Det er nødvendig å kvitte seg med hudproblemer, særlig siden det er mange stoffer på markedet for medisiner. Nylig begynte leger å advare Veroshpiron fra akne, med henvisning til det faktum at det ikke inneholder hormoner, men det selv håndterer perfekt androgener.

Hva er Veroshpiron

Kort sagt, det er et vanndrivende middel. Det er utrolig hvordan en enkel vanndrivende, som skal redusere hevelse og fjerne overflødig væske fra kroppen, kan takle problemet med hudutslett sammen med vitaminer med sink fra akne. Faktisk er hemmeligheten at det aktive stoffet er i stand til å blokkere androgenreseptorer. Denne egenskapen er ekstremt viktig for de kvinnene som behandles med legemidler med lignende hormoner. Ja, og de som har dette hormonet i blodet overskrider normal konsentrasjon, kan også bruke stoffet.

Du vet ikke hvor mange hormoner du har i blodet ditt. For å gjøre dette, sørg for å besøke en endokrinolog, donere blod.
Hvordan tar du og hvor mye tid vil legen fortelle deg. Selv om det er en av de sikreste forberedelsene til behandling av aknehud, men selvbehandling er kontraindisert.

Funksjoner mottak Veroshpirona

Det har blitt fastslått at et økt nivå av androgener ikke bare fører til akne og utslett, som behandles med akne vobenzima. Men det kan også forårsake infertilitet hos en kvinne. Syklusen går ofte tapt.

Det er nødvendig å overvåke vekten daglig. Selv om du tar Veroshpiron fra akne, og ikke som vanndrivende, må du overvåke det riktig. Abrupte hopp kan være bevis på at skjult ødem vises et sted. Kroppen sliter med det faktum at han "tok" det han trenger.

Avtalefrekvens vil utpeke en spesialist. Noen er nok en gang om dagen, noen trenger to ganger. Ta etter måltider. Prøv å ikke bruke dette legemidlet om natten. Ellers vil natten være den samme. Kjører på toalettet vil ikke la deg sove.
Gravide og ammende mødre kan umiddelbart glemme denne metoden. Ja, de bør vanligvis ikke ta noe fra akne. Hormonal surge på denne tiden er en variant av normen. Og endringene på huden er også midlertidige. Men å ta medisiner kan skade et barn.

Veroshpiron for acne: Anmeldelser, hjelper det, hvordan å drikke, ta

I dag på det farmasøytiske markedet er det faktisk en overflod av ulike anti-akne medisiner og rusmidler. Et av disse legemidlene er Veroshpiron for akne, som hvert år får stadig større popularitet blant dermatologer og pasienter med akne forårsaket av hormonelle lidelser. Dette stoffet behandler perfekt akne fordi Det inneholder ikke hormoner i sammensetningen fra mange hormon akne behandling produkter, men det tar ganske bra bort årsakene til slike betennelser.

Hva hjelper Veroshpiron

Å bli kvitt akne i 3 dager er mulig! Etter det vil de forsvinne for alltid! Les mer >>>

Veroshpiron bidrar til å bli kvitt akne, spesielt forårsaket av hormonelle svingninger og funksjonsfeil i kroppen. Første formål og formål med Veroshpiron er effekten på å behandle puffiness rundt øynene og på ansiktet, samt fjerne overflødig væske fra kroppen.

I tillegg er det andre formålet med stoffet å redusere inflammet akne på kroppen og ansiktet til de forsvinner på grunn av sin avtagende ødemfunksjon.

Den viktigste forklarende effekten av stoffet og hvorfor mange dermatologer kan foreskrive det for deg er dets aktive stoffer, som når de tas inn, blokkerer reseptorandrogenendingene som kan bli betent både ved hormonelle svingninger og den sterke aktiviteten til bakterien Acnes.

Spesielt ofte er dette legemidlet foreskrevet for kvinner og jenter hvis hovedårsak til akne har blitt diagnostisert, er problemet med hormonelle nivåer og det parallelle utseendet til akne.

Hovedårsaken til forskrivning av Veroshpiron er at, i motsetning til hormonelle legemidler som kan administreres til en kvinne, vil hun bli foreskrevet et stoff med mindre store bivirkninger og en innvirkning på kvinnens hormonelle funksjoner, samt en stabiliserende prosentandel av hormonelle blodkonsentrasjoner og hudceller, noe som virkelig hjelper slik at kvinner blir kvitt akneproblemer.

Hvis du ikke vet om akne er forårsaket av et slikt problem, bør du kontakte en hudlege eller en endokrinolog, og han vil skrive deg tester for prosentandelen hormoner i blodet.

Hvordan drikke og ta Veroshpiron med akne

Drikk Veroshriron med akne som du bør bare etter å ha konsultert med legen din dermatolog eller endokrinolog, og etter at du har foreskrevet dem dosering og tidspunkt for behandlingen. Også, vi advarer deg mot å bruke Veroshpiron alene fordi med normale hormonelle nivåer kan du destabilisere arbeidet ditt ved å forårsake nye utslett. og akneproblemer.

Virashpiron er imidlertid nesten alltid foreskrevet parallelt med et annet legemiddel for å bekjempe akne- og akne- og hormonrelaterte problemer. Wobenzym for akne. Parallell bruk av disse to legemidlene ved en raskere og mer effektiv behandlingsmåte. Samtidig bruk av disse to legemidlene bør reguleres av PCP i stedet for deg selv.

