Tonale ressurser bidrar til å visuelt skjule hudfeil og til og med ut lindring. I tillegg gjør de huden blomstrende, maskerende tegn på tretthet. Derfor fordelene av slike kosmetiske produkter til tider mer enn skade.

Myter om foundation kremer

Den vanligste oppfatningen er at tonale kremer tetter porene, noe som betyr at de forårsaker svarte flekker og kviser. Men dette er ren misforståelse, fordi moderne produkter ikke inneholder farlige grove partikler som hindrer huden i å puste. Tonalki består av en silikonbase og de minste partiklene - pulver av ønsket skygge. Krem danner derfor på huden det tynneste nettverket, gjennom hvilket oksygen tilføres til cellene. Du kan, ved hjelp av tonalverktøyet, forkaste fregner, edderkopper, blåmerker og fine rynker. For å gjøre dette, må du korrigere grønne, gule og andre nyanser.

Også kvinner tror ofte at tonalkremer bidrar til aldring, dehydrering av huden. Faktisk inneholder denne dekorative kosmetikk nærende oljer, vitaminer og andre gunstige stoffer som fukter huden og beskytter den. Men for dette, når du velger et produkt, bør du ta hensyn til hudtype og kjøpe en god kvalitetskrem.

For tørr hud er tonalbasen med fuktighetsgivende effekt optimal, den bør være ganske tykk eller i form av en mousse. For fet hud, bør du kjøpe en mer flytende krem ​​med et minimum innhold av oljer, slik at ansiktet ikke skinner.

Hvordan påvirker fundamentet huden

Tonal rettsmidler kan til og med bidra til å bekjempe betennelse og akne. For en positiv effekt på problemhud, er salisylsyre og triclosan inkludert i kremer som fjerner rødhet.

Imidlertid kan akne fortsatt oppstå ved bruk av grunnkrem, men bare hvis huden ikke renses godt nok etter sminke. Det er skadelig å forlate kosmetikk for natten, det er nødvendig å vaske grundig, bruk tonic før sengetid. Å frykte den negative effekten på stiftets hud kan bare være om sommeren. På denne tiden av året er det bedre å velge et fôrgivende fargetone.

Det antas at tonalkremer bidrar til hud aldring. Etter å ha vurdert sammensetningen av kosmetikk, kan du forsikre deg om at midlene beskytter huden mot skadelige effekter av sollys. Det er deres innflytelse som fremkaller utseendet på tidlige rynker, og tonalkremer beskytter epidermis på grunn av innholdet i solkrem. Antioksidanter inkludert i dekorative kosmetikk tillater å bekjempe de første rynkene. De har en gunstig effekt på hudens helse.

Harm krem

Stiftelsen er et populært kosmetisk produkt som jenter og kvinner bruker til å jevne ut skjønnheten og gi den en vakker nyanse. Faktisk er det viktig å huske at du trenger å vite hvordan du bruker kosmetikk, fordi uten å vite noen regler, kan du selv skade deg selv.

I tillegg til daglig pleie, bør du ha tilstrekkelig mengde dekorative produkter for å kunne gjøre sminke, understreke dine sterke sider og skjule ulemper. I kosmetikkbutikken kan du plukke opp et fundament som vil være perfekt for din type utseende, men i tillegg til de viktigste fordelene er det også ulemper. For eksempel kan daglig bruk av fundament forårsake utslett eller tørrhet, men la oss komme inn på detaljene.

- Foundation krem ​​kan føre til å etterligne rynker. Ja, dette er sant, men i dette tilfellet er det ikke avhengig av kvaliteten på det dekorative produktet du bruker, men om du valgte det riktig for din hudtype. Til dags dato er det et stort antall forskjellige typer concealer, som du kan velge, ut fra din type utseende.

Hvis du har fet hud, velg et fundament for fet hud, hvis tørr - for tørr. Mimic rynker kan vises eller fordyres på grunn av det faktum at du vil bruke et fundament, som inkluderer alkohol, i området rundt øynene. Alkohol vil tørke huden og dermed frata den av naturlig fuktighet. Det er bedre å gi preferanse til skjulere som er ideelt egnet til å skjule feil og forhindre utseendet på glimmer. Concealer inneholder ofte fuktighetsgivende sporstoffer, slik at daglig sminke ikke skader huden din.

- Stiftelsen kan forårsake svarte flekker. Nesten alle kvinner vet hvilke svarte prikker er. Denne problemer oppstår med mange, fordi det ikke alltid er mulig å rense huden på urenheter og fjerne døde hudpartikler. Svarte prikker er ikke mer enn forurenset porer. Ofte er årsaken til dette den daglige bruken av fundamentet.

Hvordan går det? Du bruker fundamentet, nyter det perfekte belegg hele dagen, og om kvelden glemmer du å fjerne den eller ikke fjerne den godt nok. Porene blir tette, svarte prikker vises, og noen ganger er det ikke så lett å håndtere. Hvis du bruker fundament hver dag, må du rengjøre ansiktet ditt med kjemiske eller mekaniske skrubber 1-2 ganger. Du kan kjøpe dem på en hvilken som helst kosmetisk butikk, og følg instruksjonene, og finn ut hvordan du bruker dem.

Ofte fører daglig bruk av fundament til utseendet på svarte flekker, så du bør være forberedt på dette. Til dags dato er det et stort antall forskjellige produkter for å fjerne sminke, som du enkelt kan kvitte seg med grunnlaget før du går i seng.

- Allergisk reaksjon på tonalku. Akk, produsenter av dekorative kosmetikk bruker ikke alltid veldig høye kvalitetsprodukter. Hvis du kjøper en billig concealer, vær sikker på at den har mange billige ingredienser som kan provosere en allergisk reaksjon.

Det er bedre å konsultere en skjønnhetspleie som vil hjelpe deg med å gjøre det riktige valget. Det skjer slik at du bare ikke passer til noen av komponentene i tonalverktøyet, så før du kjøper det, studer nøye sammensetningen.

