Pigmenterte senile flekker - et tegn på kroppsforfall, et signal om brudd på indre organer. Riktig forebygging og overholdelse av en sunn livsstil vil bidra til å forhindre utvikling av alderspigmentering. Og bruken av medisiner og tradisjonell medisin vil minimere antall senile flekker på huden.

Senile flekker - dette er alderspigmentering, et tegn på aldring av huden, noe som indikerer et brudd på metabolske prosesser i kroppen.

Folk som ofte var i frisk luft og / eller bodde i varme land, alder flekker er lysere, mer merkbar.

Senilsted - stedet hvor hudpigmentet melanin er konsentrert. Med alderen slutter kroppen å fullstendig takle fjerning av giftstoffer gjennom de indre organene, begynner rensing å skje på bekostning av huden. Plassene endrer ikke farge og størrelse, avhengig av årstiden. Alderrelatert pigmentering vises selv hos personer som aldri har hatt hudproblemer.

Pigmentpottene har en svakt avgrenset kant og fremstår hovedsakelig på hender, kinn og templer, i brystområdet. Utilstrekkelig inntak av vitaminer PP og C kan føre til dannelse av flekker. Disse vitaminene er en del av sure frukter, friske urter, svisker, gulrøtter, biffelever, tørket sopp og frokostblandinger.

Alderen på utseendet til de første tegnene på senil pigmentering - fra førti år.

Senile flekker kan være av flere typer. Klassifiseringen avhenger av formenes form, farge, plassering og natur:

 1. 1. Lentigo - flate formasjoner (flekker) av en rund form, hovedsakelig brun. Formet i alderdom som et resultat av leversvikt og / eller hormonelle lidelser.
 2. 2. Senile keratomer er grågule flekker som er karakteristiske for gamle mennesker. Utsiktssteder: på ansikt, armer, rygg, bryst, nakke, så vel som på andre deler av kroppen. Godartede neoplasmer kan utvikle seg til ondartede seg. Legene anbefaler å fjerne godartet vekst. Tegnene på ondartede svulster omfatter kløende eller betent flekker, som har:
 • ujevne kanter av pigmentformasjonen;
 • ujevn farge;
 • konveks overflate;
 • grov overflate;
 • diameter ikke mindre enn 6 mm.
 1. 3. Flat xanthom i øyelokkene (Xanthelism) - gul og / eller gul-oransje jevn utdanning, med en oval eller utvidet form. Myk eller fast, men elastisk. Oftest forekommer hos eldre kvinner. Utsiktssted - øynenees indre hjørner.
 2. 4. Senil hyperpigmentering - flekker som oppstår på hendene, underarmene. De kalles også senile fregner (som betyr at de er eksterne likheter med vanlige fregner).

Utseendet og plasseringen av aldersplassene kan symbolisere visse sykdommer:

 • Gullige flekker vises vanligvis hos personer som er overvektige. Kan forekomme mot bakgrunn av nedsatt metabolisme og med økende nivåer av kolesterol.
 • Senile flekker dannet rundt munnen, vises oftest på bakgrunn av brudd på mage-tarmkanalen.
 • Et tegn på utilstrekkelig leverfunksjon er brune lesjoner på armene og underarmene (leveren flekker).
 • Mange lyse flekker forekommer hovedsakelig når det er mangel på vitaminer i kroppen.

Kampen mot mange sykdommer begynner med forebygging. Ved å observere noen forholdsregler, er det mulig å forsinke tidspunktet for dannelse av aldersplassene så mye som mulig og / eller gjøre deres utseende nesten umerkelig.

Du bør ikke være i den åpne solen i lang tid. Hvis dette ikke er mulig, bør solkrem med høy grad av beskyttelse brukes. Metodene for forebygging og behandling av alderspigmentering inkluderer å ta multivitaminer som inneholder folsyre og riboflavin, samt en sunn livsstil, spesielt å ta vare på leverens helse - utseendet av alderspigmentering avhenger av arbeidet i denne kroppen.

Først og fremst bør du sjekke arbeidet til nyrene og leveren - organene som er ansvarlige for å fjerne giftstoffer fra kroppen. Videre, hvis det oppdages problemer, vil legen foreskrive den nødvendige behandlingen.

For å bli kvitt senile flekker, ta til kosmetologer. Bruk spesialiserte lette kremer, kjemiske peeling, kosmetiske prosedyrer ved hjelp av en laser:

 1. 1. Krem, lysende alder flekker, er laget på grunnlag av hydrokinon - et stoff som aktivt påvirker hudtonen. Legemidler, mer aktive og effektive, er laget på grunnlag av tretonin (et stoff som har en sterk effekt på hudfeil) og utgitt på apotek bare etter resept.
 2. 2. Peels utføres ved hjelp av spesielle kjemikalier som kan ha en variert sammensetning. Komplekset av slike stoffer påvirker huden med økt pigmentering. Hovedoppgaven med peeling - glatt, jevn hud.
 3. 3. Laser polering er en svært effektiv prosedyre, men med et stort antall kontraindikasjoner og bivirkninger. Denne metoden innebærer å "brenne ut" senile flekker. Den merkbare effekten vises allerede fra den første applikasjonen. Laser polering er en svært kostbar prosedyre og er ikke tilgjengelig for alle. Kosmetologer sier at resultatet fra prosedyren kan vare i livet.

For å lette flekkene, for å forbedre tilstanden til huden kan og ved hjelp av folkemessige rettsmidler. Det er mange bleking masker, klare godt med pigment plaques. Flere oppskrifter:

 • Kombinasjon av gjær og hydrogenperoksid i like store mengder, gjelder på hudområdet med alder flekker, vask av etter en halv time. Påfør daglig til resultatet er oppnådd.
 • Potetstivelse fortynnet med sitronsaft, rør til kremaktig vassel. Dekk med et tykt lag av problemområder i huden. Vask av etter tørking. Påfør ikke mer enn en gang i uken. Kurs - 10 prosedyrer. Det bør ta en pause i en måned.
 • Infusjon av crushedbush - et utmerket verktøy som whitens huden. Kan brukes daglig. Du kan også blande juice av agurk og persille og behandle senile flekker tre ganger om dagen.
 • God effekt gir bruk av aloe juice. Det er nok å smøre hudens pigmenterte områder om morgenen og kvelden.
 • Mask fra en blanding av ricinusolje med sitronsaft - bland disse komponentene i like store mengder, la huden stå i en halv time. Deretter fjern masken med en ren serviett. For å oppnå resultatet må du gjøre prosedyren tre ganger i uken.
 • Berry masker - laget av jordbær, jordbær og bringebær. Krymp bærene og bland blandingen på huden. Hold i en halv time, skyll deretter. Etter påføring er det uønsket å være i direkte sollys i flere timer.

