For å sikre at omsorgsproblemet behandles forsiktig, betyr det ikke å forårsake ekstra skade for å eliminere de eksisterende manglene. I dag tilbyr kosmetiske selskaper ulike pleieprodukter (lotioner, geler, kremer, skum, salver, balsam, serum, oljer, væsker, emulsjoner) til daglig bruk. Fuktighetskrem for problemhud - Den optimale løsningsformen med sikte på å eliminere de eksisterende manglene. De beste produktene tilbys av VICHY, AVENE, GALENIC, BIODERMA, La Roche-Posay, Pharmateiss-kosmetikk, Bioderma, La Roche-Posay, Ducray, Phyto, Ahava, Sally Hansen, Anna Lotan, Noreva. Kosmetikk av merkevarer i Israel og Tyskland er fortsatt etterspurt i dag. Vurder rangeringen av de beste.

Når trenger jeg å bruke ansiktscreme?

Fuktighetskrem egnet for tørr, fet, sensitiv hud. Takket være den fettfattige konsistensen, vil ikke etterlate merker. Hvis du er bekymret for tørrhet av epidermis med overdreven aktivitet av talgkjertlene, mangel på mineraler og nyttige komponenter, så normaliserer verktøyet vannbalansen. Hvis huden er fet, regulerer krem ​​funksjonene til talgkjertlene, begynner å helbrede sår og sprekker, lindre irritasjon, betennelse.

Indikasjoner for bruk av ansiktscreme:

 • akne, akne;
 • betennelse, irritasjon;
 • tørr eller fet hud;
 • rosacea;
 • sprekker, sår.

Kremet absorberes godt, vil ikke føre til forurensning av porene, beholde fuktighet på overflaten, vil ha en tørke- og antiseptisk effekt. Vil begynne å opprettholde normal vannbalanse.

Regler for valg av midler

Når du velger et verktøy, bør du stole på følgende regler:

 1. Undersøk komponentsammensetningen, lagringsforholdene til et bestemt produkt når du går til apoteket eller en spesialforretning.
 2. Se at sammensetningen av krem ​​ikke avlyser alkoholholdige ingredienser.
 3. Det er bedre hvis tekstur av krem ​​ikke danner en ugjennomtrengelig film på ansiktet, så du bør foretrekke en delikat, lett tekstur.
 4. Det er viktig å velge midler basert på alder, årstid. I unge jenter er epidermis uformet, så det er uønsket å overmasse det med aktive ingredienser. I kvinner i alder, tvert imot, er det nødvendig å supplere huden med vitaminer og mineraler.
 5. Se emballasje og lese instruksjoner. Det er ønskelig at røret var økonomisk, uten en bestemt lukt.
 6. Ved bruk bør ytterligere mikrobiell infeksjon i hudens hud unngås.
 7. Les anmeldelser og meninger av dermatologer. På grunnlag av alle reglene samlet sett å velge selv den ideelle versjonen av krem.

Når du velger, bør du gi preferanse til naturlige produkter, uten skadelige dufter, fargestoffer, parabener. Også, før konsultasjon med en hudlege, undersøk vurderingen av de beste effektive produktene fra ledende produksjonsfirmaer, les kundeanmeldelser.

Hva skal inkluderes

Hovedformålet med fuktighetskrem er å eliminere tørrhet og irritasjon i ansiktet. Sammensetningen kan omfatte forskjellige kjente og spesifikke komponenter:

 • lipohydroksysyre for å justere epidermis mikrorelief
 • glycerin, hyaluronsyre for dyp intensiv fuktighetskrem;
 • absorbenter for å fjerne glans, nøytralisere subkutant fett;
 • salisylsyre med antiseptiske egenskaper for tørking, dyp rensing, lindrende betennelse;
 • vitaminer i gruppe A med tilveiebringelse av løfteeffekt for å akselerere prosessene for regenerering, gruppe B for å begrense porene, normalisere blodsirkulasjonen av blod, lindre irritasjon;
 • talk med absorberende og matte handling for å beskytte epidermis mot UV-stråling, myke huden;
 • fettsyrer, normaliserende lipidmetabolisme;
 • sinkoksid med antiseptiske, tørkeegenskaper;
 • planteekstrakter for å mette huden med gunstige ingredienser;
 • essensielle oljer for å myke og fukte epidermis, beholde fuktighet og lage en beskyttende film på overflaten, selv om det med stor olje ikke er usannsynlig å være nyttig.

Hvis hudtypen er tørr, krever det en radikal fuktighet. Hvis epidermis er fett, er det nødvendig å gi preferanse til en lett oljebasert sammensetning som ikke tetter porene. Kremet bør ikke inneholde stabilisatorer, emulgatorer, dufter og konserveringsmidler som forårsaker allergi, øker irritasjonen.

Topprangerte

Vi tilbyr deg å bli kjent med de beste ikke-komedogene kosmetiske kremer. Hvert av verktøyene har sine egne egenskaper og regler for bruk.

La Roche-Posay Effaclar mat

La Roche-Posay tilbyr en hel serie kosmetikk for å ta vare på problemhud. Sammensetningen inkluderer termisk vann, eliminere akne, utslett, komedoner, akne. Effaclar MAT er en terapeutisk emulsjon med en matt, fuktighetsgivende, seborrheating effekt.

Den er egnet til bruk for kvinner og menn, fordi den gir en matt hud og strammer porene. Sammensetningen inkluderer Sebulyse, som reduserer greasiness og oiliness, lindrer betennelse og peeling med en kombinert type ansikt.

Det intensive fuktighetsgivende H2O Magic Moist Holy Land-serumet

Premium naturlig krem-gel i form av en flytende, gjennomsiktig, smaksatt substans. Passer for blandet og fet hud.

Som del av ingen animalsk og vegetabilsk fett - bare urteekstrakter medisinsk comfrey, vanlige mansjetter, kamille. Hveteproteiner og allantoin er også inkludert. Ifølge brukerne har gelen en lett tekstur, fuktighet huden, er økonomisk, tetter ikke porene. Egnet til bruk på huden på leppene, rundt øynene.

Noreva Laboratoires Exfoliac

Restaureringsmidler laget på grunnlag av:

 • hyaluronsyre for å opprettholde vannbalanse;
 • bisabolol for å lindre rødhet, brennende, betennelse;
 • linolsyre for retur av elastisitet;
 • Shea smør med en helbredende, beroligende effekt.

Sammensetningen inkluderer også bivoks, så verktøyet kan føre til tilstopping av porene. Det tørker komedoner og utbrudd, løser fettete plugger på grunn av den høye konsentrasjonen av syrer.

CLEANCLEAR Fuktighetsgivende Dual Action Emulsion

Billig emulsjon bestående av mentol, glyserin, kokosnøttoljeekstrakt. Inneholder ikke fett, renser helt tette porer og opprettholder vannbalanse.

Kremens tekstur er ganske væske, så den absorberes perfekt, og gir ingen fettete rester. Ifølge kvinner tørker det porene godt, glatter huden, reduserer antall akne.

Kremet kan brukes til sensitiv hud, fordi den ikke inneholder dufter.

Uriage Aqua Precis

Ikke-komatogen agent for dyp hydrering av epidermis. Strukturen er fet, etterlater en behagelig lys aroma på ansiktet etter seg selv. I sammensetningen - mineral og organiske osmolytter, som holder fuktighet, aktiverer den naturlige hydrering av dermis, skaper vanntrykk på cellene. Uriage krem ​​helbreder fargen, beskytter mot mikrobens angrep, etterlater en bioprotektiv film på ansiktet. De aktive stoffene i blandingen har matteegenskaper. Termisk vann lindrer betennelse og irritasjon.

Før bruk må du rengjøre og tørke den berørte huden, behandlet med termisk vann.

Bioderma Sebium

Den fettfrie gumming-kremgelen. Flott for problem, fet, kombinasjonshud. Bioderma normaliserer funksjonen til talgkjertlene, strammer porene, helbreder sprekker, akselererer prosessen med å reparere skadede vev.

Består av:

 • salicylsyre for dyp rensing og utvidelse av porene;
 • Zink - et antiseptisk middel for å lindre betennelse, beskytter huden mot oppgjør av pustler.

Bioderma krem ​​gir aktiv fuktighet av myke vev, beskytter huden mot negative ytre påvirkninger, utfører en firkantet tilnærming for å eliminere problemet. Gir effekt av peeling, eksfolierer døde hudceller, hindrer opphopning av fett på overflaten av dermis.

Clinique Anti-Blemish Solutions Clearing Fuktighetskrem

Kremet passer for alle typer hud og regelmessig omsorg for hver dag med 2 ganger. Gir hydrering og fjerning av betennelse, avfett, nærmer huden med fuktighet. Egnet til behandling av akne, akne i ansiktet. Aktivt lindrer betennelse, forhindrer reproduksjon av bakterier, normaliserer produksjon av fett, har en eksfolierende effekt, eliminerer døde celler fra overflaten. Perfekt absorbert og fører ikke til blokkering av porene i fremtiden.

Krem av klinikker Anti-Blemish lindrer perfekt betennelse, forhindrer nye utbrudd i fremtiden. Det er godt påført og absorbert, fuktighet og tetter ikke porene.

Pharmateiss kosmetikk watsons

Varemerke opprettet ved hjelp av ny teknologi. Dette er en gelkrem for intensiv omsorg for problemområder. Den inneholder bare naturlige ingredienser: lavendel ekstrakt, rød-violet alge, calendula, termisk vann. Også olivenolje, som forhindrer tørrhet og vanning av hudceller, beskytter mot frie radikaler.

