Det naturlige ønske om at hver kvinne skal forbli alltid ung og vakker, må støttes av handlinger. For å holde huden på et høyt nivå er det mest alvorlige arbeidet, et arbeid som ikke bør glemmes i et minutt. I dag er det ikke lenger betraktet noe forkastelig når en kvinne åpent søker å holde huden frisk og vakker, og legger stor vekt på dette. Men hva å gjøre hvis øyeblikket blir savnet og noen irriterende eksterne manifestasjoner vises på ansiktet som alder og ødelegger utseendet? Hvordan returnere ungdom til ansiktets hud, gjør det smidig og vakkert, fjern poser under øynene, glatte rynker, eliminere flekker?

Det skjer noen ganger at rynker og alder flekker vises på huden, selv i unge jenter, noe som tyder på behovet for rettidig omsorg for henne. Uansett alder kan ansiktets hud bli kjedelig, livløs, og synlige mangler vil vises på den. Hvordan, da, å returnere ungdommen, for å gi huden et naturlig, sunt utseende? Det var noe lettere for våre forfedre i denne forbindelse, fordi i gamle dager var det helt forskjellige levekår: forskjellig mat, daglig rutine, økologisk situasjon, vann og luft var renere. Folk tilbrakte mer tid utendørs, og til tross for det ganske vanskelige livet klarte de å holde sitt utseende på et ganske høyt nivå. I sin tur, disse dager, sier de at selv "solen begynte å skinne annerledes", det blir ikke varm, men tørker opp, miljøet er langt fra perfekt. Som under slike forhold kan du returnere ungdommen og skjønnheten i ansiktets hud, fordi det er så vanskelig. Imidlertid vil vi ikke unnslippe fortvilelse, og huske alle de negative faktorene knyttet til økologi og stil i det moderne liv, vi vil bedre se hvordan skjønnhet og ungdom kan bevare seg under dagens forhold.

1. Riktig ernæring for å opprettholde ungdommelig hud. Du bør ikke vente på det øyeblikket livet legger før faktumet av behovet for å returnere skjønnhet, det vil være en feil å vente på en viss alder, fordi huden trenger omsorg og kjærlighet alltid. Den viktigste faktoren i bevaring av helse og skjønnhet er riktig ernæring, huden vår trekker energi inne i kroppen, og bare det andre trenger det kosmetikk og omsorg ved hjelp av restorative prosedyrer. Det er umulig å snakke om skjønnhet og ungdommelig hud, hvis du regelmessig spiser fastfood, foretrekker halvfabrikata til ferskt tilberedt mat, misbruk skadelige produkter. Selvfølgelig, å være ung, kan jenter i første omgang ikke merke noen negative ytre manifestasjoner av en slik livsstil, men det må huskes at disse problemene med tiden vil gjøre dem oppmerksomme på seg selv.

Det er veldig viktig ikke bare å spise riktig, men også å drikke sunne drikker: te, bærjuice, juice, rent vann. I dietten skal alltid inneholde fersk frukt og grønnsaker, meieriprodukter. Kok bedre på egenhånd, ved hjelp av sunne og rene matvarer. Vitaminer A og E, bidrar antioksidanter til å redusere hudvising, de finnes i egg, fisk, lever, nøtter. Huden kan holdes glatt ved hjelp av svovel inneholdt i hvitløk, løk. Zink, som er inneholdt i gresskar, sjømat, lever beholder mykhet og ømhet i huden. Jern er nødvendig for tonus, som helt kan bli funnet i epler og grønnsaker.

2. Hudbeskyttelse for å bevare ungdom. Huden må beskyttes mot sola, og ansiktet, som det er kjent, er den mest utsatte delen av kroppen. Spesielle solkrem, hudfukter vil hjelpe til med dette, og de må brukes til og med på skyfri dager. Når det gjelder vinterdager, er det nødvendig å beskytte ansiktets hud og frost. Det er svært viktig å utføre regelmessig rengjøring av ansiktet (ikke når du vil ha det, men hele tiden å følge et bestemt system). Det anbefales for disse formål å noen ganger besøke skjønnhetssalongen, hvor du kan gjøre en dyp peeling, men hjemme bør du ikke overse disse prosedyrene. Du må bruke spesiell sminkefjerner - dette er melk eller kosmetisk krem, det løser opp smuss, kosmetikkrester. Det må bli husket at disse midlene ikke er i stand til dyp rense huden, så etter fjerning av makeup du trenger å bruke en mild såpe for å vaske - skum, mousse, gels. Det er ikke tilrådelig å bruke såpe, på grunn av hvilken huden kan kjedelig og tørr. Periodisk er det nødvendig å gi hvile til huden fra kosmetikk.

3. Fukt huden for å bevare ungdommen. Den viktigste prosedyren for bevaring av ungdom og skjønnhet i huden er den riktige hydrering. På grunn av regelmessig og ordentlig hydrering, huden aldrer langsommere, forblir smidig og ren i mange år. Huden, som en del av kroppen vår, har stort behov for vann, og hvis det ikke er nok, vil hudens elastisitet forsvinne, det vil raskt bli og bli rynket. For å unngå dette må du bruke de beste fuktighetskremene, og det er også svært viktig å nærme huden med fuktighet fra innsiden. Det er nødvendig å drikke rikelig med rent vann, det er bedre å erstatte søte drikker med mer sunn fersk juice og urtete.

4. Foryngende ansiktsmassasje. I intet tilfelle bør vi glemme den mirakuløse kraften i ansiktshudsmassasjeprosedyrer som bidrar til å opprettholde ungdommen og skjønnheten. Ofte er det ikke nok tid til en massasje, men det er veldig viktig å finne gratis minutter for disse prosedyrene. Takket være massasje i huden, stimuleres blodsirkulasjonen, stoffskiftet forbedres, cellene puster bedre, huden blir glatt, elastisk og ungdommelig. Riktig og vanlig massasje kan ikke bare fjerne rynker, men bidrar også til å øke tonen, lindrer huden fra å svelge og sagke. Det er nyttig ikke bare å besøke massasje salongen, men også å kontinuerlig engasjere seg i selvmassasje.

Hvordan returnere skjønnhets- og ungdomsfaget?