I tillegg til masker vil hjemme juice, fruktjuice blandet med vann (grapefrukt, aprikos, kiwi eller sitron) bidra til å takle senil pigmentering. Juice bør tørke den pigmenterte huden. Du kan også lage fruktmasker.

Daglig kefir, masker fra meieriprodukter (yoghurt, kefir, yoghurt) vil gi en terapeutisk effekt. Meieriprodukter inneholder melkesyre, noe som vil bidra til å kvitte seg med alder flekker.

Det er lettere å hindre utseendet på hudflater enn å kvitte seg med dem. Derfor bør du unngå langvarig eksponering for solen og ta vitaminer med folsyre.

Hvordan bli kvitt senile alder flekker på ansikt og kropp

Aldersmerkene på huden, tydeligvis, manifesterer seg i alt.

De kan være av forskjellig intensitet og varianter, men de har bare én ting til felles: både kvinner og menn prøver å maskere slike merker så lenge som mulig.

Hvordan bli kvitt senile alder flekker og fikse resultatet i lang tid, vil vår artikkel fortell.

Årsaker til senile alder flekker

Som navnet antyder, vises slike steder i voksen alder, selv for personer som ikke har hatt noen hudproblemer i livet.

Hyppigheten av forekomst er påvirket av arvelige faktorer, samt livsstil.

Folk som ofte blir i frisk luft, så vel som å leve i et varmt klima, ser pigmenteringen lysere og sterkere ut.

Senile alder flekker ser annerledes ut.

Typer pigmentering

Det finnes følgende typer pigmentering.

Alder flekker:

 • Xanthomas i øyelokkene - gule ovale flekker. Observeres i store grupper rundt øynene.
 • Senile keratomer - Bleke plaketter med sjeldne skalaer. Er godartede neoplasmer derfor underlagt obligatorisk fjerning.
 • Senile lentigo - flekker med skarp kant, forskjellig i farge. Oftest vises på hender, templer, dekolleté og kinn.

Utseendet til enhver type pigmentering indikerer et brudd på organers funksjon.

Ofte er det dårlig ytelse av viktige vitale systemer som fører til opphopning av pigment i enkelte områder av huden. Ved utseendet av disse flekkene kan du finne ut hvilke problemer kroppen har.

Kremer som hjelper av huden på ansiktet, i denne artikkelen.

Hvordan diagnostisere eventuelle feil i kroppen

 • Gullige flekker er vanligvis til stede hos overvektige personer. De indikerer en metabolsk lidelse og forhøyede kolesterolnivåer.
 • Spott i området rundt munnen - signal mulige polypper i tarmen eller mageområdet.
 • Brune flekker på baksiden av hendene og underarmene indikerer dårlig leverfunksjon.
 • Tallrike flekker av lysfarge kan bety mangel på vitaminer i kroppen. Etter passende behandling forsvinner de helt.

Et dårlig tegn er den raske veksten av flekker og dramatiske endringer i farge. Senile keratomer er i stand til å gjenfødes i onkologiske sykdommer, derfor er det bedre å fjerne slike merker med det formål å profylakse.

Metoder for å kvitte seg med pigmentering på ansiktet

Bare en integrert tilnærming vil kunne fundamentalt løse problemer. Utseendet til senil pigmentering på ansiktet og kroppen kan forekomme allerede etter 40 år, derfor kan slike fenomener og bør bekjempes.

Vanligvis påvirker leveren og nyrene melanininnholdet i huden, så rikelig pigmentering kan også fortelle problemer i disse organene.

En rettidig undersøkelse vil bidra til å identifisere den sanne skyldige for utseende av flekker, hvoretter det syke organet bør helbredes. Hvis pigmenteringsårsaken er nettopp dette, vil flekkene forsvinne alene etter utvinning.

Etter å ha undersøkt de indre organene, kan du også sjekke om det forekommer parasitter i kroppen. Noen ganger kan forgiftning forårsaket av helminthisk invasjon negativt påvirke tilstanden til huden. Det er mange metoder for å bekjempe parasitter. Hvis du tar medisiner er uønsket, kan du ty til mulighetene for tradisjonell medisin.

Video mottak hjemmelaget pigmenteringskrem

Whitening ansiktsmasker

 • Like deler av gjær og hydrogenperoksidblanding, sett på problemområdet. Vask av om en halv time, gjør daglig før resultatet blir oppnådd.
 • Whitening ansiktsmaske med sitron. Potetstivelse fortynnet med sitronsaft og påfør et tykt lag på ansikt og hender. Ikke mer enn en gang i uken, etter 10 prosedyrer, ta en månedlig pause.
 • Infusjon av hakket persille perfekt whitens huden. Den store fordelen vil være muligheten for daglig bruk.

Mange eksperter anbefaler ansiktsmasker fra fargeløs henna. Henna håndterer pigmentering, bryr seg om ansiktets hud.

Kosmetiske serier av ethvert selskap må inneholde egnede midler for hudbleking. Når du kjøper ferdige kremer, er det bedre å ta hensyn til sammensetningen. Les beskrivelsen av krem ​​vichy aqualia termisk lys fuktighetskrem.

Det bør ikke inneholde kvikksølvforbindelser og hydrokinon - ekstremt giftige og skadelige stoffer.

For hender

Hender og underarmer er utsatt for senil pigmentering oftere enn andre deler av kroppen.

Dette skyldes det faktum at det er hendene som er utsatt for solstråling, og også tar på seg selv slag av daglige forhold og termiske effekter. Du kan beskytte deg mot sterk pigmentering, hvis du følger en rekke resepter.

Anbefalinger for å forhindre utseende av pigmentering:

 • Hvis mulig, begrense tiden som er brukt i den aktive solen. Dette er vanligvis en periode fra kl. 11.00 til 16.00 På denne tiden bør du ikke gå og ta luftbad i alle aldre, men spesielt skadelig er den sterke solen for barn og eldre.
 • Bruk alltid solkrem når du forlater huset.
 • Velvalgte kosmetikk påvirker også hudens helse. Noen ganger kan pigmentering oppstå som en reaksjon på upassende eller dårlig kvalitet.
 • Vitaminkomplekser og rasjonell ernæring vil bidra til å unngå mange problemer, derfor er det svært viktig for å forhindre pigmentering.

Prøv å beskytte hendene mot skadelige kjemiske og termiske effekter. Utfører daglig arbeid i beskyttende hansker, forlenger ungdommens hud, noe som betyr selvtillit til uimotståelig og skjønnhet.

