Svært mange kvinner møttes med et så ubehagelig fenomen som komedoner eller svarte prikker. Hovedparten av dem prøver å takle dem ved hjelp av dyre midler eller regelmessige turer til kosmetisk klinikk eller salong. Resultatet, om enn kort, men fortsatt der. Vi klager over sin skrøpelighet og går igjen langs den bankede banen, helt ødelegger opplevelsen fra tidligere generasjoner. Men likevel visste våre mødre og bestemødre hvordan å rette opp situasjonen uten å ty til å ødelegge familiebudsjettet. Og denne gelatinøse masken fra svarte punkter!

Hvorfor er det nødvendig?

Vi er klare til å betale store penger for et lite rør med en mirakelbehandling for akne i ungdomsårene og enda mindre for rynker i en mer moden alder. Og hvis hudproblemer ikke er tidligere? Og en kvinne på 35-40 år, som fortsatt lider av svarte flekker, blir samtidig tvunget til å begynne en hard kamp med rynker? I dette tilfellet anbefales det å ta vare på huden i ansiktet. Og den ideelle løsningen ville være masker ved hjelp av gelatin. Den har virkelig unike egenskaper. Det skaper en solid film på huden, noe som gjør det enkelt å fjerne comedoner. Men i tillegg er det også næringsrik og fuktiggjør de indre lagene i huden, og forhindrer dannelsen av rynker. Vi tilbyr deg flere oppskrifter som gir gode resultater. Brukes en eller to ganger i uken, avhengig av hudtype, får du et rent ansikt, fast og tonet hud.

Hudpreparering

Gjør straks en reservasjon om at masken skal påføres bare for perfekt rent hud. Du trenger ikke bare vaske med såpe eller gel, men lag en varm avkok av kamille eller nettle og damp over ansiktet ditt over det. Du kan også bruke en skrubbe for å fjerne det øvre gamle laget av epitel. Bare etter disse prosedyrene kan du bruke en rensemaske.

Oppskrifter og produksjonsteknologi

Gelatin og melkemask

Dette er det vanligste alternativet for rensing og samtidig fuktighetsgivende maske. For forberedelsen trenger vi mat gelatin, som kan kjøpes på hvert supermarked eller en vanlig liten butikk. Ikke kjøp all tilgjengelig mengde. Du vil være ganske nok en pose.

 • Bland gelatin og melk i like store deler. Dvs. på en spiseskje gelatin ta en skje med melk. Hvis du vil at masken ligger i et tykkere lag, bland deretter 2: 2.
 • I denne andelen, ikke forvent at gelatin er fullstendig oppløst. Derfor, etter hevelsen, oppvarmer vi alt i vannbadet. For å spare tid, kan du bruke mikrobølgeovn. I dette tilfellet vil det være tilstrekkelig åtte til ti sekunder.
 • Påfør masken på det forberedte ansiktet med en sminkebørste eller en bomullspinne. Men hvis du ikke er komfortabel med en eller annen metode, kan du bare distribuere massen med fingrene.
 • Prøv å ikke bruke ansiktsmuskler. Det er nødvendig å vente i femten minutter til tjue, til masken herdes med en solid film. Tiden er avhengig av laget du brukte.
 • Ta forsiktig opp filmen med neglene, vi begynner å fjerne den, i retning fra haken til pannen. Prøv å gjøre en innsats parallelt med ansiktet, så du kan unngå ubehagelige opplevelser, og filmen vil ikke bryte.
 • Kontroller nøye den fjernede masken. Fra den indre overflaten bør små punkter eller bakker forbli på den. Dette blir dine tidligere komedoner. Hvis de er, blir alt gjort helt riktig!
 • Nå må du bruke en lett fuktighetskrem.

Gelatinemaske med frukt

Denne masken bidrar også til å fjerne svarte prikker. Men det fremmer fortsatt huden i ansiktet og fukter det! Ikke glem at bruk av frukt eller bær kan forårsake en allergisk reaksjon, så sjekk på forhånd dersom det kommer et slikt problem. Dette kan gjøres grunnleggende. Tretti minutter før du bruker masken, gjelder på baksiden av håndleddet noen revet frukt som du skal innlemme. Hvis det oppstod ubehag eller irritasjon på omtrent femten minutter, er det ikke nødvendig å eksperimentere med ansiktet. Det er bedre å kontrollere eventuelle frukter, selv de som aldri har vært allergiske.

 • Pre-passert gjennom en blender frukt presse, og juice og bland med gelatin. Andelen er den samme som i forrige oppskrift. La det svulme, og oppvarm deretter i et vannbad eller i mikrobølgeovnen i omtrent ti sekunder.
 • Påfør en blanding av gelatin og juice på ansiktet og la det gå i femten minutter.
 • Fjern forsiktig den dannede filmen, og med den sorte prikkene!
 • Påfør den siste akkordfukteren.

Maske av gelatin og protein fra de svarte prikkene

Denne masken fjerner perfekt komedoner og samtidig strammer porene. Den er egnet for alle hudtyper, men det optimale resultatet oppnås fortsatt når du bruker det på fet eller kombinasjonshud.

 • En spiseskje av spiselig gelatin blandes med en spiseskje melk.
 • La i noen minutter, slik at gelatinen kan svulme, og oppvar det i en mikrobølgeovn eller vannbad.
 • Etter at massen er avkjølt, introduserer vi den i en rå egghvide. Bland deretter alt grundig.
 • Vi bruker en maske på den tidligere rensede huden i ansiktet ved hjelp av en hvilken som helst metode som er praktisk for deg og la den stå i femten til tjue minutter. Venter på fullstendig tørking. Og hvor mye tid det tar, avhenger av tykkelsen på det påførte lag.
 • Fjern forsiktig den dannede filmen. Svarte prikker skal holde seg på den.
 • Påfør fuktighetskrem.

Gelatin og mel maske

Denne masken er egnet for absolutt alle hudtyper, den kan tilberedes svært raskt, og effekten er fantastisk.

 • Det er nødvendig å blande melk og gelatin i like deler, og la det stå i noen minutter slik at det sveller.
 • Varme å oppløse.
 • Cool og kjøre yoghurt og hvetemel en teskje.
 • Påfør huden på ansiktet og nakken.
 • La det tørke grundig, og fjern deretter den dannede filmen.
 • Påfør fuktighetskrem.

Søknadstips

Til slutt vil vi legge til noen små, men svært viktige punkter som i stor grad letter hele prosessen. Det ser ut til at disse er de enkleste sannhetene, men deres manglende oppfyllelse kan medføre ikke så hyggelige konsekvenser.

 • Prøv å maske på ingen måte rørt hår. Fjernelse av gelatin fra øyenbryn og hår er ekstremt vanskelig og ubehagelig. Sett på et bandasje for å hindre at håret kommer til røttene, samt vær forsiktig når du påfører sammensetningen og unngå øyebrynets område.
 • Hvis du likevel klarte å dekke øyenbrynene og hårrøttene med gelatin, bør du ikke rengjøre det mekanisk. Etter at du har fjernet filmen fra ansiktet, vask og fjern deretter gelatinen med vann.
 • Påfør minst tre eller fire lag, og vent deretter på fullstendig tørking av sammensetningen. Ellers vil masken bli fjernet i deler, og du vil bruke mye mer tid.

