Zerkalin er et antibakterielt stoff basert på antibiotika clindamycin. Vi vet allerede at antibiotika er veldig bra til å behandle akne. Deres fordel er at de dreper bakteriene som forårsaker akne, slik at betennelsen forsvinner raskt og akne forsvinner. Vanligvis kan effekten av antibiotika, hvis de passer deg, observeres etter noen få dager:

 • hevelse rundt betennelse er redusert,
 • rødhet reduseres
 • betennelsen blir dekket og knust.

Aktiv ingrediens: antibiotikum clindamycin.
Hjelpekomponenter: alkohol, propylenglykol, vann.
Form: Lotion 30 ml.
Pris: fra 150 rubler til 200 rubler.
Analoger (har samme aktive ingrediens): Clindovit gel, Dalacin T.
Lignende stoffer: Klenzit C (adapalen + clindamycin).

Kontraindikasjoner: Crohns sykdom, intoleranse mot stoffet, en allergisk reaksjon på komponentene av legemidlet.

Funksjonen av stoffet: Hvis du ikke blir vant til antibiotika, hjelper lotionen raskt og effektivt.

Ulemper med stoffet: kan utvikle vanedannende (når bakteriene ikke er følsomme for antibiotika, virker stoffet ikke på dem).

Merknader: Erytromycin og clindomycin kan ikke brukes sammen, de nøytraliserer hverandre, noe som betyr at de ikke kan hjelpe og vil være ubrukelige.

Hvordan virker stoffet? Helt enkelt har antibiotikumet clindamycin en slik egenskap som det akkumuleres i komedoner, der det umiddelbart virker på fokus av betennelse.

Bruksanvisning:

 1. Rengjør huden slik at det ikke er noen produkter på huden.
 2. La huden tørke.
 3. Våt en bomullspute med lotion.
 4. Påfør lotion til huden med en bomullstuss 2 ganger om dagen, morgen og kveld, unngå å få løsningen på slimhinner i øyne, nese og munn.
 5. Bruk minst 6-8 uker. Behandlingen kan forlenges til 12 uker.
 6. Du kan søke fra 12 år.

Vanlige spørsmål

Kan jeg bruke lotion under graviditet?

Ja, produsenten hevder at risikoen for bivirkninger på fosteret er minimert på grunn av at svært små mengder stoffer absorberes av huden.

Legemidlet gir alvorlig tørrhet og rødhet, huden flager av, hva skal man gjøre?

Antistoffet i seg selv forårsaker ikke tørrhet, men alkoholen i sammensetningen av lotionkanen. Derfor, når preparatet tørker, gjelder bepanthen krem ​​eller d-panthenol krem ​​på toppen av lotion, les mer om det.

Hva kurerer ikke speil?

Dette stoffet hjelper deg ikke i kampen mot lukkede komedoner og svarte prikker, da det ikke påvirker deres formasjon og forsvinning. Speil er et rent antibakterielt stoff som bare kan drepe bakterier som forårsaker akne, og det hjelper bare med betennelse.

I hvilken grad hjelper akne med stoffet?

Jeg anbefaler at du bruker stoffet bare for moderat til alvorlig akne.

anmeldelser

Til tross for at stoffet dukket opp ikke så lenge siden, klarte han å vinne mange hjerter av mennesker, og reddet dem fra akne for alltid.

Tanya: Jeg begynte å bruke lotion på råd fra en hudlege. Tvilte på om det vil hjelpe, ikke forventet et mirakel fra ham. Men noen uker senere merket effekten. Huden min ble forvandlet og det viste seg virkelig å være min frelse.

Jeg brukte stoffet bare om morgenen, og om kvelden, effaclar duo, med bryggergær med svovel og sink inne. Jeg hjalp, vedlagte bilder. Behandling fra start til slutt 4 uker.

Lena: På råd fra en hudlege bestemte jeg meg for å prøve stoffet. Jeg må si det er ubeleilig å bruke. Dispenser for noen kommer opp med? Raskt avsluttet. Da stoffet ikke var mer, følte akne like godt på ansiktet. Ikke å si det hjalp ikke i det hele tatt, men på en eller annen måte svakt. I 2 uker er effekten svak, kanskje halvt fjernet, men det provoserte nye akne.

Nastya: Jeg bruker Zerkalin 3 dag, åh, hvor fornøyd jeg er, dette er et mirakelmiddel, akne ser ut til å forsvinne av seg selv.

Fairy: Jeg bruker stoffet i 3 dager, jeg merket ikke forskjellen, jeg tror ingenting har endret seg, selv om de nye betennelsene ikke klatrer. Venter på hva som vil skje.

Zerkalin

Registrer deg for å legge igjen en anmeldelse.
Det tar mindre enn 1 minutt.

Speil renser huden og tørker acne, her er hovedformålet. Dette betyr at når du bruker det, er alt bra, og når du stopper det, kommer akne tilbake. Og hvis du bruker det igjen og igjen, så vil det som fra noen antibiotika utvikle avhengighet. Jeg utviklet min egen akne behandling regime og for det meste klarte å rydde ansiktet mitt, men det er uforutsette tilfeller når utslett ser ut som en reaksjon på en sykdom eller været. Så kommer Zerkalin til redning. Det er nok å behandle noen pimple to eller tre ganger slik at den krymper eller oppløses. Produktets holdbarhet er stor, hvis den er forsvarlig forseglet, kan den lagres i lang tid, etter behov.

Som du vet, akne, akne - dette er ulempene med ungdomsår, for det meste sliter unge mennesker med dette. Men nå er jeg over 35 og visste ikke hva jeg skal ta i apotek, det er sterke bivirkninger overalt. Derfor dro jeg til legen, for ikke å risikere det. De utnevnte Zerkalin. Når det brukes eksternt, er absorpsjonen av stoffet i blodet ubetydelig, derfor er belastningen på lever, nyrer og hjerte minimal - dette er positive indikasjoner for bruk i mer moden alder. Prisen er ganske rimelig, bare den skarpe lukten av alkohol er litt frastøtende. Men generelt er bruken enkel. Ansiktet gledde ikke med en wadded disk, det er ikke økonomisk, det brukte en prikk applikasjon. Det hjalp i to uker.

Speilformel = Alkoholløsning + antibiotika. Det er umiddelbart klart at det vil tørke huden. Men sliter med utslett effektivt. For meg er fordelen med å bruke dette stoffet at det kan brukes om sommeren, fordi det ikke har en fotosensibiliserende effekt på huden. Dette betyr at huden med en kombinasjon av dette legemidlet med solen ikke vil bli utsatt for solbrenthet.
Og også, i motsetning til kremer og salver, er det praktisk for dem å behandle kviser på den hårete overflaten av kroppen og hodet. Løsningen gir ikke fettete og synlige spor.

