Grønn leire for ansiktet har blitt brukt i over et århundre. Dette naturlige middel bidrar til å løse mange kosmetiske problemer. Spesialister mener at grønn leire er den mest terapeutiske, derfor er den inkludert i sammensetningen av aktive masker med en rensende, beroligende og foryngende effekt. Nedenfor vil vi fortelle deg detaljert om egenskapene til dette verktøyet og vurdere de mest effektive oppskrifter for kosmetikk som du kan gjøre selv.

egenskaper

Nytten av slike naturlige råvarer på grunn av innholdet i en stor mengde jernoksid, i tillegg, forskjellige sporstoffer. Sammensetningen omfatter magnesium, kalsium, sink, kobolt, fosfor, silisium og andre elementer. Det er takket være disse komponentene, og den har en mørkegrønn farge. I naturen oppstår det i form av en tett våt masse. For bruk i kosmetiske formål er det vanlig å kjøpe et spesielt bearbeidet og forberedt preparat i form av et pulver, hvorfra healing masker kan fremstilles.

Rettsmidler med leire hjelper dypt å rengjøre ansiktet og ødelegge skadelige giftstoffer som akkumuleres i porene sammen med støv og sminkerester. Erfarne kosmetologer bemerker at grønn leire for ansiktet har lignende egenskaper som blå og hvit. For best resultat anbefales det å blande dem.

Grønn leire bidrar til å forbedre metabolismen i huden. En av de mest bemerkelsesverdige egenskapene er å redusere talgproduksjonen. Derfor er dette verktøyet spesielt egnet for kvinner som lider av glans og akne. I tillegg har den en stramningseffekt, så med regelmessig bruk øker det elastisiteten og elastisiteten i huden.

På grunn av sin struktur, fungerer leire også som en peeling, noe som gir mykhet og fløyelsaktig hud. På grunn av de aktive partiklene som forbedrer lokal blodsirkulasjon, forbedrer hudfarge. Eksperter oppmerksom på de gode absorberende egenskapene til dette naturlige middelet.

Oppsummering av alt ovenfor, vi kan utrede de viktigste arbeidsområdene til denne naturressursen:

  • eliminering av fet skinn;
  • bevaring av ungdom;
  • forbedring av metabolisme og blodsirkulasjon;
  • opprettholde vann-lipidbalanse.

Funksjoner for bruk

For at grønn leire bare skal kunne ha nytte, er det viktig å huske noen enkle regler for bruken. Viktigst - ikke overdriv det på ansiktet. Ellers risikerer du å få irritasjon og rødhet. Spesielt er dette punktet viktig for kvinner med sensitiv og tørr hud.

Masker brukes på problemområder i ikke lenger enn 15-20 minutter. Ikke bruk kokende vann for å forberede arbeidsblandingen. Vann- eller urteavkok skal være varm. Høye temperaturer påvirker næringsstoffene som er inneholdt i leire.

Etter leiremasker, påføres en nærende krem ​​til ansiktet. Skyll av med rent vann uten tilsetning av vaskegeler og skum. Det bør også være oppmerksom på noen advarsler. Det er bedre å ikke bruke grønn leire hvis du har åpne sår eller riper på ansiktet ditt, det er også bedre å sette av kosmetiske prosedyrer i perioden med forverring av hudsykdommer og allergier.

Mask Oppskrifter

Den enkleste måten å bruke leire på er å blande den med vann og bruke den på huden i ren form. Den ferdige blandingen skal være konsistensen av en tykk rømme. For best resultat anbefales det å blande leire med andre aktive ingredienser, da den komplekse effekten sikrer en rask og synlig effekt.

For å forberede en rensemaske må du blande 2 ts tørket gjær, 4 ts grønn leire og 1 agurk revet på en fin rist. Den ferdige massen påføres ansiktet i 20-25 minutter. Et godt resultat kan oppnås ved bruk av dette verktøyet 2-3 ganger i uken.

Hvis du vil stramme fading huden, lag en maske på grunn av kål. Du må fylle en kvart kopp kokt melk eller krem ​​med kålblad. Etter at det blir mykt, blir det knurt med en mørtel sammen med melk og 1 spiseskje leirepulver og 1 protein tilsettes der. Massen justeres til ensartethet og påføres det rensede ansiktet. Etter 10-12 minutter vaskes alle med varmt vann.

For normal eller kombinasjonshud anbefaler vi å forberede en maske, basert på hvit og grønn leire. Ta 1 ts leirepulver av hver type, hell i ferskenolje (0,5 ts) og druefrøolje (0,5 ts). Bland blandingen til ønsket konsistens med kokt vann eller ikke-karbonert mineralvann. Mask hold i minst 10-15 minutter.

For fet hud utsatt for akne, er en multi-komponent maske egnet, som inkluderer:

  • 20 gram grønn leire;
  • 5 gram glyserin;
  • 30 gram vann;
  • 5 gram alkohol;
  • 10 gram talkum;
  • 1 gram alun.

Alle komponentene blandes til uniform og påføres problemområder, og unngår området rundt leppene og øynene. Masken holdes i 15 minutter og fjernes med en tørr bomullspute med myke massasjebevegelser.

Kamillemaske har en god beroligende effekt. Ta 3 ts grønn leire, 1 teskje kamilleavkok og 1 teskje olivenolje. Det er nødvendig å vaske ut midler i 10 minutter etter tegning. Denne blandingen er egnet for tørr og sensitiv hud.

Anmeldelser av Green Clay


Universalt middel for kropp, hår og hudpleie. Dens sammensetning inneholder en enorm mengde mineraler som har nesten mirakuløse effekter på menneskekroppen. Leire kan ikke bare betraktes som en kosmetisk salve - området for dets anvendelse er veldig bredt - det har blitt brukt til behandling av osteokondrose, psoriasis, leddsykdommer, periodontal sykdom og til og med allergiske reaksjoner siden antikken.

5 - 0

4 - 0

3 - 0

2 - 0

1 - 0

Leire er kjent for å være absorberende, så masken fra den er veldig nyttig for ansiktets og kroppens hud, da det trekker slagg ut av det, giftstoffer alle slags andre skadelige stoffer og nasties, det vil si at det rydder det.

Masken av grønn kosmetisk leire er lett å bruke, hell leirepulveret i en bolle og fortynn med vann til konsistensen av rømme. Påfør ansiktet, det er bedre med en spatel, fordi hendene ikke får et jevnt lag og la i 15 minutter. Når leiret tørker, er ansiktet veldig stramt, og i løpet av prosedyren kan du ikke snakke eller smile, ellers kan det oppstå rynker. På slutten av eksponeringstiden, vask masken av med vann.

Etter påføring av masken blir huden jevnet, porene rengjøres og blir mindre. Det er viktig å ikke overdrive masken, ellers kan du tørke ut huden. Etter masker har jeg noen ganger indre kviser som dukker opp, det vil si masken trekker ut betennelser til overflaten.

