Fransk kosmetikk har alltid vært ansett som den høyeste kvaliteten og var populær blant jenter villig til å betale for resultatet. Et eksempel på slike kosmetikk er produkter fra merkevaren La Roche.

Profesjonell pleie kosmetikk fra dette merket, generelt, er ganske populært. Men det er produkter som har blitt virkelige treff. Nå snakker vi om dette verktøyet. I denne artikkelen vil du lære om hva god La Roche Posay fuktighetskrem er, og hvorfor det er virkelig verdt pengene brukt på den.

Spesielle funksjoner

Ved å skape sine produkter samarbeider dette merkevaren med fagfolk innen medisin og kosmetikk. Derfor er produktene deres svært høye kvalitet og skader ikke huden.

Sammensetningen av produktene fra La Roche Posay inkluderer naturlige ingredienser. Derfor har agensene en god effekt på huden, beroliger irritasjoner, lindrer betennelse og gjør huden mer godt preparert.

Å passe

En god fuktighetskrem er nødvendig av alle. Den er egnet for både tørr og sensitiv hud. Kremet nærer så mye som mulig, men det gir ikke ansiktet en glans. Og følelsen av friskhet forblir på huden hele dagen. Rosaliac UV Legere er perfekt for sensitiv og kombinert hud.

En annen universell fuktighetskrem er Hydreane Legere. Det bidrar til å forbedre hudfarge og redusere følsomheten til dermis. Det er ganske mulig å bruke det som en næringsrik base for din daglige sminke.

Spesielt i fuktighetskrem trenger jenter med tørr hud.

Selv om det synes oss minst problematisk. Hvis du har et ansikt som er utsatt for flaking og utseendet på små ufullkommenheter, vil La Roche Posay Hydreane spare deg for dette. Dette verktøyet er spesielt populært i den kalde årstiden, når selv normal hud trenger å bli ytterligere fuktet.

For dehydrert sommervarme eller tørket luft om vinteren, er Hydraphase Riche fra dette merket også egnet. Det passer godt til og med på følsom hud, og bare et par dager med bruk får epidermis til å gå tilbake til normal.

I tillegg kan du ved hjelp av fuktighetsgivende midler rette opp den skaden du har gjort av dekorative eller pleie kosmetikk av dårlig kvalitet. For å gjøre dette, bruk krem ​​Effaclar H.

Hvor å kjøpe og hvordan å bruke

Disse to spørsmålene blir oftest bedt av de som er interessert i produktet og bestemte seg for å teste effektiviteten i praksis og rekkefølge eller kjøpe den. Kosmetikk fra La Roche Posay tilhører kategorien apotek. Derfor er det best å kjøpe enten på apotek eller på det offisielle nettstedet. I dette tilfellet vil du ikke snuble på en falsk og ikke bli skuffet.

Ett rør av fuktighetsgivende merke koster rundt 1500 rubler. Men med riktig bruk er resultatet virkelig merkbart. Fuktighetskrem kan brukes minst i løpet av dagen, i hvert fall for natten, viktigst, regelmessig.

Fuktighetskrem fra dette merket kan brukes i stedet for en permanent dagkrem eller primer. Det gir næring til epidermis og holder fuktighet inne hele dagen.

anmeldelser

Kvaliteten på denne profesjonelle kosmetikken har lenge blitt bekreftet av de positive vurderingene fra mange kunder. Den høye prisen forstyrrer i utgangspunktet mange jenter, men som følge er nesten alle fornøyde. Moisturizer håndterer perfekt sin hovedoppgave og gjør huden jevnere, fastere og vakrere. Men det bidrar også til å løse mange problemer - for å fjerne utslett, rødhet og peeling. Så etter at du har brukt det, blir du hyggelig overrasket over hvor mye bedre huden din har blitt.

Fortsatt, profesjonell medisinsk kosmetikk - er et annet nivå.

Kjøper en slik krem, du kan være sikker på at den passer deg eller ikke. Bare velg fuktighetskrem du liker og bli med fans av disse kvalitetsprodukter.

Om kosmetikk La Roche Posay scatter blogger.

Kontakt oss

Varene kan ikke refunderes.

Varer av god kvalitet som ikke kan byttes (returneres) er oppført i listen, godkjent av et dekret fra Russlands regjering den 19. januar 1998. 55. Les mer

 • beskrivelse
 • parametere
 • levering

HYDREANE LEGER-krem er basert på La Roche-Posay termisk vann for å fukte sensitiv hud utsatt for tørrhet. TEKSTUR: Produktet har en frisk tekstur, absorberer raskt og beroliger huden umiddelbart, noe som gjør den myk og øm. RESULTAT: Fuktar normal og kombinasjonshud, reduserer følsomheten mot eksterne faktorer. ANVENDELSESMETODE: Påfør på renset ansikt og hals om morgenen og / eller kvelden. Verktøyet er en utmerket base for sminke. Kun til ekstern bruk. Testet under tilsyn av dermatologer. Paraben gratis.

DEL MED VENNER:

Regler for spørsmål og tilbakemelding

Skrive en anmeldelse krever
registrering på nettstedet

Logg inn på din konto Wildberries eller registrer deg - det tar ikke mer enn to minutter.

REGLER FOR SPØRSMÅL OG FEEDBACK

Anmeldelser og spørsmål skal bare inneholde informasjon om produktet.

Vurderinger kan gi kundene en innløsningsandel på minst 5% og bare for de bestilte og leverte varene.
For ett produkt, kan kjøperen ikke legge igjen mer enn to vurderinger.
Du kan legge til opptil 5 bilder til vurderinger. Produktet i bildet skal være tydelig synlig.

Følgende anmeldelser og spørsmål må ikke publiseres:

 • peker på kjøp av dette produktet i andre butikker;
 • inneholder kontaktinformasjon (telefonnumre, adresser, e-post, koblinger til nettsteder fra tredjeparter);
 • med profanity, fornærmer andre kunders eller butikkens verdighet;
 • med en overflod av store bokstaver (store bokstaver).

Spørsmål blir kun publisert etter at de mottar et svar.

Vi forbeholder oss retten til å redigere eller ikke publisere en anmeldelse og et spørsmål som ikke overholder de etablerte reglene!

La Roche Posay ansiktskrem (La Rosh Pose) - hvilken du skal velge?

La Roche Posay ansiktscreme, et produkt designet for å løse mange hudproblemer, blir stadig viktigere blant kosmetiske kunder. Linjen av kosmetiske sammensetninger av dette franske merkevaren er svært variert, og derfor kan alle forbrukere velge riktig krem. Hva er de mest kjente produktprøver og hva bør man vurdere når man velger dem?

