Jeg har lenge vært ute av en tenåring, har født to gutter, og her igjen! Og akne begynte å vises på ansiktet. Som du forstår, kan årsakene være mange, det er hygiene og hormoner, og ikke riktig ernæring og så videre. Spesielt var min årsak til akne i den generelle tilstanden av kroppen - stress, eller rettere dens konsekvenser.

Jeg har lenge hørt om dette "mirakelmedikamentet". Det viktigste som er fantastisk i det er den viktigste komponenten av bukspyttkjertelen, som du kan grovel for lenge, men det er enklere å se i det globale nettverket. Jeg var interessert i sine antiinflammatoriske og immunmodulerende effekter, så vel som smertestillende, fordi kviser var smertefulle.

I beskrivelsen av bruken av Wobenzym var jeg interessert i behandling av akne og dermatitt. Det er visse anbefalte regimer, alt er enkelt, som med alle immunmodulerende legemidler: først, ladestoffet, og deretter mindre.

For meg selv vil jeg si at effekten var merkbar på 3. dag (raskere, bare hormoner arbeid). 2 uker så jeg ham. Akne er ikke mer. Måneden jeg går er helt ren! Den generelle tilstanden har også blitt bedre, nå er det kaldt, og jeg alene i familien "snus ikke nesen min."

Hvordan ta "Wobenzym" mot akne?

"Wobenzym" er et stoff som har anti-inflammatoriske og immunmodulerende effekter på kroppen. Den består av enzymer av plante- og animalsk opprinnelse, som gir deg mulighet til å bruke dette stoffet i kosmetologi (og ikke bare) for å bli kvitt akutte utbrudd og akne.

Sammensetningen og egenskapene til legemidlet

Sammensetningen av en tablett "Wobenzym" er mange stoffer. Disse er hovedsakelig enzymer avledet fra visse planter (papaya og ananas), samt fra bukspyttkjertelen til dyr. Nærmere bestemt er de:

Disse stoffene har følgende effekter:

 • immunmodulerende;
 • anti-inflammatorisk;
 • antiedematous;
 • fibrinolytisk;
 • sekundær analgesisk.

Wobenzym øker immuniteten, og øker dermed motstanden mot bakterier, noe som ofte forårsaker purulent akne.

Blodkoagulasjon forårsaker oksygen sult av vev og organer. Legemidlet er i stand til å tynne blodet, og dermed forbedre ernæringen av vev med oksygen, noe som er viktig for å helbrede akne.

I tillegg lindrer Wobenzym betennelse og hevelse i ansiktet. Akne heler raskere, reduserer risikoen for arrdannelse etter utslaget av utslett.

Dette er bare en liten beskrivelse av alle de positive egenskapene til dette stoffet. Faktisk er det mange flere, men det er ikke mulig å beskrive hver av dem på grunn av det ganske store spekteret av effekter av Wobenzym.

Hjelper wobenzym med akne?

Dens fordeler er bevist av tid og praksis. "Wobenzym" på russisk territorium for en stund har blitt registrert som et legemiddel, noe som indikerer den påviste nytten av dette stoffet. Prøv å finne ut om han virkelig kan hjelpe i kampen mot akne.

Utseendet til akne påvirkes av mange faktorer, men det har vist seg at utryddelse av immunitet spiller en viktig rolle i denne prosessen. I praksis er det tilfeller der "Wobenzym" litt, men fortsatt hjulpet og forhindret forekomsten av akne, og også med vellykket kamp med eksisterende utslett. I individuelle, men ikke små tilfeller av narkotikabehandling, hjalp han nesten å bli kvitt akne i 1,5-2 måneders behandling. Dette skyldes den betydelige effektiviteten av stoffets komponenter.

Imidlertid manifesteres bruken av "Wobenzym" rent individuelt. For folk som har en sunn livsstil, kan det ikke bare forbedre tilstanden til kroppen, men også vise et positivt resultat så snart som mulig. For å redusere eller til og med nøytralisere den terapeutiske effekten av å ta midler, kan du røyke og drikke alkohol.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Legemidlet "Wobenzym" frigjøres uten resept på grunn av det nesten fullstendige fraværet av kontraindikasjoner og bivirkninger per se. Faktisk kan dette stoffet brukes i stedet for vitaminkomplekser, siden effekten på kroppen er nesten identisk og i noen situasjoner er enda bedre enn vanlige vitaminer. Og det kan tas av alle kategorier av mennesker, inkludert gravide, men bare under nøye tilsyn med den behandlende legen.

I alle andre tilfeller ble det ikke observert negative og bivirkninger ved bruk av Wobenzym, selv når det ble brukt i mengder som vesentlig oversteg den daglige normen. Noen ganger oppstod en "urticaria" -effekt på huden, og konsistensen av avføring endret seg litt, lukten, men ingenting mer.

Legemidlet påvirker heller ikke det menneskelige sinn når du kjører og jobber på jobb som krever en høy grad av mentale og fysiske reaksjoner.

Likevel, hvis du opplever andre bivirkninger enn de som er beskrevet ovenfor, bør du nekte å ta stoffet og konsultere lege.

Ingen konflikter ble funnet med gjensidig bruk av "Wobenzym" og antibiotika (ofte økte stoffet til og med effekten av antibiotika). Den vanlige konsultasjonen med en lege om bruk av dette verktøyet, spesielt hvis det er kompatibelt med andre medisiner, vil imidlertid ikke være overflødig.

Doseringsdosering

Nå vil vi i detalj vurdere doseringen av stoffet for å eliminere akne og som forebygging av utseendet av utslett:

 • Ved begynnelsen av behandlingen bør du ta 3 tabletter 3 ganger daglig. Deretter kan du ta 5-7 tabletter 3 ganger om dagen. Behandlingsforløpet varer i gjennomsnitt 2-4 uker.
 • Hvis det er mange utslett eller akne i løpende form, kan dosen økes til 7-10 tabletter 3 ganger daglig i de første 2 ukene av behandlingen. Deretter bør du redusere dosen til 5 tabletter 3 ganger daglig. For hver sykdom er vilkårene imidlertid valgt helt individuelt på grunnlag av medisinske konsultasjoner.

Akne akne vurderinger

Praktisk for alle problemene med hud, immunitet og fordøyelse, kan visse medisiner og tiltak gi betydelig hjelp til kroppen. Anbefalingene er generelle, ganske universelle.

Jeg mottar ofte to typer kommentarbokstaver:

Gruppe 1: Jeg har akne, fortell meg hva jeg skal undersøke, hvilke tester du skal ta?

Gruppe 2: Jeg gikk gjennom alle legene, jeg passerte en rekke tester, jeg gjorde mye forskning, de fant ingen unormaliteter hvor som helst. Hva skal jeg gjøre neste?

Her er et paradoks. Akne er ikke bare en kosmetisk defekt, men en refleksjon av kroppens indre sykdom, mens en omfattende undersøkelse ikke avslører noen patologiske forandringer. Hvordan forklare det og hva å gjøre da, fordi vi alle har blitt overbevist mange ganger om at noen kremer, salver, god pleie, problemhud ikke helbredet helt?

Så, fra biologisk, holistisk medisins synspunkt, som jeg vil diskutere mer detaljert hver for seg (for ikke å ta tid vekk fra de som foretrekker å handle umiddelbart og ikke studere materialdelen), fra det holistiske medisins synspunkt, er det noen prosesser på huden: dermatitt, dermatose, utslett, akne, akne er en velsignelse, noe som indikerer at kroppen alene og svært vellykket sliter med mer alvorlige funksjonsfeil, sammenbrudd i kroppen..

Det er derfor ofte, noen problemer med indre organer, selv med alvorlig akne, avslører undersøkelsen ikke. Derfor er det nødvendig å hjelpe kroppen din i denne indre kampen, og derfor er det skadelig for å forstyrre det, det vil si å glosse over problemet fra utsiden uten å endre noe i det indre miljøet og livsstilen.

For ikke å plage de som ikke liker teori, begynner jeg umiddelbart med praktiske anbefalinger.

Eventuelle utslett er en av manifestasjonene av homotoxicose. Derfor er den første generelle, universelle anbefalingen å bidra til å rense kroppen av ekso- og endotoksiner.

Så trinn ett. Avrusning. For eksempel ved hjelp av enterosorbenotov: Polyphepanum, Lactofiltrum, Enterosgel og andre. Det er ikke veldig hyggelig å ta Pilifepan, det ser ut som jorden og har ikke selektivitet, det vil si at det fjerner både skadelige og fordelaktige stoffer. Jeg liker - Enterosgel - klargjort pasta eller pulver til fremstilling av gelen. Ta det mye lettere. Det har en selektiv effekt, er aktiv mot toksiner, men fjerner ikke næringsstoffer fra tarmen. Kurs 10 - 14 dager.

Alle narkotika, som jeg vil si, kan du kjøpe på et apotek, for klarhet, vil jeg gi linker til dem i internettapoteket.

Laktofiltrum er samtidig en sorbent + prebiotisk, absorberer og fjerner giftstoffer og fremmer engraftment av normal flora i tarmen. Ta 2-3 tabletter 3 ganger daglig, en time før måltider, eller 2 timer etter måltid, kurset er 2-3 uker, kan økes til 4-5 uker, intervallet mellom kursene er minst 3 måneder. Betraktelig billigere hvis du kjøper på kurset, pakkes umiddelbart 60 tabletter, i stedet for 30.

Alle sorbenter trenger å drikke rikelig med vann, minst et glass, så de jobber mye bedre, + drikk mer vann om dagen.

Naturlige sorbenter finnes i grønnsaker, bær, frokostblandinger, nøtter. Kli, pektin, cellulose, cellulose, linfrø, chia, psyllium spiller også perfekt rollen som naturlige sorbenter. En av de mest nyttige varianter av ufordøyelig fiber er kostfiber som finnes i husky frø av Psyllium (plantain loppemarked). Psyllium er veldig lett å ta siden det er helt smakløst.

Min favoritt detox-system er Detox-Kit. Homeopatiske komplekser av det tyske selskapet Heel. Vi vil være interessert i en detaljert historie, og med de som avviser homøopati, fortsetter vi umiddelbart til trinn 2.

Trinn # 2. Probiotika - lev gunstige bakterier eller deres sporer. (acipol, linex, bifidobacterin, bifikol, colibacterin, bifiform, Narine, etc.)

