God tid på dagen Otzvik-leserne.

Da jeg ble utsatt for hyppige utslett, og det skjedde da jeg flyttet, klimaendringer og mat, begynte jeg å treffe tiltak. Utslett var uventet og dukket opp på ansiktet på forskjellige steder.
Som enhver jente ble det bare irriterende for meg. I en ung alder møtte jeg ikke et slikt problem, og når du allerede er over 30, vil du absolutt ikke føle deg som en tenåring.

Det første jeg ba om hjelp fra en skjønnhetspleie. Jeg fant koordinatene her gjennom bekjente, til den første som kom over, og du vil ikke gå det samme. Vi snakket lenge, da gjorde hun en diagnose. Ikke bare fikk jeg allergi mot kulde og jeg begynte å bruke Skinoren gel, et antibakterielt stoff, jeg ble også tilbudt å vurdere min diett.

Hvordan - var mitt første spørsmål. Jeg prøver så hardt å følge riktig næring, jeg synes ikke å avvike fra normen, men det viste seg faktisk ikke så enkelt.
Den overflod av mat, som ikke var for eksempel i byen der jeg bodde, var rett og slett fristende i Moskva. Og det virker som noe ubetydelig, nytt i kostholdet mitt og reflektert på ansiktets hud.

Så utslag, og i menneskene de kalles akne, kan være av en annen natur. Vises på forskjellige steder, noe som indikerer sykdommen eller endringene i enkelte organers arbeid.

For eksempel hvis utslett gikk på haken - dette er bevis på at noe er galt med magen. Først av alt er det nødvendig å redusere forbruket av giftstoffer, drikke mer væske og urtete.
Utsløpet som oppstår ved leppespissene på begge sider - en endring i hormonnivået og muligens i noen dager øker de - dette er tegn på eggløsning. Akne på dette området av ansiktet kan være en konsekvens av stress.
Generelt, hva man kan si, men et usunt kosthold er reflektert i ansiktet vårt, og dette faktum av alt er godt og lenge kjent.

Så, når et slikt emne har steget - kostholdet med akne, hva leger og ernæringseksperter anbefaler å bruke.

- frukt, grønnsaker, grønnsaker. Det er i dem at det er en stor mengde fiber, og fiber er kjent for å bidra til å normalisere våre avføring.
Med slike indikatorer som akne ble jeg rådet til å holde fast i en frukt og grønnsak diett i omtrent tre dager, og det ville ikke være ille å ta en pause.

- frokostblandinger, nemlig frokostblanding: bokhveit, hirse, havregryn, det er godt selvsagt å lage dem i vann eller fortynne 50x50 med melk; Ris og bygg bør være til stede i kostholdet hver dag, vel eller annenhver dag.

- Det er å foretrekke å nekte brød, men hvis det er vanskelig, så gi preferanse til rugbrød, er det viktig å regne med bakverk bakverk.

- Meieriprodukter som kefir, ryazhenka, yoghurt kreves i det daglige kostholdet. Det er disse matene som er veldig lett fordøyd, og dessuten er de også lette og lave i kalorier.

- kjøtt, fisk, kylling. Jeg ble anbefalt å erstatte for eksempel kjøtt med soya, men jeg kunne ikke. Det er lettere for meg å koke et stykke kjøtt og spise det til lunsj eller middag, men ikke å erstatte det i det hele tatt.

- vann, vel, dette er den viktigste komponenten av enhver diett. Vi nekter kullsyreholdige drikker, preferanse er gitt til grønn te, vi glemmer kaffe, men jeg kunne ikke overmanne meg selv, og nei, jeg drikker ikke kaffe om morgenen på tom mage, noe som er veldig skadelig. Jeg vet, jeg vet, men jeg kan ikke gjenoppbygge meg selv.
Ikke dårlig hvis du legger til juice, både frukt og grønnsaker, til kostholdet ditt. For eksempel kan du ta selleri juice, forresten, jeg tidligere fortalt om bunnen av selleriutladningen, jeg likte saften fra den.
Vann hjelper rense kroppen vår, fjerner giftstoffer og giftstoffer, prøv å tvinge deg selv til å drikke vann gjennom jeg ikke vil.

- hvitløk og ingefær bør legges til dietten, de har en god effekt på huden som helhet. Du kan lage deg selv gingerte.

- På tidspunktet for kostholdet utelukker vi fett kjøtt, pølser, pølser, hermetikk, sukker, søtsaker, honning, hurtigmat og så videre.

Som det kan ses fra ovenstående er ingenting nytt og alt er godt glemt gammelt. Bare, vi legger ikke merke til elementære ting, vi nærmer oss ikke næring og, som et resultat, dårlig hud.

Å vite alt dette, for meg selv, gjorde jeg også en liten oppdagelse. Vel, hvordan motstå fristelsen til søtsaker, pølser og parasittprodukter. Men da problemet skarpt rørte meg og akne bokstavelig talt plaget meg, trakk jeg meg sammen og begynte å følge med på kostholdet.

Resultatet er ikke fort, ikke forvent at akne skal gå vekk om en dag eller to, det er en lang vei å gjenopprette og kurere. Du trenger ikke å friste deg selv eller kroppen din.

Vann lindrer akne

20. februar 2008
Maria

alt ok)) jenter og gutter ikke panikk. det viktigste er ikke å få panikk) Prøv å smile mer (da vil du virke mer vakker) fordi smilet gjør personen mer og mer vakker)) mindre freaking ut) på samme måte - det er alt søppel. de hjelper ikke. Oftere gå ut, gå mer, drikk mer vann, følg riktig livsstil og daglig rutine, vask ansiktet med kaldt vann (MEN IKKE KOLE.) Drikk litt vann om morgenen (helst 2 glass og bedre kult). ville bringe ut all nastiness fra kroppen. heng en daglig rutine og skriv den i en notatbok, for eksempel:
1. Stå opp 8,00
2. Spis 8.30
3. Gå til jobb 9.00
4. Spis 12.30
5. perekus 15.30
6. kl 18.00
7. perekus om natten (kefir er best)
8. forberedelse til seng 21.50
9. sønn fra 21.55 (i 5 minutter, for at kroppen skal stille inn for å sove.)

Du kan erstatte din tid) Det viktigste du vil ha er den daglige rutinen, bruk den og du vil bli bra) Lykke til. = *

Vann er et hjelpemiddel for å bli kvitt akne og akne.

