Du har sikkert allerede hørt at i løpet av søvnen, gjenopprettes en persons epitel. Naturligvis får du ikke nok søvn på grunn av babyen, og på grunn av dette er huden din enda vanskeligere. Det er en vei ut av denne situasjonen: Når krummen har sovnet - slipp alle husarbeidene dine og legg deg til sengs også. Og selv om det vil være en gang om dagen og ikke for lenge, vil det medføre umiddelbare resultater uansett. Snart vil du se at hudtilstanden er bedre.

Sannelig har du hørt ordtaket: "vi - dette er det vi spiser." For å gjøre huden din frisk og frisk, ta med hård hvete pasta, brun ris, salat, avokado, olivenolje i kosten din. Disse produktene er svært gunstige for huden. Prøv å drikke mindre kaffe og te og helt forlate bruken av røkt og saltet mat.

Selvfølgelig må huden fuktes og næres. Du kan bruke babyolje eller næringsrik vitaminisert krem. Prøv å drikke minst 1,5 liter væske per dag. Du kan også lage et avkok av urter eller kjøpe mineralvann, hell det inn i en sprayflaske og dryss det direkte på ansiktet ditt om dagen. Prøv minst en gang - en gang i uka - å lage ansiktsmasker. Det er ønskelig at de inkluderer kollagen. Alle disse prosedyrene vil ikke ta mye tid og penger fra deg, men de er svært effektive hvis du gjør dem regelmessig. Vel, du må bli vant til hvis du vil se vakker og blomstrende.

Forresten, her er en herlig oppskrift på den magiske krem ​​som ble brukt av våre bestemor.
Ta 2-3 ts olivenolje og 50 gram krem, smelt dem sammen i et vannbad. Kald deretter og legg til det 1 ts honning og 2 eggeplommer. Etter å ha blandet blandingen grundig til en jevn konsistens. Deretter legger du inn en spiseskje kamferolje, en halv teskje glyserin og ett glass kamilledekok. Rør godt. Ferdig! Du kan bruke denne krem ​​om morgenen, om ettermiddagen, om kvelden - når du vil! Det er ekstremt nyttig for ansiktets hud.
Det skjer ofte at pigmenterte flekker under graviditeten vises på huden. Dette skyldes at et bestemt hormon er aktivert, som er ansvarlig for produksjonen av melanin. Det er ingen mening å håndtere pigmentplater under svangerskapet. For å forsvinne, trenger de omtrent seks måneder etter levering. Hvis noen flekker forblir, vil persille juice med rømme hjelpe til med å takle dem.

Sannsynligvis viste strekker seg på huden din etter fødselen. Hvis ikke, da er det bare bra, men selv om det er slik, bør du ikke bli deprimert og panikk. Forresten, merker de fleste menn ikke strekkmerker på kroppen av en kvinne i det hele tatt, det er bare kvinner som så nøye ser på refleksjonen i speilet. Kjøp på apotek eller supermarked spesiell olje fra strekkmerker. Også egnet mandelolje, kakaosmør eller babyolje. Gni den på de stedene der det er strekkmerker. Bare vær tålmodig - det vil ikke være umiddelbar effekt. Men over tid vil du legge merke til at strekkmerker faller i størrelse og blir blek.

Hvordan bryr seg huden etter fødselen?

Brune flekker, akne. Hvordan de sørget for deg under graviditeten! Og hvordan vil huden din føle seg etter fødselen? For svaret på dette spørsmålet, vendte vi til dermatolog kosmetolog Kandidat for medisinsk vitenskap Alexander Povalyukhina.

Etter graviditet møter kvinnen følgende problemer:
1. På bakgrunn av hormonelle endringer som oppstår under graviditet og etter fødsel, kan akne oppstå. Graviditet og fødsel - det er alltid stress for den kvinnelige kroppen. Noen ganger som følge av dette stresset, øker sekretjonen av talgkjertlene. I alle fall, etter fødsel, trenger en kvinne hjelp av en dermatokosmetolog for å forhindre utseende av arr i ansiktet hennes (jeg understreker at hovedfokus i behandling av akne bør legges på kosmetiske prosedyrer og ekstern terapi, fordi medisinsk behandling kan være uønsket under amming.) Kvinner foreskrives slike prosedyrer som elektrokoagulering av de betente elementene i utslett i kombinasjon med kryo-massasje i ansiktets hud, samt mikrostrømbehandling (dette er en smertefri og hyggelig prosedyre som normaliserer aktiviteten til talgkjertlene, forbedrer hudtonen, denne prosedyren hjelper godt de som har sensitiv hud eller hud med utvidede kar).

2. Når en kvinne bærer et barn, blir immuniteten vanligvis redusert. Dette kan føre til utseende på huden av papillomer, akrohord, ulike vorter. Under graviditet bør du ikke slette dem, fordi Denne prosedyren er litt smertefull og kan utløse en økning i livmodertonen. Etter fødsel bør slike formasjoner nødvendigvis fjernes, siden disse neoplasmene av en smittsom natur har en tendens til å spre seg.

3. Gravide kvinner har ofte pigmentflater (chloasma). Ofte dannes de rundt øynene, over overleppen, på pannen. Etter fødselen kan disse stedene forsvinne helt eller delvis. Hvis de er igjen, trenger kvinnen hjelp fra en skjønnhetspleie. Fjernelse av slike flekker ved hjelp av dype traumatiske prosedyrer er uønsket, i dette tilfellet anbefales det å bruke overflateskall, mikropolering av huden.

4. Stor skuffelse hos unge mødre forårsaker strekkmerker. Jeg vil advare: de er lettere å hindre enn å fjerne. Derfor, under graviditet anbefales det å bruke spesielle kremer, geler som forhindrer strekkmerker. De er rettet mot å forbedre hudens elastisitet, og de må brukes hver dag til huden på brystet, magen, lårene, baken.

5. En feilaktig oppfatning at "mol ikke kan røres." Hvis en kvinne har mange mol, så før graviditeten, må hun undersøkes av en dermato-onkolog, og om nødvendig, fjern disse strukturene med obligatorisk histologisk kontroll. Etter fødselen er det også nødvendig å kontrollere mol, siden transformasjonen av disse formasjonene i ondartede seg ofte forekommer under graviditet. Jeg understreker at observasjonen skal gjøres av spesialisten, og ikke av kvinnen selv siden molen som ikke forstyrret sin eier i det hele tatt kan være farlig.

