Ulike typer te, som regel, grønn, brukes med hell til å bekjempe akne, men det antas at akne fra te kan oppstå. Kan dette være? Dette blir ofte utspurt, men faktisk er det en vitenskapelig forklaring på dette synspunktet.

Hvorfor te akne kan oppstå

På spørsmålet om te kan være årsaken til det aktive utseendet på akne, gir mange et kategorisk negativt svar. Faktisk er det ikke lett å tro at en så viktig komponent i mange masker for bleking av ansikts acne kan være deres årsak. For å forstå dette, må du se på stoffene som utgjør teen. I tillegg til ulike rensende og nærende ingredienser i huden, inneholder enhver te koffein. Dens effekt på akne er vitenskapelig bevist. Under påvirkning av koffein syntetiseres hormoner i kroppen. Som et resultat øker mengden i blodet i forhold til normen. Hormoner utfører funksjonen av regulering i kroppen. Aktiviteten til alle kjertler av ekstern og intern sekresjon, inkludert sebaceous, avhenger av dem. Økt sebumsekresjon fører direkte til dannelsen av akne. Dens overskudd akkumuleres i porene og tette dem.

Er sannsynligheten for akne fra te

Så i teorien kan te akne faktisk vises. Men hvor mye er dette virkelig mulig? Hvis du ser på mengden koffein i te og sammenligner den med innholdet i kaffe, kan du nesten ikke tro på det. Den gjennomsnittlige andelen av dette stoffet i svart te er ti ganger mindre enn i kaffe, og i grønn te er det atten ganger mindre. Men disse dataene viser ikke ennå umuligheten av hypotesen under vurdering. Faktum er at svingninger i sammensetningen av te, som også brukes til å tørke akne, er svært signifikant. Effekten er hvor lenge tebladet har vært på anlegget, hvor lenge og under hvilke forhold har det blitt lagret. I te av lav kvalitet koffein inneholder betydelig mer. I tillegg trenger hver person en annen mengde koffein for å forårsake en nedgang i hormonell aktivitet. Noen har en ganske liten kopp kaffe per dag, og dette kan tilsvare mengden sterk svart te, som er ganske mulig å drikke per dag.

Akne fra te kan ikke danne seg, men en slik mulighet kan heller ikke utelukkes. Dette skjer virkelig, og denne faktoren bør tas i betraktning.

Te vil lindre akne for alltid

Personer som lider av hudutslett, akne, akne og andre hudpresentasjoner av samme type er så utmattet av søket etter en løsning på deres problem at de er klare til å gi penger til et effektivt middel. Men det er ofte nok bare å se på kjøkkenskapet for å finne det at hvis det ikke løser problemet helt, vil det lette hudens generelle tilstand. Det handler om te.

Kort om typer te

Denne drinken finnes i alle hjem. Ofte er det svarte og grønne varianter, og den mest sofistikerte skaffer dyrere varianter: hvitt, gult, rødt, tilkoblet (tørre blomsterknopper, blomstrende i tekanne).
De fleste grønne og svarte teer er vant til de fleste, men alle varianter høstes fra samme tefabrik i forskjellige perioder og behandles annerledes. Den grønne sorten er mer øm, fargen er blek, smaken er mindre mettet, og aromaen er tynn, noen ganger knapt merkbar. Sort hans kollega har en mer intens farge, tart smak, aromaen til denne drikken er lysere. Men det er mer gunstig for kroppen å få et grønt utseende, selv om svart inneholder alle de samme sporelementene, men i mindre mengder på grunn av prosesseringsmetoden. Røde varianter er de mest velduftende, derfor blir de ofte blandet i små mengder til elite samlinger av andre varianter. Men hvit te er laget av de yngste planteskuddene og anses å være elitenes drikke. Bønder er skeptiske til dette navnet, kaller det "oppvarmet vann".

Ukjente egenskaper av den kjente teen

Hva er nyttig te for menneskekroppen? La oss forstå sin kjemiske sammensetning, der det er mer enn hundre stoffer. Avhengig av typen drikke, oppløses en tredjedel til halvparten av disse komponentene i vann.

 • Tanniner. De er i god te opptil 30%. Det er for dem at drikken skylder sin smak. Det er omtrent 30 av dem, men de viktigste er tannin. Dette stoffet desinfiserer sår, stopper blod, har en bakteriedrepende effekt. For små husholdningssår, kutt, skade på epidermis etter fjerning av akne, kan en bomullspinne dyppet i teblader for grønn te lett erstatte grønn uten å brenne epidermis;
 • Polyfenoler. Disse stoffene er naturlige antioksidanter. Ikke rart i tilfelle forgiftning (inkludert alkohol), virussykdommer, kommer en kopp grønn te til nytte. På grunn av sin naturlige opprinnelse har slike antioksidanter ingen bivirkninger;
 • Aminosyrer, sporstoffer og vitaminer. Aminosyrer i te står for om lag tjue, og blant vitaminene som den inneholder gruppe B, askorbinsyre, P og PP, K. Mineralstoffer i drikken kun opptil ti prosent, blant annet jern, kalium og kalsium, mangan, jod, fosfor og andre;
 • Koffein (tein i te). I elite varianter når innholdet av dette stoffet fem prosent, men i grønn drikke er det mye mindre, og det er også helt koffeinholdige arter. Samtidig er den mykere enn sin kaffe motstykke og samler seg ikke i kroppen;
 • Eterisk olje. Det er ikke mye av det i drikken, bare en brøkdel av en prosent, fordi den ikke har noen signifikant effekt på kroppen. Men takket være ham, utmerker hver type te sin egen unike aroma, noe som forbedrer stemningen og har en gunstig effekt på nervesystemet.
 • I tillegg er det pigmenter, organiske syrer, pektiner, proteiner og karbohydrater i te.

Påvirkningen av te på huden

For behandling av dermatologiske problemer brukes vanligvis et grønt utvalg. Det har et større innhold av fordelaktige komponenter, og dets gunstige effekter på huden er mer åpenbare. Bruk denne drikken for å lindre slike forhold i huden:

 • Akne forårsaket av funksjonsfeil i leveren. Huden sammen med svette fjerner en viss mengde toksiner, derfor med alvorlig forgiftning er det noen ganger dekket med akne. På grunn av den høye konsentrasjonen av antioksidanter, kan te bli full for å rense kroppen og appliceres lokalt for å hjelpe huden med å fjerne giftstoffer.
 • Sår, betent utslett, akne og annen skade på hudens integritet. Tanniner fremmer raskere helbredelse. Og tannider inneholdt i te desinfiserer og ødelegger pyogene bakterier. Jo mer konsentrert avkokingen, desto bedre blir den antimikrobielle effekten uttrykt. Ikke haste for å hælde ut i gårsdagens brygge. To-tre-dagers infusjon forbedrer bare dets antibakterielle egenskaper. Men du kan ikke drikke gårsdagens te;
 • Tørr hud. Sporelementer som utgjør drikke, opprettholder vann-saltbalansen i epidermis, som er spesielt viktig for tørr eller frostbit eller aktivt sollys, hud;
 • Fading hud, første rynker. Grønn te katalyserer metabolske prosesser ved å stimulere cellulær metabolisme, produksjon av kollagen. Huden som følge av regelmessig ekstern bruk av dette produktet ser yngre ut, grunne rynker forsvinner, spor av akne og overfladisk akne arr går bort.

