Zenerit er et stoff designet for å eliminere komedoner (akne) og akne. På grunn av de aktive komponentene, er stoffet i stand til å bryte ned akneplugger direkte i sebaceouskjertlene og ødelegge patogene mikroorganismer som fremkaller utviklingen av inflammatoriske prosesser i porene. Sammen bidrar det til å eliminere foci av patologiske prosesser og forbedre tilstanden til huden.

Zener - instruksjoner for bruk

Legemidlet har en kompleks effekt på epidermis - lindrer betennelse, kjemper mot bakterier som epidermal stafylokokker og propionibacterium acne, og reduserer også aktiviteten til talgkjertlene, noe som resulterer i mindre tette porene. Selv om Zener inneholder et antibiotikum som trenger inn i de dypere lagene i huden, har det ingen systemisk effekt på kroppen siden går ikke inn i den generelle blodbanen.

Hva er Zinerit?

Det er et medisinsk produkt utviklet for å behandle problemhud hos pasienter fra ungdomsår. I motsetning til kosmetiske produkter inneholder den aktive kjemiske forbindelser, har visse begrensninger å bruke og krever tidligere kvalifisert konsultasjon.

Det bør bemerkes at stoffet bare er tilgjengelig i form av en lotion, så når du kjøper en salve eller krem ​​til akne Zener, kan du være sikker på at dette produktet er en enkel falsk.

Hjelper Zinerit med akne?

Ja, stoffet er utviklet for å behandle akne og akne, som ofte utvikler seg hos ungdom i en overgangsalder, men kan også forstyrre voksne pasienter. En viktig betingelse - resultatet av behandlingen kommer bare hvis akne skyldes aktiviteten av mikroflora, følsom for stoffets aktive substans. Hvis vi snakker om diagnosen furunkulose - betennelse, fremkalt av Staphylococcus aureus, vil det ikke fungere for å forbedre hudtilstanden.

Zener - antibiotika eller ikke?

Ja, Zener er et antibiotika, så du må bare bruke det hvis du har kontroll fra en spesialist.

Farmakologisk gruppe

Zenerit er en antibakteriell og comedonolitisk medisin utviklet for behandling av akne.

Sammensetningen av stoffet Zinerit

Grunnlaget for medisinen er:

 • erytromycin (antibiotika);
 • sink-acetatdihydrat mikronisert.

Hjelpekomponenter som danner løsningsmidlet av preparatet, er disopropylsebacat og etanol.

Slett form Zenerit

Legemidlet er laget i form av et pulver, hvorfra en løsning fremstilles for ekstern bruk ved hjelp av det medfølgende oppløsningsmidlet. Pulver er plassert i en plastflaske, utstyrt med en applikator for påføring av ferdigproduktet og direkte med en beholder med et løsningsmiddel.

Oppskrift på latin

Du trenger ikke resept fra en hudlege for å kjøpe Zinerit, men du kan bare bruke den etter å ha mottatt en anbefaling fra en spesialist og en detaljert forklaring på alle nyanser av utarbeidelse og bruk. Om nødvendig kan du få et skjema som legen vil fylle ut som følger:

Rp: Sol. Zineryt 0,04% - 30 ml

D.S: gjelder for renset hud 2 ganger om dagen.

Indikasjoner for bruk - hva hjelper Zener

Zeneritt ble utviklet som et middel for svarte flekker i ansiktet, akne og akne, utseendet som skyldes overdreven sekresjon av talgkjertlene og aktiviteten til enkelte medlemmer av bakteriell mikroflora. Bruk av stoffet er viktig selv i situasjoner der andre medisiner og kosmetiske produkter som ikke inneholder sterke komponenter, ikke kan takle akne.

Kontraindikasjoner Zener

Komponentene i produktet absorberes ikke i systemisk sirkulasjon, og derfor er den eneste kontraindikasjonen for behandling med Zineritis intoleransen av dets komponenter eller andre makrolider, inkludert registrert i historien.

Dosering og metode for bruk Zener

Begynnelsen av terapi består i direkte forberedelse av lotionen. Før du blander Zener, vask hendene grundig og gjør deg kjent med vedlagte merknad. Deretter åpner du flasker og heller oppløsningsmidlet i beholderen med pulveret, lukk lokket og rist forsiktig oppløsningen.

Påfør oppløsningen til den renset huden 2 ganger daglig: om morgenen (før du bruker sminke) og før sengetid. Den mest praktiske bruksmetoden er bruken av applikatoren som følger med i settet. Først bør det være fuktet med en løsning, slippe flasken ned, og etter lett å trykke på flasken, klem en dråpe på den berørte overflaten av epidermis.

Med denne bruken vil ett klikk tilsvare omtrent 0,5 milligram væske, så et hetteglass med produktet vil være tilstrekkelig for ca. 60 anvendelser. Du kan håndtere som individuelle utslett, og hele området av lesjonen. Skyll lotion er ikke nødvendig - det trenger veldig raskt inn i de dype lagene, slik at du kan bruke sminke til jentene umiddelbart etter at den er absorbert.

Behandlingens varighet er 2,5-3 måneder, kliniske forbedringer forekommer i gjennomsnitt i 2 uker og når topp i femte eller sjette uke.

Hvis Zener er foreskrevet som en del av en terapeutisk terapi, som er basert på andre midler for ekstern bruk, bør de veksles på tidspunktet for dagen: en til bruk om morgenen og den andre om kvelden. Hvis pasientens hud er tørr eller utsatt for irritabilitet, er det ønskelig å begrense en applikasjon per dag.

Bivirkninger og effekter av Zener

Legemidlet er helt trygt og bivirkninger når det brukes er ekstremt sjeldne. Noen ganger opplever pasientene mild tinning, rødhet eller tørrhet i huden, men disse fenomenene forsvinner raskt etter å ha bløt opp lotion, ikke krever bruk av symptomatiske medisiner.

Kan Zener under graviditet og amming

Det er lov å bruke Zinerite acne lotion under graviditet eller amming, men bare i strengt foreskrevne instruksjoner eller lege doser.

Kompatibilitet Zinerit med alkohol

Bruk av alkoholholdige drikker i løpet av bruk av lotionen vil ikke føre til utvikling av bivirkninger eller alvorlige helsekomplikasjoner. Det er imidlertid verdt å vurdere at alkohol reduserer det menneskelige immunforsvaret, noe som bidrar til aktiviteten av patogener, samt forstyrrer metabolske prosesser, som resulterer i at sekresjonen av hudsekresjon øker. Som et resultat kan det redusere den kliniske effekten eller gjøre bruken av legemidlet ubrukelig.

