Mobilapplikasjon "Happy Mama" 4.7 Kommunikasjon i applikasjonen er mye mer praktisk!

Frost kinn

Vi har nå kjøpt Weleda fra frost og vind, jeg er fornøyd.
Se på deres vanlige krem.
Og med en katt og en hund er kjemoen fortsatt

Weleda dyrt merke?

Som et alternativ, se mer opplyst sibirisk

Veledu jeg tok i Maserkea for 580 (jeg fant sjekken))) den vanlige er verdt det.
Little Siberian i barnen verden 200₽
Skipet har ikke alltid

Det bør ikke være fettete, men fuktighetsgivende og bedre emolent. Emolium er super i denne virksomheten, det er for babyer fra fødselen, på grunn av vær, peeling og på grunn av oppvarming i leiligheter, da en sønn ble født, ga de oss en sampler i barselshospitalet, nå bruker vi bare det, huden min er tørr og sirupaktig, det er veldig bra fuktighet, de behandlet også atopisk dermatitt, og han ble forverret om vinteren i en tørr leilighet med oppvarming. Nå har datteren min peeling på kinn på grunn av frosten, og noen ganger glemmer jeg å salve den på gaten og kinnene mine skrur straks av. Jeg smurt min sønn med frost med bübchen krem, og nå er datteren min smurt med aqa krem ​​med frost. Men peeling emolyum fjerner fine, selv tørre sår fra dermatitt. Selges på apotek. Det er også fete i serien, men jeg tar et ikke-fettete, stort rør kalt emoliumemulsjon for kroppen. En allergi i form av bare en peeling manifesterer seg ikke, det må være rødhet, utslett etc. Vi har sett mange ting som allergier, så jeg tror ikke det er for mat.

Olje gjør ikke akkurat fuktighet. Vi har Liparz Lipikar BaumAp krem. Han er dyr, men super lett.

Lakobeyz repea, vel klare med peeling, som i kulden vet jeg ikke, med diathesis, bare Advanthan hjelper oss, jeg renser ansiktet mitt for natten om morgenen

+++ til lokobeyz ripea. En halv time før utgivelsen satte også på frost, vi ble anbefalt av flere leger.

Jeg kjøpte i apoteket krem ​​"quack-quack" og en nærende, og fuktighetsgivende vekslet, alt gikk. Vi hadde også veldig tørr hud. Jeg kjøpte også baby Vaseline med kamille. Det er bora baby krem ​​pluss, også veldig bra.

Jeg er en fan av Alice. Selv smøre, for alltid om vinteren, alle ansiktsflakene, og i år med Alice, og det er ingen hint.

Er Voksen Hudkrem Baby Safe?

Spørgsmålet om hvorvidt voksen barns ansiktskrem er trygt forblir kontroversielt. Mange tror at barns produkter er sikrere og absolutt ikke skader selv følsom hud. Men det viser seg faktisk at et produkt som passer for babyen, ikke fungerer bra på en voksenes hud. I denne artikkelen vil du finne ut om du skal bruke kosmetikk til barnevakt.

Fordel eller skade

Baby kremer anses som den mest lys og hypoallergenic. Faktum er at slike produkter er rettet mot å ta vare på den følsomme og sensitive huden til babyer. Babykrem kan brukes fra de første dagene av livet, så dette produktet er så trygt og naturlig som mulig.

Av denne grunn erstatter mange jenter sin fuktighetskrem eller nærende krem ​​for billigere barn. Denne beslutningen er begrunnet på en eller annen måte, fordi fettbarnets krem ​​har en positiv effekt på epidermis.

Det kan brukes til å gjøre huden mykere og mer delikat. Produktet hjelper til med å håndtere rødhet og beskytter huden mot sollys og forvitring. Noen jenter bruker det faktum at produktet fukter huden godt og legger det på ansiktet i stedet for primer. Også på grunnlag av selve produktet forberede forskjellige masker eller nærende kremer.

Hvorfor ikke

Men det er en magisk side med denne negative siden. Dette produktet anbefales ikke å bruke ikke bare for de som er allergiske mot visse komponenter, men også for jenter med sensitiv hud. La oss se hvorfor.

Først av alt, baby krem ​​er et produkt utviklet for å beskytte barnas hud. Hos voksne er syrebasebalansen forskjellig fra barn. Her ligger faren for babykrem. Han tar sikte på å senke nivået på Ph. Hos voksne er det allerede diskret, så dette produktet kan bare skade deg.

Også huden på en voksen og puster annerledes. Barnets kropp vokser og utvikler seg kontinuerlig, så huden på babyen puster mer aktivt. Barns kremer er rettet mot å beskytte huden og skape en usynlig film på overflaten. Og det vil bare skade en voksen, fordi huden i en mer moden alder må puste. Samtidig tillater ikke babykrem henne å gjøre det.

Barnens krem ​​legger på huden tillater ikke at den regenereres. Døde celler, tvert imot, limes sammen. Derfor blir beskyttelseskappen oppnådd enda sterk.

Også, som du vet, er de fleste barns kremer næringsrike. For barn er det selvsagt veldig bra. Men hvis et slikt produkt brukes regelmessig av en voksen, vil det med tiden føre til tilstopping av porene og utseendet til en stygg oljeskinn på ansiktet.

søknad

Det ser ut som om man tar hensyn til alle ulemper ved et slikt produkt, bør det utelukkes fra den kvinnelige kosmetikk i det hele tatt, for ikke å skade deg selv. Men det er fortsatt situasjoner der et slikt produkt virkelig hjelper, og ikke skader.

Så, baby krem ​​er egnet for å ta vare på tynn hud rundt øynene. Hvis huden i dette området er overdried, kan du prøve denne metoden for pleie.

Også dette produktet kan brukes på jenter med svært sensitiv hud. Hvis du ikke passer til andre produkter, kan du prøve å bruke baby krem. Oftest inneholder den ekstrakter av ulike planter og alle slags antiinflammatoriske stoffer. De gjør produktet trygt å bruke.

Også denne krem ​​er nyttig for deg i tilfelle du er engasjert i produksjonen av hjemmelaget kosmetikk. Dette produktet vil være et godt utgangspunkt for en hjemmelaget maske. Det er tykt og godt fuktighet og nærer huden.

effekt

Også mange tror at et slikt verktøy godt hjelper mot rynker og akne. Det er veldig enkelt, men generelt har produktet virkelig en god effekt på huden. La oss se på situasjoner der du virkelig kan bruke en babykrem til ansikt eller kropp.

Om vinteren

I kaldt vær er ansiktet konstant utsatt for frost eller sterk vind. På denne tiden er epidermis stadig under stress. Som et resultat ser vi manifestasjoner. Dette peeling og herdede områder, og rødhet. Å håndtere disse store problemene kan være ved hjelp av produktet for barna. Krem med en fettbunn i dette tilfellet er meget nyttig. Det myker huden, lindrer peeling, og fjerner alle slags rødhet.

Allergi og dermatitt

Svært ofte, som et resultat av å bruke en upassende krem, blir huden dekket av utslett. I dette tilfellet må du bruke ekstra tid og penger for å gjenopprette den. Hvis du tviler på effekten av hjemmemedisiner og ikke er villig til å bruke store penger på å reparere skadede områder, vil den enkleste barnekrem passe deg godt. Hypoallergen og beroligende produkt vil gjøre huden din bedre og renere på kort tid.