Normaliserer lipidmetabolismen, bidrar til å beholde fuktighet i hudlagene, forhindrer utviklingen av betennelser og oppgjør av komedoner i ansiktet i fremtiden.

video

For mer informasjon om fuktighetsgivende problemhud, se videoen.

konklusjon

Før du kjøper den beste krem ​​for problemhud, er det først og fremst nødvendig å identifisere årsakene til akne, fregner, for mye fett, flak, betennelse i ansiktet. Eksperter anbefaler:

 1. Gi preferanse til merkenavn apotek medisiner fra ledende produsenter, løse eventuelle problemer i ansiktet, forhindre tetthet og tørrhet, redusere rynker.
 2. Kremer er utformet for ikke å maske, men for å løse problemet, som handler om årsakene, utstyre dehydrerte epidermis med nyttige komponenter.
 3. Gode ​​produkter fører ikke til bivirkninger. Løs problemer som overfølsomhet, vanning, pigmentering, aldring i huden og de negative effektene av ultrafiolett stråling.
 4. Healing kremer er de beste ansiktspleie kosmetikk hver dag.
 5. Når du velger et godt verktøy, bør du først rådføre deg med en hudlege.
 6. Ved bruk er det viktig å følge instruksjonene nøye, ikke forsøm dosene.

Hvordan bli kvitt akne?

Svært ofte, under behandling av akne, tørker huden og flakene. Dette bør aldri tillates. Selv om du har fet eller blandet hudtype, kan den tørke.

Hvorfor tørker olje og blandet hud? Det ser ut til at fet hud ikke tørker, fordi fett slippes mye. Dessverre er ikke alt avhengig av sebium. Ofte begynner det å skrelle seg:

 • fra bruk av aggressive midler, både under aknebehandling og i hudpleie (alkohol, basiron, differensial, zeneritt, etc.),
 • dårlige værforhold (sol, vind, etc.),
 • mangel på vitaminer (oftest B-vitaminer), fordi de samler seg ikke i kroppen eller blir raskt forbruket under stress.

Tørr, dehydrert hud må fuktes. La oss prøve å velge den perfekte fuktighetskrem med deg. Er det slik? Jeg tror det, men for alle blir det hans.

ingredienser:

 • Vitamin E (Tocopheryl og dets derivater) - nærer, beskytter mot de skadelige effektene av UV-stråler, gjør huden myk.
 • Hyaluronsyre (Sodium Hyaluronate) er en av de mest populære komponentene, fordi denne syren kan fukte 24 timer i døgnet og gjøre huden din utmerket. Hyaluronsyre beholder fuktighet på overflaten av huden. Hun er natriumsaltet av hyaluronsyre.
 • Glyserin (Glycerin) - som om vi alle ikke likte det i kosmetikk, er det helt ufarlig (ikke-metrogenisk) og bidrar til å beholde fuktighet. Kanskje ingen krem ​​kan klare seg uten det.
 • Provitamin B5 (panthenol eller kalsiumpantotenat) er en utmerket regenerator som raskt gjenoppretter skadede celler, spesielt fra brannskader, nærer og fukter.
 • Bisabolol (Bisabolol) - finnes i kamille eterisk olje, har en beroligende, anti-inflammatorisk effekt, et lett fuktighetsgivende, regenereringsmiddel.
 • Vitamin C med glukose (Ascorbyl Glucoside) er et stabilt C-vitamin som stimulerer kollagen, som forhindrer dannelsen av arr, og beskytter også mot skadelig UV-stråling. Forstyrrer fremveksten av rynker, glatter.
 • LHA (beta-lipohydroksysyre) er et derivat av salicylsyre med en ytterligere lipofil kjede. LHA-molekyler trenger enkelt og jevnt inn i overflatelagene i huden, og utfører mild og målrettet mikroskopisk peeling.
 • Sink (sink) er et lett anti-inflammatorisk middel som regulerer talgproduksjonen.
 • Squalane (Squalane) er en naturlig fuktighetsgivende ingrediens som er avledet av oliven. Forbedrer hudens respirasjon, forhindrer fuktdampning.
 • Salisylsyre (Salisylsyre) - Har antibakterielle egenskaper, dreper den anaerobe, soppfloraen, stimulerer cellefornyelse, eksfolierer. Renser porene, glatter.
 • Laminaria-ekstrakt (Laminaria digitata) - regulerer talg, styrker, nærer, lys anti-inflammatorisk.
 • Ceramider er lipidmolekyler. Beskytt mot miljøets skadelige virkninger, fra giftstoffer, allergener etc. Gjenopprett skadede celler. Stopp peeling, nivå lettelse.

Hvordan brukes under behandling? Etter at du har brukt medisinen på huden, la den suge inn og etter 15-20 minutter påfør kremet. Hvis helbredelsen ikke absorberes, og dette skjer vanligvis når du bruker zeneritt, differenerin, ta et lommetørkle og flekk for å tørke huden, og bruk deretter kremet. Hvis du bruker en fuktighetskrem i ganske lang tid, og det hjelper fortsatt ikke å takle peeling, så bytt til bepanten krem.

Fordelene med termisk vann for tørrhet: Alle vet sikkert at det er termisk vann i La Roche Posay, Avene, Vichy, Uriage, som litt fuktighet, nærer og har en liten antiinflammatorisk effekt. Hvis du har en liten tørrhet, vil termisk vann spare deg. Og hvilken, dette temaet vil hjelpe deg med å velge: Termisk vann

Populære kosmetikk

Så, listen over grunnleggende fuktighetskrem og deres hovedkarakteristikker:
Den eneste bemerkningen, hvis du er tilbøyelig til komedoner, sørg for å kjøpe ikke-metrogeniske kosmetikk, ellers vil du forverre problemet med akne. Nedenfor er en liste over alle ikke-metrogeniske.

Avene Clean AC

Funksjon: Utmerket fuktighetskrem, beroliger, nærer det. Lys, absorbert raskt... perfekt for vinteren.
Ulemper: Noen mennesker etter noen timer, blir huden fett, og kremet ruller seg ned, passer ikke helt under sminke, særlig om sommeren, begynner å strømme. Det er verdt å merke seg i noen, fordi mange mennesker tilber den kremen. Det er 2 * parabener.
Aktive ingredienser: Avene Termisk vann: 67%; Gresskar ekstrakt - 0,1%, sinkglukonat - 0,5%, glykol fuktighet 8%, triglyserider - 15%, bisabolol, et kompleks av næringsstoffer (safflower + kokosnøtt triglyserid + jojoba olje + shea smør).
Vekt: 40 ml
Pris: 650-750 rubler.
Legg igjen eller les omtaler her

Exfoliac Regenerering

Funksjon: Emulsjonsolje i vann.
Aktive ingredienser: Vitamin E, Hyaluronsyre, Ceramider, Essensielle fettsyrer, Kolesterol, Squalan, Kariteolje, Glyserin, Abyssin, Alfa-bisabolol.
Ulemper: Noen ganger er det en glans fra den, som lett kan fjernes bare ved å suge den med serviett. Det er 5 * parabener.
Vekt: 40 ml
Pris: 800 rubler
Legg igjen eller les omtaler her

La Roche Posay H


Funksjon: Enkel, mild, utmerket uvl-dens betyr ikke tette opp en pore. Uvl-em, nærer, beroliger. Ideell i komplekset for behandling av akne som et middel til UV-kur.
Cons: Det etterlater en fettig glans som enkelt kan fjernes ved å suge den med serviett.
Aktive ingredienser: squalan, glyserin, dimetikon, sheasmør, bisabolol, vitamin E
Vekt: 40 ml
Pris: 700 rubler
Legg igjen eller les omtaler på forumet her. Artikkel på bloggen her.

Lierac Mat-Chrono

Funksjon: hydrering etter 25 år, ikke bare fuktighet, men forhindrer også fremveksten av de første rynkene, forhindrer også fremkomsten av komedoner, myker og bryr seg, forbedrer cellefunksjonen og stimulerer cellefornyelse. Mattes bra.
Aktive ingredienser: Trippelvirkningskompleks (vitamin A, C, E, vegetabilske affinisfærer, salisylsyre) 1,3%; Matting komponenter 4,5%; Fuktighetsgivende komponent (glyserin) 2,5%.
Cons: det er 5 parabener *.
Vekt: 40 ml
Pris: 1700 rubler
Legg igjen eller les omtaler: her

Vichy Normaderm

Funksjon: fukter, glatter forstørrede porer, mattes, helbringer takket være komplekset: salisylsyre + glykolsyre + LHA.
Aktive ingredienser: 0,14% Lipo-HydroxyAcid (LHA) forsiktig eksfolierende middel, 0,5% salisylsyre, 0,175% glykolsyre, glyserin.
Cons: alkohol på 3. plass i komposisjonen.
Vekt: 50 ml
Pris: 800 rubler
Legg igjen eller les omtaler: her

Clinique Anti-Blemish Solutions

Funksjon: Fettfri fuktighetskrem som eliminerer betennelse, fuktighet og bryr seg om det. Luksus kosmetikk.
Aktive ingredienser: Witch Hazel Water Virginia, grønn te ekstrakt, algen ekstrakt, sukker kelp ekstrakt, havre kjerne ekstrakt, glycin, kamille, apotek, mentol, salicylsyre, koffein, glyserin, acetylglucosamine.
Vekt: 50 ml
Pris: 1100 rubler
Legg igjen eller les omtaler her

Bioderma Sebium Hydra

Funksjon: fuktighetsgivende, regenererende, lindrer irritasjon, bekjemper peeling, øker motstanden mot ekstern aggressiv påvirkning.
Aktive ingredienser: kelp ekstrakt, vitamin E, glyserin, allantoin, ceramides 3.
Ulemper: det er parabener 1 *.
Vekt: 40 ml
Pris: 600 rubler
Legg igjen eller les omtaler: her

Garnier Pure Leather

Funksjon: Fuktighet, forhindrer forekomsten av akne, et lett anti-inflammatorisk middel, glatter porene, mattes.
Aktive ingredienser: glyserin, alkohol 5%, eukalyptus ekstrakt, salicylsyre, sink.
Vekt: 40 ml
Pris: 270 rubler
Legg igjen eller les omtaler: her

Matting + fuktighet

Fuktighetskrem kan ikke bare fuktighet, bli kvitt tørrhet og peeling, men også gjøre huden din matt i lang tid. Forhindre dannelsen av fett. Men oftest har disse kremer en ulempe, de enten perfekt fuktes og mates dårlig, eller tvert imot, fuktes og mates godt. Hvis du har alvorlig tørrhet, vil denne krem ​​ikke virke for deg.

