Tema 7.F. fortsettelse av temaet 6.F.

Emne 1. Moles.

På det fysiske nivået er mol en klynge av mørkt hudpigment på ett sted. Også på energinivå reflekterer molene opphopningen, konsentrasjonen av energi i et bestemt område av kroppen. Moles i ansiktet er en slags tagger som er svært effektive beskjeder om den menneskelige mentale strukturen.

Moles til venstre - høyre side av ansiktet.

Det første du må ta hensyn til på hvilken side av ansiktet er fødestedet (mol). På venstre side av ansiktet, vil de alltid vitne til overvekt av kvinnelig energi i en person. Slike mennesker er myke, sensuelle, følsomme. Moles på høyre side av ansiktet snakker om overhodet av mannlige energier i en person. Slike mennesker er veldig aktive i sine handlinger, veldig initiativ og impulsiv. De har modet, styrke av karakter og vilje.

Figur 1. Moles på den nedre øvre delen av ansiktet.

Dette er det andre punktet å være oppmerksom på. Moles på den nedre delen av ansiktet snakker om energien til en person i retning av den materielle verden, mot oppnåelse av fysiske varer, fysiske fornøyelser. Hvis mol er overveiende på den øvre delen av ansiktet, indikerer dette et skifte i energibalansen til en person til sinnet, åndelighet og bevissthet.

Figur 2. Ta en titt på ansiktsområdene og deres tilknytning til chakraene, siden disse områdene vil være nyttige for oss gjennom materialet.

Fødselsmerker i haken området (første chakra). På venstre side indikerer slike moles en manns passivitet, hans femininitet, mannerism. På høyre side, tvert imot, på maskulinitet, aktivitet, impulsivitet til en person. Chin-fødselsmerker indikerer en persons materialitet, hans vedlegg til verdslige fornøyelser, til verdslig trøst, til et vakkert liv. I slike menneskers liv vil det bli mange hendelser knyttet til materielle gleder og sorger.

Mole i munnen (andre chakra).

Moles på dette stedet gjenspeiler en stor konsentrasjon av menneskelig energi på nivå av sensualitet, lidenskap og seksualitet. På venstre side snakker en slik mole om stor menneskelig sensualitet, femininitet og ømhet. Slike mennesker elsker seksuell oppmerksomhet på sin adresse, slik at de sensuelt tiltrekker seg andre menneskers oppmerksomhet. På høyre side vil en mølle angi selvsikkerhet, aktivitet og maskulinitet av personens sensuelle seksuelle energi. Slike mennesker tar seg selv initiativ og press i de saker som er knyttet til følelser og lidenskap, i det som tiltrekker dem og hva de liker.

Moles i nesen (tredje chakra). En mølle på venstre side av nesen indikerer en manns observasjon, forsiktighet, smidighet og intelligens i sinnet. På høyre side av nesen indikerer moles impulsiviteten i sinnet, noen ganger aggressiviteten til ideer og tanker til en person. Disse menneskene er initiatorer og de har en god sammenbrudd vilje og sterk karakter.

Moles på venstre kinnben indikerer utilgjengelighet av karakter, ugjennomtrengelighet. Slike mennesker tolererer ikke folk som forstyrrer sine saker og handlinger i livet. De elsker uavhengighet, er sterke i karakter, envis. En mull på høyre kinnben indikerer en persons penetrerende natur. Slike mennesker har styrken av vilje og styrke i karakter, er svært effektive og raske når det gjelder

foretatt saker. De er uavhengige og frihetsløse i handling.

Moles i øynene og ørene (fjerde chakra). Moles i dette området indikerer den åndelige dybden av en person, livsopplevelsesevne og observasjon. Slike mennesker er i stand til å oppleve en stor mengde følelser og følelser dypt ned: fra lykke, glede og medfølelse til frustrasjon, smerte og lidelse. Disse menneskene oppfatter livet i den sensuelle skjønnheten av kjærlighet og hat, lykke og lidelse.

Moles i øyenbrynområdet (femte chakra). Disse molene peker på menneskets åndelige oppdrag og åndelige plager. På venstre side sier de at det er viktig for en person å kjenne sannheten og sannheten, de aksepterer ikke løgn og bedrag i deres adresse. På høyre side vil moles indikere at personen selv er rettferdig, ærlig og oppriktig med menneskene rundt seg. Inne ligger det et dypt ønske om å komme til bunnen av ting, til sannheten. Slike mennesker har evnen til å smadre løgn og falskhet på sannhetens steiner.

Moles i pannen (sjette chakra). Og på venstre side indikerer disse molene en persons visjon om sannheten, av guddommelige energier. For slike mennesker er det viktig å ha en dyp forståelse av betydningen av ting og hendelser som skjer med dem. De kommer til roten når de prøver å finne ut det. På høyre side angir det samme, men i dette tilfellet er personen mer proaktiv og aktiv i visjonen om sannheten i livet. Disse menneskene har evnen til å påvirke sine egne energier og andre menneskers krefter.

Moles i håret på hodet. (syvende chakra). Til venstre angir slike moles den kvinnelige naturen til mannen. Disse menneskene føler seg veldig følsomme, myke og milde. De domineres av evnen til å akseptere livet som det er, evnen til å forstå og tilgi noen. På høyre side indikerer slike moler overhodet av mannlige energier i mennesket, mennesket har maskulinitet. Slike mennesker er livsinitiatorer, de er aktive, selvsikker, kraftige. I dybden av deres sjeler føler de seg militært og modig.

Under emne 2. Krenkelser og skader på ansiktsområder.

Eventuelle brudd, skade eller sykdom i ansiktet og hodet er et direkte hint av naturen til en person at det også er lidelser og sykdommer i hans psyke, bevissthet og åndelig struktur. Sykdommer som opptrer i ansiktet reflekterer eksterne hendelser og interne problemer hos en person som dukket opp i ham lenge før selve fysiske sykdommens utseende. Sykdommer og sykdommer indikerer langsiktige interne og eksterne problemer hos en person. Bruises, kutt, brannsår, riper, skur - disse indikatorene signalerer en kortere tidsperiode, de indikerer vanligvis de interne problemene som oppstår når disse feilene opptrer. Disse bruddene på personen indikerer mer forbigående eksterne hendelser og interne problemer av en person som oppstår til ham direkte i den perioden da denne typen brudd oppstod eller ikke lenge før det. Arret på ansiktet er merket, som indikerer eksterne hendelser eller interne problemer og brudd på en person, i en viss tidsperiode, som ga et uutslettelig avtrykk og minne om personens liv.

Skader på ulike deler av ansiktet.

Skader på arealet av 1. chakra. Skader på haken og underkjeven indikerer problemer og uregelmessigheter i materialets livstid. Skader på høyre side av et tegn gjennom aktiv aktiv menneskelig aktivitet på fysisk nivå. Skader på venstre side indikerer tværtimot mangelen på initiativ og handling fra personen til å løse eventuelle problemer. En ødelagt underkjeven er et tegn på dyp spenning, som har akkumulert i lang tid og nådd en topp. Menneskekroppen antyder at det er på tide å løse denne spenningen.

Skader på arealet av 2. chakra. Disse lesjonene indikerer sensuell seksuell nedsattelse i en persons liv. Kanskje en person viser mange negative følelser og følelser, kanskje i sin oppførsel er det voldelige notater. I prinsippet kan det være alt annet enn knyttet til følelser, lidenskap, seksualitet. Knocked out tenner indikerer at en person går overbord med sin styrke, press, aktivitet og hans livstips ved å hemme sin sensuelle plan i denne retningen. Brokket leppe er også en konsekvens av en uheldig følelsesmessig og sensuell oppførsel av en person.

Skader på 3. chakraområdet. En skadet nese, en knust nese, en knust nese - alt dette er et tegn på manifestasjonen av den ukontrollable kraften til en person, vilje, ambisjon, egoisme eller en person stikker sin nese i sin egen virksomhet, noe som er for påtrengende i hans ideer og meninger. Skader på kinnbenet taler også om personens overdreven stolthet, ambisjon, betydning. Personen i dette tilfellet har opphørt å være oppmerksom på verden rundt og menneskene rundt seg, mens de oppnår målene sine.

Skader på området til den fjerde chakraen. Øyeskader, fingre, oppføring av fremmedlegemer, et tegn på at en person ser feilen på feil måte, forstår ikke noe riktig, kan ikke tilgi eller godta en annen person som han er. På samme måte antyder skader på ørene at andre ikke hører riktig, at en person ikke forstår riktig informasjonen som verden gir ham.

Skader på femte chakraområdet. Et tegn på at en person prøver å finne sannheten, der ingen er, han vil gjenopprette orden og forstå essensen av de tingene som ikke angår hans liv og skjebne.

Skader på arealet av den andre chakraen. Han snakker om en falsk visjon om livet, en falsk oppfatning av verden og påleggelsen av denne løgnen for andre.