Jeg kjøpte for meg selv en grønn kosmetisk leire fra MedicoMed med sølvinnhold. Det er solgt i pulver, emballasje 100 gram. Min hud er fet, utsatt for allergiske utslett og akne, forstørrede porer. Jeg så på et TV-show, det sa at med daglig bruk av grønn leire, kan du radikalt endre tilstanden til huden din til det bedre og glemme akne.

Jeg bruker dette produktet i litt mer enn en uke, etter at huden føles mer elastisk til berøring, glatt, utslettet tørker ut, utgjør huden seg litt ut. Totalt sett glad.

Jeg må si at det er viktig å vite hvordan man holder en maske av leire i ansiktet. Jeg hadde i utgangspunktet ikke helt rett. Så først fortynner du den nødvendige mengden leire i vann, proporsjoner 1: 1, blandes til massen blir homogen. Påfør huden på ansiktet på en praktisk måte for oss (fingre eller en spesiell børste), og unngå området rundt øynene. På pakken er det angitt at masken skal holdes i 15-20 minutter. Men det viktige punktet er ikke spesifisert, da masken tørker ut, er det nødvendig å fukte leire, jeg gjør det med termisk vann, men du kan også bruke vanlig vann fra en sprøyteflaske. Ellers er det mulig å skade huden, tørke leiren strammer håret sterkt, tørker det sterkt, men vi trenger ikke det. Deretter vaske av med varmt vann og fukte din favoritt krem, en slags nærende.

På pakken finner du 3 måter å bruke leire på: for ansiktet, for kroppen og for håret. For kroppen og håret har ennå ikke prøvd, jeg kan ikke si noe. Men for ansiktet - det du trenger!

Grønn leire ansiktsmaske

tilbakekalling

Ærlig talt forventet jeg ikke noe godt fra enkel leire med vann og 2 dråper te deva olje. Derfor har jeg i veldig lang tid ignorert hjemmelagde masker laget av leire, i tillegg til masker laget av bær, meieriprodukter, gjær og andre ting, ble jeg veldig skuffet. Men da ville jeg bare prøve.

Og du vet, i den første hjemmemasken, er jeg fornøyd mer enn butikken. Ingen Body Shop og andre var i nærheten. Det jeg la til er skrevet over, til midt konsistens, legg et tykt lag på ansiktet og satte seg ned for å vente 20 minutter.

Etter 10 minutter, da leiren begynte å tørke, følte jeg at jeg begynte å sirkulere vilt, spesielt på kinnene mine. Følelser er uvanlige. I 20 minutter er masken ikke helt tørket, men huden har allerede begynt å stramme. Etter å ha blitt avvasket, var jeg litt skuffet, det var ingen super-effekt. Kanskje det ikke var umiddelbart merkbart, kanskje lyspæren var et dårlig lys, og jeg så ikke, jeg ønsket å sove, men om morgenen.
Min Gud, porene er helt rene, ingen maske har noen gang gjort en slik ting, selv på 3. dag klokka de ikke, de strammet litt. Selv på pannen har jeg ikke dype porer, de gjør ikke engang klemme dem ut, de er så små, men de er understreket med toner, så etter masken forsvant de nesten. Huden ble strammet, den ble frisk og glødende. Betennelse påvirket ikke, men det spiller ingen rolle, jeg dreper dem på andre måter.) Huden tørker ikke.

Jeg lager en maske et eller annet sted en gang i uken etter en lett peeling. I pakken 2 poser, en er nok for 5-6 ganger, prisen er mer enn rimelig.

Jeg bruker så blå og svart, fortynnet med melk og / eller mineralvann uten gass (jeg leser det et eller annet sted i et magasin), i absolutt glede, abonnerer jeg på dine ord.

Hmm. Jeg forstod heller ikke slike pulver i lang tid. Og nå en gang i uken lager jeg en maske med blå leire. Jeg fortynner det med et par spiseskjeer av kamilleinfusjon og legger til EM-oransje. Glad som en boa :)

dermatologen har forbudt meg å bruke leire fra boksen til bruk, der de helter kritt for massene og leire er ofte ikke beriket med noe som er angitt i merknaden

Dette er som henna i en boks for 15 rubler - ett støv

Jeg har tre pakker med phytocosmetics. Hvit Anapa, Blå Kambrium, Blå Valdai. Jeg bruker mens bare de to første.

For det meste fortynnet med bare rent vann fra flasken. Jeg eksperimenterte med ingrediensene et par ganger (det var leire + egg + naturlig honning og leire + surkrem + honning, beklager jeg ikke husker proporsjonene av varianten med rømme - det var bare superet).

Så her. Jeg vet ikke hvordan man skal kritt, men leiremasker har en veldig gunstig effekt på huden min. Kombinert hud, det er sjeldne pimples i T-sonen (for det meste panne og nese, sjeldnere, hake) og ikke uttalt svarte prikker (nese). Takket være leiremasker er betennelser godt tørket (på en eller annen måte, etter å ha brukt en maske, gikk en knapt merkbar kvise ned til "nei" og ikke hadde tid til å blomstre i full farge!)) For meg er det ikke noe bedre middel for sorte prikker. Leirmasken, som forfatteren allerede har nevnt, renser porene veldig bra.

Jeg glemte å si. Min gode venn, en dermatolog, sa at leire i ansiktet virker til det begynner å tørke. Det anbefales å holde det vått til slutten (10-15 minutter er nok) ved hjelp av vann eller avkok fra en sprøyteflaske (eller er det et godt navn for denne "pshikalka" krukken? :))

i tillegg til at leire ikke skal tørke ut i ansiktet, bør det ikke være i sin rene form, nødvendigvis med en mykningskomponent, ellers vil dehydrering gradvis komme

Forresten tok jeg den røde, blå og svarte leire, som selges i esker i apoteket, til en hudlege, jeg var forbudt å bruke den selv på kroppen, generelt tar jeg ikke risiko :)

Er interessant. :) Vel, jeg bruker vanligvis ren leire bare til T-sonen og bruker fortsatt en fuktighetskrem fra Lumen. :) Jeg bruker bare blå og hvit.