For resten, er hudpleie etter graviditet ikke forskjellig fra vanlig. Selvfølgelig, som alltid, trenger huden din fuktighetskrem, bruk av nærende kremer for huden rundt øynene. Jeg anbefaler også å tørke ansiktet med gressis (frosset avkok av urter) om morgenen. For å gjøre dette kan du bruke urtete (for eksempel Elekosol), kamille eller salvie.

Selvfølgelig bør en ung mor velge kosmetikk på en slik måte at lukten ikke irriterer barnet og at ingrediensene i dem ikke forårsaker allergier. Derfor vil det være bra hvis hun til tross for sin travle tid tar tid til å konsultere en kosmetolog som vil hjelpe henne med å løse disse problemene.

Gjenoppretter en figur allerede på sykehuset

Forfatteren: Anna Kulemina

Rubrikk: Figur etter fødsel

Hei alle sammen! Mens babyen min sover søtt, går i en tur, husker jeg meg selv som jeg var før ekteskap og fødsel. Hvor mange latterlige tanker og dumme stereotyper satt i hodet mitt - ikke å formidle. For eksempel er det en rask gjenoppretting etter fødsel noe som sier seg selv. Det virket ubestridelig, og det eneste sanne rådet er ikke å bekymre deg for graviditeten og begynne å pumpe pressen rett etterpå. Virkeligheten har gjort sine egne tilpasninger.

Før fødselen

Å være gravid, delved jeg inn i studien av dette problemet. Og så plutselig viste det sig at vekten av gravide er lagt til uregelmessig, svært svakt korrelerende med mengden mat. For eksempel, i en uke med to faste dager (på råd fra en gynekolog), fikk jeg mer enn et kilo! Men opptil 20 uker var vekten, selv om jeg spiste som ikke i meg selv.

Med gymnastikk for gravide, var alt ikke så enkelt. Opptil 12 uker kan en god halvdel av fremtidige mødre i utgangspunktet ikke gjøre noe på grunn av toksisitet. Mange forbyr fysisk aktivitet på grunn av trussel om abort (noen av vennene mine måtte faktisk ta halv senger i løpet av hele graviditeten - barnets helse og liv er mer verdifulle enn figuren!). Og i de siste ukene er å sette på støvler om å-th-th som er en utmattende øvelse.

Hvis det ikke er kontraindikasjoner, vil fysisk aktivitet være en utmerket forebygging av helseproblemer i postpartumperioden.

Svømming, turgåing eller spesielle øvelser for gravide (på nettet finner du mange videoer for enhver smak) - dette er det perfekte valget. Preference er bedre å gi en last som vil bidra til å styrke ryggen. Tro meg, ryggen din vil være veldig takknemlig for støtten, fordi belastningene er svært svake!

Forsiktig og nøyaktig

Om pressens sving - dette er en støyende jeg ble spent. Alle leger er enige om at mens lochia (ca. 40 dager etter fødselen) generelt er sterkt fysisk anstrengelse kontraindisert. Og i de første 10 dagene etter graviditet er det bedre å observere nesten sengestøtte. Dette er et flott tidspunkt å ta vare på deg selv, lytte til kroppen din og begynne å behandle den nøye og med kjærlighet.

Kroppen er utmattet av fødsel og fødsel, aktiv sport vil bare fullføre den. Men noe å gjenopprette magen (og hele kroppen) kan starte i de første dagene etter fødselen.
Så hvor skal du begynne?

Tren "vakuum"

Du kan begynne å gjøre det bokstavelig 2-3 dager etter naturlig fødsel. (Ærlig talt fant jeg ingen informasjon om keisersnitt, så sørg for å konsultere legen din hvis du kan). I vårt tilfelle er det gjort liggende, i noen måneder kan du vurdere andre bestemmelser for denne øvelsen, for eksempel sitter, står eller på alle fire.

Vi tar et langt dypt pust. Etter denne full utånding. Og på uttaket (dette er viktig!) Vi prøver å tegne magen under ribbeina - akkurat som barna gjør Kashchei. Perineum er ikke anstrengt, det må nå bak magen på grunn av vakuumet. Og vi beholder denne posisjonen så mye som mulig. I utgangspunktet vil ikke lenger enn et par sekunder fungere. Denne øvelsen skal gjøres mange ganger om dagen, ideelt sett 8 sett med 10 ganger.

Det hjelper til med å gjenopprette kontrollen av bukmuskulaturen, sette de "sprawled" organene på plass, hjelper med diastase, vannlating og hemorroider. Generelt, en magisk øvelse, mye bedre swing trykk!

Binder en mage eller bandasje

En annen veldig interessant teknikk som jeg gjenkjente ganske ved et uhell og aldri opplevde en slik beskrivelse noe annet sted. Poenget er at i de første par ukene magemusklene overstretched og ulydige, så stå og gå indre organer bare henge ut på magen, noe som kan være svært ubehagelig. Å binde buken kan fikse dette problemet. Gjør omgående en reservasjon - dette er ikke et bandasje.

Hvordan knytte? For å gjøre dette trenger du et tett stoff på ca 300 × 50 cm. Du kan bruke en slynge. I den utsatte posisjonen plasserer vi midten av det strakte lerretet på magen, krysser det bak ryggen og trekker det igjen på magen.

Nå er de resulterende endene litt lavere under magen (i kjønnsbenet) og bundet i en knute. Svært tett ikke når du står opp, blir enda tettere. Det er bedre å gjøre knuten ikke i midten, men lateralt, slik at den ikke presser på livmoren. Vi hadde to lag stoff på magen vår - bred på hele magen og smal på bunnen.

Bred - dette er en lomme hvor du nå må brette magen. Vi starter ovenfra under stoffet i hånden og begynner å "rake ut" alle brettene i denne lommen. Magen til en kvinne som nettopp har født er en bunnløs veske, så vær så snill å dra alt opp. Nå korrigerer vi begge lagene i lerretet: Vi retter den øvre og gjør den nederste en mer behagelig, slik at ingenting presser, ikke kutter, overtrekker ikke. Vi står opp. Hvis alt er gjort riktig, må det være en følelse av at noen som står bak deg har tatt deg om og holder deg i magen. Det er, det er veldig fint og gir en følelse av lyshet.

Forbindelser som dette kan og bør gjøres til følelsene med og uten å binde seg, blir liknende. Men hvis du synes denne teknikken er komplisert, så se i postnatal gå med bandasje, men i alle fall, ikke la magen til deres hjelp ham å bli som det samme, eller enda vakrere.

mat

Kostholdet i sykepleie er et tema for oppvarmet debatt, men som for meg - et spørsmål om tro. Men vær det som det er, det er universelle anbefalinger. En veldig dårlig idé er å begrense deg selv i kostholdet for å gå ned i vekt før. Kroppen vår trenger styrke for å gjenopprette, og med et kaloriunderskudd vil du føle deg verre enn noensinne.