Men til tross for all innsats brukt på prosedyren, er resultatet verdt det! Huden blir myk og fløyelsaktig. Komedoner forsvinner, som om det er magisk, og etterligner rynker blir mindre uttalt!

Gelatin ansiktsmaske fra svarte flekker: 4 super oppskrifter + video

Komedoner - så sorte prikker kalles vitenskapelig. For å bli kvitt dem bruker mange gelatinemasker fra svarte prikker. Hvorfor vises disse punktene?

Svarte prikker er dannet som følge av blokkering av sebaceous ansiktskjertler med overflødig fett av huden, døde celler og små støvpartikler. Som et resultat blir porene mørkere og blir mer synlige.

Hva er årsakene til komedonene?

 1. Feil hudpleie. Rengjør huden grundig hver morgen og kveld. Prøv å ikke gå i seng uten å vaske ansiktet med vann eller uten å bruke andre midler for rensing.
 2. Feil diett og dårlig funksjon i mage-tarmkanalen. En stor mengde fettstoffer, kaffe, søtsaker og alkohol vil tette porene, og spise lin, spinat, brokkoli, oransje, røde grønnsaker og frukt vil bidra til tarmens normale funksjon, og berik huden med næringsstoffer.
 3. Endringer i hormonell bakgrunn.
 4. Bruk av kosmetikk av dårlig kvalitet.

Gelatin og dens effekt på svarte flekker

Gelatin anses som en av de mest effektive måtene å fjerne komedoner. Fordelene ved dette verktøyet er tilgjengelighet, høy effektivitet, noe som gir hudens elastisitet og glatthet. Siden gelatin er av naturlig opprinnelse, har den en helbredende effekt på hudtonen, noe som gir den elastisitet.

Sterk base på huden, laget av gelatin, bidrar til å fjerne svarte flekker, strammer det, metter det med mineraler og flerumettede vitaminer. Gelatinøse masker er spesielt relevante for fading hud, når det er tap av elastisitet og rynker. Den har strammende, myknings- og utjevningsegenskaper, lette områder av fregner, alderpigmentering. Det strammer også porene.

Regelmessig påføring av masker 1 - 2 ganger i uken, vil du få et rent ansikt med elastisk og stram hud.

Hvordan klargjør huden?

Påfør blandingen for å rense huden. Vask ikke bare med gel og såpe. Kok også et varmt avkok av nese eller kamille og damp over ansiktet. Du kan bruke en skrubbe for å fjerne det øvre, gamle laget av epitelet. Etter slike prosedyrer blir en rensemaske påført.

Gelatin Mask Oppskrifter

Med svarte prikker kjemper gelatinemaskene aktivt med aktivt kull, som fjerner alle urenheter fra porene. En viktig rolle i valg av ingredienser er tilordnet typen hud.

For oljeholdig eller kombinasjonshud, må gelatin fortynnes med apple eller appelsinjuice (en spiseskje med en halv kopp), og for tørr, med melk. Deretter legges det til der, forkledd aktivert karbon (2 tabletter). Alt blandes for å oppnå en homogen masse og en mask av gelatin, gjelder de berørte områdene. Deretter holdes den til tørr og vaskes med varmt vann.

For å oppnå den beste effekten for å kvitte seg med sorte prikker, damp ansiktet før du påfører den gelatinøse masken. Kombinasjonen av denne oppskriften med andre masker vil gi enda større effektivitet.

For alle hudtyper

Bland like gelatin og melk, og la det stå i noen minutter for å svulme gelatinen. Deretter varme opp blandingen til den er helt oppløst, og tilsett deretter 1 ts. sur melk og hvetemel. Påfør på pre-peeled ansikt og nakke. Vent til blandingen er helt tørr, og fjern filmen som er dannet. Påfør fuktighetskrem.

Denne masken, takket være meieriprodukter, vil nærme huden med gunstige stoffer. Derfor, for å forberede basen i stedet for vann, må gelatin helles med krem ​​eller melk. Legg gelatinøs maske på ansiktet i opptil 20 minutter. Hvis du legger til honning (1 ts) eller smeltet smør til det, blir ernæringen forbedret og huden myknet.

For fet og kombinasjonshud

Bland 1 ss. l. gelatin med 1 ss. l. melk. La i noen minutter svulme, og oppvarm deretter i mikrobølgeovnen eller i et vannbad. Etter å ha kjølet massen, hell rå egghvide inn i den, og bland så godt sammen. Påfør deretter en maske på den rensede huden, la den stå i 15 minutter og vent på tørking, som avhenger av tykkelsen på det påførte lag. Ta av filmen, som ble dannet. Det bør være sorte prikker på den. Deretter må du bruke en fuktighetskrem.

Tips og triks

 • Masken bør ikke berøre håret, fordi gelatin er svært vanskelig å fjerne fra håret og øyenbrynene. Bruk derfor et bandasje for å unngå å falle på hårrøttene, og prøv å unngå øyenbryn.
 • Når du dekker øyenbryn og hårrødder med gelatin, må du ikke rengjøre dem mekanisk. Etter å ha fjernet filmen fra ansiktet, vil vask og gelatin bli fjernet.
 • Det er nødvendig å bruke minst 3 eller 4 lag og vente til blandingen er helt tørr. I motsatt tilfelle vil masken bli fjernet i deler, og du vil bruke mer tid.

Gelatinemaske gjelder ikke for området rundt øynene. Når du bruker det, konsulter en kosmetolog som det ikke er anbefalt for personer med rosacea eller med tørr skadet hud.

Vi ønsker deg å få en ren, sunn, fløyelsaktig og delikat hud i ansiktet uten rynker og svarte flekker. Tross alt er helse også dømt av deres hudfarge og hudtilstand.

Svart prikkmaske med gelatin

Svarte prikker er et problem som mange mennesker står overfor, spesielt med ung fet hud. Fjern dem er ikke så lett, og må ofte ty til dyre salongprosedyrer, eller bare klemme ut komedoner mekanisk, noe som er veldig smertefullt og bare skadelig. Men det er et alternativ til å kjøpe kosmetikk og ansiktsrensing i salongen - disse er hjemmelagde masker fra svarte prikker. Mange av dem er ikke verre enn salongskiller, ikke skadet huden, og ingrediensene for dem er ganske billige. Det finnes ulike varianter av slike masker, og den svarte prikkmasken med gelatin er spesielt populær, som har flere varianter. De er litt forskjellige i sin effekt på huden, så artikkelen vil fortelle i detalj om hver av dem.

Gelatinemaske

Grunnlaget for alle gelatinemasker er gelatin, det er et proteinprodukt som ekstraheres fra dyrene og fiskens bein. Den inneholder en stor mengde kollagen, bindevev, noe som er svært viktig for å forlenge ungdommen i huden vår. Gelatinemasker brukes til å fjerne svarte flekker, og mange kvinner foretrekker selv deres salongskille.

Enhver maske med gelatin inneholder ytterligere ingredienser. Men gelatin er grunnlaget, uten det, vil det ikke være mulig å oppnå dannelsen av en film på ansiktet, og det hjelper faktisk å fjerne svarte prikker. Gelatin ikke bare øker elastisiteten i huden på grunn av dens høye innhold av kollagen, det har også en svak hvitning, avskalling effekt, mykning topplaget av epidermis.

