Uæstetiske flekker, tilstoppede forstørrede porer og masse lesjoner på huden - hva kan være mer forferdelig for kvinnelig skjønnhet? Det er helt mulig for alle å bli kvitt denne skammen, det er nok bare for å bestemme årsaken og velge den optimale typen behandling.

Men er det mulig, og hvordan du trykker på de sorte prikkene, vil vi se på denne artikkelen.

Hvorfor ser de ut

Slike hudfeil er ikke noe annet enn åpne komedoner - porer tilstoppet med talg, med synlige urenheter på toppen. Hvis den normale sebumproduksjonen av en eller annen grunn opphører, går kjertlene ikke med arbeidet sitt. Konsekvensene er allerede godt kjent for oss: Svarte porer drysser hele ansiktet, spesielt stående ut på pannen, haken og nesevingene. Dette skjer fordi den såkalte T-formede sonen inkluderer den største akkumuleringen av talgkirtler på ansiktet.

Den beste forebyggingen av slike fenomener vil være regelmessig rensing av ansiktet fra kosmetikk og smuss, samt periodisk, ikke mer enn en gang i uken, dyprengjøring med skrubbe fra døde celler og sterke fettoppsamlinger.

Videoen forteller hvordan du klemmer de sorte prikkene på nesen:

Er det mulig å gjøre dette

Til tross for advarsler fra kosmetologer, er den mest populære hjemmeproceduren for mange mennesker den periodiske klemmingen av akne og svarte flekker. Det anbefales ikke å gjøre dette, da det kan føre til forsterkning av den inflammatoriske stangen i de nedre lagene i epitelet, og utviklingen av den inflammatoriske prosessen er allerede der.

Profesjonell rengjøring av ansiktet er i sin tur også en prosedyre som ikke er enkel, noe som krever en viss profesjonalitet av utøveren. En stor rolle er spilt av omdømmet til hytta, hvor denne rengjøringen utføres. Du bør ikke foretrekke lavpris og utføre en rengjøringsøkt i tvilsomme lokaler eller "hjemme". Risikoen for å bli smittet med ubehagelig og farlig sykdom i dette tilfellet vil være uberettiget, det er bedre å utføre en slik prosedyre selv.

Det beskriver årsakene til akne under kjeften.

Slik gjør du det riktig

Hvis du likevel bestemte deg for å gjøre et dypt ansiktsrengjøring alene, er det best å først skape passende forhold og forberede de nødvendige. Ved å følge hygienregler og ta hensyn til noen av nyansene i prosedyren, kan du få et godt resultat.

På videoen, hvordan du riktig klemmer de svarte prikkene på nesen

Hovedreglene for rengjøring av hjemmet:

 • Sterilitet. Alt skal desinfiseres: inventar, bomull og hendene dine. Det er tilrådelig å lage et antiseptisk middel for hånden for mulig cauterization av sår.
 • Forsiden er bedre å dampe. For dette er enhver metode som er praktisk for deg egnet: en dampinhalator eller en beholder med kokende vann. God effekt gir damp fra medisinske urter.
 • Bruk av skrubbe er ønskelig å holde før damping, ellers er det fare for skade på huden.
 • Etter prosedyren, bruk ikke makeupprodukter for en dag.
 • Prosedyren bør planlegges med tanke på mulige rødhet og negative reaksjoner i huden, så det er best å holde det ved slutten av arbeidsugen.
 • Klemming bør kun gjøres med fingertrådene og ikke med neglene for å unngå unødvendige skader på huden.

Prosedyren i seg selv er ikke komplisert, du kan utføre det selv eller be om en frivillig. Hvis du følger ovennevnte regler, er det mulig å rengjøre ansiktet ditt hjemme.

Handlingsalgoritme

 1. Forbered alt du trenger: bomullsull eller bomullsputer, peroksid (annen antiseptisk: alkohol, klorhexidin), myk skrubbe, avkok av farmasøytiske urter eller varmt vann, en beholder for væske eller en inhalator, en pore-reduserende lotion eller hjemmehjelp.
 2. Vask godt og bruk skrubbe. Et kjøps- eller hjemmemedisin vil gjøre; oppskrifter for noen av dem er presentert nedenfor.
 3. Damp huden i 15-20 minutter. Hvis du bruker en beholder med vann, må du først eliminere muligheten for brenning, som bruker vann med en behagelig temperatur og ikke koker vann. Lene over beholderen, det er bedre å kaste et håndkle over skuldrene, slik at dampen ikke går bort forgjeves. Prosedyren er veldig kjent for barns innånding "over potetene".
 4. Steriliser hendene og ansiktsflaten. For dette er det optimal å bruke vanlig hydrogenperoksid, noe som tørker huden mindre alkoholholdige stoffer.
 5. Klem vekselvis komoner, trykk lett på huden med fingertuppene. Som tilleggsverktøy kan du bruke pinsett eller en spesiell pinne mot akne (en enhet laget av sølvbelagt metall med en rundet sløyfe på slutten).
 6. Verktøy må også pre-sanitiseres. Bruk dem med forsiktighet, slik at du ikke kan presse og ripe huden for mye. Spesielt "vanskelige" steder bør overlates til neste prosedyre, i stedet for å skade nærliggende hud og forårsake ekstra sårinfeksjon.
 7. Behandle ansiktet med et antiseptisk middel for å unngå spredning av infeksjon regelmessig under prosedyren.
 8. Etter prosedyren må du tørke ansiktet grundig med en pore-reduserende lotion for å unngå rødhet.

Videoen forteller. er det mulig å ekstrudere svarte flekker og akne:

Bruk dyre kosmetikk er ikke nødvendig. Tradisjonell medisin er et sett med oppskrifter for vellykkede stoffer som hjelper i kampen mot komedoner og støtter helsen og ungdommen i huden.

Eksempler på hjemmelagde blandinger for en effektiv skrubbe:

 • Soda eller fint salt. Det er nok å blande en liten mengde med vann eller urte avkok.
 • Kosmetisk leire gir også et veldig godt resultat. Det er ønskelig å bruke en-komponent apotek leire, og ikke dens dyrere kolleger, som kan inneholde skadelige kjemiske urenheter. Ulike lermasker for akne er beskrevet her.
 • Høflig havregryn (flak kan passeres gjennom kaffekvern), blandes i like mengder med brus og fortynnes med vann til pasta. Du kan også være interessert i en ansiktsmaske laget av havremel og brus.
 • Honning kan også rense huden bare hvis det ikke er kontraindikasjoner og allergiske reaksjoner på dette produktet. For eksempel kan du lage en ansiktsmaske med honning og kanel.

Det er også nødvendig å bruke hjemmemekanismer med forsiktighet. De er god hjelp og kan erstatte mange kosmetiske pleieprodukter, men deres naturlige sammensetning kan ikke være egnet for sensitiv, allergisk utsatt hud. svarte prikker maske med aspirin, en maske mot svarte prikker med et egg er også effektive.

Mulige konsekvenser

De vanligste klagerne om rødhet og mulige inflammatoriske prosesser etter klemming av komedoner. De kan bli advart, observere sterilitet og bruke sparsomme midler.

