Vitaminer "Aevit" tar kvinner og menn, voksne og barn for å forbedre trivsel og øke immunitet, uten hvilken kroppens fulle funksjon er umulig. Men før du bruker det er det viktig å gjøre deg kjent med funksjonene i medisinen.

Sammensetningen og fordelaktige egenskaper av vitaminer "Aevit"

Vitamin kompleks "Aevitum" - preparat bestående av et fettløselig vitamin A (retinol) og i det minste en nyttig og viktig vitamin E (tokoferol).

Komplekset brukes til å gi helsemessige fordeler for:

 • aterosklerotiske vaskulære forandringer;
 • trofiske lidelser;
 • smittsomme sykdommer;
 • leversykdom;
 • svak immunitet
 • gastrointestinale sykdommer;
 • langvarig stress;
 • avhengighet av narkotika, alkohol og tobakk.

Legemidlet er anbefalt for behandling av sykdommer i dermatologisk natur, spesielt:

 • psoriasis;
 • lupus erythematosus;
 • pigmentær retinitt;
 • utrydder endarteritt, etc.

"Aevit" bidrar til å bekjempe akne, rynker, korrigerer og gjenoppretter utseendet på negler og hår.

Aeavit vitaminer viste god effekt ved behandling av øyesykdommer forbundet med nedsatt syn, som de har tatt kurs i minst en måned. Spesielt vil stoffet hjelpe i nærvær av:

 • atrofi av optisk nerve;
 • lav syn i mørket - hemeralopi, eller "nattblindhet";
 • hornhinnen lesjoner;
 • tørrhet i bindehinden og hornhinnen;
 • arvelig patologi av retina - retinitis pigmentosa.

Det er nødvendig å lese instruksjonene for å vite hvorfor du tar vitaminer, kontraindikasjoner og under hvilke forhold komplikasjoner er mulige.

Vitaminkomplekset har en rekke kontraindikasjoner som må vurderes før behandling påbegynnes. Til 14-16 år, er stoffet ikke anbefalt for barn, det er også begrensninger i å ta den til gravide. Vitamin glut kan føre til en negativ reaksjon av organer og vitale funksjoner.

Hovedkomponentene i "Aevita" er viktige for kroppen. Forbedret immunitet, forbedring av fysiologiske metabolske prosesser er direkte relatert til tilstedeværelsen av vitamin A i kroppen, som i tillegg tar del i den virkelige funksjonen av endokrine kjertler, i utviklingen av visuelle funksjoner.

E-vitamin - en antioksidant, provoserer fjerning av giftstoffer fra kroppen. Dette vitaminet brukes ofte til kosmetiske formål, glatter rynker, fukter huden.

Aevit for barn

Det er et multivitaminkompleks "Aevit" for inntak for barn over 14 år. Og når du bruker verktøyet eksternt, er det ingen slik aldersgrense.

En oljeaktig vitaminløsning kan behandle sår, brannsår for raskere helbredelse. Tenåringer anbefalte vitamin sammensetning, gjør det mulig å bli kvitt akne og kviser.

Legemidlet "Aevit" vil hjelpe kvinner til å gjenopprette skjønnheten i bleknet hud, skinne hår og neglehelse, det vil også bidra til å løse noen problemer med gynekologisk natur.

Vitaminer for menn

I mange tilfeller anbefales Aevit vitaminer for menn hvis par har problemer med å tenke barn. Dette stoffet, som øker immuniteten, vil bidra til aktiviteten til sædceller. Forskningsresultatene bekreftet forbedringen i kvaliteten på sæd hos menn som tok stoffet "Aevit".

Legemidlet "Aevit" kan kjøpes fritt i apotek eller på Internett uten lege resept. Men før du begynner å bruke stoffet, bør du konsultere en lege.

Prisene for vitaminkomplekset varierer fra 120-140 rubler, avhengig av produsent og mengde ampuller (kapsler) i pakken.

Pasienter som har gjennomgått en behandling med stoffet "Aevit", bemerket en betydelig forbedring i helse, oppnåelse av stabil remisjon, regresjon av kroniske manifestasjoner av sykdommen.

En merkbar forbedring i helse er observert fra 4-5 dager bruk av stoffet. Inkluderingen av "Aevita" med sykdommen for å supplere full behandling fører mye raskere til utvinning.

"Aevit" i kapsler, ampuller, tabletter - instruksjoner for bruk i og utover, dosering

Det finnes 2 typer Aevita utgivelsesskjema:

 • i kapsler belagt med et gelatineskall (10, 20, 30, 50 stk per pakning);
 • vitaminer "Aevit" i ampuller til injeksjon (som de aksepterer, beskrevet nedenfor) (1 amp. -1 ml av preparatet. 10 ampuller i pakken).

Kapsler tas oralt, uten å tygge, med et glass vann. For forebyggende metoder bruk 1 kapsel 24 timer før eller etter måltider. Kurset er 30 dager.

Under behandlingen kan dosen av legemidlet økes til flere kapsler per dag. Varigheten av behandlingen reduseres til 10-14 dager.

Injiseringene skal plasseres intramuskulært. Behandlingsforløpet er 1 ml hver 24 timer i 20 dager. I noen tilfeller - opptil en måned. Sekundært kurs kan gjentas etter seks måneder.

Indikasjoner for bruk av vitaminer "Aevit" - hvordan du skal ta for voksne og barn

Hvorfor ta vitaminer, kan du finne ut, har kjent med effekten av stoffet mot ulike sykdommer. Ofte er agensen foreskrevet for forebygging av immunitet, behandling av sykdommer i huden, negler og hår, svekket tilstand av kroppen etter sykdom eller patologi.

Søknad i gynekologi

Vitaminkompleks Aevit for kvinner anbefalt av gynaecologists i perioden etter levering for behandling av slimete vevet i livmoren. Verktøyet kan brukes til smertefull og tung menstruasjon for å redusere blodtap, samt problemer forbundet med infertilitet, for å forbedre kvinners helse.

Søknad om øyne

Mangel på vitaminer i kroppen kan påvirke funksjonene som er ansvarlige for kvaliteten på en persons syn.

For å styrke hornhinnene i øynene, forbedre fokuseringen av syn, stopp de negative forandringene i vevet i netthinnen, kan stoffet "Aevit" brukes som en ekstra behandling. Men han er ikke i stand til å erstatte full terapi.

