En enkel og rimelig måte å rengjøre huden hjemme med høy kvalitet, tilbringe litt tid og sparing - en maske med svarte prikker med aktivert trekull. Det er et godt alternativ til dyre salongprosedyrer. Tenk på eksempler på masker som passer til forskjellige hudtyper.

Oppskrifter masker fra svarte prikker

Takket være de absorberende egenskapene til aktivert karbon, er det utmerket for renseporer. I tillegg til akne renser kull huden av alle typer urenheter som har akkumulert på overflaten. Det virker dypt, men forsiktig, uten å skade epidermis.

Effektive hjemmemasker mot svarte punkter:

1. Maske med kull og svart leire

Denne masken garanterer høykvalitets hudrensing. For prepareringen knuses en tablet av aktivert karbon og blandes med svart leire og gelatin. Disse komponentene må ta 1 teskje. Tørre ingredienser fortynnes med 1 ss melk. Varm masken litt til gelatin blir væske og påfør ansiktet. Hold det i 15 minutter og skyll deretter med varmt vann.

Resultatet av søknaden - rene porer, jevn hudfarge.

2. Maske av gelatin og kull

En slik maskefilm erstatter rengjøringsstrimlene. Prosessen med utarbeidelsen er enkel. Bland 1 teskje gelatin med 2 ss kald melk. La stå 5-10 minutter. Kross til en pulverformig konsistens 1 tablett aktivert karbon og legg til gelatin. Bland godt. Varm sammensetningen i et vannbad. I stedet kan du bruke en mikrobølgeovn. 15 sekunder er nok til at maskinkomponentene blir væske.

Påfør en liten kald maske på akne-berørt hud. Hold til helt tørr. Det tar 15-20 minutter. Fjern forsiktig maskefilmen fra haken til pannen.

Vær oppmerksom på at masken er veldig tett festet til huden, så når du fjerner, kan hår som vokser på ansiktet fjernes.

Resultatet av å bruke en maske med gelatin - du kan kvitte seg med svarte prikker på nesen, samt pannen, haken, huden blir fuktet og fløyelsaktig.

3. Vannbasert maske

Består av 2 ingredienser. For å gjøre det, slip 3 tabletter av trekull i pulver og bland med 1 ss vann eller melk. Påfør preparatet på huden. Vask av den tørkede masken.

Resultatet er at porene blir forsiktig rengjort, huden blir lys, får et sunt utseende.

4. Maske med yoghurt og sitron

En mild rensende ansiktsmaske som virker forsiktig. For det må slipe til en pulverformet konsistens 1 tavle kull. Fortynn den med 2 ss yoghurt, du trenger et produkt uten aromaer, og tilsett deretter 1 ts sitronsaft, helst ferskpresset. Påfør masken på ansiktet. Vask av etter 15 minutter.

Resultatet av søknaden - renser porene uten å skade ansiktets struktur.

5. Maske med aloe og havsalt

Vel renser huden fra akne. For å forberede den, pund 2 tabletter med aktivert karbon og bland med 1/3 teskje salt, tilsett 1 ts aloe juice, samt 2-3 dråper essensiell olje. Preference er bedre å gi tea tree olje. Det er et godt antiseptisk middel. Fortynn blandingen med vann. Nok 1 ss. Masken påføres i 15 minutter på det rensede ansiktet. Etter tiden skyll den av med avkok av urter eller varmt vann.

Resultatet av søknaden - renser porene av akne, hudormer, lindrer betennelse.

6. Maske med kosmetisk leire

Flott for eiere av fet hud. For å forberede det, ta 1 spiseskje aktivt kull underlag i pulver og bland med hvitt og grønn leire. Det er nok å ta 0,5 ts leire. Legg til 1 spiseskje med rosenblad. De må knuses. Du må også ta 3 dråper essensiell olje, lavendel eller geranium vil gjøre. Legg til nok vann for å blande en kremaktig konsistens. Påfør masken på ansiktet i 15 minutter. Vask kjøttkraft kamille, du kan bruke vann.

Resultatet av søknaden - renser huden fra svarte flekker, akne, lindrer hudens avskalling.

Slik bruker du en aktivert karbonmaske

For å gjøre ansiktets hud så rent som mulig, må du klargjøre det godt for en svart maske, laget på grunnlag av aktivert karbon. Prosedyren begynner med å rense huden. For å gjøre dette, bruk en hud, krem ​​eller gel for vask, som svarer til de enkelte behovene til en bestemt hudtype.

Etter rensing må du lage et dampbad. Det åpner porene, som sikrer dyp penetrasjon av de aktive komponentene i masken dypt inn i epidermis. Damping bør vare 5-10 minutter.

Etter fjerning av masken påføres en fuktighetskrem på huden. Du kan gi preferanse til ernæringsmessige. Det viktigste som han restaurerte vannbalansen.

Bruk regler for masker:

 • Som en komponent for fremstilling av masken, velg bare fersk aktivert karbon, kast bort bruk av utløste piller;
 • hyppigheten av påføring av masken med kull - 1 gang per uke;
 • På området rundt øynene gjelder ikke denne masken, fordi den aktive sammensetningen kan skade den delikate huden.
 • løpet av prosedyren - 1,5 måneder, deretter en pause i 2 måneder;
 • Masken skal brukes på et avslappet ansikt, muskler bør ikke være anspente.

Før du bruker masken for første gang, er det viktig å sikre at det ikke er noen individuelle intoleranser på komponentene. For å gjøre dette, bruk en liten mengde produkt til håndleddet. Hvis det ikke er noen reaksjon etter 20-30 minutter, kan masken påføres.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Lag en maske med aktivt kull er verdt å forbedre tilstanden til huden betydelig. Det vil bidra til å kvitte seg med en rekke estetiske feil:

 • danner rent porer ved å trekke ut sebum, støv;
 • vil lindre selv fra små ål som er vanskelig å fjerne på andre måter;
 • smale porer;
 • gir ut hudtonen;
 • absorberer overflødig talg, eliminerer glans;
 • vil ha antiinflammatorisk effekt.

Kontraindikasjoner til bruk av masken:

 • overdreven tørrhet og følsomhet i huden;
 • Tilstedeværelse av rosacea - vaskulære stjerner;
 • allergisk mot maskekomponenter.

Du kan ikke bruke masken på huden der det er sår, betennelse.

En maske med kraftig absorberende aktivert karbon vil tillate dyp rensing av porene. Resultatet er merkbart etter første søknad, men for fullstendig rensing av akne og akne, må du gjennomgå en fremgangsmåte. Alle komponentene bryr seg om ansiktets hud, og gir et vakkert utseende.

Aktivert karbon fra sorte prikker

Aktivt karbon er blant de sterkeste adsorbenter som hjelper med å rense kroppen. Men mange moderne jenter mistenker ikke engang at med hjelpen er det en god mulighet til å løse mange hudproblemer - rene porer, fjerne svarte flekker, utføre dyp rensing og kvitte seg med akneproblemer, samt andre typer hudbetennelse.