Te basert acne behandling oppskrifter

Påfør en drink for utslett på ansiktets hud kan være annerledes. Spesielt praktisk lotion og komprimerer fra et rent produkt, uten tilsetningsstoffer. Men det er tillatt å kombinere det med andre urter og gå inn i sammensetningen av multikomponentmasker. Men ikke forvent fra te komprimerer og tørke magiske resultater. Denne drinken er bra for det meste, som akneforebygging og et middel for å forbedre epidermis generelle tilstand. Det er tillatt å bruke det som et hjelpemiddel hovedsakelig ved behandling av legemidler.

Ren kjøttkraft grønn te mot akne

Sterkt å lage en grønn drikk, la den blande seg. På den andre dagen vil dens bakteriedrepende egenskaper bare øke. Dekk en bomullsskive eller bomullsduk i teblader og legg på huden som en komprimering. Broth kan tørke acne-berørte områder, vask, erstatte det helt med rent vann, eller lage kosmetisk is fra den. Slike prosedyrer vil desinfisere huden, ødelegge patogene bakterier, som tjener til å forhindre forekomst av akne, akne og andre utslett.

Kamille + mynte + grønn te mot utslett på ansiktets hud

På samme måte er det tillatt å bruke urtete for å kvitte seg med akne for alltid. Ta i like store mengder grønn te, apotek kamille og peppermynte. Denne avkok er nok til å insistere en time og starte prosedyren.

Svart tekrem med sitron mot rynker, arr og akne merker

Men med arr, små rynker og arr etter fjerning av akne, klarte svart te bedre. Legge til sitron til det bidrar til å avklare rødt eller blått område. Det er vanlig for alle vertinne å forberede forberedelsen: brygge en sterk svart drikke, legg til noen skiver sitron (du kan gni den på et riper), insisterer. Hold denne lotionen i kjøleskapet for ikke mer enn en uke. Citruses er et sterkt allergen, så hvis du oppdager hudreaksjoner på produktet, erstatt sitron med mineralvann eller tørk huden med ren svart te.

Mask for å rense porene og nærme problemhuden

For en ukentlig rensing av ansiktet og kroppen av overflødig sebum, som fremkaller fremveksten av svarte flekker, kan du bruke en deilig maske havregryn med honning og svart te. Bland komponentene i vilkårlig proporsjon, noe som gir en behagelig konsistens. Hvis det ikke er allergi mot honning, er et slikt verktøy helt ufarlig og kan være i direkte kontakt med huden i en halv time. Vel, bruk det etter et dampbad og den fysiske fjerningen av sorte prikker.

Nærende maske for alle hudtyper med te

For dette verktøyet er egnet for te som du pleide å drikke. Skriv eggeplommen inn i en sterk tebrygg og legg til mel til den resulterende cocktailen for å gi en tekstur som kan holde seg på huden uten å spre seg. Denne masken er igjen i ansiktet i 20 minutter for næring og toning.

Hvordan drikke og lage te

Maskene og andre anti-akne rettsmidler beskrevet ovenfor blir anvendt lokalt. De har en åpenbar, men kortvarig effekt. For et mer stabilt resultat og helhetlig forbedring av helsen, er det bedre å ta te på tradisjonell måte - drikke og nyt denne prosessen.
Huden er et speil av kroppens indre tilstand, fordi alle utslettene på det er et resultat av generell sykdom. Ifølge vitenskapelig forskning, blant personer som systematisk bruker te, er forekomsten av kreft 30% lavere. Og de som er vant til å drikke en kopp te før begynnelsen av arbeidsprosessen jobber mer produktivt og er mindre sannsynlig å bli syk.
For å øke tonen og stemningen, styrke immunsystemet, fremskynde metabolske prosesser, gjenopprette vann-saltbalansen og bare nyt aromaen, er det viktig å forberede og bruke te på riktig måte.

 • Gårsdagens drikke er bra for kosmetiske prosedyrer. Du kan bare drikke dagens te;
 • Ikke bruk legemidlet på tom mage;
 • Hvis det etter en vanlig kopp føltes en økt hjerterytme eller andre endringer i en del av kardiovaskulærsystemet, bør den neste bli forlatt;
 • Brew en samling på ikke mer enn tre eller fire ganger;
 • Klar til drikke drikk må være varm. Kald eller varmt vil ikke være til nytte.

Separat er det viktig å nevne klosteret mot akne. Monastic te er bokstavelig talt fra alle plager: alkoholisme, åreknuter, lever og hjerte sykdommer, for å forbedre hjernens aktivitet, fordøyelse og søvn. Dette er en spesiell samling, som du kan kjøpe i ferdig form eller lage mat selv hjemme. Alle reseptbelagte komponenter er enkle å få på apoteket og butikkene:

 • Urter: St. John's wort, oregano, elecampane;
 • Frukt: Dogrose, sitron;
 • Grunnlag: svart te.

Fra urter til å forberede en avkok, som er lagt til smak honning og sitron. Ta et middel for akne to ganger om dagen for et glass, ikke knyttet til et måltid. Behandlingsforløpet er 4 uker. Å tro eller ikke tro på samlingenes helbredende egenskaper er en individuell beslutning. Analysere sammensetningen, kan vi konkludere med at dette verktøyet er rettet mot en generell rensing av kroppen. Urter har gode galle- og vanndrivende egenskaper, forbedrer fordøyelsen, øker svette og styrker immunforsvaret. Alle disse egenskapene i komplekset har en gunstig effekt på kroppen, renser leveren og normaliserer arbeidet i mage-tarmkanalen, noe som har en positiv effekt på hudens kvalitet.

Omtaler om bruk av te mot akne

"I barndommen tørket min mor øynene med en rødaktig dyppet i sterk te. Akkurat som jeg ble eldre, lurte jeg på hva som var forbindelsen mellom te og syrnet øyne. Under mine studier ved instituttet, da jeg måtte få nok søvn om natten, ble alle de samme marmorke med te reddet fra de svarte ringene under mine øyne. Så lotion med denne drikken flyttet over ansiktet for å bli kvitt akne. Og te klarte å håndtere alle oppgavene. "

"I fjor besøkte de på Krim et kloster nær Bakhchisarai. Der kjøpte hun honning og te fra munkene. Blant dem tok hun sønnen te mot akne. Han motsto og nektet å drikke flatt. Hvis det var et merke på emballasjen, ville det vært mer moro, men det måtte vært slått. Etter noen uker var effekten allerede merkbar. Og ved slutten av kurset ble ansiktet og kroppen nesten ryddet. Nå pause i resepsjonen, sønnen er stille (takk ikke ventet), men han nekter ikke neste kurs. "

Anastasia, 42 år

"Når jeg overgikk mot motetrender og fascinert av østkulturen. Te-seremonien ble studert langt og bredt. På teets egenskaper har du lest mye, sett og prøvd på deg selv. Både grønn og svart te i familien min er full, gnidd og spredt. Hudproblemer er borte for alltid, så jeg anbefaler denne drikke til alle. "

Grønn te vil bidra til å bli kvitt akne

Gjennom mange studier har indiske forskere konkludert med at grønn te er et ideelt folkemiddel for akne.