Skader på området av det 7. chakra. Dette inkluderer hodet blåser, hjerne blåmerker, tremor og andre skader på hele håret området av hodet og toppen av hodet. Dette indikerer en feil oppfatning av en person selv, sitt liv, sin destinasjon. Personen ser seg selv og anser seg for å være som de ikke er.

Acne. Den fysiske essensen av akne er at et stort antall fiendtlige og utenlandske bakterier samler seg i porene i huden, disse bakteriene multipliserer kraftig og gir giftige produkter av vital aktivitet. Den følelsesmessige betydningen av ål er den samme - den fiendtlige holdningen til en person mot omverdenen, mot mennesker, og følelsen av omverdenen som fiendtlig mot personen selv. Verre, hvis en person skjuler og undertrykker denne fiendtligheten og aggressiviteten, vil akne bli dypt under huden og svært smertefullt. Det er bedre hvis en person spyller ut fiendtligheten utenfor, da vil akne også være ekstern og raskt forbi.

Akne i sonen til 1. chakra - fiendtlighet og aggresjon på et fysisk nivå. Akne i 2. chakrasonen er fiendtlighet, kamp, ​​aggresjon, sensuell-emosjonell og seksuell. Akne i sonen til den tredje chakraen - aggresjon mot bakgrunnen av sin egen egoisme, stolthet, troverdighet, betydning, ønsket om å oppnå sine egne for enhver pris. Akne i sonen til den fjerde chakraen er en fiendtlig visjon om liv, mangel på fred, tilgivelse i forhold til omverdenen, konstant internt stress. Akne i den femte chakra sonen - overdreven aggresjon og fiendtlighet i søken etter sannhet og sannhet, hett temperament i kampen for rettferdighet. Akne i området av det sjette chakraet er en fiendtlig oppfatning av hele verden, et aggressivt humør til livet, livet oppfattet i farger av kamp og krigføring. Akne i den 7. chakra-sonen er fiendtlighet mot ens egen oppfatning, mot seg selv.

Vorter. På det fysiske nivået opptrer et vorte når ukontrollert celledeling, når et eget område av huden begynner å rebel mot det hele, begynner å øke i størrelse og ujevnt og uten grense. Den indre betydningen av vorten er den samme. En person begynner å lede et uanstendig liv i et bestemt område, begynner å krenke lovene i omverdenen, å bryte ut av dem gjennom kraft, gjennom intens kamp. Et menneskes ønske om ubevisst å skille seg ut fra de omkringliggende normer, ønsket om å urimelig og ubevisst bryte ut av reglene som er etablert av livet. Menns avgang fra harmonistaten og balanse med livet rundt seg.

Psoriasis. Den fysiologiske essensen av psoriasis er manglende evne til, på noen områder av ansiktet, å slå seg ned på hudcellene fra resten av cellene. Denne sykdommen er ufarlig og smertefri, går fra foreldrene. Essensen av psoriasis er at en person ikke er i stand til å bli vant til de eksterne miljøforholdene. Han er ikke i stand til å leve i det miljøet, for å være en del av det. Denne evnen utvikler seg i en person av foreldrene under oppdragelse. Slike mennesker vil ikke løse noe, ønsker ikke å sette opp med noe, de går bare bort fra problemer, fra vanskelige situasjoner, fra ansvar. Et mer spesifikt svar kan oppnås ved å vurdere de områdene hvor psoriasisflater er dannet.

Sykdommer i munnhulen. Sykdommer i munnhulen forekommer alltid på sensuell grunnlag, ved brudd på den seksuelle oppfatningen av livet, en persons seksuelle liv. En person fraråder seg livets gleder, nyter ikke livet, bruker ikke hele spekteret av lidenskaper som livet gir ham. Eller tvert imot, lurer han også på livets gleder, buzz, gleder.

Herpes på leppen viser at en person har mottatt fremmede energier i sitt sensuelt seksuelle rom. Dette er et tegn på at en person er engasjert i sensuelle og seksuelle fornøyelser med de som ikke trenger ham. En mann forsøker å konsolere sitt gledefulle liv med unødvendige seksuelle og sensuelle kontakter.

Tenner problemer. Tenner reflekterer menneskelig sensualitet og seksualitet, seksuell oppfatning av seg selv og verden rundt. Hvis en person begynner å nekte seksualitet, undertrykker den i seg selv, dersom han negativt relaterer til andre menneskers seksualitet, i dette tilfellet oppstår seksuell energi stagnasjon og tennene begynner å rote. Det samme skjer når en person ikke legger merke til sin seksualitet og ytre skjønnhet, når han mister sin seksuelle interesse for seg selv og i det omkringliggende liv. Den friske pusten indikerer renhet og friskhet av seksuell energi, og dermed er det ikke omvendt frisk åndedretts energi.

Neseproblemer. Nesen gjenspeiler den tredje chakraen, som er knyttet til ønsket om å leve i den materielle verden, ønsket om å utvikle, utvide, kjenne den eksterne verden. Den tredje chakraen er ansvarlig for interessen for å leve, for den gledelige fremgangen i livet. Pusteprosessen symboliserer ønsket om å leve, lyst til å nyte livet, for å motta glede og glede av livet. Når det er et brudd på luftveiene, tilstopping av nasale bihuler, betyr dette fraværet av et stimulus i en persons liv, fraværet av det han ville strebe etter med glede og lyst. Med tap av meningen med livet i den materielle verden, har en person et brudd på nesen luftveien. Også nesesykdommer er forbundet med undertrykking av selvverdighet, betydning, verdi i livet. Nasalbelastning indikerer menneskelig uvitenhet om juvelene og unikthet i det fysiske liv.

Øye- og øyeproblemer. Takket være våre øyne ser vi verden i alle farger og farger. Og brudd på øynene og synet indikerer et brudd på menneskets oppfatning av livet rundt. Hvis en person mister sitt syn, betyr det at han ikke har interesse og lyst til å se livet rundt ham, folkene rundt seg. Han oppfatter med avsky hva som skjer rundt ham, og dette uttrykkes i det faktum at han rett og slett ikke vil se sitt liv som det er. Myopi sier at en person på alle mulige måter unngår å planlegge sin fremtid, ser fremover, han er redd for hva som skal komme framover. Hyperopi, tvert imot, sier at en person er for fokusert på sin fremtid, beregner han til minste detalj hva som vil skje, hva som skal skje. Slike mennesker er ikke fornøyd med det de allerede har foran nesen, de vet ikke hvordan man kan nyte det som er her og nå.

Generelt reflekterer øynene hva som er innfødt og nær en person, hva er innfødt i sjelen og hjertet. Eventuelle problemer med familiemedlemmer, med familie vil alltid bli uttrykt i strid med øyet. Problemet med nærmeste person på jorden, moren, gir problemer i venstre øye, og problemer med faren gir problemer med høyre øye.

Trekningen av århundret til venstre øye indikerer en nervøs oppfatning at en person er dyr, en person kan ikke harmonisk forholde seg til innfødte og innfødte ting. Trekningen av det riktige århundre indikerer at en person ikke kan harmonisk og med likevekt behandle en nær og kjære person. En person er nervøst og intensivt adressert til folket nærmest ham.

Fargeblindhet Indikerer manglende evne til å oppleve livet i lyse farger og farger, tilstedeværelsen av likegyldighet til følelser, kjærlighet, glede, medfølelse.

Blindhet. Hvis en person ble født blind, da hadde han tidligere en forferdelig fiendtlighet i livet rundt ham, og han ville ikke se henne med hele sitt hjerte. Hvis blindhet kom i ferd med livet, betyr det at en person mislikte det som omgir ham i dette livet. Visjon blir bedre, jo sterkere og oppriktig en person begynner å elske seg selv og sitt liv, og så mye verre - jo mer hater han seg selv og sitt liv.

Høreproblemer. Disse problemene viser også en motvilje mot å oppleve og høre livet rundt deg. Noe er veldig ubehagelig for en person i omverdenen, noe tilfredsstiller ham ikke i en slik grad at han ikke lenger kan tolerere og høre på den. Vanligvis skjer hørselstap nøyaktig når en person ikke er i stand til å beskytte seg mot den negative virkningen av ordene og tankene til menneskene rundt ham når han er fullt involvert i dette negative.

Skallet hode Dette skjer når en person mister kontakten med sin guddommelige essens. Han mister tro på Gud, i sin egen åndelighet og guddommelighet. Disse menneskene er helt nedsenket i den materielle verden, i verden av logikk, sinn og pragmatisme. De stoler bare på de manifesterte fysiske tingene i den materielle verden, de tror ikke på Gud eller den åndelige verden. Også en veldig sterk faktor i skallethet er intens mentalt arbeid, sterkt psykisk stress, som fører til hyppig og sterk kompresjon av muskler i pannen og komprimering av hårsekkene.

