Wen er en normal svulst, som ikke er i stand til å forårsake dødelig fare for en person. Vanligvis ligger den under det øverste laget av hud og gir ikke noe ubehag. Siden begynnelsen har folk vært i stand til å kurere seg for denne ubehagelige sykdommen. For dette ble det brukt en spesiell konspirasjon fra Wen, som ikke krever en person med viss kunnskap eller krefter på magiområdet. Å gjennomføre ritualet kan noen på egenhånd hjemme.

Sterke konspirasjoner fra Wen

Anbefalinger for slike konspirasjoner

Mange er bekymret for spørsmålet om hvordan man leser konspirasjoner fra Wen. Eksperter innen magi er overbevist om at du kan bli kvitt Wen. For dette er det et stort antall folkemetoder, blant annet det er magiske. Her er bare et behov for å bære dem ut på alle instruksjoner. Bare i dette tilfellet vil det være mulig å oppnå suksess. Nedenfor er de viktigste anbefalingene.

 1. Viktig er troen på at bestemorens rite vil fungere. Hvis en person ikke tror på magi, vil resultatet aldri komme. Det er viktig å forstå at magiske elsker når det blir respektert. Derfor kan en uforsiktig holdning til det negativt påvirke ikke bare resultatet, men også den generelle tilstanden til helse.
 2. Konspirasjonen fra wen skal alltid være parallell med medisinsk behandling. Hvis du ikke har en slik mulighet, kan du bruke folk likører eller urter.
 3. Plottet fra lipoma bør alltid leses bare i den avtagende månens periode. Det er denne månen fase som bidrar til reduksjon og frigjøring fra en ubehagelig sykdom. Den avtagende månen hjelper i rask tid til å kvitte seg med ubehagelige symptomer på sykdommen.

Spesiell ritual for å bli kvitt wen

Mange behandler en wen ved hjelp av tradisjonell medisin. Eksperter tror også at hvis du kombinerer dette legemidlet med magiske ritualer, øker effektiviteten mye.

For dette ritualet, først og fremst, må du lage en spesiell avkok. Det er tilberedt av løk. For kjøttkraft må du ta løkrot, husk og pil. Pass alle produkter gjennom kjøttkvern og legg i en spesiell tallerken. Etter det, i den resulterende massen må du legge til vodka og la den brygge i flere dager.

Ved utløpet av denne tidsperioden må den resulterende massen smøres med et sykt hudområde og lese et spesielt tomt:

"Jeg, Guds tjener (navn), vil bli kvitt en ubehagelig sykdom som ødelegger utseendet mitt. I prinsippet føler jeg ingen smerte, men selve ideen om at jeg har en wen eller et lipom kan ødelegge livet mitt litt. Jeg vil at lipoma forsvinner for alltid fra kroppen min og aldri vises igjen. Jeg leste en konspirasjon fra en wen for å kvitte seg med ubehagelig betennelse på huden min. Svulsten ødelegger sterkt min estetiske utseende, og derfor kan jeg ikke leve livet mitt normalt. La de høyere krefter høre min forespørsel og hjelpe meg. Mine ord med bønn er rettet mot himmelen. Og bare Herren kan hjelpe meg. Amen. "

Slik snakker du tråden

Tråder vil bidra til å takle sykdommen

Ved hjelp av dette rituellet kan du bli kvitt wen uten å ty til å lage en spesiell buljong. Du trenger bare å forberede en ball med svart tråd. Tråder trenger å vikle en finger på hånden og gradvis øke antall ringer. Snakk Wen på hånden, kan du bruke spesielle ord av bønn.

"Vi vet alle at trådene ikke er holdbare. En dag vil tiden komme og de vil bryte. Så la dem bryte og ta med alle mine wen og lipomas. Jeg ønsker at kroppen min skal kvitte seg med alle de ubehagelige egenskapene. Jeg vil virkelig finne skjønnhet slik at menn legger merke til meg. Jeg, Guds tjener (navnet), er sikker på at jeg hadde ubehagelige symptomer på grunn av at noen sendte en stave på meg eller et ondt øye. Så la denne personen ta bort alt negativt som ble sendt til meg. Jeg vil være vakker og ha en ren og behagelig hud. I lang tid prøvde jeg å forbedre utseendet mitt med kosmetiske prosedyrer, men de ville ikke hjelpe meg. En god person rådet meg til å bruke den magiske ritualen og lese de spesielle ordene i bønn. Jeg håper at Herren vil høre mine bønner og oppfylle min forespørsel. Jeg legger mine forhåpninger på en høyere makt og ber deg om ikke å ignorere forespørselen min. Hør ordene mine, vær så snill. Hjelp meg i en vanskelig situasjon. Amen. "

Etter ritualen, ta alle trådene som ble viklet på fingeren og brenne. Ask er best kastet inn i kloakken, slik at ingen noen gang kan finne den. Du kan være sikker på at resultatet ikke tar lang tid.

Ritual med sølv

Noen ganger kan ubehagelige svulster dannes i hodeområdet. På slike øyeblikk kommer konspirasjon fra en wen på hodet til redning. For å gjøre dette bør en person forberede en sølvobjekt. Ideelt hvis du bruker et sølvkors som du har på kroppen din. For det første, det har en fantastisk beskyttende energi, og for det andre bidrar sølv veldig raskt til å kvitte seg med ubehagelige hudproblemer.

Tomter fra Wen

En wen eller et lipom er ingenting mer enn en godartet tumor. En slik mobil subkutan kapsel forårsaker ikke noen smerte for en person.

En sammensvergelse fra Wen alene

For hundre år siden ble healere reddet fra wen ved spesielle tomter. En konspirasjon fra Wen utføres hjemme.

Hvordan uttales en konspirasjon fra en wen?

Vi følger alle reglene i ritualet.

 • Den første viktige regelen er å tro på kraften til en konspirasjon. Magic elsker når det blir trodd og respektert. Hvis hun ikke føler dette, hjelper hun deg ikke til noe. Så, hvis du begynner å snakke om en wen og tror at du vil mislykkes, så kan du ikke engang prøve.
 • Det er bedre å kombinere konspirasjoner fra en wen med noen populære oppskrifter.
 • Hvis du vil bli kvitt, i dette tilfellet et lipom, så er det best å snakke det over til den avtagende månen. Med nedgangen av månen, vil wen gå.

Konspirasjon fra Wen og tinktur av indiske løk

Konspirasjonen vil styrke handlingen av folkemetoder.