Er du fornøyd med ditt utseende? Hvis ja, hvorfor bruke så mye tid på speilet? Sikkert du prøver å skjule mørke sirkler under øynene dine, skjule røde pimples bak korrosjonsgrøntene, gi øynene et skinnende utseende eller klatre inn i favorittkjole, noe som er håpløst lite. Og hvis du legger til helseproblemer, oppløser følelsen av ungdom og attraktivitet seg inn i dem uten spor. Men en gang var det helt feil? Er det ikke riktig? Derfor vil vi snakke om hvordan du skal returnere skjønnheten og ungdommen til ansiktet.

Våre 10 enkle regler vil hjelpe deg å skru tilbake klokken, og du vil føle deg ung og munter, tynnere og forynget. Og helse vil fortelle deg "Takk!".

Hvis du følger disse reglene, vil resultatet ikke holde deg venter, snart vil du være fornøyd med ditt utseende og helse.

For å returnere ungdommen til ansiktet ditt, gi opp karbohydratrik ris, poteter, pasta, hvitt brød. Enkle karbohydrater, splittelsen som kroppen ikke bruker noen krefter på, og streber etter lang tid å bosette seg i det subkutane laget av kroppen vår: magen, lårene, baken. Og dessuten har disse produktene en høy glykemisk indeks. Å spise enkle karbohydrater fører til en stor frigjøring av insulin i blodet, som er full av diabetes for de som liker å starte dagen med en søt eller mel.

Hvis du ikke helt kan forlate dine favorittretter, erstatt hvit ris med brunt, rug hvitt brød og bake poteter. Og husk at et overskudd av karbohydrater i kroppen fører til irritabilitet, tretthet, dårlig humør, og i skolealderen barn til ulydighet og aggresjon. Karbohydrater bidrar også til akne og hudproblemer.

Gjør venner med nøtter - mandler, hasselnøtter, cashewnøtter, peanøtter, valnøtter, pistasjenøtter, brasiløtter. En liten håndfull velsmakende kjerner med mandler, cashewnøtter eller jordnøtter per dag kan senke kolesterolet i blodet. Peanøtter, valnøtter vil bidra til å bli kvitt søvnløshet. Bli kvitt anemi noen nøtter, unntatt hasselnøtter og mandler. Fjern irritasjon av valnøtt, peanøtter og cashewnøtter. Også, disse mutrene vil hjelpe med hypertensjon, hjertesykdom, kronisk tretthet, psoriasis, psykisk stress. Brasilmutter bidrar til å forynge kroppen, da den er rik på selen, som er ansvarlig for hudens ungdom.

En mandelskrubbe er perfekt for kroppspleie: slip 2 ss mandelmøtter i kjøttkvern. I en keramisk eller emalje bolle, bland den resulterende massen med 1 ss sitronsaft, 2 ss fløte og 1 ss olivenolje. Bruk en skrubbe før dusjen.

Skriv inn diettmat som inneholder omega-3 og omega-6 fettsyrer. Disse er fiskeolje, mais og linolje, makrell, sild, laks, reker, torsk, hvetekim, bønner, soya.

For at en kvinne skal bli kvitt depresjon, er det nødvendig å konsumere 2-3 porsjoner fet fisk per uke (750 g per uke). Manglende flerumettede syrer under graviditet kan ha en dårlig effekt på utviklingen av nervesystemet i fosteret. I unge mennesker fører mangelen på disse syrer til feil metabolisme og forekomsten av akne.

Elske fisken, og immuniteten din vil forbedre, redusere risikoen for å utvikle kardiovaskulære sykdommer, leddgikt, prostatitt og betennelse i blæren.

Å returnere skjønnheten spiser ofte avokadoer! Disse 223 kaloriene i en "pære" hindrer utviklingen av hjerteinfarkt, eliminerer depresjon og, mest behagelig, bidrar til foryngelse av huden, som ikke kan annet enn glede seg over kvinner som har tid til å sette pris på alle "sjarmen" av rynker. De beste varianter er Ettlinger og Fuerte.

Drikk grønn te - det er en sterk antioksidant som beskytter mot kreft. Det styrker immunsystemet, bein, renser kroppen. Det er best å drikke 4-5 krus om dagen, helst med sitron, så vil de ekstra pundene forlate deg raskere.

Prøv å observere følgende modus: Til frokost, alt ditt hjerte ønsker, dele lunsj med en venn, og til middag bare proteiner, i små mengder. Ikke vær sulten på jobben, pass på at du spiser lunsj under en pause, ellers vil kroppen din akkumulere mer enn du har spist i en tilstand av stress om kvelden etter middagen. Spis ikke 3 timer før sengetid.

Forholdet mellom sunn mat og andre produkter som du kan behandle deg selv, skal være 4: 1.

Sett et mål for deg selv, hva du vil bli, og visualiser deg selv nytt i tankene dine. Noter alle dine små seire, nye gode vaner, endringer i ernæring, humør. Og når du ser på arbeidet, vil du ikke gå tilbake.

Skjønnhetens ansikt returnerer scrubs og masker. Bruk dem 2 ganger i uken for å forny huden på ansikt og hender. Gi preferanse til naturlige produkter for fremstilling av blandinger. Daglig vask med havregryn flager gjør ansiktet fløyelsaktig og lysere. Skrubbe fra bakken av kokt sukkerfri naturlig kaffe med rømme er egnet for tørr og normal hud. Hvis du forlater skrubbe i 20-30 minutter, vil huden få en tanningseffekt. Du kan legge til litt olivenolje, rik på sporstoffer og vitaminer.

For tørr hud er en skrubbe med 1 teskje mandelolje og nærende krem ​​perfekt. Påfør, vent til det tørker, masser det med lette sirkulære bevegelser, skyll med vann.

Setter pris på hva du er, så unikt og uendelig. Elsk deg selv, og du vil elske deg! Det er ingen grense for fullkommenhet og ingen grense for drømmer, så prøv å kombinere disse to sannhetene, legg til disse 10 skjønnhetsreglene, og du vil lykkes.

Er det mulig å returnere ungdom til en person: mening fra forskere

Denne artikkelen er for de som vil vite hele sannheten om hvordan du kan forhindre ansiktsrynker og forynge ansiktet ditt hjemme. La oss prøve å se på problemet med sannhet uten reklame og pseudovitenskapelig rådgivning.

I dag er alle, spesielt kvinner, helt opptatt av aldring av huden. Selv om du er ærlig, må du være bekymret fremfor alt med kroppens aldring. Tross alt er det klart for alt at ekstern skjønnhet er langt fra å være en indikator på helse og lang levetid.