Inflammet hud kan behandles med antiseptiske, buljonger av farmasøytiske urter med en lignende effekt, så vel som med spesielle antiinflammatoriske legemidler.

Å bli kvitt komedoner i ansiktet er ikke en lett oppgave, som kan håndteres i komplisert terapi. Uavhengig fjerning av åpne komedoner eller såkalte svarte flekker er en risikofylt prosedyre som kan forårsake en negativ effekt. Hvis alle er fast bestemt på å gjøre det hjemme, vil råd fra vår artikkel komme til redning. Lenken beskriver behandlingen av lukkede komedoer på ansiktet.

Hvordan ekstrudere svarte prikker: regler og anbefalinger

Svarte prikker (eller åpne komedoner) påvirker ansiktets utseende betydelig. Det er umulig å forklare dem helt med dekorative kosmetikk - lokaliseringen av deres lokalisering under grunnkrem ser ut til å være hovent og grov. Den enkleste og mest effektive måten å kvitte seg med sorte prikker på er å klemme dem ut. Dette kan gjøres i kosmetikkrommet, som vil være tryggere og mer korrekt. Men du kan utføre prosedyren hjemme, strengt etter hygienevilkårene.

Er det trygt å ekstrudere sorte prikker?

Åpne komedoner er forårsaket av organiske forstyrrelser: Peeling av pletepitelet i det øvre lag av huden øker, og sekretjonen av talg er forbedret, men linolsyre er ikke nok i den. Dette medfører en betydelig innsnevring av hårsekkene, som kan lukkes helt. Fettet som akkumuleres i dem, blir ikke avvist, veggene av folliklene er strakt.

Støv og andre husholdningsforurensninger absorberes av den fettete hemmeligheten, og blokkerer follikkelen som en kork. Som et resultat vises svarte flekker på ansiktet - oftest på vingene i nesen og haken. Regelmessig vasking hjelper ikke.

Er det mulig å ekstrudere sorte prikker og er det noen annen måte å kvitte seg med? En svært stor innflytelse på utseendet på sorte prikker har et brudd på reglene for personlig hygiene og et forsøk på å bli kvitt dem med skitne hender. Du kan ekstrudere sorte prikker, bare du trenger å gjøre det riktig! Hvordan nøyaktig, finn ut neste.

Når du ikke kan presse sorte prikker

Ekstrudere sorte prikker kan ikke alle og ikke alltid. Du kan ikke utføre prosedyren:

 • under graviditet og under amming
 • under sykdommen - noen etiologi;
 • med forverring av bronkial astma;
 • med rosacea;
 • med økt hudfølsomhet.

Når eksacerbasjon av betennelse i ansiktet, med forekomst av purulent akne og hevelse i ansiktet, er mekaniske effekter kontraindisert.

Profesjonell kosmetologi i kampen mot svarte flekker

Fjern sorte prikker kan være etter rengjøring av ansiktet - sur peeling eller laser polering. I hjemmet er dette ganske vanskelig å gjøre, du må kontakte skjønnhetssalongen. Master kosmetolog kan tilby en tjeneste for å fjerne svarte prikker.

Følgende manipulasjoner utføres under salong ansikt rengjøring økt.

 1. Ansiktet er fullstendig renset, vaskes med såpeskinn og urteinfusjoner.
 2. Huden blir dampet eller porene åpnes med en slipende gel.
 3. Svarte prikker er ekstrudert med en curette eller en spesiell Uno skje - på den ene siden har den en nål, og på den andre siden en skje med et hull.
 4. Påfør et middel for å begrense porene.
 5. De lager beroligende masker - oftere med maskinvareteknikken "Darsonval".

De første dagene etter rensing av huden på ansiktet er betent og må gjenopprettes.

Det er nødvendig å nekte sminke en stund, for å behandle åpne porer på nesen og kinnene med antiseptiske løsninger, for å bruke antibakterielle midler. Så snart hudoverflaten er gjenopprettet, kan du gå tilbake til favoritt sminkeprodukter.

Kosmetologer anbefaler å prøve et annet alternativ - gå til mineralsk kosmetikk. Dette kosmetiske produktet er hypoallergent, har en mindre tett konsistens og utfordrer ikke utseendet til komedoner.

Hvordan ekstrudere sorte prikker selv?

Fra et teknisk synspunkt, klemmer comedones hjemme er lite forskjellig fra en lignende prosedyre som utføres i skjønnhetssalonger.

Start med forberedelsen av ansiktet. Selv om du har tenkt å gjøre bare nesen, må du vaske grundig, fjerne sminke - selv med øyelokk og øyevipper, selv om de ikke er planlagt å håndtere. Hvis partiklene av sminke under fjerning av sorte prikker faller inn i såret, vil det fester. For grundig rensing av fet og normal hud brukes såpeskinn, i andre tilfeller kan det begrenses til kosmetisk melk.

Neste bør åpne porene. For å gjøre dette, dampes personen i et vannbad - varigheten av dette trinnet er ca. 20 minutter. Det er umulig å klemme comedones ut av lukkede porer - det gjør vondt i epidermis, og det er umulig å fjerne fettpluggen helt under disse forholdene.

Hvis dampbehandling ikke er aktuell av en eller annen grunn, er det verdt å kjøpe en spesiell slipemiddel på forhånd, bruke den på ansiktet ditt i henhold til instruksjonene. Denne gelen er lett å kjøpe i profesjonelle salonger.

Nå bør du gjøre hendene dine - pass på å vaske dem med såpe, behandle med antiseptika. Du kan bruke hansker eller pakke fingre med sterilt gaze - som det er mer praktisk for noen. Hvis akne er ubehagelig i hanskene for å knuse, bør du sette et antiseptisk stoff i nærheten av speilet - periodisk må fingrene rengjøres.

Start prosedyren med fjerning av svarte prikker fra nesen, og gå deretter til haken. I dette tilfellet klemmes de ut smertefritt, og kommer lett ut.

Du bør ikke "hvile mot" og klemme ut de ålene som ikke gir inn. Så du kan alvorlig traumatisere huden, sår vil forbli på det, sekundær infeksjon kan forekomme. Det er bedre å forlate de "stædige" punktene til neste gang - når sebum stiger høyere til overflaten av huden.

Når alt akne er fjernet, skal ansiktet behandles med et antiseptisk middel. Det er bedre å bruke hydrogenperoksid eller urte-tinkturer med etylalkohol. Propolis-tinktur har høy antibakteriell aktivitet.

Umiddelbart trenger ikke å bruke en maske fra hjemmet rettsmidler - husholdninger formuleringer er ikke sterile, og kan provosere en inflammatorisk prosess. I tillegg kan porene re-clog og ny pore forurensning vil oppstå.

Ansiktspleie etter rensing: nyttige tips

Uansett forholdene fjerner ikke sorte prikker, etter rengjøring i 2-3 dager kan du ikke:

 • bruk sminke;
 • drikke alkoholholdige drikker;
 • engasjere seg i treningsstudioer;
 • gå til badet, badstuen, vask med varmt vann;
 • sole seg.