I dag er det allerede et kjent faktum at når du øker prosentandelen av komponenten av mengden androgener i kroppen og blodet, så vel som problemer på hormonell bakgrunn, spesielt kvinner forårsaker akne og mange andre betennelser på huden, noe som er et speil av problemene som oppstår i kroppen din i Virashpiron. av de legemidlene som, når de tas, behandler slike akneproblemer fra innsiden, fjerner den underliggende årsaken til utseendet av betennelse.

Det er også kjent at hvis du ikke behandler problemet med androgener i kroppen og blodet på hormonnivå, kan det oppstå alvorlige problemer, alt fra å slå ned menstruasjonssyklusen hos kvinner som slutter med fullstendig infertilitet og stoppe produksjonen av egget. Derfor kan dette problemet få svært alvorlige konsekvenser, og du bør ikke forsinke tur til legenes avtale.

Jeg merker nok en gang at forløpet for å ta Veroshpiron for akne kan kun foreskrives av den behandlende legen og hver for seg, og ikke følge noen instruksjoner eller regler. Dermatologen kan foreskrive Veroshpiron å drikke med lettere problemer 1 gang daglig, og i tilfelle en overvurdert androgenrate to ganger. Ta stoffet Det skal vaskes ned med vann etter et måltid, og det anbefales ikke å ta stoffet om natten, fordi du definitivt ikke vil kunne sove i natt.

Det er strengt forbudt for gravide og ammende mødre å drikke, da dette kan påvirke barnets helse, og hormonelle hopp i denne perioden er en naturlig norm, og utseendet til akne er rent midlertidig.

Veroshpiron Acne Anmeldelser

Dermatologer Anmeldelser

Verashpiron er en av den gruppen hormonelle legemidler samtidig, uten potensielle hormoner i den. Bruken av et slikt legemiddel er ikke like farlig som ved andre hormonelle stoffer, og i tillegg til behandling av det endokrine systemet og pasientens hormonelle bakgrunn, kan brukes til behandling av ødem og akne på menneskelig hud. Dermatolog: Ekaterina Onishchenko.

Verashpyron er et multifunksjonelt legemiddel som har nytte eller skade hvis søknaden må analyseres i forhold til hver pasient rent individuelt. Det er kategorisk ikke å si at et slikt stoff er egnet for alle, fordi jeg personlig foreskriver det bare ved hormonelle problemer oftere på kvinnelinjen enn mannlig hudlege: Alina Zaitseva.

Video gjennomgang av behandling av hormonell akne

Pasientanmeldelser

I mitt tilfelle fikk jeg Veroshpiron fra akne på grunn av et brudd på menstruasjonssyklusen og etter å ha samlet hormonetester for blod i Julia, 18 år gammel.

Personlig gir bruk av et vanndrivende ikke meg noe annet enn tvil og usikkerhet, og det er generelt merkelig hvordan et stoff kan kombinere funksjonene ved behandling av hormoner, akne og vanndrivende problemer. Oleg er 20 år gammel.

Etter å ha konsultert med en hudlege, lærte jeg om mange kontraindikasjoner og bivirkninger fra Veroshpiron, og også at det er verdt å ta det bare på et rent individuelt program som legen din, Olga, 23, vil skrive til deg.

Veroshpiron Acne Anmeldelser

I denne delen er de generelle reglene for forumet Ugrey. NO.
Denne delen er for registrerte legemiddelrapporter. Beskrivelser og vurderinger av de viktigste eksterne midler for behandling av akne er også i apoteksseksjonen. Detaljert omtaler kan overlates der.

Gruppe: Veteraner
Meldinger: 824
Registrering: 30. mars 07
Fra: St. Petersburg
Bruker-ID: 6595
Omdømme: 14

Gruppe: Deltakere
Meldinger: 27
Registrering: 20.-11. Januar
Bruker-ID: 129276
Omdømme: ennå ikke

Gruppe: Deltakere
Meldinger: 34
Registrering: 2. mars 09
Fra: Moskva
Bruker-ID: 39129
Omdømme: 1

ja, jeg er enig! Under mottaket begynte jeg å legge merke til at min appetitt var økt! MEN, ikke glem det

at hormonelle stoffer bidrar til oppbevaring av kroppsvæsker! Og også dette, ekstra pund!
Og Veroshpiron er bare fra ødem så langt jeg husker! Jeg ble også tømt av en gynekolog når jeg tok OK!

Og Dexamethason ble også foreskrevet for meg!
Dette legemidlet er foreskrevet for å undertrykke økt produksjon av mannlige hormoner når mengden testosteron eller DHEA overskrider normen.

Jeg forstår ikke hvorfor du ble foreskrevet alle disse stoffene, som du sa, "finger til himmelen." ganske alvorlige rusmidler og skrive dem ut til deg hvis du har et godt hormonnivå. rart.
vurdere om du bør ta dem.

Innlegget har blitt redigertLenusik6788 - 2. mars 2011, 21:13

Gruppe: Deltakere
Meldinger: 27
Registrering: 20.-11. Januar
Bruker-ID: 129276
Omdømme: ennå ikke

ja, jeg er enig! Under mottaket begynte jeg å legge merke til at min appetitt var økt! MEN, ikke glem det

at hormonelle stoffer bidrar til oppbevaring av kroppsvæsker! Og også dette, ekstra pund!
Og Veroshpiron er bare fra ødem så langt jeg husker! Jeg ble også tømt av en gynekolog når jeg tok OK!

Og Dexamethason ble også foreskrevet for meg!
Dette legemidlet er foreskrevet for å undertrykke økt produksjon av mannlige hormoner når mengden testosteron eller DHEA overskrider normen.