Blant fordelene ved aktivert karbon er ikke bare dets rensegenskaper, men også tilgjengelighet, fordi det er relativt billig. Ansiktsmasker, som inneholder det i deres sammensetning, er ideelle for alle hudtyper, men det er en alvorlig kontraindikasjon - tilstedeværelsen av rosacea.

 • Relatert artikkel: Oversikt over Hendels Carrot Mask Acne Carrot Mask

Bruk og fordeler med aktivert karbon

Aktivt karbon er av naturlig opprinnelse, derfor er det verdifullt for menneskekroppen. Maksimalt antall nyttige egenskaper overføres til masken, som inkluderer den i sammensetningen. Forutsatt at det brukes jevnlig i omsorg for en person, kan du oppnå følgende resultat:

  Alle svarte prikker elimineres raskt, selv de som det var umulig å kvitte seg med ved hjelp av mekanisk rengjøring.

Betydelig redusert fet hud.

Porene er perfekt rengjort - det akkumulerte støvet, smuss og sebum elimineres.

Det viser seg en sterk anti-inflammatorisk effekt. Derfor er masken med tilsetning av aktivert karbon nyttig i nærvær av akne, hudormer og andre hudproblemer.

 • Intensiv utjevning av huden oppstår, etterligning av rynker elimineres.

 • For at slike masker skal gi maksimal fordel, må du følge noen få enkle tips:

   Påfør disse maskene trenger minst 5? 6 uker, mens renseprosedyren utføres bare en gang om 7 dager.

  Så snart et kurs er fullført, tas en liten pause, som må være minst to måneder.

  I ekstremt sjeldne tilfeller manifesteres en allergisk reaksjon på aktivert karbon, derfor, før du bruker slike masker, er det nødvendig å utføre en sensitivitetstest. Med utseendet på den minste følelsen av ubehag, bør slike masker bli forlatt, fordi du kan fjerne de svarte prikkene, men får mer alvorlige hudproblemer.

  Det er lov å bruke for masker bare fersk kull, som knuses for å skaffe et pulver.

 • Rengjøringsmasker gir det beste resultatet når de brukes på oppvarmet hud - du må lage dampbad eller bare ta en varm dusj.

 • Maske med aktivert karbon og gelatin

  For å lage en slik maske må du ta? aktiverte kulltabletter? ts. skjeer av gelatin og 1 ts. en skje med vann (melk).

  Aktivt karbon tas og knuses til det blir pulver. Deretter blandes med gelatin, og den resulterende blanding fortynnes i vann til en homogen tykk oppslemming oppnås. Det anbefales å bruke melk i stedet for vann, da det har en mykere effekt på huden.

  For å oppnå ønsket konsistens er det nødvendig å oppløse gelatinen, og for dette kan du bruke et vannbad eller varme det i en mikrobølgeovn. Så snart massen blir en homogen konsistens, la den stå en stund til den avkjøles til romtemperatur for ikke å bli brent.

  Den ferdige masken med aktivert karbon blir påført på ren hud med fingrene eller med en spesiell børste (du må velge med stive børster). Som regel anbefales det å bruke en slik maske på problemområder - hake, nese, panne. Men det er tider når det ser ut svarte prikker på kinnbenet. Derfor er det nødvendig å sette en maske på hele ansiktets område.

  Masken er igjen i ansiktet i 10-15 minutter (med tanke på alvorlighetsgraden av problemet). Det bør tørke ut helt og bli til en film. Etter den angitte tiden knipses en elastisk film forsiktig av fingrene og fjernes. Sammen med filmen av forurensede porene fjernes alt smuss. De svarte prikkene som forårsaket så mye trøbbel, kan ses på baksiden av den fjernede filmen - de ser ut som små bump. Det ser ut til at det tynneste laget av hud er fjernet fra ansiktet, med hvilket alle ufullkommenheter vil bli fjernet.

  Slike gelatinøse maskefilmer med tilsetning av aktivert karbon, bokstavelig talt etter første bruk, gir bare fantastiske resultater. Så snart filmen er fjernet, blir det klart at huden har blitt nesten helt ren, den naturlige glansen og strålingen har returnert. Denne masken kan brukes som profylaktisk mot dannelsen av sorte prikker hver 7. dag, men det bør ikke misbrukes.

  Maske med rosevann og aktivert karbon

  For denne masken må du ta kull, tea tree essensielle olje, rosevann. Kullet knuses, og det resulterende pulveret (1 ts.) Blandes med noen dråper olje, rosevann tilsettes (1,5 ts.).

  Alle komponenter blandes grundig, og blandingen påføres på ansiktet, venstre i 15 minutter, vaskes av. Påfør denne masken anbefales for fet hud, fordi den helt fjerner glans. Når det brukes til tørr og sensitiv hud, bør essensiell olje fjernes fra sammensetningen.

  Maske med aktivert karbon og rosenblad

  For å gjøre et slikt rengjøringsmiddel, må du ta hvitt og grønt leire, aktivert karbonpulver, geranium essensiell olje, rosenblad, vann (kan erstattes med melk, infusjon av te eller urteavkok).

  Tar på? ts. l. to typer leire, introduseres litt vann for å danne en tykk vass. Roseblader knuses og legges til massen, 4 dråper geraniumolje og aktivert kullpulver injiseres (1 te l.).

  Den ferdige masken påføres et rent ansikt med lette massasjebevegelser. For at denne kosmetiske prosedyren skal gi et mer effektivt resultat, må du pre-dampe huden, som porene må åpne. Så snart masken er helt tørr, er det nødvendig å vaske.

  En slik maske med tilsetning av aktivert karbon renser ikke bare huden perfekt, men bidrar også til å senke aldringsprosessen, og forlenge ungdommen.

  Maske med aloe og aktivert karbon

  Denne masken hjelper ikke bare med å rense porene, men fjerner også perfekt akne og andre betennelser. For å få det, trenger du kull, knust til en tilstand av pulver (1 ts.) Og frisk aloe juice (1 ts.). Introdusert 1/3 ts. havsalt, bokstavelig talt et par dråper vann og samme mengde essensiell olje av tea tree.

  Før du bruker denne masken, må du rense ansiktets hud. Blander alle komponentene godt sammen, den resulterende massen påføres ansiktet med myke massasjebevegelser. Etter ca 20 minutter må du vaske med varmt vann. Maksimal rensing effekt kan oppnås under forutsetning av fordamper av huden slik at porene kan åpne.

  Med aktivert karbon og yoghurt

  Det er nødvendig å ta aktivert karbonpulver (1 spiseskje), som blandes med fersk sitronsaft (1 teskje). Naturlig yoghurt uten fargestoffer og smaker er introdusert i blandingen (2 ss).

  For det første utføres en renseprosedyre for damphuden, hvor porene er perfekt avslørt. Deretter blir masken påført og forlatt i ca. 20 minutter, hvoretter du må vaske ansiktet ditt med varmt vann. Denne masken med yoghurt og aktivert karbon hjelper til med å utføre avgiftning av huden.

