For å forebygge ulike sykdommer, så vel som for kosmetiske formål, brukes preparater basert på callisia ikke bare som en intern, men også som en ekstern agent.

Mottar gylne whiskers inni

Ved inntak, bruk en golden mustache i form av en alkoholholdig tinktur, infusjon, balsam, så vel som i kombinasjon med andre produkter (honning, Cahors, vegetabilsk olje).

Hvis pasienten ikke kan ta stoffet i sin rene form, kan du legge til en infusjon av mynte eller andre medisinske urter uten sukker, samt en liten mengde honning.

I intet tilfelle kan ikke drikke infusjon eller tinktur av melk eller kaffe, varme eller alkoholholdige drikkevarer. Alkoholtinktur er best å drikke kaldt vann eller hjemmelaget druesaft. I tillegg kan noen dråper sitronsaft tilsettes til preparatet.

Mengden tatt infusjon, balsam eller tinktur avhenger av organismens behov. Hvis pasienten har drukket mye av stoffet, kan han føle ubehagelige opplevelser i magen, men det vil ikke skade kroppen.

I tilfelle en funksjonsfeil i magen, er det nødvendig å gradvis øke doseringen av golden whisker-preparatene. For det første anbefales det å drikke rent vann med en liten mengde infusjon, deretter en løsning tilberedt av 1/2 ts balsam og 200 ml vann.

Utendørs bruk av gullspisker

Utadvendt brukes en gylden bart i form av lotioner, komprimerer, gni, applikasjoner. For å gjøre dette kan du bruke alkoholtinktur, juice, knuste plantedeler og hele blader.

Bruken av gyldne whiskers for kosmetiske formål

Menneskelig hud krever forsiktig forsiktighet. Du kan bruke et flott verktøy, tørke huden din med en golden whisker olje, tilberedt på grunnlag av olivenolje.

Forberedelser av golden whiskers kan også brukes til å exfoliere ansiktets hud. For å gjøre dette, en gang i uken, utfør følgende fremgangsmåte: Rengjør ansiktet grundig med vaskemidler, skyll med rikelig med varmt vann og dekk med et terryt vått håndkle i 3 minutter. Denne komprimeringen letter penetrasjonen av næringsstoffer inn i huden, da den åpner porene. Deretter er det nødvendig å fukte linnet stoffet i infusjonen av gyldne whiskers, vri ut og legg på ansiktet. Dekk med et terryhåndkle. Kompressen holdes i 5 minutter, hvorpå ansiktet vaskes med varmt vann og masseres med en frotté klut fuktet med et håndkle. Samtidig blir døde vekter, skilt på grunn av handlingen av den gyldne whiskeren, lett fjernet.

Hudoverflaten består av små skalaer, som, under påvirkning av miljøfaktorer (vind, temperaturendringer, solstråling, vaskemidler) tørker opp og exfolierer. Alkohol tinktur golden mustache stimulerer denne prosessen, og dermed bidrar til fornyelse av hudceller.

Salve av gullspisker på grunnlag av babykrem er en del av masken, som kan brukes på tørr hud. For å gjøre dette, ta en liten agurk, peel, hogge i en mush, blandet med 1 eggeplomme og 3 ss olivenolje. Til den resulterende massen blir det lagt til en liten gulloppskinnsalve. Alt er grundig blandet og påført ansiktet og nakken på huden. Mask hold på ansiktet i 30 minutter, skyll deretter med varmt vann. Huden blir ren og frisk.

Med økt tørrhet i huden ved hjelp av en salve basert på lanolinkrem.

Når akne bruker alkohol tinktur av golden whiskers.

For lettelse alder flekker, inkludert på ansiktet, bruk alkohol tinktur av golden whiskers og løkjuice. 2 teskjeer gullpiskertinktur og 1 teskje løkjuice blandes og påføres problemområder over natten. Den samme oppskriften kan brukes til å lette fregner.

Daglig kroppsmassasje (etter en varm dusj) ved hjelp av en blanding av 1 spiseskje gyllisk whisker-infusjon og 1 kopp varmt vann gir stor fordel for kroppens hud. Denne prosedyren gjenoppretter hudens normale surhet, forbedrer blodsirkulasjonen, fjerner rester av såpe, med det resultat at huden blir frisk og sunn, blir den elastisk.

Det anbefales å smøre hendene med gylden mustasje for å unngå at hendene tørker opp virkningen av såpe.

For å kvitte seg med korn og kåt hud på hælene, bør du starte med et 10-minutters bad. For å gjøre dette, for 1 liter vann må du legge til 1 spiseskje salt og 1/2 kopp ferskpresset golden whisker juice. Etter det kan keratinisert hud lett fjernes med pimpsten. Hvis du utfører denne prosedyren hver uke, vil de cornified områdene helt forsvinne.

Hvis fersk golden mustache juice påføres i 10 minutter til problemområder, vil det forhindre utseende av rynker. Med jevnlig bruk av juice kallizii hud i lang tid for å opprettholde helse og godt utseende.

Når hårtap tar tinktur av gylden mustasje (1 dessert skje per glass vann) om morgenen og kvelden i en halv time før måltider. Etter litt tid slutter håret å falle ut, skaffer naturlig skinn og skjønnhet.

LiveInternetLiveInternet

-Søk etter dagbok

-Abonner via e-post

-statistikk

Golden mustache i kosmetikk

I kosmetologi brukes ulike planter og deres deler ofte som tilsetningsstoffer. De lager masker, kremer, tinkturer, inkludert hjemme. På denne måten er en plante som en gylden mustasje veldig populær.

For å komme i gang er det å snakke om selve anlegget. Faktum er at mange mennesker forvirrer det med en slik plante som Dikhorizandra. Begge tilhører samme familie, men kun den første har helbredende egenskaper. For ikke å bli forvirret, er det viktig å kjenne det vitenskapelige navnet: konflikten er velduftende, eller, hvis det er på latin, Callisia-duftstoffer.
Løsningen for alder flekker og fregner

To teskjeer av åndtinktur av golden whisker blandet med en spiseskje med løkjuice, bland. Ved sengetid, bruk produktet med en bomullspinne på områder av huden der det er fregner eller alder flekker.
Les mer: http://domadoktor.ru/308-zolotoy-us.html

Nå kan du snakke om oppskrifter basert på gyldne whiskers, som med hell kan implementeres hjemme.
Så, for eksfolierende døde hudpartikler, bruk tinktur på en gullpisk. Først må du vaske ansiktet, rengjør det fra kosmetikk og tørk det med et håndkle. Og deretter påføres et fuktig terryhåndkle på ansiktets hud i noen minutter, vil det utvide porene i huden. Først etter det blir huden gnidd med en linnedrakt dyppet i en gullpiskerinfusjon, og igjen dekket med et håndkle. Vask av tinkturen med varmt vann etter 5 minutter, og tørk deretter huden med et håndkle, fjern avskallet hudpartikler på grunn av tinkturvirkningen.
For tørr hud fremstilles en maske med en gylden whisker. Det er nødvendig å skrelle og hogge en liten agurk, legg til eggeplomme til den resulterende massen, bland og tilsett 3 ss olivenolje. Rør igjen og tilsett golden whisker tincturen blandet med baby krem. Denne masken påføres på ansikt og nakke i omtrent en halv time, og deretter vaskes av. Regelmessig bruk av denne masken gjør huden friskere.

Hjelper med en gylden bart og i kampen mot fregner og forskjellige pigmentspots. 2 teskjeer av åndtinkturer fra planten er blandet med 1 skje løkjuice. Den resulterende massen påføres problemområder av huden over natten. Det er ganske enkelt umulig å oppgi alle metodene for å bruke gyllene whisker i en artikkel, men det er nok å beskrive en for å forstå fordelene.

Golden mustache (callisia duftende): Søknad i tradisjonell medisin og hjemme kosmetologi

Til tross for de åpne farmakologiske egenskapene og kurativ biologisk aktiv sammensetning ble den gyldne mustasjen ikke blitt en farmakopéial plante. Årsaken til dette er hans tvilsomme sikkerhet. Ved overdosering kan stoffer fra planten samles i kroppen, forårsake forgiftning og føre til uønskede konsekvenser. Slike risikoer viste seg å være et tungt argument for at tradisjonell medisin skulle slutte å bruke anlegget. Imidlertid er det mange kosttilskudd, som inkluderer kalliziya. Det er mulighet for selvforberedelse av narkotika, fordi den gyldne mustasjen vokser godt som en houseplant.