Exfoliac

Funksjon: pH: 5.2, fuktighet, næring, gjenoppretter.
Ulemper: noe, klistrethet, glans, film på huden. Parabener.
Aktive ingredienser: fuktighetsgivende ingredienser (ceramid-2, basiske fettsyrer (linolsyre), fosfolipider (lecitin), squalen, bivoks, bisabolol, polymetylmetakrylat - mattingseffekt.
Cons: Parabens 4 *, moderat mattet.
Vekt: 40 ml
Pris: 620 rubler
Legg igjen eller les omtaler: her

Nuxe Aroma-Perfection

Funksjon: fukter, nærer, gjenoppretter, har en mattende effekt, absorberer overflødig talg.
Aktive ingredienser: Cornflower blomstervann, gresskarfrø ekstrakt, rose essensielle olje, jojoba olje, tinder (sopp), vitamin E, imperativ rot ekstrakt sylindrisk, kaolin, essensielle essensielle olje, glycerin, essensielle essensielle essensielle olje, pelargonium eterisk olje, olje calendula, lavendel essensiell olje, duftende bjørk bark ekstrakt, ginseng ekstrakt, fersken ekstrakt, salisylsyre.
Cons: det er parabener 6 *
Vekt: 30 ml
Pris: 1000 rubler
Legg igjen eller les omtaler: her

La Roche Posay - Effaclar M

Funksjon: Utmerket matting, moderat fuktighet, absorberer raskt, normaliserer porer, regulerer greasiness. Nøytraliserer glans, energiiserer med vitaminer og beskytter mot miljøforurensning og frie radikaler.
Aktive ingredienser: glyserin, sink, vitamin C med glukose, vitamin E, salisylsyre, LHA, matpulver.
Vekt: 40 ml
Pris: 900 rubler
Legg igjen eller les omtaler: her

Uriage Hyseac Hydrating Matter

Funksjon: Utmerket fuktighet, svak i form av matting.
Aktive ingredienser: glycerin, hveteprotein, termisk vann Uryazh 10%, Fitosphingosin, brann Sebosomer.
Ulemper: det er parabener 1 *. Matting er svak.
Vekt: 40 ml
Pris: 650 rubler
Legg igjen eller les omtaler: her

Vichy Normaderm SPF 15

Funksjon: Utmerket matting agent. Reduserer glans mens den svinger litt og beskytter mot UVA- og UVB-stråler. Lys hvit krem ​​tørker raskt og skaper bløt, lukter ikke.
Aktive ingredienser: glyserin, titandioxid, salisylsyre, glykolsyre, dimetikon, vitamin E, vitamin C med glukose, leire, LHA
Ulemper: 2 parabener.
Vekt: 30 ml
Pris: 800 rubler
Legg igjen eller les omtaler: her

Garnier Pure Leather

Funksjon: uvl-em og mattes, regulerer produksjonen av talg, helbreder.
Ulemper: Noen ganger ruller
Aktive ingredienser: sink, hvit leire
Vekt: 75 ml
Pris: 280 rubler
Legg igjen eller les omtaler: her

Hvis du ikke selger noe slikt her i byen, vennligst legg inn på forumet: her

* Parabener - Egenheten og ulempen ved denne ingrediensen i kosmetikk er at den akkumuleres i vevet, og deretter provosere brystkreft.

Kraftig peeling

Hvis huden er veldig flaky og fuktighetskrem ikke sparer deg, anbefaler jeg deg å begynne å bruke spesialprodukter basert på dexpanthenol, som ikke tetter porene. Det hjelper også med hudforbrenninger fra narkotika og solstråling. Dette er to analoger som passer for problemhud:

Bepanten krem

Funksjon: Lett, mild krem ​​tetter ikke porer, inneholder en naturlig komponent - provitamin B5 (dexpanthenol), som aktivt nærer, fremmer rask healing og utvinning. Avlaster irritasjon, fjerner tørrhet, nærer og fukter.
Vekt: 30 g
Pris: 200 rubler
Hvordan brukes: I tilfelle av alvorlig tørrhet, peeling, stopp midlertidig bruk av legemiddelpreparatet i 2-3 dager (eller gå ut av ett punkt). Bruk Bepanten på ren hud fra 2 til 6 ganger om dagen, i henhold til sensasjonene. For å vaske ansiktet under peeling, kan du bruke La Cree Cleansing Gel basert på dexpanthenol.

D-panthenol krem

Funksjon: Stimulerer regenerering, normaliserer cellulær metabolisme, øker styrken av kollagenfibre. Påfør med sterk tørrhet, peeling. Ikke tette porene.
Masse: 25
Pris: 170 rubler
Hvordan brukes: I tilfelle av alvorlig tørrhet, peeling, stopp midlertidig bruk av legemiddelpreparatet i 2-3 dager (eller gå ut av ett punkt). Påfør D-panthenol på ren hud 2 til 6 ganger om dagen, i henhold til sensasjonene. Å vaske ansiktet under peeling, og du kan bruke La Cree Cleansing Gel basert på dexpanthenol.
Det er verdt å være oppmerksom på at D-panthenol er MANDATORY i form av en krem, salven vil tette huden.
Alt kan kjøpes på apotek i byen din, spør Garnier i kosmetiske butikker.

Det er alt, dette er alle fuktighetsgivende stoffer som er populære for problemhud, som bidrar til å forhindre akne, glatt ut og, viktigst, kjempe mot fet hud.

Akne: hvordan å kurere akne

Hvor akne kommer fra og hvordan å kurere det. Gratis akne behandling hjemme. Anmeldelser av farmasøytiske kosmetikk.

Problem Hud Fuktighetskrem

For problematisk hud, som enten er overdried, oljeaktig eller betent, er det svært vanskelig å finne riktig fuktighetskrem. Derfor bestemte jeg meg for riktig og strukturert å rette tankene dine på jakt etter den perfekte krem ​​for alle anledninger.

Hvordan velge en krem ​​for problem hud

For det første er det absolutt nødvendig for alle som lider av akne å ha minst 2 typer krem: for meget tørr hud og for en normal tilstand, for vedlikehold.

En forutsetning for krem ​​er ikke-komedogenicitet (for ikke-komedogen kosmetikk, se her for ikke-komedogen kosmetikk). fordi i kampen mot akne, tynner vi hele tiden huden, renser porene, fjerner de døde lagene av celler, så trenger vi ikke en ekstra "forurensende" faktor. Ordinær krem ​​bestående av silikoner, parabener, oljer klumper bare porene, forverrer situasjonen med akne.

Alle midler fra en person som sliter med akne bør kjøpes på apotek og strengt utvalgt av sammensetning, anledning og behov.

Fuktighetskrem for problemfri hud

Krem for tørr hud skal være som en balsam, fjern straks tetthet, peeling, rødhet. Tett tekstur, enkel distribusjon og ikke umiddelbar absorpsjon. Disse kremer inkluderer (de som jeg brukte og er sikre på deres kvalitet):

 • Avene Clean-ac fuktighetskrem - myk, mild, tett, lindrer irritasjon, fjerner straks tetthet. Det kan påføres med alvorlig tørrhet etter peeling eller etter påføring av Effezel, det jevner bivirkningene av stoffet.
 • Noreva Exfoliac Regenerating Cream - en fettete, nærende krem ​​som er veldig bra for tørr, brent hud. Det kan skinne, det passer ikke under sminke.
 • Krem Bioderma Atoderm PO sink - tykk, fet, behagelig, god for vinterpleie og for tørket ut som følge av behandling av akne.
 • Bioderma Sebium Hydra Moisturizing Cream - bra for ikke veldig tørr hud, for å opprettholde fett.
 • Bioderma Sensibio Risch - en mild krem ​​for sensitiv hud, som ved den minste berøring blir rød.
 • Bepantin - medisinsk krem ​​for de vanskeligste perioder med tørrhet, det er ofte umulig å bruke det, fordi kan tette porene. Men når huden flager, er det ikke skummelt å bruke det et par ganger.

Fuktighetskrem for å opprettholde problemhud

Denne typen fuktighetsgivende hverdagskrem bør ha en lett, diskret struktur, ikke føles på huden, skjule små flak, lindre huden, og om mulig matte den. Du bør bruke det daglig 1-2 ganger om dagen for å opprettholde normal hudfase.

 • Fuktighetskrem Uriage Aqua Precis - en unik, lett krem ​​med termisk vann, fuktighet, frisk hud, litt mattes, det lukter godt.
 • Avene Hydrance Optimale - i tillegg til fuktighet og følelse av komfort på huden, har den solbeskyttelse 20 SPF.
 • Bioderma Hydrabio Legere - Krem for dehydrert hud sprer derfor godt dens fuktighetsgivende egenskaper på hudoverflaten.
 • Bioderma Hydrabio Serum - emulsjonstekstur er lettere og egnet for bruk i dag og til sminke også.

Jeg har ingen tvil om at det er mer enn et dusin verdige kremer som ikke er komedogene og av god kvalitet, jeg har prøvd alt det ovennevnte på meg selv. Hvis du kan legge til denne listen og andre beviste krem, skriv inn kommentarene.

Cream for problem hud i ansiktet - en vurdering av de beste produktene

Mange kvinner leter etter en krem ​​for problemhud, ettersom utseendet gir mye å være ønsket. Men det bør bestemmes hva som forårsaker tilstedeværelse av feil - virkelig et brudd på de interne prosessene i epidermis og dermis, eller bruken av upassende kosmetikk.

Ansiktscreme for problemhud er egentlig et "stoff" som vil bidra til å balansere alle prosesser på mobilnivå. Det antas at fet hud er akkurat den som trenger slike produkter. Men tross alt, en radikalt annen type epidermis lider - tørr. Når du velger kremer, må du tydelig skille mellom disse tilstandene.

Når skal du ty til bruk av krem?