  Maske skrubbe

  For å oppnå et slikt rengjøringsmiddel, er det enkelt å kombinere det aktiverte karbon, malt til en pulverform med en liten mengde vann, for å skape en tykk pasta. Det er denne limen som bør brukes på alle problemområder. Etter 10 minutter trenger du bare å vaske med varmt vann og påfør noe fuktighetskrem.

  Regler for bruk av aktiverte karbonmasker

  Før du bruker denne eller den masken, som inkluderer aktivert karbon, må du gjøre deg kjent med følgende regler:

   Pass på å teste for bestemmelse av allergi eller følsomhet overfor verktøyet. Ved forekomst av den minste irritasjonen er ytterligere bruk av slike rensemasker strengt forbudt.

  Du bør ikke bruke ovenstående oppskrifter for meget tørr hud.

  For maksimale resultater skal slike rensemasker brukes i kurs - i 5-6 uker, og deretter blir det gjort en pause i flere måneder. Du kan følge følgende ordning - gjelder ikke mer enn en gang per uke.

  Du kan ikke lage masker med tilsetning av aktivt kull mer enn 3 ganger om 7 dager.

  Husk å ta hensyn til holdbarheten til kull, da du bare kan bruke fersk produkt.

 • Før du bruker en slik maske, må du først rense ansiktet med tonic eller skum og damp huden slik at porene blir forstørrede.

 • Videooppskrifter og tips:

  Livet er i detaljene

  Nettstedtips og instruksjoner

  • Åpne bloggmenyen
  • hoved~~POS=TRUNC
  • Alle artikler på nettstedet
  • Ønskede forfattere

  Aktivert karbonmaske mot svarte prikker

  Med utseendet på svarte prikker på nesen, mister ansiktet oftest sin attraktivitet. Dette problemet står overfor ikke bare av tenåringer. Dette betyr at problemet med hatte sorte prikker er opptatt av et svært stort antall mennesker. Alt de trenger er råd som vil tillate dem å normalisere deres eksterne data. Tross alt er stemningen i livet avhengig av det.

  Så problemet er ikke konstruert. Derfor ligger løsningen på problemet et sted i nærheten. For eksempel er det effektivt råd til å bruke kjent aktivt karbon som terapeutisk middel. På grunnlag er en maske fra svarte flekker med aktivert karbon perfekt tilberedt hjemme. Prosedyren for å påføre masken kan gjentas til ansiktet (nesen) er ryddet.

  Mask fra svarte prikker
  med aktivert karbon hjemme

  Hud manifestasjoner i form av svarte flekker - comedones - unges plage. Selv om et lignende problem kan møte folk i alderen. Ikke mange mennesker vender seg til deres "slurvete" sinn, så de skynder seg for å finne en løsning på et problem, snu til ulike kosmetologer og dermatologer.

  Dyre stoffer og lang behandlingstid (med repetisjoner) kan takle utseendet på sorte prikker. Men for dette må du ha utrolig tålmodighet. Tross alt vil huden rengjøres månedlig, og dette er ikke for alle og har råd til.

  Men aktivert trekull i form av tabletter kan kjøpes for en krone på et apotek. Metoder for å lage spesielle ansiktsmasker basert på det er ganske enkle og rimelige. Og viktigst, fører de til de ønskede resultatene. Med kursbehandling hos skjønnhetspleieren må du betale flere tusen rubler i måneden. Behandling hjemme med improviserte midler går uten stress, slik at resultatet ikke tar lang tid.

  Masken fra svarte flekker med aktivert karbon hjemme blir brukt på den berørte huden for å eliminere komedoner, men her må du følge flere regler for å forberede ansiktet for prosedyren.

  1. Du må vaske ansiktet ditt med vanlige midler - gel, mild såpe, ansiktsvask.
  2. Deretter må du grundig dampe ansiktet. For å gjøre dette, lag badet på gresssamlingen. Du kan dampe ut ansiktet i ca 5-10 minutter, ikke mer. Deretter påføres masken på ansiktet.
  3. Du kan bruke en maskefilm på hele ansiktet. Men det kan ikke brukes på øyenbrynområdet.
  4. Mens du bryr deg om ansiktet, må du gjemme håret ditt bort (under en hette eller et tett bandasje).
  5. Etter maskenes påføringstid må den vaskes grundig slik at det ikke er rester. Og så trenger du en favoritt krem ​​for å berolige ansiktets hud.

  Vil en maske med aktivert karbon mot svarte prikker hjelpe?

  Det er to måter å kvitte seg med det eksisterende problemet, som ødelegger utseendet på denne måten - medisinering og bruk av hjemmemekanismer. Dermatologer vil trolig si mer om fordelene med den aktiverte karbonmasken.

  Kjente kosmetolog Svetlana Kovaleva gir følgende om hudrensing: "Det er ingen enkelt oppskrift på hvordan å kvitte seg med svarte prikker en gang for alle. Dette skyldes hygiene i huden og dens egenskaper. Huden gjenspeiler kroppens hormonelle tilstand.

  En profesjonell skjønnhetspleie vil bidra til å gjenopprette skjønnheten og utstrålingen av huden gjennom renseprosedyrer. Til dette formål utføres mikrokrystallinsk peeling, ultralydrengjøring. Hver prosedyre er valgt individuelt. Klienter er glade for å kontakte hjelp fra en skjønnhetspleie.

  Men det er de som stoler på seg mer. De bruker jevnlig masker basert på aktivert karbonpulver. Og jeg så fantastiske resultater. "

  Aktiverte karbonmasker:

  1. Den beste masken med svarte prikker med aktivert karbon og med tilsetning av kosmetisk leire. For produksjonen vil det kreve: to kulltabletter; 1 ss. l. kosmetisk leire (du kan ta noen - blå, rød, svart); Den resulterende blanding blandes med vann for å danne en oppslemming; sammensetningen bør påføres den tidligere renset og dampet hud; Skyll med varmt vann etter 15 minutter.
  2. Sammensetning i form av en ansiktsmaske med aktivert karbon og gelatin. Med den kan du tilbringe en dyp rensing av porene. Etter det blir huden utrolig myk og fløyelsaktig. Maskens sammensetning beroliger huden, nærer og fukter det godt. Imidlertid er det kontraindikasjoner, for eksempel hvis det er en sykdom som rosacea. For å forberede en maske, er det nødvendig: å ta i like store mengder og bland i en bolle melk og gelatin; Deretter legges 1 tablette av knust aktivert karbon til denne blandingen; Den resulterende sammensetningen må oppvarmes på dampbad (noen dyktige kvinner har tilpasset mikrobølgeovn til dette); hvorpå masken skal avkjøles og påføres ansiktet (det kan være i flere lag); masken skal tørke litt ut, hvorpå den fjernes forsiktig med et håndkle.
  3. Aktivert karbonmaske mot svarte flekker med havsalt. Dette er et av de effektive alternativene for ansiktsrensende masker, som kan brukes til problemhud (akne, betennelse). For å forberede masken du trenger: knuse aktivert trekull i et volum på 1 ts; Tilsett 1/3 ts til pulver sjøsalt; Legg til 1 ts. aloe juice; tilsett 2-3 dråper tea tree olje på slutten (pre-test for en allergisk reaksjon); Den ferdige massen må fortynnes i kokt vann til en kremaktig tilstand; Påfør den klare sammensetningen til renset og dampet over et vannbad ansiktshud; Etter 15 minutter, fjern sammensetningen fra huden og oppfrisk ansiktet med kaldt vann.