Hva kan man si om kosmetikk La Roche Posay

La Roche Posay ansiktscreme er en av de mest populære kosmetiske representanter for fransk kosmetikk solgt i apotek over hele verden. Produkter av dette merket har lenge hatt glede av beauticians og vanlige kvinner. Den største fordelen med disse midlene anses å være allergivenlig og et omfattende utvalg.

Laboratoriet La Roche Posay ligger på grunnlag av den verdensberømte termiske kilden. Dens farvann er vant til å skape produkter av dette merket.

Faktisk er slike produkter anerkjent som medisinsk kosmetikk, som i begynnelsen av merkets grunnlag ikke var tilgjengelig for vanlige kjøpere, men bare til pasienter i helsesentre. Men så snart de ramte forbrukermarkedet, ble La Roche Posay-kosmetikk øyeblikkelig elsket av mange kjøpere.

For tiden er produktene fra det franske selskapet relevant blant kvinner rundt om i verden. Den største kjærligheten fortjente anti-aging rettsmidler.

Hva brukes i komposisjonene

Den største fordelen med ansiktskrem La Rocher Posey er deres terapeutiske sammensetning. Alle produkter produsert av merkevaren er testet av profesjonelle apotekere. Substandard utvikling er ikke tilgjengelig for salg.

Grunnlaget for produktene i merkevaren inkluderer vann fra varme kilder. Et slikt produkt betraktes som unikt og organisk, da det er beriket med sporstoffer som reduserer virkningen av de ekstra kjemiske ingrediensene som utgjør sammensetningen.

For informasjon. Selen er tilstede i det termiske vannet fra La Roche Pose våren. Dette elementet beskytter huden mot oksidasjon og kontrollerer vannbalansen i huden, slik at du kan løse flere hudproblemer.

Den helbredende sammensetningen av La Roche Posay-produkter har en positiv effekt på enhver type dermis. Kjøpere har mulighet til å velge sammensetningen som gjør det mulig å løse individuelle problemer av personen.

Hypoallergen franske kremer gir huden høy kvalitet daglig pleie, noe som gjør dem mer elastiske og friske. Anti-aging rettsmidler bidrar til å nivåere overflaten av huden, eliminerer de første tegn på aldring.

Passer også til sensitiv hud. Den milde effekten av krem ​​beroliger ansiktet, eliminerer rødhet, utslett og mindre akne. Denne medisinske kosmetikk produserer anti-couperose, psoriasis og andre hudproblemer.

Vi tilbyr å se funksjonene ved bruk av kremer La Roche-Pose:

Den mest populære krem ​​La Roche Posay

I kosmetikklinjen La Roche Posay finner du virkelig produkter for hver hudtype og løser bestemte problemer. Listen over populære kremer av dette merket inkluderer:

 1. Solkrem. Shea smør og glyserin er en del av produktet for å lindre og myke huden. Sammensetningen er populær, ikke bare med sikte på beskyttelse mot solens stråler, men også for restaurering av integrasjoner som allerede har blitt utsatt for overdreven negativ UV-lys.
 2. For tørr hud. Disse inkluderer flere typer kremer:
 • La Roche Posay Moisturizer Gir høykvalitets rensing, fuktighetsgivende og nærende av integumentet, gjenoppretter de øvre lagene av epidermis. Etter påføring av et slikt verktøy blir dermis mykere og jevnere. En ekstra bonus på produktet er ikke nødvendig for ytterligere bruk av solkrem. Dessuten har produktet en anti-aging effekt - vitamin E i sammensetningen hjelper huden å produsere kollagen, noe som gjør huden yngre og silkeaktig.
 • Nutritisk Intense Riche. Til tross for små mengder av et produkt (50 ml), blir det brukt svært økonomisk. Sammensetningen er egnet som en dagkrem, fuktighetsgivende og mykgjørende tørr hud. Den har en lett tekstur, og gir ingen fet film på huden.
 • "Hydreane Legere." En annen ikke mindre effektiv produktprøve for tørr eller kombinasjonshud. Egnet til daglig bruk. Det fukter og nærer huden, noe som gjør dem mykere og mykere.
 1. For sensitiv hud. Effektive midler til denne linjen er "Toleriane Ultra" og "Hydreane Legere". Disse forbindelsene beskytter huden, slikker det med termisk vann, samtidig som det ikke skaper gunstige forhold for utseendet av akne og utslett. Irritasjoner forsvinner gradvis, men huden blir samtidig fuktig og mykgjort. Regelmessig bruk av sammensetningen reduserer følsomheten til dermis og eliminerer sine små problemer.
 2. For fet og problem hud. Følgende kremer fra La Roche Posay er egnet for dermis utsatt for utseendet av fet glans, utslett og rødhet:
 • Effaclar Duo. Healer huden, gjemmer deres feil. Ofte anbefaler kosmetologer ikke bruk av tonale komposisjoner og pulver, hvis det er akne og kviser i ansiktet - det antas at slike produkter tette porene enda mer. Cream "Effaclar Duo" påvirker ikke bare huden, men har også en liten toning effekt. Kvalitativt gjemmer tegn på problemer og feil i ansiktet, komposisjonen bidrar dessuten til å eliminere dem.
 • «Rosaliac». Hjelper til å berolige integrasjoner og gi dem et sunt utseende. Produktet er bedre å bruke før sengetid, slik at om morgenen var resultatet så merkbart som mulig. Sammensetningen er behagelig å bruke, dens tekstur er lett og myk - ubehaget truer ikke, selv om det gjelder "Rosaliac" på problemet eller inflammerte soner.
 1. Anti rynke. Som et middel for å bekjempe de første mimic rynkene og flekkene, vil ikke bare hyaluronsyreinjeksjoner være egnet, men også effektive profesjonelle kremer. Listen over slike produkter produsert av La Roche Posay-merkevaren inkluderer:
 • "Redermic R". Det mest populære produktet av anti-aging produktlinjen. Sammensetningen bidrar til å glatte huden, gjør ansiktet yngre og gjemmer de første tegnene på aldring. Anti-aging effekten oppnås gjennom en kombinasjon av termisk vann og retinol. Resultatet er merkbart etter den første ukens bruk. Den lille størrelsen på røret (30 ml), kompensert av kremenes lange levetid på grunn av den økonomiske bruken.
 • Substiane ». Spesielt fordelene ved dette produktet er muligheten for bruk selv i det overfølsomme området rundt øynene, og faktisk begynner dette området å bli eldre tidligere enn andre. Komponentene i "Substiane" tones integumentet, og øker dens tetthet. Resultatet er en effektiv utjevning av rynker. Kremet er spesielt populært blant kundene, fordi det gir effekten av den produserte ansiktsløftningen (mens søker hjelp fra en plastikkirurg ikke er nødvendig).
 1. For hodebunn og hår. Det viser seg at problemet ikke bare er ansiktets hud. Hvis hodet på hodet er for tørt eller det er peeling (utslett), vil Kerium DS-krem komme til redning. Med det kan du eliminere symptomene på et så ubehagelig fenomen som seborisk dermatitt. Sammensetningen er i stand til raskt å løse de mange problemene i hodebunnen. Derfor anbefales Kerium DS ofte for bruk av hudlege og trichologer.