Her er en liste over åpenbare tegn som indikerer et problem:

 • overdreven tørrhet, peeling. Dette symptomet kan noen ganger forverres av utseende av sprekker, jevne sår;
 • Overfølsomhet, utslett, irritasjon, allergiske reaksjoner er iboende i både tørr og oljeaktig epidermis;
 • svarte flekker (comedones), akne, akne, forstørrede porer;
 • Fokus på betennelse, rødhet, dannelse av seler;
 • oljeaktig glans som følge av økt aktivitet av talgkjertlene;
 • dårlig løsrivelse av døde epidermale celler, dannelsen av "øyer".

Hvis du finner de ovennevnte "problemer" på ditt eget ansikt, har en kvinne grunn til å tenke - hva er årsaken? Dette kan være dårlig fuktighet, noe som provoserer økt aktivitet av talgkjertlene, mangel på næringsstoffer, vitaminer, mineraler. Og mer alvorlige forutsetninger er mulige i form av brudd i arbeidet med indre organer.

Før du velger medisiner for synshemming, kontakt lege. Tross alt kan det være et "nødsignal" som kroppen din gir.

Først etter utelukkelse av somatiske lidelser kan du begynne å velge produkter som hjelper til med omsorg for problemhud.

En interessant video om ernæring og omsorg for problemhud:

Hvordan velge en krem ​​for problem hud?

Du vet allerede sikkert at du ikke har skjulte sykdommer som kan provosere utseendet på huden. Det er på tide å starte søket etter et effektivt middel for å eliminere feil. Her må du følge noen regler som forenkler valget.

 1. Kosmetikk for problemhud bør kun kjøpes i spesialforretninger eller apotek, da det er et veldig spesifikt produkt som krever spesielle lagringsregler. I tillegg vil konsulenter på slike steder bidra til å bestemme nødvendig komponentsammensetning.
 2. Tørre epidermis krever forsiktig dyp fuktighetsgivende, fet - normalisering av funksjonelle prosesser uten å hemme arbeidet i kjertlene. Følgelig, for den første typen, bør alkoholholdige stoffer og tørkekomponenter ikke være tilstede i blandingen. I andre tilfelle må du eliminere så mye som mulig tilstedeværelsen av oljeholdige, tunge baser som kan tette porene.
 3. Uansett problem, bør teksturen til produktene være så lett som mulig, delikat, ikke veier overflaten, og danner ikke en impermeabel film.
 4. Undersøk sammensetningen. Foretrekker kremer uten dufter, deodoriserende komponenter, konserveringsmidler, stabilisatorer, syntetiske emulgeringsmidler. Disse stoffene kan forårsake en allergisk reaksjon.
 5. Fokus på tidspunktet på året. Under den varme sesongen kan hudkvaliteten endres under påvirkning av eksterne faktorer.
 6. Pass på at produktet ble valgt etter alder. Unge jenter har absolutt ingen grunn til å "stuff" huden med ingredienser som passer for en mer moden epidermis, underlagt aldersrelaterte endringer. Og omvendt - med alder krever ansiktet flere og flere aktive komponenter.
 7. Vær oppmerksom på emballasjen. Gruven gir deg muligheten til å undersøke innholdet "i all sin herlighet" - se tekstur, lukte den. Men samtidig øker risikoen for mikrobiell flora når den nødvendige delen av krem ​​tas. Røret i denne forbindelse er mer hygienisk og mer økonomisk.

Pass på å spørre eksperter, vurderinger av de kvinnene som allerede har brukt favorittproduktet ditt. All denne informasjonen vil bidra til å gjøre det riktige bildet.

Typer av kremer

Produkter som er egnet for sensitiv hud med tegn på fet eller overdreven tørrhet, er vanligvis delt inn i flere typer:

 • fuktighetsgivende. De brukes til enhver type epidermis som må være mettet med fuktighet. Fremme dyp hydrering og væskeretensjon i de dype lagene i epidermis og dermis;
 • matter. Brukes i pleie av fet hud med forstørrede porer, regulerer arbeidet til talgkjertlene uten å undertrykke deres funksjon, hindre dannelsen av en skinnende film, tørk den;
 • Solbriller. Negative effekter av UV-stråling, forhindrer fotoaldering, noe som er spesielt viktig for sensitiv hud;
 • punkt handling. De brukes på inflammerte områder med kviser, seler, sprekker og mikroranjer. De har en antiseptisk, regenerativ effekt.

Eiere av problemhud trenger i deres arsenal å ha alle disse verktøyene, og ikke bare. For å oppnå et stabilt resultat må tilnærmingen være omfattende.

Hva skal inkluderes?

En god krem ​​for problemhud består av noen spesifikke og en rekke kjente komponenter. Listen over ingredienser bør omfatte:

 • hyaluronsyre, glyserin, strukturert vann gir intensiv dyp fuktighetskrem;
 • absorbenter (silisium, perlit, kaolin, stivelse) nøytraliserer talg, eliminerer glans, har en matt effekt;
 • vitaminer. Derivater En fremmer regenereringsprosesser, har løfteeffekt, gruppe B eliminerer irritasjoner, smale porer, forbedrer mikrosirkulasjonen;
 • Salisylsyre er en sterk antiseptisk, reduserer betennelse, fremmer rensing, tørker;
 • lipohydroksy syre syre jevner ut mikrorelief
 • Talc er en allsidig ingrediens. Den mattes, absorberer, myker huden, beskytter mot UV-stråling.
 • sink oksid tørker, fungerer som en antiseptisk, er en del av UV-filtre;
 • fettsyrer bidrar til normalisering av lipidmetabolisme;
 • planteekstrakter beroliger, bøye epidermisene med gunstige stoffer;
 • Kosmetikk og essensielle oljer er nyttige for tørr hud, beholder fuktighet, mykner, skaper en permeabel beskyttende film på overflaten. Advarsel! For fett epidermis vil denne komponenten ikke gi fordeler.

Sammensetningene av kremer er varierte. Noen andre ingredienser kan være tilstede. Men det viktigste - minst noen av de ovennevnte burde være. Ellers forventer minst noe resultat ikke gir mening.

Anbefalinger fra kosmetologer

Kjøper de nødvendige verktøyene for ansiktspleie, vi gleder oss til resultatet. Men han er ikke alltid der. Hva er fangsten? Kanskje det faktum at du er corny feil omsorg for ansiktet ditt? Ved denne anledning gir vi råd fra fagfolk som anbefales å huske og utføre religiøst.

 1. Rensing. For oljeaktig epidermis, bør denne prosedyren utføres to ganger om dagen. Bruk et nøytral pH-middel som ikke beskytter den beskyttende lipidbarrieren. Vann ved romtemperatur, som varmt øker arbeidet med talgkjertlene. Mikeralt vann bidrar til å takle denne oppgaven veldig bra.
 2. Sletting. Dette stadiet er kontraindisert for de som har skadet hud. Tross alt, for å exfoliere døde hudceller i epitelet, brukes scrubs med slipende partikler. Også i deres sammensetning er det obligatorisk tilstedeværelsen av terapeutiske midler med antiseptisk, antiinflammatorisk virkning. Hold to ganger i uken.
 3. Toning. Prosedyren sikrer dyp hydrering, stimulering av interne prosesser som tar sikte på å redusere sebumsekresjon.
 4. Direkte påføring av verktøyet. Dette bør gjøres nøye, i retning fra sentrum til templene, med fingertuppene. Forkjøl kremet med hendene - dette vil øke aktiviteten, forhindre dannelse av film på overflaten.
 5. Beskyttelse. Før du går ut, og når som helst på året, må du bruke et solkremsprodukt. Kremens sammensetning for sesongen kan inneholde litt forskjellige komponenter, på grunn av solaktivitet.

Kosmetologer anbefales på det sterkeste å bruke ytterligere prosedyrer, for eksempel masker basert på hvit leire, gelatin, gjær og andre ingredienser.

Hvordan søke?

Regelmessighet og kompleksitet - dette er reglene for suksess, som vil eliminere feil, noe som gir utseendet til den ideelle ytelsen. Før du bruker verktøyene, må du nøye fastslå listen over problemer, bare velg deretter ønsket produkt.

Ikke forsøm råd fra profesjonelle skjønnhetseksperter. For fet og problem hud, er en spesiell tilnærming nødvendig, forsiktig. Hvert av de ovennevnte trinnene utfører sine viktige funksjoner. Utelatelse av noen av dem vil føre til en reduksjon i effektiviteten av det valgte middelet, selv om det er plassert som det mest effektive.

Og for å velge en, foreslår vi å bruke vurdering av de mest populære verktøyene med forbrukeromtaler.

Vurdering av de beste kremer for problem hud med vurderinger

Hver kvinne vil bruke effektive kremer for å eliminere feil i utseendet. Produsenter posisjonerer sine midler på denne måten. Men er det mulig å tro på alle reklameslogoer? Som praksis viser, dessverre, ikke alt.

Vi presenterer en vurdering av kremer for problemhud, laget utelukkende fra et profesjonelt synspunkt, med tanke på brukerens synspunkter.

Fuktighetskrem "Bioderma"

Produktet er beregnet på tørr hudtype. Tekstur er ganske tett, danner en beskyttende film på overflaten, men det tetter ikke porene. En betydelig ulempe er dårlig absorpsjon. Det er nødvendig å bruke det som et nattverktøy, om morgenen er det noen ganger nødvendig å fjerne rester.

Marina, 42, Moskva

"I lang tid kunne jeg ikke velge en krem ​​for problemhud. For tørre epidermis begrenser noe. Men Bioderma gikk perfekt - fukter, nærer, myker. Jeg hørte at det er dårlig absorbert. Jeg hadde ikke dette. Hvem lider av overdreven peeling, anbefaler jeg å prøve "

Irina, 30 år gammel, Pskov

"Kosmetologen anbefalte å prøve denne kremet, da ansiktet mitt noen ganger ble som tissuepapir, og det ble også revet. Jeg var fornøyd ikke bare med de eksterne endringene, men også med forbedringen av huden selv - den ble mer elastisk, frisk, myk og fløyelsaktig. "

Vichy Aqualia Thermal

Kjente kosmetiske merkevarer, hvis produkter er ganske relatert til segmentet cosmeceuticals. Denne krem ​​har en kraftig fuktighetsgivende effekt. Konsistensen er lys, ikke veldig fett. Enkel å bruke, etterlater ikke klissete merker og film. Ideell for den kalde årstiden.