Og hvis du ammer også... Jeg umiddelbart etter fôring ønsket vilt ikke bare å spise, men å spise! Du kan erstatte raske karbohydrater i form av informasjonskapsler, søtsaker, mel (som du vil ha) med proteinmatvarer - ostemasse, kjøtt, nøtter. Det viktigste er å sikre at barnet ikke har en reaksjon.

Hudreparasjon

For at huden skal være ganske strammet og generelt sunn, trenger den spesiell omsorg. Dette og eksterne midler - alle slags kremer og oljer, og for inntak - vitaminkomplekser, tilsetningsstoffer. På siden Iherb finner du en rekke produkter for skjønnhet og helse, inkludert for gravide og ammende. Vær oppmerksom på at når du ammer til å smøre brystpleieprodukter, trenger du med stor forsiktighet. Barnet ditt kan ikke like smaken av krem ​​(for ikke å nevne den tvilsomme næringsverdien).

Vakre og friske ben

Nylig anbefaler leger sterkt bruk av kompresjon (anti-embolisk) strømper for fødsel. I nærmere detalj, hvorfor og for hva de trengs, snakket vi her i denne artikkelen.

Her anbefaler jeg sterkt ikke å rush for å skyte dem etter fødsel. Hvor mye skal du ha kompresjons (anti-embolisk) strikkevarer etter levering? Hvis det var naturlig fødsel uten noen spesielle komplikasjoner, er den anbefalte perioden 3-7 dager. I alle andre tilfeller er perioden 2-3 uker.

Etter det anbefaler jeg på det sterkeste å ha på seg (selv hjemme) hverdagsstrømper eller strømpebukser som passer for deg kompresjonsklasse. De ser på samme måte som vår vanlige kapron, men beina gir vesentlige fordeler.

De trenger å bli slitt om morgenen uten å komme seg ut av sengen, men hvis de savner øyeblikket, så legg dem ned i 15-20 minutter med litt forhøyede ben. Dette strikketøy har en veldig tett struktur, så det kan være vanskelig å kle på, prøv å ikke vri og jevnt fordelte dem på beina. Og forresten er det bedre å gjøre det i hansker, eller fjern ringene før dette og sørg for at manikyret ikke skader materialet.

Anbefalinger for kroppspleie:

 1. For å bevare en vakker byste, ikke glem å ta med deg til sykehuset, en spesiell pleiebjelke og silikonputer på brystvorten. De er uerstattelig hvis det er problemer med vedlegget av babyen til brystet. Salve "Bepanten", hun reddet meg perfekt for omsorg for brystvorten, da min baby snakket dem umiddelbart. Og et annet tips: få en brystpumpe på forhånd. I mitt tilfelle viste det seg at når melken kom, ble brystet fylt og forstenet i løpet av få minutter, og babyen var ikke klar til å spise i det hele tatt for å lindre tilstanden. Jeg personlig uttrykker hendene mine, ja, jeg jobbet ikke i det hele tatt. For mer informasjon om brystpleie, les her.
 2. Umiddelbart fra de første dagene etter fødselen, rett på sykehuset, gjør en lett massasje av magen og gni kremet, som har en sterkere konsistens eller kosmetisk olje. For eksempel brukte jeg en krem ​​i barselssykehuset, og allerede hjemme brukte jeg olivenolje med tilsetning av forskjellige essensielle oljer. Dette vil hjelpe huden å gjenvinne sin elastisitet og tone.
 3. Det er også veldig nyttig når du tar en dusj eller et bad for å gjøre en massasje med en slik silikon vaskeklut, kjøpt den på et apotek. Dette bør gjøres som følger: hender, fingre til skuldre; ben, fra fingrene til beltet og deretter på ryggen og magen. Etter en stund vil du føle det selv, det viste seg for meg ved omtrent den tredje uken, begynn å gjøre en intensiv massasje av mage og problemområder. Jeg gjorde dette som følger, i dusjen eller når jeg gni i oljer, jobbet jeg intensivt på magen og sidene.
 4. Tørr gni. Jeg anbefaler også å kjøpe en slik børste og prosessere i 10 minutter - 15 problemområder, men allerede tørr. Les mer om metoden for tørr sliping, en egen artikkel er skrevet.
 5. Kontrastdusj, veldig kraftig og uunnværlig daglig handling. Ta en dusj så ofte som mulig, enda bedre hvis det forblir i vane i mange år.
 6. Skrubbe. Hver dag, bruk noen skrubbe du liker, for en rask fornyelse og restaurering av huden. Det er mulig å lage som kjøpt så uavhengig: malt kaffe, sukker, havsalt og essensielle oljer. Eller bare malet kaffe.
  Forresten, alle disse anbefalingene (unntatt Bepanten salve)))) er svært effektive i bekjempelse av cellulitt.

Og hvordan gjorde du deg, hvilke metoder brukte du? Jeg håper artikkelen var nyttig og interessant for deg. Legg igjen kommentarer, ikke glem å dele favorittartikler med venner og abonnere på oppdateringer!

Hud etter fødsel

Huden gjenopprettes hos hver kvinne, delvis rent individuelt, den er innlemmet genetisk. Og hvis en ung mor, uten innsats fra henne, allerede en uke etter fødselen, har et blomstrende og stramt utseende, og den andre må bruke all sin fritid til kampen for fortidens skjønnhet, så har naturen bortkastet det, og ingenting kan gjøres om det. Derfor vil ingen gi deg spesifikke betingelser for restaurering av huden etter fødsel. Men du vil betydelig få rask seier over manglene, hvis du følger de to grunnleggende reglene strengt. God søvn og et balansert kosthold - dette er to krav, og observerer at du vil snart være glad for å beundre deg selv i speilet.

Å spise mat som er rik på mineraler og vitaminer, hjelper deg raskt å gjenopprette huden din og hjelpe deg med å få et blomstrende utseende og velvære. For ikke å nevne det faktum at babyen din vil utvikle seg og vokse godt og motta verdifulle næringsstoffer gjennom morsmelk.

Abdominal hud etter fødsel

Dette er hovedproblemet for kvinner som fødes. Mange unge mødre begynner å bli panikk, og frykter at deres mage aldri vil få et trim-utseende, og åpne bikinier og topper som tåler magen, er en ting fra fortiden. Ikke bekymre deg for mye på forhånd. Gjenoppretting etter fødsel er en vanskelig periode og tar litt tid, vær så tålmodig. Når kroppen din blir sterkere etter fødselen, og dette skjer ikke før etter en halv og en halv måned, kan du begynne å trene.