Botanisk karakteristisk

Utvendig er kulturen forskjellig fra den vanlige representasjonen av urteplanter. Golden mustache ser mer ut som en liana. Den morfologiske karakteristikken er som følger.

 • Stengler. Avrundet hovedstamme av planten strekker seg opp. På grunn av opphopning av juice og vekst av løvverk, kan det bli hengende. Lengden på hovedstammen kan nå 1,5 m. I ulike retninger, krypende horisontale skudd, som vanligvis kalles overskytende, avviker fra det. De slutter med en rosett av unge blader. Stengler og skudd har en brunaktig-lilla farge, dekket med "knær" eller "ledd".
 • Blader. De ligner maisblader, hvorav et annet populært navn for callisia - "mais". Langstrakt, med en solid kant, kan bredt lansetformede blader nå en lengde på 25 cm. Bredden deres går sjelden over 4 cm. Avhengig av forholdene kan de være lyse grønn eller blek, med mangel på lysegul.
 • Blomster. Den gylne mustasjen blomstrer svært sjelden, hvis alle forholdene til anlegget er optimale - det er nok varme og lys, luften er fuktig og mettet med oksygen. Blomstene er hvite grønne eller blekrosa, utstråler en subtil behagelig aroma, noe som ligner på liljen i dalen. Etter blomstring er bokser dannet med frø inni.

Som gresset dømmes på dets helbredende egenskaper. En godt utviklet, lys plante vil være et utmerket råmateriale til fremstilling av rusmidler. Lette blader og brune stammer indikerer dårlig planteutvikling og et lite innhold av næringsstoffer.

Som råvarer bruker sidepisker og blader av gullpisken. Hovedstammen anses ekstremt giftig, så den brukes kun eksternt. Kutt bare de skuddene, som allerede har ni ledd. Dette indikerer en tilstrekkelig helbredende kraft av råvarer.

Golden mustache brukes fersk til matlaging. tinkturer, vannekstrakter, ekstrahering av juice. Forbered råmaterialer til fremtidig bruk ved frysing. På samme tid for å holde deler av planten skal være i en lufttett beholder, vekk fra mat.

struktur

Denne blomsten er et lagerhus av verdifulle forbindelser til menneskekroppen. Plantejuice er et naturlig konsentrat av biologisk aktive stoffer, hvis effekt kan være helbredende eller destruktive, avhengig av doseringen. Blant de viktige komponentene i anlegget er følgende.

 • Flavonoider. Disse er fenolholdige substanser av vegetabilsk opprinnelse som kan normalisere blodproppene, eliminere inflammatoriske prosesser, øke metabolismen og nøytralisere effekten av frie radikaler. De normaliserer også permeabiliteten til vaskulære vegger, regulerer vaskulær tone, forbedrer blodsirkulasjonen, optimaliserer arbeidet i hjertemusklene, hjelper bukspyttkjertelen til å fungere skikkelig.
 • Katekiner. Forbindelser i denne gruppen styrker de vaskulære veggene, forbedrer immuniteten, forhindrer og mildrer allergiske reaksjoner. På grunn av katekiner er den gyldne mustasjen i stand til å kjempe mot onkologiske patologier. Det er kjent at disse forbindelsene har en antioxidantvirkning 50 ganger høyere enn vitamin C og E.
 • Fytosteroler. Hormonlignende stoffer som kan regulere og justere hormonene. Takket være dem, optimaliserer anlegget det endokrine systemet, noe som er viktig for normal drift av hele menneskekroppen. Phytosteroler er i stand til å regulere blodkolesterol og optimalisere lipidmetabolismen.
 • Pektiske stoffer. Disse er naturlige sorbenter som fremmer avgiftning. De binder og utskiller giftige reaksjonsprodukter, bakterielle toksiner, radionuklider og salter av tungmetaller. Også, pektiner er nødvendige for regulering av intestinal mikroflora, optimalisering av immunrespons og normal syntese av vitaminer i tarmene.
 • Vitaminer. Golden mustache inneholder vitaminer i gruppe B, som er nødvendige for normalisering og forbedring av metabolske prosesser. Karotenoider er viktige for immunitet, normal hud og negler, samt for å forbedre visjonen. E-vitamin er hovedforbindelsen til reproduktive systemet. Det er like viktig for begge kjønn. Ansvarlig for stabil drift av reproduktive systemet og barnefaglige funksjoner. Askorbinsyre er et medlem av metabolisme, immunreaksjoner, prosessen med nøytraliserende radikaler.
 • Mineralforbindelser. De gylne usas gunstige egenskaper er basert på innholdet av chelater - lett fordøyelige forbindelser med biostimulerende virkning. De er organiske stoffer med et metallinnhold. Kelater kan forbedre aktiviteten til andre biologisk aktive stoffer. Callisia er rik på nikkel, krom, sink, jern, kalium, kobber, kalsium. Alle disse stoffene har en gunstig effekt på metabolisme, er direkte involvert i mange biokjemiske reaksjoner.
 • Tanniner. De har evnen til å eliminere betennelse i slimhinnene, akselerere sårheling, stoppe blødning og forhindre smittsom skade på huden. Tanniner bidrar også til å bekjempe kyllinger og purulente lesjoner utløst av aggressive patogener.
 • Glykosidiske forbindelser. De har en komplisert effekt på menneskekroppen. Kunne normalisere den psyko-emosjonelle tilstanden, kombinere tonic og beroligende egenskaper. De bidrar til å bekjempe depresjon og distraksjon. De regulerer også myokardfunksjonen, øker produktiviteten, forbedrer funksjonen av leveren, nyrene og stimulerer dannelsen av galle. De har antispasmodiske egenskaper.

Medisinske egenskaper

Den verdifulle sammensetningen av anlegget gir en rekke farmakologiske tiltak:

 • anti-inflammatorisk;
 • antibakterielle;
 • sårheling;
 • immunostimulant;
 • tonic;
 • restorative;
 • antitumor;
 • regenererende;
 • metabolsk;
 • antioksydant;
 • løse;
 • antitussive.

Sykdommer i fordøyelseskanalen

Planten er nyttig for magen, det stimulerer helbredelsen av erosjoner og små sår, har en astringent effekt. Indikasjoner kan være sykdommer som gastrit og magesår. Det er også nyttig ved behandling av pankreatitt, cholecystitis og nedsatt leverfunksjon. Urten har også en positiv effekt på tarmens funksjon - eliminerer smittsom diaré, symptomer på kolitt, renser tarmene fra giftstoffer og giftstoffer, bekjemper kronisk forstoppelse. Folk brukte kallisy for behandling av komplisert forgiftning. Urter klager med endetarms patologi - akselererer behandlingen av proktitt og hemorroider.

Metabolske sykdommer

Golden mustache er i stand til å optimalisere lipid og karbohydrat metabolisme. Den første evnen brukes til forebygging, så vel som i den komplekse behandlingen av aterosklerose. Den sukkerreduerende effekten av planten er hensiktsmessig i kompleks behandling av diabetes mellitus. Behandling med gyldne whiskers bidrar til å redusere dosen av hypoglykemiske stoffer som brukes. Planten kan brukes til vekttap, fordi det ikke bare øker metabolske prosesser, men forhindrer også glukose-insulin-hopp, hindrer sultangrep og sporadisk overmåling.

Bone problemer

På grunn av innholdet i et stort antall mineraler, er duftende callus aktivt brukt til å behandle ledd. Det er i dette området oftest brukt kosttilskudd basert på gyldne whiskers. Gresset eliminerer smerte, gjenoppretter trofisme av leddene, og deres struktur. Anlegget anbefales for:

 • Osteochondrose;
 • artritt;
 • osteoartritt;
 • hæl anspore;
 • isjias;
 • revmatisme.

Kardiovaskulære sykdommer

Ekstern og intern bruk er egnet for åreknuter, ømhet i blodårer, følsomhet for spasmer. Anlegget er vellykket brukt i behandling av hypertensjon, hjertesvikt, aterosklerose.

Det antas også at planten har en positiv effekt på bloddannelsesprosesser, normalisering av den biokjemiske sammensetningen av blod og utjevning av forholdet mellom blodceller. Den blodreduserende virkningen av planten bidrar til å takle tromboflebitt, forhindre myokardinfarkt.

Katarralsykdommer

Sammensetningen av den gyldne mustasjen hjelper til med behandling av sykdommer i øvre luftveier, lunger, allergisk hoste. Virkningen av planten er egnet for bronkitt, lungebetennelse, obstruktiv lesjon av bronkiene, samt i bronkial astma. Bakteriedrepende virkning bidrar til å behandle infeksjoner i slimhinnene (ondt i halsen, stomatitt, faryngitt, rhinitt), betennelse i de maksillære bihulene, otitis.