Jo mer du bruker en concealer, som har skadelige ingredienser til huden din, jo større er sannsynligheten for at møtet med den fagre ikke som rødhet, kløe, utslett og som et resultat, ulike dermatologiske problemer. Hvis du har fjernet grunnlaget fra din daglige sminke, har du fortsatt hudproblemer, kontakt din hudlege.

- Hindring av oksygen. Dessverre, på grunn av at fundamentet tett dekker huden, utjevner fargen og gjemmer feilene, forhindrer det inntrengning av oksygen.

Dette er bra fordi frie radikaler ikke kommer inn i de øvre lagene av epidermis, men ulempen er at produktet forstyrrer den normale utvekslingen av oksygen. Dette fører til at huden blir grå, uklar og tørr, rynker og blåmerker under øynene vises. Daglig bruk av stiftelsen kan noen ganger føre til brudd på utveksling av blod, noe som ytterligere påvirker din skjønnhet negativt.

For å løse dette problemet, bør du være oppmerksom på hvilken type grunnlag du bruker. For daglig sminke bør du bruke lette teksturer som er typiske for BB kremer og lyse tonale baser med svakt belegg. Det er utmerket dagkrem med reflekterende partikler som skaper utseendet på sunn, utvilget hud og gjør feilene dine mindre synlige.

- Akne og små utslett når du bruker fundament. Dette ulempene kan skje med hver jente eller kvinne som velger å bruke concealer for å skape daglig sminke. Dessverre glemmer mange av det rettferdige sex at de svært små akne kan forårsake forstørrede porer, og stor akne kan forårsake arrdannelse. Hvis du har merket et lite utslett, bør du straks fjerne produktet fra ditt daglige arsenal for å ikke skade huden.

Du bør ikke rettferdiggjøre produktet og referere til at det bare er mangel på huden din. Hvis hver dag det er grunnlag på huden din som ikke passer deg i det hele tatt, vil du legge merke til forverring, og du må snart gå til en skjønnhetspleie for å gjennomgå et behandlingsforløb. Små utslett kan også oppstå på grunn av at huden ikke puster, så hvis du har noen mangler, prøv å lete etter nye produkter som vil være perfekte for deg.

- Mangel på naturlighet. Mange menn sier at grunnlaget i den daglige sminke er uakseptabelt, fordi slik hud er synlig langt unna, og med nært kommunikasjonsnegative følelser vises. Dette skyldes det faktum at mange kvinner ikke vet hvordan man skal bruke fundamentet og velge det i henhold til hudtonen.

Hvis du ikke vet om dette produktet passer for deg, utelukk det fra din daglige sminke. Det er bedre å bare tynne øyevipper og lett dekke huden med et smulert pulver. Hvis du ikke føler deg komfortabel uten tonalkrømen, be om hjelp fra en makeup artist som vil gi faglig råd.

- Gå tilbake til innholdsfortegnelsen i avsnittet "Dermatologi"

Harm krem

Glatt og frisk hud uten en enkel kvise, en tispe eller en hitch er en ekte fetish for sminkeartister og vanlige jenter som ikke kan forestille seg seg uten sminke. Stiftelsen er den viktigste skuespilleren av den magiske prosessen for å gjøre huden strålende og glatt, så selv de som tror at tonalrammen ødelegger huden, bruker den. Men er tonalkrem virkelig skadelig, eller er det en myte som er blitt foreldet fra forrige århundre?

Kjemisk sammensetning

I de siste årtusene pleide kvinner å gi den perfekte skyggen av ansiktet de mest vanvittige stoffene, inkludert voks, bly, et tynt lag med rismel eller kritt, og til og med fuglefjerning. Alle disse verktøyene fremkalte ikke bare utseendet av betennelse, men forårsaket også helseproblemer. Det første fundamentet i vår forståelse dukket opp i midten av 1930-tallet, og ble skapt av firmaet Max Factor. Sammensetningen var heller ikke veldig lik den moderne. Så det var en myte om fundamentets skade. Og hvilken del av midlene inkluderte i dag?

Moderne midler for å gi et ansikt en jevn tone inkluderer voks og vokslignende stoffer, samt fargepigmenter (alle de samme sinkene, bare i mye lavere doser, jern eller titanoksid), oljer og fettstoffer (både naturlige og syntetiske), emulgatorer, samt cellulose for komprimering, konserveringsmidler, etc. I tillegg til de grunnleggende komponentene kan forskjellige oljer (naturlig eller nesten), ekstrakter av forskjellige planter, vitaminer, allantoin og aminosyrer med antioksidanter tilsettes til sammensetningen av tonicet.

 • Kan alt dette skade huden? Hvis du har en individuell intoleranse mot noen av komponentene i krem, så helt.
 • Skaper tonale agenter komedoner? Dette kan være sant, men bare hvis du bruker et fundament som er valgt feil, for eksempel hvis du har fet hud, vil du søke tonal rette mot huden med svak sebumsekresjon, etc. Tonaln i seg selv påvirker ikke dannelsen av komedoner.
 • Fremmer kremet dannelsen av rynker? Hvis det passer riktig, så nei. Med bruk av moderne tonale midler med en lett tekstur, som er mer som en tynn og delikat film enn en maske, puster huden tvert imot. I tillegg beskytter de ansiktet mot skadelige stoffer, UV-stråling og selvfølgelig mot smuss og støv.

Aldri ødelegge huden med utgått eller lavkvalitets kremer: etter dem kan det ikke bare være betennelse eller akne, men mer alvorlige problemer - slik tonal betyr at det er skadelig per definisjon!