Hvis du behandler wen ved folkemetoden i kombinasjon med en sterk konspirasjon, øker effekten av behandlingen kraftig.

Tinktur av indisk løk er lett å forberede. Fra løk ta sine røtter, blader, samt grønne piler løk. Disse ingrediensene sendes gjennom en kjøttkvern. Før du gjør dette, må du bruke hansker til hendene, slik at hendene ikke brenner og kløe. Deretter plasseres en slik løkfylling i en glasslampe og fyller den opp med vodka. I denne tilstanden holdes tinkturen i to uker i et mørkt, kjølig sted.

Etter denne perioden kan du smøre lipomer på kroppen med tinktur, og når du gjør dette, si følgende konspirasjon:

"Lag, jeg smmer fra kroppen jeg tar bort. Som ånden av løkene du lukter, så rømmer alt ut av Guds tjeners kropp (ditt navn). Du bor ikke på meg, du bor ikke på bekostning av meg. De fødte meg, og det er nok, det er på tide å klemme deg med lys, for å overraske alle med renheten i kroppen min. Jeg skal stå opp imorgen, men det er du ikke. Amen. Amen. Amen. "

Smøringsprosedyrer gjøres best om natten. Selvfølgelig har denne tinkturen en bestemt løk lukt, så om morgenen må du ta en dusj.

Plottet på den svarte tråden

Velg tidspunktet for seremonien

Hvordan snakker wen? Det er konspirasjoner for implementeringen som du ikke trenger å bruke i parallelle folkesupper. For dette ritualet mot hypodermisk wen, vil det bare være behov for en ny spole av svart tråd.

Ta den svarte trådspolen i hendene, vind et lite stykke rundt fingeren og rive av, fortsett å gjøre det og si ordene:

"En streng av svarte tårer, tårer, pauser, den samme skjebnen venter og subkutan wen, lipomas river seg, de vokser ikke, de vil ikke vokse. Du vil ikke være på Guds tjeners kropp (ditt navn) lenger, ikke mate på vevet hans, men bli revet. Da det ikke var noen tråd igjen på denne spolen, var det ingen subkutan wen på kroppen min. "

Tråden må bryte alt slik at spolen forblir naken. Dangling tråder må foldes i et askebeger eller på en tallerken og brenne. Ask skal spyles ned på toalettet.

Sølvplott

Ulike objekter kan brukes til å plotte.

Det antas at et metall som sølv bidrar til å kvitte seg med hypodermisk wen. Det er enda bedre hvis det er et sølvkors.

Dette krysset bør brukes på lipoma og dømme slike konspirasjoner:

«Den edle metallsølv, innviet i den hellige kirke, hjelper Guds tjener (ditt navn), tjener ham i god stand. Slik at din kraft og styrke vil bidra til å fjerne alle lipomas fra kroppen min til alle. Rens kroppen min, som Guds tro renser min sjel. Lever og hjelp. Amen. Amen. Amen. "

Slike plott må leses på hvert lipom. Hvis lipoma er på armen, så legger du et kryss på det, hvis du på benet legger det på benet. Forresten, med hjelp av samme konspirasjon, kan du kvitte seg med akne og svarte flekker på ansiktet ditt.

Et kors kan også kastes i vannet om natten, og deretter vasket med dette vannet for å kvitte seg med feilene i ansiktet.

Konspirasjon på celandine

Konspirasjoner er svært effektive

Fra velvære hjelper plantesaften av celandine, bare smør dem med lipomas. Denne prosedyren kan alltid styrkes av konspirasjon:

"Et rent sted uten lindens, hele kroppen er ren fra wen av Guds tjener (ditt navn). Prizhgu - vær forsiktig, jeg skal rense kroppen. Jeg skal stå opp imorgen, men de er ikke på meg. Amen. Amen. Amen. "

anmeldelser

Velge de riktige konspirasjoner

Det er alltid interessant å få tilbakemelding fra de som allerede har konspirert fra denne sykdommen. Her er noen av dem:

Katya, 27 år gammel "Jeg hadde en stor lipoma, som var formet som en liten klump. Veldig ubehagelig fenomen. Det mest ubehagelige var at jeg hele tiden var redd for å rive av dette lipomaet et sted. Hun var på skulderen hennes. På grunn av dette var det nødvendig å tenke på det hele tiden mens du spilte sport. Hun bestemte seg for å finne en konspirasjon fra et lipom, men i kombinasjon med en populær oppskrift. Indiske løk hjalp meg. Jeg laget programmer fra det hver dag i to måneder. Etter noen måneder tørket lipoma helt opp og forsvant. Nå, ved hjelp av indiske løk, blir jeg kvitt små wen og det er veldig praktisk. "

Vladislav, 46 år gammel "en veldig stygg wen var på nesen min. Hele tiden er jeg kompleksert på grunn av ham. Og når jeg et par ganger revet det nesten av et uhell, bestemte jeg meg for å fjerne det med konspirasjon. Jeg startet med sølvplott. Men det hjalp ikke mye. Men indisk løk konspirasjon er veldig nyttig. Takk til de som oppfant det. "

Valeria, 56 "Lipomas begynte å dukke opp med meg med alderen. Ugly slik hengende. Hun husket hvordan mormoren snakket til meg fra sykdom som barn, og bestemte seg for å snakke med wen fra wenders. Gjorde et ritual med svart tråd. Første gang hjalp ikke, men jeg ga ikke opp. Og etter tredje gang begynte lipomas å gå bort. Tilsynelatende var det for første gang en utilstrekkelig energibeskjedelse. "

Konspirasjoner og helbredende ritualer for å bli kvitt Wen

Siden antikken har folk behandlet ulike plager med urter, hvisker og ritualer som har kommet ned til den moderne mannen. Konspirasjonen fra wenders bidrar til å overvinne sykdommen uten farlige kirurgiske inngrep. Magic omgir levende ting, skader og hjelper. En person velger sin egen vei, bestemmer seg for seg selv tro, religion, måter å kvitte seg med farlige sykdommer.

Konspirasjon fra wen

Bli kvitt Wen by Magic hver person som virkelig tror på en høyere makt. Effektive ritualer er enkle å lære, og de kan utføres hjemme uten unødvendige egenskaper.