Hudproblemer

Som et godt antiseptisk og stimulerende middel for regenerative prosesser kan kallisia brukes til å behandle et bredt spekter av hudproblemer:

 • psoriasis;
 • eksem;
 • seborrhea;
 • purulent akne;
 • acne;
 • allergisk dermatitt;
 • trophic ulcers;
 • skrubbsår;
 • riper;
 • insekt biter;
 • brannsår;
 • soppinfeksjoner;
 • koker;
 • purulente sår.

Tinkturer på skuddene og bladene anbefales å bruke både internt og eksternt. Det er bevis på at rene juiceplanter kan kurere neglesvamp. På grunnlag av gyldne whiskers forberede hårprodukter som kan fjerne flass.

Også, tradisjonell medisin bruker vellykket urt for behandling av gynekologisk betennelse, med endometriose, myom, mastopati, onkologi. Herbalists anbefaler å ta narkotika kallizii i perioden med forkjølelse, med en reduksjon i immunitet, så vel som med vitaminmangel. Rettsmidler er også bra for øynene. Til tross for muligheten for å redusere presset, vil gresset ikke skade hypotoni. For dem vil det fungere som en tonic. Det er også kjent om den positive effekten av den gyldne mustasjen på tilstanden i nervesystemet, skjoldbruskfunksjonen.

Risikoen for urtemedisin

Sammensetningen av anlegget er svært verdifull, men herbalists fokuserer oppmerksomheten til pasientene på hans todelt handling. Høye konsentrasjoner av biologisk aktive stoffer gir raskt en konkret effekt og forbedrer tilstanden til pasienten, men etter en tid kan de akkumulerte forbindelsene i kroppen provosere forgiftning. Dens symptomer er ganske uvanlige:

 • sår hals;
 • skjoldbrusk utvidelse;
 • synshemming;
 • hodepine;
 • svakhet.

Hvis du har tegn på overdosering, må du slutte å ta stoffet og konsultere lege.

Den negative påvirkning av en plante kan manifesteres av allergiske reaksjoner - kløende hud, rødhet, urtikaria. I dette tilfellet må ekstern eller intern bruk av legemidlet også suspenderes til symptomene forsvinner. Et forsøk på å gjenoppta behandlingen kan gjentas om en måned.

For å forhindre negative reaksjoner, samt å kontrollere følsomheten av organismen til planten, i de første dagene av behandlingen, bør reduserte doser av legemidlet tas fra den. Legene understreker behovet for å koordinere bruken av planter med en spesialist. Ellers kan det være helt uventede effekter fra behandlingen, og noen ganger bære en trussel mot livet.

Oppskrifter narkotika

Apotek selger ferdige medisiner basert på duftende callusia. Som regel er det en salve til ekstern bruk. Det er også preformed kosttilskudd. De skal brukes i henhold til vedlagte instruksjoner. For å forberede medisinen hjemme, trenger du friske blader av gyldne whiskers, samt sideskudd av planten.

Funksjoner. Produktet er egnet for behandling av hudproblemer, inkludert sår og trofasår. For behandling av ledsmerter, skal salve påføres med et tynt lag på det betente området, gni forsiktig inn med masserende bevegelser og la det bli absorbert.

Forberedelse og bruk

 1. For å trekke ut juice fra planten, bør alle delene være veldig fint malt. Selv om råvarer blir til potetmos med en blender eller kjøttkvern, er det velegnet.
 2. Puree golden mustache er plassert inne i gazeen, brettet i flere lag, forsiktig presse ut saften.
 3. Bland presset med baby krem ​​uten tilsetningsstoffer og dufter, observere forholdet 1: 3. Det ferdige produktet lagres i kjøleskapet i opptil fem dager.
 4. Påfør medisin for skade to eller tre ganger om dagen. Sår bør være litt dekket med en gassduk.

skjær

Funksjoner. For å forberede produktet, bruk plantesiden. Du kan ta ett skudd eller flere, for å få 15 ledd. Tinkturen brukes internt til å behandle ledd, hjertesykdom, nervesystemet, tromboflebitt og kronisk betennelse. Kan også brukes eksternt for behandling av sår og dermatitt, eliminering av ledsmerter. Drikk på ett av følgende ordninger.

 • Milde. Etter den første dosen øker dosen ti ganger daglig, og tilsetter dråpevis til 30 dager med dosering. Derefter reduseres dosen dråpevis hver dag. Ved slutten av den andre måneden på kurset er det nødvendig å gå tilbake til startdosen - ti dråper.
 • Shock. Tinkturen blir tatt 30 dråper to ganger om dagen, fortynning av midlet i et halvt glass vann. Behandlingsforløpet er ti dager.

Forberedelse og bruk

 1. Side overskred kutt i stykker, omtrent en centimeter lang. De er plassert i en glassburk.
 2. Hell råmaterialer med vodka, tett lukket beholder.
 3. Insister på et mørkt sted i to uker, og rist tinkturen regelmessig.
 4. Resultatet vil bli en væske med en lilla nyanse, den skal filtreres gjennom osteklær, lagret i kjøleskapet.

infusjon

Funksjoner. Vanninfusjon av gyldne whiskers blir tatt oralt mot fordøyelsessystemet. I kombinasjon med mynte og valerian - til behandling av nervesykdommer. Utadvendt brukt til skylling av øyne med konjunktivitt og bygg, gurgling. Også verktøyet brukes i kompleks terapi av diabetes. Infusjonen skal tilberedes daglig.

Forberedelse og bruk

 1. Et fjerdedel er skilt fra det store bladet av den gyldne whiskeren. Det knuses i små stykker.
 2. Hell råmaterialet med et glass kokende vann, og insister på å kjøle seg helt.
 3. Etter filtrering, ta muntlig i en spiseskje ikke mer enn fire ganger per dag. Behandlingsforløpet er ikke lenger enn en uke.

Skjønnhetsapplikasjon

På grunn av den høye konsentrasjonen av antioksidanter og vitaminer, er golden mustache egnet som et kosmetisk verktøy. Det er i stand til å returnere huden til ungdom, eliminere rynker, pigmentering, gjenopprette turgor, gjør det strålende og attraktivt. Forbedring av ernæring av epitel og perifer blodsirkulasjon bidrar til bærekraftigheten av resultatene.

Anti-aging ansiktskrem

Funksjoner. Det bør ta det mest likegyldige grunnlaget. Ideelle hypoallergene kremer av naturlig opprinnelse, for eksempel lanolin. Før hver applikasjon skal være blandet sammensetning. Hold krem ​​i kjøleskapet.

Forberedelse og bruk

 1. 75 g av basen er blandet med ekstra ingredienser - honning, whisker gull og aloe, tatt i en teskje.
 2. Blanding, oppnå homogenitet betyr.
 3. Påfør om natten, fjern overskudd med en tørr klut.

Hårbalsam

Funksjoner. For forberedelse av midler for å bruke et blad fra hovedstengelen til en plante. Skyll anbefalt to ganger i uken.

Forberedelse og bruk

 1. Mellomstort ark er knust i små stykker.
 2. Hell i en krukke med kokende vann i en krukke.
 3. Insister dagen.
 4. Etter filtrering brukes det til å skylle håret etter vask.

Rash tonic

Funksjoner. Hjelper med å eliminere akne og hudormer, samt forhindre utseendet av utslett på huden. Forbedrer farge og tekstur, gir glatthet.

Forberedelse og bruk

 1. I en kopp kokt vann ved romtemperatur legger du til en spiseskje filtrert jordbærjuice og gyldne whiskers.
 2. Rør blandingen, hell i en flaske til oppbevaring.
 3. Legg til en halv teskje apotek glycerin.
 4. Tør ansiktet to ganger om dagen, etter å ha tatt tonicet.

Fytodrugs fra kalliziya er forbudt til bruk hos barn, så vel som hos sykdommer i nyrene, leveren, prostata adenom. Anlegget er potensielt toksisk, så det er viktig å følge alle anbefalinger i prosessen med preparering og bruk av rusmidler. Under behandlingen er det nødvendig å gi opp alkohol og junk food, samt å minimere røyking. Ellers øker risikoen for uønskede effekter.

anmeldelser

Den gyldne mustasjen (Kallisia duftende), har vokst i 20 år og er en god folkegener. Skuddene går fra hånd til hånd og alle er fornøyd med denne planten. Ikke rart det heter: Hjem ginseng, jomfruhår, levende hår, mais. Påført som sredstvodlya behandling av mage-tarmkanalen, galleblæren, milt, gynekologisk, lunge og øyesykdommer, for å gjenopprette leveren og binyrebarken, for å lege sår, støt og brannskader, for fjerning av slagg fra kroppen. Det gir gode resultater i behandlingen av kreft. Ved påføring må du observere riktig dose av preparatet for denne sykdommen.