Beautician anbefalinger

Apotek kosmetikk bosatte seg lenge siden i kosmetikkposer til kvinner over hele verden. Ved valg og etterfølgende søknad bør det tas hensyn til en rekke anbefalinger:

 1. Når du velger passende farmasøytiske sammensetninger, er det verdt å studere vurderinger om dem, vurderingen av populariteten deres. Du må også vurdere kjøperens økonomiske evner.
 2. Blant de mange måtene til det valgte merket, bor man bor på den som vil løse problemene med spesifikk hud.
 3. Valget av apotek krem ​​anbefales å koordinere med en hudlege.
 4. Før du kjøper et produkt, må du nøye studere bruksanvisningen, samt informasjon om pakken. Spørsmål som oppstår i løpet av utvelgelsesprosessen, bør stilles til apoteket.
 5. Farmasøytiske kosmetikk presenteres ved hjelp av farmasøytisk sammensetning, slik at den skal brukes i kurs. Etter å ha fullført bruken av produkter av en bestemt linje, må huden "losses" fra apotekets effekter ved hjelp av lettere og mer gunstige merker. Etter en tid kan bruk av medisinsk kosmetikk gjenopptas.

konklusjon

Kosmetikk La Roche Posay er et av de ledende stedene på listen over de mest populære og effektive globale farmasøytiske merkene. Krem basert på termisk kilde bidrar til å eliminere flere hudproblemer og gjøre ansiktet ung, passform og godt preparert. Til tross for den relativt høye prisen, er disse forbindelsene økonomisk forbruk og effektivitet, noe som rettferdiggjør prisen.

La Rosh Pose Gidrian Leger Moisturizer for normal og kombinasjonshud 40 ml (La Roche-Posay, Hydreane)

Huden er perfekt fuktet, komfort og elastisitet restaurert

Intensivt fukter huden, myker

Få varsel ved mottak av varer til lageret

VELG FUNKSJONLIG VOLUME

La Rosh Pose Gidrian Leger Moisturizer for normal og kombinasjonshud 40 ml (La Roche-Posay, Hydreane)

beskrivelse
Anmeldelser (319)
Skriv en anmeldelse

Hydrolipider - en ny generasjon hydrofiks - naturlig penetrerer epidermis på grunn av deres høye affinitet med hudceller. De tillater HYDREANE LEGERE å mette huden med La Roche-Posay termisk vann, beroligende og fuktighetsgivende det. Krem til kombinasjonshud La Rosh Pose inneholder Termisk vann beriket med Selen, som kommer inn i epidermis og reduserer hudsensibiliteten dag etter dag, og gir den en langvarig følelse av komfort.

AKTIVE KOMPONENTER

Termisk vann La Roche-Posay, Hydrolipids.

SØKNAD

Påfør ansikt og nakke om morgenen og / eller kvelden.
La Roche Pose Hydrance Leger krem ​​kan brukes som sminkebase.

COST

Denne krem ​​reddet meg til sjøs bare for å heie) Etter meget saltvann blir huden vanligvis tørr. Kremet hjalp) Og til slutt forsvant fettinnholdet i T-sonen, det viser seg at huden manglet fuktighet.
Bruk av krem ​​er lett, spesielt hvis du tidligere bruker termisk vann. Nå bruker jeg det for natten, det absorberes også godt, så du kan bruke den i løpet av dagen under sminke.
Når det gjelder utgiften: Jeg har brukt den i nesten to måneder en gang om dagen, og jeg tror det er nok i omtrent en måned.

En god fuktighetskrem. Uten spesialvirkninger, men "fungerer". Ved vanlig bruk elimineres tørrhet og dehydrering. Porer jeg personlig ikke score. Konsistensen er lys, absorberer raskt og gir ingen oljeaktig glans.

Om meg: Jeg er 26 år gammel. Huden i kinnområdet er normalt, forstørret porer på nesen, litt på pannen og haken (det er svarte prikker på samme sted). Panneområdet er tørt, innsnevret, skinner som polert, men ikke fra fett, men fra dehydrering. Utslett sjelden, men hensiktsmessig. For det meste en uke før CDen (subkutan, smertefull akne som modnes i svært lang tid og ikke kan brytes gjennom, hvoretter det kan være arr eller stagnerende flekker på pannen eller haken, begynner kinnområdet noen ganger å blokkere porene i form av små hvite prikker) peeling i høst-vinter-våren perioden.

La Roche-Posay Hydreane Legere - Fuktighetskrem for normal og kombinasjonshud 40 ml

lett
fuktighetsgivende men ikke overvektig dagkrem
Ikke klebrig, uten filmeffekt på ansiktet
absorberer raskt
Ikke forårsaker utslett eller tilstoppede porer
uten dufter
til daglig bruk
som kan brukes under sminke og vil være i harmoni med sminke


Alt dette finnes i en liten flaske fra La Roche-Posay.

Hydreane Legere er en krem ​​som jeg alltid har, og jeg er sikker på at jeg har brukt mer enn ett rør og bruker det i 3-4 år.

Denne krem ​​er egnet for jenter med normal og kombinert hudtype. Hvem vil opprettholde en vannbalanse, ha en sunn hud og jevn hudtekstur.

Jeg bruker krem ​​for natten slik at huden er riktig fuktig og næret. God håndterer peeling, fuktes godt. Cover-latch er et flott alternativ for de som stadig slipper alt ut av hendene sine). Den fordeles enkelt, med en behagelig, frisk aroma.

Hydreane Legere La Roche Posay Fuktighetskrem til normal og kombinasjon Hud perfekt påført og absorbert i ansiktet, og gir ingen oljeaktig glans. Huden er fuktet, ikke irritert og føles bra. For min kombinasjonshud gikk krem ​​perfekt. Jeg anbefaler alle!

