Registrer deg for å legge igjen en anmeldelse.
Det tar mindre enn 1 minutt.

Jeg bruker stoffet Zener, når utslett vises på ansiktet. På grunn av det faktum at stoffet er antibakterielt, fungerer det raskt og effektivt.
Det eneste negative - det virker så aggressivt at det kan forårsake peeling og tørr hud. For å unngå slike konsekvenser må du følge 2 regler:
1. bruk stoffet i moderasjon Jeg bruker det ikke på huden i mer enn 7 dager uten pause;
2. Bruk en prikk ikke mer enn 2 ganger om dagen, uten å påvirke sunn hud.
Med riktig tilnærming, lindrer Zener raskt betennelse og bidrar til forsvunnet akne.
Det bør forstås at stoffet bare påvirker overfladisk forbedring av huden og ikke påvirker årsaken til akne. Derfor, etter å ha nektet å bruke det, kan utslettene returnere.

Et godt middel er Zenerit. Jeg bruker det bare. Det viktigste fra hele presentert segment er å finne din egen. Dette verktøyet er hypoallergenisk og laget slik at du kan hjelpe mange mennesker. Med en annen hudtype og graden av betennelse.
Dette er ikke en tradisjonell medisin, men en medisin som anbefales av dermatologer. Dens sammensetning inneholder antibiotikum erytromycin. Uten en slik seriøs støtte til kroppen med dette problemet kan det fortsatt ikke klare seg. Det vil ikke forårsake skade fordi det er rettet spesielt mot problemet. Også av de aktive stoffene - sink gir en ekstra antiinflammatorisk og bakteriostatisk effekt.
Jeg brukte det 2 ganger om dagen, og resultatet tilfredsstillet meg etter 2 uker.

Prisene ville ikke vært Zinerita, hvis huden ikke hadde blitt vant til det etter tre eller fire søknader. Første gang jeg var glad med ham, fordi det var verdt å behandle dem akne, da de begynte å tørke med kosmisk fart. Om natten lyset og spredte spredningen på ansiktet. Men allerede på den tredje behandlingen reagerte huden verre, og den femte ga ikke resultater. Jeg vet ikke hvordan de blir tilbudt å bli behandlet i 12 uker, ikke en hud kan stå her. Alternativet til å ta en pause og gi en person en hvile er heller ikke egnet, fordi Zerin raskt utløper. Det viser seg at dette er et par ganger hjelp, ikke mer.

Zinerit ble behandlet nesten hele sommeren. Akne var mye, og problemet var veldig gammelt. Men til slutt forsvant de nesten helt. Så verktøyet fungerer, og det viktigste ikke forårsaker overdreven skade på huden. Dessuten renser det effektivt. Derfor brukes den også til slike prosedyrer, men bare når det er et reelt behov.
Før du bruker stoffet, anbefaler jeg at du leser instruksjonene og nøye gjennomgår listen over bivirkninger. Og det bør huskes på at i tilfelle brudd og økning i anbefalt dose, kan Zinerit være vanedannende.

Før jeg begynte å bruke Zener, visste jeg at det var vanedannende og jeg trengte ikke å bruke det hele tiden.
Huden blir raskt vant til stoffet på grunn av innholdet i antibiotika. Av denne grunn virker stoffet raskt og effektivt. Verktøyet ødelegger raskt bakteriene og bakteriene som forårsaker akne.
For meg selv bestemte jeg meg for at jeg ville bruke verktøyet til å peke på store utslett, da jeg trengte å bli kvitt dem raskt.
Når du bruker Zinerit på hele ansiktet, kan det oppstå peeling, siden produktet er veldig tørr hud. Hvis huden er tørr og normal, vises tørrhet raskt. Jeg har fet hud, men jeg merker fortsatt på de tørkede områdene i huden og derfor fukter dem sterkt.
Til mangel på stoffet kan også inkludere kostnaden.
For alvorlige hudproblemer, må du bruke Zener-kurs, 1-2 uker. Umiddelbart må du være forberedt på at etter bruk av akne kan det komme tilbake.
Til tross for manglene bruker jeg fremdeles verktøyet, da det gir en reell mulighet til raskt å forbedre tilstanden til huden. Med riktig, forsiktig bruk, kan du unngå å bli vant til stoffet og de tørker ut huden.

Zener er den samme taleren som alle vet, består av to deler: pulver og væske, de må blandes og rystes grundig, og deretter bruke den.
Som en del av et antibiotika, så må du bruke med forsiktighet, og det ville være bedre å først besøke en hudlege. Det gjorde jeg bare fordi jeg ikke liker selvmedisinering. I tillegg til Zinerit ble jeg foreskrevet en diett med rikelig med vann for å rense kroppen. Hva hjalp mer, en diett eller medisin, jeg vet ikke, jeg synes det er bedre å gjøre slike ting i et kompleks.
Ulempene med zerinitt er i sin pris, lukten og sammensetningen, antibiotika er ikke en spøk, jeg ble fortalt å bruke den i henhold til skjema 2 til 2, slik at huden ville komme seg. Behandlingen tok en måned.
Første uke - ingen endring.
Den andre uken er tørking av kviser.
Tredje uke - aktiv peeling.
Den fjerde uken er hudfornyelse.
I den femte uken ble ansiktet nesten klart, det var flekker på stedet av noen kviser, etter akne, var akne seg borte. Mye har gått, akne bryder meg ikke lenger, men jeg gjør anstrengelser for dette: Jeg støtter dietten for ikke å tette kroppen, jeg bruker mykt tonics, jeg gjør dyp rensing en gang i uken, kjøp god kvalitet kremer. Ingen medisin vil hjelpe hvis du ikke bryr deg om kroppen din.

Zener selges i en pappkasse. Inne er det to bobler - med pulver, med løsemiddel. For å få en løsning, må du blande disse to komponentene. Kostnaden for midler er høy - 500 rubler. Antibiotikuminnholdet i Zenerite er en annen frastøtende faktor. Dette, dessverre, kan føre til avhengighet. Men hvis du bruker den forsiktig, vil alt bli bra.
Jeg bruker bare punktvis. Forresten er det en spesiell dyse i settet, med hjelp av hvilke, det er veldig praktisk å bruke løsningen. Legemidlet bør påføres i et tynt lag. Noen ganger blir det i munnen min, noe som skaper en ikke så ubehagelig følelse av bitterhet. Jeg bruker den 2 ganger om dagen - om morgenen og om kvelden.
Akne blir virkelig mange ganger mindre. På slutten av kurset forsvinner de. Huden er jevn, naturlig tone. Ingen rødhet og sorte prikker. Selv peeling var ikke.
For øyeblikket er det det mest effektive middelet for akne. Forresten, de kan til og med brukes av gravide og ammende kvinner, men bare etter å ha konsultert en lege.
Hovedfordeler: det hjelper raskt, det er praktisk å lage en løsning. De viktigste ulempene: en liten holdbarhet, antibiotika, kan være vanedannende.