Det er veldig sjelden nå å finne en person som ikke har en enkelt kvise på ansiktet hans. Alle disse er miljømessige konsekvenser: forurenset luft, dårlig vann, produkter av dårlig kvalitet. Jo dypere området der en person bor, jo verre organer fungerer, og dette reflekteres i huden. Problemet med vann tar utgangspunktet, blant annet i mange byer. Akne og kokker bidrar til dannelsen av skittent vann. Mineral og salt kan helbrede fra utslett.

Hvordan vises ål og hva er de

Akne er en sykdom i sebaceous kjertlene, noe som forårsaker en rekke årsaker og følger med sin inflammatoriske prosess. Sebaceous kjertler produserer aktivt subkutan fett, og dette fører til stadig skinnende hud. I tillegg til akne, opptrer svarte flekker på huden. Dette er trafikkork som inneholder tykt, fettete innhold. Fett i lang tid er i kanalene, og dette bidrar til reproduksjon av patogene mikroorganismer, noe som fører til dannelsen av akne. Lokaliseringssteder er svært betent og gir ubehag. Etter modning av de purulente formasjonene og frigjøringen dannes et sår. Slike sår fører til dannelsen av kolloidale arr.

Årsaker til akne

Blant årsakene til dermatologiske problemer er følgende faktorer:

 • dårlig hygiene;
 • bruk av skittent vann;
 • sykdommer i indre organer;
 • arvelighet;
 • dårlige vaner;
 • dårlig kvalitet kosmetikk;
 • feil livsstil;
 • dårlig økologi;
 • allergisk reaksjon;
 • hormonell svikt;
 • ungdomsårene;
 • graviditet.
 • rust;
 • klor;
 • salt;
 • rengjøringsmidler for rør (reagenser, flocculants, koagulanter);
 • bakterier;
 • avløpsruller;
 • kjemiske urenheter (kvikksølv, magnesium, jern, hydrogensulfid, bly, kobber, aluminium, molybden og fluor).

Alle disse urenheter i forskjellige regioner varierer i antall. Det er ikke overraskende om normene er for høye og i tillegg til disse komponentene, er det fortsatt noen skadelige stoffer. Det er preget av sin stivhet. Alt dette har en skadelig effekt på huden og indre organer. Huden blir:

 • tørt;
 • strammet;
 • skreller av;
 • utsatt for utslett.

Mineralvann for hud

Kosmetologer sier at det vaskes med slike flytende toner og styrker ansiktets hud. De kjemiske elementene som gjør det opp, gjør huden mykere, fjerner tørrhet og følelse av tetthet. Det stimulerer, styrker og behandler mange hudsykdommer. Soda skal utarmes innen en halv time fra gassene, slik at karbondioksid slippes ut. Hvis dette ikke er gjort, vil det oppstå irritasjon og tørrhet på huden.

Hyppig vask kan også skade, gjør det to ganger om dagen. Passer varmt og varmt vann, fordi det ekspanderer og renser porene. Kald vask for å lukke dem. Vanligvis skader kaldt vann huden. Årsaker til tørrhet, blekhet, rynker vises, det er dårlig tilførsel av oksygen og blod. Alt dette fører også til dannelsen av akne.

Saltvann akne

Saltvann ble ansett som et utmerket verktøy til enhver tid. Det virker som et antiseptisk middel, reduserer betennelse, desinfiserer, fjerner greasiness, tørker acne, gjør huden ren. Det kan legge til bordsalt eller sjø. Foretrukket å være sjø - det har flere næringsstoffer. Slike vann kan vaske, gjøre det komprimerer eller bad.

Dehydrering og akne

Menneskekroppen består av vannmiljøet. Væske er livet. Daglig trenger å drikke fra 1,5 til 2 liter. Med en aktiv livsstil er sport mer. Du kan drikke naturlig juice eller kompott. Vannet må være rent. Filtrert, kokt eller mineral. Hvis du bruker skitne væsker, kan du ha helseproblemer og hudsykdommer, spesielt dannelsen av akne. Dehydrering forårsaker en rekke problemer, som vil være svært vanskelig å bli kvitt. Et utslett på ansiktet kan også være en konsekvens av dehydrering.

Hvis utslett allerede er tilstede, bør du nekte:

 • alkohol;
 • søte kulsyreholdige drikker;
 • varm sjokolade;
 • kaffe;
 • sterk te;
 • juice fra pakker;
 • ikke filtrert vann.

For å bli kvitt akne eller forhindre utseende, må du:

 • vask to ganger om dagen;
 • Ikke bruk kaldt og skittent vann for vasking;
 • drikke mer væsker;
 • vedlikeholde hygiene;
 • bruk kosmetikk på naturlige ingredienser;
 • spis rasjonelt
 • spis mer frukt og grønnsaker;
 • utfør rensende kosmetiske prosedyrer.

Hvordan bli kvitt akne (mitt evige problem. Kanskje du kommer til nytte!)

Alle som har akne, drømmer om å bli kvitt akne, rense huden din. Det viser seg å bli kvitt akne, å bli vakker og attraktiv er enkel og jevn behagelig - se hvordan du raskt fjerner akne.

Før du diskuterer emnet akne, hvordan du blir kvitt akne, må du finne ut hvilken form akne er. Hvis problemet med akne er permanent for deg, gjør huden din vondt, akne går ikke bort, opptar et stort område, nye vises og det er veldig vanskelig for deg å bli kvitt akne, bør du besøke en lege. Han har kanskje diagnostisert deg med akne, en alvorlig betennelse i talgkjertlene, i så fall må du gjennomgå et bestemt behandlingsforløp.

Hvis akne ikke plager deg hele tiden, og fra tid til annen, og problemet er ganske kosmetisk, kan du prøve å bli kvitt akne selv. Hva du trenger å gjøre for å fjerne akne...

Bli kvitt akne selv

For å bli kvitt akne må du etablere en kompetent hudpleie. Spesiell visdom er ikke nødvendig her, det er kjente prinsipper for omsorg - rensing, fuktighet og ernæring. Du trenger bare å vite at for hver type hud din egen reseptbelagte omsorg, så velg de riktige ansiktsmasker som vil hjelpe til med å fjerne akne og ha en positiv effekt på fjerning av betennelse.

Ofte når man diskuterer problemet med å bli kvitt akne, må man høre om nytte av gjentatt vasking. Åh, dette er en ikke-profesjonell tilnærming, det vil ikke være med å bli kvitt akne, fordi akne er overdreven produksjon av hudfett ved talgkjertler, hvis plikt er å beskytte og fukte huden. Ofte å vaske ansiktet, vasker vi av denne beskyttelsen og derved tvinger kjertlene til å jobbe igjen og igjen, og øker mengden fett de produserer, noe som ikke fører til en reduksjon, men til en økning i akne. Derfor er det nå vurdert at for å fjerne akne, er det nok å vaske 2-3 ganger om dagen, spesielt ved bruk av spesielle rengjøringsmidler. Det samme kan sies om peeling - det er ikke nødvendig å rengjøre huden ofte og dypt, spesielt med komposisjoner med små partikler av slipemidler, tvert imot, de irriterer huden og blir kvitt akne blir vanskeligere. Bruk bare myke gelprodukter.