Vanligvis domineres tarmene av melkesmikroflora (bifidobakterier og laktobaciller), anaerobe streptokokker, Escherichia coli, enterokokker, de forhindrer reproduksjon av patogene mikroorganismer, stimulerer immunforsvaret. Moderne mat, stress, det ytre miljøet og vår livsstil ødelegger kroppens økologi, inkludert, hemmer den normale tarmfloraen. Hvordan gjenopprette en skadet mikrobiom? Først av alt, bør vi begynne med å endre matregimet - sørg for å inkludere i kosten hvitløk, surkål, fiber, det vil si friske grønnsaker og frukt, greener.

Hvordan nærme seg valget av apotek probiotika? Et stort antall navn på både kosttilskudd og narkotika som er rettet mot å "normalisere tarmfloraen" og behandle dysbakterier, presenteres på markedet. De fleste av dem inneholder bare en eller to bakteriestammer, mens de gunstige bakteriene i tarmen bare kan leves i et stort, vennlig selskap, som støtter hverandre. Om et slikt selskap med gode bakterier lever i en sunn tarm: flere stammer av laktobaciller, flere stammer av bifidobakterier, to stammer av enterokokker. Det samme selskapet må inneholde et høyverdig probiotisk, slik at effekten er vedvarende og varig. De fleste publiserte og distribuerte legemidler inneholder bare en eller to stammer, maksimalt tre, som i Linex. Slike legemidler er gyldige bare i resepsjonen. Jeg anbefaler deg å lese en detaljert artikkel om valg av probiotika på dette nettstedet, jeg vil legge igjen linken i beskrivelsen.

Etter min mening er det tyske stoffet Symbiolact et meget godt komplekst legemiddel for behandling og forebygging av dysbakteriose.

Vi ser på sammensetningen og ser: 4 stammer av laktobaciller og to stammer av bifidobakterier. Det er en sjanse for at et slikt selskap vil slå rot godt i tarmene, og vil multiplisere og blomstre der. Det er praktisk å ta en symbiolakt - 1 pose per dag med mat, oppløst i vann, det er ingen ubehagelig smak, det er nesten smakløst.

Vanligvis i apotek er det ikke, bare under ordren. Årsaken er prisen. Men det ser bare dyrt ut ved første øyekast. I boksen 30 poser, det vil si for et fullt kurs - 30 dager. Hvis du kjøper andre probiotika fra reklame basert på en månedlig kurs, vil det bli mye dyrere.

Noe billigere er det polske stoffet Maksilak. Resepsjon - 1 kapsel per dag med måltider. Inneholder 9 forskjellige probiotiske bakteriestammer + prebiotisk.

Avser kosttilskudd, ikke rusmidler, du kan ta lang tid. Til salgs 10 kapsler i pakken, det vil si - i 10 dager. Jeg vil råde å drikke 2-3 slike pakker.

Hvis du bestiller noe fra nettstedet iherb.com, så kanskje en bedre, rik på sammensetning probiotisk kjøpe der..

La meg minne deg en gang til. Fiber og karbohydrater i friske grønnsaker og frukt er naturlige prebiotika, de er nødvendige for reproduksjon og engraftment av god mikroflora - lakto og bifidobakterier. Overvekt i mat av kjøtt, mel, krydret, fett, enkel karbohydrater, stivelse, gjær; konserveringsmidler - dreper normal flora. Tomater, løk, hvitløk, grønnsaker og grønnsaker og frukt bidrar generelt til veksten av gunstig flora og gir beskyttelse mot kreft i kroppen.

Så det første trinnet er avgiftning ved hjelp av sorbenter i 10-14 dager, laktofiltrum - opp til en måned. Trinn to - forbedring av intestinal mikroflora - 1 måned.

Nå er trinn nummer 3 enzymbehandling, stoffet kalt Wobenzym. Wobenzym (wobenzym) selges i apotek, men inneholder bare naturlige komponenter av animalsk og vegetabilsk opprinnelse, som påvirker arbeidet til alle systemene i menneskekroppen og dets metabolisme som helhet, forbedrer immunresponsen.

Wobenzyme inneholder planteenzymer fra ananas, papaya, japanske Sophora blomster, animalske enzymer fra bukspyttkjertel eller bukspankreas, tymuskjertelekstrakt, lipase og amylase av Aspergillus orysae.

Enzymer har en anti-inflammatorisk, regenererende effekt på hele bindevevet. Og bindevevet er hud, bein, ledbånd, muskler, brusk, slimhinner, blodkar, blod, lymf, øyevev og mye mer. Opptil 60-90% av alle organer er bindevev. Årsaken til mange problemer med mage-tarmkanalen, bein, ledd, hud er systemisk disorganisering av bindevevet. Wobenzym, fungerer systematisk, har antiinflammatoriske og immunmodulerende effekter på alle bindevev. Så målet med å ta Wobenzym er ikke så mye behandling av sykdommer som immunforsvarets støtte og normalisering av de berørte eller svekkede organer og systemer. Som et forebyggende tiltak kan Wobenzym også brukes som selvstendig middel, for eksempel: i sesonger når infeksjonsrisikoen økes eller for å styrke kroppen i rehabiliteringsperioden. Nyttig stoff som forebygging:

bivirkninger av hormonbehandling;

smittsom limtsykdom;

i ferd med stråling og kjemoterapi

reduserer bivirkningene av antibiotika

Wobenzym bør tas 30 minutter før måltider, uten å tygge, med et glass vann. 3 tabletter i en dose, 3 ganger daglig.

I vårt tilfelle, når det ikke er noen spesiell sykdom, når målet er generell gjenoppretting - er det nok å ta 1 tablett 3 ganger om dagen 30 minutter før måltider med et glass vann.

Men kurset er lang - minst en måned, bedre enn 3, hvis ønskelig - og mer. For eksempel beskriver den medisinske litteraturen de utmerkede effektene av Wobenzym i behandlingen av en så alvorlig sykdom som psoriasis. Kurset var 6 måneder eller mer. Så du må kjøpe stor emballasje - 200 stykker, så mye billigere. Det er også en emballasje på 800 stykker, verdt mer enn 4 tusen rubler - bra hvis du drikker hele familien.

Generelt, hvis vi snakker om enzymer, så er det mange av dem i grønnsaker og frukt. Lederen er definitivt epler. Kanskje dette er den billigste immunmodulatoren. To epler om dagen kan godt erstatte den daglige dosen plantenzymer som er nødvendige for kroppen. Mange enzymer i brokkoli, surkål, løk, persille, avokado, spire, hvitløk, dill, bananer og mango.

Så, vi gjentar for fullstendig klarhet: trinn 1. Enterosgel pasta 10-14 dager eller Laktofiltrum 2-3 uker, deretter trinn 2 + trinn 3 (du kan skifte på samme tid) -

Simbilakt eller Maksilak under måltider 1 gang daglig - 1 måned + Wobenzym 3 ganger daglig 30 minutter før måltider 1-3 måneder

Alle mine anbefalinger er universelle, fordi enhver organisme i kraft av den nåværende økologien trenger rensing fra homotoksiner, uorganisering av bindevevet i noen grad med eventuelle kroniske problemer i kroppen, er forbedring av tarmmikrofloraen alltid til nytte for enhver person.

To ord med vitaminer. Jeg er ikke en tilhenger av syntetiske vitaminer. Hvis du spiser nok grønnsaker og frukt, spis bokhvete, nøtter, fisk, så bør du ha det bra med vitaminer, og den beste ekstra kilden til fettløselige vitaminer er etter min mening oljer. Jeg har forskjellig, Altai produksjon, jeg kjøper på nettstedet til produsenten Ltd Spesialist, Beisk.

Jeg legger til oljer i salater.

Thistle Oil har en nøytral smak og lukt, inneholder silymarin - en naturlig forbindelse som beskytter leveren celler og gjenoppretter deres membraner.

Gresskar inneholder i høy konsentrasjon av vitaminer A, E, F, PP, P, B, Omega-6 og Omega-3, cucurbitin. Denne aminosyren har en antihelminthisk effekt uten å forårsake forgiftning av kroppen uten å irritere tarmslimhinnen. Deilig. Cedar er veldig velsmakende og veldig sunt.

Havtornet regelmessig drikker 10 minutter før måltider. Den har en regenererende antiinflammatorisk effekt på mageslimhinnen, som brukes til å behandle og forhindre gastritt. 1 teskje 1-2 ganger om dagen på tom mage. Bare kjøp presis mekanisk presset olje (komposisjon 100% havtornolje) På apotek er det vanskelig å finne, det er ofte kjemisk ekstraksjonsolje - solsikkeolje er i utgangspunktet, og dette er absolutt ikke det samme, og å smake og ved handling og ved bruk.

Om morgenen begynte jeg å drikke svart cumin olje etter å ha sett en video om sine magiske immunstimulerende egenskaper.

Sammen med oljene bestilte hun cedarmel der, brukt som en matbit på jobben. Jeg likte det mer ikke i form av melk, men mer tett i form av en grøt, meget velsmakende, tilfredsstillende og sunn.

Noen vil si at slike oljer er dyre. Ja, de er ikke billige, men vi blir ikke syke, bruker ikke på medisiner, vi kjøper ikke noe fra apoteket unntatt sitromon og hygienisk leppestift.

Jeg forventer spørsmål, så jeg vil fortelle deg på forhånd om min holdning til antibiotika, p-piller og isotretinoin. Jeg tror at alt dette ikke kurerer akne, men bare midlertidig drukner symptomene ut og samtidig skaper en ond sirkel som generelt forverrer kroppens problemer.

Infeksjon er nesten aldri den primære årsaken til akne, det er alltid sekundær, slik at antibiotika ikke kurere akne, men bare drepe propionbakterien akne, og samtidig alle nyttige floraene, og samtidig beholde alle betingelsene for utvikling av akne igjen.

Orale prevensiver som et middel for akne. I kroppen fungerer alt på prinsippet om tilbakemelding, og når hormoner fra utsiden regelmessig kommer inn i det, slapper det av og anser det unødvendig å produsere passende. Derfor har hormoner alltid et uttakssyndrom, som i vårt tilfelle uttrykkes i en alvorlig forverring av akne ved slutten av å ta OK.

Isotretinoin er en ekstremt giftig substans som har en skadelig effekt på alle organer og systemer, og øker kroppens giftige byrde og dermed svekker generell helse.

Men hvis du allerede bruker hormoner, antibiotika, isotretinoin, da er det enda mer du ikke kan slutte å kombinere med Wobenzym og Maxilac.

Igjen, vennligst ikke kontakt meg med en forespørsel om å kommentere eller rette opp avtalene til legen din. Jeg gir bare interessant informasjon, og hvordan du bruker det, og om det skal gjøres i det hele tatt, er det et spørsmål og ansvar er ditt.