Hele moderne skjønnhetsindustrien er bygget på jakt etter ungdom. Vi ser endeløs reklame betyr for en fantastisk og øyeblikkelig foryngelse.

Hva slags kvinne nekter å være 5-10 år yngre? Og tenk ikke på motsetningen, hvorfor kosmetiske kampanjer har funnet en måte å se yngre ut, men forskere har ennå ikke tilbudt oss slike verktøy.

Vitenskapelig forskning i denne retningen skjer hele tiden, og forskere vet hvordan å stoppe aldringsprosessen, men hvordan å snu den bakover - dette er ennå ikke oppnådd.
Og derfor er det best å håndtere forebygging av utseendet på rynker, og ikke å kjempe med de som allerede har dukket opp. Og det skal begynne med ungdommen.

Hvilke misforståelser stiller kosmetiske kampanjer på oss?

Produsenter overbeviser oss om at magisk foryngelse skjer på bekostning av naturlige produkter og antioksidanter i deres måte. Vi tror alle på fordelene med det naturlige og stoler ikke alltid på kunstig, selv om vitenskapen ikke bekrefter dette. Det skjer og omvendt.

Spesiell oppmerksomhet til antioksidanter i sammensetningen av anti-aging produkter. Vi hører og tror at antioksidanter nøytraliserer frie radikaler, holder celler unge og dette er sant. Men med en advarsel: frie radikaler ødelegger celler bare når det er for få eller for mange. Hvis de er normale, hjelper ikke antioksidanter, men skader helse.

I de fleste tilfeller kan du ved hjelp av anti-aging-produkter få en synlig effekt av hudforyngelse, men dette er mest sannsynlig å være midlertidig. Forskere mener at den viktigste årsaken til aldring av huden er skade på kollagenfibre: forekomsten av kryssbindinger i dem. Dette skyldes hovedsakelig glykasjons- og fotografiseringsprosessene.

Eliminere disse bruddene på fibrene er ennå ikke i stand, selv om de aktivt søker etter teknikker. Derfor er arbeidet rettet mot å forhindre eller bremse sin forekomst og derved forlenge ungdommens hud. Slik gjør du det riktig fra vitenskapens synsvinkel, les videre.

Hvordan forlenge ungdommen i huden vår

For å hindre og redusere dannelsen av ansiktsrynker i ansiktet, må du følge en bestemt livsstil, ernæring og noen regler for hudpleie. De fleste av dem er kjent for oss alle, men bunnlinjen er at de må holdes konstant, bare dette vil gi oss det ønskede resultatet.

Beskytt huden mot fotoalder. Under påvirkning av solstråling blir kollagen ødelagt veldig raskt. En økt konsentrasjon av frie radikaler akkumuleres i huden. Som et resultat vises tidlige etterligningsrynker og pigmentering. På de skadelige effektene av solstråling på huden, er det mye vitenskapelig bevis. For å unngå dette, gi opp solbrenthet og bruk alltid UV-beskyttelse (SPF) i ansiktet ditt.

Og i stedet for soling tar vitamin D, som er nødvendig for kroppen vår.
SPF (Sun Protection Factor) - komponenter som absorberer solens stråler. SPF er angitt på emballasje av kremer, spray og lotioner og er betegnet fra 5 til 100. Jo høyere denne indikatoren er, jo mer hud er beskyttet mot de skadelige effektene av ultrafiolett stråling. Det er best å bruke beskyttelse fra 45 til 100.

Hold deg frisk. Uansett hvor tett, ernæring - en av de viktigste faktorene i forebygging av aldrende hud. Først av alt, gi opp søtsaker, siden høyt sukkerinnhold er det første skrittet. Og særlig denne innflytelsen er katastrofal etter 30 år.
Feilprodukter inkluderer:
- søtsaker, honning, søte frukter, juice, mel - alt som har en høy glykemisk indeks;
- stekt og bakt, chips, stekte poteter, shish kebab - alt som er underlagt varmebehandling over 120 grader;
- Meieriprodukter med unntak av smør.

Ta mono-vitaminer og anti-aging medisiner. De tilbudte vitaminer og noen medisiner bekjemper effektivt dannelsen av glykerte proteiner og forhindrer etterligning av rynker.

Det er ikke vitaminkomplekser som tas, men enkelte vitaminer, som ikke blandes med noen andre, for ikke å ødelegge effekten av deres effekter:

 • Vitamin B1 (tiamin)
 • Vitamin B3 (nikotinsyre)
 • Vitamin B6 og magnesium (stoffet Magnesium B6)
 • Vitamin D3

Kvinner over 40 blir bedt om å ta følgende medisiner, naturlig etter å ha konsultert en lege:

 • Metformin (en kur for type 2 diabetes).
 • Doxycyklin (et antibiotikum som forlenger livet og bekjemper glukose i blodet). For å unngå pigmentering i resepsjonen kan det ikke sole seg.

Antioksidanter er svært populære i anti-aging medisiner. Vær oppmerksom på: Preparater med antioksidanter beskytter huden mot fotoalder, men de er maktløse i kampen mot glykering.

Gi opp røyking. Det fører til dannelsen av mimic rynker og forverrer hudens hud.
Når du røyker, påvirker tobakkrøyk direkte ansiktets hud, noe som gjør det tørt og irritert.
Og viktigst av alt: Røyker i kroppen starter syntesen av et enzym som ødelegger kollagen. Huden taper sin fasthet og elastisitet.

Full søvn - løftet om ungdommelig hud. Du må sove minst 7-8 timer om dagen, fordi det er under søvn at nye kollagenfibre syntetiseres.

Beskytt huden mot ytre påvirkninger og stoffer som bærer frie radikaler, for eksempel produkter fra brennende og røyking, husholdningssot.

Aktiv bevegelse og kroppsopplæring. De mest nyttige er jogging, svømming, aqua aerobic, sykling - de bidrar til å bekjempe betennelse i huden, og dermed holde kollagenfibrene vanlige.

Bruk HRT. Etter 40 år reduseres syntese av kvinnelige hormoner, østrogen. Og dette er grunnen til rask aldring av hele kroppen og huden. Godkjennelse av hormonpreparater bidrar til å holde huden smidig, fuktig og gjør den mer tett.

Hva å gjøre når rynker allerede har dukket opp?