Hvordan bruke

For å minimere fundamentet er det nok å huske noen enkle regler for deres søknad:

 1. Ikke bruk tonale midler om sommeren: De blander seg med sebum og svette, de blir rancid og kan forårsake alvorlig skade på huden. På dette tidspunktet er det bedre å begrense lyspulver. Og i varmt vær, ekspanderer porene (det samme skjer hvis du liker krydret mat og alkohol) og pigmentene av krem ​​blir lett tilstoppede, og disse er komedoner, akne, røde kviser etc. Hvis pulver ikke er ditt emne, og ikke Hvis du liker å bruke fundamentet i varmen, kan du bestemme: du kan erstatte den med et lett væske eller en fuktighetskrem som har en nyanse.
 2. Før ansiktsbehandling skal ansiktet rengjøres og fuktes. Vi husker også om midler for vask og fuktighetsgivende kremer.
 3. Før du bruker tonalfundamentet, bruk alltid en sminkebase som skiller huden.
 4. Vedvarende kremer brukes ikke mer enn en gang hver tredje eller fire dager. Ja, fristelsen til å ikke bekymre deg om sminke hele dagen, er bra, men slike verktøy gir definitivt ikke huden puste og kan "hjelpe" med spredning av sopp og bakterier.
 5. Vel studer kremets sammensetning før du kjøper. Det er best å velge en hvor fargene er vegetabilske eller organiske. Og ikke glem at jo tykkere tonen, jo flere pigmenter i mediet, og dette forstyrrer hudpusten.
 6. Uansett hvor høy kvalitet din "tonalnik" er, blir den alltid vasket av før du går i seng.
 7. Det er ikke nødvendig å bruke verktøyet i et dusin lag, og gjør sminken til en maske. Dette vil gjøre noen kosmetikk skadelig (ikke bare dekorative).

Hvordan velge

I dag er det grunnleggende for alle typer hud og for alle behov. Din oppgave er å lese etiketten flittig og finne "din" krem ​​riktig.

 • Fet hud

Hovedoppgaven er å gjøre huden kjedelig. I tillegg trenger huden beskyttelse mot eksterne faktorer.

Oljefri vil bli skrevet på medisinen du trenger, sammensetningen vil inkludere et kvisefrøekstrakt, også kjent som Pyrus Cydonia Seed Extrac, og lakridsrot (ammoniumglycyrrhizat) som regulerer talg. Se også etter Disiloxane, det vil si flyktig silikon, og dimetikon, det vil si en olje-lignende substans.

Det er tonale verktøy som kontrollerer mengden av fett på huden. De inneholder alltid stivelse, kaolin eller talkum.

Det som ikke bør være i tonalbasis er lanolin, fordi det forurenser de store porene i dermis med økt fettdannelse.

 • Tørr hud

Kremet bør ha en tynnere konsistens og inneholde en stor mengde fuktighetsgivende ingredienser. Det er bra hvis det er olivenolje (Olea europaea), hyaluronsyre og tokoferol med retinol i tone.

 • Eldre hud

Stiftelsen skal ha løfteeffekt og utjevningsegenskaper.

Sammensetningen inkluderer det ovennevnte retinol og tokoferol, så vel som titandioxid eller glimmer, det vil si pigmenter som reflekterer lys. Disse elementene er nødvendige for å gi en person en glød, skjule mørke sirkler, og til og med skjule manglene på moden hud som de fleste kvinner ikke vil like, for eksempel mørke sirkler. Det må være mange antioksidanter. Disse er ikke bare vitaminer, men også Arctium Lappa (Burdock) eller Glycine Soja (Soy Bean) Oil.

For å forhindre aldring av den modne dermaen og oppdatere den, bør produktet også ha solkrem, alle slags enzymer eller planteekstrakter. Alt dette strammer ikke bare ansiktet, men fjerner også tegn på tretthet fra det.

Blant de nye produktene for moden hudkrem bør noteres, hvor pigmentene er dekket med et fuktighetsskede.

 • Problem hud

Det bør ikke være oljer og fettstoffer i esken. Men det bør være mer retinol, ascorbin, tokoferol, vitamin F, Camellia sinensis (vær ikke redd, bare grønn teekstrakt), ekstrakter av druefrø, alle slags antioksidanter. Det er godt om sammensetningen inneholder salicylsyre, som ikke bare tørker tørrproblemer, men beskytter også dermis mot negative ytre påvirkninger. For samme formål kan sammensetningen være triclosan.

For fullstendig omsorg er det dagtidskrem, som inkluderer pigmenter, men de har ikke en dekorativ funksjon. Det er også en medisinsk behandling, men med innholdet av pigmenter.

Det handler ikke om fundamentets skadelighet som helhet, men om hva du har valgt for deg selv. Hvis nøkkelen er valgt riktig, vil den negative effekten være minimal, og fordelene ved tonalrammen vil være større enn skadene.

Harm krem

I dag er fundamentet et av de mest populære kosmetiske produktene, fordi med det kan du skjule hudfeil og gjøre ansiktet ditt mer attraktivt. Et stort antall forskjellige selskaper som utvikler tonalfundamente, oppstod på råvaremarkedet. Hver jente ønsker å finne et produkt som fullt ut tilfredsstiller hennes behov og var perfekt for hver dag.

Noen foretrekker å bruke tonal basis bare før viktige hendelser, og noen bruker det hver dag. Derfor bør grunnlaget være universelt og egnet for kvinner og jenter i ulike aldre. Faktisk går grunnlaget for absolutt alle, det viktigste er å velge riktig nyanse. Du bør også fokusere på din hudtype, så hvis du har den kombinert, er det viktig å velge et fundament med tørke- og matteffekt, og hvis det er tørt, med fuktighetsgivende ingredienser. Men det viktigste problemet er mytene, som for mange er ubestridelige fakta. Mytene om foundation kremer blir tilbudt oppmerksomhet, slik at du bedre kan forstå dette problemet.

1. Stiftkrem fører til aldring av huden. Selvfølgelig, hvis du bruker et produkt som er utløpt. I andre situasjoner vil ingenting skremmende skje. Også farlig kan være et kosmetisk produkt av et ukjent merke, som du ikke har hørt, ikke dine venner. Generelt er et godt fundament helt trygt og kan på ingen måte føre til aldring av huden.