På en gang prøvde jeg på meg selv en haug med forskjellige forberedelser for akne, alt fra billige talkere og geler, og endte med nyfangede og dyre ansiktsmasker. Effekten av dette og den andre, for det minste, imponerte ikke på meg. Zenerit ble bare brukt en gang, og han hjalp meg nesten umiddelbart. Instruksjonene sier at effekten kommer etter 11-12 uker (behandling), men personlig reagerte huden min på Zenerite veldig raskt. 99% av akne er borte etter 3 dager.
Løsningen lukter nesten ikke, konsistensen er som vanlig vann. Pulveret er helt løselig i vann. Flasker med Zinerite varer i 2 måneders bruk.
Med en løsning kan du tørke ikke bare de stedene hvor akne ofte akkumuleres, men hele ansiktet som helhet. Zinerit tørker litt på huden, desinfiserer den godt. Antistoffet er en del av produktet, så det er ikke en eneste bakterie i ansiktet du kan overleve!
Effekten er ikke den lengste. Akne begynner å vises igjen etter ca 2 måneder. Jeg vil gjerne ha et varig resultat!
Men jeg er glad for at dette verktøyet hjelper og virkelig renser ansiktets hud. Jeg bruker det hver tredje måned. Ingen bivirkninger ennå lagt merke til. Huden ser godt ut, det er ingen overflødig greasiness.

Hva er Zenert, og hvordan virker det på akne?

Legemidlet Zener er et universelt middel som vil bli kvitt akne i ansikt, rygg, bryst og dekolleté.

Zener påvirker alle faktorer som forårsaker akne i ansiktet.

Den gjennomsnittlige prisen på Zinerit i Moskva apotek: 430 rubler.

Den består av to hoved aktive aktive ingredienser - sink og erytromycin.

 • Erytromycin: dreper bakterier som forårsaker ømhet, rødhet og dannelse av dype hudfeil (arr og alder flekker).
 • Zink: har en tørkeeffekt og antiinflammatorisk virkning, normaliserer tilstanden av lokal og generell immunitet, fjerner giftstoffer og slagger og har en sårhelende effekt.

Med det komplekse samspillet mellom disse to aktive ingrediensene, kjemper Zinerit, som er produsert av det nederlandske farmasøytiske firmaet Astellas, effektivt manifestasjoner av akne i ansiktet, både med åpne lukkede og lukkede subkutane.

Hvordan søke Zenerit?

Legemidlet Zener produseres i form av et løsemiddel (basert på alkohol) og pulver, som må blandes før de er fullstendig oppløst umiddelbart før bruk. Den resulterende lotionen skal lukkes med en spesiell applikasjonsdeksel. Holdbarhet oppnådd medisinsk lotion er fem uker.

Zinerit lotion påføres huden, pre-cleared av smuss og sminke, med akne-berørt hud (akne steder). For å gjøre dette, vipp flasken ned og trykk den lett mot huden slik at maskedelen av applikatoren er impregnert med preparatet, som reguleres ved å trykke på kraften. Legemidlet brukes ikke mer enn to ganger om dagen i ti uker.

De første positive resultatene av behandlingen vises to uker etter starten av Zinerit:

 • Huden blir nivellert, blir mild og sunn, den fete skinnet forsvinner.
 • Liten akne forsvinner gradvis, og stor subkutan akne tørker ut og minker.
 • Med videre regelmessig bruk av dette stoffet forsvinner alle manifestasjoner av akne i ansiktet og andre hudområder nesten helt. Hvis utseendet på akne ikke er forårsaket av alvorlige sykdommer i indre organer.

Legemidlet Zinerit anbefales ikke å bruke mer enn et ti ukers behandlingsforløp, da det kan være vanedannende mot dets aktive ingredienser, og i fremtiden er det mulig å legge til allergiske reaksjoner eller en fullstendig ineffektivitet av stoffet.

Kun dermatolog eller kosmetolog kan forlange behandlingsforløpet i spesielle tilfeller og under konstant dynamisk observasjon.

I fremtiden kan du gjenta behandlingen med Zinerit eller bruke legemidlet lokalt når det forekommer individuell subkutan akne på ansiktet. Det vil si at det ikke er nødvendig å bruke det over hele ansiktet i fremtiden, bruk et pekeprogram for akne.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Indikasjoner for bruk av medisinsk lotion Zenerit er akne (akne) på ansiktet eller andre deler av kroppen.

Kontraindikasjoner for bruk av stoffet Zenerit er tilstedeværelsen av allergiske reaksjoner på de viktigste aktive ingrediensene i legemiddelet erytromycin eller sink og dets forbindelser. Selv graviditet og amming må ikke forstyrre akne behandling med dette middelet.

Bivirkninger

Av og til, når du bruker Zinerit, kan bivirkninger oppstå som manifesterer seg som hudirritasjon (rødhet og kløe), tørrhet og brennende følelse på lotionens side.

I tilfelle av bivirkninger eller allergier, bør legemidlet avbrytes, og smøremidler bør smøres med en anti-inflammatorisk fuktighetskrem eller salve, og hvis allergiske reaksjoner oppstår, ta et passende antiallergisk middel.

Unngå å få stoffet på øyens slimhinne - det kan føre til irritasjon eller til og med brenne.
Zenerit er svært effektiv, enkel å bruke, rimelig og trygg. Det selges på apotek uten resept. Derfor kan alle vurdere sin effekt.

Vær vakker og se på helsen din!

Acne Zineritis Application

Akne i ansiktet - et problem som kan overhale i alle aldre. Det er ganske vanskelig å kvitte seg med dem, så mange kosmetiske prosedyrer og kremer som selges i apoteket, har ikke den riktige effekten, og deres kostnader er dobbelt så høye. Zenerit er en av de mest effektive og kostnadseffektive preparatene som bidrar til å kurere problemhud i løpet av få dager. Det bør brukes regelmessig, i henhold til instruksjonene. De aktive ingrediensene som utgjør produktet reduserer betennelse og kløe, og bredspektret antibiotika eliminerer infeksjonen og forhindrer utviklingen i fremtiden.

For å lære å bruke Zenerite for akne i ansiktet, vil vi diskutere mer detaljert i denne artikkelen.

struktur

Akne er en dermatologisk sykdom, ledsaget av økt sekresjon av talg, på grunn av hvilken huden blir tilstoppet og svarte flekker vises på den. Når porene er forurenset, begynner den inflammatoriske prosessen. På huden ser det ut som røde støt som klø og vondt. For å bli kvitt infeksjonen begynner kroppen å produsere sebaceøse sekreter, men på grunn av blokkering av porene blir denne prosessen bare forverret. Akne går gjennom flere stadier av vekst til full modenhet. For det første vises små uregelmessigheter på huden, og de utvikler seg til sår, svarte flekker, akne og komedoner. Uten behandling påvirker infeksjonen alle store deler av sunn hud og over tid danner arr på kroppen, noe som nesten ikke er mulig å kvitte seg med.

Akne kan forekomme hos mennesker i ulike aldre, men oftest står dette problemet overfor tenåringer og gravide kvinner. Hos mennesker over 25 år kan comedoner observeres med metabolske forstyrrelser eller tilstedeværelsen av kroniske smittsomme sykdommer. De vanligste lesjonene er ansiktet (nese, panne, hake), rygg og bryst.