Og selvfølgelig, hvis du bestemmer deg for å bli kvitt akne, endre kostholdet ditt. Cola-limonade, sjetonger, hurtigmat, kaffe - alt dette til side, ellers kan ikke akne fjernes. Frukt, grønnsaker, urter, ulike korn, soyabønner, grønn te bør være permanente produkter på bordet ditt, det er nyttig for å bli kvitt akne og for å miste vekt og slank figur.

Flere tips om hvordan du fjerner akne

Alle som ønsker å bli kvitt akne hjelper perfekt normalisering av tarmene. Faktum er at huden ofte tar på seg funksjonene til de organene som ikke klarer rensing oppgaver, og hvis tarmen er preget av prosesser av rotting, gjæring, avføring på grunn av dårlig fordøyelse av mat, for å lette sitt arbeid, tar huden en del rensing funksjoner og kaster ut unødvendig avfall, fett gjennom seg selv, og disse er de samme akne. For å bli kvitt akne, hjelp tarmene selv. Først, rengjør det - drikk om morgenen, da de våknet opp, en salt løsning (1 teskje salt per halv liter vann), og etter en halv time - et glass kefir. Saltvann vil samle alle de dårlige i magen og tarmen og fjerne den fra kroppen, og kefir vil nøytralisere saltrester og introdusere nyttige melkesyrebakterier. En dag for å fjerne akne virker ikke, men en merkbar effekt vil være i en og en halv og en halv daglig bruk.

Rengjør kroppen, huden, bli kvitt akne vil hjelpe vannet, spesielt smeltevann. Alle modeller, hvis ansikter med perfekt hud ser på oss fra skjermen og glatte magasiner, drikker minst 2-2,5 liter ikke-karbonert vann om dagen, og ingen akne. Og vi er verre? Sett en vakker karaffel vann på et synlig sted i rommet, det vil alltid være synlig, du vil ikke glemme det.

Bare to ord om sigaretter og alkohol i å bli kvitt akne. Tobakk og alkohol inneholder giftstoffer som aktivt forstyrrer metabolismen, spesielt hos kvinner. De som ødelegger seg, blir kvitt akne bare ikke noe behov. Det er fortsatt godt hvis du har akne, vil huden pigmentering begynne snart. Alle som ønsker å fjerne akne, med tobakk og alkohol er ikke på vei.

Å oppsummere hva du trenger å gjøre for å bli kvitt akne. Først vaske ikke mer enn 2-3 ganger om dagen, for det andre, drikk to liter vann hver dag, akne liker ikke det, for det tredje, å lage masker for din hudtype, for det fjerde er det mer sunt og velsmakende frukt og grønnsaker, og for det femte, rengjør tarmene med saltvann. Vel, hvordan? Tror du at akne er vanskelig å fjerne? Det viser seg at å bli kvitt akne er ikke vanskelig, men lett og til og med hyggelig.

Mer om akne, hvordan bli kvitt akne

Ansiktsmasker - se hvilke ansiktsmasker som hjelper med å fjerne akne.
Riktig peeling av ansiktets hud - hvordan du skal rense huden overflaten hjemme
Rensing av kroppen, tarmer av giftstoffer bidrar til å bli kvitt akne
Problem hudpleie - mer informasjon om hvordan du unngår akne
Å bli kvitt akne vil hjelpe smeltevann, hvordan å klargjøre det riktig

Bli kvitt akne - Anmeldelser og kommentarer

Alena
Å bli kvitt akne er veldig vanskelig, men mulig. Jeg vil dele en enkel, men veldig effektiv måte å fjerne akne. Først, rengjør overflaten av smuss, det er en forutsetning, ellers er det ikke noe poeng i masken. Deretter må du ta to eller tre skjeer svart te og litt teblad. Jeg trodde heller ikke at te kan bli kvitt akne, før jeg prøvde. Gaze serviett vi suge i bryggen, og deretter distribuere te over den, og deretter sette på ansiktet, hvor akne. Hold i 20 minutter og skyll med kaldt vann. Forresten, under prosedyren kan du sette bomullsdyner dyppet i teblad på øynene dine. Å bli kvitt akne vil ikke hjelpe, selvfølgelig, men øynene vil hvile og huden rundt øynene vil være frisk.

Ansiktspleie hjemme (kremer, masker, scrubs, peeling, etc.) - anmeldelse

Hva hjalp meg med akne vurdering nummer 1

I denne anmeldelsen vil jeg snakke om det grunnleggende i min hudpleie og ikke bare

Alle har sannsynligvis lenge kjent at en liten prosentandel av betennelser i ansiktet skyldes forurensing av ansiktets hud, men av en eller annen grunn begynner alle å håndtere problemet med akne ute, og glemmer at alt dette kommer hovedsakelig fra innsiden. Derfor, hvis du har et akneproblem, så vær først og fremst oppmerksom på kroppen din.

1. Dehydrering

De fleste av oss, og spesielt, har jeg aldri tenkt på hvordan dehydrert kroppen vår og hvor lite vi bruker vanlig rent vann. Vi tror at hvis vi drikker te, melk, sitronade, spiser supper, så nærmer dette kroppen våre med fuktighet. Husk - dette er ikke vann og kroppen oppfattes som mat! Og det skjer ofte at vi hele tiden har en følelse av sult og vi spiser mer og mer. Faktisk, vår kropp ønsker å drikke, vil ha vanligt vann, men vi begynner å spise mer og mer, fordi kroppen prøver å trekke ut litt fuktighet fra alle disse produktene! Resultatet av dehydrering er både tørr og fet hud, som er utsatt for akne. Fet hud prøver å fukte seg for mye, og ofte tørker vi det også ut med aknebehandling.
Etter at jeg kom til hodet mitt med dette, begynte jeg å drikke 1,5-2 liter vann hver dag og la merke til resultatet på bare et par dager, men om dette på slutten av anmeldelsen.

