Aldersmerkene på huden, tydeligvis, manifesterer seg i alt.

De kan være av forskjellig intensitet og varianter, men de har bare én ting til felles: både kvinner og menn prøver å maskere slike merker så lenge som mulig.

Hvordan bli kvitt senile alder flekker og fikse resultatet i lang tid, vil vår artikkel fortell.

Årsaker til senile alder flekker

Som navnet antyder, vises slike steder i voksen alder, selv for personer som ikke har hatt noen hudproblemer i livet.

Hyppigheten av forekomst er påvirket av arvelige faktorer, samt livsstil.

Folk som ofte blir i frisk luft, så vel som å leve i et varmt klima, ser pigmenteringen lysere og sterkere ut.

Senile alder flekker ser annerledes ut.

Typer pigmentering

Det finnes følgende typer pigmentering.

Alder flekker:

 • Xanthomas i øyelokkene - gule ovale flekker. Observeres i store grupper rundt øynene.
 • Senile keratomer - Bleke plaketter med sjeldne skalaer. Er godartede neoplasmer derfor underlagt obligatorisk fjerning.
 • Senile lentigo - flekker med skarp kant, forskjellig i farge. Oftest vises på hender, templer, dekolleté og kinn.

Utseendet til enhver type pigmentering indikerer et brudd på organers funksjon.

Ofte er det dårlig ytelse av viktige vitale systemer som fører til opphopning av pigment i enkelte områder av huden. Ved utseendet av disse flekkene kan du finne ut hvilke problemer kroppen har.

Kremer som hjelper av huden på ansiktet, i denne artikkelen.

Hvordan diagnostisere eventuelle feil i kroppen

 • Gullige flekker er vanligvis til stede hos overvektige personer. De indikerer en metabolsk lidelse og forhøyede kolesterolnivåer.
 • Spott i området rundt munnen - signal mulige polypper i tarmen eller mageområdet.
 • Brune flekker på baksiden av hendene og underarmene indikerer dårlig leverfunksjon.
 • Tallrike flekker av lysfarge kan bety mangel på vitaminer i kroppen. Etter passende behandling forsvinner de helt.

Et dårlig tegn er den raske veksten av flekker og dramatiske endringer i farge. Senile keratomer er i stand til å gjenfødes i onkologiske sykdommer, derfor er det bedre å fjerne slike merker med det formål å profylakse.

Metoder for å kvitte seg med pigmentering på ansiktet

Bare en integrert tilnærming vil kunne fundamentalt løse problemer. Utseendet til senil pigmentering på ansiktet og kroppen kan forekomme allerede etter 40 år, derfor kan slike fenomener og bør bekjempes.

Vanligvis påvirker leveren og nyrene melanininnholdet i huden, så rikelig pigmentering kan også fortelle problemer i disse organene.

En rettidig undersøkelse vil bidra til å identifisere den sanne skyldige for utseende av flekker, hvoretter det syke organet bør helbredes. Hvis pigmenteringsårsaken er nettopp dette, vil flekkene forsvinne alene etter utvinning.

Etter å ha undersøkt de indre organene, kan du også sjekke om det forekommer parasitter i kroppen. Noen ganger kan forgiftning forårsaket av helminthisk invasjon negativt påvirke tilstanden til huden. Det er mange metoder for å bekjempe parasitter. Hvis du tar medisiner er uønsket, kan du ty til mulighetene for tradisjonell medisin.

Video mottak hjemmelaget pigmenteringskrem

Whitening ansiktsmasker

 • Like deler av gjær og hydrogenperoksidblanding, sett på problemområdet. Vask av om en halv time, gjør daglig før resultatet blir oppnådd.
 • Whitening ansiktsmaske med sitron. Potetstivelse fortynnet med sitronsaft og påfør et tykt lag på ansikt og hender. Ikke mer enn en gang i uken, etter 10 prosedyrer, ta en månedlig pause.
 • Infusjon av hakket persille perfekt whitens huden. Den store fordelen vil være muligheten for daglig bruk.

Mange eksperter anbefaler ansiktsmasker fra fargeløs henna. Henna håndterer pigmentering, bryr seg om ansiktets hud.

Kosmetiske serier av ethvert selskap må inneholde egnede midler for hudbleking. Når du kjøper ferdige kremer, er det bedre å ta hensyn til sammensetningen. Les beskrivelsen av krem ​​vichy aqualia termisk lys fuktighetskrem.

Det bør ikke inneholde kvikksølvforbindelser og hydrokinon - ekstremt giftige og skadelige stoffer.

For hender

Hender og underarmer er utsatt for senil pigmentering oftere enn andre deler av kroppen.

Dette skyldes det faktum at det er hendene som er utsatt for solstråling, og også tar på seg selv slag av daglige forhold og termiske effekter. Du kan beskytte deg mot sterk pigmentering, hvis du følger en rekke resepter.

Anbefalinger for å forhindre utseende av pigmentering:

 • Hvis mulig, begrense tiden som er brukt i den aktive solen. Dette er vanligvis en periode fra kl. 11.00 til 16.00 På denne tiden bør du ikke gå og ta luftbad i alle aldre, men spesielt skadelig er den sterke solen for barn og eldre.
 • Bruk alltid solkrem når du forlater huset.
 • Velvalgte kosmetikk påvirker også hudens helse. Noen ganger kan pigmentering oppstå som en reaksjon på upassende eller dårlig kvalitet.
 • Vitaminkomplekser og rasjonell ernæring vil bidra til å unngå mange problemer, derfor er det svært viktig for å forhindre pigmentering.

Prøv å beskytte hendene mot skadelige kjemiske og termiske effekter. Utfører daglig arbeid i beskyttende hansker, forlenger ungdommens hud, noe som betyr selvtillit til uimotståelig og skjønnhet.

Video om hvordan å kvitte seg med pigmentering på hendene

For kropp

Til tross for at senil pigmentering oftest sett i ansikt og hender, kan slike merker vises i ethvert område av kroppen. Særlig ofte er nakke- og dekolleteområdet, som ikke er mindre enn ansiktet, utsatt for negative ytre påvirkninger.

Pigmenteringsmetoder:

 • Folkeslag, for eksempel en maske persille, agurk eller sitronsaft. Disse komponentene bleges til og med dype flekker, men de kan bare brukes i mangel av allergi mot disse stoffene.
 • Farmaceutisk hydrogenperoksid bidrar også til å fjerne pigmentering. For å oppnå en varig effekt, er det nødvendig å smøre flekkene to ganger i uken med en 3% løsning. Større konsentrasjon er bedre å ikke bruke, for ikke å brenne huden. For tørr og overfølsom hud er det bedre å bruke peroksid i sammensetningen av gjærte melkemasker.
 • Apoteket har også et godt utvalg av egnede drikker. Denne krem ​​"Ahromin", "Euphorbia", "Melan" og "Dabao". Du kan også bruke perhydrol salve (30%). Bruken av slike verktøy er bedre å koordinere med en hudlege, for ikke å få motsatt effekt og økt pigmentering.
 • Salonprosedyrer tilbyr laserfjerning av pigmentflekker på ansiktet, fotbehandlinger og mekaniske effekter på huden. Også i serien er det mange bleking masker, pigment flekker krem ​​og dypt rensing system. Ultralyd og laser enheter vil bidra til å fjerne melanin fra de dype lagene i epidermis, men før du tar en beslutning, er det nødvendig å konsultere en lege. Slike metoder har visse kontraindikasjoner, og derfor ikke egnet for alle.