Jeg vil være glad, http://forumjizni.ru/archive/index.php/t-10067.html

Vær forsiktig - den gyldne mustasjen er giftig! Merkelige doser anbefales her - ganske stort. Vi bruker en gylden bart i familien, men i mye mer gunstige doser. For eksempel forårsaket en fjerdedel av min fars friskblader usa alvorlig forgiftning - diaré, oppkastssmerter og en forferdelig tilstand. kan det være en individuell reaksjon? Kort sagt, vær forsiktig!

Jeg foretrekker å bruke de legemidlene som er godkjent av leger. Jeg tviler alltid på egenskapene til urter som ikke har blitt studert av forskere. Dessuten, hvis denne gyldne mustasjen er så gammel og lenge har vært kjent for folk, hvorfor blir den ikke studert. Han er super nyttig. Legene skal være interessert. Og de er ikke veldig interessert i noe. Derfor ville jeg selv ikke lage alle disse buljongene og tinkturene. I tillegg, slike vektmål som segmenter og blader, finner jeg latterlig.

Marina, du er så forgjeves. Golden Us er et utmerket verktøy, jeg redder dem. Jeg har ømme knær, jeg lider spesielt når det er en forandring i været, så hvis det ikke var for komprimerer fra denne planten, vet jeg ikke hva jeg gjorde. Narkotika er nå dyrt på apoteket, du kan ikke kjøpe penger på min lønn, og Golden Us kan til og med vokse i en pottom balkong, og det er ganske upretensiøs. Her blir jeg behandlet som jeg kan.

Golden mustache i kosmetikk

Mange har hørt om de utrolig gunstige egenskapene til golden whiskers - en ekte helende eliksir som hjelper med myoma, syn, ledd, vekttap, blåmerker etc. Hva med kosmetikk?

I skjønnhetsindustrien fant han også bruk, spesielt golden whisker tincture brukes som et aktivt stoff i forskjellige masker, kremer, skrubber som kan fremstilles og brukes hjemme.

Hva er den gyldne barten?

La oss se hva selve anlegget er og hva som gjør det så nyttig. Det viktigste er ikke å forvirre den gyldne mustasjen med duftende dhihorizandra, fordi de tilhører samme familie, men bare den første er utstyrt med medisinske kvaliteter. Alternativt kan du huske riktig navn: duftende callusia (Callisia fragrans - Latin. Ed.). Les vår artikkel om de medisinske egenskapene til golden whiskers, dets kontraindikasjoner og bivirkninger, hvis du vil lære mer om dette anlegget.

Bruken av gyldne whiskers i kosmetologi

Og nå la oss finne ut hvordan, på grunnlag av den gyldne whisker, å lage forskjellige kosmetiske midler som vil bidra til å exfoliere det keratinøse laget av ansiktets hud, fuktighetsklær tørr hud og fjern pigmentplettene.

Golden Whisker Face Scrub oppskrift

For å fjerne det kåte laget av epidermis, må du bruke tinkturen til en gullpisk og følg instruksjonene:

 1. Fjern sminke med sminkefjerner, vask med en rensende gel eller tonic og klapp ansiktet tørt med et håndkle.
 2. Sett et vått (ikke våt) terryhåndkle dyppet i varmt vann på ansiktet ditt i et par minutter (ikke mer enn fem) for å forstørre porene.
 3. Ta et lommetørkle eller en lister, dypp en gyllen whisker i infusjonen, klem forsiktig, gå over hele ansiktet og gjenta ansiktet med det allerede avkjølte, men likevel våte håndkleet.
 4. Etter fem minutter, vask ansiktet grundig i varmt rennende vann, og gni deretter huden (uten fanatisme) med et håndkle. Dermed vil du fjerne de døde partikler av epidermisene under påvirkning av tinkturen.

Oppskrift maske for tørr hud på en gull whisker

For å oppdatere og myke tørr hud anbefaler vi å lage en maske med tillegg av en gylden whisker.

 1. Ta en middels agurk, fjern huden fra den og hakk.
 2. Tilsett eggeplommen og tre ss olivenolje til den resulterende agurkemassen - bland alt grundig.
 3. Det er på tide å legge til hovedbestanddelen - ta golden whisker-tinkturen og bland den separat med babykremet, legg deretter til den tidligere oppnådde blandingen og bland den.
 4. Masken skal påføres ansikt og nakke i en periode på ikke mer enn en halv time, og deretter avvaskes sikkert.

Regelmessig påføring av denne masken bidrar til å forbedre tørr hud, noe som gjør den friskere og mykere.

Salve for fregner og pigmentering på grunnlag av gyldne whiskers

Nyttig tinktur av gullspisker og når du blir kvitt hudpigmentering og fregner.

 1. Stam to teskjeer av åndtinktur fra duftende callusia til en praktisk beholder og tilsett en skje med løkjuice, og bland deretter.
 2. Dosering gjelder blandingen på problemområdene i huden før sengetid.

Hva er nyttig golden mustache, bruk i tradisjonell medisin, oppskrifter, bilder, vurderinger

Fordelene og skaderne til den gyldne mustasjen er et spørsmål av interesse for mange elskere av naturlig hjemme medisin. Med riktig bruk av anlegget kan det være verdifullt for helse, men for å unngå skade fra det, må du lære funksjonene.

Hva ser den gyldne mustasjen ut?

Gylne bart, kalliziya eller hjemmelaget ginseng kalt den største innendørs plante som kan nå en høyde på ca 2 m. Som kan sees i bildet av blomsten gylne bart, er planteskudd dekket med lyse grønne blader og lenge, kan være enten oppreist eller snikende. Horisontale skudd er som lange antenner - navnet på planten kommer fra dem.

Houseplant blomstrer i små hvite blomster, samlet i blomstrer-panicles. Blomster lukter pent, men elskere sjelden nyter duften og beundrer blomstringen.

Kjemisk sammensetning av gyldne whiskers

Anlegget har ikke bare en estetisk verdi - de gyldne mustasjeblomstegenskapene brukes i medisin. Bladene inneholder en stor mengde næringsstoffer, nemlig:

 • verdifulle mineralkomponenter - kalium, kobber, jern og nikkel;
 • vitamin C, B og A;
 • mangan;
 • pektiner;
 • nikotinsyre;
 • sink og krom;
 • tanniner;
 • kalsium;
 • fytosteroler;
 • flavonoider.

Nyttige egenskaper av golden whiskers

På grunn av sin unike sammensetning har innendørsblomst en gunstig effekt på kroppen. Bruken av gyldne whiskers for menneskekroppen er at midlene basert på det hjelper:

 • normalisere det endokrine og respiratoriske systemet, for å forbedre fordøyelsen;
 • styrke karveveggene - gylden bart reduserer kolesterolet;
 • forbedre immuniteten og gjør kroppen mer motstandsdyktig mot infeksjoner, virus og bakterier;
 • fjern smerte - både inflammatorisk og traumatisk karakter.

Påfør en golden mustache i onkologi - flavonoider og fytosteroler i blomstens sammensetning bidrar til sunn cellefornyelse.

Hva hjelper golden mustache

Tradisjonell medisin bruker de fordelaktige egenskapene til anlegget i behandlingen av mange plager. For eksempel bruker hjemmehjelpemidler:

 • med aterosklerose og høyt blodtrykk
 • med metabolske forstyrrelser og sykdommer i tarmene og magen;
 • for leverproblemer;
 • med endokrine forstyrrelser;
 • i tilfelle øye sykdommer og hudirritasjoner;
 • med smerter i leddene.

Fordeler golden mustache med diabetes og fedme, og selv sine verdifulle egenskaper bidrar til den hurtige kur av forkjølelse.

Oppskrifter av tradisjonell medisin basert på golden whiskers

For å lage plantebaserte stoffer brukes egenskapene til de grønne delene overveiende. Fra bladene og stilkene til planten kan du lage mange nyttige komposisjoner.

Gold whisker infusjon

For å gjøre en enkel helbredende infusjon, må du ta 1 stort blad av planten og helle ca 1 liter kokende vann. Infused tool dag i keramikk eller glass.

Klar infusjonsdrink 1 stor skje ikke mer enn tre ganger om dagen, for ikke å skade. Hjelper infusjon med sykdommer i magen, kronisk pankreatitt eller leverproblemer.

