Alle produkter som anbefales i denne anmeldelsen, kan kjøpes på et hvilket som helst apotek.

Topp 5 problem hudprodukter

1. Methyluracilsalve

Metyluracilsalve for hudgenerering. Det er et kraftig helbredende middel for å helbrede arr etter akne, post-akne, tynn hud på leppene.

For ansiktshud blir salve påsatt i retning. Det bør brukes på den berørte huden.

Hvis du bruker salve på leppene dine og forlater for natten, om morgenen vil du våkne opp og ikke huske ditt problem.

2. Vitaon eller Karavaeva balsam

Balm Karavaeva er produsert på basis av vegetabilsk olje. I tillegg til oljen i sammensetningen av balsam inneholder et stort antall medisinske planter. Verktøyet er multifunksjonelt. Den brukes til kutt og sår. Vitaon er også et utmerket middel for smertefull subkutan akne.

Balsam skal påføres punkt med en bomullspinne. Det anbefales at du gjør dette flere ganger om dagen.

3. Speil

Zerkalin - et stoff basert på antibiotika, som bekjemper kviser med purulent hode. Noen ganger er det nok engangsbruk. Speil brukes også lokalt. Det anbefales ikke å bruke det på hele ansiktet.

4. Krem "Vitamin" F99 "

Krem "Vitamin F99" fet er brukt til peeling og tetthet i huden. Denne krem ​​har en lett tekstur, absorberes raskt og kan påføres om natten i stedet for den vanlige nattkrem. Det anbefales ikke å bruke dette stoffet på en kontinuerlig måte.

5. Salicylisk sinkpasta

Salicyl-sinkpasta tørker, helbreder og lindrer betennelse. Dette er det mest budsjettalternativet som presenteres i anmeldelsen.

Lim er egnet til behandling av purulente kviser.

Klikk på "Like" og få bare de beste innleggene på Facebook ↓

Balm Karavaeva Vitaon - anmeldelse

Hjalp med å kurere min "and"! hjelper med akne + råd

Jeg møtte Karavaeva balsam når jeg hadde en dårlig nese, og medisinene som ble foreskrevet av Laura, hjalp meg ikke. Lese på Internett, desto bedre å kurere en dårlig forkjølelse, snublet jeg på gode vurderinger om Vitaon-verktøyet. Verktøyet koster på apoteket ca. 160 p. En krukke med mørkt glass, oljeaktig væske, med en liten gulgrønn farge, lukten gir noen urter. Og det er mange urter i sammensetningen.

Olje ekstrakt av peppermynteblad, furu knopper, rosehips, malurt urter, yarrow urter, St. John's wort gress, celandine urter, marigold blomster, kamille blomster, fennikel frukter, karvefrø, thymus gress; kamfer, peppermynte og fennikelolje.

Og så rushed jeg, jeg lagde innhalasjoner, og nesen min var dekket med balsam, og jeg satte bomullsull i neseborene. gjennomvåt med dette verktøyet, men fikk ikke lindring. Allerede på den tiden utviklet bihulebetennelse ble kurert av apotek betyr.

Men dette verktøyet kan fortsatt tilfredsstille meg mer enn en gang. Først behandler jeg dem for akne. Hver dag bruker jeg akne til akne (og de er subkutane og tar vanligvis veldig lang tid), og jeg er glad, fordi halvparten av dem ikke modnes, absorberer den bare, og den andre modnes 2 ganger raskere, og post-acne går også raskere. Hvis hver 2. uke min hud ikke helles ut, da ville jeg bli kvitt akne og et spor av dem om en måned.

Tips: Ikke kast korken straks, som Eteriske oljer fordampes raskt i en ikke lukket beholder!

Balm Karavaeva Vitaon - anmeldelse

Hjulpet med subkutan akne, ellers middelmådig effekt. Instruksjoner.

Balsam "Vitaon" ble kjøpt for mannen sin, men siden han ikke hjalp ham i det hele tatt, bestemte jeg meg for å bruke det til mine egne formål.

Balm Karavaeva "bidrar til å levere et balansert kompleks av vitaminer (A, B2, E, P, K, D) og næringsstoffer til hudcellene, samt sporstoffer som trengs for å forbedre blodsirkulasjonen i huden, nivået av regenerering og utvinning.

Min mann brukte det til å redusere støtene på armen som dukket opp etter skolen, eller rettere sagt, han hadde 2 støt - en han smurt "Ithiol" salve, den andre med Vytaon. Sammenligning av resultatet kom vi til den konklusjonen at Vitaon hjelper mye verre og bestemte seg for å bruke bare Itiol.

Vitaon sto i kjøleskapet. Jeg har glemt ham en stund.

Jeg hadde mitt eget problem - store hypodermiske pimples på pannen, noe som gjorde vondt da jeg prøvde å bruke ansiktsuttrykk. De passerte, og deretter returnerte.

Jeg har alltid slitt med effekten på huden. Og allerede vant til dette, men denne smerten drepte meg. Siden det gjorde vondt, kunne jeg ikke unngå å røre på pannen min, men det ble bare verre av dette.

Først brukte jeg den samme Itiol til anestesi, men den har en stor ulempe - det lukter forferdelig og smører alt svart, det vil si, du vil ikke påføre det om natten, du vil ikke gå ut med det.

Og så husket jeg Vitaon.

Et verktøy med naturlig sammensetning med en rekke nyttige egenskaper.

Det viktigste er at det ikke har en ubehagelig lukt, men heller en balsam, litt mynte, ganske hyggelig medisinsk aroma.

Dens tekstur er fet. Væske. Farge litt gulaktig.

Det er bedre å bruke med appliqués, så bedøvelsen er bedre.

Jeg hadde en gasbind. Jeg suge det med balsam slik at det ikke ville flyte, jeg tok et varmt håndkle (oppvarmet med et strykejern) og presset det på pannen min.

Smerten gikk raskt nok. Så legger jeg meg i 10-20 minutter. Da vasker jeg ikke produktet fra pannen, bare hvis jeg måtte gå utenfor. Og så prøvde jeg å bare tørke med et håndkle.

Som et resultat, erstattet verktøyet Ithtiol, som var veldig hjelpsomt, men det tørket huden og var ubeleilig å bruke. Vitaon, tvert imot, myknet huden og var ganske behagelig å bruke. Du kan sammenligne med påføring av olje på huden.

Til min anger er min akne hormonell, så det var umulig å forhindre deres forekomst. Men balsam, jeg reduserte smerten. Mens rette er påført, synes akne å bli blåst bort. Balsam hjelper også dem til å helbrede raskere.

For meg selv konkluderte jeg med at verktøyet hjelper, men ikke i alt. I utgangspunktet lærte mannen min og jeg om ham når vi lette etter informasjon om hvordan å fjerne støtene på armen.

De fant dette verktøyet nettopp på grunn av rapporter at det hjalp noen i dette. Men effekten i sammenligning med Ithiol var bare nei.

Også, jeg brukte det når tannkjøttet mitt var skadet (tannlegen slashed litt). Inflamed det er ikke så ille, men jeg likte mer skylling med jod og salt - effekten var bedre. Jeg merket ikke en spesiell effekt fra Vitaon, selv bedøvende. Jeg tror faktum er at det var ubeleilig å gjøre søknaden i lang tid, og selv etter det vasket balmene raskt av tannkjøttet.

Det finnes to typer balsam "Vitaon": "Vitaon. Balsam Karavaeva", som er basert på soyaolje (blå etikett), "Vitaon Lux", basert på olivenolje, som har økt konsentrasjon av planteekstrakter (rød etikett).