Bruk bare gelatin av høy kvalitet til masken. Den skal ha en lys gul farge og en nøytral lukt. Hvis det lukter hardt, ubehagelig, bør du ikke lage en maske ut av det.

Å maske var effektiv, du trenger:

 • Rengjør ansiktet før påføring. Først må du vaske med vaskemidler. Deretter kan du påføre en skrubbe på huden, den vil fjerne de keratiniserte hudpartiklene fra overflaten, slik at masken kan nå målet - forurenset porer.
 • Damphud. For å åpne porene før du bruker masken, er dampbadene godt egnet. Du kan lage nesler, kamille eller andre urter og hold ansiktet ditt over dampen til porene ekspanderer.
 • Det er nødvendig å bruke en maske i flere lag - ikke mindre enn 4. Da blir det lettere å fjerne, sammen med smuss.
 • Å pålegge det første laget av en maske med trykk, kjører i bevegelsene. Det er spesielt godt å gjøre dette med en børste for å sikre at produktet blir så dypt som mulig i porene. Selvfølgelig bør du handle nøye uten fanatisme.

Vi forteller deg hvordan du lager de mest populære typene gelatinemasker.

Maske med gelatin og melk

Denne masken har en dobbel effekt: det renser ikke bare huden fra poengene, men også fuktig den med melk i sammensetningen. Melk forbedrer hudfargen, glatter den, whitens og perfekt myker. Når du legger til melk i masken, gjør du handlingen mindre aggressiv, og reduserer belastningen på epidermis.

Hvordan lage en maske:

 • Bland 2 ss mat gelatin med 2 ss skummet melk. La gelatinen svulme i tiden som er angitt på pakken (vanligvis 1 til 2 timer).
 • Varm blandingen i et vannbad, rør det til det blir homogent, eller i en mikrobølgeovn (10 sekunder skal være tilstrekkelig). Ikke kok! La avkjøles til en behagelig temperatur.
 • For å bruke en maske, bruk en kosmetisk børste eller bomullspute. Hvis det er mer praktisk for deg å handle med fingrene, velger du denne metoden. Påfør flere lag av blandingen, la hver av dem tørke ut.
 • Etter 15-20 minutter blir masken til en film. Plukk opp nederkanten, som ligger på haken, og begynn å skyte mot pannen. Trekk forsiktig filmen og forsøk å holde den parallell med ansiktet, så det vil ikke rive.
 • Hvis du gjorde alt riktig, på filmen du fjerner fra ansiktet ditt, vil det være bulging poeng fra innsiden - dette er fett og forurensning, som kalles komedoner.
 • Vask og påfør krem ​​på ansiktet ditt.

Maske med gelatin og aktivert karbon

Denne masken er veldig populær blant kvinner i alle aldre. Gelatin anvendes for filmdannende, virker aktivert karbon absorbent, det samler alt smuss, fett, støv og andre forurensninger, rensing og tørking av ut hudens porer. Melk har en fuktighetsgivende effekt, den kan erstattes med vann, den rensende effekten av masken forverres ikke, men det vil virke mer aggressivt på huden. Du kan bruke avkok av urter i stedet for melk eller vann, for eksempel kalendula, kamille eller hypericum.

Maskenes sammensetning:

 1. 1 tablett aktivert karbon
 2. 5 ss. skjeer av gelatinpulver
 3. 2 ss. skjeer med melk eller vann (helst kokt).

Hvis du vil bruke masken, trenger du en pensel eller en bomullsstykke, du vil ikke kunne bruke denne masken, fordi den er ganske flytende.

Utførelsesfaser av masken:

 • Krymp en kulltablett i pulver, for eksempel med spiseskje, selv med fingrene.
 • Legg til gelatine, og hell deretter melk eller vann. La blandingen svulme.
 • Oppløs gelatin ved å oppvarme blandingen i et vannbad, eller varm det i en mikrobølgeovn i noen sekunder.
 • Vent til masken er avkjølt til en behagelig temperatur, og legg den på ansiktet umiddelbart.
 • La den tørke og fjern den resulterende filmen forsiktig fra haken til pannen.
 • Vask og fukt huden med en krem.

Mask med gelatin og egg

For denne masken brukes kun egghvite, ikke hele egget. Gelatin fjerner komedoner, og egghvit tørker, strammer porene. På grunn av tørkeffekten anbefales det å bruke en hvit hvit maske for oljeaktig eller blandet hud.

For masken vil kreve: 1 ss. skje av gelatin, 1 ss. en skje med melk eller vann, 1 egg hvit.

 • Bland melken med gelatin, la det svulme.
 • Varm blandingen i et vannbad eller i en mikrobølgeovn og avkjøl til en litt varm tilstand.
 • Hell lett slått egg hvit, bland godt.
 • Påfør masken med et par ord til den pre-dampede ansiktshuden, la den tørke helt (tørketiden avhenger av hvor tykt produktet er påført).
 • Fjern forsiktig den gelatinøse filmen, vask med vann og påfør krem.

Gelatinemaske med frukt

En annen utmerket hudrens er en maske med fruktjuice tilsatt til gelatin. Det renser ikke bare, men nærer og fukter huden, men ikke glem å teste huden din for allergi mot fruktene du har tenkt å bruke til masken.

 • Klem juice fra frukten. Dette kan gjøres på en hvilken som helst praktisk måte: For eksempel, rist eller hakk frukten med en blender, og trykk deretter. I dette tilfellet er juiceren ikke veldig praktisk å bruke, fordi den trenger veldig lite juice.
 • Bland gelatin med juice i forholdet 1: 1, la det svulme.
 • Varm i vannbad eller i mikrobølgeovn.
 • Påfør ansiktet flere ganger, slik at hvert lag tørker.
 • Fjern den dannede filmen, vask og påfør kremet.

Hvis huden din er tørr og følsom, kan du bruke eplejuice, fersken, bringebær. For folk med fet hud, oransje, gulrot, er tomatjuice godt egnet.

Regler for å bruke masker med gelatin

Noen nyttige tips for de som bestemte seg for å bruke en gelatinemaske for å rense huden:

 • Det er umulig å avkjøle blandingen sterkt etter oppvarming, det må være veldig varmt, nesten varmt - ellers vil gelatinen begynne å herdes, og det vil være ubeleilig å bruke det.
 • Prøv å slappe av ansiktet mens du bruker masken. Ikke snakk, eller, for eksempel, smil. Gelatinemedisin vil ligge flatt og pent på immobile ansiktshud.
 • Du bør først sette en maske på nesen, deretter på haken og andre steder der du har svarte prikker. Det er også mer praktisk å bruke produktet konsekvent til forskjellige områder, fordi mens du smører ett område, har den andre tid til å tørke. Du kan bare smøre problemområder med en løsning (nese, panne, hake), så det blir lettere å fjerne filmen.
 • Vær forberedt på å fjerne masken fra ansiktet ubehagelig, noen ganger til og med smertefullt. Prøv å sette det riktig slik at det ikke rives i separate stykker som du må rengjøre, og hele filmen er skutt.
 • Ikke påfør masken på områder med sensitiv hud, for eksempel rundt øynene, fordi under fjerning av filmen huden trekkes sterkt, og det er en direkte måte å rynker. Også, ikke bland blandingen med gelatin på de ansiktsområdene hvor håret ditt vokser (øyenbryn, grenser til hodebunnen). Ellers venter du på en veldig ubehagelig følelse: Når du fjerner tørket gelatin, kan du trekke ut hår. Av samme grunn er det bedre å ikke legge en maske på kinnene, hvis de ikke er et problemområde. På ansiktet (spesielt på kinnene og overleppen), mange små hår som zastynut i et lag av gelatin, og du må skyte filmen med dem.
 • Hvis produktet kommer på håret ditt, trenger du bare å vaske det av med varmt vann etter at du har fjernet maskefilmen fra ansiktet ditt.
 • Det er bedre å ikke gjøre prosedyren mer enn en gang i uken. Etter en to-måneders kurs bør du ta en pause og bruke andre metoder for å rense huden for en stund.