Og kinesiske kvinner og japanske kvinner har brukt teoppskrifter i flere tusen år for å opprettholde sin ekstraordinære skjønnhet. Og ingen av dem møtte nesten aldri et slikt problem som akne på ansiktet.

Grønn te er en spesiell ære for kjennere og teelskere. Og alt fordi - dette er ikke en gjærte te, som beholder en stor mengde vitaminer og mineraler.

Mange kjente kosmetologibedrifter lager kremer, kremer, tonics basert på grønn te. Og disse kosmetikkene er en stor suksess. Tross alt, hjelper de ikke bare med å bli kvitt akne og rødhet i ansiktet, men forynger også huden vår.

Grønn te - et folkemiddel for akne.

Kan et slikt folkeslag for akne, som grønn te, bli et alternativ til moderne kosmetologiske produkter?

Den mest populære akne rette vi vet er benzoyl peroxide. En fantastisk tittel, ikke sant? Men dette verktøyet bidrar til å løse problemet med akne. Den berømte Dr. Jennifer Gang-Wong bestemte seg for å gjennomføre en undersøkelse og sammenligne effekten av benzoylperoksid basert på grønn te.

Han samlet en gruppe mennesker som lider av akne, og foreslo at en gruppe bruker et grønt tebasert produkt, og en annen gruppe bruker benzoylperoksid.

Resultatet av dette forsøket overgikk alle forventninger. Det viser seg at grønn te har samme effekt som benzoylperoksid, bare det virker mye mykere og tørker ikke huden. Mange mennesker som bruker benzoylperoksid hadde en allergisk reaksjon på huden, rødhet og kløe. Og de som brukte legemidlet basert på grønn te, hadde ingen hudproblemer.

Grønn te nøytraliserer alle bakterier på huden som forårsaker akne, lindrer rødhet, betennelse og irritasjon i ansiktet, beroliger og toner huden.

Folk oppskrifter basert på akne grønn te.

 • Drikk grønn te.

Banal råd, fortell deg, men forskere har funnet ut at hvis du bruker opptil 8 kopp grønn te om dagen, vil du evig glemme at du en gang hadde akne på huden din. Men husk at te skal være full uten sukker, fordi sukker kan nøytralisere alle de gunstige egenskapene til grønn te.

 • Urter og grønn te - et effektivt folkemiddel for akne.

Ta 1 ss. skje med kamille, 1 ss. skje med grønn te og 1 ss. skje med mynte, hell denne urteblandingen med et glass kokende vann og la det komme til infusjon i 40 minutter. Etter det må blandingen filtreres og gni huden om morgenen og kvelden.

 • Komprimere fra grønn te beskytter mot akne.

Brew grønn te, la den brygge og spenne. Ta deretter et serviett sammen flere ganger, suge det i grønn te og sett på renset ansiktshud. Dette folkemidlet for akne beroliger huden og nøytraliserer alle bakterier som forårsaker akne.

 • Grønne teposer kan også være et nyttig middel for akne.

Hvis du ikke vil bruke tid på å brygge grønn te på tradisjonell måte, bruk deretter ferdige poser. Etter at du har tilberedt teen, ikke kaste posen bort, men bruk den på det betente hudområdet i 10 minutter. Betennelse og akne vil snart forsvinne.

Er det mulig å overvinne akne med te

Akneutslett bringer ubehag, smerte, fører til komplekser, stress. Beauticians har utviklet mange effektive måter å kvitte seg med akne. Blant dem er maskinvare metoder, medisinske og folkemessige rettsmidler. Indiske forskere som har utført mange studier har vist at grønn te er en effektiv måte å kvitte seg med akne. For vedlikehold av skjønnhet har kvinner i Japan og Kina brukt det i flere årtusener.

Akne grønn te

Ledende kosmetiske selskaper produserer lotioner, tonics, masker basert på grønn te, som gjør en utmerket jobb med å rense huden, uregelmessigheter, akne, og få en foryngende effekt. Ifølge forskningen har grønn te i egenskapene overgått den kjente akne narkotika-benzoyl peroxide. Sammenlignet med dette stoffet, virker te på huden mer forsiktig, uten å skade eller overdrying.

Te drikke eliminerer risikoen for en allergisk reaksjon og bivirkninger. På grunn av sin anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaper, avliser te helt betennelse, renser huden, toner og eliminerer rødhet. Drikke te vil hjelpe naturlig eliminering av giftstoffer, opprettholde en riktig metabolisme prosess. På grunn av det høye innholdet av tanninte vil det hjelpe i de vanskeligste tilfellene.

Folkemidlene basert på grønn te

Grønn te for akne må være full i regel for å normalisere hormonene, metabolske prosesser, og dermed glemme akne for alltid. Eksperter anbefaler daglig hud å drikke opptil åtte kopp grønn te uten sukker.

Infusjon av akne

Det er nødvendig å blande 1 ss grønn te, kamille, mynte. Gresshell et glass kokende vann. Stiv blandingen i ca 40 minutter. Den resulterende infusjonen brukes til å tørke huden to ganger om dagen.

komprimere

Kvalitet grønn te bør infunderes. Da er kluten fuktet i den, som påføres som en komprimering på ansiktets akne-berørte hud. Hold komprimeringen skal være ca 10 minutter. Grønn te nøytraliserer bakterier og beroliger huden.

Mask med grønn te og stivelse

Kan brukes til fet hud utsatt for akne. Masken er tilberedt hjemme. Det er nødvendig å blande tørr brygging av grønn te med yoghurt (1: 3). Legg forsiktig 2 ts. naturlig stivelse. Rør. Masken påføres huden etter å ha renset den i 10 minutter. Vaskes lett av med vann.

Face lotion

Du må ta 150 ml mineralvann og 1 ts. grønn te. Bland og fyll i ca tre timer. Etter tiden legg til 1 ts. sukker, belastning. Når acne tørker ansiktet med lotion. Oppbevar ubrukt lotion i kjøleskapet.

Kompleks ekstern og intern bruk av grønn te vil bidra til å gjenopprette huden i ansiktets skjønnhet, friskhet, kvitte seg med akne, uregelmessigheter og betennelser.

Svart te for akne

Svart te er også rik på aktive ingredienser. Til tross for at alle laurbær alltid får grønn te, som er mer aktivt brukt i kosmetikk, er svart te også bra for huden. Dette er et utmerket kosmetisk produkt som kan takle ikke bare med akne, men også med de første rynkene, forbedre hudfarge.