  Mask fra svarte flekker med aktivert karbon hjemme - en rask måte å gjenopprette sunn hud. Effekten av masken mot svarte prikker avhenger av basen. I dette tilfellet er det aktivert karbon, som er kjent som et utmerket antiseptisk middel. Med det kan du rense huden, fjern mikropartikler i form av smuss. I tillegg har aktivert karbon egenskapen til å trekke sebum fra porene.

  Kamp med komedoner vil være lettere hvis du vurderer alle de nyttige egenskapene til aktivert karbon. Dens viktigste fordeler er at det genererer gunstige prosesser i kroppen. Og det er også et utmerket absorberende stoff som er nødvendig for naturlig rensing av ansiktet. Med det kan du eliminere alle innskudd på det øverste lag av huden, usynlig for øyet. Men masken med aktivert karbon mot svarte prikker vil bare hjelpe hvis du følger retningslinjene nøye og tar hensyn til kontraindikasjoner.

  Bruk av masker med aktivert karbon mot svarte prikker

  Få mennesker, spesielt tenåringer, er ikke kjent med et slikt problem som svarte prikker på ansiktene sine. De er dannet som følge av feil i sebaceous kjertler og poreforurensning. I seg selv er dette fenomenet ikke farlig, men det er en kosmetisk feil som du vil bli kvitt. Prosedyren for rensing fra svarte flekker utføres ved ulike metoder i skjønnhetssalonger, men det koster mye. Og ikke alle vil bruke sin tid på denne tingen. Og samtidig er det et pålitelig verktøy som er lett å bruke hjemme - en maske fra svarte flekker med aktivert karbon. Dens komponenter er helt naturlige, og selve verktøyet gir en fantastisk effekt.

  Nyttige egenskaper av aktivert karbon

  Aktivt karbon er en del av mange kosmetiske produkter. Alle vet at det brukes i medisin. De drikker det i tilfelle forgiftning og allergi. Selv om de kjente, svarte kulltablettene koster en krone, er effekten på kroppen ganske enkelt fantastisk.

  Aktivert karbon er en utmerket sorbent, det vil si at den er i stand til å tiltrekke seg forurensninger og fjerne dem. Så hvorfor ikke bruke disse egenskapene og ekstern rensing av huden?

  Når sebum blir for viskøs (som med hormonell omstrukturering av kroppen), eller for mye av det blir utskilt, blir porene tilstoppet. I luften oksideres fett og blir mørkt. I tillegg kommer støv og smuss på huden fra utsiden. Så det er svarte prikker, som ofte kan observeres på nesen og haken. Derfor må huden først og fremst rengjøres, med hvilken aktivert karbon fungerer perfekt. I tillegg til å "trekke" smuss, har det følgende effekter:

  • tørker fet hud;
  • forbedrer fargen sin
  • strammer forstørrede porene;
  • glatter fine rynker.

  Og legger til masken av andre ingredienser, som for eksempel gelatin, melk, aloe, essensielle oljer, leire, nærmer og forynker huden ytterligere.

  Funksjoner ved bruk av masker med kull

  Når du lærer om dydene til kullmasker mot svarte prikker, vil du kanskje prøve dem. Men før dette er det nødvendig å ta hensyn til noe. Legemidlet selv har flere kontraindikasjoner:

  • rosacea, det vil si edderkopper ("stjerner") på ansiktet;
  • for tørr hud;
  • Tilstedeværelsen av betent akne, sår på ansiktet;
  • allergisk mot noen av maskinkomponentene.

  Kull i seg selv er en ganske aktiv substans som aggressivt påvirker huden. Derfor bør rensingsprosedyren ikke utføres i lang tid og ofte. Etter 10-15 minutter anbefales agenten å fjernes fra ansiktet, og porene skal rengjøres ikke mer enn en gang i uken. Etter 6-7 uker må du ta en pause slik at huden har tid til å gjenopprette. Hvis det er purulent akne eller riper i ansiktet, vil sammensetningen med trekull korrodere vevet. I tillegg tørker den huden og absorberer den. Derfor, med langvarig eksponering for masken, kan ansiktet bli en jordaktig farge, som ikke vil være lett å bli kvitt.

  Selvfølgelig, for å få et godt resultat, må du bruke ferske ingredienser. Så, kulltabletter bør smuldre lett. Hvis gelatin er en del av masken, bør den være transparent og luktfri. Det samme gjelder for andre komponenter - det er viktig at de er av høy kvalitet.

  For allergiske reaksjoner, for å unngå komplikasjoner, før du bruker produktet til ansiktet, er det bedre å teste det på håndleddet. Hvis huden etter 15 minutter ikke blir rød og klør, kan du bruke en maske med trekull.

  Hudpreparering

  For å virkelig maskere maskinkomponentene må personen være forberedt. Dette inkluderer følgende trinn:

  1. Vask grundig med såpe eller skum for å fjerne fett og smuss.
  2. Steam ansiktet over en avkok av urter (kamille, St. John's wort, mynte) i 10 minutter. Dette åpner porene.
  3. Sett på en bandasje slik at du ikke forstyrrer håret ditt.
  4. Påfør det tilberedte produktet.

  Masken påføres i flere lag. Videre må det første laget enten "drives inn" med fingerputer, eller spres med en grov børste. Så maskinkomponentene absorberes bedre inn i de åpne porene og begynner å virke. Når det første laget tørker, smeder vi den andre. Ved påføring er det nødvendig å unngå området rundt øynene og øyenbrynene. Du kan spre produktet med kull enten på hele ansiktet, eller på steder der det er svarte prikker. Etter behandling kan ansiktet smøres med fuktighetskrem.

  oppskrifter

  Her er noen muligheter for masker mot forurenset porer:

  1. Med havsalt, aloe og essensiell olje. Bland kull og salt i forholdet 3: 1, legg til et par dråper te-treolje eller rosmarin og litt aloe juice. Legg til vann for å få konsistensen av rømme. Skyll med varmt vann etter 15 minutter.
  2. Maskefilm med melk og gelatin. I denne sammensetningen blir kullet renset, melken og gelatinen nærer og oppdateres. Så ta gelatinen (1 spiseskje) og fortynn i samme mengde melk. Tilsett 1 tablett kull og varme litt, slik at gelatinen endelig smelter. Påfør flere strøk og la det tørke. Gelatin vil ta en film som enkelt kan fjernes. Tilstedeværelsen av gelatin vil ikke tillate huden å tørke opp.
  3. Med kosmetisk leire. Du kan ta leire, hvilken du liker best: blå, rosa, grønn, svart. Til 1 spiseskje legg til 2 tabletter av knust kull. Rør i vann for å lage en slurry. Påfør som ovenfor og skyll med vann.
  4. Med rosevann og essensiell olje. Og denne sammensetningen mot de sorte prikkene vil forhindre deres videre utseende. Du må ta 1 tablett kull og myke den i 2 skjeer med rosevann. Deretter legger du til 2-3 dråper av din essensielle essensielle olje. Et annet alternativ er pulverisert rosenblad.
  5. Med sitron og yoghurt. Denne masken renser ikke bare ansiktet, men det fuktes også. Vi tar komponentene i følgende sammensetning: 1 kulltabell, 2 spiseskje vanlig yoghurt og 1 teskje fersk sitronsaft. Denne anti-pore masken er egnet for dyp rengjøring.

