Registrer deg for å legge igjen en anmeldelse.
Det tar mindre enn 1 minutt.

Jeg var bare i stand til å vaske ansiktet mitt med tjære såpe et par ganger. Lukten er virkelig uutholdelig! Generelt er såpe for problemhud ikke den beste hjelperen. Det ble tørt og følelsen av tetthet var konstant. Jeg byttet nå til anti-inflammatorisk salve.

Hvis du legger opp med den uutholdelige creosotabber som denne såpen gjør, kan du oppdage mange fordeler i den. Det har et minimum av kjemiske komponenter som bare er proppet med moderne super-duper fasjonable kremer, geler og forskjellige mousser for vasking. Det renser huden helt fra alle typer smuss, enda dypt. Med regelmessig bruk ødelegger ikke bare avlsmassen for bakterier og dermed akne, men forbedrer også blodsirkulasjonen. Sebaceous kjertlene begynner å jobbe mer aktivt, sebum ikke akkumuleres i dem, hvorfra svarte flekker og subkutane komones blir dannet.

Tjære-såpen av min oljeholdige hud ble omgjort til en tørr og skjellete. Effekten av bruken er generelt ikke tilfredsstilt. Det fungerer veldig aggressivt og er ikke egnet for ansikts hudpleie.
Jeg vasket med ham 1-2 ganger om dagen og ventet på utslett å forsvinne.
Resultat: tørrhet, forverring av akne.
Jeg konkluderte med at tjære såpe helt ikke passer meg. Jeg vil ikke bruke den lenger.
En separat ulempe er den sterke lukten som ikke eroderer i løpet av noen timer etter bruk, og den store størrelsen på såpe som er ubehagelig å holde. Det er nødvendig å sette av små biter slik at det er praktisk å bruke.

Jeg har ikke veldig positive minner med tjære såpe. Dessverre tok jeg ikke hensyn til de åpenbare negative konsekvensene, slik at det ikke bare passet meg i bruk, men også forårsaket skade på helsen min.
Jeg er astmatisk, det er kontraindikasjoner for bruk av skarpe, smaksatte stoffer. En tjære såpe har bare en stabil, ubehagelig lukt, som er umulig å drepe. Men håper på naturen i sammensetningen, bestemte jeg meg for å vaske denne såpen for natten for å fjerne akne. Et fint øyeblikk, omtrent en uke etter daglig vasking, om natten hadde jeg hostende passform.
Og dette er ikke den eneste kontraindikasjonen av produktet. Han har mange bivirkninger. Siden sammensetningen av den aggressive substansen - bjørk tjære. Dette og mulig drenering av huden, dannelsen av en film som hindrer huden til å puste fritt, og derfor er forandringen i hudfarge ikke til det bedre.
Til tross for noen fordeler (fjerner betennelse, reduserer utslett, fjerner fettete glans, tørker akne), tror jeg at ulemperne fremdeles er oppveiet, så jeg anbefaler ikke det til bruk.
På tidspunktet for bruk av såpe i form av en bar, var det ennå ikke en flytende versjon av tjære såpe på tilbud. Og i det bare ikke en klassisk formel. Den kjemiske sammensetningen er mer beriket og med en mindre ubehagelig lukt. Kanskje dette er et godt alternativ, men jeg er definitivt ikke i fare for å prøve.

Bruk av såpe forårsaket ikke mye entusiasme, men alt på grunn av den sterke og skarp lukten, som bare en veldig stor fan av tjære kan nyte. Selve såpen er ikke dårlig, men den beholder lukten av tjære på huden, som fordampes fra huden bare om morgenen. Så hvis du vil bli kvitt akne - vask dem om natten. Såpe er praktisk fordi du kan bruke den til å helbrede huden din på noe sted. Enten tilbake eller armer / skuldre. Bare lathering godt. Jeg prøver å stå stille i en skum i et par minutter og vaske det av, gni det aktivt med en ball, det samme gjelder for ansiktet. Akne er blitt merkbart mindre åpenbart etter den tredje slik prosedyre, og siden jeg vasker dem annenhver dag, tok det meg en uke å redusere antall akne.
Såpe tiltrak meg ikke bare for effektivitet og naturlighet, men også for billighet. Dette er en rimelig måte å behandle huden på, bare 11 rubler og en bar er nok i et par måneder, selv med aktiv bruk. Såpe er flott å skumme, så det er flere fordeler enn ulemper. På grunn av lukten vil jeg ikke senke vurderingen, til slutt kan du bli vant til det! Så jeg anbefaler tjære såpe.

Jeg er bekymret for utslett på ansikt, rygg, skuldre og av og til skinker. Jeg bestemte meg for å bruke tjære såpe for å eliminere dem.
Jeg leser at såpe takler utslett fordi den har antiinflammatorisk, tørking og antimikrobiell virkning.
Begynte å ta et bad med ham.
Umiddelbart markere ulemper, som jeg noterte.
1. Såpe har en veldig ubehagelig lukt, som ikke forsvinner lenge. Noen venner spurte meg hva det lukter.
2. Med vanlig bruk er såpen veldig tørr hud. Først merket jeg ikke det, men etter 2 uker ble huden myk. Etter det stoppet jeg med å bruke den.
Det er få fordeler, men det er heller ikke.
1. Såpe rengjør huden perfekt fra smuss, støv, sebum.
2. Har en rimelig pris og naturlig sammensetning.
Jeg vil ikke bruke mer tjære såpe. Antall utslett i meg har virkelig redusert, men den generelle tilstanden i huden forverret. Det er vanskelig å snakke om skjønnheten i huden etter bruk.
Jeg tror at det er mer tilrådelig å bruke tjære såpe for soppsykdommer eller hudproblemer, for eksempel dermatitt. Å behandle problem hud med akne er mer gunstige produkter.

Det er alt de sier at de gammeldags måtene er utdaterte, og tjæresåpen ble anbefalt ikke av noen, men av kosmetikeren. Og søk det på en kontinuerlig måte. Jeg vasket dem hver dag i to måneder på rad. Og ikke bare vasket, men også vasket i dusjen. Såpe har en gunstig effekt på huden, på sebaceous kjertler og perfekt renser.
Mens jeg vasket ansiktet mitt to ganger om dagen, og brukte det i stedet for dusjgel, gikk all akne helt gjennom, at det ikke var noen irritasjon på ansiktet eller kroppen, svarte prikker på nesen forsvant og porene visuelt smalret. Ingen spesielle gadgets verdt en formue er nødvendig, denne såpen alene kan løse hudproblemer.
Han har også feil. Lukt. Dette er den mest stressende, lukten er veldig kraftig, det er vanskelig å bli kvitt det, etter dusjen føler du det på huden, etc. For de som har tørr hud først, vil det ikke fungere, fordi det tørker i seg selv. Min hud er fet, og etter vask ble det en følelse av stramming. Måtte bruke fuktighetskrem. Dette er to ulemper, på grunn av hvilken såpe er så dårlig forbannet.
Vel, jeg vil alltid prise ham, for det var bare med hans hjelp at jeg var i stand til å kvitte seg med akne, som jeg hadde mislyktes med å behandle i to år.