Slik løser du resultatet

Det skjer ofte at den forventede effektiviteten forsvinner veldig raskt, og pigmenteringen går igjen. For å unngå dette er det tilrådelig å ta vare på forebyggende metoder på forhånd.

Kroppen vår er den mest komplekse mekanismen, slik at det problemfrie og langsiktige arbeidet også avhenger av riktig "teknisk" vedlikehold.

En sunn livsstil, et balansert kosthold og rettidig behandling av alle sykdommer, vil bidra til å forlenge arbeidet i alle organer, og du vil holde deg våken og ung i mange år.

Alderpigmentering er et helt naturlig, men ikke så hyggelig fenomen.

Det manifesterer seg ikke bare i alderdom, men også i relativt unge mennesker.

Det kan være av forskjellig lokalisering og typer, men det er også ganske mange måter å kvitte seg med.
De karakteristiske egenskapene ved utseendet av senil pigmentering, samt en gjennomgang av de beste metodene for å kvitte seg med det, presenteres i vår artikkel. Mange kvinner er glade for pigmentflaskekrem, noe som virkelig bidrar til å kvitte seg med problemet.
Kanskje du lette etter det: Årsakene til tørre albuer og deres behandling her, om årsakene til å peeling huden på fingrene her.

Alder pigmentering flekker - et signal om kroppsproblemer

Pigmenterte flekker i ansiktet kan oppstå hos en person i alle aldre. I unge jenter, forekommer de ofte under graviditet på grunn av hormonelle forandringer i kroppen. I mennesker etter førti er årsakene til utseendet av flekker mer varierte, men de fleste er forårsaket av helseproblemer, hvis tilstand forverres med alderen.

Senile pigmentflekker (lentigo) forekommer hovedsakelig i ansiktet, ofte i kinnene og templene, baksiden av hendene og i dekkete området, selv om de kan ligge på andre deler av kroppen. Utad, de minner veldig om fregner, men har en tydeligere grense og en rik mørk farge.

Slike pigmentering forårsaker ikke fysisk ubehag, men en negativ psykologisk effekt fra utseendet av flekker på ansiktet med vekt. Tross alt er deres eksistens mer enn visuelt bevis på at metabolske prosesser er forstyrret i kroppen, og cellene overholder ikke lenger behovet for å forstyrre overdreven produksjon av pigmentet melanin.

Hvorfor forekommer pigmentflekker?

Selv om det er vanlig å knytte utseendet på aldersplassene i ansiktet med en persons alder, er det flere spesifikke årsaker til dette fenomenet som kan og bør tas opp:

 1. hormonforstyrrelser i kroppen av kvinner (inkludert overgangsalder, ovariesykdom, inflammatoriske prosesser);
 2. forstyrrelser i leveren, samt nyrene, fordøyelseskanaler, galdeveier og urinveisystemet;
 3. generell uttømming av kroppen og mangelen på spesifikt vitamin E;
 4. funksjonsfeil i skjoldbruskkjertelen;
 5. direkte kontakt med hudirriterende stoffer (de kan være inneholdt i kosmetikk av lav kvalitet);
 6. effekter av fysisk skade eller selvmedisinering;
 7. UV-eksponering på grunn av lang sollys.

Hvis hyperpigmentering i ansiktet er en konsekvens av bruk av kosmetikk som er kontraindisert for bruk hos personer med sensitiv hud og en predisponering for utseende av flekker, er det tilstrekkelig å eliminere kilden til den negative effekten for å minimere konsekvensene av dens påvirkning.

Når årsaken ligger i kontakt med huden av direkte sollys - en forutsetning for vellykket behandling - ikke blekningsflater på huden, men direkte beskyttelse mot ultrafiolette stråler.
Mangelen på visse vitaminer i kroppen blir enkelt restaurert ved å spise de matvarene de inneholder i store mengder.

Tapet på huden på grunn av de ovennevnte sykdommene krever komplekse motforanstaltninger. Når de første tegnene på hud aldring vises, bør du søke hjelp fra en spesialist: En lege identifiserer og eliminerer sykdommer som har en negativ effekt på kroppen og depleterer sine interne ressurser, og en hudlege som vet hvordan man effektivt fjerner aldersflater i ansiktet.

Er det mulig å unngå lentigo?

Alvorlig statistikk viser at personer etter 40-50 år er mer utsatt for hyperpigmentering. For ikke å starte en lang og vanskelig kamp med dette fenomenet, bør eldre mennesker ta seg av forebyggende tiltak:

For å beskytte huden mot solen:

 • mindre tid i åpent rom på solfylte dager;
 • Bruk klær som dekker sårbare områder av kroppen (décolleté og hands), solbriller og hatter, spesielt om sommeren når det er en topp i solaktivitet;
 • Det er obligatorisk å bruke solkrem som har en høy SPF-faktor på hudflaten før turen;
 • forlate kosmetikk som øker hudfølsomheten mot UV-stråling, spesielt som inneholder essensielle oljer.

For å bevare din egen helse:

 • spise rett og variert;
 • gi opp dårlige vaner;
 • redusere antall stressende situasjoner;
 • få moderat trening;
 • besøk regelmessig legen og ikke nekte behandling av kroniske sykdommer.

Rekreasjonsaktiviteter som er utformet for å bekjempe senile alder flekker, er ganske forskjellige og avhenger av den primære kilden til motgang:

 1. Nyre- og leversykdommer behandles ved hjelp av medisiner som foreskrives av en lege (vi snakker om diuretika) eller avkok av urter: St. John's wort, milk thistle, celandine, løvetannrot.
 2. Mangel på vitaminer er designet for å fylle de spesielle kompleksene, inkludert folsyre og riboflavin, og legger til kostholdet av sitroner, urter, sure frukter og bær, rik på gunstige stoffer - vitaminer E, C, PP.

Hvordan bli kvitt aldersplassene?

Når aldersrelatert hyperpigmentering blir en hard virkelighet, bruker mange medisiner for å skjule flekker fra de rundt dem. På apoteket for disse formål kan du kjøpe lette kremer som inneholder en hudblekingskomponent - hydrokinon eller salve med tretionin - et stoff som effektivt bekjemper pigmentering. Noen av dem selges uten resept, den andre selges kun av legeens resept.