Ovenfor møtte du verktøy som bidrar til å senke hudens aldringsgrad. Men selv om rynkene allerede har dukket opp, betyr det ikke at du må trekke seg tilbake. Og selv om vitenskapen ennå ikke kan tilby oss de tilgjengelige måtene å slå klokken tilbake, finnes det måter å hjelpe huden din, noe som forbedrer sitt utseende betydelig og til og med midlertidig forynge.

 1. Fuktighetsgivende huden - reduserer ansiktsrynker. For å gjøre dette må du drikke rent vann opptil 1,5-2 liter daglig. Det er i mange tilfeller mer gunstige fuktighetsgivende midler.
 2. Etter 40-50 år, når produksjonen av østrogen reduseres hos kvinner, tørker huden, blir tynnere og slutter å holde fuktighet. Slik hud trenger god fuktighetskrem. For dette er det et effektivt bevist middel - kokosnøttolje. Les i detalj i vår artikkel Kokosolje for ansikts skjønnhet: de beste omsorgsoppskrifter.
 3. Kjemisk peeling og botulinuminjeksjoner - hjelper midlertidig til å glatte og fjerne ansiktsrynker. Disse metodene er trygge for huden og deres effektivitet har vært vitenskapelig bevist. Botulinum toksin injeksjoner er mye brukt til å forynge utseendet og utføres i kosmetiske klinikker og salonger. Effekten fortsetter til seks måneder. Kjemisk syre peeling påføres ansikt og nakke. Etter det øker produksjonen av kollagen og elastin i huden og huden blir elastisk og ungdommelig. På menn er en slik peeling en barbering, så hudens hud ser som regel yngre ut enn kvinners hud.
 4. Salater i det daglige kostholdet - en fin måte å forynge kroppen på. Spis mer grønn salat, agurker, rå gulrøtter, kål, paprika og selleri, krydret med olivenolje.

Populære råd om hjemmeomsorg for utseendet på mange måter ekko ekspertens mening. Masker for fuktighet og næring av huden, regelmessig rensing og toning kombinert med en sunn livsstil bidrar til å holde huden ung lenger.

Hvordan gjenopprette kollagennivåer i huden:

på materialer: nestarenie.ru

Hvis du fant denne artikkelen nyttig, kan du dele dette materialet i sosiale nettverk!

Slik returnerer du friskhet og ungdom til ansiktet ditt

Vår hud er aldrende på forhånd på grunn av det faktum at vi er bare for lat til å ordentlig ta vare på den.

Enig, er det veldig vanskelig om morgenen å vaske med kokt vann i stedet for vann fra springen? Eller tørk ansiktet med leftover te? Og for øvrig, å ta denne enkle regelen som en vane, trenger du ikke å shoppe på jakt etter dyrt "magisk" krem, ikke sjelden av tvilsom kvalitet.

I morgen, i stedet for å vaske, masser ansiktet ditt med isbiter i noen minutter. Denne enkle prosedyren er veldig forfriskende, styrker huden og bremser aldring.

Stopp vaske med såpe. Alkaliset som er inneholdt i det, tørker huden tørt. Bruk maismalt innpakket i ostekloth eller noe kli blandet med stivelse (1: 1) for å rense ansiktet.

Sett på tunge av tungen en liten klump av svovel og drikk ned med varmt vann. Ta denne løsningen på tom mage hver morgen, du vil raskt bli kvitt akne og hudormer.

Å bekjempe rynker er å bekjempe aldring. Og for dette er det nødvendig å forsyne huden med vanning av blod og for å øke vevets elastisitet og elastisitet.

Klargjøre pasta til rynker med følgende sammensetning: eggeplomme - 12, glycerin - 12, mandelbran - 50, kamfer - 1,5, tymol - 1, alkohol - 10 (vektdeler). Bland og tilsett vann til det er mykt. Lim er påført på rynket område i en og en halv time, vasket av med vann. Tørk deretter huden grundig.

Hvis du raskt trenger å se bra ut - gjør en komprimering. Etter at rynker er godt jevnt, og hudfarge forbedres. Smør rent hud med oljeholdig nærende krem. Damp et håndkle i veldig varmt (så snart du kan tåle) vann og legg det på ansiktet ditt. Håndkleet skal fuktes flere ganger når det avkjøles. Oppvarmet hud absorberer alle kremenes næringsstoffer som en svamp. Prosedyren tar 30 minutter. Skyll deretter ansiktet ditt med kaldt vann. Dette er en engangsprosedyre og anbefales ikke for hyppig bruk.

Hvis du ønsker å revitalisere og oppdatere sliten hud, bør du pusse den med honning etter rensing. Etter 10 minutter Fjern ekspressmasken med vann ved hjelp av en tampong.

Ikke bruk grønnsaker, gaver av naturen - en forbrytelse mot skjønnhet. På grunn av deres rike sammensetning spiller de en uvurderlig rolle i foryngelse.

Forbered en foryngende gresskarmaske. Bland litt gresskarmasse i en blender og bland med eggeplomme. Påfør om 10-15 minutter. Gresskarets sammensetning er et svært sjeldent vitamin K.

Gurkemønster har en god forfriskende effekt. Saft denne grønnsaken til å koke i 5 minutter. Kjøle ned blandet med 50 gr. mynte avkok og 1 ss aloe. Tørk ansiktet ditt et par ganger om dagen.

Tilstanden av huden avhenger av tilstanden til hele organismen. Uansett hvor tett det kan høres ut, men ikke glem om riktig ernæring, god søvn og daglige turer i frisk luft.

COSMOPOLITAN

Hvordan returnere ungdomshud?

Å velge anti-aldrende ansiktsbehandlinger i salongen, fokus på indikasjoner og kontraindikasjoner for dem, samt på individuelle anbefalinger fra en kosmetolog.

Små rynker, akne merker, kjedelig hudpleie plager deg så mye at du bestemmer deg for å gå til en kosmetolog, men du vet ikke nøyaktig hvilken prosedyre du skal velge? Det er ikke noe lettere. Les vårt materiale - og du har ingen tvil.

Jeg vil gjøre:

KONTRA:
Standard (overfølsomhet for noen av stoffets komponenter, den inflammatoriske prosessen i injeksjonsområdet, infeksjonssykdommer i den akutte fasen, graviditet og laktasjon, kreft, en tendens til utseende av keloider).

ANBEFALT ALLE:
Etter 30 år. Før dette foretrekkes bare rensende og fuktighetsgivende behandlinger.