Hvordan behandle wen hjemme

Du kan snakke med noe objekt i huset. Det er ingen grenser, språkbarrierer eller hindringer for konspirasjon. En syke person blir talt for å bli kvitt langvarige sykdommer som bokstavelig talt spiser kroppen fra innsiden. Å ty til hjelp av magi på grunn av fortvilelse eller med en oppriktig tro på en høyere makt - valget forblir for personen. Magic motiver er ubetydelige. Wen er bare et problem, og noen effektive ritualer eliminerer årsaken til angst og smerte.

Kraftige ritualer fra den første eller andre personen arbeider, noe som betyr at pasientene til pasienten kan hjelpe ham selv i stor avstand. Eksternt virker wen ikke truende eller farlig, men leger advarer om at det er umulig å forsinke behandlingen av utdanning. Bestemors populære oppskrift vil bidra til å bli kvitt lipoma, men å handle uten forberedelse er dum og farlig.

Fased forberedelse for magisk helbredelse

Første forberedelsesfase er å finne en konspirasjon. I den magiske verden er det mange forskjellige ritualer som er enkle og ekstremt vanskelig å utføre. En nybegynner magiker burde ikke engang prøve å utføre en kompleks rite, fordi utslettsaksjoner kan skade en pasient. Å snakke med deg selv er vanskeligere, spesielt når sykdommen gjør seg selv følt med svakhet, apati, alvorlig smerte.

Conspiracy krever en sterk konsentrasjon av oppmerksomhet og styrke. Bare en energisk sterk person vil kunne beskytte seg under et ritual. Attributter som brukes i en magisk handling må være forberedt, og det er urimelig å forsømme å kjøpe den rette tingen eller produktet. Wen blir ikke et farlig problem, hvis du løser det på et tidlig stadium, til sykdommen har skadet andre organer.

Plott fra sykdommer

Et plott fra et lipom refererer til en helbredende magisk effekt. Alien energi, som alle andre forhold av samme type, er utsatt for ekstern påvirkning. Å snakke en wen med ord alene er innenfor kraften til en tryllekunstner, helbreder, heks. Trente personer vil bidra til å kurere pasienten om noen dager. En nykommer i en slik omhyggelig virksomhet vil ha en vanskeligere tid. Bli kvitt sykdommen på en gang vil, hvis du følger anbefalingene fra eksperter. En godartet tumor er noe annet lipomer forekommer mot bakgrunnen av en svekket human immunitet.

Forhindre sykdommen er umulig. En neoplasma vises i ung alderdom på hvilken som helst del av huden. Det ser ut som en wen flytte kapsel som er lett å grope med fingrene. Mange ignorerer bare wen, og venter på en mirakuløs helbredelse. Over tid øker neoplasma, flere subkutane vekst forekommer.

Vilkårene for konspirasjonen vil huske voksen og barnet:

 1. Tro i din egen styrke. Grunnlaget for magi er tillit til sin styrke, uimotståelig kraft. Uten tillit til de høyere kreftene er det ikke noe svar.
 2. Respekt. For moro skyld er det ikke noe sted i magi, konspirasjoner og staver. Å utføre ritualer uten en seriøs holdning er sløsing med tid.
 3. Jo flere muligheter, desto bedre blir resultatet. Begrenset til magi alene er valgfritt. Konspirasjonens effekt komplementeres av de enkleste folkemidlene. Eksperimenter av denne typen vil ikke skade noen.

Stillingen av nattens himmelske kropp. I magi: kompleks og enkel, stiller månens stilling stemningen til en magisk effekt. En voksende måned gir positiv energi, helbredende kraft, men den avtagende månen ødelegger alt som er blitt foreldet, utdatert og skadelig. Det er bedre å ødelegge lipomer i en avtagende måned (månekalenderen er lett å finne på Internett eller kjøpe på en hvilken som helst astrologisk butikk).

Zhirovik grunn til å kjempe for sin egen helse på noen måte, og tradisjonelle og ikke-tradisjonelle medetsinoy. Fortvilelse og lider om tapt velvære, fred er ikke tiden.

Herbal Plot

Plottet fra Wen utføres i flere påfølgende stadier. Healers anbefaler å kombinere effekten av stavelesningen med urtebehandling. Indiske løk har blitt brukt i folkemedisin i århundrer som en antiinflammatorisk komponent av hjemmelagde rettsmidler.

Effektiv behandling består av sammensvergelse og bruk av tinktur, tilberedt med egne hender. For forberedelse av et naturlig stoff trenger du:

 • løk (rot, grønn del av planten);
 • kjøttkvern;
 • gjennomsiktig glass;
 • renset vann (best artesian).

Plottet fra wen på hodet eller hånden er lest til den avtagende månen, og det vil ta ytterligere to uker å forberede helbredende tinktur. Twisted stykker av løk plassert i en vase eller krukke, fylt med vann. Bestemt betyr i et mørkt rom i omtrent en måned. I klar. Tinktur skal legge til litt vodka. Beregn tiden i forkant før starten av den ønskede fasen av månen i den syke personens interesse.

Når å gjennomføre et ritual

En rituell sammensvergelse holdes i mørket, pasienten ligger i en komfortabel posisjon, og alt hans wen (hode, rygg, ben eller arm) smøres med tinktur. Behandling av neoplasmer er ledsaget av å lese konspirasjonens ord:

"Lag, jeg smmer fra kroppen jeg tar bort. Som ånden av løkene du lukter, så rømmer alt ut av Guds tjeners kropp (sykes navn). Bor du ikke på meg (på den, hvis du leser for en annen person), ikke bor på kontoen din av meg (han). De ble født på meg (på den), og det er nok, det er på tide å klemme deg med lys, overraske alle med min rene kropp. Jeg skal stå opp imorgen, men det er du ikke. Amen. Amen. Amen. "

Etter konspirasjonen går pasienten til sengs uten å vaske av tinkturen. Ubehagelig lukt betyr at det må modet, fordi det uten behandling er uunnværlig.

Plot "svart tråd"

En sterk sammensvergelse, som den erfarne tryllekunstneren anbefaler fra vaktene, bruker tråden til å føre problemer:

 1. Du kan kjøpe en ny trådspole i en hvilken som helst butikk. Obligatorisk fargegjeng - mørk, helst svart.
 2. Plasseringen av seremonien er et bortgjemt rom eller et rom der ingen vil forstyrre pasienten.
 3. Spredt om ritualet er ikke verdt det selv med familien din.
 4. La behandlingsmetodene forbli en liten hemmelighet.
 5. Jo færre folk vet, jo flere sjanser for en rask gjenoppretting.
 6. For ritualen må du ta en hånd i hånden og pakke en liten tråd på fingeren.