Eksperiment: Måned med vask med tjære såpe

Sannsynligvis har alle noen gang hørt om en slik ting som tjære såpe. Og de som har / hadde visse hudproblemer og en god mod, brukte det selv. Og jeg vet også at det er slike unike mennesker som bare balderer fra tjære såpe og lukten. Hvis vi snakker om meg selv, er jeg en fei, og jeg var redd for tjære såpe, jeg ville ikke engang prøve. En gang på en av de håndlagde utstillingene snudde jeg utilsiktet baren, så jeg hadde dette ambre da lenge før nesen min. Men fortsatt kom denne såpen til meg, og da, da jeg ventet det minst. Før nyttårsferien i Guild såpekassen på Demiart bestemte vi oss for å arrangere en flash mob - en utveksling av gaver. Og nå, som gave, mottok jeg tjære såpe laget av en fantastisk håndverkskvinne og needlewoman Ella Michalskaya, bedre kjent med hennes kallenavn elluziya.

Jeg forteller deg ærlig, da jeg åpnet pakken, luktet lukten meg av føttene med en gang. De var gjennomvåt med hele innholdet i boksen, inkludert godteri, sjokolade og til og med en nærliggende såpebøtte (jeg lærte bare om hva det skulle lukte fra påskriften på etiketten). Generelt, hvis du sier at lukten er sterk, er det som å ikke si noe. Han er bare super sterk! Først setter jeg såpen i nattbordet, men til neste morgen smaker det hele rommet slik at det ikke var noe å puste. Som et resultat flyttet det til den åpne balkongen, hvor den overvintret. Helt ærlig visste jeg ikke hva jeg skulle gjøre med det: hvordan å bruke det, jeg kunne ikke engang forestille meg, kaste den bort - hånden stod ikke opp. Så det var med meg til april, til jeg igjen leste om de mirakuløse egenskapene til tjære og tjære såpe. Og jeg ville prøve, men er det alt så flott, som alle snakker om det?

Jeg har selv gjort såpe i ganske lang tid, og jeg vet hva jeg kan forvente av det og hva som ikke. I tillegg lærte jeg en ting for lenge siden - for fet og problemhud er alkalisk såpe langt fra det beste alternativet for vasking. Men likevel var min nysgjerrighet så stor at den overveldet alt, inkludert lukten. Så, for en måned siden, den 2. april flyttet såpen fra balkongen til badet, hvor den står i en lukket kiste av en lukket såpekasse.

Første gang å nærme seg var skummelt, spesielt, å bruke såpe suds på ansiktet. Men overraskende, når du bruker såpe, slutter lukten å være så skremmende og frastøtende. Jeg overførte straks et eller annet sted i skogen, der brannen brenner ned. Tross alt er det akkurat slik lukten av tjære såpe lukter som rottende hoder fra brannen. Vasker såpe, som alle andre naturlige, bare bra, vasker bort alt skitt og skrubbe for å peke. Selvfølgelig tørker det, så straks etter vask må du fukte huden, strammer atmetet så mye som smerten (det er enda skummelt å forestille seg hva det vil gjøre til huden tørr, hvis med mine oljeprodukter).

Og nå, faktisk, til effekten. Jeg har allerede skrevet mer enn en gang hvilke problemer jeg har med huden - veldig fet, med akne, vedvarende betennelse og akne. I behandlingen ble mange rettsmidler, både medisinske og kosmetiske, forsøkt, og effekten, hvis den kom, var svært kortvarig. Fra januar brukte jeg Ugresol, men jeg fikk ikke se noen radikale forbedringer (kanskje jeg skal skrive en egen anmeldelse senere). Og nå, igjen leser jeg at tjære såpe er veldig bra for akne og andre hudproblemer. Etter en måned med vask 2 ganger om dagen, kan jeg si det ja, det er en effekt, og veldig merkbar. En uke senere så jeg en betydelig reduksjon i utslett og betennelser, gamle ål begynte å passere litt, og nye syntes nesten ikke. Overraskende begynte jeg å bruke mindre tette baser, etter å ha gått til alternativer med enklere dekning. Selvfølgelig er det for tidlig å snakke om fullstendig frigjøring, men huden ser mye bedre ut enn "før". Nå beklager jeg at jeg ikke tok et bilde før eksperimentets start, tror jeg at forskjellen ville være betydelig.

Det er trist å se på favorittgeler og ansiktsskum som står i tomgang. På den annen side, nå kan jeg ikke nekte å vaske med tjære såpe, men rent hud er viktigere enn estetisk nytelse. Jeg håper at huden ikke vil bli brukt fra konstant bruk, og effekten vil ikke forsvinne, men tvert imot vil det bare bli bedre.

Har du brukt tjære såpe? Hvordan lukker du / effektforholdet som overveier balansen?

Tar såpe fordeler og skade på huden

☼ Tar såpe fra akne - Fordel eller skade. Informasjon er annerledes. Men jeg vet sikkert - Alt avhenger av huden din. (+ foto) ☼

God ettermiddag, min gode.

Jeg lærte om fordelene med tjære såpe på dette nettstedet. Jeg husker å lese en anmeldelse og var ekstremt indignert: jenta vasker ansiktet med såpe og sier at ansiktet hennes har blitt renere og friskere. Men da, etter å ha funnet informasjon på Internett, var jeg sjokkert: faktisk bruker mange mennesker tjære såpe for å bli kvitt akne.

Jeg kjøpte såpe og vasket dem i flere måneder, og jeg likte resultatet: men så begynte huden å tørke, omtrent etter å ha brukt 2-3 s såpe.

Her er vurderingene og resultatene av søknaden - bilder:

Så da forlot jeg denne virksomheten - å vaske med Tar såpe og tilsynelatende - med god grunn.

De siste 2 månedene har min hud opprørt opp og gitt ut et slikt pretzel - hele ansiktet var i akne, betennelse - Det var skummelt å se på meg.

Og jeg begynte å tenke på demodikose, jeg gikk aldri til legen, men behandling og omsorg som jeg valgte hjalp.

Og viktigst, jeg satte til side oversjøisk, dyr olje basert på oljen og kjøpt tjæreolje.

På Internett kan du finne negativ og positiv tilbakemelding ved hjelp av tjære såpe for akne:

Bruken av tjære såpe er bestemt av innholdet i såpekomposisjonen av 10% bjørktjære.