Øyevern

Dette har allerede blitt diskutert, men det er verdt å vurdere dette punktet mer detaljert. Faktum er at huden under øynene er mykere enn på resten av ansiktet. Derfor er det her at bruken av en aktiv fuktighetskrem med en fett konsistens her er fullt berettiget.

Mange jenter som har erstattet kremet for huden under øynene for dette verktøyet hevder at etter å ha påført det, blir epidermiene under øynene mer elastiske og glatte. Ved vanlig applikasjon glatter babykremet fine ansiktsrynker og senker utseendet til nye.

Fra de første tegn på aldring

På grunnlag av dette verktøyet er det også mulig å lage en god blanding for å fjerne pigmentplettene fra huden. For å gjøre dette trenger du en rik krem ​​og fem gram mumie. Bland mengden mat du trenger i en tørr beholder slik at du får en blanding med homogen konsistens. Den resulterende massen kan umiddelbart påføres ansiktet.

Du kan lagre produktet i flere uker. På dette tidspunktet må du prøve å bruke den aktivt og bruke produktet til ansiktet to ganger om dagen. Så du kan oppnå virkelig merkbare resultater.

I sin rene form, gjelder ikke babykrem på rynker. Hvis du har tørr hud, vil produktet bare tørke det ut i tillegg, og en ubehagelig usynlig film vil dukke opp på fet hud, noe som bidrar til den akselererte produksjonen av talg.

Mot akne

Det mest kontroversielle problemet er kanskje bruken av baby krem ​​som et middel for akne og alle slags utslett. Mange kjøpere hevder at det virkelig fungerer for dem. Men dette er sant, selvfølgelig, ikke for alle. Faktum er at dette produktet er for fet konsistens. Derfor danner et tett lag tykt og oljeaktig produkt et ideelt miljø for utvikling av kviser og akne på huden. Så håper at dette produktet vil spare deg for akne eller kviser er ikke verdt det.

struktur

Alle barnekrem er delt inn i produkter basert på vann, lanolin eller glyserin. La oss se på funksjonene til hvert produkt.

Fet babykrem er et av de mest kjente babypleieprodukter. Slike midler er kjent for oss siden sovjetiske tider. Sammensetningen av dette verktøyet ble deretter godkjent og anerkjent som trygt.

Den berømte røret med bildet av en katt og en hund fra den berømte fabrikken "Svoboda" er bare en krem ​​på fettbasis. Du kan finne forskjellige oljer i sammensetningen. Denne sammensetningen er supplert med ekstrakter av forskjellige urter - for eksempel lavendel eller kamille. Også disse kremer er beriket med vitaminer, som også er veldig bra for sensitiv hud.

Mer moderne utvikling er et vannbasert produkt. Slike midler dukket opp mye senere. De ble plassert som mer naturlige. Men sammensetningen av slike kremer er langt fra ideell, og mange lave kost kremer er supplert med smaker og alle slags konserveringsmidler.

Vel, den siste typen produkt er lanolinbaserte kremer. Naturlig lanolin anses som trygt, så mange produsenter bruker det. Når det gjelder planteekstrakter, er alt ganske kontroversielt. På den ene siden er naturlige urter veldig gode, fordi produktet er mer organisk. Men på den annen side kan mange oppleve en allergisk reaksjon på en slik komponent.

7 beste barnekrem

Før fødselen av babyen begynner foreldrene å bekymre seg hvis alt er klart. Tross alt krever krummene mange spesialverktøy, alt fra en nasal aspirator til et badtermometer. Selvfølgelig kan man ikke uten de obligatoriske daglige kosmetiske prosedyrene, hoveddelen av dem er rensing og beskyttelse av delikat baby hud.

Babyer har ofte bleieutslett, skalering, rødhet, utslett, fordi huden deres er tynnere og øm i forhold til voksne. Eliminere ubehagelige symptomer og beskytte mot miljøets negative innvirkning, vil hjelpe de beste barnens kremer som er enkle å finne på salg.

Den beste universelle fuktighetskrem for barn

 • tilgjengelighet;
 • hypoallergene;
 • mangel på dufter.
 • veldig fett;
 • sakte absorbert.

Den beste babykremet under bleien

 • naturlig sammensetning
 • hypoallergene;
 • lett absorbert.
 • høy pris.

Den beste baby krem ​​for bleieutslett

 • unik naturlig sammensetning
 • hypoallergene;
 • besitter bakteriedrepende virkning;
 • fremmer rask helbredelse av skade;
 • danner en beskyttende film;
 • fukter;
 • tørker våte områder;
 • økonomisk brukt.

Det beste barnets ansiktskrem

 • urteekstrakter;
 • naturlige vegetabilske oljer;
 • allergivennlig.
 • høy pris.

Den beste barnens kroppskrem

 • økonomisk forbruk;
 • naturlig sammensetning
 • godt absorbert.
 • sterk lukt;
 • høy pris.

De beste barnens kremer for å beskytte om vinteren

 • naturlig sammensetning
 • mulig bruk fra de første dagene av livet;
 • attraktiv pris.
 • helbredende handling;
 • økonomisk forbruk.
 • i sammensetningen er det parfymer og parabener.

Hvilken babykrem er best?

Enhver mor bør alltid ha et valg av flere produkter: barnet må ha en beskyttende krem ​​for daglig bruk av bleie og fuktighetsgivende krem ​​for kroppen. I bleier er babyens hud påvirket av høy temperatur, fuktighet og er i kontakt med urin. Kremet skaper en beskyttende film, bidrar til å opprettholde vannbalansen i huden og forhindrer forekomsten av betennelse.

Kroppen til en nyfødt baby trenger obligatorisk omsorg etter hvert bad, det er spesielt viktig å være oppmerksom på foldene. Eldre barn trenger også å fukte huden før en massasje eller med økt tørrhet, som ofte oppstår på grunn av allergi.

Også på hånden gjør det ikke vondt for å få et sterkere middel for bleieutslett, som for eksempel Sudocrem. For visse problemer, som diatese, atopisk dermatitt, eksponering for kaldt, vil du trenge ekstra kremer for å ta vare på ansiktets eller hendens hud, noe som er spesielt viktig om vinteren.

Det viktigste ved valg av babykrem, vær oppmerksom på sammensetningen: Den skal være så naturlig som mulig og inneholder kun nyttige ingredienser.

Voksen ansiktskrem

Krem til barnets delikate hud er laget på grunnlag av naturlige ingredienser. Han bryr seg perfekt for den sarte huden på babyen, uten å forårsake allergiske reaksjoner. Derfor begynner mange kvinner selv å bruke barnas ansiktsfløde. Det er imidlertid nødvendig å finne ut om det er tilrådelig å bruke det i voksen alder.

Er det mulig å bruke baby krem ​​for voksen hud

Noen kvinner med en viss frekvens resort til hjelp av baby krem ​​i omsorg for huden deres, mens andre tvert imot er redd. Faktum er at det ikke er noe utvetydig svar på spørsmålet om dette middelet er nyttig eller skadelig for en voksenes hud, så vi tar en nærmere titt på alle mulige fordeler og ulemper.

Så de viktigste fordelene med en serie barneværktøy:

 • Allergi;
 • basert på naturlige ingredienser;
 • stram huden, gjør den mer elastisk;
 • beskytte mot skadelige eksterne faktorer;
 • lindre tegn på betennelse.

Til tross for fordelene er babykrem ikke egnet for langvarig bruk av voksne, ellers kan følgende problemer oppstå:

 • forurensning av epidermis med toksiner, og som et resultat - rødhet, akne, hevelse;
 • huden blir veldig følsom, flak.