I tillegg til at produktet ikke alltid har en god effekt, kan jeg markere noen flere minuser:

-Krukken er ikke spesielt behagelig.

-Volumet er ikke stort.

-Prisen er høy nok til dette volumet.

-Forbruket er stort. Selv når en bomullspute ble fuktet til mannen på armen, var løsningen den eneste måten.

Konklusjon: Vitaon er ikke et dårlig verktøy, men ikke så godt som det er malt. Effekten viste seg å være ganske gjennomsnittlig, strømmen er stor, og prisen, selv om den virker liten, må tilbringe 2-3 flasker på banen (vurderer det lille prosessområdet).

Instruksjoner til stoffet Vitaon Balsam Karavaeva:

Balsam Karavaeva mot rynker

Vi tilbyr å bli kjent med følgende opplysninger: "Balm Karavaeva fra rynker" og diskutere artikkelen i kommentarene.

"Vitaon" - en hel masse essensielle oljer fra medisinske urter. Her og mynte, malurt og celandine, calendula og St. John's wort, kamille og fennikel. Formelen av stoffet, nøye verifisert og gjentatte ganger testet i flere tiår, er unikt. "Vitaon" er effektiv i ulike skader, betennelser, infeksjon i huden og slimhinner.

"Vitaon" og dens mer konsentrerte versjon "Vitaon

"Brukes hovedsakelig som et antiseptisk middel for skader på huden. Dette er sår, sprekker, bunter, solbrenthet, termiske og kjemiske forbrenninger, bedsores, frostbit. "Vitaon" litt

, lindrer betennelse, kløe, myker skadet vev og akselererer helbredelsen. Legemidlet brukes også til dermatitt, mykoser.

Rengjør og desinfiser først sårpunktet, for eksempel "klorhexidin", og smør det deretter med balsam flere ganger om dagen. Eller suge et sterilt serviett i preparatet, fest det til sårpunktet og bind det opp. Forbindelsen blir vanligvis endret daglig, men hvis såret gråt, så blir servietet vått.

, Med akutt rhinitt smøres slimhinnene i begge nesepassene med en balsam flere ganger om dagen. "Vitaon" frigir ganske raskt den tettne nesen, noe som letter pusten. For å forebygge influensa, ARVI, bruk stoffet før du går ut og om natten.

, Aphta kan brukes "Vitaon" til munnen. massasje

etter hver rengjøring av tennene med en bomullspinne fuktet i balsam. Etter å ha gjort prosedyren, må du ikke spise eller drikke i en halv time. Behandling "Vitaon" lenge nok, men blødningen passerer, tannkjøttet forsterkes merkbart.

Om sommeren er "Vitaon" alltid ønskelig å holde seg i tilfelle av insektbitt. Han lindrer øyeblikkelig smerte, kløe, såret løser seg, og snart er det praktisk talt ingen spor av biteområdet.

"Vitaon baby" brukes til å ta vare på barnets hud bokstavelig talt fra det øyeblikket han fødte. I tillegg er det ikke nødvendig med massasjeolje. Balm godt beskytter delikat hud

fra bleieutslett. Etter at du har badet, smør alle hudfoldene på beina, armene og nakken på barnet. Blå utslag "Vitaon" eliminerer raskt, vanligvis allerede om morgenen, og etter en dag eller to blir huden igjen helt ren.

For tørr og normal

"Vitaon". Han returnerer ikke bare

renslighet ryddig men

hår, nærer dem med et arsenal av medisinske urter. Som et resultat av langvarig bruk styrkes strukturen, de blir ikke sprø.

For tørr, normal og kombinasjonshud er Vitaon krem ​​nyttig. Kombinasjonen av naturlige ingredienser gir en mild, mild effekt selv på svært tynn, sensitiv hud. Kremet toner det, øker prosessen med å oppdatere epidermis og fjerner utseendet på rynker.

Dusj gel "Vitaon" er også et godt valg, spesielt hvis huden i kroppen er svært følsom. Det blir beskyttet mot infeksjoner, tørrhet og er mettet med friskhet, aromaer av essensielle oljer.

Man bør ikke forvente en rask healing effekt fra Vitaon, siden effekten er mild, gradvis. For alvorlige lesjoner i huden eller slimhinnene, brukes balsam som et tillegg til de viktigste, potente legemidlene.

Bivirkninger "Vitaon" ikke funnet. En kontraindikasjon: Overfølsomhet overfor noen av innholdsstoffene i balsam.

Lukten av "Vitaon" hyggelig, rik, selv om noen tror det er for konsentrert.

Siden balsam er laget på grunnlag av olivenolje, absorberes den langsomt nok, etterlater flekker på klær.

Balsam "Vitaon" er ganske mulig å ta med deg til stranden. Huden myknet av den mottar beskyttelse mot de brennende infrarøde strålene og blir dekket med samme solbrunne.

Hvordan bruke balsam "Vitaon"

"Beauty and HealthGoods for HealthBalzam

 • Pleie kosmetikk Sjampo, ansikts creme, ansiktsmaske, dusjgel, hårmaske, håndkrem...
 • Makeup Neglelakk, Mascara, Øyeskygge, Aliexpress, Lip Gloss, Lipstick...
 • Aliexpress Kosmetiske Tilbehør, Kosmetisk Bag, Nail Sticker, Kam, Makeup Brush Set, Avon...
 • Parfymer For kvinner, For menn, Unisex, Avon, Oriflame, Nouvelle Etoile / Ny kostnad
 • Helse og skjønnhet Hvitevarer Hårføner, Aliexpress, Philips, Hair Straightener, Epilator, Braun...
 • Sportsutstyr Sport ernæring, Sykkel, Aliexpress, Fitness program, Torneo, Gym...
 • Helseprodukter Supplements, Tannkrem, Vitaminer, Pakninger, Aliexpress...
 • Slimming Leovit, Evalar, Siberian Fiber, Floresan (Floresan), Guam...
 • dietter
 • Sport / fitness klubber Moskva, St. Petersburg, Samara, Nizhny Novgorod, Jekaterinburg, Kazan...
 • Skjønnhet, helse - annerledes

Jeg har kjent Vitaon balsam Karavaeva i ca 10 år, jeg lærte først om det fra min mor, hun elsket ham så mye at det var vanskelig for meg å si hvor mange flasker hun brukte og hvor lenge hun ventet på hennes tur. Etter hennes anerkjennelser kunne jeg ikke komme forbi dette verktøyet.

Vitaon balsam brukes til hud og slimhinner; har anti-inflammatoriske, regenererende, antimikrobielle, mykgjørende effekter.

Balsam Karavaeva Vitaon

Faktisk er Karavayeva "Vitaon" balsam bare en olje med ekstrakter av forskjellige urter. Det er denne balsam som inneholder soyaolje, men det finnes også balsam med olivenolje, disse er Vitaon Lux og Vitaon Baby.

Vegetabilsk olje (soyabønne), ekstrakt av medisinske planter (peppermynte, kamille, tarragon, Hypericum, rose, timian, celandine, ryllik, ringblomst, timian, fennikel, furu knopper) eter sammensetning som omfatter mynte, appelsin og fennikelolje, kamfer.

Som du kan se, er sammensetningen helt naturlig, det er ingen konserveringsmidler, fargestoffer og andre kjemikalier i den.

Vitaon soyaolje har anti-inflammatorisk (eteriske oljer, calendula, furu, ryllik, St. John surt, kamille, peppermynte, celandine, rose, timian) og regenererende (furu, kamille, celandine, malurt, nyper, ryllik, ringblomst, St. John surt, timian) handling. Fremmer rask helbredelse av brannskader, sår, sprekker, sår. Har antimikrobiell (fennikel, calendula, karve, nyper, eteriske oljer), mykgjørende, lindrende og kløestillende (kamille, mynte, ryllik, johannesurt) effekt. Gjenoppretter vannfettmetabolismen i huden (fennikel, peppermynte, essensielle oljer).