Zerkalin er ikke et Internett-agn, det er et stoff registrert og sertifisert av Helse-departementet i Russland. Jeg kjøpte den på et vanlig apotek uten resept. Fargeløs væske, lukter bare alkohol. Det er ikke noe naturlig i sammensetningen, bare et antibiotikum og to typer alkohol. Derfor er det en behandling uten hjelpevennlighet. Huden tørker etter den.
Akne hjelper, dette er hovedformålet. Men jeg advarer deg om at hvis det ikke foreligger omfattende behandling, vil lotionen bare påvirke det eksterne resultatet, som ikke kan overleve lenge uten å løse det interne problemet. Men hvis utslettene er enkle, vil speilene være effektive. Så det var i mitt tilfelle. Og hvis utslett er flere og rikelig, så vær sikker på å behandle årsaken fra innsiden.
Når du søker på ansiktet, prøv å unngå området rundt leppene. Når det tas inn, føltes en ekkel, bitter smak.
Påfør på to måter. Bomullspinne til separate områder, hvis kviser er sjeldne. Og en bomullspute, gni en stor overflate.
Forbruket avhenger av hvor mye akne du har. Jeg hadde nok flaske for en måned. Produsenten har gitt mulighet for økonomisk bruk, for dette har flasken en dråper.

Speilet har utvilsomt hudfordeler. Men det er viktig å vite at hovedstoffet i sammensetningen er et antibiotikum.
Jeg skiller ut flere fordeler: det trenger inn dypt inne og sliter med problemet med akne fra innsiden; fungerer som et profylaktisk middel. Zerkalin virker lokalt, selv om det trenger dypt inn i epidermis, men blir nesten ikke absorbert i blodet, bare den minste prosentdelen, uten å forårsake forstyrrelser i andre systemer. Godkorkende porene er ikke bare forurenset med støv og sminke, men også fra sebaceøse sekreter. Under virkningen av stoffet mister bakteriene veldig raskt sin evne.
Tilgjengelig i lotion, 30 ml volum. Påfør som og ikke vanskelig, den viktigste tingen regelmessig. Men vanskeligheten i den medfølgende omsorg. Hvis du velger speil, må du nøye gjennomgå alle dine pleieprodukter, det er bedre at de fleste, hvis ikke alle, har en anticomedogen effekt og samsvarer med din hudtype.
Resultatet vises ikke umiddelbart, en måned, eller enda mer er nødvendig for behandling. Det viktigste å bruke tidlig om morgenen og sen kveld, om dagen, tar huden ikke godt fordelene med prosedyrene. Før bruk kan ansiktet rengjøres på annen måte enn alkaliholdig, såpe bør ikke vaskes.

Speil for behandling av akne, etter min mening, er det beste stoffet. Et hetteglass med en løsning på 30 ml ligger i området 300-350 rubler, i apotek priser varierer også. Jeg vil spesielt fremheve dryppdispenseren på flasken. Takket være ham kan du dryppe på toppen av en bomullspinne og peke på akne for å dekke. Egentlig tar jeg ganske ofte av dispenseren og legger på en bomullspute, som jeg så gni ansiktet mitt på i akneområdet. Men ansiktet bør ikke fullstendig behandles, det er fare for forverring av huden på ikke-problematisk hud, fordi løsningen, men ikke mye, tørker.
Legemidlet er basert på antibiotika clindamycin. Men du bør ikke være redd for organer, fordi stoffet påføres eksternt, det er ingen belastning på leveren og nyrene. Alkohol er ansvarlig for tørking. Sammen renser de huden helt, reduserer betennelser, men det tar lang tid å vente på effekten. Dette er kanskje det eneste negative. Jeg ble kvitt mest akne i bare en måned, jeg kjempet med resterne i ytterligere 3 uker, og først da glemte jeg hudproblemer.

Jeg prøver å finne feil i Zerkalin, men jeg finner dem ikke. Det er i alkohol, så det tørker huden, men hvis du viser noe fingerhåndtak, kommer det ikke på huden. Det er veldig bitt, så du må vaske hendene flere ganger og ikke trekke dem inn i munnen. Det brenner etter påføring, men ikke slik at det ville være ønskelig å vaske bort umiddelbart. Jeg anser ikke alle de ovennevnte for mangler. Men det er ingen andre minuser for Zerkalin, min erfaring med å bruke er ekstremt positiv.
For noen, kan dispenseren være en ulempe, det drypper i en teskje i timen, jeg umiddelbart skrudd den. Instruksjonene sier at behandling kan nå opptil 6 måneder, jeg trengte ikke så mye tid. Akne var ca 10 over hele ansiktet, stort og lyst. Ved hjelp av en vridd fleece ble de behandlet med Zerkalin, uten å presse, bare for å våte overflaten. I de første 2-3 dagene tørket de. På den femte og femte dagen forsvant bøter uten spor, og den store akne ble signifikant redusert i størrelse. En annen uke tok å fullføre alle akne. Så om en halv måned var jeg i stand til å fjerne all akne.

Ingen har stillt spørsmål ennå. Spørsmålet ditt blir det første!

Speil sorte prikker

LLC "YADRAN"
119330, Moskva, Lomonosovsky Prospect, 38, av. 7, tlf.: +7 (499) 143-3770

© 2018 Akne Behandling Zerkalin
ContactsMap nettstedet

Dette er en hudsykdom forårsaket av det aktive arbeidet i sebaceous kjertlene. Overflødig sebum har ikke tid til å skille seg ut gjennom den lille åpningen av porene, og de akkumulerte døde hudceller skaper et ytterligere hinder for utstrømningen av innholdet i talgkirtlen. Denne "røret" er en gunstig avlsmiljø for bakterier, noe som fører til utvikling av en inflammatorisk reaksjon og opphopning av pus i kanalen. Dette fører til dannelsen av karakteristisk akne i inflammatoriske former for akne.

Svarte prikker

Vanligvis dannes sorte flekker i holdere av fet hud i nærvær av forstørrede porer. Sebum, epidermispartikler (det øvre lag av huden), rester av kosmetikk og forurensning, som akkumuleres i munnen, danner en tett "plugg", som ikke bryter utløpet av sekresjon fra kjertelen. Av denne grunn dannes ingen pus og betennelse i huden rundt elementet. Ved kontakt med "røret" med luftoksidasjonsreaksjonen, resulterer det i åpen komedo som svart prikker.