Gull Usa kjøttkraft

For å lage medisinske buljong, kan du bruke egenskapene til begge bladene og stilkene. Råvarer er finhakket, helles med vann og kokes i noen minutter, og deretter fjernet fra varmen og insisterer under lokket i 7 timer.

Golden mustache innsiden tar på en stor skje for leverproblemer, gastritt og magesår tre ganger om dagen. Også, en avkok kan behandles hudbetennelse - et middel lindrer irritasjon.

Alkohol tinktur av golden mustache på vodka

Alkoholholdig medisin er tilberedt hovedsakelig fra stammene til planten. En liten mengde råmateriale finhakkes, helles i en glassbeholder og helles med vodka, og deretter kappes og insisteres i ca 2 uker på et mørkt sted.

Daglig verktøy skal skje. På beredskapstinkturen forteller hun mørk lilla farge. Væske bør dreneres og drukket to ganger om dagen. Fordelene med alkohol tinktur av golden whiskers er tydelig manifestert i behandlingen av hypertensjon, forkjølelse og inflammatoriske prosesser i kroppen.

Golden bart juice

Fersk juice inneholder en stor konsentrasjon av næringsstoffer og er et effektivt antiinflammatorisk og helbredende middel. Å forberede det er veldig enkelt - du trenger bare å kutte bladene av callisia og klemme ut en tilstrekkelig mengde juice gjennom gazeen.

Ofte brukes et nyttig verktøy eksternt fra brannsår, sår, dermatitt, korn, som komprimerer for ledd. Men i små doser kan du drikke en gylden mustasje - de tar det i bare 30 dråper, og fortynner det fortynnet i en stor skje med vann slik at slimhinner ikke blir skadet. Når det brukes internt, øker egenskapene til juice betydelig immunitet.

Whisker olje

Golden mustache for føttene, så vel som for behandling av hudirritasjoner, brukes ofte i form av hjemmelaget olje. Det er ikke vanskelig å forberede oljen, selv om det vil ta mye tid.

 1. Friske stilker og blader av planten knuses og klemmes ut av dem juice.
 2. Den gjenværende kaken tørkes, settes i en liten glassbeholder og helle olivenolje.
 3. Midler insisterer på 3 uker på et mørkt sted.
 4. Etter utløpsdatoen blir kaken drenert og oljen helles i et annet fartøy.

Healing olje hjelper godt med allergiske utslett, slitasje og riper, fremmer helbredelse av brannsår og korn. De gunstige egenskapene til oljen manifesteres i behandlingen av leddene, det brukes ofte til komprimerer av gyldne whiskers og gnidning.

Salve på gullbart

Et annet hjemmemedisin for ekstern bruk er en plantebladsalve. For å forberede det, må du male råvarene riktig og blande med vanlig petroleumjell for å fullføre homogeniteten.

Nyttig salve brukes til blåmerker og betennelser på huden, med frostbit. Verktøyet fordeler i smertelindring komprimerer for sår ledd, for eksempel kan hæl spurre behandles med en gylden whisker.

Balsam gyldne mustasjen

En av de mest interessante plantebaserte medisinene er en helbredende balsam. For å gjøre det:

 • bland 30 ml sterk infusjon av en plante fra 40 ml solsikkeolje;
 • stopper i et lite glassbeholder og rist kraftig i flere minutter.

Det er ikke nødvendig å insistere på balsam - det brukes umiddelbart. Det er nødvendig å drikke medisin på en stor skje, tre ganger om dagen, kort før du spiser.

Særlig effektiv demonstrerer egenskapene til den gyldne mustasjen i gynekologi og hemorroider. Balsam på grunnlag av planten er ikke bare tatt oralt, men også mikroklyster er laget, og med gynekologiske sykdommer injiseres swabs dyppet i balsam innsiden.

Golden mustasessirup

En plantebasert søtsirup er gunstig for forkjølelse og fortynner sputum ved tørr hosting.

Lag en medisin som denne:

 • et stort blad kallizii pund;
 • hell et glass vann og kok i 7-10 minutter;
 • avkjølt og blandet med 1 stor skje vodka;
 • filter og tilsett litt klar sukker sirup.

Volumet, den ferdige drikken skal ta bare et halvt glass. Drikk et middel til en teskje to ganger om dagen, med en sterk tørr hoste og kaldt.

Friske gyldne mustaseblad

For rask healing av slitasje, brannsår, abscesser og sår, brukes våt fra friske blader av planten. Klipparket vaskes, knuses, helles med et minimum av varmt vann, og deretter påføres en komprimering til sårpunktet.

Golden mustache behandling

I visse sykdommer brukes sammensetninger basert på medisinske innendørs planter oftest. For ikke å skade kroppen, må du vite nøyaktig hvordan du bruker den gyldne barten til medisinske formål.

Gyllen bart for behandling av ledd

Smerter i leddgikt eller slitasjegikt er godt lettet ved komprimering fra en grus av et husplante. Friske blader er kuttet og flettet for å få en grøtaktig masse, deretter innpakket i gasbind og påført på sårpunktet. Siden du må holde kompresjonen i 2 timer, bør den festes med bandasje, og prosedyren selv er best gjort om kvelden.

Også nyttig tinktur på de gyldne whiskers for leddene - noe som betyr at du kan gni de ømme flekkene.

Gyllen bart fra aterosklerose og arytmier

Fra problemer med blodårer og når hjerterytmefeil fungerer, fungerer det nyttig hjemme ginseng tinktur best. I et glass rent vann må du fortynne 30 dråper av et helbredende middel og ikke drikke mer enn to ganger om dagen en halv time før måltider, slik at alkoholisten ikke skader.

Det anbefales å utføre terapi i 10 dager, etter at du bør ta en pause av samme varighet, og deretter fortsette behandlingen om nødvendig.

Behandling av hoste og bronkitt

Det mest nyttige anti-kalde middelet er en husplantebasert sirup. Verktøyet tas i mengden 1 teskje to ganger om dagen på tom mage, inntil symptomene på sykdommen forsvinner. Sirup har gode eksplosjonsegenskaper og reduserer temperaturen raskt.

Øyesykdomsbehandling

Bruken av gyldne whiskers manifesterer sig i astigmatisme, konjunktivitt og nærsynthet. Vanligvis, for terapeutisk bruk, bruk infusjonen av blader, i en frisk preparat fuktig bomullsputer og legg dem på øynene tre ganger om dagen i 5 minutter.

Bli kvitt vorter, koker, herpes og brenner

Hjemmelaget medisinsk plante bidrar til å bekjempe skader på huden, kosmetiske feil og betennelsesutslett. For herpes, brenner og koiler, er det vanlig å bruke juice, sterke decoctions og medisinsk tinktur av golden whiskers - tørk de ømme flekkene på huden flere ganger om dagen, gjennomvåt i en væske med en bomullspinne.

Gastrointestinale problemer

Nyttige buljonger og infusjoner på vannet bidrar til å kjempe med en rekke lidelser i fordøyelseskanalen.

 1. Når et magesår anbefales å bruke tre ganger om dagen og 1 stor skje av avkok av planten på tom mage før du spiser.
 2. Med cholecystitis, vil det være nyttig å drikke 1/2 kopp infusjon før måltider på tom mage tre ganger om dagen.
 3. Fra forstoppelse vil hjelpe 1 stor skje med medisinsk buljong, full om morgenen på tom mage. For kroniske problemer med tarmbevegelser, kan du lage enema fra en svak kamilleavkok, hvor 1 stor skje med infusjon av kalsium tilsettes.
 4. I hemorroider anbefales smertefulle noder å bli behandlet med planteolje - dens egenskaper vil raskt lindre betennelse og lindre smerte.

I tilfelle av magesykdommer, kan du bare tygge en golden mustache om morgenen og før sengetid på tom mage, men ikke mer enn 1 stengelfeste.

Leverbehandling

Innendørs plante fordeler leveren. For å hjelpe arbeidet med denne kroppen og rense kroppen av skadelige stoffer, må du drikke 1 stor skje stor buljong hver dag, tre ganger om dagen. Behandlingsforløpet varer en uke, da tar de en pause i samme periode, og fortsetter om nødvendig behandlingen.

Gyllen bart fra osteokondrose

Cervikal osteokondrose kan behandles grundig.