Akne akne vurderinger

I denne delen er de generelle reglene for forumet Ugrey. NO.
Denne delen er for registrerte legemiddelrapporter. Beskrivelser og vurderinger av de viktigste eksterne midler for behandling av akne er også i apoteksseksjonen. Detaljert omtaler kan overlates der.

Gruppe: Deltakere
Meldinger: 113
Registrering: 22. mars 10
Fra: Minsk
Bruker-ID: 80904
Omdømme: 1

Jeg hadde en slik ulykke. Etter en feil klemmet subkutan i ansiktet, forblir en tetning under huden. Visuelt er det ikke synlig, gjør ikke vondt, bryder seg ikke. Jeg spurte her på forumet om det er mulig å oppløse det og hva.
Jeg bestemte meg for å gå til en hudlege med dette seglet. Legen sa at du må vente, det er en sjanse for at det vil løse seg selv, kanskje det kommer ut av seg selv, eller det må kanskje fjernes kirurgisk. Komprimering er noe som atherom (cyster).
Hun sa at han tok Wobenzym og vitaminer for øyeblikket. Wobenzym (dette er et kompleks av enzymer) bidrar også til resorpsjon av lignende stykker som min. I 4 uker må du drikke mer enn 250 tabletter (3t. * 3p. Per dag), og dette stoffet er ikke så billig, hvis du tar hele kurset i 4 uker. Dette stoffet er indikert for akne, og ikke bare, immuniteten styrker seg godt
Jeg vil spørre, kanskje tok noen det? Hvordan overføres det? Hva er resultatene? Takk

Innlegget har blitt redigertRika - 11.12.2010, 03:02

Gruppe: Deltakere
Meldinger: 40
Registrering: 22. juni 10
Fra: Minsk
Bruker-ID: 89918
Omdømme: ennå ikke

Gruppe: Deltakere
Meldinger: 42
Registrering: 13-februar 10
Bruker-ID: 76857
Omdømme: ennå ikke

Gruppe: Deltakere
Meldinger: 42
Registrering: 13-februar 10
Bruker-ID: 76857
Omdømme: ennå ikke

Gruppe: Deltakere
Meldinger: 10
Registrering: 4. januar 11
Bruker ID: 123329
Omdømme: ennå ikke

Gruppe: Deltakere
Meldinger: 42
Registrering: 13-februar 10
Bruker-ID: 76857
Omdømme: ennå ikke

Skriv 10 meldinger og tilgang

Gruppe: Veteraner
Meldinger: 378
Registrering: 7-november 10
Bruker-ID: 108301
Omdømme: 5

Gruppe: Besøkende
Meldinger: 5
Registrering: 20.-11. Mai
Bruker-ID: 190423
Omdømme: ennå ikke

Gruppe: Veteraner
Meldinger: 378
Registrering: 7-november 10
Bruker-ID: 108301
Omdømme: 5

Jeg er nok tredje gang i mitt liv, jeg drikker vobenzim og henter meg. ikke mye, men 3 subkutane fra kostholdstidspunktet - dette er første gang.

Innlegget har blitt redigertdynamix10 - 20. mai 2011, 16:27

Gruppe: Deltakere
Meldinger: 10
Registrering: 28-desember 10
Bruker-ID: 121203
Omdømme: ennå ikke

Gruppe: Deltakere
Meldinger: 15
Registrering: 23.-11. April
Bruker-ID: 177995
Omdømme: ennå ikke

Gruppe: Deltakere
Meldinger: 113
Registrering: 22. mars 10
Fra: Minsk
Bruker-ID: 80904
Omdømme: 1

Gruppe: Veteraner
Meldinger: 258
Registrering: 26.-11. Juli
Bruker-ID: 222420
Omdømme: 3

Gruppe: Deltakere
Meldinger: 32
Registrering: 15.-11. Juli
Fra: Moskva
Bruker-ID: 217598
Omdømme: 1

Gruppe: Deltakere
Meldinger: 36
Registrering: 29. mars 08
Bruker ID: 14963
Omdømme: ennå ikke


Gruppe: Besøkende
Innlegg: 3
Registrering: 18.-11
Bruker-ID: 204378
Omdømme: ennå ikke

Gruppe: Deltakere
Meldinger: 10
Registrering: 8. september 10
Bruker-ID: 98303
Omdømme: ennå ikke

Gruppe: Deltakere
Meldinger: 20
Registrering: 15.-11. Februar
Bruker-ID: 140400
Omdømme: ennå ikke

Gruppe: Veteraner
Meldinger: 318
Registrering: 16. april 08
Bruker ID: 15516
Omdømme: 27

Hilsener! Hvor er legene fra vårt forum? Eller akkurat nå er de ikke på forumet allerede? Hvorfor skriver ingen i dette emnet at Wobenzym er en narkotika med ubestemt effektivitet, et dumpe?

HVORDAN DRIKKER ELLER GÅR Å DRIKKE VOBENZIM - LES FORPLIKTIG.

Hvis du er lege, må du ha opplevd en slik situasjon. Du har en rik pasient, en riktig diagnose, en effektiv behandling, men stoffene du bruker koster dusinvis, eller i det minste hundrevis av rubler. Og det er nettopp denne omstendigheten som reduserer din autoritet i pasientens øyne og kan til og med føre til at pasienten går til legen, som vil foreskrive dyre, fasjonable og selvsagt mer effektive stoffer. Tross alt vet alle at kvaliteten koster penger. Hvordan beholde disse pasientene? Hvordan øke kostnadene ved behandling ti ganger bare på bekostning av narkotika? Og samtidig, for ikke å skade pasienten. Å behandle de rike og dårlig utdannede er en hel vitenskap. Den globale farmasøytiske industrien har lenge slitt med å skape et dyrt stoff som kan foreskrives til et bredt spekter av pasienter uten å skade helsen. Selv i antikken ble mange healere forvirret av problemet med å behandle den velstående befolkningen. Bloodletting, mumie, platypus ekstrakter, slangeegg - det var bare legene som ikke stakk på forskjellige tidspunkter for å bevise at rike pasienter at behandlingen er moderne og fasjonabel. En stor historisk sti er kronet i dag med bioadditiver som kan legges til noen terapi, men fortsatt var toppen stoffet Wobenzym. Det var de tyske spesialistene som klarte å skape et medisin i det superbrede spekteret. Søknader - Rheumatology, angiologi, urologi, gynekologi, hud og veneriske sykdommer, kirurgi, Traumatologi, kardiologi, Pneumonologi, gastroenterologi, endokrinologi, Nefrologi og nevrologi - blendende. Aktivt brukt i pediatri. Den annotering angir mer enn 60 kliniske enheter som kan bli svært vellykket anvendt formulering, inkludert atopisk dermatitt, reumatoid artritt, ekstra-artikulær revmatisme, ankyloserende spondylitt, multippel sklerose, akutt overfladisk tromboflebitt, post-trombotisk syndrom, vaskulitt, akutt og kronisk luftveisinflammasjon Crohns sykdom, pankreatitt, akutt og kronisk betennelse i urogenitalsystemet, bryst, diabetisk angiopati retino- og traumatiske skader i knokler, ledd, mykt vev, ONC miljøsykdommer, iskemisk hjertesykdom...

En medisin som er like effektiv i multippel sklerose, sprains og acne, befaler respekt. Dens sammensetning - perfekt, bare bestanddeler av vegetabilsk og animalsk opprinnelse (!) - pankreatin 100 mg, papain 60 mg bromelain, 45 mg trypsin 24 mg, chymotrypsin 1 mg, 10 mg amylase, lipase 10 mg DBU 50 mg per en pellet. Det er nødvendig å bo separat på bromelain, åpenbart den ledende komponenten når det gjelder produksjon, siden resten er verdt en krone. Bromelain - ananas substans fra kjernen, som er kjent for å ha anti-inflammatorisk, antiedematous effekt, spesielt effektive i preparater for restaurering av huden rundt øyet og er sterkt anbefalt å benytte et enzym peeling og fjerning av subkutane cellulitt innskudd.

Hensikten med dette betyr at legen har full frihet. Avhengig av sykdommens varighet og alvorlighetsgrad, anbefales det i starten av behandlingen en dose på 5 til 10 piller 3 ganger daglig. Vedlikeholdsdosering er 3 til 5 tabletter per dag. Doseringsdosen av stoffet velges også individuelt. For eksempel, for å øke effektiviteten av antibiotika og forebygging av dysbiosis, wobenzym bør brukes i løpet av antibiotikabehandling ved en dose på 5 tabletter 3 ganger om dagen. Etter å ha stoppet antibiotikaforløpet for å gjenopprette tarmens mikroflora (biokenose), bør Wobenzym foreskrives 2-3 tabletter 3 ganger daglig i 2 uker. Som en "dekning" -terapi under kjemoterapi og stråleterapi, bør Wobenzym påføres i en dose på 3-5 tabletter 3 ganger daglig til ferdigstillelse av kjemoterapi og strålebehandling. Når du bruker Wobenzym til profylaktiske formål, er dosen av legemidlet 2-3 tabletter 3 ganger daglig, et løp på 1,5 måneder, gjentatt 2-3 ganger i året. Det har vært anbefalinger for kontinuerlig bruk av stoffet i mer enn 6 måneder! Selvfølgelig er Wobenzym godt tolerert av pasientene. I de fleste tilfeller ble bivirkninger ikke observert selv ved langvarig behandling med høye doser. I noen tilfeller er det små endringer i konsistens og lukt av avføring, hudutslett i form av urticaria. Det er imidlertid ikke overraskende at stoffet tolereres godt. Enzymer er inneholdt i så lave doser at det er tvilsomt å forvente noen effekt fra dem, selv graviditet og amming er ikke en kontraindikasjon for bruk av stoffet. Han ble faktisk laget for langvarig bruk, uavhengig av sykdommen. Jeg våger å forsikre deg om at dette er et ideelt stoff, som hjelper deg med å redde pasienter som leter etter og elsker dyr medisinsk behandling. Perfekt designet, utstyrt med en masse instruksjoner, vil det vest-europeiske produktet øke prestisje i pasientens øyne. Den du er, uansett hvor du jobber, i hvilken som helst patologi kan du være verdig til tittelen til lege!