Jeg forstår ikke hvorfor du ble foreskrevet alle disse stoffene, som du sa, "finger til himmelen." ganske alvorlige rusmidler og skrive dem ut til deg hvis du har et godt hormonnivå. rart.
vurdere om du bør ta dem.

Hair Forum.com

Hårtap behandling

  • Liste over fora
  • Endre skriftstørrelse
  • FAQ
  • galleri
  • registrering
  • oppføring

Hvor lang tid å ta Veroshpiron?

Hvor lang tid å ta Veroshpiron?

veroshpiron 26 nov 2011, 18:33

Re: Hvor lang tid å ta Veroshpiron?

Oliki7 26. november 2011, 20:11

Re: Hvor lang tid å ta Veroshpiron?

Beauseant 27 nov 2011, 11:35

Nei, veroshpiron er et kaliumsparende vanndrivende middel. Men ellers har Oliki7 rett til å ta det inne i lang tid (korte kulturer gir bare ingen mening) som et antiandrogen er uakseptabelt. Og den kliniske effekten av aktuell form er ikke bevist.

Re: Hvor lang tid å ta Veroshpiron?

Oliki7 27. november 2011, 11:55

Nei, veroshpiron er et kaliumsparende vanndrivende middel. Men ellers har Oliki7 rett til å ta det inne i lang tid (korte kulturer gir bare ingen mening) som et antiandrogen er uakseptabelt. Og den kliniske effekten av aktuell form er ikke bevist.

Selvfølgelig holder den. Jeg tenkte bare en ting og skrev en annen.

Re: Hvor lang tid å ta Veroshpiron?

veroshpiron 27 nov 2011, 13:35

Re: Hvor lang tid å ta Veroshpiron?

Oliki7 27 nov 2011, 2:21 pm

veroshpiron, leverte du til Dr. AGA? I så fall er det mest mulig å oppnå fra mezo reduksjonen i dropout.
Drikke Verohspiron er en veldig dårlig ide, slipp den. Hvis du er i Riga, kjøp en maske O fra systemene i et apotek 4. For eksempel, i Alpha, i et apotek, kjøpte jeg denne masken om sommeren. I den røde boksen SISTEM 4 BIO BOTANICAL OIL CURE, renser denne masken hodebunnen godt, lindrer kløe, flass, med seborrhea en god ting. Men kjøp bare dette. Hvis du skal tilby sjampo fra denne linjen, ikke ta den. Masken fungerer uten den.

Minoxidil er fortsatt fet hud. Det er 5% Minox skum, her er det mye mykere og forårsaker ikke irritasjon. I Riga er det ikke, du kan kjøpe på Internett
Og du vet om fortykningsmidler for hår? Jeg bruker toppik. Det er ikke en kur, det er en forkledning. Kule ting.

Re: Hvor lang tid å ta Veroshpiron?

veroshpiron 27 nov 2011, 2:39

Hvem aksepterer eller aksepterer veroshpiron?

Legen sa at han skulle drikke fra 15. til 25. dag i syklusen veroshpiron. Jeg gjorde det, i går burde CDen ha kommet, og i stedet for dem var en slags mørk brun daub allerede i 2 dager.

Jeg har aldri hatt en slik ting, kanskje det var den wehroshpiron som sviktet eller noe.

Kanskje noen kom over dette? Jeg besøkte bare en lege for et par dager siden, neste gang jeg mener en måned å gå. Da hun var hos gynekologen, advarte hun ikke om dette.

Her tror jeg, å høres alarmen, eller er det normalt ??

Veroshpiron samme vanndrivende, så forstår jeg?

Ja, men legen sa at han handlet litt på androgener, som er forhøyet i meg.

Så du vil starte CDen, jeg tok også, men jeg utnevnte ikke ginekolon, men generelt er det vanndrivende

men daub allerede 2 dager! Jeg har alltid hatt normal månedlig fra den første dagen

Veroshpiron fjerner væske fra kroppen fordi blodet kan bli tykkere, og menstruasjonen ble skarp og mørk i farge på grunn av økt trombocytmasse. Prøv en enkel aspirin i dag og i morgen formiddag. Om kvelden skal alt være mye bedre. Ikke bli syk :-)

Takk! og foruten aspirinks, hva kan det være, om ikke nå hjemme, men apotekene er alle lukket?

Veroshpiron er foreskrevet med OK, men en feil eller skift er knyttet til mottak av OK. Og veroshpiron utviser bare overflødig væske, som er forsinket når du tar OK.

OK, jeg ble fortalt å drikke fra dag 5, jeg har ikke engang startet dem, og nå vil jeg ikke, fordi endokrinologen sa en slik avtale, sa at hun ikke trengte det.

Så hvis du trenger en anti-androgene effekt, hvorfor godta du ikke OK? Hormoner selv faller ikke ned. Og så hvorfor drikke veroshpiron?

For 2 uker siden ble jeg tildelt Diana-35, og foran dem var wehrspironen fra 15 til 25 d.m. Jeg trodde jeg skulle drikke, men jeg har fortsatt andre helseproblemer, gikk til en annen gynekolog for å konsultere og til endokrinologen, så de begge sa at i mitt tilfelle er det ikke nødvendig med OK. Derfor viste det sig at veroshpiron propyl, og Diana ikke lenger er nødvendig.

Veroshpiron. Hvem ble utnevnt? Hvem hjalp?

Anbefalte innlegg

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å legge igjen en kommentar.

Opprett en konto

Registrer deg for en konto. Dette er enkelt!

Logg inn

Er du allerede medlem? Logg inn her.