Og nå skal jeg fortelle deg hvordan jeg og min familie bruker denne balsammen.

Ofte bruker jeg denne balsam i høst-vinterperioden for forebygging av forkjølelse, influensa og akutte respiratoriske virusinfeksjoner, samt behandling av rhinitt.

 • Før jeg forlater huset med en bomullspinne dyppet i olje, behandler jeg nesehulen.
 • Hvis noen er syk hjemme, så med olje, sukker jeg opp en ansiktsmaske, noe som innånding er oppnådd, og selv luften er desinfisert, kan en slik maske brukes i klinikken som beskyttelse mot ulike virus.
 • For å gjøre dette, tar jeg en bomullspinne, for å redde, kutte den i halvparten, dypp den i olje og sett den inn i hver nesebor. Og på en så fin måte kan jeg gå rundt i huset og gå om min virksomhet, dette er også en slags innånding.
 • Jeg henter oljen med en pipette og legger den i nesen min. Når den påføres, kan du føle en liten tingle som går fort. Slimhinne fuktgjør og letter nesepusten.
 • Om ønskelig kan du få innånding til å slippe noen få dråper i en beholder med kokende vann, dekke med et håndkle og puste over dampen.

Jeg brukte balsam under svangerskapet, jeg måtte ofte reise med offentlig transport (tog, t-bane), og jeg kontaktet også mange på jobben. Olje er helt trygt for fremtidens mor.

Betennelse i øret nerve.

I den kalde årstiden blir jeg ofte forstyrret av ørenerven, det gjør vondt mye, så jeg gjør gurkemeie med varm olje og sett den inn i øregangen. Varme lindrer smerter, og urteekstrakter har antiinflammatoriske og distraherende effekter.

For kosmetiske formål, med denne oljen beriker jeg hårmasker og ansiktsrømer, legg til noen dråper i min sjampo og vask håret mitt, og smør også mine værsete lepper med den.

Min mors balsam hjelper perfekt med inflammatoriske sykdommer i tannkjøttet og tannpine, hun sukker bomullsull og setter på et sårt sted. Med denne bomullsulden kan du til og med gå i seng, og om morgenen trekker du ut.

Min ungdomspike ble syk med vannkopper og hadde sår i munnen, moren gjorde ham med en balsam og sårene helbredes veldig raskt.

Jeg brukte det gjentatte ganger for stomatitt, jeg legger bomullsull til såret selv. Men den hylte Holisal hjalp meg ikke i det hele tatt.

Men jeg hadde fortsatt en dårlig erfaring med å bruke olje.

Babyen tenner, og jeg ville ha ham til å bedøve tannkjøttet, fuktet bomullsdott i olje og brukes på tannkjøttet, begynte barnet å tygge i løpet av vatt og svelget litt olje, slik at det er et utslett. Etter denne hendelsen bruker barnet bare barnas balsam "Vitaon Baby".

Kostnaden for en balsam med en blå etikett er 130 rubler.

Balsam Karavaeva "Vitaon" er et universelt middel, men for å unngå allergiske reaksjoner og å få en terapeutisk effekt, sørg for å konsultere legen din!

Vær sunn og ta vare på deg selv!

?|? Kjære lesere, hvis anmeldelsen er nyttig, sett JA! ? |?

Hvem bryr seg, mine vurderinger om skjønnhet og helse:

Balm Karavaeva "Vitaon Baby"

Olje "Puste" i den kalde årstiden!

Oscillococcinum - for forkjølelse og influensa.

Grammidin - et utmerket verktøy for ondt i halsen.

Pimafucin for trøst.

Duphalac er et avføringsmiddel med bivirkning.

Glycin for ro og tillit.

Enterofuril + behandling av akutt diaré.

I kampen for den vakre huden av din elskede kropp.

Full gjennomgang av pleieprodukter for mine problematiske lepper.

Vil du ha luksuriøst hår, rent og glatt ansikt, god helse? Bald, Pimply og Syk Dedikert!

Folk bruker vitaon for akne, betennelse, irritasjon og ulike hudlidelser i lang tid og vellykket - dette skyldes sin påviste effektivitet i bekjempelse av dermatologiske sykdommer. Du bør ikke selvfølgelig virkelig håpe at dette verktøyet umiddelbart vil lindre hudproblemer, men det kan bedre forbedre tilstanden hennes.

Som Vitaon effekt på akne balsam - olje ekstrakter av urter, inkludert kamille, ringblomst, celandine og er mye brukt i folkemedisinen for behandling av hudsykdommer, men det er bjørk tjære akne. Den inneholder også en sammensetning av essensielle oljer og kamfer, så den har en sterk og karakteristisk lukt.

Urter som er en del av Vitaon, motsvares av et tilsvarende prinsipp - alle de har på hud og slimhinner i anti-inflammatoriske og beroligende virkning, akselerere regenerering, har antibakterielle egenskaper og gjenopprette balansen lipid. Derfor har balsam en kraftig kosmetisk effekt på skadet hud og bidrar til tidlig gjenoppretting.

hvis han er i stand til å øke oiliness av huden, er det ikke nøyaktig kjent, men ved høyere sebum er bedre å sette sin punkt, smøring eneste området berørt av akne, eller bruke vann for akne.

Hvordan bruke vitaon med akne Balm vitaon er av to typer - basert på soyabønne og olivenoljer. Sammensetningen basert på olivenolje har en høyere konsentrasjon av planteekstrakter, derfor er den mer intens i handling.

Ingen bivirkninger har blitt funnet for dette legemidlet, den eneste "men" er at modereringen bør observeres i applikasjonen og ikke inntas, som noen entusiaster anbefaler. Likevel er balsam Karavaeva plassert som en ekstern kosmetisk (ikke medisinsk!) Remedy.

På forumene dedikert til behandling av akne, kan du finne nyttige anbefalinger om hvordan du søker viton for akne.

Metode 1. Påfør et tynt lag med balsam på problemområdene eller på hele ansiktet etter vask, og la det gå til det absorberes. Du kan holde en lett massasje med fingertuppene - det stimulerer blodsirkulasjonen i ansiktets hud.

Metode 2. Dot smøre akne ved enhver anledning. Det er bedre hvis irritasjon oppstår ved bruk av viton på sunn hud. Det er også mulig at du bruker en mykere balsam.

Metode 3. Legg på bomullsputer som er fuktet med kurativ olje på akne-dekkede områder, og la det gå hele natten.

Det bør alltid huskes at bruken av et eksternt middel, det være seg et viton eller noe annet, bare påvirker overfladiske manifestasjoner av interne forstyrrelser i kroppens arbeid, og for å fullstendig slippe av med problemet, er det ønskelig å gjennomgå en omfattende undersøkelse av en kompetent spesialist.

vitaon akne

Om MosCatalogue.net

MosCatalogue.net er en tjeneste som gir deg muligheten til å laste ned YouTube-videoer i god kvalitet raskt, gratis og uten registrering. Du kan laste ned videoer i MP4- og 3GP-formater, i tillegg kan du laste ned videoer av hvilken som helst type.

Se, se, last ned videoer - alt er gratis og med høy hastighet. Du kan til og med finne filmer og laste dem ned. Søkeresultatene kan sorteres, noe som gjør det enkelt å finne videoen du vil ha.

Du kan laste ned gratis filmer, klipp, episoder, trailere, og du trenger ikke å besøke Youtube-området selv.