For forberedelse av masken vil det trenge litt søvn teblader og brygget te. Serviet må fuktes med te, og deretter distribuere teblad på den. Fest på akne flekker i 20 minutter. Deretter rengjøres og vaskes med kaldt vann, med såpe.

Acne Herbal Tea

Det beste middelet for akne i ansiktet er urtete. Vanligvis blir te for å løse hudproblemer brygget med følgende urter:

Urte samling mot akne

Echinacea - 10 g
Løvetannrøtter - 10 g
Nettle - 10 g
Burdock røtter - 10 g
Bedstrap - 10 g
Yarrow - 10 g

Gresset er tatt i like deler, for ett glass vann trenger 1 ss råvarer. Alle urter blandes, helles kokende vann, infunderes. Innen en måned blir infusjonen tatt i 200 ml om morgenen og om kvelden.

Burdock root te

Fra røttene til burdock må du forberede en infusjon. Råvarer i mengden av 2-3 ss er fylt med 1 liter kokende vann og infundert. Beløpet du trenger å drikke per dag. Etter en måned med vanlig bruk, blir huden ren, det er ikke spor av akne. For de som finner burdock-tinkturen for bitter, kan du lage en burdock-tinktur med tillegg av mynte.

Hjelper grønn te akne?

Grønn te for akne er ikke bare mulig, men nødvendig. Fordi disse bladene har en gunstig effekt på hele kroppen. Fra det kan du lage masker og tonics, lotions og komprimerer. Og også å bruke den inne, som også bidrar til å bli kvitt hudutslett.

Sammensetningen og egenskapene til grønn te

Grønn te har følgende egenskaper:

 • Det inneholder en sjokk mengde tanniner, på grunn av hvilken desinfeksjon og regenerering av skadede områder av dermis oppstår etter eliminering av akne. I tillegg gir det en bakteriedrepende effekt, kan stoppe blodet, lindrer puffiness og ulike betennelser.
 • Stoffet polyphenol er en naturlig antioksidant. Det brukes til ulike forgiftninger og forkjølelse, da det fjerner giftstoffer fra kroppen.
 • Sammensetningen av mineralene av grønn te inneholder mangan, jod, kalsium og jern. Det er omtrent 20 aminosyrer, vitamin B og C, proteiner og karbohydrater.
 • Prosentandelen av essensiell olje i te er liten og skader derfor ikke kroppen. Olje beroliger nervesystemet, oppløftende og energiserende.
 • Teen som finnes i te, er mye mykere enn sin koffein "kollega" og har ingen akkumuleringsegenskaper i kroppen.
 • Sporelementer som utgjør te er relevante for tørr hud, som påvirkes av værforhold (frostbit eller sollys). Te drikker bidrar til å stimulere metabolske prosesser, produksjon av kollagen, så fine rynker vil forsvinne, cellulitt glatter, og huden får en sunn farge.
 • En annen av de viktigste egenskapene til grønn te er å forhindre hudsykdommer, akne og akne, absorpsjon av overflødig fett, og dermed forhindre utseendet av betennelse.

I lang tid er forskjellige teiner, for eksempel India, Kina, Japan, et folkemiddag for akne. Beboere opplever sjelden slike problemer som utslett på ansiktet, men mange kosmetologer gjør salver og kremer basert på dette produktet. Og slike stoffer anses som svært effektive og har stor etterspørsel. Grønn te eliminerer ikke bare patologiene i huden, men fremmer også foryngelse.

Grønn te har en positiv effekt, ikke bare på huden, men også på de indre organer. For eksempel, med hjelpen kan du kvitte seg med akne, noe som skyldes leversvikt. Og som du vet, er slik akne ikke bare i ansiktet, men gjennom hele kroppen.

Te har også en antimikrobiell effekt. Konsentrert to eller tre dagers infusjon øker dens egenskaper, men det er ikke lenger mulig å drikke slike te, derfor brukes denne buljongen eksternt (masker, tørker ømme flekker). Dermed blir huden din gjennom hele kroppen jevn og jevn, uten utslett og irritasjoner.

Mulige kontraindikasjoner og bivirkninger

Bivirkninger ved bruk av grønn te er mulig med inkompatibiliteten til noen komponent som er en del av. Det er en allergisk reaksjon. Pass på å ta hensyn til mulige kroniske sykdommer.

Fordeler og ulemper ved bruk

Fordeler med å bruke grønn te for akne:

 • relativt lav kostnad og økonomisk bruk;
 • produktets naturlighet, fravær av syntetiske tilsetningsstoffer;
 • evnen til å gjøre en rekke midler - masker, tonics og ting;
 • omfattende innvirkning;
 • eliminerer ikke bare akne, men også andre hudproblemer.

Ulempene inkluderer bare mulig allergisk reaksjon.

Hvordan bruke te i kampen mot akne?

Det er to alternativer å følge:

Alternativ nummer 1. Daglig brewing te. Blader kaster i kokende vann. Kok i noen minutter, la det blande i 25 minutter. Å bruke 3 ganger om dagen. Du kan også lage kompresser som vil bidra til å slappe av ansiktets hud og bli kvitt den inflammatoriske prosessen.

Alternativ nummer 2. Bruk om natten to ganger i uken. Apple cider eddik vil også bidra til å behandle akne og utslett. Det går bra med te. Legg til en teskje til et avkok av grønn te (1 kopp). Påfør huden med en bomullspinne. Skyll ikke. Om morgenen vask med vann og bruk en krem. Etter flere prosedyrer blir resultatet åpenbart.

Grønn Tea Anti Acne Mask Oppskrifter

For å bekjempe akne kan du bruke følgende typer masker:

 • En nærende maske for rensing av porer og eliminering av akne på problemhud. Svarte flekker og akne oppstår med overdreven hudfett. For å utvide porene gjør du fra begynnelsen et dampbad. En veldig god kombinasjon ville være havregryn, honning og teinfusjon. Bland og bruk på problemområder. Prosedyretiden er 30 minutter.
 • Maske for ulike typer hudhuden. Det vil ta 1 egg (eggeplomme), mel, teinfusjon. Bland alle ingrediensene til en grøtaktig konsistens. Tiden for ernæring og toning vil være 25 minutter.
 • Mask med tilsetning av stivelse. Den brukes hovedsakelig til fet hud. Tea leaves grind i en pulvermasse og tilsett kefir, og hell deretter 2-3 ts stivelse. Søk om i 10 minutter. Vask av med varmt vann.
 • Et avkok med grønn te med rømme. Brew te. La det brygge til det er kaldt. Tøm vannet. Tilsett 20 gram rømme og bland. Påfør huden i 20 minutter. Påfør tre ganger i uken. I tillegg har en tonic effekt.
 • Grønn te med melk og rømme. Tilsett knust te til varm melk og la i 20 minutter. Etter å ha renset rømme og bland godt. Masken er egnet for tørr hud. Den påføres to ganger i uken i 25 minutter.
 • For sensitiv hud, en blanding av kosmetisk leire og infusjon. Fremmer rensing, bleking og hindrer betennelse. Fremgangsmåte for tilberedning: Tilsett leire (hvit, rød, rosa) til varm kjøttkraft, rør til kremaktig konsistens. Påfør om 20 minutter. Vask av med varmt vann. Påfør 2 ganger i uken.