Oksana, 38 år gammel, Samara

"God krem ​​for vinteren. Om sommeren vil jeg ikke anbefale det fordi det er for tungt. Absorberer godt. Men hvis du har veldig fet hud, er det lite sannsynlig å jobbe. "

Lyudmila, 45 år gammel, Tver

"Vishy for meg er ideen om sminke kosmetikk. Og denne krem ​​er ikke noe unntak. Med en tørr hudtype er det veldig godt å peeling, sprekker. Fuktar og bidrar til å opprettholde denne tilstanden hele dagen. "

Garnier - Livgivende hydrering "Farvel, tørrhet"

Plassert som nattkrem for meget tørr hud. Gjenoppretter epidermis på mobilnivå, fuktighet, nærer. Konsistensen er ikke fettete, tetter ikke porene. Ifølge vurderinger av klienter, perfekt egnet som grunnlag for sminke.

Tatyana, 48 år gammel, Saratov

"Jeg bruker dette verktøyet døgnet rundt, da de lider av for tørr hud. Smink på denne basen slører ikke, ruller ikke. Hva gjør om natten - det vet jeg ikke. Men om morgenen står ansiktet som for 10 år siden. "

Victoria, 35, Ramenskoye

"Den som leter etter intensiv hydrering og ernæring, er Garnier mest. Det er ingen tørrhet og tetthet, ansiktet gløder med friskhet og ungdom. "

Garnier "Pure Skin Glitter Control"

Igjen kommer Garnier til redning, men denne gangen er verktøyet designet for å løse flere andre problemer, nemlig fett, akne, sorte prikker. På grunn av tilstedeværelsen av salisylsyre i blandingen finner rensning sted. Urteekstrakt og hyaluronka intensiv fuktighet og næring. Dette er en profesjonell hjemmebehandling.

Valentina, 47 år gammel, St. Petersburg

"Veldig fornøyd med kremen fra Garnier for fet hud. De svarte punktene forsvant, ansiktet ble renere, tonen nivellerte, konturen ble strammet. Samtidig er huden fuktig, levende, og ikke fet maske med skilsmisse "

Elena, 36 år gammel, Murmansk

"Kanskje jeg valgte feil krem, men jeg likte det ikke veldig mye. Ansiktet syntes å være overdried, øyer av skalering dukket opp. Kosmetologen fortalte meg at dette ikke er under min hudtype. Jenter, vær forsiktig med komponentene i verktøyene og kontakt bedre med en profesjonell før du kjøper "

Noreva Matidiane Antistatisk dagbehandling, produksjon Frankrike

Kremet er laget for å ta vare på fet og kombinert hud med tegn på aldersrelaterte endringer. Damp fuktighet, produserer anti-inflammatorisk effekt. Det fremmer fjerning av toksiner, strammer porene, reduserer tykkelsen av stratum corneum, normaliserer talgkirtler.

Olga, 34 år gammel, Novgorod

"Verktøyet kan ikke kalles et budsjett, men pengene blir lønnet. Resultatet er merkbart etter en uke med vanlig bruk. Min akne har forsvunnet, svarte prikker har gått ned, ansiktet mitt har blitt friskere og lettere "

Alla, 40 år gammel, Tyumen

"Wow-effekten skjedde ikke. Du kan kjøpe et lignende verktøy billigere. Resultatet er selvsagt. Men tidligere brukte jeg hjemlig kosmetikk for problematisk hud med samme suksess. "

Amway ARTISTRY

Krem fremmer regenerering av epidermis på mobilnivå, eliminerer inflammatoriske prosesser, forhindrer utvikling av nye. Den har en fuktighetsgivende, mykende effekt, bekjemper akne, akne, komedoner.

Natalia, 45 år gammel, Moskva

"En god krem ​​med en uttalt effekt. Ansiktet blir frisk, akne forsvinner, irritasjon er lettet. Jeg hadde en allergi. "

Ksenia, 41 år gammel, Kazan

"Jeg begynte å bruke det ganske nylig. Jeg kjøpte krem ​​på råd fra en venn. Mens jeg ikke angrer, er alt akkurat som angitt i merknaden "

Produktlinjen for problemskinn av russisk produksjon. Inkluderer kremer, masker, sprayer, serum og andre produkter. I sammensetningen - fruktsyrer, essensielle oljer, tørking, antiseptiske komponenter, planteekstrakter. Den har en kompleks handling.

Vera, 37 år gammel, Ryazan

"Endelig dukket opp et innenlandsk produkt på markedet som kan konkurrere med utenlandske jevnaldrende. Jenter, prøv, du vil ikke angre "

Sofia, 32 år gammel, Saratov

"Jeg brukte masker og kremer (dag og natt) fra Cora. Oppriktig må du ha tålmodighet for å få et anstendig resultat. Men etter å ha sett min refleksjon i speilet etter en måned med bruk, kan jeg ikke lenger nekte disse produktene. "

Problem Hud Fuktighetskrem

Eiere av problemhud forsømmer ofte fuktighet, og tror at på denne måten vil de bli kvitt oljeaktig glans. Dette er en farlig misforståelse: Med mangel på fuktighet, blir problemer forverret, pluss aldringsprosessen blir akselerert. Det er derfor fuktighetskrem er et must for enhver hud.

 • Egenskaper av problemhud
 • Problem Hudkrem
 • Kosmetikk gjennomgang

Egenskaper av problemhud

Før du gjør et valg til fordel for en fuktighetskrem, må du bestemme konseptene. Vanligvis kalles problemet fet eller kombinasjonshud, som er preget av:

svarte flekker og betennelseselementer;

Fet glans, akne og svarte flekker er typiske for seborrheic soner - det vil si de områdene der det er mange talgkjertler (panne, nese, kinn, hake).

Problem hud - fet, med brede porer og en tendens til betennelse. © iStock

Vanligvis blir huden betraktet som problematisk i følgende tilfeller.

Sebaceous kjertlene produserer for mye sebum.

Overskydende sebum akkumuleres i ekskretjonskanaler i talgkjertlene, noe som bidrar til utvidelse av porene.

Kobber med døde hudceller, klumper sebum ofte kanalene i sebaceous kjertlene - dermed de svarte flekkene og komedene, klar til å bli betent når som helst.

Svarte flekker påvirket av bakterier som forverrer seg raskt i et slikt miljø, har en tendens til å bli betent - og bli til akne.

Problem Hudkrem

Problemhuden kan også bli dehydrert, så dermatologer anbefaler på det sterkeste ikke å rengjøre den "å sitte". Ellers er lipidmantelen skadet, noe som er nødvendig for å beholde fuktighet i huden og for å beskytte mot aggressive miljøpåvirkninger.

struktur

For å gjenopprette lipidbarrieren, etter rengjøring, trenger huden en fuktighetskrem, helst med en lett tekstur og en ikke-komedogen formel (uten fett og oljer), beriket med regenererende komponenter.

Krem for problemhud skal inneholde syrer, hydrofiksere, antioksidanter. © iStock

Nedenfor er en liste over effektive ingredienser.

Syrer (salicylsyre, glykolsyre, lipohydroksyre) ødelegger bindingene mellom de cornified cellene, fremmer deres peeling og akselererer regenerering av huden, bekjemper betennelse, selv ut lindring og tone i ansiktet.

Antioksidanter (vitaminer A, E, C) beskytter celler fra frie radikaler, forhindrer tidlig aldring.

Hydrauliske fiksere (hyaluronsyre, algenekstrakter, termisk vann, glyserin, sukker) absorberer fuktighet og holder det i epidermis.

Mykningsstoffer (silikoner og estere) forbedrer kosmetikkens kosmetiske egenskaper.

Rhamnose aktiverer syntesen av kollagen og elastin, akselererer cellefornyelse og styrker dermo-epidermal krysset.

Matting ingredienser (talkum, perlit, syntetisk mikropulver, silisium derivater) bekjempe overflødig hud skinn.

SPF-faktor beskytter huden mot UV-lys.

For problem har huden behov for fuktighetsgivende og matte kremer. © iStock

funksjoner

Velg produkter merket "for problematisk hud", deres formler vil bidra til å normalisere produksjonen av talg, redusere betennelse og gi hydrering.

Problem hud kremer - farmasøytisk, fuktighetsgivende, krem ​​gel, fet, Zinovit, Himalaya, Normaderm, celandine, Bark

Hva er problem hud, symptomer

Følgende symptomer indikerer problemet med huden:

 • overdreven tørrhet
 • rikelig fettinnhold
 • rødhet,
 • utseendet på alder flekker
 • utslett,
 • akne, akne,
 • komedoner, svarte prikker,
 • forstørrede porer
 • skumlet, humpete overflate.

Den mest ubehagelige ulempen er kombinert hudproblemer.

Oppgaver som må utføres for problem hudkrem

Krem for problemhud skal matche sin type: for tørr, oljeaktig eller kombinasjonshud. Avhengig av eksisterende problemer, er det nødvendig å velge kremenes egenskaper.

Det er mange krav til kremer for problematisk hud: disse er primært antibakterielle, antiinflammatoriske, anti-allergene, antivirale egenskaper. Krem for fet hud bør rense og stramme porer.

Like viktig for problemhud er kremenes evne til å lindre kløe, helbrede utslett, rengjør det døde laget av epidermis, for å forhindre flak. For fet hudtype er det viktig ikke bare å tørke med alkoholholdige stoffer, men også å moderat fukte, uten som huden vil frigjøre enda mer fett.

Ofte krever et problem hudkrem en blekningseffekt, dersom pigmenteringspunktene oppstår, eller tilstedeværelsen av regenerative egenskaper som bidrar til å gjenopprette det tynne lag av dermis, når en blodbanekanal skinner gjennom hudoverflaten.

I hvert tilfelle må du nøye gjennomgå egenskapene til et bestemt verktøy og velge en krem ​​avhengig av ønsket formål.

