Hvordan hjelpe huden å bli kvitt oljeaktig glans? Dermatologer mener at i tillegg til matting, er det nødvendig å gi høy kvalitet fuktighetsgivende. Så, en krem ​​med en slik handling bør være et obligatorisk trinn i daglig pleie.

 • Fuktighetsgivende fet hud: Handlingsprinsipp
 • De viktigste egenskapene til fuktighetskrem for fet hud
 • Utvalgsregler
 • Egenskaper av sammensetningen
 • Typer av oljeaktig hud kremer
 • Regler for anvendelse
 • Gjennomgang av fuktighetsgivende kremer for fet hud

Fuktighetsgivende fet hud: Handlingsprinsipp

Oljeskinn oppfører seg uforutsigbart: det skinner nesten umiddelbart etter rensing, det blir irritert og betent, og deretter skreller av. For å hjelpe henne å takle ubehag menes verktøy som kan løse flere problemer samtidig:

øke nivået av fuktighet;

Beskytt mot ultrafiolett stråling.

Oljeskinn bør ikke bare matte, men fuktighet. © iStock

Kremer for fet hud inneholder vanligvis komponenter som øker eksfolieringsprosessen, selv ut konsistens og farge på huden, forhindrer tilstoppede porene og utseendet av komedoner.

De tiltrekker seg fuktighet og aktiverer keratiniseringsprosessen (fornyelse av epidermis). Disse er hyaluronsyre, algerederivater, termisk vann og sukker.

Hjelp å fjerne oljeaktig glans. Talc, perlit, syntetisk mikropulver, silisiumderivater er ansvarlige for denne funksjonen.

De viktigste egenskapene til fuktighetskrem for fet hud

Krem til hud utsatt for overdreven produksjon av talg, må takle tre viktige oppgaver:

hindre utseendet på ufullkommenheter.

Ifølge Elena Eliseeva, medisinsk ekspert Vichy, bør kremet ideelt sett inneholde samtidig:

mikropulver, silisium, perlit eller kaolin for sløvhet;

hyaluronsyre, glyserin, aloe-ekstrakt eller termisk vann for å opprettholde vannbalanse;

Syrer i lave konsentrasjoner (fortrinnsvis salisylsyre, lipohydroksyre, drue eller melkesyre) for å exfoliere epidermis.

Hvis den ideelle sammensetningen ikke ble funnet, må du kombinere to typer omsorg, for eksempel matting om morgenen og fuktighetsgivende om kvelden.

Fet hud er ofte dehydrert. © iStock

Utvalgsregler

"Når du velger en fuktighetskrem, må du følge med etiketten" for fet hud, men ikke for "fet og problematisk", advarsler Elena Eliseeva. "Sistnevnte formler er kurative og kan inneholde høye konsentrasjoner av syrer og retinol, derfor kan bare fet, ikke-utslett hud tørke ut."

I tillegg bør en fuktighetskrem være:

ikke provoserer skinne;

ikke inneholder mineraloljer

lys i tekstur (gel, væske, krem-gel).

Krem for fet hud kan inneholde syrer, mineraler, fuktighetsgivende midler. © iStock

Egenskaper av sammensetningen

Med tanke på at fet hud er svært krevende og samtidig trenger mat, fuktighetsgivende og sebocontrol, er en rekke aktive ingredienser som løser disse problemene vanligvis lagt til sminke.

Hyaluronsyre, glyserin, propylenglykol, panthenol skaper en fuktighetsbevarende barriere på overflaten av huden og derved utjevne den.

Vitaminer C og E, resveratrol, polyfenoler - antioksidanter som bekjemper frie radikaler, forhindrer oksidativt stress og tidlig aldring.

Salisylsyre ødelegger sammenhengen mellom hornkornene i huden, bidrar til å exfoliere, gir lettelse og hudfarge.

Stivelse, talkum, pulver, sink, forskjellige typer leire er sorbenter, har en matt effekt.

Emulgatorer (Glycerylstearat, Cetylalkohol, Stearic Acid, Glycol Stearate) "samler" ingrediensene i en enkelt formel.

Mykgjørende ingredienser forbedrer produktets kosmetiske egenskaper.

Typer av oljeaktig hud kremer

Oljede hudkrem er ikke for mye. De mest effektive av dem kombinerer parring og seboregulatoriske effekter, og inneholder også grunnleggende fuktighetsgivende ingredienser.

Hvis du har fet hud, bør du være spesielt forsiktig når du velger en fuktighetskrem. Husk:

konsistensen av fuktighetskremet bør ikke være tett;

Hvis huden er sterkt dehydrert, må du nøye overvåke reaksjonen på de aktive ingrediensene - irritasjon er mulig.

Fuktighetsgivende bidrar til å beskytte hudens lipidmantel. © iStock

Regler for anvendelse

Eiere av fet hud anbefales å nøye følge de viktigste stadiene av omsorg: rensing, toning, fuktighetsgivende.

Påfør kremet etter grundig rensing.

For å gjenopprette pH i huden og forberede den til etterfølgende omsorg, bruk en tonic eller matting lotion i det siste trinnet av rensing.

Varm litt krem ​​(volum med en ert) i palmer og fordel det jevnt med massasjebevegelser fra midten av ansiktet til periferien, unngå området rundt øynene.

Topp 10 ledende fuktighetskrem for fet hud

Fet hud krever vanlig dyp fuktighetsgivende og skikkelig pleie - uten det, vil tilstanden stadig forverres. Vinter negative faktorer - vind, kald luft, sommer - varme, støv, UV-stråling. Når du velger en krem ​​for oljeaktig epidermis, se alltid på sammensetningen - jo mer aggressive kjemiske komponenter, jo høyere er risikoen for allergiske reaksjoner og bivirkninger. Ideelt sett bør hoveddelen falle på naturlige stoffer, selv om kjemiske komponenter ikke kan unngås - uten dem vil det rette seg mye raskere. I denne anmeldelsen vil vi snakke om reglene for å velge en krem ​​for fet hud og vurdere de mest populære produktene.

Utvalgsfunksjoner

For fet hud, som for alle andre, trenger du en forsiktig, forsiktig, kompetent omsorg. Før du går til butikken for å handle, må du forhåndsdefinere listen over midler som interesserer deg, lese anmeldelser om dem, finne ut prisene. Se alltid på sammensetningen, tilstedeværelsen av samsvarserklæringer og sikkerhet. Vær oppmerksom på emballasjen - hvis den er skadet, deformert, er det bedre å gi opp kjøpet. Det er bedre å ikke ta en krem ​​med en utløpsdato, siden den allerede kunne endre egenskaper, bli usikker.

Les sammensetningen - hvis du finner det uforståelige ingredienser, stoffer, er det bedre å lete etter en annen formel. En hvilken som helst ny komponent er et potensielt allergen, i tillegg kan det være usikkert. Jo nærmere toppen av listen er ingrediens, jo mer er det i produktet. Budsjettkrem er som regel langt mindre effektive enn deres kolleger når det gjelder effektivitet, men blant dem er det produkter med et anstendig ytelsesnivå.

Med økt greasiness må du bare ta med midler merket "for fet hud". Ellers risikerer du å forverre problemet.

Hva skal være i sammensetningen

Fet hud er ikke et kosmetisk problem, men et stort sett med årsaker og symptomer, inkludert arvelige. I lang tid kan økt greasyhet ikke manifestere på noen måte, men ved sammenløp av passende forhold gjør det seg selv følt. For å forbedre tilstanden til huden, juster mengden av sebum sekresjon, korrigere dietten, velg riktig omsorg og besøk skjønnhetspleie. Takket være anbefalingene fra en spesialist, kan du eliminere de viktigste ubehagelige symptomene og forhindre deres utseende i fremtiden.

Hovedproblemet med fet hud - forbedret arbeid i sebaceous kjertlene, noe som fører til utseendet på skinne, dilaterte porer, akne, hudormer, komedoner. Naturligvis vil de kjemiske komponentene bare forverre problemet og intensivere betennelsen. Naturlige rettsmidler må også være forsiktige - ikke alle av dem er like nyttige.