Andre Acne Green Tea Oppskrifter

I tillegg til ovennevnte, i behandling av akne, kan du bruke følgende oppskrifter med grønn te:

 • Komprimering av avkok fra akne. Brygg grønne teblader. Insister 30 minutter. Strain. Våt en bomullspinne eller serviett, foldet flere ganger, sett på problemområdene i huden. Denne metoden anses som et utmerket folkemedisin for akne. Samtidig har det en beroligende, nøytraliserende effekt. Den brukes daglig.
 • Medisinsk avkok av akne. Sikkert i hvert medisinskap er det tørket urter fra kamille, kalendula, mynte og jomfru. Fremgangsmåte for tilberedning: Legg til en spiseskje med medisinske urter til beholderen og selvfølgelig teblader. Hell kokende vann. Insister for en time. Infusjon brukes både til tørking og komprimering. Må brukes to ganger om dagen.
 • Dampbad. Hell 2 ss tørkede urter (kamille, calendula, grønn te) i beholderen. Hell vann og koke. Forrens huden i ansiktet. Deretter vipper hodet over buljongen, dekker med et håndkle og holder seg i denne posisjonen i 15 minutter. Men vær oppmerksom på at med rosacea (venøse stjerner), kan denne prosedyren ikke gjøres. Ikke tørk ansiktet ditt etter disse dampbadene, la det tørke på egenhånd. Denne metoden renser ikke bare huden, lindrer tretthet, men også nøytraliserer utseendet på utslett og betennelse.
 • Lotion for hud. Ingredienser: mineralvann (uten gass) - 1,5 liter, grønnbladste - 3 ts, sukker - 1 ss. Forberedelse: bland vann og te. Kok, og tilsett deretter sukker. Insistere om 3 timer. Strain. Store lotion må være i kjøleskapet. Effektivt hjelper mot akne. Bruk en gang om dagen. Og selvfølgelig, ikke glem å drikke et krus av denne medisinske drikken.
 • Lotion fra grønn te og sitron. I en varm kjøttkraft tilsatt skivede sitronskiver. Insistere om 40 minutter. Strain. Oppbevares i kjøleskapet i maksimalt 7 dager. Husk at sitron er et allergen. Hvis det oppstår røde flekker eller flaking, må du erstatte denne prosedyren.

Hvorfor grønn te?

Konditorier av te drikk får dyre varianter (hvit, gul, rød, knopper, blomstrer i varmt vann), men den mest tradisjonelle er selvsagt svart og grønt. Den eneste forskjellen på denne teen er at den høstes på ulike tider av året, og en annen prosesseringsteknologi brukes. Grønn te, i motsetning til den svarte "broren", har en blek farge, en mindre mettet smak, og aromaen er nesten umerkelig.

Grønn te har høyere innhold av sporstoffer enn svart. Varianter som rød har en rik smak og aroma. De kan legges til andre varianter i små mengder. Unge spirer av planten kalles "hvit te". Det regnes som den dyreste drikken. Og ikke alle har råd til slike te. Og hvorfor? Tross alt er det en universell grønn, som har en masse gunstige egenskaper for huden og kroppen som helhet - mye mer enn andre typer te.

Grønn te er nyttig ikke bare for akne, men også for andre hudproblemer. Dens unikthet ligger i det faktum at når det påføres eksternt, virker det på hudlagene i epidermis, mens det i internt forbruk gjenoppretter organets funksjonalitet fra innsiden. Derfor er handlingen omfattende.

Hvordan bruke grønn te for akne?

Innholdet i artikkelen:

 1. Hjelper akne?
 2. Nyttige egenskaper
 3. Kontra
 4. Grønn teoppskrifter
  • cleanser
  • lotions
  • masker
  • scrubs

 5. Hvordan bruke

Grønn te er et effektivt middel som har mange nyttige egenskaper, takket være at den også har funnet sin bruk som en del av "medisinene" av tradisjonell medisin. Det brukes også som en infusjon for oral administrasjon, vanligvis i kombinasjon med andre urter som en adjuvant terapi for behandling av ulike sykdommer og som et lokalt middel for å eliminere visse hudproblemer. I denne artikkelen vil vi analysere effektiviteten av grønn te fra akne og svarte prikker.

Hjelper grønn te akne?

I antikken, i India, Kina og Japan, er grønn te regnet som en av de beste måtene å kvitte seg med akne. I tillegg produserte i dag i kosmetikkindustrien mange produkter for å bekjempe svarte flekker og akne basert på den.

Er dette et tilstrekkelig bevis for å tvile på effektiviteten av grønn te? Og likevel, når det gjelder tradisjonell medisin, spesielt så enkelt, er det vanskelig å overvinne skepsis - de sier virkelig hvor profesjonelle kosmetiske produkter ikke kan klare, vanlig grønn te vil hjelpe.

Men her må vi forstå at kosmetikk er forskjellig fra kosmetikk: dessverre finnes det nok av dårlig kvalitet og ikke-naturlige produkter på markedet i dag. Te og te er imidlertid forskjellige, sveising av lav kvalitet er lite sannsynlig å eliminere hudfeil, men tvert imot kan det forverre situasjonen.

Således bør den terapeutiske effekten av dette folkemidlet behandles som følger: Et kvalitetsprodukt vil gi huden mer enn kosmetikk med en unaturlig sammensetning, men i sammenligning med profesjonelle godpleieprodukter vil grønn te sannsynligvis miste.

Fordeler med akne grønn te

Og ennå, hva forklarer effektiviteten av grønn te i bekjempelse av hudfeil? La oss analysere i detalj de nyttige egenskapene til produktet for å svare på dette spørsmålet:

  Høyt innhold av tanniner. Grønn te inneholder en veldig stor dose tanniner, som er kjent for deres desinfiserende og regenererende egenskaper. De bidrar til å stoppe den inflammatoriske prosessen, som regel ledsager utseendet av akne, samt øke hastigheten på hudhelbredingsprosessen.

Tonisk effekt. Denne eiendommen vil spesielt sette pris på eierne av fet hud. På grunn av det høye innholdet av tannin og vitamin P i sammensetningen, tones det godt, fjerner unødvendig talg, og forhindrer dermed dannelsen av ny akne.

Whitening effekt. Det hjelper te å kjempe med akne merker, i dette verdien av vitamin K, som gir bleking og utjevning effekt på hudfarge. Forresten, hvis du har pigmentpletter på huden, vil folkemidlene på grønn te hjelpe deg hvis du ikke kvitte deg med dem, så gjør det mye mindre merkbart.