Og jeg "burdock" - med fasthet jeg holder masken på ansiktet mitt i 15-20 minutter nesten til fullstendig tørking og jeg lurer på hvorfor så mye hud strammes)))) Takk for hintet - nå bare med fuktighetsgivende :)

Og jeg "burdock" - med fasthet jeg holder masken på ansiktet mitt i 15-20 minutter nesten til fullstendig tørking og jeg lurer på hvorfor så mye hud strammes)))) Takk for hintet - nå bare med fuktighetsgivende :)

Og jeg "burdock" - med fasthet jeg holder masken på ansiktet mitt i 15-20 minutter nesten til fullstendig tørking og jeg lurer på hvorfor så mye hud strammes)))) Takk for hintet - nå bare med fuktighetsgivende :)

Fortell meg, pliz. Hva er holdbarheten til leire. For 5 år siden gravde jeg personlig opp leire nær sjøen fra spec. sted. I løpet av de siste 5 årene har det vært korket i en boks. Du kan kaste den bort, eller den har ubegrenset holdbarhetstid. (Clay er det mest at det ikke er noen ekte på apoteket, før jeg brukte det, var effekten super, men nå er tiden gått og jeg er redd for å bruke den slik at jeg ikke blir en geit :-))))))

Jeg brukte også denne på sommeren (naturlig fra sjøen), men det irriterte huden min litt og ble vasket ut som en hard peeling, nesten revet av alt for meg selv, ansiktet mitt brant. Jeg vet ikke hvorfor leger er imot det, men huden min vet bedre hva den trenger, etter et par mislykkede eksperimenter med dermatologer, ikke naken til dem. og la meg nå kaste bort tomater, nå velger jeg alt for meg selv, ved prøving og feiling.

takk Gud, jeg var heldig med en hudlege, huden min vet bedre enn meg :)))

Jeg har på en eller annen måte brakt smuss i en tre liter krukke matsesta, så det var bare super, hvor det var, bleken, rensingen, huden var glatt, myk, perfekt, det er synd at du ikke kan kjøpe analogen hvor som helst

Ja, det er klart fra huden din at enten en profesjonell jobber med henne, eller hun er perfekt av natur, misunner jeg.

min hud er ikke perfekt, det er noe å streve for, jeg kan bare ikke unlearn tygge på jellybeans om natten og ha en matbit på kaken noen ganger :)

men jeg gikk en gang globalt til hennes behandling og resultatet gjør meg glad, og i ytterligere to år var det en liten grad av akne, og jeg trodde at livet mitt var over :)))

Huden vet at det er bedre, fra leirebutikken eller fra under føttene. Til hvem det kom, så fra hvilket sted så å si skitt. Og om henna for 15 rubler)))) om støvet, og du ville ha stykker av det og dyrere?)))

Jeg ble fortalt at leire er egnet for ansiktet bare hvis det er fra en dybde på minst 50 meter. Kanskje eventyr fortelles, jeg vet ikke.

Vel, jeg har ikke sett disse kommentarene før! Jeg prøvde med leire, dehydrering har kommet! Peeling forferdelig ((Lagret bare TEANA magic ampulki. Mer så vil jeg ikke spotse på huden

Personlig liker jeg virkelig leiremasker (blå, grønn, hvit). For ikke å tørke tungt, fortynner jeg med melk (i halv med vann) eller bare med vann, men så til den ferdige massen - litt oliven eller mandel (eller noen)) olje, vel, etter masken, naturlig, en slags krem ​​til smaken din ))) Og om "forbud" av kosmetologer er alles hud forskjellig, hvis resultatet er klart positivt, hvorfor ikke bruke det)))

Jeg bruker MedicoMed leire, jeg kjøper den på apotek. Jeg prøvde alle fargene, den mest passende var blå og svart. Svart - fett, blått er det hyggeligste. effekten er. Men fra hvitt var alt fryktelig kløende (brukt på nesten hele kroppen), tilsynelatende var det for små partikler. Jeg blander rødt og rødt med svart, fordi de tørker også sterkt, og svart, som det var, fortynner.

Om det kan bli brukt eller ikke. Om sommeren bad jeg ofte i en elv med høyt innhold av rødt leire - huden ble tørket, renset og mineralisert, kort sagt, det var bra for huden. Kanskje i disse leirene legger de kritt til massene, men kritt er mye mer nyttig for kroppen enn ren kjemi, som ofte fyller mange masker og produkter til en gjennomsnittspris. Og selv om disse leire er mistenkelig billige, virker de som effekten.

Sannsynligvis er de ikke spesielt mettede med noen slags mineraler og komponenter, mest sannsynlig er det ganske "dårlig" leire av konsistens, men det faktum at leire er unikt et spor. det er noe nyttig i det :)

Merkelig, jeg har lest anmeldelser på leire, overalt de skriver at svart er den mest "sterke", og rosa, tvert imot, er myk og mild.

Tvert imot ble jeg fortalt av en kosmetolog å kjøpe leire på apotek og søke ikke mer enn en gang i uken til T-sonen. Kombinert hud. På kosmetikeren klager jeg ennå ikke. Jeg gjør en maske. Jeg ser ikke effekten av wow, men jeg har mye lotion å ta vare på. Generelt mer eller mindre nå huden fornøyd. Jeg ser ikke noe dårlig i ren leire, det viktigste er ikke å overdrive det på ansiktet ditt! ))))

En gang i uken lager jeg masker av leire, og hver gang - en ny farge av leire. Blå, svart, hvit, grønn, rød og gul. Jeg prøvde alt. Alt er super! Hele huden er annerledes, personlig, alle mine farger bringer med et smell! Jeg fortynner det bare med vann fra et filter.

Jeg har alltid brukt leire med rent vann, holder det samme mens ikke veldig styanet.poprobuyu er nå utvannet, veldig interesno.poprobuyu siden EM.i vil holde mindre :) takk for sovety.kstati meg noen podhodit.horosho leire tørker min fet hud, effekten er god fra noen. slik at huden min ikke skiller ler ut :)

Prøv å legge et par EM-appelsiner til masken. Jeg legger den til den blå leire, fordi det er anti-inflammatorisk og hyggelig å inhale sin aroma, og det er også et anti-depressantmiddel)

En maske med grønn leire er sannsynligvis det beste jeg prøvde for huden min for å rense den og bli kvitt fett. På en eller annen måte gjorde jeg et kurs av slike masker: Jeg fortynnet leire med tonic for fet / problem hud (oftere alkohol), jeg holdt den i 40 minutter (personlig Jeg har effekten av maskerne hvis leiret i tørr tilstand holder seg på ansiktet i 10-15 minutter), vaskes av masken ved hjelp av en svamp, det var sikker på å vaske gelen etter det, og gni den deretter med en alkoholfri tonic. Ansiktet hans ble rødt hele tiden, blodet rushed veldig sterkt til overflaten. / Alt dette ble gjort om kveldene. Deretter påførte hun en mykende krem ​​for natten (jeg har denne Oriflame Oxygen-serien), for dagen er det noen balanserende krem. Jeg gjorde disse masker i uke 3-4 hver natt. ingen dehydrering, peeling etc. var det ikke. En måned senere blir huden nesten ryddet av kviser, og viktigst av alt - fettinnholdet er borte. Etter denne intensive terapien har 1, 5 år gått, men den fete huden har ikke returnert til sin tidligere tilstand. Fra oljete og svært problematisk - huden ble kombinert (bare i t-sonen glirter, men ganske bra alle slags kremeringer takler dette), nærmere normal, finner absolutt, men allerede i mindre tall, er det nesten ingen subkutane smertefulle. Det var heller ingen avhengighet, og uten masker forverres ikke huden. Nå gjør jeg slike masker noen ganger, men rett etter hver kveld gjorde jeg det en gang i uken eller to.