Bruk under graviditet, når du ammer

Under graviditeten blir stoffet strengt tatt under medisinsk tilsyn dersom det er absolutt nødvendig, siden Konsumet av vitaminkomplekset kan påvirke fostrets utvikling negativt.

Det er strengt forbudt å ta stoffet i første trimester av svangerskapet. Det anbefales ikke å ta dette legemidlet under amming, slik at barnet med melk ikke får en overdreven dose vitaminer.

Anvendelse av mastopati

Vitaminer A og E i store mengder (men ikke overdose), som i Aevit-komplekset, har en positiv effekt på den hormonelle bakgrunnen til kvinnekroppen, spesielt i brystkirtler, og ifølge eksperter fra brystlærere vil bruken av dette legemidlet ha en positiv effekt behandling av mastopati.

Klassisk dosering - 1 kapsel per dag. Behandlingsforløpet er 1 måned en gang i seks måneder.

Psoriasis, eksem

Ved komplisert behandling av hudsykdommer som psoriasis og eksem, foreskriver dermatologer vitamin kompleks "Aevit" for hud og negler.

Vitamin A er involvert i mange metabolske prosesser i menneskekroppen, bidrar til bedre utvinning av hudceller, fremskynder helbredelse av sår uten dannelse av skorper.

E-vitamin har en antioksidant effekt og påvirker mange vitale prosesser i kroppen, normalisering av nervesystemet, tilstanden til blodårene og funksjonene i hormonet.

I vanlige ukompliserte situasjoner påføres det komplekse inntaket av legemidlet 1 kapsel per dag i 20-40 dager med en pause på 3-6 måneder.

Søknad om overgangsalder

Hormonal justering i kroppen i overgangsalderen er en av de vanskeligste levetidene for kvinner. Under overgangsalderen er det en kraftig reduksjon av mengden vitamin E i blodet.

Bruken av multivitaminkomplekset "Aevit" vil bidra til effektiv restaurering av hormonelle funksjoner og metabolisme i kroppen. Legemidlet er spesielt nyttig i tilfeller belastet med skjoldbruskkjertelproblemer, synshemming og røyking. Administrasjonen er 2-3 uker, 1 kapsel per dag. Etter noen måneder, gjenta.

"Aevit" i kosmetikk - hvordan å søke. Anmeldelser av skjønnhetseksperter. Bilde før og etter

Som mange nyttige vitaminer og mineraler tar "Aevit" sin plass innen kosmetikk og hjelper med å finne skjønnhet.

Søknad om hud av akne og rynker

For å bli kvitt rynker, forbedre hudkvaliteten og kosmetiske effekter på leppene, har innpakningsprosedyren med et farmasøytisk preparat bevist seg godt.

Vitaminer "Aevit" glatte rynker, reduserer hudporøsiteten, behandler akne, for effektiviteten som de tar forutgående tiltak. Før påføring må sammensetningen rengjøres. Deretter kombinerer vitaminblandingen fra ampullen med kosmetikkolje.

Den resulterende blandingen skal forsiktig påføres langs massasjelinjene til utvalgte områder. Etter at blandingen er absorbert i huden litt, må du dekke de behandlede stedene med polyetylen eller klamfilm, og over - med et håndkle. Skyll ikke.

For en godt merket effekt er prosedyretid en halv time, og den utføres flere ganger i uken i to måneder. Huden blir fuktig, oppdatert.

Søknad om hår, øyenbryn, øyevipper

For å styrke hårsekkene, for å gi et sunt utseende og skinne til krøller, for å kvitte seg med splitte ender, kan "Aevit" brukes som en ekstra ingrediens til sjampo eller balsam, og legge innholdet i 3 kapsler til en hårvask eller gni komposisjonen inn i hodebunnen for natten.

For å øke veksten av hårbryn og øyenvipper, kan du også bruke stoffet "Aevit".

For å gjøre dette, påføres en ren sminkepensel på cilia og øyenbrynssammensetningen, klemmet forsiktig fra kapselen. Kapsel pre-pierced med en steril nål.

Prosedyren gjentas over natten i en og en halv time. I kombinasjon med andre kosmetikk og essensielle oljer kan det oppnås en sterkere effekt.

Søknad om negler

I tilfelle sprø negler, deres delaminering, langsom vekst og tap av glans, anbefales det også å bruke slike midler som vitaminer Aevit.

Hvorfor bruke dette oljeproduktet, fortell følgende påføringsmetode: betyr gnidd inn i negleplaten og huden rundt neglen.

Denne prosedyren gjentas i tre uker for å oppnå en merkbar terapeutisk og kosmetisk effekt. Neglene blir sterkere og sunnere.

Søknad om vekttap

Under kostholdet er kroppen under stress. For å opprettholde en normal tilstand i perioden med kamp med overvekt, må kroppen være mettet med vitaminer, inkludert A og E.

Vitaminkomplekset "Aevit" vil bidra til å aktivere metabolske prosesser, en beroligende effekt på nervesystemet, støtter immunitet.

Symptomer på overdose og bivirkninger

Godkjennelse av vitaminpreparater under tilsyn av en lege, som bestemmer riktig dosering, vil sikkert ha en helbredende effekt på kroppen. Men med en overdose er det mulig forgiftning av kroppen.

Overdreven vitaminer kan provosere:

 • kvalme;
 • oppkast;
 • allergiske utslett;
 • brudd på stolen;
 • utvikling av lidelser i sentralnervesystemet, ledsaget av migrene, depresjon, søvnløshet eller døsighet;
 • tørr hud, seborrhea;
 • ledsmerter;
 • negative endringer i leveren, nyre, milt.

analoger

For å støtte kroppen med et vitaminkompleks, kan apotekets utvalg tilby vitamin A (retinol i dråper eller kapsler) og vitamin E (i dråper eller kapsler) separat.

Det er analoger av komplekset:

 • Hviterussisk stoff "Aevit Mite";
 • Polsk betyr "Vitaminel".

For hva de ikke bruker vitaminer "Aevit", men de mest fordelaktige de har manifestert seg i å helbrede kroppen, opprettholde immunsystemet til voksne og barn, samt forbedre tilstanden til huden, hårvekst, styrke strukturen på negleplaten og forbedre den generelle helse.

Komplekser er vellykket brukt av mange kvinner og menn i mange land i verden, fordi det er et rimelig og effektivt verktøy som kan bidra til å løse mange helseproblemer.

Vitaminer "Aevit": hva er de for?