Naturlige ingredienser som bør være en del av fet hudkrem:

 • Vitamin C - forbedrer metabolismen, regulerer sebaceous kjertler (det regulerer, ikke undertrykker), har en utbredt antioksidant effekt, styrker veggene i blodkarene;
 • fruktsyrer - fjern oljeaktig glans (i enkle ord - matte), fjern døde celler, næring, fuktighet;
 • ekstrakter av ginseng, calendula, kamille - berolige, stoppe betennelse;
 • Sophora - forynger, strammer, renser.

Nøkkelen til vellykket fet hudpleie er det riktige valget. Men husk at individuell intoleranse av komponenter ikke kan utelukkes.

Kjemiske komponenter er ikke bare i håndlaget verktøy, men de er ikke alltid trygge. Du bør ikke være redd for kjemi, fordi ikke alt er like skadelig. Kvalitetskomponenter av kremer for fet hud av ikke-naturlig opprinnelse:

 • koffein - strammer porene
 • benzoylperoksid - fjerner utslett;
 • Salisylsyre - eliminerer skinne, tørker;
 • niacinamid - lindrer irritasjon
 • retinol, svovelbekjempende akne;
 • alfa hydroxy syrer og estere (i kompleks) - antibakteriell effekt;
 • vitaminer - mat;
 • ekstrakter av medisinske planter - kult, rolig;
 • Hyaluronsyre - dyp fuktighet, påvirker ikke aktiviteten til talgkjertlene.

I dette tilfellet vil en foreløpig test for følsomhet, individuell toleranse for enkelte komponenter aldri være overflødig.

Kontra

Du bør nekte å bruke krem ​​med individuell intoleranse - selv om det er veldig høy kvalitet, dyrt, har gode anmeldelser, kan slike reaksjoner ikke utelukkes. Videre kan du bare kjøpe en falsk. Andre nyanser:

 1. Krem til fet hud brukes kun for fet og for tørr - for tørr. Selv det høyeste kvalitetsverktøyet med feil valg kan gi motsatt ønskede resultater.
 2. Se på alderen - løfteinnretning 40+ med ung hud er kontraindisert.
 3. Oppbevaringsforhold må overholdes - selv om en forsinket krem, hvis den ikke ligger som den burde, kan forårsake skade.
 4. Emballasje, emballasje - de må være komplett, tett lukket. Ellers vil det være vanskelig å forutsi nøyaktig hva du kjøper.
 5. Påfør krem ​​til den rensede huden, langs massasjelinjer, i stedet for tilfeldig, med fingertuppene.
 6. Hvis det er estere i krem, må du først kontrollere reaksjonen ved å bruke litt på håndleddet. Eteriske oljer og syrer forårsaker ofte allergier.

Topp beste

Krem for kombinasjon, fet hud må ha visse egenskaper, fordi den er rettet mot å løse problemene med økt greasiness. Vurder TOP-verktøyene som kan være nyttige når du skal løse problemet.

Garnier fuktighetsgivende emulsjon

Produktet er egnet for daglig bruk, gir omfattende dyppleie uten greasiness, stickiness. Formelen inkluderer mais, drueekstrakter, aloe vera, fuktighetsgivende og metning med verdifulle stoffer. Etter bruk forblir en behagelig følelse på huden, det blir ingen tetthet, glans.

Emulsjonen inneholder ikke sulfater, parabener, fargestoffer. Et ideelt valg for ung hud, men også egnet for aldre 30-40 +. Røret er behagelig, gir behagelig hygienisk bruk. Tekstur er lys, men ikke for mye, fordelt, absorbert godt. Aroma uttalt, men hyggelig, diskret. Forbruket er ganske fort.

I linjen er det andre pleieprodukter som du kan være interessert i - for eksempel gel for vask, tonic.

Uriage Aqua Precis

Uryazh Aqua Presy inneholder SPF 20. Det gir intensiv omsorg, beskyttelse, stopper virkningen av eksterne negative faktorer, er uunnværlig for bruk i en stor by.

Grunnlaget for krem ​​- termisk vann, rik på mineraler, verdifulle stoffer. Mineralkomponenter aktiverer metabolske prosesser på mobilnivå, akselererer hudfornyelse, produksjon av elastin, kollagen. På grunn av dette kan du bruke krem ​​som en anti-aging omsorg. Emulsjonen er lett, har en behagelig aroma, absorberes raskt. Økonomisk forbruk.

Bioderma Sebium AKN

Et effektivt middel for problematisk, fet hud utsatt for dannelsen av akne, kan brukes til behandling og som profylakse. Påfør krem ​​til hele ansiktet, unntatt øyelokkene.

For maksimal effekt anbefales anbefalt forbehandling av huden ved bruk av spesialprodukter fra serien Sebium. Bioderma Sebium AKN normaliserer raskt prosessen med sebumsekresjon, renser porene, fukter, og har en skadelig effekt på bakterier. Det er ingen aldersbegrensninger.

Vichy normaderm

Populær høyt effektiv middel for fet hud. Høy fuktighetskarakteristikk uten klistrelighet og vekting gjør kremen til den uforanderlige lederen av klassifiseringen. Den inneholder hyaluronsyre, påvirker forsiktig, inkludert følsom epidermis.

Et utmerket valg for daglig pleie etter en alder av 30, men du kan begynne å bruke den før. I tillegg til sterk fuktighet, virker formen på overflaten. Påfør det til et tynt lag to ganger om dagen. Etter starten av Vichy Thermal krem ​​blir huden jevn, elastisk og jevn ut. Sammensetningen er hypoallergen, med konstant bruk av midlene er aknebetennelse. Effektiviteten er høy, resultatene er øyeblikkelige. Hyggelige bivirkninger - mild omsorg, uttalt hydrering.

Tolederm Uriage

Undertrykker betennelse, kompenserer raskt for mangel på fuktighet i cellene. Produktet er egnet for dehydrert, irritert, tørr hud. Hovedkomponentene er termisk vann, glyserin, alger.

Alkohol, fargestoffer i sammensetningen er derfor ikke uønskede reaksjoner ekskludert. Vi anbefaler også å være oppmerksom på andre måter i Tolederm-serien. Behandlingen er universell og egnet for ung, moden hud.

Lierak Hydra Chrono

Gel Lierak bryr seg omhyggelig for huden uten fett og klebrighet, forhindrer dehydrering. De aktive ingrediensene har en positiv effekt på tørr dehydrert hud, forbedrer utseendet, gjør rynker mindre uttalt.

Påfør gelen bare til grundig renset hud minst et par ganger om dagen. Verktøyet er et ideelt grunnlag for sminke, gir huden effektiv omsorg hele dagen, bidrar til en mer jevn fordeling av tone, pulver.

HealthBeauty

Fettfri fuktighetskrem designet spesielt for fet, blandet hud, hjelper med intens svette. Det absorberes umiddelbart, gir en behagelig følelse av komfort, fuktighet, tåke.

Bruk verktøyet kan kvinner i alle aldre og menn etter prosedyren for barbering. Fettluster går bort i lang tid, mens huden ikke strammer. Ingredienser inkluderer grønn te, aloe ekstrakt, agurk, Dødehavet mineraler, kamille, vitaminer.

Dag Vitamin Cream fra Mulsan Kosmetisk

Høykvalitets verktøy for barnehage, salgsformular - 75 ml rør. Dag Vitamin Cream ble utviklet spesielt for problem, fet hud, derfor løser sine problemer effektivt.

Vitamin B5 gir dyp utvinning, gir glatthet, elastisitet, B7 fjerner uregelmessigheter, utslett, danner nær hudcellene, regulerer fettutskillelsen. Kamille lindrer betennelse, beroliger, fuktighet. Produktet er ideelt for permanent bruk.

Effaclar H La Roche Posay

En beroligende intensivkrem som gjenoppretter skadede barrierefunksjoner. Eliminerer tørrhet, fjerner irritasjon - hyppige følgesvenner av rusmiddelbehandling av utslett og akne.

Kostnaden på 40 ml, prisen på ca. 1000 rubler, solgt i kosmetiske nettverk, apotek. Hovedkomponentene er niacinamid (beroliger), ceramid, MP lipider. De fukter, gjenoppretter, nærer, gir elastisitet og godt preparert utseende. Proteiner gir komfortable følelser, gjør epidermis næret og hydrert.

JANSSEN DRY SKIN DAY VITALIZER

Tysk sulfatkrem. Verktøyet er designet for barnehage, effektivt fuktighet, penetrerer dypt inn i cellene, metter dem med nyttige stoffer. Hovedkomponenten er hyaluronsyre, som regulerer hydrobalansen. Det er en formel av sheasmør, macadamia.