Hva vil fortelle arrene på kroppen

"Eret på ansiktet er dekorasjonen av uhøflige menn, arret på presten er dekorasjonen av dyre kvinner..." Fra sangen til A. Makarevich

Arr på kroppen - følgesvenner av mennesker siden svært gamle tider. Menn kjøpte dem i kamper - fra fiendens formidable våpen - eller under en jakt - fra et vilt dyrs potte. Derfor er det ganske logisk at mannlige arr siden antikken var forbundet med mot og mod. Tross alt vil en fei i hånd-til-hånd-kamp ikke haste på fienden, og han vil være redd for å kollidere en-mot-en med et villdyr.

I noen afrikanske stammene blir nåringene av unge menn brukt som et tegn på en viss sosial status eller når de er ordinert som krigere.

I dag er heldigvis våre menn i kampene blitt mindre vanlige, og faren for jakt er mer enn kompensert av hyllene til supermarkeder. Men arret var et symbol på mot. Tross alt, hvor ofte mor til et skadet barn sukker seg i begrunnelse: "Vel, ingenting. Scars pryder en mann! "Og noen menn som ikke er så heldige til å skaffe seg et naturlig arr, går bevisst for kunstig scarification. En tatovering vil overraske ingen, men et arr med en intrikat form - dette er et virkelig fasjonabelt stykke! Noen ganger er de som har et naturlig arr, men ønsker å gjøre sin form mer estetisk, løst for arrdannelse. I hvert fall er scarification nesten en kirurgisk operasjon. Denne prosessen krever alvorlige ferdigheter og tillit i dette tilfellet kan bare være profesjonelt, ellers kan alvorlige komplikasjoner ikke unngås!

Kvinner er mindre interessert i scarification. Men noen damer er stolte av sine naturlige arr. For eksempel skaffet skuespillerinnen Liza Boyarskaya som barn et arr på hennes kinn og tilskriver det nå til henne, og gir ansiktet en enestående sjarm.

Og sanger Maxim fikk henne arr over hennes venstre øyenbryn ved 2 år, og slo på bordet. Sangeren sjokkerer - de sier, siden da har jeg sang.

Men mestere av scarification antyder i økende grad at ikke alle har et arr. Teknikken for å bruke arr er en, men på noen overraskende måte forblir den hos noen mennesker, mens den i andre ikke roter selv etter flere applikasjoner.

Naturlær oppfører seg på en like kaotisk måte. I noen mennesker, etter at de har gjennomgått kirurgisk inngrep eller traumer for resten av livet, blir arr dannet, mens i andre under samme omstendigheter forblir det ikke spor på huden. Sangeren Anastasia Prikhodko sier at hun i barndommen kjempet mange ganger, ble skadet, alvorlig skadet ansiktet hennes, men ikke et eneste spor av hennes "eventyr" ble igjen på hennes hud.

Selvfølgelig vil noen avvise og avskrive dette spørsmålet om hudens forskjellige elastisitet i forskjellige mennesker, på evnen til å regenerere epidermis. Men folk med spesiell, ikke-tradisjonell kunnskap sier at et arr forblir bare under visse omstendigheter og medfører det et viktig ledd, en viktig melding om høyere krefter til eieren av dette hudmerket.

Psykologi selv på en absolutt kledd person kan lokalisere arrene hans. Magisterne innrømmer at sårets plass utstråler en spesiell energi som de er i stand til å fornemme og dermed bestemme den nøyaktige plasseringen av arret, uten å kunne se det med egne øyne.

Så hvordan forklarer psykikere at det er noen arr igjen, andre forsvinner, noen er utsatt for arr, andre "ikke ta"? Det antas at den avgjørende vektoren i hvorvidt et arr vil forbli etter et bestemt traumer eller kirurgisk inngrep, er omstendighetene der arr opptrer, og holdningen til personen til denne situasjonen. Så, hvis en person ikke blir sint på verden etter å ha mottatt et arr, så vil sannsynligvis et merke på huden snart spre seg. Hvis en person ikke angrer, utfører han seg ikke for omstendighetene som førte til arret, hvis saken i denne situasjonen var riktig, vil det neppe være et minneverdig tegn på kroppen. Hvis tvert imot kom en person til omstendighetene av naturlig arr, sint, med en stor del av negativitet, var urettferdig, feil, føler seg anger om dette, så fortsetter aret i de fleste tilfeller.

Anastasia Prikhodko, i et intervju med en populær fjernsynskanal, innrømmer at hun aldri har opplevd angrer for skader som opprettholdes etter ungdommelige kamper, da hun alltid betraktet seg som en forsvarer av de svake under disse forholdene. Det er med dette at hun forbinder det faktum at hun ikke har arr.

På den annen side bærer arrene på kroppen vår viktig karmisk informasjon, ved å dechifrere som, som psykologer sier, at du kan forbedre livet ditt, bli virkelig glad, fornøyd og realisert. Hva kan arene som er igjen på huden, fortelle oss? Skeptikere, selvfølgelig, ta pusten og si det, med unntak for uforsiktighet og uforsiktighet av eieren, kan arret ikke fortelle noe annet. Folk med et ukonvensjonelt syn på verden hevder at forståelse av meningen med et arr avhenger av den delen av kroppen som den oppstår på.

Arr på hodet - dette er et signal om at du er lat, ikke innser dine mentale evner, de kan til og med indikere feil valg av faglig aktivitet. Hodet er sentrum for kontroll over hele kroppen, våre tanker, handlinger. Arrene på denne delen av kroppen bør først og fremst varsle brukeren. Tross alt er de bevis på alvorlige globale feilveier valgt i livet.

Arr i nakken kan fortelle deg at du er for ensidig i livet, som om du er redd for å slå nakken og se deg rundt. Kanskje du bør diversifisere hverdagen. Såret på nakken din kan imidlertid være bevis på at du tvert imot er for sprøytet, som om du snurre nakken for hardt. I dette tilfellet bør du prioritere og konsentrere deg om det viktigste, i stedet for å kaste bort vital energi i mange små retninger.

Arr på magen kan indikere en feil holdning til sitt intime liv, partner eller barnet. Her er det verdt å merke seg at merkingen i denne delen av kroppen kan snakke både om motvilje mot kjære, utilstrekkelig omsorg for dem, umoral og overdreven tilbedelse i forhold til dem, noe overdreven besettelse.

Arrene på ryggen bør varsle eieren når det gjelder korrekt valg av miljø. Kanskje du er for knyttet til folk, for avhengige av dem, panikky redd for ensomhet, og krever stadig en slags "dekke" fra baksiden. Kanskje du burde tro på deg selv ikke mer, ikke skift ansvar til dine kjære.

Arrene på hendene bør henlede eiers oppmerksomhet til deres evne til å "gi", gi, bringe godt til verden, mennesker. Sannsynligvis er disse menneskene for materielle og har mistet evnen til å gjøre noe akkurat slik, uten en viss fordel for seg selv. Arret på hendene kaller ikke for å bli en altruist, men kan foreslå til eieren at han kan bli lykkeligere, noe som beveger seg vekk fra kulten av penger og materiell rikdom.

Arrene på bena kan informere om at livet vårt krever en motsatt vektor, som om man endrer bevegelsesretningen. Du kan ikke være fornøyd med noen del av livet ditt, men er redd for å forandre noe. I dette tilfellet kan arret be deg om å være mer resolutt.

Her er en så enkel vitenskap om å lese arr på kroppen! Tro det eller ei - det er opp til deg! I hvert fall ønsker jeg deg ikke å falle i omstendigheter som kan føre til scarification!

Verdien av ansikts arr

Kinesisk fysiognomi "Minsyan" er fundamentalt forskjellig fra den vestlige (greske) fysiognomi. Hvis vestlig fysiognomi er interessert hovedsakelig i hvordan karakteren til en person reflekteres i ansiktet. At kinesisk fysiognomi studerer nivået og egenskapene til menneskelig indre Qi, som også reflekteres i ansiktet. Dette gjør det ikke bare mulig å vite på forhånd om mulige sykdommer, men også å lage overraskende nøyaktige spådommer om personens personlige liv, skjebne og lykke.

Physiognomy kompletterer tradisjonelt analysen av ba-tzu-kartet, slik at den kan raffineres og suppleres med nye detaljer. I tillegg har vi ikke alltid fødselsdatoen til personen vi er interessert i. Og ansiktet - du kan ikke skjule det hvor som helst, bortsett fra å sette på et slør. Derfor vil kunnskapen om denne vitenskapen være nyttig for bokstavelig talt alle som ønsker å bli mer vellykket i å kommunisere med mennesker, både på jobb og i privatlivet.

Det store antall bøker om vestlig fysiognomi og "tegnspråk" er ikke engang nær orientalsk kunnskap. For det meste er den vestlige tilnærmingen begrenset til å bare beskrive personens karakter ved funksjonene i ansiktet, som er indikert av hans bevegelser og vaner, psykologiske aspekter ved menneskelig oppførsel. Men du vil aldri lære av denne litteraturen: Hva er din gunstigste periode i livet, er du bestemt til å være rik og hvordan kan "uventede" penger komme inn i livet ditt? Hvordan finne ekte venner og lojale sjefer? Når vil "utilsiktet oppstå" elske eller vil det være fare for skilsmisse? Hva er de svake punktene i helsen din?