Acne leverer mye problemer med eieren. På grunn av den konstante kløen og irritasjonen i huden, forringes humøret, og dette påvirker igjen fysisk og psykologisk helse. For å overvinne problemet må du bruke mye penger på en skjønnhetspleie, men selv salongprosedyrer er ikke alltid effektive.

For å kurere huden, anbefaler leger at de behandler akne med spesielle legemidler som er rettet mot å undertrykke den inflammatoriske prosessen. En av disse er Zenerit. Dette anti-akne-midlet er nummer 1 på det russiske markedet. Lotionen har etablert seg som det eneste stoffet som gir et positivt resultat etter første bruk. Den frigis uten resept fra lege, og den kan brukes av både voksne og barn over 12 år.

Zinerit for akne hjelper til raskt å drepe patogene bakterier, samt forhindre utvikling av nye. Inkludert i stoffene øker hudens evne til å regenerere.

Den kjemiske sammensetningen av Zinerite:

 • Erytromycin er et bredspektret antibiotika. De aktive substansene binder til ribosomene av bakterier og derved hemmer proteinsyntesen. Dette antibiotikum er aktivt mot Gram-positive bakterier: Staphylococcus spp, Streptococcus spp, Streptococcus pneumoniae, og gram:.. Neisseria gonorrhoeae Haemophilus influenzae, Bordetella pertussis, Brucella spp, Legionella spp, Bacillus anthracis, Corynebacterium diphtheriae, etc. Slik... Erytromycin bidrar til å undertrykke purulent masse, reduserer betennelse og hevelse. Mengden av stoffet i sammensetningen av legemidlet Zener er 40 mg;
 • Zinkacetat er en mineralforbindelse som undertrykker inflammatorisk prosess og dets manifestasjon på huden. Sink reduserer sebum sekresjon. Innholdet av stoffet i legemidlet Zener - 12 mg;
 • Diisopropyl sebocate er en kjemikalie som transporterer de aktive ingrediensene dypt inn i epidermis, fukter og gir huden overflate. Ved fremstillingen av Zener, gjør dette verktøyet muligheten for oppløsning å løsne inne i hetteglasset og ikke å utfelle. På huden danner diisopropyl en tynn film som holder de aktive stoffene inne i epitelet, slik at de kan jobbe så lenge som mulig. Mengden av stoffet i preparatet er 250 mg;
 • Etanol - 40% etylalkohol med antiseptiske og tørkeegenskaper. Det stimulerer eksfoliering av keratiniserte partikler av epidermis, fjerner akne til overflaten, renser og strammer porene. Sammensetningen av stoffet i preparatet er 550 mg.

Takket være disse komponentene, forhindrer Zinerit akne suppuration og deres formasjon på huden i fremtiden.

Utgivelsesskjema

Legemidlet Zinerit for akne er produsert og testet av det europeiske farmakologiske firmaet Astellas Pharma. Du kan kjøpe det på et apotek, uten lege resept.

Å bruke stoffet Zener hjemme er ganske enkelt. Pakken inneholder to plastflasker, hvorav den ene har en applikator for å påføre suspensjonen på huden. I det første beholder tørrpulver med antibiotika og sinkacetat. Den andre flasken inneholder 30 ml aktivator. Komponenter bør fortynnes i en av beholderne (med en applikator), hvoretter legemidlet vil være klar til bruk.

Zener brukes som overflatepreparat for behandling av betennelse på huden. Den brukes som en kosmetisk blyant. Blandingen påføres i retning av ålen (acne, comedoner) på ansiktets hud med et tynt lag. Væsken absorberes lett, tørker ut og etterlater ingen hvite merker. Spyl det er ikke nødvendig. Suspensjon er fargeløs, noe som tillater bruk av Zenerit når som helst og under alle forhold. Det fortynnede produktet, klar til bruk, inneholder 1,5% sinksalt og 4% erytromycin.

Etter fortynning av hetteglassene, vil legemidlet Zenerit være egnet for bruk innen 30 dager. Den skal lagres lukket, ved en temperatur på 15 ° til 25 ° C.

Farmakologisk aktivitet

Zener Lotion kjemper aktivt mot patogene mikroorganismer som fremkaller en inflammatorisk reaksjon på huden med dannelse av sår. I motsetning til andre legemiddelpreparater av ekstern og intern handling, absorberer det praktisk talt ikke inn i blodet og irriterer ikke tarmslimhinnen, det opprettholder kroppens naturlige mikroflora. Med regelmessig bruk fjerner Zener ikke bare den kosmetiske defekten, men behandler også huden. Aktive stoffer trenger dypt inn i epitelet, og armerer dannelsen av gram-positive og gram-negative bakterier i fremtiden.

Zener har følgende farmakologiske tiltak:

 • Bakteriedrepende. Erytromycin, som er en del av produktet, trenger direkte inn i sentrum av betennelse og stopper utviklingen av propionobakterier og streptokokker, som ofte utfordrer utslett. På grunn av dette utvikler ikke akne over store områder av huden;
 • Anti-inflammatorisk. Zinket i preparatet stabiliserer membranene i hudceller, som blir sterke og ikke gjenstand for smittsomme patogener;
 • Antiseptisk. Etanol ødelegger bakterier, stabiliserer talgkjertlene;
 • Tørker. Takket være diisopropyl sebokata som finnes i formuleringen av Zinerit, tørkes våte og åpne sår, som er et ideelt medium for utvikling av nye akne og hudormer.
 • Komedonoliticheskie. De aktive stoffene som utgjør produktet, oppløses og fjerner komedoner på huden. Zinkacetat har en astringent effekt og reduserer talgproduksjonen. Dette fører til akselerert hudregenerering og rask helbredelse av sår.

I tillegg er stoffet Zener meget effektivt i behandlingen av fet hud, da det reduserer produksjonen av talg, eliminerer glans og strammer porene. Dermed påvirker Zinerit samtidig hovedårsakene til utviklingen av akne - overflødig sebum, opphopning i porene, samt tilstedeværelsen av skadelige bakterier på huden som kan trenge inn i epitelet og provosere en inflammatorisk prosess. På grunn av den komplekse virkningen, kurmer Zinerit effektivt ethvert stadium av akne, og dets komponenter er ufarlige for både voksne og ungdom.

Indikasjoner for bruk

Hovedindikasjonen for bruk av Zinerit lotion er en lett, moderat og alvorlig akneutslett. Det lindrer betennelse og helbreder huden, og eliminerer også en kosmetisk defekt.

Indikasjoner for bruk av Zener lotion:

 • komedoner;
 • åpne og lukkede formasjoner under huden;
 • kork i porene;
 • oljeaktig glans og overdreven sebumsekresjon;
 • sår akne (papler, hyrder);
 • magesår;
 • sorte prikker.

Legemiddelet Zinerit kan tildeles både unge og voksne. I henhold til anbefalinger fra en spesialist, kan legemidlet brukes selv under graviditet. Under amming bør imidlertid kontakt med barnet utelukkes.