Vitaminer "Aevit" - en av de mest populære vitaminkompleksene. Preparatet inneholder oppløselige vitaminer A og E, ansvarlig for helsen til huden, negler, hår, akselerere helbredelsen av sår.

Hvorfor drikke vitaminer "Aevit"? Verktøyet styrker blodkarene, bidrar til å redusere trykk, styrker immunsystemet, forenkler løpet av diabetes.

Komplekset hjelper med ulike hudutslett. Oftalmologer anbefaler å ta "Aevit" for noen øye sykdommer. For forebyggende formål er stoffet ubrukelig. Selges uten resept.

Sammensetning og dosering

Vitaminkomplekset "Aevit" er laget i form av kapsler og skudd

Vitaminer "Aevit" er tilgjengelige i form av kapsler eller injeksjoner.

Sammensetningen av en kapsel inkluderer:

 • 100.000 IE av vitamin A;
 • 0,1 g vitamin E

Sammensetningen av injeksjonen:

 • 0,035 g vitamin A;
 • 0,1 g vitamin E

Vitamin A, eller på annen måte, retinol, er involvert i prosessene for proteinsyntese i kroppen, er det nødvendig for cellevekst og bremser aldringsprosessen. Vitamin E (tokoferol), som er en kraftig antioksidant, virker i forbindelse med den. Det beskytter oksidasjonen av retinol i kroppen.

Av dette følger at med mangel på tokoferol, vil vitamin A ikke bli absorbert i riktig mengde. E-vitamin normaliserer metabolsk funksjon. Det kalles også vitaminet av kvinnelig skjønnhet, fordi det bidrar til å bevare ungdommen.

Varigheten av behandlingsforløpet og doseringen kan bare bestemmes av en lege. Kvinner får vanligvis 1 kapsel per dag, uansett matinntak, for menn, to kapsler.

Indikasjoner for bruk

Vitaminkomplekset vil være nyttig for:

Vitaminer er foreskrevet for en rekke sykdommer og er også mye brukt i kosmetologi.

 • aterosklerose;
 • psoriasis og hudsykdommer;
 • endre tilstanden i fordøyelseskanaler;
 • alkohol og nikotinavhengighet;
 • langvarig stress;
 • smittsomme sykdommer;
 • noen typer dietter;
 • raskt vekttap;
 • levercirrhose.

Avhengig av sykdommen kan kapsler eller injeksjoner foreskrives.

"Aevit" er nyttig for kvinner med menstruasjonsforstyrrelser. Menn må ta stoffet for brudd på gonadene, da vitamin A har en gunstig effekt på fruktbarheten. Når det brukes riktig, vil "Aevit" bidra til å bli kvitt ungdomspornostrener og jenter.

Komplekset av vitaminer og i kosmetikk er mye brukt. Med økt tørrhet i huden, brukes den i form av en gel, med tørrhet og splitte ender av hår, olje presset ut av kapslene påføres dem.

Vitaminer bidrar til å gjøre neglene dine sterke og skinnende. Dette stoffet brukes som en maske for ansiktet. "Aevit" brukes når det er umulig å skaffe tilstrekkelig ernæring.

Hos barn får Aevit-vitaminer hypervitaminose, så til 14 år, anbefaler leger ikke å bruke dette stoffet.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Når doseringen observeres, er det vanligvis ingen bivirkninger, selv om det i noen tilfeller er nødvendig å avstå fra å bruke Aevita. Du kan ikke bruke disse vitaminene til barn under 14 år.

Før du begynner å ta vitaminer, bør du konsultere legen din.

For gravide og ammende mødre foreskrives komplekset utelukkende av den behandlende legen, da en stor dose av vitamin A kan påvirke barnets helse negativt.

Med forsiktighet er legemidlet foreskrevet til personer med sykdommen lever, nyre og skjoldbrusk sykdom. Ikke ta det med prevensjonsmidler.

Overdosering med retinol og tokoferol (vitamin A og E) kan forårsake bivirkninger. Noen vurderinger indikerer utseendet av kløe, utslett. Noen ganger er det døsighet, svimmelhet, hodepine, tørr hud. I unntakstilfeller kan anfall forekomme.

Kontraindikasjoner til bruk av vitaminkompleks "Aevit" er dens intoleranse, myokardinfarkt. Pasienter som lider av sirkulasjonsfeil, bør ikke bruke dette stoffet.

For kroppens normale funksjon er hele settet av vitaminer og sporstoffer avgjørende for en person. Mangel på vitaminer A og E fyller mest effektivt komplekset "Aevit". Dens effektivitet har blitt bevist av mange kliniske studier.

Med lav pris (prisen for 20 kapsler er fra 70 til 100 rubler), har dette stoffet mange fordeler, som vil bidra til å takle et stort antall ulike sykdommer. Imidlertid er stoffet ikke et panacea.

Det er ønskelig å ta det med mangel på vitamin A og E, fordi de for det første forsterker absorpsjonen til hverandre, og for det andre ved bruk av andre legemidler, kan du ta vitaminer som ikke for øyeblikket kreves av kroppen og kan forårsake skade. Medisinen har bivirkninger og kontraindikasjoner, slik at den ikke kan brukes i seg selv under alle omstendigheter.

Hva er nyttig Aevit og hvorfor ta det

Ikke alle vitaminbaserte komplekse preparater er like gunstige. Fordelene og skadene til Aevita for kroppen er avhengig av tilstanden for menneskers helse, metabolisme og en rekke andre individuelle faktorer.

Sammensetning og nyttige egenskaper av Aevita

De fettløselige vitaminene A og E inneholdt i preparatet er nødvendige for kroppen. Deres tilstedeværelse i kroppen har antioxidant og immunmodulerende effekter.

Siden disse vitaminene lett blir ødelagt av eksponering for lys og oksygen i luften, brukes høyrenset solsikkeolje og gelatin, noe som gjør at kapselskallet, som senere lett oppløses i kroppen, brukes som tilhørende komponenter som beskytter vitaminer.

 • Vitamin A - retinolacetat eller i noen versjoner av legemiddelretinolpalmitatet har en uttalet gunstig effekt på synlighetens organer, er involvert i prosessene for DNA-syntese, kjønnshormoner. Uten retinol er produksjonen av enzymer som er nødvendige for funksjon av lever, muskler og sentralnervesystemet umulig.
 • De fordelaktige egenskapene til vitamin E er også mangesidig. Tocopherolacetat hemmer dannelsen av frie radikaler som ødelegger sunne celler i kroppen. Vitamin E bidrar også til vevsgenerasjonsprosessen.