Jeg liker også grønn leire, bortsett fra gruver. vann og essensielle oljer begynte å dryppe noen dråper aevita, så jeg venter på resultatene))))

Jeg kjøpte også den grønne. Jeg håper at fettinnholdet i huden minker. Men det faktum at hun renser porene med et smal og smalker det, bekrefter. Jeg vil definitivt bruke det, men ikke ofte. Jeg skjønte ikke om det var nødvendig å tørke ut eller ikke. Når det tørker, er det vanskeligere å vaske det av huden.

Grønne leireanmeldelser

Dette produktet kan kjøpes på aromaterapi-nettbutikken "Aromarti.ru"
http://forum.aromarti.ru/images/aromarti-1/button_buy_now.gif (http://aromarti.ru/glina_zelenaya_aromarti_100g.html)

ingredienser:
Grønn leire inneholder: magnesium, kalsium, sølv, mangan, fosfor, sink, kobber, kobolt, molybden. Fargen på grønn leire skyldes den rike mikroelementblandingen (spesielt høyt sølvinnhold), som sikrer normal forløp av metabolske prosesser i cellen, forhindrer aldring, styrker epitel, hår og negler.
På grunn av det høye innholdet av silisium, brukes grønn leire i behandling av senile sykdommer, aterosklerose, tuberkulose og multippel sklerose.

Kosmetisk bruk
De kosmetiske egenskapene til Green Clay skyldes den rike mikroelementblandingen (spesielt høyt sølvinnhold), som sikrer normal forløp av metabolske prosesser i cellen, forhindrer aldring, styrker epitel, hår og negler. Bruken av leiremasker og bad i en blanding med aromatiske oljer, urtedekk, olivenolje og andre ingredienser, siden Cleopatras tid gjør det mulig å gi huden en spesiell mykhet og fløyelynthet, virker som en mild peeling, bevarer skjønnhet og attraktivitet i mange år. Grønn leire er designet for fet og kombinasjonshud i ansikt og hode, da det bidrar til innsnevring av porer, forbedrer funksjonen til talgkjertlene, renser og har tonisk effekt.
Leirgrønn brukes som en kosmetisk maske for ansiktet, bidrar til innsnevring av porene, forbedrer funksjonen til talgkjertlene og har en tonisk effekt. Brukes til å ta vare på hår og hodebunn (hindrer flass, hindrer skjøthet og håravfall). Forårsaker blodstrømmen til overflaten av huden og gir den nødvendig ernæring.
Stimulerer regenerering av hudceller, strammer huden, gjenoppretter ansiktslinjen. Mykner, glatter rynker og lindrer puffiness. I tillegg bidrar grønn leire til å normalisere metabolismen og har antibakterielle egenskaper.
Lokale bad myke grov hud på hender, albuer og ben, fremmer helbredelse av sprekker og kutt. Bad med tilsetning av leire, myke og rense huden, lindre tretthet.
Spesielt bemerkelsesverdig er de gode resultatene som bruken av Green Clay i kampen mot en så utbredt og vanskelig å reparere defekt, som hudsprekk i hælområdet, gir. Et individuelt valgt bruksområde av oppvarmet grønt leire til de berørte områdene eliminerer sprekker, myker grov hud, gjør den sterk og sunn.
Og å bli kvitt kapillarnettet ved hjelp av grønn leire fortjener spesiell omtale.

Terapeutisk bruk
Grønn leire er et unikt naturlig antiseptisk middel; eliminere patogene bakterier og deres toksiner, stimulerer enkelte deler av immunsystemet, og dermed skaper pålitelig beskyttelse mot mikrobielle infeksjoner, samt lette prosessen med vevregenerering. Den har svake alkaliske egenskaper og har en kompleks kjemisk sammensetning som gjør at den kan brukes til behandling av paradontose og normalisering av syrebasebalanse, forhindrer utseende og utvikling av karies.
Ved kosmetisk behandling anbefales det å behandle akne-dekket hud i form av en kosmetisk maske.

Søknad om barn

Metoder for påføring
Hell leiren med rent vann og fortynn til konsistensen av tykk krem. Massen skal være homogen, ikke bruk metallredskaper ved tilberedning.

Påfør som en maske på ansiktet i 10-15 minutter (toner, renser huden, glatter rynker), og skyll deretter grundig.
På håret i 15-20 minutter (nærer og styrker hårrøttene, lindrer flass).

Egenskaper og bruk av grønn leire for ansiktet

Grønn leire for ansiktet er en billig, men effektiv kosmetikk som har egenskaper som er nyttige for ansiktets hud.

Fra artikkelen lærer du hvordan dette verktøyet er nyttig og hvordan du skal bruke det for å få størst effekt.

Om produktet

Terapeutisk leire har lenge vært kjent for menneskeheten som et effektivt kosmetisk produkt som er nyttig for både ansikt og kropp.

Det er mange varianter av det - det er hvitt, rødt, rosa og andre former for det, men grønn leire anses å være den mest effektive.

Grønn leire for ansiktet brukes oftest som en maske - det er den enkleste applikasjonen.

Egenskapene til denne naturlige substansen er unike og varierte, så det har en positiv effekt i flere retninger samtidig: renser tilstoppede porer, fjerner rødhet og betennelse.

Leire er også effektiv når peeling begynner - det fukter huden og bidrar til å forhindre forverring av tilstanden.

Den systematiske bruken av grønn leire normaliserer sebaceous kjertler og eliminerer det økte fettinnholdet.

Det bidrar til å forlenge ungdoms- og hudhelsen, fordi den har anti-aging egenskaper og akselererer celleregenerering.

Den merkbare positive effekten som det har på ansiktets hud skyldes det faktum at grønn leire inneholder et stort antall komponenter som er nyttige for huden, som fosfor, magnesium og andre forbindelser.

Denne kombinasjonen av næringsstoffer gir omfattende omsorg for huden: lindrer irritasjon og rødhet, renser, fuktar og normaliserer talgkjertlene.

Selv om grønn leire ikke forårsaker noen komplikasjoner og kan brukes av alle, anbefales det spesielt for oljede hudtyper, siden det ikke bare er mulig å permanent fjerne den oljeaktige glansen, men også, med konstant bruk, fullstendig normalisere funksjonen av talgkjertlene.

Det er mulig å bruke masker fra grønn leire som peeling for ansiktet, for eksempel under peeling.

Det vil fjerne døde hudpartikler, gjøre det glatt og elastisk, samt forbedre effektiviteten til andre terapeutiske midler, som bare må brukes på tidligere renset hud.