FUNKSJONER AV PROSEDUREN:
Det er et lite antall personer som ikke er påvirket av Botox. I dette tilfellet må du velge en annen fornyelsesprosedyre.
I tillegg, husk: Botox kan bare eliminere rynker. Hvis du vil øke volumet av leppene, må du legge på fyllstoffet.

Jeg vil gjøre:

fyllstoff injeksjon
Jeg har: deformasjon av det ovala ansiktet, nasolabiale folder, lacrimal sporet

FUNKSJONER AV PROSEDUREN:
Dessverre er det en masse ukjente fyllstoffer. Bare adresse til de kontrollerte klinikkene, spør alltid mesteren om å vise emballasje fra et preparat som vil bli lagt inn til deg. Velg fyllstoffer av kjente selskaper på markedet - Restylane, Perlane, Juvederm, Surgiderm, Teosyal, Radiesse, Belotero, etc.

Jeg vil gjøre:

Hva du trenger å vite
Gjennom spissen av et spesielt apparat, blir mikrokrystaller av aluminiumoksid matet til huden. De exfoliere døde celler, glatt og glatt huden. Regenerering er forbedret.

ANBEFALT ALLE:
Enhver (avhengig av tilstanden til huden).

FUNKSJONER AV PROSEDUREN:
Det er godt å gjøre microdermabrasion om høsten, slik at pigmentflettene ikke vises, etc. Prosedyren løser mange problemer med å falme huden, men når rynker er dype nok, må du kombinere den med andre anti-aging teknikker (for eksempel fyllstoffer, biorevitalisering, etc.).

Jeg vil gjøre:

biorevita-sjon av
Jeg har: tørr, dehydrert hud i ansiktet, nakke, dekolleté; hyperpigmentering, "avløp" av det ovale ansiktet

Hva du trenger å vite
Hyaluronsyre injiseres under huden. Denne komponenten stimulerer hudhydrering, produksjon av kollagen og elastinfibrer, fungerer som en antioksidant. Prosedyren er godt kombinert med kjemiske peeling.

ANBEFALT ALLE:
Etter 30 år.

FUNKSJONER AV PROSEDUREN:
Hyaluronsyren i preparatets sammensetning kan være organisk (inkludert på basis av embryonekstrakter) eller oppnådd ved kunstige midler. Noen injiserbare rister inkluderer også et kompleks av aminosyrer og peptider.

Jeg vil gjøre:

mesotherapy
Jeg har: tørr hud, etterligner rynker, poser under øynene; enten fet hud, akne

Hva du trenger å vite
En cocktail av stoffer som er nødvendige for hudfornyelse innføres under huden (primært vitaminer og oligo-elementer - Zn, Co, Mg, P, S, Se, K). Dens sammensetning, som regel, er valgt av en kosmetolog individuelt for hver pasient. Mesoterapi har også bevist seg i behandlingen av kroppshud og hårproblemer.

ANBEFALT ALLE:
Enhver, avhenger av sammensetningen av cocktail.

FUNKSJONER AV PROSEDUREN:
Injeksjoner er laget av en svært grunne, tynn nål. Dette gir deg mulighet til å levere de nødvendige stoffene direkte til dermis, hvor hudfornyelsesprosesser påbegynnes.

Fotoforyngelse

Med det kan du bli kvitt akne, rynker, rosacea, gjenopprette hudens eleganse.
En bredspektret lysbølge rettes mot de dypere lagene i huden, som aktiverer syntesen av kollagen og elastin. På grunn av denne effekten blir huden stram og elastisk. Prosedyren er smertefri, og viktigst - etter det kan du umiddelbart bruke sminke!


TEKST: Daria Gvozdeva
Takk for at du hjelper oss med å forberede materialet til regissøren av Petrovka Beauty Centre of Medical Cosmetology Natalia Buzhinskaya

Hvordan returnere ungdomshud? Passion.ru

Innholdet

Utseendet på rynker grieves enhver kvinne, og som regel får du deg til å kjøpe en betydelig mengde anti-age kosmetikk. Foryngelsesprosedyrer, mirakuløse utjevningsmasker brukes også... Ingen ønsker å se selv i hans alder, og dette er ganske forståelig: i vår alder av gode muligheter vil man være ung så lenge som mulig! Men hvilke tiltak virkelig hjelper, og ikke bare lette våre lommebøker?

For å forstå et slikt komplekst problem, er det nødvendig å forstå: Aldersrelaterte endringer i huden er ikke bare utseendet på rynker!

Dette er prosessen med å endre strukturen i huden, som med alder mister sin elastisitet og blir tynnere.

Med ekstra pounds, hevelse, hypertensjon og ulike sykdommer i fordøyelsessystemet går bort, men vår hud trenger tid til å tilpasse seg disse endringene. Restaurering av hudton og forbedring av utseendet er ikke så fort som vi ønsker.

Vår hud er sliten og sløv, og i begynnelsen ser alle våre "søte" egenskaper skarpere og mer synlige ut.

Noen forverrer situasjonen med en appelsinskall, noen har blitt mer merkbare strekkmerker, rynker manifesteres, det vaskulære nettverket kommer ut. Og noen kan ikke se på seg selv i speilet fra det faktum at øyelokkene legger seg tungt, hudfarge er gråaktig, og pigmentflekker vises.

Samle en såpe som ble brukt til å vaske avdøde. Kjøp en meter med dyre fløyel, best lyse rødt, og skjær ut en sirkel med en diameter på rundt hundre centimeter. Såpe trekke inn i en annen sirkel, trekke seg tilbake fra kanten av åtte centimeter (du får en sirkel med en diameter på 84cm). Venstre alene med deg, ta av skoene dine og gå tilbake mot klokka rundt sirkelen du har trukket, gå rundt sirkelen så mange ganger som du må uttale de magiske ordene for foryngelse. "Jeg vil gå tilbake kjære, jeg kommer tilbake til mine unge dager. La det være rynker og grått hår. Jeg tar det med deg... (setning hva du drømmer om, for eksempel glatt hud, sunne tenner, tykt hår osv.). "Du må si minst tre ganger.

Sunset Ritual Gå til katedralen og kjøp flere kirke lys med moderat tykkelse. Sørg for å gi! en stor regning enn de koster, og la bytte for veldedighet (ikke berør det selv). Venstre alene hjemme ved solnedgang, lys lysene og sett dem på begge sider av et stort speil som gjenspeiler deg helt. Stå foran ham og les lyden tydelig tre ganger. «Min patronmor, Guds mor, bringer ungdommen tilbake, bevare skjønnhet, lys opp mitt strålende ansikt med mitt lys.»