Fungerer i tandem, forbedrer vitamin A og E funksjonen i fordøyelsessystemet og akselererer de metabolske prosessene i kroppen. Resultatet er en styrking av immunforsvaret. Den foryngende og regenererende effekten av vitaminer påvirker tilstanden til huden, spikerplater og hår.

Skjema for utgivelsesmedisin Aevit

To-komponent stoff produsert i form av: kapsler, injeksjoner og krem. Standarder for sfæriske kapsler i en mengde fra 10 til 100 stykker er pakket i pappkasser med et vedlegg i form av instruksjoner.

Den aktive ingrediensen i ampuller, 1 ml hver, selges i pakninger med 10 stk. og er ledsaget av en obligatorisk instruksjon.

Cream Aevit, i tillegg til hovedkomponentene, inneholder polyatomiske alkoholer, planteekstrakter - edelweiss, rosmarin, bringebær, og er tilgjengelig i et 50 ml aluminiumsrør med vedlagte instruksjoner.

Hva er nyttige vitaminer Aevit for kvinner

Hvis det brukes riktig, er fordelene med vitaminer Aevit for den kvinnelige kroppen åpenbare. Det anbefales å bruke kapslene inni eller bruke dem eksternt for å opprettholde skjønnheten og helsen til ansikt, hender og kropp. Aevit vil også gi uvurderlig hjelp til den kvinnelige kroppen i slike tilfeller som: graviditet, behandling av mastitt og manifestasjoner av overgangsalderen.

Under graviditet og amming

Med ekstrem forsiktighet bør det tas hensyn til å motta vitaminer under graviditet og spedbarnsfôring. Høring av lege i slike tilfeller er nødvendig. Overdose når du tar stoffet kan påvirke barnet og helsen til moderen negativt. Eksperter foreskriver Aevit under graviditet for å forbedre blodsirkulasjonen, i dette tilfellet får fosteret de nødvendige næringsstoffene fra mors kropp.

Med mastopati

Doseringsformen er foreskrevet for å opprettholde de nødvendige hormonnivåene. Dosen er vanligvis ikke mer enn 1 kapsel per dag. For mastopati:

 1. Retinol normaliserer mengden østrogen i kroppen, forhindrer rask keratinisering av hud og slimete celler;
 2. E-vitamin hindrer kanalblokkering med døde celler og forhindrer dannelsen av cyster og svulster.

Aevit aktiverer samtidig virkningen av andre stoffer i kampen mot denne sykdommen.

Med overgangsalder

Ubalanse av hormoner - det viktigste post-reproduktive problemet. En av manifestasjonene i overgangsalderen - en kraftig nedgang i innholdet av vitamin E i kroppen. Å ta stoffet kan normalisere ubalansen. Komplekset er spesielt nyttig i tilfelle problemer med skjoldbruskkjertelen og synet assosiert med klimaks.

Aevit vil hjelpe kroppen til å gjenopprette immunitet og fremskynde metabolske prosesser, som er bremset i overgangsalderen.

Preparatet er også nyttig for å opprettholde ungdommelig hud og sunt hår og negler.

Hvorfor tar menn Aevit

Den viktigste fordelen med Aevita for menn er å støtte reproduksjonssystemet. Legemidlet har en positiv effekt på sæd, noe som bidrar til å opprettholde reproduktiv funksjon. Gunstig effekt på komplekset og den generelle tilstanden til den mannlige kroppen.

Aevit vil også være til nytte for idrettsutøvere og folk som er engasjert i tung fysisk arbeidskraft. Hovedkomponentene i stoffet bidrar til raskt å komme seg etter trening.

Menn, sammen med representanter for det rettferdige kjønn, kan bruke Aevit til å forbedre tilstanden til huden deres, styrke og vokse hår.

Kan jeg ta Aevit barn

I bruksanvisningen er det opplysninger om opptak av Aevita fra 14 år. Kontraindikasjoner forbundet med overskudd av det daglige kravet til vitamin A og E i en kapsel for et barns kropp.

Hypervitaminose forårsaket av en overdose av stoffet er fulle av slike negative virkninger som:

 • oppkast;
 • tap av appetitt;
 • hos spedbarn med høyt intrakranielt trykk;
 • smerter i ledd og lever.

Alle bivirkninger passerer raskt med kompleksets nektelse.

Hva er nyttig Aevit for vekttap (på en diett)

Som du vet, er en av de fordelaktige egenskapene til den gjensidige påvirkning av vitamin A, E akselerasjonen av metabolisme. Mottak av vitaminer, i kombinasjon med riktig ernæring og fysisk anstrengelse, lar deg effektivt bekjempe overflødig vekt.

Indikasjoner for bruk Aevita

Legene foreskriver doseringsformen i en rekke sykdommer assosiert med mangel på vitamin E, A i kroppen. Legemidlet kan brukes i form av de viktigste og ekstra legemidler. Anbefalt mottakskompleks i tilfelle av:

 • nattblindhet;
 • vaskulær aterosklerose;
 • lupus erythematosus;
 • svakhet i optisk nerve;
 • eksem.

Følgende sykdommer er også forbundet med en ubalanse i innholdet av vitamin A og E i kroppen:

 • diaré;
 • myopati;
 • kolestase;
 • avhengighet - alkoholisk, narkotisk, nikotin;
 • stressende periode;
 • en diett med høyt innhold av flerumettede syrer;
 • obstruktiv gulsot;
 • bukspyttkjertel sykdom;
 • bruk av preparater med mineraloljer
 • levercirrhose;
 • stearrhea

Instruksjoner for bruk i ampuller og kapsler

Ampulformen administreres intramuskulært i et volum på 1 ml. Vær forsiktig så du ikke får oljeløsningen i fettvev eller blodårer. Aevit i ampuller absorberes raskt, noe som reduserer risikoen for allergiske reaksjoner.

Kapsler kan påføres eksternt for å forbedre tilstanden til huden, neglene og håret, legge til oljeløsninger på masker, lotioner, kremer, etc.

Hvordan drikke voksne voksne

Den vanlige anbefalte dosen av legemidlet i form av kapsler er ikke mer enn 1 pc. per dag. Kursets varighet er ikke mer enn 30-40 dager. Ved slutten av behandlingen, en pause på 3-6 måneder.

Hvordan ta Aevit barn

Legemidlet er tillatt å barn ikke tidligere enn 14 år, og bare under tilsyn av en barnelege.