Kontra

Som alle verktøy har gelatinemasker kontraindikasjoner, selv om de er få.

 1. Meget tørr, sensitiv hud. Gelatinebaserte masker virker ganske aggressivt, så de er ikke egnet for hud med høy følsomhet, de kan forårsake betennelse, flak, jevn smerte.
 2. Betennelser i ansiktet (akne, akne). For hud som er alvorlig betent, er det bedre å bruke andre, mer gunstige rettsmidler.
 3. Rosacea. Masken påføres nesten varmt, så det kan forårsake en negativ reaksjon av huden med svake blodårer.
 4. Allergi til hvilken som helst del av masken.

For å sjekke om du er allergisk mot komponentene i masken, bruk litt av den forberedte sammensetningen på håndleddet og vent 10 minutter. Hvis det ikke er noen negative reaksjoner, kan du bruke dette verktøyet til ansiktets hud.

Folk oppskrifter og hjemmelagde kosmetikk, fortjener selvfølgelig den mest seriøse oppmerksomheten. De hjelper millioner av kvinner til å være vakker, ikke inneholde skadelige stoffer, og dessuten er de billige. Men fortsatt trenger du ikke å gi opp fordelene av sivilisasjonen, fordi gelatinemassen fra svarte flekker er mest effektiv i kombinasjon med en god skrubbe og hudkrem etter prosedyren.

anmeldelser

Ekaterina, 22 år gammel

Nå lager jeg ofte en gelatinemaske, jeg liker oppskriften med kull mest av alt. Faktisk er det veldig viktig å rense huden godt og sørg for å dampe den ut før du bruker masken. Etter en enkel vask, håndterer denne masken med komedoner ikke, men hvis du skrubbe og damp det, er effekten fantastisk. Huden er frisk og ren. Selv om det selvfølgelig er syk å ta av masken, men jeg har allerede tilpasset, sett den ikke på hele ansiktet, men bare på nesen, haken og pannen noen ganger.

Hele mitt liv jeg lider med disse grå prikkene på nesen min, de irriterer meg forferdelig. Men jeg likte ikke denne gelatinøse masken, selv om den rydder opp ganske bra, men butikkens kosmetikk er mer praktisk å bruke, du trenger ikke å varme eller blande noe. Selv når det er oppvarmet, er lukten av gelatin ikke veldig hyggelig. Men hvis økonomien er stramt, vil jeg rengjøre huden med gelatinemasker, så de er effektive, bare ikke veldig komfortable.

Hvorfor ingen advarte meg at det er så vondt å rive av denne filmen fra huden? Og jeg smidde også flittig hele ansiktet mitt, selv øyenbrynene mine. Tårer helles mens du river av masken. Det er bare en slags mirakel verktøy, du kan gjøre depilation. Men seriøst må jeg innrømme at hun fjernet de sorte prikkene. Nå blir jeg smartere, sett den bare der du trenger å fjerne komedoner.

Jeg har gjort denne masken regelmessig i et år nå og rådgir mine kjærester. Handlingen er ikke verre enn den dyre betyr, men det koster en krone. Vi har allerede prøvd forskjellige ting, både med melk og med aktivt kull - de virker som om, det er ingen svarte prikker etter dem! Jeg liker også masken med frukt, men jeg prøver vanligvis å bytte, i humør - en type maske, deretter den andre.

Forventet mer, selvfølgelig. Så mye trøbbel med disse bollene, og de svarte prikkene til slutt er ikke borte. Sannelig, jeg dampet ikke ut huden før du brukte denne masken. Der jeg leste oppskriften hennes, var det ikke noe ord om det. Jeg vil prøve igjen, etter dampbadet, kanskje jeg vil endre min mening, kjæresterne roste disse maskene med gelatin veldig mye.

Lei av svarte prikker - bruk gelatine masker

I møte med problemet med fremveksten av svarte flekker, rush mange til skjønnhetssalongen eller lagre for å kjøpe et moderne, effektivt stoff. Selvfølgelig er det oppnådd å løse problemet med en av disse metodene, men resultatet er som regel av kort varighet.

Stopp ødelegge familiebudsjettet og vær oppmerksom på en svært rimelig og effektiv måte. Gelatinemaske fra svarte prikker vil bidra til å rette opp situasjonen på kort tid, fordi effektiviteten er testet av våre mødre og bestemødre. La oss gå til forrige generasjon for hjelp og vurdere noen oppskrifter for å gjøre dette.

Hvordan virker gelatin?

Alle som møtte dette problemet kan dele den bittere erfaringen med å bli kvitt sorte prikker på ansiktene sine. Hvis du beregner hvor mye det tok tid og økonomiske kostnader, kan du få det beløpet som ville være nok for oppfinnelsen av en panacea for alle sykdommer. Og til tross for dette, fortsetter andre å investere i miniatyrrør med uforståelig innhold, som bør ha en mirakuløs effekt.

Og få mennesker vet at i kampen med svarte prikker hjelper vanlig gelatin perfekt, som er fylt opp med hyllene til hvert supermarked. Dette produktet har fantastiske egenskaper:

 • feeds;
 • fukter;
 • reduserer rynker
 • fjerner komedoner.

For din informasjon! Å være i sammensetningen av masker absorberer gelatin, som en svamp, all forurensning, herdes og danner den tynneste filmen på ansiktet, hvorpå masken er veldig lett å fjerne.

Hvis du bruker en av gelatinblandingene en eller to ganger i uken, kan du få gode resultater - huden blir ren, elastisk og stram.

oppskrifter

Eventuell maske skal påføres på renset hud. For å gjøre dette, bør du lage en kamille avkok, damp ut ansiktet over det for å åpne porene, og rengjør huden med en skrubbe som vil fjerne de kåte partiklene.

Tips! Du kan bruke den vanlige kjøpte skrubben, men det er bedre å forberede et hjemmemedisin her. Bare bland en liten mengde naturlig malt kaffe med rømme eller yoghurt, bruk den med lette massasjebevegelser til huden og skyll med varmt vann.

Med melk

Den mest populære er en gelatinemaske mot svarte prikker med melk. Du kan klargjøre det i henhold til følgende oppskrift:

  legg en spiseskje gelatin i beholderen og tilsett samme mengde varm melk;

Tips! Disse proporsjonene er nok for en maske, men hvis du vil at laget skal være tettere, kan du doble mengden av hver komponent.