Hver to tre åpnes tre runder med setningen med følgende innhold:

"En streng av svarte tårer, tårer, pauser, den samme skjebnen venter og subkutan wen, lipomas, rive seg fra hverandre, vil ikke vokse. Du vil aldri være på Guds tjeners kropp (pasientens navn), ikke spis hans vev, men bli revet. Da det ikke var noen tråd igjen på denne spolen, var det ingen subkutan wen på kroppen min. "

Tråden kommer av til det siste stykket, mens ingenting blir igjen på spolen. Gevindskraper foldes på en jernoverflate og brennes til bakken. Ask er kastet inn i gaten eller oversvømmet.

Edelmetallplot

Sølv gjenstander bidrar til å snakke en pasient mot wenders:

 1. Det nødvendige attributtet er i huset.
 2. En sølvske, tallerken eller tallerken, nyttig for konspirasjon.
 3. Det er best å finne et kors som ble helliget i kirken.
 4. Wenders vil falle etter det første rituelle.
 5. En sølv gjenstand blir brukt på neoplasma, og deretter dømt:

«Det edle metaller, helliget i vannet fra kirken, hjelper Guds tjener, gjør ham til hjelp. Slik at din kraft, din styrke, bidrar til å komme inn i legemets kropp, fra første til siste. Rens kroppen, fordi troen på Gud renser menneskets sjel. Lever og hjelp. "

På slutten av hver konspirasjon bør du si "Amen" tre ganger.

Det spiller ingen rolle, å ødelegge hans eller andres neoplasma, det viktigste er å tro på hvert talespråk. Du kan utføre et ritual med sølv i flere stadier. Hver dag på samme tid. Inntil alle Wen forsvinner.

Effektiv konspirasjon

Livet på "deg" med magi åpner nye horisonter for mennesket. En fantastisk verden der de høyere kreftene, naturens kraft og kreftene som er stengt for mennesker, kan løse ethvert problem. Dra nytte av tomten, en person frarøver sykdommen av kontroll over kroppen. Det kan ikke vokse, smitte nye vev. Staver opererer gradvis. Metodisk. Først stopper de veksten av svulster, deretter reduserer eksisterende Wen, og ødelegger dem helt. Hele prosessen tar ikke mer enn to, tre dager. Det er nødvendig å observere alle betingelsene for å utføre ritualet hjemme. Tid, månens stilling, pasientens tilstand.

Plotter og urter fra wen (lipomas)

Lipoma ser stygg ut, og for raskt å bli kvitt, kan du lese plottet fra Wen. Bestem hva du vil bruke til en lipoma: staver eller narkotika. For raskt å bli kvitt vekst, bruk hvit magi og urter som kan påvirke svulster.

Konspirasjon mot Wen

For terapeutisk infusjon vil kreve følgende urter:

 1. motherwort;
 2. ryllik;
 3. Birch knopper;
 4. Calendula;
 5. Linden farge;
 6. malurt;
 7. En suksess.

Noen ganger er motherwort erstattet av sandy immortelle og nyrehips. Sammensetningen endres bare litt, men styrken er den samme. Hver plante må tas i like deler og hell kokende vann over hele blandingen. Sett til å smelte i brann i ca 1 time. Så snart væsken reduseres nøyaktig i halvparten, skru av og insister i ytterligere en halv time. Nå kan du lese plottet:

"Mor gir barna sine et stykke land, sender sin styrke, gir beskyttelse for folk. Herbal infusjon kroppen min renser, fra wen og plager, fra all vekst, koke og pimple. Jeg vil snakke vann, jeg vil spørre gresset, å rense, for å redde, for å legge til helse. "

Si syv ganger og hell innholdet i en krukke, som legges på et mørkt sted i en uke. Etter fristen får du og belastning. Nå er infusjonen din klar til bruk. Den brukes i form av lotioner. Etter å ha fuktet den hvite kluten, legg på den delen av kroppen som det er en wen på og la i 30 minutter. Du kan søke opptil 7 dager. Men det anbefales å sjekke svulsten hver dag.

Ritual med celandine

Feltgress som kan rense kroppen til mange sykdommer. Navnet snakker for seg selv. Bli kvitt Wen på ansiktet eller på hodet, så vel som andre deler av kroppen, gresset og uten tillegg av andre medisinske planter. For dette brygger vi det i en standardform, som er angitt på pakken. Hvis du har kjøpt celandine på markedet i sin naturlige form, så vil dette være en bemerkelsesverdig fordel i behandlingen, siden slike avgifter er mer nyttige enn apoteket. Brewing gress, bør du vurdere plasseringen av lipoma:

 1. Hvis wen på hodet, bør buljongen vaske hodet eller lage lotioner;
 2. På ansiktet er det tilrådelig å vaske denne infusjonen mange ganger (til det avkjøles);
 3. På kroppen er det bedre å dyppe i komposisjonen og holde seg i den i minst 15 minutter. Det er ikke vanskelig i det hele tatt, bare bryg en sterkere infusjon i pannen og legg den helt til badebadet.

Mens du legger urten til kokende vann, si tomten:

"Celandine av naturen renser kroppen, renser huden, fjerner wen og vender ikke tilbake til stedet. Gress er gitt av Gud, dyrket av jorden, brukt av meg til helbredelse. Amen. "

Si minst tre ganger, et merkelig tall. Gress insisterer til det kjøler seg ned. Varm opp før bruk og fjern gress (avløp).

Lipoma stave på en streng

Å bruke tråden vil kreve svært liten innsats: over det stedet hvor wen er, knytter vi en ulltråd til 7 knop. Velg fargen ved skyggen av lipoma. I teksten av heksen, for å kvitte seg med veksten, indikerer vi også fargen. I dette eksemplet bruker vi hvit tråd, siden lipomas er oftest hvite. Vi leser plottet:

"Hvit til hvit, svart til svart. Jeg vil binde opp fargene, jeg vil fjerne wen. "

Det er uttalt hver gang en knute er bundet.

Rite med en gren

Ved å bruke en tørr gren, vil det ta mye arbeid å finne en. Det bør være med flere skudd og også tørr. Prosessene må være merkelige mengder. Om natten arrangeres en slik kvist under sengen og vi sover fredelig. Om morgenen går vi med henne vekk fra øynene og holder en seremoni. Høyre mot klokka vi kjører rundt Wen (hvis det er flere av dem) og uttale ordene:

"Jeg vrider og vender meg. Jeg vil hente en wen på en gren. La ham gå til grenen tørr, hun bryr seg ikke veldig bra. Jeg lever, eksisterer og glemmer svulsten.