2. te (spesielt svart) Kaffe. alkohol

Alle disse drikkene fjerner bare væske fra kroppen 2 ganger mer enn du drakk, dvs. kroppen mister sin verdifulle fuktighet og aldre raskere.
Jeg nektet generelt svart te og kaffe, grønt redusert til et minimum, nå drikker jeg urtete, som jeg vil diskutere mer detaljert i en annen anmeldelse. Når det gjelder alkohol, har jeg aldri tatt med seg, i ferier tillater jeg noen ganger å drikke litt vin eller en cocktail, men etter det drikker jeg mye vann neste dag, omtrent 3 liter, slik at kroppen fjerner denne dritten raskere.

3. Kraft

Vi elsker alle å spise. Men for sunn hud må du holde fast på riktig ernæring - grunnlaget for dietten bør være grønnsaker, frukt, frokostblandinger, nøtter.
Jeg starter dagen med et glass vann, og etter 10-15 minutter drikker jeg en spiseskje olivenolje, en annen 10-15 minutter har jeg frokost. Til frokost spiser jeg vanligvis havregryn, eller frukt, eller hytteost med honning. Etter at jeg allerede drikker urtete på jobb. Før lunsj, hvis jeg hadde en følelse av sult, spiser jeg et eple eller en banan. (Jeg nektet snacks med alle slags kaker, vafler, søtsaker og sjokolade, som det var før). Til lunsj går jeg til spisestuen, hvor jeg vanligvis tar suppe, litt grøt, for det meste bokhvete eller stewed kål og enhver frisk grønnsaksalat. Jeg spiser ikke lenger rødt kjøtt, noen ganger spiser jeg kylling eller fisk, men sjelden. Når det gjelder middag, er det allerede ingen slike klare regler, men jeg prøver å gjøre det enkelt. Etter middagen, etter 2 timer, drikker jeg bare vann, enten vanlig vann fra filteret eller mineralvann uten gass.
Det kan virke for mange at kostholdet mitt er veldig strenge, men dette er ikke lenger en diett, men en livsstil. Jeg er vant til dette og alle slags supper og supper synes meg veldig velsmakende. Og selvfølgelig, jeg slapper av, og jeg kan spise pizza eller sushi med venner, men det viktigste er at det skal være moderat.

4. Rettsmidler for akne

Jeg bruker dem ikke lenger. I vesken min var det rester av metrogil og kuriosin, jeg kan noen ganger finne betennelser, men da jeg brukte dem over hele ansiktet mitt, var det ingen forbedring.
Jeg anbefaler deg ikke å bruke dem hver dag, men heller en gang i uken, bruk en skrubbe eller peeling (jeg har en) og lage en maske av leire.

5. Vasking

Om morgenen, når det ikke er sminke på ansiktet mitt, stoppet jeg med ansiktsvask, og jeg vasker ansiktet mitt med vanlig havregryn, malt i en kaffekvern, praktisk talt i mel. Jeg tar en håndfull hånd i håndflaten min, legger til litt vann og vasker dette ansiktet med denne våpen, det viser seg som hamaj, ansiktet renser godt, de døde cellene blir forsiktig avskallet, porene renses fra svarte flekker og avsmalner. Om kvelden, når det er sminke på ansiktet mitt, fjerner jeg det med sminkefjerner, så vasker jeg meg med enten en ansiktsvask eller tjære såpe (vanligvis alternerende), så kan jeg også vaske over toppen og havremel og til og med vaske den i noen minutter.

6. Fuktighetsgivende og ernæring

Hvis du har fet hud, betyr dette ikke at du ikke trenger å fukte og nære det. Lag en nærende maske og bruk en nærende krem. Personlig reagerte huden min på denne behandlingen, og det ble veldig mykt og glatt.

Og nå om resultatene!

Det som var før: Standardbildet - forstørrede porer, svarte flekker, akne, inkludert hypodermer, ulike rødhet og peeling. Generelt var bildet trist og det varte i 10 år, ingenting hjalp.
Hva er nå: huden har blitt merkbart jevnere, utslettet har blitt flere ganger mindre, men de har fortsatt ikke helt forsvunnet, porene har krympet, de svarte prikkene er derfor også. Borte er alle peeling, nå kan du enkelt påføre et glatt fundament og huden virker normal.
Jeg fortsetter i samme ånd og tror på seieren min! Positiv holdning er også en veldig viktig ting!

Jeg ønsker deg god og sunn hud! Hvis noen har noen spørsmål, så spør, ikke nøl med.

Hva som hjalp meg med tilbakemelding nummer 2

Vann er et hjelpemiddel for å bli kvitt akne og akne.

Det er veldig sjelden nå å finne en person som ikke har en enkelt kvise på ansiktet hans. Alle disse er miljømessige konsekvenser: forurenset luft, dårlig vann, produkter av dårlig kvalitet. Jo dypere området der en person bor, jo verre organer fungerer, og dette reflekteres i huden. Problemet med vann tar utgangspunktet, blant annet i mange byer. Akne og kokker bidrar til dannelsen av skittent vann. Mineral og salt kan helbrede fra utslett.

Hvordan vises ål og hva er de

Akne er en sykdom i sebaceous kjertlene, noe som forårsaker en rekke årsaker og følger med sin inflammatoriske prosess. Sebaceous kjertler produserer aktivt subkutan fett, og dette fører til stadig skinnende hud. I tillegg til akne, opptrer svarte flekker på huden. Dette er trafikkork som inneholder tykt, fettete innhold. Fett i lang tid er i kanalene, og dette bidrar til reproduksjon av patogene mikroorganismer, noe som fører til dannelsen av akne. Lokaliseringssteder er svært betent og gir ubehag. Etter modning av de purulente formasjonene og frigjøringen dannes et sår. Slike sår fører til dannelsen av kolloidale arr.

Årsaker til akne

Blant årsakene til dermatologiske problemer er følgende faktorer:

 • dårlig hygiene;
 • bruk av skittent vann;
 • sykdommer i indre organer;
 • arvelighet;
 • dårlige vaner;
 • dårlig kvalitet kosmetikk;
 • feil livsstil;
 • dårlig økologi;
 • allergisk reaksjon;
 • hormonell svikt;
 • ungdomsårene;
 • graviditet.
 • rust;
 • klor;
 • salt;
 • rengjøringsmidler for rør (reagenser, flocculants, koagulanter);
 • bakterier;
 • avløpsruller;
 • kjemiske urenheter (kvikksølv, magnesium, jern, hydrogensulfid, bly, kobber, aluminium, molybden og fluor).

Alle disse urenheter i forskjellige regioner varierer i antall. Det er ikke overraskende om normene er for høye og i tillegg til disse komponentene, er det fortsatt noen skadelige stoffer. Det er preget av sin stivhet. Alt dette har en skadelig effekt på huden og indre organer. Huden blir:

 • tørt;
 • strammet;
 • skreller av;
 • utsatt for utslett.