Ultrafiolett er ikke et hinder!

Selv den hotteste solen kan ikke påvirke ytelsen til Zerkalin®. Bruk den til å bekjempe akne og svarte flekker om sommeren eller mens du reiser.

Får rett på målet

Antibiotikumet clindamycin, som er en del av Zerkalin®, akkumuleres raskt i "svarte flekker" og akne, der det viser sin antibakterielle aktivitet *. Alkoholbasen bidrar til at antibiotika penetreres dypere inn i huden og har en ekstra antimikrobiell effekt. Effekten er ikke lang i kommer!
* Instruksjoner for bruk

Bare noen få dråper

Mirror® er tilgjengelig i form av en løsning. Det er bare nødvendig med en bomullspinne for å sette et par dråper på pimpleet, og da vil stoffet gjøre alt av seg selv.

Unnoticeable når det brukes

Zerkalin® er helt usynlig på huden! Etterlater ingen rester etter tørking! Det kan til og med brukes til kosmetikk!

Finn alle par kortene og finn ut hvordan Zerkalin® takler "forstyrrelser" på huden!

Reglene er enkle.

 • For 1 forsøk kan du åpne 2 kort.
 • Hvis de passer, lærer du et interessant fakta om "forstyrrelsen".
 • Husk plasseringen av parrede kort, og du vil takle oppgaven mye raskere!
start spillet

Klikk på knappen for å sikre at du husker Zerkalin®s rolle i kampen mot "forstyrrelser" på ansiktet!

Instruksjoner for bruk Zerkalina fra akne

Forrige artikkel: Akne på brystet

Det antas at akne er en sykdom i ungdomsårene. Men dette er langt fra saken.

Anmeldelser av hudlege foreslår at flere og flere mennesker vender seg til problemet med akne etter 30 år.

Årsakene til at det er utslett hos voksne, det er mange. Fra hormonforstyrrelser i kroppen, som er vanlig hos kvinner. Og slutter med kroniske sykdommer i fordøyelsessystemet eller urinveiene, dårlig ernæring, svekkelse av immunsystemet.

 • All informasjon på dette nettstedet er kun til informasjonsformål og er IKKE en manual for handling!
 • Bare doktoren kan levere den eksakte DIAGNOSEN!
 • Vi oppfordrer deg til ikke å gjøre selvhelbredende, men å registrere deg hos en spesialist!
 • Helse til deg og din familie!

Nylig, for behandling av akne, ledsaget av betennelse og bakteriell infeksjon i huden, bruk Zerkalin - løsning for akne.

La oss vurdere hva som er inkludert i stoffets sammensetning, dets farmakologiske virkning, samt anvendelsesmåter.

Sammensetning og prinsipp for drift

Som medisin er Zerkalin offisielt registrert i Russland relativt nylig - i 2011.

Det er en fargeløs væske med en spesiell aroma av alkohol, pakket i 30 ml glassflasker. Legemidlet er utviklet av det internasjonale farmasøytiske selskapet Jadran Co.

Produsenten er kjent for andre akne medisiner, for eksempel Aknekutan.

Den aktive ingrediensen er et bredt spektrum antibiotika Clindamycin (1%), som tilhører gruppen av lincosamider.

Foto: akne behandling

Propylenglykol og etylalkohol (96%), så vel som renset vann, øker legemiddelets evne til å trenge inn i de dype lagene i huden.

farmakokinetikk

Den aktive komponenten i lotionen hemmer bakteriens evne til å formere seg.

Spesielt hemmer (forhindrer) syntesen av propioniske mikroorganismer som forårsaker akne.

Nivået på frie syrer på overflaten av huden minker, og dette skyldes anti-akne-effekten.

Zerkalin samler seg i hule av komedoner - svarte og hvite prikker, i kanalene til talgkjertlene, tilstoppet med subkutant fett. Dens minste konsentrasjon i dermis dype lag er 0,4 μg / ml. Når det påføres eksternt, er absorpsjonen av stoffet i blodet ubetydelig.

Av denne grunn er belastningen på lever, nyrer og hjerte minimal.

vitnesbyrd

I instruksjonene er indikasjonen for bruk akne eller akne.

Legemidlet er anbefalt for å kvitte seg med komedoner, subkutan akne, purulente papiller, pustler og noder.

Video: "Express metode for å bli kvitt akne i 15 minutter"

Programfunksjoner

Speil, som alle antibiotika, er ikke ufarlig.

For ikke å forverre tilstanden til integumentet ytterligere, må du vite hvordan du bruker det riktig:

 • bestanddeler er i stand til å tørke ut huden. For å unngå irritasjon og peeling, ikke glem mer fuktighet;
 • Sparsomme, delikate skinn er mer egnet for vask, og for næring av integrerte væsker kremer, er det uønsket å misbruke scrubs og harde peeling. Aggressive effekter kan provosere en økt formasjon av fettsekresjon, som er fulle av en fettig glans i ansiktet og utseendet av nye elementer av utslettet;
 • løsningen er bitter mot smaken, så du bør ikke behandle huden rundt leppene. Selvfølgelig vil det ikke føre til alvorlige konsekvenser ved å få en liten mengde stoff i munnen. Men under et kyss kan en person føle ubehagelig bitterhet.

Dosering

Verktøyet påføres jevnt direkte på de betente sårene.

Den optimale mengden løsning velges individuelt avhengig av integumentets tilstand.

 • Huden er forrenset og tørkes grundig.
 • Det anbefalte behandlingsforløpet er 1,5-2 måneder. I komplekse former av sykdommen kan terapi vare opptil seks måneder.

Kontra

 • Lotion er kontraindisert i mennesker med Crohns sykdom, med pseudomembranøs eller ulcerøs kolitt, i tilfelle av intoleranse til individuelle komponenter, med høy følsomhet, så vel som allergier.
 • Speil bør ikke brukes til kvinner under amming. Løsningen går inn i morsmelken og med den kommer inn i barnets kropp.

Men under graviditet er det ikke forbudt å bruke det, men bare på anbefaling fra en lege, hvis det er reelle indikasjoner.

Barn under 12 år foreskriver ikke legemidlet.

Hjelper Baziron med akne i ansiktet? Finn ut her.