Kvaliteten er høy, så du vil legge merke til resultater i de første ukene av bruk. Betennelsene, røde flekker, rynker er glatt, huden får velvære. Sulfater i krem ​​er ikke, men det er SPF-6. Formelen har en lett matting effekt, nærer med vitaminer, stimulerer produksjonen av elastin med kollagen. Aromaen er lett, behagelig, tekstur er delikat.

video

Detaljer om fuktighetskrem for fet hud, se videoen.

Krem for fet hud - rangerer det beste etter kosmetologers mening

Mange kvinner leter etter krem ​​for fet hud, i prinsippet, ikke forstå hvordan man finner et egnet middel. Faktisk, faktisk har denne typen epidermis mange problemer - fettete glans, forstørrede porer, akne, akne. Og hun, fet hud, trenger hydrering, ernæring og beskyttelse, ikke mindre enn noe annet.

For å få et vellykket søk, må du forsyne deg med litt kunnskap, bestemme prioriteringer (nærværet av hele listen over problemer, eller noe spesielt), forstå overflod av kjemiske termer, og til slutt gjøre det etterlengtede kjøpet.

Et interessant faktum. Eiere av fet hud, som har en hel "bunke" av ubehagelige problemer, er beskyttet mot en - prematur utseende på rynker. Tross alt, med denne type aldersendringer i form av folder, synes det mye senere enn for eksempel i unge damer med sensitiv og tynn epidermis.

Hva skal du vurdere når du velger en krem?

Å velge "riktig" krem ​​for fet og problemhud i ansiktet, som vil være nyttig og tillate deg å takle eksisterende feil, la oss høre på råd fra fagfolk.

 1. Før du går til butikken, gjør du en liste over forhåndsvalgte midler. Dette vil hjelpe Internett, hvor du kan starte anmeldelser og ratingindikatorer på nesten alle produkter.
 2. Vær oppmerksom på tilstedeværelsen av alle relevante sertifikater som er obligatoriske for selgeren. Hvis du nektet å demonstrere et slikt dokument - dette er en anledning til å tenke på kvaliteten på varene som tilbys.
 3. Kontroller forsiktig emballasjen for integritet. Ikke kjøp verktøyet hvis det ikke er det samme eller på slutten. Manglende effekt ved bruk av en slik krem ​​er den mest ufarlige konsekvensen.
 4. Finn en indikasjon på at verktøyet er designet spesielt for fet og problem hud.
 5. Heksesammensetning. Ikke kjøp krem ​​med ukjente eller uforståelige komponenter eller stoffer som kan forårsake allergisk reaksjon. Jo nærmere toppen av listen er ingrediens, jo mer er mengden i produktet.

Hvis alle de ovennevnte elementene har tilfredsstilt deg, så er det nå på tide å ta hensyn til de tilleggsfunksjonene som produsenten har tildelt sin kosmetiske.

Som praksis viser, er budsjettproduktene i dette segmentet ikke veldig dårligere enn deres dyre kolleger. Men hvis produktet blir tilbudt mye billigere og produsenten ikke var kjent for deg før, så er et slikt verktøy ikke verdt å kjøpe.

Hva skal være en del av naturlige ingredienser?

Fet hud er ikke et kosmetologisk problem i det hele tatt, som mange tror. Det kan arves, og kan manifestere seg i løpet av livet på grunn av den negative virkningen av eksterne faktorer, patologier av indre organer.

Den riktige sammensetningen av kremet for fet hud vil gi rettidig og omfattende pleie for epidermis og bidra til å opprettholde den normale tilstanden til huden på ansiktet.

Hovedproblemet i vårt tilfelle er overdreven aktiv arbeid av talgkjertlene, som fører til dannelse av fettete glans, utvidelse av porene, utseendet til hudormer, akne, komedoner.

Det er ganske naturlig at vi ser etter naturlig kosmetikk - det vil si fra naturlige ingredienser. Men ikke alle av dem vil være like nyttige for alle uten unntak.

Naturlige komponenter av krem ​​for fet hud som vil være til nytte og bidra til å takle problemene:

 • Vitamin C - forbedrer metabolske prosesser, regulerer (og ikke undertrykker) sebaceous kjertler, har en antioksidant effekt, bidrar til å styrke veggene i blodårene;
 • fruktsyrer eliminerer oljeaktig glans (matt), fjern døde celler av epidermis, fremme ernæring og hydrering;
 • Urteekstrakter av kamille, calendula, ginseng er gode antiinflammatoriske og beroligende ingredienser;
 • Sophora-ekstrakt har en foryngende, strammende, rensende effekt.

Hvis du finner minst en av disse komponentene i krem, er den egnet for fet hud.

Kjemisk sammensetning

Ansiktscreme i hovedsak er et helt kjemisk laboratorium. Elementer, som i periodiske bordet, har sine egne ikke helt klare, og noen ganger skremmende navn. Det vil være bedre hvis hver kunde kan forstå vilkårene som er skrevet på emballasje av et kosmetisk produkt. Tross alt er noe kjemi ganske farlig og giftig.

Hva kan bli funnet på en krukke eller et glassrør for problem og fet hud, og disse stoffene er ikke "gift":

 • benzoylperoksid - for å bekjempe utslett;
 • Salisylsyre - tørker, eliminerer selv den mest kraftige glansen;
 • koffein - å begrense porene;
 • niacinamid - eliminerer irritasjon;
 • retinol og svovel - kampen mot akne;
 • alfa hydroxy syrer i ensemblet med essensielle oljer har antibakteriell virkning;
 • vitaminkomplekser - til mat;
 • ekstrakter av medisinske planter - lindre og kjøle huden;
 • Hyaluronsyre - dyp fuktighet uten å påvirke aktiviteten til talgkjertlene.

Tilstedeværelsen av slike stoffer i sammensetningen av presentasjonen betyr at den er effektiv. Men komponentene er svært aktive og kan forårsake uforutsigbare reaksjoner.

Derfor, når du søker for første gang, er det bedre å utføre en test for tolerabilitet. For å gjøre dette må du bruke en liten mengde av produktet på håndleddet og overvåke hudens reaksjon i 30 minutter. Hvis det ikke er noe visuelt og taktilt ubehag - kan du bruke.

Kontra

Kontraindikasjoner til bruk av et hvilket som helst kosmetisk produkt vil være individuell intoleranse overfor noen komponent av produktet. I alle andre aspekter bør du være oppmerksom på bruksegenskapene, noe som kan føre til ubehagelige konsekvenser.

 1. Merket "for fet hud" er ikke skrevet forgjeves. Du må bare bruke spesialiserte midler som har den ønskede sammensetningen, designet for å håndtere problemene med fet og problemhud.
 2. Alderparametere. Se etter en krem ​​med riktig nummer på esken. Ellers vil den ønskede effekten ikke skje. "
 3. Lagringsforhold Vår "helt" lagres best i kjøleskapet på den nederste hylle. Plassering på badet, i lyset (sol eller kunstig), med høy luftfuktighet og temperatur vil føre til tap av nyttige kvaliteter lenge før utløpsdatoen.
 4. Tara. Eventuelle beholdere hvor produktet er plassert må være tett lukket for å forhindre oksidasjon av produktet. Kontakt med luft - minimum mulig tid. I denne forbindelse er preferanse gitt til rør med en smal hals enn krukker.
 5. Søknad av midler. Husk at noen sminke kosmetikk bør brukes på renset hud.
 6. Søknadsregler. Det er umulig å trykke på ansiktet, intensivt gni kremet, ta kaotiske bevegelser - slik at du kan strekke eller skade huden. Påfør behov for fingertuppene, lette bevegelser langs massasjelinjene.

Vær oppmerksom på! Allergiske reaksjoner er satellitter av alle aktive agenter. Spesielt nærende krem ​​for fet hud, beriket med vitaminkomplekser, eller produkter med fruktsyrer eller essensielle oljer krever en toleranse test!

Vurder det beste etter mening av kosmetologer og brukere

Krem til fet og kombinasjonshud er et spesialprodukt, fordi det må ha spesielle kvaliteter som ikke er iboende i kosmetikk til andre hudtyper. Si mer - det bør være flere slike kremer til din disposisjon, siden hver av dem utfører visse funksjoner.