 • Siden denne væsken er ganske liten for fullstendig oppløsning av gelatin, bør beholderen med blandingen plasseres i et vannbad og oppvarmes. Hvis du vil øke hastigheten på prosessen, kan du bruke en mikrobølgeovn - maksimal effekt i 10 sekunder;
 • distribuere over huden ved hjelp av en makeup børste eller bomullspinne. Hvis ingen eller den andre ble funnet, kan du sette en maske med fingertuppene dine;
 • eksponeringstiden vil avhenge av tykkelsen på laget av produktet, i løpet av denne perioden, prøver å slappe av så mye som mulig og ikke bevege ansiktsmusklene;
 • Når masken blir fullstendig, må den forsiktig fjernes. Ta opp kanten i haken og fjern parallelt med ansiktet, for ikke å rive og unngå smertefulle opplevelser.
 • Alt som gjemmer porene dine, skal være på innsiden av masken. Og hvis du merker små svarte støt på den fjernede filmen, blir alt gjort riktig. Etter å ha brukt dette verktøyet på ansiktet, er det ønskelig å bruke en fuktighetskrem.

  Med frukt

  Sammensetningen av dette verktøyet kan omfatte ikke bare frukt, men også bær. Men husk alltid at disse produktene kan forårsake allergier, så gjør en enkel test på forhånd. Krymp massen av komponenten du skal bruke, og legg en liten mengde av det på baksiden av håndleddet eller albuen. Etter en halv time, se på resultatet - hvis irritasjon og andre ubehagelige opplevelser ikke har oppstått, kan du trygt bruke dette middelet i ansiktet ditt.

  Det er viktig! Husk at selv om du aldri har hatt en allergisk reaksjon på bær og frukt, er det fortsatt nødvendig å utføre denne testen først.

  • bestem på frukten, vaske den og klem en spiseskje juice
  • hell dem en spiseskje gelatin og oppvarm blandingen på en av måtene som er angitt ovenfor;
  • legg en maske på ansiktet og la i 15 minutter;
  • Fjern forsiktig filmen og, som alltid, fukte huden med en krem.

  Med protein

  Dette verktøyet har en positiv effekt på kombinasjonen og fet hud, men den kan brukes med alle typer:

  • kombinere i beholder en spiseskje melk og gelatin;
  • la gelatinet svulle og varme i et vannbad til det er helt oppløst;
  • avkjøl blandingen og tilsett en liten mengde rå protein, bland;
  • sett sammensetningen på ansiktet, fest et tynt papirduk på toppen og smør det med toppen igjen;
  • fjern filmen etter 20 minutter;
  • og til slutt bruke en fuktighetskrem.

  Med mel

  Oppskriften betyr med hvetemel og gelatin fra sorte prikker som følger:

  • melke- og gelatinblanding og la opp for å hovne;
  • varm i en mikrobølgeovn eller vannbad og kjølig;
  • legg til en teskje mel og samme mengde yoghurt;
  • bland og applicer på ansikt og nakke;
  • la tørke helt og forsiktig fjerne den dannede filmen.

  Noen subtiliteter av bruk

  Jeg vil gjerne fokusere din oppmerksomhet på listen over viktige punkter som vil bidra til å lette prosessen med å bruke gelatinøse midler og forhindre forekomsten av ubehagelige konsekvenser.

  1. Før du legger på masken, legg et bandasje på hodet slik at gelatin ikke kommer på håret ditt. Og vær ekstremt forsiktig med å unngå å få penger på øyenbrynene, da å fjerne det vil være ganske problematisk og smertefullt.
  2. Hvis gelatinen fortsatt er på håret eller øyenbrynene, bør du ikke fjerne det i en frossen form. Det er nødvendig å fukte masken rikelig med vann og etter at det blir vått, fjern det.
  3. Verktøyet må påføres i flere lag og fjernes først etter at det er helt tørt.

  Bruk gelatine masker riktig, og du vil være fornøyd med resultatet. Huden blir øm, fløyelsaktig og, viktigst, ren.

  Gelatinemaske fra svarte prikker

  Gelatinemaske er inkludert i arsenalet av verktøy for problemhud. Hver person i sitt liv kom over svarte prikker på ansiktet hans. Når det ikke er mange komedoner på huden, kan du ignorere dem, men hvis du vil forbedre ansiktet ditt, vil en gelatinemaske fra svarte prikker hjelpe.

  Svarte prikker vises på grunn av forurensning av porene i ansiktet. Det er mange grunner til dette - dekorative kosmetikk, støv som akkumuleres på ansiktet om dagen, kommer inn i porene. Med problem hud, er porene forstørret, og enkel vasking er vanskelig å kvitte seg med urenheter mottatt av ansiktet på en dag.

  For å fjerne svarte prikker fra ansiktet, bruk velcro. Velcro kan kjøpes på apoteket, samt gjøre deg hjemme. Lag en maske med egg eller gelatin. I artikkelen vurderer vi en gelatinemaskefilm. Les om velcroen fra egget på nettsiden.

  I gelatinemasker mot svarte flekker i sammensetningen av gelatin og melk, men legger ikke sjelden til forskjellige antiinflammatoriske ingredienser, slik som aktivt kull eller honning.

  Oppskriften inkluderer:

  Gelatin er et proteingeleringsmiddel avledet fra dyrebein av denaturerende kollagen. Gelatin akne maske vil gjøre huden ikke bare ren, men også jevn, stram.

  Den andre ingrediensen i den svarte spotgelatinemasken er melk. Sammensetningen inneholder mer enn 50 typer sporstoffer.

  Gelatinemaske renser porene i ansiktet, nærer, strammer huden.

  Gelatin Ansiktsmaske Oppskrift

  En teskje gelatin helles med en spiseskje melk. La gelatinen svulme i 30 minutter. På dette tidspunktet, lage et dampbad for ansiktet med kamille.

  Klar gelatin oppvarmes i et vannbad. Før du setter på overflaten av gelatinemassen fra svarte prikker, kontroller du temperaturen. Sett litt masse på baksiden av hånden, og hvis den ikke brenner, så kan masken brukes.

  Bruk en spatel eller børste ved å påføre gelatin fra svarte prikker til ansiktet ditt. Forsiktig behandle huden, unngå steder med små hår, ellers vil det være vondt å fjerne masken.

  Gelatinemaske skal holdes på ansiktet i 15 til 30 minutter. Under prosedyren, slapp av ansiktsmuskulaturen, det er bedre å stille deg stille med lukkede øyne, tenk på noe hyggelig.

  Når masken blir til en film, fjern den fra ansiktet. Gjør dette skarpt fra bunnen opp. De fleste sorte prikker vil forbli på film. Sterkfaste rester av masken, spesielt hvis du berørte området på ansiktet med hår når du påfører sammensetningen, er det ikke nødvendig å rive av, suge dem i kaldt vann og fjerne.

  Hvis du ikke klarer å bli kvitt alle komedoner i ansiktet ditt i en prosedyre, vær ikke opprørt og gjenta masken om noen dager. Klemme ut de resterende svarte flekkene i ansiktet anbefales ikke.