Det er salongprosedyrer som eliminerer flekkene på ansiktet:

 • kjemisk peeling (rengjøring av huden med fruktsyreløsninger);
 • fototerapi (behandling med lysknapper);
 • laser resurfacing (punkt effekt av en laserstråle);
 • kryoterapi (behandling av områder med unormal pigmentering med flytende nitrogen eller annet frysemiddel med tilsvarende effekt).

Ovennevnte prosedyrer er ganske effektive, men har mange kontraindikasjoner og bør utføres etter konsultasjon med en hudlege.

Det samme gjelder bruken av ulike folkemidlene som er rettet mot å bli kvitt alder som oppstår med alderen, spesielt:

 • gni huden på ansiktet med sitronsaft, fortynnet med vann;
 • Påføring på de forandrede fargeområdene av masker fra lavmette cottage cheese eller frisk aloe-pulp;
 • Punkt brenning av flekker med 3% hydrogenperoksid og smøring med 30% perhydrol salve.

Konsultasjon med en spesialist er den beste måten å finne de mest effektive midler for å bekjempe lentigo.

Hvordan bli kvitt senile alder flekker på ansiktet

Problemet med alder plager plager mange mennesker: både menn og kvinner. Det blir spesielt merkbart med alderen, noe som er en følge av kroppens naturlige aldring. Hvordan bli kvitt senile alder flekker på ansiktet ved hjelp av folkemessige eller farmasøytiske midler?

Årsaker til

Senile pigment flekker på ansiktet vises på grunn av naturlige forandringer i menneskekroppen eller mot visse patologier. Hovedårsakene til utviklingen er:

 • Hyppige og lange opphold i solen. Ultrafiolett stimulerer produksjonen av melanin og påvirker hudens tilstand negativt. Innflytelsen av denne faktoren øker med alderen, når kroppens naturlige forsvar svekkes.
 • Feil i det endokrine systemet. Med alderen, produksjonen av kjønnshormoner avtar, fungerer mange organers forringelse, noe som fører til hyperpigmentering.
 • Brudd på leveren. Hvis det er patologier av denne typen, vises pigmentering i ansiktet, hvorpå det sprer seg til andre deler av kroppen.
 • Feil i nervesystemet. Det er derfor mørke flekker som kan vises i pannen.
 • Brudd på funksjonen av fordøyelsessystemet. Manifisert av pigmentering rundt munnen.
 • Ernæringsmessige mangler i vitaminer og mineraler.

Utseendet til senil pigmentering er noen ganger forbundet med en genetisk predisponering for denne feilen.

Varianter av pigment flekker

På ansiktet av en person kan du se disse typer alderspigmentering:

 • Lentigines. Kan manifestere seg som enkelt eller flere flekker på kroppen. Farge - gulaktig eller brun, størrelse - ca 1 cm. Lentigo forekommer oftere hos kvinner. I tillegg til ansiktet kan utdanning oppstå på armer, nakke eller underkropp. Den tidlige utseendet av senile flekker i form av lentigo skyldes hyppige solbrenthet, redusert immunitet, langvarig bruk av hormonelle legemidler.
 • Senil keratom. Refererer til neoplasmer av godartet natur, som vanligvis har flere tegn. Størrelsen på ett sted varierer fra 5 mm til 4 cm. Fargen deres er gulaktig eller brunaktig. Etter en tid endrer keratom fargen til mørkere. Overflaten blir grov og kupert, og størrelsen øker betydelig.
 • Xanthoma. Oftest oppstår på huden i nærheten av øynene. Det er et glatt flekk eller plakk som har en uregelmessig form. Formasjoner har en gulaktig farge på grunn av et brudd på fettmetabolismen.

Behandlingsmetoder

For å kvitte seg med alderpigmentposisjoner på hender, ansikt og andre deler av kroppen, må du gjennomgå en omfattende undersøkelse av kroppen som bestemmer årsaken til problemet. Det er høyst sannsynlig at huddefekten etter forsøk på patologi og deres behandling vil forsvinne eller vises med mindre intensitet. Parallelt anbefales det å bruke ulike metoder for innflytelse på problemområder i kroppen, noe som vil hjelpe dem til å forsvinne raskere.

Før behandling av pigmentering, anbefaler legen å sjekke lever og nyrer, ta tester for tilstedeværelse av parasitter.

Bruken av kremer og salver

Du kan kvitte seg med aldersrelatert hyperpigmentering ved hjelp av spesielle blekekrem og salver, som selges i apotek eller spesialforretninger. De mest populære av dem er:

Før du bruker noen midler, bør du konsultere legen din, siden mange av dem kan forårsake en allergisk reaksjon. I behandlingsprosessen må du forlate noen kremer som inneholder essensielle oljer. De øker følsomheten i huden til effekten av sollys, noe som fører til en enda større økning i pigmenteringen.
Parallelt, for å beskytte epidermis mot ultrafiolett stråling, må du bruke spesielle beskyttende kremer. Hjemme anbefales det å bruke produkter som inneholder glykolsyre.

Fjernelse av laserpigmentering

For raskt og effektivt å bleke huden mot overdreven pigmentering anbefales det å ta seg av laserterapi. Under eksponeringen av laseren til huden blir melaninpigmentet ødelagt. Gradvis avskalles det øvre laget av huden sammen med pigmenteringen, noe som fører til bleking. Den eneste betingelsen for vellykket terapi er implementeringen av hele komplekset av prosedyrer og overholdelse av anbefalinger fra en kosmetolog.

Kjemisk peeling

Fjerning av pigmentering kan oppstå ved bruk av en spesielt valgt blanding av syrer som, når de blir utsatt for huden, renser den fra det øvre laget som består av døde celler. Hvis du utfører en lignende prosedyre med en bestemt frekvens, vil overflaten av epidermis over tid bli lettere. Etter kjemisk peeling får ansiktet en jevn tone, hyperpigmenteringsområder forsvinner.

Bruken av folkemessige rettsmidler

Du kan kjempe med aldersrelaterte pigmentpunkter ikke bare ved hjelp av farmasøytiske kremer eller salongprosedyrer, men også ved bruk av enkle folkemidlene:

 1. Sitronsaft. Blandet med vanlig kokt vann i forholdet 1: 3. Den resulterende væske helles i en beholder for å lage isterninger. Etter frysing brukes de til å behandle problemområder i huden. Sitron kuber brukes to ganger om dagen (morgen og kveld) for å fjerne pigment flekker.
 2. Aloe juice Du trenger et rent produkt som anbefales å tørke huden to ganger om dagen. De første resultatene vises etter en uke, og det vil være mulig å fjerne pigmenteringen helt i 1-2 måneder.

De presenterte behandlingsmetodene i nærvær av senile pigmentflater er ganske effektive. Men et bedre resultat kan bare oppnås når legen tar en aktiv rolle i behandlingsprosessen, og korrigerer det om nødvendig.

Hvordan kurere alderpigmentering i ansikt og hud?

Innholdet

Symptomer på uunngåelig aldring er pigment flekker på ansiktet. Du kan bli kvitt dem ved hjelp av metoder og oppskrifter av tradisjonell medisin som er beskrevet i vår artikkel.