For å lette valg av krem ​​for fet hud - en liste utarbeidet i henhold til oppfatning av fagfolk og forbrukere.

fuktighets

Fuktighet krever hud, inkludert problem. Dens mangel vil føre til enda mer aktiv arbeid i sebaceous kjertler og forverring av inflammatoriske prosesser. Og etter dem - en økning i antall akne, hudormer og svarte flekker. De beste fuktighetskremene for fet hud fører vann-saltbalanse til normal, bidrar til å eliminere feil.

 1. La Roche Posay EFFACLAR H - ifølge vurderinger er den beste fuktighetskremmen for fet hud, som myker, beroliger, lindrer peeling, absorbert umiddelbart og gir ikke en skinnende film.
 2. Avene Clean AC Hydrating har en dobbel effekt. Sammen med fuktighetsgivende tørker acne, beroliger irritasjoner, myker.

næringsrik

Den beste krem ​​for fet hud med en nærende effekt, vil bidra til å takle mangel på vitaminer i høst og vår. Hvis du ser forverring av utseende, graynhet i ansiktet og samtidig føler du unaturlig tretthet og svakhet - du har vitaminmangel (mest sannsynlig). Velg et verktøy som gir god ernæring til din "sultne" epidermis.

 1. GiGi Vitamin E inneholder ikke bare vitaminet som er angitt i navnet, men også noen andre spesielt valgt for fet hud.
 2. TimeWise Mary Kay gir næring, fuktighet, stimulerer produksjonen av kollagenfibre, har anti-aging effekt.

beskyttende

Øverste kremer for fet og problem hud fortsetter å beskytte. De må velges i henhold til sesongen, da det vil være forskjeller i komponentsammensetning i delen av UV-filtre.

 1. Estee Lauder DayWear - en beskyttende krem ​​for sommeren. Den har nærende, fuktighetsgivende og toningegenskaper.
 2. Natura Siberika "Sophora Japanese" er en universell beskyttelseskrem som kan brukes når som helst på året.

dag

Det er veldig viktig hvilken krem ​​å velge for bruk i dagtid. Tross alt må det oppfylle flere kriterier: å håndtere problemer, ikke å forlate en fett, ikke å ødelegge sminke.

 1. Garnier BB Cream "The Secret of Perfection" forandrer tonen i ansiktet, krever ikke den påfølgende applikasjonen av tonalbase eller pulver, tetter ikke porene, kjemper med eksisterende og forhindrer utseendet til ny akne.
 2. Noreva Exfoliac Acnomega 200 - for veldig fet hud med rødhet, kviser og svarte flekker. Tørker, reduserer betennelse, gir ut farge, absorberer talg om dagen.

natt

Nattkrem er designet for aktivt å løse problemer uten estetisk effekt, det vil si at den har en mer tett konsistens, fjerner ikke fettete merker på huden. Men det nærer, fuktighet og kjemper aldersendringer veldig bra.

 1. Clinique Youth Surge Night er et utmerket anti-aging middel, nærende, fuktighetsgivende og toning.
 2. Vichy Normaderm. Vichy trenger ikke ytterligere reklame, ettersom alle produkter fra denne produsenten er av høy kvalitet og effektivitet.

antiphlogistic

En god antiinflammatorisk krem ​​er ikke bare klar over inflammasjonsfokus, men også helbreder, beholder fuktighet, beskytter og forhindrer aldersrelaterte endringer.

 1. Aqualia Thermal Dynamic Hydration Light Cream av Vichy. Og igjen Vichy, som i dette tilfellet er utenfor all ros.
 2. HyaluroMat Cream fra Lirene oppfyller alle oppgavene. Samtidig tetter huden perfekt, regulerer arbeidet i talgkjertlene, og eliminerer overdreven oljeaktig glans.

matter

Som vi har sagt, bør kremet for problemhud ikke bare løse de samme problemene, men også skjule sine uæstetiske manifestasjoner. En av de beste i denne inkarnasjonen er anerkjent:

 • Vichy Normaderm Total Mat kommer til redning igjen. Produsenter har tenkt gjennom hver eneste detalj og deres verktøy gir justering av tone, fargeforbedring, kampen mot aldersrelaterte endringer;
 • Dagsmatterkrem "Baikal Herbals" - en representant for kohorten av russiske rettsmidler for problem og fet hud. Regulerer sebaceous kjertler, utgjør farge, eliminerer fettete film.

Gjennomgå og personlig mening om kremer for fet hud, kan du se nedenfor:

Enhver type hud krever omsorg, og fra tidlig alder. Da vil årene ikke rynke ned på ansiktet og ødelegge stemningen til en kvinne som føler seg ung og bekymringsløs.

Krem for fet hud

Til tross for at noen hudpleie er basert på tre hovedstadier - rensing, toning og fuktighet, for forskjellige typer dermis, trenger du ulike formål. For eksempel, for å vaske geler eller skum, for toning - tonics og lotions, og for fuktighetskrem, som regel, brukes kremer.

Egenskaper av epidermis

Oljeskinn - denne porøse huden, hvor sebaceous kjertlene er veldig aktive, fremhever overflødig mengde sebum.

Hudtype overføres vanligvis gjennom gener. Det er ganske mulig å bytte det til en kombinert eller til og med normal gjennom riktig ernæring og omsorg. Det er ikke så lett å gjøre dette, fordi fet hud er også veldig følsom overfor alt annet. Det er veldig viktig å rengjøre en slik hud - stabilt to ganger om dagen, tone opp, slik at porene lukker og fuktes. Fuktighetskrem er nesten det viktigste stadiet, siden huden blir dehydrert eller overdreven, vil den utskille to ganger hudens talg (fett).

Din hud er fet hvis:

 1. To eller tre timer etter vasking eller påføring av sminke, eller enda tidligere, vises en fettete glans på den;
 2. Porene er forstørrede, dype, og ofte kommer svarte flekker på besøk;
 3. På grunn av det aktive arbeidet i sebaceous kjertlene, er akne og betennelser også hyppige gjester.

Typer av midler

Matting kremer regulerer talgkjertlene, og har dermed evnen til å forsinke utseendet av oljeaktig glans i tre til fire timer. Det er også videre oppdelt i tonematter og matting baser / primere. Med det første er alt klart - det maskerer ufullkommenhetene, utgjør hudtonen på grunn av påføring av pigment på den.

Matting primere er preget av det faktum at de forbereder huden for sminke - de glatter ut lindring, smal og lukker porene, forlenge utholdenhetens sminke. Kan brukes både alene og i kombinasjon med pulver eller tonal basis.

Fuktighetskremer. Fet hud trenger aktiv fuktighet, som om den mangler fuktighet, vil den tørke ut og slippe flere ganger mer sebum. Funksjoner fuktighetskrem ligger i det faktum at han ikke bør tette porene og være sammensatt av alkohol, da det tørker huden.

Påfør en lys fuktighetskrem i løpet av dagen, og om natten velger du en nærende.

Nærende kremer er en mer "sterk" type fuktighetsgivende. De er svært like i sine egenskaper - men i tillegg til fuktighet, de metter huden med ulike mineraler og vitaminer, eliminerer flaking, kløe og andre ubehagelige manifestasjoner av problemhud.

For bruk under sminke er det som regel for tett eller tungt - de anbefales å brukes om natten, spesielt i høst-vinterperioden.

Anti-inflammatorisk / antiseptisk. Siden denne typen hud ofte blir besøkt av akne, bør du alltid ha en løsning som kjemper med dem. Som regel er disse spesielle kremer for punktapplikasjon. De kjemper aktivt mot bakterier som forårsaker akne, og om et par dager kan de redde deg fra ubudne gjester.

SPF beskyttende kremer. Om vinteren er det svært viktig å ikke utsette huden for frostbit, men om sommeren for å beskytte mot brannskader og utseendet på alder flekker.

I tillegg er kremer delt inn i to kategorier: natt og dag.

 • Nattkrem, som regel, anti-aging, foryngende, er designet for å håndtere ufullkommenheter som peeling, akne, rynker. Det må nærme huden og tilpasse seg søvnen, jobbe om natten og gjenopprette vann-lipidbalansen.
 • Mange andre ting kan tilskrives dagkrem - matt, beskyttende, fuktighetsgivende. Alle av dem beskytter huden mot miljøets negative virkninger og gjør den mer attraktiv, klar for sminke - og det er usannsynlig at du trenger en matkrem i søvnen.