Fordeler betyr

De viktigste fordelene ved Zerkalin:

 • evnen til å stoppe veksten av akne-forårsaker mikrober;
 • akkumuleringen av det aktive stoffet direkte i fokus av betennelse - i hule av komedo;
 • mangel på utvikling av avhengighet til stoffet;
 • antibiotikakonsentrasjon i urin og blod er ekstremt lav, noe som eliminerer brudd på nyrer og lever;
 • takket være alkohol, løsner løsningen lett til den nødvendige dybden, noe som gjør den effektiv til behandling av intern akne;
 • gode resultater observeres selv hos personer med alvorlig akne;
 • rimelig pris;
 • minimum av bivirkninger og kontraindikasjoner;
 • Mulighet for bruk under graviditet, dersom fordelene til moren i stor grad overskrider faren for skade på fosteret.
 • stoffet påvirker ikke funksjonaliteten i nervesystemet.
 • Pasienten er ikke forbudt å kjøre bil, arbeide med komplekse mekanismer.

Spørsmål og svar

Hvordan søke akne speil

Instruksjoner for bruk gir flere måter å behandle lesjoner påvirket av utslett.

Foto: tørke problemområder med en bomullspute

 1. Produsenten anbefaler at du gjør dette med en bomullspute, som er uøkonomisk. Men en stor konsentrasjon av produktet øker absorpsjonen. Det trenger lett inn i hårsekkene, hvor de betennelseskanaler i sebaceouskjertlene befinner seg. Det er nødvendig å tørke alle de berørte områdene (ikke bare ansiktet, men også nakke, rygg, skuldre, decollete område) to ganger om dagen i morgen og før sengetid.

Men pasienter anbefales å bruke lotionet direkte med fingertuppene, så det vil vare i en hel måned eller lenger. Heldigvis er flasken utstyrt med en dropper, som forhindrer avstengning av verdifull væske.

 1. Bomullspinne kan smøres enkelt aknepunkt. Etter 20 minutter er lotionen helt absorbert, slik at du kan bruke fuktighetskrem eller sminke.

Foto: punktapplikasjon av stoffet

Hjelper det

Hvis du leser brukeranmeldelser på Internett, kan vi konkludere med at lotionen er svært effektiv.

Det ødelegger ikke bare akne, men forhindrer også dannelsen av nye utslett. På samme tid, etter behandling er det ingen spor - flekker, arr eller arr.

Er det noen bivirkninger

Ingen alvorlige bivirkninger har blitt rapportert.

 • I verste fall fører lotionen til dehydrering av integumentet, moderat flak og rødhet.

Foto: rødhet og peeling av huden kan oppstå under behandlingen.

 • Noen ganger utvikler kontaktdermatitt, som raskt passerer etter påføring av fuktighetskremer og beroligende midler.
 • Ved langvarig behandling og absorpsjon av antibiotika i blodet, kan buksmerter og diaré forekomme.
 • Hvis løsningen kommer i øynene, er det en brennende følelse. For å bli kvitt de ubehagelige opplevelsene, må du umiddelbart vaske slimhinnen med rikelig med rennende vann.

Kan jeg bruke andre legemidler samtidig?

Lotion kan ikke kombineres med lignende antibiotika antagonister.

 • For eksempel, med erytromycin, som er inneholdt i den populære akne behandling medisin Zenerit. Stoffer blokkerer handlingen av hverandre, som i beste fall ikke gjør skade eller god.
 • Clindamycin kan forbedre effekten av muskelavslappende midler, som inkluderer botulinumtoksin eller Botox, som brukes til å glatte ansiktsrynker. Samtidig bruk fører til utvikling av bivirkninger, inkludert permanent forstyrrelse av ansiktsuttrykk.
 • Hvis 4-6 måneder ikke har gått etter injeksjon av skjønnhet, bør du konsultere en lege om at det er hensiktsmessig å bruke Zerkalin.
 • For å unngå irritasjon og tørrhet på dekslene, bør du ikke vaske såpe eller bruke pleieprodukter med slitende partikler.

Hvor mye

Legemiddelet er ganske attraktivt, men det er ikke alltid tilgjengelig på apotek.

Men Zerkalin kan enkelt bestilles online. Det er mye mer praktisk og sparer tid.

Kostnaden for å sammenligne legemidler mot akne finnes i tabellen.

Påføring av anti-akne speil - vurderinger og bilder

Zerkalin er et farmasøytisk produkt som effektivt avlaster akne. I praksis har effektiviteten blitt bevist, bruk bidrar til å oppnå en sunn, fløyelsaktig hud. De helbredende egenskapene til lotionen gjør det mulig å normalisere arbeidet til talgkjertlene på kort tid, og for å forhindre spredning av akne i fremtiden. Et positivt, stabilt resultat vil tillate deg å nyte et rent ansikt, uten rødhet, smertefull betennelse.

Bruken av et speil for huden

Den viktigste aktive ingrediensen - clindamycin, er et antibiotika. Dens effektivitet strekker seg til fete bakterier som er vellykket nøytralisert. Det akkumuleres raskt i porer munn, kjemper med økt greasiness av kjertlene.

 1. Det virker ikke på overflaten av epidermis, men direkte på komedoner, og har en effekt på fokuset på betennelse, som blokkerer utviklingen av patogen mikroflora.
 2. Det er et utmerket forebygging for den påfølgende dannelsen av akne, akne, i integgene, er intracellulære prosesser normalisert, noe som gjør at du kan opprettholde en ren og sunn hud.
 3. Det er mulig å bruke løsningen uten frykt for generelle helseindikatorer, antibiotika fungerer lokalt, det er ingen effekt av aktive elementer på leveren, nyrene, som har blitt bevist av mange kliniske studier, minimumsbeløpet kommer inn i plasma, urin, denne konsentrasjonen forårsaker ikke forstyrrelser fra arbeidet til andre systemer, organer.
 4. Høy effektivitet på grunn av den raske døden av bakterier under virkningen av stoffet, også ryddet, smalte kanaler, er rødhet, smerte.
 5. Det bidrar til å lindre integrasjoner, fra purulente populasjoner, samt svarte flekker som dukket opp som et resultat av å blokkere porene med fettete hemmeligheter, støv, kosmetikk.

Som et resultat er mengden av fettsyrer redusert kraftig - den viktigste årsaken til akne og akne på huden. Etter en løpetid kan du se en forbedring i farge, hudstruktur, pigmenteringen igjen etter akne blir mindre uttalt.

Sammensetning og former for utgivelse

Grunnlaget for speilløsningen er clindamycin, det er den viktigste aktive ingrediensen som skyldes at du effektivt kan takle akne og kviser. Også til stede er propylenglykol, vann, 96% etanolløsning. Lotionen er tilgjengelig i flasker med et volum på 30 ml.