Barnas produkt kan ikke takle aldersrelaterte endringer. Det er mulig i sjeldne tilfeller å bruke en liten mengde av det på et forvitret ansikt.

Sammensetningen av baby krem

Kremens sammensetning avhenger av det tilsiktede formål: enten dette betyr beskyttelse mot ytre påvirkninger, eller for daglig pleie, antiinflammatorisk, fuktighetsgivende. I alle fall kan en rekke komponenter finnes i et slikt verktøy for barn.

Det er nødvendig å markere hovedingrediensene:

 • Naturlige animalske og vegetabilske oljer (for eksempel kokosnøtt, olivenolje, aprikoskjerneolje). De fukter, fukker, beskytter den fine huden på babyen.
 • Lanolin eller glyserin (bivoks). Glyserin lager en tynn film på ansiktet, som bidrar til å bevare fuktighet. Lanolin dekker også epidermis mer tett beskyttende lag, er vanedannende. Han forårsaker ikke skade på den tynne huden hos barn, men en voksen kan begynne problemer forbundet med tilstoppede porer.
 • Medisinplanter (kamille, St. John's wort, calendula). De lindrer irritasjon og betennelse, beroliger huden.

I tillegg til de ovennevnte stoffene i sammensetningen av barns produkter, oppdages panthenol, allantoin, sinkoksid. Dessuten bør de ikke være fargestoffer og konserveringsmidler.

Nyttige egenskaper til voksen ansikts hudkrem

Den konstante bruken av et barns apparat av en voksen kan føre til dannelse av en skadelig film på huden, en slags "skall". Derfor sier de gunstige egenskapene bare når kremet påføres av og til, for å oppnå visse resultater. Så, produktet er i stand til å løse følgende oppgaver:

 • Gjør huden mykere og fløyelsaktig.
 • Fukt tørk epidermis.
 • Midlertidig gi hudens elastisitet, stram dem.
 • Beskytt mot de skadelige effektene av vind, lave temperaturer, sollys.
 • Fjern acne.
 • For å kvitte seg med små strekkmerker (bør kombineres i kombinasjon med andre metoder, for eksempel med mamma).
 • Eliminer bunene (tørre områder i hjørnene av munnen).

Også ved hjelp av masker basert på fett baby krem ​​kan du raskt og enkelt bli kvitt alder flekker.

Mulig skade fra bruk

Eventuelle barnekrem gir selvfølgelig mange fordeler for voksen hud. Noen eksperter mener imidlertid fortsatt at kvinner ikke bør bruke dette produktet i den daglige omsorg. Huden til en voksen person for en stund blir jevn, delikat, silkeaktig. Denne effekten skyldes lanolin-komponenten, som er utformet for å skape en beskyttende film på ansiktet. Siden barnets hudcellefornyelsesprosesser skjer mye raskere, har den naturlige beskyttelsen ikke tid til å produseres, så kommer lanolinlaget til redning.

For huden på en moden person er en slik film skadelig. Det er en blokkering av porene, alle metabolske prosesser er bremset, toksiner elimineres ikke, døde celler begynner å holde seg sammen. En hevelse i ansiktet ser ut, og etter et par uker med konstant bruk ser huden på en voksen ut som det er mye verre enn før du bruker kremet. Konklusjonen er enkel: bruk børemiddel som et middel for huden, til ønsket resultat vises.

Anbefalinger for bruk

Eiere av tørr hud kan bruke et babyprodukt som en utmerket fuktighetskrem. Forbindelser med tradisjonell medisin anbefales å bruke en krem ​​til behandling av utslett på grunn av at det har beroligende, antiinflammatoriske egenskaper. For å løse dette problemet må verktøyet brukes daglig i 7-9 dager. For å forbedre og gi et positivt resultat, er det verdt å legge til noen dråper eucalyptus eller calendula olje.

Mask basert på baby krem ​​vil gjøre huden mer elastisk. For forberedelsen må du kombinere et halvt rør med krem ​​med 3 g mumie og renset vann. Alle komponenter blandes til glatt, gni inn i problemområdene i huden. Oppbevar verktøyet skal være på et kjølig sted.

For å fjerne rødhet anbefales det å påføre krem ​​på ansiktet med et tynt lag 1-2 ganger om dagen til feilen er fullstendig eliminert.

Kontra

Babykrem er logisk designet for en sensitiv hud av et barn. Dette betyr imidlertid ikke at det passer for alle. En tyngre kontraindikasjon, både for barn og voksne, er den individuelle intoleransen mot kremens komponenter. Hvis selv med ekstremt sjelden bruk av produktet på huden er det et økt fettinnhold, usunn glans, utseendet på akne, så er det bedre å suspendere bruken av denne omsorgsmessige kosmetikk.

Barnekrem fra innenlandske og utenlandske produsenter

Ved sjelden bruk er babykrem ikke bare egnet som fuktighetsgivende kosmetikk, men også som sminkebase. I dag er følgende merkevarer til salgs:

 • Chiccos "Nappycream" eliminerer akne og opprettholder ansiktsstrukturen (den har en lett tekstur, det er nesten ingen lukt, etter at det ikke har fått en følelse av klebrighet, blir huden øyeblikkelig mykere);
 • et rør av budsjettkrem "Casper" med kamille ekstrakt reduserer følsomheten i huden, fukter og nærer dem, og fjerner også tørrhetens følelse.
 • Krem til ansikt og kropp "Gentle" fra Bubchen takket være naturlige ingredienser (shea smør og mandel olje) forsiktig myker og fukter huden;
 • Johnson'sBaby er et veldig forsiktig middel, mykner huden perfekt, den absorberes raskt (den inneholder ekstrakt av naturlig melk og vitamin A, E).

Video: Trenger du en voksen hudpleie krem?

Selvfølgelig kan ikke barnekrem sammenlignes med noen voksne midler til hudpleie i ansiktet, men eksperter på kosmetologien anbefaler fortsatt kvinner ikke å bli involvert og bruke kremet i ikke lenger enn 10-14 dager. Barnets produkt er ikke i stand til å gi fullstendig omsorg for en voksenes hud, så det er bedre å bruke det som et hyggelig, nyttig tillegg til de viktigste kosmetiske produktene.

8 beste baby kremer

Hvis du, som alle moderne mødre, bruker bleier, og i kaldt du ikke smør barnet med bjørnefett på gammeldags måte, betyr det at du ikke kan uten spesielle barns kosmetikk. Selvfølgelig vil jeg beskytte babyen mot enhver "kjemisk" så mye som mulig, men en barnekrem er bare nødvendig for sin delikate hud. Fordi det er så viktig å finne et godt produkt som vil beskytte barnets hud mot eventuelle ytre påvirkninger, men det vil være naturlig og trygt. Vår undersøkelse vil hjelpe i søket, hvor vi samlet de beste barns kremer, etter å ha studert vurderinger og observasjoner fra foreldrene.

Baby krem ​​hvilket selskap å velge

Vi har allerede blitt vant til ensidig klassifisering, hvor utenlandske barns kosmetikk er svært naturlig og trygt, og innenlands - bare billig. Men vurderinger fra unge foreldre viser at det i dag er lett å finne gode barnekrem fra russiske produsenter. Mange bedrifter har startet utgivelsen av naturlige produkter, samtidig som de opprettholder den rimelige prisen på sine produkter.