Hvordan bli kvitt alderpigmentering på ansikt og kropp

Alderrelatert pigmentering er et problem som ofte kommer over mennesker som har fylt 40 år og over.

Et av de første åpenbare tegn på aldring er endringen i hudens kvalitet og utseendet på pigmentplettene på dem, som er spredt over hele kroppen og på ansiktet. Dette gir mye sorg, spesielt for kvinner, som med utbruddet av overgangsalderen, er pigmentering manifestert spesielt intensivt. Men hver av oss ønsker å se ung og attraktiv så lenge som mulig.

Mange er opptatt av spørsmålet - er det mulig å kvitte seg med disse ubehagelige tegnene på forestående alder. Ja, denne muligheten eksisterer. I tillegg til gamle bestemors oppskrifter har mennesket lært å kvitte seg med mange kosmetiske problemer ved hjelp av moderne teknologi. Imidlertid kan pigmenteringen på ansiktet ikke bare fjernes - det er nødvendig å lære å forhindre det. Og for dette bør det forstås at det er hovedårsaken til utseendet.

Årsaker til pigmentering

Pigmentspottene selv kan ikke skade helsen, men de kan være en klokke om utseendet på feil i kroppen.

 • Sammen med aldersrelaterte endringer i kroppen oppstår hormonell ubalanse; prosessen med melaninsyntese blir forstyrret og den blir avsatt i huden i form av flekker av forskjellige konfigurasjoner og størrelse.
 • Manifestasjonen av pigmentflekker kan bidra til overdreven eksponering for sola eller kunstig brunfarge i spa-salongene. Derfor er det nødvendig å bruke en krem ​​med SPF (minst 15).
 • Pigmentering av huden, spesielt i yngre alder, kan være et symptom på sykdommer i lever, nyrer, endokrine system, samt mangel på vitamin C og PP.
 • Pigmentet akkumuleres oftest under huden hos overvektige personer og hos pasienter med høyt blodkolesterol. Dette fenomenet i medisin kalles xanmatose.

Moderne rettsmidler for behandling av pigmentering

Etter å ha funnet ut den sanne årsaken til forekomsten av hyperpigmentering, er det i noen tilfeller mulig å bekjempe det, bare ved å korrigere din livsstil og diett.

Kan være til stor hjelp i kampen mot aktivert pigment:

 • Rensing av leveren, nyrene;
 • Bli kvitt orminfestasjonen;
 • Begrense solens eksponering;
 • Avslag fra fettrik mat;
 • En introduksjon til diettmatene dine som er rike på essensielle vitaminer.
  1. Som et eksternt middel for pigmentering kan forskjellige lette kremer og farmasøytiske salver brukes.
  2. Kremer med en bleking effekt inneholder de aktive stoffene hydrokinon eller tretonin. Hydroquinon gjør at du kan forsiktig bleke huden: Den er inkludert i de fleste kosmetiske kremer.
 1. Farmasøytisk salve med perhydrol er også effektiv (30%). I tillegg til de aktive blekningsrediensene, er alle disse kremer beriket med essensielle vitaminer og sporstoffer.

I en tid med innovativ teknologi er det en rekke radikale prosedyrer som vil bidra til å bli kvitt senile hudforandringer.

Disse prosedyrene inkluderer:

 • Kjemisk peeling. Essensen av denne metoden er å anvende spesielle kjemikalier beriket med fruktsyrer til pigmentplettene. De bryter ned det øverste laget av epidermis på ansikt og hender, fjerner pigmentet. I tillegg til blekingeffekten, gjør denne prosedyren deg til å kvitte seg med små rynker og uregelmessigheter i huden.
 • Lysbehandling. Eksponering av huden mot lyspulser, som ligner en kamerablixt, ødelegger pigmentet og gjør det mulig å kvitte seg med uønskede flekker på huden.
 • Laser polering. Det regnes som den mest effektive måten å kvitte seg med senil pigmentering. Prosedyren utføres av en kosmetolog etter en obligatorisk foreløpig diagnose. Dens behandling består av en pekeffekt på huden med en laserstråle. I dette tilfellet er huden ikke utsatt for mekanisk eller termisk skade. Dens bleking oppstår på grunn av koagulering av de berørte cellene: Etter eksponering av laserstrålen til pigmentpletter, mørkner de. Etter flere dager peeling det øvre laget av epidermis av. Som et resultat får huden en naturlig, jevn farge på bare en måned. Noen ganger er en prosedyre nok til å kvitte seg med stygge flekker for alltid.

Folk rettsmidler å kvitte seg med alder flekker

Den pigmentering som oppstår med alderen i begynnelsestrinnet, fjernes lett hvis behandlingen påføres ved hjelp av tradisjonelle oppskrifter. Profesjonelle kosmetiske prosedyrer kan suppleres for å forbedre effekten av "bestemors" metoder.

 1. Vi blir kvitt pigmentering på hendene:
 • Tørk flekkene på hendene med sitronsaft fortynnet med vann;
 • Hell kokende vann over finhakket persille, la den avkjøles og gjør badet;
 • Tilsett rømme og rå egghvide til hytteost, rør godt. Hold oppslemmingen i hendene for en kvart time. Etter skylling med varmt vann, påfør en mykningskrem.
 1. Gode ​​verktøy er svart reddik, gulrotjuice, aloe, grapefrukt, persille og agurk. Etter tørking på hendene på gulrotjuice, børst huden med melk. En maske med revet radise påføres på huden på hendene, smurt med en nærende krem. Hold masken ikke mer enn 20 minutter. Det anbefales å vaske det av med melk.
 2. Hovedbetingelsen for effektiviteten av slike prosedyrer er regelmessighet.
 3. Hvordan fjerne pigmentering på ansiktet: masker og lotioner
 • Bland citronsaft i like store mengder med ricinusolje, hold blandingen i ansiktet i en halv time, og blakk deretter den resterende oljen med et serviette;
 • Legg aloe juice til noen kosmetiske - det vil gi krem ​​eller lotion blekningsegenskapene for huden;
 • Tørk huden din daglig med kefir eller naturlig yoghurt;
 • Fortynn potetstivelse til en rømme med sitronsaft og bruk på ansiktet. Etter 20 minutter skylles med varmt vann med en svamp. Du kan lage en maske 3 ganger i uken.

Alder flekker på ansiktet

Alder eller leverflater gjør deg mye eldre, selv om du bare er 20-30 år gammel. I medisin kalles slik pigmentering også for sol eller senil lentigo. Trusler mot helse, disse stedene bærer ikke, men kan være ubehagelig psykologisk, spesielt for kvinner.

Hvordan ser de ut på ansiktet?

Eksternt er disse vanligvis brune eller mørke flekker, som er flekker av hud med økt mengde melanin. De kan enten være single eller fusjonere i klaser (spesielt i områder av huden som er utsatt for sollys - øvre rygg, skuldre). De hyppigste stedene der de befinner seg - kinnene og pannen, jo mindre ser de ut på nesen.