Video om hvordan å kvitte seg med pigmentering på hendene

For kropp

Til tross for at senil pigmentering oftest sett i ansikt og hender, kan slike merker vises i ethvert område av kroppen. Særlig ofte er nakke- og dekolleteområdet, som ikke er mindre enn ansiktet, utsatt for negative ytre påvirkninger.

Pigmenteringsmetoder:

 • Folkeslag, for eksempel en maske persille, agurk eller sitronsaft. Disse komponentene bleges til og med dype flekker, men de kan bare brukes i mangel av allergi mot disse stoffene.
 • Farmaceutisk hydrogenperoksid bidrar også til å fjerne pigmentering. For å oppnå en varig effekt, er det nødvendig å smøre flekkene to ganger i uken med en 3% løsning. Større konsentrasjon er bedre å ikke bruke, for ikke å brenne huden. For tørr og overfølsom hud er det bedre å bruke peroksid i sammensetningen av gjærte melkemasker.
 • Apoteket har også et godt utvalg av egnede drikker. Denne krem ​​"Ahromin", "Euphorbia", "Melan" og "Dabao". Du kan også bruke perhydrol salve (30%). Bruken av slike verktøy er bedre å koordinere med en hudlege, for ikke å få motsatt effekt og økt pigmentering.
 • Salonprosedyrer tilbyr laserfjerning av pigmentflekker på ansiktet, fotbehandlinger og mekaniske effekter på huden. Også i serien er det mange bleking masker, pigment flekker krem ​​og dypt rensing system. Ultralyd og laser enheter vil bidra til å fjerne melanin fra de dype lagene i epidermis, men før du tar en beslutning, er det nødvendig å konsultere en lege. Slike metoder har visse kontraindikasjoner, og derfor ikke egnet for alle.

Slik løser du resultatet

Det skjer ofte at den forventede effektiviteten forsvinner veldig raskt, og pigmenteringen går igjen. For å unngå dette er det tilrådelig å ta vare på forebyggende metoder på forhånd.

Kroppen vår er den mest komplekse mekanismen, slik at det problemfrie og langsiktige arbeidet også avhenger av riktig "teknisk" vedlikehold.

En sunn livsstil, et balansert kosthold og rettidig behandling av alle sykdommer, vil bidra til å forlenge arbeidet i alle organer, og du vil holde deg våken og ung i mange år.

Alderpigmentering er et helt naturlig, men ikke så hyggelig fenomen.

Det manifesterer seg ikke bare i alderdom, men også i relativt unge mennesker.

Det kan være av forskjellig lokalisering og typer, men det er også ganske mange måter å kvitte seg med.
De karakteristiske egenskapene ved utseendet av senil pigmentering, samt en gjennomgang av de beste metodene for å kvitte seg med det, presenteres i vår artikkel. Mange kvinner er glade for pigmentflaskekrem, noe som virkelig bidrar til å kvitte seg med problemet.
Kanskje du lette etter det: Årsakene til tørre albuer og deres behandling her, om årsakene til å peeling huden på fingrene her.

Age Spots - Årsaker og metoder for eliminering

Det er ikke sant at en person slutter å følge hans utseende med alder. Både i 45, og i 50 og i 60 kvinner og menn vil se slank, passe og ha jevn hud med minimal rynker. Det er bare å skjule den nærmer gamle alderen blir stadig vanskeligere, for i tillegg til uregelmessighetene på huden er det andre aldersrelaterte endringer, nemlig alderspots. Hva er dette fenomenet og hvordan håndteres det?

Hva er alderpigmentering

Aldersrelaterte alder flekker er et tydelig tegn på aldring, noe som indikerer et brudd på metabolske prosesser i en fading organisme. I medisin kalles denne prosessen senil lentigo og beskrives som hyperpigmentering av huden på grunn av akkumulering av melanin i lagene. Pigmenterte plakk kan påvirke alle områder av huden, men de fleste brune flekker av forskjellige former og farger er lokalisert i templene og kinnene, på baksiden av palmer, og også i decollete.

Alder flekker er godartede neoplasmer, som minner om fregner, og bringer mer psykologisk ubehag, stadig påminner om den nærende alderen. Imidlertid bør tilstanden av senile flekker overvåkes kontinuerlig, fordi noen av deres varianter, nemlig pigmentkeratomer, kan degenerere til ondartede neoplasmer. Eventuelle endringer i pigmenterte områder med hensyn til form, struktur eller utseende av uvanlig utslipp bør oppfordre en person til å gå til legen og få ekspertråd.

Årsaker til alderpigmentering

Fra navnet blir det klart at hovedårsaken til utseendet på aldersplassene er bremsing av metabolske prosesser i kroppen på grunn av sin aldring. Disse inkluderer abnormiteter i endokrine kjertler, gastrointestinal patologi og leverproblemer. For eksempel viser pigmentering på kinnene og i munnområdet forekomsten av polypper i tarmene og magen, og om bruddene i leveren sier utseendet på flekker på baksiden av hendene.

Overdreven ultrafiolett stråling kan være en annen utløser. Aldersrelatert hyperpigmentering er ikke avhengig av hudtype, men solbadingfans støter på utseendet av flekker mye oftere enn personer som unngår ultrafiolette stråler.

Vi legger også til at sammen med brune alder flekker som oppstår ved akkumulering av melanin, vises gulaktige plakk på huden. Legene forbinder deres utseende med xanthomatose, en sykdom der kolesterol og triglyserider blir avsatt i epidermis.

Forebygging av alderpigmentering

Aldersrelatert hyperpigmentering er ikke skadelig for helsen, og derfor kan en eldre person ikke legge merke til det. Men hvis utseendet på gule og brune flekker forårsaker irritasjon og lyst til raskt å bli kvitt dem, er det noen praktiske tips som vil bidra til å forlenge ungdommen og returnere huden til en jevn tone.

1. Sollys er en provokerende faktor for utseendet på senile flekker, og derfor solter moderat og vises på gaten på solrike dager, bruk kremer med maksimal beskyttelse mot ultrafiolett stråling. En utmerket løsning ville være en hodeplagg med bred kant, noe som vil skape den nødvendige skyggen i ansiktet og dekolleteområdet.

2. I tillegg blir aldersflater dannet mot bakgrunnen av mangel på vitaminer C og PP. I dette henseende kan dette problemet håndteres ved å fylle i mangel på vitaminer, som betyr bruk av rips, sitroner, paprika, kiwi og vill bær (vitamin C), samt svesker, hvitt kjøtt, sopp og hard ost (vitamin PP).