Problemområder i huden som har blitt renset, blir behandlet med alkoholholdige lotioner med bløtgjøringsmidler - for eksempel calendula tinktur eller propolis - de er fuktet med lyse kosmetikk. Bemerkelsesverdig egnet gel med aloe eller rettsmidler med rosenkstrakt.

Når ansiktet er fullstendig helbredet, er det nødvendig å ta vare på det mer effektivt - rengjør det daglig av urenheter, næring og fuktighet. Neste rengjøring med riktig pleie trengs ikke før etter 5-8 måneder.

Som en del av daglig pleie bør produktene ikke være: paraffiner, voks, mineraloljer og emulgatorer - forbindelser med tett struktur.

Forebygging av svarte flekker

Er det mulig å forhindre utseendet av komedoner? Forebyggende tiltak er enkle. Du må vaske to ganger om dagen, ved hjelp av spesialverktøy. Egnet til dette formål: micellært vann, såpe med høy surhet pH 6-7, rensegel med sink eller ammoniumlaktat. Tenåringer anbefales spesielle kosmetikk, som, renser huden, ikke bryter med lipidlaget.

Peeling eller skrubbeprosedyrer skal utføres minst 2 ganger i uken. Til dette formål benyttes salisylsyre eller borsyre, slipemiddelblandinger, glyserol.

Ved å kjøpe kremer for fet og problem hud, er det nødvendig å ta hensyn til de som er i blandingen som inneholder ekstrakter av grønn te, calendula, einebær, kamille og aloe - planter som har anti-inflammatorisk og beroligende egenskaper.

Det anbefales å legge til essensielle oljer til ansiktspleieprodukter - å berike hjemmemedisiner og kosmetiske produkter med dem.

En positiv effekt på huden har de essensielle oljene av te-tre, krystall, cedar, mynte, kryddernøtter.

Midler som forbedrer blodsirkulasjonen i de øvre lagene i huden og reduserer den inflammatoriske prosessen, vil bidra til å forhindre utseendet av komedoner.

Hvordan klemme de svarte prikkene på nesen

Ren hud er resultatet av riktig livsstil, et balansert kosthold og vanlig ansiktspleie. Ikke alle kan skryte av en naturlig sunn epidermis. Ofte vises på nesesorte flekker som påvirker hele T-formet område, inkludert panne og hake. Dette problemet krever en spesiell tilnærming og terapi. Det er subtiliteter av ekstrudering av åpne komedoner og masker for å eliminere svarte prikker.

Hvorfor vises svarte flekker?

 1. Hovedårsaken til dannelsen av åpne komedoner er mangelen på eller manglende overholdelse av grunnleggende hudpleie. Ved alle reglene er det nødvendig å bruke rensende skum eller geler minst to ganger om dagen - 20 minutter etter at morgenen våkner opp og en halv time før du går i seng. I tillegg brukes svarte punkter masker, og retningsbestemt skrubbe brukes (2-3 ganger i uken).
 2. En annen grunnleggende årsak anses å være misbruk av dekorative kosmetikk av lav kvalitet. Tonal grunnlag, pulver, make-up base, rødme og andre betyr sterkt tette porene. Sebaceous kjertler begynner å jobbe i et akselerert tempo, forårsaker blokkering og dannelse av svarte prikker.
 3. I fare er folk som opplever ubalanse i form av hormonelle nivåer. Under overgangsalder, menstruasjon, graviditet, amming og ungdom, stopper menneskekroppen plutselig. Hormonale hopp gir forstyrrelser i sebaceous kanaler.
 4. Svarte prikker vises ofte blant eiere av oljeholdige og blandede hudtyper. Problemet forverres om sommeren, når det produserte fettet blandes med støv, deretter med keratiniserte partikler av epidermis. I kombinasjon er disse neoplasmene forbundet sammen og forvandlet til en komedie.
 5. Noen kategorier av mennesker lider av svarte flekker på nesen på grunn av genetisk predisposisjon. Ofte er funksjonen manifestert i ansiktet med forstørrede porene, som raskt blir skitne. I dette tilfellet, for å eliminere årsaken, er det nødvendig å ty til maskinvare eller invasiv kosmetologi, tjenester leveres av skjønnhetssalonger og medisinske sentre.
 6. Hyppig følsomhet for stress endrer funksjonen av hudceller, vev komprimeres, den naturlige selvrensningen av epidermis gjennom porene er hemmet. Etter kort tid vises svarte prikker. En lignende situasjon observeres ved endokrine forstyrrelser.
 7. Ofte lider åpne komedoner på nesen folk som fører feil livsstil. Røyking, misbruk av alkohol og fettstoffer fører til blokkering av blodårer. I ansiktets hud er blodsirkulasjonen forstyrret, fuktighet blader, mer fett slippes ut.

Hvordan bli kvitt svarte prikker på nesen: klemme

Det er en enkelt algoritme av handlinger som vil bidra til å presse ut de sorte prikkene uten å skade det øvre laget av epidermis. Du kan ikke knuse akne-neoplasmaene til huden er fullstendig fordampet. Nesen tilhører farlige områder, hvis en infeksjon kommer inn i huden på dette området, vil infeksjonen spre seg over hele ansiktet.

 • baby talkum uten dufter eller med kamille;
 • bordvann;
 • melk eller tonic for ansiktet;
 • bomull svamper;
 • cologne;
 • medisinske hansker;
 • speil med forstørrelsesfokus
 • maske for ansiktet, med sikte på å begrense porene;
 • servietter;
 • fuktighetsgivende serum eller krem.

Store komedoner, som ikke har forsvunnet etter bruk av forskjellige masker, peeling og skrubber, blir utsatt for ekstrudering. Prosedyren utføres ikke mer enn 2 ganger i måneden, fordi den er svært traumatisk.

 1. Fjern først alle kosmetikkene fra ansiktet med retningsmelk. Vask deg selv med skum eller gel, tørk deretter nesen med tonic, og desinfiser den med kologne.
 2. Klargjør et bad: hell vannet i pannen, kom med koking. Dekk hodet med et håndkle, hold ansiktet over dampen i 7-10 minutter. I løpet av denne perioden vil porene utfolde seg.
 3. Deretter begynner ekstrudering. Re-tørk nesen med cologne, bruk hansker, lag et forstørrelsespeil. Velg et sted der det er mulig med solbelysning.
 4. Sett to indeksfinger fra forskjellige sider av komediet, begynn å klemme huden dypt inn i det svarte punktet. Skift fra kantene til midten. Du bør ikke trykke på selve punktet, handlingen utføres på roten.
 5. Klem fra alle sider, og velg to motsatte sider for fingrene. Endre posisjon. Se etter det riktige området: Hvis komedien blir dårlig, har du valgt feil strekk for påvirkning.
 6. Når comedo begynner å vises på overflaten, ikke haste for å bli kvitt hodet. Fortsett å trykke til svulsten er helt ute.
 7. Gjenta handlingen med hver enhet av kosmetisk defekt. Etter alle manipulasjoner, fukt en bomullspute i kologne eller alkohol, tørk det behandlede området av huden.
 8. Vent i ca 15 minutter, i hvilken periode vil dermis tørke ut. Påfør en lett fuktighetskrem med et tykt lag, la det stå i 5 minutter. Fjern gjenværende kluter.
 9. Til slutt bruker du en maske som har som mål å begrense porene. Midler med sitronsaft, tomater, aspirin og aktivert karbon passer best.
 10. Når masken kommer til en slutt, vask godt med skum eller gel. Pulver nesen med talkumpulver, vent 1 time. Etter en bestemt tid, fjern overskuddspulveret med en serviett.