Kremens sammensetning for problemhud - hvilken krem ​​er egnet

 • Først av alt bør problemhud rengjøres, sanitiseres, fjernes fra bakterier og bakterier. Til dette formål introduseres kamfer og svovel i kremen for problemhud.
 • Deretter må du fjerne betennelse og, hvis det er mulig, lindre kløe og smerte. Til dette formål tilsettes dimetylsulfoksid til kremer.
 • Sammen med den anti-inflammatoriske effekten, trenger huden ofte bleking, eliminering av pigmentering. Og med det, med den andre, og med den tredje, azelaic, kojic og salicylic syrer, som er en del av krem ​​for problem hud, lett takle.
 • I tilfelle av skumlet, for tørr hud, bør krem ​​inneholde hyaluron.
 • For fete hudtyper vil zinkopoksid være et utmerket adsorbent og vil tørke epitelet.
 • Calendula olje, samt eucalyptus, oliven og lavendel vil kompensere for mangel på vitaminer og mikroelementer.
 • Retinoider returnerer sunn farge til ansiktet.
 • For effektiv omsorg for problemhud er et spesielt konsentrat av calendula, celandine, arnica, St. John's wort, tea tree, grønn te ekstremt nødvendig. De bidrar til innsnevring av porene, helbredelsen av eksisterende akne, fjerning av betennelse, kløe, utslett.

Hva krem ​​å velge og kjøpe for problem hud: tips

Før du går videre til valg av midler, må du klart definere målet som skal oppnås. Det vil hjelpe i denne listen over problemer som jeg vil fikse.

Når du velger en krem ​​for problemhud, bør du først og fremst være oppmerksom på innholdet av farlige stoffer, samt komponenter som kan forårsake allergisk reaksjon eller ikke er egnet av medisinske årsaker.

Selv om sammensetningen er fylt med superverdige formler og overnaturlige komponenter, må en slik krem ​​oppheves entydig.

Det er nødvendig å nøye studere sammensetningen av krem, egenskapene til hver komponent, for å sikre fravær eller minimumsinnhold av konserveringsmidler og fargestoffer. På grunn av disse stoffene forsvinner hudproblemer ofte ikke, men er sammensatt.

Innholdet av terapeutiske, ernæringsmessige og andre stoffer bør svare til den typen hud som trenger korreksjon. Hvis du har tenkt å bruke krem ​​på fet hud, bør den inneholde sinkoksid, lette fuktighetsgivende midler, nærende elementer.

På tørt, flakket hud bør brukes midler, som inkluderer kollagen, elastin, pictogenol eller druefrø ekstrakt, kelp, tang, lecithin. Alkoholbaserte kremer tørker enda mer ut den svekkede huden.

En viktig rolle spilles av valg av midler for alder og sesongindikatorer. Noen funksjoner av emballasje er også viktig. Hvis du planlegger å bruke krem ​​på veien, på forretningsreise, på jobb, i naturen, er det bedre å velge et rør - slik emballasje forhindrer at støv og mikrober kommer inn.

Som regel er volumet deres mye mindre, noe som bidrar til overholdelse av vilkårene for lagring. Hvis krem ​​er brukt utelukkende hjemme, er det bedre å kjøpe det i gjennomsiktige krukker - gjennom glasset er det lettere å se konsistensen, og den bredere overflaten lar deg lukte innholdets kvalitet.

Sist men ikke minst, når valget allerede er bestemt, er det nødvendig å bli kjent med anbefalingene fra eksperter og tilbakemeldinger fra brukerne. Et stort antall negative kommentarer vil bidra til å redde den allerede problematiske ansiktshuden fra flere problemer.

Krem for problemhud under graviditet

Ofte er problemer med huden i ansiktet av forventende mødre svært akutte. Kroppen noen ganger kan ikke takle den økte belastningen og manifestasjoner av justeringen vises på ansiktet. På grunn av den forbedrede operasjonsmodusen for den gravid kvinneens endokrine system, er huden i ansiktet lider av mangel på vitaminer, næringsstoffer, sebaceous kjertlene ikke klare sine funksjoner, vises akne ofte.

Du bør imidlertid ikke ty til den første krem ​​for problemhud. Det er nødvendig å konsultere gynekologen og terapeuten - kanskje når man tar et kompleks av vitaminer, løses problemet selv. Hvis dette ikke er nok, bør det gis fortrinn til krem ​​som inneholder bare naturlige ingredienser, uten smaker.

Krem for problem hud gjør det selv. oppskrift

Hjemme kan du lage en krem ​​for problemhud av noe slag: for fet, tørr og kombinert. Leveforholdene endres med en slik hastighet at det til enhver tid blir fet hud plutselig til tørr og omvendt. En prøve av universell krem ​​for problemhud av alle typer kan kalles hjemmelaget krem ​​basert på sheasmør og calendula.

For å gjøre dette oppvarmes 20 g shea smør i en metallfat på dampbadet. Etter 2-3 minutters avkjøling tilsettes 10 ml kalendulaolje og 1 ts. myk honning og grundig pisket. I den resulterende blandingen må du slippe essensielle oljer - immortelle - 5 cap. og pelargoner - 3 cap. Etter grundig blanding er kremet tett tildekket i en liten beholder og lagret i kjøleskapet.

Begrepet bruk av hjemmelaget krem ​​for problem hud er opptil 3 uker. Derfor ikke anskaffe den til fremtidig bruk. En norm for produkter er nok i 1-2 uker. Neste kremflaske bør tilberedes etter bruk av den forrige.

Denne krem ​​påvirker nøyaktig de manglene som er iboende i denne typen hud. Hvis huden er fet, etter bruk av denne krem, er aktiviteten til talgkjertlene normalisert og akne healer.

Den samme krem ​​vil myke tørr hud, gi næringsstoffer, glatte rynker, skjule sprekker. Det har også en tonisk, regenererende, anti-inflammatorisk effekt. Den eneste advarselen: Du bør sørge for at det ikke er noen allergisk reaksjon på honning.

Farmasøytisk behandling kremer for problem hud

Medisinsk medisinsk krem ​​for problemhud skal inneholde følgende komponenter:

 • benzoylperoksid,
 • salicylsyre
 • fettsyrer, ceramider,
 • titandioksid, sinkoksid,
 • sitron, rosmarin, kamille, geranium, ylang-ylang, essensielle oljer av patchouli,
 • koffein,
 • ekstrakter av aloe, mynte, horsetail, plantain, nettle.

Eteriske oljer og benzoylperoksid forhindrer akne, desinfiserer, beskytter mot bakterier; salicylsyre, sinkoksid, titandioxid vil fjerne den skinnende glansen og tørke huden, koffein gir ansiktet en sunn farge, smale porer; ceramider og fettsyrer vil gjenopprette det beskyttende lag av dermis; Urteekstrakter vil lindre betennelse og irritasjon.

Ifølge dermatologer bør tilstedeværelsen av oljer og fett i kjemikerens krem ​​ikke tjene som et frafall av bruken, siden sammensetningen av slike midler er utviklet i spesialiserte laboratorier av kompetente spesialister, testet og kontrollert av reguleringsorganer. Fra slike fett vil problemhud bare være til nytte.

Velprøvde slike rettsmidler for problem hud, for eksempel:

 • BiodermaSebiumAKN,
 • UriageHyseac 3-Regul,
 • AveneCleananceHydra,
 • VichyNormaderm,
 • DucrayKeracnylRegulateurCompletCream,
 • La Roche-Posay.

Bioderma er en kosmetikk som dermatologer ofte anbefaler til sine pasienter. Dette er et utmerket legemiddel som består av 8 linjer: Photoderm vil hjelpe mot ultrafiolette stråler. BiodermaHydrabio er anbefalt for tørr, dehydrert hud. Sebium vil bidra til å håndtere akne og overdreven fet hud. WO-linjen har en blekende effekt.

VichyNormaderm nøytraliserer den negative effekten på huden på frie radikaler, forbedrer hudens beskyttende funksjon på grunn av innholdet av 15 mineraler. Tilstedeværelsen av VichyNormaderm termisk vann gjør det egnet for sensitiv hud.

Termisk vann La Roche-Posay inneholder et kraftig antioksidant selen som fukter huden og lindrer irritasjon, bremser aldringsprosessen og kjemper mot frie radikaler.

Solkrem for problematisk hud med SPF (SPF) - funksjoner

SPF (SunProtectionFactor) er en solbeskyttelsesfaktor. Enkelt sagt, dette er en viss koeffisient, som viser graden av solbeskyttelsesegenskaper av en krem.

Basispunktet er helt ubeskyttet mot eksponering for sollys, som begynner å rydde innen fem minutter fra begynnelsen av sollys. Hvis SPF av krem ​​tilsvarer 10, betyr dette at når du bruker denne krem ​​kan du sole seg uten skade på huden i 50 minutter.

Slike kremer forhindrer ikke bare å brenne huden under langvarig eksponering for solen, men også fukte og beskytte huden mot de skadelige effektene av solbrenthet - pigmentering, onkogenese, allergiske reaksjoner, aldring.

Gitt at krem ​​med høy SPF inneholder et stort antall ikke helt nyttige stoffer, kan det bare brukes om sommeren. En SPF på 15-20 er optimal.

En annen viktig advarsel: sammen med den kurative effekten, alle midler for å bekjempe akne og akne (spesielt antibiotika, syrer, retinoider) svekker det øvre laget av epidermis, noe som gjør huden sårbar, utsatt for de negative effektene av ultrafiolette stråler.

I denne situasjonen er solkrem uunnværlig, men når du velger det, må tre grunnleggende regler være på plass: porene må forbli fri, huden trenger maksimal beskyttelse og optimal fuktighet. Beskyttende krem ​​må være fra samme linje med behandlingen.

Kosmetologer foreslår å bruke solkrem av følgende merker:

 • La Roche Posay Antgelios,
 • Uryazh Hyseac,
 • Albatross,
 • Exfoliac.

Problem Hud Fuktighetskrem

Som det har blitt gjentatt stresset, må både tørr og fet hud bli fuktet. Sammen med de vanlige komponentene i kremen for problemhud, må fuktighetskremet også inkludere vitaminer som C og E, provitamin B5, hyaluronsyre, glyserin, sink, ceramider.