For å oppnå ønsket effekt ved bruk av Zenerit, bør lotion påføres hele overflaten av ansiktet, uavhengig av hvor utslettet er. Bare med denne metoden vil det være mulig å redusere sekresjonen av hudsekresjon og fullstendig ødelegge de patogene bakteriene, noe som forhindrer utseendet av utslett i fremtiden. Med spotbehandling kan bare inflammerte lesjoner herdes, mens sykdommen sprer seg til nye hudområder.

Legemidlet er utgitt uten resept. Zenerit kan imidlertid bare kurere huden hvis en korrekt diagnose er utført. Hvis du har smittsomme sykdommer, når akne er et av symptomene på sykdommen, vil stoffet ikke hjelpe. Uten kompleks terapi, kommer akne tilbake igjen.

Zener Lotion vil ikke være effektiv hvis:

 • akne oppstår på grunn av vanlig hormonell svikt, som ikke er behandlet;
 • utslett fra ubalansert diett
 • med feil hudpleie
 • med sykdommer i indre organer;
 • ved manglende overholdelse av regler for personlig hygiene.

Hvis utslett er bakterielt, i tillegg til Zener lotion, anbefales det å kjøpe kosmetikk av høy kvalitet, gi opp dårlige vaner, og ta på nytt kostholdet. Mat bør være rik på vitaminer og fiber. Det er nødvendig å utelukke maten som inneholder animalsk fett, olje, søte og røyke produkter. Spesiell oppmerksomhet bør gis daglig rengjøring. Med en slik integrert tilnærming vil effekten av behandling med Zinerit komme mye raskere.

Den eneste indikasjonen for bruk av stoffet Zener er akne i ansiktet. Det er ikke effektivt for å behandle akne på ryggen, nakke, bryst og andre deler av kroppen.

Akne behandling

Erytromycin og sink, som er en del av Zener lotion, er mest effektive i behandlingen av følgende typer akne:

 • Mild komedonale hudbetennelser - det er flere akne i ansiktet, og etter deres passasje vises ny hud;
 • Komedonale betennelser med moderat alvorlighetsgrad - det er mye akne, svarte flekker, komedoner og milium i ansiktet (hvitt hår, hvite flekker):
 • Sår - store og små knuter under huden.

For behandling av svarte flekker er Zenerit også effektiv, men bare i mild form av sykdommen. I tilfelle av omfattende lesjoner (mer enn 10 akne på huden), må stoffet kombineres med andre legemidler, som Baziron AU eller lokale retinoider.

For milde komedonale betennelser, er det nok å bruke lotion i 4-6 uker uten pause. Med den gjennomsnittlige formen av sykdommen (svarte flekker), anbefales det å kombinere Zenerit med legemidler som inneholder benzoylperoksid (Eclaran) eller topiske retinoider (Adapalen, Tretinoin, Roaccutane Retinolpalmitat, etc.). I dette tilfellet, bruk salve på ansiktet om morgenen, og Zenerite-lotion om kvelden. Behandlingsforløpet er minst 6 uker. I alvorlig akne er Zenerit ineffektiv fordi behandlingen av sykdommen krever indre antibiotika og ekstern bruk av legemidler som inneholder benzoylperoksid og aktuelle retinoider.

Den kosmetiske effekten av Zener lotion kan observeres etter vanlig 2 ukers bruk:

 • fargen og det øvre laget av huden er justert;
 • gjennomgår mindre akne
 • store utslett reduseres og tørkes.

Varigheten av den positive effekten av stoffet Zinerit avhenger av organismens individuelle egenskaper. Bruk lotion bør være under tilsyn av en lege og periodisk testet for å overvåke fremdriften av sykdommen.

Zinerit lotion passer for enhver hudtype (fet, kombinert eller tørr). For å oppnå positive resultater må du imidlertid regelmessig bruke stoffet og følge instruksjonene nøyaktig.

Regler for bruk av Zener lotion for akne:

 • Preparatet påføres bare på renset hud 2 ganger om dagen:
  • Om morgenen bør du vaske ansiktet med skum eller på annen måte, og påfør deretter preparatet til hele huden. Gi tørr. Deretter dannes en beskyttende film på ansiktet, på hvilken kosmetikk kan påføres. Legemidlet er helt usynlig under tintingbasen, og samtidig tillater det ikke å forurene porene;
  • om kvelden blir også lotion brukt på renset hud. Spyl det er ikke nødvendig. Hvis huden er tørr ovenfra, kan du bruke en fuktighetskrem, men du må vente til medisinen er helt tørr.
 • For å påføre lotionen, åpne flasken og trykk på applikatoren. De bør tas over hele ansiktet, spesielt oppmerksom på de betente områdene i huden;
 • Når du bruker lotionen, bør området rundt øynene og munnen unngås, som om medisinen kommer på disse områdene i huden, kan du få en forbrenning;
 • Varigheten av behandlingen med Zener er fra 1 til 3 måneder, med de første forbedringene som kan observeres etter bare 1 - 2 ukers bruk.

Etter 3 måneders behandling med Zinerit lotion blir bakteriene resistente mot de aktive ingrediensene, slik at stoffet er erstattet av et annet - Dalacin eller Bazirone (benzoylperoksid).

Kontra

Som alle andre legemidler som inneholder et antibiotika, har Zener en rekke kontraindikasjoner:

 • overfølsomhet overfor sink, erytromycin og dets forbindelser;
 • allergier mot makrolidantibiotika (klaritromycin, roxitromycin, midekamycin, spiramycin, Josamycin, azitromycin, lincomycin og clindamycin);
 • felles bruk av stoffet med andre antibiotika.

Legemidlet er ikke anbefalt for bruk i åpne sår og kutt, da dette kun kan forverre situasjonen og forårsake allergi.

Du kan kontrollere kroppens reaksjon på komponentene i Zinerit ved å bruke en liten mengde av løsningen på innsiden av håndleddet. Hvis huden etter 15 minutter ikke virker brennende og hevelse, kan legemidlet brukes. Det bør ikke utelukke risikoen for allergi i fremtiden, da kroppen produserer resistens mot antibiotika. Hvis det oppstår røde flekker i ansiktet, er det nødvendig å avbryte behandlingen og konsultere en hudlege.

Zener Lotion hjelper til med å kurere huden bare hvis alle medisinske anbefalinger følges. Med forsiktighet, bør dette legemidlet brukes til personer med tørr hud, da langvarig bruk tørker ut følsomme områder.

I kompleks behandling av akne, i kombinasjon med Zener lotion, kan du bruke andre verktøy (salver, kremer, geler eller løsninger). Også stoffet er ikke forbudt for gravide, da dets komponenter ikke absorberes i plasma og ikke passerer gjennom placenta barrieren. Zener påvirker ikke evnen til å kjøre. På bakgrunn av lotionbehandling kan du gjøre enhver form for sport og arbeid som krever konsentrasjon.

Bivirkninger

Bivirkninger ved bruk av Zerinit kan bare observeres hos personer med overfølsomhet i kroppen til makrolidantibiotika. Så kan det forekomme rødt (boble) utslett av et bredt område på huden. Dette indikerer utviklingen av en allergisk reaksjon på sammensetningen av Zinerite. Med slike symptomer vil stoffet ikke være effektivt. Du bør konsultere en lege og avbryte behandlingen.