BESKRIVELSE

Hydrolipider - en ny generasjon hydrofiks - naturlig penetrerer epidermis på grunn av deres høye affinitet med hudceller. De tillater HYDREANE LEGERE å mette huden med La Roche-Posay termisk vann, beroligende og fuktighetsgivende det. Krem til kombinasjonshud La Rosh Pose inneholder Termisk vann beriket med Selen, som kommer inn i epidermis og reduserer hudsensibiliteten dag etter dag, og gir den en langvarig følelse av komfort.

AKTIVE KOMPONENTER

Termisk vann La Roche-Posay, Hydrolipids.

SØKNAD

Påfør ansikt og nakke om morgenen og / eller kvelden.
La Roche Pose Hydrance Leger krem ​​kan brukes som sminkebase.

COST

812 r. - 17% 978 r.

FEEDBACK (319)

Denne krem ​​reddet meg til sjøs bare for å heie) Etter meget saltvann blir huden vanligvis tørr. Kremet hjalp) Og til slutt forsvant fettinnholdet i T-sonen, det viser seg at huden manglet fuktighet.
Bruk av krem ​​er lett, spesielt hvis du tidligere bruker termisk vann. Nå bruker jeg det for natten, det absorberes også godt, så du kan bruke den i løpet av dagen under sminke.
Når det gjelder utgiften: Jeg har brukt den i nesten to måneder en gang om dagen, og jeg tror det er nok i omtrent en måned.

En god fuktighetskrem. Uten spesialvirkninger, men "fungerer". Ved vanlig bruk elimineres tørrhet og dehydrering. Porer jeg personlig ikke score. Konsistensen er lys, absorberer raskt og gir ingen oljeaktig glans.

Om meg: Jeg er 26 år gammel. Huden i kinnområdet er normalt, forstørret porer på nesen, litt på pannen og haken (det er svarte prikker på samme sted). Panneområdet er tørt, innsnevret, skinner som polert, men ikke fra fett, men fra dehydrering. Utslett sjelden, men hensiktsmessig. For det meste en uke før CDen (subkutan, smertefull akne som modnes i svært lang tid og ikke kan brytes gjennom, hvoretter det kan være arr eller stagnerende flekker på pannen eller haken, begynner kinnområdet noen ganger å blokkere porene i form av små hvite prikker) peeling i høst-vinter-våren perioden.

La Roche-Posay Hydreane Legere - Fuktighetskrem for normal og kombinasjonshud 40 ml

lett
fuktighetsgivende men ikke overvektig dagkrem
Ikke klebrig, uten filmeffekt på ansiktet
absorberer raskt
Ikke forårsaker utslett eller tilstoppede porer
uten dufter
til daglig bruk
som kan brukes under sminke og vil være i harmoni med sminke


Alt dette finnes i en liten flaske fra La Roche-Posay.

Hydreane Legere er en krem ​​som jeg alltid har, og jeg er sikker på at jeg har brukt mer enn ett rør og bruker det i 3-4 år.

Denne krem ​​er egnet for jenter med normal og kombinert hudtype. Hvem vil opprettholde en vannbalanse, ha en sunn hud og jevn hudtekstur.

Jeg bruker krem ​​for natten slik at huden er riktig fuktig og næret. God håndterer peeling, fuktes godt. Cover-latch er et flott alternativ for de som stadig slipper alt ut av hendene sine). Den fordeles enkelt, med en behagelig, frisk aroma.

Hydreane Legere La Roche Posay Fuktighetskrem til normal og kombinasjon Hud perfekt påført og absorbert i ansiktet, og gir ingen oljeaktig glans. Huden er fuktet, ikke irritert og føles bra. For min kombinasjonshud gikk krem ​​perfekt. Jeg anbefaler alle!

La Rosh utgjør Gidrian Leger Cream d / face 40ml

gruppe
Hudpleieprodukter

Internasjonalt ikke-proprietært navn
Ingen INN.

produsenter
La Rosh Pose (Frankrike)

beskrivelse


HYDREANE
Gidrian Leger Moisturizing Cream for sensitiv hud

PAKNING OG VOLUME:

Indikasjoner for bruk:

For normal og kombinasjonsfølsom hud.

funksjoner:

Et enkelt og nødvendig trinn i omsorg for sensitiv hud. La Roche-Posay Thermal Water Daily Moisturizer, hvis terapeutiske egenskaper er anerkjent i Thermal Dermatology Center. HYDREANE EXTRA RICHE holder dagen etter dag nær huden din med La Roche-Posay termisk vann, beroligende, mykgjørende og fuktighetsgivende.

resultatet:

Huden er perfekt fuktet, komfort og elastisitet restaurert.

Anbefalinger for bruk:

Påfør huden og ansiktet og nakken om morgenen og / eller om kvelden. Verktøyet er et utmerket grunnlag for sminke.

Crema La Roche posay

Unike franske kosmetikk av utmerket kvalitet har lenge vunnet hjertet av fashionistas over hele verden.

På hjemmemarkedet oppstod en rekke slike produkter relativt nylig, men mange kvinner satte pris på fordelene ved å bruke profesjonelle la roche-kosmetikk.
Lær mer om dette merket og bli kjent med det foreslåtte utvalg av produkter, vil hjelpe informasjonen i vår artikkel.

Sammensetning betyr la roche posay

I hjertet av alle la roche kosmetikk er spesielle termiske vann med samme navn merke. Det er beriket med selen, og denne komponenten har lenge vært kjent for sine utmerkede egenskaper. Det fjerner perfekt irritasjon og beroliger inflammet hud.

En ekstra fordel ved slike kosmetikk er beskyttelse mot temperaturfluktuasjoner, værforhold og ultrafiolett stråling. Mange produkter vil vakkert erstatte sminkebase samt en nærende natkrem. Universell handling og garantert utmerket tone i ansiktet etter disse verktøyene vil gi absolutt brukervennlighet.

La roche produktlinje

Krem i dette området er designet for å ta vare på sensitiv dermis og å fukte normal hud. Sammensetningen har termisk vann la roche posay, noe som gjør behandlingen mer effektiv. Mer informasjon om produktlinjen finnes i beskrivelsen.

La roche posay hydraphase

Denne unike krem ​​er egnet for enhver hudtype, men vil være spesielt effektiv for sensitiv dermis. Bruken av krem ​​gir en følelse av fuktighet og ekstraordinær glatthet.

ingredienser:

Hyaluronsyre spesiell gjæring, termisk vann la roche posay,

Utgivelsesskjema:

Forseglet flaske med dispenser 50 ml.