Regler for anvendelse

Siden grønn leire er en naturlig og 100% naturlig kosmetikk, er det ingen spesielle vanskeligheter eller begrensninger på bruken.

Det forårsaker ikke allergiske reaksjoner, så det kan brukes selv til de som har svært sensitiv hud.

Likevel er det flere enkle regler som bør følges når du bruker dette verktøyet.

For det første er det mulig å bruke en maske på et helt renset ansikt, noe som betyr at ikke bare dekorative kosmetikk skal fjernes fra huden, men også en beskyttende krem ​​og andre stoffer som brukes daglig.

Det er best å lage en maske etter å ha tatt et bad, når ansiktet er dampet og porene blir forstørret - i dette tilfellet vil det være mye lettere å fjerne urenheter fra dem.

Noen grønne leiremasker inkluderer ekstra komponenter, men de kan bare påføres etter at de ikke har forårsaket uønsket reaksjon på huden.

For å gjøre dette kan du sette en maske på et lite område, hold det for en stund, så, hvis det ikke er ubehag, må du bruke det på ansiktet ditt.

Selv om masken påføres hele ansiktet og ikke forårsaker noen problemer, må du være forsiktig med området rundt øynene, fordi huden i disse områdene er den mest subtile, delikate og følsomme.

Masken skal påføres langs benlinjen eller like nedenfor, slik at stoffet ikke faller inn i øynene. Etter påføring må du ikke holde masken i ansiktet for lenge - så snart det begynner å tørke, skal det vaskes av med vann.

Ellers kan huden bli tørr, spesielt hvis du gjør en så lang "maske" for ofte.

Typer masker

Bruken av grønn leire er ganske variert - det kan være både en uavhengig maske og en av dens bestanddeler.

For å klargjøre en maske uten ekstra komponenter, må du fortynne to spiseskjeer leire i varmt vann.

Rør stoffet slik at blandingen tar samme konsistens. Enhver beholder er egnet for avl av masken, men det er bedre å ikke bruke metallfat til dette, fordi det kan forårsake en kjemisk reaksjon, noe som vil redusere stoffets fordelaktige egenskaper.

Dette alternativet er den enkleste masken, du kan lage mat hjemme i noen minutter.

For å forbedre de fordelaktige egenskapene til leire, kan du legge til en rekke andre ingredienser, avhengig av egenskapene til huden.

For eksempel, for enda større fuktighet (med sterk tørrhet) kan du legge til noen dråper olje til leiren.

Det brukes ofte til denne oljehasselnøtter, men du kan bruke andre oljer som er hjemme.

For å gjøre masken mer nyttig, kan vanlig vann, som fortynnes med leire, erstattes med mineralvann.

Hvis hovedproblemet er tilstoppet porer og betennelse forårsaket av forurensning av huden, vil en maske som bruker havremel være et godt alternativ.

Den skal blandes med leire i et forhold på 1: 2, deretter fortynnes med mineralvann og omrøres til en jevn konsistens. Påfør en slik maske i 10 - 15 minutter, hvorpå den skal vaskes av med vann.

For problem hud utsatt for fett, er en annen type maske egnet - med avkok av kamille.

Det er ikke vanskelig å forberede det: du må bytte ut vannet for å fortynne leiret med kamilledekok, og rør deretter produktet til en homogen oppslemming og på ansiktet, og vær særlig oppmerksom på problemområder i huden.

Kamilleegenskaper vil bidra til å berolige huden og redusere betennelser, redusere dannelsen av hudormer og akne. En blanding av grønn leire og rosmarin vil også hjelpe mot rødhet, betennelse og akne.

Hvis huden er utsatt for tørrhet og trenger ekstra fuktighet, kan du lage en maske med kål og melk. Melk (50 ml) må varmes opp og helles over kålbladet.

Etter en stund, når det blir mykt, må det knuses, legg til leire og vann til ingrediensene, og bland så alt sammen til en jevn konsistens.

Etter påføring, bør det ta 15 minutter, hvorpå masken kan vaskes av med vanlig rennende vann.

For å forberede en annen effektiv maske, er det nok å legge til noen dråper rosmarinolje til den allerede fortynnede leire, så bruk bare sammensetningen i ansiktet i et jevnt lag, og etter tørking skyll det med vann.

Det er mulig å erstatte rosmarinolje med andre, for eksempel med fet hud kan du bruke tea tree olje eller bergamot, samt aloe og essensielle oljer.

Grønn leire kan effektivt brukes sammen med andre typer leire, som også har gunstige egenskaper for huden.

Som en foryngende maske fikk en blanding av hvit og grønn leire gode anmeldelser.

Til komponentene, etter dyrking til ønsket konsistens, er det verdt å legge til også drue eller ferskenolje.

Denne masken er ikke egnet for for ofte bruk - for å oppnå en positiv effekt, vil det være nok å gjøre det 1 gang i 2 uker.

Grønn leire kan ha svært forskjellige bruksområder og kan løse mange problemer med ansiktets hud. I tillegg har den en rimelig pris og forårsaker ikke allergier, og er derfor et utmerket hjemmelaget kosmetisk verktøy.

MedikoMed / grønn kosmetisk leire
Bevar skjønnhet med grønn leire!

Grønn leire passer for alle hudtyper. Men spesielt anbefales det for fet hud med utvidede porer. Derfor bestemte jeg meg for å dra nytte av dette naturens mirakel. Og også dette produktet er rimelig for absolutt alle.

Hyggelig emballasje, som er en pose med leire. I utformingen av ingenting overflødig, bare i tilfelle av et par poster. På baksiden av anbefalingene for bruk. Jeg elsker når ikke overbelastet med informasjon. Volumet glede meg generelt. Massen av leire er 100 gram, dette er ganske mye og nok i lang tid.

I utseendet er leiren grønn. For å forberede masken er det nødvendig å helle leiren i ikke-metalliske retter nødvendigvis, den er skrevet på emballasjen. Jeg har en så liten plastskål for slike masker. I det helles jeg 2 ts kosmetisk leire.

Jeg har hud med utvidede porer. Derfor er jeg alltid ute etter produkter som renser porene godt og smaler dem litt, jeg vet at det er umulig å kvitte seg med det helt.
Legg det på et rent ansikt med et tykt lag, slik som dette.

Det er noen ubehagelige opplevelser, men ganske mye. Forsiktig vaske ut først med varmt vann, vannet direkte inn i hendene oppringning og holde et par sekunder hver del av ansiktet i litt vann, leire fuktet og lett vaskes av. Så jeg vasker ansiktet mitt med kaldt vann og alt er klart.

Slik ser huden etter masken ut, porene blir renset og litt strammet.

Jeg vil ikke gjemme: huden på ansiktet etter masken med kosmetisk leire trekker litt, og jeg vil umiddelbart bruke en nærende krem. Men det er ganske normalt. Derfor legger jeg straks på kremen, og alt er i orden. Fra glede at leret renser porene godt og fjerner den oljeaktige glansen, merker jeg ikke lenger noen små minuser.