Aktivitetstape

Progressiv korionisk løsrivelse

AnnaApple85 kommenterte AnnaApple85s spørsmål i spørsmål

Hoste og hage

♡ Sommer - et lite liv ♡ kommenterte et spørsmål fra bruker Sovuwka i spørsmål

I desember vil vi se sammen to striper // på prøve!

/ StarDust / svarte på Yana 2013s emne i Om diagrammer

t39iwanowa kommenterte Nata19s spørsmål i spørsmål

Eggløsningstimulering

SASHKiNaRaDOST svarte på en bruker Irinas emne i eggløsning og alt om det

Rådgive serien i utlandet.

1katerina kommenterte 1katerinas spørsmål i spørsmål

Liste i barselssykehuset (tilstrekkelig)

Peyote kommenterte Julsyks spørsmål i spørsmål

Lavt trykk ved b

Snake2 kommenterte Ulyonas spørsmål i spørsmål

Ovarieutmattelsessyndrom. IVF med SIA

Sovulka-mamulka svarte en bruker Alenka_Pelenka's emne // i Reproduktive teknologier: AI, ECO, IKSI

Pessar. Fordeler og ulemper. Utbedring.

Lejoninnen i huset kommenterte et spørsmål fra brukeren Lioness i huset i spørsmålene

Barnforstoppelse, hjelp meg

Predatory ekorn kommenterte spørsmålet om bruker Lucky83 i spørsmål

spyttkjertler

Peyote kommenterte Lara`s spørsmål i spørsmål

Utslett med parasitter hos barn

Murkka kommenterte Komdashas spørsmål i spørsmål

Ekteskap uten det. Hva er utsiktene?

Septaria kommenterte et spørsmål fra Goldilocks bruker // i spørsmål

Etter overføringsmodus, helsetilstand, utslipp, etc.

Fennec svarte på Аленка_Пелёнка's emne // i Reproduktive teknologier: AI, ECO, IKSI

  • All aktivitet
  • hoved~~POS=TRUNC
  • forum
  • Hvordan bli gravid
  • Om graviditetsplanlegging
  • Veroshpiron. Hvem ble utnevnt? Hvem hjalp?

Reproduksjon av nettstedsmaterialene er kun mulig med den aktive direkte linken til www.babyplan.ru
© 2004 - 2018, BabyPlan. Alle rettigheter reservert.

samfunnet

Butikken

Viktig informasjon

Vi bevare cookies: det hjelper nettstedet til å fungere bedre. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet, vil vi anta at det passer deg.

Veroshpiron Anmeldelser

Utgivelsesform: Kapsler, tabletter

Analoger Veroshpiron

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 57 rubler. Analog billigere med 21 rubler

Instruksjoner for bruk til Veroshpiron

Registreringsnummer:

Handelsnavn: Veroshpiron

Internasjonalt, ikke-spredt navn (INN): Spironolactone

Doseringsform:

Sammensetningen av 1 tablett
Aktiv ingrediens: spironolakton 25 mg.
Hjelpestoffer: kolloidalt silisiumdioksyd - 1,2 mg; magnesiumstearat - 2 mg; talkum - 5,8 mg; maisstivelse - 70 mg; laktosemonohydrat - 146 mg.

beskrivelse
Hvite eller nesten hvite flate, runde tabletter med fasett, med karakteristisk lukt og merket "VEROSPIRON" på den ene siden.

Farmakologisk gruppe: Kaliumsparende vanndrivende middel

ATX-kode: C03DA01

FARMAKOLOGISKE EGENSKAPER

farmakodynamikk
Spironolakton er et kaliumsparende vanndrivende middel, en langvarig virkning, en konkurransedyktig antagonist av aldosteron (det myrearkortosteroide hormonet i binyrene). I de distale delene av nephronen forhindrer spironolakton aldosteron fra å beholde natrium og vann og undertrykker aldosteronets kaliumutskillende effekt, reduserer syntesen av permeaser i den aldosteronavhengige delen av oppsamlingsrørene og distale rørene. Ved binding til aldosteron-reseptorer øker det utskillelsen av natriumioner, klor og vann i urinen, reduserer utskillelsen av kalium- og urea-ioner og reduserer surheten i urinen.
Hypotensiv effekt av legemidlet på grunn av tilstedeværelsen av en diuretisk effekt; diuretisk effekt vises på 2-5 dagers behandling.

farmakokinetikk
Ved inntak raskt og fullstendig absorbert fra mage-tarmkanalen; biotilgjengelighet på nesten 100%, og primmat øker den til 100%; Kommunikasjon med plasmaproteiner er ca. 98%. Etter en daglig dose på 100 mg i 15 dager er maksimal konsentrasjon (Cmax) 80 ng / ml, tiden for å nå maksimal plasmakonsentrasjon (TCmax) etter neste morgen mottak - 2-6 timer.
I prosessen med biotransformasjon dannes aktive svovelholdige metabolitter 7-alfa-tiometylspironolakton og canrenon i leveren. Canrenon når Cmax på 2-4 timer er forbindelsen med plasmaproteiner 90%.
Spironolakton trenger ikke godt inn i organer og vev, mens seg selv og dets metabolitter trer inn i placenta barrieren og canrenone - i morsmelk.
Fordelingsvolum - 0,05 l / kg. Eliminasjonshalveringstid (t1/2) -13-24 timer.
Utskiftet av nyrene: 50% i form av metabolitter, 10% i uendret form og delvis gjennom tarmene. Canrenon utskillelse (hovedsakelig av nyrene) bifasisk, T1/2 i første fase - 2-3 timer, i andre - 12-96 timer.
Med levercirrhose og hjertesvikt, varighet T1/2 øker uten tegn på kumulation, hvor sannsynligheten er høyere ved kronisk nyresvikt og hyperkalemi.