Bekrefter at disse er virkelig alder flekker, vil bidra til å kvitte seg med at slike hudfeil kan være et tegn på å utvikle hudkreft.

årsaker til

Alder flekker er vanlige på ansiktet, da det er en av kroppens deler som er utsatt for ultrafiolett sollys. Dermed andre navn - solstråler eller lentigo. Andre risikofaktorer inkluderer:

 • avansert alder (spesielt etter 40 år);
 • lys hud fra naturen;
 • sol eller sol under lang tid;
 • hyppige besøk til solarium.

Hvordan bli kvitt hjemmeforhold?

Alderfarger selv er ufarlige, men kan skape feil inntrykk av tidlig aldring. Derfor er det ulike metoder for fjerning eller avklaring:

retinol

Retinol er en form for vitamin A som kan konverteres til mange forskjellige former. Oftest i kosmetologi, bruk retinsyre. Et eksempel på denne syren er tretinion, som er en del av kremer, geler, løsninger.

Retinol er et super anti-aldringsprodukt, men er også ideelt for behandling av hyperpigmentering. Imidlertid kan bruk av visse produkter, som Renova, Avita, Retin-A, Retin-AMicro, Atralin, forårsake bivirkninger - tørrhet, kløe, rødhet i huden.

Det er nødvendig å velge riktig konsentrasjon av retinol i produktet for å unngå mulige negative konsekvenser.

exfoliants

Exfoliants er et middel til å lette ansiktet ved forsiktig å fjerne døde hudceller. Dette bidrar igjen til absorbsjon av de aktive ingrediensene i huden, forråder hennes strålende utseende.

Markedet for disse produktene er rikt og variert.

De beste kremer for alder flekker på ansiktet

Effektiviteten til enhver krem ​​måles av resultatene, ikke alt som passer til andre passer for deg. Det er mange rimelige, sikre produkter, men det viktigste er å matche dem til din hudtype.

De fleste av ingrediensene godkjent av FDA (Kvalitetssikring i USA) som utgjør kremer, bidrar til effektivt å håndtere problemet, men noen av dem kan være skadelige hvis de brukes feil.

Kraftige (effektive) ingredienser fra denne listen inkluderer hydrokinon, glykolsyre og kojinsyre, arbutin. Noen kremer basert på dem, spesielt med hydrokinon, er reseptbelagte legemidler og må velges av en kvalifisert spesialist. De mest populære produktene som anbefales av dermatologer og brukes i salonger er:

 • Clinique enda bedre klinisk Dark Spot Corrector
 • Kiehls Photo-Age Corrector Intensive Corrective Moisturizer
 • Kinerase Hudton Perfekt Serum XK
 • Shiseido White Lucent MicroTargeting Spot Corrector
 • Vichy ProEven Total Dark Spot Corrector
 • Aveeno Clear Complexion BB Cream
 • Booth Glycolic Acid Skin Resurfacing Solution
 • Obaji Nu-Derm System

Du bør ikke forvente en rask bortskaffelse av leveren flekker, bruke kosmetikk. Du solbadet i årevis i solen, vær nå tålmodig. For de som ikke vil vente lenge, er det andre måter, men før de trengs, bør du konsultere en lege.

Prosedyrer for fjerning

Fjerning av solflekker ved hjelp av spesielle prosedyrer er valgfritt, da slik pigmentering ikke bærer noen helserisiko. Metoden for eksponering for huden vil avhenge av den valgte metoden og hvor hensiktsmessig det er.

Hvis du bestemmer deg for å gå etter disse prosedyrene, snakk på forhånd med din hudlege. Dette er avgjørende fordi risikoen og bivirkningene er nøkkelen under og etter slik behandling.

Laser terapi

Avhengig av de ønskede resultatene benyttes forskjellige former for laserbestråling. Vanligvis er oppgaven med en laser å ødelegge pigmentcellene. Dermatologen er ansvarlig for å bestemme og velge en bestemt type terapi som vil gi de forventede resultatene.

Kjemisk peeling

I motsetning til laseren med kjemiske peeling blir en spesiell substans for fjerning av flekker påført eller injisert i huden, hvorpå huden er malt. Gitt følsomheten i ansiktets hud, er det ideelle overflate og middels dyp kjemisk peeling. De ønskede resultatene avhenger imidlertid også direkte av den valgte dybden.

Andre metoder

Kryokirurgi bruker metoden til å fryse flekker med flytende nitrogen. En annen metode for å lette aldersflater er microdermabrasion - mekanisk peeling ved hjelp av slipemiddel.

Folkemidlene

Hjemmelagde naturlige produkter vil ikke gi en rask effekt, men etter noen uker vil forbedringer bli merkbare i de fleste tilfeller.

Apple Cider eddik og løkjuice

Apple cider eddik er et godt verktøy for å gjøre alder pigmentering flekker på ansiktet mindre merkbar og for å forbedre hudtonen. Den inneholder alfa hydroxy syrer, som fungerer som et utmerket eksfolierende middel.

 1. Finhakk eller grøt løk, bruk en sil eller osteklær for å klemme saften ut av den.
 2. Ta en del eple cider eddik og en del løkjuice og bland dem sammen.
 3. Påfør blandingen med en bomullspute direkte på aldersplassene. La det stå på huden din i minst 30 minutter, eller så lenge du kan.
 4. Gjenta dette en gang om dagen i ca 6 uker, og du bør merke en gradvis forbedring. Hvis blemishene ikke forsvant helt etter 6 uker, men de begynte å falme, gjenta prosessen til de gjør det.
 5. For å øke hastigheten på prosessen kan du røre 1 ss eddik eddik i en kopp vann (varmt eller kaldt) og drikk dette produktet to ganger om dagen i en måned. Dette vil ikke bare hjelpe til med alder flekker, men også gjøre deg sunnere og mer aktiv. Hvis du tror eddik er for sterk, prøv å legge til en spiseskje honning som et naturlig søtningsmiddel.

Merk. Når du bruker eddik til huden, er det lett rødhet akseptabelt. Men hvis irritasjonen er alvorlig, må du slutte å bruke eple cider eddik.

sitron

Det er kjent at syre i sitronsaft bidrar til å lette alder flekker. Bare bruk fersk sitronsaft direkte til flekker to ganger om dagen, og du bør begynne å legge merke til forbedringer etter omtrent to måneder. La juice være på huden i minst 30 minutter eller til det er praktisk for deg. Du kan også legge juiceen på huden over natten.

NB. Hvis du planlegger å gå ut, vent til juice tørker, da det øker hudens følsomhet mot sollys og kan forverre problemet.

Aloe vera

Gelmassen av bladene av aloe vera har lenge vært kjent som et generelt terapeutisk middel for hudproblemer, spesielt brannsår. Mange har også funnet ut at det er nyttig for å redusere det visuelle utseendet til aldersplassene. Gni juice eller gel direkte på de berørte områdene to ganger om dagen og la den stå på huden i minst 45 minutter hver gang. Innen en måned bør du begynne å merke forbedringer.

