten av prosedyren er svært høy, men det er fare for kjemiske forbrenninger og arrdannelse,

Hvordan fjerne alder flekker på ansiktet av deg selv

Et besøk til skjønnhetssalongen krever tid og penger. Hvis du ikke kan lette huden fra en profesjonell skjønnhetspleie, prøv å gjøre det selv.

Vær oppmerksom på at du kun kan behandle chloasma selv - områder med flatt fokalpigmentering. Hvis det hyperpigmenterte området er på en modifisert overflate (huden er komprimert, betent, det er en bulge), er det umulig å påvirke stedet. I tillegg kan du ikke prøve å fjerne mol, det er ikke bare ubrukelig, men veldig farlig. Men du kan håndtere fregner.

Hvordan fjerne alder flekker i ansiktet hjemme?

Først må du bruke lynnedslag og ganske aggressive prosedyrer:

• kjemisk syre peeling.

Med mekanisk peeling, som utføres med spesielle husholdningsapparater med roterende runde børste, fjernes det øvre kåte laget av huden med døde celler ved hjelp av kosmetikk. Metoden fungerer hvis flekken har dukket opp nylig, men ikke mye pigment. På grunn av peeling ble merkbar, må du gjøre flere prosedyrer.

Kjemisk peeling hjemme utføres med forbindelser der prosentandelen syrer ikke overstiger 6%, 9%, maksimum 12%. Slike produkter finnes i flere kosmetiske merker. Effekten vil bli synlig umiddelbart, men når du først søker, er det nødvendig å utføre en obligatorisk test, for å se hvordan huden vil reagere på syren.

For gradvis oppmaling av pigmentplettene, kan du bruke pleie kosmetikk: lotion, masker, kremer, serum, peeling. Deres handling er rettet mot å gradvis avskille det øvre laget av epidermis, med det resultat at pigmentflettene gradvis lyser. Vær oppmerksom på kosmetikk med et ganske høyt syreinnhold. Hvis hun ikke er allergisk, kan du prøve å takle hyperpigmentering, gå til syrepleie.

Lysprodukter finnes i farmasøytiske kosmetikk. Rimelig botemiddel - badyaga. Dette er en spesiell type alger, pulverisert. Når det brukes på huden, virker produktet som en stiv børste, peeling av hudlaget og har en uttalt lys effekt. For å øke effekten, kan du legge til en teskje 3% hydrogenperoksid til en blære fortynnet med vann.

Folk oppskrifter lettelse betyr

Folkemedisinene vil bidra til å fjerne flekker fra huden: kremer og masker. Denne blekemåten har sine fordeler: de er trygge, enkle å lage, billig og effektiv. Husk at urteprodukter inneholder syrer og kan irritere sensitiv hud.

Sitronsaft

Når det gjelder hvordan man fjerner aldersflater i ansiktet, snakker de først og fremst om sitronsaft. Faktisk har juice av fersk sitron uttalt blekeegenskaper. Den enkleste måten er å suge en bomullspute med juice og tørk flekken 2-3 ganger om dagen. Denne metoden vil fungere som en kjemisk peeling. Etter at saften er tørr, kan du vaske den av. Pigmentspottene begynner å lyse umiddelbart, men på dag 4-5 kan de forsvinne helt.

Du kan forbedre blekingeffekten av lemonrensende egenskaper av hvit leire. Blanding av disse komponentene blir sammensetningen på ansiktspunktet og tillatt å virke til leiret tørker.

Persille juice

Persille er kjent for sine bleking egenskaper. Klipp ferskt gress, 3-4 ss vannkoker 1 liter kokende vann, pakk med et håndkle og la det brygge. Tøm infusjonen, tørk ansiktet ditt om morgenen og om kvelden, men husk at du ikke kan holde urtedekok i lang tid. Hvis det viste seg mye, kan du fryse og tørke pigmentplettene med et isstykke.

Ferske persille juice veldig godt brukt frisk direkte på stedet. Et annet alternativ er å blande saften med rømme og bruke som en maske.

Kartoffelsaft

Utmerket hvit og fersk potet juice. Prøv å tørke flekkene med stykker poteter i flere dager. Hvis det er merkbart resultat, kan du fortsette til fullstendig forsvinning av hyperpigmentering. Tørr potet juice tørker huden, så søk etter vask fuktighetskrem.

Såpe og hydrogenperoksid

Bland 1 ts. Hvit såpespån fra 1 ss. l. hydrogenperoksid. Når massen blir homogen, tilsett 2 dråper ammoniakk. Påfør mye sted på stedet, vask av etter 15 minutter.

Det er mulig å kvitte seg med pigmentering i ansiktet innen 1-2 uker. Ikke glem å beskytte huden, og det vil beholde friskhet, renhet og ungdom i lang tid.

Flere Artikler Om Typer Acne