Svarte prikkmasker

Før ekstrudering er det tilrådelig å sørge for at de svarte punktene er tett befolket. For å gjøre dette, lage en maske som vil eliminere små og mellomstore åpne komedoner.

Appelsinjuice med leire

 1. Klem saften ut av halv sitrus. Kjøp i et apotek hvitt leire, måle 45 gram., Sikt komposisjonen i en bolle med frisk. Rør, la stå i omtrent en halv time.
 2. Påfør den ferdige produktet til den rensede huden i nesen, gni og vent på tørking. Vask masken på vanlig måte, tørk ansiktet med tonic.
 1. Ta vare på sikting av te-brus på forhånd. Deretter blandes produktet med rent drikkevann i slike mengder at det blir oppnådd en matte masse ved utgangen.
 2. Ikke rengjør huden med gel. Masser produktet på vingene og nesespissen, i tillegg kan du trene haken med pannen.
 3. La soda virke i 7-10 minutter, vask deretter med kontrastvann (vekselvis varmt og kaldt). Til slutt, bruk en krem.

Sitron med sukker

 1. Mask-skrubbe renser perfekt og strammer porene, strekker seg selv de største komedene. Klem saften fra halvparten av sitrus, kul, bland med sukker til tykk.
 2. Pass på å dampe huden på forhånd, og bruk deretter ferdig produktet. Gni den med lette bevegelser, la være å handle for et kvartal til en tredjedel av en time.

Gurkemeie med agurk

 1. Krymp halvparten av agurk i grus, bland med 2 griller med bakken gurkemeie. Sett inn en tredjedel av sitronmørtel eller sitrusjuice. For tetthet, legg havremel.
 2. Det er ønskelig å distribuere masken på dampet og tørr hud på nesen. Etter påføring, dekke området med gasbind, vent en halv time. Skyll med kontrastvann.

Pepper med ostemasse

 1. Tørk den fettete hytteosten gjennom en sigte, legg til et par sprinkler med sort pepper. Skriv inn 30 ml. sitronsaft, 1 gr. drikker brus.
 2. Når massen oppnår ønsket uniformitet, gjelder det på problemområder av dermis. Berør hele T-sonen, vent omtrent en halv time.
 1. En enkel egghvite er i stand til å stramme huden og samtidig rense den av svarte punkter, samt smale porene. Du kan bruke både vaktel og kyllingprodukt.
 2. Det viktigste er å avkjøle proteinet på forhånd, deretter visp det inn i et tykt skum. I denne tilstanden gjelder umiddelbart for den dampede epidermis. Du kan lage en kompleks maske, berøre hele ansiktet. Vent 30-40 minutter.

Svarte prikker vises av en rekke grunner som må elimineres helt. Etter at comedones forsvinner utfører profylakse for å unngå videreutdanning. Følg kraften, bruk kosmetikk av høy kvalitet, gjør en maske av retningsvirkning (rensing, innsnevring av porene).

Hvordan klemme de sorte prikkene på nesen: trinnvis instruksjoner

Problemer med akne på ansiktet er kjent for mange. Hvilke typer verktøy bruker ikke for å kvitte seg med sorte prikker: alle slags ferdige masker, skrubber eller preparater tilberedt hjemme. Mange er interessert i å klemme de svarte prikkene på nesen for å unngå uønskede konsekvenser. Det viser seg at det er spesielle teknikker som tillater prosedyren for å fjerne comedones trygt.

Årsaker til komedoner

Før vi finner ut hvordan du trykker på de sorte prikkene på nesen, la oss se på årsakene til deres utseende. Årsakene til blokkering av hudporer, som resulterer i dannelse av akne, kan være av følgende natur:

 • defekt eller feil ansiktspleie. For å unngå utseendet på svarte flekker må du forsiktig ta vare på huden din to ganger om dagen. Spesielt viktige hygienetiltak utført før sengetid. Ansiktet må rengjøres av kosmetikk og urenheter avledet fra det ytre miljø. Unnlatelse av å følge disse enkle reglene fører til betennelse, så vel som tilstoppede porene;
 • svikt i hormonet kan forekomme på grunn av hormonelle stoffer, eller på grunn av restrukturering av kroppen under graviditet, overgangsalder. I slike tilfeller bør du søke legehjelp;
 • fet, salt og krydret mat blir en av årsakene til betennelse.

Fremgangsmåte for fjerning av komedoner

Det er nok måter å kvitte seg med akne, og en av dem er ekstrudering av svarte prikker på nesen. For å unngå skade, infeksjon og andre mulige konsekvenser etter prosedyren, er det nødvendig å tilrettelegge huden riktig for ekstruderingsprosedyren.

Klargjøring av huden for å klemme komedoner

Du kan kjøpe en spesiell skje for å fjerne svarte prikker, eller bruk fingrene, og fjern akne selv. Følgende forberedende skritt blir tatt for prosedyren:

 1. Ansiktet er helt ryddet av kosmetikk og andre urenheter. Bruk for dette betyr, designet for din hudtype (melk, krem, skum eller gel for vask);
 2. så kommer en ansiktsbehandling med en toning tonic;
 3. For normal, kombinert eller fet hud, bør en skrubbeprosedyre utføres. Hvis huden er tørr, så hoppes dette trinnet i forberedelsene ut;
 4. For å maksimere porene på nesen, er det nødvendig å dampe huden. Bruk varmt vann eller avkok av beroligende urter (kamille, salvie, eikebark, calendula).

ekstrudering

Ansiktet blir rengjort og dampet, nå må du behandle hendene for ikke å smitte infeksjonen mens du eliminerer akne. For behandling av hender kan du bruke spesielle antibakterielle såpe eller antiseptiske løsninger solgt i apotekskjeder.

Fingre, som vil presse de svarte prikkene, må du pakke en bandasje dyppet i en løsning av hydrogenperoksid eller klorhexidin.

Ekstrudering utføres ved å trykke fingrene rundt fokuset på betennelse. Det er nødvendig å sette press på komedien på en slik måte at alt innholdet som tåler porene (pus, sucker) er utgitt. Du vil se en ren poreåpning, frigjort fra innholdet. Du kan bli kjent med forslaget nedenfor, en detaljert video av hvordan du kan ekstrudere de svarte punktene på nesen nedenfor.

Etter ekstrusjonsprosedyren er det nødvendig å påføre et beroligende middel (lotion, gel) på de behandlede stedene for å gjenopprette og begrense porene som har blitt frie fra svarte punkter. Du kan tørke huden med et isstykke for å begrense porene raskere. Den kosmetiske hendelsen avsluttes med en fuktighetskrem som påføres hudens behandlede områder.