Leirmasken lyser hudtonen og gir den ut. Fra første gang endres hudfargen merkbart. Ansiktet blir lys, huden er ren og fløyelsaktig. Utmerkede toner og jevner huden.

Grønn leire inneholder mange sporstoffer: magnesium, kalsium, sølv, mangan, fosfor, sink, kobber, kobolt, molybden. Jeg har ikke sett en enkelt maske med en så rik sammensetning. Og dette er all naturlig rikdom som vi kan bruke til vår fordel. Og det er også den mest kurative sammenlignet med andre typer leire.
Kosmetisk leire kan påføres ikke bare på huden, men i hårpleie. Jeg gjorde ikke en maske for hår, fordi jeg ikke vet hvordan det vil vaske godt eller ikke.

På Internett så jeg oppskrifter for masker laget av grønn kosmetisk leire med tilsetning av druefrø eller ferskenoljer. Neste gang jeg prøver, tror jeg det vil være mindre å stramme huden og mer effektivitet.

Clay Cosmetic Medikomed Green med sølv innhold vurderinger

kategori:
Omsorg kosmetikk

Type:
Kosmetisk leire

Alle omtaler på Clay Cosmetic Medikomed Green med sølvinnhold
Jeg vet ikke hvordan noen, men for meg personlig, grønn leire * MedicoMed * er sløsing med tid, innsats og penger. Visual bilde-sammenligning av slipingen av tre leire - MedicoMed, Phyto Cosmetics og DNC (+ visuelle bilder).

Det antas at grønn leire er mest nyttig i kampen mot irriterende kviser, og derfor valgte jeg en gang [. ]

Cattier Clay green - anmeldelser

Cattier Clay Green 2 juli 2017

Jenter, hei! Godt vær for deg!

Cattier-merkevaren var kjent for meg, men på grunn av de høye levekostnadene så jeg ikke særlig på henne. Dette verktøyet bestilte i høst til noen enestående lav pris på nettstedet for organisk

De sendte meg en imponerende størrelse plastbøtte

Vekt 1,350 kg. Ideen er forseglet, men forseglingen på bøtten min ble ødelagt. Dette er sannsynligvis hvorfor de solgte på en høy markdown. Innholdet var imidlertid fullt, så jeg brydde meg ikke om kravet.

Produsent informasjon: Cattier Paris (Cattier Paris) er leder innen leirebehandling, naturlig økologisk kosmetikk og hygiene. Den bærer grunnleggerens navn - ideologen til alternativ medisin (Frankrike, ECOCERT).

BESKRIVELSE: Fortynnet i vann til kremaktig konsistens og er en klassisk leiremaske uten ekstra ingredienser. Har alle egenskapene til grønn leire og krever ikke forberedelsesarbeid for bruk. Brukes i kosmetikk og medisin.
Grønn leire Cattier Paris har det maksimale mineraliseringspotensialet, er et utmerket absorberende stoff, absorberer overflødig talg og normaliserer vannfettbalansen, fjerner giftstoffer og stimulerer fornyelsen av hudceller, har en remineraliserende effekt.

For å forbedre effekten kan det brukes i kombinasjon med næringsstoffer og essensielle oljer.

Ansiktsmaske: Påfør et tykt lag av leire i ansikt og nakke, unntatt konturen av øynene og leppene. La i 15 minutter, ikke la tørke, og skyll deretter med varmt vann.

Tørr hud og påfør fuktighetskrem.

Kroppsmaske: Legg en 2-3 cm tykk leiremasse på overflaten av et naturlig stoff med en spatel, og bruk deretter preparatet med et lag av leire på huden og fest det med en bandasje. På en følsom eller irritert hud kan du først bruke et gaze serviett. La i minst 1 time. Før du vasker av leiren med vann, bør du fjerne det meste av overflaten av huden, hvis du må for-fukte den.

FRA DIG: Medium av grønn farge, i form av en tykk plastmasse, med en typisk lukt av leire

Legg ned på huden er lagdelt, du må forsiktig smøre for ensartethet. Veldig raskt satt. Fornuftig strammer og tørker, så jeg holdt minimum tid, minutter 3-5. Renser veldig kul, trekker ut smuss, cures betennelse, hvis det er

Jeg prøvde å påføre det på kroppen, det tørker også der, men det er en følelse av at huden er strammet.

PS. Produktet er unikt for oljeaktig og kombinasjonshud, men på kjøpstidspunktet var det ingen annen farge, så jeg tok denne. For tørr type er det bedre å bruke sporadisk og med forsiktighet.

Forbruket veldig sparsomt. Jeg hadde en slik bøtte i nesten et år, med tanke på det faktum at jeg delte den med kjæresten min.

[Redigert av forfatteren den 2. juli 2017]

tunisia grønn leire

Djerba, Royal Garden Palace 5 *

Mask fra grønn leire til ansikt med rose 450 ml - 8 dinarMask fra grønn leire til ansikt med rose 150 ml - 4 dinarerMask fra grønn leire til ansikt med rose 450 ml - 10 dinarerMask fra grønn leire til ansikt med rose 150 ml - 3 dinarerMask fra grønn leire for ansiktet med en rose 450 ml - 15 dinarMask av grønn leire for ansiktet med en rose 150 ml - 8 dinarer

Hammamet, Vincci Taj Sultan 5 *

FEEDBACK PÅ TRIP TIL TUNISIA.. Og gi også noen råd til de som skal til Tunisia.. 15 minutter, så går du under dusjen, så blir du smurt med en skrubbe (som leire), du sitter i 10 minutter, og denne leiren er vasket av deg. Deretter gir de en annen te. Totalt en halv time et sted.. ingenting å gjøre med byen, ja, generelt, og med Tunisas liv, har det ikke. Yasmin dukket opp 15 år siden. Og for det.. 100 dinarer Vi ville bare gå der med hensikt, uten å gå til Tunisia og Sidi-bu-Said, så dette var prisen. Hvis du går.. og noen på stasjonen. Toget kommer til Tunis sentralstasjon, (som er hovedstaden). Det er et informasjonskontor for turister, hvor til oss.