INDIKASJONER FOR BRUK
- essensiell hypertensjon (i kombinasjonsterapi);
- ødemsyndrom ved kronisk hjertesvikt (kan brukes som monoterapi og i kombinasjon med standardterapi);
- tilstander hvor sekundær hyperaldosteronisme kan påvises, inkludert levercirrhose, ledsaget av ascites og / eller ødem, nefrotisk syndrom og andre tilstander ledsaget av ødem;
- hypokalemi / hypomagnesemi (som hjelpemiddel til forebygging under behandling med diuretika og med manglende evne til å bruke andre metoder for korrigering av kaliumkonsentrasjon);
- Primær hyperaldosteronisme (Conns syndrom) - for et kort preoperativt behandlingsforløp;
- for diagnostisering av primær haperaldosteronisme.

KONTRA
Overfølsomhet overfor noen av komponentene i legemidlet, laktoseintoleranse, laktasemangel eller glukose-galaktosemalabsorpsjon, Addisons sykdom, hyperkalemi, hyponatremi, alvorlig nyreinsuffisiens (kreatininclearance mindre enn 10 ml / min), anuria, graviditet, amming, barn alder (opptil 3 år) for denne doseringsformen.

MED FORSIKTIG
Hyperkalsemi, metabolisk acidose, atrioventrikulær blokk (hyperkalemi fremmer dets styrke); diabetes mellitus (med bekreftet eller mistanke om kronisk nyresvikt); diabetisk nefropati; kirurgiske inngrep; tar medisiner som forårsaker gynekomasti lokal og generell anestesi; avansert alder, menstruasjonsforstyrrelser, leversvikt, levercirrhose.

Bruk under graviditet og amming
Veroshpiron er kontraindisert for bruk under graviditet og amming.

ADMINISTRASJONSMÅTE OG DOSER
Inside.

Med essensiell hypertensjon
Den daglige dosen for voksne er vanligvis 50-100 mg en gang, og kan økes til 200 mg, mens dosen økes gradvis, 1 gang i 2 uker.
For å oppnå adekvat respons på terapi, må legemidlet tas minst 2 uker. Om nødvendig, utfør dosejustering.
Med idiopatisk hyperaldosteronisme: 100-400 mg / dag.
Ved merket hyperaldosteronisme og hypokalemi: 300 mg / dag (maksimalt 400 mg) i 2-3 doser, mens tilstanden forbedres, reduseres dosen gradvis til 25 mg / dag.

Hypokalemi / hypomagnesemi
Med hypokalemi og / eller hypomagnesemi forårsaket av vanndrivende terapi, er legemidlet foreskrevet i en dose på 25-100 mg / dag, en gang eller i flere doser. Maksimal daglig dose på 400 mg, hvis oral kaliumpreparater eller andre metoder for å kompensere for mangelen er ineffektive.

Diagnose og behandling av primær hyperaldosteronisme
Som diagnostisk verktøy med kort diagnostisk test: i 4 dager ved 400 mg / dag, fordelt i flere doser per dag. Med en økning i kaliumkonsentrasjonen i blodet mens du tar stoffet og en reduksjon etter uttaket, kan vi anta tilstedeværelsen av primær hyper aldosteronisme.
Med en lang diagnostisk test: i samme dose i 3-4 uker. Når korreksjon av hypokalemi og arteriell hypertensjon oppnås, kan man anta tilstedeværelse av primær hyper aldosteronisme.

Kort løpet av preoperativ behandling av primær hyper aldosteronisme
Etter diagnosen hyper aldosteronisme er etablert ved hjelp av mer nøyaktige diagnosemetoder, bør Veroshpiron tas på 100-400 mg / dag, delt inn i 1-4 doser per dag i hele preparasjonsperioden for kirurgi. Hvis operasjonen ikke er angitt, brukes Veroshpiron til langvarig vedlikeholdsbehandling, ved bruk av den minste effektive dosen, som velges individuelt for hver pasient.

Ødem mot nefrotisk syndrom
Den daglige dosen for voksne er vanligvis 100-200 mg / dag. Ingen effekt av spironolakton på den viktigste patologiske prosessen er identifisert, og derfor anbefales bruk av dette legemidlet kun i tilfeller der andre terapier er ineffektive.

I edema syndrom mot bakgrunnen av kronisk hjertesvikt, daglig, i 5 dager, 100-200 mg / dag i 2-3 doser, i kombinasjon med "hengslet raquo eller tiazid diuretikum. Avhengig av effekten reduseres den daglige dosen til 25 mg. Vedlikeholdsdosen justeres individuelt. Maksimal dose på 200 mg / dag.

Ødem i bakgrunnen av cirrhosis
Hvis i urinen forholdet mellom natrium og kaliumioner (Na + / K +) overstiger 1,0, så er daglig dose for voksne vanligvis 100 mg. Hvis forholdet er mindre enn 1,0, er daglig dose for voksne vanligvis 200-400 mg. Vedlikeholdsdosen justeres individuelt.

Hos barn
Startdosen er 1-3,3 mg / kg kroppsvekt eller 30-90 mg / m2 / dag i 1-4 doser.
Etter 5 dager justeres dosen og økes om nødvendig med 3 ganger i forhold til opprinnelsen.