  Når du klemmer pimples i ansiktet hjemme, er det en sjanse til å bringe infeksjonen i åpne porer og fra det svarte stedet kan du få en betent pimple, noe som er mye vanskeligere å kvitte seg med.

  Pass på at gelatinemassen fra de svarte prikkene lukker porene i ansiktet. Denne delen av prosedyren er svært viktig, og du bør ikke forsømme det, ellers vil smuss komme inn i de åpne porene og akne på ansiktet ditt vil øke eller de kommer tilbake.

  Jeg foreslår å bruke en strammemaske med en helbredende effekt fra egghvite og sitronsaft. Protein smaler porer og sitronsaft, på grunn av den store mengden vitamin og sporstoffer i sammensetningen, nærer ansiktet og helbreder huden.

  Pore ​​Strammingsmaske

  Bland eggvit med en teskje sitronsaft, slå litt. Påfør den resulterende sammensetningen på ansiktet og hold i 15 minutter. Vask masken med kaldt vann. Hud etter gelatinøs maske mot svarte punkter blir ren og glatt.

  Gelatin fra svarte prikker har blitt brukt i lang tid, la oss finne ut hvordan folk svarer på denne masken.

  anmeldelser

  Masken i seg selv er god, og hvis det gjøres riktig, er resultatet bra. Da jeg først prøvde gelatinemasken fra svarte prikker, applicerte jeg det med et tynt lag, og det var vanskelig å fjerne filmen fra ansiktet mitt, nå gjør jeg det i flere lag og alt er bra.

  Steam ansiktet ditt før du påfører gelatinemasken mot svarte prikker, ellers kommer det ikke noen komedo hud ut.

  Jeg har ikke bare svarte prikker i ansiktet mitt, men det er også betent akne. Jeg legger tea tree olje til gelatin fra de svarte flekkene, selvfølgelig lukter det ikke veldig bra, men resultatet er utmerket.

  En gang jeg laget en gelatinemaske, men ikke fra svarte prikker, men for å forbedre huden. Jeg satte gelatin på halsen, men jeg kunne ikke ta den av. Fra huden er det ikke revet, spesielt de små restene. Så vasket det på badet til ingen nytte. Jeg ble knapt kvitt dette "kollagenet". Jeg vet ikke, kanskje jeg gjorde noe galt, men jeg vil ikke gjenta.
  Se bruken av gelatinemaske i praksis i denne videoen.

  Clever Blog

  Smart Beauty and Health Blog

  Gelatin ansiktsmaske fra svarte prikker

  Svarte prikker i ansiktet gir deg ikke fred? Et slikt problem oppstår i større grad av jenter som har blandet eller fet hud med utvidede porer. Jeg, som eier av den kombinerte typen hud, ikke ved å høre hvordan svart prikker i ansiktet kan ødelegge stemningen og ikke bare. Og scrubs hjelper ikke alltid, og ultralydrengjøring kan ofte ikke bli hjulpet. Men dette betyr ikke at det er nødvendig å forlate alt som det er og gå med svarte prikker i ansiktet.

  Hvis du ikke har striper eller masker fra sorte prikker på hånden, må du ikke umiddelbart bli lei og løpe til butikken. Du kan lage en maske fra de svarte prikkene i huset, med egne håndtak. Dette blir en gelatinøs maskefilm for ansiktet fra de svarte prikkene. Med hjelpen kan du effektivt bli kvitt sorte prikker i ansiktet ditt. Det rengjør ikke porene aggressivt, det er lett å forberede og bruke hjemme. Jeg tror ingrediensene du trenger for å lage en maske med svarte prikker, er i alle hjem. De vanligste maskefilmene er forskjellige variasjoner av svarte masker fra aktivert karbon og gelatin, samt hvite masker fra gelatin og melk.

  Oppskrift maske med gelatin mot de sorte prikkene nummer 1

  Den første oppskriften er veldig enkel å forberede:

  Ta 1 ss. l. gelatin og hell den 1 ss. melk eller krem. Melk gir elastisitet og mykhet til masken vår. Konsistensen bør ikke være tykk, vær ikke redd for å legge til mer melk, men overstyr det ikke.

  Vi legger på dampbad til gelatin er fullstendig oppløst eller i 10-15 sekunder i mikrobølgeovn.

  Vår gelatin ansiktsmaske fra svarte prikker er klar :)

  Oppskriftsmaske av gelatin og kull nummer 2

  Den andre oppskriften inneholder aktivert karbon. Han trekker helt smuss og alt skitt fra porene.

  1 ss. gelatin pour 1 ss. vann ved romtemperatur og tilsett 1 ss. melk eller krem

  1 faneblad. aktivert trekull knust til støv og tilsett til gelatin

  Sett på dampbadet til gelatin er fullstendig oppløst eller i 10-15 sekunder i mikrobølgeovnen.

  Oppskriften på gelatinemasken fra de svarte punktene nummer 3

  I 1 ss. gelatin tilsatt 1 ss. ferskpresset juice (appelsin, grapefrukt, gulrot, eple, bete, sitron) og gjør det samme som i den første oppskriften.

  Oppskrift maske av gelatin og melk fra de svarte punktene nummer 4

  1 ss. Hell 1 ss. melk og send enten vannbad eller mikrobølgeovn

  1 egghvite for å kjøre inn i gelatinblandingen, bland innholdet grundig

  Påfør på nødvendige områder og hold til helt tørt (ca. 20-25 minutter)

  Oppskrift maskefilm fra de svarte punktene nummer 5

  Denne oppskriften er egnet hvis ditt hjem ikke har gelatin. Sann, det viser seg ikke en gelatinemaske i det hele tatt, men i effektiviteten er det ikke verre enn de forrige, det er mulig at noen vil like det mer på grunn av sin enkelhet under utarbeidelse. Tross alt trenger du bare et egg, nemlig protein, og serviett. Personlig rammet denne masken meg)

  Vi deler serviet i tynne lag (vanlige servietter eller papirlommetørkle består av flere lag), du trenger bare en.

  Pisk egghviten i skum og puss den på problemområdet

  Dekk med et tynt lag med klut over toppen (vi slipper av overflødig for større bekvemmelighet) og legger mer protein på toppen.

  Etter 15-20 minutter (når den tørker), fjern forsiktig

  Hvordan bruke gelatinemaskefilm til ansiktet fra svarte prikker.

  Det er nødvendig å forberede ansiktets hud for prosedyren for å kvitte seg med svarte flekker. For å gjøre dette må du vaske grundig med en gel eller et skum, og bruk en skrubbe for å fjerne toppen av det keratiniserte laget, som om du frigjør tilgang til de svarte flekkene i ansiktet. I stedet for å bruke skrubbe, vil det være godt å dampe ansiktshuden på dampbadet. Viktigst, husk at damprommet ikke skulle være veldig varmt og kan ikke være sterkt vippe hodet, like over kasserolle (holde hodet i en avstand på 20-30 cm diagonalt), eller fordi du kan få brent og skade huden. En person skal være litt rød, men ikke flush som etter å ha besøkt et ekte bad.