Hvordan å eliminere alder flekker

Først av alt, for å eliminere aldersrelatert hyperpigmentering, anbefaler leger at man kontrollerer funksjonen til lever og nyrer. Om nødvendig kan en spesialist ordinere medisiner eller gi råd til urtete. For eksempel, for å forbedre funksjonen av nyrene, anbefales det å drikke bjørnebærdekok. Det er tilberedt som følger: en spiseskje knuste blader av bjørnebær helles i en gryte, hell 1 ss. kokt vann og holdt i et vannbad i en halv time. Ta kjøttkraft bør være 3 p / dag 40 minutter etter å ha spist i en måned.

Når det gjelder arbeidet i leveren, for å forbedre funksjonen til denne kroppen, er det nyttig å drikke urtekolleksjonen av celandine, St. John's wort, milk thistle og løvetannrot. Det er nok å blande 1 ss. hver av de listede urter og hell blandingen av liter kokende vann for å få et effektivt stoff på en time. Det bør tas i et halvt glass på 3 r / dag før måltider i tre uker.

Det er ganske mulig, etter å ha gjennomført tiltak for å forbedre arbeidet i lever og nyrer, vil pigmentplettene bli blek eller til og med forsvinne. Hvis slike metoder ikke hjelper med å løse problemet, er aldersrelaterte endringer i fasen når kroppen ikke kan takle hyperpigmentering alene. Det gjenstår bare for å eliminere pigmentpottene kosmetiske metoder.

Folk måter å eliminere alder flekker

1. Persille eller agurkjuice
Daglig gni huden med persille juice eller agurk juice, kan du redusere manifestasjonen av alder pigmentering betydelig. Det viktigste er ikke å glemme å gjennomføre prosedyrer to ganger om dagen, om morgenen og om kvelden.

2. Maske med aloe juice
Aloesap klarer alderflatene enda bedre. Du kan fukte en bomullspinne i denne saften og tørke huden med den, eller du kan bruke helbredende væske i forberedelsen av masken. Bland 1 ts. aloe juice, 1 ts honning, 1 ts olivenolje og tilsett denne lille blandingen litt havregryn, for å gjøre vassel. Påfør produktet i ansiktet og décolleté i 20 minutter, skyll deretter med varmt vann. Utfør prosedyren 3-4 ganger i uken for å forbedre tilstanden til huden.

3. Maske med gjærte melkeprodukter
Masker basert på fermenterte melkeprodukter gir også næring, mykhet og jevn hudfarge, på grunn av hvilke senile flekker forsvinner. Det er enkelt å lage en slik maske, det er nok å blande 50 ml kefir eller yoghurt med en spiseskje havremel. Den ferdige blandingen skal legges på et serviett og påføres problemområder i 15-20 minutter, hvorpå masken skal fjernes og ansiktet skal vaskes. Det er bedre å utføre prosedyrer på en dag.

4. Honey mask
For forberedelse av et slikt verktøy må du blande 2 ss. honning med juice av 1 sitron. Etter fukting servietter i den forberedte blandingen, påfør dem på ansiktets hud og hold dem i 20 minutter. Ved slutten av prosedyren, bør servietter fjernes, og ansiktet skal vaskes med varmt vann.

5. Gjærmaske
Dette beviste middelet i kampen mot alderspigmentering er utarbeidet som følger: fortynne gjæren med 3% hydrogenperoksid til konsistensen av rømme, og bruk deretter vasselen på ansiktets hud og ikke fjern den før masken tørker. Prosedyren skal utføres tre ganger i uken.

6. Castorolje
Castorolje bidrar til å takle problemet. For denne 2 ts. dette verktøyet er blandet med 0,5 ts. sitronsaft og sett blandingen på ansiktet i ca 40 minutter, deretter fjernet med en fuktig klut. Bruke denne metoden for å håndtere senile flekker 3 ganger i uken, i løpet av en måned vil du legge merke til et positivt resultat.

7. Apple Cider eddik
For å tømme huden på aldersplassene, prøv å fuktige en bomullspinne i ufortynnet eplecidereddik og smør pigmentplettene med en væske, og skyll med varmt vann etter 20 minutter. Utfør prosedyren to ganger om dagen i 6 uker, og det kommer ikke noe spor av problemet.

Kosmetikk fra alder flekker

Moderne kosmetologi kan tilby flere måter å løse problemet med senil hyperpigmentering. Først og fremst er det verdt å prøve i blekingskrem. I denne forbindelse gir Melon og Achromin kremer, samt 30% salve perhydrol, et godt resultat. Blant de nye produktene fra hyperpigmentering, kan vi anbefale krem ​​"Dabao". Den inneholder ekstrakter av peon, lotus og angelica, dvs. komponenter som effektivt eliminerer fregner og alder flekker.

Kosmetiske prosedyrer for alder flekker

Ved å henvende seg til kosmetologisenteret med problemet med aldersrelatert hyperpigmentering, vil ekspertene gi deg to passende prosedyrer, som hver vil tillate deg å bleke huden din og bli kvitt plager.

1. Peeling
Først og fremst, avhengig av forekomsten av problemet, vil kosmetologen gi råd om en av typer av peeling: kjemisk, mekanisk eller microdermabrasion. Enhver av disse prosedyrene korrigerer det øvre laget av epidermis på hele overflaten av ansiktet, som et resultat av hvilken huden blir jevn og glatt, og tonen sin er merkbart flatet. Senile flekker på samme tid blir knapt merkbare eller forsvinner helt.

2. Fjerning av laser
Dette er den mest progressive metoden for å fjerne alderspigmentering, noe som innebærer en punktvirkning på områdene av melaninakkumulering. Under påvirkning av en laserstråle blir pigmentet ødelagt, og huden lyser. Denne metoden eliminerer ekstremt raskt de eksisterende problemene og renser ansiktet fra stygge flekker. Ulempene inkluderer bare de høye kostnadene ved prosedyren. Skjønnhet og helse til deg!

Alderpigmentering av huden: årsaker, behandling, forebygging

Vi begynner å kjempe for en jevn hudfarge fra en ung alder: Vi går til en skjønnhetspleie for å fjerne ungdommelige utslett, vi blemmer fersker fra foreldrene intensivt. I vårt sinn er alder flekker på huden ikke forbundet med noe godt, spesielt når det gjelder alderdom. Etter å ha vært 40 år, virker aldersplassene den samme svane sangen, som synger oss ungdom.

Utseendet til senile flekker, vitenskapelig kalt lentigo, skader ikke helse. Spørsmålet er utelukkende i estetikk og moralsk misnøye, og søker etter måter å kvitte seg med senile alder flekker på ansiktet.

La oss håndtere opprinnelsen til problemet og hvordan du løser det.