Ingredienser i sammensetningen

Hvis agenten er antiinflammatorisk og er ment for punktbruk, bør den inneholde stoffer som essensielle oljer (te-tre, rosmarin, neroli, peppermynte, eucalyptus, barrere og sitrus), syrer (ANA-fruktsyrer, for eksempel melkesyre, glykolsyre, drue og VNA - salicylic), alkohol (det kjemper mot betennelse bare bra), antiseptika (grønn te, ekstrakter av medisinske planter).

Benzoylperoksid og C-vitamin gjør også en utmerket jobb med ulike typer utslett.

I matte kremer, talkum, stivelse, sink eller svovel kan fungere som den samme matte komponenten, planteekstrakter, samt koffein og grønn te kan også skjule porene og berolige betennelser.

Den nærende krem ​​har en litt mer lastet, men balansert sammensetning - det kan inkludere vitaminer og mineraler, helt forskjellige oljer (det viktigste er ikke mineral, som kommer fra olje), medisinske planter og retinol.

Moisturizers bør ikke være rotete - det vil være flott hvis de inkluderer flere planteekstrakter eller termisk vann, igjen, grønn te, glyserin og en liten mengde ikke-komedogene oljer.

Hvordan velge sommer og vinter

Om sommeren kan denne typen hud medføre en del problemer for sine eiere. For det første er skinnet på grunn av det konstante sollyset merkbart mye sterkere, huden er bokstavelig talt glødende usunn. For det andre har mange selvmatte fundamentkrem eller mousses en tendens til å rulle eller drenge fra ansiktet under påvirkning av varme - som ikke bare ser helt unestetisk ut, men også provoserer utseendet til nye betennelser og svarte flekker, etter hvert som porene blir tette og forårsaker at huden begynner å svette, produsere mer fett. Derfor er det svært viktig å velge riktig verktøy for sommeren.

Det bør være en lys naturlig matte krem ​​med tekstur.

Det bør lett absorberes og ikke forlate det minste spor i ansiktet, visuelt justere hudtonen og glatte porene. Det vil være fint hvis han vil ha beskyttelse mot solen - SPF. Du kan bruke det solo, hvis du ikke lider av utslett, eller under en matte tone eller helst pulver.

Når det gjelder maskeringskremet, er det best om det også er et matt BB eller SS. Det er lettere, dets belegg er ikke så tett, så store klynger av røde fiender vil ikke gjemme seg - men det vil ikke forsvinne fra ansiktet, vil ikke renne, det er helt usynlig.

Om vinteren er litt tykkere teksturer, for eksempel mousse kremer, egnet for eiere av fetttype hud. Men merket også "matting".

De må være forsiktig skyggelagt, men først - bruk basen eller primeren. I kulde og med en ikke veldig uttalt fettete glans, kan du bruke lette fuktighetskrem. Hvis ansiktet ditt skinner når som helst på året og i noe vær, så må matkremet være din faste følgesvenn. Dette betyr imidlertid ikke at du skal gi opp nærende og fuktighetsgivende kremer - etter en hard arbeidsdag, vær sikker på at du bruker dem til natten.

Regler for anvendelse

Holdbarheten og belegget av mange tonalkremer er avhengig av deres riktige anvendelse. Hvis alt er enkelt med baser eller vanlige kremer, må de spres med fingernailsbevegelser over ansiktet, så med tonale er det litt vanskeligere. Det er tre måter å søke grunnlag på:

 1. Fingers. Situasjonen er den samme som med vanlig krem ​​- et par dråper fløte påføres på baksiden av venstre håndflate, en mengde tas med fingrene og påføres med beating bevegelse på ansiktets hud. Husk at i dette tilfellet, som i andre, bør du først ta hensyn til T-sonen - pannen, nesen og nesebroen, og deretter til U-sonen - hake og kinn.
 2. Svamp eller skjønnhetsblender. Begge verktøyene i dette tilfellet skal være litt våte - en dråpe vanlig vann vil være nok. Det skal bare dryppe kremet på kinnet, uten å blande. Dette vil svampe, i stedet for som du kan bruke en skjønnhetsblender - eggformet svamp. Du bør distribuere krem ​​på overflaten av ansiktet med kjørebevegelsene. Denne metoden er god fordi den gir deg mulighet til å søke et så godt som mulig - grensen mellom huden med og uten tone vil være nesten usynlig, akkurat som kremen på huden din. Ifølge kosmetologer, er dette alternativet egnet for eiere av oljeaktig dermis mye bedre enn andre.
 3. Pensel. Den nødvendige mengden tonal fundament er tatt med en flat børste av middels størrelse og påført med spredning bevegelser. Den vanskeligste måten er at belegget ikke bare avhenger av ferdigheter i sminkeartisten, men også på kvaliteten på børsten, hvor tett den er full (og tettere enn det bedre). Dårlig børste kan ujevnt distribuere hudens tone - striper, samt la et par hår på huden. Det er også den mest uøkonomiske måten, men hvis du tilpasser og finner en pensel tettere, vil belegget bli jevnt og tett og gjemme nesten ufullkommenhet.

Vurdering av de beste produsentene

For å finne en god matkrem, må du vite hva du vil og hvilken effekt en krem ​​utfører. Spesielt for dette har vi forberedt deg en viss liste-vurdering av de mest kjente og effektive midler.

 1. Helt kosmetikk "LACTOLAN Moist Cream for Olive" har en rating på 5 av 5. Denne fantastiske krem ​​er perfekt for eiere av selv den mest problematiske huden - det inkluderer skarlet, kamille, calendula og noen flere urteekstrakter; totalt, opptar 80% av sammensetningen. Pris - opptil 2000 rubler for 70 ml.
 2. Krem til ansikt og kropp "Aysida" reduserer hudens oljepåvirkning, nærer og fukter dermis dype lag. Har en vurdering på 5 av 5 og selges til en pris på opptil 500 rubler.
 3. Baikal herbals Cream Day Matting har en vurdering på 4, 2. En utmerket fuktighetskrem som gjør dermis myk og glatt. Toner og strammer porene. Du kan kjøpe innen 200 rubler.
 4. Christina "Elastin Collagen Placentar Enzyme Moisture" med en vurdering på 4, 2 virkelig fuktighet, forhindrer utseendet av skalering og nye betennelser. Den er også egnet for problemhud, kombinerer matt og fuktighetsgivende. Pris - i gjennomsnitt ca 1200 rubler.
 5. Day Cream "Sophora Japanese" fra Natura Siberica koster rundt 400-500 rubler. Moisturizes og beskytter huden, har et SPF filter, er et godt grunnlag for grunnlaget. Matting, sammensatt av japansk Saphora-ekstrakt, C-vitamin og hyaluronsyre. Gjennomsnittlig vurdering - 4, 1 av 5.
 6. Face cream "Neva kosmetikk" "Agurk" - en stor representant for massemarkedet. Moisturizes huden, mattes den og gjør den fløyelsaktig, glatt, men med alt dette koster det en krone - bokstavelig talt 100 rubler. Vurdering - 4, 1 av 5.
 7. "Youth Surge Night" av Clinique. Farmasøytisk nattkrem koster ca 3000 rubler som hjelper med å bli kvitt akne og smale porer, gjenopprette og nærme huden. Ansiktet ditt om morgenen er glatt og glatt, fløyelsaktig, klar til å bruke sminke. Vurdering - 4 av 5.

anmeldelser

Nevskaya kosmetikk "Agurk" skiller seg ut i sin priskategori. Ifølge jentene matter han virkelig - bokstavelig talt opp til 8 timer i normalt vær, opptil 4 - i 30 og flere grader av varme. Lys i tekstur, nesten vektløs, er denne krem ​​en utmerket base for sminke. Det provoserer ikke utseendet til akne, men kurmer dem ikke - med dette, mot antiseptiske kremer. Fukter.

Sammensetningen er ikke best, men det er ganske fordelaktig - av de dårlige komponentene inneholder den bare silikoner og et litt høyere innhold av glyserin.

Krem til ansikt og kropp "Aisida" - en av de få, ikke bare matte, men også regulerer arbeidet med talgkirtler. Samtidig tørker den ikke fettete hud, da det også har fuktighetsgivende egenskaper.