Mineralvann for hud

Kosmetologer sier at det vaskes med slike flytende toner og styrker ansiktets hud. De kjemiske elementene som gjør det opp, gjør huden mykere, fjerner tørrhet og følelse av tetthet. Det stimulerer, styrker og behandler mange hudsykdommer. Soda skal utarmes innen en halv time fra gassene, slik at karbondioksid slippes ut. Hvis dette ikke er gjort, vil det oppstå irritasjon og tørrhet på huden.

Hyppig vask kan også skade, gjør det to ganger om dagen. Passer varmt og varmt vann, fordi det ekspanderer og renser porene. Kald vask for å lukke dem. Vanligvis skader kaldt vann huden. Årsaker til tørrhet, blekhet, rynker vises, det er dårlig tilførsel av oksygen og blod. Alt dette fører også til dannelsen av akne.

Saltvann akne

Saltvann ble ansett som et utmerket verktøy til enhver tid. Det virker som et antiseptisk middel, reduserer betennelse, desinfiserer, fjerner greasiness, tørker acne, gjør huden ren. Det kan legge til bordsalt eller sjø. Foretrukket å være sjø - det har flere næringsstoffer. Slike vann kan vaske, gjøre det komprimerer eller bad.

Dehydrering og akne

Menneskekroppen består av vannmiljøet. Væske er livet. Daglig trenger å drikke fra 1,5 til 2 liter. Med en aktiv livsstil er sport mer. Du kan drikke naturlig juice eller kompott. Vannet må være rent. Filtrert, kokt eller mineral. Hvis du bruker skitne væsker, kan du ha helseproblemer og hudsykdommer, spesielt dannelsen av akne. Dehydrering forårsaker en rekke problemer, som vil være svært vanskelig å bli kvitt. Et utslett på ansiktet kan også være en konsekvens av dehydrering.

Hvis utslett allerede er tilstede, bør du nekte:

 • alkohol;
 • søte kulsyreholdige drikker;
 • varm sjokolade;
 • kaffe;
 • sterk te;
 • juice fra pakker;
 • ikke filtrert vann.

For å bli kvitt akne eller forhindre utseende, må du:

 • vask to ganger om dagen;
 • Ikke bruk kaldt og skittent vann for vasking;
 • drikke mer væsker;
 • vedlikeholde hygiene;
 • bruk kosmetikk på naturlige ingredienser;
 • spis rasjonelt
 • spis mer frukt og grønnsaker;
 • utfør rensende kosmetiske prosedyrer.

Hjelper vannet med å bli kvitt akne

Forrige artikkel: Pimple i øret

Vanligvis, for å bli kvitt akne, er folk villige til å bruke ikke bare tid og krefter, men også penger.

Dessverre er ikke alltid annonsert dyre midler effektive, og personen fortsetter å søke etter et mirakelmedisin som vil løse problemet med akne en gang for alle.

Mange innser ikke at hemmeligheten til ren, frisk hud er noen ganger ganske enkel.

 • All informasjon på dette nettstedet er kun til informasjonsformål og er IKKE en manual for handling!
 • Bare doktoren kan levere den eksakte DIAGNOSEN!
 • Vi oppfordrer deg til ikke å gjøre selvhelbredende, men å registrere deg hos en spesialist!
 • Helse til deg og din familie!

Dette er vann som skal brukes eksternt eller innad.

For kosmetiske formål, bruk forskjellige typer. Vurder hvilken som er bedre å vaske og hvordan du gjør det for å fjerne huden fra akne.

Nyttige egenskaper

Vann er grunnlaget for den rette funksjonen av menneskekroppen.

Det er nok å si at det består av 80% av dette stoffet for å forstå hvor viktig det er.

Mangel på vann er kritisk for mennesker og kan til og med være dødelig.

Hun er deltaker i alle prosesser som skjer i vår kropp:

 • fordøyelsesprosessen er umulig uten nok vann;
 • deltar i avhending av giftige stoffer, sikrer nyres funksjon
 • vann senker aldringsprosessen av huden, forhindrer manifestasjon av mange dermatologiske feil (tørr hud, peeling, akne);
 • nødvendig for muskel sammentrekning, mangel fører til muskel spasmer;
 • sikrer normal funksjon av kardiovaskulærsystemet, forhindrer risikoen for anfall og blodpropper;
 • er et nødvendig element i det koordinerte arbeidet til alle komponenter av immunbeskyttelse;
 • Det er et utmerket middel for å miste vekt, fylle mageplassen og dulpe følelsen av sult;
 • gir termoreguleringsprosesser.

Og dette er ikke en komplett liste over egenskaper av vann for menneskers helse.

Derfor er det ingen tvil om at det er nødvendig å drikke vann daglig.

 • Men vann er også, som kjent, et løsningsmiddel.
 • Det fjerner urenheter fra overflaten av huden.
 • Enhver hygienisk prosedyre uten at den vil være ufullstendig og ikke tilstrekkelig effektiv.
 • Dette enkle og rimelige stoffet bidrar til å opprettholde menneskets helse, både fra innsiden og utsiden.

Video: "Akne er en uregelmessig diett"

Hvordan bli kvitt

Hjelper vannet å bli kvitt akne?

Årsakene til akne er spesielt individuelle, men noen ganger bare riktig bruk av vann bidrar til fullstendig rensing av huden fra utbrudd.

Men selv om den viktigste terapeutiske effekten er forbundet med stoffet, vil det med en mangel på vann i kroppen ikke oppnå betydelig suksess.

Vurder hvordan du skal påføre vann i nærvær av lesjoner på huden.

Riktig vasking

Vaske er en rutine for enhver person.

Og det ser ut til at det ikke kan være noen spesielle regler her. Men det viser seg faktisk at feil vask kan skade huden og provosere utslett.

Foto: Når du vasker, må du følge visse regler

Sjekk om dine vanlige handlinger er i samsvar med råd fra kosmetologer.