  Alle de ovennevnte oppskriftene for kullmasker er veldig enkle å forberede, billig og effektiv. De består utelukkende av naturlige ingredienser, slik at de ikke kan være usunne. Resultatet av bruken vil være strålende, ren hud uten irriterende svarte prikker.

  Aktivert karbon mot svarte prikker

  Aktivt karbon er et rimelig og effektivt naturlig adsorbent som brukes til raskt og trygt å fjerne giftstoffer fra kroppen. Til den lange listen over nyttige egenskaper er det verdt å legge til effektiviteten mot de svarte prikkene i ansiktet, som forstyrres av mer enn 70% av befolkningen under 25 år.

  Hva er komedoner?

  Det offisielle navnet på de sorte prikkene er komedie. De er resultatet av okklusjon av kanalene i sebaceous kjertlene med sebum. Sebaceous massene er fargeløse, men på grunn av de oksidative prosessene blir de svarte i stedet for utgivelsen. Direkte komedoner er et estetisk, ikke et medisinsk problem, siden de ikke skader helse. Men det er nødvendig å bekjempe dem, fordi det som et resultat av å falle inn i de utvidede porene av bakterier, kan komedoner bli papules - foci of suppuration, som er mye vanskeligere å kvitte seg med.

  Det vanligste stedet for lokalisering av svarte flekker er T-sonen (området med økt konsentrasjon av talgkjertlene, inkludert nese- og panneområder), men de kan også bli funnet på kinnene, haken langs nesens vinger.

  De viktigste tiltakene mot svarte flekker inkluderer mekanisk rensing av ansiktet og bruk av spesielle kosmetikk (skrubber, masker, filmer, etc.). Den første metoden innebærer å myke det øvre lag av hud med påfølgende ekstrudering av comedoner manuelt eller ved bruk av et spesielt apparat. Med en mangel på profesjonalitet trollmannen kan mekanisk rengjøring være svært traumatisk for ansiktet.

  Kosmetikk mot svarte flekker, som virkelig hjelper, er ikke billig. Et godt alternativ til merk masker er det vanlige aktiverte karbonet (Carbo activatus).

  Nyttige egenskaper av kull fra ål og ikke bare

  Den mest effektive formen av Carbo activatus fra svarte flekker er en maske. Regelmessig bruk av masker med kull gjør at du kan oppnå imponerende resultater:

  • myk bortskaffelse av svarte flekker, selv de som "ikke tok" mekanisk rengjøring;
  • normalisering av sebaceous kjertlene, bli kvitt oljeaktig skinne i T-sonen;
  • grundig rensing av sebaceous kanaler fra smuss, kåt hud og sebum clots;
  • eliminering av små mimic rynker.

  Masker med aktivert karbon har ikke alderskontraindikasjoner, siden de inneholder bare naturlige ingredienser og ikke avviker i aggressive effekter på huden. Den eneste advarselen er bestemmelsen av følsomheten til huden til en bestemt komponent som inneholder en maske. Hvis tegn på allergi mot kull eller andre komponenter vises, skal masken straks vaskes av.

  Topptrekkmasker

  Den enkleste masken inneholder bare kull og vann og virker på skrubbprinsippet. For forberedelsen er det nødvendig å blande vann med kull i proporsjonene tilstrekkelig til å oppnå en kremaktig masse. Masken påføres på ansiktet med lette masserende bevegelser, men ikke gnidd, fordi med mikropartikler av kull kan skade huden. Etter 15 minutter vaskes sammensetningen med varmt vann.

  Mask med kull og gelatin

  Dette verktøyet har mye positiv tilbakemelding. For forberedelsen vil det trenge:

  • kull - 1,5 tabletter;
  • mat gelatin - 1 ss. l.;
  • varmt vann - hvor mye vil "ta" sammensetningen.

  Kull må knuses til tilstanden til et homogent pulver (jo finere jo bedre) og bland det med gelatin oppløst i et vannbad. Den resulterende massen av konsistens ligner tannkrem. En slik maske skal påføres i flere lag: den første er "trykket" inn i huden ved hjelp av en sminebørste med stive børster, resten påføres med fingrene. Det er nødvendig å bruke 3-4 lag, så vent på at sammensetningen tørker. Effekten vil forbløffe deg: masken fjernes fra ansiktet som en film, og fjerner alt innholdet i forstørrede porene med det.

  Denne masken mot komedoner kan ikke brukes i rosacea (tilstedeværelsen av vaskulære "stjerner" på huden) og brudd på hudens integritet.

  Maske med kull og hvit leire

  Det er veldig enkelt å lage mat: bare bland 1 ss. pulverisert kull og kosmetisk hvit leire, legg til noen dråper av hvilken som helst essensiell olje og bring kremaktig konsistens med riktig mengde vann. Sammensetningen påføres på huden til den er helt tørr, deretter vasket av med varmt vann.

  Funksjoner ved bruk av masker med kull mot komedoner:

  • Den "ferskere" aktivert karbon, desto bedre effekt. Utgåtte tabletter har ikke den ønskede effekten.
  • Masken påføres bare til renset hud. For å forbedre handlingen av huden, kan du pre-steam (bare ta en varm dusj).
  • Maksimal effektivitet kan kun oppnås ved kurspåføring av masker. Kursets varighet er 4-5 uker, kurset kan gjentas maksimalt 2-3 ganger i året.
  • Ikke bruk aktiverte karbonmasker daglig. Den optimale bruksfrekvensen er en gang hver 2-3 dager.

  Aktivert karbon mot svarte prikker

  Aktivt karbon er en sterk sorbent. Det fjerner lett slag og giftstoffer, renser kroppen. I denne forbindelse er det mye brukt til å fjerne urenheter fra huden.

  Spesielt effektiv er aktivert karbon fra svarte prikker. Det renser porene, eliminerer komedoner, utfører dyp rensing. Også ved hjelp av billige og rimelige midler kan du fikse andre problemer. Spesielt attraktivt er det faktum at den kan brukes på forskjellige hudtyper.

  Narkotikaegenskaper

  Kull har en naturlig opprinnelse. Dens verdi til kroppen skyldes dette. Hvis du inkludere stoffet i maskenes sammensetning, får du et produkt som er spesielt nyttig for huden.