Vi brenner en brann (liten) og brenner en gren. Men før vi teller antall skudd. Deres nummer skal kalles under ritualet i teksten: "Hvor mange skyter på en gren? Nøyaktig (ringemengde). Som en gren brenner og dens (figur) prosesser, så snart zhirovye synker, uten etterkommere. " Vi venter på kvistene å brenne ut helt og gå hjem uten å snu seg rundt.

Gamle slander fra Wen

Infusjon kan brukes både eksternt og innover. Vi samler urter som er nødvendige for sammensetningen:

 1. Peppermynte og villrose;
 2. Syltetøy og salvie;
 3. Ivan te og plantain;
 4. Elderbær og buckthorn bark.

Hver plante 2 ss. skjeer til 1 liter vann. Kast bare etter at vannet koke og la det simre i ikke mer enn 30 minutter. Mens infusjonen kokes, må du lese teksten tre ganger på den, noe som vil bidra til å kvitte seg med lipoma hvor som helst på kroppen din. Magic stave:

"Jeg gikk (gikk) på bakken, pustet (pustet) luft, renset kroppen min (rengjort). Jeg vil fjerne det grønne gresset for å hjelpe samtalen, wen med (indikere en del av kroppen). La ham gå og ikke finne en vei tilbake til kroppen min. "

Lesing av stavevannet forstyrrer mot klokka. Etter å ha fjernet kjøttkraft, gi muligheten til å brygge under et lukket lokk og avkjøle. Stamme og konsumere 1 ss. skje for en halv time før måltider (3 ganger om dagen).

Plot fra Wen på hodet og ansiktet

Det brukes til å fjerne alle typer tumorer som oppstår på hodet eller ansiktet. Den inneholder 9 urter:

 1. Althea rot og devyala;
 2. Rosehip og persille frø;
 3. Kushina og humle;
 4. Tatarnik og eføyformet burga;
 5. Rowan frukt (hvis det ikke finnes friske eller modne bær, kan du bruke tørket).

Alt er tatt i like store mengder, men med 1 liter 1 ss. en skje. La urter koke i 5-7 minutter, hell i en termos og la det gå i minst 12 timer. Før du tar, belastning og bruk som en lotion (1 gang per dag) og som avkok (3 ganger en teskje før du spiser). Men over midler for å uttale en konspirasjon:

"9 engler fra himmelen ser på meg, 9 urter kroppen min blir behandlet. Ni ganger bøyer jeg til jorden, 9 ganger vil jeg spørre en forespørsel: helbredet, fjern veksten fra kroppen, fra hodet (eller ansiktet). Amen. "

Gamle rituelle


For å bruke voks av påskelyset tar det svært lite tid og krefter. Teksten leser tre dager på rad ved daggry. Vi lyser stearinlyset og drypper den smeltede voksen på en finger, og så legger du en wen til den. I prosessen uttaler vi ordene:

"Et lys fra kirken er blitt brakt. På en flott ferie ble kristne opplyst. Hun helbreder, gir større styrke, legger til helse. Jeg smør et wen i ansiktet mitt for å fjerne, utrydde, ikke mer å ha det på ansiktet mitt. Amen. "

En slik måte å bli kvitt lipomas hjemme er regnet som den mest effektive, men forutsatt at voksen blir brukt på selve selve neoplasmaen. En komplett beskrivelse av sykdommen med alle detaljer.

Konspirasjon fra wen

Wen eller lipoma er en godartet subkutan neoplasma fra overgrodd fettvev. Men vokser, forårsaker denne svulsten kosmetisk og fysisk ubehag, spesielt hvis den ligger i ansikt eller hode. Vanligvis blir wen utsatt for kirurgisk excision, og i gamle tider ble de behandlet med fordampning i et bad og helbredende urter.

Men er det konspirasjoner mot Wen? Hvordan kan en neoplasme snakke? Hvilke effekter å forvente etter å ha utført ritualet?
Svar på de presenterte spørsmålene finner du i vår artikkel.

Kan jeg snakke wen?

Wen, som enhver annen sykdom, kan du snakke i ferd med riter av svart og hvitt magi. Svarte sakramenter stole på hjelp fra universets lave krefter, og kan derfor skade både deltakerne i seremonien og fremmede - for det meste krever mørke krefter ofre. Derfor er det ikke sterkt anbefalt å bruke dem fra veksten av wen.

I sin tur er det i praktisk hvitt magi en slik ting som helbredende tomter. Disse staverne er rettet mot å forbedre pasientens velvære, forebygge sykdommer og behandle kropp og ånd på energinivået. Helbredende tomter er ikke rettet mot levende vesener, som spellcaster vender seg til Lysstyrker og direkte til Gud. Derfor, for å snakke wen, anbefales det å bruke bare hvite tomter.

Hva er konspirasjonene fra wen?

Helbredende tomter fra wen er delt inn i følgende kategorier:

 • Hedensk - er gamle melodier og magi som kom fra før kristne tider. Før du fortsetter til seremonien, bør du lade opp solenergi, vind og vann. For å gjøre dette, tilbringe tid oftere i åpent vann og i skogen;
 • Bønn - konspirasjon fra wen på grunnlag av ortodokse bønner. De bevare bønn tekstur og er rettet til høyere subtile sfærer. Det er viktig å vurdere at bare en døpt person i Kristus kan lese en bønnskonspirasjon fra en wen på seg selv eller en annen person. Lesing krever grundig forberedelse: ukentlig fasting, daglige bønner i templet og omvendelse;
 • Kombinert - konspirasjoner sammensatt av moderne trollmenn og healere, kombinere elementer av bønn og hedning.

Den største effekten av enhver stavelse på et lipom kan oppnås hvis caster leser det på seg selv.
Det er viktig! Absolutt alle ritualer for å fjerne lipomer utføres i fasen av en avtagende måne. La oss snakke mer om de mest kraftige konspirasjoner.