Noen pasient vurderinger om stoffet:
"Vobenzy er en fantastisk medisin som jeg har fortalt vennene mine siden. Det forbedrer virkningen av antibiotika, fjerner den negative effekten av effektene av disse stoffene på kroppen. Og i tillegg renser kroppen og justerer sitt arbeid. Generelt kan instruksjoner for det lett bli funnet på Internett. Etter å ha drukket Wobenzym i 45 dager, følte jeg først og fremst at jeg hadde det bra, for det andre mistet jeg 6 kilo, for det tredje, i 4 år har jeg ikke vært syk av forkjølelse (Wobenzym virker som et immunmodulerende legemiddel). For det fjerde, glemte seksuelt overførbare infeksjoner og trøst. Og jeg fødte en sunn gutt, så vær oppmerksom på fremtidige mødre. "
"Du vil ikke virkelig føle effekten, men kroppen vil bli kvitt effekten av å ta antibiotika, og immuniteten vil stige. Inntakets varighet er 2-3 uker, 2 tabletter 3 ganger om dagen (dette var med meg). Men du må følge ordningen din, fordi Hver sykdom er forskjellig på sin egen måte og behandles også individuelt, følg derfor legenes anbefalinger. "
"Jeg leste i en salgsfremmende artikkel at Wobenzym advarer pigger og oppløser allerede opptjent."
"Ved diagnostisering av chlamydia + spenning foreskrev legen et kurs av Wobenzyme tabletter på ett av behandlingspunktene - 9 enheter per dag (26 dager)."

Nå er det viktigste i slike historier prisen på stoffet. Hun er ganske fornøyd med den gjennomsnittlige russiske personen. Den mest økonomiske form for utgivelse - 800 tabletter i en pakke - koster fra 3025 rubler til 4461 rubler (kapitalpriser); Dette er nok for de vanlige anbefalingene i 26-88 dager. Hvis du anbefaler et fullt seks måneders kurs, som selvfølgelig er vist i mange patologiske forhold, vil det koste pasienten fra 20.400 til 3.0100 rubler med den mest effektive registreringsfrekvensen. Når du bruker en mindre økonomisk form for utgivelse, vil beløpet være ca 25% mer.

Det viktigste i en utøveres arbeid er tillit og respekt for pasienten. Takket være skaperne og distributørene av Wobenzym for muligheten til å gi et anstendig svar på forespørsler fra de velstående pasientene. Etter at du legger til dette legemidlet til terapien, vil ingen våge å anklage deg for å bruke billig, noe som betyr, ifølge noen, utdaterte og lavkvalitetsmedisiner.

Og til slutt vil jeg gjerne sitere en: "My Lysenko eksisterer nesten i alle retninger. Og hva skjer i medisinsk vitenskap. Historien kjente ikke så mange panacea. Dette er ikke smålig tyver som morer seg selv. De bedriver samfunnet ved å ta store mengder penger fra statskassen "(S. P. Kapitsa. Izvestia, 21. mai 2001).

Innlegget har blitt redigertSpiderman - 1 Sep 2011, 21:05

wobenzym

Beskrivelse:

Wobenzym er et kombinasjonsmedikament som tilhører gruppen av immunmodulerende og antiinflammatoriske legemidler. Den kombinerer naturlige enzymer av plante- og animalsk opprinnelse. En gang i kroppen, passerer tablett øvre mage-tarmkanalen, uten å delta i fordøyelsen og uten å skade magen på grunn av syrefast beskyttende kappe. Innkapslingsskall oppløses i tynntarmen og enzymer i blodet, akkumuleres i patologisk prosess-sonen, og gir immunmodulerende, anti-inflammatorisk, dekongestant, fibrinolytic, antiblodplate og svak analgetisk effekt. Vobenzim har en positiv virkning på forløpet av betennelser, forbedring av metabolismen, øker motstanden mot virus og mikrober, reduserer smerte, reduserer hevelse, fremmer antitumorimmunitet, og forbedrer tilførselen av vev med oksygen og næringsstoffer.

indikasjoner:

Wobenzym brukes i kompleks terapi ved behandling av mange sykdommer på grunn av det brede spekteret av aktivitet for voksne og barn over 5 år. Medikamentet blir gitt i sykdommer i den urogenitale system (cystitt, pyelonefritt, cystopyelitis, prostata osv.), Gynekologiske sykdommer (gestosis, mastopati, adnexitis, etc.), med genitale infeksjoner, inflammatoriske luftveissykdommer, tromboflebitt, leddgikt, multippel sklerose, hudsykdommer, samt behandling av komplikasjoner etter operasjon og ulike skader.

Mottakssystem:

Wobenzym tas muntlig, uten å tygge, klemmes med rikelig med vann (minst 150 ml), 30-40 minutter før eller 2 timer etter å ha spist. Initialdosen i de første 3 dagene er vanligvis 3 tabletter 3 ganger daglig, så avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen, økes dosen til 5-7 tabletter 3 ganger daglig. Behandlingsforløpet er fra to til fem uker.

Former for utgivelse:

Vobenzim Stoffet er tilgjengelig som en rund bikonvekse tabletter oransje pakket i blister på 20 stykker, i en pappbunt 2 eller 10 blemmer. Også tabletter (800 stykker) kan pakkes i en flaske polyetylen.

Kontra:

Wobenzym er kontraindisert følsomme overfor stoffet mennesker, barn under 5 år, såvel som i sykdommer med økt risiko for blødning (hemofili, trombocytopeni, etc.) under hemodialyse. Gravide og ammende kvinner - med stor forsiktighet, under oppsyn av en lege.

ingredienser:

Sammensetningen av wobenzym medikament omfatter virkestoff: papain, pankreatin, trypsin, bromelain, chymotrypsin, lipase, amylase, rutin. Eksipienser: laktose, sukrose, talkum, maisstivelse, magnesiumstearat, silisiumdioksyd, kalsiumkarbonat, titandioksyd, farvestoffer, voks, vann.

Former for utgivelse:

Bruksområder:

anmeldelser:

Hvordan kan wobenzym erstatte arbeidet i bukspyttkjertelen? Hvis det tas riktig, må komponentene trenge inn i blodet og utøve sin handling der.
Hvorfor du har smerte, må legen din bestemme. Årsakene kan være forskjellige.
Jeg tok Wobenzym i behandlingen av kronisk gynekologisk sykdom, tok en lang, full 4 måneder. Chronicle cured, med bukspyttkjertelen og mage-tarmkanalen alt er bra. Etter behandling ble hun gravid og fødte en vakker gutt :)

God dag! Fortell meg vennligst, min mann led et hjerteinfarkt 10 dager siden, ble han gitt 2 stenter. Han tar nå Plavix, preduktal morgen og aspikard atorvastatin preduktal vecherom.Mozhno om å ta Wobenzym, sammen med disse medikamentene, og hvis "ja", så en dag, kan du ta det. Vil det være synergisme - Plavix, Aspikad?

Leukocytter redusert - 3,1, Wobenzym ble foreskrevet, drakk et halvt år, leukocytter 4,3. Stoppet prim wobenzym viste smerte i riktig hypokondrium og epigaster. Gastroenterologen undersøkte diagnosen sekretorisk bukspyttkjertelinsuffisiens. Utnevnt Creon. Jeg er sikker på at Wobenzym enzymatisk erstatter arbeidet i bukspyttkjertelen, hemmer sitt arbeid, resultatet er sekretorisk mangel på bukspyttkjertelen. Hvis jeg ikke har rett til å avvise.

Kronisk blærekatarr torturerte meg ca 5 år sikkert, er det gått, dukket opp igjen, kunne ikke klarer å komme seg. Etter behandling med antibiotika var det bare midlertidig lettelse, det var tilbakefall igjen i løpet av året. Jeg dro til en annen lege på en annen klinikk, denne gangen til en privat. Etter alle testene skrev gynekologen meg bortsett fra den viktigste behandlingen, Wobenzym. Dette stoffet er vanligvis brukes i behandling av kroniske sykdommer i gynekologi, for å øke antibiotikakonsentrasjon, reduserer risikoen for tilbakefall og for å redusere bivirkninger. Og også for å forbedre immunitet, noe som er ekstremt viktig for slike sykdommer. Jeg ble foreskrevet 5 tabletter 3 ganger om dagen, i to måneder. Dosering i begynnelsen skremte, men hun tok suksess i behandling - det er sikkert. Dette stoffet er egentlig ikke billig, men det er ikke nok å spare penger, jeg skjønte at dette er en stor feil. I begynnelsen av behandlingsforløpet effekten av Wobenzym ikke merke, men i midten av året effekten ble zametin behandling definitivt holdt mer effektivt (raskere), betydelig forbedret trivsel og ingen korker fra antibiotika, men jeg har noe å sammenligne). Og her er resultatet, sykdommen har ikke plaget meg i et år nå. Ikke engang tro det egentlig alt?! Selv om legen sa det er ikke en sykdom du ikke kan vinne, og for å styrke resultatene må fortsette å drikke wobenzym for forebygging og styrke immunitet.

Wobenzym - anmeldelser

Jeg er sikker på at mange av dere har opplevd brudd på tarmene, spesielt etter behandling med antibiotika. Det virker som om man herder, og den andre er lammet, men slik er effekten av antibiotika, og det er ingen måte for det. Jeg var heldig å løse problemet med tarmene i tide ved å kjøpe og drikke et kurs av stoffet Wobenzym.

Hei alle sammen! Mitt navn er Alina og jeg er 34 år gammel. Jeg vil dele med deg min historie om bekjennelse med stoffet, som har justert arbeidet i kroppen min. Jeg starter i rekkefølge. Jeg jobber i en matbutikk, klimaanlegg er stadig på, og kald luftstrøm er vanlig. Hyppige forkjølelser og betennelser oppstår regelmessig, men jeg går raskt tilbake til normal. Men denne gangen gikk alt galt... Den kvinnelige betennelsen kom sammen med vanlig vanlig forkjølelse, og jeg ble satt på sykehuset. Temperaturen gikk ikke bort, og ryggsmerten var forferdelig. Legen min stod ikke lenge på seremonien og foreskrev umiddelbart et antibiotikabehandling. Hva kan jeg si, etter et par dager følte jeg meg bedre, men det var et helt annet problem - tarmens feil. Jeg har aldri hatt dette før. Legen sa at dette er konsekvensene av å ta et sterkt antibiotikum, og si at kroppen min reagerer på en spesiell måte, og dette er sjeldne tilfeller. Jeg ble foreskrevet et stoff for å gjenopprette tarmmikrofloraen og arbeidet som helhet kalt Wobenzym. Legen rådde så snart som mulig å kjøpe og begynne å ta, men jeg bestemte meg for ikke å risikere og ikke tilbringe den neste fantastiske summen uten å finne ut hva slags medisin det var.