Lykkeformelen endres ikke

Alt dette ble studert av den gamle kinesen, og det er usannsynlig at noen vil hevde at disse problemene fortsatt er relevante. Mannen ble født for lykke, derfor er skjebnens tips plassert overalt. Det er bare nødvendig å lære å lese dem, for ikke å knuse hodet i blindvegget, men å gjøre det maksimale for realisering og realisering av oppgaven som hver av oss kom til denne vakre verden.

Alle av oss, til en viss grad, eier "hverdagslig" fysiognomi. For eksempel, hvis en person er forelsket eller er inspirert av en ide, skinner ansiktet sitt, sparkles, vi ser og forstår det uten ord. Og hvis en person har sorg, så er dette faktum enda mer lesbart på ansiktet uten mye innsats av vanlige mennesker.

Er det så rart at fysiognomiske eksperter kan se mye mer? Siden analysen tar hensyn til alt - moles, arr, flekker, groper, rynker. Og, selvfølgelig, hudfarge, fordi den er direkte relatert til den interne Qi. Et lite problem med skjebnen kan indikere en kvise på ansiktet, økonomiske vanskeligheter i rødt. Men skjebnen advarer om alvorlig sykdom eller operasjon i 1,5-2 år. Det faktum at en person må gråte, viser snart øynene, selv om det i øyeblikket er veldig lykkelig.

Spesiell informasjon gir arr i ansiktet. Dette kan bety fare, og stedet på ansiktet hvor skjebnen har satt et slikt merke, kan fortelle hvor det kommer fra. For eksempel, hvis en person har et arr på haken, må han være veldig forsiktig på vannet. Og i retning av arret (hvis det er stort), kan du lære enda mer informasjon, og til og med beregne tid og sted hvor du skal "spre stroppen". På ansiktet av en mann ligger, såkalte 12 palasser, og de har alle sitt eget navn. Et hvilket som helst merke eller trekk i palassområdet forteller også mye informasjon. Det er ingenting utilsiktet på ansiktet av en person, alt betyr noe.

Denne regissøren!

Ved ansiktet til eieren av selskapet eller regissøren kan du bestemme suksessen til hele virksomheten eller bedriften. Hvis han har en jevn høy og bred panne, en jevn og vakker, moderat kjøttfull nese med brede vinger, øyne med klare og strålende, uttalt kinn, da har selskapet en god gave og en lys fremtid. Veldefinert, rosa, proporsjonal med ansiktet, munnen med vakre, sunne tenner - viser en leder som tydelig uttrykker sine tanker og holder løfter.

Det motsatte er også sant - ansiktet på en usunn farge, med kjedelige øyne, en grov panne, en benaktig nese og en formløs munn viser at eieren er i en mislykket levetid, og han har alvorlige problemer med helsen. Hvis en slik venn har et sterkt CV, reflekterer det bare tidligere prestasjoner, og hans potensial er svakere for fremtiden.

Egenheten i ansiktets struktur kan spores og faglig egnethet av mennesker. For eksempel spøker kineserne at du må sette en person med store ører og små øyne og munn i stillingen som en regnskapsfører - han vil høre mye, vil ikke savne noen små ting og vil ikke fortelle noen.

Det er forståelig for ører, men små øyne snakker om en manns oppmerksomhet til melodier, punktlighet. Men de storeøyne menneskene er mer emosjonelle, de vil merke bare de store og mest interessante, selvfølgelig, disse er kreative mennesker.

En veileder til barna må velge med munnen. Hvis munnen er klar, rosa, leppene er de samme, de er godt lukket (uten krumning), så vil en slik lærer formidle informasjon til barnet ditt godt.

Folk med ren og vakker hårlinje, der det ikke er arr eller støt, kan du stole på servicevognene, de er mer forsiktige. En person som har en stor og bulende munn kan gjøre en god jobb med ansvar i salgsavdelingen eller i nettverksmarkedsføring der overbevisning og press er påkrevd. Fra en mann hvis munn er liten, formløs og blek, og til og med en kurve, er det ubrukelig å vente på ikke bare vakre, men også forståelige taler. Selv i strukturen og veksten av håret i øyenbrynene, kan du forstå hvordan en person gjør forretninger, og bruker den i selskapets interesse hvis du er en leder og ansetter folk til å jobbe. Og selvfølgelig, din egen, hvis du vet og utvikler dine styrker.

Om kjærlighet og ører

Det er interessant og nyttig å ta hensyn til slike funksjoner, ikke bare i næringslivet, men også i skolen, når du underviser i barn. Det ser ut som at barn går til første klasse, det virker som alle er like lite kunnskapsrike, men egenskapene til bygningen er allerede her, i begynnelsen av livet vil de enten spørre en start eller sakte ned. Anta at læreren snakker høyt og tydelig nok for alle 25-30 studenter, men man hørte og forstod med en gang, en annen bare fra andre gang, og den tredje så noe interessant fra naboen, ble distrahert og savnet alt.

Hvordan kan vi finne ut om hvem som er en potensiell høyprester før skolen? For eksempel, formen på ørene. Forresten snakker ørørens størrelse ikke bare om evnen til å oppleve informasjon, men også om omsorg for foreldre og livets lengde. Jo større og jevnere øret, jo lengre liv, men selvfølgelig, sammen med andre ansiktsegenskaper. Dette er oppgaven som gammel vitenskap satte for oss. Alle nyfødte har omtrent samme ører, men i livet endres de, og jo mer kjærlighet og omsorg babyen mottar, desto flere ører vil det ha! Tro det eller vil sjekke! Det motsatte er også sant - jo mindre et barn var elsket i barndommen, jo verre hans ører ville utvikle seg, og jo kortere var livet hans. Forresten, er det ved en tilfeldighet at Buddha vanligvis har "store ører" i klassiske bilder?

Du kan se hvilke problemer og i hvilken alder som kan skje med en person på et spesielt kort av en person, hvor den stiplede linjen indikerer hvert år i livet opp til 100 år. Og en spesialists oppgave er å foreslå eller ta hensyn til et forestående problem, spesielt når det gjelder helse. Forresten, i Kina, går mange til physiognomists på nyttårsaften, slik at de gir en prognose for det kommende året. Og dette er ikke fortune-telling på kaffegrunder eller på kart, det er ikke engang ekstrasensorisk, men ganske harmonisk, logisk system. Den ble opprettet og studert i århundrer, basert på observasjoner av menneskelige ansikter. Og vi vil prøve å snakke om de mest interessante og praktisk nyttige observasjonene du kan bruke.

Nina Smolina, konsulent for det internasjonale Feng Shui Forum

Hva betyr arrposisjonen?

Det er ikke alltid mulig å "dechiffrere" et arr riktig, men bare hvis det er en postoperativ defekt av "ikke mystisk" opprinnelse.

Det er hundrevis av situasjoner i livet til hver person som kan forlate bestemte merker på hans kroppssår. Selvfølgelig, slike situasjoner skjer ikke for alle, men rent hypotetisk kan noen av oss ha blindtarmbetennelse eller brokk ut, noen kan ligge i vente i et mørkt smug med bølger, bite en hund, alle kan rive hånden med kokende vann, komme inn i en ulykke...

Derfor, for å si utvetydig at stillingen av et arr betyr at det dukket opp som et resultat av den eneste mulige situasjonen for hver og en - vil være feil. Bare visse karakteristiske arr kan fortelle en "ærlig" historie om deres opprinnelse.

Arr etter abdominal åpen operasjon

Enhver åpen eller, på medisinsk vis, abdominal kirurgi etterlater et arr på stedet der snittet ble gjort. Størrelsen på arr og utseendet avhenger av mange årsaker: type operasjon, graden av forsømmelse av sykdommen, egenskapene til kroppens immunsystem, profesjonaliteten til kirurgen, og til og med fargen på menneskets hud.

Et arr etter fjerning av gallestein. I dette tilfellet lage en kuttstørrelse på 15-30 i hypokondrium på høyre side, og nå til navlen.

Et arr fra utskåret blindtarmbetennelse. Under den klassiske operasjonen gjenstår en liten skrå (opptil 5 cm) arr i underlivet på høyre side. Hvis en endoskopisk kirurgi ble utført, vil tre små, nesten ugjennomtrengelige punkteringer forbli. Den første punkteringen er en centimeter over navlen, den andre er fire centimeter over navlen, den tredje avhenger av plasseringen av tillegget.

Som følge av keisersnitt. Når du utfører denne operasjonen, gir kirurger preferanse til et horisontalt snitt over pubis - det er nesten umerkelig og lukker også med undertøy. Et vertikalt snitt er laget i unntakstilfeller der det er behov for nødbortfall av barnet eller om lignende snitt ble gjort under tidligere fødsler.