Nyanser i ekstruderingsprosedyren

For å unngå konsekvenser etter at comedoner er fjernet, er det nødvendig å vite hvordan du legger press på de svarte prikkene på nesen og de forholdsregler som er nødvendige under økten.

Det skjer at den svarte prikken på nesen ikke presses ut. Du kan ikke knuse det med all din makt. La denne betennelsen komme til neste gang. Mest sannsynlig ble den svarte prikken ikke moden.

Etter å ha fjernet hver ål, smør åpningstiden med et antiseptisk middel.

Etter klemme komediene blir nesen rød, så ren i helgene. Velg tidspunktet for ekstruderingsprosedyren når du ikke trenger å gå ut og ikke trenger å delta på noe arrangement. Huden skal fullstendig gjenopprettes etter behandling (porene blir innsnevret, normal farge gjenopprettes).

Det er mulig å engasjere manuell ekstrudering av komedoner ikke mer enn en gang i noen måneder. Tilbring resten av tiden på slike prosedyrer for å bli kvitt inflammatoriske prosesser i ansiktet, som masker, peeling og skrubbe. Det anbefales at du igjen ser på videoen om ekstrudering av svarte prikker på nesen før prosedyren for å unngå feil.

Klemme store ål

Ekstrudering av små svarte prikker på nesen går vanligvis uten problemer, og prosedyren krever ikke mye innsats. Men det skjer at for store komoneser dannes på nesen, som ikke er så lett å håndtere. Det skjer at store betennelser ikke fjernes etter damping og skrubbing, de kan bare klemmes ut ved hjelp av følgende tiltak:

 1. rengjør ansiktet på forhånd. Fjern sminke med spesialprodukter som passer til din hudtype;
 2. som det er planlagt å presse akne på nesen, så rengjør denne delen av ansiktet grundigere, og behandl med tonic eller lotion;
 3. Damp ut huden i løpet av 20 minutter over en beholder med varm urteavkok for å maksimere ekspansjonen av porene.
 4. bruk tynne medisinske, sterile hansker, forbehandlet med klorhexylin;
 5. Kjøp et speil med forstørrelsesbilde på forhånd. Det er nødvendig å trykke komedoner i godt lys slik at du kan se utgangen av stangen fra porene;
 6. Prøv å trykke fingrene rundt de store, sorte prikkene slik at innholdet i rhinestone kommer ut. Prøv å minimere skade på huden når den klemmes, ellers grimme spor etter at prosedyren kan forbli;
 7. finn nøyaktig bevegelsesretningen under ekstrudering av ål, som vil se resultatet;
 8. Etter å ha fjernet hver ål, smør dette stedet med en desinfiserende løsning;
 9. Etter at ekstruderingen er fullført, påfør et mykningsmiddel til hele området som behandles i noen minutter, og fjern deretter resten med servietter;
 10. På slutten av prosedyren behandler du nesen med en toningtonic.

Ikke bli involvert i klemme åler, fordi det kan føre til merkbare merker på nesen. Og på nesens vinger kan det danne et maske av sprengning av små blodkar.

Forebyggende tiltak

Etter å ha mestret teknikken til hvordan du skal klemme de svarte punktene på nesen, er det nødvendig å bli kjent med forebyggende tiltak som forhindrer utseendet på nye betennelser:

 • daglig, kompetent vasking. Når huden er utsatt for utseendet på sorte prikker, må du vaske mer enn to ganger om dagen. Det er spesielt viktig å observere denne regelen i den varme årstiden, når talgkjertlene er mer aktive;
 • Ikke bruk såpe til hyppig vasking, det er for tørt i huden. Bruk spesielle produkter designet for å rense hudtype
 • Du kan ikke bruke såpe (selv den dyreste) for å fjerne sminke. For å gjøre dette er det tilstrekkelig mengde spesielle kluter, geler, skum og kremer på salg. Og hvis du hele tiden overdriver huden med såpe, begynner sebaceous kjertlene å jobbe enda mer aktivt, porene vil bli tette og huden skal av. Så tjene et annet problem i tillegg til de betente punktene;
 • Når du bruker sminke, bruk mattekluter. De pleier å suge huden etter å ha brukt kremer og tonalnik. Så porene blir mindre tilstoppet. For eksempel merker du en fettig glans på nesen. Du kan ikke pudse nesen, bedre bruk matte kluter, ellers vil huden slutte å puste;
 • Ikke vask ansiktet med for varmt vann. Den ideelle temperaturen for huden på ansiktet. Passer som varmt eller kaldt vann for vasking. Du kan gjennomføre et vaskeprogram med mineralvann;
 • Prøv å holde ansiktet mindre i solen. Soling, samt å besøke en solarium, gjør bare ansiktet ser eldre ut og bidrar til utseendet av pigmentering. Solens stråler fremkaller talgkirtler for å jobbe mer aktivt, som et resultat av hvilke inflammatoriske prosesser vises på ansiktet;
 • Prøv å bruke et tynt lag av sminke hele dagen. Et unntak kan bare være for kveldsutganger. Og hvis huden på ansiktet, og spesielt på nesen, er stadig betent og komedoner vises, bør bruken av dekorative kosmetikk være begrenset. Enig, på et ikke så rent ansikt ser kosmetikk seg ryddig ut og forårsaker ubehag.

For å oppnå resultater i kampen mot svarte flekker, er det nødvendig å følge alle anbefalte anbefalinger angående forebygging av utseende av betennelse, slik at du ikke trenger å knuse akne.

I hemmelighet

 • Du savnet et møte av klassekamerater, fordi du er redd for å høre at du er blitt gammel.
 • Og mindre og mindre fange deg selv og beundre gleder av menn.
 • De annonserte hudpleieprodukter oppdaterer ikke ansiktet som før.
 • Og refleksjonen i speilet er i økende grad minner om alder.
 • Du tror du ser eldre ut enn din alder.
 • Eller bare ønsker å "bevare" ungdom i mange år.
 • Du vil desperat ikke bli gammel og er klar til å bruke noen muligheter for dette.

I går fikk ingen sjanse til å returnere ungdom uten plastikkirurgi, men i dag har det dukket opp!

Følg lenken og finn ut hvordan du klarte å stoppe alderdom og gjenopprette friskheten i huden.

Hvordan fjerne nesen av svarte flekker?

Selv små flekker på ansiktet ødelegger hele nøye gjennomtenkt bilde. Det er mange måter å kvitte seg med, men mesteparten av tiden vil kvinner klemme seg hjemme. Men det er smertefullt og ikke trygt, derfor argumenterer de for lenge siden om det er mulig å klemme dem på ansiktet. Hvordan klemme de svarte flekkene på nesen uten skade på helse og skjønnhet, vet kosmetologer. La oss se på subtilitetene i denne prosessen.

Svarte prikker på nesen: årsaker

Ofte er problemet med svarte flekker, som i kosmetikk kalles komedoner, akne, tenåringer ansikt under puberteten.