Årsaker til pigmentering: feil, livsstil, arvelighet

Lentigo er ikke en tumorformasjon som krever handling. Årsaken er hormonelle endringer etter 40 år, som påvirker syntesen av melanin - fargestoffet av huden, håret, iris. Melanin begynner å samle seg ujevnt, noen steder blir det mye. Så alder flekker vises.

Med fremkomsten av alderdom ser lentigo ut i det hele tatt, selv om alt var i orden i ungdommen. Tidligere vaner kan påvirke:

 1. Tan. "Jeg brenner ikke," sier vi i vår ungdom, børsting til side anbefalinger for å bruke kremer med et SPF filter. Om sommeren, selv ved lunsjtid, går vi ikke inn i skyggene, og om vinteren løper vi til solariumet, som om vi skal jobbe, noen ganger til den beryktede fanatikken. Melaninproduksjon er en beskyttende prosess - mørkere, huden blir mindre mottakelig for sollys. Ved å utsette oss for ultrafiolett testing i vår ungdom, bryter vi bevisst ut hudenes lag for å produsere melanin riktig.
 2. Feil omsorg. Om sommeren anbefales det ikke å utføre dype rensnings- og termiske prosedyrer. Under påvirkning av høy solaktivitet, kan epidermis ikke gjenopprette normalt, den samme feilen oppstår: overdreven produksjon av melanin som en måte å øke beskyttelsesfunksjonene til epidermis, og dannelsen av aldersrelaterte aldersflater på ansiktet.
 3. Inflammatoriske manifestasjoner. Akne og alvorlig utslett kan være ledsaget av pigmentering. For å oppnå resultat, bør preparater og prosedyrer for fjerning av flekker kombineres med aknebehandlingsforanstaltninger.
 4. Forstyrrelser i produksjon av hormoner. Chloasma - mørke, brune flekker med kantede kanter - vises med skarp hormonal justering - alder, under graviditet. Det viktigste er å sende styrke for å gjenopprette hormonnivåer. Da passerer chloasmene seg selv.
 5. Stress og senile lidelser. "Nervøse" flekker er vanskelige å klassifisere etter farge og størrelse. Nøkkelpunktet er en metabolsk forstyrrelse mot bakgrunnen av kronisk tretthet. For sterke hud manifestasjoner, anbefales en konsultasjon med en nevrolog og en psykoterapeut.
 6. på legemidler. Antibiotika, hormoner og til og med et kurs av vitaminer fører til pigmentering. Fortell legen din om det i tide for å justere legemidlet.
 7. Utilstrekkelig ernæring. Pigmenterte formasjoner kroppen signalerer mangel på kobber og vitamin C og PP.
 8. Allergi til kosmetikk av dårlig kvalitet. De finner sted når du bytter kosmetiske produkter eller etter lysbleking.
 9. Arvelighet. Før du bestemmer deg for å bli kvitt alderpigmentepots i ansiktet, er det verdt å huske hvordan slektningene dine hadde dette problemet? Fregner, mol er alle som produksjon av melanin, er arvelige "gaver." Og det er ikke alltid nødvendig å kaste alle krefter på deres fjerning, hvis det ikke er noen trussel mot helsen.

Diagnostikk av feil i kroppen

Hvis alle kosmetiske prosedyrer ikke hjelper til med å få fram pigmenterte flekker, så er veien din å utforske tilstanden til kroppen din så mye som mulig. Forstyrrelser i kroppen fører til utseendet på bestemte typer steder:

 • Folk med fett bygger i overvekt til ekstra pund får flekker med gulaktig glans - tegn på høyt kolesterolnivå og nedsatt metabolisme;
 • Pigmenterte områder rundt munnen snakker om polypper i tarmene eller magesystemet;
 • Før du ser etter hvordan du blir kvitt alderpigmentepotene på hendene - på baksiden av hender og underarmer, bør du sjekke leveren og galleblæren.
 • En spredning av hvite flekker over hele kroppen snakker om mangel på vitaminer i kroppen;
 • Undersøk kroppen for tilstedeværelsen av parasitter - økt melaninproduksjon er et svar på forgiftning forårsaket av helminthisk invasjon.

Inntil du jobber med årsaken til utseendet på pigmenterte områder, er det ubrukelig å bleke og fjerne pigmenteringen med kosmetikk og kurs hos skjønnhetspleieren. Men med behandling av et funksjonsfeil, vil pigmenterte manifestasjoner forsvinne allerede i prosessen.

Våpen for kamp: bli kvitt lentigo

Kroppens arbeid er direkte avhengig av kostholdets kvalitet og avvisning av dårlige vaner. Rådfør deg med en ernæringsfysiolog, finn ut hvilken mat som er så balansert som mulig for deg, og la kroppen få alle næringsstoffer fra mat i optimale mengder.

Parallelt, konsulter en hudpleie-kosmetolog. Han vil foreskrive den nødvendige terapien, velg krem ​​for hjemmebruk.

Salon omsorg for senil flekker

Profesjonell omsorg i salongen tilbyr en rekke aktiviteter for bleking av alder pigment flekker:

 • Kjemisk peeling er strengt forbudt om sommeren under økt solaktivitet, da det innebærer fjerning av de øvre hudlagene, hvoretter de blir svært følsomme for ultrafiolett stråling. For litt pigmenterte områder - et kurs med svake løsninger av glykolsyre og fruktsyrer. Hvis aldringspigmenteringen i ansiktet økes, blir dyp TCA-peeling med trikloreddiksyre brukt.
 • Ultralyd peeling - etter rengjøring, bruker skjønnhetssektoren ultralyd til å introdusere blekemidler som trenger inn i de nedre lagene i epidermis, "oppløsende" pigmentert hud.
 • Laser polering - laser fjerning av de øvre lagene av epidermis. For å redusere smerten ved sliping, brukes lokalbedøvelse.
 • Fototerapi - kosmetologer har lært å bruke ultrafiolett bleking av pigmenterte områder, som han også opprettet. Terapi er bruk av ultrafiolett stråling, som bare påvirker melanin. Painlessly lyser pigmentert hud - pasienten føler seg en liten prikkling.
 • Kryoterapi - er en pekeffekt på flekkene av flytende nitrogen. Etter terapi blir det pigmenterte øvre laget avskallet.
 • Mesoterapi - egnet for sensitiv type. Det består i introduksjon av mikroinjeksjoner med blekingsløsninger.
 • Dermabrasion - tung artilleri i form av mekanisk peeling med blekekrystaller. Etter eksponering påføres en terapeutisk gel eller salve. Dermabrasjon på grunn av høy smerte kan bare utføres av lege under generell anestesi.