Birk tjære er et naturlig produkt avledet av bjørk tre. Siden antikken brukte våre forfedre det til medisinske formål. Brukes både inne og ute og fortynner det med vann og insisterer på dager. Nå på salg er allerede klar vodichka.

Utenpå eksem, ulike hudsykdommer og sår ble behandlet.

Så tar behandler problem, betent hud og renser huden fra hatet akne.

Det er også mye informasjon på Internett at skade fra tjære såpe skyldes at 90% er en vanlig vaskesåpe som påvirker huden på en negativ måte.

1) Det alkaliske miljøet av såpe vasker bort det sure miljøet i huden og huden forblir uten beskyttelse og nye bakterier som kan hentes overalt: hjemme, på gata - forårsaket ny akne.

2) Det er også informasjon om tilstopping av porene, og derved fremkalle ny akne og betennelse.

Denne såpen ble kjøpt på et apotek for 18 rubler.

Produsent: Nizhny Novgorod.

Sammensetningen er god: natriumsalter av fettsyrer av naturlige fettstoffer og oljer, vann, bjørktjære, spiselig salt, kompleksdannende middel (EDTA Na4).

Jeg likte designet, selve emballasjen - med birkeblader. Brennbar slik innpakning. - Det lukter generelt av russisk folkekunst.

Åpnet fra siden, enkel.

Såpen er liten - veldig duftende.

Fargen på såpen er mørk brun.

Jeg gjentar, duftende. Jeg elsker lukten av tjære. For noen stinker det, men for meg er det duftende, det lukter som en brann og "naturlighet".

Såpe, Skum - medium. For å få mye skum, må du vaske hendene i lang tid. Skummet er tykt.

Det brukes økonomisk: 1 pakke er nok til 1 måneders bruk - jeg vasker dem to ganger om dagen.

Jeg holder den i en såpe parabol - vanlig: såpe ikke suge og blir ikke til "kvachu".

Min hud: dette er et solidt "fett". For å tørke er det bare umulig - det er fet med forstørrede porer, betennelser. Og jeg har også asiatiske gener og hud - "tykk" og tilbøyelig til å produsere overdreven sebum.

Kort sagt, problemet.

Tjære såpe er en frelse for meg. Det tørker huden godt, eliminerer tydelig betennelse og renser de "svarte flekkene" - det tillater ikke at svart tett oppstår på toppen.

Selvfølgelig oppstår betennelser med jevne mellomrom, og såpe er ikke i stand til å tegne ut alt skitt fra porene - det hjelper bare ikke å danne nye svarte flekker.

Men jeg er takknemlig for ham på grunn av desinfeksjonsvirkningen og for det faktum at det eliminerer overflødig fett.

Jeg kan ikke skryte av perfekt hud, men i prinsippet med bruk av tjære såpe, har huden blitt renere.

Tørrhet er ikke, men det kan vises på huden min bare etter måneders bruk.

For øyeblikket er hudbehandling min basert på 5 pleieprodukter:

1) Tar såpe - rensing.

2) Streptocidpulver - desinfeksjon.

5) Maskefilm Stoppproblemer - rensing.

Hudfoto:

Selvfølgelig har såpe ingen kontraindikasjoner, men det kan jeg si for tørr og normal hudtype, vil det ikke fungere. Vil tørke huden sterkt.

Etter 1 år kommer jeg tilbake til bruk av såpe og legger merke til en positiv effekt. Selvfølgelig er såpe ikke et paradis og ikke forvent et mirakel, men for kraftig fet hud er det et middel som er verdig oppmerksomhet. Videre er prisen 18 rubler. Vel, hvem liker ikke lukten - plugg nesen din

Selvleggende laminat

Legge laminat utføres bare på et tidligere forberedt grunnlag, som må gjøres.

Avslag ved likvidasjon av et foretak i 2018 - trinnvis instruksjoner, betalinger, TK RF

Oppsigelsen av en virksomhet av virksomheten er ledsaget av at flertallet opphører.

Kan jeg gjenopprette fra bananer?

Banan er en kaloriefrukt som er rik på kalium, sink, natrium, vitamin A, B, C, og den vokser.

Hvordan forebygge selvmord

Jeg vil fortelle deg et morsomt tilfelle. Min venn - en lege anestesiolog-resuscitator - under.

Scenario "Min far er en brannmann" (scenario med en profesjonell ferie)

SCENARIO Idea: å organisere ferie for ansatte og deres familier. Du vil ha din profesjonelle stor.

Søknaden om skilsmisse i Magistrates Court: skriving på modellen

For mange familier kommer det en tid i livet når det kommer tid til del. I dette tilfellet, nær Art.

Bil vurdering for arv - hvor å gjøre vurderingen, dokumenter, rapport

Beregning av verdien til bilen for oppføringsarven For de fleste brukere av lovbestemmelser, c.

Straffen for kjøring uten forsikring: bøter

CTP er en obligatorisk forsikring som alle trafikanter må ha.

Er det mulig å gjenopprette fra epler?

Det mest presserende og viktige problemet for alle kvinner på planeten vår er utseende. Hver er veldig zain.

Slik setter du ut kyllinghjerter i rømme

Kylling hjerter er et veldig mykt, saftig og nærende produkt, spesielt hvis det er riktig når.

Hvis skjoldbruskkjertelen er fjernet

Sykdommer i skjoldbruskkjertelen i vår tid er ikke unike, men når kjertlene ser ut, er kjertelen fra tid til annen.

Hårfjerning kaffebønner og brus

Skjønnhetsindustrien tilbyr stadig nye måter å ødelegge uønsket hår på..

Etablering av faderskap i retten i 2018 - trinnvis instruksjoner, etter døden, prosedyre, familierett

Prosedyren for å etablere faderskap i retten i 2018. Foreldrene til barnet er ikke ektefellen.

De mest fantastiske pannekaker på kefir

Venner, i dag vil jeg dele med deg min favoritt oppskrift på pannekaker - disse er frodige pannekaker på en kef.

Hvordan returnere et teknisk vanskelig produkt til butikken?

Hvis forbrukeren har kjøpt et teknisk komplekst produkt, for eksempel en bærbar datamaskin, smarttelefon eller tv.

Tar såpe blir populær igjen på grunn av sin helbredende egenskaper. Det anbefales for de som bryr seg om skjønnheten og helsen til huden deres.
Tjære såpe er et effektivt og universelt middel for akne. Tar som er inkludert i tjære såpe har anti-inflammatoriske egenskaper. Sammensetningen av tjære såpe: 90 prosent av vanlig såpe og 10% bjørk tjære. Tar har en rekke medisinske egenskaper, og såpe med det blir et naturlig antiseptisk middel. Tar bjørk, som er en del av såpen, har en utmerket desinfeksjonsvirkning. I kombinasjon med såpe, kan det øke blodstrømmen til hudvev. Derav en positiv effekt på regenerering av vevene i epidermisene, som ble skadet. Birk tjære tørker sår på huden, akselerere prosessen med behandlingen. Tar såpe er vellykket brukt i behandling av akne, betennelse og purulent utslett. Det forbedrer blodsirkulasjonen i huden. Og en annen liste over egenskaper og handlinger av denne terapeutiske såpen: reduserer, antiparasittisk, rehabiliterende for huden, antiinflammatorisk, absorberbar og bedøvelsesmiddel. Såper er anbefalt av noen kosmetologer, som et populært og svært tilgjengelig middel for akne.