Sebaceous kjertlene er blokkert av en blanding av overflødig fett, støv, kosmetikkrester, døde celler. Og hvis de har årsaken til denne prosessen - en hormonal boom, så for resten kan det skyldes:

 1. Arvelighet.
 2. Dårlig miljø i bostedsområdet.
 3. En endring av klimasone.
 4. Ubalansert kosthold.
 5. Konstant stress og depresjon.
 6. Bruk av kosmetikk av lav kvalitet.
 7. Feil hudpleie.

Er det mulig å gjøre dette

Kosmetologer sier nei, men hvis du synes det bra, er profesjonell rengjøring i hytta ikke mindre traumatisk for ansiktets hud. Og å fjerne svarte prikker på nesen hjemme er både enklere og billigere. Og noen mennesker finner det vanskelig å dele et slikt problem med utenforstående.

Men det er nødvendig å trykke akne riktig, og den forberedende prosessen her er ganske alvorlig, og det er begrensningene etter prosedyren.

For å rense nesen av svarte flekker hjemme, bør man følge de følgende anbefalingene:

 1. Fullstendig sterilitet fra lager til hånd, og en antiseptisk bør være tett gjennom hele rengjøringen.
 2. Skrubbe. Det er verdt å bruke en mild skrubbe for å bare fjerne de døde cellene, for da vil det bli en dyp rensing av det berørte området.
 3. Å dampe huden, så det blir lettere å fjerne alle komedoner. Det er best å gjøre dette på to måter: med et håndkle dyppet i en varm urtekok, eller over dampen fra en urteavkok fra en inhalator eller en beholder.
 4. I helgen. Etter rensing kan huden være rød og litt betent i omtrent flere timer, som er best brukt hjemme.
 5. Ingen sminkeprodukter. Det bør kastes 24-48 timer etter prosedyren.
 6. Bare fingertuppene eller spesialverktøyene knuses. Ofte i kurset er negler som bare crush huden og det oppstår sår. De heler i lang tid og kan bli et infeksjonssted.
 7. Midler for innsnevring av porer. På slutten av prosessen er det viktig å begrense porene for å hindre at støv og smuss kommer inn i dem. Eiere av tørr hud bør bruke mer milde midler.

Ekstruderingsprosedyre

For en kvalitetsprosedyre er det bedre å følge den følgende algoritmen til handlinger:

 1. Fremstill på forhånd: en steril bomull, antiseptisk, mild eksfoliering, en varm avkok av kamille eller andre nytteplanter, kapasiteten for inhalering, organ for innsnevring av porene, spesielle verktøy for å klemme hudormer.
 2. Fjern sminke fra ansiktet, vask, skrubbe.
 3. For en kvart time, damp ansiktshuden. Du bør ikke bruke bratt kokende vann, bare varmt vann. Gjør alt forsiktig slik at du ikke blir brent.
 4. Behandle antiseptisk middel, verktøy og hender. Du bør ikke ta alkoholholdige antiseptika, de er veldig tørr hud.
 5. Hver komedo knuses separat med hendene eller en spesiell enhet. Hjelp om nødvendig med pinsett, men ikke med en nål, selv om den er veldig tynn. Sørg for at epidermis ikke er skadet. På vingen av nesen på en gang ser det ut til ikke å klemme alle komedoner, så du bør ikke være iverget. Det er bedre å gjøre dette neste gang for å unngå skade.
 6. Etter et par tre presset ål, tørk dette området med antiseptiske midler, så vel som verktøyet, for ikke å overføre infeksjonen til andre områder.
 7. På slutten av prosedyren, bruk antiseptisk igjen, og etter et par minutter med et middel for å begrense porene.

VIKTIG! Forsiktighet bør utvises opplevelser i renseprosessen, hvis mye skade det er en utålelig brenning, fjerning av komedoner stoppe. Kanskje det er kontraindikasjoner for å klemme akne eller teknologi er brutt, så det er bedre å søke hjelp fra en spesialist.

Hva tilbyr salonger

I beauticianens arsenal mange måter å fjerne svarte prikker fra nesen, de mest populære og effektive:

 • Manuell mekanisk rengjøring, ligner hjemmeprosedyren;
 • Passiv-type peeling ved hjelp av spesielle masker som det ikke er nødvendig å dampe
 • peeling med frukt syrer, som ikke bare fjerner svarte prikker på nesen, men også brenner akne, bidrar til deres forsvinning;
 • Ultralydrengjøring lar deg fjerne alle de svarte punktene i en prosedyre, men på betingelse av at de ikke er veldig dype;
 • vakuum, for det, kosmetologen tar et spesielt apparat som "suger" innholdet i porene, frigjør dem fra forurensning;
 • microdermabrasion, for hvilket problemområdet er sand fin kornet type;
 • Laser peeling anses som den mest effektive og lav-effektmetoden, men kostnaden er ganske høy.

I videoen om ekstrudering av svarte prikker

Selv i skjønnhetssalonger er nesten alle prosedyrer for å fjerne svarte flekker på nesen trykk på epidermis for å presse innholdet i porene. Syrer løser opp urenheter, noe som gjør dem enkle å trekke ut. Men ikke alle er egnet denne teknikken, spesielt for kvinner med tørr og delikat hud. Derfor vil master velge ønsket prosedyre, med fokus på typen og tilstanden til klientens epidermis. I noen patologier er de fleste prosedyrer forbudt til de blir eliminert.

Hvordan kan jeg klemme de svarte prikkene på nesen?

Svarte prikker, eller komedoner, kan dukke opp i alle aldre. De er satellitter av forstørrede porer og oppstår oftest i nesområdet.

Meninger av kosmetologer i denne saken er forskjellige. Noen mennesker er sterkt imot ekstrudering, spesielt hjemme. Slike eksperter hevder at ikke-profesjonelle teknikker kan føre til det faktum at den inflammatoriske stangen dypes i de nedre lagene i epitelet, og staten vil bare forverres. Samtidig er andre kosmetologer ikke i motsetning til å klemme de svarte prikkene på nesen, men dette bør gjøres riktig.

For å løse dette problemet kan du gå på to måter: Bruk tjenester av en kompetent spesialist eller utfør prosedyrer hjemme alene.

Saloon metoder

I skjønnhetssalonger bruker 3 typer ansiktsrensing: mekanisk, maskinvare og kjemisk. For mindre forurensninger, eller eiere av tørr og normal hud, vil et kjemisk eller maskinvare rengjøringsalternativ gjøre. Men hvis huden er fet og det er mange svarte flekker på nesen, så er den beste løsningen mekanisk rengjøring. Den inneholder følgende trinn:

 1. Maksimal rensing av huden (fjerning av sminke, støv, overflødig sebum).
 2. Damping av huden (med damp eller kosmetisk gel).
 3. Påfør skrubbe.
 4. Komedoner på nesen klemmes ut med sterile instrumenter.
 5. Kontrastvask til smale porer (eller du kan bruke tonic).
 6. Kanskje bruk av Darsonval (spesiell enhet fysioterapi effekter) eller beroligende masker.

Det er også viktig å gjøre alt riktig i gjenopprettingsperioden, som vanligvis varer 2 dager. Beauticians anbefaler:

 1. Behandle sårene med alkoholkrem.
 2. Smør sårhelende salve.
 3. Avstå fra sminke og peeling.
 4. I disse dager er det umulig å nekte fullstendig sminke, bruk bare mineralsk kosmetikk.