Den brukes også før sengetid som krem ​​for området rundt øynene, da det er hypoallergent og har en meget mild effekt.

Gjennomgang av kremer for fet hud, se følgende video.

Hvordan velge en krem ​​for fet hud

Innholdet i artikkelen:

 1. Nyttige egenskaper
 2. Kontra
 3. Hvordan velge
 4. Krem gjennomgang
  • dagtid
  • natt
  • matter
  • fuktighetskremer
  • For fet og kombinasjonshud
  • For fett og problemtype

Krem for fet hud i ansiktet - dette er den viktigste kosmetiske som skal være "i tjeneste" av eierne av det problematiske epitelet. Det er svært uønsket å ignorere typen integrasjoner når du velger krem ​​og andre omsorgsfulle kosmetikk. Hvis tilstanden til huden er langt fra ideell, kan det være verdt å ta hensyn til formuleringene vi bruker. Ofte er det deres feil valg som fører til konsekvenser som er vanskelig å bli kvitt hvis du ikke forandrer strategien for omsorg for epidermis.

Beskrivelse og nyttige egenskaper av kremen for fet hud

En populær misforståelse blant eiere av fet hud er at denne typen epitel ikke trenger krem, siden sistnevnte vil gjøre den enda mer fet. En slik uttalelse er feil i roten: Hvis du ikke tar vare på fet hud, må du ikke fukte det ved hjelp av en riktig valgt krem, den blir jevnere.

De aktive komponentene i kremet for fet hud lindrer sebaceous kjertler, mate epidermis, på grunn av dette vil fettproduksjonen synke, fordi dens naturlige funksjon er nettopp i ernæring og beskyttelse. Derfor, for å redusere det naturlige fettinnholdet i dermis, må du overføre en del av denne oppgaven til krem. Da sebaceous kjertlene vil produsere mye mindre naturlig sekresjon.

Riktig krem ​​for fet hud bør kombinere flere av følgende fordelaktige egenskaper:

  Fukte. Krem av en slik orientering bør være basert på emulsjoner av vegetabilsk opprinnelse, på grunn av hvilken epidermis er dekket med en meget tynn film av nyttige stoffer. På grunn av dette opprettholder cellene optimal metabolisme og mengde fuktighet, som et resultat - huden ser godt ut og stramt. Ofte på emballasje av moisturizers skriver de nøyaktig "krem-gel", "krem-mousse" for å indikere et høyt innhold av væske i kosmetikk. En slik væske trenger raskt og effektivt inn i de øvre lagene av cellene, og returnerer dem til elastisitet.

Kjøling og anti-inflammatorisk effekt. Den mest uttalt effekten av kremer med helbredende urter. Slike midler fjerner rødme, helbrede akne, sår og mikrotraumer, motvirker deres påfølgende forekomst.

Power. En krem ​​som utfører funksjonen med å fylle huden med vitaminer og mikroelementer, kan være dagtid, men det er bedre å få et eget nærende nattsett. Det kan brukes ved sengetid, uten frykt for overdreven fettete.

 • Beskyttelse. I noen tilfeller kan en fett ansiktscreme brukes til andre hudtyper. I dette tilfellet vil det utføre funksjonen av gjerding fra kulde, vind, tørking på solen, sprekker, aggressiv virkning av ultrafiolett stråling, og så videre.

 • I tillegg, selv om krem ​​oppfyller alle funksjonene som er oppgitt på pakken, må du være oppmerksom på hvordan huden reagerer på den. Et egnet, riktig valgt produkt har en jevn konsistens, absorberes godt og etterlater nesten ingen spor. I så fall må du lese nøye indikasjonen for hvilken alder kosmetikk er beregnet. Vanligvis er dette ikke bare et pr-trekk, men forskjeller i sammensetning, basert på "kjemi" av prosessene som forekommer i kroppen.

  Kontraindikasjoner for bruk av krem ​​for fet hud

  Nesten enhver løsning, uansett hvor helbredende det kan være, har kontraindikasjoner. De bestemmer hvordan man skal bruke stoffet riktig, og hva truer feil implementering av disse anbefalingene. Oljete hudkrem er heller ikke noe unntak.

  Når du bruker dem, må du huske på følgende:

   Bare for fet hud! Merking på kosmetikk er laget av en grunn - de tar hensyn til egenskaper ved metabolske prosesser i epitelet. Derfor, hvis du bruker en krem ​​for en annen type hud på fet hud, vil det være mye mindre effektivt og noen ganger skadelig. Det samme gjelder aldersbegrensninger. Pass på å se etter en indikasjon på etiketten og følg den strengt.

  Riktig oppbevaring. Krem, som andre kosmetikk, bør lagres på en bestemt måte. Ellers vil de nyttige egenskapene bli oppbrukt mye raskere enn utløpsdatoen. Den beste løsningen er å holde krem ​​i kjøleskapet, men ikke på badet eller i lyset (uansett om det er naturlig eller ikke). Gruven skal være forseglet og innholdet i kontakt med luft i svært begrensede tidsintervaller. For eksempel kan en flaske med en dispenser eller sprøyte beskytte kremet mot oksidasjon mye lenger enn standard bokser med skruer.

  Utløpsdatoer. Ansikts kremer skal aldri brukes etter utløpsdatoen. Ofte prøver lavprisbutikker å tiltrekke seg kjøpere ved å selge merkevarer til en rabatt, men ved slutten av datoen for bruk. For å beskytte huden mot de skadelige effektene, vær ikke fristet til å kjøpe slike prøver - de vil fortsatt ikke gi noen fordel, siden ved slutten av holdbarheten har de fleste terapeutiske og helbredende forbindelser allerede blitt dekomponert. Det er bedre å kjøpe en krem ​​som tillater penger, men med en holdbarhet som ikke forårsaker bekymring.

  Allergiske reaksjoner. Mange kjemiske og til og med naturlige stoffer fra kosmetikk kan forårsake ulike typer allergiske reaksjoner. De kan manifestere seg i form av rødhet, utslett, irritasjon eller til og med utseendet av akne. Kjøpe et nytt merke av krem, vær ikke lat for å bli kjent med anmeldelsene og dens sammensetning. Å vite allergier, kan beskytte deg mot ubehagelige konsekvenser. Selv om kroppen din ikke er utsatt for allergiske reaksjoner i normal tilstand, er det bedre å teste den nye krem ​​på et umerkelig område av huden, for eksempel albuens skurk. Påfør sammensetningen på ansiktet først etter en foreløpig vurdering av sikkerheten.

  Riktig påføring av krem. Kremet påføres bare etter vask, på ren hud. Brudd på denne regelen kan føre til alvorlig blokkering av porene. Hvis hudpleie er laget i et kompleks, flere typer kosmetikk samtidig, så bruk først mer flytende stoffer etter tett (for eksempel i tonic-serum-krem-sekvensen, men ikke omvendt).

 • Fysisk skade og strekk. For ikke å skade huden når du bruker krem, bør du først undersøke plasseringen og retningen av massasjelinjer. Fordel verktøyet bør bare for dem.

 • Hvordan velge den beste krem ​​for fet hud

  Selv om du systematisk tar vare på ansiktets hud, velger du dyr og populær kremer, vil denne delen hjelpe deg med å lære mye. Tross alt kan nesten alle velge et "godt" verktøy, men for at krem ​​passer perfekt, vil det ta litt innsats.

  Så, hvilken krem ​​å velge for fet hud og hvilke regler som bør holdes i bakhodet:

   Korrekt avgjør hvilken type hud. Selv om noen områder av ansiktet aktivt avskiller en fettete hemmelighet, kan dette ikke være et klart tegn på fet hud. Denne oppførselen er typisk for epitel av blandet type, og noen ganger for tørre integrasjoner (for eksempel hvis eieren har byttet til en annen diett, er under stress, har metabolske problemer). Huden skal refereres til som en fetttype, hvis det samtidig er forstørrede porer, oljeaktig glans, akne og lignende symptomer. Bare en av dem kan ikke dømmes. Hvis du er i tvil, besøk en kosmetolog eller en passende spesialist.