Det er ikke nødvendig å legge grunnlaget for fet hud under øynene, fordi det kan litt tørke dette området, men ingen har ennå bevist at det kan føre til utseende av tidlige rynker. Derfor må du alltid lese utløpsdatoen for stiftelsen, finne ut detaljene i produktet fra vennene dine og ta i butikker som har et godt omdømme blant beboerne i byen din.

2. Stiftet tetter porene. Dette kan bare skje hvis du bruker dette kosmetiske produktet feil. For å bruke fundamentet oppfunnet base, som er et effektivt beskyttende lag. Når du legger det på huden, kan du være rolig fordi det ikke tillater grunnlaget å trenge inn i porene, og produktet blir brukt lettere og raskere. Basen er trygg for ansiktet ditt og beskytter perfekt mot pigmenters effekter. Derfor er det viktig å lære å bruke dekorative produkter på riktig måte, for ikke å skade deg selv og forenkle prosessen med å bruke kosmetikk.

3. Eiere av fet hudtype fra stiftelsen skal forlates. Dette er ikke slik, fordi de også har rett til å være vakker og godt preparert, uansett hvor mye fett huden deres utskiller. På salg er det en spesiell tonalkrem laget for de jentene og kvinnene som lider av oljeaktig glans på ansiktet. Bare besøk butikken med profesjonell sminke og velg et fundament for fet hud. Det gir en tørking effekt og perfekt mattes.

Men hvis du ikke har denne effekten, kaste matte kluter inn i kosmetikk og bruk dem hele dagen. De ødelegger ikke sminke, men fjerner overflødig talg. Du kan også bruke matt gjennomsiktig pulver, som er usynlig, men fjerner perfekt oljeaktig glans. Som en del av tonalkremer for fet hud er alkohol ofte tilstede, som helt dør bakterier, slik at utslett og irritasjoner ikke blir skummelt.

4. I fundamentet er det absolutt ingenting nyttig. Dette er også en vanlig misforståelse, som mange kvinner benekter bruk av dette produktet. Relativt nylig gjemte tonalkremer bare feilene og forbedret ikke tilstanden til huden. I dag er motsatt sant: mange jenter foretrekker bare visse produkter på grunn av deres fordeler. For eksempel har BB-kremer dukket opp, som hovedsakelig er fuktighetsgivende balsam og deretter korrigerende baser. Du kan alltid lese sammensetningen og se etter noe som er nyttig for deg selv. Noen gir preferanse til grunnlaget med vitamin E, og noen med næringssyrer.

5. Foundation kremer tørker ut huden. Faktisk er alt absolutt det motsatte - tonalkremer fuktes perfekt og beskytter mot uttørking. Unntak er produkter beregnet for fet eller kombinasjonshud, men denne effekten er nødvendig i dette tilfellet. Hvis du har tørr eller normal hud, velg et fundament i henhold til dine data, og bruk det i henhold til instruksjonene. Produktet vil bli en beskyttende film som beskytter mot vind, tørr luft og sterk sol. Påfør et fuktighetsgivende produkt før du bruker fundamentet, slik at du beskytter huden din og gir den ekstra ernæring.

6. Blander fundamentet med fuktighetskrem, du oppnår en dobbel effekt. Dette er alt usant, men du kan ikke si at dette er hvordan du skader huden din. Det viktigste i dette tilfellet er å bruke begge produktene riktig. Fuktighetskrem må påføres ansiktet med et tynt lag og vente 15 minutter til det er fullstendig absorbert. Først da kan du bruke grunnlaget. Dermed vil du gi deg tid til å jobbe med kremet med fuktighetsgivende ingredienser, og bare deretter jevne på fundamentet til jevn, myk hud.

7. Ved hjelp av fundamentet kan du enkelt skjule acne. Fatal feil, som mange kvinner ødelegger deres utseende på. Ett lag med tonetid er vanligvis ikke nok til å gjemme skjønnheten, så det rettferdige kjødet blir brukt flere ganger, noe som resulterer i en tykk flekk. Generelt er fundamentet designet for å jevne ut hudtonen, og for akne er det korrektorer. Slike korrektorer er ofte grønne, fordi denne fargen dekker det røde. Hvis ubehagelig akne plager deg ofte, kjøp en god concealer og prikk den på huden din før du bruker grunnlaget.

8. Stiftelsen bør også brukes på huden på nakken og ørene. Denne regelen var gylden i dagene til våre mødre og bestemødre da tonalkremer først dukket opp, og det var ikke et stort utvalg av nyanser. Derfor måtte det rettferdige kjøttet sette et upassende produkt på ørene og nakken, slik at det ikke var noen forskjell. I dag har alt forandret seg, og enhver jente eller kvinne kan finne en concealer som er perfekt for hennes hudfarge.

Fordelene og skaden av fundamentet

Til tross for at grunnlaget er en av de mest populære middelene til dekorativ kosmetikk, foretrekker noen kvinner ikke å bruke den, vurderer det skadelig.

Imidlertid er slike ideer i vår tid absolutt ikke sanne.

Misoppfatninger og fordeler

Den vanligste misforståelsen om concealer er påstanden om at den tetter porene (komedogen effekt). Faktisk er dette sant bare i forhold til tonalinnretningen til den gamle generasjonen. Moderne grunnkrem har ingen komedogen effekt.

En annen populær misforståelse er påstanden om at fundamentet tørker huden, noe som får den til å bli dehydrert. Men i virkeligheten er alt akkurat det motsatte. I dag kombinerer de fleste tonale kremer samtidig de dekorative og omsorgsfulle egenskapene.

Derfor maskerer et godt fundament ikke bare ufullkommenhetene, men virker det også og gir fuktighet i huden. Forresten inneholder mange moderne tonalrammer SPF solbeskyttelsesfiltre som hindrer penetrasjon av skadelige ultrafiolette stråler og fotoaldering av huden. I tillegg ligger bruken av grunnkrem i deres evne til å beskytte huden mot plutselige endringer i temperatur, vind, støv og smog.