Andre bivirkninger:

 • prikking, brennende eller kløe;
 • hudirritasjon;
 • tørt;
 • en økning i fet hud.

Disse reaksjonene kan bare vises på de områdene i huden Zinerit har brukt på. Bivirkningene er som regel milde og forbigående. Etter en viss periode (opptil 2 uker) forsvinner de. Huden flater ut og betennelsen forsvinner. I tillegg er det ikke nødvendig å behandle symptomene eller forstyrre administrasjonen av et eksternt middel.

Pasienter bør også være oppmerksomme på kryssresistensen av stoffet Zinerit med andre antibiotika. Hvis du nylig (opptil 2 måneder siden) brukte stoffer med makrolider i sammensetningen, kan bakterier bli vanedannende mot virkningen av stoffer og lotionen vil være ineffektiv. I slike tilfeller bør du vente en pause på 2-3 måneder, og deretter begynne behandlingen.

Med langvarig bruk av Zinerit produserer kroppen motstand mot de aktive ingrediensene, og lotionen vil slutte å være aktiv. Akne kan vises igjen. Det er mulig å fortsette behandlingen bare etter en 6 måneders pause.

Kliniske studier utført av farmasøytisk selskap - produsent, avslørte forverring av akne hos 3 av 70 pasienter. Ifølge eksperter var dette et resultat av feil forberedelse av lotion eller for hyppig bruk. Av denne grunn er det nødvendig å bruke stoffet Zener for akne strengt i henhold til instruksjonene på pakken.

analoger

Analoger Zinerita i hjemmemarkedet eksisterer ikke. Dette faktum forklares av den unike kombinasjonen av aktive stoffer som utgjør produktet. Deres kombinert bruk er bare mulig i dagens stoff. Samtidig er det analoger som ligner på terapeutiske effekter. Disse inkluderer:

 • Azelik gel og Azix-Derm krem ​​(aktive ingredienser - bonzoic og azelainsyre);
 • Adapalen gel og Adaklin krem ​​(aktive ingredienser - adapalen 1%);
 • Adolen gel og Baziron AU (inneholder retinoider - 0,1%);
 • Dalatsin, Differin gel og krem ​​og Zerkalin løsning (inneholder clindamycin 0,1%);
 • Isotreksin og indoxylgel (inneholder erytromycin - 2%);
 • Klenzit, Klenzit C, Klindatop og Clindovit gel (aktive stoffer - adapalen og clindamycin);
 • Resorcinol og Retasol-løsninger (komponent av meta-dioxybenzen 5 og 15%);
 • Retinoisk salve (isotretinoin 0,05%);
 • Skinlar og Skinoren gel (200 mg azelainsyre);
 • Eclaran 5 og Eclaran 10 (inneholder benzoylperoksid 50 mg);
 • Erytromycin salve (1 g av det aktive stoffet);
 • Effezel gel (aktive ingredienser - adapalen 1 mg og benzoylperoksid 25 mg).

Kostnaden for disse stoffene er sammenlignbar med prisen på Zinerit - fra 600 til 770 rubler.

Billigere analoger av Zinerit:

 • Speilløsning (koster fra 221 til 304 rubler);
 • Klindatop (pris 280 - 356 rubler);
 • Resorcinol-oppløsning (43-74 rubler);
 • Retinoisk salve (207 - 349 rubler);
 • Erytromycin salve (25-36 rubler).

Analoger av lotion Zener kan tilberedes hjemme. Som aktive ingredienser vil de inneholde erytromycin og sink. Nedenfor er 2 populære oppskrifter:

 • Grind 1 tablett erytromycin med en dose på 250 mg i 100 ml 40% etanol. Tilsett 4 dråper av borisinkoppløsningen, bland godt sammen. Hell den resulterende væsken i en praktisk beholder, deksel og lagre i kjøleskapet. Bruk 2 ganger om dagen. Påfør stoffet på inflammet hud.
 • 3 tabletter erytromycin (250 mg) oppløst i 25 ml 3% borsyre. Rør og sett på et mørkt sted i 24 timer. Etter dette tilsettes 50 ml salicylsyreoppløsning og 15 ml destillert vann i beholderen. Bland komponentene grundig og bruk dem på samme måte som Zener.

Zenerite har vært en av de mest populære anti-akne produkter i flere år. Den inneholder bredspektret antibiotika som ikke bare lindrer betennelse, kløe og kosmetisk defekt på huden, men også kurere det og forhindre utvikling av akne i fremtiden. Legemidlet er effektivt i alle stadier av sykdommen, og det kan brukes i alle aldre.

Ansiktspleie hjemme (kremer, masker, scrubs, peeling, etc.) - anmeldelse

Jeg har aldri blitt kvitt akne! Og jeg vet også hvordan man lettere pigmentflettene, fregner, fjerne svarte flekker og smale porer. En god kosmetolog vil rose min omsorg, som jeg har gått i årevis, etter å ha studert mye informasjon. Vurdert og oppdatert!

Hallo

Jeg skriver mye om hudpleieprodukter, så jeg bestemte meg for å samle i en enkelt gjennomgang all informasjon jeg har om hudpleie hjemme.

Som en prolog, litt om huden min.

Jeg er fra ungdomsår og opp til 25 år led av problemet med akne i ansiktet. På en gang var de mellom øyenbrynene, nå er det små dimples der - resultatet av det faktum at jeg presset akne. En annen gang er det på kinnbenet. De var veldig syke, men jeg knuste dem og tjente også noen små hulrom som ikke kunne fjernes. Jeg har veldig dilaterte porer, spesielt på pannen. Som et resultat av avreise i dag, har de redusert med 70%, noe som er et godt resultat for meg.

Jeg måtte selv komme til det jeg gjør i dag med huden min, det vil si hvordan jeg tar vare på det. Jeg fant ikke en vanlig kosmetolog, men det var omtrent et dusin av dem på vei, sannsynligvis. Jeg er i resepsjonen og på gynekolog-endokrinolog, som rådet meg til å drikke p-piller, for å bli kvitt akne (forresten, jeg er en motstander av OK) Jeg har også overlevert analyser av hormoner, på midd Demodex, jeg gjorde laser og mekanisk skin resurfacing (som jeg hadde ingen effekt i det hele tatt, kastet bare penger og nerver til vinden). Men akne som det var, og ble på den tiden.

Jeg er 25 år gammel tante jenta gikk fortsatt i akne som en tenåring. Ok, det er fortsatt akne, slik at det ikke var så mange av dem da, selv om de var veldig syke, kunne jeg ikke røre ansiktet, så det var disse forferdelige forstørrede porene som ikke ble smurt med noe, og også etter akne fra gammel akne, ujevn hudfarge, hud hele tiden og glir og skiller seg av. Jeg kunne ikke forestille meg livet uten massevis av grunnlag, da kjøpte jeg dyrt Vichy, som raskt endte. Jeg var veldig usikker på meg selv, jeg følte meg begrenset, spesielt på gata, da solen skinnet og alle feilene i huden var tydelig synlige.