Samspillet mellom Zinerit og andre stoffer

Til dags dato er det ikke løst tilfeller av inkompatibilitet av stoffet med andre farmakologiske produkter, noe som betyr at lotionen kan brukes av alle pasientkategorier, uavhengig av hvilken type medisin de tar.

Utløpsdato, lagringsforhold

Utløpsdatoen for ufortynnet medisin er 3 år fra utstedelsesdatoen, den ferdige lotionen er 6 uker, men det er bedre å bruke det innen en måned.

Hvor kan Zener lagres etter blanding? Det kan stå på badet hylle, hvis temperaturen i rommet tilsvarer 15-25 grader, ikke legger lotion i kjøleskapet.

Zener - analoge billige, russiske og utenlandske

Substitutter med identisk sammensetning av stoffet har ikke. Den billigste analogen av Zinerit er innenlands erytromycin salve, som kan kjøpes for i gjennomsnitt 95 rubler, mens kostnaden av importerte midler er ca 630 rubler.

Blant analogene til Zinerit, produsert ikke i Russland, men som er billigere, kan vi enkelt ut:

Det er imidlertid verdt å vurdere at de to siste stoffene er ganske vanskelig å finne på apotek. Alle andre farmakologiske produkter beregnet på behandling av akne inneholder ikke antibiotika i deres sammensetning, noe som betyr at de tilhører erstatninger for terapeutisk virkning. Dette er:

 • Adaklin;
 • Aknestop;
 • Baziron AU;
 • Bezugrey;
 • LomaLux Anemol;
 • Skinomaks;
 • Skinoren;
 • Effezel og andre.

Hvilken er bedre, Zener eller Baziron AU?

Baziron AU er en gel for utendørs bruk med benzoylperoksid i basen. Dette stoffet er ikke inkludert i gruppen antibiotika, men har en utprøvd antimikrobiell effekt. Til tross for den samme effekten av narkotika har de betydelige forskjeller.

Så, Baziron er å foretrekke for alvorlige betennelser som påvirker store områder av epidermis, men samtidig er det forbudt i opptil 12 år, i løpet av svangerskapet og amming. Dens kostnad er litt høyere, i gjennomsnitt 60 rubler, det er ønskelig å bruke det på pasienter med fet eller kombinert type av epidermis. En annen ulempe, viktig for kvinner, er at etter bruk er det ikke anbefalt å bruke kosmetikk.

Hva betyr å foretrekke, avhenger av alvorlighetsgraden av de kliniske symptomene på akne og andre individuelle pasientegenskaper. Derfor, hvis det ikke er kontraindikasjoner, bør valget av stoffet overlates til hudlege.

Hvilken er bedre, Zener eller Skinoren gel?

Skinoren er et middel med azelainsyre, hovedoppgaven er å normalisere produksjonen av hudsekresjon og gjelder ikke for kampen mot patogener. Det er kun egnet for mild form av akne, bedre kjent som "svarte flekker", og det er umulig å eliminere betennelse og akne, hvis utseende er forårsaket av stafylokokker bakterier.

Photo skinoren gel for ekstern bruk til behandling av akne

Det er forbudt å bruke Skinoren til barn under 12 år og overfølsomhet overfor komponentene, men samtidig har de to former for frigjøring: gel og krem, som er praktisk for pasienter med forskjellige hudtyper.

Det er vanskelig å sammenligne to rettsmidler: Skinoren er kun effektivt med komedoner og pigmentplater, derfor med sterke inflammatoriske prosesser på huden, er det foretrukket å gi Zineritis.

Som er bedre, Zener eller Zerkalin?

Speil er en ferdig løsning for utendørs bruk basert på antibiotika. Det er effektivt i alle typer akne, inkludert alvorlige og omfattende lesjoner, men har flere ulemper.

Så, Zerkalin er forbudt å inkludere i den komplekse behandlingen av hudsykdommer, fordi det vil redusere effekten. Det kan ikke brukes til gravide og ammende mødre, barn under 12 år og pasienter som lider av visse sykdommer i mage-tarmkanalen. Det kan også forårsake en rekke bivirkninger: manifestasjoner av allergier og økt kurs i den patologiske prosessen.

Fordelen over Zinerit er prisen - ca 370 rubler, men vurderer alle funksjonene i Zerkalin, dermatologer anbefaler ofte det første stoffet.

Omtaler om zineritt fra akne

Ifølge Zenerte er han anerkjent som en av de mest effektive farmakologiske produktene som et middel for akne i ansiktet. Pasienter legger merke til en merkbar nedgang i utbrudd allerede i de første ukene av å bruke legemidlet: Betennelse stopper, huden tørker ut, og syntesen av hudsekretjon reduseres betydelig. En praktisk form for bruk av lotion: applikatoren lar deg unngå kontakt med hendene, og dermed de ekstra mikroorganismer på dem "levende".

Negative vurderinger om Zenerta er relatert til det faktum at medisinen slutter å virke etter 5-6 uker, fordi huden "blir brukt" til den. For å unngå dette er det enkelt - det er nok å bytte til andre midler etter behandlingsforløpet, og så kan du gå tilbake til bruk av lotionen. Men konsultasjon med en spesialist vil bidra til å unngå mer alvorlige konsekvenser, noe som er obligatorisk når det gjelder bruk av medisiner basert på antibiotika.

Akne speil

Akne speil hjelper raskt, men du må vite hvordan du bruker medisinen riktig. Før behandling starter, er det nødvendig å identifisere kontraindikasjoner, finne ut hvilke stoffer som kan forårsake uønskede effekter.

Nedenfor er en detaljert instruksjon om bruk av Zerkalin og dermatologer vurderinger om stoffet.

Sammensetning og utgivelsesform

Speil er et antibakterielt stoff. Legemidlet er tilgjengelig i form av en løsning for utendørs bruk. Den terapeutiske effekten av den skyldes clindamycin - et antibiotikum-lincosamid, som forhindrer bakteriostatisk virkning.

Det samhandler med ribosom 50S underenhetene av bakterier, som et resultat, er dannelsen av proteiner i bakteriecellen svekket, og veksten av patogene midler som forårsaker utseendet av akne, reduseres. Verktøyet er effektivt mot alle typer propionibakterier akne.

Hjelper speilet fra subkutan akne? Legemidlet påvirker ikke overflaten av epidermis, men samler seg i komedoner, der det hemmer reproduksjon av patogen mikroflora, noe som forårsaker utseendet av akne.

Det reduserer også innholdet av frie fettsyrer, som er potensielle komedoner og bidrar til utseendet av akne. I komedoner, etter ekstern bruk, akkumulerer clindamycin mer enn det som kreves for å undertrykke veksten av bakterier, derfor er legemidlet effektivt for subkutan akne.