ADVERSE EFFEKTER
På den delen av tarmkanalen: kvalme, oppkast, diaré, sårdannelse og blødning fra mage-tarmkanalen, gastrit, tarmkolikk, magesmerter, forstoppelse.
Lever: nedsatt leverfunksjon.
Fra siden av sentralnervesystemet: Ataksi, letargi, svimmelhet, hodepine, døsighet, sløvhet, forvirring, muskelkramper.
På den del av hematopoietisk system: agranulocytose, trombocytopeni, megaloblastose.
På den delen av laboratorieparametrene: hyperurikemi, hyperkreatininemi, økt ureakonsentrasjon, brudd på vann-saltmetabolisme (hyperkalemi, hyponatremi) og syrebasebalanse (metabolisk hyperkloremsyreose eller alkalose).
På den delen av det endokrine systemet: Stemmeforvirring, hos menn, gynekomasti (sannsynligheten for utvikling avhenger av dosen, behandlingsvarigheten og vanligvis reversibel og forsvinner etter at Veroshpiron er kansellert, kun sjelden fortsetter brystkjertelen noe forstørret); i kvinner, menstruasjonssykdommer, dysmenoré, amenoré, metrorrhagia i overgangsalderen, hirsutisme, smerte i brystkjertlene, brystkreft (forbindelse med administrasjon av legemidlet er ikke fastslått).
Allergiske reaksjoner: urticaria, sjelden makulopapulær og erytematøs utslett, narkotikapris, kløe.
På huden: Alopecia, hypertrichosis.
På den delen av urinsystemet: akutt nyresvikt.
På den delen av muskel-skjelettsystemet: Kramper av gastrocnemius-musklene.

OVERDOSE
Symptomer: kvalme, oppkast, svimmelhet, nedsatt blodtrykk, diaré, hudutslett, hyperkalemi (parestesier, muskelsvikt, arytmier), hyponatremi (tørr munn, tørst, døsighet), hyperkalsemi, dehydrering, økt ureakonsentrasjon.
Behandling: Magesvikt, symptomatisk behandling av dehydrering og hypotensjon. Ved hyperkalemi er det nødvendig å normalisere metabolismen av vannelektrolytt ved bruk av kaliumavtagende diuretika, rask parenteral administrering av en dextroseoppløsning (5-20% løsning) med insulin med en hastighet på 0,25-0,5 U per 1 g dextrose; Om nødvendig kan du skrive inn igjen. I alvorlige tilfeller utføres hemodialyse.

Interaksjon med andre legemidler
Reduserer effekten av antikoagulantia, indirekte antikoagulantia (heparin, kumarinderivater, indandion) og kardialglykosid toksisitet (siden normalisering av kaliumnivåer i blodet forhindrer utvikling av toksisitet).
Forbedrer stoffskiftet av fenazol (antipyrin).
Reduserer følsomheten til fartøyene til norepinefrin (krever forsiktighet ved bedøvelse), øker T1/2 digoksin - mulig digoksinforgiftning.
Forbedrer giftig effekt av litium på grunn av en reduksjon i klaring.
Fremskynder metabolisme og eliminering av karbenoksolon.
Carbenoksolon bidrar til natriumretensjon med spironolakton.
Glukokortikosteroidpreparater og diuretika (benzotiazinderivater, furosemid, etakrynsyre) forbedrer og akselererer de diuretiske og natriuretiske effekter.
Forbedrer effekten av vanndrivende og antihypertensive stoffer.
Glukokortikosteroidmedikamenter forsterker diuretikum og natriurisk effekt i hypoalbuminemi og / eller hyponatremi.
Risikoen for hyperkalemi øker når det tas med kaliumpreparater, kaliumtilskudd og kaliumbesparende diuretika, angiotensin-omdannende enzymhemmere (acidose), angiotensin II-antagonister, blokkere av aldosteron, indometacin, cyklosporin.
Salisylater, indometacin reduserer vanndrivende effekt.
Ammoniumklorid, colestiramin fremmer utviklingen av hyperkalemisk metabolisk acidose.
Fludrocortison forårsaker en paradoksal økning i tubulær sekresjon av kalium.
Reduserer effekten av mitotan.
Styrker effekten av triptorelin, buserelin, gonadorelin.

SPESIELLE INSTRUKSJONER
Kanskje en midlertidig økning i nivået av nitrogen i serumet av urea, spesielt med nedsatt nyrefunksjon og hyperkalemi. Mulig reversibel hyperkloremisk metabolisk acidose.
Ved sykdommer i nyrer og lever, så vel som i alderen, er det nødvendig med regelmessig overvåkning av serumelektrolytter og nyrefunksjon.
Legemidlet gjør det vanskelig å bestemme digoksin, kortisol og adrenalin i blodet. Til tross for fravær av direkte effekt på karbohydratmetabolismen krever forekomsten av diabetes mellitus, spesielt med diabetisk nephropati, spesiell forsiktighet på grunn av muligheten for hyperkalemi.
Ved behandling av ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler bør nyrene og blodets elektrolyttnivå overvåkes. Å spise mat rik på kalium bør unngås. Under behandling er alkohol kontraindisert.

Effekten av stoffet på evnen til å kjøre og mekanismer hvis arbeid er forbundet med økt risiko for skade
I den første behandlingsperioden er det forbudt å kjøre bil og engasjere seg i aktiviteter som krever økt konsentrasjon av oppmerksomhet og hastighet av psykomotoriske reaksjoner. Varigheten av begrensningene er satt individuelt.

UTGIVELSESFORM
Tabletter, 25 mg.
På 20 tabletter i blisteren fra Al / PVC. 1 blister i eske med vedlagte instruksjoner for medisinsk bruk.