Hva er dette legemidlet - Wobenzym

Det er bra at nå er Internett en tilgjengelig sak, og selv om du er på sykehus, kan du trygt finne svaret på noen av dine spørsmål. Etter å ha tatt medisinen for å lindre krampene i magen, slo jeg meg komfortabelt på sengen og slått på tabletten min. Jeg var interessert i å finne ut hva dette legemidlet er og om å kjøpe det. Først og fremst gjorde jeg oppmerksomheten til produsenten, dette er et tysk stoff som har som mål å gjenopprette kroppens immunforsvar og normalisere tarmens arbeid. Som en del av Wobenzym finnes enzymer som bidrar til tonisk effekt, øker virkningen av antibiotika i kampen mot mikrober, fremskynder helbredelsesprosessen.

Legemidlet har en gunstig effekt på kroppen og bidrar til å takle følgende avvik:

 • forstyrrelser i mage og tarm (opprørt, flatulens, kolitt);
 • hudsykdommer (utslett, allergier);
 • forstyrrelse av nervesystemet (overarbeid, stress);
 • luftveissykdommer;
 • sykdommer forårsaket av nedsatt immunforsvar.

Wobenzym er foreskrevet som et selvstendig stoff og i kombinasjon med andre legemidler for å forbedre effekten. Det faktum at dette produktet ble produsert i Tyskland betyr mye for meg, jeg respekterer tysk kvalitet, og i praksis har importerte medisiner alltid vært mer effektive enn innenlandske.

Wobenzym-sammensetning

Hvis hovedeffekten av legemidlet er rettet mot forbedring av tarmfunksjonen og utvikling av immunitet, ble jeg undrer hvilke komponenter wobenzym er å ha slike effekter på hele kroppen. Etter å ha lest en betydelig liste av komponentene i denne medisinen, kan jeg si at det består av et kompleks av enzymer, slik som pankreatin, papain, bromelain, trypsin og ytterligere hjelpestoffer. Jeg vil ikke liste hele komposisjonen i detalj, fordi du kan lese det selv, se på Internett. Kanskje du vil være noe klart fra lesingen i komposisjonen, men jeg forstår dessverre absolutt ingenting. Av alle de ovennevnte har jeg kommet over bare bukspyttkjertelen, som hjelper magen veldig bra.

I innsett at dette er en komplisert preparat, som inkluderte mer enn en hovedkomponent, og det er derfor wobenzym og er i stand til å tilveiebringe et så bredt virkningsområde. På Internett kom jeg over ekspertanmeldelser om dette stoffet. Vurderinger var så mange, de fleste betraktet det en effektiv og aktiv bruk i sin praksis, men det var også de som kalles fluff eller rett og slett likestilles med vanlig pancreatinpulver og mezim. På grunn av det faktum at antall positive utsagn hersket, deler jeg med deg en av dem.

Yaroslav Sergeevich, generalpraktiser, Perm.

Og det var mange lignende uttalelser. Legene bruker det aktivt i praksis og roser resultatet. Kanskje dette er sant, og Wobenzym fortjener respekt, men da jeg så prisen på emballasjen, falt jeg nesten. Prisen var absolutt ikke liten.

Tilbakemelding fra kjøpere på nettet

For å sikre endelig om å bruke den typen penger og kjøpe Wobenzym, bestemte jeg meg for å finne ut meningen med vanlige folk som meg. Kanskje de kan fjerne alle mine tvil eller omvendt. Jeg leser anmeldelser, ikke bare i en søkemotor, men også i grupper, fora, rådgivere og ulike pratere. Mange mennesker var fornøyd med resultatet av bruk av medisinen og roste kvaliteten på pillene. Forresten, hjalp Wobenzym virkelig folk med å håndtere helt forskjellige symptomer.

Jeg leser at mange ikke bare er behandlet med Wobenzym, men også tatt for forebygging. Noen drikker det før du endrer situasjonen, forlater sjøen, noen tok det før graviditet for å forbedre immuniteten. Generelt ble alt klart for meg, og jeg bestemte meg for å kjøpe det selv.

Hvordan og hvor å kjøpe Wobenzym

Wobenzym er et ganske vanlig stoff og ligger i hvert apotek. Selv om det ikke er tilgjengelig, vil du raskt levere det på bestillingen gjennom et spesielt nettsted. Siden jeg var på sykehuset, gikk jeg bare ned til apoteket og spurte om det var noen piller. Heldigvis var det på lager, jeg kjøpte en pakke med 40 stykker, disse er bare to blisterpakninger på 20 stk per pakke. Det var et alternativ å kjøpe en pakke der det var 10 poster, men jeg bestemte meg for at en liten pakke ville være nok til testen.

Søknad instruksjoner og mine inntrykk av å ta stoffet

Tilbake til min menighet, åpnet jeg boksene og trakk instruksjonene ut. Legen ba meg ta 5 tabletter tre ganger om dagen. Men jeg trodde at han hadde feil i doseringen og ønsket å sjekke. Dessverre var legen riktig. Instruksjonene er angitt for å ta fra 3 til 10 tabletter om gangen, tre ganger om dagen. Den nøyaktige doseringen er indisert av legen avhengig av pasientens tilstand. Det er nødvendig å vaske ned tabletter med rikelig med vann for bedre absorpsjon. Pass på at du tar 30 - 40 minutter før måltider. Behandlingsforløpet varierer fra to uker og lengre for å fullføre utvinningen. Siden smerten i magen min var uvirkelig, mistet jeg ikke et øyeblikk og drakk raskt den første gruppen av piller. De smaker søtt, med en glatt glidende overflate.

Generelt var det lett å svelge dem, til tross for at hun så fem stykker på en gang. Neste dag ble krampene i tarmene mindre og mindre smertefulle. Etter å ha fullført antibiotika og forlot sykehuset, fortsatte jeg fortsatt å ta Wobenzym. Jeg tilbrakte alle to uker, som legen anbefalte meg. Min tilstand har blitt mye bedre. Jeg observerte ikke noen sidereaksjoner, tvert imot, bare forbedringer. Tarmene begynte å fungere som en klokke. Jeg tror at et stoff som Wobenzym skal foreskrives samtidig med et antibiotika, slik at det ikke er slike effekter som min.

Vobenzim (wobenzym)

287,115 | 04/18/2009 | Seksjon: Referanse | tags:

Kommentarer, anmeldelser og diskusjon:
Vobenzim (wobenzym)

Du vil motta en e-post kl. 17.00 med de siste diskusjonene.
og kommentarer. Du kan når som helst abonnere (nederst på hvert nyhetsbrev).

Sider: [2] 1 »

Jeg ble foreskrevet Wobenzym i behandlingskomplekset etter abdominal kirurgi, slik at det ikke var noen vedheft. Og generelt, å gjenopprette raskere. Wobenzym støtter også immunitet. Jeg gjenopprettet raskt etter operasjonen, ultralydadhesjonene er ikke synlige, det generelle velvære er ikke dårlig. Hvis legen anbefaler, må vi ta.

Når jeg ble spurt, ble jeg foreskrevet lys i kombinasjon med wobenzym. Først ønsket jeg ikke å kjøpe det, jeg tenkte vel, jeg skal ikke bruke penger Legen forklarte imidlertid at dette verktøyet vil forbedre effekten av stearinlys og samtidig styrke immunforsvaret, og dermed spare meg fra følgende sår. Det imponerte meg. Så langt, etter 3 måneders søknad, kan jeg ikke si noe dårlig.

Utnevnt av urologen fra prostatitt. Les alle kommentarene til svaret gikk ikke hvem som vet hva. Svar på noen som hjalp fra denne ingen bue.

Etter kronisk adnexitt oppstod adhesjoner i rørene. Jeg tror på Internett at alt, de ikke blir behandlet, truer ufruktbarhet. Legen min foreskrev et kompleks for meg, jeg satte lys på det, drakk Wobenzym og gikk til fysioterapi. Etter seks måneder var adhesjon ikke lenger på ultralydet.

Behandlet trichomoniasis, foreskrevet antibiotika i kombinasjon med Wobenzym for å øke konsentrasjonen av antibiotika i betennelsen. Jeg gjenopprettet ganske raskt, selv om jeg leste mange historier om jenter at de ble behandlet for dette såret nesten i måneder, men bare med antibiotika. Det var ingen tilbakefall, bivirkninger fra antibiotika også.

Barnet ble foreskrevet for øynene, på den tredje dagen hans mage vondt, oppkast og kortpustethet.

Oftalmologen foreskrev Wobenzym, 7 tabletter 3 ganger om dagen. om morgenen klatrer jeg på vegger. forferdelig smerte i tarmen. enklere dag. Stolen i væsken har allerede passert. irritasjon av huden i nærheten av sphincter... beklager for detaljene. HORROR. Legen hadde barmhjertighet og senket dosen til 5 tab 3 ganger om dagen. Jeg håper det blir enklere.

God dag til alle. Vær oppmerksom på instruksjonene som er vedlagt Wobenzym. Der er det angitt at noen sykdommer i begynnelsen av kurset kan forverres. Så går det veldig fort. Jeg har tatt denne maskinen siden... 2006. Jeg prøver hvert år på høsten. Og en veldig flott lege fortalte meg at hvis det ikke var problemer med magen, er det nødvendig å ta denne enheten ikke bare 30 minutter før et måltid, men du kan også 15, men etter å ha tatt det, bør du definitivt spise noe. Og selvfølgelig, drikk rikelig med vann. Da vil de som har hatt den negative opplevelsen av denne merknaden full av stoffet, sette pris på Wobenzym!