Last ned og se havet av endeløs video i god kvalitet. Alt gratis og uten registrering!

Fra sår, kutt, fra forkjølelse, fra kviser, til ansiktsforyngelse

kjøpt i et apotek "Maksavit" (Bolshaya Pokrovskaya, Nizhny Novgorod) for 43 hryvnia 25 ml. Vitaon kjenner og bruker mer enn ti år. Første gang jeg kjøpte den på grunn av den unike egenskapen til å behandle en rennende nese på en naturlig måte, og til og med er Vitaon perfekt for forebygging når influensa går. Nok til å smøre nesekaviteten inni og det beskytter mot forkjølelse. Det hjelper meg spesielt i offentlig transport, på jobb og på andre steder hvor det er mange mennesker mens du går på et virus. Men jeg bruker også Vitaon til ulike typer kutt, brenner, sår, inkludert slimhinner (munn, nese, etc.). Og til og med behandle dem akne. Jeg har fet hud utsatt for betennelse, jeg er 40 år gammel. For ansiktet bruker jeg en bomullspinne dyppet i varmt vann og jeg slipper tre dråper på det og tørker hele ansiktet, til og med noen ganger rundt øynene. Huden blir myk, glatt, ren og fløyelsaktig. Tørk ansiktet med Balm Vitaon er bare nødvendig etter at den har blitt grundig rengjort fra kosmetikk, smuss og støv. Slik gnidning er en veldig god forebygging av hudvuling, samt en merkbar foryngelse. Jeg bruker også denne balsam fra insektbitt, slik at det ikke finnes forskjellige typer flekker. Jeg deler ikke med dette Balsam og til hvem jeg viser det - alle kjøper også det og legger det i førstehjelpsutstyret. Det er interessant at denne balsammen er veldig mange år gammel, men det er fortsatt folk som ikke har hørt om det. Balsam tiltrukket meg av det faktum at den inneholder så mange som 15 nyttige urter og planter (mynte, kamille, malurt, jomfruhvete, dogrose, timian, celandine, yarrow, calendula, cumin, fennikel, nyre furu) og essensielle oljer (mynte, oransje, fennikel, kamfer). Duften er bare fantastisk, i så mange år har han ikke plaget meg litt, selv om jeg er veldig kresen om lukter.

Vitaon selges i blå emballasje (base - soyabønneolje) og i rød emballasje Lux (base - olivenolje + mer konsentrasjon av urter). Forskjellen i pris er 19 hryvnia. Jeg prøvde både blå og rød. Noen ganger kjøper jeg blå, noen ganger rød. Det er en forskjell, men ikke så merkbar, men i ansiktet er det bedre å kjøpe den med Luxe olivenolje.

Vitaon er ikke en narkotikumann og er ikke en tinktur, det er bare en samling medisinske urter, derfor forbedrer det huden og heler i ganske lang tid, men sikkert og effektivt, og viktigst, smertefritt og veldig hyggelig, og også aromaterapi til baren

Sammensetning og annen interessant informasjon kan ses på bildene. Balm holdbarhet: 2 år.

Record Navigasjon

Fra sår, kutt, fra rhinitt, fra kviser, til ansiktsforyngelse: 4 kommentarer

Her er jeg også. Første gang jeg hører. Men ta notat. Jeg var spesielt interessert i muligheten for beskyttelse mot influensa.

Takk for kommentaren, A-nita. Nå, for noen grunn, er Vitaon ingen steder å annonsere for influensa, flere og flere stoffer. Og jeg sparer dem virkelig i mange år. Alt rundt kan få vondt, og omgå meg. Men det er en særegenhet - å smøre nesen i nesen hver dag, ikke engang å gå ut av huset og ikke gå i offentlig transport med en ubehandlet nese. Men denne metoden er ikke behagelig for alle - å tørke nesen inne

Veldig nyttig informasjon)) Navnet "Karavaeva balsam" er kjent, men hun brukte ikke

Takk for kommentaren Egup4ik. Jeg er enig, mange mennesker kjenner navnet, men aldri brukt det. Prøv, hvis det er et ønske - kanskje det vil være nyttig for deg også.

Salve Vitaon fra wen

Vitaon fra Wen er et effektivt middel på en naturlig basis. I sammensetningen er det bare naturlige ingredienser, urteekstrakter, som har en terapeutisk effekt. Dette stoffet kan bidra til å kvitte seg med slike ubehagelige svulster, for eksempel wen, som forårsaker alvorlig kosmetisk defekt i huden.

Hvilke egenskaper Vitaon har og hvordan bli kvitt Wen med denne balsam vil bli diskutert i denne artikkelen. Men først må du forstå årsakene til utseendet av fete svulster, symptomer på sykdommen, behandlingsmetoder som brukes til å fjerne lipomer.

Litt om lipomer og årsakene til deres utseende

Wen (medisinsk term - lipomas) - svulstliknende formasjoner, godartet i naturen, som utvikler seg fra underkulen av dermis-subkutan vev. Derfor er lipomer lokalisert dypt under huden epidermis. De består av fettceller, eller tykkede sebaceøse sekreter.

De viktigste årsakene som fører til utseendet til Wen er følgende faktorer:

 • brudd på prosessen med utstrømning av sebaceous sekresjoner fra talgkjertlene som ligger i de nedre lagene i huden;
 • endringer i konsistensen av talg, som blir for tykk og kan ikke fritt passere gjennom sebaceous kirtelkanalen.

Som et resultat av slike endringer oppstår stagnasjon av sebum i de nedre dermisballene. Dette fører til dannelsen av en slags fettete knuter - lipomer, som noe stiger over huden. På grunn av det faktum at de fleste sebaceous kjertlene er plassert i slike deler av kroppen som: hode, nakke, armer, rygg, mage, er det på disse stedene som wen ofte opptrer.

Imidlertid er det en rekke sykdommer som bare forårsaker forstyrrelser i funksjonen av de subkutane kjertlene, endringer i konsistensen av deres hemmeligheter. Den mest utsatt for utseendet til wen er mennesker som har problemer med stoffskifte, sykdommer i endokrine og fordøyelsessystemer. Det er også umulig å ekskludere arvelighet. Hvis i familien var familiemedlemmer wen, så øker risikoen for å bli syk av denne sykdommen.

Det er også verdt å merke seg at den provoserende årsaken som fører til utseendet av fettvekst er den dårlige vane med å skade ansiktets hud, eller mangel på nødvendige ferdigheter med personlig hygiene. Alt dette kan føre til betennelse i små subkutane lipomer, akne, hudormer.

Lipoma, som dukket opp på kroppen, har en rekke funksjoner som skiller den fra andre neoplasmer. Blant dem er de viktigste:

 • en wender har utseendet på en ball, med en diameter fra flere millimeter til 2 eller flere centimeter;
 • til berøring er neoplasma tett elastisk, ganske elastisk;
 • lokalisert dypt under huden, så innholdet i lipoma er ikke gjennomskinnelig;
 • består av fettceller, eller fibrøst vev, som er lokalisert i en spesiell fordypning - en fettkapsel.

Det er viktig! Takket være de nevnte tegnene er det mulig å identifisere et lipom. Men hvis en neoplasma av ukjent natur har dukket opp på kroppen, så er det ikke verdt å gjette - det er nødvendig å konsultere en kirurg eller en hudlege!

Bekjempelse av lipomer med gode rettsmidler.

Det er mange behandlinger som vil bidra til å bli kvitt wen. Hovedet kan tilskrives fysioterapi, nødvendig hvis tumorens diameter overstiger 1 cm. Dette er fysiske prosedyrer som:

 • laser terapi;
 • cryosurgery;
 • electrocoagulation;
 • radio bølge kirurgi;
 • kirurgisk inngrep.