  Vi leser emballasjen. Hvis du er overbevist om at du trenger en krem ​​for fet hud, begynn å se etter det beste alternativet, basert på sminke av kosmetikk. Velg produkter som er mest egnet til personlig bruk. Så, salicylsyre og benzoylperoksid renser og strammer porene, tjener til å tørke og forhindre utbruddet av akne. Koffein strammer porene og fjerner rødhet, irritasjon, reduserer utslett. Niacinamid er nummer én komponent i kampen mot akne, reduserer antall eksisterende, forhindrer utseende av nye og fremmer nøye helbredelse av sår. Hyaluronsyre på den beste måten fukter fet hud, og reduserer dermed sebaceous kjertler, er termisk vann også designet for ekstra hydrering. Retinol og svovel fungerer i et kompleks, og forhindrer utviklingen av akne ved tørking. Sitrus essensielle oljer, karamell, tea tree, kamille, calendula, sitron, rosmarin, cedar intensivt nærer og beroliger huden utsatt for irritasjon. Mineraler og sporstoffer (sink, kalium, magnesiumoksyd, vitaminer A og E, havsalter) hjelper i kampen mot akne og akselererer regenerering av epitelet, indirekte gir en foryngende effekt. Melkesyre og fruktsyrer - fjern fett fra porene og forbedre absorpsjonen av de ovennevnte komponentene.

  Tenk årstid og type krem. Om vinteren er det bedre å gi preferanse til nærende og kaldt beskyttende kremer, og om sommeren - fuktighetsgivende og beskyttelse mot ultrafiolette stråler. "Vinter" nærende krem, brukt om sommeren, vil føre til overdreven ansiktsfett, og fuktighetsgivende sommer i kulde truer med å skade epitelet. Derfor velger vi klokt. I tillegg er det ønskelig å kjøpe en egen dag og natt kremer, om nødvendig - et spesielt verktøy rundt øynene. Nattkrem for fet hud bør fokusere på ernæring, og dagkrem skal beskytte, fukte og matte.

  Komfort og sikkerhet. Når du velger en krem, bør du vurdere forholdet mellom volum og emballasje. Hvis du forventer å bruke verktøyet i lang tid, gi preferanse til rør eller flasker med dispenser. Dette vil beskytte innholdet mot inntak av luft og mikroorganismer. Det er praktisk å bruke små mengder penger i åpningskrukker - de er mer praktiske og mer kjent, men de oksiderer og samhandler med bakterier raskere.

  Bli kjent med kundeanmeldelser. På grunn av utbredelsen av det verdensomspennende nettverket, kan vi få tilgang til andre brukeres kommentarer uten store problemer. Før du kjøper en bestemt merke av krem, finn ut hva andre tenker på ham. Selvfølgelig kan det samme produktet være egnet for forskjellige personer. Men som regel mottar kosmetikk av dårlig kvalitet for det meste negative vurderinger, og omvendt.

 • Omfattende omsorg. Når du tar vare på fet hud, husk å bruke ikke bare krem, men også tonic eller lotion, sminkefjerner, masker, rensende og eksfolierende stoffer. Noen ganger blir de utgitt i batcher og følger med din favorittkrem, og avslører potensialet i større grad enn med isolert bruk.

 • Gjennomgang av kremer for fet hud

  Som vi allerede vet, varierer oljeholdige hudkremer fra hverandre på grunn av funksjonene de utfører - fuktighetsgivende, nærende, matte og mange andre fordeler. For ikke å bli innblandet i utallige tall, tilbyr vi å bli kjent med produktene som er mest veletablerte blant kjøpere. Ovennevnte anbefalinger vil spare tid på å velge en kosmetisk pleie og få "nøyaktig på mål" når du kjøper den perfekte krem.

  Kremer for fet hud

  Hvilken krem ​​for fet hud er bedre å bruke på dagtid? Kosmetiske produkter i denne kategorien er først og fremst rettet mot fuktighet og matting av integrasjoner. De har en lys tekstur, absorberes godt og gir ikke en fettig glans, og reduserer også inflammatoriske prosesser, beroliger irritasjon og rødhet rundt akne, kan brukes kontinuerlig, med nesten ingen begrensninger (med mindre en annen er skrevet på pakken).

  Dagkrem for fet hud:

   Garnier BB Cream "Hemmeligheten av fortreffelighet." Krem til daglig bruk, som passer til både oljeaktig og blandet hud. Det er rettet mot å nivellerer tonen i ansiktet, er et utmerket valg for å bruke sminke i stil med "naken" (eller en base for alle andre). Praktisk sett krever ikke etterfølgende bruk av pulver, tørker huden og beskytter den mot UV-stråler. Den er optimal for bruk i en varm sesong, er utstedt i to varianter - for lysbeig og naturlig beige hud. Designet for aldre 20+ og utover. Damp fuktig huden, strammer porene, tetter dem ikke og lar deg puste. Absorberer overflødig fett hele dagen, på grunn av tilstedeværelsen av perlit i sammensetningen. Forhindrer akne og behandler eksisterende.

  Natura Siberica "Sophora japansk". På grunn av den aktive ingrediensen som er oppgitt i tittelen, så vel som tilstedeværelsen av C-vitamin og hyaluronsyre, kremer krem ​​perfekt huden, beskytter den mot ultrafiolett stråling, stimulerer kollagenproduksjonen og forlenger den naturlige ungdommen i huden. Den har også en lys, mousseaktig konsistens, er godt absorbert og økonomisk. Nesten luktfri, hypoallergen, med daglig bruk fjerner "svarte flekker" om en til to uker (uten ytterligere renseprosedyrer). Forbedrer hudfarge, samt andre produkter i selskapet, er for det meste naturlig, uten parabener og silikoner.

 • Noreva Exfoliac Acnomega 200. Spesielt designet for fet hud utsatt for rødhet og dannelse av akne. Det fjerner "fettete" glans, gir dekselet et naturlig og godt preparert utseende, tørking, fører ikke til flaking. Den kan brukes i et kompleks, sammen med andre midler for å helbrede huden. Ikke egnet til bruk rundt øynene, for dette formål er det ønskelig å kjøpe en egen gel.

 • Nattkrem for fet hud

  Denne typen krem ​​vil ha en mer tett konsistens, takket være at den vil være i stand til å nærme og helbrede huden i hele hvileperioden. "På vei ut" er det bedre å ikke bruke det, siden nattkremet ikke fjerner den oljeaktige glansen og ikke har en matteffekt. Det er kontraindisert å sette pudder på den, det vil forhindre porene å puste, det kan forstyrre normal metabolisme i epitelceller.

  Gjennomgang av nattkrem for fet hud:

   Clinique Youth Surge Night. Anti-aging krem ​​som bidrar til å bevare ungdommen av fet hud i lang tid, for å gi det skinn og fløyelsaktig. Stimulerer cellefornyelse og produksjon av kollagen, ikke bare nærer, men også fuktighet. Passer for 35 år, effektivt rydder rynker, absorberer raskt. Intensivt helbreder noen skade, har en antioksidant effekt, beskytter celler. Inneholder naturlige ingredienser - te, kamelia, kaffebønne og mulberry ekstrakter.

  Vichy Normaderm. Midler av komplisert handling, garanterer 24-timers ernæring og hydrering av fet og blandet hud. De viktigste aktive ingrediensene er salisylsyre og glykolsyre, samt termisk vann. Egnet for å redusere porene, behandle akne, gjenopprette huden og suge opp små arr, samt til bruk i alle aldre. Giver hudfarge, fjerner fet skinn, renser tilstoppede porer. Ifølge produsenten eliminerer alle typer feil i integumentet.

 • BELKOSMEX Mirielle. Nærende krem ​​rettet mot å normalisere arbeidet med talgkjertlene. Takket være ekstraktet av sort currant i sammensetningen normaliserer pH-verdien av huden, gjenoppretter den naturlige vann-lipidbalansen av celler, reduserer fettutskillelsen, renser porene og strammer dem. Andre aktive ingredienser styrker og beskytter celler, øker barrierefunksjonen, glatter overflaten av ansiktet og forhindrer utseendet av akne.