Castor olje

Det ble funnet at ricinusolje reduserer utseendet på aldersflater. Gni den direkte på den berørte huden en gang i morgen og en gang om kvelden. Dette bør bidra til å redusere synligheten av flekker på ansiktet i løpet av måneden.

yoghurt

Naturlig melkesyre i yoghurt gir det egenskaper for å bekjempe alder flekker. Det fjerner forsiktig døde hudceller, lynflater. I tillegg holder yoghurt huden fuktig og ser frisk ut.

Som et alternativ, kjernemelk eller syrnet milt vil gjøre, bare de har mer væskekonsistens og er ikke så komfortable.

Påfør på flekker trenger yoghurt 2-3 ganger om dagen, etterlater minst 20 minutter. For den beste effekten til en slik maske er å legge til sitronsaft eller havregryn (mel eller flak).

Vitamin E

Vitamin E, på grunn av dets antioksidantegenskaper, er et meget kjent og nyttig middel for ulike hudproblemer og for hydrering. Det kan kjøpes i form av olje eller kapsler på et apotek.

Metoden for tilførsel er omtrent den samme som for yoghurt: Påfør 2 ganger om dagen i 15-30 minutter. For ekstra effekt og bekvemmelighet kan den fortynnes med ricinusolje. Gjenta behovet for flere uker, slik at det var merkbar forbedring.

gurkemeie

Denne planten har blitt brukt siden antikken for hudpleie. For å bruke det, må du lage en pasta ved å blande gurkemeiepulver med melk, hvor det også vil være nyttig å legge til litt sitronsaft. Denne blandingen skal brukes 2 ganger om dagen på flekkene og holdes i minst 20 minutter før skylling. Bruksperioden er også noen uker, som med de fleste andre folkemidlene.

tomater

Tomater inneholder forskjellige syrer og har også blekningsegenskaper, noe som gjør deres juice en utmerket måte å fjerne alder flekker og andre hudfeil, inkludert fregner.

I tillegg inneholder tomater enzymer og et høyt innhold av lycopen - en kraftig antioksidant som er kjent for å effektivt lyse huden.

Metoden for påføring er så enkel som mulig - gni flekkene med et stykke kuttet tomat og la saften tørke godt. Du kan også lage en maske ved å legge til honning til tomatjuice.

Hvordan bli kvitt senile alder flekker på ansiktet

Du ser ut til å være ikke gammel i det hele tatt, og senile aldersplassene plager deg allerede. Ja, ikke bare hvor som helst, men i ansiktet! Helse ubudne gjester bærer ikke skade, noe som ikke kan sies om selvtillit.

Er det noen frelse fra dem? Det er, og ikke en! Det er mange måter å kvitte seg med alder flekker. Og tilgjengelig og ganske billig.

Vi fjerner flekker på naturlige måter

Disse midlene er som stjerner i himmelen. La oss bare snakke om det lyseste.

Medisinske avgifter

Hovedårsaken til utseendet av pigmentering er selvsagt alderdom. Men ikke alene. Senile flekker (eller med andre ord senile lentigo) kan være forårsaket av "lever" -problemer, som for eksempel hepatitt. I dette tilfellet, den beste hjelpen medisinske decoctions av:

Bare et par uker drikker du og begynner å smile igjen når du ser i speilet.

Hypericum fjerner lentigo, som dukket opp på grunn av problemer med leveren

Urtepreparater

Pigmentering av huden oppstår på grunn av problemer med mage-tarmkanalen. Spesielt på grunn av ormer (ormer). Du kan fjerne dette problemet med slike fytopreparations:

 • reinfann;
 • malurt;
 • valnøttbrikker.

Hvis du har pigmentering dukket opp i munnområdet, er kanskje ikke magen eller tarmene dine plaget av ormer, men av polypper.

diuretika

Diuretika er også effektiv mot flekker, spesielt hvis lentigo skyldes nyreproblemer. I en slik situasjon hjelper de godt:

For å forhindre dannelse av gammel pigmentering må du definitivt spise mat som er rik på vitaminer i gruppe PP og C. Disse er for eksempel sure bær og frukt, gulrøtter, frokostblandinger, tørkede sopp, friske grønnsaker, harde oster og hvitt kjøtt (men bare fjærfe ).

Grapefruktjuice

Juice bør være så frisk som mulig, fersk juice. Behandle dem til huden din minst to ganger om dagen. Resultatet vil komme raskt - flekkene "visne" bort i en uke, maksimalt to.

Sitronsaft

I tillegg til sitronsaft trenger du bordsoda:

Bland citronsaft, bordsoda og vann (mengden vann er 1 til 10, det vil si at vannet skal være 10 ganger mer, pluss et par skjeer med brus).

Den resulterende blanding påføres pigmenteringen.

Plettene vil begynne å forsvinne etter noen 2-3 slike behandlinger.

Aloe juice

Separat aloe juice du ikke finner, men det er mange kosmetikk med ham i komposisjonen. Denne saften er en utmerket "blek" av huden. Behandle dem til de berørte områdene to ganger om dagen (om morgenen og om kvelden), og i løpet av en uke vil lentigo "falme" og så forsvinne helt.

Castor olje

En ricinusolje du ikke kan gjøre. Vi trenger fortsatt den samme sitronsaften:

Bland i samme mengder ricinusolje og sitronsaft.

Den resulterende blandingen smører flekkene, og berør ikke en halv time.

Rengjør blandingen med en ren, myk klut.

For å påvirke var vedvarende, smør huden med denne typen maske minst tre ganger i uka og minst en måned.

Ulike fruktmasker

Frukt som er egnet for å lage en slik maske er bare masse. Men det er best å lage mat fra noen slags "røde" bær (bringebær, jordbær, etc.). Nesten alle ville bær, samt melon og vannmelon (mer presist, deres kjøtt) er perfekte:

Du setter bær i mush (i en blender).

Du legger bokstavelig talt noen få dråper sitronsaft.

Du legger vass på farget hud. Du holder på dem i 40 minutter.

Gruel vaske av et godt vanntrykk.

Etter prosedyren, prøv minst et par timer for å unngå direkte sollys på den behandlede huden.

Persille maske

Lettere og mer tilgjengelige masker kommer ikke opp med:

Slipe eller knuse persilleblader og stilker i en blender. Ingenting komplisert - de vil bli en homogen masse om et par minutter.

Du legger den grønne grøten på pigmentering og vask ikke i 45 minutter.

Lunkent papirmasse rent vann.

Du bruker fuktighetskrem til de behandlede områdene.

Gjenta prosedyren hver dag minst en uke (helst 2-3 uker), og flekkene på huden vil stille og umerkelig forsvinne.

Linden avkok

Gjør den mest mettede "sterke" kalkdekkingen og gni den på den skadede huden. Gjør det to ganger om dagen, morgen og kveld. Etter 3-4 dager vil stedene etterlate deg alene.