Indikasjoner for bruk:

Dehydrert og tørr hud. Bruk om sommeren. Følsom hud med problemet med hyppige utslett.

funksjoner:

Kremets lyse konsistens skaper en absolutt illusjon av renhet, forsiktig og effektivt fuktighet huden og sikrer fuktighet oppbevaring inne i cellene. Anbefales for regelmessig bruk. Kan brukes som en lysdags krem, men maksimal effekt vises når den brukes over natten. Før bruk må du rense huden fra spor av kosmetikk og mulig forurensning.

Kostnaden for 1520 rubler, du kan kjøpe på den spesielle siden til den offisielle representanten eller i nettverket av apotek og kosmetiske butikker.

Alina: Denne krem ​​ble presentert for meg av en nær venn, jeg hadde lenge sett øye på La roche posay-linjen, men ble skremt av prisen, som ikke er veldig egnet for eksperimenter. Jeg likte kremet, det er litt vannaktig, men det er enda bedre, vil strømmen bli mindre. Jeg bruker ikke regelmessig, jeg vil legge litt om sommeren, men resultatet er helt fornøyd. Huden har blitt mye mer øm, uregelmessigheter og små betennelser har forsvunnet. Det ble mer behagelig å ta på, den eneste ulempen for meg, at jeg nå ikke vil gå tilbake til de vanlige kosmetikkene, jeg vil samle neste rør selv. Kremet er praktisk å søke og ta med deg, så la oss gå med ham til sjøen.

Se videoen om verktøyene la roche posay

Å være en naturlig biostimulator, kan mumiyo: bekjempe betennelse, øke immuniteten, styrke bloddannelsen, forbedre strukturen og stimulere hårveksten, styrke hårsekkene, forhindre håravfall. Ta instruksjonene for bruk av tabletter mumie for hår.

Kullolje er designet for å styrke og gjenopprette skadet hår. Masker for hår restaurering med burdock olje her.

Apotekskjeder tilbyr et stort utvalg av sjampo: Nizoral, Sebozol, Sulsena, Vichy, Dermazole, Cloran, flass sjampo med tjære, Fitoval, salicylisk sjampo og mange andre. Les anmeldelser om dem http://ilcosmetic.ru/volosy/perhot/obzor-luchshih-aptechnyh-shampunej-ot-perhoti.html

La roche posay tolerant

Dette middelet har gode beroligende effekter, reduserer mulige hudreaksjoner og er egnet for overfølsom hud. Kremet er testet og anbefalt av allergikere.

ingredienser:

Termisk vann la roche posay, neurosensin.

Utgivelsesskjema:

Hermetisk flaske med dispenser 40 ml.

Indikasjoner for bruk:

Daglig ernæring og omsorg for betent og irritert hud. Egner seg til påføring i øyet. Anbefales for allergisk hud.

funksjoner:

Den tette flasken gir maksimal sterilitet og brukervennlighet ved tegning. Krem absorberes perfekt av huden, fuktighetsgivende og nærende struktur. Det unike peptin neurosensin eliminerer mulige allergiske reaksjoner og fungerer også som en god beskyttelse for kollagenet inne i dermis.

Kostnaden for 1440 rubler, du kan kjøpe på den spesielle siden til den offisielle representanten eller i nettverket av apotek og kosmetiske butikker.

Victoria: Jeg bruker La Roche posay toleranse krem ​​for litt mindre enn en måned, jeg kan ikke forestille meg livet mitt uten det. Min hud er ganske tørr, men betennelser og komoneser passerer ikke i flere uker. Brukt andre kosmetikk, effekten var, men ikke imponerende. Denne krem ​​ble gitt til bursdag sammen med et rensemiddel. Bruken av en slik duet hjalp, hvis du ikke skulle glemme problemet med akne, så minst redusere det betydelig. Jeg håper resultatet ikke vil fortsette, og nå vil jeg kjøpe andre verktøy i denne serien.

Dessverre er ungdommen ikke evig. Og over tid oppstår spørsmålet: Hvordan holder du det lenge? Problemet bør nærmer seg seriøst, og alle fordelene og ulempene med de valgte midler bør undersøkes. Vi har samlet for deg den beste ansiktscreme etter 40 år.

La roche posay aktiv c

Originale komponenter av dette produktet bidrar til å ta vare på og nære huden rundt øynene så nøye som mulig. Prosessene av aldersrelaterte endringer reduseres, og dermislagets elastisitet forbedres.

ingredienser:

Termisk vann la roche posay, oransje ekstrakt, vitamin C.

Utgivelsesskjema:

Indikasjoner for bruk:

Daglig ernæring og omsorg for det følsomme området rundt øynene.

funksjoner:

Det nærer og gjenoppretter hudens naturlige struktur rundt øynene. For dette området er det svært viktig å velge det optimale middelet, fordi aldersrelaterte endringer er mest synlige her. Kremet er designet for alle typer, spesielt effektivt for tørr og normal hud.

Kostnaden for 1650 rubler, du kan kjøpe på den spesielle siden til den offisielle representanten eller i nettverket av apotek og kosmetiske butikker.

Julia: Det har lenge vært på jakt etter bare et slikt verktøy. Etter påføring er det en ekstraordinær letthet og en behagelig fløyelsaktig. Jeg liker å sette den på natten, men i stedet for en sminkebase passer den også. Glattkråkens føtter og forbedret hud elastisitet. Jeg anbefaler alle, og jeg vil bruke denne krem ​​utelukkende.

Når du er tjuefem, omsorg kosmetikk er mer et supplement til godt utseende. Men når en kvinne går over et halvt århundre, blir en kvalitetskrem ikke en luksus, men en medisin. Les vurderingen av ansiktscreme etter 50 år.

La roche posay rosaliac

Bra for tynn hud utsatt for rødhet og tett avstand mellom blodårene. Ekstra eksponering - beskyttelse mot ultrafiolett stråling.

ingredienser:

Termisk vann la roche posay, vitaminer av grupper PP og CG, solfilterpartikler.

Utgivelsesskjema:

Indikasjoner for bruk:

Utsatt for allergiske reaksjoner hud med tett avstand mellom kapillærene og karene. Den brukes som en forsiktig UV-beskyttelse. Styrker hudens naturlige beskyttelsesbarriere mot ekstern påvirkning og skade.

funksjoner:

God fuktighetskrem som har ekstra UV-beskyttelse. På grunn av vitamin sammensetningen kan brukes som hovedkraft av dermis dype lag. Vel justerer tonen i ansiktet.

Kostnaden for 1300 rubler, du kan kjøpe på den spesielle siden til den offisielle representanten eller i nettverket av apotek og kosmetiske butikker.