Flekkfjerning med folkemessige virkemidler

Hvis pigmentering bare har begynt å forstyrre utseendet, og det er ingen kontraindikasjoner på kroppen, så blek huden ved hjelp av hjemmelagde masker og oljer. Et par hjemmelagde oppskrifter.

Gjærmaske med drue og sitron

 • 15-20 gram øl gjær;
 • 1 ts drue juice;
 • 1 ts sitronsaft.

Masken påføres i 20 minutter. Skyll med varmt vann.

Mask fra hytteost

 • 1 ss. hytteost
 • 10 dråper hydrogenperoksid
 • 10 dråper ammoniakk

Masken påføres i 15 minutter, vaskes deretter av med vann. Effektivt gir ut tone med vanlig bruk.

Enkle regler for forebygging av alderpigmentering

For å unngå å stille spørsmål etter 40 år, hvordan å fjerne aldersflater i ansiktet ditt, gå gjennom dårlige vaner og livsstil:

 1. Riktig omsorg. Velg riktig sminke, ta kontakt med din kosmetolog. Savner med å reise i ungdommen er mindre forferdelig. Etter 30 år blir vår kropp lidenskapelig for å eksperimentere med seg selv.
 2. Hvis det er umulig å motstå fra soling, ta dem trygt. Bruk solkrem med minst 15 SPF, og i henhold til hudtype. Påfør kremet 30 minutter før du går ut. Og etter hvert 2 timer, bruk det på nytt. Unngå soling fra kl. 10 til kl. Ansiktet er mer utsatt for aldring enn kroppen, det er bedre å ikke utsette det for sola. Huden er veldig tynn og reagerer lett på det aggressive miljøet. I solfylt tid er det bedre å ha på seg en brettet hue eller en baseball cap med et bredt visir, og det er bedre å dekke armene og bena med klær. Tilnærming filosofisk til spørsmålet om soling og soling - hudhelsen er ikke bestemt av farger, men ikke nyanser.
 3. Spis riktig. Anta at du har nok vitaminer C og PP i kroppen din. Så du beskytter deg mot problemer med stoffskifte og overflødig vekt, noe som forårsaker hudpigmentering, selv hos unge mennesker. Spis mer sitrusfrukter, bær som currants, jordbær og bringebær, druer, søte paprika og surkål er gode grønnsaker. Gi opp kaffe til fordel for te eller til og med juice og vann.
 4. Idrettsaktiviteter vil forbedre stoffskiftet. I motsetning til kontraindikasjoner til aktive belastninger, trene fysisk aktivitet i form av turer i parken eller skogen. Å vandre i friluftslivet er bra i alle aldre - hva skal du si om de utvilsomme fordelene med å vandre i en alder av "40+";
 5. Ikke bølge ved kroniske sykdommer. Det handler ikke om tilstanden i ansiktet, men om livskvaliteten globalt - et sunt liv er mer behagelig, og du vet ikke engang hva aldring er.

Endelig

Hvis alt i kroppen fungerer normalt, og den eneste grunnen - alder - med lentigo kan og må bekjempes. Men behandling krever omfattende tiltak.

Hvis pigmenteringen økes, er det bedre å ikke eksperimentere med uavhengige forsøk på å fjerne senile pigment flekker i ansiktet hjemme, men kontakt straks erfarne kosmetologer. I dette tilfellet er det bedre å konsultere en dermatokosmetolog. Han vil velge krem ​​og blekingsterapi, vil gi anbefalinger om mulige forsknings- og narkotikakurs.

I fremtiden gjennomføre en revisjon av deres vaner og daglig diett. Moderat fysisk anstrengelse, går i frisk luft, frisk frukt og grønnsaker, juice i stedet for kaffe vil gunstig påvirke tilstanden til ansikt og kropp. I vedlegget får du en munter stemning og velvære.

Alderpigmentering: årsaker og metoder for utfrielse

Alder flekker på huden eller det medisinske navnet lentigo er områder med hyperpigmentering på huden. De er godartede lesjoner av gulbrun farge. Senile flekker kan degenerere til ondartet melanom, men risikoen for malignitet er ekstremt lav.

Årsaker til

Den aldrende pigmenteringen av huden gjør selv den velpleide og overvåkede kvinners hud kjedelig. La passet være fremdeles langt borte, selv før pensjon er utnevnt, men mange ser utseendet til lentigo som en sikker ankomst av alderdom.

Patologi har en langsom kronisk kurs. Maksimal akkumulering av melaninsteder forekommer i alderen 60-70 år. Hovedpatienten til en hudlege med alderpigmentering er kvinner i postmenopausal perioden. Menn påvirkes mindre av slike endringer i epidermis strukturer.

I utgangspunktet har aldersrelaterte pigment store flekker en lysegul farge og klare grenser, de kan se ut som en prikk eller en nevus av liten størrelse. Formasjonenes diameter er ca. 3 mm. Over tid kan fargen skifte til svart, stedene vokser og smelter sammen i en stor en. Plassering steder - hender, føtter, nakke, rygg, ansikt - områder av kroppen, vanligvis ikke dekket med klær.

Årsaker til senile flekker på huden:

 • overdreven ultrafiolett stråling på grunn av å bo i høylandet, overdreven entusiasme for soling og soling
 • alvorlig solbrenthet i barndommen;
 • mutasjoner i genstrukturen;
 • lys hudtype, rødt eller blondt hår;
 • alder;
 • tar stoffer som reduserer kroppens immunforsvar
 • HPV historie, carrier state;
 • hormonelle endringer - graviditet, overgangsalder, ungdommelige hormonelle eksplosjoner, tar visse typer OC, andre hormonholdige stoffer.

Hovedårsaken til utseendet til senile eller solent lentigo er soleksponering.

diagnostisere

Senil pigmentering av huden skal differensieres fra melanom, andre patologiske prosesser i huden. Å etablere riktig diagnose vil hjelpe undersøkelse av en hudlege.

I de fleste tilfeller er en tilstrekkelig betingelse for diagnose en fysisk undersøkelse av kropp, lemmer og hode. Hvis et karsinom er mistenkt, vil legen henvise deg til et vævsbiopsi.

Alderpigmentering på epidermis har en rekke særegne egenskaper:

 • sløret form
 • mange steder, med en diameter på opptil 10 mm;
 • Fargen varierer fra lysegul til mørk brun.