Bruk av tjære såpe til medisinske formål. Fordeler med tjære såpe for helse.
Tar såpe healer psoriasis, flass, demodex, lav og mange andre sykdommer. Såpe brukes også til eksem, ringorm, scabies, furunculosis, neurodermatitt, pyoderma, seborrhea, kløende hud. Tar såpe hjelper godt, hvis en pasient har hatt trykksår fra en lang sykdom - vask dem med såpe flere ganger, og bedsores vil helbrede raskt. Såpe med tilsetning av tjære er nyttig for brannsår, eller omvendt - frostbit. Tar såpe behandler infeksjoner som har falt i et åpent sår, helbrede sprekker.

Bruk tjære såpe for skjønnheten i ansiktets hud, det anbefales to ganger om dagen - om morgenen og om kvelden. Med problematisk hud kan du se effekten, vaske med tjære såpe, i flere uker - fra 3-4 uker. Ulempen er at det fremdeles tørker huden. For å myke huden kan den tørkes med lotion eller krem ​​for å smøre hudtype. Lukten av såpen er spesifikk, og mange kan ikke like det, men det handler om vane. Skjønnhet krever noe offer. Noen mennesker liker også lukten senere - det er naturlig og naturlig. Tar såpe er egnet for enhver hudtype.
Det er en oppfatning at tjære såpe ikke skal brukes til ansiktet. I tillegg til tjære inneholder den også andre komponenter, hvorav langvarig bruk kan føre til hudirritasjon og andre ubehagelige konsekvenser. At tjære såpe, som enhver annen såpe, er bedre å bruke til å vaske hender, men ikke for ansiktshud. Men det er alltid fordeler og ulemper med noen midler. Her prøver alle og trekker konklusjoner selv. Personlig har jeg brukt nesten en måned til ansikt, kropp og til og med hår. Liker, og hvis det tørker huden, så bruk en lotion eller krem. Nå er varmen 35-37 grader, og det er mindre betennelse på kroppen, og håret har styrket seg litt. Bare hodet trenger å skylle med vann og eddik, og noe som slepet på hodet og sikkert ikke så skinnende som når balsamer, men volumet er større. Hvem har langt hår kan behandles med en balsam bare endene av håret for å få en helbredende effekt på hodebunnen av tjære såpe.

Hvordan vaske med tjære såpe med problem hud, som et middel for akne. Hver morgen og kveld vasker ansiktet ditt med varmt vann med tjære såpe og skyll deretter med kaldt vann. Det viser seg og terapeutisk effekt og skyllingskontrast. Tar såpe kan ikke takle akne, hvis du har en vane med å stadig røre ansiktet og klemme akne. Under huden på våre blodårer, og når vi er klemme en kvise, huden er skadet, kan hele infeksjonen spre over ansiktet ved hjelp av disse fartøyene.
Det finnes en annen populær metode for å behandle akne med tjære såpe. Bruk et tykt skum av tjære såpe, rengjør ansikt til et rent, vått ansikt og hold i 10-15 minutter, 1-2 ganger i uken. Det vil bli en følelse som trakk og alt absorbert. Skyll forsiktig og bruk en helende krem ​​eller tonic. Ikke misbruk dette verktøyet kan i noen tilfeller føre til peeling av huden. For denne typen masker er VIP tjære tjære såpe den beste passformen. Og du kan bruke oftere uten å skade huden.

For all sin billighet anses tjære såpe som den minst skadelige for sart hud. Spesialister på den intime sfæren noterer seg sine mange nyttige egenskaper, og dette kan ikke annet enn glede seg over kvinner. Tjære såpe brukes til intim hygiene, som et effektivt middel for beskyttelse mot infeksjoner. Såpene helbreder også huden godt fra mikrotraumas, for eksempel bikiniområder oppnådd etter barbering.

Grunnleggende sminke, valg av kosmetikk for riktig sminke. Evig ungdom morgen, kveld hudpleie. Kosmetiske selskaper og kosmetikk merker. Kvinne seksualitet, hvordan du skal lære deg selv.

Vask med tjære såpe vurderinger

Jeg er 24 år gammel, huden min har blitt problematisk og fettete siden 20 (tidligere det var en ikke-problematisk kombinasjon), sier kosmetologer at det ikke er veldig fet i struktur, men nå har jeg alle problemene med eiere av fet hud: oljeaktig glans, forstørrede porer i T-sonen, postakne kinn, lukkede komedoner. Det er nesten ingen betennelse (den har identifisert årsaken og behandlet den), det skyldes hovedsakelig en skrubbe. Peeling aldri brukt. Jeg vil ha noe fra en profesjonell, uten å skrubbe partikler, opptil 1500 rubler er ønskelig. Jeg tenkte på Christina, jeg har bare så langt.

Jeg har fet hudproblemer. For øyeblikket er utslett enkelt, og jeg lærte hvordan jeg skal takle dem raskt. Før (etter perioder) ble jeg sprinkled med "Mama Do not Cry!" og visste ikke hvordan jeg kunne hjelpe meg selv. Shoveled fjell av informasjon. Alle midler er tilgjengelige og mer enn rimelige - Korea, iHerb, masser, apotek. Så, la oss starte: - rensing1. Tony Moley's Penka med sitron - det passer meg veldig bra - for sin økonomi (jeg bruker 9 måneder - jeg er ikke ferdig ennå - sannheten var at Yves Rocher gel) er et veldig billig skum.

jenter, hvis du vil ha virkelig naturlig kosmetikk, prøv det russiske merket. Cleons sammensetning er helt naturlig - noen oljer og ekstrakter, såperot blir tilsatt såpen. Jeg anbefaler: Solid shampoo Oak - super for fet hår, jeg har ennå ikke kommet over det bedre, hodet mitt er rent i 3 dager! etter vask, vel, på den tredje allerede så som så, men før neste dag måtte vaske lukten av eik bark avkok)) såpe for ansiktet Salt for problenoy huden - god, tørker kviser, huden ikke tørr, bestemte kjølig mint lukt å prøve.