Lydia: Meget mildt middel, godt absorbert i huden, og gir ingen rester. Det vaskulære "reticulum" og flakete områder, en utmerket sminkekrem og for natten, er mindre synlige. Etter to ukers søknad er det praktisk talt ingen dermatologiske problemer igjen, nå bruker jeg det sjeldent, jeg sparer, men når det er over, vil jeg definitivt kjøpe mer.

Skjønnhet er bra, men hva om huden blir tørr, peeling av, eller kviser og røde flekker av ulike årsaker? Møt - for deg krem ​​beskrivelse av fysioterapi ai, som hjelper godt med ulike hudproblemer.

La roche posay næringsmiddel

Produktet er laget for meget tørr hud. Den balansert formelen er basert på innovasjoner i kosmetologiens verden - de såkalte MP-lipidene. De er i stand til å styrke lagene av dermis, reparere skader og forsiktig fuktighet overflaten av huden.

ingredienser:

Termisk vann la roche posay, karite olje, MP lipider.

Utgivelsesskjema:

Indikasjoner for bruk:

Overdreven tørr hud, skade på det øvre laget av dermis. Bruk som kvelden krem ​​og sminke foundation.

funksjoner:

Etter bruk av dette verktøyet er det et høyt nivå av hudfuktighet. Ifølge egenskapene er det et helt unikt verktøy som lar deg få maksimalt resultat. I dermis dype lag aktiveres regenereringsprosesser. Utenfor er slike endringer svært merkbare.

Kostnaden for 1700 rubler, du kan kjøpe på den spesielle siden til den offisielle representanten eller i nettverket av apotek og kosmetiske butikker.

Marina: Denne krem ​​hjalp mye om sommeren, da et ansikt led mye på grunn av klimaendringer. Til tross for at hun brukte en god krem ​​med et UV-filter, begynte huden på ansiktet å skrelle og avskalke veldig mye. Tiltalte mange dermatologer og gjennomgikk selv en behandling med spesielle "talkers". Til slutt var det denne krem ​​som jeg fant ut nesten ved en tilfeldighet fra reklameheftet som hjalp meg til å få min vanlige blikk tilbake. Jeg likte veldig mye at etter påføring er det ingen følelse av at huden har blitt fet, det er bare en lyshet og en følelse av absolutt renhet.

Salver for rosacea på ansiktet tjener til å lindre betennelse, eliminere irritasjon, styrke blodkar og gjenopprette nødvendig blodsirkulasjon i dem. Ikke start sykdommen, les informasjonen og kontakt legen din.

La roche posay redermic

Anti-aging krem ​​for tørr og sensitiv hud. De aktive ingrediensene stimulerer produksjonen av naturlig kollagen. Vitamin C bidrar til å bekjempe rynkeformasjonen og aktiverer regenereringsprosesser i dermislagene.

ingredienser:

Termisk vann la roche posay, neurosensin, vitamin C, medekasosid, hyaluronsyre spesiell gjæring.

Utgivelsesskjema:

Indikasjoner for bruk:

Tørr hud, tap av elastisitet og aldersrelaterte endringer. Regelmessig bruk hjelper jevne fine linjer, noe som gjør dypere mindre merkbare.

funksjoner:

Den milde og ikke klissete strukturen av krem ​​er perfekt, uten belastende hud. Inkluderte komponenter bidrar effektivt til å håndtere aldersrelaterte endringer. Masse hud som har mistet sin elastisitet er fylt fra innsiden, og bidrar til å jevne overflaten. Bruk av krem ​​smoothes og forbedrer hudfarge.

Kostnaden for 2200 rubler, du kan kjøpe på den spesielle siden til den offisielle representanten eller i nettverket av apotek og kosmetiske butikker.

Larisa: Jeg bruker La Roche posay redermic cream regelmessig, veldig fornøyd med resultatet! Min virkelige alder ingen vet, jeg ser alltid 15 år yngre. Kremet selv er veldig hyggelig å ta på, ikke-fettete og ikke vassen også. Kostnaden er også ganske tilstrekkelig, spesielt med tanke på kvaliteten på slike produkter. Et godt alternativ til salong anti-aging prosedyrer.

Å stoppe håravfall og få dem til å se seg frisk er faktisk ganske vanskelig og krever mye tålmodighet. Ta i piggy box maske oppskrifter for hårtap med gjær.

La roche posay substiane

Den unike sammensetningen bidrar til å bekjempe tap av hudens elastisitet. Det regenererer og strammer fibrene, gjør konturen klarere, og bidrar til å opprettholde et strålende utseende og en sunn hud.

ingredienser:

Termisk vann la roche posay, aprikos og karittolje, vitamin E, proxylan, linaktil.

Utgivelsesskjema:

Indikasjoner for bruk:

Tap av elastisitet i huden, sagging av ansiktets kontur. Passer til moden hud.

kjennetegn

Bruken av dette verktøyet forbedrer elasticiteten betydelig og gir en jevnere overflate av huden. Passer som en base for sminke for alle hudtyper. Den maksimale fuktighetsgivende effekten er merkbar på sensitiv hud.

Kostnaden for 2200 rubler, du kan kjøpe på den spesielle siden til den offisielle representanten eller i nettverket av apotek og kosmetiske butikker.

Vita: Med denne fløten strammet jeg ansiktsformen betydelig. Det hjelper med fine rynker og med følelse av tetthet i huden. Jeg har slike fenomener hele tiden fra å skifte vaskemidler eller ved bruk av høyt klorert vann. Etter påføring av alt passerer, er huden mye mykere og følelsen av tetthet forsvinner. Samtidig er kremet ganske fløyelsaktig og absolutt ikke fettete.

La roche posay hydreane

Et utmerket verktøy for maksimal hydratisering av sensitiv hud. Hydrolipider som inngår i sammensetningen bidrar til effektivt å trenge dypt inn i termiske vannkilder og holde det på en pålitelig måte. Dette bidrar til metning av nyttige stoffer behagelig fuktighet.

Komposisjon.

Termisk vann la roche posay, hydrolipider.

Utgivelsesskjema:

Indikasjoner for bruk:

Tørr og kombinasjonsfølsom hud. Seasonal dehydrering av epidermis.

funksjoner:

Etter påføring av krem, kan du umiddelbart føle effektiv mykning og tilstrekkelig fuktighet i huden. Følsomhet er redusert og hudfarge forbedres. Passer som en base for sminke.

Kostnaden for 845 rubler, du kan kjøpe på den spesielle siden til den offisielle representanten eller i nettverket av apotek og kosmetiske butikker.

Tatyana: Jeg bruker denne kremet relativt nylig, men allerede i full glede! Jeg bruker det som en dagkrem, jeg liker det veldig godt, at etter fem minutter etter å ha brukt det, føler du ikke lenger det på ansiktet ditt. Vel jevner peeling og fjerner betennelse. Jeg anbefaler det til alle!