Ekstern bruk Aevita

Til utvendig bruk blir gelékapselen gjennomboret og den oljeholdige væske som er inneholdt der, benyttes.

For rynker og aknehud

Overfølsomhet mot rynker og akne påføres eksternt ved å injisere innholdet av kapsler eller ampuller i hudpleieprodukter.

Legemidlet bidrar til å gjenopprette hudens elastisitet og fasthet. For å gjøre dette, blir innholdet i kapselen eller ampullen med lysmassasjebevegelser påført ansiktet og igjen i 10-20 minutter. Deretter fjernes overskytende medikament med en serviett. Aevita-løsningen vil bidra til å kvitte seg med sporene igjen etter eliminering av akne. For å gjøre dette, er det nødvendig å gni oljeaktig væske inn i det skadede området i flere dager.

Oppskrifter av tre masker for foryngelse.

For huden rundt øynene

Rynker rundt øynene indikerer de første tegnene på aldrende hud. For å hindre rynker og å redusere dem, anbefales det å gjøre følgende:

 1. Å rense ansiktet på noen måte - tonic, micellar vann, skum, gel;
 2. Slamming, kjører innholdet av kapselen i huden rundt øynene. Start prosedyren fra det indre hjørnet og avslutt utvendig. Massasjen skal dekke både huden på øvre og nedre øyelokk.

Aevit for huden rundt øynene gjelder et kurs på 30-45 dager.

For hår, øyenvipper og øyenbryn

Aevit gjør øyenvippene fluffier og tykkere. Etter prosedyrene med bruk av vitaminkonsentrat faller mascara på øyenvippene jevnere.

Aevit for hårtap brukes best i ampuller. For to kuber krevde Aevita å ta 1 ml burdock og linolje. Alle ingrediensene er blandet og gnidd med fingerputer med massasjebevegelser i hodebunnen. Etter en 5-6 minutters prosedyre, vikle hodet med et håndkle og hold masken i 3-4 timer. Etter det skylles håret med sjampo.

For negler

Oljevæske Aevit gnidd i kutikula. Påfør på negleplaten for å redusere brølhet og delaminering av negler.

For lepper

Tørre lepper er ikke forferdelige, hvis du bruker Aevit på leppens hud en gang om dagen. Etter full absorpsjon av vitaminer, kan du bruke noen leppebalsam.

Kontraindikasjoner og bivirkninger ved å ta Aevita

Bruken av Aevita er strengt forbudt når:

 • intoleranse mot en av komponentene i stoffet;
 • under 14 år, i noen CIS-land opptil 18 år;
 • hjertesvikt;
 • leversykdom;
 • nyre steiner;
 • risiko for utvikling av tromboflebia
 • viral hepatitt;
 • første trimester av graviditet.

Overdose symptomer

Kroppen reagerer på en overdose av vitamin A og E ved manifestasjoner i form av:

 • kvalme;
 • utslett;
 • tretthet og generell ubehag
 • smerte i leveren;
 • sprøtt hår og negler;
 • peeling av huden og kløe.

Kombinasjonen av aevita med andre legemidler

Den kombinerte bruken av Aevita med andre legemidler tydelig fremgår av tabellen.

aevit

Bruksanvisning:

Priser i nettapoteker:

Farmakologisk aktivitet av aevita

Aevit er et vitaminkomplekspreparat med immunostimulerende og antioksidantegenskaper. Komplekset Aevit, vurderinger av leger og pasienter om hvilke er definitivt positive, består av to vitaminer - A (retinolpalmate) og E (alfa-tokoferolacetat). Aevit-vitaminer fremmer vevregenerering, er involvert i lipid- og proteinmetabolisme, har en positiv effekt på synet, støtter kroppens reproduktive funksjon, forbedrer blodsirkulasjonen, gjenoppretter vaskulær permeabilitet, vevtrofisme.

Alle ovennevnte effekter ved bruk av Aevita er mulige på grunn av farmakologiske egenskapene til vitamin A, E.

Vitamin A er ansvarlig for vev metabolisme, er i stand til å forbedre cellulær og humoristisk immunitet, styrker myelopoiesis, forbedrer funksjonen av makrofager. Bruk av vitamin A kan redusere risikoen for sykdom i slimhinnene i luftveiene og fordøyelseskanalen. Takket være deltakelsen av dette vitaminet i Aevit-komplekset, reduseres keratiniseringen når den brukes, cellene forynges. Den gunstige effekten av stoffet Aevit på reproduktiv funksjon skyldes også deltakelsen av vitamin A i dette komplekset. I tillegg deltar retinolpalmate i dannelsen av det visuelle signalet, beinvevet, fremmer beinvekst og har en positiv effekt på arbeidet med svette, sebaceous, lacrimalkirtler.

Også vitamin A, på grunn av umettede bindinger i retinolmolekylet, samhandler med ulike typer radikaler og stimulerer antioksidantfunksjonen av vitamin E, som igjen er den andre viktige komponenten av Aevit, forhindrer oksidasjon av retinol og derved hindrer dannelsen av giftige produkter.

I tillegg er vitamin alpha-tokoferolacetat (E) ansvarlig for regulering av metabolske prosesser i menneskekroppen, beskyttelse av celler fra virkningen av frie radikaler, forebygging av hemolyse av røde blodlegemer, en positiv effekt på mikrosirkulasjon og trofisme av vev, det vaskulære systemet.

Alfa-tokoferol stimulerer også immunitet, både generell og humoristisk og cellulær. Takket være denne komponenten av komplekset Aevit, øker aktiviteten til T-lymfocytter. I tillegg er det i forbindelse med vitamin A sikret normal dannelse av reproduksjonssystemet og fosterutvikling.

Farmakokinetiske egenskaper til Aevita skyldes farmakokinetikken til dets komponenter.

Aevita absorpsjon: E-vitamin absorberes i fordøyelseskanalen, og vitamin Retinol absorberes i mage-tarmkanalen. Komponenter Aevita, vitamin A, E fordeles i vev og organer jevnt, mens overskytende vitamin A er deponert i leveren, og vitamin E i muskel, fettvev, binyrene, testikler, lever, erytrocytter.

Metabolisme Aevita: vitamin A i prosessen med metabolisme i leveren danner aktive og inaktive metabolitter. E-vitamin i prosessen med metabolisme danner kun farmakologisk inaktive metabolitter.