Sort reddik

Du tar en fin rist og gni svart radise på den.

Hender fett nærende absorberende krem.

Deretter holder du ansiktet i en halv time. Viktig: Hvis det er en brennende følelse, er huden din for "mild" for en slik maske.

Vask reddik med vann.

Gjenta prosedyren en gang om dagen i en uke.

Fjern pigment flekker med mat

Mat kan også serveres for dette gode formål.

kefir

Ved hjelp av kefir pigment flekker vil du få ut bokstavelig om en måned. Og ikke bare fra ansiktet, men også fra hendene. Bare daglig om morgenen og om kvelden vaske denne drinken, og snart glem det ubehagelige problemet. Lær elsker kefir.

Potetstivelse

Med potetstivelse kan du lage en veldig effektiv maske:

I en sitronsaft legger du litt potetstivelse (noen skjeer). Til slutt bør du få en kremaktig blanding.

Du setter "rømme" på flekkene.

Etter en halv time vasker du av.

Påfør en slik maske minst 3-4 ganger i uken i en til to måneder.

I stedet for sitron kan du bruke andre sitrusfrukter - for eksempel oransje eller kalk.

Sennep og vegetabilsk olje

I tillegg til vegetabilsk olje og sennep, her trenger du sitronsaft:

Du tar sennepspulver, sett det i en beholder.

Du legger til sitronsaft (i proporsjoner 6 til 1, det vil si sitronsaft bør være seks ganger mindre).

I samme mengder legger du vegetabilsk olje til blandingen.

Den resulterende blanding påføres flekkene.

Hold dem i 15 minutter, skyll deretter med vann.

Kremer mot pigment flekker

Disse kremer vil hjelpe deg med å gjenopprette hudens friskhet og naturlige farge:

Perhydrol tretti prosent salve.

Kinesisk krem ​​Dabao. Denne kinesiske kremet er spesielt bra. Den inneholder ekstrakt av Lotus og Dahurian Angelica. Disse plantene er rike på spesielle mikroelementer som perfekt fjerner pigmentering fra ansiktet.

Men disse kremer kan ikke kombineres med bergamot, sitrus og noen andre essensielle oljer som gjør huden mer utsatt for ultrafiolett lys.

Husk: Graviditetsperioden og amming er en av de mulige årsakene til lentigo. Så ubehagelig pigmentering kan oppstå i nesten alle aldre.

Laser mot flekker

En av de mest effektive måtene å håndtere lentigo er en laserstråle. Med det blir pigmentplettene fjernet helt. Og ikke bekymre deg hvis du har lav smertegrense: Denne prosedyren er vanligvis smertefri og involverer ikke engang lokalbedøvelse. Spottene avskallet etter noen dager etter laser "intervensjon". Og i en uke vil de forsvinne helt.

Men vil slike manipulasjoner ikke medføre problemer i fremtiden? Finn ut om du leser om farene ved laser hårfjerning.

Etter prosedyren må måneden gjøre alt som er mulig, slik at de laserbehandlede hudområdene ikke møter direkte sollys. Du må også regelmessig smøre huden med spesielle beskyttende kremer.

Kan være interessert i: Typer av akne på ansiktet

Kjemisk peeling

For å eliminere ubudne gjester i ansikt og hender, vil de såkalte overfladiske peelingene, som "fjerner" bare de øverste lagene av dermis, være tilstrekkelig. Men husk: Etter prosedyren må huden komme seg i ganske lang tid - minst en måned.

Vår og sommer for peeling er ikke den beste tiden, for da er solen spesielt unmerciful mot huden din. Den optimale tiden for denne prosedyren er midt på høsten. Og en annen ting: Hvis du har herpes, bør ikke peeling utføres under noen omstendigheter.

Uansett årsak til fremveksten av senil lentigo, for å forhindre regelmessig å ta vitaminkomplekser, som inkluderer folsyre og riboflavin.

Eliminer aldersplassene med hydrogenperoksid

For å "hvite" flekker bruker du en løsning av hydrogenperoksid (tre eller fem prosent). Det kan også brukes når pigmentplettene vises på hendene. Gjør dette:

Du tar to eller tre teskjeer tørr gjær og tilsetter peroksid til dem. Som et resultat bør en pasty blanding dannes.

Påfør på de berørte områdene, hold dem i en halv time.

Vask av med lunkent vann.

Og til slutt, en video med interessante tips om å bli kvitt senile alder flekker:

Hvordan bli kvitt alder flekker på ansiktet

En av de mest irriterende og smertefulle patologiene er alderpigmentflekker på ansiktet, så vurder deres årsaker og behandling. Slike hudproblemer kan oppstå hos personer i ulike aldersgrupper.

Forutsetninger av en annen natur, inkludert arvelighet. Huden blir også endret med alderen, så det er verdt å vurdere problemet med senile flekker og behandling for å eliminere dem.

Årsaker til pigmentering

Alderpigmentering er ikke noe unntak, de fleste mennesker lider av slike hudendringer i mange år. Skje på noen områder av huden. Men når det gjelder fregner, er det mye lettere fordi de vises på grunn av et overskudd av D-vitamin. De forekommer hovedsakelig hos kvinner.

Hovedårsakene til pigmentering på huden:

 1. Arvelighet.
 2. Overdreven soleksponering.
 3. Krenkelse av hormonell bakgrunn.
 4. Hudskader, uforsiktig omsorg.
 5. På grunn av tilstedeværelsen av betennelse i kroppen.
 6. Sykdommer i galleblæren, mage-tarmkanalen og andre organer.
 7. Sykdommer i psyken av en nevrologisk natur.
 8. Mottak av medisinske stoffer.
 9. Vitaminmangel.
 10. Allergisk interaksjon.
 11. Stå opp med alderen.

Aldringsprosessen undertrykker tilstanden til hele organismen, derfor er pigmentering etter 40 et hyppig problem. Hormonal bakgrunn endrer seg raskt, huden er vanskelig å regenerere, og langvarige sykdommer blir også tilsatt.

Pigment flekker som vises etter 50 år kan reduseres. I dag finnes det moderne terapimetoder som hjelper til med å eliminere flekker på ansiktet, på hele kroppen.

Moderne rettsmidler for behandling av pigmentering

Slike pigmentplasser betyr ikke fare for menneskers liv eller helse, men de ødelegger utseendet. Pasienter forsøker å bli kvitt disse hudfeilene og bruke innovative metoder for ulike kosmetiske prosedyrer.

Hvordan bli kvitt senile alder flekker på ansiktet? Pigmenteringsterapi er rettet mot å forhindre eller redusere flekker, med noen av disse metodene kan du finne behandlingen i denne videoen.