OPPBEVARINGSBETINGELSER
Ved en temperatur ikke høyere enn 30 ° C.
Oppbevares utilgjengelig for barn!

SHELF LIFE
5 år.
Ikke bruk stoffet etter utløpsdatoen som er trykt på pakken.

VILKÅR FOR FERIE FRA DRUGSTORENE
I følge oppskriften.

PRODUSENT
JSC "Gedeon Richterraquo
1103 Budapest, ul. Demrei, 19-21, Ungarn

Forbrukerklager bør sendes til Moskva Representantkontoret:
Moskva Representantkontor av Gedeon Richterraquo
119049 Moskva, 4. Dobryninsky-banen, 8.

VEROSHPIRON vurderinger

VEROSHPIRON vurderinger

VEROSHIRIRON priser på apotek

VEROSPIRON-analoger

NOLAKSEN

Instruksjoner for bruk
14758 visninger

VEROSHPILAKTON

Instruksjoner for bruk
8586 visninger

Inspra

Instruksjoner for bruk
fra 100 UAH
4773 visninger

spironolakton

Instruksjoner for bruk
fra 19 UAH
4058 visninger

ALDARON

Instruksjoner for bruk
2953 visninger

Anmeldelser av Veroshpiron

5 - 0

4 - 0

3 - 0

2 - 0

1 - 0

Hver sykdom er ledsaget av noen symptomer eller manifestasjoner. Noen manifesterer seg som edematøst syndrom. Edemas er forskjellige, men de må elimineres i alle fall. Videre vil de eliminere det på en slik måte at det ikke skader vår organisme enda mer. For disse formål er det vanndrivende legemidler. Noen er ganske sterke. For eksempel mange kjente furosemid. Det utviser mye væske fra kroppen, men dessuten går kalium, magnesium, også ut - og dette er ikke veldig bra. For slike formål, skapt kaliumsparende vanndrivende.

Dette er spironolakton. Det viktigste kjemiske stoffet der de nødvendige preparatene er laget. Den går etter navnet Veroshpironolactone. Også kalt Veroshpiron. Det er mange analoger.
vitnesbyrd

  1. Essensiell hypertensjon
  2. Hjertesvikt med ødem syndrom
  3. kaliopenia
  4. hypomagnesemi
  5. Ulike sykdommer ledsaget av ødem
Som du kan se, er dette legemidlet ikke bare for å lindre ødem, men også for å gjenopprette kalium og magnesium i blodet, for andre sykdommer. Dens fordeler er åpenbare, men ikke vist for alle.
Kontra
  • Addisons sykdom
  • hyperkalemi
  • hyponatremi
  • Nyresvikt
  • anuri
Dette er ikke alle sykdommer som det ikke kan brukes til. Men det meste er foreskrevet veldig ofte.
dosering
Ta dette legemidlet i henhold til sykdommen. Dosering velges individuelt. Gradvis avtagende. Forvent effekten er ikke umiddelbart. Det begynner å manifestere på 2-5 dager. Legemidlet virker forsiktig. Det er ofte foreskrevet med loop diuretics (Furosemide, Britomar).

Pillene selv er komfortable. Det er imidlertid produsert i forskjellige versjoner.
Utgivelsesskjema
Piller 25 milligram
Kapsler 50 og 100 milligram
Så du kan velge for alle som er mer praktisk for ham. Dette bør gjøres av en medisinsk faglig. Han vil foreskrive og kontrollere behandlingsprosessen.
Pharmacy release form
Ved resept

  • Behandler hevelse i hjertesvikt
  • Reduserer hevelse i levercirrhose
  • Den har en kraftig vanndrivende effekt.
  • pris
  • Bivirkninger
  • Kontra

Velkommen!
Min nære slektning har lange hjerteproblemer. I begynnelsen var det angina og iskemi, og nå hjertesvikt. Med en så alvorlig diagnose blir min onkel undersøkt i kardiologi, 3 ganger i året.

Nylig følte han seg veldig dårlig og dukket opp hevelse på ansikt og ben. Legene foreskrev ham stoffet Veroshpiron, som bidrar til å lindre hevelse i hjertesvikt.

Dette stoffet er et godt vanndrivende middel, det fjerner overflødig væske fra kroppen, som dukker opp når hjertet ikke fungerer som det skal.

Sammensetningen av dette legemidlet er spironalakton, som samtidig eliminerer hevelse og senker blodtrykket.

Veroshpiron er effektiv i levercirrhose, ascites, nefrotisk ødem og ødem i hjertesvikt.

Onkel min brukte dette legemidlet i kombinasjon med et annet vanndrivende middel, slik at ødem raskt forsvant. Hjertets arbeid forbedret ikke ytelsen, men onkelen min føltes litt lettere.

Blodtrykket stiger ikke, og dette er også resultatet.
Min slektning tok denne medisinen 1 tablett 2 ganger daglig, 30 minutter etter et måltid. Maksimal dosering i hans tilfelle er 100 mg. Behandlingsforløpet er 5 dager, og etter skjønn fra legen.

Edemene er borte, men bivirkningene blir bare torturert. Onkel hadde kvalme, døsighet, hodepine, avføring, lethargisk tilstand. Etter at stoffet ble avsluttet, forsvant alle ubehagelige symptomer.

Også denne medisinen har en rekke kontraindikasjoner.
Likeledes er dette legemidlet ikke foreskrevet, bare for alvorlige hjerteproblemer.