De beste representanter for moisturizers er:

 • akne krem ​​LieracMat-Chrono,
 • Garnier,
 • Exfoliac Reparasjon
 • PerfectaNoProblemComfort,
 • Avene CleanAC,
 • Nuxe Aroma-Perfection,
 • Forny Fuktighetskrem,
 • CliniqueAnti-Blemish Solutions.

Ikke-beroligende krem ​​for problem hud

For å finne ut hva en ikke-komedogen krem ​​er, må du forstå hva comedo er. Dette er utslett på ansiktet, ikke forårsaket av inflammatoriske prosesser, men forårsaket av tilstopping av porene.

Følgelig er ikke-komedogen krem ​​designet for å fremme rensing, inntrengning av oksygen og næringsstoffer i hudcellene, regulere fettmetabolismen, matte, desinfisere. Det er bedre om en slik krem ​​ikke inneholder vegetabilske oljer - noen av dem bidrar til utseendet av utslett på ansiktet.

Allantoin, som er en del av mange ikke-komedogene kremer, rydder veldig godt porene. Svovel takler bakterier. For å forbedre effekten i sammensetningen av slike midler må man legge inn vitaminer. Ekstrakter av calendula, celandine, kamille fremme helbredende og rensende egenskaper av ikke-komedogen krem.

AveneTriAcnealSkinCare, SebiumHydraBioderma, EffakcarDuo + LaRoceRocay vil gjøre en utmerket jobb med pore cleansing og acne healing.

Cream for problem hud akupressur

For pekeffekter på problemområder i huden er det en egen gruppe kremer som inneholder følgende stoffer:

 • vitamin A og E;
 • utdrag av kløver og pilbark;
 • biosera;
 • gjærkompleks;
 • Pantenol;
 • rosentre essensielle olje;
 • salicylsyre.

Noen kremer inneholder ekstrakter av både ovennevnte og andre planter med antibakterielle, helbredende, nærende egenskaper av huden, mykner huden, eksfolierende døde hudceller.

Eksperter innen kosmetikk bemerket blant de mest egnede for spotbelegg:

 • ClearProof Acne Cream
 • SpotSolutionforAcne-ProneSkinMaryKay,
 • ClearProof Mary Kay,
 • krem for problem hud Evisent punkt handling,
 • gjær med svovel ANTI-ACNE formel.

Dagkrem for problemhud (egenskaper, eksempler)

Dagens krem ​​for problemhud er hovedtrekkene i lyset, det minste innholdet i oljer. Det bør også beskytte huden mot eksponering for høye og lave temperaturer, vind, ultrafiolette stråler, fra penetrasjon av giftige stoffer inn i cellene.

På en slik krem ​​bør sminke jevnt. Limitene og linalol innhold er ekskludert i dagkrem.

For rene dagkremer inkluderer:

 • NaturaSiberica for tørr hud "Ernæring og fuktighetskrem",
 • Clarins UVPLUSHPSPF40.

Det ideelle alternativet for dag og natt kremer for problem hud vil være valget av en produsent. Oriflame og Oriflame Solutions fra Avon, en serie problematisk ansikts hudpleie, som kan inneholde både dag og nattkrem, kan bli slike hjelpere i behandlingen av hudproblemer.

Problem Skin Night Cream

Problem Skin Night Cream er mer fett og tykt. For fet hud er bedre hvis krem ​​vil inneholde vegetabilske oljer - oliven eller mandel. Nattkrem bør ha en fuktighetsgivende og nærende bias, fremme celleregenerering.

For nattbruk, velg ett av følgende kremer:

 • RevivaLabs 10% GlycolicAcidCream,
 • DermaEOvernightPeel
 • AvèneCleananceKCream-Gel.

Oljeskinnkrem for problemhud

Fettkrem for problemhud skal inneholde Omega-3 og Omega-6 fettsyrer, aminosyrer, vegetabilske oljer, for eksempel sheasmør, oliven, avokado, vitamin E.

Innholdet av syntetiske oljer, paraffin, vaselin er uakseptabelt i et slikt verktøy. Disse komponentene dekker huden med en tett film som forstyrrer fettmetabolismen, tresko porene, fremmer opphopningen av bakterier og utseendet av akne.

Boro Derm fett krem ​​for problem hud har samlet kun positive vurderinger fra hudlege og deres pasienter. Oljene av planter som fersken og kakao inneholdt i krem ​​myk huden, lindrer tørrhet, og druefrøoljen fuktes forsiktig, helbreder akne og fjerner akne, reduserer betennelse.

Tilstedeværelsen av disse oljene i verktøyet skader ikke bare den fete huden, men normaliserer også fettmetabolismen, tillater ikke kremen å tørke ut huden og ikke tvinge talgkjertlene til å virke i økt modus. I tillegg inneholder den ekstrakter av mange planter: eikeblad skaper en immunmodulerende effekt, enebær bær helbreder, forvitring, forbrenning.

Hvilken krem ​​å velge for problem hud for vinteren

Uønskede værforhold i vinterperioden kan skape ytterligere problemer for ansiktets hud. Disse inkluderer lav temperatur, vind, luftfuktighet og økt konsentrasjon av kreftfremkallende stoffer i atmosfæren.

Alt dette vil skape en barriere med en beskyttende krem ​​for problemhud med tett konsistens, med en liten prosentandel av naturlige oljer og med minst vann i sammensetningen. I den kalde årstiden, så vel som hele kroppen, lider huden av mangel på vitaminer.

Vinterkrem må velges avhengig av innholdet av næringsstoffer, vitaminer, aminosyrer. Silikoner, emollients, chitosan, polymerer, skadelige i vårsommerperioden, om vinteren blir uunnværlige skaperne av et beskyttende skall for problemhud.

Oriflame beskyttende vinter ansiktskrem og DoctorNature beskyttende vinterkrem er egnet for den kalde årstiden. Kosmetologer og dermatologer er enstemmige at det er nødvendig å bruke beskyttende kremer i ansiktet senest en halv time før de går ut i kulde. Og på toppen av det for å lage et ekstra beskyttende lag, kan du legge grunnlag og sminkeelementer.

Hva problem krem ​​for huden å velge under sminke

For grunnlaget for sminke, er det nødvendig å velge en krem ​​for problematisk hud med en matt og seboregulatorisk effekt, som smaler og ikke tetter porene.

Belita-Vitex Zonestopacne Dual kontroll, selv om det er en vanlig krem ​​for problemhud, men ifølge kundeanmeldelser har den muligheten til å matte huden og opprettholde sminke i perfekt stand hele dagen. Under sminkeen også egnet krem, som Ducray Keracnyl Regulateur Complet Cream og Vichy Normaderm Total Mat.

Cream for problem hud av tenåringer

Kosmetologer mener at tidlig ungdomsbehandling av riktig kosmetikk vil bidra til å unngå store problemer i fremtiden. Hvis en jente eller ung mann har små problemer med ansiktets hud, bør du ikke ta det til tunge, veldig fete kremer som inneholder en enorm mengde kunstige ingredienser.

Ansikts hudpleieprodukter for tenåringer bør være lette, hovedsakelig bestående av naturlige stoffer.

Farmaceutisk krem ​​for teenage skin problem Skinoren eliminerer bakterier, hvite alder flekker, kurerer akne. Kremet inneholder azelainsyre, ikke-vanedannende.

Den samme syren finnes i Aknestop-kremet for tenåringer. Disse er trygge, enkle og effektive midler. "Pure Skin Active" fra Garnier, Nornaderm Line fra Vichy, Ducray fra Keracnyl - Fransk apotek kosmetikk, Ultra Line fra Clearasil er også laget for teenage hud.

Krem for problem hud: liste, vurdering

Matte krem ​​gel for problem og fet hud med akne fra bark

Den er laget i Russland, prisen svinger innen 350-400 rubler for 50 ml. Ifølge løftene fra produsentene fjerner det nesten alle symptomene på problemhud: dreper bakterier, normaliserer talgkjertlene, absorberer overflødig fett på hudoverflaten, strammer porene, har en sammenvirkende effekt, beskytter mot UV-stråler, fuktighet.

De fleste kundeanmeldelser har møtt forventningene. Et lite antall negative kommentarer, ifølge spesialiserte hudlege, kan skyldes tilstedeværelse hos pasienter av sykdommer i indre organer som forårsaker hudproblemer.

Creme AveneCleananceHydra (Aven) for problem hud

200 ml av denne krem ​​koster ca 680 rubler. Produksjonsland - Frankrike. Nesten alle kommentarene sammenfaller med beskrivelsen på pakken. Det hjelper veldig godt med å overvinne effektene av tidligere sykdommer og medisiner, lindrer irritasjon av overdreven hud, fuktes godt.

En stor fordel sammenlignet med lignende midler er tilstedeværelsen i sammensetningen av termisk vann.

Zinovit (Tsinovit) - krem-gel for problemhud

Kremens sammensetning domineres av naturlige ingredienser. Lakrisekstrakt bidrar til ødeleggelse av bakterier, lindrer irritasjon, betennelse. Antioxidantegenskaper som skyldes å være i sammensetningen av krem ​​vitamin E, normaliserer vitamin A sebaceous kjertlene.

Som en del av ingen hormoner, salicylsyre og alkohol, som tillater ikke å overdrive huden. Det produserer krem ​​gel Russisk CJSC "Green Oak Wood" i 35 ml rør verdt rundt 320 rubler.

Krem til problemhud fra Himalayaherbals (Himalaya Herbals)

Mest egnet til terapeutiske formål - for brannskader, akne, stikkende varme, urtikaria. Den har antiinflammatorisk effekt.

Inneholder naturlige ingredienser: ekstrakter av aloe, cottonwood, linser, prutyanki. På grunn av innholdet av alun effektivt bekjemper svette, sopp manifestasjoner. 20 grams tuba fra det indiske selskapet Himalaya Herbals koster ca 240 rubler.

Ansiktskrem VichyNormadermAnti-Age (Vichy Normaderm anti-aging)

Ikke-komedogen, hypoallergen fransk krem. Den inneholder VichySpa termisk vann, vitamin C, lipo-hydroksy og glykolsyre, noe som gir huden et godt preparert utseende, fuktighet, glattning av rynker og strammer porene.