 1. Innvendig ta en tinktur av kallizii - du må drikke 1 stor skje en time før du spiser tre ganger om dagen. Behandlingen varer ikke lenger enn en uke, så i 2 uker må du ta en pause, slik at medisinen ikke skader.
 2. Tinkturen brukes eksternt - et middel kan gni ømme punkter to ganger om dagen i 3 minutter. Smerte og betennelse i livmoderhalsen fjerner komprimerer med gruel gylden mustache - du må gjøre dem to ganger om dagen, og hold ca 2 timer.

Gyllen bart fra radikulitt

Salve fra blader av innendørsblomst vil bidra til å returnere mobiliteten til ryggen når radikulitt. For å gjøre dette, må nedre rygg smøres tre ganger om dagen og i en halv time etter prosedyren, opprettholde en fast stilling.

Kosthold med gylden mustasje

En medisinsk plante gir en medisinsk effekt, dersom det samtidig med mottaket holder seg til et sunt kosthold. Spesielt fra kostholdet må du utelukke:

 • soda og brød kvass;
 • konfekt og dyrerik mat;
 • melk og meieriprodukter;
 • peanøtter;
 • poteter og gjær-kokt brød;
 • syltet grønnsaker og pickles.

Fordeler under velvære kostholdet vil være fra oster og grønnsaker, kornbrød og kokt fisk, nøtter og vegetabilske oljer.

Oppskrift på kvass på gullspisker for vekttap

Hjemblomst hjelper ikke bare med å behandle plager, men bidrar også til å kvitte seg med ekstra pounds. Sunn og velsmakende kvass kan gjøres fra blader og stammer av planter. Ta en drink som følger:

 • flere blader og stilker av planten blir knust, pakket inn i en ren gasbind og satt i en tre-liters krukke;
 • et glass sukker og 1 teskje rømme legges til råvarene;
 • Kvass-komponenter helles med rent vann til toppen av boksen og rengjør beholderen i 2 uker på et varmt og mørkt sted.

Etter denne perioden vil fermentert kvass være klar til bruk. Du må drikke drikken i en bestemt dose - ikke mer enn et halvt glass før et måltid for å unngå skade. Nyttig kvass vil akselerere fordøyelsesprosessene, bidra til fjerning av overskytende stoffer fra kroppen og hjelpe deg raskt å gjenvinne harmoni.

Bruken av gyldne whiskers i hjemmet kosmetikk

De verdifulle egenskapene til callisia brukes til å ta vare på ansiktets hud, plantebaserte produkter renser huden, gjør det mykere og eliminerer irritasjoner.

Nærende ansiktsmaske

For tørr og normal hud vil egenskapene til en slik maske være til stor nytte:

 1. liten agurk skrelles, knust og blandet med eggeplomme;
 2. legg til 3 store skjeer olivenolje;
 3. Hell i en blanding 2 store skjeer med infusjon av whiskers, ferdigblandet med baby krem.

Alle ingrediensene blir grundig omrørt, og deretter påført i en halv time på huden.

Tonic for hud

Som en forfriskende og foryngende tonic bruke et nyttig verktøy fra den gyldne mustasjen og salvie.

 • 100 g tørre salvie koking vann og insistere 8 timer;
 • avkjølt infusjonsfilter og tilsett 7 teskjeer av saften.

Tonic vil ha nytte, hvis du tørker huden deres om morgenen og om kvelden, vil den fjerne fine rynker og dypt rense ansiktet.

Skaden av gyldne whiskers og kontraindikasjoner

Egenskapene til gyldne whiskers gjør nesten ikke skade helse. Men det er flere kontraindikasjoner for anlegget. Disse inkluderer:

 • allergier;
 • bronkial astma i den akutte fasen;
 • alvorlige nyreproblemer;
 • prostata adenom hos menn;
 • graviditet og amming.

Golden whiskers for barn kan brukes eksternt. Men for å gi midler fra anlegget inne i barna, anbefales det ikke - det vil skade.

Innsamling og høsting av gyldne whiskers

Vanligvis, for medisinske og kosmetologiske formål, brukes friske blader og skudd, de skal kuttes av planten umiddelbart før bruk. Den største fordelen er brakt av brune-lilla stengler med et stort antall "knuter" og bladene som ligger på dem, som de ser, kan ses på videoen med en gylden whisker.

Hvis ønskelig, kan bladene og stilkene av planten tørkes. Tørking utføres på en standard måte - råmaterialet er lagt ut i et jevnt lag i et skyggefullt sted med god lufttilgang. Tørrblankene lagres i papirposer eller lagsekker i 1-2 år.

konklusjon

Fordelene og skaderne av gyldne whiskers er avhengig av om det ikke er kontraindikasjoner for bruken av planten. Hvis de ikke blir observert, vil innendørsblomstene være til stor nytte og bli et verdifullt element i førstehjelpsutstyret.

Gyldne bartreoppskrifter i kosmetologi

Golden mustache: nyttige egenskaper av planter, folkemessige oppskrifter, hvordan å søke om behandling av ledd

For behandling av ledd bruker våre lesere vel Artrade. Å se populariteten til dette verktøyet, bestemte vi oss for å tilby det til din oppmerksomhet.
Les mer her...

Golden mustache - en plante med sjeldne helbredende muligheter. I mange år er det mye brukt til behandling av ulike sykdommer. I nesten alle hus på vinduskarmen er det en plante som er dyrket til bruk i fremtiden for medisinske formål.

Selv om den gyldne mustasjen er effektiv i sykdommer i mage-tarmkanalen, luftveiene, allergier og nervesykdommer, er det oftest brukt til behandling av sykdommer og skader på ryggraden og leddene.

Innholdet i artikkelen:
Hva er nyttig golden mustache
Hvilke sykdommer hjelper planten
Hvordan lage golden mustache medisin
Oppskrifter for sykdommer i ledd og osteokondrose

Aktivstoffer inneholdt i anlegget

Golden mustache er så populær i oppskriften av tradisjonell medisin på grunn av sin rike sammensetning.

Faktisk inneholder dette fantastiske anlegget mange biologisk aktive stoffer, nemlig: flavonoider, tanniner, fytosteroler, vitaminer, antioksidanter, pektiner, mikro og makroelementer.

Gullspisken av flavonoider er i form av quercetin, kaempferol og katekiner.

Disse stoffene har en effekt:

 • antiallergic;
 • fartøy styrking;
 • anti-inflammatorisk;
 • hypotensive;
 • galle og vanndrivende;
 • antioksydant;
 • beroligende;
 • antitumor;
 • immunostimulant.

I tillegg bidrar flavonoider i den gyldne whiskeren til å hemme kroppens aldring, rense den fra giftige og andre dårlige stoffer, og beskytte også mot de negative effektene av frie radikaler.

Den gyldne mustasjen inneholder også fytosteroler som brukes av kroppen ved produksjon av provitamin D, adrenalhormoner, kjønnshormoner og gallsyrer. Fytosteroler viser antiinflammatorisk, immunostimulerende virkning, samt provoserer en reduksjon i kolesterol i blodet.

Pektiner gir "rensende" egenskaper - de binder radionuklider, toksiner, kolesterol og andre stoffer som forurenser kroppen og letter deres fjerning fra kroppen. Når dette skjer, blir tarmmikroflora normalisert og fordøyelsen forbedret.

Tanniner gir anlegget bakteriedrepende, antiinflammatoriske og astringerende egenskaper. På grunn av deres innhold hjelper den gyldne mustasjen perfekt med ulike sykdommer i mage-tarmkanalen.

Karotenoider, også tilstede i gullspisken, blir tatt inn i vitamin A, som har antitumor, sårheling egenskaper og bremser aldring. I tillegg stimulerer dette vitaminet produksjonen av kollagen, akselererer helbredelse og regenerering av skadede slimhinner og hud.

Vitamin C er kjent som en antioksidant. Han er en aktiv deltaker i karbohydratmetabolismen, redoks prosesser og bloddannelse. Dette vitaminet reduserer kapillær permeabilitet, styrker veggene i blodårene og gir rask helbredelse av skader og sår. I tillegg styrker vitamin C immunsystemet, eliminerer betennelse og har antiallergisk effekt.

Den gyldne mustasjen inneholder et helt kompleks av B-vitaminer, som er kjent for deres gunstige effekter på tilstanden til alle systemer og organer i kroppen.

Vitaminer i denne gruppen er aktive deltakere i prosessene for metabolisme og hemoglobinproduksjon, forbedrer tilstanden og utseendet til hud, hår og negler.

Bruk av golden whiskers for behandling

På grunn av de forskjellige aktive substansene som er tilstede i planten, viser den gyldne mustasjen bedøvelse, antiinflammatorisk, antiviral, tonisk, antiseptisk, sårheling, immunostimulerende virkning.