Dette er varemerker:

2. Barnas apotek

Det berømte merket Avanta er litt ut av listen. Og selv om produktene er også svært effektive, blir foreldrene avskrekket av den komplekse og ikke alltid naturlige sammensetningen av barns kremer. Men de er laget i henhold til GOST og sertifisering passerer uten problemer, så kvaliteten her er greit.

Av de utenlandske produsentene ble det tyske firmaet Weleda og representanten for det engelske morsomsorget i vårt land anerkjent som det beste.

Faktisk er det mange andre kjente merkevarer av høy kvalitet barnas kosmetikk, men de høye prisene på deres produkter tillot dem ikke å komme inn i vår vurdering. Foreldre ser ikke poenget med å kjøpe en dyr krem ​​av den fremmerkte merkevaren hvis det er mulig å kjøpe en identisk sammensetning, men rimeligere, pleieprodukt.

Den beste fuktighetsgivende baby kremet - daglig pleie

Barnets hud kan ikke "arbeide" i full kraft, og beskytter kroppen mot fuktighetstap og penetrering av bakterier fra utsiden. I de første årene av babyens liv, kan hun ikke engang beskytte seg selv. Og når du bader din svake lipidbarriere mens du bader, kan du bare gjenopprette den ved hjelp av en fuktighetsgivende babykrem.

Umka "Moisturizing" - det enkleste

Hypoallergen babykrem er laget på basis av olivenolje og passer for alle - fra nyfødte barn til sine mødre som klager over tørr hud. Sammensetningen inkluderer panthenol, som akselererer celleregenerasjon og lindrer betennelse, så vel som bisabolol. Du bør ikke være redd for navnene: dette er en helt naturlig komponent - et ekstrakt fra essensielle oljen av en tropisk candee, som har antimikrobielle og antifungal effekter.

proffene:

 • Lys, ikke for fettete;
 • Hyggelig lukt;
 • hypoallergene;
 • Inneholder et kompleks av beskyttende stoffer med bred virkning
 • Kamille- og beteekstrakter lindrer øm eller skadet hud;
 • Praktisk snap-on lokk;
 • Rimelig pris.

ulemper:

 • Væskekonsistens;
 • Kort fuktighetsgivende effekt - opptil 2 timer.

Umka Children's Cream er det beste russiske omsorgsproduktet. Det forårsaker ikke klager fra kunder, egnet til daglig bruk, det absorberes raskt, og etterlater ingen rester på klær og bleier. En lett tekstur gjør det mulig å bruke det selv om sommeren.

Weleda næringsrik med calendula - helt naturlig

Tyskskrem med en beroligende effekt består helt av naturlige ingredienser. Dens formel er dominert av oljer og estere av søt mandel, sesam, calendula og apotek kamille.

proffene:

 • Helt sikkert;
 • Økonomisk brukt;
 • En blanding av essensielle oljer i stedet for dufter og smaker;
 • Eliminerer rødhet, peeling av tørr hud;
 • Healer små sår raskt;
 • Berger kløe.

ulemper:

 • Det føles fett og absorberes ikke umiddelbart i huden, og etterlater en klebrig film på overflaten i 10-15 minutter.
 • Ubeleilig metallrør;
 • Inneholder bivoks og urteekstrakter som kan forårsake allergi.
 • Høy pris

Tykk og tett barnekrem Weleda er et utvalg av et trygt og helt naturlig produkt for baby hudpleie. Men prisen er mye høyere enn innenlandske produkter, så et slikt kjøp vil ikke være rimelig for alle. I foreldrenes kommentarer er det også en ikke veldig vellykket løsning med en vri på hue - det er vanskelig å takle det hvis moren har en hånd.

Den beste krem ​​under bleen

Moderne bleier er enkle å bruke og gjør livet lettere for unge mødre. Men for barnas hud er en permanent "komprimering" på eselet fulle av bleieutslett, rødhet og kløe. For å unngå dette, må babys hud hver gang du trenger å smøre en spesiell krem, ikke gå glipp av en enkelt brett.

Morcare baby nappy krem ​​- den sikreste

Tykk krem ​​under bleen er utmerket ikke bare med bleieutslett, men også med små riper, så vel som insektbitt. Sammensetningen er ikke 100% naturlig, men det er ingen klager fra foreldrene. Det eneste rådet: Etter påføring må du gi kremet noen minutter slik at det absorberes i huden.

proffene:

 • Hyggelig lukt;
 • Økonomisk forbruk og en stor 150 ml kan;
 • Den har antibakteriell og antifungal effekt;
 • Healing effekt på grunn av ricinusolje;
 • Avlaster kløe og lindrer smerte.

ulemper:

 • En krukke med bred nakke virker ikke behagelig for alle, og lokket åpnes tett;
 • Tykk pasty tekstur - dårlig fordelt over huden og forblir i foldene;
 • Selges kun via Internett eller i spesialforretninger Morcare.

Faktisk er det en litt dyrere analog av den berømte Sudokrem med identisk sammensetning. Men lukten i morsomsorgen er mye hyggeligere.

Umka under bleien - den mest rimelige

Barnekrem med sinkoksid og olivenolje beskytter og beskytter ikke bare skadet hud, men også fuktiggjør det perfekt. Kan også brukes til dermatitt.

proffene:

 • Økonomisk utgift;
 • hypoallergene;
 • Fuktighetsgivende og sårhelingseffekt;
 • Raskt eliminerer rødhet og hevelse på skadet hud;
 • Tilgjengelighet og lav pris.

ulemper:

 • Fett, det er en følelse av klebrig hud;
 • Den standard snap-on lokk av Umka viste seg å være ubeleilig denne gangen - tykk pasta er dårlig presset ut gjennom et lite hull.

I isolerte tilfeller ble tørr hud observert etter påføring. Men det er ganske enkelt en individuell reaksjon på kremens komponenter, siden olivenoljen har en god fuktighetsgivende effekt.

Krem under bleen Kurnosiki - "ambulanse" for bleieutslett

Russisk krem ​​med en gjennomsnittlig priskategori med god mykningsevne og fuktighetsgivende effekt. Den består av D-panthenol, som forbedrer hudregenerering og metabolisme i cellene i epidermis.

proffene:

 • Stort volum av et rør på 120 ml;
 • Økonomisk forbruk;
 • Ikke-påtrengende behagelig lukt;
 • Copes med bleieutslett;
 • Det absorberes lett inn i huden, og gir ingen rester og klebrighet.
 • God konsistens - ikke så tykk som sine kolleger.

ulemper:

 • Skrue hette;
 • Den inneholder parabener - skadet av disse antiseptiske konserveringsmidlene er ikke blitt bevist, men allergiske reaksjoner på dem er mulige.

Barnekrem Kurnosiki under en bleie, dømmer etter vurderinger, klarer sin hovedoppgave godt. Men på grunn av de tvilsomme komponentene i komposisjonen, er det bedre å bruke det til "nødhjelp" i tilfelle bleieutslett som allerede oppstår. Og for å forebygge rødhet og daglig bruk, er det å velge et annet pleiemiddel.

De beste kremer å beskytte om vinteren

Siden fettkjertlene hos barn ennå ikke har lært hvordan de skal fungere effektivt, og mødre vasker sine babyer hele tiden, blir huden forsvarsløs før vind og frost. For å unngå obvetrivaniya, rødhet og mekanisk skade på ansikt og hender, i den kalde perioden av barnet må smøres med en spesiell krem.