Arr etter abdominoplastikk. Slike arr kan bli tatt for et arr, oppnådd som følge av operasjonen "keisersnitt", selv om denne operasjonen fra kategorien "plast" er gjort med et bevisst ønske om at en person skal returnere den tapte tonen til bukemuskulaturen og stramme musklene. Et snitt gjøres i underlivet, langs bikinilinjen fra den ene hip til den andre. Med full mageplastikk er arret stort, de minste er dannet med mini-bukplastikk, med endoskopisk arr fortsatt et subtalt arr i navlen.

Arr etter abdominal hjerteoperasjon. Slike alvorlige operasjoner kan gi arr 10-12 cm lang i form av en tynn hvit stripe. Men selvfølgelig er utseendet til et slikt arr en individuell sak.

Arr på brystet. Hvis brystkirurgi er en nødvendig nødvendighet, er det naturlig at en kvinne går ikke hvor som helst, men hvis dette er kvinnens ønske (for eksempel, hun ønsker å gjøre en brystkasse, anbefaler vi at du tenker veldig nøye før du bestemmer deg for en slik operasjon. Selv den fine syingen av stoffer på Kjertelen kan etterlate et bredt arr, uansett hva snittet var, på grunn av at huden på brystkjertelen anses å være den mest ugunstige for helbredelses arr.

Arr etter vannkopper eller akne. Mange hudbetennelser på ansiktets hud, for eksempel akne eller kyllingpoks, kan for eksempel etterlate karakteristiske karakterer - groper. De kan være mer eller mindre, de kan være dypere eller knapt merkbare - det avhenger av formen av betennelse og den etterfølgende prosessen med arrdannelse.

Arr - som et resultat av en åpen benbrudd. Med en åpen brudd, er ikke bare beinets integritet ødelagt, men også det integumentære vevet er skadet: muskler og hud. Senere dannes et arr, som oppstår etter søm på et sår, på stedet for skader på huden (det kan være en hånd, et ben, en lår, en underarm, en hånd, en finger osv.).

Postburn deformasjoner. Arr som skyldes en forbrenning, kan ligge i hvilken som helst del av kroppen, men oftest forekommer i områder med utilstrekkelig blodtilførsel (underben og fot) og ledd. Ofte er brann arr ledsaget av purulent-inflammatoriske, nekrotiske og allergiske prosesser - disse typer dermatoser kan brukes til å identifisere opprinnelsen til dette arret.

Scar - hvordan er karmisk informasjon?

Mange psykikere hevder at de kan finne et arr på en person gjennom klær og forklare dette ved at de, arr, gir en viss energi, og deres plassering kan fortelle mye om en person. La oss passere slik informasjon gjennom en sikt av sunn fornuft, vi vil ikke skape problemer for mennesker med arr - det er ofte ubehagelig for dem å bære slike karakterer.

For eksempel hevder noen psykikere at arene på magen indikerer urenhet i sitt intime liv, og faktisk kan en person ha en slik patologi ved fødselen som tarmobstruksjon og lignende arr - resultatet av en operasjon gjort for en person i barndom. Hva slags urenhet er der i intimt liv? På denne måten kan noen arr fortolkes, spre uvitenhet og direkte tull.

La oss være smartere og mer delikat - ingen er immun mot arr.


Tegn på skjebnen i ansiktet og kroppen

Mystisk følelse er grunnlaget for ekte kunst og vitenskap. Han for hvem denne følelsen er fremmed, er som en død mann.

introduksjon

Se i vesken din. Der, blant alle slags kosmetisk tilbehør og nødvendige ting, vil mange av dere finne passet ditt - et dokument som viser identiteten din. Det viser dataene dine - sted, år og fødselsdato, navn, adresse. Gjennomsnittlig informasjon. Men det er også nok til å avgjøre om du ble født i landsbyen eller i byen, i hvilket distrikt du bor, uansett om du er ung eller eldre. Ifølge bildet, limt inn i passet, kan du forestille deg ditt utseende: hårfarge, øyeform, nese, leppe, øreform, ansikts konturer - og se spesielle forskjeller som akseptable øyenbryn, lange whiskers eller smale antenner, arr, fødselsmerker og moles på ansikt. Alt annet ligger bak kulissene. Og hvorfor vet så mange av oss noe annet om det store antallet mennesker vi møter i hele livet, og forblir for oss bare tilfeldige forbipasserende?

I mellomtiden har hver person som bor på jorden sin egen spesielle vei i livet, sin egen skjebne, som vi sier, som antyder løpet av livshendelser. Ordet "skjebne" blir gjentatt av oss på alle måter: «lykke til lykke», «slag av skjebne», «ikke skjebne», «slik er skjebnen». Og hvis du ser på ordboken, si, den samme Dahl? Finn ordet "skjebne", les: skjebnen, mye, dele, rock. Og så kommer ordtaket som illustrerer denne tolkningen: "Det er ikke skjebnen til en bonde fyr som har en roll." Ikke skjebnen blir da ikke gitt?

Det viser seg at skjebnen er en gitt, omstendigheter utenfor vår kontroll. Hvor er de fra? Hvorfor er de sånn? Secret. Bare mange hemmeligheter på jorden har allerede blitt unraveled av folk som ønsker å komme til bunnen av sannheten, løse gåter, oppdage det ennå ikke kjent, dechifrere naturens koder, hvilken mann er kronen.

En mann, hans anatomi, fysiologi, psyke, tenkning, logisk begrunnelse for sin oppførsel blir studert av de relevante vitenskapene. Mystikk, okkultisme og dets grener er materielt knyttet til pseudovitenskap. I ordbøkene skriver de: "Mystikken er en fiendtlig tro på den guddommelige, i den mystiske, overnaturlige verden." Dette er noe vi ikke kan røre, kutte, sørg for med egne øyne, som vi ikke kan forklare. Men hvis vi ikke vet noe, betyr det ikke at det ikke eksisterer. Den mystiske verden fra tid til annen er bevis på dens tilstedeværelse. Herre Gud - som så ham? Men det var ikke den vanlige mannen som skapte gresset, trærne, blomster, alle slags stoffer, natur og menneske selv. Dette er visuelle kreasjoner av det høyere sinn, overnaturlige krefter. Og de mest intelligente og utdannede menneskene i dag har begynt å gjenkjenne denne Høyere Makt - Gud.

Vel, mystikere, okkultister og folk som har blitt fascinert av deres ideer, bygger deres teorier om uløste, studerer fakta, samler data og presenterer informasjon til mennesker i form av vitenskap - astrologi, chiromancy, fysiognomi, phrenology etc. Her er spørsmålet om tro viktig: å gjenkjenne eller ikke gjenkjenne disse vitenskapene.

Okkultister mener at livets skjebne er predestinering, og peker på de profetiske tegnene, i betraktning at livskortet er gitt til en person fra fødselen, "skrevet" på ham i form av tegn og merker på kroppen. En person er født med et spesielt pass, som er gitt til ham av Himmelens Skaper, som utformet sin skjebne. For både liv og livsforløp, og dens ende er under oppfinnelsens jurisdiksjon, som skapte mann. Ved sin egen vilje og fiske setter han tegn på kroppen av den levende skapning som er skapt av Ham - dette er skjebnes hemmeligheter, som omslutter elementene i livshendelser som skulle skje med mennesket. Disse merkene er som punkter i livsscenariet, som er bestemt til å miste i visse livssegmenter på jorden. Hensikten med okkultisten er å løse dem for å gi en forklaring.

Mann er en nysgjerrig skapning. Selv om han bor rolig med alle "ciphers", viser han interesse for kroppens egenskaper - støt, naturlige buler, flekker, linjer, moles, arr. For det første, selvfølgelig, i medisinsk forstand, ofte i estetikken, men også nysgjerrigheten til en annen plan - mystisk, mystisk - eksisterte alltid: på de første trinnene i utviklingen av menneskeheten og i våre dager. Mange mennesker liker å tro på det uvanlige, for å motta ikke-standard informasjon, for å vise interesse for kunnskap om palmister og fysiognomister, som forutsier skjebnen ved utseendet, linjer på håndflaten, moles, ulike merker og påtrykk på hode, ansikt, armer, ben. Deres vitenskap er basert på anerkjennelsen av åndens forrang, kroppens oppbyggelse av overnaturlig kraft, Gud, som ifølge teorien utviklet av dem, etter å ha bygget en mann i sitt eget bilde og likhet, ga kroppen med kodesignaler.

Prediktorer, som leser andres skjebne på visse tegn, tegn, drømmer, tegn, eksisterte over hele verden. For eksempel i Vietnam, ifølge bestemte tegn, utpekte de den totale mengden av fremtidige herskerne og heltens krigere. Ifølge seere ble de gitt, i tillegg til stor vekst, intelligens og mod, eksterne tegn som tilstedeværelse av lange ører, lange armer, som vitnet til dyp visdom, og et spesielt arrangement av mol på kroppen. Blant fremtredende personligheter ble muggene på ryggen arrangert i form av Big Dipper-konstellasjonen eller lignet dragevekt. Og på pannen hadde de fremtidige herskerne en karakteristisk bulge, som ble kalt "soldragehornet".