 • Du bør vaske ikke mer enn 2 ganger om dagen. Dette er vanligvis morgen og kveldshygiene. Hemmeligheten til sebaceous kjertlene, utgitt på overflaten av huden, fukter det og tjener som beskyttelse mot ytre påvirkninger. Når du vasker, fjerner du beskyttelsesfilmen, som stimulerer talgkjertlene til mer aktiv funksjon. Som et resultat er sebum frigjort i overflødig, porene blir tette og akne dannes. Vel, hvis huden allerede har utslett, desto mindre suge dem for ikke å overdimere epidermisene.
 • Vann til vask bør være varm, behagelig hud i ansiktet. Vasking med kaldt vann bidrar til innsnevring av porene, alt forurensning forblir inne i dem. Fra det varme er tvert imot en blodstrøm til de øvre lagene i huden. Dette kan senere vise vascular nett på ansiktet. I tillegg er det ved høye temperaturer en aktiv frigjøring av klor fra vann fra springen, noe som kan forårsake hudirritasjon.
 • Kranvann er ikke alltid det beste alternativet. Det kan være tøft, noe som ikke hjelper med å rense huden. Det er bedre å bruke vask med mineralvann (selvfølgelig uten gass). Det beste alternativet er å bruke vann fra naturlige kilder. Termisk vann er ikke bare mykt, men inneholder også fordelaktige salter, som renser epidermis og metter det med de nødvendige sporelementene.

Spesielle typer vann brukes til vask, som har flere nyttige egenskaper for forebygging og behandling av akne: micellar, rosa, ris, cemeric.

Foto: micellar vann er perfekt for å fjerne sminke.

Micellar vann fra akne fungerer på grunn av sin struktur - krystaller som ikke er synlige for det blotte øye og kan umiddelbart binde seg til smuss og fett.

 • Derfor er den ideell for rensing av huden fra sminke eller normale urenheter og krever ikke tidligere vask med rennende vann.
 • Det antas at micellar vann kan brukes flere ganger om dagen for å rense huden. Men dette er ikke tilfellet, på samme måte som en annen vask, fjerner den det beskyttende fettlaget av epidermis. Derfor, med hyppig bruk, kan du se at akne har gått fra micellarvannet.

Foto: rosenvann lindrer betennelse

Rose vann kan også brukes til å rense huden.

 • Den har anti-inflammatoriske og antimikrobielle effekter (ikke så sterk som aspirin for akne, men det tørker ikke huden).
 • Rose petals forhindre rynker, nærer huden, og regulerer talgkjertlene.
 • Bruk rosevann til å vaske bedre om kvelden.

Foto: risvann tørker utbrudd.

Risvann reduserer også aktiviteten av sebumproduksjon, tørker ut utslett, reduserer betennelse og irritasjon.

Det påskynder prosessen med kviser og lyser flekkene igjen etter dem.

Men kjemerichnoe vann brukes hovedsakelig mot parasittutslett.

 • Hun bør vaske, hvis akne er forårsaket av mite Demodex, sopp, frata.
 • Chemerichnaya vann kan etterlate samme rødhet på huden, som badyaga. Derfor bør den brukes ikke mer enn 2 ganger om dagen, og ikke hele tiden, for ikke å forårsake brenning.

Foto: Hellebore vann brukes til å behandle sykdommer forårsaket av parasitter.

diett

Svært ofte er akne forbundet med dårlig tarmarbeid, dets slaggering.

Vann hjelper også å takle dette problemet.

Det vil ta minst 1,5 uker med et spesielt kosthold:

 • saltvann er full på en tom mage om morgenen (1 ts per 0,5 liter), du må drikke 1 kopp av denne løsningen;
 • etter en halv time må du drikke et glass kefir.

Foto: Saline kan brukes til å rense tarmene.

Vann med salt samler giftige stoffer i fordøyelseskanalen, renser den fra ballaststoffer. Kefir nøytraliserer rester av salt og introduserer nyttige bakterier.

Et slikt rensende diett vil fjerne huden fra behovet for å delta i avhending av toksiner, og dekselet vil synlig rense.

Drikker rikelig med væsker

Alle vet denne regelen, men ikke alle respekterer det.

Noen refererer til det faktum at det er vanskelig å drikke et glass vann på en gang, andre glemmer gjerne å gjøre det midt i den daglige rutinen.

Likevel er dette det enkleste, billigste, men utrolig effektive verktøyet som gjør at du kan løse mange helseproblemer, inkludert dermatologiske.

Hud trenger vann for normal funksjon.

Uten tilstrekkelig mengde væske, tidlige rynker, usunn hud og akne venter på deg.

 • Bare ta med deg en 0,5-liters flaske vann og fyll den når du er tom. Det er lettere å spore mengden væske per dag, og det vil alltid være tilgjengelig.
 • Sett en karaffel vann på nattbordet, for ikke å glemme å drikke et glass umiddelbart etter å ha våknet opp.

Hvordan bli kvitt akne arr? Finn ut her.

Å ta et helt glass vann er først og fremst vanskelig.

Neste er et spørsmål om vane. Etter hvert vil du selv erstatte alle drinker (te, kaffe, juice) med vanlig drikkevann, og du vil ikke ha et overveldende ønske om å forlate det.

Og ja, alle andre drikker er ikke lenger vann, men mat.

Ta derfor ikke med en kopp te i beregningen av væsken som er drukket per dag.

Sitron Oppskrifter

Sitronsaft har gunstige egenskaper spesielt for hudtilstand:

 • bidrar til å myke og fjerne det hekket lag av epidermis;
 • surt miljø hindrer reproduksjon av patogene mikroorganismer;
 • har anti-inflammatoriske effekter;
 • lyser huden, bidrar til å bekjempe post-akne.

Påfør det både eksternt og innvendig:

 • 1 ts. sitronsaft blandes i et glass kokt vann og drikker om morgenen på tom mage. Du kan søte 0,5 ts. honning. Det hjelper med å rense leveren, forbedrer tarmmotiliteten.
 • I et glass kokende vann brygger du 2 ts grønn te, kjølig og belastning. Tilsett saften av en halv sitron. Få en god tonic for huden.
 • Bland citronsaft med vann i samme mengde. Denne lotionen kan tørke huden fra akne etter vask.
 • Ren sitronsaft prikket på akne flekker i 30 minutter. Dette vil lette dem.
 • Smør egg hvitt med sitronsaft, bruk på ansiktet etter rensing, la til helt tørt. Denne masken tørker ikke bare akne, men gir også ut hudtonen.

Foto: Proteinmaske med sitronsaft vil rense huden og smale porer.

Plot fra ål

Mange tror at akne kan hjelpe konspirert vann.

Og det er ikke bare selvforslag om at denne metoden er gunstig.

Selv forskere bekrefter at vann har en memoriserende eiendom, og dens struktur endres avhengig av ytre påvirkninger, spesielt energi.

Så for eksempel har hellig vann en vakker molekylær struktur, og den molekylære gitteret av vann oppvarmet i en mikrobølgeovn er sterkt forstyrret.

Derfor vil vi ikke nekte effektiviteten av vasker belastet med konspirasjon av vann.