Fjerningsmetoder

Det er mulig å fjerne senile pigmentplater av forskjellige størrelser ved forskjellige metoder for offisiell og tradisjonell medisin. Før du prøver hjemmelagde oppskrifter på deg selv, bør du besøke legen, under det tilsynelatende ufarlige stedet kan det gjemme melanom.

medisinsk

Kirurgisk fjerning av aldersflater er kun vist i tilfeller der lentigo begynte å degenerere til en ondartet neoplasma. Beslutningen om kirurgisk fjerning er laget av legen basert på resultatene fra biopsien. Etter at svulsten er fjernet, er kjemoterapi og strålebehandling indikert.

Hvis det ikke finnes patologiske forandringer i lentigo-strukturene, anses feilen for kosmetisk og behandlingen utføres ved dermatologiske metoder. I noen tilfeller, spesielt i sykdommer i mage-tarmkanalen, fører normaliseringen av fordøyelsessystemet til en uavhengig regresjon av senile flekker på huden.

Hvilken estetisk medisin tilbyr:

 1. Photorejuvenation er effekten av lys quanta på pigment flekker. Lysstråling stimulerer produksjonen av kollagen, termisk energi ødelegger områder med høyt innhold av melaninpigment.

Varigheten av prosedyren er fra 5 til 20 minutter, avhengig av mengden arbeid. Kurset - fra 3 til 6 prosedyrer. Behandlingen er smertefri, det kan oppstå følelser av varme på huden. Ubehag varer ikke mer enn 48 timer etter økten. Det anbefales ikke å utføre behandlingen i den varme årstiden og når du tar medisiner med fotosensibiliserende egenskaper.

 1. Laserfjerning av lentigo er lik fotorejuvenasjon, men laserstråling virker som en aktiv komponent. Lar deg fjerne lentigo på alle hudområder. Varigheten av prosedyren er opptil en halv time. Behandlingsforløpet avhenger av området senile flekker - fra 2 til 4 økter.

Prosedyren utføres ikke i nærvær av onkopatologi utenfor remisjonstrinnet, pasienter med diabetes mellitus, gravide, samt skade på integriteten til huden på behandlingsstedet.

populær

Hyperpigmentering kan behandles hjemme. De viktigste måtene å bringe lentigo uavhengig av hverandre er bruken av blekekrem, masker, preparater for behandling av huden på stedet for hyperpigmentering.

Hva herbalists tilbyr:

 • Hydrogenperoksidbehandling.

Forbered en blanding av 10 ml hydrogenperoksid, 10 ml glyserin og 10 ml borsyre. Tilsett 15 ml rent vann. Vi behandler lentigo flere ganger om dagen.

Det vil ta 10 ml hydrogenperoksid og ammoniakk. Bland med 1 ss ost med noe fettinnhold uten tilsetningsstoffer. Påfør huden og la den stå i 20 minutter. Skyll deretter med varmt vann.

 • Aloe juice vil bidra til å kvitte seg med alder flekker, forbedre tilstanden til huden.

For å forberede saften trenger blader av planten. En viktig betingelse - minst tre år gammel. Klipp av den grønne massen og send til kjøleskapet i 2 uker. Da blir bladene knust. De resulterende sponene brøler varmt vann i et forhold på 1 til 3 og la i flere timer. Deretter klemmes saften med gasbind.

Lagret et slikt stoff i kjøleskapet. Flekker bør behandles flere ganger om dagen.

forebygging

Lentigo er lettere å advare enn å kjempe.

Hvilke eksperter anbefaler:

 1. Unngå solbrenthet i alle aldre.
 2. Solbading på det tidspunktet som anbefales av leger - opptil 10 timer i første halvdel av dagen og etter 16 timer på kvelden.
 3. Bruk solkrem. Men husk at de ikke er et paradis.

Pigment flekker vil ikke forsvinne av seg selv. Hvis de ikke forårsaker angst eller andre ubehagelige følelser, anbefales det ikke å berøre dem. Men i alle fall vil ikke en dermatologs undersøkelse forstyrre.

Hvordan bli kvitt alder flekker på ansiktet

En av de mest irriterende og smertefulle patologiene er alderpigmentflekker på ansiktet, så vurder deres årsaker og behandling. Slike hudproblemer kan oppstå hos personer i ulike aldersgrupper.

Forutsetninger av en annen natur, inkludert arvelighet. Huden blir også endret med alderen, så det er verdt å vurdere problemet med senile flekker og behandling for å eliminere dem.

Årsaker til pigmentering

Alderpigmentering er ikke noe unntak, de fleste mennesker lider av slike hudendringer i mange år. Skje på noen områder av huden. Men når det gjelder fregner, er det mye lettere fordi de vises på grunn av et overskudd av D-vitamin. De forekommer hovedsakelig hos kvinner.

Hovedårsakene til pigmentering på huden:

 1. Arvelighet.
 2. Overdreven soleksponering.
 3. Krenkelse av hormonell bakgrunn.
 4. Hudskader, uforsiktig omsorg.
 5. På grunn av tilstedeværelsen av betennelse i kroppen.
 6. Sykdommer i galleblæren, mage-tarmkanalen og andre organer.
 7. Sykdommer i psyken av en nevrologisk natur.
 8. Mottak av medisinske stoffer.
 9. Vitaminmangel.
 10. Allergisk interaksjon.
 11. Stå opp med alderen.

Aldringsprosessen undertrykker tilstanden til hele organismen, derfor er pigmentering etter 40 et hyppig problem. Hormonal bakgrunn endrer seg raskt, huden er vanskelig å regenerere, og langvarige sykdommer blir også tilsatt.

Pigment flekker som vises etter 50 år kan reduseres. I dag finnes det moderne terapimetoder som hjelper til med å eliminere flekker på ansiktet, på hele kroppen.

Moderne rettsmidler for behandling av pigmentering

Slike pigmentplasser betyr ikke fare for menneskers liv eller helse, men de ødelegger utseendet. Pasienter forsøker å bli kvitt disse hudfeilene og bruke innovative metoder for ulike kosmetiske prosedyrer.

Hvordan bli kvitt senile alder flekker på ansiktet? Pigmenteringsterapi er rettet mot å forhindre eller redusere flekker, med noen av disse metodene kan du finne behandlingen i denne videoen.

Når et sted vises i ansiktet, utføres hudterapien ved hjelp av følgende kosmetiske prosedyrer:

 1. Peeling innebærer peeling av hud ved bruk av kjemiske elementer.
 2. Dermabrasion er fokusert på sliping av dermatologiske deksler ved hjelp av en spesiell børste som utfører sirkulære bevegelser med kraftig fart. Takket være operasjonen blir aldringsrelaterte hudendringer enkelt eliminert - pigment flekker på hendens hud.
 3. Laserbehandling med kontinuerlig applikasjon bidrar til å bli kvitt hudpigmentering innen en måned, og trusselen mot dannelsen av sekundære resultater er minimal. Denne terapi eliminerer pigmentplettene i ansiktet, men prosedyren er veldig dyr.
 4. Kryoterapi - behandling av dermatologiske deksler ved hjelp av flytende nitrogen. Denne metoden kalles også kaldt healing. På grunn av den terapeutiske og profylaktiske prosedyren er huden hvit, men arr kan virke.