Blizzard "Universal" - gir en følelse av varme

Ukrainske merkevaren produserer en virkelig multifunksjonell barnekrem til vinteren. Det kan brukes ikke bare for beskyttelse mot været, men også for å eliminere problemene med tørr hud. Formelen inneholder D-panthenol og en mykningskomponent - allantoin, kjent som en kraftig helbredelse og smertestillende middel.

proffene:

 • Ikke forårsaker allergier
 • Nærende og fuktighetsgivende effekt;
 • Mangel på uttalt lukt;
 • Rask håndtere rødhet og peeling av huden;
 • Subjektiv følelse av varme i blåsende vær.

ulemper:

 • Tett konsistens og følelse av en fettfilm;
 • Kort effekt.

Krem anbefales å brukes på ansiktet og hendene til barnet i en halv time før du går ut. Det er også effektivt for den allerede eksfolierte peeling eller rødmen av eksponert hud.

Barnets vinterkrem "Fra peeling og sprekker" - perfekt mykner

Krem av merkevaren "Barnapotek" med rosehip olje, beskytter huden mot forvitring, fukter det og eliminerer desquamation. Til tross for det faktum at produsenten angitt på pakkeapplikasjonen for hendene, bruker foreldre dette verktøyet til å ta vare på barnets ansikt.

proffene:

 • Formel beriket med vitamin A, E og F;
 • Fuktighetsgivende og beroligende effekt;
 • Lav pris;
 • Hyggelig lukt;
 • Myk tekstur.

ulemper:

 • Inneholder paraben og trietanolamin, som kan provosere allergiske reaksjoner;
 • Det absorberes ikke umiddelbart - det er bedre å bruke det på huden i 15-20 minutter før du går ut.

Vinterserien "Barnas apotek" inneholder også andre retningsmessige kremer: beskyttelse, mykgjøring og oppvarming.

Avanta "røde kinn" - den mest populære

Kremet er ganske populært, og merket blant mødre er kjent. Det er imidlertid vanskelig å snakke om sin absolutte natur og sikkerhet. De fleste anmeldelser av "Ruddy Cheeks" er positive, men det er isolerte tilfeller av allergi.

proffene:

 • Lav pris og absolutt tilgjengelighet - du kan kjøpe på et apotek;
 • Hyggelig søt lukt;
 • Effekten av ernæring og hudmykning;
 • Caring formel med kamille ekstrakt og vitaminer (A og E).

ulemper:

 • Det absorberes ikke umiddelbart, i løpet av de første minuttene oppstår en følelse av en klebrig oljeaktig film på huden;
 • Det er ganske mange paraben konserveringsmidler i sammensetningen;
 • Ikke i alle tilfeller viser 100% effekt, spesielt hvis barnet har for sensitiv hud;
 • Inneholder et potensielt allergen bivoks.

For å sikre at "Rosy cheeks" krem ​​ikke skader barnet, prøv å sette det på et lite hudområde først og se reaksjonen i 24 timer. Hvis det ikke er rødhet, kan du trygt bruke verktøyet hele vinteren.

Hva baby krem ​​å kjøpe

1. Hvis du er på utkikk etter en god og billig krem ​​for daglig hudpleie for barnet ditt, kan du trygt bruke den hypoallergene fuktighetsgivende formelen Umka.

2. For de som ikke sparer penger for å gi barnet sitt øko-kosmetikk, anbefaler vi deg å kjøpe Weleda nærende krem.

3. Du trenger definitivt en krem ​​til en bleie, så kjøp en krukke med mornebarnsdukke hver dag, eller se igjen produktene til TM Umka.

4. Ved bleieutslett (for eksempel når du bytter varemerket av bleier), vil Kurnosiki-verktøyet hjelpe deg med å håndtere dem raskt.

5. Fra høsten og til varmen kommer en tur med barn, kan du bare gå etter at du har brukt vinterkrem fra Barnas apotek.

6. Hvis barnet er veldig kaldt om vinteren eller lider av kald urtikaria, er det bedre å ta det universelle middelet av Metelitsa.

Gjennomgang: Barnekrem "Roma + Mashka" Lett og fuktighetsgivende - Bra barnekrem. IKKE fet! + penger sparing råd

God dag, kjære venner og besøkende Otzovik!

Vi husker alle de gode gamle babykremene. Slike i et metall fast rør. Spesielt luktende. Og alltid med en fett effekt. Etter det var hendene mine stadig i olje. Selv om barnekrem er et must i hvert hjem. Den er egnet til bruk, ikke bare for barn, men også for voksne.
Unge mumier som kjøper et førstehjelpsutstyr til en nyfødt, tenker ikke engang på hvorfor dette eller det er nødvendig i dette førstehjelpsutstyret. De kjøper fordi leger styrker og kjærester anbefaler. Halvdelen av settet trenger ikke uansett. Men få mennesker tenker på dette.

Så jeg bestemte meg for å samle inn et førstehjelpsutstyr til en nyfødt, før fødsel. Hun studerte hele Internett, fant ut hvilke problemer barn har og i hvilken måned i livet deres. Fant billige analoger av dyre verktøy. Og nå kan jeg lett hjelpe kjæresten min, en nyopprettet ung mor, med tips og triks om hva du skal gjøre og når, hvordan du smører, etc.
Det viste seg mye billigere! Og alt saken!
Og nå vet jeg alltid hvilket middel som er nødvendig i dette eller det tilfellet.

Så la oss se. Hvorfor trenger du baby krem?

Barnekrem er en stor hjelper for mange hudproblemer. Hvis huden er forvitret i kulde, så vil det passere etter at babyen er påført. Mamma kan bruke baby krem, selv for ansiktet. Dette er den tryggeste og mindre syntetiske krem! Det er nesten ingen allergi på huden. Baby krem ​​er umiddelbart og beskyttende, og fuktighetsgivende, og anti-inflammatorisk, og nærende for babyens hud! Barnekrem beholder nødvendig fuktighet i huden, tillater ikke inngrep av eksterne bakterier, er som et skjold mot frost og vind. Du kan smøre barnets kinn før du går en tur om vinteren. Likevel brukes barnekrem i tilfelle allergiske utslett på huden, irritasjoner, bleieutslett. Vi brukte dette når vi hadde på seg bleie.

Generelt trenger alle barn krem. Og jeg gjorde mitt valg. For barnet kjøpte kremet for barn "Roma + Mashka" Lett og fuktighetsgivende. I sitt førstehjelpsutstyr for voksne er det selvfølgelig alltid det gode gamle Barnekremet, det samme som var med vår barndom. Fet og stinkende)
Men for barnet bestemte jeg meg for å velge alle de samme kremene med en veldig subtil behagelig lukt.
Barnkrem "Roma + Mashka" Lett og fuktighetsgivende, ikke fettete. Absorberer raskt. Leaves ikke blader. Ruller ikke og danner ikke klumper.

Røret er lite, bare for et barns førstehjelpsutstyr.
Brukt denne krem ​​flere ganger. Alltid likt.