Gynekologen foreskrev meg Wobenzym pluss 3tab 3 ganger om dagen i 20 dager. Jeg kjøpte Wobenzym på apoteket pluss 60pcs til å begynne med, men de er ikke som den gulgrønne. Jeg er redd for at dette er en falsk, selv om jeg pleide å drikke Wobenzym og de var oransje og litt søt noen det var ingen bivirkninger, og nå hodet mitt vondt horror jeg tror vi selger feil

Jeg ble foreskrevet av en gynekolog på 3 tabletter 3 ganger om dagen. Jeg tok det strengt 30 minutter før måltidet, vasket ned med et glass vann. På den andre dagen med kvalme, opplevde smerter i mage og lever. Før dette forstyrret magen aldri. Om kvelden på den tredje dagen jeg nesten oppkastet fra den forferdelige lukten av avføring, stinker den av katturin. Katter har aldri vært nært i leiligheten vår. Selv trodde det var en slags feil. Magen var fortsatt vondt og kvalme vedvarte. På den fjerde dagen stoppet pillene, men de har samlet seg i kroppen og hele dagen fløy de ut av meg i små halvflytende og veldig stinkende porsjoner. Magen min gjør vondt når jeg reiser meg og begynner å bli syk. Vel, tankene var nok til å lese anmeldelser, og jeg syndet for en annen medisin. Jeg håper i morgen blir bedre. Jeg sitter og er glad nå da jeg kjøpte en liten boks. Hvis hun hadde sendt mannen sin til apoteket, hadde hun sendt den største. Kort sagt, med dette stoffet, er vi ikke på vei. Jeg gjentar at det aldri har vært et problem med magen og leveren, for ikke å nevne at stolen alltid har vært ekstremt vanlig. Nå er det skummelt, ikke plutselig gjenopprettet. Jeg anbefaler alle å ta på prøve en liten boks, selv om det heller ikke er billig.

i 2002 var det en cyste på høyre bryst 2 cm x 1,2 cm, onkologen utnevnte Wobenzym 3хх3р / д-3 måneder cysten ble redusert til 1,2х0,8 og en annen 2 måneder drakk 10 tab x 2 ganger om dagen etter et besøk til legen cysten ble ikke funnet nå Jeg har en cyste på leveren 4 cm x 3 cm verdt et forsøk

Jeg har drukket Wobenzym i 20 dager. Det lindrer trykket veldig bra, men leddene gjorde vondt mye, bestemte seg for ikke å drikke;

Min mann var foreskrevet vobenzyme 3 tpb 3 r i dben ureaplasma i 14 dager, i kombinasjon med vilprofen. På dag 10 oppdaget de bare i avtalen at det var 3 faner og han drakk 1 fane 3 ganger om dagen. Nå regnet de 7 dager igjen for å ta. Ureaplasma vil passere?

Hun tok Wobenzym foreskrevet av gynekologen i komplekset for behandling av latente infeksjoner, 3 tab.x3 ganger om dagen, drakk, som angitt i instruksjonene, før måltider og vasket ned med rikelig med vann. På den tredje dagen begynte en akutt reaksjon i form av en dermatografisk urticaria, nå i droppere med hormoner: (detoksifiseringsmiddel og antihistaminer. Det var ingen forbedring for fjerde uke, mer forsiktig med dette stoffet.

Propyl Kus Wobenzym (3hh3r.d.) Noen positive endringer er ikke synlige, men bivirkningene er horror. Muskel svakhet, smerte, tretthet, muskelspasmer. Følelser, som om det brøt opp i hele kroppen, som med influensa. Temperaturen på dette er 36,6... og ingen tegn på forkjølelse.. I kommentarene om slike bivirkninger, ikke noe ord i det hele tatt. Bare sluttet å ta alt gikk... Etter min mening må produsentene jobbe med merknaden til stofflisten over bivirkninger.

Håndboken sier at du bare tar en NATO-pakke, i 40 minutter til mat, eller i løpet av 2 timer etter maten, ved å batre et vannglass. Hvis du bryter disse reglene, vil det være ubehag og magesmerter. Så snart du begynner å observere korrekt mottak, forsvinner alle klager om magen. Velsigne deg!

foreskrevet dette stoffet å drikke 3 måneder 3 tabletter 3r per dag for behandling av herpesgenitali. Jeg vil si at jeg er veldig fornøyd, ingen utslett. Herpes plaget meg hver 2. uke. Hvem vet han vil forstå hva slags plage..

utnevnt gynekologen på niende bordet. 1 måned og 6 faner. om 2 måneder. Jeg håper på resultatet. men fikk vekt, noe som plutselig er i fullstendig horror, og det er en liten urticaria. Som vanlig behandler vi en, kremer den andre. men når det gjelder behandling av infeksjoner er stoffet effektivt

Kan jeg ta Wobenzym med et slankemiddel? Hvem prøvde det?

Saw Wobenzym likte cysten av venstre eggstokk. alt er normalt nå

Hva skal jeg gjøre hvis et 2 år gammelt barn drakk dem? Jeg vet ikke nøyaktig hvor mye det var der, men 4 er ikke nok

Jeg har infertilitet av uklar genese, allergier og akne. Wobenzym begynte å ta uavhengig - 5 tabletter 3 ganger om dagen. Kløe fra allergi har gått, akne har nesten forsvunnet, kvitt forstoppelse - huden lyser. Meget lagt til. Nå håper jeg å bli gravid

Jeg drikker Wobenzym 2. måned. Måned 3 tabl 3 ganger om dagen, nå 2 tabl 3 ganger om dagen. Utnevnt etter laparoskopi. Jeg ble bedre med 3 kg, til tross for at jeg spiser litt.

Jeg har lymfeknute hevelse. Legen foreskrev Wobenzym. Av 1tab. 3p. På dagen. Vet ikke om det vil hjelpe

Jeg ble foreskrevet Wobenzym under graviditet, men jeg kunne ikke ta det. Lukten av avføring endret seg betydelig og oppkast steg fra denne lukten, dvs. Jeg kunne ikke lurt å gå på toalettet, jeg straks oppkastet fra den minste lukten. Det var utålelig. En slik dritt denne wobenzymen. Jeg sluttet å drikke det og var glad.

Jeg hadde et abort ((årsaken til betennelse av dronninger og nyrer jeg ble foreskrevet for dem jeg ikke vet om

Jeg leste vurderinger, mange har smerter i magen etter å ha tatt stoffet, jeg har det samme. Jeg drikker stoffet med duphaston. Og jeg kan ikke bestemme at det er bedre å enten fortsette å drikke det og tåle smerten, eller å stoppe alt det samme. Fortell meg vær så snill. Vi er langt fra provinsen til gastroenterologer.

for ELMIRS-NIZHNEKAMSK. Jeg lever i henhold til protokollen til klenner + vobenzym. Livet blir bedre. se etter allergenene dine og rydd opp mikrofloraen. Helse til oss!

Jeg aksepterer med RS. Svimmelhet er ikke så alvorlig, kronisk allergisk kløe har gått, styrke er større, jeg blir ikke sliten så fort som før. sluttet å gå ned i vekt.

Jeg føler at jeg gjenoppretter, jeg tar 10 dager for Wobenzym, selv om jeg spiser litt, kan jeg slutte å ta det, gi råd

Hvem drakk med multippel sklerose? Ringer ut, hjalp det? Og hva er din mening?

Jeg tok Wobenzym som foreskrevet av en lege - jeg har en svulst. Jeg tar 6-retters. Dette er en måned-3 panner for 3 måltider før 30 minutter. 12 dager etter Wobenzym, hun følte seg syk og hadde magesmerter i fremspringet i magen. Hun sluttet å drikke.

Legen foreskrev meg VOBENZIM for behandling av en cyste på 5 cm, tok kurset, den neste ultralydcysten var borte))))

Jeg ble foreskrevet av en lege-oculist for å drikke dette preparatet i 1-2 måneder fra endringer i øyets retina, men instruksjonene sier ingenting om øyesykdommer, så jeg tenker om det er verdt å drikke slikt stoff?

Foreskrevet lege etter operasjon. Alt helbredet raskt og uten problemer, og mine problemer med blærebetennelse og abdominal distensjon roet seg i lang tid. Jeg drikker kurs. Selvfølelse er utmerket. Huden har forbedret seg.

Hvorvidt VOBANZIM er kompatibel med NORKOLUT, kan jeg drikke den sammen, fortell meg.

Jeg ble foreskrevet Wobenzym for tromboflebitt. Ikke ennå full. Men etter å ha lest anmeldelsene er jeg redd for å starte. Det legger vekt, og jeg har allerede en. Kanskje ikke verdt det

Tok akne. Huden er blitt bedre. Problemer med mage om hvilke skrive nedenfor, var ikke.

Nei, det burde ikke være slik. Gå til legen, du må forstå hva som er årsaken.

Hallo Fortell meg, har noen opplevd en kraftig forverring av huden i begynnelsen av resepsjonen? Ikke sikker på om dette er normalt og hvor fort går det?

Jeg la merke til at det er mange gode anmeldelser og anbefalinger fra Ukraina. Wobenzym er ikke utilsiktet utgitt der. Eller er de bare entusiaster fra stoffstøttegruppen?

Treneren rådde ham da han ofte begynte å bli skadet i trening. Sa Wobenzym hjelper idrettsutøvere godt!

Elena fra Krasnodar-regionen: kontakt lege. slike reaksjoner bør ikke være. Dette bør ikke være relatert til stoffet. Skriv så vær så snill.

Jeg tar Wobenzym den andre uken, for fire dager siden, oppdaget jeg at beina mine får oransje i farge, spesielt i de stedene der venene mine er betent. Gi meg veiledning, slutte å ta eller fortsette.

Bogdanovich: Hvor gammel er din datter? Jeg behandlet henne et sted rundt 5 hun var, samme problem, wobenzym regner med 6 kg babyvekt en tablett per dag, det vil si hvis jenta din veier 30 kg - 5 tabletter per dag for 3 doser (i henhold til instruksjonene fra 5 år Han ble gitt til barn, men legen vår på egen risiko og risiko foreskrevet tidligere, siden chlamydia slik muck og 2 antibiotika måtte være full og wobenzym beskytter både tarmene og leveren fra bivirkninger.

Anvendt Wobenzym for mastitt, herdet. Etter det, i sesongen (høst-vinter-tidlig vår) blir jeg ikke syk, har immuniteten blitt mye bedre! Generelt delte jeg kostnadene for meg selv på en langsiktig periode, så alt fungerte rimelig.

Jeg svarer på Nizhnekamsk, hvor min mor delte Wobenzym-tabletter og ga barnet. Ikke gjør dette på noen måte. Tabletter er dekket med et enterisk belegg, de kan ikke knekke og deles. Les nøye instruksjonene. Ved barn fra 5 år brukes stoffet: 1 tab. 6 kg kroppsvekt er den daglige doseringen.

Så wobenzym i behandlingen av cervicitt. Så ble huden renere, tarmene fungerer som en klokke. Det var litt vanskelig å drikke før måltider for 3-5 tabletter. Men jeg la merke til at jeg ikke har vært syk med forkjølelse i seks måneder allerede. Cervicitt bryder også ikke lenge.

Påfør Wobenzym i flere år, 2 ganger i året i 1,5 måneder. Føl deg bra. Om kvelden er det ingen puffiness på bena, ingen kortpustethet, masse energi. Generelt er livet vakkert!

Jeg ble foreskrevet vobenzim for å forhindre akne! og hjelp?