  Deretter, når huden din er forberedt på prosedyren, bruk en maske med en børste på området med utvidede porer. Dette er oftest T-sonen (nese, hake og panne). Det anbefales ikke å bruke på hele ansiktet, spesielt hvis huden er tynn og det er rosacea. Ved påføring bør unngås følsomme steder som øyelokk og hud over leppen. Når det første laget av masken er litt tørket, bruk mer, og så noen få lag. Når det er flere lag, vil det være mer praktisk å ta av masken, og den vil ikke rive, men den kan tørke lenger. Over tid tilpass deg og finn det beste alternativet for deg selv.

  Gelatinemaske fra svarte prikker tåler omtrent 15-20 minutter, ledes av når den tørker og blir som et skall. Det bør fjernes veldig forsiktig, og støtter det fra endene.

  Etter at ansiktsmasken er fjernet, er det nødvendig å lukke porene slik at det ikke kommer bakterier og smuss inn i dem. Du kan bruke is eller bruke en maske for å begrense porene:

  1 egg hvit, pisk til skum (lukker perfekt porene)

  Legg til 1 ts. sitronsaft eller 2-4 caps. sitronolje (desinfiserer porer og bidrar til å kvitte seg med talgkjertlene)

  Eller, hvis du har laget en maske i henhold til den nyeste oppskriften, og du fortsatt har eggeplommen, ikke haster for å kaste den ut:

  Pisk i eggeplommen og bruk på meta hvor masken var.

  Når masken er tørr, vask den av med vann.

  Etter at porene er stengt, påfør en fuktighetskrem. Gelatinemaske fra svarte prikker er bedre å sette om kvelden, når det ikke er behov for det. Videre, etter en slik maskefilm bør ikke påføres sminke. Huden skal ha lov til å hvile, ca 6 timer, for dette er en god søvn. Du kan lage en maske en gang i uken.

  Generelt er gelatinemasken fra svarte flekker et utmerket alternativ til stripene fra butikkene, og prisen er mye lavere.

  Universell hjelp: masker med gelatin mot svarte punkter og ikke bare

  Velkommen! I artikkelen vil vi snakke om hvordan en maske med gelatin virker mot svarte punkter og gi eksempler på de beste oppskriftene. Gelatin kan kalles et universelt naturlig middel som kan takle mange problemer med epidermis: tretthet, flabhet, rynker, akne, akne, komedoner (de sorte prikkene). Fremgangsmåte med gelatin rengjør forsiktig, tone opp, oppfrisk, stram det. For den ønskede effekten, er det nok å vite hvordan man skal riktig og med hva man skal bruke gelatin.

  Hvordan virker det

  Gelatin inneholder kollagen (i store mengder) - den som hjelper celler å gjenopprette. Med hensyn til effektivitet viste dette produktet seg å være en verdig konkurrent til dyre kremer av de mest populære selskapene.

  Etter applikasjon på ansiktet danner masken fra svarte flekker med gelatin en film - den holder seg tett mot huden, og når den fjernes, trekker all smuss inn, inkludert innholdet av komedoner.

  Gelatin kan kjøpes i plater, granulat, i form av pulver. Fersk produkt har en lys gul eller klar farge. Duft er fraværende. Fra disse egenskapene er det lett å bestemme sin friskhet - jo mørkere fargen, jo lavere er kvaliteten på produktet.

  Før du gjør prosedyren, må epidermis være forberedt på bruk av nyttige stoffer.

  Forberedende tiltak inkluderer:

  • Rengjøring med skrubbe eller lett peeling, tonic, gel for vasking.
  • Damp over en avkok av kamille, salvie, St. John's wort eller calendula.

  For å bruke massen, bruk en spesiell børste. For å lage en film på ansiktet, bruk komposisjonen i flere lag (to eller tre) - så blir det enkelt, praktisk å fjerne.

  De beste oppskriftene fra de svarte punktene

  Med melk eller kjøttkraft

  1. Fortynn ren gelatin med melk eller avkok av urter (proporsjoner 1 til 5 eller 1 til 8).
  2. Etter en halv time, varme til en liten varm tilstand.
  3. Smør ansiktet, problemområder, ikke påvirke området under øynene.
  4. Fjern filmen når massen er tørr: ta opp bunnen av neglen, trekk opp langs ansiktet.

  Oppmerksomhet: I stedet for kjøttkraft eller melk kan du bruke juice av frukt og grønnsaker.

  Med kull

  1. Bland gelatin og varm melk (en spiseskje).
  2. Etter oppløsning av sistnevnte, legg til pulveret av en tablett kull.
  3. Bland godt sammen, varme over kokende vann til det er tykt, praktisk for påføring.
  4. Pensel ansiktet med en blanding av børste, la tørke, påfør et annet lag.
  5. Etter 10 minutter, fjern, smør kremet.

  Kull har en tørkeeffekt som trekker smuss fra porene. Gelatin fôrer den.

  Oppskriften kan påføres samtidig tørr og fet hud.

  Med egg

  1. Fortynn gelatinen i henhold til instruksjonene med vann 1k1.
  2. Forvarm for et par, pisk opp proteinet, legg til massen.
  3. Smør ansiktet, hold det til det er tørt, fjern det.

  Denne masken mot svarte flekker er egnet for eiere av fettete, oljeaktig hud.

  Med frukt, bær eller grønnsaksjuice

  1. Bland gelatin med saften av det valgte produktet 1 til 1.
  2. Varm til damp (la blandingen oppløses).
  3. Svakt kul, gjelder for problemområder eller hele ansiktet (20 minutter).

  Saften av hvilket produkt som skal brukes til blandingen avhenger av hudtype, så vel som ønsket tilleggseffekt:

  Når tørr, nyttig ferskenjuice eller eple. Juice av bær - bringebær eller jordbær vil være nyttig.

  Når oljen støtter appelsinjuice, tomat eller gulrot.

  For å lette, eliminere pigmentering, bruk en agurk.

  Fra akne, klemmer akne juice fra kål.

  Hvit, eliminere hevelse i stand til potet juice.

  For mykning, ernæring, desinfeksjon, ta aloe juice.

  Med melk, mel og sur melk

  1. Løs opp gelatin i melk 1 til 1.
  2. Etter ti minutter, damp opp (vannbad).
  3. Kok litt, tilsett en skje med mel og yoghurt.
  4. Pensle med et fettmasse ansikt eller problemområder.
  5. Fjern når det er helt tørt.
  6. Hvis nødvendig, vask av restene, bruk kaldt vann og en svamp for dette.

  Hvilke andre fordeler er masker med gelatin?

  • Åpne porer, rengjør epidermis, glatte rynker.
  • Øk elastisiteten, mettet med næringsstoffer og aminosyrer.
  • Blek, redusere pigmentering.

  Du kan ikke lage masker basert på gelatin, hvis:

  • Ansiktets hud er for følsom, veldig tørr.
  • Det er couperose, betennelse, sår.

  For de som har tørre epidermier, er det en variant av lokal anvendelse av sammensetningen: på nesen, foldes nær nesen, haken.

  Det er også viktig å ta hensyn til et øyeblikk som fjerning av filmen. Det stikker tett til ansiktet, så når det fjernes, trekker det ut ikke bare svarte prikker, men også hår fra huden. Det viser seg en slags hårfjerning, hvoretter veksten av uønsket hår kan øke. Ja, og fjerningsprosessen vil være smertefull, så bruk ikke gelatin på ansiktsområdene der de er (over leppene, nær ørene).