For å oppsummere: En sunn søvn, riktig ernæring og mulig trening, og magen din vil igjen bli glatt og passform.

Hva skal jeg gjøre for å stramme huden etter fødsel?

De grunnleggende anbefalingene for å minimere dine ulemper eller bli kvitt dem er ikke så vanskelig i det hele tatt:

 • Igjen kan du starte gymnastikk ikke tidligere enn seks uker etter fødselen. Derfor, først og fremst, forsøk å etablere et balansert kosthold, ikke overeating og ikke lene seg på høyt kalori mat. Hvis barnet ditt er ammet - dietter er kontraindisert for deg.
 • Bruk en postpartum bandasje for å støtte de svekket bukemuskulaturen.
 • Etter to måneder kan du starte klasser med hula hoop (vinkelen), vri den minst 10 minutter om dagen.
 • Alternativ pust: pust den magen, deretter brystet. Ta magen i oftere slik at den gradvis blir en vane.
 • Massasje med spesielle kremer vil også bidra til å bekjempe sagging og skitten hud. Regelmessige prosedyrer vil bidra til å oppnå rask effekt.

Tren etter fødsel

Gymnastikk og sport vil bidra til å raskt gjenopprette de originale skjemaene. Ikke torturere kroppen din dietter, utføre en kompleks av enkle øvelser, vil du oppnå ønsket, og magen vil bli frisk igjen, og de andre problemområder forsvinner sporløst.

Hjemme kan du utføre disse oppgavene på fritiden:

 • Sitte på en stol, løft rette ben;
 • Ligge på ryggen, hold hendene bak hodet, løft torso;
 • Sitte på kanten av en stol, løft sakte og senk bena bøyd i knærne.

Ansiktshuden etter fødsel

Mer enn huden på magen, er mange kvinner bekymret for deres hudtilstand. Under graviditet og etter fødsel, endrer mange mennesker sin hudtype, det blir fet eller tverrlig, det skiller seg ut, akne og andre utslett forekommer. Mange problemer løses av tradisjonell medisin:

 • Tinktur og decoctions av urter (serier, kamille, calendula) vil bidra til å gi et sunt utseende til huden;
 • Leirmasker bidrar til å bekjempe fet hud;
 • Masker med sitron, agurk, persille eller kefir vil bidra til å kvitte seg med pigmentering;
 • Hvis du har forstørrede porer, vask med kaldt vann;
 • Fersk luft og vitaminkompleksinntak vil bidra til å gjenopprette hudens elastisitet og gjenopprette sin sunne farge.

I tillegg har moderne kosmetikk i sin arsenal hele linjer designet spesielt for unge mødre.

Etter fødselen: hvordan å returnere en vakker mage

Hver kvinne i begynnelsen av moderskapet står overfor problemet med en slakk mage. Noen går straks på kosthold, noen skynder seg på treningsstudioet, og noen nyter salongprosedyrer. Det beste resultatet kan imidlertid bare oppnås gjennom regelmessige komplekse øvelser som kombinerer fysisk aktivitet og spaomsorg.

Mage hudpleie etter levering

Flabby og uelastisk hud kan mørke morskapens glede. Derfor bør du begynne å ta vare på magen din så tidlig som mulig. En effektiv måte å gå tilbake til de gamle skjemaene vil svømme. Vandring til bassenget er flott for kroppen, trener musklene og er garantert å takle postpartum depresjon. Tross alt er et godt humør og selvtillit en halv suksess. Ikke glem alt om kroppsopplæring. Løping, fitness, aerobic, dans, gymnastikk, sykling - du kan velge alt ditt hjerte ønsker. Sport justerer ikke bare formen, det forbedrer blodsirkulasjonen og oksygenforsyningen til cellen. Som et resultat får den unge moren en tonet kropp og en glatt, elastisk hud.

Det daglige ritualet bør være en dusj. Veksling av varmt og kaldt vann bidrar til god blodtilførsel til vevet og øker hudens elastisitet. Det er nyttig å massere kroppen med en vannstråle, det er lett å klemme problemområder, gni dem med en vaskeklut fra naturlige plantefibre. Bli kvitt strekkmerker hjelp bad med essensielle oljer. Velg har vasket av luktstoffer i enebær, appelsin, jojoba, sitron.

Blå og hvite leire masker demonstrerer en fantastisk effekt. De regenererer dermis perfekt, gjør dekselet elastisk og glatt. Clay wraps er også mulig. Slike prosedyrer tar mer tid, men resultatet er verdt det. Det er nok å bruke sammensetningen til problemområdet, pakke inn en film og ta på varme klær. Du kan skole etter 50-60 minutter. Obligatorisk komponent i omsorg bør være bruk av kosmetikk. Det er bedre å kjøpe apotek kosmetikk basert på naturlige ingredienser.

Strekk på magen - hva å gjøre

Utseendet på strekkmerker på grunn av særegenheter av kollagen. Molekyler som ikke er i stand til å strekke seg, brer seg enkelt fra hverandre og danner striae. Du kan bekjempe dem med peeling, mesotherapy og wraps. Peels bidrar til å exfoliere overflaten av dermis, noe som positivt påvirker dannelsen av kollagen og elastin, som er nødvendig for eliminering av strekkmerker. Peeling kan være fysisk, kjemisk og laser. Mekanisk rensing innebærer påføring av skrubbe og en lett massasje i retning med urviseren. Kjemisk peeling er basert på bruk av fenol- og trikloreddiksyre, som brenner døde celler og fremmer kollagensyntese.

Mesoterapi vil bidra til å fjerne mangler - innføring av stoffer under huden. Bruk vanligvis kollagen, elastin, noen aminosyrer og vitaminer for dette formål. For et godt resultat er det fornuftig å fullføre et fullt kurs, som inkluderer 7-10 økter.

Fuktighetsgivende er viktig når du går. Påfør kremet etter å ha tatt en vannbehandling - bad eller dusj. Sammensetningen av kosmetikk bør omfatte aktive fuktighetsgivende midler (hyaluronsyre, aloe vera), mineraler, vitaminer, aminosyrer. Økologiske ingredienser er også velkomne.