Viktig redaksjonell rådgivning

Hvis du vil forbedre tilstanden til håret ditt, bør du ha spesiell oppmerksomhet mot sjampo du bruker. En skremmende figur - i 97% av sjampoene av kjente merkevarer er stoffer som forgifter kroppen vår. Hovedkomponentene, på grunn av hvilke alle problemene på etikettene er betegnet som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Disse kjemikaliene ødelegger krøllens struktur, håret blir sprøtt, mister elastisitet og styrke, fargen fader. Men det verste er at disse tingene kommer inn i leveren, hjertet, lungene, akkumuleres i organene og kan forårsake kreft. Vi anbefaler deg å forlate bruken av midler der disse stoffene er plassert. Nylig analyserte eksperter fra vårt redaksjonskontor de sulfatfrie sjampoene, hvor førsteplassen ble tatt av midlene fra firmaet Mulsan Cosmetic. Den eneste produsenten av helt naturlig kosmetikk. Alle produkter er produsert under strenge kvalitetskontroll og sertifiseringssystemer. Vi anbefaler å besøke den offisielle nettbutikken mulsan.ru. Hvis du tviler på kosmetikkens naturlighet, må du sjekke utløpsdatoen, det bør ikke overstige ett års lagringsplass.

Indikasjoner for bruk

Påfør lotion er veldig enkelt, det viktigste er å observere regelmessigheten av behandlingen. Du bør ikke forvente en umiddelbar effekt, et konkret resultat kan ses i 6/8 uker. Indikasjoner for bruk - det vanlige utseendet på akne, akne, purulent betennelse.

Kontra

Bruksanvisningene er angitt og bivirkninger. Kanskje en midlertidig økning i sekret av talgkjertlene, kontakt dermatitt. Også forekomsten av peeling, tørrhet, brennende følelse, rødhet kan provoseres.

 • individuell følsomhet;
 • graviditetstiden, amming;
 • alder opptil 12 år;
 • Crohns sykdom;
 • patologi i fordøyelsessystemet.

Priser og hvor å kjøpe?

Du kan kjøpe på apotek, det er lett å kjøpe terapeutisk lotion uten resept. Legemidlet er tilgjengelig i en flaske på 30 ml, prisklassen avhenger av det farmasøytiske nettverket, gjennomsnittskostnaden varierer fra 135 r. opp til 180 p.

Hvordan bruke speil?

Hudpleie, bortsett fra bruk av lotion av lokal handling, bør bestå av å følge visse anbefalinger. Det er nødvendig å nøye velge det daglige komplekset - renseskum, tonic, fuktighetskrem, i henhold til hudtype. Dessuten bør dekorative kosmetikk kun bestå av produkter som har en anticomedogen effekt.

Vilkår for bruk av stoffet speil:

 • For å nøytralisere patogen mikroflora behandles den berørte huden to ganger - om morgenen, om kvelden;
 • Før du bruker, må du rengjøre huden, for det er bedre å bruke kosmetisk skum eller gel, men i ingen tilfelle såpe, fører alkali i kombinasjon med alkohol til tynning, tap av beskyttelsesegenskapene til huden.
 • Påfør en lotion på en bomullspute og behandle områder som er rammet av akne, comedoner, men ikke hele overflaten av ansiktet, tørrhet og flak kan forekomme på en sunn dermis;
 • Det er viktig å unngå kontakt med øyeslimhinnen, og det anbefales å vaske hendene grundig etter bruk.
 • Den beste tiden til å bruke behandlingslotion er tidligere morgen og sen kveld, i løpet av dagen er dekslene mindre utsatt for noen prosedyrer;
 • etter bruk av farmasøytisk produkt i to måneder, anbefales det å ta en pause i seks måneder for å bruke andre midler, ellers vil det være avhengighet og speil vil ikke være så effektive for behandling av akne.

Det er også nødvendig å balansere maten, unntatt fra menyen matvarer som fremkaller forbedret sekresjon av talgkirtler. For å berike dietten med frisk frukt og grønnsaker, må du kanskje ta multivitaminer, samt bifidus-bakterier for å normalisere tarmmikrofloraen. En integrert tilnærming til behandling av akne, vil bidra til å oppnå et stabilt resultat. Det brukes ikke sammen med andre legemidler av lignende virkning, for ulcerøs kolitt, konsulter lege.

analoger

Det er analoger av stoffet, som også vellykket brukes mot akne, akne.

Zenerit - kostnaden av dette stoffet over speilet er ca 600 r. De aktive stoffene er sinkacetat og erytromycin, som har antimikrobielle og antiseptiske virkninger. Den presenterte komplekset handler utelukkende på epidermis og trenger ikke inn i blodet. Kurset varer i gjennomsnitt 3-4 måneder, men etter to ukers bruk kan du se synlige forbedringer.

Erytromycin salve - en gunstig effekt på huden påvirket av purulente formasjoner. Også effektiv mot bruk av akne i ungdomsårene. Avhengig av tilstanden til integumentet, kan behandlingen vare fra flere uker til to / tre måneder. Med forsiktighet er det verdt å bruke en salve for unormal leverfunksjon, muligens forgiftning.

Clindovit er et effektivt middel for å bli kvitt akne, gjenopprette skjønnhet og friskhet i huden. Det er basert på clindomycinfosfat, så det er en likhet med action med en speilfløyte, noe som er mye billigere. Kindovit gel (rør 30 gr.) Kan kjøpes for ca 350 p. Antibakteriell aktivitet manifesteres direkte i komedoner, undertrykker aknepatogener.

Interessant video: Hvordan bli kvitt akne og sorte prikker

Brukeranmeldelser

Anmeldelser dermatologer mest positivt på grunn av vedvarende terapeutisk effekt. Det finnes også et bredt spekter av applikasjoner - akne, akne, pustler, papiller. Sjelden forårsaker bivirkninger hos pasienter, påvirker ikke funksjonene til systemer og organer.

Vera Stanislavovna, dermatolog

Behandling med akneproblemer og akne i min praksis nok. Vanlige kosmetikk kan ikke oppnå ønsket effekt. Jeg tilordner mine pasienter et kurs av speil, sammen med et kompleks av multivitaminer.

Jeg må hele tiden kjempe med akne, det var umulig å løse problemet alene, så jeg går til kosmetikkkontoret. Etter å ha renset ansiktet, har jeg brukt speil i en måned, det forårsaker ikke brenning, tvert imot, jeg er fornøyd med en vakker, matt hud. Betennelse oppstår ikke, klarte å bli kvitt komedoner på nesens vinger.