Jeg anbefaler alle å samle førstehjelpsutstyret nøye!
Du bør alltid være oppmerksom på hva de sier, skriv ut, gi råd til leger! Det er ikke alltid nødvendig å tro dem umiddelbart. Ja, og apotekere i apoteket er interessert i å selge varer dyrere. Igjen, og du vil ikke rådføre seg med dem.
Det er alltid bedre å finne analoger billigere. Slik som jeg kjøpte, for eksempel: i stedet for hva Bepanten utladet til oss, kjøpte D-Panthenol - dette er det samme! I stedet kjøpte Voltaren Diclofenac - det er det samme !! Og prisen i begge tilfeller er 300 rubler billigere. Og en rekke eksempler på billige analoger! På samme Voltaren gel er skrevet - den aktive substansen Diclofenac. Så hvorfor betale ekstra 300 rubler ?? For dufter? Eller lyse tegning?
Søk etter informasjon om jevnaldrende på Internett. Deretter lærer du mange nyttige ting og redder noen tusen rubler!

Og leger må generelt behandles med forsiktighet. Under graviditeten foreskrev gynekologen en blodfortynnende medisinering for meg. Hun skrev ut bare fordi i denne perioden er det beregnet å ta disse pillene. Hver uke skriver hun ut ulike piller for alle gravide kvinner. Hun har alltid en liste foran nesen hennes. Så gikk jeg til apoteket for å spørre hva slags behandling jeg ble utslettet denne gangen. Siden doktoren ikke forklarte noe for meg. Hun sa bare hvis jeg skriver ut, betyr det at du må kjøpe !! Apoteket fortalte meg at stoffet er veldig kraftig, for kjernene, det fortynner blodet veldig mye. Det koster mer enn 1000 rubler! Jeg var sjokkert.
Narkotika sikkert ikke kjøpe. Kom hjem, studerte informasjonen om stoffet på Internett. Han var kategorisk kontraindisert for meg. Siden barndommen har jeg veldig flytende blod. Og viktigst, hva som er skrevet på kortet mitt, er det jeg har rooting for siden barndommen. Og legen så ikke engang ut. Instruksjonene av stoffet sier at gravide kvinner kan misforstå hvis det er problemer med blod. Her er det. Tro etter denne legen!
Jeg hadde en stor kamp med gynekologen min. Hun var sjokkert selvfølgelig. Fra meg selv sannsynligvis. At hun er så dum. Umiddelbart synlig samarbeid med apoteket!

Alt dette har selvfølgelig ingenting å gjøre med barnets krem)))) for å si, en liten utfordring) Jeg oppfordrer alle til å være forsiktige.

En krem ​​til barn, "Roma + Mashka" Lys og fuktighetsgivende råd) prisen er den samme som den gode gamle babykrem.

Er Voksen Hudkrem Baby Safe?

Spørgsmålet om hvorvidt voksen barns ansiktskrem er trygt forblir kontroversielt. Mange tror at barns produkter er sikrere og absolutt ikke skader selv følsom hud. Men det viser seg faktisk at et produkt som passer for babyen, ikke fungerer bra på en voksenes hud. I denne artikkelen vil du finne ut om du skal bruke kosmetikk til barnevakt.

Fordel eller skade

Baby kremer anses som den mest lys og hypoallergenic. Faktum er at slike produkter er rettet mot å ta vare på den følsomme og sensitive huden til babyer. Babykrem kan brukes fra de første dagene av livet, så dette produktet er så trygt og naturlig som mulig.

Av denne grunn erstatter mange jenter sin fuktighetskrem eller nærende krem ​​for billigere barn. Denne beslutningen er begrunnet på en eller annen måte, fordi fettbarnets krem ​​har en positiv effekt på epidermis.

Det kan brukes til å gjøre huden mykere og mer delikat. Produktet hjelper til med å håndtere rødhet og beskytter huden mot sollys og forvitring. Noen jenter bruker det faktum at produktet fukter huden godt og legger det på ansiktet i stedet for primer. Også på grunnlag av selve produktet forberede forskjellige masker eller nærende kremer.

Hvorfor ikke

Men det er en magisk side med denne negative siden. Dette produktet anbefales ikke å bruke ikke bare for de som er allergiske mot visse komponenter, men også for jenter med sensitiv hud. La oss se hvorfor.

Først av alt, baby krem ​​er et produkt utviklet for å beskytte barnas hud. Hos voksne er syrebasebalansen forskjellig fra barn. Her ligger faren for babykrem. Han tar sikte på å senke nivået på Ph. Hos voksne er det allerede diskret, så dette produktet kan bare skade deg.

Også huden på en voksen og puster annerledes. Barnets kropp vokser og utvikler seg kontinuerlig, så huden på babyen puster mer aktivt. Barns kremer er rettet mot å beskytte huden og skape en usynlig film på overflaten. Og det vil bare skade en voksen, fordi huden i en mer moden alder må puste. Samtidig tillater ikke babykrem henne å gjøre det.

Barnens krem ​​legger på huden tillater ikke at den regenereres. Døde celler, tvert imot, limes sammen. Derfor blir beskyttelseskappen oppnådd enda sterk.

Også, som du vet, er de fleste barns kremer næringsrike. For barn er det selvsagt veldig bra. Men hvis et slikt produkt brukes regelmessig av en voksen, vil det med tiden føre til tilstopping av porene og utseendet til en stygg oljeskinn på ansiktet.

søknad

Det ser ut som om man tar hensyn til alle ulemper ved et slikt produkt, bør det utelukkes fra den kvinnelige kosmetikk i det hele tatt, for ikke å skade deg selv. Men det er fortsatt situasjoner der et slikt produkt virkelig hjelper, og ikke skader.

Så, baby krem ​​er egnet for å ta vare på tynn hud rundt øynene. Hvis huden i dette området er overdried, kan du prøve denne metoden for pleie.

Også dette produktet kan brukes på jenter med svært sensitiv hud. Hvis du ikke passer til andre produkter, kan du prøve å bruke baby krem. Oftest inneholder den ekstrakter av ulike planter og alle slags antiinflammatoriske stoffer. De gjør produktet trygt å bruke.

Også denne krem ​​er nyttig for deg i tilfelle du er engasjert i produksjonen av hjemmelaget kosmetikk. Dette produktet vil være et godt utgangspunkt for en hjemmelaget maske. Det er tykt og godt fuktighet og nærer huden.

effekt

Også mange tror at et slikt verktøy godt hjelper mot rynker og akne. Det er veldig enkelt, men generelt har produktet virkelig en god effekt på huden. La oss se på situasjoner der du virkelig kan bruke en babykrem til ansikt eller kropp.

Om vinteren

I kaldt vær er ansiktet konstant utsatt for frost eller sterk vind. På denne tiden er epidermis stadig under stress. Som et resultat ser vi manifestasjoner. Dette peeling og herdede områder, og rødhet. Å håndtere disse store problemene kan være ved hjelp av produktet for barna. Krem med en fettbunn i dette tilfellet er meget nyttig. Det myker huden, lindrer peeling, og fjerner alle slags rødhet.

Allergi og dermatitt

Svært ofte, som et resultat av å bruke en upassende krem, blir huden dekket av utslett. I dette tilfellet må du bruke ekstra tid og penger for å gjenopprette den. Hvis du tviler på effekten av hjemmemedisiner og ikke er villig til å bruke store penger på å reparere skadede områder, vil den enkleste barnekrem passe deg godt. Hypoallergen og beroligende produkt vil gjøre huden din bedre og renere på kort tid.

Øyevern

Dette har allerede blitt diskutert, men det er verdt å vurdere dette punktet mer detaljert. Faktum er at huden under øynene er mykere enn på resten av ansiktet. Derfor er det her at bruken av en aktiv fuktighetskrem med en fett konsistens her er fullt berettiget.