Før du begynner å bruke produkter som inneholder en gylden bart, bør du definitivt konsultere en lege og bli undersøkt. For mange sykdommer vil det bli nødvendig med ytterligere terapi med legemidler.

Bruk i sykdommer i kardiovaskulærsystemet

Infusjoner, avkok og tinkturer med gyldne whiskers brukes i kompleks terapi av hypo- og hypertensjon, slag, anemi, åreknuter, aterosklerose, hemorroider. Vitamin C og flavonoider i sammensetningen styrker de vaskulære veggene, normaliserer blodtrykket og regulerer blodproppene.

Bruk for sykdommer i luftveiene

Tinkturen av den gyldne mustasjen fortynner og akselererer utslippet av sputum, eliminerer puffiness og reduserer sekresjonen av bronkialslimhinnen.

I tillegg, når den er mottatt, forbedres lungearteriets funksjon. Slike egenskaper gjør tinkturen uunnværlig i kompleks terapi av bronkial astma, bronkitt, langvarig hoste, lungebetennelse og tuberkulose.

Broths og infusions av golden whiskers utviser anti-inflammatoriske, antibakterielle og antivirale effekter. De er mye brukt i stomatitt, gingivitt, ondt i halsen, periodontal sykdom, tonsillitt.

I tilfelle bronkitt, hjelper det å øke utvinningen ved å gni med en golden mustache salve i sammensetningen eller komprimere fra knuste blader.

Søknad om sykdommer og forstyrrelser i nervesystemet

På grunn av det faktum at midlene med en gylden mustasje i komposisjonen forbedrer nervesystemet, normaliserer blodtilførselen til hjernen, regulerer blodtrykket, de brukes mye i ulike nevrotiske lidelser, konstant tretthet, hyppig hodepine og svimmelhet.

Bruk i sykdommer i fordøyelseskanalen

Golden mustache er et utmerket verktøy for forebygging og behandling av gastritt, kolitt, magesår, hepatitt, cirrhose, gallesteinsykdom, etc. Dette er sikret ved slike tiltak som antiinflammatorisk, koleretisk, smertestillende, regenererende.

Søknad om plager og sykdommer i muskel-skjelettsystemet

Men spesiell bruk ble funnet gylden usa i behandlingen av sykdommer og skader på ledd og ryggrad. Den har smertestillende, antiinflammatorisk, antiseptisk effekt, lindrer hevelse, stimulerer blodstrøm og metabolske prosesser på bruksstedet.

I tillegg akselererer den gyldne mustasjen helbredelse og regenerering av vev, stimulerer kollagensyntese, styrker blodkar, etc. Dette gjør det til et uunnværlig verktøy for en rekke sykdommer i ledd og ryggsøyle, så vel som for forskjellige hematomer, skader og brudd.

Hvordan lage medisiner fra golden whiskers?

Det er mulig å produsere medisiner fra dette medisinske anlegget selv hjemme.

Du må følge noen grunnleggende regler:

 • Klargjør helbredende verktøy fra den gyldne whiskeren, som har mer enn 9 internoder.
 • Før du bruker til fremstilling av medisiner, bør vegetabilske råvarer holdes innpakket i polyetylen ved en temperatur fra -4 til +2 grader i kjøleskapet. I dette tilfellet vil bladene være nok til en tre-dagers eksponering, og skuddene og koffertene tar 2 uker.
 • Tønnen av en gylden whisker brukes kun for å lage tinkturer.
 • Juice fra bladene før bruk skal fortynnes med kokt vann i forholdet 1: 3 eller 1: 5.
 • Fersk juice kan lagres ikke mer enn en dag i kjøleskapet. For å forlenge lagringen, bland juice i like mengder med honning og koke i 30 minutter.
 • Det er nødvendig å følge de anbefalte konsentrasjonene ved utarbeidelse av et verktøy fra den gyldne whiskeren.
 • For hver type produkt skal bare anbefalte deler av anlegget brukes.

Gjør salve med en gullmose

For denne doseringsformen brukes kosmetisk vaselin, interiørfett eller babykrem som grunnlag. Det finnes 2 muligheter for fremstilling av salver:

 • Bladene med stilkene knuses og klemmes av dem. Den blandes til homogen med basen i forholdet mellom 1 del juice og 3 deler base. Deretter overfør salven til en glassburk, kork og lagre i kjøleskapet.
 • Stengler med blader av gyldne whiskers blir forsiktig knust og denne slurryen blandes med basen i forholdet 2: 3. Det resulterende produktet lagres også på et kjølig sted.

Slike salver er mye brukt for sykdommer i leddene, frostbit, blåmerker, hud og katarralsykdommer.

Tilbereder smør

For å forberede oljen fra den gyldne whiskeren, brukes også stengene og bladene av planten. De er grundig knust, presset juice og tørket.

Hell deretter denne kaken i en glassbeholder med lin- eller solsikkeolje. Oljen strømmet så mye at kaken var knapt dekket. Insister betyr 17 dager på et mørkt sted.

Den resulterende oljen blir filtrert og lagret i kjøleskapet. Dette verktøyet brukes til å gni med leddgikt, artrose, så vel som for massasje.

Cooking kjøttkraft

Knuste blader med stilker med gyldne whiskers plasseres i en beholder, helles med vann, kokes og infunderes i 6 timer. Strained kjøttkraft lagres i en lukket beholder i kjøleskapet. Forholdet mellom råvarer og vann er tatt i henhold til oppskriften på en bestemt sykdom.

Broths brukes til forkjølelse, sykdommer i mage-tarmkanalen, allergier og hudsykdommer.

Forberedelse av tinktur

Golden whisker tinctures på alkohol brukes til sykdommer i muskuloskeletale systemet, åndedrettssystemet, for rensing av kroppen, for behandling av fibroids, polypper og myomer.

For å få tinkturen knuses bladene og sidestenglene av planten, plasseres i en glassbeholder og helles med vodka eller alkohol slik at råmaterialet dekkes. Insister 2 uker, rør noen ganger. Etter det, filtrer og påfør tinkturen med en gylden mustasje etter avtale.

Oppskrifter av tradisjonell medisin

Tinktur for behandling av osteokondrose og leddgikt

Som nevnt ovenfor, er den gyldne mustasjen mye brukt i sykdommer i muskuloskeletale systemet, samtidig som den viser høy effektivitet. Tinkturen laget i henhold til denne oppskriften er god fordi den kan tas inn og brukes til sliping og komprimering på samme tid.

For det må du forberede 45 ledd av den gyldne whiskeren og hell 1/2 liter vodka over dem. Infuse leddene skal være 3 uker, hvorpå tinkturen filtreres og helles i en krukke med mørkt glass. Oppbevar produktet i kjøleskapet.

Innsiden ta 1 ss i 40-60 minutter før måltider, 3 ganger om dagen. Godkjent av kurs: 1 uke - opptak, 2 uker - pause, deretter igjen 1 uke med opptak, etc.

Sår ledd og områder av ryggraden gnides 1-2 ganger om dagen. I tillegg fukter gasbind i tinktur av gyldne whiskers og påfører komprimerer til sårpunktet.

Denne tinkturen er en fin måte å behandle leddgikt og osteokondrose på. I tillegg, med disse sykdommene, et utmerket verktøy for komprimerer - grus laget av knuste friske blader av gyldne whiskers.

Den samme åndtinkturen vil bidra til å helbrede ulike skader raskere, inkludert brudd. I dette tilfellet brukes den i henhold til følgende skjema:

 • 30-60 dråper gullstopptinktur fortynnes i 100 ml avkjølt kokt vann og tas 3 ganger daglig før måltider i 10 dager. Ta en pause i en uke og gjenta kurset. På samme tid gjelder komprimerer med denne tinkturen til skadestedet.

Dette er gitt bare en oppskrift betyr å bekjempe sykdommer i muskel-skjelettsystemet. Men som nevnt ovenfor, er den gyldne mustasjen brukt til behandling og forebygging av et bredt spekter av sykdommer. Derfor er det mange forskjellige oppskrifter. Dette betyr ikke at du med en sykdom straks skal ta penger med en gylden mustasje. Tross alt er selvmedisinasjon farlig.

Hvis du er bekymret for helsen din, ta kontakt med en lege, og etter at han har bestått den nødvendige undersøkelsen og analysen, må du bestemme om det er nødvendig og mulig å bruke en gullpisk i ditt tilfelle. Tross alt har urte rettsmidler bivirkninger og kontraindikasjoner.

Cure arthrose uten medisinering? Det er mulig!