Men, som statistikk viser, ikke alle ty til kosmetologer. Derfor er mange mennesker mer interessert i om det er mulig å klemme de svarte prikkene på nesen hjemme.

Selv en skjønnhetspleie

Ekstruderingsprosedyren hjemme bør være så nært som mulig til salongen. Før du begynner, er det viktig å skape passende forhold og forberede alt du trenger. Overholdelse av hygieneregler i denne saken er ekstremt viktig. Alle gjenstander og verktøy som vil bli involvert i prosessen, samt bomull og hender må være rene og behandlet med antiseptisk. Deretter kan du fortsette, mens det er ønskelig å observere følgende rekkefølge:

 1. Til tross for at du planlegger å fjerne bare punkter på nesen, må du rense hele ansiktet. For mer grundig rensing må du bruke ansiktshjelpemidler.
 2. Det anbefales å pre-damp ansiktet godt. Dampbad skal gjøres minst 20 minutter. For å gjøre dette kan du bruke en gryte med kokende vann og et håndkle. I et avkok av urter legger du til noen dråper av din essensielle essensielle olje, len deg over gryten og deksel med et håndkle. Dette er en viktig forberedende fase. Det er helt umulig å klemme ut komedoner på tørr hud!
 3. Et alternativ til damp er kald damping. Det utføres ved hjelp av en spesiell gel, som lett kan kjøpes hos enhver profesjonell kosmetikkbutikk. Det er nødvendig å påføre gelen på ansiktet og vikle filmen i 15 minutter.
 4. Klemme komedoner med bare hender eller, enda verre, negler feil. Det er bedre å pakke fingertuppene med sterilt gasbind, tidligere gjennomvåt i hydrogenperoksid. Hvis dette gjøres på denne måten, er sannsynligheten for infeksjon redusert.
 5. Det er nødvendig å klemme ut bare det som gir inn. Du må forsiktig trykke med fingrene på begge sider av svarte punkt. Men det er viktig å ikke overdrive det. Hvis en komedie ikke gir inn umiddelbart, er det bedre å ikke plage ham lenge og forlate ham for en annen gang.
 6. Ved slutten av prosedyren skal alle berørte områder behandles med salicylalkohol eller kalendeltinktur. Og etter noen minutter kan du tørke huden med lotion eller isbiter.
 7. Hvis du har Darsonval, kan du holde en 10-minutters økt.

Prosessen med å klemme komedoner er ganske enkel, og alt kan gjøres, og hvis du bruker spesialverktøy, kan du forenkle det enda mer.

En utmerket enhet er en skje Uno. Dette verktøyet har 2 forskjellige overflater. På den ene siden er en utsparing, som ligner en sil, og på motsatt side - en skje med et hull. Utformingen av enheten gjør at du kan få en delikat effekt på problemområdet uten å forårsake skade. Uno skje skader ikke huden og forlater ikke arr, men det renser også effektivt porene i nesens vinger. Den eneste tilstanden før hver bruk er grundig desinfeksjon av enheten.

Et annet alternativ til mekanisk rengjøring kan være en vakuumporrengjøringsmiddel. Ved hjelp av denne lille enheten kan du perfekt trene hele T-sonen, inkludert nesen. Det virker på prinsippet om støvsuger. Hvis du sammenligner det med den vanlige manuelle ekstruderingen, er denne metoden mindre traumatisk, ikke etterlater merker og røde flekker. Prosedyrens algoritme ligner den klassiske rengjøringen med ekstrudering. Du må grundig rense huden og deretter lage et dampbad i ansiktet. Og når porene er klare, slår du på enheten og beveger den langs nesens vinger i 5-7 minutter. Etter det, vask med kaldt vann og gni ansiktet med alkoholkrem. Gjenopprettingsperioden er mye raskere.

Videre pleie

Hvis prosedyren for å klemme de svarte flekkene på nesen utføres riktig og sterilitet observeres, blir sannsynligheten for infeksjon og utseende av arr og arr blitt minimert. Men i flere dager etter klemming krever huden spesiell oppmerksomhet.

I løpet av gjenopprettingsperioden må du:

 • behandle de skadede områdene i huden med alkoholbaserte lotioner (calendula, kamille);
 • fuktighet huden med lette kremer eller geler;
 • ikke bruk peeling og masker;
 • Ikke besøk solbrettet, slik at pigmentering ikke vises;
 • unngå direkte sollys;
 • Ikke vask med varmt vann;
 • ikke bruk badstuer, bad;
 • ikke drikk alkohol;
 • nekte kosmetikk eller bruk bare mineral.

Hvis det skal være konsistent, så snart vil huden helbrede og utseendet begynner å glede seg. Du kan dampe ut huden og ekstrudere ikke mer enn en gang hver 10. dag. Ellers blir porene sterkt forstørret, og situasjonen vil bare bli verre.

Og det skal også huskes at svarte prikker på nesen ikke bare er en indikator på feil omsorg, men også et mulig resultat av hormonelle lidelser. Derfor bør løsningen på dette problemet nås grundig!

Mekanisk ekstrudering rengjøring er en effektiv prosedyre som kan utføres ved hjelp av en skjønnhetspleie eller hjemme. Hvis du gjør alt riktig, kan du oppnå en sunn og klar hud. Og hvis i fremtiden å utføre riktig omsorg og selektivt nærme seg kosmetikkvalget, blir de sorte prikkene på nesen sjeldne gjester.

Hvordan klemme de svarte prikkene på nesen?

Mange kvinner lider på grunn av den evige kampen med de såkalte komedonene. Disse stygge, sorte prikkene vises i ansiktet med overraskende regelmessighet, og nesen lider mest av dem. Ofte, jenter foretrekker å bare klemme ut ubehagelige oppsamlinger av fett og smuss, men de handler for dristig. Utilstrekkelig delikat holdning til huden i dette tilfellet truer med dannelsen av merkbare dimples, depressioner på huden. Porene kan forbli utvidet for alltid. Nesen vil se stygg ut, huden vil virke usunn. Det er viktig å umiddelbart avgjøre hvor alvorlig skade er forårsaket av ansiktet på grunn av klemming av akne, er ganske vanskelig. Nesen svulmer, en ganske stor "pute" vises på de stedene hvor komedoner nettopp har blitt presset ut. Da, når ødemet gradvis faller ned, blir putene mer og mer merkbare. Noen kvinner er tvunget til å sette opp med dem i mange år, klemme en gang på svarte punkter på nesen!

Dybding må skjule utjevningsforbindelser, pulver, spesiell tonekrem. Prøv å bekjempe de sorte prikkene på nesen riktig. Husk anbefalingene, følg så nøye som mulig og trykk ut komedene som en siste utvei. Kosmetologer sier at kirurgi er tillatt, men du kan bare ta det av og til. Det er viktig å opprettholde huden i god stand, ta forebyggende tiltak og rengjør porene grundig på nesen.

Ikke tillat dannelse av nye komedoner
Først av alt må du ta vare på hudens helse. Det blir færre svarte flekker på nesen, og nye kommer til å vises mindre og mindre, hvis du tar de nødvendige tiltakene, vil du begynne å følge anbefalingene.