Øvelser for magen etter fødsel

Muskler kan styrkes etter 6-8 uker. De som fødte en keisersnitt vil måtte utsette trening i minst to måneder. I idrettsaktiviteter i de tidlige stadiene kan masker sprer seg, intra-abdominal trykk kan øke, eller livmorveggene kan falle. Ved begynnelsen av utvinning er det bedre å ta vare på kostholdet ditt. Ikke følg en streng diett, fordi mangel på næringsstoffer kan påvirke kvaliteten på melk negativt. Det er bedre å begrense meny-søtsaker, fete og stekte matvarer.

De mest effektive øvelsene vil være på pressen. Raising straight eller bent bones, body, diverse vendinger og bøyer - dette vil være nok for de første treningsøktene. Gradvis kan du legge til øvelser for den øvre, nedre og skråpressen, kjent for alle "sykkel" og kne-ups som henger på tverrstangen. Unge mødre instruktører anbefaler å vri på fit-ball og stå på albuene (den tradisjonelle "bar").

Hudpleie etter fødsel

Hudpleie for en kvinne forblir et hett tema gjennom hele livet. Og etter fødsel spesielt. Faktisk, under graviditeten, var huden elastisk, øm og syntes å lyse fra innsiden på grunn av økt nivå av hormon progesteron. Og etter at barnet ble født, falt hormonets nivå, og dette påvirket hudens tilstand. Det har blitt tørt, kjedelig, rynker er bedre synlige på det, og noen steder er irritasjon mulig. Hva skal jeg gjøre?

Som standard bør en kvinne spise riktig, ha nok tid til å sove, regelmessig gå på tur, drikke nok rent vann daglig, og prøv å ikke være nervøs. Dette er nødvendig for å støtte kropp og velvære, og alle andre tiltak uten dette er rett og slett meningsløse.

Artikkelnavigasjon

Hvordan forbedre tilstanden og utseendet på huden

Når som helst, og spesielt etter fødselen, trenger huden regelmessig rensing, næring og hydrering. Dette betyr at i morgen må du vaske med et skum eller en gel for vasking, og deretter påfør en fuktighetskrem. I løpet av dagen kan du spray huden med termisk vann. Eller hell mineralvann i en sprøyteflaske i stedet. Det gir også en god effekt. På kvelden, ikke glem å vaske av kosmetikk, vask og påfør nærende krem ​​på ren hud.

Det er nyttig å lage ansiktsmasker en gang i uken. Du kan kjøpe klargjort i butikken, et apotek. Eller gjør det selv fra de tilgjengelige produktene. Både de og andre masker er valgt:

 • etter type (tørr, normal, oljeaktig, kombinasjon) eller hudtilstand (problematisk, følsom);
 • i henhold til ønsket effekt (eksfolierende, fuktighetsgivende, nærende, innsnevrende porer, anti-aldring).

Hver er nyttig på sin egen måte, så du kan velge 2-3 egnet for deg selv, og deretter skifte dem.

Når du bruker noen midler til huden, må du huske at det ikke burde være ubehag. Hvis kløe, rødhet, brennende og andre uønskede reaksjoner oppstår, betyr det at dette middelet ikke passer, det skal vaskes av raskere og ikke gjenbrukes. Også, ikke bli for bortført med anti-aging kremer, som huden raskt blir vant til dem og krever flere og mer kraftige produkter.

I postpartumperioden er det bedre å gi preferanser til kremer og masker med vitaminer, kollagen og hyaluronsyre. Samtidig kan du drikke kosttilskudd som hjelper kroppen til å syntetisere disse stoffene eller berike dem fra innsiden. Før du bruker dem, anbefales det å konsultere en lege, spesielt når du ammer. Noen stoffer kan bare bli full etter å ha ammet.

Ofte under graviditet og etter fødsel, er huden ofte irritert, selv fra anerkjente merker. Av denne grunn foretrekker mange kvinner å unngå overflødig kjemi og bruke hjemmemedisiner. De er ikke mindre effektive sammenlignet med ferdige. Det er bare viktig å velge den rette.

Oppskrifter for å hjelpe unge mødre gjenvinne deres blomstrende utseende.

 • Maske av leire. Leir selges på apotek i små bokser i pulver. Hjemme må det fortynnes med vann til glatt og påføres ansiktet. Vent til tørking og skyll med vann. Denne masken perfekt strammer porene og exfoliates ikke verre enn scrubs. Etter denne rensingen vil huden ta en nærende krem ​​godt.
 • Du kan ta den ferdige fløten og styrke den ved å klemme et par Aevit kapsler i en krukke. Krem lagret i kjøleskapet.
 • Det er en grunn til å lage din krem, det vil være spesielt nyttig. Nettverket inneholder mange oppskrifter. For eksempel 50 g smør, 2 ts. Smelt olivenoljen i et vannbad og avkjøl. Tilsett 2 yolks og halv ts. honning. Hell deretter 1 ss. kamille kjøttkraft og halv ts. glyserol. Cream perfekt nærer og lindrer betennelse. Krever lagring i kjøleskapet.
 • Et annet alternativ er å smøre ansiktet ditt med olje for natten i stedet for krem, slikke overflødig med serviett. Olje kan være noe (kakao, fersken, drue, oliven) 7, som huden tåler godt, det viktigste er at det er kosmetisk og ikke viktig, sistnevnte kan ikke brukes i ren form.
 • Lag masker på grunnlag av eggeplommen. De er veldig næringsrike. Du kan legge til honning og hvilken som helst olje, på ansiktet i 15 minutter, skyll.
 • I stedet for tonic er det nyttig å tørke ansiktet med avkok av kamille (calendula).

Generelt er det mange måter å hudpleie på, noen av dem er mer effektive, noen kan være allergiske. Det bør være oppmerksomt på oppskrifter av masker basert på naturlige ingredienser.

Hvordan bryr seg om kropps hud

Huden på kroppen må også etterfylles. Prinsippet er det samme: rensing, fuktighet og næring. For unge mødre er hovedproblemet tørrhet.

 1. Såpen er egnet så lenge den er nøytral (for eksempel baby), tørker huden mindre fra det, og risikoen for allergi er minimal.
 2. Periodisk bør du gjøre en skrubbe. Du kan kjøpe ferdige, men det er bedre å bruke hjemmelaget (fra rømme og malt kaffe - myker og toner, fra rømme og grovt salt - nærer og renser). Generelt bidrar skrubben til hudfornyelse og øker blodsirkulasjonen i vevet.
 3. Elbuer, knær, hæl med tørrhet bør regelmessig smøres med fettkrem eller olje over natten. Hender med tørrhet er også bedre å mate din favorittolje. Arbeid rundt huset må være i hansker, ellers er alle anstrengelser for ingenting. Gledelige hender, om nødvendig, smør fuktighetskrem.