Løsningen doseres i en 30 ml drop-flaske. Legemidlet er en fargeløs gjennomsiktig væske med en karakteristisk lukt av etylalkohol.

I tillegg til clindamycin inneholder stoffet ytterligere komponenter:

Metode for bruk

Speilet påføres eksternt på forvasket og tørket hud. Hyppighet av bruk to ganger om dagen, om morgenen og før sengetid. Varigheten av behandlingen avhenger av alvorlighetsgraden av det kliniske bildet, i de fleste tilfeller er effekten merkbar etter 1,5-2 måneder. Om nødvendig kan behandlingsforløpet forlenges til seks måneder.

Hvis det ikke er positiv utvikling etter 6 uker med behandling, anbefales det å konsultere lege.

Uønskede effekter

Legemidlet tolereres godt av de fleste pasienter, det påvirker ikke evnen til å kjøre og reduserer ikke reaksjonshastigheten, bare noen ganger kan det forårsake:

 • irritasjon og tørrhet i huden på applikasjonsstedet;
 • rødhet;
 • peeling;
 • overdreven sebumsekresjon
 • kontakt dermatitt;
 • brennende og kløe.

Når det brukes eksternt, absorberer Zerkalin ikke praktisk talt inn i den systemiske sirkulasjonen og blir derfor sjelden årsaken til uønskede reaksjoner fra indre organer, men utviklingen av pseudomembran enterocolitt kan ikke utelukkes.

Dette er en farlig sykdom som kan forårsake døden, så det krever umiddelbar avskaffelse av clindamycin. Dens viktigste symptomer er diaré med blod, magesmerter, kvalme, oppkast, falsk trang til å avlede, og generell trivsel kan lide (feber, hodepine). Hvis disse symptomene oppstår, bør du umiddelbart konsultere en spesialist.

Når du bruker stoffet, må du sørge for at det ikke kommer inn i øynene eller munnen, så når du bruker stoffet, lukk flasken tett og vask hendene grundig.

For å forhindre at stoffet mister sin effektivitet, bør det oppbevares på et sted som er beskyttet mot lys og fuktighet, ved en temperatur på maksimalt 25 grader, borte fra barn, i 2 år fra datoen for utløsning av løsningen som er angitt på pakken.

Begrensninger i bruk

Før du starter behandling, bør du sørge for at det ikke er kontraindikasjoner. Speil er forbudt dersom pasienten har følgende patologier:

 • granulomatøs enteritt;
 • individuell intoleranse over sammensetningen av løsningen;
 • lincomycinallergi;
 • ulcerøs kolitt, inkludert tidligere;
 • antibiotika-assosiert kolitt, inkludert en historie av.

Med forsiktighet bør Zerkalin brukes av personer utsatt for allergiske reaksjoner, barn under 12 år, pasienter som får behandling med muskelavslappende midler, da clindamycin kan forbedre sin virkning og blokkere det neuromuskulære signalet.

Hvis fordelene for kvinnen overstiger potensiell skade for barnet, kan løsningen brukes under graviditet. Når du foreskriver stoffet under amming, bør spedbarnet overføres til kunstig fôring.

Det er uønsket å bruke andre aktuelle midler som er foreskrevet for behandling av akne, som inneholder slitende, keratolytiske og mykningskomponenter, samtidig som Zerkalin, da i dette tilfellet øker sannsynligheten for en kumulativ irritasjonsvirkning på huden.

Dette er stoffer som inneholder følgende komponenter:

 • benzoylperoksid (gel Baziron AU, Eclaran, Indoxyl);
 • salicylsyre (salisylsalve, alkoholoppløsning, salisylkrem)
 • tretinoin (Retin-A Cream, Lokatsid);
 • resorcinol;
 • svovel.

Ikke bruk clindamycin og erytromycin samtidig (inkludert i Zenerit), siden disse antibiotika er antagonister og hemmer virkningen av hverandre. Det er kryssresistens av mikroorganismer mellom lincomycin og clindamycin.

Prisen på stoffet og analogene

Du kan kjøpe Mirror Solution på apotek uten å presentere resept. Hvor mye medisineringskostnadene avhenger av det spesifikke apoteket. Prisene kan variere fra 350 til 400 rubler.

I tillegg til Zerkalin er dets analoger til salgs. Følgende legemidler inneholder clindamycin som aktiv substans:

 1. Dalacin er et amerikansk stoff som er tilgjengelig i flere doseringsformer, inkludert i form av en gel som brukes til å behandle akne vulgaris.
 2. Klindatop - Polsk gel, foreskrevet for milde og moderate former for akne. Bruk stoffet kan bare være eldre enn 12 år. Frekvens ved å tegne opptil 3 ganger om dagen. Holdbarheten til legemidlet er 24 måneder, men etter å ha åpnet røret bør gel brukes innen ett år.
 3. Clindovit - narkotika til behandling av akne, er tilgjengelig i form av en gel til ekstern bruk.

Disse legemidlene kan kjøpes på apotek uten legens resept, men de kan ikke behandles selv, da hver medisin har sine egne egenskaper.

konklusjon

Ifølge vurderinger av hudlege Zerkalin ikke maskerer akne, og behandler akne, så stoffet er effektivt for akne. Legene snakker positivt om legemidlet, da det har få kontraindikasjoner, har en rask effekt, og når det brukes riktig, blir det sjelden en årsak til bivirkninger.

Hvordan velge og bruke akne medisiner

Utseendet til akne er et svært vanlig problem som betydelig påvirker utseendet på en person og forårsaker en rekke komplekser. For å takle dette bruddet må du kontakte en hudlege.

Spesialisten vil velge et effektivt stoff som vil bidra til å takle akne. Det er svært viktig å følge instruksjonene for å bruke sammensetningen og ta hensyn til alle kontraindikasjoner.

Handlingsfunksjoner

Narkotika som brukes til å behandle akne, preges av deres ensrettede tiltak. Ytterligere effekter avhenger av stoffets sammensetning.

Akne medisiner hjelper deg med å få disse resultatene:

 • takle bakterielle mikroorganismer som forårsaker betennelse;
 • redusere dermis oljeaktig skinn;
 • rene og smale porer;
 • tørr akne.
Negative reaksjoner på bruken av medikamenter faller også sammen. Som følge av bruken kan det oppstå allergiske reaksjoner, kløe, hudspyling, brennende, tørr hud.

Akne medisinering for ekstern bruk på ansiktet

En effektiv kur for akne bør velges av en lege. Eksperter tar hensyn til årsakene til akne og individuelle egenskaper av kroppen.

lotions

Denne doseringsformen inneholder alkohol og den aktive ingrediensen, noe som bidrar til å tørke huden.