Det er klart, men det er mulig og å bestille, med individuelle preferanser. På samme måte er scrubs, lip balms, hydrofile oljer for vask. I utgangspunktet er dette bare en organisk base, i stedet for smaker jeg prøver å legge til essensielle oljer overalt, i stedet for farger, naturlige krydder. Alt for naturlig hudpleie. såpe med kokosmørkepulver, oliven- og ferskenolje, bambusgummismak, jordbærsmaks hjerte, bestrøket med vaniljesukker. 150p stykke.

Tar såpe - et mirakelmiddel for akne!

Jeg bestemte meg fortsatt for å skrive om denne fantastiske tingen!

Ja, dette er en vanlig, billig og husket fra barndomssåpe!

I dag vil jeg snakke om hvordan det lindrer akne!

En av de mest effektive billige og universelle rettsmidler for akne er tjære såpe.
Sammensetningen av denne tjære såpe er 90 prosent av vanlig såpe og 10 av bjørk tjære. Tar har en imponerende liste over helbredende egenskaper. Denne såpen er et naturlig antiseptisk middel. Også tjære såpe har en reduserende, antiparasittisk, restorativ hud, anti-inflammatorisk og anestetisk virkning.

Slik ser det ut i pakken:

Fra birketjære gir også en essensiell olje, som har en effektiv antiseptisk egenskap og akselererer regenerering av huden.

Tjære såpe er et utmerket hudhelbredende middel. Forresten, veldig budsjett.

Den første reaksjonen til mange mennesker til det er ikke det mest behagelige, alt på grunn av lukten! Det lukter ikke veldig bra! Men da de ser resultatet, vil de ikke lenger nekte ham!

Tips: Uansett dine kjære som bor hos deg, ikke sverger på grunn av lukt av såpe, anbefaler jeg deg å holde såpen i såpekassen med et lokk!

Det er en effekt og det er ekte. Jeg bruker allerede denne såpen i 2 måneder, og resultatet er rett og slett fantastisk!

De som har problemhud, trenger også en bar av såpe. Tross alt forhindrer det utseendet av akne, spesielt i varmt vær. Hjelper å takle de såkalte "svarte prikkene" på ansiktet. Leger bruker også vanligvis tjære såpe til å anbefale folk med visse hudsykdommer, som dermatitt og psoriasis. I psoriasis foreskrives pasienter et bad med tilsetning av tjære.

Og forresten, et mer naturlig og effektivt middel etter min mening er ikke å bli funnet!

Den selges i en vanlig apotekskostnad fra 20 til 40 rubler!

Jeg anbefaler selskapet Neva Cosmetics! Som de sier mer naturlig!

Såpe såpe råd om natten! Og han gjorde ikke bare vaske og vaske, men vasket sitt ansikt på det i ca 5 minutter og deretter vasket av (så effekten er bedre!)!

Takk for din oppmerksomhet. Jeg håper denne informasjonen var nyttig for deg!

Tar såpe

# 1 Av samalen

Erverdig bosatt i forumet

utmerkelser

Hvem brukte?

Få ville tro, men bryr seg om huden i ansiktets kropp er veldig enkel og absolutt ikke dyr. Fordi ingenting rydder opp som en bar av et billig, men tidtestet verktøy som kalles tjære såpe. Denne såpen kan kurere allergi, betennelse og andre ubehagelige problemer, spesielt i den varme perioden, når huden er sterkt dekket av svette (på grunn av sebaceous kjertler).

Tar såpe: nytte og skade
Såpebasert såpe er først og fremst et fantastisk antiseptisk stoff som produseres av naturen selv. Bruken av et slikt verktøy vil ikke bare sikre den ekstraordinære renheten av hår og hud, men vil også påvirke dets antiseptiske, bakteriedrepende og antiinflammatoriske / antiparasitiske egenskaper.

Hvor kan jeg få (kjøpe) et unikt produkt? Det er veldig enkelt. Såpe, som er laget av tjære, selges i et apotek eller en spesialisert kosmetisk butikk. Nå er det på tide å snakke mer detaljert om alle de positive egenskapene til dette fantastiske produktet. Det viktigste du bør ta hensyn til er sammensetningen av tjære såpe. Faktum er at det absolutt ikke inneholder et enkelt stykke (syntetisk) fargestoff eller lukt (duft). Det er av denne grunn at tjære såpe ikke ser ganske attraktiv måte, sitt visittkort anses å være en bitter, uttalt lukt (som ikke kan forveksles eller glemmes).

Hva kan tjære såpe hjelp? Her er noen eksempler på bruken.

For det første kan en såpe brukes uten frykt for å vaske ansiktet (til tross for at ansiktets hud er det mest sårbare området). Når du vasker med denne såpen, vil betennelser på ansiktets hud og sår fra pimples helbrede og tørke raskere (dette er i tillegg til selve rensingen).

For det andre kan tjære såpe ikke bare helbrede hudlesjoner med vanlig vask, men kan også øke hastighetsprosessen ved å lage masker fra samme naturlige middel. Masker som er laget med tjære såpe er svært populære, og viktigst, lett å forberede og bruke. Følgende maske er ikke så forskjellig fra vanlig vask, og likevel, for en slik prosedyre er det nødvendig å skumpe såpen og bruke den på ansiktet i noen minutter. Skyll deretter bare med rennende vann.

For det tredje bør tjære såpe også brukes til å behandle akne på andre hudområder: tilbake, armer, ben, etc. Det er tegn på at tjære er i stand til å håndtere noen symptomer på en så ubehagelig hudsykdom som psoriasis.

For det fjerde, som det allerede er blitt kjent, er tjære såpe ikke bare et utmerket antiparasittisk, bakteriedrepende legemiddel, men også antifungal. For å hindre manifestasjonen av denne ubehagelige sykdommen, trenger du derfor å vaske hendene og føttene (spesielt området nær naglene) med tjærebasert såpe. Men når svampen allerede har klart å slå huden (negler), kan du bli behandlet med bad med tilsetning av tjære såpe eller applikasjoner fra tjære tjære såpe.

For det femte er det vanskelig å tro på det, men slik såpe kan brukes uten frykt for å vaske hår. Nei, det vil ikke tørke hodebunnen, men vil bare lindre hårets oljeholdige glans (kun med vanlig bruk flere ganger i uken). Det er positive vurderinger om hvordan såpe på grunn av tjære sliter med hårtap og flass.

For det sjette er det verdt å huske hvordan fortiden tar såpebehandlet lus.

Syvende, tradisjonell medisin vet tilfeller av behandling av gynekologiske sykdommer (sopp, trøst) ved vasking med tjære såpe. Og også, det samme naturlige middel bidrar til å bli kvitt svette (lukten) og andre slimhindebetennelser.

Åttende tjære såpe er helt trygg og til bruk under graviditet.

Niende, tjære såpe bør brukes til å bli kvitt depriving og flått (vi snakker om dyr).