Disse metodene er effektive, men ganske kostbare, men i noen tilfeller utviklingen av sykdommen ved uerstattelige prosedyrer.

Når lipoma er liten, kan du prøve å bli kvitt det ved hjelp av Karavaeva salve eller Vitaon balsam. Komponentene i disse produktene har bare naturlig opprinnelse, medisinske egenskaper. Sammensetningen av stoffet Vitaon, inneholder ekstrakter av slike urter som: furu knopper, timian, St. John's wort; blader av karasj, kamille, spidskommen, fennikel, rosenkål, malurt.

Disse stoffene gir medisinen mange helbredende egenskaper som er utmerket hjelp i behandlingen av lipomer, nemlig:

 • antibakteriell, anti-inflammatorisk effekt;
 • bedøvelse (smertestillende) effekt;
 • forbedring av regenereringsprosessen - restaurering av skadet hud;
 • desinfiserende, helbredende handling;
 • absorberbar effekt;
 • stimulering av lokal immunitet

På grunn av den naturlige sammensetningen av balsam, kan den brukes av forskjellige kategorier av mennesker: kvinner under graviditet, under amming, barn, eldre. Imidlertid er folk som er allergiske mot enkelte komponenter i stoffet bedre å erstatte det med et annet verktøy.

Etter påføring av salven, eller balsam, penetrerer stoffets komponenter raskt inn i huden og løser innholdet i wen. Dette verktøyet kan brukes selv med en liten betennelse i lipoma. Det vil bidra til å trekke pus ut, noe som vil fremskynde helbredelsesprosessen.

For å fjerne wen fra ansiktet, er det bedre å bruke balsam fra Vitaon-serien, som inneholder essensielle oljer som har en gunstig effekt på hudens struktur. For å påføre agenten på neoplasmene som dukker opp i ansiktet, må du ta en bomullspinne og forsiktig smøre lesjonsstedet med balsam. Etter prosedyren dekkes det behandlede stedet med et stykke bandasje og festes med en gips.

Dermed kommer det med andre wen på kroppen. Men i dette tilfellet er det bedre å bruke vanlig Vitaon salve. Påfør det bør være to ganger om dagen, til resorpsjon av svulsten. For barn utviklet en spesiell medisin Vitaon Baby, med en mykere effekt. Det kan brukes fra fødselen.

Etter bruk av stoffet, er flertallet ikke observert uttalt hudreaksjon. Men hvis krem ​​har forårsaket, hyperemi (rødhet) i huden, uopphørlig kløe, brennende, må du vaske det smarte stedet godt. Det er viktig å slutte å bruke dette middelet.

Det er viktig å huske at et behandlingsforløp med Vitaon kan ta flere uker. Derfor må du oppnå utholdenhet og tålmodighet. Det viktigste er å gjennomføre prosedyrene riktig, regelmessig. Men hvis behandlingen etter 2 uker ikke begynte å minke i størrelse, kan det være verdt å endre behandlingsregime, og erstatte dette stoffet med en annen. For å gjøre dette, er det bedre å kontakte sykehuset.

Det er viktig! Legemidlet Vitaon er et godt stoff som hjelper mange å bli kvitt ubehag som forårsaker wen. Men i tillegg til å bruke dette stoffet, må du overvåke tilstanden av helsen din, i tide for å behandle sykdommer i de indre organer.

Denne tilnærmingen vil bidra til å overvinne ubehagelige formasjoner på huden. God helse!

Salve Vitaon fra wen

Lipomas representerer ulike ulemper for en person. Noen av dem er av betydelig størrelse og krever obligatorisk fjerning.

Med dannelsen av mellomstor størrelse kan du takle hjelpen av narkotika. En av dem er Vitaon salve fra wen. Absorbent bidrar til å takle lipoma hjemme.

Kjennetegn ved stoffet

Vitaon er kjent for mange som Karavaeva balsam. Produktet av russisk produksjon er et effektivt antiseptisk middel.

Hovedvirkningen av Vitaon er eliminering av inflammatorisk prosess. Det regenererer også vev, myker hudoverflaten og eliminerer bakteriell skade. Du kan bruke verktøyet i tilfelle av alvorlig smertsyndrom, vevintegritetsforstyrrelser. Beauticians bruker den til å forbedre elastisiteten.

Funksjoner midler Karavaeva

Midler som inngår i linjen Karavaeva, beregnet til behandling av hud og slimhinner.

Komplekset inkluderer:

 • Vitaon Suite;
 • balsam;
 • ansiktskrem;
 • et middel for munnhulen
 • Vitaon Baby;
 • sjampo;
 • dusjgel.

Alle produkter er beriket med naturlige ingredienser og gunstige stoffer. På grunn av dette hjelper de å takle inflammatoriske prosesser og irritasjon.

Salvens sammensetning omfatter:

 • peppermynteblader;
 • furu knopper;
 • hunden steg;
 • malurt;
 • ryllik;
 • timian;
 • St. John's wort;
 • celandine;
 • marigolds;
 • kamille;
 • fennikel;
 • spisskummen.

Vitaon handling

Vitaon er mye brukt i medisin og kosmetologi for å bekjempe hudsykdommer. På grunn av den naturlige sammensetningen regenererer vevet, styrker overflaten av huden, gjenoppretter og myker den. Antimikrobielle ingredienser forhindrer bakteriell skade. Spesielle stoffer i medisinske urter eliminerer betennelse og hevelse.

Vitaon brukes ofte til brannskader og hudskader, symptomer på irritasjon. Mykningseffekten eliminerer tørrhet, kløe og skalering.

Ved påføring på overflaten bidrar de aktive ingrediensene til reseptorirritasjon. I applikasjonsområdet begynner blodet å komme mer aktivt. Derfor er legemidlet mye brukt til å behandle ulike hudpatologier.

Indikasjoner betyr

Vitaon er mye brukt i ulike fagområder. På grunn av den naturlige sammensetningen er den primært brukt i kosmetologi for behandling av patologier i huden. Det er mulig å bruke struktur i terapi:

Også, verktøyet er flott for å forbedre elastisiteten og elastisiteten i huden. Derfor inkluderer kosmetologer det i stadier av rensing eller utvinning.

På grunn av helbredelsesevnen, er midlet også brukt til behandling av hemorroider, proktitt, bleieutslett. Anti-inflammatoriske egenskaper blir verdsatt når du fjerner forkjølelse, otitis media, bihulebetennelse og andre ENT-infeksjoner.

Narkotika fordeler

Vitaon rette for fettvev er en effektiv måte å fjerne en neoplasm uten kirurgi. Det brukes ofte av dermatologer og kosmetologer, da det har en rekke fordeler over andre salver.

 • Vitaon har en naturlig sammensetning som ikke skader. Takket være urter og planter, vil behandling ikke bare eliminere veksler, men vil heller ikke påvirke huden og kroppen som en helhet negativt.
 • Effekten av stoffet er omfattende. Det kan brukes til å eliminere inflammatorisk prosess, bakteriell skade, helbredelse og reparasjon av de berørte vevene, eliminere smertesyndrom.
 • Bruk salven kan være alle pasienter, uten unntak. Tildel det til både voksne og barn, så vel som gravide og ammende kvinner.

Etter bruk av stoffet, forlater mange positive anmeldelser av Vitaon fra Wen. Pasientene merker at verktøyet ikke virker umiddelbart. Men hvis instruksjonene følges, løsner lipomaene uten konsekvenser. Også kjøpere er tiltrukket av lav pris og kostnadseffektivitet av salve og balsam.