Plottet på tråden

Denne ritten for å fjerne wen tilhører de kombinerte ordinansene. Stavningen er opprettet og de angivelig arvelige sibiriske healere. For det trenger du et stykke blå tråd fra naturlig ull og kamper. På natten av den avtagne månen må du gå på pensjon i et godt ventilert og mørkt rom og låse deg selv fra innsiden. Mens du leser de magiske ordene, er 9 knop per tråd bundet over hver wen. Plotttekst:

"Forferdelig skrik - shoo, shoo!
Mykhet - shish, shish!
Jeg kaster en nese - jeg fjerner en vekst!
Synd i mørket! Brenn i brannen!
Kom bak Nav,
La Guds tjener [ditt navn]!
I Faderens, Sønnens og Hellige Åndens navn, Amen! "

Etter å ha lest, brennes tråden. Riten skal gjentas 2 flere netter på rad. Etter det begynner wen gradvis å tørke ut.

Lipoma plot og indisk løk tinktur

Hedenske konspirasjoner fra wen er gode sammen med tradisjonell medisin. I særdeleshet forbedrer staveenergien medisinens helbredende egenskaper. En av de mest effektive måtene er tinkturen av indiske løk.

Først av alt må du forberede stoffet:

 • Grind roten og grønne delene av planten i en kjøttkvern;
 • Legg hakket kjøtt i en liter krukke;
 • Fyll tanken med vann til toppen;
 • Dekk glasset med et lokk;
 • Oppbevar 2 uker på et mørkt, tørt og kjølig sted.

Det resulterende stoffet må smøres Wen mot urviseren. Denne handlingen holdes om natten med den avtagende månen, og sier:

"Jeg smører kroppens hvite,
Jeg sier dristige ord:
"Sykdom - kom deg ut!
Wen - smelte!
Hvordan lærer du løkånden?
Så med min hvite kroppsvekst og kom ned!
Så vær det! "

Deretter går gipsen til å sove. Du må våkne opp ved daggry, ta en kald dusj. Så snart vannet berører wen, er ordene uttalt:

"Som vannet vasker bort lukten av buen og natten,

Så hun vasker bort sykdommen fra huden min!
Lukket på tusen nøkler, -

Ja, tusen dører

Ja, for alltid og alltid! "

Wen vil begynne å løse dagen etter seremonien.

Sølv lipomplot

Om de helbredende egenskapene til sølv har vært kjent siden antikken. Dette edle metaller er den mest energieffektive, noe som gjør konspirasjonene til å bruke, det blir uvanlig sterk. Den mest effektive sølvtrollen er en bøntekst som kan leses på et sølvkors:

"I Faderens, Sønnens og Helligåndens navn,
Amen!
Kristus på jorden kazhival,
Grace ga,
Hurley zuril.
Han la på fingrene sine -
Raidene tørket opp.
Som Kristi fingre er rene,
Så sølv er rent metall!
Kryss i kroppen jeg vil legge ved -
Wen forsvinne!
Amen! Amen! Amen! "

Denne konspirasjonen fra Wen er nødvendig for å lese i lav stemme, men i en jevn og selvsikker tone, og presser korset til lipoma. Etter en tid vil svulsten myke og begynne å oppløse seg.

Konsekvensen av konspirasjonen wen

Hvite konspirasjoner er ikke rettet mot å forårsake skade, så de forferdelige konsekvensene etter å ha lest en slik stave, bør ikke vente. Hvis alt ble gjort riktig, vil veksten snart begynne å løse seg og som et resultat vil forsvinne helt. Imidlertid kan konspirasjon kanskje ikke fungere som et middel for lipoma. Årsakene til denne feilen:

 • Negativ energi på stedet der ritten ble utført. For eksempel er det en kirkegård eller et sykehus i nærheten;
 • Leserenes usikkerhet i deres mentale og esoteriske evner. Enhver stavelse leses i et selvtilfreds humør, med full tillit til et vellykket resultat;
 • En sterkere blokkerende stavelse pålegges de astrale kreftene;
 • Teksten til plottet ble uttalt med feil, eller leseren snublet.

Etter å ha fullført seremonien, bør det vente en uke. Hvis det etter 7 dager ikke begynner å løsne lipoma, så fungerer ikke plottet. I dette tilfellet bør du konsultere en lege for kirurgisk excision av svulsten. Foreløpig også populær laser metode for fjerning av Wen. Imidlertid forblir den kirurgiske metoden i tilfelle feil med lesing av stavningen den mest effektive.

Plot fra Wen (lipoma)

I dag skal vi snakke om hvordan å bli kvitt Wen ved hjelp av en konspirasjon. Denne behandlingsrecepten er hentet fra den håndskrevne boka av bestemor til min bestemor Vera.

Lipoma - dette er hva offisielt medisin kalles en wen. Dette er en godartet svulst i form av støt eller bun. Fra gresk er det oversatt som: "lipos" - "fat" og "ota" - "tumor". Deres størrelser er vanligvis små (fra 1 mm til en ert) og vokser nesten ikke med tiden. Dette er en fast elastisk svulst, som vanligvis ikke forårsaker ubehagelige eller smertefulle opplevelser for en person. Wen er dannet i mange deler av kroppen: ben, armer, rygg, nakke, hode (spesielt i pannen) og til og med på penis. Det er imidlertid ganske alvorlige blant dem.

Typer av lipomer (wen) og plassering

 1. smertefullt lipom - vanligvis en hel rekke tumorer som forårsaker smerte
 2. tre lipoma - finnes i leddene og er preget av treprosesser
 3. diffus lipoma - det har ingen skall
 4. leg lipoma - har et hudben
 5. Cavernous lipoma (angiolipoma) - wen med et stort antall kar
 6. nakkeformet lipoma ("halsen i Made-lung") - en svulst rundt halsen
 7. innkapslet lipom - dannes inne i organene i form av en kapsel
 8. myk lipom er en myk konsistens
 9. ossified lipoma - beinvev vokser i en slik lipom
 10. forstenet lipom - en ganske solid tumor inne i hvilken kalsiumavsetning observeres
 11. tett lipom er en wen med en stor mengde bindevev
 12. fibrøs lipoma - en veldig tett wen, også fylt med bindevev

Årsaker til lipomer (wen)

Wen er alltid dannet i strid med kroppens metabolisme. Dette er vanligvis et brudd på kostholdet og overeating, så vel som hypodynamien. Imidlertid dannes lipomer i svært tynne mennesker. Årsaken er den samme - overeat i løpet av uken - vent på wen å besøke! De hadde ikke tid til å komme seg, men hun (lipoma) hadde allerede kommet.
Også disse svulstene kan danne seg i sykdommer i urinsystemet, det endokrine systemet (skjoldbruskkjertel, diabetes) og selvfølgelig hormonforstyrrelser. Derfor, hvis årsaken ikke overspiser, bør du bruke mer tid på helsen din.