Er det mulig å skade?

Hvis tonal betyr virkelig er så nyttig, hvor kommer myter om deres skade fra? Svaret er enkelt. Tonal krem ​​kan skade huden, men bare i tilfelle når den er feil valgt.

For eksempel er tonale produkter som inneholder stearinsyre, nyttige for tørr hud. Men når de brukes til fet og problematisk hud, kan de provosere utseendet eller styrken av eksisterende akne.

På samme måte bør mattingtoner beregnet for fet hud ikke påføres tørr hud. Fordi matfyllene som finnes i dem (hvit ler, stivelse, rismel, etc.) kan dehydrere det.

funn

Fra alt dette følger det at du må velge et tonal verktøy strengt i samsvar med hudtype:

 • For ung hud med økt sebaceøsekresjon er krempulver og tonalramme med en lett mattingstruktur optimal.
 • For mer moden hud er kremmousse og tonalkrem med tett tekstur mer egnet.
 • For fading hud, kan du kjøpe et fundament som har anti-aging egenskaper.
 • For problem hud, er det best å kjøpe en tonal rette med anti-inflammatorisk effekt (merket "oljefri").

Vær forsiktig når du kjøper et fundament: Verktøyet bør ideelt sett matche din hudton eller være en tone lysere. Kontroller konsistensen av tonen i basen og hudtonen kan være på ansiktet eller haken. Bare belysningen skal være naturlig dagslys, ikke kunstig.

5 myter om farene ved tonal betyr

Selv i 2016, fortsetter mange å tro at grunnlaget klipper porene og ødelegger huden. Vi diskuterer de mest vedvarende vrangforestillinger

Tekst: Editorial Makeup.ru 26. juli 2016

Denne uttalelsen var relevant i den fjerne fortiden, da tonalressursene var ufullkomne. Deres tilstedeværelse var merkbar både i direkte og i figurativ forstand: huden var vanskelig å puste, og ansiktet var mer som en marionettmaske. Moderne formler gjør ingen skade. Dessuten anbefaler kosmetologer å bruke tonale midler, velge lettere om sommeren og tvert imot tettere teksturer om vinteren, da de beskytter huden mot forurensning, plutselige temperaturfall og skadelige effekter av sollys.

Et slikt inntrykk kan oppstå når den feilvalgte tonalanordningen understreker rynker og lindring. I tillegg ser huden seg kjedelig når pulveret også påføres et tykt lag av tone. Påfør stift i små mengder, bland forsiktig med en børste, fingertupper eller svamp. Velg lys nyanser som matcher hudfargen på nakken. Hvis du er bekymret for rynker, gi fortrinn til produkter med nærende eller fuktighetsgivende ingredienser, som planteekstrakter eller hyaluronsyre. Og vær oppmerksom på merket av anti-alder på emballasjen: slike midler vil hjelpe din vanlige krem ​​å kjempe for bevaring av ungdommelig hud.

Denne erklæringen er bare delvis sant. Kontroller sminke av fundamentet ditt. Hvis den inneholder alkohol, kan den faktisk lage en tynnere, tørrere hud rundt øynene, ikke i stand til å skille ut nok fett for å beskytte det. Hvis det ikke er alkohol, kan du trygt bruke krem ​​på hele ansiktet: det vil ikke understreke rynker.

Tvister om farene ved silikon er på hvert forum dedikert til skjønnhet. Makeup artister anbefaler å følge denne logikken: Hvis verktøyet er opprettet ved hjelp av moderne teknologi, vil det ikke forårsake skade. Tvert imot: Silikoner lager et lag på overflaten av huden, som ikke bare utligner lindringen, men også på en pålitelig måte beskytter den mot miljøets bivirkninger, og beholder også fuktighet.

Stiftelsen kan faktisk provosere betennelse, men bare hvis løsningen ikke er riktig valgt. Hvis huden din er utsatt for betennelse, velg kremer som ikke inneholder oljer, og designet spesielt for problemhud. Disse er for eksempel Vichy. Vær også oppmerksom på kosthold og vaner: begrense mengden fett og søtt mat i kostholdet ditt, rengjør huden grundig, vask alltid sminke om natten, ikke rør ansiktet ditt om dagen. Hold orden på rensligheten av børster og svamper som du bruker sminke på.

Hurray, din LIKE inspirerte redaktøren for nye artikler!

Foundation krem: Hvordan velge og hvordan å søke

Det er svært få kvinner som kan skryte av en jevn, plettfri hudoverflate. I mellomtiden er det uten denne indikatoren umulig å se veldig bra ut. Ingen sminke vil ikke se om det er akne, svarte flekker, akne, pigment flekker og andre kosmetiske feil. Mask gjør at de kan concealer, men problemet er at det må være riktig valgt. Ellers kan du ødelegge huden og sminke.

multifunksjonalitet

Hvis du velger et godt fundament, vil det være din lojale assistent og bli kvitt mange komplekser. Det skal imidlertid forstås at dette verktøyet ikke eliminerer kosmetiske feil, men bare for en del av dagen (når du er i sikte) maskerer dem. Samtidig er det i enkelte tilfeller fortsatt mulig å føle effekten på huden din, da det ideelt sett bør utføres flere funksjoner samtidig:

 • skaper en naturlig hudfarge
 • beskyttelse mot ytre påvirkninger som miljøet har (fra frost, sollys);
 • maskering av kosmetiske feil;
 • bevaring av fuktighet i cellene;
 • utjevning av hudoverflaten;
 • eliminering av fet skinn;
 • og til og med kosmetisk ansiktskorreksjon ved hjelp av fundamentet, men denne teknikken eies kun av de mest profesjonelle makeup artister som kan forvandle en kvinnes ansikt uten anerkjennelse ved hjelp av ulike nyanser av dette uvanlige verktøyet;
 • tørking.