Tiende, såpe kan kombineres med andre kosmetikk for behandling og forebygging av andre hudproblemer. Ser på alle disse fantastiske egenskapene, kan du overmanne deg selv og lide denne korrosive, ubehagelige, spesielle lukten.

Som alltid er det en bakside av myntet - kontraindikasjoner for bruk.

Selv et unikt verktøy er ikke nyttig for alle. Bruk av tjære såpe anbefales ikke for eiere av sensitiv og delikat hud. Det samme gjelder for de som har hud utsatt for allergiske reaksjoner. Ikke vask såpe fra tjære, hvis det er enda det minste problemet med nyrene (spesielt ved nyresvikt). De som har litt tørr hud, må også avstå fra å bruke slik såpe (såpen vil overdrive den enda mer). For ofte bruk er kontraindisert for absolutt alle. Det er veldig tørr hud, og dette kan forstyrre funksjonen av talgkjertlene. Og sørg for å smøre huden med en fuktighetsgivende eller nærende krem ​​(spesielt når det er en følelse av tetthet i huden eller når den begynner å knekke).

Bruk av tjære såpe
Påfør denne såpen er ganske enkel. Det er ingen spesielle vanskeligheter i daglig bruk. Men likevel vet mange ikke hvordan man skal ordne det i hjemmemiljøet. Det er mange måter å bruke den på: hjemmelagde masker, forskjellige skrubber og slitemidler, bruk av flass i form av sjampo, etc. Hvis du tar den mest naturlige såpen, vil den være spesielt nyttig for menneskelig hud. Hvis du bruker det i minst et par måneder, vil effekten ikke holde deg venter lenge: huden blir jevnere, tørr litt, og akne (hvis noen) vil raskt redusere. Hvis en person har veldig tørr hud, så vil denne såpen ofte ikke fungere, fordi det er fare for meget tørr hud og gjør det grovt. I slike tilfeller anbefales det å bruke såpe litt mindre, bokstavelig talt en gang om dagen. Hvis en person har en mer fet og fettete hud, kan du bruke den litt oftere, to ganger om dagen. I begge tilfeller skal du skyll huden grundig med kaldt vann etter vask. I prinsippet, etter vask med såpe, vil alle betennelser drastisk redusere mengden, og akne kan til og med slutte å eksistere. Når det gjelder små sår, vil deres nummer også merkbart falle, og de vil ganske raskt dra på. For å myke huden etter å ha brukt såpe, anbefaler de fleste hudpleie- og kosmetologer på det sterkeste å bruke en fuktighetskrem som er valgt avhengig av hvilken type spesifikk hud. Dette vil redusere risikoen for overdreven tørking av huden og la den være elastisk. Nyttige egenskaper av tjære såpe Fordelene ved å bruke tjære såpe er at, som en del av dette kosmetiske, hvis du kan kalle det som tar inneholder, som er svært gunstig for huden som helhet.

Birketjære har mange positive egenskaper: Antiseptiske egenskaper. Det er veldig godt å tørke sår, akne og riper. På grunn av denne effekten er all betennelse og andre formasjoner på huden mye raskere. Tar såpe avtaler veldig bra med suppurations og akne. Bedøvelsesegenskaper. Tilbakevendende egenskaper. Vel hjelper resorpsjon. Tar såpe som å søke om psoriasis, ulike dermatitt, med utseende på flekker på huden og med rikelig akne. Tar såpe har blant annet en svært lav pris, som tillot ham å bli bokstavelig talt et "folk" kosmetisk. Tar såpe for hår Tar såpe er et veldig godt hårpleie produkt. Det gjør at du kan holde håret rent og er spesielt godt å bruke med en sterk følsomhet i hodebunnen og manifestasjoner av smerte på slik hud. I tillegg hjelper tjære såpe en person å kvitte seg med flass, da det raskt eliminerer årsakene til forekomsten. Denne såpen nærer hårsekkene godt, tar en aktiv rolle i å forbedre blodsirkulasjonen i hele hodet og bidrar til å styrke håret.

Tar såpe og dens anvendelse

Hilsener! Jeg vil fortelle deg litt brukbarhet om tjære såpe og bruken av den, fordi mange er redde. Og de er motivert av det faktum at etter såpe så vil alt skummelt tørke, blåste og så videre. og så videre Så her. Kjære jenter, du vet helt godt at tjære med riktig fordøyelse er veldig bra for kroppen (selvfølgelig, bare når den brukes eksternt), så vær så snill å kjøpe brunaktig såpe og bruk den!

Tar såpe perfekt desinfiserer huden og øker blodstrømmen til området som det ble påført. Det hjelper også med regenerering - alle slags små kviser, riper, merker av akne og betennelse tørker opp en eller to ganger og forsvinner lett på kort tid uten skade på kroppen. Hårbunnen, som spesielt lider av flass eller seboré, med hyppig vask av hodet med tjære såpe, er også restaurert, håret får en vakker glans og volum. Det er viktig å vaske hodet etter vask med tjære såpe med en løsning av vann med to spiseskjeer eddik for å fjerne alkalien fra hodet (da ellers vil det være vanskelig å kamme).

Trådforfatter: Anna (Stavropol)

Mer om emnet:

Tilbakemelding og kommentarer

  • ✓ Bare nye svar vil bli mottatt.
  • ✓ E-post er ikke plassert overalt.
  • ✓ Du kan abonnere i alle brev.

Ooh, jeg forteller deg akkurat nå. Jeg forteller deg alt akkurat nå. Åh, og dette er fisken din, det skal noteres. En gang en bestemor anbefalte meg å vaske håret mitt med det. Å si at jeg ødela håret mitt, for å si ingenting. Mine stakkars små hår sitter fast sammen i slep, som dreadlocks, jeg behandlet dem i en hel måned. Kanskje det er en vane med kjemiske sjampo, men fra kjemi hadde jeg skinnende hår, men fra denne såpen med det lovede fortryllende resultatet NO. men dette stinker, forferdelig, utålelig. Ikke så mygg, mannen er nesen til brutes, sier de, mygg ikke biter av tjære. Du vet, du vil vanligvis være rundt en kilometer å komme seg rundt med en slik rav.

Og flekkene? Ja, flekkene kan ha blitt tørket av, men det vil etterlate gullige flekker på lyst stoff, eller fargen kommer ut slik at du ikke kan gjenopprette den.

Og fra filmen husket jeg uttrykket om stanken av teplushka som soldatene i kaserne vasket av da de fikk stubber av stinkende såpe. Kort sagt, dette er en forferdelig opprettelse av kjemisk industri, som lenge har vært skrevet ut i arkivet. Du begynner fortsatt å bære med lur, og det vil bli skjønnhet generelt. Det er klart at i feltet sier, uten opsjoner, men jeg beklager, vi lever ikke i taigaen. Det er mye mye mer egnet og mer gunstige midler.

og fortsatt fra ham kyllinger! og huden tørker. fuzzy såpe! Cons.