 • Dyp rensing. Eteriske oljer som utgjør produktet, bidrar til å rengjøre huden mer effektivt, noe som reduserer sannsynligheten for svarte flekker.

 • Kontraindikasjoner til bruk av grønn te mot akne

  Dessverre, til tross for en så imponerende liste over nyttige egenskaper av produktet, kan ikke alle jenter bruke den til å støtte sunn hud og ungdom. Verktøyet har en rekke kontraindikasjoner som det er viktig å gjøre seg kjent med før du går videre til behandling av oppskrifter for bruk.

  Først av alt er det verdt å merke seg at, som ved andre produkter, er det fare for individuell intoleranse mot komponentene, noe som kan forårsake en allergisk reaksjon. Dette betyr at før du bruker drikken på ansiktets hud, må du gjøre en test på mindre følsomme områder. I tillegg må du huske at hvis du bruker en omfattende oppskrift - for eksempel grønn te med honning, må du sjekke allergeniciteten av disse komponentene separat.

  Det er også verdt å si at bruken av produktet til kosmetiske formål er kontraindisert i nærvær av forskjellige hudlidelser, svulster av forskjellig art, samt for herpes i den akutte fasen.

  Oppskrifter med grønn te fra akne og svarte prikker

  Så, hvis du er overbevist om at du ikke har kontraindikasjoner, er det på tide å fortsette å vurdere hvordan du bruker grønn te for ansiktet av akne. Det er verdt å si at dette produktet er virkelig universelt, det brukes både som sminkefjerner og som lotion etter vask, og ulike masker og skrubber er laget på grunnlag av te. La oss se på disse programmene i rekkefølge.

  Green Tea Cleanser

  Vasking kan utføres som et rent produkt, og dets kombinasjoner med hjelpekomponenter. Her er noen oppskrifter:

   Ren grønn te. Lag te med en hastighet på 10 gram tørre blader per 80 ml kokende vann. Insister kjøttkraft trenger 30-40 minutter. Vaskemetoden er veldig enkel: fukt en bomullsstykke rikelig i infusjonen og tørk ansiktet, og skyll den deretter med kaldt rent vann.

  Grønn te, sitronsaft og honning. For å forbedre effekten av det forrige middelet, kan du legge til en teskje sitronsaft og honning til en varm infusjon. Ikke glem å sjekke huden for individuell intoleranse mot komponentene, da både honning og sitrusfrukter er sterke allergener.

 • Kraften til essensielle oljer. En utmerket rensemiddel oppnås hvis du legger til en halv teskje ferskenolje og 1-3 dråper oransje eterisk olje til en svakt brygget te (omtrentlig andel: 5 gram te per kopp kokende vann).

 • Grønn te Lotion

  Hvis du er vant til å vaske med mer kjente midler, og du tror at infusjonen ikke vil rense ansiktet ditt godt nok, kan du holde den gamle måten å fjerne sminke og rive huden på akkumulert smuss og fett, og bruk te som tonic.

  Vi anbefaler deg å prøve disse oppskriftene:

   Anti-inflammatorisk lotion. Slå på brannen og kom til å koke et glass melk, legg 2 ss tørre teblad i det og kok i 3-5 minutter. Når blandingen er avkjølt, spenne den. Lotion er klar.

  Tonic, som begrenser porene og eliminerer glans. 1 spiseskje grønn te helles et glass kokt vann. Tilsett 3 ts sitronsaft og 3 dråper lavendelolje. Etter kjøling er tonikken klar til bruk.

 • Forfriskende lotion. For å forberede en slik lotion, hell 2 ss teblad med et glass kokende vann, når infusjonen er avkjølt, legg til en teskje honning, glycerin, et par dråper mineralolje med mynte. Ferdig!

 • Grønn te ansiktsmaske oppskrifter

  Vask eller bruk av te-basert lotion gir vanligvis et godt resultat med regelmessig bruk. Men hvis du ønsker å forbedre og / eller akselerere den terapeutiske effekten, kan du bruke ekstra pleieprodukter, for eksempel:

   Mask av grønn te og honning. Bland tyk naturlig honning og sterk teinfusjon (omtrentlig andel: 2 ss per glass vann). Du bør få en homogen konsistens, ikke for tynn og ikke for tykk. For at masken skal "kombinere" bedre, må te brukes varm. Masken skal brukes i 10-12 minutter. Spesielt godt passer det til eiere av tørr hud.

  Eggmaske. Bland 1 eggeplomme med 1 spiseskje mel, og fortynn deretter blandingen med grønn teinfusjon med medium styrke (omtrentlig andel: 1 spiseskje per kopp vann). Bruk en maske i 15-20 minutter. Forresten har den, sammen med andre gunstige effekter, en uttalt foryngende effekt.

  Maske med kefir og olivenolje. Denne oppskriften bør foretrekkes til eiere av normal og kombinasjonshud. Masken vil kreve kefir (50-70 ml), olivenolje (30 ml) og en spiseskje grønn te i tørr form. Hvis det viser seg å være flytende, kan du "holde" det med mel. Påfør produktet i 15-20 minutter.

 • Gjærmaske. Til slutt, la oss se på oppskriften på en maske for fet hud. For det må du blande tørr gjær (standardbutikkemballasje), sitronkvartsjuice og et par spiseskjeer med brygget te (andel: en spiseskje per 200 ml vann). Det er nødvendig å ha en maske på ansiktet i 20 minutter.

 • Grønn te Scrubs

  Til slutt, la oss se på oppskriftene for å forberede et slikt hjelpeprodukt som en skrubbe:

   Skrubbe for fet hud. Brygg te i forhold: 2 ts per 200 ml kokende vann. Når infusjonen er avkjølt, hell et par spiseskjeer i en separat beholder og bland dem med sitronsaft fra en fjerdedel av frukten og 50 gram sukker. Påfør skrubbe til ansikt, massasje og skyll.

  Dyp rensende skrubbe egnet for alle hudtyper. Forbered en avkok i forhold: 1 spiseskje per 200 ml kokende vann. Separat, kombinere 20-30 gram havremel, 1 spiseskje sukker og honning og et par klemmer av havsalt. Hell i te sakte til en tykk krem ​​er oppnådd. Gni en skrubbe i huden din i et par minutter, skyll deretter.

 • Skrubbe for sensitiv hud. For å lage en mild skrubbe kombinere i like deler en svak infusjon av grønn te (forhold til brygging: 1 spiseskje per glass vann) og mandelmel (2 ss), tilsett litt ferskenolje. For å få en mer "hard" skrubbe, kan du legge til litt havsalt.

 • Hvordan bruke grønn te for akne

  Som du kan se, er potensialet for grønn te i kosmetikk enorm. Regelmessig bruk av ansiktspleieprodukter basert på det gir veldig gode resultater.

  Men det er verdt å merke seg at bruk av dette produktet for hudpleie krever at du følger en rekke viktige anbefalinger:

   Kvaliteten på te. For fremstilling av kosmetikk må du bruke et produkt av ekstremt høy kvalitet. Samtidig er det nødvendig å sørge for at det ikke inneholder noen tilsetningsstoffer. "Velvære" med billige teposer gir ikke bra.