Med regelmessig pleie vil huden glede seg over glatthet, ømhet og sunt utseende. Selvfølgelig tar alt dette tid og oppmerksomhet, men resultatet er verdt det!

Hudpleie etter fødsel

En ung mor bør være oppmerksom på ikke bare maten, men også hudpleie. Og det er ikke at kosmetikk inneholder skadelige stoffer for en gravid eller ammende substans, men at huden opplever ekte stress i denne perioden og trenger hjelp.

Et utmerket alternativ for denne perioden kan være naturlig kosmetikk, hvis handling er rettet mot å eliminere ufullkommenhet og god rensing.

Hvilke hudproblemer møter en ung mor?

Oftest på grunn av hormonell tilpasning, konstant mangel på søvn, uregelmessig ernæring og omsorg for en kvinne:
 • ansiktet blir kjedelig;
 • mange ufullkommenheter vises (svarte flekker, akne);
 • porene blir tilstoppede (noen ganger er det rett og slett ingen tid for høy kvalitet sminkefjerner);
 • Første etterligning rynker vises.

Hvis du gjenkjenner deg selv i denne beskrivelsen, så kan jeg gi deg råd om en omsorg som kan forbedre huden din i løpet av en måned og gir deg et blomstrende utseende!

Fase ett: rensing.

Den inkluderer:

 1. fjerning av kosmetikk ved bruk av micellar vann
 2. hudrensing med hydrofil olje
 3. fjerning av olje med skum.

Du kan ikke bruke penger på godt micellar vann - naturlig, dyr eller billig, de utfører alle en funksjon: sminkefjerner.

Dette verktøyet må vaskes av, så det viktigste kriteriet for kvalitet for deg bør være mangel på irritasjon på huden.

Ekstrakter, oljer og magisk pollen av en nyfødt enhjørningens hode er ikke noe mer enn triks av markedsførere som ikke vil gjøre noe godt i ansiktet ditt, men vil tømme lommeboken helt.

Jeg har lenge brukt Garnier micellarvann, som for aksjer kan bli funnet for 190 rubler for 400 ml, og det er ikke verre enn La rosce posay for 1200.

Ansikts etter fødsel

Etter at hoveddelen av sminken er fjernet, fortsett å vaske med hydrofil olje. Anmeldelser sier dette er det beste verktøyet for:

 • fjern bb-kremer
 • oppløsning av sebaceous plugger
 • rensende fet hud.

Og hva egentlig?

Den beste hydrofile oljen er koreansk fra Holika Holika. Men prisen går for tusen og det er alltid synd å gi en slik sum for en vask.

Det er et alternativ - å lage en hydrofil olje med egne hender:

 • bland polysorbat 80, det skal være omtrent 15-20%
 • 50% lysolje (druefrø, mandel)
 • Ca 20-30% av tett olje - rapsfrø, oliven.

Det er en ting: Hovedkomponenten som gjør basen til en emulsjon, er vanskelig å kjøpe.


Hydrofil Argan olje fra Spivak.

Derfor ble Argan's Hydrophilic Oil fra Spivak et rimelig alternativ for meg. Vurderinger på ham var motstridende, og jeg så meg selv senere feilene:

 1. Ikke-argan olje: Det meste av flasken er opptatt av billig rapsolje;
 2. det er dårlig emulgert (blir ikke til øm melk);
 3. dårlig vasket av huden. Det virker som om jeg bare har vasket oljen.
 4. Rengjør ikke porene som koreanske hydrofilmer.

Men det vasker perfekt ut kosmetikk og koster 180 rubler per 100 ml, så jeg kan anbefale det.

Ansikts etter fødsel

Hvordan vaske?

Olje og micellært vann må vaskes av med godt skum.

 • Koreanske midler er ikke forskjellige i de naturlige formuleringene, men de er helt fjernet av vann, og du bør ikke være redd for noen komponent.
 • Du må ta mye skum, slik at når det kommer i kontakt med vann danner det en frodig hvit sky og vaskes av rester av sminke og olje - da vil du ikke bli eier av tilstoppede porene.

holika holika

Den andre fasen er fuktighetsgivende.

Etter vask, tørk ansiktet med toner - det vil forberede huden for å påføre kremet.

Preference bør også gis til koreanske merker - de vet mye om vakker hud!

Hvis toneren er noe utilgjengelig for deg, kan du bruke hydrolaten.

Hydrolat - hva er det?

Dette er en væske som oppnås ved destillasjon av essensiell olje. Avhengig av problemet som plager deg, kan du velge forskjellige typer hydrolater - lavendel, rosmarin, roser, kaffe.

Etter at du har brukt mellomproduktet, er det tid for en fuktighetskrem.

Kremer ung mor må velge:

 • med den mest naturlige sammensetningen
 • uten aggressive anti-aging komponenter og syrer
 • uten retinol
 • helst uten dufter og fargestoffer.

Ingrediensene i midlene gjennom huden i små mengder kan trenge inn i blodet og dermed i barnets kropp. Og det er ikke kjent hvordan de vil påvirke helsen til den lille mannen.

I mitt arsenal er det nå 2 kremer fra naturlig kosmetikk fra den russiske produsenten.

Face Cream Workshop Olesya Mustaeva N 1 for hud utsatt for betennelse.

Anmeldelser av dette verktøyet tillot meg å kjøpe det, og jeg angrer ikke det!


Face Cream Workshop Olesya Mustaeva N 1

Krem fra Olesya Mustaeva:

 • lindrer
 • fukter
 • Fjerner irritasjoner
 • Ikke tette porene
 • blekemidler
 • Beskytter mot sollys
 • Fjerner postacne.
 • Under bruk hadde jeg ikke en ny utbrudd, noe som betyr at han ikke gjorde score porer.
 • Bruken om vinteren viste at kremverkstedet Olesya Mustaeva No1 for hud utsatt for betennelse, klare å peeling, noe som forårsaker vind og kulde.
 • Litt fjerner postacne, men har ingen sterk bleking effekt.
 • Og forresten har den en herlig duft som jeg forbinder med lukten av lungwort.

Jeg bruker disse midlene i løpet av dagen, og om natten kommer et annet produkt for å hjelpe ham.

Nattkrem med polikislota Olesya Mustaeva Workshop - anmeldelse.

Denne krem ​​er godkjent for bruk av både gravid og amming.

Produktet er absorbert i lang tid, så det er definitivt ikke verdt å bruke det i løpet av dagen under sminke.