Listen over disse funksjonene avslører den sanne hensikten som grunnlaget trengs for: På den ene siden er det en smart forkledning av alle slags kosmetiske defekter, og på den annen side - pålitelig beskyttelse mot ulike skadelige påvirkninger fra utsiden. Og dette til tross for alt som ofte snakker om skade på dette verktøyet for huden. Å dømme etter denne listen er det bare positive øyeblikk i den. Hvor er myten, og hvor er det sanne ansiktet av fundamentet?

Gjennom historiens sider. For kvinner i det gamle Egypt, Roma, Hellas, ble grunnlaget erstattet med kritt eller hvitt bly.

Harm: myter og virkelighet

Kanskje det ikke er en eneste kvinne som ikke ville ha lurt på om grunnlaget er skadelig og i hvilken grad. Til dags dato er tvister om dette problemet fortsatt ledet av skjønnhetseksperter og fashionistas. Det er argumenter for og imot, og bare du selv kan bestemme selv at gullet betyr mellom dem og bestemme om du skal bruke denne kosmetikken.

Ny rynkeformasjon

myte:

 • grunnlaget gjør rynker enda dypere.

rebuttal:

 • Dette er bare mulig hvis du velger feil grunnlag for ansiktet: da begynner det å tørke ut huden, synke inn i porene og gjøre rynker mer merkbare og uttrykksfulle.

irritasjon

myte:

 • Hvis du bruker grunnlag i lang tid, begynner irritasjon på huden.

rebuttal:

 • Dette skyldes utilstrekkelig rensing av huden før du legger grunnlaget. I dette tilfellet begynner bakterier som reproduserer slike konsekvenser å formere seg i sebum som blir utskilt under masken.

Tørrhet og dehydrering

myte:

 • grunnlaget er kontraindisert for tørr hud, da det ikke tillater oksygen i cellene, og får dem til å dehydrere.

rebuttal:

 • Tvert imot skaper det en film på ansiktet, som forhindrer fordampning av fuktighet fra cellene;
 • Moderne midler til denne linjen har en lett, pustende tekstur;
 • Under dette skjoldet er epidermis fuktet effektivt, som i dag er det mulig å se ekstrakter av aloe, kamille, calendula, lette oljer, hyaluronsyre, silikon, som beholder i stedet for å fordampe fuktighet, som en del av denne typen produkter.

tilstoppede porer

myte:

 • Det er ofte skrevet at den største skade på grunnlaget for ansiktets hud er at det tetter porene med dets mikropartikler, som forhindrer cellulær respirasjon.

rebuttal:

 • Faktisk er dette mulig hvis den valgte agenten er veldig tung og tett i sin tekstur, den er av dårlig kvalitet, eller er ganske enkelt feilaktig valgt.

peeling

myte:

 • maskeringsmiddel tørker huden og irriterer det så mye at etter det begynner epidermis å avta veldig sterkt.

rebuttal:

 • Årsakene til at grunnlaget er skumlet i ansiktet, og det samme skjer med huden, er ikke i det hele tatt i dette verktøyet, men i kroppens dype prosesser: kanskje bør du drikke vitaminer eller gå til et sesongmessig ansikt rensing som vil fjerne døde epitelpartikler og lindre du fra denne ulykken;
 • Den andre grunnen til dette fenomenet er at svært få mennesker vet hvordan å rengjøre ansiktet av fundamentet: dets partikler igjen i huden for natten provoserer en peeling prosess.

Fet skinn

myte:

 • Noen klager over at etter å ha lagt grunnlaget glir ansiktet: selvfølgelig vil ingen like denne effekten.

rebuttal:

 • Dette faktum indikerer bare at sminkebasen, som ble brukt kort tid før påføring av tintingsmiddelet, ikke var fullt absorbert i huden: intervallet mellom dem skal være minst 30-40 minutter.

Faktisk er det ganske vanskelig å svare med full tillit spørsmålet om grunnlaget ødelegger ansiktets hud, fordi det er ganske mange negative vurderinger. Samtidig hevder kosmetologer og sminkeartister at den moderne skjønnhetsindustrien produserer usedvanlig høy kvalitet, lys i tekstur, og ikke forårsaker bivirkninger. Hva skal vises i deres sammensetning? Vi vil vise deg hvordan du velger et fundament slik at det bare gir nytte, ikke skade.

Merk. Den første i historien om kosmetologifonden, kalt Pan-Cake (oversatt som kontaktpulver med naturlig skygge) ble opprettet i 1936 av den berømte kosmetologen Max Factor.

Hvordan ikke lage en feil når du velger

Nyttige tips om hvordan du velger tonen i grunnlaget for ansiktet, slik at det ser naturlig ut, vil bidra til å være trygg og selvforsynt under handleturen. Skal søke, ikke forsøm disse anbefalingene, så du ikke forlater skuffet, irriterende vurderinger.

 1. Hvis du vil kjøpe den beste concealer for ansiktet, sjekk de tilsvarende vurderingene, studer de mange vurderingene om hvert merke. Topper inkluderer ofte merker som Clinique, Chanel, Bourjois, Vichy, Lancome, L'Oréal, hvorav de fleste er fransk. Husk å ta hensyn til dem.
 2. For å velge farge på grunnlaget for ansiktet, test det på kinnbeinene, men ikke håndleddet. Ideelt hvis det er helt unnoticeable, det er det blander med den naturlige hudtone, bare maskerer feilene.
 3. For fet hud i sammensetningen bør ikke være oljer. Se etter oljefri, mattifing, oljekontroll på emballasjen.
 4. Hvis du er eier av tørr epidermis, må sammensetningen inneholde oljer og andre fuktighetsgivende ingredienser. I dette tilfellet er den beste tonalkrømen for ansiktet - fuktighetsrikt.
 5. For maskering og utjevning ubehagelig i omsorg for kombinasjonshud, er det bedre å kjøpe concealer pudu.
 6. I mangel av alvorlige kosmetiske feil, velg et middel til lys, luftig tekstur. Hvis du har problemer, se etter en strammere konsistens. Fokus på de gulaktige tonene som ser naturlig ut på huden.
 7. Hvis du planlegger å male ansiktet ditt med grunnlag (med blekhet eller overdreven yellowness av huden), kan du legge til litt rouge til det (hvis du trenger en rik nyanse) eller vanlig krem ​​(når du vil lage en lysere farge).