La roche posay iso-urea

Den unike sammensetningen av kroppsmelken bidrar til å kjempe med herdet hud, penetrerer dypt og gjenoppretter strukturen fra innsiden. God fuktighet i tørr hud, med vanlig bruk gjør det jevnere og utvinner ut fargen.

ingredienser:

Termisk vann la roche posay, vitamin E, urea.

Utgivelsesskjema:

Flaske med dispenser 400 ml.

Indikasjoner for bruk:

Tørr og skadet hud med uregelmessige, herdede områder (albuer, skuldre og knær).

funksjoner:

Renser forsiktig og eliminerer overflatens heterogenitet. Fremmer regenerering av de indre lagene av dermis. Effekten er merkbar etter første søknad. Den absorberes øyeblikkelig og gir ingen merker på overflaten.

Kostnaden for 2115 rubler, du kan kjøpe på den spesielle siden til den offisielle representanten eller i nettverket av apotek og kosmetiske butikker.

Dasha: Et utmerket verktøy for kroppspleie. Perfekt fuktighet huden på albuene uten bruk av peeling eller skrubbe. Det bidrar til å returnere elastisitet og absorberes godt, og gir ingen fettete merker på klær. Godt å påføre umiddelbart etter en dusj, fuktes bedre enn olje.

Video for deg: anmeldelse - sammenligning 2 - oh kremer, fra la roche posay og Oriflame

Den lyse tekstur av denne krem ​​bidrar til full absorpsjon uten fettete glans og en følelse av fett på overflaten. Ingrediensene i sammensetningen har en gunstig effekt på huden som er skadet av ultrafiolett stråling i forhold til økt solaktivitet. Passer for sensitiv, allergisk hud.

ingredienser:

Termisk vann la roche posay, glyserin, olje karite.

Utgivelsesskjema:

Indikasjoner for bruk:

God hjelp etter ultrafiolett stråling. Egnet for sensitiv hud. Gjenoppretter epidermis etter solbrenthet og sterk brunfarge.

funksjoner:

Langt opphold i solen tørker huden betydelig og bidrar til tidlig aldring. For å unngå slik eksponering er egnede spesielle midler. La roche posay anthelios krem ​​absorberes perfekt og gir utmerket beskyttelse mot ytre påvirkninger. Regenererer UV-skadet hud. Det forårsaker ikke en allergisk reaksjon og er egnet for overfølsom hud.

Kostnaden for 1050 rubler, du kan kjøpe på den spesielle siden til den offisielle representanten eller i nettverket av apotek og kosmetiske butikker.

Galina: På jobb må ofte gå utendørs. Dette er spesielt ubehagelig om vinteren og sommeren. Jeg bruker midler for å beskytte huden mot ultrafiolett stråling, men ikke alltid er effekten egnet. La roche posay anthelios hjelper perfekt selv med alvorlige solbrenthet. Jeg liker spesielt det faktum at det ikke er spor på huden, forsvinner all skade bokstavelig talt foran øynene våre.

Arr og arr i ansiktet gjør det vanskelig å leve et fullt liv, men moderne kosmetologi og medisin er klar til å tilby tusenvis av kremer for å bli kvitt problemet. Les i denne artikkelen.

Liste over fuktighetsgivende midler for problem hud La Roche Posay

Alle fuktighetsgivende stoffer som er presentert på listen, er NOMMEDOGEN, hva er deres viktigste fortrinn. Perfekt fuktighet huden i ansiktet, og gir det et godt preparert utseende. Velg midler.

Hvis du har betalt oppmerksomhet, betyr alt for tørr og veldig tørr hud. Fordi når du bruker akne rettsmidler, blir huden så, så ikke haste for å si at du har fet hud.

La Roche Posay Hydreane Legere fuktighetskrem for sensitiv hud

Egenskaper: Hydrolipider penetrerer naturlig direkte i epidermis på grunn av den store likheten med hudceller. Den spesielle sammensetningen av Hydreane Legere gir næring til huden med termisk vann, som er rik på selen. Dag etter dag blir huden mindre irritert og følsom.

Indikasjoner for bruk: For alle hudtyper.

Volum: Tuba 40 ml

Sammensetning: AQUA / vann, glyserin, CYCLOHEXASILOXANE, HYDROGENATED polyisobutenklorid, ammonium POLYACRYLDIMETHYLTAURAMIDE / ammonium POLYACRYLOYLDIMETHYL taurate, natriumhydroksid, stearinsyre, POLYPHOSPHORYLCHOLINE GLYCOL ACRYLATE, xantangummi, CAPRYLOYL glysin, Caprylyl glykol, akrylater COPOLYMER, kalium cetyl fosfat, Glyserylstearat SE, PARFUM / FRAGRANCE

Effekt: Huden er godt fuktet, gir elastisitet og elastisitet. Etter 4 uker reduseres sensitiviteten med 75%

La Roche Posay Hydreane Extra Riche fuktighetsgivende krem ​​for sensitiv hud

Egenskaper: Utmerket middel for å fukte huden i ansiktet, som jeg engang brukte. Kan brukes hver dag. Laget på grunnlag av termisk vann La Roche-Posay. Det trenger dypt inn i epidermis og metter cellene med vann. HYDREANE EXTRA RICHE holder dagen etter dag nær huden din med La Roche-Posay termisk vann, beroligende, mykgjørende og fuktighetsgivende.

Indikasjoner for bruk: For tørr og meget tørr følsom hud. Påfør ansikt og nakke om morgenen og / eller kvelden. Verktøyet er et utmerket grunnlag for sminke.

Volum: Tube 40 ml

Sammensetning: AQUA, paraffinum Liquidum, glyserin, DIMETHICONE, BIS-PEG-18-metyleter dimetylsilan, syntetisk voks, aprikos kjerneolje, corian sativum OIL, Butyrospermum Parkii smør, glycerylstearat, behenylalkohol, ALUMINIUM stivelse oktenylsuccinat, CERA MICROCRISTALLINA, HEXYLDECANOL, heksyldecyltrimetylammonium laurat, parafin, glycerylstearat citrat, RIBES nigrum OIL, DIMETHICONOL, ECHIUM LYCOPSIS, ammonium POLYACRYLDIMETHYLTAURAMIDE, dinatrium EDTA, dinatrium-ETYLEN DICOCAMIDE PEG-15 disulfat, kaprylyl glykol, xantangummi, POLYPHOSPHORYLCHOLINE glykol akrylat, akrylater-kopolymer, pentaerytrityl-tetra- DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, PHENOXYETHANOL, PARFUM

Effekt: Huden er perfekt fuktet, komfort og elastisitet restaurert.