  Godt å vite

  Det første laget skal påføres med forsiktig trykk slik at massen trer inn i epidermis.

  Det neste laget bør brukes etter at den første tørker.

  Ingrediensene som brukes må være friske.

  Massen skal påføres og fjernes i en retning.

  Under hele aldringsperioden bør ansiktet være ubevisst (ingen ansiktsuttrykk).

  Etter prosedyren er det ikke nødvendig å vaske, hvis du kan fjerne sammensetningen med en homogen film. Men søk krem ​​som brukes regelmessig, det er verdt.

  Hvis du ikke kunne fjerne sammensetningen med en film, må du vaske med kaldt vann. Praktisk å fjerne rester med en svamp.

  For å begrense de forstørrede porene etter prosedyren, tørk ansiktet med en isbit.

  Hvis du ikke renser ansiktet (nakke) før prosedyren, vil gelatine forsegle smuss i det.

  Gelatinekul prosedyre kan gjøres ikke mer enn en gang hver syv dager.

  Forløpet for å bli kvitt sorte prikker er seks til åtte uker.

  konklusjon

  • Masken mot svarte punkter med gelatin er egnet for enhver hud.
  • Du må bruke blandingen i flere lag.
  • Du må fjerne og fjerne masken i en retning.
  • For ytterligere effekt kan du bruke forskjellige produkter.
  • Å fullstendig kvitte seg med svarte prikker vil kreve flere prosedyrer.
  • Bruk en børste til å søke.
  • Effektivitets- og sikkerhetsprosedyrer sikrer kun høy kvalitet gelatin.

  Effektiv effekt av gelatinemaske mot svarte prikker

  Å, de sorte prikkene, hvor mange nerver de har bortskjemt! Noen sier at disse "fiender" vises på grunn av dårlig hudrensing, den andre skyldes usunn kosthold og dårlig økologi, og andre - genetikk. Overalt er det litt sannhet.

  Vi må finne ut hvorfor komedoner virker, hvordan masken med gelatin fra svarte flekker fungerer, samt hvordan du skal klargjøre og bruke den riktig.

  Vi studerer fienden

  Åpne komedoner - dette er hvordan kosologer kaller sorte prikker. Disse "kameratene" oppstår på grunn av blokkering av forstørrede porer med korker fra døde celler og fett. Toppen av disse pluggen oksyderes ved kontakt med oksygen, og vi kan allerede merke dem i form av svarte prikker.

  Ofte kommer comedoner på nesen, haken, pannen og ved siden av ørene, det vil si på de stedene hvor talgkjertlene jobber mest aktivt. Hva bidrar til tilstopping av porene?

  • Fet hud
  • Arvelighet.
  • Forurensning av miljøet, konstant kontakt med støv og smuss.
  • Dårlig sminkefjerning.
  • Endringer i hormonnivå.
  • Overdreven forbruk av søte, krydrede, fete matvarer, samt alkohol og koffein.
  • Hold deg under stress, svekket immunitet.

  Regler for bruk av gelatinemasker

  Gelatin er et protein som lett kan trenge inn i de dypere lagene av epidermis. Takket være denne egenskapen blir gelatin en utmerket base for å forberede hvilken som helst maske. Men i sin rene form har han noe å glede seg over skjønnhetene. Dette stoffet strammer porene, strammer huden, renser og matter det godt.

  Kombinert med de rette ingrediensene, hjelper en gelatinemaske til å bekjempe svarte prikker. For maksimal effekt er det imidlertid svært viktig å følge anbefalingene om bruken av dette verktøyet.

  • Før du bruker, sørg for at du ikke er allergisk mot sammensatte ingredienser.
  • Rene og knulle ansiktet.
  • Påfør produktet fra bunnen av med en pensel på problemområdene, unngå øyenbryn og hud rundt øynene. Det er nødvendig å bruke sammensetningen i flere lag.
  • Det er nødvendig å fjerne den dannede filmen etter fullstendig tørking, noe som skjer 15-20 minutter etter påføring av den varme sammensetning.
   Den fjernes i samme retning som du brukte det, dvs. bunnen opp.
  • Etter å ha fjernet filmen, tørk de behandlede områdene med 3% peroksid, og deretter med en isbit av kamilleinfusjon (dette er nødvendig for å begrense porene).
  • På slutten av prosedyren, bruk en ansiktscreme.

  Prosedyrene utføres hver 1-2 uke. Ett kurs - 7 prosedyrer, hvorpå huden kan slappe av i minst 2 måneder.

  For tørr hud med melk

  Oppskrift med melk er flott for hud utsatt for tørrhet. Takket være melk, gir en gelatinemaske mye mykere effekt på huden, myker og nærer den.

  Du trenger 1 ss melk og 1 ss gelatin.

  1. Rør godt melken med gelatin.
  2. Varm opp i mikrobølgeovnen eller i et vannbad.
  3. Påfør en homogen limmasse i ansiktet ditt mens det er varmt.

  Denne masken er også ofte tilberedt med eggprotein, noe som forbedrer ernæringseffekten. Like etter at du har oppvarmet melken med gelatin og la blandingen være avkjølt, gå inn i det bankede proteinet og bland det. Det er ganske enkelt, men hvor effektivt!

  For fet hud - med juice av frukt og grønnsaker

  Utmerket for fet hud, men det er viktig å velge en juice som du ikke er allergisk for. Egnet juice fra sitrus, samt tomat, agurk og kål.

  • Juice og gelatin skal blandes i et 1: 1 forhold, igjen for å svulme.
  • Varm opp i mikrobølgeovnen eller på et vannbad.
  • Når gelatinen er helt oppløst, kan verktøyet være litt avkjølt og påført ansiktet.

  For kombinert - med kull

  Kullgelatinemasken er veldig populær, da det er lett å forberede og resultatene er gode. Denne renseprosedyren vil bidra til å kvitte seg med irriterende akne, ikke bare svarte flekker.

  Vi trenger en tablett med aktivert karbon, 5 ss gelatin og 2 ss vann.

  1. Bland gelatin med aktivert karbon.
  2. Tilsett vann til blandingen og rør.
  3. Oppbevares i et vannbad i 5 minutter eller 12-15 sekunder i mikrobølgeovnen.
  4. Påfør en varm sammensetning på huden (i alle fall ikke varm!).

  Anmeldelser av de som allerede har opplevd effektene av disse hjemmeprosedyrene, har en positiv effekt fra bruken. Mange klager på at fjerning av gelatinøs film er en veldig ubehagelig prosess, noen ganger smertefull. Overholdelse av enkle bruksregler for dette verktøyet bidrar til å redusere smerte til et minimum og samtidig få ren, delikat og jevn hud.

  Jeg vil merke seg at å bli kvitt comedos hjemme vil ikke fungere, spesielt hvis problemet med deres forekomst ligger i genetikk. Men etter den gelatinøse prosedyren er det ganske mulig å glemme de svarte prikkene i et par uker.

  Håper artikkelen min var en sykdom for deg. Del det med venner, abonner på bloggen og til mine grupper i sosiale nettverk!

  KidsChemistry er nå på sosiale nettverk. Bli med nå! Google+, Vkontakte, Odnoklassniki, Facebook, Twitter

  Flere Artikler Om Typer Acne