Hvordan returnere ungdom til hendene?

Det skjer ofte at hendene på huden fortsatt mistet sin ungdom og attraktivitet. Men vær ikke opprørt, da et stort utvalg av oppskrifter og masker hjelper deg med å rette opp denne situasjonen. Hva er hjemmebehandlingen?

Det er mange måter å øke blodstrømmen på, og fjerne skadelige stoffer, som vi vil fortelle deg. På kveldene fjerner vi hverandre sminke. Det utføres med banale lotioner og spesiell melk. Jeg vil gjerne merke seg at dette er et lite skritt i rengjøring, men det vil ikke være nok til å gjøre huden mer sunn og renset.

. Dette er en måte å fjerne det døde laget av celler, overdreven peeling og støvpartikler trengt inn i porene. Peeling er gjort på forskjellige måter, det er lett å blande kremsåpen med en teskje grovt malt kaffe, og påfør det i en sirkulær bevegelse på ansiktet. Peeling1)

For. Mimic rynker blir merkbart mindre etter 10-15 minutter etter prosedyren, og etter noen dager forsvinner de helt.

Mot. Effekten varer ikke lenge - 4-6 måneder. Deretter kreves re-injeksjon av legemidlet. En overdose av botulinumtoksin eller en upassende injeksjon kan utløse utviklingen av muskel svakhet, senking av øyenbrynene og øvre øyelokk, hevelse i pannen.

Er viktig. For å opprettholde effekten må prosedyren gjentas. Ved hjelp av injeksjoner er det umulig å utjevne rynker forårsaket av eksponering for ultrafiolett stråling. Innføringen av botulinumtoksin kan ikke være en erstatning for kirurgi for å løfte ansiktet.

Kostnaden for en injeksjon. Fra 350 rubler.

Nålfraksjonell mikroakupunktur

Hvorfor. Mikroakupunktur lar deg raskt og smertefritt gjenopprette kollagenrammen til huden, og dermed forbedre tilstanden.

Problem nummer 4: hendene dine

Soleksponering påvirker ikke bare ansiktet ditt, men også hendene dine. Disse brune prikkene på hendene - pigmentering på grunn av påvirkning av UV-stråler. En annen konsekvens er tap av elastisitet. Med alderen blir huden på kroppen tynnere, men siden den er tynnere på armene, er endringene på den mer merkbare.

Slik holder du hendene unge

Billige metoder

Vi returnerer ungdom til ansiktet ved hjelp av dampbad. Først må du forberede den nødvendige blandingen av urter, som inneholder en håndfull farmasøytisk kamille, samt en like mengde peppermynteblader. Det er mulig at sammensetningen av gress og salvie også vil passe deg. Hell blandingen med kokende vann i en kasserolle, la den stå, støtte kjelen, i ca 10 minutter over lav varme. Du bestemmer selv mengden vann, selv om det skal bemerkes at ca. 3 liter er nok.

er valgt av en skjønnhetspleie for hver pasient individuelt. Mesoterapi har også bevist seg i behandlingen av kroppshud og hårproblemer.

Avhenger av sammensetningen av cocktail.

Skuddene er svært grunne.

fin nål. Dette gjør at du kan levere de nødvendige stoffene direkte til dermis.

 • , Rala "45 +". "Oxygen mesotherapy" Ved 50 år har normalisering av hormonbalansen vært på dagsordenen. Velg Total anti-alder, 3 i 1 rynkekorrektor, sirkulær plast,
 • , Total anti-aldersserie, "Oxygen mesotherapy". "Oxygen energy" krem ​​På 60 år trenger huden total restrukturering. For å gjøre dette, velg Rala "45+"
 • Al er ikke kulturelt
 • Hvordan å behandle bulimi selv
 • Det er en vanlig online ernæringsfysiolog på nettet
 • Og gråt er bra for helse.
 • Hva er rollen som mat for menneskekroppen

Hvordan returnere ungdom til ansiktshud

Et ungt ansikt er en klar kontur, glatthet og elastisitet i huden, sunn farge. Alle disse tegnene kan og bør oppnås hvis du vil skru tilbake klokken og tilbakestille årene 5-7.

Salong magi

Hjelp deg selv

Det er imidlertid mye viktigere å systematisk observere de enkleste "ungdomsregler":

 • Renslighet er grunnlaget for alt, så prøv å forsiktig fjerne sminke umiddelbart etter hjemkomst. Og selvfølgelig, aldri gå i seng med sminke på ansiktet ditt.
 • Velg et sett med ansiktspleieprodukter som passer godt for deg. Bytt regelmessig dem, fordi huden blir brukt, og de slutter å være effektive.
 • Ventil rommet så ofte som mulig. Prøv å sove med et åpent vindusblad.
 • Start morgenen med et glass rent vann, surgjort med sitron. Drikk minst 1,5 liter av høy kvalitet væske om dagen - dette er fuktighet fra innsiden.
 • Prøv å sove på ryggen, for ikke å "knuse" ansiktet ditt. Og generelt, prøv å sove minst 8 timer om dagen.
 • Etter oppstart av overgangsalderen slutter naturen å bry seg om skjønnheten til en kvinne - hormonene som er nødvendige for å opprettholde visuell appell, slutter å bli produsert. Bare en vei ut - for å finne en intelligent gynekolog-endokrinolog, som ville plukke opp hormonbehandling. Så hudpleie "fra utsiden" vil bli mye mer effektiv.
 • Enkle sannheter: Ikke røyk, ikke drikk, spis riktig, spill sport. Det virker og ikke nyheter, men å vinne seg selv virker ikke alltid og ikke i det hele tatt.
Og en annen, ikke mindre viktig oppskrift: nyt mer, vær åpen for alt nytt, se på verden med "unge" øyne. Tross alt er ungdommen ikke bare fraværet av rynker, men også en lidenskap for livet!

Returner ungdoms ansiktshud

Husk historien om foryngende epler. Hvem ville ikke umiddelbart ta den og se yngre ut, uten kirurgi, uten smerte og frykt. Nå er det mange anti-aging teknikker, uten kirurgi, som ikke forlater arr, krever ikke å ligge på sykehuset, og viktigst, de gir en god effekt.