Og ikke en kosmetolog, ikke en eneste dermatolog, ga meg en normal tilstrekkelig behandling som ville hjelpe meg. En skilsmisse på bestemødre rundt: "Du trenger 10 peeling prosedyrer i vår klinikk" eller "Vi skal gjøre titus mesoterapi økter, og da må du være som en laser", eller utnevnt Zinerit.

Kanskje jeg bare ikke fant en vanlig lege, antar jeg. Uheldigvis

Nå vil jeg legge ved et bilde av hva som var om vinteren og er nå, etter bare et halvt år med normal, uavhengig og fornuftig hudpleie.

På bildet på meg er det ikke en dråpe av hodepinnen, det er ingen photoshop. Selvfølgelig er huden ikke ideell, jeg sier ikke dette. Forstørrede porer og til og med svarte flekker, samt ansiktsrynker under øynene og mørke sirkler, finner sted. Men la oss innse det, før det var veldig ille. Det er dårlig. Nå - minst anstendig. Jeg tror det.

Min hudpleie

1. Tretinoin - en spesiell form for vitamin A

Et slikt stoff, jeg bruker det i form av krem ​​og gel. Det selges ikke i Russland, det koster en krone i utlandet, det produseres hovedsakelig i USA og India. Våre nettbutikker vind prisen for den ti ganger mer enn den som den kan kjøpes i utlandet. Det er også solgt på Ibei. Også med jukse.

Generelt, i USA bruker mange mennesker denne krem. Fordi han virkelig jobber mot akne. Han har mange andre fordeler - fjerner rynker, forebygger tidlig aldring, lysning av pigmentering, innsnevring av porene, forbedring av den generelle tilstanden til huden.

I Russland, ikke solgt av åpenbare grunner. Hvis de kjøper en billig anti-akne løsning som virkelig fjerner dem, hvem vil bruke Baziron, Skinoren, Effezel og andre stoffer som bare gir en midlertidig forbedring i tilstanden til huden?

Dette er ulønnsomt for våre farmasøytiske selskaper. Jeg vil si en ting. TRETINOIN er det eneste stoffet hvis effektivitet mot akne har blitt fullt bevist av vitenskapen.

Hva er det og om kremer, hvor det er inneholdt, hvor du kan kjøpe disse midlene, kan du lese mer detaljert i mine vurderinger:

Jeg advarer deg om at disse legemidlene IKKE skal brukes under graviditet, og også hvis du bare planlegger å bli gravid (det vil si etter at du har stoppet stoffet, kan du ikke bli gravid i minst et år!) Og under amming! Det er bevist at tretinoin og alle derivater av vitamin A kan forårsake defekter i fosteret! Ta det på alvor!

Og enda bedre, hvis du brukte dette verktøyet i lang tid (flere år), deretter etter et år med avbrudd og før graviditetsplanleggingen selv, kan du donere blod for en omfattende analyse, kontrollere nivået på åtte viktige vitaminer (En, D, E, C, K, Bl, B5, B6). Det vil vise hvor mye vitamin A er i blodet ditt.

På bildet er det også retinoisk salve - dette er ISOTRETINOIN. Svakere effekt til tider. Med ham begynte jeg å møte med retinoider. Tilbakemelding her.

2. Syrer

Jeg er en fan av sur hudpleie. Effekten av retinoidbehandling vil bli mye bedre dersom den er supplert med syrebehandling.

Jeg vil ikke fortelle hva som er ANA-syre og BHA-syre. Om dem mye informasjon på Internett. Men slike peeling kan virkelig forvandle hvilken som helst hud. Noen mennesker trenger en svakere konsentrasjon, men hver dag elsker noen kjernefysisk peeling 70% med lav pH hver annen måned. Personlig elsker jeg 10-12% peeling ANA og BHA med pH 3. Fra sistnevnte kan jeg råde peeling med glykolsyre 10% fra merkevaren Beauty Med.

Og det er en ting som hud pH og sur pH. Den normale pH i huden er 6,5 - 7. Hvis du har problem hud - akne og betennelse, så er det sannsynlig at pH i huden din blir forstyrret og avviket mot den alkaliske. Det er mer enn 7. Dette fører til at bakterier multipliserer på huden, noe som kan være årsaken til betennelse. Det er nødvendig å balansere pH og surgjøre huden. Vi velger lavkoncentrerte sure midler med en pH på 3 - 0,05. Ideal. BHA-syrer er spesielt gode i denne forbindelse.

Det er høyt konsentrerte peeling med lav pH-5. For peeling hjemme - det meste som kan gjøres uten tilsyn av en skjønnhetspleie, kan huden på den ikke brennes, for eksempel Skin Beauty Solutions.

Fant bare fantastisk lotion med ANA og BHA syrer fra selskapet Noreva. Det er en konsentrasjon på 12,5% av syrer, men det er bare magisk. Nå trenger jeg ikke noen andre sure produkter lenger, jeg hekta bare på det, jeg likte det.

3. Solcreme spf 20-50 + alltid!

Beskytt huden din mot solen. Med mindre du selvfølgelig vil få rynker på forhånd, pigmentering, tørrhet og glans (ja samtidig skjer det), akne, mange svarte prikker og så videre. Ultrafiolett veldig dårlig for huden. Dette er ikke en liten stund. I Vesten, å ha en sankskrin hjemme og smøre den før du går ut er daglig praksis av jenter og kvinner. Vi har mange jenter gå med solbrune ansikter, og klager deretter på rynker ved 30 år (ikke etterligne). Enhver lege vil fortelle deg - soling er skadelig, solen er farlig. Jeg er allerede stille om melanom.

Personlig søker jeg sanskrin hele året. Selv når jeg sitter om ettermiddagen hjemme. Ikke le, jeg er ikke paranoid. Jeg elsker bare huden min og vil ikke tillate staten der den var. For meg er dette viktig.

Jeg anbefaler deg å kjøpe solcreme apotek merker. Å ikke tette porene. Og det var maksimal filterstyrke. Jeg bruker alltid SPF 50+. Og alltid La-Roche Posay. Nå har jeg babyens ansiktsmælk. Fordi det vanlige i apoteket ikke var. Men dette syntes meg mer ømt og bedre fordelt over huden. På ansiktet føles det ikke behagelig fuktet, skapt på grunnlag av termisk vann.

Det er fuktighetskrem for tørr hud, som allerede inneholder UV-filtre. For eksempel inneholder et slikt verktøy 20spf. (se bilde)

4. Rensing, sminkefjerner

Det er veldig viktig å finne din egen hudrens. Det er bedre at det ikke er veldig tørt og fjerner sminke godt. For fjerning av sminke kan jeg anbefale hydrofilt hjemmelaget olje eller JOJOBA-olje.

Det er best å vaske med milde rensemidler som ikke tørker huden. Basen skal være vann, i alle fall ikke olje. Jeg har elsket La-Roshe Posay gel i mange år. Han restaurerte huden min etter at jeg tørket den med koreansk ansiktsvask. Og også likte gelen for å vaske Avene Cleanance, en anmeldelse på det her.