Uttak av Aevita: Retinolacetat metaboliseres allerede som utskilt i urin og galle. Dette skjer sakte: etter en enkelt søknad fjernes en tredjedel av det tatt vitamin fra kroppen i ytterligere tre uker. E-vitamin utskilles kun med galle, og med urin bare i små mengder.

Indikasjoner for bruk Aevita

På grunn av kompleks sammensetning av bruk av Aevita foreskrevet i en rekke sykdommer. Terapi med bruk av Aevita er foreskrevet for pasienter som etter ulike indikatorer krever langvarig inntak av store mengder E og A vitaminer.

Ifølge Aevitas instruksjoner er dette nødvendig og begrunner seg i en rekke tilfeller:

- svekket mikrocirkulasjon og trofisk vev;

- psoriasis, lupus erythematosus;

- optisk nerveatrofi, "nattblindhet" (hemeralopi), keratomalakia, xerophthalmia, pigmentert retinitt;

Bruk av Aevita er også vist hos pasienter som har begrenset ernæring, og A- og E-inntaket av vitaminer reduseres på en naturlig måte, for slike sykdommer og lidelser:

 • diaré;
 • gastrektomi;
 • steatorrhea;
 • Crohns sykdom, malabsorpsjon, cøliaki
 • kronisk kolestase, obstruktiv gulsott, ugjennomtrengelig galdevev, levercirrhose;
 • bukspyttkjertel sykdom - cystisk fibrose;
 • smittsomme sykdommer i akutte og kroniske tilstander;
 • underernæring, raskt vekttap (ofte er Aevit-vitaminer foreskrevet for de som er på parenteral ernæring - for å kompensere for mangel på retinol og alfa-tokoferolacetat)
 • alkohol, nikotin, narkotikamisbruk;
 • langvarig stress;
 • bruk av medisiner, mineraloljer som inneholder jern (for eksempel neomycin, colestiramin, colestipol)
 • en diett som forårsaker økt inntak av flerumettede fettsyrer;
 • hypertyreose
 • perifer neuropati;
 • abetalipoproteinemia;
 • nekrotiserende myopati.
Se også:

Metode for bruk Aevita

Aevit vitaminer blir tatt etter å ha spist, svelget hele (ikke tygget) og vasket ned med vann.

Gjennomsnittlig løpet av opptak, i henhold til instruksjonene Aevita: for en voksen - 30 - 40 dager. en kapsel en gang i 24 timer. Men flere individuelle doser av Aevita og varigheten av kurset foreskrives av legen som har pasienten. Ifølge observasjoner og vurderinger, kan Aevit, hvis det brukes feil, føre til uønskede konsekvenser.

For en mer presis hensikt og muligheten for å gjenta bruken av Aevita (kun 3 måneder eller seks måneder etter slutten av det siste kurset - i henhold til instruksjonene fra Aevit) er det nødvendig å vite sykdommens eksakte natur og egenskapene til pasientens kropp.

Beskrivelse av bivirkninger Aevita

Ifølge beskrivelsen og vurderingene er Aevit tolerert godt, men det er statistikk over bivirkninger under bruk av Aevit:

1) oppkast, kvalme, allergiske manifestasjoner, gastralgi, unormal avføring - isolerte tilfeller assosiert med pasientens individuelle egenskaper;

2) Forverring av kronisk pankreatitt, kolelithiasis - hos dem som har tatt Aevit i lang tid;

3) hypervitaminose A. Det uttrykkes i perifer og sentralnervesystemet lesjon - søvnforstyrrelser, irritabilitet, hodepine, parestesi, apati. Skader på huden kan oppstå - sprekker og tørre føtter og palmer, seborrhea, alopecia. Ifølge vurderinger led Aevit til felles smerte, en økning i milten, leveren, gangsendringen, men alt dette ble observert mot bakgrunnen av langvarig bruk av legemidlet og i doser som oversteg den anbefalte.

Kontraindikasjoner Aevita

1. Individuell intoleranse inkludert i vitamin Aevita;

2. Thyrotoxicosis, kronisk glomerulonephritis og kronisk sirkulasjonsfeil;

3. Myokardinfarkt, tromboembolisiko, alvorlig aterosklerose i kranspulsårene, akutt og kronisk betennelse i nyrene (Aevit er foreskrevet, men med stor forsiktighet);

I henhold til instruksjonene, er det tillatt å ta Aevita under graviditet og amming bare med legeens tillatelse.

Hvorfor ta Aevit

Ofte, på grunn av mangel på søvn, tung fysisk anstrengelse og strenge dietter, svekkes menneskekroppen. Neglene exfolierer, håret faller ut og hudfarge forsvinner. For å støtte det, anbefales det å ta vitaminkomplekser. Blant sistnevnte skiller Aevit seg ut. Men før du begynner å ta stoffet, må du ta en nærmere titt på bruksanvisningen. Så hvorfor ta det?

Hva er Aevit

Aevit er et kompleks som inneholder to hovedkomponenter: vitamin A og E. En gul kapselpreparat og ampuller til intramuskulære injeksjoner produseres. Sistnevnte er kun tilgjengelig på resept og brukes ikke til å forbedre tilstanden til hud, hår og negler. Kapslene lagres ved en temperatur ikke høyere enn 20 ° C i to år fra fremstillingsdatoen.

Aevita inneholder i en kapsel:

 • 10.000 IE av vitamin A (retinol);
 • 100 mg vitamin E (tokoferol).
Aevit er en gul kapsel som inneholder tokoferol og retinol

For å forstå hva fordelene med stoffet er, er det nødvendig å vurdere hver komponent separat:

 1. Vitamin A: styrker immunforsvaret og forbedrer metabolske prosesser i vev, forhindrer forekomsten av patologier i luftveiene og fordøyelsessystemet, bidrar til å forynge celler og vev, forbedrer synsstyrken, deltar i dannelsen av bein og har en positiv effekt på kjertlene.
 2. E-vitamin: bekjemper frie radikaler i kroppens celler, hjelper til med å normalisere metabolske prosesser, forbedrer blodsirkulasjonen, forhindrer en rekke kardiovaskulære sykdommer, støtter reproduktiv funksjon, fungerer som en profylakse for kreftssykdommer og fremmer aktiveringen av immunitet generelt.

Interessant, retinol øker antioksidantegenskapene til vitamin E. Det er derfor komponentene i legemidlet er spesielt effektive sammen.

For hva og hvordan å ta kvinner

Kvinner tar Aevit til flere formål:

 • styrke håret;
 • forbedre hudtilstanden;
 • gjør neglene dine mer holdbare;
 • normalisere hormoner;
 • forbedre tilstanden til reproduktive systemet.