  Friskhet av te. Alle kosmetikk basert på grønn te har en veldig liten holdbarhet, ideelt sett bør de bare brukes på dagen de ble laget, så prøv å lage små porsjoner av kremer, kremer etc. Hvis verktøyet fortsatt er igjen og det er veldig ynkelig å kaste det ut, kan du gå på to måter. Når du trenger å spare midler for vask eller lotion, er det bedre å hell det i mugg for å lagre is og fryse. Hvis det er nødvendig å forlenge levetiden til krem ​​eller maske, kan de settes i kjøleskap i en beholder med et tettsittende deksel. Maksimal holdbarhet i dette tilfellet øker til 5 dager.

  Regnskap for kontraindikasjoner. Før du bruker produktet til å ta vare på ansiktet ditt, må du sørge for at det ikke er kontraindikasjoner for deg. Vær oppmerksom på at det i mange artikler anbefales å bruke te inni for å forbedre hudens helse. Merk at i dette tilfellet vil listen over kontraindikasjoner bli utvidet, fordi det er et produkt med en kraftig biologisk aktiv forbindelse som bare vil gi sunne fordeler til friske mennesker, men hvis det er problemer av en bestemt natur, kan det være skadelig. Sørg for å undersøke mulige skader på produktet når det tas oralt, før det blir en del av det daglige kostholdet.

 • Regnskap for hudtype. Husk at et naturlig middel ikke er lik et universelt middel, og derfor velger du en bestemt oppskrift, ikke glem å avklare om det passer din hudtype. Merk at grønn te i seg selv er egnet for alle hudtyper.

 • Slik bruker du grønn te - se videoen:

  Akne grønn te

  Grønn te for akne. Forskere har funnet ut at grønn te vil hjelpe akne i ansiktet, hvis det er et slikt problem. I Kina har grønn te lenge vært vant til å fjerne akne, og det hjelper.


  Et eksperiment ble gjort, noen jenter og menn tørket ansiktet med løsninger av grønn te om en stund, og en annen gruppe - med et populært kosmetisk - scrub mot akne. Det ble oppsummert, og det viste seg at te hjalp bedre enn skrubbe. Grønn te stopper begynnelsen av akne videre og virker på betennelsen forsiktig, uten kløe.

  Hva er hemmeligheten?

  For å glemme akne i lang tid, trenger du bare å drikke om syv eller åtte kopper grønn te om dagen. Men uten å tilsette sukker, ellers vil alle nyttige egenskaper forsvinne.
  Du kan også lage en komprimering. For å gjøre dette: en spiseskje kamille, en skje med grønn te og også en skje med mynte. Alt dette må blandes og fylles med varmt vann i en halv time. Etter at løsningen er avkjølt, må du tømme en god løsning og tørke ansiktets hud flere ganger om dagen. Effekten vil bli merkbar i en uke.
  Du kan bruke følgende metode, det er ikke mindre effektivt, men mer praktisk. Bare trenger å brygge grønn te, insistere på det og skille fra tebladene. Deretter fuktes et serviett eller et tips i en slik løsning, og deretter tørkes flere ganger om dagen, og legger særlig vekt på overflaten av huden hvor akne er mest.
  Hvis det ikke er tid til å lage noen løsninger, kan du bruke vanlig tepose. Etter at du har drukket te, kast ikke straks den brukte posen ut. Det kan brukes som et middel for akne. Du trenger bare å tørke overflaten av ansiktet hans. Dette er også en effektiv metode for å bekjempe akne, som ofte brukes.

  Forkjøpstips

  Før du kjøper noen dyre rette for akne, bør du tenke, er det noen bedre måter? Tross alt hjelper grønn te fra akne ganske bra. Etter bruk av produkter i grønn te er det ingen tørrhet på huden, fra andre produkter fornyer grønn te huden og gir den tonen. Også, når du bruker grønn te i kampen mot akne, er det ingen allergisk reaksjon.
  Men det er verdt å huske at selv folkemyndigheter kan være vanedannende og dermed slutte å hjelpe. Derfor er det nødvendig å alternere prosedyrene, ellers vil det ikke være ønsket effekt. For eksempel bruk løsninger med grønn te i to uker på rad, og la huden hvile og ikke bruke andre kosmetikk eller kremer.

  Grønn te er nyttig både i sin vanlige form og i løsninger. Den mister ikke sine fordelaktige egenskaper hvis den blandes med andre urter, men supplerer dem og gjør dem enda mer nyttige - dette kan noteres.
  Det er nødvendig å merke seg at hjemmelagde tips er nyttige, og du bør ikke forsømme dem, fordi de ofte viser seg å være mer nyttige enn noen annen måte. I tillegg, hvis prosedyren ikke fungerer hjemme, kan du kjøpe grønn te fra akne i butikken, som også vil være nyttig.

  Hvordan bli kvitt akne på ansiktet med te?

  Hver person minst en gang måtte håndtere problemet med akne i ansiktet. Dette komplikerer svært livskvaliteten. Siden antikken er te fra akne på ansiktet brukt i østlige land. Ifølge vurderinger av jenter fra disse landene lider de aldri av dette problemet.

  Hva kan være årsakene til akne?

  Ansikts utslett kan vises av flere grunner:

  • Hormonal justering.
  • Endringer i de indre organers funksjon.
  • Utilstrekkelig eller feil ansiktshygiene.
  • Akkumuleringen av et stort antall toksiner i tarmene.
  • Arvelighet.

  Men uansett årsak til utslett på huden, må du prøve å bli kvitt dem så snart som mulig. Hvis du ikke stopper spredningen av akne, vil de fange all ny hud, så bli kvitt dem blir vanskeligere.

  Behandling kan utføres på ulike måter. Men før du kjøper dyre piller eller salver, kan du prøve et billig, men ikke mindre effektivt middel - te.

  Te sammensetning

  Sammensetningen av drikken inneholder et stort antall nyttige komponenter:

  • Tannin (tanniner) - gi te en tart smak. Denne gruppen av stoffer hjelper kroppen til å slappe av uten å forårsake døsighet. Gunstig effekt på veggene i blodårene.
  • Antioksidanter - stoffer som reduserer oksidative prosesser i kroppens celler. De fleste finnes i grønn eller hvit variasjon. Antioksidanter bidrar til å bevare hudens ungdommer og energi i celler.
  • Eteriske oljer. De fleste av dem finnes i svarte eller røde varianter. Disse stoffene gir te en behagelig aroma.
  • Vitaminer. De er til stede i enhver form for te, men i grønn er det mest av alt.
  • Aminosyrer. Te inneholder ca. 15 aminosyrer.
  • Mineralske stoffer.

  Sammensetningen av te, fremfor alt, adskiller seg fra variasjon og vekststed.