Den første prosedyren er photorejuvenation. Dette er prosedyren for å utsette huden for bredbåndspulsert lys, som et resultat av hvilke bestemte celler, fibroblaster, begynner å stimulere produksjonen av kollagen i ansiktets hud. Alle vet at kollagen er faktisk rammen av huden vår.

I kosmetikkkontoret ligger du på en spesiell sofa, kosmetologen legger en kjølingskel på ansiktet ditt og setter på mørke briller på øynene dine. Under prosedyren vil du nesten ikke føle smerte, bortsett fra en liten prikk og varme. Vi anbefaler imidlertid at du kontrollerer dine følelser under prosedyren, hvis du føler at luften forbrenner ansiktet ditt, spør en kosmetolog om å endre strømmen til blitsen.

Vær oppmerksom på at rehabiliteringsperioden etter fotorejuvenering ikke er nødvendig, du kan umiddelbart begynne å gjøre hverdagslige ting. Men du må avstå fra å reise til varme land og fra å gå til solariet, fordi etter fotorejuvenasjon kan du ikke sole deg i to uker, akkurat som før denne prosedyren.

Etter denne prosedyren vil ansiktet ditt umiddelbart oppdateres. For å bli kvitt dype rynker er det bedre å repetere omtrent 3-5 ganger i måneden. Antall vanlige prosedyrer avhenger av tilstanden til huden din og din alder.

Følgende prosedyre, som vil gi ungdom ansikt, termografi eller ikke-kirurgisk hudløfting. Essensen av termografi er som følger: En elektrisk strøm i et gitt radiofrekvensområde øker temperaturen i vevet, og følgelig blir kollagenfibrene i ansiktet flettet, huden strammer, blir tett og elastisk.

Prosedyren i seg selv er helt smertefri, det er en lege s veiledning på ansiktet ditt et spesielt tips. Etter at prosedyren i ansiktet ditt ikke forblir noen blåmerker og hevelse, kan du derfor umiddelbart gå tilbake til de vanlige tingene. For å få en god effekt er en prosedyre tilstrekkelig, siden effekten av den er nok i omtrent tre år.

Det er en annen interessant prosedyre for å forsterke ansiktet med gulltråder. Dette er den såkalte kunstneriske darning av ansikt og nakke, noe som stimulerer produksjonen av kollagen. Denne prosedyren støtter skjelettet av huden, men det er ikke en stramming.

Forsterkning utføres under lokal eller generell anestesi. Overflaten av huden er bokstavelig talt sydd med de tynneste trådene av gull av høyeste kvalitet. Og valget til fordel for gull av høy kvalitet er en medisinsk nødvendighet. Gull er det eneste edle metallet som ikke avvises av huden og forårsaker ikke allergier. Når gulltråder blir introdusert i kroppen, dannes nye kollagenfibrer på huden, noe som skaper et sterkt rammeverk i mange år. Prosedyren i seg selv varer ca. 40 minutter.

Etter at filamentene er satt inn, er punkteringsstedet på ansiktet forseglet med en gips, og du kan gå hjem. Selvfølgelig, med denne prosedyren, er hevelse og blåmerker uunngåelig. Men innen en måned forsvinner rynker i ansiktet ditt og huden din vil oppdatere. Effekten av innføringen av gulltråder kan vare fra to til ti år, avhengig av organismens egenskaper, så vel som tilstanden til huden.

En annen metode for foryngelse - konturplastikk. Dette er når rynkene dine er fylt med stoffer som inneholder kollagen og hyaluronsyre. I prinsippet er dette de vanlige injeksjonene i ansikt og nakke. Prosedyren er ikke helt ubehagelig. Hvis du er redd for smerte, kan du be om bedøvelse.

Umiddelbart etter prosedyren kan du gå hjem. Rødhet, hevelse, smerte og kløe kan forekomme på injeksjonsstedet - vanlige hendelser etter injeksjon. Også i to eller tre dager bør avstå fra soling, og bør unngå direkte sollys. Effekten av konturplastikk tar ikke lang tid. Korrigering av dype rynker krever en gjentakelse av prosedyren etter ca 8-12 måneder.

Ordet "Botox" mange nå på høringen. Dette er også en foryngelsesprosedyre. Dens essens er at overføringen av nevromuskulære signaler er blokkert, ansiktsmuskulaturene blir ikke redusert, derfor blir rynker glattet.

Prosedyren består av et kompleks av injeksjoner, før du gir injeksjonen, vil legen spørre deg om å rive slik at rynkene blir mer synlige. På dagen for Botox-injeksjonen, bør alkohol ikke forbrukes, da er en sauna, et solarium og noen kosmetiske prosedyrer på ansiktet kontraindisert i 10 dager. Resultatet vil bli synlig på ansiktet om 3-5 dager. Hvis du er fornøyd med virkningen av Botox injeksjoner, så etter ca 4 måneder kan prosedyren gjentas.

Foryngelsesprosedyrer bør utsettes hvis du er gravid eller pleier, allergisk mot rusmidler, forverring av kroniske sykdommer, infeksiøse, virale, sopphudsykdommer, og også hvis du nylig har gjennomgått en laserskalingsprosedyre. Men husk at ungdommens hovedhemmelighet er det indre lyset av øynene dine, ansiktet ditt skal gløde fra innsiden, så vil eventuelle rynker være usynlige.

- Gå tilbake til innholdsfortegnelsen i avsnittet "Dermatologi"

5 nyttige tips om hvordan du gjenoppretter hudens elastisitet og ungdom!

1. Produkter som brenner fett og samtidig styrker musklene

Denne kombinasjonen av egenskaper er et must. Dette er viktig ikke bare når det gjelder vekttap, men også for ikke å miste mye væske. Ikke ta strøm fra musklene dine. Tross alt, hjelper musklene vår kropp til å være stram og elastisk. Og ikke minst den eksterne faktoren, glem ikke helse. Sterke muskler er avgjørende for sunne bein og ledd. Dette er et kjent faktum. Derfor, hvis du tar vare på musklene dine og styrker dem gjennom god ernæring, så kan hudslaphet unngås. Vær alltid oppmerksom på følgende: Hvis du er på diett, må du sørge for at det er fett som etterlater deg, men ikke muskelmasse.