Vasking med tjære såpe: er det verdt det?

Jenter som har erfaring med bruk av tjære såpe på fet hud, med forstørrede porer, svarte flekker og en tendens til akne? Er det virkelig så effektivt? Og en annen ting: Er det mulig å bruke sin gang, etter som du kan gå tilbake til de vanlige midler for vask eller fortsatt sin opphevelse vil returnere huden din til sin tidligere tilstand, og de trenger å vaske hele tiden? Del din erfaring, jeg vil være takknemlig)

Jeg er nesten 38 år gammel. Selv i hennes fjerne ungdom, visste jeg ikke hva akne, akne osv. Med alderen ble huden min så forferdelig. Jeg vet ikke hva det er knyttet til, men faktum er åpenbart. Nå har jeg en fett t-son, sprinkler haken min. Og før KD nødvendigvis skakivayu godt boljuchih kviser på pannen, kinn eller nese, 2-3 srednem.I på den tiden jeg først skum hender tjære såpe spasaet.Tolko meg, og så dette skummet vaske litso.Umyvayus kokt vann obyazatelno.Zatem Jeg behandler problemområder med silisiumsyreoppløsning eller salicyl-sinkpasta. Jeg vil ikke anbefale å bruke denne såpen hele tiden, fordi tørker fortsatt. Men jeg har alltid denne såpen. Jeg holder den i en separat såpeboks og tar den ut etter behov. På vanlige dager bruker jeg myk ansiktsvask.

Sannsynligvis har du, som meg, hormoner. (Fakta om saken er at jeg har hatt konstante hudproblemer i 10 år. Selvfølgelig var jeg forferdelig, til 15-16 år, men nå pore passerer ikke (så jeg tror det er fornuftig for meg å vaske ansiktet med denne såpen, hvis problemene er konstante eller bare gjør det verre)

Hun vasket også ansiktet og badet dem med lukten, til hun sprinklet alt. Såpe kjøpt fra Neva kosmetikk. Jeg gikk ikke.

Gratulerer med deg, jeg kan ikke puste)

Jeg tror også at det er nødvendig å bruke tjære såpe med jevne mellomrom. Etter behov..

Og mer.. Det er nødvendig å velge en såpe med en naturlig sammensetning, i noen klare såpevinnere. Det er dyrere, men et stykke på gulvet i livet er nok. Anmeldelser om tjære såpe vi har på LP, les.

Jeg leste enda en, så jeg husket om ham) Men det forstod jeg ikke hva slags hud forfatteren hadde og om hun måtte bruke den hele tiden. Generelt har jeg alltid vanlige vaskegeler for fet hud, med effekten av sminkefjerner)

Alt dette kan bli avklart i posten, spør forfatteren) og du kjører inn i søket etter den LP "tjære såpe", og det er mange vurderinger på såpe.. og ikke bare tjære -. Afrikanske svart der, og med litt grått.

Takk, jeg vil lese om alt! :)

Jeg kjøpte for kroppen, fordi Det var et mareritt på ryggen, da jeg ble vant til lukten bestemte jeg meg for å vaske meg selv. Først var det bare en følelse av tetthet, så begynte den å tørke. Pimples selvfølgelig tørke opp, men med huden sammen. Det var fra Neva kosmetikk. Jeg byttet til såpe spesielt for ansiktet, jeg prøvde forskjellige ting. Siden begynnelsen av sommeren har jeg brukt loxitan "ultra power" såpe, det er veldig fornøyd og mye mer effektivt enn tjære tjære.

Jeg er redd for at jeg skal tørke huden min og det vil bli enda verre) Og selvfølgelig vil jeg ikke gjerne bruke den i årevis. lukten er ekkel og ikke veldig behagelig..

Lukte noe ennå om det vil virkelig hjelpe))) Generelt vil jeg først fortsatt prøvde spesiell såpe for fet hud, har klinikker (prøvd kun flytende ny versjon), fra Korres granateple for fet hud, fra Holika Holika den kjente såpe i form av egg (de har ikke prøvd dem, men de har funnet et alternativ til kull i såpeprodusenter), og så langt er min favoritt enda min favoritt.

Meninger om tarry lese, mange skriver det perfekte verktøyet, andre som vasker hver dag med såpe og alkali til det gode vil ikke bringe.

Nylig er en populær såpe beldi også et alternativ. Jeg kjøpte en prøveversjon for kroppen så langt, jeg tror jeg vil kjøpe noe for ansiktet også, fordi hud med de samme problemene som du alltid må bruke noe.

Takk, nå mange alternativer) Det er grunnlag for refleksjon). Selvfølgelig forstår jeg samtidig at etter å ha løst problemet fra innsiden, vil du ha mye mindre eksterne problemer, men dette er fortsatt i prosjektet)

Du rørte på et interessant emne) også tenkt på å vaske med tjære såpe, det er interessant å høre på hvem som har litt erfaring)

Min hud er for det meste problemfri (pah-pah-pah), den eksakte huden er så til tider, og så bam! og det var noe helt utenkelig (Så, i fjor vår, jeg ønsker å sette en pose på hodet, før det var forferdelig. Og jeg leste alt jeg fant om dette såpe, men bruk fungerte ikke, fordi det er umulig å finne her Men på den siste turen hjem tok jeg en til meg selv, ligger nå og venter på nødvendighet) For meg selv understreket jeg et par hovedpunkter:

  1. bruk etter behov, kurs, ikke mer enn 2-3 ganger i uken (under eksacerbasjonen maksimalt annenhver dag), du kan også vaske bare problemområder - punktvis. Ikke behandle ham som et middel for vasking, men som en skrubbe eller maske
  2. Det er nødvendig å bruke fuktighetskrem etter vask, og for tørr hud - nærende - stoffer i såpe tørker opp huden og det er nødvendig å returnere fuktighet til det

Jeg håper at hvis apokalypsen kommer, vil det redde meg) her er min lille venn:

Tusen takk!) Utmerket forklart! Av alle kommentarene ble det klart for meg at du ikke skulle bruke det hele tiden) Ett spørsmål er allerede avgjort0

Jeg er enig med mange jenter her, de trenger bare å vaske under forverring i lang tid, en uke i det hele tatt, først blir huden behandlet og så hvis såpen brukes i lang tid, finner den motsatte effekten sted og huden tørker ut.

Jeg tror at det ikke vil bli verre, og du bør ikke være redd for det helt sikkert. Konstant ikke nødvendig, men etter noen dager (2-3), når du prøver, vil du allerede forstå hvordan det er for deg. Og om lukten her er rart, først liker han ikke, og så veldig kul, natur, skog og alt det)))

Vel, jeg skal tenke over det og bestemme noe! :)

Jeg har brukt Neva Cosmetics såpe for en måned nå. Aroma på viften, jeg liker virkelig det milde skummet. Min hud har alltid vært fet, nå nærmere normal. Ofte var det tilstoppede porer og små kviser. Nå, etter en måned med bruk, la jeg merke til at hudflekten ble jevnere, porene strammet og mindre tilstoppet. Hud tørker,

Tørker huden, men etter alltid setter på kremet og alt er bra!