Margarita, 29 år gammel

Problemet med akne er kjent med ungdomsårene. I løpet av denne tiden har hundrevis av kremer, tonics, emulsjoner blitt prøvd. Maksimalt som ble oppnådd var en nedgang i fet skinn, etter en stund ble ansiktet igjen dekket med akne. Jeg bruker speil ikke så lenge siden, men jeg ser allerede forbedringer, akne er ikke lenger betent, huden har blitt mer glatt og matt.

Anmeldelser av Mirror fra akne

Akne og akne er et alvorlig problem for både tenåringer og voksne. Allerede mange utviklede kosmetiske og terapeutiske stoffer rettet mot å bekjempe akne, komedoner og akne.

Tellerne av butikker og apotek er fylt med ulike stoffer som er rettet mot å eliminere disse manifestasjonene. På grunn av dette, og også på grunn av den lave effektiviteten til mange av dem, er det egentlig ikke lett å velge en passende aknebehandling.

Zerkalin - en av stoffene i form av en lotion, rettet mot å bekjempe akne.

struktur

Zerkalin - lotion fra akne. Det har vært på markedet i ganske lang tid siden 2011, og i løpet av denne tiden klarte det å anbefale seg bare fra den positive siden. Utvikleren av dette stoffet er et internasjonalt farmasøytisk selskap Jadran Co.

Clindamycin 1% er et antibiotika som tilhører gruppen av brede spektrum antibakterielle stoffer.

Inkludert i Speilet som hovedaktiv ingrediens. Hovedfokus er kampen mot mange typer bakterier som lever på menneskelig hud.

Dette stoffet er mest effektivt mot arten Propionibacterium Acne. På grunn av disse bakteriers evne til å formere seg og leve i kanalene i talgkjertlene, og det er problemer med huden.

Den vitale aktiviteten til disse bakteriene forårsaker slike formasjoner på ansiktets hud, slik som sår, som dannes i forbindelse med inflammasjon av komedoner.

Etylalkohol, propylenglykol (96%) og vann (3%) er hjelpekomponenter i sammensetningen av legemidlet Zerkalin. De hjelper antibiotika clindamycin komme til de dypeste lagene i huden.

Skjema for utgivelse

Speil er en løsning for ekstern bruk av 10 mg / ml. Flasken er laget av mørkt glass og utstyrt med en dråpe med en skruehett 30 ml.

Festes en dryppflaske til kartongen og bruksanvisningen.

Anmeldelser av Mirror fra akne

 1. Nina, 22 år gammel. "Jeg trengte virkelig å bli kvitt akne, fordi de dukket opp like før en viktig begivenhet. Ikke for å si at Zerkalin hjalp helt, men akne har blitt mye mindre. Sannsynligvis, hvis det var en mulighet i det øyeblikket å bruke lenger, ville de ha forsvunnet helt. "
 2. Anna, 20 år gammel. "En lege foreskrev meg Zerkalin, men før jeg hadde brukt en annen medisin i lang tid. Til tross for det faktum at jeg egentlig ikke ønsket å kjøpe et annet stoff, bestemte jeg meg for og ble hyggelig overrasket. Speil, det viser seg, mye mer effektivt! Det er lettere å søke, og nå kjøper jeg bare det. "
 3. Karina, 24 år gammel. "Jeg begynte å bruke Speilet bare to uker siden, men jeg liker det allerede! Rødhet og betennelse fjernet nesten umiddelbart. Selv akne med pus og nesten borte. Den lave prisen er spesielt god sammenlignet med andre stoffer. "
 4. Diana, 26 år gammel. "Jeg har akne lenge, siden videregående skole. Men selv om jeg er over 20 år gammel, har de ikke gått så fullstendig. I løpet av denne tiden ble mange forskjellige stoffer forsøkt, etterfulgt av forskjellige dietter. Zerkalin Jeg ble anbefalt på apoteket. Fra begynnelsen likte jeg det faktum at den oljeaktige glansen i huden har gått ned. Akne har ikke gått bort i det hele tatt, men det tørker godt og når ikke dannelsen av pus i dem. Mens jeg er fornøyd, vil vi se nærmere. "
 5. Galina, 18 år gammel. "Jeg brukte Zerkalin, som det burde være, i to måneder. En uke senere har huden blitt mye bedre. Sannt, en liten peeling av nesen dukket opp, men det er ikke så ille. Akne raskt tørket ut på huden og, viktigst, nye ikke vises! "
 6. Natalia, 20 år gammel. "Jeg har ikke hatt akne siden tenårene mine. Det er mange av dem - de er på pannen og på kinnene. Hun brukte til og med hormonelle stoffer, men så snart de ble kansellert, kom akne tilbake. Speil anbefalt på apotek. Jeg har mindre glans fra ham, og akne har tørket opp, men huden min har ikke overdrevet. Det er synd at sårene ikke har forsvunnet, vises jevnlig! "
 7. Christina, 19 år gammel. "Veldig effektivt, selv om det brukes en gang om dagen. Selv om det tørker huden litt, er forbedringene merkbare etter en uke. Og de gamle kviser er borte, og det er ingen nye. Verktøyet hjelper virkelig. Jeg anbefaler alle! "
 8. Valentine, 22 år gammel. "Jeg sliter med akne hele tiden. Jeg prøvde alle tenkelige kremer, tonics, salver - det var bare mulig å redusere den oljeaktige glansen, men akne dukket opp igjen og igjen. Zerkalin begynte å søke nylig, men endringene til det bedre er allerede synlige. Akne stoppet betennelse, og huden forbedret betydelig - det ble glatt. "

Hvordan gjør det

Hovedhandlinger av stoffet:

 • Zerkalin adskiller seg i at handlingen ikke er begrenset til overflatelagene i epidermisene. Det trenger dypt inn i huden og har en effekt direkte på komedoner og det inflammatoriske fokuset. Reproduksjon av skadelig mikroflora er blokkert.
 • Legemidlet behandler ikke bare akne og akne, men fungerer også som en utmerket forebygging for deres etterfølgende utseende. Det normaliserer de intercellulære prosessene og bidrar til å holde huden ren og sunn.
 • Det faktum at lotionen inneholder et antibiotika bør ikke være alarmerende. Takket være den lokale virkningen av Clindamycin, er det ingen effekt på leveren og nyrene - dette bekreftes av mange laboratorietester. En liten del av stoffet forblir i blodplasma og urin, men det er så lite at det ikke medfører noen negative konsekvenser for kroppen.
 • Den raske ødeleggelsen av bakterier, rensing og innsnevring av kanalene i talgkjertlene, eliminering av den karakteristiske inflammatoriske rødheten og smerten - dette er effekten av stoffet.
 • Svarte flekker og purulente formasjoner forsvinner raskt når du bruker stoffet Zerkalin.