Få en gratis bok "Steg-for-steg-plan for å gjenopprette knær- og hofteleddens mobilitet i tilfelle av artrose" og begynne å gjenopprette uten dyr behandling og drift!

Det vitenskapelige navnet på planten er duftende callisia, men det er mer kjent som den gyldne mustasjen. Dens hjemland er Mexico, Sentral-og Sør-Amerika. I naturen vokser den gyldne mustasjen opptil to meter og er et gress som holder seg til steinete bakker. Gyllen bart ble det kalt på grunn av de lange skuddene som ligner på jordbærets bart og i stand til å vokse opp til en meter i lengden.

For behandling av ledd bruker våre lesere vel Artrade. Å se populariteten til dette verktøyet, bestemte vi oss for å tilby det til din oppmerksomhet.
Les mer her...

I naturen blomstrer planten noen ganger med små blomster samlet i lange børster. Du kan vokse en gylden mustasje i ditt hus eller hjemme, i en vanlig blomsterpotte.

Nyttige egenskaper

De første studiene av den gyldne usa for nærvær av nyttige stoffer begynte å bli utført relativt nylig, i midten av XX-tallet, nesten samtidig i Canada, Amerika og Russland. Forskere har funnet ut at gylden bart kan virkelig hjelpe med ulike sykdommer, spesielt med problemer med leddene. De unike egenskapene til kalliziyu gir:

 • Flavonoider, hovedsakelig quercetin og kaempferol, som styrker blodkar og også har evne til å redusere betennelse.
 • Phytosteroler - stoffer med antiseptisk virkning.
 • Sporelementer, for eksempel kobber, jern og krom, er også involvert i mange metabolske prosesser som bidrar til regenerering av leddvæv.
 • Vitamin PP, som støtter energiprosesser gjennom hele kroppen.

Golden mustache anses som en av de sterkeste plantestimulantene, og i sin aktivitet ligner ginseng. Det er også i stand til å akselerere intensiteten av metabolisme og styrke immunforsvaret.

søknad

Whiskers med åtte til ti brune-violet nodules plassert på stammen, samt stilkene og bladene selv er egnet for terapeutiske formål. Det er bedre å bruke dem friske, men om nødvendig kan den gyldne overskogen tørkes. Det viktigste er ikke å gjøre det i solen. Under påvirkning av ultrafiolett i anlegget blir de fleste av de nyttige stoffene ødelagt.

Golden mustache hjelper med problemer med mage og tarm og med patologier av nyrer og hjerte. Det brukes til å behandle brannsår og sår, inkludert purulente. Den mest populære kalliziya er imidlertid oppnådd som et middel til å bli kvitt smerte, hevelse og betennelse i leddene med leddgikt, osteokondrose, leddgikt, radikulitt, hælspor og saltavsetning.

Du bør ikke starte behandling med gyllene whiskers, uten først å konsultere legen din. Avhengig av problemet med leddene, kan doser og regimer av narkotikabruk variere.

Ferdige produkter

Det er mange ferdige medisiner basert på gyldne whiskers. Først og fremst er det en åndtinktur som må tas dråpevis. Men hvis vi snakker om ledd, så er krem, salve eller balsam basert på det mer populært. Fra hverandre er disse tre skjemaene forskjellige. Balsam og krem, lettere og raskt absorbert, krever salven, tværtimot, på grunn av den oljeaktige basen en lang gnidning. Det er derfor det oftest brukes til massasje.

Sammensetningen av balsamet i den gyldne mustasjen inkluderer ofte flere komponenter, for eksempel kondroitin, for eksempel for å hjelpe den skadede leddene å gjenopprette raskere, eller bie gift, noe som reduserer betennelse. I motsetning til krem ​​har balsam en veldig lys tekstur og absorberer raskere inn i huden.

Å bestemme hva du trenger er ganske enkelt. Hvis du trenger en rask effekt og mangel på en fettfilm, kjøp en balsam. Kremet er godt egnet for de som har tørr, sensitiv hud, og en bartesalve er bare perfekt for en massasje.

Oppskrifter til matlaging hjemme

På grunnlag av kalliziya kan det fremstilles flere varianter av preparater egnet for bruk eksternt eller for intern bruk. Fytoterapeuter kutter plantedelen for å maksimere de fordelaktige egenskapene, anbefales å sette i kjøleskapet i en periode på syv dager.

Vladimir Nikolayevich Ogarkov, en velkjent fytoterapeut og homøopat, bidro sterkt til berømmelsen av kallisia som et middel for å behandle ulike fellespatologier. Det er på grunnlag av hans forskning at mange oppskrifter har dukket opp som kan brukes til å forberede medisinske rettsmidler hjemmefra denne wonder-planten.

For intern bruk

Nå på apotek kan du finne mange stoffer basert på gyldne whiskers. Det mest populære middelet er tinktur. For mottaket er det også egnet avkok og infusjon, men i ferdig form, blir de ikke solgt. Hvis du foretrekker å forberede pengene selv, kan du gjøre det i henhold til følgende oppskrifter:

 • For tinktur, må du ta stammen med store blader og knuter, hogge og hell rent vodka, uten aromatiske tilsetningsstoffer og fargestoffer, eller 70% med medisinsk alkohol. Tett tett og la være å insistere på et mørkt, kjølig sted i 14 dager. Den ferdige tinkturen mørkner og får en vakker lilla fargetone. Det er nødvendig å filtrere og ta 30 dråper, tidligere oppløst i vann, i 10 dager. Resepsjonen kan gjentas om nødvendig, med en pause på to uker. Oppbevares under bruk på et kaldt sted.
 • For infusjon er det bedre å ta bladerne minst 20 cm i lengde. For bedre effektivitet av løsningen, anbefaler herbalists å bruke sølvvann. Det vasket og tørkede bladet blir fint knust. Hell en liter varmt vann. Det er mer praktisk å gjøre dette i en termos. Insistere minst fem timer. Deretter må den resulterende løsningen filtreres. Drikk 60 minutter etter et måltid, i et halvt glass, tre ganger om dagen. Oppbevares i kjøleskapet.
 • For å forberede buljongen trenger du et stykke stamme med knuter og et blad på ca 20 cm, som du må male, helst i en blender og hell en liter kaldt vann. Som ved infusjon er sølvvann bedre egnet for avkok. Vent til koking og hold i 15 minutter ved lav varme. Deretter dekke med et teppe og la i fem timer. Klar kjøttkraftstamme. Ta 50 ml per dag, tre ganger, 30 minutter før måltider. Kurset er to uker. Oppbevares i glass, laget av mørkt, ikke overfører lys glass, servise, alltid på et kaldt sted.

Til ekstern bruk

Forberedelser for ekstern bruk er ikke mindre populære i behandlingen av fellesproblemer. I tillegg til tinkturen, som du ikke bare kan drikke, men også gni den med syke eller skadede skjøter og komprimerer, kan du selv lage en salve eller olje. For fremstilling av egnet som friske blader og stilker, og tørket. I tillegg må du:

 • Vegetabilsk olje, helst oliven, mais eller linfrø, men vanlig solsikke, som du trenger å helle knust plante, vil også gjøre. På stammen med 20 knop vil ta om lag en liter olje. Å insistere betyr at det er nødvendig på et mørkt sted, tre uker. Den ferdige oljen er egnet for sliping eller massasje.
 • For salve fra store blader og stengler av planten, klem ut juice eller finhakk dem til en homogen oppslemming. Legg til en base for salve i forholdet 2: 3. Som sistnevnte, egnet barnekrem, smeltet smør eller vanlig, kosmetisk petroleumjell. Oppbevar den ferdige salve i en tett lukket beholder laget av keramisk eller mørkt glass i kjøleskapet.

Kontra

Golden bart kan virkelig kalles en gruve av nyttige stoffer. Imidlertid har det, som for noen medisiner, kontraindikasjoner som må vurderes for at behandlingen skal ha maksimal, varig effekt og ikke bli til nye helseproblemer. Til tross for naturen av gullpiskerbaserte produkter, kan den ikke brukes:

 1. I barnets ventetid og under amming.
 2. I en alder av 14 år.
 3. I nærvær av patologi forbundet med nyresvikt.
 4. Med allergi og astma i bronkier.

I tilfelle av overdose med gylden mustasje er vokalbåndene de første som lider, heshet og laryngealt ødem vises, og stemmen kommer til å sitte ned. Da kan du ha alvorlig hodepine og kløe i magen. Derfor er det viktig å nøye observere dosen og antallet medisiner basert på den.

Flere Artikler Om Typer Acne