Slik ser et lipom ut:

I offisiell medisin er det vanlig å behandle wen på følgende måter:

1. Innføringen av stoffet - med wen fra 1 cm til 3 cm. Det er gjennomboret med en tynn nål og stoffet injiseres for resorpsjon. I dette tilfellet bør resultatet imidlertid forventes ikke tidligere enn i 2 måneder, og effektiviteten er ca. 80%.

2. Kirurgisk fjerning - med lipom fra 3 til 6 cm. Pasienten er plassert på operasjonstabellen og kuttet ut.

Og hva du skal gjøre med de wen, som er betydelig mindre enn en centimeter. Slike lipomer blir ikke tatt for å bli behandlet, og de ødelegger faktisk utseendet og stemningen. Det er derfor en konspirasjon mot Wen gjelder for disse små skadedyrene.

Konspirasjon fra Wen (lindetrær)

Etter solnedgang under den avtagne månen, forberede et stykke rødt tråd ca 30 cm lang.
Stå foran vinduet, ta tråden i hånden og berør den til wen 9 ganger les plottet:

Jeg fordømmer, snakker og sier -

Shish, shish, shish - fra kroppen shoo!

Fra kroppen min, ta av, banke det, kom deg unna og ydmyke deg selv.

Oppløs deg og brenn - men jeg sitter ikke på!

Ni ganger skifter du deg til tråden

Jeg holder meg fast, slips og ta bort fra meg selv.

Å slå deg til støv, som denne tråden også,

og mitt (navn) er med jevn hud. Amen!

Etter hver lesing, knytt en knute i en rød tråd. Når du knytter en 9 knute si:

I navnet på Gotroto Tetkhra være det så!

Ta nå tråden i vasken og sett den på brann. Det vil raskt brenne og din wen (lipoma) vil løse. Ask vaskes i vasken.

Det må huskes at enhver fysisk sykdom, inkludert wen (lipoma), bør behandles primært hos en kvalifisert lege (dermatolog), og plottet skal brukes som et ekstra fikseringsresultat av et folkemidlet.

Hvis du vil få kvalifisert magisk hjelp, skriv til meg:

Ta vare på helse og velvære i tide.

Konspirasjoner å bli kvitt Wen

Wen eller lipomas er en godartet tumor. Det gir ikke smerte og er ikke et alvorlig problem. Det forårsaker imidlertid ubehag og blir et estetisk problem. I dette tilfellet vil en konspirasjon fra wenders, som kan utføres uavhengig hjemme, hjelpe.

Hvis fjerning av lipoma utføres kirurgisk, så for å hjelpe tradisjonell medisin kan man lese sterke konspirasjoner for å bli kvitt wen på kroppen.

De mest effektive konspirasjonene for å fjerne Wen

Healing magi kan fungere underverk, du må ta seriøse ritualer og stole på kroppens indre krefter. Å fjerne uønskede prester fra kroppen din, som merkbart forverrer livskvaliteten, utfører et enkelt ritual. Ikke vær redd for at du vender deg til den magiske ritualen.

Praktisk hvit magi gir healing tomter fra Wen. Du må lese dem selv eller spørre en blodrelatert eller venn for å gjøre dette.

Helbredende ritualer skader ikke noen. En spesiell ritual holdes, der den magiske teksten blir lest. Alle slike staver hjelper til med å forbedre pasientens helse, fungere som et profylaktisk middel, akselerere prosessene for regenerering, bidra til rask gjenoppretting.

Les tomten fra Wen bare når månen er i en nedstigende fase. Sammen med det vil neoplasma også reduseres.

Konspirasjoner fra wen fra arvelig healer Natalia Stepanova

Den berømte sibirske heksen Natalia Ivanovna tilbyr enkle konspirasjoner for å kvitte seg med Wen på kroppen. Vi gir to av de mest effektive av dem.

Konspirasjon på brød

For å komme raskt ned på nedre rygg, må bein, hender og ansikt vente på isen. Når det starter, gå i land og kaste et stykke rugbrød i elva, strøket sterkt med salt. Når brødet forsvinner i vannet, les plottet fra lipoma:

Svøm hvor du vil.

Lykke til deg

Og la meg ha god helse.

Plottet på tråden

En annen effektiv måte. Legerens bestemor lærte henne hvordan han skulle bli kvitt wen.

 • Konspirasjonen er bare leses i de dager da verdens hovedkropp begynner å synke;
 • Riten kan utføres uavhengig hjemme;
 • Plottet hjelper wen løses på arm, ansikt, rygg og andre deler av kroppen.
 • Du må ta et lite stykke blå tråd, og hold det foran wen. Les den magiske teksten, bind ni knuter på den. Sammenslutningsord:

Gå av kroppen, knytt knuten.

Brenn i brannen, på kroppen ikke vondt. Amen. "

Etter seremonien må tråden brennes.

Hvordan bli kvitt et lipom hvis det er på hodet

Wen kan oppstå hvor som helst. De ser på brystet, hodet, armene, ryggen og ansiktet. De klør ikke og gjør ikke vondt. Hvis du vender deg til tradisjonell medisin, kan du bare kvitte seg med dem ved hjelp av kirurgisk inngrep. Hvis en person av en eller annen grunn ikke ønsker å fjerne svulsten med en skalpell, er det bedre for ham å vende seg til hjelp av helbredende magi og lese plottet fra wen på hodet og andre deler av kroppen.

Med hjelp av enkle magiske ritualer, kan du enkelt bli kvitt den subkutane neoplasmen. En sterk konspirasjon vil bidra til å fjerne dem ganske raskt, spesielt hvis du bare utfører hele seremonien.

Det er nødvendig å lese de magiske ordene i tre netter på rad, når månen begynner å avta. Før du begynner ritualen om morgenen, gå til kirken og stå hele morgenen. Deretter kjøper de tre lys i kirkebutikken og tar dem til sitt hjem.

Alle lysene tennes hjemme og tre ganger leser de "vår far", så vel som bønnen "til jomfru jomfruen, glede oss." Så bør du lese teksten:

"Himmelens konge, Herren, som bor,

Bo med meg, din slave (navn),

Nå, alltid og alltid. Amen.