 • Vask ansiktet regelmessig. Noen ganger må du vaske ansiktet ditt ikke to ganger om dagen, men oftere. Dette gjelder spesielt på varme dager når porene blir forstørret og nesen raskt blir fettete.
 • Bruk såpe sjeldnere. Selv det beste av dyre såpe virker dårlig på huden. Det er bedre å rense ansiktet med en spesiell melk, tonic, vask med varmt vann.
 • Bruk vaseline, spesialverktøy og kluter for å fjerne sminke. Bare vask av kosmetikk med såpe er umulig. Det meste av det vil forbli på ansiktet, tette porene. Som et resultat vil akne bli enda mer.
 • Velg matte våtservietter. Enkle papirservietter vil også være nyttige for deg, men for å hette ansiktet som sminke påføres, er det nødvendig matting servietter.
 • Ikke pulver fettete nese. Hvis du merker at nesen allerede begynner å skinne, er det ikke nødvendig å pulverisere det. Du vekt sminke laget, til slutt tette porene. Nesen skal bare bløt forsiktig ut med en vev av matting type. Så du vil bli kvitt ubehagelig glans, la nesen din være trygg.
  riktig vasking
 • Vask med varmt eller kaldt vann. Huden tåler ikke eksponering for varmt vann. Porene utvides øyeblikkelig, fett vil begynne å skille seg aktivt ut. Varmt vann, damp er kun egnet for spesiell oppvarming, hvorpå huden behandles.
 • Beskytt nesen din fra solen. Påfør kremer som beskytter huden mot de negative effektene av ultrafiolette stråler. Det vil se bedre ut, fordelingen av fett blir mindre intens.
 • Mindre sminke. Prøv å bruke dekorativ kosmetikk sjeldnere, bruk den med det tynneste laget. Du bør ikke alltid bli malt, for på denne måten vil du raskt miste den naturlige attraktiviteten, og i fremtiden trenger du mer og mer kosmetikk.
Følg alle disse anbefalingene er nødvendige, ellers vil du ikke kunne håndtere komedoner på nesen. Selv regelmessig ekstrudering vil ikke hjelpe. Det er bare nødvendig å handle på en omfattende måte. Du vil trenge masker, skrubber, profesjonelle verktøy for å forbedre huden, fjerne smuss. Dermed vil du kunne redusere antall komedoner drastisk og redusere formasjonen.

Vi eliminerer alle overfladiske svarte punkter på en nese
Når du allerede vet hvilke forebyggende tiltak du må ta for å bekjempe svarte flekker, må du begynne å fjerne all overflateakne. For dette er det verdt å bruke skrubbe, spesielle midler, og gjøre renseprosedyrer hjemme. Husk noen viktige anbefalinger.

 1. Profesjonelt råd. Det er verdt å kontakte en erfaren kosmetolog som kan hjelpe deg ikke bare med bestemte prosedyrer, men også med nyttige tips, med tanke på nyansene i huden din.
 2. Spesialverktøy. Du trenger også profesjonelle verktøy som er tilgjengelige på apotek. Scrubs, masker, kremer kan bidra til å takle sorte prikker på nesen. Husk at alle togene kun kan kjøpes i offisielle uttak.
 3. Oppvarming Utvid regelmessig, rengjør porene på nesen. Lag en komprimering med håndklær gjennomvåt i varmt vann. Den skal stå i 10-15 minutter, og vask deretter nesen grundig.
 4. Scrubs. Du kan selvstendig gjøre flere typer skrubber, bruk dem hele tiden. God fit havremel med kefir, honning. En effektiv blanding av brus og salt, som skal gni inn i huden med milde bevegelser, og skyll deretter grundig med det samme. Det er best å bruke skrubbe etter at porene allerede er forstørret. Da vil massen trenge inn dypere, bedre rense de forurensede porene.
 5. Masker. Effektiv for å rense porene i en maske fra en banan med honning, rå egg og kefir. Husk at bare vanlig rengjøring vil bidra til å redusere antall svarte flekker på nesen.
Bruk babypulver etter ulike renseprosedyrer. Det vil myke huden, vil tillate å begrense porene. Når du forsiktig fjerner pulveret fra nesen med et serviett, forblir alt overflødig fukt og fett i det.

Vi ekstruderer svarte prikker på nesen: Den største nøyaktigheten er nøkkelen til suksess
korrekt ekstrudering av svarte prikker Husk rekkefølge av handlinger slik at ekstrudering av svarte prikker bare er gunstig. Det er viktig ikke å skade huden, bli kvitt komones uten konsekvenser. Ikke press acne før det er dampet! Sørg for å følge hygieneglene. Vær oppmerksom på: nesen er et ekstremt farlig område hvor infeksjonen sprer seg veldig fort hvis du legger den inn i huden. Vær forsiktig. Du trenger:

 • rensende melk;
 • vann;
 • tonic;
 • cologne;
 • pulver;
 • bomullsull;
 • forstørrelsespeil;
 • servietter;
 • medisinske hansker;
 • mykekrem;
 • En hvilken som helst ansiktsmaske som begrenser porene.
Store komedoner, som ikke går tapt etter vask, bruker masker og skrubber, kan presses ut. Regelmessig utføre denne prosedyren er ikke verdt det, fordi det er farlig nok for huden. Følg handlingssekvensen.
 1. Fjern forsiktig all sminke.
  hudrengjøring
 2. Rengjør nesen i tillegg med en spesiell melk, tonic.
 3. Smør nesen med cologne.
 4. Kok vannet. Hell det i en egnet beholder slik at det er praktisk å dampe ut huden på nesen over den. Se opp for damp: den skal ikke brenne.
 5. Når huden er dampet, blir porene forstørret, du kan fortsette å ekstrudere. Smør nesen med cologne igjen og bruk medisinske hansker.
 6. Se i et forstørrelsespeil. Belysning skal være bra. Trykk forsiktig fingrene på huden på begge sider av komedonen for å klemme den ut. Ikke trykk direkte på den sorte prikken!
 7. Prøv å ikke bare trykke fingrene på nesen, men hold dem forsiktig fra forskjellige sider mot den svarte prikken.
 8. Lær å bestemme riktig bevegelsesretning. Hvis det svarte punktet er dårlig presset ut, betyr det at du trykker på feil side. Endre bevegelsesretningen for fingrene, til du bestemmer suksessen.
 9. Etter å ha klemmet de svarte flekkene, må du grundig desinfisere huden på nesen.
 10. Påfør et tynt lag av mykende krem ​​på nesen.
 11. Fjern kremet etter 5 minutter med en serviett.
 12. Lag en maske i 10-15 minutter, noe som vil begrense porene på nesen.
Da trenger du bare å vaske grundig, behandle nesen med pulver. Etter omtrent en time må pulveret også fjernes forsiktig med et serviett. Husk at for ofte klemmer sorte prikker ikke er verdt det. Hvis du følger anbefalingene, rydder du huden, komedonene stopper nesten med å plage deg.

Flere Artikler Om Typer Acne