Tegn knyttet til dyr kan også vitne om fremtidslinjens utseende. Da den fremtidige keiseren Li Thai To ble født i Kofap-provinsen, fikk hunden en hvit valp, som hadde svarte flekker på ryggen. Deres design besto av hieroglyfer, sammensatt i uttrykket "Himmelens Sønn." Og ved den fremtidige keiseren Lee Thai-Tongas fødsel falt en bøffel i distriktet Truong av de gamle hornene og nye vokste.

I antikkens Asia trodde occultister at et hvilket som helst merke på en menneskekropp var et klart tegn, bak hvor dekoding av hans livsforhold var skjult. Afrikanere tror også på det. Denne troen er basert på anerkjennelsen av menneskets enhet og kosmos, som inneholder all informasjon om individet, hans nåtid, fortid og fremtid. Å tegne denne informasjonen fra Space Knowledge Bank, en form for universelt program for opprettelse og vedlikehold av menneskelige skjebner, gis bare til personer med medfødte overnaturlige evner, som er shamaner, trollmenn, clairvoyants, visionaries, psychics.

På det afrikanske kontinentet og i landene i Sørøst-Asia gjennomgår kandidater til trollmenn eller prester et grundig utvalg på grunnlag av deres utseende, særlig på spesielle karakterer på deres kropper, som kan skjule både god og dårlig informasjon - tegn på fremtiden. De leser gjennom utskriftene på kroppen, skjebnen til skjebnen, menneskelivet. Det samme skjer når buddhister i forskjellige land velger Dalai Lama - den levende gud på jorden, hvis evner på mange måter er overlegne for de vanlige menneskene.

Ifølge okkultister er utseendet på slike tegn naturlig og har sin egen betydning. En person som har syndet minst en gang, får noe merke på hans kropp eller ansikt, som ikke vil forsvinne til lovbrudd er korrigert. Vanligvis er moles, fødselsmerker og andre fingeravtrykk bevis på handlinger i tidligere liv eller dagens liv. Dette er tegn på handlinger og fenomener, tegn på bestemte personlighetstrekk, karakter, tilbøyeligheter, tegn på kommende hendelser. Ifølge østlige tro kan de bevege seg fra en menneskelig inkarnasjon til en annen. Etter å ha besluttet å fjerne en muldvarp, bør du tenke: tryllekunstnere anbefaler ikke å fjerne disse tegnene kirurgisk. Dette er en protest mot skjebnen, mot Skaperen, mot naturen, oppfattet som en synd. Den beste måten er å utføre en "operasjon" for å perfeksjonere sjelen, rense den fra ondskap og alle de dårlige tingene. Saken er at ved å fjerne en muldvarp, mener japanske physiognomists, det er umulig å slette koden som hun bar seg selv. Programmet, hvis betydning var kryptert i det, forblir, og det som er forutbestemt av skjebnen, er fortsatt realisert i livet.

Tegn er gunstige, definerer alt positivt, godt i livet og vitner om sjelens renhet og dårlig, og henviser ikke til de guddommelige påtrykkene, men til Satans merker. Det er bare anbefalingen for rensingen av sjelen og refererer til slike "sataniske" merker på kroppen.

La oss høre på okkultisters mening og prøve å utforske kroppen din som et astrologisk diagram, avhengig av dekoding av merkene som er markert på den.

Morfoskopi, eller måter å lese skjebne på mol

Dekodede flekker

Det er usannsynlig at du vil møte en person med helt ren hud. Sprekkene på hvilken som helst del av kroppen han ble født med vil alltid være. Medfødte flekker, noe forhøyet over huden, kalles moles. Mørke flekker på huden, gitt fra fødselen, kalles fødselsmerke.

Folk oppfatter deres fødselsmerker som en bestemt gitt, eksisterer med dem alle sine liv uten å stille spørsmål om deres mening, og forlate med disse hemmelige tegnene til en annen verden, og tar med seg, kanskje, ledetråden til deres personlighet. Tross alt, ifølge vitenskapen, kalt morfoskopi, som er et system av kunnskap om imprints på kroppen, inneholder mol informasjon om personens personlige kvaliteter, om hans evner og skjebner.

Før dechiffrering av disse tegnene skal man fortelle om de to halvdelene som de østlige representanter for okkulte deler opp i menneskekroppen. For det spiller en viktig rolle: det er viktig på hvilken halve forfedre er plassert.

Grunnlaget for denne divisjonen er ideen om motsetningernes kamp og enhet, så vel som de maskuline og feminine prinsippene - yang og yin. Kroppen i dette aspektet er delt inn i mannlige og kvinnelige halvdeler. Separasjonslinjen går i midten av pannen til det hellige sted. Den mannlige halvdelen er høyre side av kroppen, den kvinnelige halvdelen er venstre. Den mannlige halvdelen er under kontroll av solen, kvinnen styres av månen.

Gunstig plassering av mol på "deres" halvdel. Det er denne faktoren som forbedrer markens positive effekt på skjebnen. Selv et tegn som skjuler et negativt, mister noe av den dårlige energien, reduserer sin negative effekt når den er på "dens" område.

Verre, hvis mol ligger på den "fremmede" halvdelen av kroppen. Så de medfødte stedene i mannen til venstre angir feilene han gjorde i den siste inkarnasjonen, som skal korrigeres i dette livet. Hvis dette ikke skjer, vil han bli ledsaget av problemer. Eksperter innen morfoskopi gir en sjanse til å eliminere de engasjerte synder.

Disse transkripsjonene gjelder for kvinner for hvem den "innfødte" siden er venstre. Merking på høyre side av kroppen indikerer evnen til å takle de problemene som disse hemmelige skjebnene forutsetter.

Dimensjonen av tegnet indikerer styrken av innflytelsen av hendelsen på en persons skjebne. Småmolekyler forutsier ubetydeligheten til hva som kan skje. Selvfølgelig, jo større tegnet er i størrelse, desto sterkere er dets betydning, eller rettere sagt, hendelsene som det skjuler. Dens lysstyrke, tegning har også en negativ eller positiv betydning.

Tilstedeværelsen av flekker på kroppen er ikke en ulykke. I hinduismen er disse etikettene knyttet til karma-begrepet. "Karma" i den hinduistiske tro betyr summen av handlinger begått av et levende vesen og deres konsekvenser. Det bestemmer menneskelig skjebne. I begrepet "karma" er det viktig forholdet mellom dårlige og gode gjerninger. Mange gode ting - god karma, og omvendt. Karma loven trer i kraft etter døden. Der, i den andre verden, bestemmer kosmisk domstol livets fortjeneste og gir en rettferdig vurdering - belønninger og straffer. Belønninger - viss suksess, lykke til, velstand, flaks, beskyttelse av Skaperen - gis til en person i den neste inkarnasjonen. For synder mottar han straff i et annet liv. Det tar ikke hensyn til om denne personen har begått en synd. Disse kan være syndene til mennesker nær en person, ikke innløst av gode gjerninger. Oppgaven med å forbedre familiens karma er betrodd av himmelske krefter til den personen som har dukket opp for dem i form av gjengjeldelse - skjebnenes skjebne, slik at han vil forstå og rette feilene, hans eller hennes egen, med gode gjerninger. På kroppen til samme person som i passet, legg et "stempel" - fødselsmerkene. I hinduismen, hvorfra kom begrepet karma - Universalloven, kalles disse flekkene tilak.

Ulike eksempler som illustrerer karmabegrepet er gitt i den okkulte litteraturen. Her er en av dem. En mann på 40 år ble torturert med ryggsmerter og frykten som fulgte denne smerten. Han ble behandlet med hypnose, og i en tilstand av trance så han at en kule hadde blitt kastet på ryggen. Etter økten fant hypnotisøren en muldvarp i pasienten på stedet der kulen kom inn i ryggen - merket av hans stormfulle eventyr i den tidligere inkarnasjonen.

Den karmiske betydningen av fødselsmerker i løpet av livet kan få et annet innhold, hvis en person har innløst syndens handlinger ved å gjøre gode gjerninger, har oppfylt en karmisk gjeld. Imidlertid er det slike fødemerker, hvis kode forblir uendret. Disse er vanligvis tegn-amuletter som bilder av lepper, øyne, hender, hoder kan tilskrives. De er plassert på hode, rygg og hofter.

Tegn av midlertidig karakter

I tillegg til mol, er det mange tegn på midlertidig natur på kroppen - vorter, papillomer, akne, arr. Okkultister forklarer betydningen av deres utseende som et forsøk på flyktige hendelser.

Vorter blir anerkjent som visuelle manifestasjoner av det onde øye og misunnelse. Derfor er deres fjerning velkommen. Forresten, noen oppskrifter:

• vikle harehår tre ganger;

• Daglig før sengetid drypper en dråpe eddiksyre fra pipetten;

• Smør vettet om natten med celandine juice.