Mange jenter som har erstattet kremet for huden under øynene for dette verktøyet hevder at etter å ha påført det, blir epidermiene under øynene mer elastiske og glatte. Ved vanlig applikasjon glatter babykremet fine ansiktsrynker og senker utseendet til nye.

Fra de første tegn på aldring

På grunnlag av dette verktøyet er det også mulig å lage en god blanding for å fjerne pigmentplettene fra huden. For å gjøre dette trenger du en rik krem ​​og fem gram mumie. Bland mengden mat du trenger i en tørr beholder slik at du får en blanding med homogen konsistens. Den resulterende massen kan umiddelbart påføres ansiktet.

Du kan lagre produktet i flere uker. På dette tidspunktet må du prøve å bruke den aktivt og bruke produktet til ansiktet to ganger om dagen. Så du kan oppnå virkelig merkbare resultater.

I sin rene form, gjelder ikke babykrem på rynker. Hvis du har tørr hud, vil produktet bare tørke det ut i tillegg, og en ubehagelig usynlig film vil dukke opp på fet hud, noe som bidrar til den akselererte produksjonen av talg.

Mot akne

Det mest kontroversielle problemet er kanskje bruken av baby krem ​​som et middel for akne og alle slags utslett. Mange kjøpere hevder at det virkelig fungerer for dem. Men dette er sant, selvfølgelig, ikke for alle. Faktum er at dette produktet er for fet konsistens. Derfor danner et tett lag tykt og oljeaktig produkt et ideelt miljø for utvikling av kviser og akne på huden. Så håper at dette produktet vil spare deg for akne eller kviser er ikke verdt det.

struktur

Alle barnekrem er delt inn i produkter basert på vann, lanolin eller glyserin. La oss se på funksjonene til hvert produkt.

Fet babykrem er et av de mest kjente babypleieprodukter. Slike midler er kjent for oss siden sovjetiske tider. Sammensetningen av dette verktøyet ble deretter godkjent og anerkjent som trygt.

Den berømte røret med bildet av en katt og en hund fra den berømte fabrikken "Svoboda" er bare en krem ​​på fettbasis. Du kan finne forskjellige oljer i sammensetningen. Denne sammensetningen er supplert med ekstrakter av forskjellige urter - for eksempel lavendel eller kamille. Også disse kremer er beriket med vitaminer, som også er veldig bra for sensitiv hud.

Mer moderne utvikling er et vannbasert produkt. Slike midler dukket opp mye senere. De ble plassert som mer naturlige. Men sammensetningen av slike kremer er langt fra ideell, og mange lave kost kremer er supplert med smaker og alle slags konserveringsmidler.

Vel, den siste typen produkt er lanolinbaserte kremer. Naturlig lanolin anses som trygt, så mange produsenter bruker det. Når det gjelder planteekstrakter, er alt ganske kontroversielt. På den ene siden er naturlige urter veldig gode, fordi produktet er mer organisk. Men på den annen side kan mange oppleve en allergisk reaksjon på en slik komponent.

Barnekrem til voksne: En enkel løsning på komplekse problemer

Babykrem er det første kosmetiske produktet i livet til en ny mann.

Men ikke alle vet at barnekrem med like stor suksess kan brukes på voksen hud i ansiktet, mens det har et stort antall positive effekter.

I denne artikkelen vil vi behandle dem nærmere.

Hvordan gjør baby krem

Kosmetikk, designet for babyer, er veldig nyttig, fordi handlingen er rettet mot å ta vare på den mest delikate huden - babyens epidermis.

I tillegg kan den brukes fra de første dagene til et barns liv.

Babykrem fordeler også huden til en voksen, nemlig:

 • forskjellige antibakterielle og antiinflammatoriske effekter;
 • har mykningsegenskaper;
 • gir hudhydrering og ernæring;
 • fungerer som en pålitelig beskyttelse av huden;
 • lar deg bekjempe rødhet;
 • har uttalt hypoallergeniske egenskaper;
 • vil hjelpe med små brannsår eller allergier mot kulde;
 • fremmer utjevning av små rynker;
 • kan brukes som grunnlag for sminke.

Takket være disse verdifulle egenskapene, er verktøyet fordelaktig for en voksenes hud. Ved å bruke det kan du løse forskjellige problemer og få huden til å passe perfekt.

På mange måter, fordelene med baby krem ​​på grunn av tilstedeværelsen av naturlige komponenter i den.

Så kosmetikk for barn inneholder:

 • kamille (har antimikrobiell virkning);
 • calendula (anti-inflammatorisk effekt);
 • sekvens (bidrar til å takle allergi);
 • fennikel (har smertestillende egenskaper);
 • panthenol (antiinflammatorisk middel);
 • sheasmør (fukter og beskytter huden);
 • kakaosmør (ideell komponent for sensitiv hud);
 • glycerol;
 • vitaminer (A, B, C) og andre nyttige ingredienser.

Se en video om fordelene og farene ved babykrem for voksne

Vurderingen av ansikts kremer etter 35 år er her.

Hva er fordelene og skadene for voksen hud

La oss se nærmere på hva er de fordelaktige egenskapene til barnekrem til voksen hud, samt hvilken skade det kan forårsake.

Fordelene med baby krem ​​er på grunn av sin:

 • lønnsomhet - hvis du sammenligner kostnaden for barnas kosmetikk og voksen, så er den første, selvsagt, mye mer lønnsom;
 • hypoallergenic - i barnekrem er det ingen smaker, fargestoffer og andre skadelige kjemikalier som forårsaker allergiske reaksjoner hos spesielt følsomme personer;
 • varierende grader av fett - eiere av enhver type hud kan velge de mest hensiktsmessige midler for seg selv;
 • universalitet - du kan bruke barnekrem til ansiktets og kroppens hud;
 • beskyttende egenskaper - om vinteren vil barnets krem ​​beskytte huden mot forvitring, og om sommeren vil ikke tillate forekomst av solbrenthet.

Men ikke uten negativ, så fra de skadelige egenskapene til baby krem ​​kan kalles:

 • i noen tilfeller vil barnekrem bare skjule alvorlige hudpatologier, distrahere av sine beslutninger;
 • Barnas kosmetikk er laget med hensyn til økt metabolisme, samt gassutveksling hos babyer;
 • Huden på voksne "puster" ikke så mye som hos barn, derfor kan det som følge av regelmessig bruk av slike stoffer, forstyrre metabolismen i stor grad.
 • Når den brukes på huden til en voksen, begynner barnets krem ​​å danne den tynneste filmen, som hindrer tilgangen av livgivende fuktighet til den tørkede huden, og tørr hud tørker derfor enda mer ut.
 • Eiere av fet hud bør nekte baby kosmetikk for å beskytte seg mot tilstopping av porer og opphopning av talg.

Mest populære verktøy

La oss nå se nærmere på de mest kjente varianter av babykrem, som har den mest uttalt effekten.

kantarell

Det er den beste fuktighetskrem for ansiktet, som er i stand til å sørge for ømme hud hos barn, så vel som voksne.
Den Chanterelle baby krem ​​har en rekke fordelaktige egenskaper:

 • har mykningsegenskaper;
 • Nærer huden med et kompleks av næringsstoffer;
 • er en fuktighetskrem for tørr hud;
 • bidrar til normalisering av vann-lipidbalanse;
 • lindrer irritasjon på følsom hud;
 • Beskytter huden mot negative miljøpåvirkninger.