La Roche Posay Nutritisk fuktighetsgivende og beskyttende krem

Egenskaper: På grunn av at kremet har en delikat tekstur, absorberes den nesten umiddelbart. Og eliminerer: peeling, følelse av tetthet, hudfølsomhet og redusert elastisitet. Også inkludert i sammensetningen av BIOLIPIDS, gjenoppretter beskyttelsesbarrieren på huden.

Indikasjoner for bruk: Meget tørr hud i ansiktet. Konstant følelse av tetthet, peeling, redusert elastisitet og følsomhet i huden.

Volum: Tuba 40 ml

Sammensetning: AQUA / vann, glyserin, CYCLOHEXASILOXANE, HYDROGENATED polyisobutenklorid, ammonium POLYACRYLDIMETHYLTAURAMIDE / ammonium POLYACRYLOYLDIMETHYL taurate, natriumhydroksid, stearinsyre, POLYPHOSPHORYLCHOLINE GLYCOL ACRYLATE, xantangummi, CAPRYLOYL glysin, Caprylyl glykol, akrylater COPOLYMER, kalium cetyl fosfat, Glyserylstearat SE, PARFUM / FRAGRANCE

Effekt: Ved hver applikasjon styrker BIOLIPIDES hudens naturlige beskyttelsesbarriere, beholder vann i den, noe som sørger for hydrering og mykning. Hudoverflaten er restaurert og beskyttet mot aggressive ytre påvirkninger.

La Roche Posay Toleriane Riche Beroligende fuktighetsgivende beskyttende krem

Egenskaper: Sammensetningen av dette verktøyet inkluderer termisk vann La Roche-Posay, som trenger inn i hver celle i epidermis og fukter det, har en mykende og beroligende effekt. Du vil ikke lenger oppleve en følelse av tetthet og brenning. Og viktigst av alt, inneholder krem ​​bare de mest nødvendige komponentene, noe som minimerer risikoen for allergi. Høy toleranse har vist seg i kliniske studier under oppsyn av hudlege.

Indikasjoner for bruk: For tørr, overfølsom hud utsatt for allergiske reaksjoner.

Volum: Tube 40 ml

Sammensetning: AQUA / VANN, isocetylstearat, Cyclopentasiloksan, squalan, Butyrospermum Parkii / Shea smør, glyserin, cetylalkohol, ALUMINIUM stivelse oktenylsuccinat, pentylen glykol, PEG-100-stearat, glyserylstearat, DIMETHICONOL, natriumhydroksyd, sitronsyre, ETHYLHEXYLGLYCERIN, akrylater / C10-30 ALKYL AKRYLAT KORSPOLYMER

Effekt: På grunn av den kremete tekstur med høyt innhold av karittolje, som gjenoppretter lipidnivåer, oppnår produktet intenst huden og gir det til en følelse av komfort.

La Roche Posay / Hydreane Legere Skin Cream
Krem på termisk fransk vann.

Jeg fortsetter å snakke om produktene som kom til meg i august-boksen med skjønnhet. " Det er takket være denne tjenesten, muligheten til å prøve en mini-versjon av kjente merkevarer, som regel ikke budsjett.

Dette er min første bekjentskap med produktene i det franske merkevaren, som i 30 år på markedet for kosmetikk. LRP laboratorier samarbeider med mange dermatologer i verden. Forskning gjennomføres, nye prinsipper blir utviklet for å forbedre livskvaliteten til mennesker som bruker produkter fra et dermatologisk selskap.

På begynnelsen av laboratoriet området var rent medisinsk art, først senere, gi etter for trender estetisk omsorg, begynte å utvikle linje for daglig pleie produkter.
I pakken legg fuktighetskrem for sensitiv hud fra firmaet La Roche-Posay "Hydreane Legere".

Volum 15 ml. Fullversjon kun 40 ml. Designet i klassisk stil av merkevaren: Flyter termisk vann med sprut. Utformingen av La Roche-Posay-produkter er enkel, du innser umiddelbart at kosmetikk er seriøs.

På boksen står det "ingen parabener" - "ingen parabener".

Generelt, hva er det, og hvorfor ønsker alle å unngå å bruke dem?
Parabener er syntetiske ingredienser lagt til kosmetikk og matvarer. Deres produksjon er billig, ved bruk av parabener for å forlenge holdbarheten til produktene. Ganske nylig oppdaget den negative virkningen av konserveringsmidler på menneskekroppen. Virkningen av parabener kan føre til dannelse av kreftceller. Og eiere av hud utsatt for fett, er i fare for å få en allergisk reaksjon. Parabener er ikke utestengt, bare begynte å merke emballasjen "no parabens".

Holdbarheten er lang, helt opp til 2018!

Emulgatorer, surhetsregulatorer, seboregulerende, fortykningsmiddel, filmdannende, polymerer, parfyme. Det er et par komedogene stoffer, men dette er ikke veldig skummelt.

Konsistensen av produktet er veldig lett, krem ​​hvit. Ikke væske.

Aroma gir litt medisin, men generelt, hyggelig. Litt søt.

Mine inntrykk.

Min hud er en blandet type. På vinteren rødmer det og peels av, og om sommeren blir det også rødt og blir fettete i T-sonen. Det er svarte prikker.

Hva forventet jeg av en fuktighetskrem med termisk vann for sensitiv hud? Fuktighetsgivende, forfriskende effekt.

Les om La Roche Posay, og lære finnes noen alvorlige holdning i selskapets Skin i produksjon av verktøy for ansikt og kropp hud, ventet jeg, jeg tør si, et fantastisk resultat. Selvfølgelig er 15 ml ikke nok, men likevel var det nok krem ​​i et par uker. Og jeg klarte å danne mening om produktet.

Jeg vasker bort forurensningen med micellar vann, og hvis det er tørt, etter vask med vann. Det er nødvendig å fukte huden. Og for dette brukte jeg "Hydreane Legere"
.
Kremet absorberes nesten umiddelbart. Ansiktets hud blir jevnere, peeling forsvinner, om noen.
Duften "ligger" på ansiktet, ikke for lenge. Kanskje en halv time.
Følelsen av friskhet er hyggelig, men flyktig.
Følelsen av fuktighet går fort. Kanskje innen en time. Jeg vil gjerne mer, fordi krem ​​fra apotekserien, og kostnaden er ikke budsjettet.

I prinsippet, som "Hydreane Legere", passer det til meg, hvis bare hudens fuktighetsgivende effekt varer lenger...

Flere Artikler Om Typer Acne