En person som har vorter, er det fornuftig å se på sirkelen av mennesker som han roterer, og identifisere misunnelig, detektor. Men det anbefales også å ta hensyn til stedet for vorten. Så er dets tilstedeværelse på pekefinger regnet som et lykkelig tegn. En vorte på leppene er et tegn på dyrepassioner.

Nøkkelen til utseendet i livsprosessen til de ovennevnte stedene er relatert til deres plassering på "deres" eller "fremmede" siden. Ikke bekymre deg hvis de dukket opp på venstre side av en kvinne eller på høyre side av en mann. Dette står for å få andres patronage, en løsning på et plage problem. Utseendet til midlertidige merker på "fremmede" side - en advarsel om uønskede omstendigheter som vil forstyrre utførelsen av enhver bedrift. Det vil være nødvendig å samle all vår vilje, styrke og vilje til å løse et vanskelig spørsmål.

Arr - ervervet merker på kroppen, som forblir etter helbredelse av sår som skyldes skade på kroppen eller operasjonen. Her bør du være oppmerksom på hvilken del av kroppen som arret dukket opp på. Tolkere anbefaler å forbinde forekomsten av slike merker med forventning om endring i livsområdet som denne delen av kroppen er ansvarlig for.

Når det gjelder tatoveringer, som alltid har vært tegn på innvielse blant prester, bør man ta hensyn til informasjon om gunstig og ugunstig halvdel av kroppen og avstå fra å tegne mønsteret på et slags "geopathogenic" område av kroppen - den "fremmede" siden.

Til tross for at tegn i form av vorter eller separate mørke eller lyse flekker, forskjellig i størrelse og form som oppstår i løpet av livet, korresponderer med kortvarige fenomener, forklarer lesningen essensen og årsaken til mange hendelser som skjedde for en person i livet. skjer i et annet lys.

Pigment flekker vises plutselig og på de mest uventede stedene. Fra okkultismens synsvinkel betraktes de som indikatorer for den kommende overvinningen av ethvert problem, kamp. Hvilken sfære av livet denne kampen skal knyttes til, viser stedet på kroppen der pigmentpunktet dukket opp.

Røde flekker er forbundet med Mars og betydelige tap av styrke og energi. Å være på den "gode" siden peker de på seier, for å overvinne problemet.

Lys eller gyldne flekker indikerer at eieren kan bli utsatt for sykdom eller depresjon, virkningen av negativ energi fra andre mennesker. Pigment flekker på "deres" side - bevis på vellykket oppløsning av livsproblemer.

Akne, bygg, koke. Akne er forbundet med planeten Mars. Deres utseende betyr ugunstige situasjoner at den i hvem de oppstår må tåle. Hvis akne vises på kinnene eller kinnbeinene, er det en indikasjon på at en person vil ha problemer med å håndtere mennesker. Akne på bena betyr å reise, og i armene hans - å få, eller omvendt, å miste penger. Det avhenger av om de vises på den "gode" eller "dårlige" siden.

Akne på overkroppen indikerer at hendelsen vil skje snart; Akne som vises i den nedre delen av kroppen, indikerer en lengre periode etter hvilken hendelsen vil skje (etter ca. 2,5 måneder).

Ciry betyr uløste problemer, ofte av materiell natur. Hvis kjelen dukket opp på høyre side av mannen, betyr dette en vellykket løsning på problemet, på venstre side - det vil ta mye tid å løse problemet.

Fregner tolkes som et tegn på menneskelige relasjoner. Fregner på ansiktet - bra. Verre når spredt andre steder. Deres plassering på baksiden, spesielt på den "ukjente" halvdelen, betyr konflikten mellom deres eier og mengden, tilstedeværelsen av rivaler, for å overvinne som det vil være nødvendig å samle all vilje i en knyttneve.

Dekryptere mol etter farge

Tribal eller livskjøpte påtrykte på kropp eller ansikt for hver person har sin egen betydning. Folk er forskjellige i hudfarge, og dette er en viktig faktor. For folk med lyst hud er fremtredende moler viktige. Mørk skinn bør være oppmerksom på svarte moler. Det er tegn uten pigment, det vil si ikke-pigmentert hud. De har en negativ betydning.

Røde moler som er fargen til planeten Mars, snakk om energireserver i området der de befinner seg. Det er i dette området av livet at betydelige hendelser vil finne sted. Hvilke, positive eller negative, avhenger av plasseringen - på "deres" halv eller "fremmed". Den røde mole, som ligger på "dens" del av kroppen, er et gunstig tegn. Mars fødselsmerke på "fremmede" siden av kroppen er et tegn på konfrontasjon og konfliktsituasjoner.

Lysmolekyler (de såkalte molene Venus) - Bevis på følelser av nærhet og sympati, som kan manifestere seg i en person mot andre. De samme molene som en kvinne har på den "mannlige" halvdelen av kroppen er et tegn på dødsfall og miljøet som vil sette en talte i hjulene på vei til målet.

Svarte mol, tegn på Saturn, skjul leksjonene som en person vil motta i løpet av livet. Og det vil være skjebnesvangre hendelser. Disse samme svarte merkene er et tegn på belønninger, skjebnenes skjebner, som vil bli mottatt dersom de befinner seg på yangsiden av mannen og yin-siden av kvinnen. Svarte moler som har funnet sted i "alien" -halvdelen, skal oppfattes som forløperne av de kommende slagene til skjebnen, involvering i vanskelige forhold, gode forsøk.

Brune eller rødbrune markeringer på kroppen - mol Jupiter. De symboliserer makt og patronage, de snakker om en høy sosial status, som er ment for deres eier, hans forhold til statlige strukturer, med lovgivende organer.

Fødselsmerke med hår. Det skjer ofte at et hår vokser fra en muldvarp eller til og med noen få. Disse hårene, ifølge eksperternes mystikere, inneholder et tegn på frelse, bevarer tau. Dette er spesielt godt hvis molen er på den "onde" siden. En mølle med hår som vokser ut av det i dette tilfellet regnes som en formildende omstendighet, som et tegn på en utgang fra ulykke og ulykke. I tilfelle et fødselsmerke med et hår på "høyre" side, anbefales det å dele lykken med andre. Ellers vil lykke ikke være fullført.

Generelt betyr en mol med hår tilgivelse av karmisk gjeld.

Former av mol og fødselsmerker

Av stor betydning er form av en muldvarp eller fødselsmerke. Merkinger kan være en rekke konfigurasjoner. Occultister studerte de vanligste typene av disse tegnene på menneskekroppen og ga dem et transkripsjon.

Konstellasjonen Ursa Major. Fødselsmerket i form av storbjørnens konstellasjon er et bemerkelsesverdig tegn, et symbol på store prestasjoner, seire, herlighet, høy stilling i samfunnet, bevis på de høyeste styrkers patronasje. Lykke til er å vente på eieren av en slik mole i området som beliggenheten er knyttet til. Tross alt er hvert område av kroppen under kontroll av planeter eller konstellasjoner. Totalt er det 12 soner på kroppen, som hver tilsvarer et stjernetegn. Merket på kroppen, plassert på et sted som tilsvarer personens dyrekretsen, legger stor vekt på. Det er i det at det viktige eventuelle aspektet av menneskets skjebne som helhet er inneholdt.

Square. Moles kan danne et torg på kroppen. Dette tolkes som et svært ugunstig tegn. Kryss av skjebne, kampen med omstendighetene gjennom livet - mye av eieren av slike merker på kroppen. Det samme betyr en muldvarp eller et fødselsmerke i form av en edderkopp.

Cross. Kors av moles (som betyr fremspringende punkter på kroppen) - et alarmerende tegn. Han advarer eieren om hans beredskap for alvorlige forsøk, uforutsette svinger i en vanskelig skjebne. En positiv verdi har et kryss på fem mol. Hans dekoding - ydmykhet, og også den oppfylte gjelden.

Star. Det lykkeligste merket på kroppen er stjerneformet. Et slikt avtrykk finnes i sjeldne tilfeller. Selvfølgelig snakker vi ikke om riktig femkantig stjerne. Stedet kan ha utseendet på en forvrengt stjerne. Det er viktig her at et slikt tegn har fem ender. Behandlingen av de stjerneformede markeringene er en lykke, himmelens patronage, lykke til og suksess i ethvert område av livet. "Min stjerne holder meg!" - slik at mediene kan si denne lykkelige utskriften.

Sirkel, sol, måne. Det er ikke uvanlig at folk blir født med fødselsmerker i form av en sirkel, som anses å være et himmelsk tegn, som det ligner på sol eller fullmåne. Også en halv av en sirkel eller dens del tilskrives kategorien tegn som kalles "himmellegemer". "Solen" i motsetning til "månen" burde ha "stråler" rundt selve stedet. Solskiltebærere er veldig interessante, informative, multilaterale mennesker. De utmerker seg av irrepressibel energi, kraftig temperament, munterhet, de belaster alle de rundt seg med glede og vitalitet, de oppfordrer dem til å handle. Dette forklares av det faktum at eierne av disse tegnene som regel blir født i solens lys - om morgenen, om ettermiddagen eller før solnedgang.