Den høye effektiviteten til dette kosmetiske produktet er gitt av innholdet av slike verdifulle ingredienser:

 • solsikkeolje (det er en naturlig mykning og beskyttende komponent);
 • lanolin - en annen mykningsbestanddel som gir huden mykhet og fløyelsaktighet;
 • kamille ekstrakt - har beroligende, helbredende og fuktighetsgivende egenskaper;
 • Vitamin A - har en fuktighetsgivende og beskyttende effekt;
 • eukalyptusolje - forskjellige antiseptiske og antivirale effekter.

Kostnaden av baby krem ​​"Chanterelle" varierer fra 40 til 60 rubler.

Tik Tak

Barnekrem "Tik Tak" er et veldig populært middel for å ta vare på huden. Hovedvirkningen av dette produktet skyldes tilstedeværelsen av naturlige ingredienser i den, samt oljer som gir mild hudpleie.
Med "Tick Tak" kan du myke huden, eliminere følelsen av tetthet og tørrhet som oppstår når det gjelder dehydrering og chapping. I tillegg har kremet beroligende egenskaper, klare å håndtere irritasjon og rødhet. Den har en lett tekstur som gir enkelhet og brukervennlighet.
Krem inneholder naturlige ekstrakter og oljer, og oppskriften betyr ingen farger og parabener.
Også dette kosmetiske produktet er rikt på verdifulle komponenter, inkludert:

 • Tymmeekstrakt - har helbredende egenskaper, klare å håndtere betennelsesfenomener;
 • Yarrow ekstrakt - Healing og anti-inflammatoriske egenskaper er også inneboende i det;
 • Viburnum ekstrakt - forskjellig styrking og bakteriedrepende virkning;
 • Betakaroten - sliter med tørrhet og peeling av huden;
 • lanolin - nærer huden, eliminerer problemet med å tørke huden;
 • bivoks - har bakteriedrepende og styrke egenskaper;
 • glycerin - fuktiggjør huden svært.

Kostnaden for Tik Tak baby krem ​​overstiger ikke 50-60 rubler for ett rør av produktet.

Jeg selv

Dette verktøyet er spesielt beregnet på den fine huden til spedbarn, men samtidig kan den brukes på voksen hud.
Sammensetningen av babykrem "Jeg selv" inneholder disse naturlige ingrediensene:

 • gran ekstrakt;
 • emulsjonsvoks;
 • soyaolje.

De klarer seg godt med utseende av peeling og irritasjon, og varierer også i antiinflammatoriske, sårhelende, nærende og mykgjørende egenskaper.
Hvis du fokuserer på kostnaden for dette verktøyet, er det likt den forrige versjonen og ligger i størrelsesorden 50-60 rubler.

frihet

Krem til babyer under høyt navn "Frihet" har en universell effekt på babyens hud, så den kan brukes i flere situasjoner (inkludert voksne).
På grunn av den myke innslaget og den delikate teksturen, vil du ikke oppleve ubehag i prosessen med applikasjonen.
Barnekrem "Frihet" er designet for å takle slike oppgaver:

 • forsiktig påvirke huden;
 • oppfrisk og avkjøl huden;
 • bekjempe følelser av kløe og brenning;
 • lindre irritert hud, forhindre nye irritasjoner;
 • myke, nærme og fukte.

Hvis vi snakker om sammensetningen av dette verktøyet, inneholder det følgende komponenter:

  • Lanolin er et dyrefett som gjenoppretter vann-lipidbalansen i epidermis og myker overflatelaget;
  • kamille ekstrakt - har beroligende egenskaper;
  • Lavendelolje - veldig effektiv for solbrenthet, samt ulike betennelsesfenomener;
  • menthol er en kjølingskomponent, også et antiseptisk middel;
  • Vitamin A - hjelper til med å gjenopprette skadet hud og forbedre utseendet.

Cream "Freedom" vil koste litt dyrere enn de forrige alternativene, prisen starter fra 100 rubler.

Byubhen

Den opprinnelige oppgaven med krem ​​er å gi rask og høy kvalitet i tilfelle irritasjon, rødhet og skader på huden i bleieområdet.
Disse tiltakene bidrar til kamilleekstrakt, sinkoksid og panthenol.

Også dette produktet inneholder shea smør, solsikke og hvetekim, som bidrar til å gjenopprette beskyttende lipid hudbarriere, samt bivoks, som danner en lufttett beskyttende film som forhindrer huden i kontakt med forurensninger.

Barnekrem "Bübchen" refererer til kategorien dyrere produkter, prisen for den starter fra 900 rubler for en krukke med penger. Om krem ​​under bleen Bubchen detalj.

Video om regler for valg

I hvilke tilfeller brukes

Når det brukes til kvinner, gir barnekrem deg mulighet til å fukte huden, stramme den, myke den, og også lykkes med å håndtere inflammatoriske fenomen.

Produkter som inneholder glycerin, kamille ekstrakt og ulike vitaminer kan brukes til å fukte sensitiv og tørr hud, samt beskyttelse mot ultrafiolett stråling, kulde og vind.

Tradisjonell medisin anbefaler bruk av barnekrem som et effektivt middel for akne, da det har uttalt antiinflammatoriske og beroligende egenskaper. Til dette formål bør den brukes hver dag i flere uker. Hvis du vil forbedre effekten av produktet, må du legge til calendula og eukalyptusolje til den.

I tillegg er barnekrem, som dommer etter vurderinger, effektivt taklet problemet med strekkmerker. Det fukter huden og gir elastisitet til den. Forbedre effekten av midler vil hjelpe deg mamma.

En annen måte å bruke baby krem ​​på - som en maske for hår. I dette tilfellet bør det påføres våte krøller 30 minutter før du vasker hodet. Du kan også legge til krem ​​til forskjellige masker som en ekstra aktiv ingrediens.

Video: Trenger jeg en barnekrem til voksne.

anmeldelser

Gjennomgå 1. Catherine. For første gang med baby krem ​​ble jeg møtt med utseendet til datteren min. Så skjedde det en tanke mot meg, men hva om jeg prøvde å bruke dette verktøyet for meg selv? Min hud er naturlig tørr, så babykrem gir den den nødvendige hydrering og næring, hvoretter huden blir myk og fløyelsaktig, akkurat som min baby. Jeg kan trygt anbefale dette verktøyet til eiere av tørket hud.

Gjennomgå 2. Olesya. Det har lenge vært hørt at du kan bruke barnas kosmetikk til voksne, men tør ikke å utføre et lignende eksperiment på deg selv. En gang på råd fra en venn som har et lite barn, søkte hun en liten mengde Bübchen krem ​​i ansiktet hennes. Resultatet ble veldig hyggelig overrasket - huden har blitt mye mer hydrert, smidig og strålende. Nå er krukken med denne mirakuløse krem ​​alltid i min kosmetiske pose.

Gjennomgang 3. Marina. Hvis du vil bruke naturlig kosmetikk som ikke inneholder mye kjemikalier og skadelige tilsetningsstoffer - vær oppmerksom på barnas ansikts kremer. Resultatet av dem overgår alle forventninger, og prisen er hyggelig fornøyd. Jeg anbefaler!

Som det fremgår av denne artikkelen, er barns kremer for huden på ansiktet av voksne svært populære og lar deg oppnå en god effekt i hudpleie. Vær oppmerksom på at babykrem kanskje ikke passer for fet og kombinasjonshud, den er ideell til å påføre den på tørr hud. I dette tilfellet får du den nødvendige hydrering uten virkning av oljeaktig glans og forstørrede porer.

Flere Artikler Om Typer Acne