Den flytende formen av stoffet tillater ikke at du tar det med deg for bruk på et passende tidspunkt. Effektiviteten av lotion er imidlertid ikke dårligere enn akne kremer.

Dette er et ganske mykt utendørs produkt, som er basert på vann. I stoffets sammensetning er det ingen oljer og fettstoffer. Akne geler kan ha forskjellig sammensetning og avvike i indikasjoner. Før du begynner, bør du konsultere en hudlege.

Salver og kremer

Slike verktøy er veldig praktiske å bruke på grunn av deres konsistens. Salver og kremer er lette å påføre, ikke renne og lenge forblir på huden. På grunn av disse terapeutiske ingrediensene gir en god effekt.

proaktiv

Dette verktøyet kan brukes til daglig hudpleie. Det gjør at du kan rengjøre dermis, noe som gjør den mer frisk og sunn.

Sammensetningen av stoffet inneholder en rekke nyttige ingredienser:

 1. Benzoylperoksid og svovel. Virkningen av disse komponentene er rettet mot å eliminere patogene bakterier som provoserte utseendet av utslett.
 2. Farmasøytisk kamille ekstrakt. Dette stoffet har antimikrobielle egenskaper og har en helbredende effekt.
 3. Allantoin. Denne komponenten strammer porene og stimulerer prosessen med vevregenerering.
 4. Panthenol. Dette stoffet myker tørr hud, fremmer helbredelse av slitasje og sår, stopper betennelse.
 5. Aloe juice Denne komponenten omhandler døde celler og gir pore rensing.

Et karakteristisk trekk ved verktøyet er en ikke-aggressiv effekt. Derfor fremkaller stoffet sjelden bivirkninger.

Zinerit

Sammensetningen av dette effektive legemidlet inneholder sinkacetat og antibakteriell komponent - erytromycin. Takket være dette verktøyet har en kompleks effekt - takler bakterier og tørker dermis.

Video: Behandling av hudutslett

Skinoren

Dette verktøyet er produsert i form av en gel og krem ​​basert på den aktive ingrediensen - azelainsyre. Dette stoffet renser porene av frie fettsyrer. På grunn av dette er det mulig å redusere fettinnholdet i dermis.

Som et resultat av bruk av produktet, er det mulig å forbedre hudtilstanden og redusere antall akne. Effekten oppnås ikke umiddelbart. For å normalisere fettinnholdet i dermis, brukes verktøyet i flere uker.

Baziron AS

Dette effektive verktøyet bidrar til å takle løpende former for akne. Gelen eliminerer forskjellige typer utslett - og svarte flekker, og store, betente sår.

Legemidlet inneholder en stor mengde benzoinperoksid. På grunn av dette begynner huden å rengjøre en uke etter starten av behandlingen.

Roaccutane

Dette stoffet brukes i de vanskeligste tilfellene. Det tilhører kategorien retinoider - produkter laget på basis av vitamin A. Roaccutane er foreskrevet for komplekse former for akne, som kan behandles på andre måter.

Den aktive ingrediensen av legemidlet er isotretinoin. Den har anti-seborrheic action, reduserer størrelsen på talgkjertlene og reduserer aktiviteten. På grunn av dette akkumuleres hemmeligheten ikke i ekskresjonskanalene, noe som forhindrer fremveksten av nye komedoner.

Det bør tas i betraktning at dette er et giftig stoff som er fjernet fra kroppen i lang tid. Det er strengt forbudt å bruke dette verktøyet selv, fordi det forårsaker farlige konsekvenser.

Hva forårsaker intern akne på haken av kvinner? Les mer her.

Differin

Dette legemidlet er produsert i form av krem ​​eller gel. Med det kan du takle pustulære utslett.

Den aktive komponenten av verktøyet er adapalen. Den har en retinoidlignende effekt som regulerer frigjøringen av fett.

Som et resultat av bruk av verktøyet, reduseres mengden betennelse. Men stoffet kan ikke takle store komedoner, flekker eller cicatricial endringer.

Kuriozin

Det finnes ingen antibiotika og aggressive syrer i dette preparatet. På grunn av dette oppnår du en mild effekt - tørr akne og fremskynde prosessen med å helbrede. Gelen bør ikke brukes på sunn hud. De må behandle punktabser og betent områder.

Zerkalin

Hoveddelen av stoffet er clindamycin. Det tilhører kategorien antibiotika som hjelper til med å håndtere patogene bakterier. Gjennom bruk av verktøy kan hemmere syntesen av proteiner i mikroorganismer.

Etter påføring av speilet på huden, vil det være i stand til å redusere innholdet av fettsyrer. På grunn av dette kan du takle akne.

For intern bruk

For å takle akne, kan du bruke følgende stoffer:

 1. Erytromycin. Dette antibiotika har en antimikrobiell effekt.
 2. Metronidazole. Dette verktøyet bidrar til å takle bakteriene i de forstørrede porene. Legemidlet har en anti-ulcer effekt.
 3. Tetracyklin. Dette antibiotika har en uttalt bakteriostatisk effekt. Med det kan du eliminere komplekse former for akne.
 4. Doksycyklin. Dette antibiotika har et omfattende spekter av handling og takler bakteriell skade på huden og bløtvevet.

Hormonale legemidler

Slike rettsmidler er vanligvis foreskrevet for kvinner som opplever økt testosteronnivå. Legemidlet kan kun forskrives av en lege etter å ha utført relevant forskning.

De mest populære stoffene inkluderer Yarin, Jes, Midian, etc. De brukes i kombinasjon med ikke-hormonelle prevensjonsmidler.

De er ikke spesielle stoffer mot utslett. Slike midler er preget av indirekte effekter. Stoffer bør brukes som anvist av legen, da de har bivirkninger.

Å rense tarmene hjemme

Årsaken til dannelsen av akne er ofte den generelle forurensningen i kroppen. For å takle problemet, bruk forskjellige verktøy som fjerner toksiner av bakterier, allergener, produkter av metabolske prosesser.

De mest populære måtene inkluderer følgende:

 • laktofiltrum;
 • aktivert karbon;
 • polipefan;
 • filtrum-STI.

Kostnader for narkotika

Prisen på et bestemt stoff for behandling av patologi er avhengig av apotekets sammensetning, produsent og prispolitikk. Kostnadsområdet kan være ganske imponerende - fra 20 rubler til flere tusen.