Krem med polyacider Verkstedet til Olesya Mustayeva er nødvendig for:
 1. hudutjevning
 2. Forbedre elastisiteten og forhindre rynker
 3. foto aldring beskyttelse

Jeg så resultatet av bruk i om tre uker:

 • ansiktet har blitt vakrere og "levende"
 • minimert mengden av postacne
 • hud turgor økte markert.
Ansikts etter fødsel

Peeling for gravide kvinner?

Sykepleie og jenter i stillingen bør ikke bruke sur peeling og andre aggressive midler. Det er bedre å lage myke naturlige skrubber og gommage.

Dessuten kan ytterligere rensing gjøres med cellulose svamper, noe som vil utløse mekanisk rensing og leiremasker.

Hvordan bryr seg om ansikt og hender etter fødsel?

En gravid kvinne er vakker, utseendet hennes utstråler utrolig femininitet, elastisk fløyelsaktig glødende hud, øynene skinner med forventningen om morskap. Imidlertid, etter fødselen av babyen, står mange mødre overfor noe forverring i utseendet deres. Og mange lurer på: hvorfor huden på hendene og ansiktet etter fødselen var tørr, fordi hun var fornøyd med sin tilstand under graviditeten?

Det er ikke noe rart i dette, hormonet østrogen er ansvarlig for hudens elastisitet og helse, hvorav nivået øker under graviditeten. Etter fødselen minker hormonproduksjonen kraftig, noe som påvirker utseendet til en ung mor. Ikke fortvil, hånd hudpleie er ikke komplisert og krever ikke mye tid.

Årsaker til tørr hud etter fødsel

En alvorlig hormonell forandring forekommer i den gravide kvinnens kropp. Østrogenproduksjonen øker, og sebum syntetiseres i små mengder. Derfor er huden på gravide rene, uten akne og fettete skinner. Hormonprogesteron reduserer hudens elastisitet, på grunn av hvilken huden blir for tynn, utsatt for skade. Etter fødselen øker progesteronnivået, og østrogen, tvert imot, faller. Derfor tørker den matte huden plutselig ut, noen ganger blir dekket av utslett, strekkmerker kan dukke opp.

Hvis en sykepleier forbruker en utilstrekkelig mengde væske, begynner dehydrering, tørker huden.

Løvenes andel av næringsstoffer som kommer inn i kroppen går i morsmelk. For å unngå hypovitaminose og tørrhet i huden, bør du inkludere vitamin-mineralprodukter i kostholdet ditt.

Etter fødselen av babyen i livet til en kvinne er det mange endringer. Hvis under graviditet, var søvn mulig når som helst og i hvilken som helst periode, nå barnet "dikterer" en ny daglig og nattlig rutine. Mangel på søvn, tretthet, angst for et barn er hovedårsakene til fysisk og psykologisk overbelastning, inkludert tørking av huden.

Etter fødselen slutter noen kvinner å praktisere utseendet deres, selv om det er i denne perioden at ansiktets hud og spesielt hanskens hud krever økt oppmerksomhet.

Hvordan gjenopprette huden i ansiktet og hendene etter fødsel?

For å gjenopprette huden etter fødsel, vil det ta mye tid. Du kan vente til kroppen gjenoppretter seg selv, og problemet løses av seg selv. Men du kan øke hastigheten på gjenopprettingsprosessen.

Tørr hud forhindrer:

 • Balansert næring med høyt innhold av næringsstoffer (tillatt grønnsaker, frukt, frokostblandinger, etc.);
 • Nok søvn. Hvis barnet ikke sover om natten, må moren sove med seg om dagen, og dermed gå seg vekk i søvn;
 • Kosmetiske prosedyrer for hudpleie. Hvis huden ikke er fuktig, renset og næret, vil den snart bli uklar, blottet for elastisitet;
 • Drikkevann i de nødvendige mengder. Under amming skal du drikke minst 2 liter rent vann uten gass daglig. Te og kaffe anbefales ikke;
 • Vandre hver dag. Frisk luft er nyttig ikke bare for babyen, men også for morens hudtilstand. Selv i byer hvor eksosgassene til biler ikke puster, kan du finne tid til en nyttig tur;
 • Vitaminkomplekser for kvinner under amming. Men før du begynner å motta midler, bør du konsultere legen.

Følg disse anbefalingene, og etter noen uker vil du se forbedringer i huden din.

Effektive hudpleieprodukter etter fødsel

Når huden har gjenopprettet litt, er det viktig å velge de riktige verktøyene. Det er bedre å stoppe på naturlig, ikke forårsake allergi, betyr uten dufter.

Urte masker er veldig enkle å lage. Det er nødvendig å forberede en avkok, suge dem med et gasbind servietter og søke på ansiktet. I servietten å lage hull for øynene. Det gjenstår å plukke opp gresset:

 • For fet hud: calendula, mynte;
 • For tørr hud: kamille, salvie, nettle.

Du kan også skrive en avkok i en beholder med en spray og spray ansiktet ditt hele dagen.

Hjemmelaget kollagenmaske vil fukte huden og gi den elastisitet. For å forberede en slik maske smelter du 50 g smør i et vannbad, tilsett 3 ts olivenolje der og avkjøl det. Deretter tilsettes 2 eggeroljer til oljeblandingen, en halv teskje honning og samme mengde glyserin. Bland alt grundig, hell 200 ml kamilledekok og 1 ss kamferolje. Bruk denne masken skal være to ganger i uken.

En god delikat skrubbe kan bli laget av havremel. For å gjøre dette, er de helles kokende vann og lov til å hovne. Bruk til vask to ganger i uken.

Du kan også kjøpe Aevit kapsler på apoteket og bruke dem til å fukte huden i ansikt og hender. Det er nok å pierce en kapsel og bruke innholdet til huden hver 7. dag. Skyll ikke.

Ved hjelp av disse enkle anbefalingene kan du gjenopprette huden din etter fødsel og opprettholde sin helse alltid.

Hvordan endres huden etter fødselen (forsiktighetsegenskaper)

Hvis du leser denne artikkelen et par måneder etter fødselen, vet du allerede hva som skjer med huden etter graviditet. Selv om noe går galt, ikke bekymre deg: med riktig omhu, vil første gang være bra.