Er det mulig å presse ut stor akne? Finn lenken.

Indikasjoner for bruk

Dette stoffet kan brukes i følgende tilfeller:

 • Eliminering av akne. Legemidlet fjerner raskt den inflammatoriske prosessen, fremmer helbredelsen av eksisterende akne og forhindrer utviklingen av nye.
 • Tallrike kviser med pus og betennelser, etter at helbredelsen av hvilke flekker gjenstår, må oppdage deres skjulte årsak. Bare i dette tilfellet vil behandling med Zerkalin gi det forventede resultatet.
 • Dette legemidlet kan brukes ikke bare på ansiktet, men også på kroppen. Ofte er det for eksempel utseendet på akne på ryggen og hendene.

Hvis en liten mengde akne er tilstede i ansiktet, er det bedre å begrense seg til vanlig, vanlig hygienisk hudpleie i stedet for dette stoffet.

Periodisk bruk av eksfolierende scrubs er mulig. Zerkalin - alt det samme stoffet, rettet mot å bekjempe det med akne.

Instruksjoner for bruk på ansiktet

Bruk legemidlet til følgende instruksjoner:

 • Lotioner behandles på de ansiktsområdene som har akne. Behandling kan gjøres med en bomullspute fuktet med en løsning. Skiven skal fuktes rikelig, i så fall vil huden forbli den riktige mengden stoff, som vil være nok til normal absorpsjon. På denne måten vil det være praktisk å håndtere store akneakkumulasjoner på store overflater (f.eks. Tilbake). Det er nødvendig å bruke stoffet to ganger om dagen, selv om denne metoden raskt bruker medisinen.
 • Hvis akne er liten og de er plassert prikket, så et godt alternativ å bruke lotion med en bomullspinne. Akne behandling utføres også to ganger om dagen. Akne smelter lokalt til de forsvinner. Etter 10-15 minutter, etter fullstendig absorpsjon, kan du bruke fuktighetskrem eller sminke.
 • Når du tørker ansiktet med en bomullspute, bør du være forsiktig så du ikke får stoffet i øynene, og etter bruk må du vaske hendene godt.
 • Hvis du kombinerer bruk av Zerkalina med et balansert kosthold, kan du oppnå en enda mer merkbar effekt. Inntaket av vitaminkomplekser og bifidobakterier under behandling av akne vil bare gi fordeler.

Funksjoner for bruk

Du må også vite om bruk av stoffet slike nyanser:

 • Både antibiotikumet selv og adjuvanser kan forårsake dehydrering av huden. I denne forbindelse er det svært viktig å fukte ansiktets hud i behandlingsperioden med Zerkalin. I løpet av denne perioden kan du bruke spesielle ansiktsrenser, så vel som kremer med komplekser for å fukte huden. Bruk av scabs og peeling under aknebehandling anbefales ikke.
 • Clindamycin har en ubehagelig bitter smak, så når du bruker det, er det best å unngå området rundt leppene.
 • Samtidig bruk av Mirror med antibiotikum erytromycin anbefales ikke. Disse to komponentene blokkerer hverandres fordelaktige egenskaper.
 • Clindamycin kan øke virkningen av muskelavslappende midler (for eksempel Botox og dets analoger). Ved samtidig bruk av disse to legemidlene er det tilfeller av overdose, som følge av hvilken ansiktsmimik vil lide.

Zerkalin gjelder ikke for rusmidler som er strengt forbudt under graviditet, men i tilfelle av akne er det bedre å vente på behandling.

Når amming er forbudt å bruke legemidlet på grunn av at det kan passere inn i morsmelk.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Vi bør ikke glemme at antibiotika av sterk handling er en del av Zerkalin. Derfor er det en rekke begrensninger på bruken.

Disse inkluderer:

 • Høy følsomhet for noen av komponentene i legemidlet.
 • Crohns sykdom og ulcerøs kolitt.
 • Barns alder opp til 12 år.
 • Behandling av muskelavslappende midler.
 • Amningstid.
 • Tendens til hyppige allergiske reaksjoner.

Video: Bekjemp mot utslett

Sikkerhets forholdsregler

For å forhindre at stoffet blir skadet, bør du definitivt bli kjent med kontraindikasjoner. Det er spesielt viktig å ta forholdsregler ved bruk av parallelle medisiner.

Akne Mirror - bruksanvisninger

Dårlig økologi, skittent vann, dårlig mat, hormonelle lidelser, stress - alle disse faktorene kan provosere utseendet på akne, i en annen kalt akne.

Problemet kan påvirke både ungdommer og voksne. Det er nødvendig å bekjempe akne på en komplisert måte: Spis riktig, drikk rent vann, unngå stress, bruk spesielle legemidler til ekstern bruk.

Som en ambulanse fra problemhud, vil Zerkalin kunne hjelpe.

For å kunne bruke produktet på riktig måte, foreslår vi at du gjør deg kjent med instruksjonene for bruk av Zerkalin, kontraindikasjoner for bruk, kostnaden ved tilberedning, fordeler og ulemper ved produktet.

abstrakt

Speil er et antibakterielt middel som bidrar til å raskt håndtere akne.

Legemidlet reduserer ikke bare antall lesjoner, men kjemper også mot årsaken til den inflammatoriske prosessen. Speil inneholder antibiotika clindamycin, som bekjemper bakterier som forårsaker akne.

Takket være Zerkalin, passerer ålene raskt, huden blir ren, fettet av epidermis avtar flere ganger.

Indikasjoner for bruk

Legemidlet Zerkalin behandler betent pustler og papiller med:

 • akne (akne);
 • rosacea (rosa akne);
 • sycosis (purulent hudsykdom forårsaket av Staphylococcus aureus).
 • perioral dermatitt (irritasjon og betennelse i munnen og haken).

Utgivelsesskjema

Legemidlet er produsert i en enkelt form - en alkoholløsning. Det er en fargeløs væske med lukten av etylalkohol.

Noen ganger blir løsningen kalt lotion, mange blir forvirret og tror at disse er to forskjellige former for utgivelse. Men det er det samme stoffet. Derfor vil teksten nedenfor bruke ordene "lotion" og "løsning".

Finnes i glassflasker med dispenser. Volumet av flasken - 30 ml.

Hvordan bruker du?