Dette legemidlet fjerner effektivt ødem fra bukhulen, i tilfelle levercirrhose. Men effekten er midlertidig, ettersom leveren desintegrerer og væsken kommer igjen.

Dette stoffet hjelper min slektning i hjertesvikt, men jeg anbefaler deg å ta det, bare som foreskrevet av en lege. Dette er et veldig alvorlig legemiddel, med store bivirkninger.

Jeg møtte dette stoffet litt for over 5 år siden, og jeg håper at jeg ikke trenger det lenger. Da hadde jeg nyrekolikk veldig sterk og som det viste seg, var det på bakgrunn av den dannede steinen, som begynte å bevege seg, og dermed skadet slimhinnen og det var forferdelig smerte. Foruten det faktum at de fant en stein i nyrene, var det også betennelse i nyre og ureter.
Vanligvis fjernes steinene kirurgisk, men siden han fortsatt var veldig liten bestemte jeg seg for å prøve å kurere det med en konservativ metode, det vil si at behandlingen var kompleks, mange stoffer ble foreskrevet, det var nødvendig å slappe av varme bad og så videre viste det seg at jeg også Jeg er glad for at pebbleen kom ut på egen hånd, og jeg måtte ikke gå under kniven.

En av stoffene og ble utnevnt til Veroshpiron. Dette er et vanndrivende middel for mild handling, indikasjoner på mottak og forekomst av ødem, som kan dannes mot bakgrunn av hjertesvikt, med sykdommer i urinsystemet, og til og med med ødem under graviditet.

Effekten av dette stoffet kommer på 3. dag, en funksjon og et stort pluss av dette legemidlet er at selv fjerning av overflødig væske fra kroppen ikke fjerner viktig og nødvendig kalium, som med andre legemidler med lignende effekt, derfor er det foreskrevet å motta enda gravid.

Jeg kjøpte og tok stoffet i kapsler, og det finnes også i tablettform. Hvordan du tar, indikasjoner og kontraindikasjoner, er beskrevet i detalj i instruksjonene, men før du tar det, er det nødvendig å konsultere en spesialist for at du skal bli foreskrevet en terapeutisk og passende dosering for deg.

Dette verktøyet har mange kontraindikasjoner å motta, som også må leses før du begynner å motta dem. I en pakke med 20 kapsler.

Min dose var 50 mg per dag, det vil si jeg drakk 1 kapsel 2 ganger og så videre i 10 dager.
Dette stoffet hjalp meg, og jeg hadde ingen ødem, og ingen bivirkninger ble observert under administrasjon.

For meg var dette vanndrivende effektivt, det har en langvarig effekt, og dessuten fjerner det ikke kalium som er nødvendig for normal funksjon av kroppen.
Jeg vil anbefale det, men du må ta det bare etter å ha konsultert en lege.

Basal temperatur fra A til Z

* Kjære venner! Ja, dette reklamerer, spinner slik!

Drikker Veroshpiron noe?

Fortell meg hvorfor Veroshpiron tar i den andre fasen? Har han noen innflytelse på eggløsning?

Les kommentarer 14:

Første gang jeg hører. 8-o

Hvis noe veroshpiron er fordøyelsesmiddel, var det mest sannsynlig at det ble foreskrevet til deg med noe annet stoff. På eggløsning tørker han ikke av

Jeg drikker veroshpiron, men i fase 1 annenhver dag, og clostilbegit fra 5 til 10 dager

Og jeg drakk en hel syklus som - jeg ble foreskrevet med en norkolutomy. Nich unntatt takykardi fungerte ikke

Jeg ble også foreskrevet av endokrinologer, men de tok ikke hensyn til at Veroshpiron senker kortisol (adrenalhormon), som jeg allerede har redusert to ganger, så jeg nesten gikk inn i koma. Generelt gjorde jeg bort med ham for alltid. I tillegg senker Veroshpiron mannhormonet testosteron og eliminerer hår og akne. Det viktigste å kjenne dine hormoner (test for hormoner er nødvendig), som ikke ville fungere, som jeg har.

Ikke vær redd, om eggløsning, det påvirker ikke det, og det påvirker ikke hele syklusen. Legemidlet er vanndrivende, det er tilrådelig å drikke panangin (asparkam) sammen med det, for å fylle opp kalium, som utskilles i urinen, så vil det ikke være takykardi :). Generelt, noen leger liker å senke sin litt økte testosteron, for ikke å foreskrive hormoner med en gang, så vær ikke redd. Og for hvilken grunn og hvilken dose har du blitt foreskrevet?

Veroshpiron ordineres vanligvis for ødemer, hypertensjon.
det er et vanndrivende stoff. For hvilken hensikt er foreskrevet i gynekologi, vet jeg ikke.

Jeg har hirsutisme, LH er høyere enn FSH, høyt fri testosteron, etter fødselen av 3, 5 år så Diane-35 intermittent. Nå planlegger vi et sekund, utpekt Veroshpiron og Metformin. For noen år siden foreskrev en annen lege Veroshpiron med progesteron i den andre fasen. Og den nåværende legen foreskrev fra 5 til 25 dager. Jeg leste nesten alt på Internett i andre fase. Det forundret hvorfor.

Jeg drikker veroshpiron 1/2 om dagen for å senke testosteron. Det hjelper. påvirker ikke eggløsning

Jeg ble også tildelt Veroshpiron + Asparkam fra 16-26 ds, og jeg vil drikke Diane-35 fra de første dagene av syklusen.

Og jeg drakk dette stoffet. Bare jeg nektet det) (

Flere Artikler Om Typer Acne