Metode for bruk

Legemidlet har en kraftig trekkende effekt. Det fjerner innholdet av wen fra de dype lagene uten å skade huden.

Legemidlet er kommersielt tilgjengelig i form av salve og balsam. Med formasjoner på overflaten av kroppen, anbefaler leger en salve. Den har en helt naturlig sammensetning.

Behandling av lipomer på ansiktet gjøres best med balsam. I tillegg til urteekstrakter inneholder den essensielle oljer.

Salven påføres stiplet direkte på overflaten av svulsten. Etter smøring er området bandert eller dekket med gasbind og forseglet med en gips. Komprimer endringer etter fullstendig tørking. Det er viktig å gjøre dette ikke mindre enn tre ganger om dagen.

På samme måte, men uten å legge på kompressen, påfør balsam. Det bør brukes punkt på wen to ganger om dagen.

Verktøyet har ingen umiddelbar handling. For å fullstendig eliminere Wen, vil det ta minst to uker. Maksimal brukstid er 1-1,5 måneder.

Bruk av barn og gravide

Til tross for den naturlige sammensetningen, før du bruker Vitaon, trenger en kvinne å konsultere en lege. Ofte er det ingen negative manifestasjoner i anvendelsen av legemidler fra Wen. Men leger advarer om at i møte med endring av hormonell bakgrunn, kan reaksjonen ikke være forutsigbar.

Legemidlet er tillatt under amming. Påfør det i henhold til instruksjonene.

For barn utviklet en spesiell sammensetning Vitaon Baby. Den har en mykere effekt på barnets sarte hud. Den kan brukes fra de første dagene etter fødselen.

Foreldre anbefales å kontrollere hud følsomhet for Vitaon. For å gjøre dette påføres en liten mengde av sammensetningen på håndleddene eller albuebøyningen. I fravær av en reaksjon kan behandling utføres uten frykt.

En viktig funksjon er fraværet av avhengighet. Selv med langvarig bruk, tørker huden ikke ut. Men overdrift med terapi er ikke verdt det: det er viktig å følge legenes instruksjoner.

Overdosering og bivirkninger

Overdosering betyr nesten eliminert. Data om slike tilfeller er ikke tilgjengelige. Men på grunn av den store mengden av essensielle oljer og planteekstrakter i preparatet, bør doser observeres. Ellers kan allergiske reaksjoner oppstå.

Ofte er verktøyet godt tolerert av pasientene. Men individuell intoleranse bør ikke utelukkes. Hvis du er allergisk mot en av komponentene kan det oppstå:

Hvis du finner slike tegn, er det viktig å stoppe bruk av Vitaon så snart som mulig. Da skal symptomene forsvinne.

Legemidlet kan kombineres med andre legemidler. Legene merker ikke Vitaons negative innvirkning på rusmidler. Det er imidlertid bedre å informere legen din om å ta medisiner for å unngå negative konsekvenser.

Vitaon fra wen er et effektivt stoff. Men det vil ta tid for pasienten å fullstendig eliminere formasjonen på ansikt og kropp.

Balm Vitaon, Balm Karavaeva

Fra sår, kutt, fra forkjølelse, fra kviser, til ansiktsforyngelse

Jeg har kjent Vitaon balsam Karavaeva i ca 10 år, jeg lærte først om det fra min mor, hun elsket ham så mye at det var vanskelig for meg å si hvor mange flasker hun brukte og hvor lenge hun ventet på hennes tur. Etter hennes anerkjennelser kunne jeg ikke komme forbi dette verktøyet.

Vitaon balsam brukes til hud og slimhinner; har anti-inflammatoriske, regenererende, antimikrobielle, mykgjørende effekter.

Faktisk er Karavayeva "Vitaon" balsam bare en olje med ekstrakter av forskjellige urter. Det er denne balsam som inneholder soyaolje, men det finnes også balsam med olivenolje, disse er Vitaon Lux og Vitaon Baby.

Vegetabilsk olje (soyabønne), ekstrakt av medisinske planter (peppermynte, kamille, tarragon, Hypericum, rose, timian, celandine, ryllik, ringblomst, timian, fennikel, furu knopper) eter sammensetning som omfatter mynte, appelsin og fennikelolje, kamfer.

Som du kan se, er sammensetningen helt naturlig, det er ingen konserveringsmidler, fargestoffer og andre kjemikalier i den.

Vitaon soyaolje har anti-inflammatorisk (eteriske oljer, calendula, furu, ryllik, St. John surt, kamille, peppermynte, celandine, rose, timian) og regenererende (furu, kamille, celandine, malurt, nyper, ryllik, ringblomst, St. John surt, timian) handling. Fremmer rask helbredelse av brannskader, sår, sprekker, sår. Har antimikrobiell (fennikel, calendula, karve, nyper, eteriske oljer), mykgjørende, lindrende og kløestillende (kamille, mynte, ryllik, johannesurt) effekt. Gjenoppretter vannfettmetabolismen i huden (fennikel, peppermynte, essensielle oljer).

Og nå skal jeg fortelle deg hvordan jeg og min familie bruker denne balsammen.

Ofte bruker jeg denne balsam i høst-vinterperioden for forebygging av forkjølelse, influensa og akutte respiratoriske virusinfeksjoner, samt behandling av rhinitt.

 • Før jeg forlater huset med en bomullspinne dyppet i olje, behandler jeg nesehulen.
 • Hvis noen er syk hjemme, så med olje, sukker jeg opp en ansiktsmaske, noe som innånding er oppnådd, og selv luften er desinfisert, kan en slik maske brukes i klinikken som beskyttelse mot ulike virus.
 • For å gjøre dette, tar jeg en bomullspinne, for å redde, kutte den i halvparten, dypp den i olje og sett den inn i hver nesebor. Og på en så fin måte kan jeg gå rundt i huset og gå om min virksomhet, dette er også en slags innånding.
 • Jeg henter oljen med en pipette og legger den i nesen min. Når den påføres, kan du føle en liten tingle som går fort. Slimhinne fuktgjør og letter nesepusten.
 • Om ønskelig kan du få innånding til å slippe noen få dråper i en beholder med kokende vann, dekke med et håndkle og puste over dampen.

Jeg brukte balsam under svangerskapet, jeg måtte ofte reise med offentlig transport (tog, t-bane), og jeg kontaktet også mange på jobben. Olje er helt trygt for fremtidens mor.

Betennelse i øret nerve.

I den kalde årstiden blir jeg ofte forstyrret av ørenerven, det gjør vondt mye, så jeg gjør gurkemeie med varm olje og sett den inn i øregangen. Varme lindrer smerter, og urteekstrakter har antiinflammatoriske og distraherende effekter.

For kosmetiske formål, med denne oljen beriker jeg hårmasker og ansiktsrømer, legg til noen dråper i min sjampo og vask håret mitt, og smør også mine værsete lepper med den.

Min mors balsam hjelper perfekt med inflammatoriske sykdommer i tannkjøttet og tannpine, hun sukker bomullsull og setter på et sårt sted. Med denne bomullsulden kan du til og med gå i seng, og om morgenen trekker du ut.

Min ungdomspike ble syk med vannkopper og hadde sår i munnen, moren gjorde ham med en balsam og sårene helbredes veldig raskt.

Jeg brukte det gjentatte ganger for stomatitt, jeg legger bomullsull til såret selv. Men den hylte Holisal hjalp meg ikke i det hele tatt.

Men jeg hadde fortsatt en dårlig erfaring med å bruke olje.