For ansiktshud

På grunn av mangel på vitamin A og E, får huden en tusky farge, små utslett og peeling vises. I dette tilfellet er sannsynligheten for premature rynker høy. Hvis disse problemene oppstår, ta vanligvis en kapsel Aevita daglig i 2 uker.

I tillegg kan verktøyet brukes eksternt. For å gjøre dette, skal du bare kutte Aevitas ene kapsel og legge den resulterende oljen til din favoritt ansiktskrem. Du får et vitaminrikt middel. Etter noen ukers bruk kan du se hvordan huden har forandret seg til det bedre: kviser har tørket ut, rødhet forsvunnet og fine rynker utjevnet. Du kan bruke denne metoden kontinuerlig.

Aevit kjemper perfekt mot tørr hud på leppene. Kross kapselen og bruk innholdet til problemområdet. Etter at produktet er absorbert, bruk vanlig leppebalsam. Du kan gjøre prosedyren daglig.

For huden rundt øynene

De første tegn på aldring vises vanligvis på huden rundt øynene. En maske med Aevit bidrar til å oppdatere problemområder. Prosedyren utføres i flere faser:

 1. Klar hud fra kosmetikk og akkumulerte urenheter. En vanlig vaskeleg eller mycelvann er ideell for dette.
 2. Pierce Aevitas kapsel med en ren nål.
 3. Slå vitaminolje inn i huden rundt øynene med fingrene på fingrene. Prøv å gjøre dette i løpet av massasjen: Start fra det innvendige hjørnet og følg utvendig, og grip det øvre og nedre øyelokket fullt ut. Prøv å massere huden rundt øynene så forsiktig som mulig.
 4. Fem minutter vil være nok for den første prosedyren. Etter denne tiden, fjern den gjenværende emulsjonen med en tørr bomullspute. Videre kan varigheten av eksponeringen av masken økes. Maksimum er tjue minutter.
 5. Ved slutten av prosedyren smøres huden med en krem ​​laget for området rundt øynene.
 6. Mask er ønskelig å gjøre om kvelden. Når det gjelder frekvensen - se hvordan huden. Hvis det er for tørt, bør prosedyren utføres så ofte som mulig. Hvis du lager en maske for profylakse, så vil to ganger i uken være nok.
 7. Komplementet kan være banan og potetmos, krem ​​og havregryn. Ta to teskjeer for tre kapsler Aevita. Bananpuré i tillegg fukter øyelokkhuden

Video: hudpleie rundt øynene ved hjelp av Aevita

For hår

For å styrke håret mer egnet Aevit i form av ampuller, fordi det vil være lettere å bruke stoffet. Ta oljen av burdock og lin som grunnlag. Kombiner komponentene i forholdet 1: 1 og tilsett 2 ampuller Aevita til blandingen. Bland emulsjonen grundig. Påfør produktet på rotsonen og vent til sammensetningen er jevnt fordelt på håret. For å øke hastigheten på denne prosessen, ta en lett hodemassasje.

Grunnlaget kan også ta ricinusolje, noe som øker veksten betydelig.

Linfrøolje er bra for hårpleie.

Etter å ha behandlet håret med sammensetningen, rist hodet med klamfilm. Etter en time skylles av med sterkt vanntrykk. Du trenger ikke å bruke sjampo, siden masken som er igjen på håret, varer i noen flere timer.

Også for hår vil det være nyttig å bruke Aevit inni. En kapsel per dag vil være tilstrekkelig. Kurs - 4 uker. Deretter må du ta en pause i en måned og om nødvendig å gjenoppta behandlingen.

For negler

Den mest effektive måten å bruke Aevita på på negler er en emulsjon av olivenolje og selve preparatet. Ingredienser er tatt i forholdet 1: 1. Det resulterende verktøyet gnides inn i kutikulaen til den er helt absorbert.

Olivenolje i kombinasjon med Aevit styrker neglene og nærer nagelen

Det anbefales å utføre prosedyren flere ganger i uken med jevne mellomrom.

For å styrke neglene, er det nyttig å legge til noen dråper Aevita til en vanlig håndkrem. I tillegg bidrar kapslene innvendig også til å forbedre helsen til platene og kutikula.

Til andre formål

Å normalisere hormonet og forbedre tilstanden til reproduktive systemet Aevit tatt i samsvar med anbefalingene fra legen. En er foreskrevet to kapsler per dag, den andre. Husk å konsultere en spesialist i gynekologi, ikke delta i amatør i behandlingen av slike alvorlige lidelser.

For hva og hvordan å ta menn

I tillegg til den generelle styrken av kroppen påvirker Aevit menn som følger:

 1. Effekten av Aevita ligner på virkningen av hormoner som er ansvarlige for muskelvekst. Dette brukes ofte av idrettsutøvere. For å oppnå maksimal effekt er det nok å bruke en eller to kapsler av legemidlet per dag.
 2. Legene foreskriver Aevit menn med nedsatt reproduktiv funksjon. Takket være preparatet blir spermatozoa mer aktive, noe som gjør oppfatningen mer sannsynlig.
 3. Aevit anbefaler med økt fysisk anstrengelse. Å ta stoffet akselererer muskelgjenoppretting.

Før du begynner å ta Aevit for å bygge muskler eller forbedre reproduktiv funksjon, bør du konsultere legen din. Men hvis du vil bruke stoffet til å styrke immunforsvaret, bruk deretter en kapsel per dag i en måned. Deretter må du ta en pause i flere uker og gjenta behandlingen.

Interessant, for menn så vel som for kvinner, er Aevit egnet for å forbedre tilstanden til hud, hår og negler. Metoder for anvendelse er det samme som for den vakre halvdelen av menneskeheten.