Ved plotting er det viktig å følge reglene:

 • plottet er gjort av personen selv, uten vitner;
 • ordene skal snakkes stille men klart;
 • Ord er resitert av hjertet;
 • Før konspirasjonen kan du lese en bønn for helse eller "vår far".

For konspirasjon er det bedre å ta våren eller smelte vann. Her er eksempler på ritualer med vann.

 • Tomten er begått over tanken med kildevann. Seremonien skal utføres tre netter på rad. Ordene er sagt: "La mitt ansikt være så klart som overflaten av en innsjø, så lys som lys, så hvit som snø. Og på denne dagen og for alle aldre. I Faders, Sønnens og Den Hellige Ånds navn, Amen. "
 • For fremstilling av smeltevann er tatt noen få rene ister, fortrinnsvis fra grener av trær. De smelter dem i sine hender, gni ansiktene med vann og sier: "Som dråper fra himmelen i regnet, det gjør også smuss fra meg i vannet og i bakken. Renset ansiktet mitt og ren kropp. " Ritualet holdes i flere dager på rad.
 • For den neste sterke konspirasjonen trenger du et basseng med vann og tre lys. Stearinlys er plassert i en sirkel av bekkenet og tent. Du bør bringe ansiktet ditt nærmere vannet (bøy over bassenget) og tenk på ditt problem, sykdom. Takket være konfrontasjonen av elementene (vann og brann), aktiveres vann og det oppfattes lett energi. Som du tenker på sykdommen, er det belastet med negativ. Du må bli kvitt den. Vann helles i tre like store deler ved tre kryss av samme vei.

En forutsetning for konspirasjon er troen på effektiviteten.

Spørsmål og svar

Kan oppstå fra mangel

Foto: utslett kan oppstå på grunn av mangel på vann.

Akne kan godt oppstå fra mangel på vann.

Hvis huden ikke har nok væske, kan den ikke fungere fullt ut. Lokal immunitet minker, konsentrasjonen av toksiner i intercellulær væske øker. Alt dette fører raskt til utslett.

Vil det ta hvis du drikker mye

 • Hvis akne var forårsaket av mangel på væske i kroppen, da, med restaurering av vannbalanse, kan de gå bort alene.
 • Men hvis du forventer at utbruddene av noen grunn vil passere bare fra tilstrekkelig bruk av vann, kan du bli skuffet.

Vann er nødvendig for kroppen, men andre faktorer kan ikke utelukkes: hormonelle lidelser, dårlige vaner og stress.

Og hvis du har problemer med urinsystemet, er det for eksempel nyresykdommer, så kan overdreven bruk av vann skade. I denne situasjonen bør du alltid konsultere en lege.

Som er bedre å vaske

Foto: nyttig å vaske isterninger

Vann fra springen - ikke den beste renseren.

 • Derfor, prøv å velge selv et annet alternativ: tint, mineral, micellar, etc.
 • Du kan vaske med isbiter eller urter avkok.

Alt avhenger av individuelle hudproblemer og personlige preferanser.

anmeldelser

Er det sant at vanligt vann kan bli kvitt akne? Alle har sin egen oppskrift.

Kanskje, bare bruk av tilstrekkelig mengde vann og vil ikke lindre deg av akne, men her vil mangelen raskt påvirke tilstanden til huden.

Kan akne oppstå tidlig i svangerskapet? Finn ut her.

Hva om en kvise i øret mitt gjør vondt? Les videre.

Dette er den enkleste, billigste, men effektive medisinen som hjelper kroppen med å håndtere ulike problemer.

Aknevann vurderinger

Bra hele tiden på dagen.
Jeg vil dele min vellykkede aknebehandlingserfaring. Hele innlegget blir delt inn i 2 deler. Først vil jeg fortelle om den mislykkede behandlingen, og den andre delen vil bli viet til en vellykket opplevelse. Derfor, de som ønsker å hoppe over den uheldige delen, kan du umiddelbart lese den andre delen.

Dårlig erfaring og forhistorie.
En måned etter at jeg dro til eSigi, fikk jeg akne. Panne, skuldre. I de to første månedene bekymret jeg ikke spesielt for dette, da jeg ventet på at de skulle forsvinne seg selv. Men tiden gikk, og akne falt ikke. Derfor besluttet jeg først å behandle dem selv. Kjøpt Vitamin E og Brewer's Gjær. To måneder gikk, det var ikke noe resultat. Jeg bestemte meg for å rense leveren. Jeg kjøpte medisiner, drakk et behandlingsforløp - det hjalp ikke. Da bestemte jeg meg for å se en lege.

Kom til legen. Legen foreskrev en diett: ikke spis pepper, stekt, salt. Også foreskrevet antibiotika. Jeg satt på en diett i en måned, drakk et antibiotika, men det hjalp ikke. Kom til re-opptak. Den andre gangen ble jeg foreskrevet et alvorlig antibiotika. Jeg leste beskrivelsen hans og drømte ikke den, fordi mulige konsekvenser overskride effekten av behandlingen. Hvis en lege ikke hjalp, må du gå til en annen. Jeg registrerte meg for en annen lege, på en annen klinikk. Legen foreskrev igjen en diett, men lettere, samme antibiotika og kosmetisk såpe for 800 rubler. Jeg drakk ærlig et annet antibiotika og kjøpte en dermatologisk såpe. Denne effekten har ført til en liten. Akne forsvant litt, men begynte å helles i samme hastighet og i samme mengde.

Vellykket behandlingserfaring.
Og her fant min kone følgende behandlingsrecept på Internett. Jeg prøvde det og det var fullt berettiget. Akne er borte, huden har forbedret seg betydelig.

Oppskriften er som følger:
En gang hver annen dag må du ta et bad med havsalt. Havsalt bør være det enkleste, uten smaker og uraffinerte. Du kan kjøpe det på et apotek, bare spør om rå salt. En prosedyre krever 500 gram salt. Så, jeg anbefaler å kjøpe 3-4 kg på en gang. I beskrivelsen av saltet er vanligvis skrevet at doseringen er 100-200 gram per bad. Kjør på den. Hell ut straks et halvt kilo. Du kan hælde opptil 1 kg salt på badet. Bare med en slik konsentrasjon av salt får du en helbredende effekt.
I tillegg til salt kan kalendula legges til badet. Calendula må først insistere og deretter legge til badet. Calendula produserer en myk hud desinfiseringsprosedyre. I stedet for calendula kan du bruke en svak løsning av kaliumpermanganat.