 • Hudproblemer etter fødsel
 • Pigment flekker
 • Tørr og irritert hud
 • Strekkmerker (strekkmerker)
 • Egenskaper av hudpleie
 • Fungerer abdominal hudpleie
 • Øvelser for å stramme huden etter fødsel
 • Hårtilstand i postpartumperioden
 • Kosmetiske prosedyrer for hudpleie
 • Kosmetiske produkter

Hudproblemer etter fødsel

Etter fødselen blir huden utsatt for tørrhet. © iStock

Under graviditeten blir stress ikke bare av deg, men også av huden din. Du vil ikke misunne henne: hormonelle endringer gjorde hver celle arbeid i henhold til nye regler. Og ofte klarte ikke huden. bevis:

økt tørrhet eller omvendt uvanlig fettinnhold;

strekkmerker på hofter, mage og bryst;

problemer med håret (ja, hodebunnen fikk også).

Pigment flekker

Generelt kan pigmentering forstyrre i alle aldre. Og i den tredje trimesteren av graviditeten, vises den såkalte "masken av gravide", eller chloasma, ofte på ansikt, nakke og décolleté. Dette skyldes økte nivåer av østrogen og progesteron som kreves for fødsel og amming. Disse hormonene fremkaller forbedret produksjon av melanin, som farger huden i en lysebrun farge.

På bakgrunn av hormonell restrukturering er pigmentsystemet arbeidet forstyrret, melanin distribueres ujevnt.

Den skyldige av pigmentering kan også være en mangel på visse stoffer:

vitamin B og C;

Tørr og irritert hud

Etter fødselen er huden ofte utsatt for tørrhet og irritasjon. Dette er normalt. Før fødselen er alle kroppens krefter rettet mot å bære barnet, fungerer det hormonelle systemet aktivt. Etter fødselen reduseres østrogenproduksjonen.

Huden holder ikke opp med slike endringer og er ansvarlig for tørrhet, irritasjon. Plus, søvnløse netter - noe som betyr at hormonet for søvn og sirkadiske rytmer av melatonin, som også er ansvarlig for å beskytte mot stress og for tidlig aldring, produseres i utilstrekkelige mengder. Som et resultat oppstår hudproblemer.

Strekkmerker (strekkmerker)

For å unngå utseende av strekkmerker på huden, bør du ta vare fra de første dagene av svangerskapet. © iStock

En av grunnene til dannelsen er hormon progesteron. På den ene siden er det umulig å bære et barn uten det (det har en avslappende effekt på glatte muskler, beskytter livmoren fra tonen). På den annen side svekker progesteron bindevevet til dermis. Som følge av dette holder huden ikke den voksende magen og brystet, kollagenfibrene og elastingraven, strekkmerker vises.

Egenskaper av hudpleie

Ved hudpleie, følg den vanlige ordningen: rensing, toning, fuktighetsgivende, ta hensyn til hudtype og eksisterende problemer. Det eneste som er verdt å konsentrere seg om spesielt i postpartumperioden, er forbedret UV-beskyttelse.

Gå en tur, ikke glem kremet med SPF, selv om vinteren.

Fungerer abdominal hudpleie

Stretching er bedre å forebygge (ved hjelp av forebyggende tiltak) enn å bekjempe dem etter fødsel. Men selv om de dukket opp, vil kosmetikk bidra til å gjøre strekkmerker mindre merkbare hvis det brukes jevnlig etter fødselen av en baby.

Egnede kremer med tett tekstur og sammensetning, som inkluderer:

Øvelser for å stramme huden etter fødsel

Trening øker hudens elastisitet og hjelper kroppen til raskt å gjenvinne tapte former. Det er sant at aktiv fitness ikke anbefales de første to månedene etter fødselen.

For magesmerter

Sett håndflaten på magen din.

Begynn å puste aktivt: en sterk inhalere gjennom nesen, en sterk puster ut gjennom den åpne munnen.

På puster, prøv så mye som mulig å trekke i magen. Hjelp deg selv for hånd.

Gjenta først 5-7 ganger, gradvis når 20-25 ganger. Gjør tre gjentakelser.

For rumpemuskler

Sitte på en seng eller stol, spenne og slapp av muskler i baken og bekkenbunnen.

Gjenta 10-15 ganger. Lag 3 sett.

Denne øvelsen kan bare gjøres hvis du ikke har sømmer.

For bena

Sitt med ryggen rett.

Spre dine hæler fra hverandre.

Trekk tærne først bort fra deg, så mot deg.

Gjenta først 5-7 ganger, gradvis når 20-25 ganger. Lag 3 sett.

Hårtilstand i postpartumperioden

Økt hårtap etter fødsel er normalt og kan vare fra 2 til 6 måneder. Det hormonelle systemet går gradvis tilbake til sin normale modus, nivået av østrogen reduseres, noe som påvirker hårets tilstand.

Ikke bekymre deg - samtidig med tap av gammelt hår begynner aktiv vekst av nye.

Kosmetiske prosedyrer for hudpleie

Umiddelbart etter fødselen er det bedre å begrense den vanlige kosmetiske pleie. © iStock

Selvfølgelig vil jeg raskt ta ansiktet og kroppen i rekkefølge, men i de første månedene etter fødselen, er det bedre å begrense den vanlige kosmetiske pleie. Og bare etter fullførelsen av amming - seriøst tenk på prosedyrene som tilbys av moderne kosmetikk.

Mesoterapi: Cocktailer basert på vitaminer, peptider, hyaluronsyre, leveres ved injeksjon i huden. De gjenoppretter fuktighetsbevarende barriere og hydrobalanse, og som følge av hvilke fine rynker blir glatt, ser huden frisk og strålende ut.

Laser terapi bidrar til å redusere utseendet på strekkmerker. Ganske smertefull, men effektiv prosedyre.

Kryolipolyse gjør det mulig å kvitte seg med fettfeller. Problemområdet er utsatt for kaldt i en time, fettcellene blir ødelagt.

Peeling er en sikker måte å gjøre huden jevnere og glattere, og huden er vakker.

Kosmetiske produkter

Fuktighetsgivende ekspert fuktighetskrem, L'Oréal Paris

Takket være tokoferol, mandel og kameliaoljer, myker det huden og kjemper mot oksidativt stress.

Krem for området rundt øynene og leppene Ultime8, Shu Uemura

Formel med oljer nærmer huden, jevner overfladiske rynker.

Kroppsbekreftelse Stretch Oil, Biotherm Body Oil

Det forbedrer hudens tilstand, gjenoppretter elastisiteten og fastheten. Påfør etter en dusj, spesielt oppmerksom på problemområder som er utsatt for strekk.

Fastkjørt kroppsmelk "Ultra-elastisitet", Garnier

Det gir huden av kroppens elastisitet og tone på grunn av virkningen av ekstrakter av grapefrukt, kiwi og eple. Den inneholder også koffein, kjent for sin dreneringseffekt.

Flere Artikler Om Typer Acne