Dina, selvfølgelig, vil bare hjelpe hvis du tar det tydelig i henhold til oppskriften.
Det hjalp meg. Selv før dette, hjalp ingenting av akne, som bare ikke prøvde. Og wobenzym hjalp, nå er det ikke nødvendig å påføre tonn kosmetikk)))))

5073-
Gulnaz Bavly

kviser plager meg. Er det sant at Wobenzym hjelper og hvordan man tar det.

Gulnaz, jeg behandlet en sterk sår hals, jeg trodde det ville være nødvendig å kjeve mandlene. Legen foreskrev Wobenzym. Angina ryddet, for det andre året er jeg ikke syk og ansiktet mitt var rent, akne og rødhet på huden var borte!
Når det gjelder dosering, er det bedre å konsultere en lege, fordi et positivt resultat avhenger av riktig kurs.

Jeg ga en baby til et barn som ofte var syk i hagen. Som følge av dette var vi i løpet av året bare 2 ganger syk.

Gynekologen foreskrev meg en vobenzim med et antibiotikum for behandling av skjulte. Jeg ble behandlet første gang ifølge resultatene av PCR! Men jeg ble foreskrevet 5 tab. 3 ganger om dagen.

Jeg har blitt bedre for tuberkulose i et år nå, men jeg ble fortalt at jeg hadde en operasjon, men legen foreskrev Wobenzym. Jeg drikker allerede den i 2 uker, men jeg føler meg mye bedre og begynte å gjenopprette, nå venter jeg på en røntgen som de vil si

Min endokrinolog utnevnte min Wobenzym, etter å ha lest kommentarene, er jeg redd for å gi ham noe, vi er overvektige (12 år-75 kg.) Jeg leste at noen av ham blir fete.

Wobenzym ble utnevnt av gynekologen for behandling av ureaplasmose som en del av kompleks terapi. De første 2 dagene var alt bra, fra 3 dager konstant vondt i magen, flatulens og hevelse begynte å forstyrre. Gru! Det er umulig å jobbe. Etter opphør av deres opptak, til tross for videreføring av antibiotikabehandling, forsvarte de ovennevnte symptomene... Jeg vet ikke om jeg skal fortsette å ta det? I morgen skal jeg ringe gynekologen...

Kutt måneden. Og nå har de neste 2 månedene spredt meg! Jeg har aldri veid, bare en så... PPC hva skal jeg gjøre. Hvordan stoppe det. 5 kg i 2 måneder... Jeg spiser bare frukt, jeg går inn for sport som alltid.

Barneleggen foreskrev Wobenzym til min sønn, han er 6 år gammel, en halv tablett 3 ganger daglig, i kombinasjon med andre legemidler. Gikk den første dagen 2 ganger, om morgenen ble vi tatt til ambulansen, kortpustet begynte. Min sønn pleide å bli syk med laryngitt ofte og her igjen. Jeg leste alle anmeldelsene om stoffet, og nå tror jeg kanskje det var han som forårsaket en slik reaksjon igjen, fordi vi ikke har vært syk så lenge. Nå er sønnen syk igjen, hun begynte å gi stoffet, fordi det er gode anmeldelser om ham, håper jeg det vil hjelpe... Men fortsatt skummelt...

Jeg ble utnevnt av Wobenzym gynekolog. Ingenting skjedde med magen og tarmene, men... influensa gikk øyeblikkelig! Jeg er sjokkert. Mood klasse! Jeg føler at immuniteten har forbedret seg.

Wobenzym foreskrev en gynekolog i den komplekse behandlingen av tubal adhesjoner med 3m 3p per dag. Etter første bruk av 3 tabletter ble det dårlig - kvalme, oppkast. Neste dag savnet. Etter å ha lest forumet - som folk hjelper - ville jeg ikke gi opp. Jeg prøvde igjen, bare 2m 4p per dag, som ingenting - kroppen akseptert. Så begynte jeg på 3t 3p per dag - den første dagen i normul, håper jeg på ytterligere suksess. Drikk bare mye behov.

Etter fjerning av fallopierøret tilskrev gynekologen Wobenzym å drikke i 3 måneder, også redd for slike store doser, han drakk en måned og sluttet.
Det var ingen bivirkninger. Nå har jeg lest om forberedelsen, det viser seg at det også er bra for å forebygge akutte luftveisinfeksjoner, influensa, leddinnslag, og disse er alle mine favorittblister, jeg vil sikkert drikke igjen.

Jeg har en slags uforståelig urticaria etter å ha spist, legen foreskrev VOBENZIM. Jeg observerer ikke noen bivirkninger, men urticaria, som det var, er allerede mer enn ett år gammel. Ærlig, jeg begynner å falle i fortvilelse, mange tester avslører ikke noe betydelig.

foreskrevet for behandling av urogen leddgikt og uroplasma, men av en eller annen grunn så jeg ikke på Dzr første dag og senere igjen, men jeg bestemte meg for ikke å drikke så mye jeg startet to eller tre ganger, og neste dag ble jeg oppdaget på ansiktet mitt i form av blamb, av forskjellige størrelser, kløe hele halsen, måtte jeg stoppe, vel, jeg kjøpte en enkelt valuta 20 tabl -175 p.

etter operasjon på karoten og subklave arterier ble han utnevnt til vobenzim. Etter 3 ganger med å ta 4 tabletter i løpet av dagen var han i horisontal stilling på grunn av pusteproblemer (innhalere og puste ikke lenger enn 1 sekund) sov han bare sitte, gikk inn i intensiv omsorg der tok ikke stoffet (forblev i menigheten) og pusten ble gjenopprettet på den første dagen, etter 3 dager ble de overført tilbake til generell menighet, gjenopptatt, bildet ble gjentatt, legene tilskrev dette til uendelig uforenlighet eller uforenlighet med andre legemidler som de foreskrev av dem generelt m kastet 1500 rubler.

Hei. Hvem drakk Wobenzyme for multippel sklerose?

Hei, jeg har en klamydofilus i datteren min 2.4 og legen foreskrev Wobenzym. Jeg leste vurderinger og jeg er redd for å blåse noen til barna i denne alderen, og hva er reaksjonen

Enzymer (enzymer) er involvert i nesten alle prosesser i kroppen vår, nemlig at de katalyserer biokjemiske reaksjoner. Således regulerer enzympreparater metabolske prosesser, noe som er spesielt viktig når immunfesiente tilstander og tar effektive stoffer. Ord som "enzymer er bare nødvendige for fordøyelsen" er feil, men enzympreparasjoner seg selv kan ikke fungere som anleggsmidler i behandlingen av de fleste sykdommer og er ikke en panacea.
Den viktigste (og svært viktige) forskjellen mellom Wobenzym i seg selv er en kombinasjon av dyre- og plantenzymer "i en tablett".

Hvis du forbinder negative følelser med å ta Wobenzym eller et annet enzympreparat, ikke vær for lat til å kontakte en gastroenterolog (for å utelukke gastrointestinale sykdommer).

HELLO, VENNLIGST. SÅDAN EN PROBLEM

Jeg drikker VOBENZIM, DOKTRONISERT FRA MASTOPATIA, TIL NOGEN BIVIRKNINGER ER INGEN. Og VOITATION OG HOVEDKONTAKT ER TILSLUTTET MED AT DU ER LITT VANN DU SINGER, SKAL DU KJØPE ØSTEN MED 200 GRAM AV VANN, OG DER SKAL ALDRI VÆRE I NORM, DRIKK MEGET VANN!

For 10 år siden gjennomgikk hun onkologi - livmorhalskreft med metostase til eggstokken. 3 grader A. Spion Wobenzym hvert år. Hun gjennomgikk kirurgi, kjemi, bestråling. Nå ser det ut til at det ikke er noe nebylo. !

Wobenzym foreskrev en kardiolog for IRR (sterk, utstrålende til ørene, etc., hjerteslag ved minste anstrengelse). Forbedring kom i den første uken, før ingen narkotika hjalp.

Hun begynte å ta Wobenzym etter en gynekologisk kirurgi på råd fra en gynekolog, 5 tonn 3 ganger om dagen, av en eller annen grunn skriver ingen om det viktigste stoffet i stoffet, det ble en veldig vanlig stol i tillegg til tre ganger om dagen med et veldig godt resultat, hverken heaving eller gass, alle dere bare krasjer, og for en liten 3 ganger om natten må du stå opp, for ikke å nevne dagen før det ikke var noe slikt, jeg vet ikke bra eller dårlig, jeg har tatt bare en uke, men så langt, bortsett fra slike effekter, er det en annen handling Legemidlet har ennå ikke følt, egentlig så Adina dose litt irriterende, vet ikke hva som vil skje etter seponering

God dag! Wobenzym er kontraindisert for pankreatitt, biliær dyskinesi og forstyrrelser i fordøyelsessystemet i fordøyelseskanalen fordi inneholder enzymer som forårsaker oppblåsthet, kvalme, oppkast, diaré. Du må ta hensyn til dette når du tilordner. Men generelt er stoffet veldig bra.

Wobenzym drikker mitt 4 år gamle barn i et år (med autoimmun lungesykdom). Ifølge tomografi er det betydelige positive endringer. Vår lege mener at dette fortjener nettopp Wobenzym. Det må sies at i år for første gang barnet selv ønsket å prøve forskjellige frukter, og før han måtte overtale, tvinge og oftere til ingen nytte. bivirkninger observeres ikke. fortsett å drikke ytterligere

Hei. Anvendt Wobenzym som en kompleks behandling av purulent tonsillitt. Jeg tok 5 tabletter 3 ganger om dagen. Jeg er overrasket over hvorfor noen av dem trakk på oppkast, etc., for meg, så mye som en god appetitt, forbedret tilstanden til helse mye. Ja, og immuniteten økte, fordi Jeg har ikke vært syk i nesten et år nå (pah-pah-pah). Generelt er jeg fornøyd med resultatene av stoffets handlinger.

Jeg tok Wobenzym i oktober 2009 (5 tabletter 3 ganger om dagen), ingen bivirkninger. Jeg bestemte meg for å ta igjen (meg selv uten lege) i 2010 fordi Jeg likte det på den tredje dagen av inntaket et sterkt angrep av smerte, som ligner på bukspyttkjertelen, men stoppet ikke å ta, neste dag var det et angrep igjen. Avbrutt. Smerten var slik at alt var fuktet av svette.
En måned senere bestemte jeg meg for å ta det igjen, men plutselig var det ikke fra ham. På den første dagen i resepsjonen om natten, det samme forferdelige angrepet. Nå er jeg bekymret for hvorfor dette er så. Jeg følte meg ganske bra på meg selv da jeg så det i fjor.

kviser plager meg. Er det sant at Wobenzym hjelper og hvordan man tar det.