  Fordelene med te å kjempe

  Fordelene med drikke er kjent ikke bare i asiatiske land, men over hele verden. Fordelene med denne drikken er avslørt i følgende egenskaper:

  • God tørstslokking. I sørlige land er det vanlig å drikke te i varmen, da den slukker tørst perfekt.
  • Det toner. Te fører nervesystemet til en tilstand av økt ytelse, mens det ikke irriterer henne.
  • Forynker huden. En stor mengde antioksidanter og tanniner forbedrer hudtilstanden.
  • Hjelper mot akne. Grønn te for akne hjelper mer enn andre varianter, på grunn av økt mengde næringsstoffer.

  Grønn te i kampen mot akne

  Langsiktig studier viser at te mot akne er et effektivt, rimelig verktøy. Te kjemper også godt med rødhet, peeling av huden. Med regelmessig bruk av denne drinken, markert forbedring i tilstanden til ansiktets hud.

  Etter te-drikking rush ikke for å kaste ut teposene. Du kan lage fantastiske komprimerer fra dem, som på kort tid vil bidra til å bli kvitt akne, jevn hudton.

  Brukte grønne teposer skal plasseres på problemområdene på ansiktet. Hold i 15 minutter, fjern komprimeringen. Vask ansiktet med rent vann uten bruk av kosmetikk. En god effekt oppnås etter den tredje påføringen av slike kompresser.

  Ulike preparater er laget av grønn teekstrakt, som er svært populært blant kvinner. Men disse stoffene er svært dyre, og kan også forårsake allergiske manifestasjoner. Det er mye billigere og sikrere å bruke et naturlig middel.

  Svart te for hud og akne betennelse

  Ifølge skjønnhetseksperter er svart te for akne mindre effektiv enn grønn, men den kan også brukes. Det er bedre å lage komprimerer fra svarte varianter. Svart te må være godt brygget i en liten mengde vann (så flere næringsstoffer forblir). Trekk deretter posen, tørk ansiktet med det i noen minutter. Svarte varianter gjør en utmerket jobb med sirkler under øynene.

  Urtete og komprimerer mot akne

  Hvis du vil øke de gunstige egenskapene til te i kampen mot akne, kan du brygge den med ulike urter:

  • Vel hjelper avkok med kamille. Det kan brukes inne, gjør det komprimerer. Brew med en liten mengde vann en pose med grønn te pluss en pose med kamille apotek. Broth litt kult. Ta en ren bomullspinne, suge i buljong, tørk huden i noen minutter. Prosedyren bør utføres regelmessig.
  • Grønn te med calendula og mynte akne. Ta en skje med grønn te, calendula, mynte. Sett i en halv liter krukke, hell kokende vann. Insister 1 time. Deretter belastes buljongen, komprimere på huden og nakken daglig. Den aller neste dagen blir huden merkbart friskere, og utslett blir mindre.
  • Te med løvetann og nettle akne. Det er nødvendig å ta en spiseskje av teblad, løvetannrøtter, neseblader. Sett i en glassfat, hell 0,5 liter vann. Insister på vannbad i 40 minutter. Lag en komprimering daglig. Dette er et kraftig verktøy for å bekjempe betennelse på huden.
  • Svart te med rosehip og akne ingefær. Denne drinken er veldig nyttig å bruke inne. Det vil ikke bare hjelpe i kampen mot akne, men også bidra til å redusere overflødig vekt. Ta en spiseskje med svart te, villrose. Gingerrør, ta en teskje. Rosehip te å brygge i en halv liter krukke. La infusjonen avkjøles litt. Sett deretter ingefær i klar avkok, la det stå en stund. Drikken er klar: du kan spise inne, lage komprimerer. Slike avkok er bare et lagerhus av vitaminer og næringsstoffer.
  • Perfekt sliter med utslett og kviser på huden er en slik metode. Ta noen te avkok av det ovennevnte. Hell i isbeholdere, fryse. Gni ansiktet av den resulterende kubene iskjøtt. Denne ansiktsmassasjen har antiinflammatorisk effekt, toner, strammer huden i ansikt og nakke.

  Anti-inflammatoriske ansiktsmasker

  Tradisjonelt tar ansiktsmasker hvite eller grønne varianter. Men hvis de ikke er tilgjengelige, vil svart te gjøre. Ifølge vurderinger er slike ansiktsmasker kjent for sin toniske effekt, evne til å fjerne betennelse og akne. Før ansiktsmasker skal ansiktshuden ryddes godt.

  • Maske med grønn te, sitron og honning mot akne. En teskje te helles 0,5 kopper kokende vann. Bra brygge, tapp vann. I den våte bryggen legges massen av en halv sitron og en spiseskje honning. Den ferdige sammensetningen smetter på huden i 15 minutter. Masken er kontraindisert for de som kan være allergiske mot komponenter.
  • Mask med te, sitron, havremel. Spiseskje te te hell en fjerdedel kopp kokende vann. Den våte te blader blandet med en spiseskje havregryn og legge massen av en halv sitron. Å bruke denne blandingen på personen og å tørke med massebevegelsene. Denne masken lar deg forsiktig rense porene og fjerne betennelse.
  • Mask med te, kefir og brus. Grønn te brygger 0,5 kopper kokende vann. Bryggeblanding med to spiseskjeer av yoghurt. Hell 0,5 ts med brus og bruk raskt på ansiktet, unngå området rundt øynene. Soda vil reagere med kefir, gassdannelse vil begynne. Det hjelper å åpne porene og rense dem. Gjennom de åpne porene blir det bedre å trenge næringsstoffer fra te.
  • Mask med te, malt kaffe og krem. Ta en teskje te og kaffe. Hell litt vann slik at tebladene svulmer. I en våt blanding legg en spiseskje med krem. Påfør blandingen på ansiktet med en gnidningsbevegelse. Tea blader og kaffe vil gi en eksfolierende effekt, vil åpne porene. Inflammasjon reduseres etter første bruk.
  • Mask med ostemasse og te. Du må ta 100 gram av enhver hytteost, 1 spiseskje te. Brew te, drenne vannet, bland tebladene med cottage cheese. Påfør ansiktet. Masken gir ikke bare en anti-inflammatorisk effekt, men også bleker godt. Med denne prosedyren kan du redusere manifestasjonen av aldersflater og betennelser.

  For masker eller komprimerer fra akne-te, må du velge en naturlig, fri for urenheter og smaker. Ellers kan du få motsatt effekt eller allergier. Hvis tebladene er for store, kan de knuses for brukervennlighet.

  Masker eller komprimerer anbefales ikke for personer med neoplasmer og hudlesjoner. Og også med ulike allergiske reaksjoner.

  Ifølge mange anmeldelser av kvinner i ulike aldersgrupper, maskerer med grønn og svart te helt ut betennelse. Det er mennesker som ikke kan bruke narkotika på grunn av kroppens egenskaper. Te masker er helt naturlige, og deres effekt er ikke dårligere enn dyre kosmetiske produkter.

  Flere Artikler Om Typer Acne