 • De riktige proteinene: For at musklene skal være sterke, er proteiner svært viktige. Mange, på en diett, utelukker dem helt ut av kostholdet deres og tror at de sikkert vil bli bedre fra dem, og jeg må si, gjør en stor feil. Proteiner trengs av kroppen. Uten dem vil balansert mat ikke fungere. Men det er en nyanse: ekorn må være "riktig". Den mest egnede er proteiner som for eksempel i kyllingegg eller magert kjøtt (kylling eller kalkun). Det ideelle alternativet vil være mandler og laks. De er også rike kilder til protein.
 • Epler: bare med peeling! Dette er bare det perfekte produktet, da epler fremmer fettforbrenning. Og ursolic syre, som er inneholdt i apple peel, bidrar til å bygge muskelmasse og samtidig bidrar til å brenne flere kalorier (ifølge forskning utført av University of Iowa, USA).

2. Viktigheten av antioksidanter

Antioksidanter er den beste kilden til effektivt å bekjempe frie radikaler. Den sistnevnte, som det er kjent, "alder" vår hud og gjør den flabby og sagging. Og vitamin C bidrar til å øke stoffskiftet og bidrar til å forbrenne fett. Det vil si, vanlig forbruk av antioksidantfrukt vil glatte og stramme huden. Og også avlaste kroppen unødvendige fettavsetninger.

Bær, samt sitron og andre sitrusfrukter vil være en ideell kilde til antioksidanter for kroppen. De vil gi huden kollagen, som også er nødvendig for å gjenopprette og opprettholde sin tidligere elastisitet. Lag ferskpresset juice til frokost, og snart vil du føle deres gunstige effekter.

3. Si nei til hurtigmat og fettstoffer for å gjenopprette elastisitet til huden din.

Vi vet alle godt om farene ved hurtigmat og andre fettfattige matvarer. Men noen ganger har vi for mye fart, eller bare ønsker å "feast på oss selv", slik at vi er litt forbudt, søte, fete osv. Da regner vi som regel, fordi denne feilen ikke bare fører til utseendet av ekstra kilo, men også til opphopning av overflødig væske. i kroppen (på grunn av det høye innholdet av salt og sukker i mat). Og dette medfører også uunngåelig tap av hudens elastisitet. Så ikke bli fristet. Finn styrken til å nekte junk food.

4. Se opp for solen!

Overrasket? Men det er det egentlig. Solen er til en viss grad nødvendig for vår helse, for eksempel slik at kroppen kan syntetisere D-vitamin. Et langt opphold i solen vil imidlertid påvirke hudens tilstand negativt: dette vil føre til at naturlig kollagen forsvinner. Huden vil miste fuktighet, og med den og elastisitet. Av denne grunn, prøv å ikke være i solen om dagen, når virkningen av strålene er mest skadelige (fra 12 til 16).

5. Øvelser for å takle den skumle huden og musklene

De beste øvelsene vil uten tvil være de som er rettet mot studiet av problemmuskulaturgrupper. De har hver sin egen. Hvis du er misfornøyd med utseendet på midjen og magesekkene, vil vridning og oppstart være svært effektiv og nyttig. Hvis du vil styrke muskler i bena og balder, så prøv minst en time om dagen for å gi gått rask, sykling eller svømming. Disse små, etter vår mening, innsats kombinert med riktig ernæring, vil gradvis bidra til å bringe muskler og hud i orden. Derfor, vær ikke lat, trene kroppen din og viljestyrke og alt vil fungere sikkert, du vil returnere elastisiteten til huden din. Hva med å starte rett i dag?

Returner ungdoms ansiktshud

Hvordan se yngre ut med
Enkel 5 minutters øvelse
UTEN Botox, injeksjoner og operasjoner

Hvordan reversere aldringsprosessen og returnere huden til ungdom

Drømmen om hver kvinne er evig ungdom. Men hvordan å reversere aldringsprosessen og ikke miste ungdommen dine gjennom årene? Det virker som et spørsmål fra fantasien, men nei... argumenterer ikke for fortvilelse. Det vil hjelpe oss å bevare det unge utseendet på hudkollagen, og det er ikke eventyr!

Kollagen - er et protein som ligger i bindevevet i kroppen vår, holder huden i god form, ung og uten rynker selv i en alder av 45 år! Kollagen er som lim som bidrar til å binde vev, brusk, muskler og sener i kroppen. Nå bør du lure på hvordan du bruker den? Easy! Kollagen ansiktsbehandling for å oppnå vakker og jevn hud.

Hvis du tror på å bruke bare naturlige produkter på huden din, må du ikke bekymre deg. Du kan lage masker hjemme.

Mask 1 med rensende effekt

Kollagen masker er ekstremt effektive i å bekjempe rynker. Sann, prosedyrene er ganske dyre. Ikke alle kvinner har råd til dem. I dette tilfellet kan du gjøre det hjemme.

For masken trenger gelatin, naturlig honning og oliven eller mandelolje. Alle tatt i forhold 2: 1: 1, bland godt og varme i et vannbad. For en ekstra effekt, fjerner du sorte prikker, kan du legge til to tabletter med aktivt kull.

Mask 2 med fuktighetsgivende effekt

For en fuktighetsgivende effekt skal masken fremstilles på grunnlag av melk og gelatin. I 6 ss frisk varm melk fortynnes 1 ss. gelatin. For fet eller problematisk hud anbefales det å legge til 1 ts til blandingen. naturlig honning.

prosedyre
Alle masker må brukes korrekt, ellers vil de ikke bare være til nytte, men kan også forårsake skade. Før du bruker en kollagenmaske, må du rense ansiktet med en dypvirkende skrubbe. Deretter legger vi seg på sofaen og slapper av. Du trenger bare å ligge, ikke utføre noen aktive bevegelser og ikke tenke på husarbeidene.

Kollagenmaske er påført i en halv time. I intet tilfelle kan det bli overdrevet. Vask den av med varmt vann. En nærende krem ​​brukes på en litt fuktig hud.
Det er bedre å gjøre alle kursene: 2-4 ganger i uken i en måned.

Kontra:
• alder opptil 25 år (på dette tidspunktet produserer kroppen uavhengig mengde kollagen)
• skade på huden (åpne sår, eksem)
• allergisk mot maskinkomponenter

Og etter 40 er det verdt å ta vare på huden mer nøye, og det vil løse ungdom, friskhet og skjønnhet. Det er bare nødvendig å regelmessig utføre enkle kosmetiske prosedyrer.

Flere Artikler Om Typer Acne