Ja, et godt resultat) Takk!)

Jeg har satt på tjære såpe i ca 10 år. Siden ungdomsårene, veldig fet hud og vedvarende betennelse. I 20 år prøvde jeg alt jeg kunne. Jeg bruker omtrent en gang hver 2-3 dager. Absolutt ingen tørking effekt! Selvfølgelig ble den ideelle huden ikke, etter hvert, aldersrelaterte endringer i en alder av 40 år, men det som var forferdelig fra det faktum at det ble helt normalt, er nøyaktig! For øyeblikket er denne såpen min eneste frelser fra enhver form for betennelse og kviser.

Takk for at du deler din opplevelse!)

brukt tjære såpe en gang. overdriver huden. og etter det tonic "ikke gå", såpen er for alkalisk.

som et alternativ for utslett Vishnevsky salve - grunnlaget for tjære salve.

Tusen takk for tipset!

LadiesProject er en sosial kosmetikkguide. Et sted hvor jenter diskuterer kosmetikk, evaluerer produkter og merker, blir kjent med nye produkter, lærer om rabatter og salg, lærer å velge og kjøpe kosmetikk av høy kvalitet. Alle kan bli en del av vårt vennlige team.

Bli med oss ​​akkurat nå, les, kommentere, del tilbakemelding og ideer, fortell om nye kjøp!

Tar såpe /

Tar såpe blir populær igjen på grunn av sin helbredende egenskaper. Det anbefales for de som bryr seg om skjønnheten og helsen til huden deres.
Tjære såpe er et effektivt og universelt middel for akne. Tar som er inkludert i tjære såpe har anti-inflammatoriske egenskaper. Sammensetningen av tjære såpe: 90 prosent av vanlig såpe og 10% bjørk tjære. Tar har en rekke medisinske egenskaper, og såpe med det blir et naturlig antiseptisk middel. Tar bjørk, som er en del av såpen, har en utmerket desinfeksjonsvirkning. I kombinasjon med såpe, kan det øke blodstrømmen til hudvev. Derav en positiv effekt på regenerering av vevene i epidermisene, som ble skadet. Birk tjære tørker sår på huden, akselerere prosessen med behandlingen. Tar såpe er vellykket brukt i behandling av akne, betennelse og purulent utslett. Det forbedrer blodsirkulasjonen i huden. Og en annen liste over egenskaper og handlinger av denne terapeutiske såpen: reduserer, antiparasittisk, rehabiliterende for huden, antiinflammatorisk, absorberbar og bedøvelsesmiddel. Såper er anbefalt av noen kosmetologer, som et populært og svært tilgjengelig middel for akne.

Bruk av tjære såpe til medisinske formål. Fordeler med tjære såpe for helse.
Tar såpe healer psoriasis, flass, demodex, lav og mange andre sykdommer. Såpe brukes også til eksem, ringorm, scabies, furunculosis, neurodermatitt, pyoderma, seborrhea, kløende hud. Tar såpe hjelper godt, hvis en pasient har hatt trykksår fra en lang sykdom - vask dem med såpe flere ganger, og bedsores vil helbrede raskt. Såpe med tilsetning av tjære er nyttig for brannsår, eller omvendt - frostbit. Tar såpe behandler infeksjoner som har falt i et åpent sår, helbrede sprekker.

Bruk tjære såpe for skjønnheten i ansiktets hud, det anbefales to ganger om dagen - om morgenen og om kvelden. Med problematisk hud kan du se effekten, vaske med tjære såpe, i flere uker - fra 3-4 uker. Ulempen er at det fremdeles tørker huden. For å myke huden kan den tørkes med lotion eller krem ​​for å smøre hudtype. Lukten av såpen er spesifikk, og mange kan ikke like det, men det handler om vane. Skjønnhet krever noe offer. Noen mennesker liker også lukten senere - det er naturlig og naturlig. Tar såpe er egnet for enhver hudtype.
Det er en oppfatning at tjære såpe ikke skal brukes til ansiktet. I tillegg til tjære inneholder den også andre komponenter, hvorav langvarig bruk kan føre til hudirritasjon og andre ubehagelige konsekvenser. At tjære såpe, som enhver annen såpe, er bedre å bruke til å vaske hender, men ikke for ansiktshud. Men det er alltid fordeler og ulemper med noen midler. Her prøver alle og trekker konklusjoner selv. Personlig har jeg brukt nesten en måned til ansikt, kropp og til og med hår. Liker, og hvis det tørker huden, så bruk en lotion eller krem. Nå er varmen 35-37 grader, og det er mindre betennelse på kroppen, og håret har styrket seg litt. Bare hodet trenger å skylle med vann og eddik, og noe som slepet på hodet og sikkert ikke så skinnende som når balsamer, men volumet er større. Hvem har langt hår kan behandles med en balsam bare endene av håret for å få en helbredende effekt på hodebunnen av tjære såpe.

Hvordan vaske med tjære såpe med problem hud, som et middel for akne. Hver morgen og kveld vasker ansiktet ditt med varmt vann med tjære såpe og skyll deretter med kaldt vann. Det viser seg og terapeutisk effekt og skyllingskontrast. Tar såpe kan ikke takle akne, hvis du har en vane med å stadig røre ansiktet og klemme akne. Under huden på våre blodårer, og når vi er klemme en kvise, huden er skadet, kan hele infeksjonen spre over ansiktet ved hjelp av disse fartøyene.
Det er en annen populær måte å behandle akne tjære såpe - på renset våte ansiktet påfør et tykt skum av tjære såpe, i form av en maske for ansiktet og hold i 10-15 minutter å gjøre 1-2 ganger i uken. Det vil bli en følelse som trakk og alt absorbert. Skyll forsiktig og bruk en helende krem ​​eller tonic. Ikke misbruk dette verktøyet kan i noen tilfeller føre til peeling av huden. For denne typen masker er VIP tjære tjære såpe den beste passformen. Og du kan bruke oftere uten å skade huden.

For all sin billighet anses tjære såpe som den minst skadelige for sart hud. Spesialister på den intime sfæren noterer seg sine mange nyttige egenskaper, og dette kan ikke annet enn glede seg over kvinner. Tjære såpe brukes til intim hygiene, som et effektivt middel for beskyttelse mot infeksjoner. Såpene helbreder også huden godt fra mikrotraumas, for eksempel bikiniområder oppnådd etter barbering.

Flere Artikler Om Typer Acne