5. Moisturizers

Generelt trenger normal ung hud ikke ekstra ekstern fuktighetskrem. Bare hvis det ikke er tørt eller overdrevet. Huden min er overdried, det skreller av, så glitter. Jeg fukner det ikke så hardt som før. Men en gang om dagen bruker jeg en fuktighetskrem. Dette er enten Noreva regenererende krem ​​eller fuktighetskrem fra La-Roshe Posey. Nå skjønte jeg at det var viktig for meg at huden min var mindre irritert av tilsetningsstoffer. Derfor, jo enklere sammensetningen, jo bedre. Jeg velger nå "apotek" betyr.

Generelt er det best å fukte huden fra innsiden - drikke mer rent vann, gå mer utendørs, opprettholder et fuktig miljø i rommet i varmesesongen (luftfukter).

6. Ekstraomsorg

Hudrengjøring

Jeg gjør det omtrent en gang hver annen uke, noen ganger oftere når jeg renser ansiktet mitt med kule koreanske verktøy. Den løser helt opp de svarte prikkene, effekten varer en uke, men da blir de mindre og hver gang rengjøringsprosessen blir mye lettere. Ingen dampende ansikt over gryten. For å myke de svarte flekkene og åpne porene, bruker jeg LIOELE BLACKHEAD PORE OPENING MASSAGE GEL.

Deretter legger jeg hovedproduktet på en bomullspute. Følg denne linken, og du vil finne detaljert informasjon om hvordan jeg rengjør hjemmeskinnet mitt.

Disse rettsmidler er de eneste som hjalp meg i å rense nesen fra svarte flekker. Tro meg, jeg prøvde dem så mye!

På bildet, i tillegg til disse to verktøyene, er det en koreansk peeling roll fra Tony Moly, selv om det viste seg å være helt ineffektiv ((.

Postacne og stagnasjon

Med post-acne hjalp den vanlige badyag meg til å takle. Du kan lese mer her. Ingen sliping og laserskalering er nødvendig. Badyaga for en krone vil gjøre huden jevnere.

Lightening alder flekker

I denne anmeldelsen beskrev jeg i detalj situasjonen, da jeg oppnådde et pigmentspott på kinnet mitt og klarte å fjerne det med en krone. Dette er et penny remedy - bulgarsk Achroaktiv krem, som vi selger i små, navnløse seksjoner med billig kosmetikk. Jeg kjøpte den for 85 rubler.

Sammensetningen har hydrokinon, en komponent som reduserer produksjonen av melanin, derfor pigment flekker, fregner lyser. Det vil være effektivt i kampen i post-post og postpartum pigmentering.

Verktøyet er billig, men det fungerer bedre enn dyre belysningskomplekser. Bare ikke forveksle med Akhrominom, som ikke inneholder hydrokinon. I Sovjetunionen var det Akhromin som bidro til å avklare fregner. Hydrokinon var da en del av den, men da ble den fjernet og kremet ble ineffektivt.

Kremet er tungt, kan tette porene. Men Aroactive er det mest effektive lynet jeg har prøvd.

Oppdater 1/16/17

Jeg redigerte min anmeldelse, gjorde det kortere og gjorde alle de mest effektive og nødvendige midler. Jeg vil lage en liten konklusjon på problemene hudpleieprodukter og for å forebygge tidlig aldring.

Nå er min omsorg dette: om morgenen vasker jeg ansiktet mitt med et mildt apotekmiddel og bruker deretter en lotion med ANA- og BHA-syrer (dette trinnet vil bidra til å fjerne døde partikler av stratum corneum og porene blir frie og rene) hvis jeg går på gaten og bruker sanskrin eller fuktighetskrem som inneholder beskyttelse fra UV-stråler. Om kvelden jeg vasker ansiktet mitt igjen med en myk vask, vent i 20-30 minutter og sett på tretinoin. All. Huden er i god stand, jeg ser noen ganger på mine gamle bilder og legger merke til at huden ser bedre ut nå (jeg er 26) enn i en alder av 18 år.

Zenerit Acne

I kampen mot akne er det ganske vanskelig å finne et verktøy som ikke bare eksternt vil bli kvitt problemet, men bli kvitt det fra innsiden. Folk som har økt talgproduksjon opplever ofte akneproblemer.

Mange eksperter anbefaler å bruke Zener for akne, da dette middelet er veldig effektivt. Det lar deg raskt kvitte seg med problemet. En stor fordel ved bruk er at stoffet ikke etterlater arr eller blemmer, som det skjer etter å ha brukt mange andre midler.

Hjelper det

Zenerit er et spesielt legemiddel som brukes til å behandle akne. Legemidlet anses som ganske effektivt for å bekjempe akne på grunn av dets sammensetning. Erytromycin er et aktivt stoff som har antiinflammatoriske egenskaper. Det ødelegger mikrober som skaper forholdene for utseende av arr og andre hudfeil.

Kochetkova Olga Viktorovna

Høyeste kategori lege

Ved å bruke Zener for akne, kan du sørge for at dette er en av de beste måtene å kvitte seg med dem i dag. Antimikrobielle egenskaper fremmer rask behandling. Erytromycin er også et regenereringsmiddel som reduserer talgproduksjonen. Mine pasienter brukte råd fra en lege, takket være at du kan bli kvitt problemer i 2 uker uten mye innsats.

Legemidlet Zinerit har veldig gode anmeldelser fra akne, og ikke bare fra pasientene som brukte det, men også fra høyt kvalifiserte leger. Dermatologer anbefaler bruk av et middel i kampen mot akne. Fordelen er at resultatet manifesterer seg på bare noen få dager.

Ulempen med stoffet er at den inneholder et antibiotikum som kan bidra til avhengighet. Dermed vil effekten av stoffet over tid begynne å falle. Men likevel er det effektivt brukt i kampen mot den gjennomsnittlige graden av akne.

Praksis har vist at Zener hjelper med akne, men i noen tilfeller oppstår bivirkninger. Dette kan være tørr hud eller kløe på stedet der stoffet brukes. Det anbefales å bruke det utelukkende på resept, da det ikke er kosmetisk, men et stoff. Dessuten absorberes det ikke helt, men etterlater en gjennomsiktig film på huden.

Zeneritt for akne har en pris på de fleste apotek ikke mer enn 450 rubler, og kostnaden på den offisielle nettsiden er 430 rubler. Men leger anbefaler at du bruker dette stoffet, da det bidrar til å bli kvitt ikke bare problemet, men også konsekvensene av eksistensen - spor, arr og arr.

Å bli kvitt akne på ansiktet av Zener regnes som en av de mest populære dagens betyr. Den er laget på basis av pulver og alkohol, som må blandes inntil de er helt oppløst i en homogen blanding. Legemidlet har en holdbarhet på fem uker, og i de fleste tilfeller anbefales det å bruke det poeng til poeng.

Det er nødvendig å bruke det på huden fjernet av smuss eller kosmetikk, næringsrike kremer som rammes av utslett. Ikke bruk stoffet mer enn to ganger om dagen i ti uker.

De som er interessert i spørsmålet om Zener hjelper med akne, bør konsultere en spesialist. Men i de fleste tilfeller, etter to uker med aktiv bruk, blir huden jevn og sunn, og mister oljeaktig glans. Små kviser forsvinner, og stor akne reduseres betydelig i størrelse, og forsvinner snart helt.