  Ved vanlig behandling kan man merke:

  • eliminering av svarte flekker, samt gamle formasjoner som ikke ble eliminert under rengjøringen;
  • reduksjon i aktiviteten til talgkjertlene og fettinnholdet i huden;
  • rensende porene fra støv, smuss og sebum;
  • eliminering av inflammatorisk prosess, som er spesielt viktig i nærvær av akne og akne;
  • hudutjevning og eliminering av mimic rynker.

  Takket være masker med tilsetning av aktivert karbon kan det være en kompleks effekt på forskjellige ulemper. Bruk av medisinske formuleringer er tillatt i alle aldre.

  Kjennetegn ved stoffbruk

  Før du bruker masker mot svarte prikker med tillegg av aktivert karbon, må du være kjent med grunnleggende regler.

  Til tross for det faktum at kosmetologer legger merke til allsidigheten av stoffet, anbefales det ikke å bruke med økt tørrhet i huden. Tross alt kan stoffet provosere sin videre dehydrering.

  For å få maksimalt resultat, må du utføre et behandlingsforløp i seks uker. Deretter tas en 2-3 måneders pause. Det er også verdt å huske at det ikke bør være mer enn tre ganger bruk per uke.

  Før bruk er det viktig å kontrollere holdbarheten av aktivert karbon. Det er nødvendig å ta bare et egnet stoff.

  Påfør forbindelsene for å rense huden. Dette kan gjøres med ansiktsvask, tonic og hud dampende.

  Hvordan rense huden?

  For at bruk av aktivert karbon skal være effektivt, er det viktig å følge de grunnleggende trinnene for rensing. For det første fjernes urenhetene fra hudoverflaten, og deretter blir sammensetningene selv påført direkte.

  Foreløpig stadium

  Sammensetningen bør trenge inn i de dypeste lagene av vev og porer. Derfor er det bare påført forrenset hud.

  Gel, skum eller enkel såpe brukes til vasking. Etter det kan du gå videre til prosedyren for damping.

  Det er nødvendig å forberede en avkok av medisinske planter. Kamille, calendula, celandine har anti-inflammatoriske og rensende egenskaper. Over kapasiteten med buljongen må du bøye hodet, dekket med et håndkle.

  Det er viktig å være nøye med å dampe. Det er nødvendig å gjennomføre prosedyren i minst 10 minutter.

  Etter å ha åpnet porene, kan du gå videre til å bruke masken. For å utelukke muligheten for kontakt med håret, anbefales det å bruke en spesiell bandasje.

  Hvis huden skal rengjøres med en maskefilm, bør du unngå å påføre håret og øyenbrynene. Å fjerne sammensetningen vil være vanskelig og smertefull.

  Oppskrifter for trekullmasker

  Tradisjonell medisin anbefaler bruk av flere forbindelser for å eliminere svarte flekker. De er forberedt med tilsetning av improviserte og naturlige ingredienser som ikke er vanskelig å finne i butikken.

  Med gelatin

  I maskefilmen, som du kan rengjøre porene, kan du legge til:

  • aktivert trekull (halvtablett);
  • gelatin (en halv teskje);
  • vann eller melk (en teskje).

  Tabletten av legemidlet knuses i pulver og blandes med gelatin. Deretter skal blandingen oppløses i vann for å oppnå en homogen tykk oppslemming. Melk kan ha en mild effekt på huden.

  Gelatin må først oppløses i et vannbad eller i en mikrobølgeovn. Når en homogen masse oppnås, avkjøles blandingen til romtemperatur.

  Etter forberedelsen påføres masken på ren hud med fingrene eller en spesiell børste med stive børster. Påfør det på problemområdene. Den vanligste er nesen, haken og pannen. Hvis hele ansiktet påvirkes, blir massen påført hele overflaten av huden.

  La sminke på ansiktet i 15 minutter. Det er viktig at det tørker ut og blir en film. Etter det må du pry masken til siden og fjerne den sammen med smuss i porene.

  Det er verdt å huske at sammensetningen ikke brukes i rosacea, så vel som skade og hudirritasjon. Etter prosedyren må du begrense porene med tonic lotion. Fuktighetskrem brukes for å gjenopprette pelsen.

  Effekten kan vurderes etter første bruk. Huden blir ren, får glans og utstråling.

  Med rosevann

  For å forberede sammensetningen må du ta:

  • aktivert karbon (en teskje pulver etter sliping tabletter);
  • tea tree essensielle olje (3-4 dråper);
  • rosevann (en og en halv teskjeer).

  Alle komponenter må blandes grundig og påføres huden. Sammensetningen blir igjen i 15 minutter og deretter vasket av med vann.

  Bruk masken skal være innehavere av fet hud. Tross alt, eliminerer alle komponentene helt glans av dekslene. Hvis sammensetningen påføres tørr og sensitiv hud, bør du gi opp essensiell olje.

  Med rosenblad

  For å rengjøre porene kan brukes sammensetning, som inkluderer:

  • hvit og grønn leire (en halv teskje);
  • aktivert karbon i tørrpulverform (en teskje);
  • geranium essensiell olje (4 dråper);
  • rosenblader, knust i mush;
  • vann, melk eller urte avkok (for å oppnå masse i form av tykk vann).

  Påfør produktet til ansiktet med massasjebevegelser. I dette tilfellet blir resultatet enda bedre. Etter at masken er helt tørr, vaskes komposisjonen av.

  Med aloe

  Aloe bidrar til å eliminere den inflammatoriske prosessen. Derfor kan den også kombineres med aktivert karbon under rensing.

  Det er nødvendig å blande pulveret (teskje) med saften av planten (teskje). Også tilsatt er havsalt (en tredjedel av en teskje), vann (noen få dråper) og tea tree olje (3-4 dråper).

  Sammensetningen bør smøres med rensede hudmassasjebevegelser. Etter 20 minutter vaskes masken av med varmt vann.

  Aktivt karbon fjerner enkelt urenheter, selv fra dype porer. Derfor anbefaler kosmetologer det som en effektiv rengjøringsmiddel.

  12 masker fra aktivert karbon fra svarte punkter

  Blant de mange kosmetikkene er det så vanskelig å velge noe virkelig verdt. Populær og allment publisert er ikke alltid effektiv. Og å prøve produkter som ikke heter firmaer er alltid farlig. Det er en måte! Prøv å lage en fasjonabel svart maske hjemme fra velprøvde og helt sikre ingredienser. En ansiktsmaske med aktivert karbon på ingen måte dårligere enn den dyrere kollegaen. Raskt forberedt, lett å søke og løser virkelig problemet med svarte prikker. Tror ikke? Tilbring en halv time og sjekk.

  Hva er fordelene med aktiverte kullmasker?

  Fordelene ved slike masker kan snakkes om i lang tid, men hele hemmeligheten ligger i egenskapene til hovedbestanddelen. Aktivt karbon er et helt ufarlig, men samtidig ekstremt effektivt produkt. Det forårsaker ikke allergier, har ingen kontraindikasjoner til ekstern bruk, og viktigere er sertifisert som medisinsk preparat. Og kontrollen over kvaliteten på medisinene er betydelig høyere enn i noen annen kategori av varer.