Vannet i badekaret skal være ca 37-38 grader. Det betyr at du ikke gjør det veldig varmt eller kaldt. Det bør være litt varmere enn temperaturen til en person. I badet er det nødvendig å ligge i 15 minutter. Det er nok. Etter å ha tatt prosedyren, er det nødvendig å skylle med vann.. Advarsel. Du kan ikke vaske etter prosedyren. Det er, enten vaske før prosedyren, eller neste dag.
Den positive effekten oppstår ca. 4-5 prosedyrer. Ved den tiende prosedyren ble huden min fullstendig renset. Akne forsvant, hudfarge forbedret.

Lagt til av:
Før havsalt brukte gel "Metragil". Han hjalp meg på samme måte. Denne gel har en bakteriedrepende og desinfiserende effekt.
Metoden er billig og skader ikke kroppen. Jeg prøvde på meg selv. Hvis noen har spørsmål - vennligst kontakt i en personlig eller i emnet. Jeg vil svare på alle spørsmålene.

Deman Khan er faktisk kaliumpermanganat i stedet for havsalt, i henhold til samme prinsipp
Et annet problem, hvis akne er en refleksjon av prosesser eller defekter i kroppen, vil det hjelpe alt for en stund
kom deg ut igjen

Jeg lurer på), og hvis du har akne i ansiktet ditt, vil du ikke dykke hodet, og vil dette alternativet bidra til å fjerne akneutslett?

ReneAlameda er helt riktig! Begynn med å først fjerne toksiner fra kroppen. Vel, under denne prosedyren er det selvsagt ønskelig å lede en sunn livsstil. Minst 10 dager tilegne seg dette - du vil bli veldig overrasket over din forbedring for en viss tid

Jeg vil bli med. På vingene i nesen er to akne for det tredje året. På samme sted. Uansett hva som smører, forsvinner, vises det samme på samme sted. Hvordan kjempe?

Det er kaldt å ta med oss.

Deman Khan, pluss.

Av 15 minutter lå jeg i 5 minutter med nesen min ut av under vannet. Så at på pannen akne nesten forsvant.
Nå har jeg allerede gjort omtrent 15 prosedyrer. Etter 10 behandlinger tar nå bad mindre ofte.
Kaliumpermanganat er ikke i stedet for havsalt, men i stedet for kalendula. En svak løsning av kaliumpermanganat desinfiserer.
Havsalt, trekker fett fra porene og renser dem.
Også, som en desinfeksjon kan brukes gel metragil. Det bør brukes over hele overflaten. Igjen har den en bakteriedrepende og desinfiserende effekt.

Lagt til av:
Og ja, i løpet av behandlingen, undersøkte jeg magen og leveren. Legene viste ingen problemer eller problemer. Jeg drikker nesten aldri alkohol. Jeg drikker bare øl, en gang hver tredje måned.
Om vingene i nesen, kan jeg ikke si noe bare følgende: det var akne på ryggen min, som forsvant, og så vokste nye umiddelbart i deres sted. Havsaltet renset dem. Jeg trakk alt ut. Kanskje hjelpe en maske eller medisinske applikasjoner.
Veldig bra å trekke pus eller akne agave. Om natten bruker vi et stykke agave, vi fester en klebrig gips. 3-4 prosedyrer drar godt pus.

Deman Khan nei, kaliumpermanganat, som salt, tørker huden
Hvis du misbruker denne prosedyren, kan du tjene svært gode problemer for deg selv
Hovedproblemet med akne hos allerede voksne mennesker med normale hormonelle nivåer er sebaceous kjertlene.
du helbredet et symptom
men problemet har ikke gått vekk

sebaceous kjertel med en smal kanal. regelmessig tilstoppet - resultatet: konsekvent en pimple på samme sted.
kampen er latterlig enkel: gå til kirurgen. enten excision med en skalpell eller laser, cauterize. og alt
Det høres skummelt ut, men faktisk - nonsens, klipp et mikroskopisk stykke. laser generelt ubemerket.
Vi har på overflaten av kroppen av talgkjertler så mye at tapet av en organisme ikke vil legge merke til.

PS. Jeg har et slikt merke pimple mellom øyenbrynene på nesebroen generelt med en biopsyål tatt ut.

ReneAlameda
Hovedformålet med kaliumpermanganat er desinfeksjon. Tørking av huden er en bivirkning.
Naturligvis, hvis du tørker ut huden din, så vil det være problemer. Derfor har jeg i første innlegg og angitt med hvilken frekvens å ta bad.
St. Petersburg-leger fra to forskjellige klinikker avslørte ikke noen problemer. I alle andre henseender klager jeg ikke på helsen min.

Forresten, hvorfor er forekomsten av akne som standard overført til overgangen til esigam? Er dette noe slags aksiom? Jeg har ikke observert noen endringer. Det er ganske ubehagelig å lese på forumet igor temaer om akne og andre akne.

Melding fra Thyratron:
sebaceous kjertel med en smal kanal. regelmessig tilstoppet - resultatet: konsekvent en pimple på samme sted.
kampen er latterlig enkel: gå til kirurgen. enten excision med en skalpell eller laser, cauterize. og alt
Det høres skummelt ut, men faktisk - nonsens, klipp et mikroskopisk stykke. laser generelt ubemerket.
Vi har på overflaten av kroppen av talgkjertler så mye at tapet av en organisme ikke vil legge merke til.

PS. Jeg har et slikt merke pimple mellom øyenbrynene på nesebroen generelt med en biopsyål tatt ut.

I mitt liv har jeg 8 ganger kuttet ut disse veldig fettete kjertlene, for nøyaktighet kalles dette en blokkering / cyste av talgkjertlene eller atheromen. Klem ut helvete ut av hendene, bare en skalpell. Og med problemer med kaliumpermanganat virker det forbudt å selge på apotek.

Kaliumpermanganat er solgt, men i svært små porsjoner. Og ikke i alle apotek.
Den kan erstattes av calendula.
Generelt kan furatsilin brukes til behandling. Furacilin (tablett på gulvet et glass vann) knuses og blandes med vann. Klorhexidin kan brukes til desinfeksjon. Det selges i flasker. Men det er ikke egnet for bad.

Du kan gå et par ganger i solariumet, og alt tar en måned eller to. For Peter er spesielt viktig)

Pluss, hva er der
offtopic: Akne beseiret, det gjenstår bare å forandre avus

Avatar endres ikke =) Det reflekterer min dårlighet =)

Horror.
Du kan bare vaske. hver dag))))
og i stedet for furatsilina - vodka!
Dette er meg som lege.
Og bestemoren min, alltid og overalt, brukte urin. siden hun levde vekk fra havet og dets salter!

Flere Artikler Om Typer Acne