Legemidlet anbefales i kampen mot subkutan akne, hvis årsaken til utseendet deres ikke er problemer med indre organer. Ikke bruk Zener i mer enn ti uker, da dette kan ha negativ innvirkning. Avhengigheten kan bidra til utseendet av allergiske reaksjoner.

Individuelle allergiske reaksjoner på sink eller erytromycin er kontraindisert for behandling av Zeritol. Det kan brukes til gravide, da det ikke har en negativ effekt på kvinnens kropp. Dette gjelder også behandling under amming.

Du bør unngå mulig kontakt med stoffet i øyet, da dette vil forårsake irritasjon eller brenning. Hvis stoffet forårsaket allergi, bør du slutte å bruke det, og irritert hud bør behandles med anti-inflammatorisk krem ​​eller en spesiell salve.

Zener Acne Gel

Zener - et middel for ekstern bruk, sammensetningen av stoffet har lokal antiseptisk, antimikrobiell og komedolytisk virkning med antipruritisk effekt.

Det aktive stoffet erytromycin i rommet av hjelpekomponentene til legemidlet - vil skape den nødvendige effekten på de negative endringene i huden.

ACTION. Erytromycin-sinkkompleks hemmer levedyktigheten av patogen flora, spesielt bakterier Propionibacterium acnes og Staphylococcus epidermidis. Tilstedeværelsen av sink i sprayformelen stabiliserer produksjonen av talg.

Besitter slike egenskaper, Zener Gel er mye brukt i kompleks behandling av hudsykdommer, bidrar til å kvitte huden med akne, akne, lukkede og åpne komedoner. Hvis du er ute etter et middel for å effektivt fjerne akne og akne, vil Zener hjelpe deg med dette.

 • erytromycin - 100%;
 • sink-acetatdihydrat -12 mg;
 • diisopropylsebacat - 0,25 g;
 • etanol -0,55 g;
 • renset vann.

Som du kan se Zener for akne på ansiktet, fås i to flasker - pulver og løsemiddel. Før bruk, som må blandes med en spesiell applikator. Det komplekse forholdet mellom komponentene i lotionen etter blanding, har god gjennomtrengende evne gjennom epidermis, hvor den terapeutiske effekten av de aktive stoffene vil oppstå.

Den unike sammensetningen av Zener-gel, påvirker positivt området betennelse i huden og subkutane lag av dermis, gjenopptar forringede prosesser i ekskretjonkjertlene, normaliserer den indre vaskulære tone, skaper en komedonolitisk effekt.

Indikasjoner for bruk

Når du bruker sprayen, anbefaler vi at du følger bruksanvisningen, slik at stoffet vises:

 • å fjerne svarte prikker;
 • acne;
 • med merker på huden etter akne, komedoner, akne;

Som du kan se, er beviset ganske lite, det er rettet mot akne, derfor har akne bare en indirekte effekt.

Zinerit forårsaker sjelden irritasjon, det kan brukes til personer med sensitiv hudtype.

Hjelper Zenerit akne i ansiktet?

Hvis du smør ansiktet ditt i avanserte tilfeller, hjelper det, men det er bedre å etablere en nøyaktig diagnose - det kan hende du må bruke flere målrettede rettsmidler for akne og akne. Som nevnt ovenfor er Zener Gel mer indikert for å bli kvitt hudormer og akne-merker.

Men gitt utviklingsstadiet av akne i ansiktet, er de en videreføring av utviklingen av ubehandlet akne. Hvis et ansikt er strødd bare med akne med hvite purulente hoder, kan du bedre finne et godt middel for retinoidgruppen, med sterkere effekt på sykdommens årsaksmidler - bakteriene Propionibacterium acnes.

Zinerit Acne Instruksjoner

Hvordan bruke zerinitom? I annotasjonen av produsentens instruksjoner for behandling av akne, finner du ikke, men for behandling av akne på ansiktets hud er dette et utmerket verktøy med trinnvise instruksjoner i pakken.

Før du setter på huden, uavhengig av om det er ansikt, nakke eller til og med bakken - overflaten skal rengjøres av talg og støv. Du kan bare vaske med baby såpe.

Det bør huskes på at når 1000 mg pulver er blandet, svarer det til 0,79 ml bruksklare lotion. Hvis du rører for mye, er det ikke dårlig, siden den ferdige lotionen kan lagres i opptil 5 dager.

Ved hjelp av en applikator som er i pakken, kan den forberedte blandingen av Zinerite gnides på hudoverflaten med lette berøringer, eller brukes til individuell akneflaske - 2 ganger om dagen (morgen og kveld).

Dette gjøres ved å vippe flasken med et lite trykk på applikatoren mot huden, slik at du kan justere blandingen av blandingen. Enkeltdose - 0,5 ml. Etter tørking av sprayet blir det usynlig.

Det spesifikke løpet av bruk av Zenerit avhenger av sykdomsgraden, men med en kompleks form for akne i ansiktet, for effektiv behandling er det bedre å konsultere en hudlege og ikke selvmedisinere.

Hjelper zinerit for akne? Som du ser på bildet, har akne etter zerinitt i ansiktet merkbart redusert, som følge av langvarig bruk, ble huden på ansiktet jevnere.

Imidlertid bør du ikke bli involvert mye, fordi antibiotika er blitt vant til modernitet i henhold til vurderinger fra leger. Legemidlet slutter å virke effektivt - dette betyr at for videre behandling hvis problemet vedvarer, må du bytte stoffet.

Dermatologer anbefaler sterkt ikke å starte sin første aknebehandling med antibiotika-baserte stoffer, peroksid-benzoyl er bedre mot akne.

ADVERSE EFFEKTER, KONTRAINDIKASJONER.

Kontraindikasjoner for bruk av Zenerit kan være individuell intoleranse for komponentene i gelen, eller alder under 12 år ved behandling av akne hos barn. Ved eksponering for slimete vev kan det forårsake uønskede reaksjoner, irritasjon, erytem.

Zener eller Baziron hva er best for ansiktet?

- Baziron inneholder (benzoylperoksid) den aktive ingrediensen for behandling av akne, derfor, hvis det er mange av dem i ansiktet, er det optimalt å starte behandlingen med Baziron og Zener med et antibiotika som skal knyttes som et tillegg i kombinasjonsterapi.

Zenerte pris

- Erytromycin-sinkkompleks av 30 g i flasker;

Indikasjoner: akne. Holdbarhet: 3 år. Lagring: ved en temperatur på 15 til 25 ° C Pris:

Zinerite 30g - fra 440 til 600 rubler.

Kostnaden for Zenerit i Ukraina - fra 110 hryvnia.

Mange er interessert i spørsmålet om hvilke lignende rettsmidler for akne og svarte flekker, hvor å kjøpe gel?.

Selvfølgelig må du kjøpe Zener på apotek, så vel som verktøyet kan bestilles via nettbutikken.

Generelt ligger gjennomsnittsprisen på stoffet fra 400-600 rubler. Ifølge lesernes vurderinger varer en pakke med to flasker i flere måneder for å behandle ansiktets hud til fullstendig gjenoppretting.

Analoger av Zener Gel for akne og hud arr:

Flere Artikler Om Typer Acne