Acne speil, rette gjennomgang og vurderinger

Zerkalin - evaluering av effektiviteten til spesialister og pasienter

Akne og akne er et problem for mange mennesker. Dårlig økologi, forurensning, mat fylt med kjemi, fysisk og følelsesmessig stress fremkaller utseendet på disse feilene. Mer nylig hadde dette problemet bare ungdom, nå har det påvirket alle aldersgrupper. Et moderne antibakterielt middel for akne Zerkalin. Produsent Kroatia - Jadran Galen Laboratories AO.

Om Zerkalinin - vurderinger kan bli funnet på Internett. Tross alt er det trukket moderne mann for informasjon.

Det er mulig at en hudlege eller en kosmetolog vil foreskrive dette stoffet i resepsjonen. Siden verktøyet er veldig effektivt og klarte å tilfredsstille pasienter med lignende problemer.

Speilkomposisjon

Legemidlet er tilgjengelig i form av en løsning. Klar væske, uten farge med en merkbar lukt av alkohol.

Aktiv aktiv ingrediens clindamycin hydrochloride. Andre stoffer i oppløsningenes sammensetning:

 • Etanol eller etylalkohol - 61 ml;
 • Propylenglykol - 9 ml;
 • Vann - 17 ml.

Kan være navnet på lotionen "Zerkalin", som er en og den samme. Speilgelé er vanskelig å finne. Du kan prøve å søke på Internett. Det er ikke noe spesielt behov for det - handlingen er like.

Farmakokinetikk og narkotikavirkning

Clindamycin er et antibiotikum som avgjøres i komedoner og utviser en antibakteriell effekt. Alle stammer av Propionibacterium acnes blir undertrykt og forårsaker akne.

Konsentrert i blodplasma og urin i liten mengde. Vises naturlig.

Speil instruksjoner for bruk

Speil hvordan du søker

Det er først og fremst rettet mot eliminering av akneutslett. Klarer med akne og reduserer antall komedoner. Utelukkende mot "sorte prikker" bør ikke brukes.

Speilløsning brukes på ren hud med et tynt lag to ganger om dagen. Behandlingsforløpet er 1-2 måneder. Med en kompleks sykdom og et stort antall aknebehandling, blir det utvidet til 6 måneder.

Interaksjon med andre legemidler

Du kan ikke behandle akne på annen måte parallelt med bruk av speil. Hudirritasjon oppstår, og helbredelseseffekten reduseres.

Legemidlet "Zerkalin" under graviditet og fôring

Under graviditet er bruk av stoffet mulig i tilfelle akutt behov. Fôring må stoppe.

Bivirkninger

Verktøyet påføres "lokalt" og påvirker kun lagene i huden. Utseendet til en allergisk reaksjon i form av irritasjon, rødhet, kløe, dermatitt, sebum og peeling er ikke utelukket.

Kontra

 • Overfølsomhet av stoffet;
 • Crohns sykdom;
 • Ulcerativ og pseudomembral kolitt;
 • Graviditet og amming;
 • Barn under 12 år;
 • Tar andre antibiotika

Narkotikalkostnad

Produktet selges på apotek, selges uten resept. Prisen avhenger av apotekets beliggenhet og prispolitikk. Kan kjøpes online.

En løsning av speil 30 ml - 261-373 rubler;

I nettapoteket koster dette stoffet 253-868 rubler.

Lotion av speiler prisen på 450 rubler på nettsteder på Internett. På apotek er det vanskelig å finne et slikt stoff.

Zerkalin pris - anmeldelser

Marina:

"Kostnaden for stoffet i forskjellige apotek er forskjellig. Jeg sprang rundt hele byen på jakt etter en gunstig pris. Jeg liker ikke å betale for mye for det samme produktet. Kjøpt for 270 rubler. For meg er prisen rimelig. Det er narkotika med en lignende effekt som er mye dyrere! "

Alexander:

"Jeg kjøpte produktet på nettet. Jeg bestemte meg for at det er unikt og i apotekene i byen vår ikke vil være. Jeg ga 400 rubler for en flaske. Over tid snublet jeg over det på et apotek. Prisen var ca 300 rubler. Selv å skylde. Vi måtte være som, og så kjøpe! "

olga:

"For meg, prisen" biter. " Liten flaske Nok i maksimalt en måned, og jeg ble foreskrevet et behandlingsforløp i seks måneder. Beløpet går rundt! "

Speilanaloger

"Clindamycin"

Produsent Serbia. Tilgjengelig i form av kapsler og ampuller. Kostnad fra 70 rubler til 500 rubler.

"Zener"

Produsent Nederland. Handlingsprinsippet, indikasjoner, kontraindikasjoner og anvendelsesmåte er de samme som for speilet. Kostnad fra 300 til 800 rubler per flaske på 30 ml. På apoteket i det brede salg. Hva å velge Mirror eller Zener kjøperens beslutning.

Disse er tabletter som inneholder sink. Brukes av voksne - 2 ganger daglig, en til to tabletter per dag. Og barn fra 4 år tar en pille om dagen. En av indikasjonene er akne, akne og akne. Det er bivirkninger i form av kvalme, diaré, oppkast, migrene, nedsatt aktivitet i nervesystemet. Det er nødvendig å kontrollere doseringen av legemidlet. Overvåk tilstanden til barn eller tenåringer.

Zerkalin - vurderinger av hudlærere

Elena Nikolaevna:

"Et effektivt middel for akne og akne. Pasientene er fornøyd. Resultatene vises etter 1-2 ukers bruk! "

Natalia Sergeevna:

"Legemidlet er ganske effektivt. Praktisk brukt. Ikke forårsaker vanskeligheter. Kontraindikasjoner er få, tolereres av pasientene godt. Bivirkninger er sjeldne. I stoffet sikkert. Jeg tildeler uten anger. Relativt ikke dyrt! "

Oleg Viktorovich:

"Legemidlet okkuperte raskt sin nisje og holdt stadig på. Utmerket kamper akne, akne og reduserer antall komedoner. Selges i et apotek. Han forkler ikke problemet, men behandler! "

Irina Ivanovna:

"Et nytt stoff. Vel oppfattet av kroppen. Regissert ved kilden til problemet. Antibakteriell løsning. Gir gode resultater etter behandling. Symptomatisk behandling gjøres best med andre stoffer! "

Alina Sergeevna:

"Jeg måtte bruke stoffet på meg selv. Nå er jeg sikker på at effektiviteten ikke er i avlesning. Tildel med tillit. Pasientene er fornøyd, legen også! "

Populære metoder for kamp mot akne

aspirin

Acetylsalisylsyre akne har vært brukt i lang tid. Oppskriftsmasker overlevert fra generasjon til generasjon. Effektivitet har blitt gjentatte ganger bevist. Brukes til symptomatisk behandling og med små hudlesjoner. Hvite pimples er godt mottagelige for slik behandling.