Jeg likte ikke Wobenzym! På den andre dagen, kvalme og diaré. Søppel. Og det er ikke nok.

Wobenzym har foreskrevet en gynekolog å drikke 3tab.3 ganger om dagen, ingen smerter i magen, kvalme og oppkast, så mange mennesker skriver, men jeg føler fortsatt ikke effekten miraklet kan snart være. Spørsmål Hvordan kan jeg fortelle originalen fra falsk?

GIRLS, som sto overfor en slik smitte? Jeg møtte en mann og flere ganger hadde vi åpent sex. Etter dette er smørene verre enn ingen steder, alle deres akkumulerte flora og fauna (han ga meg en klemme og til og med en smittsom mollusk på puben. Den som ikke vet er vekst som sprer seg i lysets hastighet, og du må trekke dem ut bokstavelig talt, pinsett fortsatt på et så fornuftig sted!
I tillegg til løpet av antibiotika og fluorvaskulære stearinlys (både perineum og anus) foreskrev gynekologen Wobenzym for meg.
SPØRSMÅL: Smittsom mollusk etter dette stoffet kommer tilbake eller ikke, gitt det økte arbeidet med immunsystemet mot bakgrunnen av mottaket. Eller er det uansett hva du skal drikke, og spørsmålet er i en mann. Så det andre spørsmålet: hva skal jeg gjøre med en fyr? Gjør jeg etter hvert kjønn skalldyr?

Jeg utnevnte Wobenzym ginekogol, jeg har chlamydia. Jeg tar dette stoffet på 2 faner. 3 ganger daglig, behandlingsforløpet er 14 dager, det er ingen reaksjoner. Verken oppkast eller temperatur, men jeg har heller ikke lagt merke til den positive siden. Jeg har kuttet i 7 dager, jeg håper at det vil hjelpe.

Hun tok vobenzim-kurs på 3 tabletter 3 ganger daglig, 2 kurs i 10 dager, foreskrevet en gynekolog i kompleks terapi. Det totale resultatet av behandlingen er bra. Da jeg tok 2 kurs på dag 5, hadde jeg en ubehagelig følelse i mage- eller mageområdet, selv oppkast en gang. Hun tok alltid instruksjonene i 30 minutter. før måltider. De resterende 5 dagene begynte å ta etter å ha spist alle de ubehagelige symptomene er borte. Legemidlet er veldig bra.

Tilbake til spørsmålet om analoger "billigere" Jeg studerte dette spørsmålet som enhver fornuftig person. Enzymer og enzymer presentert i dette området er bare i Wobenzym, og de er allerede balansert i komplekset! Og de jobber. De jobber, men ikke kveler hverandre. For å dekke rekkevidden av Wobenzym enzymer, må du kjøpe tre billigere ting (og hvordan de lever sammen i kroppen din er det andre spørsmålet, og en ofte dupliserer noen av de andre enzymene, og du forstår denne overdosen) og pengesparingen er tvilsom.

Overdrivende, du kan kjøpe en bil og et kjøleskap i bilen, fordi det er både kjøligere og billigere. Og du kan kjøpe en bil med air condition.

Jeg gjentar, men beslutningen er din. Jeg ønsker deg all helse, skjønnhet og selvtillit!

Wobenzym godtar siden slutten av november 2009. Han ble foreskrevet av en lege etter akutt respiratorisk infeksjon og komplikasjoner på lymfeknude (lymfodenitt) i mengden av 3 tabletter 3 ganger daglig + antibakteriell terapi + homøopati. Etter tre eller fire dager ble ansiktshuden helt renset, ingen bivirkninger. Lymfeknuten returnerte til sin standardstørrelse etter 3 uker, og Wobenzym fortsetter jeg å ta 3 tabletter 1 gang per dag. Det har blitt lagt merke til i nesten et år med bruk: utmerket hudtilstand (som i et barn), regenerering og helbredende prosesser har akselerert. Å nekte stoffet er ikke klar ennå.

Hei, jeg er 23 år gammel med Wobenzym for første gang jeg drikker 3 tabletter 3 ganger om dagen, det er vanskelig å drikke, det er ingen bivirkninger som jeg har funnet en cyst 4,5 lang og 3,5 bred, jeg drikker stoffet parallelt med trichopol og nystatin fortsatt Jeg får cefazalin og vitamin B1 og B6, jeg vil gjerne vite hvilken forbindelse wobenzym har til cysten på riktig eggstokk, hjelp meg med at det for første gang er alt dette skummelt. Takk på forhånd!

Jeg tar Wobenzym for andre gang. Den første ble tildelt meg av en gynekolog (det var en sterk hormonell sammenbrudd mot bakgrunnen av en langvarig depresjon). Legemiddelet ervervet i staten. apotek i en boks med 200 stk. (ikke i banken). Hun tok 2 stk 3 ganger om dagen, hvor det er 1,5 måneder. I fordøyelsessystemet, bare store fordeler! Sunn appetitt, unnskyld avføringen, gitt min svært lave vekt + et par kilo. Forbedret trivsel, hud. På gynekologi holder jeg vanligvis stille! Det var i 2008.
Nå begynte hun å ta Wobenzym igjen (utnevnt av seg selv). Jeg drikker også 2 stk. 3 ganger. For den beste effekten tilsatte vitaminer "AlphabetActive". For 10 dager i resepsjonen forsvant, blåmer i løpet av årene øynene under øynene. Dager etter 5 var en merkelig smerte i bukspyttkjertelen. Etter å ha studert instruksjonene nøye, leser jeg at det er mulig å forverre sykdommen på de første "parene" for å ta den, men IKKE SIKKER stoffet. Det tok et par dager, og alt gikk. Jeg vil fortsette å ta. Det vil bli nye "effekter" jeg vil skrive. Lykke til for alle og HELSE.

Wobenzym tar 3 tabletter tre ganger om dagen. Fra den femte dagen i resepsjonen fikk jeg alvorlig plutselig smerte i magen, med rommelse. Jeg nådde knapt huset. Den sterkeste frustrasjonen, ikke forbi, er det umulig å ta en vertikal stilling, ligge på sengen, bare rundt leiligheten. Veldig skummelt å komme seg ut av huset, god helgplan. Jeg ekskluderer forgiftning - jeg spiser bare hjemme, alt er friskt. Jeg vil ikke drikke mer.

Wobenzym er et utmerket stoff for å behandle mange sykdommer, men bare for store piller, og på grunn av dette har jeg problemer med å ta den. Hvem møtte det samme problemet? Og er det mulig å frigjøre Wobenzym i andre former? For eksempel i sirup?

Så Wobenzym for forebygging av SARS fra oktober til februar - aldri skadet, ingen ubehag og bivirkninger blir ikke observert. Nylig kjøpte jeg en 800-tallerken til en ny høst-vinter sesong, ved nærmere inspeksjon ble jeg flau av et klistremerke på krukken, som om den ble skannet fra originalen... tidligere ble navnet på stoffet og dets komponenter sammen med strekkoden skrevet på selve krukken... Har noen det En ide om hvordan den opprinnelige forberedelsen skal se ut, dele, vær så snill.

Etter behandlingsforløpet hadde jeg Shipiga på beinet mitt, jeg husker å forsøke å brenne henne med nitrogen hele tiden, og ingenting hjalp, og da jeg skjedde gjennom Wobenzym, forsvant hun, jeg forsto at min immunitet økte, som Shpiga, er en konsekvens av lav immunitet.

Jeg behandler endometrit, adnexitt. I går drakk jeg 2 ganger Wobenzym, 3 tabletter hver. 2 ganger per natt var oppkast, kvalme.
Hele dagen er også veldig syk. Har noen snakket om dette med legen? Nå er det ingen mulighet til å konsultere, jeg vet ikke om jeg skal drikke det i dag eller ikke.
Det er problemer med fordøyelseskanalen (pankreatitt, enterocolitt).

Jeg er HIV +, som regel støtter immunforsvaret mitt med Wobenzym. Jeg virkelig liker det, og tro meg, effekten og forskjellen før mottak og etter at jeg føler det akutt.

Og det er også bra å ta det hvis en antibiotikabehandling er foreskrevet. Det vil ikke være noen bivirkninger fra antibiotika, og Wobenzym øker konsentrasjonen av antibiotika i det inflammatoriske fokuset, noe som øker utvinningen.

Jeg begynte å drikke Wobenzym 5 stk om dagen til det ikke var noen negative følelser, gynekologen utnevnt, jeg måtte også drikke i 20 dager, følelsen av at du spiser noen piller

Hei alle. Jeg ble foreskrevet av lege Wobenzin 3 ganger for 5 stk per dag. Behandlingsforløpet er en måned. Svært gode tabber hjalp meg mye. Jeg behandlet den inflammatoriske prosessen.

På grunn av alvorlige skader etter en ulykke var sagen wobenzym i en måned i betydelige doser. Jeg så ikke på noen bivirkninger. Bare nå forstår jeg hvor takknemlig jeg er for dette stoffet. Det var: darnert lever, alvorlige problemer med lungene, flere brudd og blåmerker osv. Etter noen måneder, Leveren er som en baby, jeg bor.... Nå har doktoren foreskrevet igjen. Jeg vil definitivt drikke den. Lesing av anmeldelser blir skummelt ((((Kanskje det er en dårlig kvalitet forberedelse på tvers eller en falsk?!

for de som klager over bivirkninger - les instruksjonene - dette stoffet består av enzymer. Har noen hatt magesmerter med oppkast fra mezim? Du kan ikke si det, og du vil si det riktig. Dette er bare det samme i Wobenzyme, det finnes flere enzymer enn i Mezime eller Pancreatin eller elsker analog og eventyr om oppkast som det er vanskelig å tro

Wobenzym foreskrev en gynekolog for å styrke immuniteten i løpet av måneden for 2 tabletter 2 ganger om dagen. På den andre dagen ble magen veldig syk, så hodet mitt spredde skarpt og hele middagen gikk på toalettet. Jeg trodde at jeg hadde spist noe galt, fordi det ikke er noen bivirkninger. Om morgenen bestemte jeg meg for å fortsette å ta det, en halv time etter å ha tatt de neste 2 tabletter, ble magen min syk igjen. Hun fortsatte å ta videre, de ubehagelige symptomene var borte og oppsto ikke igjen. Jeg merket ikke en spesiell strøm av energi, alt som alltid og til og med herpes hoppet opp flere ganger. Etter å ha lest anmeldelser, var jeg overbevist om at faktisk fra Wobenzym, så mange mennesker ikke kan ha det samme.

Flere Artikler Om Typer Acne