  Aktivt karbon er laget av naturlige ingredienser (visse typer tre, kokosnøtt skall, kull), noe som forklarer allsidigheten og sikkerheten. Unike sorptjonsegenskaper gjorde det uunnværlig i kosmetikk. Partikler av aktivert karbon tiltrekker alt som "under armen" vil falle - molekyler av fett, bakterier, støv... Og når de tas ut av huden, tar de denne skadelige belastningen med dem.

  På grunn av de høye sorbsjonskvaliteter av aktivert karbon har masken basert på den følgende tiltak:

  • renser huden fra komedoner (svarte flekker);
  • gjør lett polering av steder med post-akne;
  • reduserer fet hud;
  • lindrer betennelse;
  • renser porene og deres innsnevring.

  Selvfølgelig er en slik maske godt supplert med andre komponenter, med tanke på hudtype og eksisterende problemer. Men vær ikke så lurt å bruke en hjemmelaget svart maske. Dette er et ganske kraftig verktøy som, hvis det brukes feil, kan gjøre mer skade enn godt.

  Vær derfor oppmerksom på følgende begrensninger:

  • Påfør en maske utelukkende (!) på et renset og godt dampet ansikt;
  • Ikke bruk et slikt kosmetisk produkt på huden av en tørr type (det er bare mulig å påføre på nesen og haken);
  • Ikke bruk forbindelsen på områdene av betent epidermis;
  • Ikke hold et slikt verktøy på huden for lenge - fjern så snart det begynner å tørke ut;
  • Nekter å bruke kullmasker for rosacea og åpne sår i ansiktet.

  Hvis du legger en svart maske på den skadede epidermis, er det mulig at ved å fjerne den, vil du skade nærmeste friske områder.

  Klargjør huden for å påføre masken

  Ingen spesielle prosedyrer før det pålegges en kullmaske, må ikke utføres. Alle manipulasjonene er tradisjonelle, men de må gjøres, ellers ville det være meningsløst å vente på en positiv effekt.

  1. Pass på å fjerne sminke og støv med såpe eller kosmetisk melk. Hvis ingen fremmede partikler forblir på huden, vil de forstyrre maskenes virkemåte.
  2. Du kan utføre en lett peeling for å fjerne de mest grove hudcellene. Da kan kullpartiklene trenge inn i dypere, noe som betyr at effekten vil bli lysere og vare lenger.
  3. Smelt huden på en hvilken som helst praktisk måte. Du kan gjøre dette ved å holde ansiktet ditt over en bolle med varmt vann. Men hvis du vil øke effekten, må du forhåndsdefinere avkok av en farmasøytisk kamille eller legge til din essensielle essensielle olje til vannet. Hvis porene i epidermisene ikke er godt åpnet, vil masken være overfladisk - du vil ikke oppnå dyp rensing.

  Det forberedende stadiet er absolutt viktig. Men ikke mindre viktig er de endelige prosedyrene. Den epidermis etter slike manipulasjoner trenger antiseptisk behandling og ernæring.

  Derfor må du fjerne masken, og gjør følgende:

  • vask med en tidligere forberedt avkok med eter av te tre (eller enebær, sitron, mynte, furu);
  • tørk huden med isbiter eller skyll bare med kaldt vann;
  • Etter en stund, når rødmen kommer ned, gjelder den vanlige nærende krem ​​på ansiktet.

  Hvis alt er gjort riktig, vil huden etter en slik maske se yngre, tynnere og ømre ut. Svarte prikker (comedones) vil forsvinne, og oljeaktig glans vil midlertidig forsvinne.

  Noen ganger etter at ansiktets sammensetning er fjernet, kan det forbli rødt. Sannsynligvis er du enten overeksponert, eller huden din er veldig følsom. Uansett er det ikke farlig og vil passere raskt.

  Oppskrifter for kosmetiske masker med aktivert karbon

  Påfør knust aktivt karbon i sin rene form er ubehagelig og ikke så fint. Dens partikler er ganske harde og skader epidermis. Derfor, for å lage en trygg og behagelig hud kosmetisk, er det bedre å velge grunnlag for det. Velg grunnleggende komponenter basert på hudtype og eksisterende dermatologiske problemer.

  Aktivert karbon med gelatin

  Det er best å begynne å bli kjent med en kullmaske med en sammensetning basert på gelatin. Den ligger på forsiden av en god tett film, myker effekten av kull og har en ganske merkbar foryngelses- og stramningseffekt på grunn av naturlig kollagen, som inneholder overskudd i gelatin. Etter påføring vil huden bli renset, bli elastisk, små ansiktsrynker vil forsvinne.

  Forbered deg på forhånd:

  • spiseskje med oppvarmet vann (om ønskelig, erstatt med melk);
  • et par tabletter av kull;
  • en pose med gelatin.

  Før du lager en maske av aktivert karbon, må du kontrollere at alle komponenter er friske. For tabletter, ta en titt på fremstillingsdatoen, og når du åpner posen med gelatin, må du kontrollere at den er smuldrende og ikke har en ubehagelig lukt.

  1. Først, kross kullet mellom skjeene.
  2. Hell pulveret i en liten bolle og tilsett vann. Hell gelatin.
  3. Rør. Vent på oppløsning av kull og gelatin er ikke nødvendig, fordi du ikke kan være spesielt ivrig.
  4. Send bollen til mikrobølgeovnen (15 sekunder er nok) eller varmen produktet i en bolle med varmt vann.
  5. Fordel den varme masken over ansiktet med raske bevegelser - massen fryser raskt.

  For tegning bruk en vanlig børste. Velg en som er bredere - for smal vil være ubeleilig. Dip det i en varm sammensetning og fordel det raskt over huden, som om hammering det i porene. Etter å ha ferdig med det første laget, gjelder umiddelbart det andre. Jo flere lag du lager, jo lettere blir det å fjerne masken. Prøv å holde verktøyet fra å komme på øyenbrynene og området over overleppen - når du fjerner masken, kan hårene unnslippe.

  Spyl komposisjonen er ikke nødvendig. Den frosne filmmasken fjernes forsiktig med "strømpe". Dette er hele kjernen i prosedyren - forurensning og frossen fett som danner komedoner, bør strekke seg ut av porene og holde seg til masken. Når gelatin ikke er nok eller du holder sammensetningen i ansiktet ditt for lenge, begynner det å skrelle av skalaene. Det er veldig ubehagelig og veldig smertefullt. Hvis dette skjer, suge et håndkle i varmt vann og skriv det på ansiktet i 3 sekunder. Så masken vil myke litt og vil bli fjernet bedre.

  Aktivert karbon med PVA lim

  Ved operasjonsprinsippet er en slik maske fra svarte punkter med aktivert karbon ikke forskjellig fra det som er beskrevet ovenfor. Men du trenger ikke å vente på en foryngende og strammende effekt - det er fortsatt ingen kollagen i PVA.