Månen er avtagende, synker med kjelene.

Hvordan, du, månen, i himmelen du reduserer, reduserer,

Så er kilasene fra Guds tjeners kropp (navn)

La det smelte og gå ned.

Nøkkelen. Låsen. Språk.

Dette ritualet er veldig effektivt, selv om du fortsatt må vente en stund til lipoma gradvis løser.

Konspirasjon med sorte tråder

Dette er en veldig kraftig konspirasjon for å bli kvitt Wen på alle deler av kroppen. Fjern lipoma vil hjelpe gamle folkesritual. Ta i hendene den nye spolen med svart farge som du kjøpte dagen før. Gå hjem uten å snakke med noen og ikke kjøpe noe annet. Hjemme, vind opp noen tråder på en egen spole eller på et lite stykke tykt papir rullet inn i en rulle.

I det øyeblikket, når du spole tilbake, prøv å gjøre kroppen din ren fra wen. Du kan lese for øyeblikket «Vår Fader» eller, i dine egne ord, vende deg til de høyere kreftene og be dem om helbredelse.

Vri langsomt et lite tråd på pekefingeren din, og rive den av. Under denne prosessen må du uttale de magiske ordene:

"En streng av svarte tårer, tårer, pauser, den samme skjebnen venter og subkutan wen, lipomas river seg, de vokser ikke, de vil ikke vokse. Du vil ikke være på Guds tjeners kropp (ditt navn) lenger, ikke mate på vevet hans, men bli revet. Da det ikke var noen tråd igjen på denne spolen, var det ingen subkutan wen på kroppen min. "

Vi må prøve å bruke alle "svingete". Tråder som går av, legg i en tallerken eller askebeger. Og så må de brenne alt.

Hvordan bli kvitt wen med sølv

Fjern lipoma vil hjelpe produktet av sølv. Best av alt, hvis det er et brystkors som ble innviet i kirken. Det er brukt på lipoma og den magiske teksten er uttalt for å snakke wen:

«Den edle metallsølv, innviet i den hellige kirke, hjelper Guds tjener (ditt navn), tjener ham i god stand. Slik at din kraft og styrke vil bidra til å fjerne alle lipomas fra kroppen min til alle. Rens kroppen min, som Guds tro renser min sjel. Lever og hjelp. Amen. Amen. Amen. "

Plottet er lest på hver eneste lipom. Hvis det er på armen, så legg korset på den på benet - sølvet skal berøre foten. Denne konspirasjonen bidrar også til å håndtere andre huddefekter - akne og sorte prikker.

Etter seremonien skal korset legges i krystallglass med rent vann over natten. Om morgenen må du vaske dette vannet.

Hvordan bli kvitt wen ved hjelp av folkemidlene

Den celandine juice vil bidra til å raskt fjerne lipoma. Det er nødvendig å ta en plante, knuse den og smøre en subkutan tumor med juice. Prøv å forhindre at den faller inn i andre deler av kroppen. Det er mulig å styrke dette folkemidlet og sørge for at sykdommen er fullstendig løst ved å lese følgende konspirasjon under prosedyren:

"Et rent sted uten lindens, hele kroppen er ren fra wen av Guds tjener (ditt navn). Prizhgu - vær forsiktig, jeg skal rense kroppen. Jeg skal stå opp imorgen, men de er ikke på meg. Amen. Amen. Amen "

Etter celandine juice, skyll grundig med vann. Ritualet utføres bare når måneden faller ned i himmelen.

En sterk sammensvergelse mot lindetrær

Hvordan bli kvitt en wen plottet bidrar til å unngå unødvendige formasjoner på beina, armer, mage, rygg, hode og andre deler av kroppen om kvelden, umiddelbart etter solnedgang. Velg en dag når månen begynner å avta i himmelen. De tar en rød tråd i hendene og holder den over en wen. Plottet blir lest ni ganger, og ni ganger en knute er laget på en tråd. Tekstord er:

"Shish, shish, fra kroppen av shoo!

Med kjødet mitt, ta av, vær borte og ydmyke deg!

Brenn deg, brenne, men jeg gjør ikke vondt!

Jeg brenner det ni ganger - jeg slår deg til støv!

Ja shish forsvinner irriterende for alltid.

Det er også et slikt alternativ for å kvitte seg med Wen:

Fra Guds tjeners kropp (ditt fulle navn) gå ned!

Fest på knuten ni ganger!

I brannen skal du brenne, på Guds tjeners kropp, og ikke være syk!

Amen! Amen! Amen! "

Hvis lipoma er på ryggen, be om en blodrelatert eller nær venn. Etter seremonien blir trådene brent, og asken er best utbrutt til vinden.

Apple rituelle

Denne gamle ritten med et eple fra en arvelig healer er veldig effektiv. Den grunnleggende regelen for gjennomføringen er at den som har wen på sin kropp, må tro på sin helbredelse.

Hvis en person utfører ritualet, må han også være trygg på et positivt resultat. Du kan ikke le eller spøk under ritten. Hvis du forplikter deg til å utføre det, gjør det med all alvor. Uaktsom og ubarmhjertig holdning til helbredende magi kan ikke bare hjelpe til med å gjenopprette, men forverre forverret pasientens nåværende situasjon.

Onsdag morgen (kvinnedag) for en kvinne og på torsdag (mennedag) for en mann går til markedet og kjøper et kilo grønne epler. Deretter kjøpes et annet kilo epler fra neste kjøpmann. Denne gangen skal de være gule. Flytt til neste teller, få et kilo røde epler.

På kvelden plukker du opp et rødt eple og ruller det rundt stedet der lipoma er plassert. Les på dette tidspunktet konspirasjonens ord:

"Herre Jesus Kristus, Guds Sønn. Lever meg fra alle lipomas, Wen i kroppen min. Godta min omvendelse for alle mine synder, fullbyrdet på vilje og ut av uvitenhet. Lagre min syndige sjel og godta min takknemlighet for helbredelsen av min kropp og sjel. Takk for den mirakuløse helbredelsen i Faderens og Sønnens og Den Hellige Ånds navn Amen. "

Etter det må du hente et gult eple og lese bønnens ord igjen og rulle det rundt wen. Det samme gjøres med grønt eple. Magisk tekst leses en gang for hvert eple.

Neste morgen, begrav disse tre eplene i bakken, og fordel resten til venner eller tiggere nær kirken.

Flere Artikler Om Typer Acne