Effektiviteten ble testet under oppsyn av hudlege. Ifølge brukerens tilbakemelding har den også en mattingseffekt. Rynker er nesten ikke glatt, i motsetning til de oppgitte egenskapene, selv om det koster nesten 1200 rubler.

Billig krem ​​for problem hud Loren Сosmetic "Chistotel"

Prisen på kremet overrasker overraskende - 100 rubler for en ganske god krem ​​er bare perfekt. Som navnet antyder, inneholder den ekstrapartum av krybben, som er kjent for sin evne til å helbrede sår, lindre kløe og betennelse, vellykket kamper med urticaria og akne.

Det russiske selskapet "Loren Cosmetic" er kjent for de unike oppskrifter utviklet i våre egne laboratorier. De viktigste påstandene om kremets kvalitet er positive, noen få klager relaterer seg til absorpsjonsvarigheten.

Krem til problemhud Bioderma SebiumGlobal (Bioderma)

Cream fransk merke Bioderma veldig bra som en base for sminke. Skapt på grunnlag av biologisk aktive komponenter. Effektiv mot akne, komedoner, svarte flekker. 30 ml penger kan kjøpes for 800-1000 rubler.

Kjøpere hevder at disse pengene ikke er bortkastet. Resultatene gleder det store flertallet av kvinner som har benyttet seg av hudproblemer.

Krem til problemhud Uriage (Uriage)

Refererer til terapeutiske midler, har vist seg godt på huden i alle aldre. Den største prestasjonen er utjevning av kupert hud, utjevning av små arr. Veldig godt brukt under sminke.

Pris - opptil 1000 rubler. for 40 ml. Inneholder termisk vann Uryazh. Opprinnelsesland - Frankrike.

Face Cream STYX "Tea Tree" for problem hud

Renser problem hud fra giftstoffer og nedbrytningsprodukter. Det har en regenererende effekt, fjerning av puffiness, helbredelse av pustler, dermatitt og utslag av herpes.

Problem Hudkrem med grønn teekstrakt

Produktet fra det østerrikske merket Styx, pakket i en 50 ml krukke, koster litt mer enn 1000 rubler. De fleste av anmeldelsene er positive, men mange av dem som har prøvd å bruke denne krem, tror at for en slik pris kan du kjøpe noe bedre.

LaRochePosay (La Rosh pose) Effaclar DUO - Problem Skin Cream

Tilhører det berømte franske kosmetikkfirmaet L'Oreal. Designet for å ta vare på problem og svært sensitiv hud. Det absorberes godt, fortammer ikke huden, mattes.

Solgt i rør som inneholder 40 ml krem, 900 rubler hver. Uttalelser fra eksperter og kjøpere om effektiviteten av midlene er delt. Den misfornøyde delen av høyttalerne klager over mangelen på den lovede utjevningsegenskapen.

Krem til problemhud Setafil (Setafil)

Hovedretningen til Setafil-linjen for å hjelpe problemhud er eliminering av hudrøykhet, konsekvensene av intensiv behandling, beskyttelse mot ultrafiolette stråler og effektiv fuktighet. Formuleringsutvikling tilhører det franske merket Galderma. Det skal være rundt 700 rubler.

Krem til problemhud "Ren linje"

Helt hjemlig produkt. De viktigste aktive ingrediensene: sink og te-trekkstrakt. Et rør med 40 ml innhold vil koste kjøperen 100 rubler litt. Effektivt fjerner spor av betennelse, effektene av akne, tetter ikke porer, mattes. Forbrukerne er svært positive. Bivirkninger oppstår ikke, takler oppgaven.

Krem for problem hud "natur Siberika." anmeldelser

Hele linjen kremer "Natra Siberika" er iboende i en så særegen egenskap som tilstedeværelsen i sammensetningen av en stor mengde naturlige materialer som vokser hovedsakelig i Altai. I tillegg til vanlige planter, som kamille, melissa, celandine, i oppskriften i Sibir, bruker de Rhodiola rosea, hjerteformet cache, Altai Siberian siberia.

Dette gir Siberik krem ​​muligheten til å takle problemene med enda svært følsom hud, og vitamin P hjelper til med å styrke den. De som har brukt dette verktøyet minst en gang, la kun beundrende kommentarer om det.

Cream for problem skin HolyLand

Naturlige salter, mineraler, biologisk aktive innhold i dybden av Dødehavet og terapeutisk leire av kosmetologer og dermatologer fra hele verden har alltid vært verdsatt og anerkjent som helbredelse. Israelske eksperter har flittig brukt gaver av naturen til å lage en linje kosmetikk hellige land.

Ulemper uttrykt i hans adresse florerer. En av de viktigste - utilgjengelighet. Å kjøpe, i utgangspunktet, kan du bare via Internett, og prisen ikke snill - mer enn 1000 rubler. Men kvaliteten på kremet selv er vurdert positivt. Spesielt hjelper veldig oljeaktig porøs hud.

Krem til problemhud "Aisida"

Mer egnet for tørr type problem hud. Den russiske produsenten Ishida brukte resultatet av hemmelig forskning fra sovjetiske forskere i å bekjempe effektene av stråling på menneskekroppen. Substance ASD er blitt et uunnværlig verktøy i kampen mot ulike hud-, virus-, soppsykdommer. Krem-balsam for problem hud koster 120 til 200 rubler for 75 ml.

Hva slags concealer for problematisk hud å velge - egenskaper

Stiftelsen for problematisk hud må velges i henhold til tre kriterier - valg av tone, konsistens av krem ​​og avhengig av hudtype. Oljeskinn er bedre tonet med flytende fundament, en tykk base er mer egnet for tørrtype epidermis.

Hardere med kombinert hudtype. Du kan bruke to forskjellige nyanser til forskjellige områder, men hvis du prøver hardt, kan du på det moderne markedet for skjønnhetspleieprodukter, om enn med vanskeligheter, finne et spesielt fundament som passer for alle typer hud.

I brosjyren som beskriver en slik krem, finnes det en etterskrift "For blandede hudtyper". Hvem har ikke råd til slike verktøy, kan bruke en billigere måte: Et fundament av en mørkere tone påføres på pannen og kinnbenet, og en lysere concealer som passer til hudfargen, fordeles jevnt over hele ansiktet.

Huden rikelig med akne, akne, utslett, rødhet, veldig følsom, må grundig rengjøres med lavt fettkrem og umiddelbart behandles med et spesielt lysnærende fundament uten å ty til sminkefunn.

Stiftelse for problemhud: vurdering 2017. Beste grunnlag

Vichy normaderm tint

Fransk concealer for problematisk hud designet spesielt for sin oljeaktige type. Tørker, veldig bra maskerer alder flekker, postacne. Veldig lett, ikke følt på huden. Den har terapeutiske og beskyttende egenskaper.

30 ml koster ca 1200-1300 rubler. 80% av respondentene er fornøyd med resultatene av dette verktøyet.

Clinique fundamentet for problem hud. anmeldelser

Opprinnelseslandet er USA. Effektivt gjemmer og fjerner rødhet, strammer porene, normaliserer fettproduksjon, tar veldig forsiktig på følsom hud.

Forhindrer at akne oppstår igjen. De fleste kjøpere vender seg til krem ​​igjen og igjen. Glede er dyrt - 2600-3000 rubler for bare 30 ml.

Koreansk BB (bb) krem ​​for fet hud Holika Holika

Egnet selv for tenåringer. Tea tree ekstrakt bidrar til å lindre betennelse, masker og undertrykker akne og akne. Den absorberer talg, gir huden et sunt utseende. Graden av beskyttelse mot ultrafiolette stråler - SPF30. Nesten usynlig på hudoverflaten.

Forbrukernes etterspørsel er høy på grunn av ikke bare kvalitet, men også pris - ca 550 rubler for 30 ml.

Concealer concealer for problemhuden Bielita Classic (Belita). anmeldelser

Korrosjonsrøret fra 20 ml fra den hviterussiske produsenten Belita ser ganske beskjeden ut mot bakgrunnen til dyre krukker og rør av kosmetologiske "mestere". Men han fant sine fans. I henhold til produsentens forsikringer krever det ikke et spesielt utvalg av tone, egnet for både hvite og mørke skinnetyper.

Den har gode nærende og fuktighetsgivende egenskaper, gjemmer effektivt feil.

Lett grunnlag for fet hud Lett krem ​​Noreva (Noreva)

Lett grunnlag Noreva - veldig enkelt. På forsikringer fra produsenten er laget for fet hud, men eierne av den tørre typen dermis argumenterer for at de også føler seg ganske komfortable etter å ha påført det på ansiktet.

Fransk foundation krem ​​Noreva er pakket i rør med et standardvolum - 30 ml. Det kan kjøpes på rundt 1000 rubler. Kundernes oppfatning er delt. Noen hevder at ansiktet begynner å skinne innen 1,5-2 timer etter påføring. Adherents har notert gode maskeringskvaliteter, anti-allergiske egenskaper på grunn av fravær av fargestoffer og konserveringsmidler.

BB krem ​​for problem hud fra selskapet Bourjois.

Gjennomsnittlig pris på fransk BB krem ​​er 550 rubler. Perfekt toner, glatter drastiske pigmenteringsdråper på ansiktet, effektivt mattes, danner ikke klumper og sprer seg ikke, lindrer irritasjon, tørker ut pustler. I tillegg til gode maskerings- og helbredende egenskaper har den en praktisk emballasje, utstyrt med en svamp og et speil.

Krem for problemhud, uansett hva det kan være: dyrt eller billig, populært eller lite kjent, må alltid oppfylle spesifikke krav til en bestemt forbruker.

Gitt at verktøyet skal hjelpe svært sårbar hud i ansiktet, før du fortsetter med valg av verktøy, må du lage en detaljert liste over alle eksisterende problemer.

Video om problem hud kremer

TOP-3 kremer for problem hud:

Forfatteren deler en personlig liste over kremer for problemhud:

Flere Artikler Om Typer Acne