Babyen tenner, og jeg ville ha ham til å bedøve tannkjøttet, fuktet bomullsdott i olje og brukes på tannkjøttet, begynte barnet å tygge i løpet av vatt og svelget litt olje, slik at det er et utslett. Etter denne hendelsen bruker barnet bare barnas balsam "Vitaon Baby".

Kostnaden for en balsam med en blå etikett er 130 rubler.

Balsam Karavaeva "Vitaon" er et universelt middel, men for å unngå allergiske reaksjoner og å få en terapeutisk effekt, sørg for å konsultere legen din!

Vær sunn og ta vare på deg selv!

?|? Kjære lesere, hvis anmeldelsen er nyttig, sett JA! ? |?

Hvem bryr seg, mine vurderinger om skjønnhet og helse:

Balm Karavaeva "Vitaon Baby"

Olje "Puste" i den kalde årstiden!

Oscillococcinum - for forkjølelse og influensa.

Grammidin - et utmerket verktøy for ondt i halsen.

Pimafucin for trøst.

Duphalac er et avføringsmiddel med bivirkning.

Glycin for ro og tillit.

Enterofuril + behandling av akutt diaré.

I kampen for den vakre huden av din elskede kropp.

Full gjennomgang av pleieprodukter for mine problematiske lepper.

Vil du ha luksuriøst hår, rent og glatt ansikt, god helse? Bald, Pimply og Syk Dedikert!

Balsam Karavaeva mot rynker

Vi tilbyr å bli kjent med følgende opplysninger: "Balm Karavaeva fra rynker" og diskutere artikkelen i kommentarene.

"Vitaon" - en hel masse essensielle oljer fra medisinske urter. Her og mynte, malurt og celandine, calendula og St. John's wort, kamille og fennikel. Formelen av stoffet, nøye verifisert og gjentatte ganger testet i flere tiår, er unikt. "Vitaon" er effektiv i ulike skader, betennelser, infeksjon i huden og slimhinner.

"Vitaon" og dens mer konsentrerte versjon "Vitaon

"Brukes hovedsakelig som et antiseptisk middel for skader på huden. Dette er sår, sprekker, bunter, solbrenthet, termiske og kjemiske forbrenninger, bedsores, frostbit. "Vitaon" litt

, lindrer betennelse, kløe, myker skadet vev og akselererer helbredelsen. Legemidlet brukes også til dermatitt, mykoser.

Rengjør og desinfiser først sårpunktet, for eksempel "klorhexidin", og smør det deretter med balsam flere ganger om dagen. Eller suge et sterilt serviett i preparatet, fest det til sårpunktet og bind det opp. Forbindelsen blir vanligvis endret daglig, men hvis såret gråt, så blir servietet vått.

, Med akutt rhinitt smøres slimhinnene i begge nesepassene med en balsam flere ganger om dagen. "Vitaon" frigir ganske raskt den tettne nesen, noe som letter pusten. For å forebygge influensa, ARVI, bruk stoffet før du går ut og om natten.

, Aphta kan brukes "Vitaon" til munnen. massasje

etter hver rengjøring av tennene med en bomullspinne fuktet i balsam. Etter å ha gjort prosedyren, må du ikke spise eller drikke i en halv time. Behandling "Vitaon" lenge nok, men blødningen passerer, tannkjøttet forsterkes merkbart.

Om sommeren er "Vitaon" alltid ønskelig å holde seg i tilfelle av insektbitt. Han lindrer øyeblikkelig smerte, kløe, såret løser seg, og snart er det praktisk talt ingen spor av biteområdet.

"Vitaon baby" brukes til å ta vare på barnets hud bokstavelig talt fra det øyeblikket han fødte. I tillegg er det ikke nødvendig med massasjeolje. Balm godt beskytter delikat hud

fra bleieutslett. Etter at du har badet, smør alle hudfoldene på beina, armene og nakken på barnet. Blå utslag "Vitaon" eliminerer raskt, vanligvis allerede om morgenen, og etter en dag eller to blir huden igjen helt ren.

For tørr og normal

"Vitaon". Han returnerer ikke bare

renslighet ryddig men

hår, nærer dem med et arsenal av medisinske urter. Som et resultat av langvarig bruk styrkes strukturen, de blir ikke sprø.

For tørr, normal og kombinasjonshud er Vitaon krem ​​nyttig. Kombinasjonen av naturlige ingredienser gir en mild, mild effekt selv på svært tynn, sensitiv hud. Kremet toner det, øker prosessen med å oppdatere epidermis og fjerner utseendet på rynker.

Dusj gel "Vitaon" er også et godt valg, spesielt hvis huden i kroppen er svært følsom. Det blir beskyttet mot infeksjoner, tørrhet og er mettet med friskhet, aromaer av essensielle oljer.

Man bør ikke forvente en rask healing effekt fra Vitaon, siden effekten er mild, gradvis. For alvorlige lesjoner i huden eller slimhinnene, brukes balsam som et tillegg til de viktigste, potente legemidlene.

Bivirkninger "Vitaon" ikke funnet. En kontraindikasjon: Overfølsomhet overfor noen av innholdsstoffene i balsam.

Lukten av "Vitaon" hyggelig, rik, selv om noen tror det er for konsentrert.

Siden balsam er laget på grunnlag av olivenolje, absorberes den langsomt nok, etterlater flekker på klær.

Balsam "Vitaon" er ganske mulig å ta med deg til stranden. Huden myknet av den mottar beskyttelse mot de brennende infrarøde strålene og blir dekket med samme solbrunne.

Hvordan bruke balsam "Vitaon"

"Beauty and HealthGoods for HealthBalzam

 • Pleie kosmetikk Sjampo, ansikts creme, ansiktsmaske, dusjgel, hårmaske, håndkrem...
 • Makeup Neglelakk, Mascara, Øyeskygge, Aliexpress, Lip Gloss, Lipstick...
 • Aliexpress Kosmetiske Tilbehør, Kosmetisk Bag, Nail Sticker, Kam, Makeup Brush Set, Avon...
 • Parfymer For kvinner, For menn, Unisex, Avon, Oriflame, Nouvelle Etoile / Ny kostnad
 • Helse og skjønnhet Hvitevarer Hårføner, Aliexpress, Philips, Hair Straightener, Epilator, Braun...
 • Sportsutstyr Sport ernæring, Sykkel, Aliexpress, Fitness program, Torneo, Gym...
 • Helseprodukter Supplements, Tannkrem, Vitaminer, Pakninger, Aliexpress...
 • Slimming Leovit, Evalar, Siberian Fiber, Floresan (Floresan), Guam...
 • dietter
 • Sport / fitness klubber Moskva, St. Petersburg, Samara, Nizhny Novgorod, Jekaterinburg, Kazan...
 • Skjønnhet, helse - annerledes

Jeg har kjent Vitaon balsam Karavaeva i ca 10 år, jeg lærte først om det fra min mor, hun elsket ham så mye at det var vanskelig for meg å si hvor mange flasker hun brukte og hvor lenge hun ventet på hennes tur. Etter hennes anerkjennelser kunne jeg ikke komme forbi dette verktøyet.

Vitaon balsam brukes til hud og slimhinner; har anti-inflammatoriske, regenererende, antimikrobielle, mykgjørende effekter.

Balsam Karavaeva Vitaon

Faktisk er Karavayeva "Vitaon" balsam bare en olje med ekstrakter av forskjellige urter. Det er denne balsam som inneholder soyaolje, men det finnes også balsam med olivenolje, disse er Vitaon Lux og Vitaon Baby.

Vegetabilsk olje (soyabønne), ekstrakt av medisinske planter (peppermynte, kamille, tarragon, Hypericum, rose, timian, celandine, ryllik, ringblomst, timian, fennikel, furu knopper) eter sammensetning som omfatter mynte, appelsin og fennikelolje, kamfer.