Når du velger et produkt, ikke glem å ta hensyn til utløpsdatoen. Husk at et utgått produkt kan skade huden din alvorlig.

De fleste av de negative vurderingene skyldes det faktum at kvinner ikke vet hvordan man skal legge grunnlaget for ansiktet, gjøre typiske feil for alle, og deretter lider av bivirkninger, forverrende og ikke maskerende, kosmetiske feil.

Nysgjerrige faktum. Sammensetningen av de første slike fond inneholdt en liten mengde arsen.

Vilkår for bruk

Riktig bruk av fundament til ansiktet er en ekte kunst som må mestres. Men som et resultat vil du glede alle med en jevn, feilfri tone i huden din.

30-40 minutter før sminke, skal ansiktet rengjøres: vask, bruk skum eller melk. Hvis du har spørsmål om hva du skal sette på ansiktet foran stiftelsen, gi preferanse til et lett næringsstoff eller fuktighetskrem, du kan beskytte, som raskt absorberes innen 15-20 minutter. Huden vil få en dose av stoffene den trenger og kan trygt skjule med en pålitelig skjold. Hvis huden ble behandlet med et stoff som var for tett i tekstur og ikke hadde tid til å suge, spør ikke senere hvorfor du har tonalkrem i ansiktet ditt, og faller i ubehagelige flak og biter.

 • 2. Anvendelsesteknikk

For å ordne fundamentet på ansiktet, trenger du god belysning. Følg ganske enkel applikasjonsteknologi:

 1. Sprekket erten betyr mellom fingrene og bruker den fra nesens vinger til templene. Bevegelsen skal være den samme som ved vasking.
 2. Nå er det behandlingens behandling av kinnben, nasolabiale folder og hake.
 3. Lag feathering.
 4. Den neste delen av midlene vil gå til nesen.
 5. Ikke glem nakken og dekk området, slik at overgangene ikke merkes.
 6. Den aller siste etappen - tegning på pannen.
 • 3. Instrument

Ofte spør kvinner om det er bedre å bruke fundament: med fingre eller en pensel. Bra og den ene og den andre. Likevel er det første alternativet å foretrekke, siden du selv vil føle din egen hud: hvor du skal fjerne overflødig, og hvor du må legge til maskering. Bruk børsten kun for skygging.

 • 4. Hvordan skylle

Kloke kvinner som bryr seg om huden deres, er bekymret enn å vaske grunnlaget slik at de små partiklene ikke tetter porene. Selvfølgelig er vanlig vann (ikke-filtrert eller mineral) ikke egnet for dette formålet. Men i arsenalen i moderne kosmetikk er det micellar eller rosenvann: vask det. Og så behandle ansiktet ditt med en sminke-toner. Noen foreslår at du bruker baby såpe eller spesielle kluter i dette tilfellet. Husk å huske og alltid huske hvordan du skal vaske bort concealer, slik at om morgenen så huden veldig frisk, ren og uthvilt.

Nå vet du hvordan du bruker grunnlaget for ansiktet, hvilke egenskaper det har, og hvordan du trekker maksimal nytte av det for huden din, uansett hvilken type den er. Husk å huske på alle disse tipsene og anbefalingene når du bruker denne kosmetiske. Den unike egenskapen er at på bare noen få minutter kan en ujevn hudtone bli feilfri, noe som er svært viktig for ansiktets skjønn som helhet.

Harm krem

I Berlin åpner presenterer en rekke begrensede utgaver
fordelene og skadene til fundamentet Støttens fordeler og skade

Fordelene og skaden av fundamentet

Til tross for at grunnlaget er en av de mest populære middelene til dekorativ kosmetikk, foretrekker noen kvinner ikke å bruke den, vurderer det skadelig. Imidlertid er slike ideer helt usanne.

Den vanligste misforståelsen om concealer er påstanden om at den tetter porene. Faktisk er dette sant bare i forhold til tonalinnretningen til den gamle generasjonen. Moderne grunnkrem har ingen komedogen effekt.

En annen populær misforståelse er påstanden om at fundamentet tørker huden, noe som får den til å bli dehydrert. Men i virkeligheten er alt akkurat det motsatte. I dag kombinerer de fleste tonale kremer samtidig de dekorative og omsorgsfulle egenskapene.

Derfor maskerer et godt fundament ikke bare ufullkommenhetene, men virker det også og gir fuktighet i huden. Forresten, m Feet E moderne tonal rammer innlemme solkrem filtre som forhindrer Photo Aging av huden. I tillegg ligger bruken av grunnkrem i deres evne til å beskytte huden mot plutselige endringer i temperatur, vind, støv og smog.

Hvis tonal betyr virkelig er så nyttig, hvor kommer myter om deres skade fra? Svaret er enkelt. Stiftelsen kan skade huden, men bare hvis den ikke er riktig valgt. For eksempel er tonale produkter som inneholder stearinsyre, nyttige for tørr hud. Men når de brukes til fet og problematisk hud, kan de provosere utseendet eller styrken av eksisterende akne. På samme måte bør mattingtoner beregnet for fet hud ikke påføres tørr hud. Fordi matfyllerne som finnes i dem er hvit ler, stivelse, rismel, etc.) kan dehydrere det.