For forberedelse av rettsmidler for akne vil trenge en tablett av aspirin og en teskje sitronsaft. Tabletten må knuses og oppløses i saften. Verktøyet brukes kun på den berørte huden. Skyll forsiktig med varmt vann etter 20 minutter.

Aspirin for akne er effektiv som en del av vanlig lotion. Noen få tabletter knuses og blandes med rengjøringsmiddel. Løsningen påføres huden med et tynt lag. Etter 10 minutter, vasket av.

Ifølge vurderinger er en acetylsalisylsyre tablett ikke verre enn å hjelpe akne eller kviser enn andre legemidler som løser disse problemene. Kostnaden er latterlig, og effekten er betydelig.

Aspirin for akne

Prosedyren innebærer klemme på hudormer eller hvit akne. Profesjonell rengjøring utføres i kosmetikkkontoret eller klinikken. Praksis viser at hjemme er det brukt mye oftere.

Prosedyren krever sterilitet, overholdelse av visse regler og er full av konsekvenser. Smuss kan komme inn i såret, noe som vil forårsake betennelse og forverre situasjonen enda mer.

Moderne kosmetologer motsetter seg denne metoden og anbefaler bruk av spesielle rusmidler. Spesielt siden ekstruderingen ikke eliminerer problemet med utseende. På dette tidspunktet vil en ny pimple vises og alt må repeteres.

Zerkalin fra akne - anmeldelser

Meningen om dette stoffet er veldig lett å lære. Det er nok å skrive inn søkelinjen til Internett-spørringen: en løsning av speilanmeldelser. Mange har det travelt med å dele sin suksess og uttrykke sine meninger. Noen av dem presenteres nedenfor.

Marina:

"Etter kansellering av hormonell stoffet har et utslett på ansiktet i form av akne gått. Jeg ventet på meg selv å passere. Tilstanden forverret. Apoteket informerte speil. Prisen virket akseptabel, det var få kontraindikasjoner - jeg kjøpte det, jeg prøvde det. Det er ingen øyeblikkelig resultat. Etter en uke i bruk så jeg en forbedring i speilet. Brukt stoffet for det tiltenkte formål, men rømt fra akne! "

Elena:

"Legemidlet er effektivt. Jeg kjøpte den for 180 rubler. Kjempet med ål. Måned daglig bruk og ansikt rent. Det var ingen bivirkninger. Helse påvirkes ikke på noen måte. Etter kurset var nesten et år. Pimple vises noen ganger, men dette er ikke lenger et problem. Det tørker ikke huden i det hele tatt! "

Anna:

"For meg er dette en tryllestav. Allerede et år venner med ham. En betent rød pimple dukker opp - fra kvelden har jeg smurt det med et speil. Jeg ser på klokka - rødmen har gått, betennelsen har gått ned. Hjelper raskt med enkelt akne eller akne. Copes med utslett i to eller tre uker. Teenage søster Testet på det! "

Om Zerkalina negative vurderinger er sjeldne. I utgangspunktet, når det brukes ikke som instruert av en lege, men uavhengig. Eller brudd på bruksvilkårene. Det bør bemerkes - dette er ikke et kosmetisk produkt, men en medisinsk. Ta bruk av behovet på alvor.

Speil Lotion - En løsning på akne

Akne kan ikke vises uten bakteriene som forårsaker dem. Og selv om reproduksjon av bakterier er mer en konsekvens enn årsaken til akne, hvis de blir ødelagt - vil akne forsvinne. Formelen "ingen acne - ingen bakterier" bidrar til å løse eksterne antibiotika. En av dem er Zerkalin lotion for akne.

Hva betyr utendørs antibiotika? Faktum er at i behandling av akne kan antibiotika brukes eksternt, men kan tas inn (som vi forresten ikke anbefaler å gjøre). Utvendig er kremer, geler og lotioner som inneholder noen antibiotika. Når det påføres topisk, penetrerer antibiotikumet raskt inn i fokus av betennelse og forårsaker færre bivirkninger.

Hovedkomponenten i Zerkalin lotion er Clindamycin antibiotika. Dette antibiotika er relativt "friskt" og er derfor effektivt. Til sammenligning kan du ta den kjente Zenerit. Så, Zenerit - dette er en lotion basert på antibiotika Erytromycin (det er fortsatt sink, men det er lite brukt). Erytromycin er et av de tidlige antibiotika av tetracyklin-gruppen. De fleste mikroorganismer har allerede utviklet motstand mot det, derfor er effektiviteten av zeneritt flere ganger mindre enn Zerkalin.

Clindamycin er allerede skrevet i en artikkel om Dalatsin gel. At han gir den viktigste effekten i kampen mot akne, spiller alkohol rollen som et antiseptisk og rensemiddel. Clindamycin er langt det beste antibiotikumet for akne, og derfor fortjener midler som er basert på det, nøye oppmerksomhet.

For øvrig ble det i 1984 utført studier som sammenlignet resultatene av bruk av clindamycin og tetracyklin-antibiotika (som kloramfenikol, doxycyklin, trichopol, erytromycin). Forskere har funnet ut at clindamycin ikke bare er mer effektivt i bekjempelse av akne, men gir også langt færre bivirkninger.

Separat, jeg vil si noen ord om kremer. Lotionen er mer effektiv enn noen krem ​​eller gel, fordi dens penetrerende kraft er høyere for alle hudtyper. Derfor er et effektivt antibiotika Clindamycin, og selv i form av en lotion, et veldig godt valg i kampen mot akne.

Den andre komponenten av lotion er etylalkohol. Det er i det at antibiotika er oppløst. På grunn av alkoholbasen er Zerkalin-lotion uønsket for personer med tørr og sensitiv hud, fordi alkohol tørker huden.

Hvordan bruke speilet

Naturligvis bør Mirror bare brukes eksternt og bare på den berørte huden, fange et lite område rundt dem. Gjør det best med en bomullspinne. Lotionen brukes 2 ganger om dagen: om morgenen og om kvelden. Før huden påføres, skal den vaskes med varmt vann uten såpe og tørke tørk.

Uten såpe, fordi lotionen inneholder etylalkohol, som i seg selv er et rensings- og avfettingsmiddel. Forresten, denne lotionen kan behandle akne ikke bare i ansiktet, men også på ryggen, skuldre og bryst.

Så, hvis du bruker lotion for å behandle akne på ryggen, skuldre eller bryst, trenger du ikke å vaske huden hver gang. Bare våt en bomullspinne i lotionen og tørk alle berørte områder med den, ikke mangler en millimeter. Lotion før bruk, du trenger å riste godt.