Som du kan se, er sammensetningen helt naturlig, det er ingen konserveringsmidler, fargestoffer og andre kjemikalier i den.

Vitaon soyaolje har anti-inflammatorisk (eteriske oljer, calendula, furu, ryllik, St. John surt, kamille, peppermynte, celandine, rose, timian) og regenererende (furu, kamille, celandine, malurt, nyper, ryllik, ringblomst, St. John surt, timian) handling. Fremmer rask helbredelse av brannskader, sår, sprekker, sår. Har antimikrobiell (fennikel, calendula, karve, nyper, eteriske oljer), mykgjørende, lindrende og kløestillende (kamille, mynte, ryllik, johannesurt) effekt. Gjenoppretter vannfettmetabolismen i huden (fennikel, peppermynte, essensielle oljer).

Og nå skal jeg fortelle deg hvordan jeg og min familie bruker denne balsammen.

Ofte bruker jeg denne balsam i høst-vinterperioden for forebygging av forkjølelse, influensa og akutte respiratoriske virusinfeksjoner, samt behandling av rhinitt.

 • Før jeg forlater huset med en bomullspinne dyppet i olje, behandler jeg nesehulen.
 • Hvis noen er syk hjemme, så med olje, sukker jeg opp en ansiktsmaske, noe som innånding er oppnådd, og selv luften er desinfisert, kan en slik maske brukes i klinikken som beskyttelse mot ulike virus.
 • For å gjøre dette, tar jeg en bomullspinne, for å redde, kutte den i halvparten, dypp den i olje og sett den inn i hver nesebor. Og på en så fin måte kan jeg gå rundt i huset og gå om min virksomhet, dette er også en slags innånding.
 • Jeg henter oljen med en pipette og legger den i nesen min. Når den påføres, kan du føle en liten tingle som går fort. Slimhinne fuktgjør og letter nesepusten.
 • Om ønskelig kan du få innånding til å slippe noen få dråper i en beholder med kokende vann, dekke med et håndkle og puste over dampen.

Jeg brukte balsam under svangerskapet, jeg måtte ofte reise med offentlig transport (tog, t-bane), og jeg kontaktet også mange på jobben. Olje er helt trygt for fremtidens mor.

Betennelse i øret nerve.

I den kalde årstiden blir jeg ofte forstyrret av ørenerven, det gjør vondt mye, så jeg gjør gurkemeie med varm olje og sett den inn i øregangen. Varme lindrer smerter, og urteekstrakter har antiinflammatoriske og distraherende effekter.

For kosmetiske formål, med denne oljen beriker jeg hårmasker og ansiktsrømer, legg til noen dråper i min sjampo og vask håret mitt, og smør også mine værsete lepper med den.

Min mors balsam hjelper perfekt med inflammatoriske sykdommer i tannkjøttet og tannpine, hun sukker bomullsull og setter på et sårt sted. Med denne bomullsulden kan du til og med gå i seng, og om morgenen trekker du ut.

Min ungdomspike ble syk med vannkopper og hadde sår i munnen, moren gjorde ham med en balsam og sårene helbredes veldig raskt.

Jeg brukte det gjentatte ganger for stomatitt, jeg legger bomullsull til såret selv. Men den hylte Holisal hjalp meg ikke i det hele tatt.

Men jeg hadde fortsatt en dårlig erfaring med å bruke olje.

Babyen tenner, og jeg ville ha ham til å bedøve tannkjøttet, fuktet bomullsdott i olje og brukes på tannkjøttet, begynte barnet å tygge i løpet av vatt og svelget litt olje, slik at det er et utslett. Etter denne hendelsen bruker barnet bare barnas balsam "Vitaon Baby".

Kostnaden for en balsam med en blå etikett er 130 rubler.

Balsam Karavaeva "Vitaon" er et universelt middel, men for å unngå allergiske reaksjoner og å få en terapeutisk effekt, sørg for å konsultere legen din!

Vær sunn og ta vare på deg selv!

?|? Kjære lesere, hvis anmeldelsen er nyttig, sett JA! ? |?

Hvem bryr seg, mine vurderinger om skjønnhet og helse:

Balm Karavaeva "Vitaon Baby"

Olje "Puste" i den kalde årstiden!

Oscillococcinum - for forkjølelse og influensa.

Grammidin - et utmerket verktøy for ondt i halsen.

Pimafucin for trøst.

Duphalac er et avføringsmiddel med bivirkning.

Glycin for ro og tillit.

Enterofuril + behandling av akutt diaré.

I kampen for den vakre huden av din elskede kropp.

Full gjennomgang av pleieprodukter for mine problematiske lepper.

Vil du ha luksuriøst hår, rent og glatt ansikt, god helse? Bald, Pimply og Syk Dedikert!

Folk bruker vitaon for akne, betennelse, irritasjon og ulike hudlidelser i lang tid og vellykket - dette skyldes sin påviste effektivitet i bekjempelse av dermatologiske sykdommer. Du bør ikke selvfølgelig virkelig håpe at dette verktøyet umiddelbart vil lindre hudproblemer, men det kan bedre forbedre tilstanden hennes.

Som Vitaon effekt på akne balsam - olje ekstrakter av urter, inkludert kamille, ringblomst, celandine og er mye brukt i folkemedisinen for behandling av hudsykdommer, men det er bjørk tjære akne. Den inneholder også en sammensetning av essensielle oljer og kamfer, så den har en sterk og karakteristisk lukt.

Urter som er en del av Vitaon, motsvares av et tilsvarende prinsipp - alle de har på hud og slimhinner i anti-inflammatoriske og beroligende virkning, akselerere regenerering, har antibakterielle egenskaper og gjenopprette balansen lipid. Derfor har balsam en kraftig kosmetisk effekt på skadet hud og bidrar til tidlig gjenoppretting.

hvis han er i stand til å øke oiliness av huden, er det ikke nøyaktig kjent, men ved høyere sebum er bedre å sette sin punkt, smøring eneste området berørt av akne, eller bruke vann for akne.

Hvordan bruke vitaon med akne Balm vitaon er av to typer - basert på soyabønne og olivenoljer. Sammensetningen basert på olivenolje har en høyere konsentrasjon av planteekstrakter, derfor er den mer intens i handling.

Ingen bivirkninger har blitt funnet for dette legemidlet, den eneste "men" er at modereringen bør observeres i applikasjonen og ikke inntas, som noen entusiaster anbefaler. Likevel er balsam Karavaeva plassert som en ekstern kosmetisk (ikke medisinsk!) Remedy.

På forumene dedikert til behandling av akne, kan du finne nyttige anbefalinger om hvordan du søker viton for akne.

Metode 1. Påfør et tynt lag med balsam på problemområdene eller på hele ansiktet etter vask, og la det gå til det absorberes. Du kan holde en lett massasje med fingertuppene - det stimulerer blodsirkulasjonen i ansiktets hud.

Metode 2. Dot smøre akne ved enhver anledning. Det er bedre hvis irritasjon oppstår ved bruk av viton på sunn hud. Det er også mulig at du bruker en mykere balsam.

Metode 3. Legg på bomullsputer som er fuktet med kurativ olje på akne-dekkede områder, og la det gå hele natten.

Det bør alltid huskes at bruken av et eksternt middel, det være seg et viton eller noe annet, bare påvirker overfladiske manifestasjoner av interne forstyrrelser i kroppens arbeid, og for å fullstendig slippe av med problemet, er det ønskelig å gjennomgå en omfattende undersøkelse av en kompetent spesialist.

Flere Artikler Om Typer Acne