Fra alt dette følger det at du må velge et toneværktøy strengt i samsvar med hudtype. For ung hud med økt sebaceøs utskillelse, er Optimal pulver og tonal rammeverk med en lett matting tekstur optimal. For mer moden hud er cremmus og tonalkrem med tett tekstur mer egnet. For fading hud, kan du kjøpe et fundament som har anti-aging egenskaper. For problem hud, er det best å kjøpe en tonal rette med anti-inflammatorisk effekt merket "

Vær forsiktig når du kjøper et grunnlag, krem ​​bør ideelt passe til din hudtone eller være en tone lysere. Du kan kontrollere etterlevelse av tonen på basen og hudtonen på baksiden av hånden. Bare belysningen skal være naturlig dagslys, ikke kunstig.

klassisk mote for menn Klassisk mote for menn.. parfymer Parfymer hvorfor mannen min forstyrrer meg hele tiden? Hvorfor fornærmer mannen min meg alltid? tre identiske kjoler i resepsjonen i det hvite huset Tre identiske kjoler i resepsjonen i Det hvite hus lærer vi gutter hva å legge merke til Vi utdanner guttene hva som skal være oppmerksom på grafikk av lidenskap Grafik av lidenskap hvordan å fjerne buksesonen Hvordan fjerne buksesonen

Du har lest publikasjonen om emnet - Støttens fordeler og skader. Hvis du liker artikkelen og vil dele din mening med andre lesere, kan du legge igjen din kommentar ved å bruke skjemaet under.

/ * annonser 468 * /
Jeg likte artikkelen - "Støttens fordeler og skader? Trykk og lagre.

Er grunnlaget skadelig?

Livet til en moderne, velpleidede kvinne er utenkelig uten en kompetent, forsiktig sminke. I sin tur kan sminke ikke forestilles uten grunnlag. Det var han som ble praktisk talt den "andre huden" for mange, noe som skaper muligheten til å jevne ut tonen og maske små feil.

Er tannkrem skadelig for ansiktet ditt?

Tonale midler er utformet for å skjule ufullkommenhetene i den kvinnelige huden, utjevne uregelmessighetene i pigmentering, tegn på utmattelse, gjør huden sammenlignbar med det ideelle, ofte gjengitt av blanke utgaver. Sannheten begår mistanke om grunnlaget er skadelig eller fremdeles trygt for daglig bruk.

Tonale kremer har en silikonebase og pigmenter (pulver). Varm sommer eller i et varmt rom, samt bruk av krydret mat, alkohol eller under påvirkning av andre faktorer, ekspanderer porene. Dette bidrar til det faktum at pigmentet som inngår i tonalinnretningen er tilstoppet i dem og provoserer utseendet på sorte prikker. Dette gjelder spesielt for "tonalka" med høy tetthet belegg. Hvordan håndtere det?

Alt er ekstremt enkelt. Det er nok til å minimere bruken av "skyggen" i den varme årstiden. Et lysfluid kan brukes som erstatning. Et tynt lag av et slikt verktøy tetter ikke opp i porene, ruller ikke ned og understreker ikke rynker, og ansiktet ser hvile ut. Om vinteren, skade fra concealer minimum.

Et annet alternativ for de mest dovne er en fuktighetskrem med berøring, egnet for alle hudtyper. Dette verktøyet vil gi huden en vakker nyanse og vil ikke tette porene, absorberer godt og pleier ikke å flekke ting.

Uansett hvor uansett hvor dyre og høy kvalitet du velger, vil det ødelegge huden, noe som skaper grunnlaget for komedoner (svarte flekker) og akne (inflammet akne). Å behandle dem har en lang, noen ganger smertefull. Det er derfor det er skadelig å bruke fundamentet om sommeren. Skaden er åpenbar - problemer i ansiktet.

Stiftelse: hjelper eller fiende

Moderne skjønnheter kan ikke forestille seg livet uten bruk av grunnlag. Noen få enkle bevegelser gjør huden fløyelsaktig, glatt og godt preparert. Hva kan være lettere å opprettholde friskhet og skjønnhet? Beauticians oppfordrer imidlertid de vakre damene til å være forsiktig. Er grunnlaget så trygt og hvordan kan du gjøre en favoritt kosmetikk til en pålitelig assistent?

Fordelene

De fleste kvinner bruker grunnlaget bare som en concealer. Uregelmessigheter, kviser, rynker pålidelig "gjemmer" under et rikt toninglag. Ikke alle vet at i tillegg til maskering har et godt fundament mange funksjoner:

 • Beskyttelse mot ytre påvirkninger. Stiftelsen er en barriere mellom hudceller og skadelige miljøelementer;
 • Bevaring av den naturlige balansen av fuktighet i cellene. Verktøyet bør ikke overdrive huden. Dekker overflaten, kremet "tetter" cellene, som det var, beskytter dem mot fukt fordampning, opprettholder ungdom og skjønnhet;
 • Gir huden naturlig og lettelse. Med hjelp av ulike nyanser av verktøyet, kan du legge til volum på kinnbenet, utjevne uregelmessigheter, visuelt redusere eller forstørre ansiktsfunksjoner, til og med forvandle en person til gjengjeld;
 • Maskering av oljeskinne, mindre defekter. Kvalitetsverktøy kan ikke bare gi skjønnhet og glans. Ved hjelp av fundamentet kan du redusere inflammatoriske manifestasjoner, fjern den ubehagelige glansen.

Hvordan velge

Det er generelle anbefalinger som forenkler utvelgelsesprosessen for kvinner:

 1. Test prøven skal være på kinnbeinene, og ikke på håndleddet. Skyggen er bedre manifestert når den brukes direkte på ansiktet, så butikken bør ikke være sjenert å bruke en prøve på kinnbenet
 2. Kremet bør ha en jevn tekstur. Preferanse bør gis til lyskrem med matteffekt;
 3. Tonale verktøy av populære merker motvirker den kjente sannheten at dyrt ikke alltid er bra. Globale produsenter har vist seg å være av god kvalitet. Produktene de produserer vil være bedre og sikrere enn tonale ressurser av ukjent opprinnelse.

Et annet viktig poeng er hudtype. Ofte er kvinner med forskjellige hudtyper, etter å ha prøvd et enkelt fundament, uenige om kvaliteten og effektiviteten. Produsenter oppgir sjelden på emballasjen hvilken type produkt som passer for dem. Å bidra til å forstå sammensetningen.

Flere Artikler Om Typer Acne