Sunshine-bærere er talentfulle, gode foreldre, fantastiske ektemenn. Okkultister sørger for at bare ønskelige barn blir født med tegn på solen.

En ufullstendig sirkel (for eksempel i form av en segl med stråler) indikerer tilstedeværelsen av karmisk gjeld, det vil si en hvilken som helst forbrytelse som har gått fra tidligere inkarnasjoner for å bli korrigert ved hjelp av gode gjerninger og handlinger i dette livet. En slik flekk kan gå genetisk til et barn som vil betale for sin foreldresynd, og jo høyere er det, desto sterkere veksler. Det er dårlig hvis et sted av denne typen er på hodet. Dette er et tegn på en alvorlig psykisk lidelse som kan utvikle seg i en person.

En tynnere segl er et tegn på forverret intuisjon. I serpica uten stråler er tilstedeværelsen av en utviklet sjette sans også kryptert. For eieren av slike tegn, lover dette beskyttelsen av guddommelige krefter, fordi intuisjon er en gave fra Gud, fylt med reddende kraft.

Et medfødt symbol i form av en avtagende måne er fulle av skjulte muligheter som allerede kan vises i voksen alder. Eieren av en slik etikett må prøve sin hånd innen rettsvitenskap eller tilegne seg økonomisk virksomhet. Tegn på den avtagende månen lover ham suksess i disse områdene. Han kan også bli en vellykket spesialist på verdipapirmarkedet.

Et fødselsmerke kan være en full sirkel uten de omkringliggende "strålene" - "fullmåne". Dette skiltet indikerer tilstedeværelsen av en utviklet intuisjon og en magisk gave, som uttrykkes i framsynthet, hekseri. Eieren av en slik etikett var søtsageren Maria Lenormand. Men alle disse mystiske egenskapene er kun avsluttet med et skilt som ligger på høyre side av kroppen, og mer spesifikt på baksiden av kneet bøyer i en høyde på 25 cm fra den.

Bærer av utskriften i form av riktig sirkel kan ha andre talenter som kan forårsake misunnelse av andre, avvisning av personen som en person. Men, etter å ha overvunnet alle vanskeligheter, kommer eieren av et slikt tegn ut av endringene med en herdet, renset sjel.

En fugl Gode ​​egenskaper inkluderer et fødselsmerke som ser ut som en fugl. Dette skiltet skygger for store livs suksess og prestasjoner. Selvfølgelig vil de ikke komme alene, eieren av "fuglen" burde prøve: å åpenbare sine evner, vise utholdenhet, for å gjøre anstrengelser for å tiltrekke seg lykke til. Og hun vil definitivt komme, fordi "fuglens" tegn vitner om Guds gave i form av noen talenter. Vanligvis er en person med et fugle tegn født i en familie av dyktige mennesker - gode musikere, kunstnere eller forfattere. Dette skiltet, plassert på venstre skulder eller på brystet, er et tegn på stort talent.

Kartet. Noen ganger er molene spredt rundt kroppen slik at du kan lese dem, som et geografisk kart, der det er hav, innsjøer, øyer. Occultister behandler dem som et ikke veldig gunstig tegn på at uønskede barn mottar. Mennesker med lignende etikett er eksplosive, uhemmet, sint og hysterisk. De kan også skjule fornærmelser mot andre, ikke alltid ta med sinnet, rushing på sine følelser, som på seil, som kan føre til uforutsigbare handlinger.

Steder i form av et kontinent, en halvøy, en innsjø bære informasjon om å reise til forskjellige land, møte mange mennesker.

En elefant. Etiketten i form av en elefant i tolkningen av morfoskopi er ikke et spesielt gunstig symbol, spesielt hvis den ligger på skulderen. Selv om eieren av dette tegnet selv er en helt pålitelig og anstendig person, presenterer skjebnen ham med uventede overraskelser. Meningen med livet hans er å overvinne vanskeligheter og hindringer. Dette skyldes karma, med sine overgrep i tidligere inkarnasjoner. For ikke å overføre karmisk gjeld ved arv, bør han opprettholde sinnsro, storhet, utføre verdige gjerninger. Men det vil ikke være lett for ham, i kampen med sin indre "jeg". Hvor vanskelig denne kampen vil være, avhenger av plasseringen av det medfødte fingeravtrykk. Hvis han er på baken, må eieren av "elefanten" kjempe med store fristelser i livet.

Katten i okkulte vitenskap er djevelenes tjener. Derfor kalles merket i form av en kattesilhouette et satanisk tegn. Dekryptering er i tilskudd til eieren av en slik etikett av mysteriet og mystikken i naturen. Og hvis "katten" har en mørk farge, kan en person teste seg innen magisk kunst: påvirke folk, kringkaste, gjette, kanskje til og med helbrede. Eieren av et slikt tegn er i stand til å bringe uvitende ondt, uvillig. Dette refererer til det onde øye. Hemmelighet, selvbeherskelse, selvtillit, imperiousness, innsikt er de menneskelige kvaliteter som vil bringe lykke til eieren av en muldyr i form av en katt på scenen, innenfor rettsområdet.

Lip print. Moles i form av en leppeutskrift regnes som et veldig lykkelig tegn, foreshadowing skjebnene til skjebnen. Gud, tildele en mann med et slikt merke, tok ham under hans beskyttelse, ga ham en sterk intuisjon, belønnet kreativ tenkning, fantasi, en sunn psyke og en sans for humor. Han venter på lykke til, livets overraskelser, lykkelig kjærlighet. Små problemer vil aldri bringe eieren av denne etiketten ut av balanse, og beskyttelsen av Skaperen vil beskytte den mot store problemer. Ingen ondskap vil holde seg til ham.

Leake. Merket, som er formet som et menneskelig ansikt, kan ligge hvor som helst på kroppen eller på ansiktet. Men uansett hvor denne etiketten er plassert, har den en ikke for gunstig mening når det gjelder personlige kvaliteter. Mennesker merket med et slikt skilt er vanligvis mistenkelige, samvittighetsfulle, ambisiøse, som å dyve inn i seg selv, selvkritiske, alltid føle seg skyldige, overdrive sine mangler. Deres selvtillit er lavt. De er avhengige av meninger fra andre der de søker støtte.

"Lick" på ansiktet er et provoserende tegn, noe som vil bremse intuisjon og forsiktighet, og presse til urimelige handlinger. "Lick" på baksiden gir et konstant søk etter en livspartner og skuffelse i kjærlighet. Ligger på baksiden, skjuler denne etiketten i seg selv hemmeligheten til den evige opposisjonen mot uønskede som vil intrigere og intrigere. Ikke unngå eieren av etiketten i form av ansikter og plager av ulykkelig kjærlighet, som det vil bli indikert ved sin plassering på brystet. Den samme koden skjuler et lignende sted på innsiden av lårene.

Ingenting bra bærer påtrykket av et "ansikt" på baken, foreskygging av latterliggjøring av andre, absurde situasjoner. Lick på magen lover sykdom.

Men fødselsmerket i form av det menneskelige ansiktet på skulderen er et tegn ganske gunstig, noe som indikerer et sinn som er tilbøyelig til å filosofere, foruten lovende et vellykket resultat i tilfelle problemer.

Et fostermerke i form av en flammelåne er bevis på kompleksiteten i menneskets natur og ugunstige skjebne. På grunn av sine omskiftelser blir eieren av en slik etikett ofte deprimert og despondent, og noen ganger bærer tanker om å avgjøre kontoer med livet. Å bringe en person ut av depresjon kan elske. Men eieren av det "brennende" merket som strekker seg til ekstremer er en sint sjalu mann, som er mottagelig for vrifulle impulser. På grunn av sin karakters kompleksitet er det vanskelig for ham å finne frelses kjærlighet, men det er ganske mulig, fordi han har mange positive egenskaper i sin karakter - mot, besluttsomhet, generøsitet. Kvinner som har fått et "brennende" avtrykk fra Skaperen, er kjent for sin livaktighet, kraft og levende fantasi. De er i stand til de mest avgjørende handlinger, hensynsløshet, kjærlighet ekstravagante antrekk.

Tall. Det er mennesker som har fødemerker på kroppen, som ligner tall. De samme merkene finnes i ansiktet. Okkultister gir en anelse om slike tegn, basert på arbeidet med Cornelius Agrippa, den berømte mesteren i de mystiske vitenskapene fra det XVI århundre, under tittelen «Occult Philosophy». I det, beskriver Agrippa grunnleggende om disiplinen kalt "numerologi", tallene. En profesjonell okkultist, ved summering, bringer noen tall til et enkelt siffer - fra en til ni, som finner magisk mening i den. Dette er måten tolkningen av digitale tegn på kroppen er gitt på.

Flere Artikler Om Typer Acne