  For å forberede produktet, trenger du en tavle av trekull og en skje med vann og lim. Klargjør kullpulver, fyll det med vann og gå inn i PVA. Bland grundig, ikke trenger å varme opp sammensetningen. Påfør det på samme måte som ovenfor og fjern når det tørker. Spyl verktøyet er også ubrukelig. Du kan vann for å fjerne noen spesielle frie vekter, som ble igjen på huden etter å ha fjernet masken.

  Aktivert karbon og aloe

  Egenskaper av aloe er kjent, sannsynligvis, til alle kvinner. Juice av denne planten har en bakteriedrepende effekt, helbreder små sår, reduserer betennelse. Som en del av kullmasken må denne komponenten være spesielt nyttig hvis du vil bruke den på sensitiv hud.

  Oppløs karbonpulveret i en skje med vann og tilsett noen dråper aloe juice. Det er bedre å forberede et slikt middel basert på gelatin, men noe rensende effekt vil bli merkbar uten det. Hold sammensetningen på huden i opptil en kvart time og skyll med varmt rent vann.

  Aktivert trekull med honning

  Du kan klargjøre denne masken bare ved å blande karbonpulveret med varm honning. Et slikt middel scrubs perfekt, og vil eliminere den ubehagelige glansen. Honning, på grunn av tilstedeværelsen i sammensetningen av mange sporstoffer, nærer huden og gjør den mykere og mer øm.

  Hvis ønskelig kan honning innføres i en gelatinebasert maske. Så du vil oppnå en dypere rensing og ernæring. I det første tilfellet vaskes komposisjonen enkelt med vann, i andre - de blir tradisjonelt fjernet med "strømpe".

  Aktivert karbon og aspirin

  Å eksperimentere med en slik maske på tørr hud er ikke verdt det. Denne sammensetningen er egnet for eiere av oljeaktig epidermis med brede porer. Aspirin renser huden godt, og gir den også en sunn farge.

  Denne masken er også best tilberedt på basis av gelatin. Krymp de svarte og hvite tabletter, hell det tilberedte pulveret med en skje mineralvann og tilsett gelatin. Varm opp sammensetningen og fordel varm over ansiktets hud.

  Aktivert karbon og svart leire

  Sort leire i seg selv er en sorbent, derfor øker den sin virkning i sammensetningen av kosmetikk med kull. Porene etter påføring av en slik sammensetning vil bli dypt renset, huden vil se yngre og friskere ut. Egenskapene til svart leire vil bidra til å normalisere aktiviteten til talgkirtler.

  Bland kullpulveret med en spiseskje med tørr leire. Fortynn tørre ingredienser i vann eller melk. Hvis du ønsker, kan du legge til gelatin, honning, essensielle oljer.

  Påfør sammensetningen med en spatel og, mens den tørker (opptil 20 minutter), legg deg ned, prøver å ikke snakke. Skyll av produktet, uten å vente på den endelige frysingen.

  Blå leire med trekull for fet hud

  Generelt er hver maske med kull indikert for bruk på epidermis av fett typen. Dette skyldes sorpsjonsegenskapene til hovedkomponenten, på grunn av hvilken det trekker toksiner, smuss, bakterier og fett fra huden. For å forbedre effekten i sammensetningen av kullmasken, kan du legge til blå leire. Det vil blant annet lindre betennelse og lette rødmet hud.

  For enkelhets skyld kan du enkelt legge til en spiseskje med tørr leire til en klassisk kullgelmaske basert på gelatin. Hvis den ikke er til stede, er det lett å forberede verktøyet på vanlig vann. Påfør preparatet og la det stå på ansiktet til leiret begynner å herdes (7-10 minutter). Påfør deretter det neste laget av leire og la det tørke. Etter det, skyll av med urte avkok eller varmt vann.

  Anti-aging oppskrift med trekull

  En merkbar foryngelses-, stramnings- og forfriskende effekt utøves av en kullmaske basert på gelatin med tilsetning av vanlig bordssalt. Egnet og sjø. Forbered massen til påføring på tradisjonell måte, hell deretter en skje salt i den allerede oppvarmede sammensetningen og tilsett 4 dråper teetre og aloejuice hver.

  La en slik sammensetning på huden ikke være lenger enn en kvart time, og etter fjerning er det viktig å vaske ansiktet godt med vann eller kamilleavkok for å fjerne alt saltet. Utfør disse kosmetiske prosedyrene bør ikke være mer enn en gang hver 7-10 dager.

  Aktivert karbon mot betennelse

  Kullpulver brukes best til ikke-inflammatorisk hud. Men for profylakse på huden som er utsatt for betennelse, kan du bruke kullbaserte produkter med tilsetning av essensielle oljer.

  Oppløs knust kull i 25 ml rosevann og tilsett et par dråper essensielle oljer av jasmin, apotekskamomile og duftende rosmarin. Hold sluttproduktet i kontakt med huden i opptil 20 minutter.

  Aktivert karbon med sitron

  En sitron i sammensetningen av en hvilken som helst mask vil ha en antiseptisk, tørking og lysende effekt. Det er godt å legge til noen dråper sur juice i hjemmet kosmetikk til de som har et problem med akne eller svarte flekker i ansiktet.

  Oppløs kullpulveret i et par spiseskjeer av ren (ikke-fruktig) yoghurt. Tilsett 5-7 ml sitronsaft og bland. Påfør ansiktet med en børste. Etter en kvart time, vask av.

  Akne trekull

  Denne vanskelige oppskriften passer for problemhud. Men vær oppmerksom på at verktøyet fortsatt er uønsket for å søke på skadede områder. For å forberede trenger du en tablett kull og spirulina, samt teetreeter og kamilleavkok. Spirulina helbreder perfekt sår, kamille beroliger huden, og teetreet har en antiseptisk effekt.

  Pund tabletter i pulver og oppløs det i varm kjøttkraft. Tilsett 5 dråper olje til disse ingrediensene. Påfør produktet til et pre-dampet ansikt og hold det i opptil en kvart time. Vask av gjenværende kamilleavkok.

  Aktivert karbon med egg

  Denne sammensetningen kan forsiktig brukes på hvilken som helst hud som en dyp peeling. Protein i dette tilfellet er bedre å fjerne - det tørker epidermis, som ikke er nødvendig, gitt tilstedeværelse av kull i sammensetningen av produktet. Men eggeplommen rik på sporstoffer vil komme til nytte.

  Bland kull med eggeplomme, skriv inn melk eller bedre rømme. I det første tilfellet vil blandingen være mer flytende og for enkel bruk vil det bli nødvendig med innføring av for eksempel leire. Spred over ansiktet som resulterer i sammensetningen, masser huden godt og la produktet stå på det i ca 20 minutter. Skyll deretter med urtete eller bare oppvarmet vann.

  Kosmetikk basert på kullpulver kan gjøres mange, og resultatet av bruken vil bli synlig fra første gang. Likevel er det viktig å huske at den hyppige gjennomføringen av slike kosmetiske prosedyrer dehydrerer huden og frarøver den av nyttige sporstoffer sammen med skadelige. Gjør derfor masker selv for fetttype hud ikke mer enn en gang hver 7-10 dager.

  Flere Artikler Om Typer Acne