Mahdia, Karibien Verden Mahdia 4 *

. ! Datteren min er 11 år gammel og jeg kom sammen og dro til Tunisia. I reisebyrået Galant-Tur (m. Proletarskaya) hentet ganske raskt den rette. Det var ingen middag, bare te, salat og en sandwich. Forskjellen med Tunisia er 2 timer. Fly 4 timer. Fløy til flyplassen i Monastir og.. kokende vann, øyeblikkelig kaffe og te. Fortsatt full av alt. Området er veldig grønt - palmer, eukalyptustrær, blomster, busker - alt er blomstrende, våren er den samme. Stranden er sand.. folk med hjerteproblemer er kompliserte, da er du dekket av luktende leire med eukalyptus, mentol og tilbake til hamam. En annen 20 minutter, følelse. det er nødvendig å vaske av denne tingen - det er vanskelig, fordi leire var med olivenolje (i Tunisia, er alt liv blandet med denne oljen). Så slapp av.. varmt, men fortsatt ikke Emirates og ikke Egypt. I Tunis er det en metro - dette er et land tog, kan du gå til hotellet.. landet er veldig kontrasterende - endeløse grønne oliven- og muskatyrlunder. gress - alt er plantet av folk! Det er vann i Tunisia, det ville være et ønske. I nord.. Moskva trafikkork på Kashirke. Noen ganger vil jeg definitivt gå til Tunisia ennå, men allerede til et hotell med god talasso. Takk galant

Tunisia. Hammamet: Arabiske historier i fransk stil (21.-31. Januar 2017). Del 2. Sahara

Tunisia. Hammamet: Arabiske historier i fransk stil (21.-31. Januar 2017). Del 2. styrke - fortsatt verdt et forsøk). Vel, husk: å besøke Tunisia og ikke å se den virkelige ørkenen er en forbrytelse :).. hans - en glede. I 2 dager virket det, vi trengte helt inn i Tunisia, lærte om sin historie og geografi, skikker og tradisjoner og religion.. turisme. Videregående opplæring er også på et veldig godt nivå. Tunisia er et ganske tolerant land. Og selv om nesten alle innbyggere er muslimske. Når vi forlater bussen, blir vi møtt av allestedsnærværende selgere. Vi kjøper et kart over Tunisia (1 dinar) - det er ganske praktisk å spore ruten vår, ja.. personlige inntrykk. Jeg vil ikke kalle det et coliseum, tross alt er Tunisia ikke en liten Rome. Men spenningen i disse gamle ruinene.

Tunisia. To stammer i ørkenen.

Tunisia. Tunisia - fra engelsk. to knær - to knær :)., som jeg klarte å besøke, vil jeg prøve å sette sammen alle inntrykkene om Tunisia, som er en hyggelig strøm, litt spesifikk fra jodhavet, fra. Ett stykke mosaikk hvorfra hele verden er lagt ut. Merkelig, Tunisia er et ganske stort land, og det opptar så lite plass i hodet.. øynene lukkes ikke, for tidlig). Fra bussvinduet, som i Tunisia, må jeg innrømme, er litt trangt - de ekstra setene er tydelig satt inn - sakte.. bordet "? Men de blir kuttet, og det viser seg at det er et bord som er dekket med en grønn duk, som står på en helt skrå ben som stikker ut uhyggelig. Vann går ikke! Det virker ikke her, men i Tunisia går det til og med! går, han er så inne

Tunisia

. deltakerne i "RALLY HANNIBAL", sammen med hvem vi bestemte oss for å bli kjent med Tunisia. Faktum er at i Frankrike er det en klubb under.. på kveldsbyen. Antikken og moderniteten. Vest og Øst. Dette er Tunisia. Atypisk land i Nord-Afrika.. virkelig vil. I tillegg til utskrift mottar hver mannskap et tunisisk flagg og en lang innskrift i arabisk skript for å stikke til frontruten.. video festning og port, fortsetter vi videre. Det er fortsatt grønne omgivelser rundt. Kaktus og oliven. Oliven og kaktus. Akkurat som i den berømte.. km. De passerer gjennom Algerie, Marokko og diagonalt krysser Tunisia. Evergreen busker kan også bli funnet på bakken av tilsynelatende stripete fjell.. "Dunes. Komprimert sand blir vanskelig, vekslende med steiner, leire og sandstein. Stony Sahara er dekket av all slags vegetasjon.

Djerba, El Mouradi Djerba Menzel 4 *

- Ja, hvilte i 2 uker i Tunisia... - så Tunisia ble utestengt!. 2016 gjenopptok noen reiselivsreisende lange glemte flyreiser til Tunisia. Det varmeste feriestedet i Tunisia regnes som et feriested på øya Djerba, vanntemperaturen der.. inkludert), flybillett der Nordwind Airlines, tilbake Ikar (Pegas Fly). Besøk Tunisia - visumfri. Siden 1. juni begynte sesongen og det samme.., en annen 5-6 fly til Europa, og et par flyreiser til Tunisia. Ural Airlines rett foran oss fløy på plan. Bare for skyld.., overalt sand og palmer. Det er ikke nødvendig å stole på beskrivelsene, om den "grønne, blomstrende" øya - palmer, de vokser virkelig overalt, men gresset.

Bursdag i Sahara

På en tur til afrikansk Tunisia for den store Sahara. Den mest "velsmakende" delen av Sahara er i ikke-turistiske Algerie, forblitt postrevolusjonerende Tunisia.. I et halvt år overvåket jeg nettsteder og hoteller i Tunisia. Dypt på forhånd var billige billetter kjøpt på Aeroflot-salget av billetter til MSC... Flyv bort på et vått plan. På kvelden møter vi solsand Tunisia.. yrke. De ble bosatt på busser og på veien gjennom det revolusjonerende landet Tunisia. De har allerede beskrevet søppel og fattigdom bak bussen.. sølvfelger på kroppen og hetten. Litt paunchy, mørkegrønn. Jeg husket Hottabych. En arab av all alvor begynte å gjenta - antikk.

Sousse, Marhaba Club 4 *

. mange flere steder å gå. Oscillasjoner mellom Tyrkia og Tunisia ble oppveiet til fordel for sistnevnte, siden den bestemte seg for å hylle den afrikanske.. Jeg begynte å sakte bli bedre. Området vi likte, det er veldig stort og grønt, foruten hotellet er en klubb og består av et kompleks på 4. Maten på hotellet var ikke dårlig, og jeg likte all inclusive i Tunisia i 3 * mer enn i Egypt i 4 *... valget av alt fra suvenirer til smykker og tepper. I Tunisia, et godt sølv, mange forskjellige smykker med steiner, likte jeg det veldig godt. Vi dro på tur til Tunisia, Carthage og Sidi Bou Said. Ingenting, men uten mye entusiasme. De gikk ikke til Sahara, men mange som reiste var veldig fornøyd.. Den siste kvelden gikk til et lasershow, som forteller historien om Tunisia. Veldig interessant, spektakulær, jeg anbefaler (det kom til å sette noen.

Hammamet, Royal Azur Thalasso Golf 5 *

De tok en tur fra Troika, men en representant for Intourist serverte oss i Tunisia. Minus det faktum at de solgte oss en tur til hotellet. Nord Hammamet er en hyggelig by med hvite hus og veldig grønt for Afrika.. Hammamet i nærheten av medinaen er det en busstasjon. Luftkondisjonerte busser til Tunis går hver halve time. Billetten koster 4,2 D. Litt forsinket.. Tross alt er dette en basar samtidig. Tilsynelatende er det bedre å først se byen Tunis, og deretter gå til Sidi bu Said, så blir det færre mennesker der. I Tunisia, bare i kafeen, hvor lokal middag, en god matbit og betalt.. som i form av en vei går langs disse pennene. Rundt mye grønt er det en kafé, suvenirbutikker. Klokka 10-30 presenteres en pelssegl.. parallelt med havet. Forresten, 60% av jeans for Europa sys i Tunisia.