 • Matting kremer for fet hud

  En av de mest merkbare problemene med fet hudtype er oljeaktig glans, noe som nesten er umulig å bli kvitt uten bruk av riktig kosmetikk. For å velge dem enkelt, har vi samlet en liste over de mest effektive matkremene for sensitivt og problematisk epitel:

   Dr. Sante - Agurkbalansekontroll. Billig, men svært effektiv matte krem ​​som ikke tetter porene og fukter huden perfekt, takket være tilstedeværelsen av agurk og sitronekstrakter. I tillegg til å eliminere oljeaktig glans, nærer og opprettholder den nødvendig vannbalanse i huden når som helst på dagen. Regulerer sebaceous kjertlene, slik at de utskiller mindre sekresjon, stimulerer fornyelse og restaurering av integumentet. Det renser porene og forhindrer at de påfølgende tettes, toner og forbedrer hudfarge, beskytter mot ultrafiolett stråling, på grunn av tilstedeværelsen i sammensetningen av sheasmør og rooibos ekstrakt. Verktøyet forlenger ungdommen i huden, metter det med vitaminer og fordelaktige mikroelementer fra tang, og forbedrer også hudens glathet og elastisitet, gir anti-inflammatorisk og antioksidant beskyttelse, glatter fine rynker.

  Vichy Normaderm Total mat. Lett krem-gel gjør at huden får en jevn, sunn tekstur, kan påføres med eller uten pulver. På grunn av tilstedeværelsen av perlit i blandingen absorberes det raskt og fordamper fuktighet, og sikrer mangel på glans selv under vanskelige forhold (fysisk aktivitet, varme eller stress). Den er basert på termisk vann, glyserin, salisylsyre og nylonfibre. Gir en følelse av friskhet og renhet for hele dagen, sløvhet og glans av integumentet, rensing porene og hindring av betennelse. Den beskytter mot UF-stråler og andre naturlige manifestasjoner (kald, vind, varme), fjerner peeling og "black dots", som en bonus - den har en behagelig aroma og tekstur.

 • Dagsmatterkrem "Baikal Herbals". En lys representant for naturlig kosmetikk, uten parabener, skapt på grunnlag av russiske helbredende urter. Inneholder jasmin, timian, skullcap, produsert i en praktisk og økonomisk flaske med dispenser. Blant fordelene: Egnet for alle aldre, fra 18 år, gir huden et fløyelsittende og godt preparert utseende. Jevnt faller og absorberes raskt av integumentet, strammer porene og styrer sebaceous kjertlene. Takket være naturlige ekstrakter, støtter det ungdommen og helsen til epitelet.

 • Fuktighetskrem for fet hud

  Vedlikehold av naturlig vann-saltbalanse er et presserende problem for alle typer epitel. Imidlertid krever fet hud ytterligere forsiktighet, og dette er nettopp grunnen til at du velger medisinene nedenfor.

  Oversikt over fuktighetsgivende kremer for fet hud:

   La Roche Posay EFFACLAR H. Den enkleste konsistenskrem som nærer, fuktighet og ikke tetter porene. Ideell for kompleks pleie av fett, blandet, problem ansiktshud, behandling av rødhet, betennelse, akne og deres konsekvenser. Enkel matting, kan brukes i varmen (ikke uskarphet og skinner ikke). Inneholder naturlige ingredienser (shea smør), så vel som vitamin E.

  Sibel Skin Care Cream. Spesielt godt egnet for tørr oljeskinn, for hvilken ubehagelig sykepleie (eller utført intensiv aknebehandling). Gir forsiktig omsorg, ernæring og hydrering, rensing av porene, ekstra aknebehandling. Den har en lett tekstur og naturlige ingredienser i sammensetningen.

 • Avene Clean AC Hydrating. Velkjent verktøy som gir den beste balansen mellom pris og kvalitet. Fuktighetsgivende, tørker samtidig akne, fjerner irritasjon, blant annet forårsaket av andre rensemidler. Dens fordeler: en fin tekstur og smak, naturlige næringsrike oljer - kakao, shea smør, jojobaolje, samtidig som en beskyttende funksjon, beroligende irritasjon termalvann. Produktet er hypoallergent, egnet for sensitiv hud. Det er overveiende daglig, men kan brukes over natten.

 • Kremer for fet og kombinasjonshud

  Den mest omfattende kategorien av midler der det er lett å bli forvirret. Midler for fet og kombinert hud samtidig fokusert på ernæring, hydrering og rensing kampen mot akne og forurensning skjule lys i T-sonen og noen er spesifikke for den enkelte helt mål. Hvis det ikke er mulig å utføre langsiktige kosmetiske prosedyrer og utføre systematisk behandling, er det best å velge et verktøy med størst mulig handling.

  Krem for oljeaktig og kombinert hudtype:

   Aqualia Thermal Dynamic Hydration Light Cream av Vichy. Forsinker aldringsprosessen og fuktes godt, på grunn av tilstedeværelsen av hyaluronsyre. Hjelper å unngå sløv hud, ujevn farge, klistrethet og oljeaktig glans. Passer til alle aldre og tid på dagen, absorberes og spre seg raskt på ansiktet. Kopper med en følelse av tetthet i huden, har en liten helbredende effekt.

  HyaluroMat Cream av Lirene. Den andre kandidaten til æresstedet nær kosmetikkbordet inneholder også fuktighetsgivende hyaluronsyre. Samtidig gir den huden en mild dis og absorbere talgkjertlene, bidrar til å rydde opp i fettete skinne hele dagen. Kremet beskytter integumentet mot å tørke ut, beholder fuktighet, reduserer betennelse. Allerede etter noen få programmer, renser porene, fjerner svarte punkter, skjule små defekter, og faktoren SPF 10 beskytter mot UV lys gardiner (hvis du bor i solen for en lengre periode - det er bedre å velge en mer intensiv beskyttelse).

 • Cream-gel Korres Pomegranate Fuktighetsgivende. Skapt på grunnlag av et ekstrakt fra mandelblomster, som er naturlig rike på helbredende fuktighet, antioksidanter og næringsstoffer. Ved å kombinere med hyaluronsyre, forbedrer hudens elastisitet, forynker og fjerner fine rynker. Passer for overfølsom epitel som er utsatt for irritasjon, fuktighetsdykker dermis dype lag, nærer og mattes. Kan brukes i nakke og décolleté-området for å redusere væsketap hele dagen.

 • Kremer for fet og problem hudtype

  Med en riktig valgt kosmetikk som skal brukes daglig, kan selv den mest ufullkomne huden, over tid, bli standard for pleie. Mange kremer har vist seg i dette området, men du bør ta hensyn til kroppens individuelle egenskaper. Hvis konkrete resultater ikke er synlige etter en eller to uker, er det bedre å erstatte merkevaren med noe mer effektivt.

  Oversikt over fet og problem hud kremer:

   Ciracle Red Spot Cream. Vår beste assistent i kampen mot akne, allerede dannet og bare fremvoksende. Intensivt kurerer spor av akne og betennelse. Det er preget av tilstedeværelsen av urteekstrakter av huden, antibakteriell virkning som forhindrer utviklingen av betennelse. Kremet akselererer celleregenerering, renser huden og gir det et sunnere utseende. Det bør avskaffes at hydrering og ernæring ikke er hovedmål for dette produktet. Det er designet for å eliminere akne på kortest mulig tid, for ekstra pleie vil kreve andre midler.

  The Skin House Wrinkle Snail System. Et interessant produkt fra den koreanske produsenten, preget av en uvanlig sammensetning og tilstedeværelsen av slim slim i den. På grunn av dette er det en av de få produktene som kan brukes også rundt øynene. Den største ulempen, som også kommer ut av hovedkomponenten, har noen problemer med å påføre (lange, viskøse tråder er trukket fra sammensetningen). Men rynkeslakssystemet bidrar til å redusere aldringsprosessen, berolige sebaceous kjertlene, rense ansiktet av forurensning og døde celler. Dens ekstra funksjoner er å bevare den cellulære væsken, opprettholde elastisiteten. Dette gjør at personen kan returnere en sunn farge, fjerne betennelse, rødhet og andre feil.

 • Guinot Creme Pur Equilibre. Multifunksjonelle krem ​​har en beroligende, anti-inflammatorisk, nærende, fuktende og beskyttende virkning. Strammer porene og gjør huden matt, kan brukes som en base for å bruke sminke. Det gir kontroll over fordelingen av hud sekreter, selv i de varmeste vær, dyp pore rensing og beskyttelse mot en etterfølgende forurensning, fjerner fettete, fuktende de dype lag av huden. Passer til bruk som dag og natt verktøy.

 • Hvordan velge en krem ​​for fet hud - se videoen:

  Flere Artikler Om Typer Acne