Bruk ikke Zenerit eller andre preparater som inneholder antibiotika Erytromycin samtidig som Zerkalin. Men samtidig bruk av legemidler som inneholder benzoylperoksid, slik som Baziron, med clindamycin øker den terapeutiske effekten mange ganger og lindrer akne mye raskere.

Det samme, men i mindre grad, gjelder azelainsyrebaserte preparater. Slik som Skinoren eller Azelik.

Vanligvis kan det ta 2 til 6 uker for å få minst mulig effekt av Zerkalin, men for å få et stabilt resultat, kan det ta ca 4 måneder. Hvis du etter 6 uker ikke ser noen effekt i det hele tatt, betyr dette ikke for deg, og du bør slutte å bruke den.

Kontraindikasjoner, bivirkninger

Speil er et antibiotikum lotion, noe som betyr at det har en rekke bivirkninger og kontraindikasjoner. Og selv om de ikke er veldig seriøse, er det verdt å notere dem. Blant dem er følgende: en brennende følelse, utseende av rødhet, tørking av huden, økning i talgproduksjon, peeling. I prinsippet kan disse symptomene bli forårsaket av alkoholen som utgjør lotionen enn av clindamycin selv. Hvis den brennende følelsen er sterk, er det bedre å stoppe bruken av stoffet og konsultere en hudlege.

Tørrhet og rødhet i huden kan kompenseres ved bruk av fuktighetsgivende midler. Det er verdt å huske at disse verktøyene ikke bør inneholde fett. Hvis dette ikke hjelper, er det bedre å slutte å bruke Speil.

Noen mennesker kan ha en allergisk reaksjon på clindamycin, noe som betyr at Zerkulin for akne er kontraindisert for dem.

De skriver at i noen tilfeller kan en liten mengde clindamycin komme inn i blodet og forårsake tarmproblemer, som så manifesterer seg som diaré. For at dette skal skje, må lotion kontinuerlig smøres fra morgen til kveld.

Kontraindikasjoner bruker speil:

 • tørr og sensitiv hud;
 • allergisk mot lincomycin gruppe legemidler;
 • amming periode;
 • psoriasis eller eksem
 • barns alder (opptil 13 år);
 • ulcerøs kolitt;
 • Crohns sykdom;
 • alkoholintoleranse.

I detalj vil jeg stoppe på en allergisk reaksjon. Tegn på alvorlig allergi mot clindamycin er pustevansker, elveblest, hevelse i ansiktet, tungen, halsen, rundt leppene. Dette er signaler som indikerer at Zerkalins bruk skal stoppes.

Det er ingen studier som snakker om de negative effektene av bruk av eksterne preparater basert på clindamycin under graviditet. Imidlertid bør gravide fortsatt bruke Zerkalin i tilfelle av akutt behov.

Omtaler om bruk av Zerkalina fra akne:

Hvis du studerer de mange vurderingene om bruk av Zerkalin og evaluering, som gir dette stoffet, kan du få følgende resultater:

 1. I 112 vurderinger er stoffet gitt en karakter på 5 stjerner;
 2. 120 personer i sine vurderinger rangere stoffet på 4;
 3. 69 brukere rate 3;
 4. I 39 anmeldelser ga Zerkalin en rating på 2;
 5. 1 punkts stoff er gitt i 28 vurderinger.

Her er noen speil for akne vurderinger:

Diana, Kharkov:

"Jeg prøvde mange verktøy, og på en eller annen måte kom jeg over informasjon om Zerkalin på Internett. Jeg vil ikke skjule det - i begynnelsen var jeg ganske skeptisk, men fortsatt dro jeg til apoteket og kjøpte dette stoffet. Den første uken var det nesten ingen effekt, og jeg hadde allerede besluttet å slutte å bruke den, men moren overtalte meg til å fortsette. Etter om den tiende dagen var det forbedringer: mange subkutane akne forsvant nesten, og de som ble igjen ble mindre. Nå har 3. uke gått, har akne blitt mindre med rundt 70 prosent, og de som forblir har ikke gått ennå. På Internett leser jeg det en god effekt hvis det brukes sammen med Baziron. I morgen skal jeg prøve...... Generelt - Jeg anbefaler Zerkalin! "

Rita, Ulyanovsk:

"Forrige måned, etter å ha lest vurderinger, prøvde Zerkalin. Et eller annet sted etter den tredje dagen gikk det en merkbar forbedring, men på den femte dagen begynte huden å brenne og alle røde... Generelt måtte jeg slutte, selv om verktøyet sannsynligvis ikke var dårlig... "

"Hei alle sammen! Jeg vil snakke om et slikt "mirakelverktøy" som Zerkalin. Jeg har ungdoms akne på sitt verste! Vi kan si at det er bokstavelig talt ingen plass i ansiktet: det er store subkutane kviser blandet med små, betente pimples. Jeg prøvde mange ting: Klearasil og ulike snakkere. Det var en midlertidig forbedring fra snakkere, og så gikk akne med en ny kraft. Turnen har nådd og til Zerkalin (det ble skrevet til meg av hudlege). Bortsett fra det faktum at jeg har tørket huden min litt, er det nesten ingen mening! "

Hva er interessant om denne spesielle anmeldelsen - det viser hvordan Zerkalin virker på ungdoms akne. Som enhver antibiotikakrem, kan den ikke klare denne typen akne, og kan bare tjene som et supplement til behandling av akne på annen måte.

Håper, Moskva:

"Zerkalin - det eneste stoffet som virkelig hjalp meg. For ikke å si at jeg hadde mye akne, men heller ikke metrogil, heller ikke zineritt, eller taleren som ble foreskrevet av legen, hjalp dem ut. Ærlig, å kjøpe speil, håpet ikke særlig på et godt resultat. Men til min overraskelse, etter omtrent en uke var det nesten ingen akne. Jeg tok et par uker for forebygging, og nå bruker jeg ikke noe i en måned - og ingen akne. Generelt - et godt verktøy! "

konklusjoner:

Akne speil er en effektiv akne lotion basert på clindamycin antibiotika. Sammenlignet med andre eksterne antibiotika er det det mest effektive. Samtidig har det små bivirkninger.

Likevel, som alle antibiotika, er Zerkalin ikke egnet for behandling av alvorlig akne, fordi ingen antibiotika kan eliminere de underliggende årsakene til akne.

I tillegg, som med noen antibiotika, blir bakteriene til slutt vant til clindamycin. Den beste måten å bruke Mirror mot middels og alvorlig akne er i kombinasjon med andre måter:

 • Speil + Baziron - den beste kombinasjonen. Speil skal brukes om morgenen, og Baziron - før sengetid.
 • Zerkalin + Skinoren - denne kombinasjonen virker svakere enn den forrige, men er også ganske effektiv. Som i det forrige tilfellet, søkte Zerkalin om morgenen.