Hammamet, Afrika Jade 4 *

. i den tredje delen - 10 nyttige opplysninger TIPS for turister i Tunisia. Hvem er interessert, kan du umiddelbart hoppe til slutten av anmeldelsen.. Nabeul ca 20-25 km, Hammamet litt lenger). Prisene i Tunisia er betydelig lavere enn for eksempel i Tyrkia, mens forhandlinger kan bli droppet.. under videoovervåkning, som er et stort pluss, fordi Funksjonen av ferien i Tunisia er at lokalbefolkningen regelmessig vandrer inn på hotellets område. TERRITORY: velpleidede, vakre, grønne, mange fugler, uforglemmelige inntrykk av morgendagens oppvåkning, når fugler lekes høres. Da vi var i Tunisia, var vi ikke for lenge, så vi begrenset oss til 3 utflukter (vi bytter vanligvis dem.) (Fans av wraps og daubs) - Vanlige deltakere av resten i Tunisia. Husk at den mest korrekte og lønnsomme investeringen er i din helse.

Mahdia, Riu El Mansour 4 *

Første gang i Tunisia. Bekymret for været: forlater fra St. Petersburg regn ville ikke bli våt. Hotellområdet er lite, rent, velstelt, grønt. Store bassenger (vannet var kaldere enn i sjøen, badet. Generelt sett ble det skjema for våre gamle mennesker. Vesten i Tunisia og Tyrkia kjører rundt, selv i rullestoler og våre. Lunsj, drikke, mot et gebyr billig... Utkast passert gjennom hovedstaden-Tunisia (i forbindelse med de kommende valgene, blir turister ikke plantet hvor som helst, og.. forklart her er mye vanskeligere enn i turistsonen.... Engelsk i Tunisia er ikke i omløp... Jeg begynner også å mandrazhirovat litt innvendig...: " Du. El Jema snudde. Ankom..... var et turistmål den ene på baksiden Tunisa- storone- kort beskrivelse fotochki byer og attraksjoner. Å være i Tunisia, og ikke trå ruinene av Kartago, og ikke sitte på marmor.

Sousse, Riadh Palms 4 *

. med tap av bagasje, overskygget ikke de første minuttene av oppholdet i Tunisia. Hotellet møtte et vennlig personale, svært raskt avgjort i rommene.. Tunisia, du kan kjøpe oliven såpe (grønn.

Hammamet, hotell "RIU PARK EL KEBIR"

Jeg skynder å dele nytt inntrykk igjen på ferie i Tunisia. Restert fra 9. mai 2004 til 25. mai 2004. tider i tunisia. I år Hammamet resort, hotell "RIU PARK EL KEBIR" 4 *. Utmerket hotell, territoriet er lite, men veldig grønt, vakkert.. ikke langt fra Hammamet, hele rike av leireprodukter. Dessverre ikke nok tid til å reise. Ja, kanskje det er bra, da trenger du Tunisia.

Hammamet, Miramar Hammamet 4 *

. Med hotellet vil det koste mindre, for eksempel sjampo laget av leire 200 ml. På en saltvann koster 10 dinarer, deretter 3,50.. en stor gren av et lokalt tre falt på balkongen! Selv om Tunisia har bare 10 regnfulle dager, hvorav 2 vi har sett. Hotellet er ganske enkelt nedsenket i grønt, hagen er det veldig vakkert og bevart, det var enda en gren av bananer på et treas territorium!

Sousse, Marhaba Royal Salem 4 *

Tunisia er et sørlig land, rikelig frukt. som vi ikke på hotellet. Kjæresten min besøkte en modifisert thalassoterapi - for eksempel vikle leire med alger.. Peeling tid gikk kjæresten min. Da jeg så ut som en grønn reptil (forresten, i min hjemby stank algerne sterkere), I.

Hammamet, Sol Azur Beach Kongres 4 *

Jeg dro til Tunis for første gang i september 2006. Har brukt det uforglemmelig.. de selger de "utrolig foryngende" og alger som gir skjønnhet og alle slags leire, som du ikke vil kjøpe noe annet sted, og sammensetningen av noe.. i et fantastisk rom med en sprø utsikt over bassenget, omgitt av grønne omgivelser, og en balkong innrammet med klatring. Uvanlig skjønnhet.

Hammamet, Hammamet Garden Resort Spa 4 *

TERRITORI: stort nok, veldig velutstyrt, veldig grønt og rent. Det er 2 bassenger. I nærheten av de viktigste splash pool for barn,.. og koster 50 dinarer). Ikke kjøp Darbuk tamburinen på stranden (leiren vil bryte opp), det beste på hotellet i butikken er treoliven. MEN.

Suvenirer. Vind av vandringer

.. Og hva en subtil beherskelse av de latviske keramikere! Eksakt reproduksjon i leire av kvinnens nasjonale kostyme: en krans av tusenfryd på hodet, en sakta.. sentrum av byen, fra sin tradisjonelle dekorasjon brukte bare en sirkel dekorert med grønne grener.. perler. Rene, lyse, sonorøse farger brukes i tekstiler: lyse grønn, rød, rik blå, gul. Ungarske suvenirer er også pittoreske.., den er dekorert med tradisjonelle ornamenter som bruker de mest typiske farger: grønn og brun. Jeg tror at mange kvinner var imponert.., malt i den tradisjonelle Hutsul-stilen med gule, brune og grønne farger. Den ble presentert i avsnittet "Kaukasus foran meg". Nasjonal kostyme, og til og med i et materiale som grov leire. Det er faktisk veldig vanskelig å kombinere egenskapene til materialet med motivet i billedduken.

Reis til Vest-Cape

. Den første, Nord-Marokko, Tunisia, Algerie, Libya, Egypt - de arabiske landene, sammen med de tilstøtende.. I fjor sommer var det varmt her, landet er brent, grå-rødt, nesten ikke grønt. Vi passerer gjennom den grønne korridoren av toll og går for å bytte dollar for rands - en lokal, ganske høy konvertibel valuta.. Selve hotellet ligger på Green Market Square - Greenmarket Square - et sted kjent for sin suvenirbasar.. I midten av det lyse opplyste området på det grønne markedet er det tomt, bare det vaskede fortauet glitter. Men i hjørnene, c.. beskyttelse og bare for gjerdet av boligen noen svarte - gartnere i grønne overalls er omsorg for de allerede perfekte plener.

Flere Artikler Om Typer Acne