For hva og hvordan å ta barn

Barn Aevit er vist i følgende tilfeller:

 1. Beriberi. Denne mangelen på visse stoffer i kroppen, på grunn av hvilken den generelle tilstanden til barnet er betydelig forverret.
 2. Lag i utvikling. Barnets kropp vokser stadig, så han føler behov for næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Hvis det er mangel på flere elementer på en gang, blir utviklingen redusert. For å unngå dette, må barn regelmessig ta vitaminer, inkludert Aevit.
 3. Tap av synsstyrke. Skolebarn og studenter leser og jobber mye på datamaskinen. I denne forbindelse mister folk i en tidlig alder ofte sin visjon helt eller delvis. Aevit er en god forebygging av slike problemer.
 4. Flott fysisk anstrengelse. For at musklene skal kunne komme seg raskt, er det nødvendig å hele tiden opprettholde balansen mellom vitaminer og mineraler i kroppen. Aevit - en av de viktigste elementene.
 5. Tørt hår, sprø negler og kjedelig hud. Ofte oppstår disse problemene hos barn lastet med studier og ulike seksjoner. Å støtte den unge kroppen vil hjelpe Aevit.
Det er svært viktig for barn å få de nødvendige vitaminer og sporstoffer, men under 14 år anbefales det ikke å ta Aevit

Barn Aevit foreskrevet av lege. Opptil 14 år anbefales ikke å ta stoffet. For å oppnå denne alderen, kontakt lege og konsulter om dosering og bivirkninger. Hvis spesialisten anser det nødvendig, vil han utnevne Aevita til barnet.

Kontraindikasjoner, bivirkninger og overdosering

Til tross for fordelaktige egenskaper har stoffet følgende kontraindikasjoner:

 1. Allergi mot vitamin A og E.
 2. Tyreotoksikose.
 3. Glomerulonefritt.
 4. Inflammatoriske prosesser i nyrene (med ekstrem forsiktighet).
 5. Åreforkalkning.
 6. Graviditet og ammingstid (kun med tillatelse fra observatøren).
 7. Alder opp til 14 år.
 8. Cirrhosis, viral heppitis, cholecystitis (utpekt bare av lege).

I tillegg kan følgende bivirkninger oppstå ved bruk av Aevita:

 • diaré;
 • kvalme;
 • oppkast;
 • kløe;
 • utslett;
 • rødhet;
 • apati;
 • døsighet;
 • smerte i hodet;
 • svimmelhet;
 • kramper.

For å unngå ubehagelige konsekvenser, sørg for å konsultere legen din før du tar stoffet og følg nøye med den foreskrevne dosen.

A og E er fettløselige vitaminer. Slike stoffer kan akkumuleres i kroppen, så det gir ingen mening å stadig ta dem. Ellers bidrar du til overdosering, som igjen kan føre til bivirkninger.

Store produsenter Aevita

De mest kjente produsentene av Aevita er:

 • Dekamevit;
 • Makrovit;
 • Geksavit;
 • Borivoje;
 • Vitaminel;
 • Aevit Mite;
 • Meligen;
 • Bitra.
Aevit produserer mange selskaper, men sammensetningen er nesten alltid den samme.

Sammensetningen av narkotika er nesten det samme, så stole på doktors mening og prisen. Prøv å ikke kjøpe en glatt billig Aevit, fordi den kanskje ikke er av høy kvalitet.

Mat rik på vitaminer A og E

Vitamin A finnes i matvarer av både animalsk og vegetabilsk opprinnelse. Det er nødvendig å ta hensyn til at det ikke er noe fett i grønnsaker, frukt og grønnsaker, takket være at stoffet absorberes bedre. Så ikke glem å legge til krem ​​til gulrotjuice og vegetabilsk olje i en salat.

Den høyeste konsentrasjonen av vitamin A er observert i følgende matvarer:

 • fiskeolje;
 • kyllingelever;
 • biff leveren;
 • acne;
 • smør;
 • kyllingegg;
 • hard ost;
 • gulrøtter;
 • sorrel;
 • persille;
 • tørket rosehip;
 • paprika;
 • tomater;
 • gresskar;
 • aprikoser,
 • persimmon;
 • Viburnum.

Å få en overdose av retinol med mat er nesten umulig. I tillegg er vitaminer bedre absorbert fra mat, derfor, hvis mulig, bruk disse matvarene så ofte som mulig.

Fotogalleri: hvilken mat inneholder vitamin A

E-vitamin er hovedsakelig funnet i matvarer av vegetabilsk opprinnelse:

 • nøtter (mandler, hasselnøtter, peanøtter, pistasjenøtter, cashewnøtter, valnøtter);
 • tørkede aprikoser;
 • havtorn;
 • hunden steg;
 • hvete;
 • spinat;
 • Viburnum;
 • sorrel;
 • svisker,
 • havremel;
 • bygg grits.

I tillegg er tokoferol tilstede i produkter av animalsk opprinnelse:

Som i tilfelle av retinol, er et overskudd av vitamin E med mat vanskelig å oppnå. Hvis menyen er rik på matvarer med høyt innhold av tokoferol, kan du ikke ta det ekstra.

Fotogalleri: hvordan kompensere for mangel på vitamin E

Tilbakemelding om fordelene ved søknaden

Jeg drikker aevit en kapsel, jeg har drukket i 10 dager og positive resultater er allerede synlige håret mitt begynte å se bedre ut og skinne vakkert, huden på hendene mine sluttet å tørke, jeg er glad!

Christina

http://www.woman.ru/beauty/hair/thread/4290616/

Hilsener! Jeg drakk (AEVIT) i 2 måneder på doktorsavtale... Jeg hadde litt akne i ansiktet, men da jeg sluttet å drikke dem, forsvant de!

Sheila

http://www.woman.ru/beauty/face/thread/3930080/

Jeg drikker AEvit vår og høst. ikke mer enn 1 kapsel om dagen om morgenen. I løpet av en måned. På kvelden etter vask, piercerer jeg 1 kapsel og smør den med olje rundt øynene mine. Og så allerede mer enn et år. Det er ingen brudd på syklusen, utslett, kløe og hårtap. Nå som det har blitt kaldere, har jeg også begynt å smøre det på mine hender for å unngå sprekker. Jeg liker det.

Julia

http://www.woman.ru/beauty/face/thread/3930080/

Gjør AEvit reparerte skadede, forvitrede lepper med sprekker og peeling? Aevit er en stor hjelper i denne virksomheten, og hjelper også med å peeling lepper. Men bare som en ekstra hjelp - det beskytter mot fuktighetstap, glatter flakene, gjør huden på leppene mer elastisk og elastisk!

Palmero

https://irecommend.ru/content/aevit-kakovo-ego-primenenie-ya-nachinala-prinimat-vovnutr-po-instruktsii-potom-okazalos-chto

Aevit påvirker hele kroppen positivt når den brukes riktig. Men ta bare løsningen hvis du ikke får nok retinol og tokoferol sammen med mat. Husk at stoffet har bivirkninger og kontraindikasjoner. Sørg for å konsultere en spesialist før du starter kurset Aevita.

Flere Artikler Om Typer Acne