Alderpigmentering av huden elimineres også ved bruk av krem- og salveblekningseffekt. En slik prosedyre anses absolutt smertefri, men ikke alltid effektiv. Terapi lyser opp flekkene, men helt bli kvitt dem vil ikke fungere.

Bruken av kremer og salver

Bleking kremer anbefales å bruke for pigmentering av huden for å eliminere problemet. De er gitt for eliminering: fregner; kviser; senil pigmentering er eliminert. Eksperter anbefaler å fjerne store flekker med ansikts kremer. Det finnes verktøy som fjerner fregner, samt forhindrer forekomsten.

Men før du kjøper et verktøy tilfeldig, må du konsultere en lege (hudlege) som kan finne et effektivt verktøy. Eksperter anbefaler å bruke folsyre og vitamin C. Enkelte salver inneholder kakaosmør, celandine juice, som beskytter huden mot solens stråler. Oljer nærer huden, lyser pigmentet.

Fjernelse av laserpigmentering

Laserterapi varer ikke lenge, men tiden avhenger av volumet av flekkene, typen utstyr. Prosessen er helt smertefri, men for enkelhets skyld brukes spesialbedøvelse.

Huden behandles med antiseptisk middel. Overflaten av huden er utsatt for emitterpulser. Huden begynner å mørke i begynnelsen, da dannes en tynn skorpe som vil avta etter omtrent 5 dager.

Eksperter anbefaler kontinuerlig å ta vare på huden, for ikke å overdrive det med et besøk i solarium, da alderpigmenteringen av huden vår kan vises igjen.

Kjemisk peeling

Tenk på hvordan du blir kvitt alderpigmentflekker ved hjelp av denne moderne metoden. Eventuelle prosedyrer for å eliminere pigmentering skal utføres i spesialforretninger, under veiledning av en erfaren profesjonell.

Og ingen anestesi er nødvendig. Når kjemisk peeling i behandlingsområdet følte en liten prikkling. Etter prosedyren bruker legen en beroligende lotion eller salve, så vel som kjent med reglene for hudpleie.

Innen 2 dager kan ansiktet være rødt og litt hovent. Videre er det skorper, men vær ikke bekymret, for slike manifestasjoner vil passere seg selv. Det viktigste er ikke å skade huden igjen og ikke å bruke noen midler uten å konsultere en lege. I de fleste tilfeller blir huden gjenopprettet etter 14 dager.

For rask fornyelse av dermatologiske deksler, er det nødvendig å bruke salver. Bare 5 til 10 økter vil være tilstrekkelig og hver person med hudproblemer (fregner eller pigmentflater) kan oppnå gode resultater og eliminere dette problemet.

Bruken av folkemessige rettsmidler

Hvis du vil fjerne aldersflater, kan du bruke tradisjonelle oppskrifter. Etter at et par økter av utdanning vil skaffe seg en naturlig tone, blir det mindre synlig. Fra senile alder flekker kan du bruke oljer som brukes i salonger. For eksempel, når en oppvarmet burde gnides i hendens hud et par ganger i løpet av dagen, vil resultatet bli merkbart, flekkene vil forsvinne.

I motsetning til omsorgs- og næringsmiddelblandingene, varierer slike konsistenser i en høy konsentrasjon av aktive elementer, derfor bør de ikke brukes regelmessig. Overvei oppskrifter mot problemet med alder flekker.

Sitronsaft

Fersk sitronsaft brukes i stedet for tonic. Sitronsaft bør tørke huden opptil to ganger om dagen før sengetid (tørk i ca 2 uker). Etter 20 minutter må du vaske med vann ved romtemperatur.

Aloe juice

Hvordan fjerne flekker fra ansiktet hjemme ved hjelp av aloe? Nesten alle i leiligheten har en slik plante. Fra arkene må du klemme saften og på ansiktet. Hvis du føler at huden er for klebrig, kan du vaske den av.

Grapefruktjuice

Grapefruktmassen, melon brukes til fjerning av fregner. Det er tilrådelig å tørke ansiktet med jordbærinfusjon. For å lage flere bær, knåd dem og fyll dem med et glass kjølig væske. La løsningen brygge og gni huden.

Castor olje

Avlede aldersrelaterte pigmentspots på hendene ved hjelp av vegetabilsk olje kan være en metode for å bruke midler til pigmentområdet. Lysmassasjebevegelser utføres til helt absorbert. Det er bedre å bruke dette verktøyet opptil 2 ganger i løpet av dagen (morgen og kveld). Etter 30 dager vil resultatet bli merkbart.

Fruktmasker

Masken av friske jordbær kan bidra til å fjerne senile alder flekker på ansiktet, perfekt blek og tone opp ansiktets hud. Det bør knyttes med en gaffel et par friske bær, for å forbedre resultatet, kan potetmos blandes med hytteost i samme mengder.

Persille maske

Et effektivt verktøy er vanlig persille, som må poundes til en uniform tilstand. Masken må holde i en halv time. Etter koking med vann, bruk kremet.

Linden avkok

Alderpigmentering av huden behandles ved bruk av lindedekok. Metoden for å gjøre det er dette: ta 2 ts kalkblomstrer, hell kokende vann og fyll det i omtrent en halv time. Deretter blir avkoket påført problemområder tre ganger om dagen.

Bad med brus

Når du vil raskt bli kvitt aldersplassene i dette problemet, vil du kunne bidra til sammensetningen av den vanlige brusen. Badet er veldig enkelt og raskt å klargjøre. Forholdene er: for seks ts. brus trenger 250 ml væske. Huden blir tørket et par ganger i løpet av dagen.

Potetdekok

Kartoffelsaft har en bleking effekt, nærer og fukter huden. Ta rå poteter, melk (skje). Alle komponenter blandes i tanken, og noen få dråper vegetabilsk olje tilsettes. Kokte poteter påføres huden og vaskes deretter av.

Eliminer aldersplassene med hydrogenperoksid

Verktøyet er rimelig, rimelig, slik at du kan kjøpe det på et hvilket som helst apotek. For at flekkeliminering skal være best, må du smøre dem 3% med stoffet 2 ganger i uken. Mer prosent kan ikke brukes til å eliminere brannskader.

Flere Artikler Om Typer Acne