Noen mennesker vet ikke hvordan du skal bruke Zerkalin, nå skal vi vise deg hvordan du gjør det riktig. Du kan bruke to metoder:

 1. Bruk en bomullspute. Denne metoden gjelder hvis utslaget er omfattende, du må bruke produktet på ansikt, nakke, rygg.
 2. Ved hjelp av en pinne for å rense ørene. Hvis ål ser på kroppen stiplet, er det på flere steder, er det ikke nødvendig å tørke hele ansiktet. Det er nok å behandle bare de områdene der det er en abscess.

dosering

Instruksjoner for bruk Zerkalina for akne innebærer bare en måte å bruke medisinen på - ekstern.

Løsningsregler for bruk:

 1. Huden, som vil bli utsatt for speilet, rengjør, fjern rester av kosmetikk. Så vær sikker på å tørke den.
 2. Påfør lotion til en ren epidermis med en bomullspinne eller en pinne eller over huden.
 3. Hyppigheten av den medisinske prosedyren er to ganger om dagen: om morgenen og om kvelden.
 4. Varigheten av behandlingen er fra en til to måneder. Instruksjonene for lotion Zerkalin bemerket at stoffet kan brukes lenger - i seks måneder, men bare etter å ha konsultert en hudlege og hans godkjenning av forlengelse av behandlingen.

Programfunksjoner

Denne lotionen har sine egne egenskaper som må vurderes før du bruker stoffet på ansiktet. Den offisielle instruksjonen til Zerkalin-løsningen beskriver ikke nyansene med å bruke agenten, men alle som ønsker å kurere akne med dette antibakterielle stoffet, bør vite om dem:

 • Lotion fortrenker sterkt epidermis. Derfor er det i løpet av terapi viktig å fukte huden med spesielle kremer, ellers rødhet, peeling vil dukke opp på det;
 • å rengjøre epidermis før påføring av lotion er nødvendig ved hjelp av spesielle preparater: lotioner, skum for vasking. Flytende såpe i dette tilfellet er ikke egnet, fordi det forårsaker tørr hud;
 • Zerkalin inneholder etylalkohol, så du bør unngå utilsiktet spill i øynene, for ikke å forårsake brennende og kløe, så vel som inn i munnhulen, for ikke å ha noen ubehagelige opplevelser. Hvis dette skjer (væsken kommer på slimhinnene), bør du straks vaske øynene eller munnen med rennende vann.

Nå vet du hvordan du bruker Zerkalin på ansiktet og funksjonene ved å bruke dette verktøyet. Det er på tide å finne ut hva fordelene og ulempene med denne lotionen.

Fordeler og ulemper ved terapeutisk fluid Zerkalin

Dette stoffet er ganske vanlig, det er mange anmeldelser om det på Internett. Vi analyserte brukerangeringer og er glade for å gi deg en liste over fordeler og ulemper ved stoffet.

Fordelene med lotion:

 1. Raskt tiltak. Etter to dager begynner akne å passere, huden blir renere.
 2. Normalisering av prosessen med sebumsekresjon. Speil er ideell for personer med fet hud, fordi den tørker epidermis. Mannen løser øyeblikkelig to problemer: sliter med akne og økt greasiness av epidermis.
 3. 100% handling. Legemidlet trer inn dypt under huden, dreper bakterier, på grunn av hvilken akne oppstår. Zerkalin eliminerer ikke bare utslett, men også årsaken til utseendet.
 4. Lav pris. Legemidlet er i et rimelig prisklasse, noen har råd til å kjøpe den.
 5. En enkel måte å bruke. Det er ingen problemer med å bruke verktøyet.

Og nå om manglene:

 1. Den sterke lukten av alkohol. Lotion Mirror har virkelig en ikke veldig hyggelig duft.
 2. Rask utgifter. Noen mennesker er misfornøyd med at lotionen ender raskt, fordi volumet på flasken bare er 30 ml. Alt avhenger av omfanget av det behandlede området. Hvis akneområdet er lite og akne bare er plassert på ansiktet, vil verktøyet bli brukt sparsomt. Men hvis akne er over hele ansiktet, tilbake, så vil pasienten ha nok medisin i to uker.
 3. Lang behandlingsforlengelse. Mange klager over at det tar mer enn to måneder å bruke produktet. Men dermatologer tror at dette er en normal periode, for i en uke er det umulig å kvitte seg med årsaken til forekomsten av akne.
 4. Forekomsten av tilbakefall. Noen bemerker at etter en stund med behandling med Zerkalin, begynner akne å vises igjen, men i mindre mengder. Men dette betyr ikke at stoffet ikke har den ønskede effekten. Her er det fortsatt mye avhengig av personen. Hvis han fortsetter å lede en usunn livsstil, røyk, spis fettstoffer, vil han ikke være immun mot utseendet av nye utslett. Derfor anbefaler dermatologer sterkt at folk, etter behandling, vurderer kostholdet og opprettholder en sunn livsstil.


Programbegrensninger

Til tross for den høye effekten og sikkerheten til Zerkalin antibakteriell lotion, har den fortsatt kontraindikasjoner til bruk.

Du kan ikke bruke denne terapeutiske væsken i slike tilfeller:

 • med overfølsomhet overfor stoffet;
 • under amming;
 • Crohns sykdom (tarmsykdom);
 • barn under 12 år
 • når det brukes sammen med andre akne behandlinger.

Under graviditet kan legen kun foreskrive et legemiddel dersom fordelene til den forventende mor overskrider risikoen for utviklingsfosteret.

Interaksjon med andre legemidler

Du kan ikke samtidig bruke lotion Zerkalin og andre eksterne midler til behandling av akne (de som inneholder salisylsyre, svovel, benzoylperoksid, resorcinol).

Legemidler vil svekke effekten av hverandre, og alvorlig hudirritasjon kan også forekomme.

Bivirkninger

Siden løsningen brukes eksternt, påvirker det ikke de indre organene.

Men det er mulig utseendet av lokale allergiske reaksjoner på huden i form av rødhet, dermatitt, kløe, peeling.

I dette tilfellet må du stoppe behandlingen og kontakte en hudlege for å justere den foreskrevne behandlingen.

Kostnad for

Prisen på Zerkalin varierer fra 300 til 500 rubler, avhengig av apotekets beliggenhet, dets oppslag.

Forresten, dette stoffet kan også kjøpes via Internett, der det selges litt billigere enn i apotekskjeden.

Mirror Solution er en svært effektiv akne behandling. Men før du kjøper denne over-the-counter medisinen, må du besøke en hudlege for å foreskrive en omfattende behandling.

I tillegg til bruken av denne lotionen er det viktig å observere andre behandlingsprinsipper: Gi opp dårlige vaner, spis riktig, unngå stressende situasjoner etc.

Flere Artikler Om Typer Acne