Når et sted vises i ansiktet, utføres hudterapien ved hjelp av følgende kosmetiske prosedyrer:

 1. Peeling innebærer peeling av hud ved bruk av kjemiske elementer.
 2. Dermabrasion er fokusert på sliping av dermatologiske deksler ved hjelp av en spesiell børste som utfører sirkulære bevegelser med kraftig fart. Takket være operasjonen blir aldringsrelaterte hudendringer enkelt eliminert - pigment flekker på hendens hud.
 3. Laserbehandling med kontinuerlig applikasjon bidrar til å bli kvitt hudpigmentering innen en måned, og trusselen mot dannelsen av sekundære resultater er minimal. Denne terapi eliminerer pigmentplettene i ansiktet, men prosedyren er veldig dyr.
 4. Kryoterapi - behandling av dermatologiske deksler ved hjelp av flytende nitrogen. Denne metoden kalles også kaldt healing. På grunn av den terapeutiske og profylaktiske prosedyren er huden hvit, men arr kan virke.

Alderpigmentering av huden elimineres også ved bruk av krem- og salveblekningseffekt. En slik prosedyre anses absolutt smertefri, men ikke alltid effektiv. Terapi lyser opp flekkene, men helt bli kvitt dem vil ikke fungere.

Bruken av kremer og salver

Bleking kremer anbefales å bruke for pigmentering av huden for å eliminere problemet. De er gitt for eliminering: fregner; kviser; senil pigmentering er eliminert. Eksperter anbefaler å fjerne store flekker med ansikts kremer. Det finnes verktøy som fjerner fregner, samt forhindrer forekomsten.

Men før du kjøper et verktøy tilfeldig, må du konsultere en lege (hudlege) som kan finne et effektivt verktøy. Eksperter anbefaler å bruke folsyre og vitamin C. Enkelte salver inneholder kakaosmør, celandine juice, som beskytter huden mot solens stråler. Oljer nærer huden, lyser pigmentet.

Fjernelse av laserpigmentering

Laserterapi varer ikke lenge, men tiden avhenger av volumet av flekkene, typen utstyr. Prosessen er helt smertefri, men for enkelhets skyld brukes spesialbedøvelse.

Huden behandles med antiseptisk middel. Overflaten av huden er utsatt for emitterpulser. Huden begynner å mørke i begynnelsen, da dannes en tynn skorpe som vil avta etter omtrent 5 dager.

Eksperter anbefaler kontinuerlig å ta vare på huden, for ikke å overdrive det med et besøk i solarium, da alderpigmenteringen av huden vår kan vises igjen.

Kjemisk peeling

Tenk på hvordan du blir kvitt alderpigmentflekker ved hjelp av denne moderne metoden. Eventuelle prosedyrer for å eliminere pigmentering skal utføres i spesialforretninger, under veiledning av en erfaren profesjonell.

Og ingen anestesi er nødvendig. Når kjemisk peeling i behandlingsområdet følte en liten prikkling. Etter prosedyren bruker legen en beroligende lotion eller salve, så vel som kjent med reglene for hudpleie.

Innen 2 dager kan ansiktet være rødt og litt hovent. Videre er det skorper, men vær ikke bekymret, for slike manifestasjoner vil passere seg selv. Det viktigste er ikke å skade huden igjen og ikke å bruke noen midler uten å konsultere en lege. I de fleste tilfeller blir huden gjenopprettet etter 14 dager.

For rask fornyelse av dermatologiske deksler, er det nødvendig å bruke salver. Bare 5 til 10 økter vil være tilstrekkelig og hver person med hudproblemer (fregner eller pigmentflater) kan oppnå gode resultater og eliminere dette problemet.

Bruken av folkemessige rettsmidler

Hvis du vil fjerne aldersflater, kan du bruke tradisjonelle oppskrifter. Etter at et par økter av utdanning vil skaffe seg en naturlig tone, blir det mindre synlig. Fra senile alder flekker kan du bruke oljer som brukes i salonger. For eksempel, når en oppvarmet burde gnides i hendens hud et par ganger i løpet av dagen, vil resultatet bli merkbart, flekkene vil forsvinne.

I motsetning til omsorgs- og næringsmiddelblandingene, varierer slike konsistenser i en høy konsentrasjon av aktive elementer, derfor bør de ikke brukes regelmessig. Overvei oppskrifter mot problemet med alder flekker.

Sitronsaft

Fersk sitronsaft brukes i stedet for tonic. Sitronsaft bør tørke huden opptil to ganger om dagen før sengetid (tørk i ca 2 uker). Etter 20 minutter må du vaske med vann ved romtemperatur.

Aloe juice

Hvordan fjerne flekker fra ansiktet hjemme ved hjelp av aloe? Nesten alle i leiligheten har en slik plante. Fra arkene må du klemme saften og på ansiktet. Hvis du føler at huden er for klebrig, kan du vaske den av.

Grapefruktjuice

Grapefruktmassen, melon brukes til fjerning av fregner. Det er tilrådelig å tørke ansiktet med jordbærinfusjon. For å lage flere bær, knåd dem og fyll dem med et glass kjølig væske. La løsningen brygge og gni huden.

Castor olje

Avlede aldersrelaterte pigmentspots på hendene ved hjelp av vegetabilsk olje kan være en metode for å bruke midler til pigmentområdet. Lysmassasjebevegelser utføres til helt absorbert. Det er bedre å bruke dette verktøyet opptil 2 ganger i løpet av dagen (morgen og kveld). Etter 30 dager vil resultatet bli merkbart.

Fruktmasker

Masken av friske jordbær kan bidra til å fjerne senile alder flekker på ansiktet, perfekt blek og tone opp ansiktets hud. Det bør knyttes med en gaffel et par friske bær, for å forbedre resultatet, kan potetmos blandes med hytteost i samme mengder.

Persille maske

Et effektivt verktøy er vanlig persille, som må poundes til en uniform tilstand. Masken må holde i en halv time. Etter koking med vann, bruk kremet.

Linden avkok

Alderpigmentering av huden behandles ved bruk av lindedekok. Metoden for å gjøre det er dette: ta 2 ts kalkblomstrer, hell kokende vann og fyll det i omtrent en halv time. Deretter blir avkoket påført problemområder tre ganger om dagen.

Bad med brus

Når du vil raskt bli kvitt aldersplassene i dette problemet, vil du kunne bidra til sammensetningen av den vanlige brusen. Badet er veldig enkelt og raskt å klargjøre. Forholdene er: for seks ts. brus trenger 250 ml væske. Huden blir tørket et par ganger i løpet av dagen.

Potetdekok

Kartoffelsaft har en bleking effekt, nærer og fukter huden. Ta rå poteter, melk (skje). Alle komponenter blandes i tanken, og noen få dråper vegetabilsk olje tilsettes. Kokte poteter påføres huden og vaskes deretter av.

Eliminer aldersplassene med hydrogenperoksid

Verktøyet er rimelig, rimelig, slik at du kan kjøpe det på et hvilket som helst apotek. For at flekkeliminering skal være best, må du smøre dem 3% med stoffet 2 ganger i uken. Mer prosent kan ikke brukes til å eliminere brannskader.

Flere Artikler Om Typer Acne