Zerkalin og Zinerit

Zerkalin hjalp meg. Zerkalin ble rådet til meg av en hudlege, men jeg tvilte på dette stoffets mirakuløshet og forventer ikke noe godt av det. Men i de første dagene endret min mening dramatisk. Subkutane betennelser som ikke gikk bort, som forlot forferdelige flekker bak, begynte å passere før øynene våre. Hun ble ikke forvirret. Og etter et par uker hoppet jeg bare med lykke. Jeg har aldri sett ansiktet mitt i en mer anstendig tilstand! Huden ble klar, men det var liten og mindre akne, som raskt passerte, og post-akne (med akne, jeg kjemper sterkt).

Juliyana

Fantastisk kur for akne! Fordeler: hurtigvirkende, rask og varig effekt, rask effekt, relativt lav pris, fullstendig renset huden, hjelper fra betennelse, takket være en forverring av haken, varig effekt, varig resultat, pris, effektiv, effektiv for akne. Ulemper: bitter. Zerkalin er min frelser, jeg oppnådde ikke en slik effekt med mer enn en salve. Jeg har testet mange verktøy på meg selv i løpet av disse 3 årene, men ikke et stoff har gitt meg det ønskede resultatet. Noen tørket huden til en skorpe, noen blekket ansiktet, noen av dem lurte, noen provoserte enda mer alvorlige utslett, noen klemte huden, noen bare ga ikke det ønskede resultatet, noen måtte smøres i svært lang tid, noe som ville være effekten Zerkalin ikke lenge å vente! Jeg har søkt om nesten en måned, uten å savne et enkelt inntak, søker jeg på huden med en fjerdedel av en bomullspute. Porene smalret merkbart, og dermed klarte de å bli kvitt den oljeaktige glansen på ansiktet, det var mye færre sorte prikker, komonesene forsvant nesten i hjørnene av leppene og haken. Åh ja, en annen Zerkalin kan brukes om sommeren.

Nikolyasha

Zerkalin reddet meg fra akne, jeg er klar til å synge odes til dette middelet, hvorfor visste jeg ikke om det før? Fordeler: Ikke vanedannende, relativt lav pris, hjelper fra betennelse, er effektiv med akne Hei. Jeg har slitt med kviser i ca 5 år. Hun begynte sin kamp med ubrukelige og tørkemidler, og deretter ble salicylic til virkelighet, og derfor ble huden min helt forferdelig. Det ble bestemt å bli kvitt ufullkommenheter ti ganger ble tatt for det, men alt forgjeves. Nå i min omsorg er det bare effektive midler, og jeg gir Zerkalin mitt hederlige FIRST sted! Folk med problem hud anbefaler tusen ganger! Min hud har endret seg markant i løpet av få dager, jeg er klar til å synge en ode til dette verktøyet. Så mye å kjøpe, men det viser seg et virkelig effektivt verktøy og ikke hørt. Det er derfor jeg skriver denne anmeldelsen. Jeg appellerer til jenter med problemhud som ikke alltid dyre produkter gir riktig resultat. Hvis du visste hvor mye jeg hadde prøvd, ville du bare gispe. Nå tar jeg bare Zerkalin, fordi det virkelig hjelper og det kan brukes ikke bare punktvis :-)

Zerkalin og Zinerit

Zerkalin (Zerkalin) er blant stoffene med antibakterielle effekter på problemområder i huden, spesielt brukes til å behandle akne og akne. På markedet er det representert av en klar, fargeløs løsning med en karakteristisk lukt av etanol. Utløsningen utføres i form av 30 ml hetteglass. Denne tekstur lindrer huden fra akne og komedoner - huden blir matt og glatt.

Speilpris

 • fra 305 gni. på apotek

Sammensetning og handling

Nøkkelen til suksessen til dette middelet er clindamycin. Det er et antibiotikum som tilhører gruppen av lincosamider, utøver aktivt sin virkning mot ulike stammer av akne (Propionibacteri um acnes). Hans "assistenter" er 96% etanolløsning, propylenglykol og vann. Operasjonsprinsippet ligger i følgende: proteinsyntese hemmeres i hulrommet til mikrobielle celler. Det legges merke til at huden etter å ha påført Speil på det berørte området med akne eller akne, er klart fjernet på grunn av at mengden fettsyrer faller fra 14 til 2%.

Beregn doseringen

Zerkalin brukes eksternt. Det er nødvendig å pre-rengjøre og tørke huden, deretter påfør helbredelsesløsningen. Prosedyren skal gjentas to ganger om dagen (om morgenen og om kvelden). For å få et positivt resultat, anbefales det å fortsette behandlingen i 6 til 8 uker. For å konsolidere effekten, fortsett de ovennevnte manipulasjonene i seks måneder.

Det er verdt å merke seg noen farmakologiske egenskaper av løsningen. Clindamycin akkumuleres i hulrom av komedoner, og ikke på overflaten av huden. Dette gjør det mulig å påvirke den patogene stammen fra innsiden, noe som gjør at stoffet kan være så antibakterielt som mulig.

Speilet er trygt for kroppen. Det har blitt klinisk bevist at konsentrasjonen av et slikt antibiotika i urin og plasma er lavt under behandling av de berørte hudområdene med clindamycinløsning. Dette antyder minimal adsorpsjon og minimal stress på nyrene og leveren.

"Drug Compatibility"

Denne lotionen bekjemper akne og komedoner i varierende grad. Det anbefales for forebygging med de første tegn på hudsykdommer. Hvis du behandler akne med clindamycinklorid (Zerkalin), ikke bruk andre metoder for å bekjempe stammer av Propionibacteria m acnes, kast bort produkter som har en eksfolierende mykningseffekt eller de som er basert på slipende elementer (benzoylperoksid, resorcinol, svovel etc.). Hvis disse retningslinjene ignoreres, er det mulig å få en kumulativ irritasjonsvirkning på huden.

Kontra

Basert på de utførte kliniske forsøkene ble det identifisert en rekke sykdommer, hvor bruk av Zerkalin-løsning ikke anbefales. Først av alt, vær oppmerksom på om du er allergisk mot clindamycin eller lincomycin (analog). Kast stoffet hvis du har Crohns sykdom, pseudomembranøs eller ulcerøs kolitt. Ikke anbefalt for barn under 12 år. Under graviditet og amming er det ønskelig å ekskludere Zerkalin fra antall brukte stoffer. Hvis fordelene for kvinnen er mye høyere enn den eksisterende risikoen for barnet, vil spesialisten foreskrive det for deg.

Flere Artikler Om Typer Acne